hits

DE NYE MUMMIKOPPENE

 • 16.02.2018 kl. 17:05


Heiii dere og god fredag! Se hva jeg har skaffet meg a - de nye mummikoppeneee, iiik!♥ Haha, det er helt latterlig hvor glad jeg blir av nye mummikopper, men er man en samler så er man en samler. Disse kommer egentlig ikke ut før på mandag, men ettersom jeg byttet inn to mummikopper og én mummiskål i går som jeg fikk til jul, kunne jeg tydeligvis komme å hente disse allerede i dag! Gjett om jeg ble glad da :-D

Du kan se en oversikt over alle mummikoppene HER, og forhåndsbestille koppene/skålene/tallerkenene til de nye skjønnhetene HER.

Jaa, så her har vi da altså de to nye mummikoppene: "Trollmannen" og "Tufsla og Vifsla"! Den gamle koppen av Tufsla og Vifsla skal visstnok gå ut nå, noe som ikke er så rart ettersom den også er grønn og igrunn er ganske lik - selv om jeg må innrømme at denne er hakket finere. Jeg må nok nesten sette en knapp på at Trollmannen er litt mer en favoritt fra min side her, men begge er jo supervakre!


Hva synes du om de nye koppene? :-D

MITT BESTE KJØP PÅ LENGE!

 • 08.01.2018 kl. 19:00

Altså, dere, jeg vet jeg henger ganske langt etter, og noen av dere kjenner dere sikkert igjen, men jeg har endelig skaffet meg mine første nettingsstrømpebukser! Dette tok jo helt av i 2016/2017, og først må jeg innrømme at jeg synes det var litt merkelig, men etter å ha sett det mer og mer synes jeg det var innmari kult, og ettersom det nå var salg på nelly og det klødde i fingrene mine etter å skaffe seg et par, så kjøpte jeg likegjerne to stykker! Selvfølgelig litt forskjellige, hehe!

FISHNET TIGHTS 29,- HER (annonselink)

Jeg, så klønete som jeg er klarte selvfølgelig å tryne foran masse mennesker da jeg løp ut av bussen i byen i dag for å rekke neste buss jeg skulle ta. Jeg sklei bortover på knærne (som en rockestjerne, haha!) og fikk et nydelig hull på kneet i de nye strømpebuksene mine - yesda! Det er jo trossalt mandag så....

Ihvertfall ser jeg nå hvor enormt mye et sånt basisplagg kan gjøre for garderoben! Herreguuud, I love it♥ Dette må faktisk være et av mine beste kjøp på lenge! Det kan virkelig gjøre et antrekk så enormt mye mer spennende og moterikt. Selvfølgelig bryr ikke alle seg like mye om dette, men for meg som er interessert i klær og mote er det utrolig spennende og morsomt å se at et så lite plagg kan gjøre så mye med store deler av garderoben. Kan virkelig ikke vente med å bruke dem mer! Se så rått!!!

Har du tatt del i denne trenden? :-)

#mote #fashion #trend #outfit #ootd #antrekk #mandag #innkjøp

INNKJØP FRA ROMJULSSALGET

 • 30.12.2017 kl. 12:31

Alt jeg kjøpte på onsdag ble kjøpt på salg, og jeg tror jeg fikk alt dette for i underkant av 1000kr. Selvfølgelig har ikke alle råd til dette heller, og det er ikke noe galt i det, men jeg føler det er viktig å tenke på at man kan få mye for ikke så alt for mange penger. Sju plagg og et brett med ni øredobber kan virkelig oppgradere garberoben mange hakk. Disse plaggene kan jo matches med sykt mye forskjellig, både til hverdags og fest, så det er jo helt perfekt!

GLITTERTOPP fra Carlings
*
ORANSJE STRIKKEGENSER fra H&M
*
SØLVSKJØRT fra H&M
*
ROSA STRIKKEGENSER fra Carlings
*
ROSA TOPP fra Monki
*
STRIPETE SKJORTE fra H&M
*
SORT SKJØRT fra H&M
*
ØREDOBBER fra Glitter

Glitteeer, knallfarget strikk og sølvskjørt! Glittertoppen er perfekt å matche med et skjørt på fest, eventuelt et par jeans til hverdags. Strikken kan pyntes opp sammen med et skjørt, slik at det blir et hverdagslig, men fashionable antrekk. Sølvskjørt er nok veldig smak og behag, men jeg elsket det! Gleder meg sykt til å bruke det på nærmeste fest! Denne kan jo selvfølgelig også brukes til hverdags med enkle tilbehør; helt rått!

