hits

- HØSTBILDER -

 • 25.10.2017 kl. 12:00

- at this time my blood is pumpkin spice -

- resting witch face -

- autumn shows us how beautiful it is to let things go -

Greit å ta sjansen i å ta litt høstbilder nå som alle de fine fargene er her! Snart forsvinner nok alle bladene og vi kan håpe på at snøen kommer og lyser opp, ellers blir det helt grått og trist ute. Altså, ikke at jeg elsker snø med tanke på hvor kaldt det er, men når det først er kaldt kan det jo like gjerne komme litt snø - spesielt i desember, det har jeg bestilt siden i fjor, haha! Hva tenker du, snø som lyser opp, eller ingen snø? 

- the only thing getting 'lit' this weekend are my fall scented candles -

- happy halloween -

- Autumn paints in colors that summer has never seen -

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#høst #autumn #fall #foto #photo

Summer; is that you?

 • 02.05.2017 kl. 15:49

Hey'oo alle sammen! Herregud så varmt det er! Haha, ok det er vel ikke helt på brennepunktet, men etter å ha sykla  i 20min fra jobb med oppoverbakker helt til slutt svetter jeg virkelig igjel. Jeg kasta av meg klærne og tok på meg en pysj-shorts og en lett topp med en gang jeg kom inn døra, og dere, hvor fantastisk er det ikke at man kan gjøre det? 1.mai og POFF, der kom varmen gitt! Vi er jo ikke i første sommermåned ennå, men man kan vel si at dette er en god forsmak eller hva? Ser allerede frem til lange kvelder med fine folk, bading og alt det gode sommeren bringer med seg!

Disse bildene tok jeg på lørdag da Lars og jeg hadde vært og handlet litt. All the colours, altså!!! Kunne dessverre ikke plukke dem med meg da de var plantet ved et borettslag da, haha! Ellers ville de nok blitt med hjem (og dødd på togturen hjemover fra Gjøvik). Yesda, bare å se frem til blomsterbilder og friskere farger på bildene fremover - endelig :-D

Hvordan er været hos deg? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

15 Selfies from January

 • 31.01.2017 kl. 19:13

Heihei! Jappsi, the selfie-queen is in the house, haha! Altså, jeg elsker selfies - spesielt om jeg føler meg bra, og jeg som alle andre har en typisk vinkel og et typisk uttrykk man alltid bruker. Jeg synes det er litt moro å dele litt mer "personlige" bilder med dere, selv om det ikke er noe nytt å se meg her, haha! Allikevel er det litt annerledes med bilder fra mobilen som jeg gjerne tar hver dag. Så, bare for å nevne det; i morgen er det altså allerede februar (WHAT!?), så her har jeg samlet 15 selfies fra januar - og uansett hvor kleint det er så må jeg rett og slett dele mine fantastiske selfie'er med dere, haha! Stakkars kjæresten min som får sikkert hundre av disse hver dag (ok, litt overdrevent).

Andre måned av 2017 (holdt på å skrive 2016), starter som sagt allerede i morgen, og jeg vet at denne måneden også kommer til å bringe mye godt! Januar har vært en veldig fin start på året, og om man skal sammenligne med januar i fjor har jeg virkelig hatt det helt fantastisk til nå. Februar bringer mange fine stunder sammen med gode venner, noe jeg gleder meg veldig mye til, og hele måneden skal brukes til å se frem til den 2-3dagers vinterferien jeg får i starten av mars. I tillegg ønsker jeg å holde fokuset på kosthold, trening og bloggen :-D

Hvordan har din januar-måned vært?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Beautiful Sunset

 • 27.11.2016 kl. 12:11

Okei jeg er sikker på at alle her fikk med seg den nyyydelige solnedgangen på fredag. Dere har sikkert allerede sett 100 bilder, og tatt en del selv, men jeg ville gjerne dele mine også, hehe! Altså, bare se på de innmari vakre fargene, er det ikke helt utrolig at himmelen kan bli så fin? Det beste er at den kan skifte farge på kun noen minutter. Først var den oransje som nedenfor, men ti minutter senere kunne man plutselig se rosa og lilla, og til slutt ble det mørkt, men man kunne fortsatt såvidt se sollyset - aah, blir helt forelsket!

