hits

STOCKHOLM

  • 15.07.2017 kl. 15:37

Da var alle ferieplanene for i år gjennomført, og utrolig nok er jeg snart halvveis i ferien, noe jeg helst vil slippe å tenke på, hehe! Nå er det tid for å nyyyte lange sommerdager, slappe av litt og kose meg, ovenfor å farte rundt overalt hele tiden; selv om det har vært noen fantastiske opplevelser både i London, på hyttetur og i Stockholm! Noe jeg hvertfall gleder meg til er å ta en tur på trening igjen, ettersom det nå er to(!!!) uker siden jeg har vært på treningssenteret og i det hele tatt hatt en økt som kan kalles for trening. Selvfølgelig har jeg fartet mye rundt og i London gikk vi nesten rundt 24/7, så helt stillesittende har jeg ikke vært. Allikevel skal det bli deilig å kjenne musklene pumpes litt og pulsen øke på treningssenteret igjen.

Ææh har alltid hatt lyst til å kjøpe en boks med seks donuts fra Dunkin Donuts, sååå godt!!!

I dette innlegget har jeg samlet noen bilder fra turen min til Stockholm med Lars. Dette var faktisk første gang jeg var i Stockholm, og som jeg nevnte i går er det ikke den fineste byen jeg har vært i, men jeg likte meg allikevel veldig godt i Gamla Stan med alle de smale, fine gatene. Vi hadde heller ingen store matopplevelser, men det kan ha med stedene vi gikk på selvfølgelig. Jeg er også litt vanskelig når vi skal spise ute med tanke på at jeg ikke er veldig glad i rødt kjøtt som biff, indre- og ytrefilet, entrecôte osv. Jeg ender nesten alltid opp med burger eller sandwich, og evt. noen ganger fisk eller pasta. Av de restauratenen vi kikket på i Stockholm følte jeg ikke at det var stort utvalg, og det var dessverre lite som fristet. Men, nok mat ble det uansett helt klart!

Se på gaten nedenfor da dere, så sykt fiiint!

Har du noen erfaringer med Stockholm? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

London Bridge, Big Ben & London Eye

  • 08.07.2017 kl. 11:12


Heisann alle sammen! Som dere nå sikkert har fått med dere har jeg vært en tur i London og når man er i London må man jo få med seg noen av de største severdighetene. I løpet av turen dro vi blant annet til London Bridge og London Eye, samtidig som vi selvfølgelig så Big Ben. Vi var også en tur innom Madame Tussauds, noe som også var veldig moro! Nå tenkte jeg å vise dere ltt bilder fra London Bridge og London Eye, herregud får en utsikt! Akkurat nå befinner jeg meg på hytta med tre venninner, og her skal vi stort sett bare slappe helt av noe som blir sykt deilig etter mye flying rundt i London.

LONDON BRIDGE

BIG BEN & LONDON EYE


Har dere vært på London Brige og London Eye?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

IT'S LONDON, BITCH

  • 03.07.2017 kl. 19:42

Heiii alle sammen! Ohyeah, da var jeg i London. Det vil si; jeg og jentene kom frem i går, og siden det går det gått i ett hele tiden. Det er jo så mange steder å dra og ting å se på at man nesten løper rundt overalt. Natt til søndag måtte jeg stå opp for å fikse meg ettersom flyet vårt gikk klokka åtte fra gardemoen. Rundt halv ti (halv elleve norsk tid), kom vi frem til London og fant hotellet vårt. Innsjekkinga var ikke før tre, men vi fikk heldigvis lagt fra oss all bagasjen i resepsjonen mens vi vadret litt rundt i London og fikk i oss litt mat.


I går spiste vi lunsj på Pizza Hut, og herregud så mye! Vi gikk ut derifra stappmette, etter å ha fått to pizza, fries med ost, løkringer og is. Sistnevnte måtte vi nesten presse ned, haha, men det var jo så godt :-D Ganske billig også med tanke på hvor mye man får. Gratis påfyll av drikke og gratis salat som forrett. Absolutt å anbefale om du ikke har vært der før og er et sted hvor de har Pizza Hut.

Jeg har ennå ikke fått kjøpt is fra disse kule isbilene, men det må også gjøres før vi drar igjen på onsdag. I dag har vi hatt shoppingdag hvor vi fartet rundt i seks timer. Jeg kan love dere at det nå er digg å slappe av litt i senga på hotellet! Hotellrommet er forresten også veldig bra, selv om selve hotellet ikke ser så lovende ut fra utsiden. Jeg er hvertfall superfornøyd og det samme er de fine jentene jeg er sammen med her nede som dere ser nedenfor :-D


Har du vært i London? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no