Gammelrosa strikkegenser har jeg ønsket meg i hele høst, og nå fant jeg endelig en til 200kr hos Carlings, såå deilig og fin! Den litt mer knallrosa toppen under fra Monki gleder jeg meg masse til å bruke når skolen starter opp igjen. Den blir skikkelig fin i den ellers grå hverdagen!

En egentlig ganske basic blå og hvit skjorte som alle har i dag, men med en vri - noe jeg elsker! Denne er det nemlig fugler på, og den er nydelig både alene og under en strikkegenser. Et sort langt skjørt kan jo styles med så mye forskjellig, og jeg elsket vrien på denne med rysjer! Til slutt noen basic øredobber, der jeg spesielt siktet til gulløredobbene som er noe jeg har savnet hos meg leeenge.

Har du kjøpt noe på romjulssalget? :-D

#shopping #newin #innkjøp #jul #mote #fashion

Endelig er den MIIIN!

 • 26.10.2017 kl. 13:26

Okei dere, her har vi altså veska jeg har snakka om; den jeg har tenkt på hver dag i 3 uker, hehe! Ganske basic i form, men den fargen! Jeg fikk først øynene opp for den da jeg var på Sørlandssenteret i Kristiansand i høstferien på besøk hos ei venninne. Der og da bestemte jeg meg for at jeg virkelig ikke trengte flere vesker og at denne ville jeg sikkert glemme, som alt annet. Men, etter tre uker, et gavekort på 150kr og lysten på denne veska bestemte jeg meg i går for å kjøpe den til tross for at jeg ikke så alt for mye penger nå som jeg går på skole. Men prioriteringer er viktig, dere! Haha, neida, denne veska skal brukes til enhver anlednig jeg har mulighet. Senere i dag får dere også se litt antrekksbilder hvor denne veska selvfølgelig er med, så stay tuned! :-D

   Veske fra LINDEX , 299kr HER  

Hva synes du om veska?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

3 for 2 på SALG hos MONKI!

 • 18.10.2017 kl. 20:30

God kveld og hei igjen dere! Enda litt mer vising av nye godbiter i klesskapet mitt! I går vil jeg virkelig si at jeg gjorde et lite kupp da jeg fant tre topper til 140kr hos Monki. De hadde nemlig 3 for 2 på salgsvarer, og ettersom Monki er en av mine favorittbutikker måtte jeg slå til, selv om det ikke er så mye å rope hurra for i lommeboka for tida! Jeg har blant annet sykt lyst på en rød veske hos Lindex til 299kr, og jeg tror nesten ikke det går en dag uten at jeg tenker på den. Lønningsdag på fredag, så vi får se om jeg klarer å holde meg unna eller ikke, haha!

T-SHIRT - MONKI - 40,-
Denne er jo bare superfin, og er det noe jeg har lite av så er det basic, hvite t-skjorter med trykk, så denne er perfekt!

LACE T-SHIRT - MONKI - 60,-
Se så nydelig! Blonder passer året rundt og kan brukes til hverdags og på fest.

SEE-THROUGH SILVER T-SHIRT - MONKI - 40,-
Denne vil nok flere synes er litt harry, men jeg synes den er dritkul! Mest sannsynlig kommer jeg nok til å sette den sammen med en topp under slik at den ikke blir gjennomsiktig, selv om det i utgangspunktet er noe jeg bryr meg fint lite om.

Likte du noen av disse t-skjortene?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

- 2 NYE TOPPER -

 • 08.10.2017 kl. 13:10

- BIK BOK -

RØD FLØYELSTOPP 99,-      //      STRIPETE SKJORTE 199,-

God søndag alle sammen! Nå sitter jeg her med Lars og ser på Ringenes Herre; en film jeg kun har sett små klipp fra da jeg var mindre. Den er jo sykt lang, men også veldig innholdsrik og bra ut ifra det jeg husker, så jeg gleder meg til å se alt på nytt. I går var vi en liten tur innom trekanten (et kjøpesenter) i Asker, hvor jeg fant disse to fine toppene! Den i rød på salg og den stripete til full pris. Noen nye goder rett inn i klasskapet mitt, hihi - og jeg som sa for noen dager siden at jeg nesten aldri finner noe på Bik Bok lenger... jaja, kommer vel helt an på humøret tenker jeg, hehe! Håper dere får en fin og avsappende søndag♥