Det ser jo nesten ut som en skogbrann på bildet nedenfor, himmelen bare lyser opp med de vakreste fargene, og det er så herlig å se i en ellers ganske grå hverdag nå i november. Håper virkelig at vi får se dette enda mer fremover, men faktisk så håper jeg også på at det komme mer snø. For snart er desember her! Uten snø blir julestemningen virkelig alt for svekket hos meg, noe som er superkjipt, så jeg satser på ordentlig snø og mindre glatte veier.

Så du solnedgangen på fredag?

Høstbilder

 • 08.11.2016 kl. 15:17

Heihei! Hvordan har deres tirsdag vært til nå? Kan ikke legge skjul på at jeg gjerne skulle hatt fri, men dagen min har vært helt grei selvom jeg som vanlig var innmari trøtt på morgenen! I dag er jeg egentlig ganske tankeløs og prøver heller å samle alt som foregår inni hodet mitt, og alt jeg må huske på. Jeg har heldigvis fått skrevet alt inn i planleggingsboka mi, men allikevel går det litt i spinn, hehe!

I går fikk jeg bestilt meg et par nye, hvite vintersko fra nelly, i tillegg til to nye topper som jeg kan bruke til julebord, ettersom jeg skal på tre forskjellige i år. Woho, så moro det blir! Nelly har også inne noen kjoler jeg har lyst på, men størrelsen min var allerede borte, så jeg krysser fingrene for at de kanskje kommer inn igjen. Det ville ihvertfall vært fenomenalt til julaften :-D Ok, nok vinter-, jule- og shoppingsnakk, her er noen høstbilder jeg har tatt gjennom mobilen i år!

Hva skal dere i dag?

3 høstbilder

 • 27.10.2016 kl. 19:58

⇒  light breeze, colorful leaves, bare trees - it must be autumn  ⇐

Japp, jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen! Høsten er nyyydelig :-D På tirsdag fikk jeg endelig tatt litt høstbilder, og her er noen av dem. Jeg elsker naturbilder hvor man fokuserer på en ting, og alt annet rundt er blurry. Disse bildene ble jeg ganske fornøyd med, selv om det selvfølgelig er ting som kan bli bedre. Jeg elsker ihvertfall fargene!

Må også bare takke alle som er innom bloggen for tiden, kan ikke si det nok! Uten dere hadde jeg aldri holdt bloggen gående, så bare fortsett å kommentere og dele bloggen - vi går inn i en mørkere tid, men forhåpentligvis en lysere bloggtid, hehe.

Hva synes du om disse bildene?

Unpublished Photos

 • 06.10.2016 kl. 19:33

Heisann! Vi bloggere har alltid en haug med bilder som ikke får plass i innleggene som gjerne skulle vært vist frem. Derfor har jeg her samlet noen bilder jeg har tatt i det siste som ikke har kommet på bloggen. I tillegg har linket til ulike innlegg om dere ønsker å se litt flere bilder fra samme antrekk!


Bilde fra 21.september som ikke kom med i innlegget "Hva i helvete er galt med hullete bukser?"


Bilde av Drammen by fra elva 1.oktober.


Bilde fra bursdagen min, 3.september. Se flere bilder på "Birthday Outfit".


Portrettbilder fra 14.september. Se flere bilder på "OUTFIT: Sunny Fall".


Enda et bilde fra elva i Drammen 1.oktober.


Antrekk fra da jeg skulle på date med Lars, 18.september. Se flere bilder HER.


Solnedgang ved Drammen, se så vakkert!!!


Bilde fra elvefestivalen i Drammen, og 1.oktober.

