hits

ROCKHEIM MUSEUM

  • 22.07.2015 kl. 17:00

Hei dere! :-) Idag har jeg vært på Rockheim - det nasjonale museet for populærmusikk i Norge. Fysøren så moro det var - jeg vil anbefale alle å dra dit hvis du er interessert i norsk musikk. Jeg er ikke blodfan av det, selv om jeg liker det, men jeg har vokst opp med norsk musikk og hører det stadig vekk. I tillegg var det her også stelt istand slik at du kunne få følelsen av å være i et helt annet årstall. Det var virkelig genialt det de hadde stelt istand, og her kan mennesker i alle aldre kose seg!

Dette skal fortestille en garasje som har, la meg bare si det; den fete bilen (haha)! Det var også en jukebox hvor man faktisk fikk satt på musikk og bilde, og litt diverse ting man vanligvis har en i garasje (selvfølgelig også i gammel stil).


Dette nedenfor skal fortestille en gammel stue. Der du ser veggene gikk det også bilder av ulik musikkhistorie rundt. For å bytte bilde kunne man veive litt med armene og styre slik man ville!

Nedenfor kan dere se noe som sikkert skal forestille at man sitter i en bil og hører på musikk. På storskjermen foran gikk det en film hvor man fikk følelsen av å kjøre i en bil, og sånn ellers kunne man sette seg ned med høretelefoner og styre på bordet man hadde foran seg. Her kunne man trykke på bilder i aviser av ulike artister, så kom det sanger opp på en skjerm ved siden av der du satt. Her kunne sikkert moren min fortsatt sittet hvis jeg ikke hadde gått, haha!


Her gikk vi inn i et rom som skulle fortestille en låve, hvor det ble spilt heavy metal/punk-musikk! Man kunne også sette i kassetter selv i en kassettspiller - så moro!

Mot slutten var vi i et rom hvor det gikk korte klipp av ulike humorinnslag; både på TV og film, kassett, for barn og revyer. Jeg tok en titt på en gammel barne TV-serie som het Klabb og Babb, i tillegg til Pompel og Pilt! Ah, så herlig! Det kan ikke bare være jeg som elsker å se litt tilbake på hvordan det var før i tiden?

Uansett har jeg hatt en veldig bra dag, og selvom det er vanselig å demonstrere gjennom bilder var det her faktisk det beste museet jeg har vært på. Kanskje fordi jeg interesserer meg i musikk, men det var også moro å kunne styre selv og være litt kreativ.

Har du hørt om, eller vært på Rockheim før?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #museum #trondheim #musikk #music #rockheim

10 Kommentarer

worldofliz

22.07.2015 kl. 17:03
Å så gøy :)

cheerchrissy.blogg.no

22.07.2015 kl. 20:44
Så fine bilder!

Markus Saunes

22.07.2015 kl. 21:40
Åååh dit har jeg lyst til å dra!

Leah Victoria Forsberg

22.07.2015 kl. 22:23
Kuuuul Bil :D

Elise

23.07.2015 kl. 00:27
Jeg bor jo i Trondheim, så jeg har vært litt borskjemt på å ha sett meg lei av museet mange ganger i barndommen, men interessant å se det fra en nordmanns synspunkt som ikke er ifra Trondheim :)

Vilde

25.07.2015 kl. 12:39
worldofliz: Det var det :D

Vilde

25.07.2015 kl. 12:39
cheerchrissy.blogg.no: Tusen takk <3

Vilde

25.07.2015 kl. 12:39
Markus Saunes: Så bra! Det bør du absolutt gjøre også :D

Vilde

25.07.2015 kl. 12:40
Leah Victoria Forsberg: Ja, ikke sant! :D

Vilde

25.07.2015 kl. 12:40
Elise: Hehe, ja, det forstår jeg jo da :D Men veldig moro for oss som ikke har vært der før <3

Skriv en ny kommentar

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no