Hva skal dere i dag? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

- Mine 6 nye innkjøp -

 • 24.09.2017 kl. 13:42

Wiii, sjekk ut disse tingene da! I går unnet jeg meg å dra på shopping med pengene jeg fikk i bursdagsgave, i tillegg til at jeg måtte kjøpe en gave til faren min som har bursdag i dag. Jeg er superfornøyd med innkjøpene, og er det spesielt to ting jeg bare eeelsker og ikke klarte å gå fra i butikken er det den første jakka, og den rød kåpen. Den rød kåpen prøvde jeg virkelig å holde meg unna; jeg gikk til og med ut av butikken for å ta en tenkerunde, men etter en halvtime måtte jeg løpe tilbake og kjøpe den, haha! Nå blir høsten virkelig enda ett hakk bedre! Det er ikke ofte jeg setter av en lørdag til shopping, og spesielt ikke alene, men det var virkelig deilig å gå litt rundt alene og kunne prøve ting uten å ha masende venner over seg.


JAKKE fra H&M, 599kr


TOPP fra H&M, 75kr


SKJØRT fra H&M, 299kr


T-SKJORTE fra H&M, 49kr


KÅPE fra VERO MODA, 749kr


BLUSE fra MONKI, 250kr

Likte du noe av dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Mine nye favorittsko!

 • 12.09.2017 kl. 19:00

Åh, se på disse skjønnhetene fra Adidas Originals! Jeg tror jeg med hånda på hjertet kan si at jeg sikkert har ønsket meg disse i over ett år, og endelig fikk jeg dem til bursdagen min forrige uke. Det å åpne en skoeske med helt nye sko nesten en hallelujah-følelse - for følelsen av nye, krystallklare hvite sko - det er det ikke mye som slår, haha! Litt dramatisk? Ikke for en skoelsker! Flere som kjenner seg igjen? 

KAN KJØPES HER! (reklamelink)

For 2 år siden kjøpte jeg meg de helt hvite Adidas Originals-sneakersene, og disse har vært flittig i bruk. Etter å ha jobbet ett år i barnehage og ett år på barneskole/SFO, forstår dere sikkert også at de ikke har holdt seg hvite - noe hvite sko i utgangspunktet aldri gjør. De har vært et par runder i vaskemaskinen, noe som har funket veldig bra, men de blir åpenbart ganske slitte etter å ha vært brukt i nesten 2 år hver dag. Så nå ser jeg frem til å gå rundt med helt hvite sko igjen, hvertfall en kort periode inntil de også begynner å møkne, haha! 

Hva synes du om disse skoene? :-D 

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

Kald drikke i 24timer!?

 • 29.08.2017 kl. 19:59

God kveld alle skjønne! Tusen takk for alle fantastiske kommentarer dere legger igjen for tiden, dere er så utrolig søte! Nå tenkte jeg å tipse dere om en fantastisk flaske som visstnok holder drikken din kald i 24 timer, og eventuell varm drikke i 12 timer. Altså hvor sykt perfekt er ikke dette for både skole- og jobbhverdagen, på tur eller når man slapper av og ønsker kald drikke en stund? Jeg synes hvertfall det er helt perfekt, i tillegg til at de har mange forskjellige fine design, og det hjelper jo faktisk litt på motivasjonen til å få i seg nok væske iløpet av en dag!

PS: Ikke sponset produkt! // reklamelink

Sjekk alle CHILLY'S flotte design og utvalg HER! Jeg kjøpte min for like over 300kr og synes virkelig det er verdt det. Flasken brukte ca.1 uke på å komme frem og kom uskadd frem i postkassa. Anfales virkelig! :-D

Har du hørt om disse? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

INNKJØP FRA LONDON

 • 10.07.2017 kl. 21:45

God kveld alle sammen! Da tenkte jeg endelig å dele innkjøpene mine fra London med dere. Som dere kan se har jeg ikke kjøpt enorme mengder med klær, men nok nye ting ble det nok! Jeg er hvertfall veldig førnøyd med alle innkjøpene og gleder meg til å ta dem i bruk :-D I tillegg til det nedenfor har jeg også kjøpt de fantastiske skoene dere kan se i dette eller dette innlegget (her ser dere også noen av klærne på meg). Om et par dager reiser jeg også til Stockholm, så det ser ut til at jeg må lage enda litt mer plass i klesskapet, hihi!