Hvilket bilde likte du best? :-D

Party Polaroids

 • 12.04.2016 kl. 17:05

Hvordan kan man unngå å elske polaroid-kameraer? Jeg elsker virkelig litt vintage-stil, og må innrømme at dette polaroid-kameraet mamma fikk i bursdagsgave for en god stund tilbake, ofte havner i mine hender. På bursdagsfesten til kjæresten på lørdag fikk jeg tatt åtte bilder. Fikk dessverre ikke tatt med alle, så jeg må sørge for å ta noen fler neste fest med disse herlige folka, hehe :-D

Selve filmen er ganske dyr, men jeg kjøper min på ebay hvor jeg kan få 50 stykker for litt over 300kr (HER). I Norge må man derimot ofte betale 200kr for 20stk. Jeg har mange av bildene hengende over senga, og noen i et polaroid-album, utrolig koselig på den gamle måten også, eller hva?

Har du et polaroid-kamera?

blue flowers

 • 06.04.2016 kl. 17:56

- A flower does not think of competing with the flower next to it. It just blooms -

green spring

 • 20.03.2016 kl. 16:09

Heihei dere! Nå sitter jeg på toget på vei til Asker sammen med Lars. Vi er framme rundt seks, og da er planene for kvelden å dra på bowling og feste litt med noen folk som Lars kjenner. Så sykt deilig å slippe å tenke på at det er jobb imorgen, aah!

Disse bildene tok jeg i starten av mars da jeg var en tur ute og tok litt bilder av naturen (for en gangs skyld ikke av meg, haha!). Fortsatt masse å jobbe med på fotofronten, men det er noe ihvertfall, hehe! Tar gjerne i mot konstruktiv kritikk :-)

Hva skal dere idag?

graffiti

 • 11.03.2016 kl. 15:57

Yeeah, grafitti er virkelig noe jeg digger, og hadde jeg vært kunstnerisk hadde jeg søren meg drevet med det, haha! Liker det selvfølgelig kun når det er gjort fint og der det er naturlig å ha graffiti - som under broer og enkelte murvegger osv. Bare sjekk alle de fine fargene - skikkelig kunst! Over til noe helt annet: det er faktisk fredag idag hvis noen har klart å unngå å glede seg over det. Nå er planene å få trent, dusje også dra rett på jentekveld/overnatting med venninnene mine. Imorgen er det bursdagsfest, noe jeg gleder meg masse til, og sånn ellers skal jeg bare slappe av! Perfekt helg vil jeg si :-D

Hva syntes dere om graffiti?

Green Winter

 • 06.03.2016 kl. 14:12

Så, gleden over at våren snart var her, var stor. Men plutselig i starten av uken kom det ikke bare et lite snøfall, men et ganske stort ett. Ok, jeg synes snø er nyydelig, men når jeg vil ha vår, så vil jeg ha vår! Og nå snør det søren meg igjen, haha! Jaja, på den positive siden får jeg kanskje tatt meg et par skiturer til i år, på den negative siden må jeg fortsatt kle på meg godt når jeg går ut, og droppe de høyhælte skoene.

Igår gikk jeg en liten tur ut for å ta litt bilder. Det var faktisk skikkelig deilig. Jeg gikk i en skog som er like ved huset mitt, og selvom det var hus bare noen meter utenfor, føltes det ut som jeg var helt alene, og jeg kunne bare gå der å tenke for meg selv. Så på 45min endte jeg opp med 102 bilder. Her er to av dem, også deler jeg nok noen litt senere også :-)

Er du gira på vår?

Winter Photos

 • 19.01.2016 kl. 16:00

- through my phone -

Jeg kan virkelig ikke noe for det; selv om vinteren kan være sykt irriterende, kaldt og mørk synes jeg snøen er så vakker! Når det er midt på dagen, sola skinner og det er skikkelig blå himmel drømmer jeg meg helt bort. Er det ikke utrolig at noe kan være så nydelig? Den siste uka har jeg tatt opp mobilen når jeg har sett vakre ting som dette, og her kan du få se fire av disse bildene.

Det er ikke ofte jeg publiserer mobilbilder på bloggen, men jeg må si at det funker så lenge det er så lekre landskapsbilder som dette. Selvom jeg selvfølgelig skulle hatt kameraet tilgjengelig!