JAKKE OG KIMONO FRA BERSHKA

BODY FRA FOREVER21

TOPP FRA BERSHKA OG SKJØRT FRA PRIMARK

PYSJAMAS FRA PRIMARK

TOALETTMAPPE FRA FOREVER21 OG RESTEN FRA SUVENIRBUTIKKER/PRIMARK

TOPP FRA FOREVER21 OG JAKKE FRA BERSHKA

TOPP FRA FOREVER21 OG SHORTS FRA PRIMARK

PYSJAMAS FRA PRIMARK

BODY FRA PRIMARK OG VESKE FRA BERSHKA

TOPP OG SKJØRT FRA FOREVER21

Likte du noe av dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Mine 8 siste innkjøp

 • 29.06.2017 kl. 19:08

Heihei og god torsdagskveld! Én dag til sommerferie for meg nå, herregud så deilig, og på søndag drar jeg til London! :-D Gleder meg supermye, og i en liten stund nå har jeg prøvd å spare opp litt penger til shopping der nede, men lille meg har ikke klart det 100%. Litt har jeg hvertfall begrenset meg, selv om vi her kan se de siste innkjøpene jeg har gjort fra nelly.com og reebok.com. Klærne jeg kjøpte på reebok var på salg for litt siden og var ikke så dyre som de er nå til full pris. Et par av tightsene kostet bokstavelig talt 30kr (alt ble tilsammen rundt 150kr)! I tillegg får jeg rabatt på alt fordi jeg er instruktør på Fresh Fitness, altså herregud det klager jeg hvertfall ikke på - de har jo så mye fint! Tightsene (uten om den grå) var forresten litt store i størrelsen, så hvis du skal kjøpe dem ville jeg gått ned en størrelse. Innkjøpene jeg har gjort på Nelly nå er virkelig noen nye favoritter hos meg, iiik!

- reklame -

VELVET CROSS STRAP BODY * 299kr 149kr

MIX&MATCH PUSH UP BRA 149kr  -  BRAZILIAN BIKINI PANTY 99kr

FANCY FLORAL BOMBER * 499kr 249kr

REEBOK STONE WASH MUSCLE TANK 329kr

REEBOK WORKOUT READY SMOKE PRINT LEGGING 449kr

ELEMENTS MARBLE LEGGING 349kr

HIGH RISE LUX BOLD LEGGING 599kr

Likte du noe av dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Verdens fineste kopp!

 • 15.06.2017 kl. 20:53

Hei'ooo og god torsdagskveld dere! En god torsdag har det vel forsåvidt vært, hvis vi ser bort i fra bussjåføren som mest sannsynlig har til hobby å irritere. Haha, neida, men arg, rekk opp hånda de som ikke har villet slå ned en som jobber i et yrke hvor man skal yte god service??? Fysøren så frustrerende, respektløs og lite serviceinnstilt det går an å bli. For å ikke bare snakke dårlig skal det sies at han også smilte til de som kom på bussen og både sa "Hei!" og "Hadet!". Uansett, sjekk hva pappa plutselig la ned på bordet til meg i dag; den nyeste mummikoppen! "Enda flere mummikopper?" sier nok de som kjenner meg og har lest bloggen min lenge, men sånn er det å være samler.

Denne koppen er ganske spesiell, da dette er et design Tove Jansson (forfatter av mummidalen) faktisk har malt selv. Hun var også maler og i 2017 åpner det tydeligvis et museum hvor maleriene hennes henger. Nå er jeg ganske lite interessert i kunst, men når jeg ser bildet på denne koppen blir jeg veldig nysgjerrig! Se så nydelig da, og de flotte fargene, er det mulig? :-D Hvis du vil, kan du se oversikt over alle mummikoppene som finnes HER.