Hva synes du om vinteren?♥


Bye Autumn

 • 29.11.2015 kl. 14:13

God morgen dere! Eller, ja, jeg har nettopp spist frokost med kjæresten min, og vi skal snart løpe ut døra for å dra på dobbeldate på EGON. Mer mat, woho! Som sagt feiret jeg thanksgiving her med familien til kjæresten min igår, og man kan vel si at det ble nok med mat da også, hehe :-) Da vi tok antrekksbilder igår kom jeg også over disse skikkelig fine, røde eplene som jeg bare måtte få noen bilder av. Fine?

Kan dere tro at det er desember om to dager!? Da går vi offisielt inn i den første vintermåneden. Personlig har jeg vårfølelse akkurat nå, menmen, vi får håpe været snur og at vi kanskje får litt snø til jul!

Hva synes du om bildene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #apples #høst #autumn #fall

Let is Snow! Let it Snow!

 • 19.11.2015 kl. 16:51

...let is snow! Gjett hvem som var skikkelig fornøyd da hun våknet opp til snø i morges! Ok, flere av dere kommer nok til å rynke på nesa når jeg sier at jeg faktisk liker snø. Selvfølgelig kan det være utrolig irriterende til tider, men jeg kan ikke så understreket nok hvor koselig det er! Jeg tror nok kanskje snøen vil forsvinne litt, men jeg kan jo håpe på at den blir, og at det ihvertfall kommer mer til desember :-D 


Akkurat nå har jeg nettopp spist to brødskiver, og jeg hører på musikk. Nå skal jeg bare få slappet av litt før jeg tar turen på trening! Wiho, det er fredag imorgen, folkens - allerede♥

Hva syntes du om snø?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #bilder #snø #snow #vinter #winter

Gleder meg som en liten unge!

 • 16.11.2015 kl. 16:04

Okei, jeg håper det nå er lov til å si at jeg gleder meg som en liten unge til desember! Da jeg gikk til jobb idag kom det første lille snøfallet, og selvom det nå er borte på grunn av regn, satt jeg og hørte på julemusikk da jeg jobbet på morgenen idag. De fleste av dere vil nok slå meg når jeg sier at jeg faktisk vil ha snø nå. Selv om det er utrolig irriterende og kaldt til tider, er det så koselig - og jeg er alltid redd for at det ikke blir hvit jul! Jaja, så lenge det kommer før midten av desember så er jeg fornøyd.

Nå har jeg nettopp kost meg med litt havrepannekaker (oppskrift HER) til middag, og skal snart dra tilbake på jobben på møte. Det er så typisk at jeg har hodepine akkurat de dagene vi har møter. Jaja, sånn er det noen ganger - på den positive siden får jeg avspassering for det! Så nå skal jeg prøve å sove av meg hodepinen før jeg må ut døra igjen - håper alle sammen får en fin mandag på tross av været :-D

Gleder du deg som en unge til desember?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #jul #christmas #desember #december #jobb #snø #mat #oppskrift #sunt

OUTFITS OF OCTOBER

 • 02.11.2015 kl. 16:32

DENIM SHORTS

A TASTE OF FALL

BIRD SKIRT

AZTEC SKIRT

OUTFIT

OVERSIZED DENIM

YELLOW IT IS

FRIDAY OUTFIT

HALLOWEEN LOOK
Hvilket antrekk likte du best?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #october #oktober

Dear Polaroid

 • 11.10.2015 kl. 16:00

Kjære Polaroid-kamera, takk for at du finnes og gir meg muligheten til å dokumentere gode opplevelser. Selv om du ikke har den beste bildekvaliteten og noen ganger svikter på fokus, er jeg utrolig glad i deg. Du er virkelig nydelig og er like fin til pynt, som du er til og brukes. Jeg håper du fortsetter å gi meg glede og ta masse flotte bilder!

Haha, jeg klarte virkelig ikke å dy meg med å skrive et sånt innlegg. Polaoroid-kameraer er jo fine, og de her finnes både i rosa, blå, gul, svart, hvit og jeg har også sett den i mintgrønn enkelte steder. Jeg kjøpte en pakke med 50 bilder på ebay for 250kr, så nå er det bare å kjøre på med masse bilder. Idag fikk jeg også bestilt et supersøtt album til bildene jeg tar, som jeg kommer til å vise dere når det kommer. Herlighet så glad jeg er for at mamma fikk et polaroid-kamera til bursdagen sin ifjor, haha :-D


Har du polaroid-kamera?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #polaroid #kamera #foto #bilder #bilde #rosa #pink

SUNSET

 • 28.09.2015 kl. 19:32

Hei dere! :-) Hvordan har mandagen behandlet dere til nå? Jeg merker ihvertfall at jeg har fått en fin start på uka! Dagen startet som vanlig klokka fem på morgenen, med litt musikk og stelling. Jeg merket at jeg var ganske overtrøtt på morgenen idag, så det var lett å stå opp. På den andre siden ble jeg helt død da jeg jobbet på starten av dagen, hehe. Noen som kjenner seg igjen?

Da jeg kom hjem klokka tre fikk jeg spist litt havrepannekaker til middag, før jeg slappet av og dro på trening! Så nå sitter jeg her og skal straks hoppe i dusjen, for så å slappe av og se litt på TVen. Solnedgangen var nyydelig igår og idag, så jeg måtte bare vise dere litt bilder - se så vakkert!

Hvordan har dere startet uka?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #bilder #bilde #sunset #solnedgang #trening #training

Fall Is Coming

 • 18.09.2015 kl. 20:30

De fleste av dere har nok fått med dere de enorme vannmengdene som har kommet denne uka i store deler av landet. Igår, da jeg tok meg en tur ut på Lampeland (der jeg var på overnatting med jobben), tok jeg med kameraet for å ta litt bilder. Selvfølgelig begynte det å pøse ned da jeg hadde vært ute i 5min, så jeg holdt lommeboka, mobilen og paraplyen i den ene hånda, og passet på kameraet i den andre, samtidig som jeg hadde en topp som faller ned veldig lett, haha! Jaja, det ble allikevel litt bilder som dere kan se her :-)


Okei, måtte bare legge til dette bildet av disse herlige fruktfatene som lå i resepsjonen, nam!

Har det regna mye der du bor?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #rain #regn #vær #foto #photo #bilder #frukt #fruit #fall #autumn

FLOWERS

 • 11.07.2015 kl. 20:00


Halloisen!♥ Hvordan har deres lørdag vært til nå? Personlig har dette vært en ganske rolig dag, samtidig som jeg er dødssliten! Idag tok jeg en liten tur sammen med mamma til byen. Vi fikk kjøpt det vi trengte, i tillegg til at vi tok oss en kaffe på Starbucks - utrolig herlig! Da jeg kom hjem igjen gikk jeg rundt og undret på hva jeg skulle gjøre, før jeg plutselig fant ut at jeg skulle ta en tur ut med kameraet - som da resulterte i disse bildene dere kan se her.

Like før jeg dro ringte også bestemoren min og lurte på om jeg kunne komme ned til dem en tur for å hente noe. Så turen gikk da ned til dem. Vi snakket litt og koste oss med is, hihi! Er virkelig ikke ofte jeg er innom besteforeldrene mine, men det er vel lurt å nyte tiden man har med dem, eller hva? :-)


Jeg elsker disse blomstene, uten at jeg aner hvorfor! Noen som vet hva de heter?

Hva synes dere om bildene? Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #bilder #blomster #flowers #lørdag #saturday #summer #sommer

Ny kameralinse

 • 29.06.2015 kl. 21:00

God kveld kjære lesere! Woho, gjett hvem som har fått seg ny kameralinse! Dette er en Canon EF 50mm f/1.8 II kameralinse, og skal gjøre slik at bakgrunnen på bildene blir enda mer uklare. Jeg har dødd etter å kjøpe denne lenge nå fordi den er perfekt når man tar antrekksbilder! Jeg har sett noen forskjeller med og uten, og antrekksbildene blir mye finere med denne linsa. Nedenfor har jeg også prøvd å vise forskjelle, og som dere ser bør dette blir bra!


Bildet til venstre er tatt med vanlig 18-55mm linse, og dette er det meste jeg kan få "blurry" bakgrunn. Bildet til høyre er tatt med 50mm 1.8 linse, og som du ser kommer hundene mye mer i fokus.