Hva synes du om koppen? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Nye treningssko fra Reebok

 • 19.05.2017 kl. 17:00

God dag og god fredag alle sammen! Gjett hva jeg hadde fått hentemelding om da jeg var ferdig a? Yesda, disse godingene hadde kommet på Kiwi og var klare for å hentes! Hentestedet ligger rett ved siden av jobben, så på 4minutter rakk jeg å løpe inn på butikken og løpe ut igjen for å rekke bussen. En liten pakke fra Zalando til 499kr på fredagen er virkelig ikke galt! Disse skal prøves ut om en liten halvtime, for da har jeg nemlig BodyPump på Fresh Fitness og jeg gleder meg sånn til å se hvordan de er å trene i. Sålen var skikkelig myk hvertfall, så vi får se om det er positivt eller negativt.

Kan kjøpes HER (499kr) (annonselink)

Jeg har allerede vandret litt med dem rundt huset og til nå virker de veldig gode! Disse skoene finnes også i svart og hvis de er veldig gode kommer jeg nok til å bestille det også senere. Nå er det en god stund siden sist jeg kjøpte nye treningssko så det var jammen meg på tide. Disse skal kun brukes til innetrening ettersom de er hvite, men det gjør igrunn ingenting for meg med tanke på at jeg for det meste trener inne. Disse var også helt normale i størrelsen og hadde veldig gode anmeldelser på zalando.no :-)

Hva synes du om disse skone? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

14 Innkjøp fra Wish.com

 • 16.05.2017 kl. 19:00

Heisann alle sammen! Jeg må innrømme at jeg ikke kan bli annet enn happy når jeg ser på alt dette som jeg har fått til en billig penge - og jeg venter fortsatt på enda mer. Wish.com er ganske lik ebay, men faktisk bedre ifølge min mening. Det er helt utrolig hvor mye billig og fint man kan få der med god kvalitet. Jeg har bestilt en del derfra nå og er hvertfall fornøyd så langt. Et lite tips er å sjekke ut kommentarene, se hvor mange stjerner produktet har fått og hvor mange kommentarer. Nedenfor kan dere se 14 av mine siste innkjøp derifra; kanskje du finner noe du liker!


Waterproof Eyeliner Pencil  //  Nail Polish Removal Pen  //  Matte Metallic Lipcream  //  Nail Art Picking Tool

Sølv klokke  //  Beauty Sponge Holder  //  Lommebok  //  Polaroid-veske

Gullsugerør  //  Trenings-BH  //  Flamingo-sugerør  //  Grisekropp  //  Lange sugerør  //  Smoothie-kopp

Fant du noe du likte? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Innkjøp fra Riga

 • 03.03.2017 kl. 15:26

Heisann! Nå er jeg trygt hjemme igjen etter tre flotte netter i Riga. Jeg og Lars kom hjem i går. Flyturen gikk helt fint, og når jeg tenker meg om gikk faktisk alt fra turen helt plettfritt, og det var faktisk rett og slett perfekt! Jeg fikk også kjøpt inn litt - det meste fra en butikk som heter Bershka, som selvfølgelig ikke finnes i Norge, blæh... De hadde mye fint, åh, jeg bare elsket den butikken! Hvis du lurer er de fem første tingene nedenfor derifra. Utrolig fornøyd med alle innkjøp. I tillegg til dette kjøpte jeg også et par BH'er, noen skjønnhetsprodukter jeg bruker daglig, sjokolade og litt alkohol fra taxfree-en, hehe :-D


Oh. My. Gad. Se. På. Denne. Jakka!!! Jeg bare elsketelsket denne, så sinnsykt rå :-D Rød skinnjakke; det måtte rett og slett få en plass i klesskapet mitt.


Et par nye, mørke jeans for under 200-lappen, det er ikke galt! Like etter å ha kjøpt denne så jeg også at favorittbuksa mi hadde fått hull på innsiden av låret (altså, kjenner dere igjen frustrasjonen?), så det passet ganske bra at jeg kjøpte denne. Selv om jeg nå har kjøpt inn favorittbuksa mi igjen ettersom de fortsatt hadde den på Vero Moda, hehe!


Nok en gang: se så stilige!!! For mange er nok disse alt for mye, men jeg falt pladask for dem med en gang.


Jakke nr.2, supersøt og kul, ikke sant? :-D


Denne sekken var jeg litt i tvil om jeg skulle kjøpe eller ikke, men med den fargen måtte jeg rett og slett ha den!


Belter er ikke noe jeg vanligvis bruker mye av, men jeg har savnet fargede belter innimellom, så derfor kjøpte jeg disse.