Denne linsa er kjøpt HER.

Denne linsa egner seg best for bilder hvor bare enkelte ting skal være i fokus. Det negative med den er vel at det ikke går an å zoome, og at man må ta bilder veldig langt unna. I tillegg bråker autofocuset litt. Sånn ellers er jeg spent på å prøve den videre!

Har du prøvd denne kameralinsa? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #bilde #bilder #kamera #linse #objektiv #kameralinse #tips #innkjøp #newin

Nordseter, Lillehammer

 • 14.06.2015 kl. 13:30

Da er det like før jeg og familien reiser hjem igjen til Drammen. Hovedgrunnen til at vi dro hit var jo fordi foreldrene mine skulle løpe birkebeinerrennet, men vi har heldigvis fått gjort litt annet enn bare det. På fredag gikk mesteparten av tiden til å kjøre hit, i tillegg til at jeg fikk kjøpt meg en ny treningstopp. Samtidig spiste vi også ute på en italiensk restaurant. Lørdagen gikk til veldig mye forskjellig på morgenen for min del (les innlegg her), og på kvelden spiste vi på Peppes. Herregud, dette var bokstavelig talt fjerde dagen på rad jeg spiste ute - noe som er helt uvanlig for min del. Det var også fjerde gangen på to uker jeg var på Peppes, så man kan si jeg begynner å bli litt lei.

I dag har tiden gått til å ta litt bilder ute. Vi har ligget på en hytte på Nordseter på fjellet. Som dere ser er det ganske på landet, men sauene har holdt meg med selskap, haha! Dere kan tro de ble skeptiske da jeg løftet opp kameraet og siktet det mot dem. Huff, stakkars! Jeg har også opplevd verdens søteste sauehistorie som jeg tenkte å fortelle dere imorgen eller på tirsdag i ukens oppsummering. Haha, gled dere hvis dere blir like fort rørt som meg!

Hva har dere gjort denne helga?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #landskap #lillehammer #nordseter

Frognerparken

 • 03.06.2015 kl. 20:10

Heihei dere!♥ Da jeg var i Frognerparken med klassen idag ble det litt bilder. Det var heldigvis fint vær idag, uten om at det blåste utrolig mye! Her kan du se dagens bilder.

Hva syntes du om bildene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #bilder #frognerparken #park #summer #sommer #flower

7 Favorite Shots from May

 • 02.06.2015 kl. 15:00

SKELETONS

OUTFIT: STRIPED PANTS

PANCAKES WITH BERRIES

17.MAI 2015

17.MAI ANTREKK

OUTSIDE BREAKFAST

NEON NAILS

Hvilket bilde likte du best? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #foto #photo #bilder #mat #antrekk #outfit

B&W PICS

 • 22.05.2015 kl. 15:00

Jeg tok en liten titt tilbake i arkivet mitt, og fant tilbake til hva jeg blogget om for akkurat ett år siden, altså 22.mai 2014. Da fant jeg ut at jeg la ut ett innlegg med svarthvitt bilder! Er det noe jeg er alt for dårlig til å bruke så er dette, for jeg er så alt for glad i farger! Ikke at det er noe galt med farger heller, men det er noe eget ved B&W-bilder, og det gir en egen, spesiell stemning.

Nok en gang var det helg, og denne helgen skal jeg faktisk finne på noe med noen jeg så og si aldri ser. Jeg skal møte ei jeg gikk i klasse med i år, kjæresten hennes, og en jeg ble kjent ble forrige helg. Blir nok utrolig koselig - i tillegg er det jo langhelg nå igjen, noe jeg er overlykkelig for! Håper dere nyter helgen♥

Liker du best fargebilder, eller svarthvittbilder?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #black #white #b&w #blackandwhite #svarthvitt #foto #bilder #mote #fashion #antrekk #outfit

3 FOTOBLOGGERE

 • 13.05.2015 kl. 19:45

Jeg tror vi alle kan være enige om at bildekvaliteten på blogger spiller en stor rolle. Jeg vil nok si at jeg har en ganske lang vei å gå, men for å bli bedre trenger vi litt inspirasjon! Derfor har jeg funnet fram tre av mine favorittbloggere som tar helt fantastiske bilder! Sjekk dem ut, for her vil du finne masse inspirasjon♥

ISELINNANDERSEN.FEMELLE.NO

ALBISS.BLOGG.NO

ISELINRENEE.BLOGG.NO

Følger du noen av disse bloggene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #blogger #bloggere #femelle #tips

PHOTO: The Bench

 • 29.04.2015 kl. 15:30

A throne is only a bench covered with velvet.

På tross av at dette ikke er det aller mest spennende bilde, synes jeg allikevel det kan ligge mye mening bak det. I tillegg liker jeg de slitte detaljene og bladene som ligger under benken.Hva synes dere om bildene?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #bench #benk #skog #wood #friluft #friluftsliv

PHOTO: Green Power

 • 27.04.2015 kl. 20:50

Halloo♥ Da var uka for fullt i gang, og jeg har nå fått tatt en dusj etter en 80minutters treningøkt med fire ulike gruppetimer. Det var nemlig 15-20min av hver gruppetime på treningssenteret i dag, noe som er en perfekt måte å prøve ut nye gruppetimer. Jeg tror jeg fant ut at jeg ønsker å gå litt mer på BodyBalance, altså yoga/pilater, ettersom det virker spennende og er utrolig god trening!

Slenger meg noen fotoer fra forrige ukes fototur! Ble utrolig fornøyd med disse - sola kom perfekt inn og elsker det lille røde som stikker fram, hehe :)

Har du noen planer for uka?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #summer #sommer #vår #spring

Waterfall

 • 24.04.2015 kl. 15:00

God dag!♥ Woho, helg igjen - noe jeg absolutt ikke sier nei takk til! Denne uke har til nå vært helt fantastisk - stort sett på grunn av været :) Det er helt sykt hvor stor innflytelse været har på meg, men i helg er det dessverre meldt dårlig vær. I går var jeg og ei venninne ute og jogget, samtidig som vi gjorde ulike øvelser uten vekter, og også med hjelp av en benk. Tenkte å kanskje lage en video en gang med ulike øvelser man kan gjøre utendørs uten vekter, høres det spennende ut?

Som jeg allerede har nevnt alt for mange ganger var jeg ute og tok litt bilder på onsdag for å øve på kamerainnstillinger. Her er noen av bildene jeg tok av vannet som renner nedover. Det er så moro å ta bilder med vann for da kan man gjøre så mye forskjellig!

Ser dere det vannet til høyre som plasker opp på bildet nedenfor? Bare jeg som synes det ser ut som en sløyfe, haha? Uansett; gleder meg til sommeren når jeg kan gå rundt og vasse litt her - det er så koselig!

Likte du disse bildene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #bilder #vann #water #waterfall #fossefall #sommer #summer

Forsythia Bushes

 • 22.04.2015 kl. 20:55

Hallo♥ Da har jeg nettopp kommet hjem fra en liten fotograftur ute! Ah, det er så utrolig vakkert ute nå, og det føles ut som en evighet siden jeg sist så sola skinne gjennom trærne eller i det hele tatt at det fortsatt er lyst klokka ni om kvelden! Jeg blir bare så utrolig glad av det, haha :D Men, tilbake til fotografituren. Jeg var ute med to venninner, og to av oss er veldig interessert i fotografi, mens hun ene skulle prøve å øve seg litt.

Jeg personlig vil bare prøve å lære meg blender, lukkertid og ISO, og jeg føler meg litt klokere nå, selv om jeg fortsatt har en lang vei å gå. For dere fotografieksperter er nok ikke dette perfekt, men jeg ble personlig ganke fornøyd! Er det ikke vakkert? Jeg har selvfølgelig tatt over hundre andre bilder (bokstavelig talt), men tenkte å vise dere dette først. Senere viser jeg nok litt andre bilder også. Wii, så moro det er å ta bilder!

Hva synes du om bildene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #blomst #landskap #summer #sommer #forsythia #photo #bilder

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no