Gul kåpe, hehe, sjokk, eller hva? For dere som ikke vet det er jeg ganske frelst av jakker. Denne kan dere se på meg i antrekket "OUTFIT IN RIGA".


Lekre perlearmbånd med strikk i pastellfarger, got to love it, eller hva?


Gjennomsiktit paraply! Det har jeg faktisk hatt lyst på en god stund. Jeg aner ikke hva som gjør at jeg digger det, men det passer til et hvert antrekk og i tillegg digget jeg faktisk formen på denne paraplyen, haha!

Likte du noe av dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

ENDELIG rosa sko!

 • 16.02.2017 kl. 18:31

Yeeaah, sjekk hva jeg hentet på posten i dag a! Jeg er så glad for å endelig ha et par rosa sko i skapet mitt. Dette er noe jeg har lett etter i kanskje over ett år, og da jeg kom over disse på zalando for rundt ett år siden la jeg dem bak meg, før jeg fant dem igjen forrige uke og bestemte meg for å kjøpe dem. 549kr kostet de, og jeg vil nok ikke gå så langt som å si at de var verdt hver eneste krone, for de var ikke helt toppers å gå i. Allikevel angrer jeg ikke på kjøpet, da de er fullt mulig å bruke og er rålekre! Se på de da - knæsj rosa♥

SKOENE KAN KJØPES →HER(annonselink)

Nå skal det sies at jeg har nok av sko i skapet, og da jeg fortalte kjæresten at disse var på vei i postkassa så han like oppgitt ut som alltid - med et lite smil om munnen. Det er jo helt patetisk, altså: hvor mange sko kan en kvinne trenge liksom? Svaret her er selvfølgelig: MANGE!!! Spesielt om du er litt interessert i det og liker å gå i høye hæler. Disse kommer til å bli perfekt på fester fremover, og spesielt i sommer! Woho, gleder meg til å ta dem i bruk :-D

Hva synes du om skoene?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #sko #shoes #innkjøp #newin #pink #rosa #zalando

Endelig nytt treningssett!

 • 22.01.2017 kl. 17:15

Heihei alle sammen, og god søndag! Da var jeg endelig hjemme etter en tur som ble litt lenger enn forventa. Jeg dro ut døra ca. klokka ett i går, og planen var egentlig bare å være med kusinen min, noe som fantastisk koselig og moro - også spesielt siden det var ett og et halvt år siden sist! Vi storkoste oss med shopping, spising, photoshoot og masse moro i leiligheten hennes i Drammen, men da jeg hadde tenkt til å dra hjem rundt halv tolv fikk jeg plutselig en telefon fra noen venner om jeg ønsket å bli med til Asker for å drikke og prate. Jeg hadde selvfølgelig lyst til å være med dem, men på den andre siden ville jeg veldig gjerne hjem til senga mi. Selvfølgelig endte jeg opp med å bli med dem, og seks timer senere, altså halv seks om morgenen, kom vi oss til sengs (eller, det vil si sofaen som jeg måtte ligge på!). Jeg hadde altså en veldig koselig natt, med litt drikking og en liten morsom sammenkomst med Katrine, Halvor og Øyvind.

I går fikk jeg også kjøpt inn litt; som et kjent fenomen er det ganske vanskelig å unngå akkurat dét når man er på shopping. Et innkjøp jeg ble spesielt fornøyd med var denne treningstighsten og denne trenings-BHen fra H&M - altså, endelig!!! Jeg ønsket meg egentlig rundt fire treningstightser og noen treningstopper fra før av, men etter å ha prøvd dette treningssettet måtte jeg rett og slett ha det. Kusina mi skulle egentlig kjøpe tightsen i en annen farge, men ettersom den var så gjennomsiktig endte vi begge opp med å kjøpe denne. Sykt fin, og jeg kan dessverre ikke love meg selv å holde meg unna litt nettshopping til innkjøp av enda litt mer treningsklær. Altså, det er jo så fint, og det finnes ikke noe bdre motivasjon til treningen :-D

Hva synes du om treningsklærne?

#trening #training #innkjøp #newin #treningsklær #hm

7 Innkjøp fra NA-KD

 • 18.01.2017 kl. 21:43

Heeei, wii endelig fikk jeg varene fra NA-KD som jeg bestilte forrige uke! Egentlig kom de som hjemlevering på mandag, men da var jeg ikke hjemme, mens i går var jeg opptatt, så endelig i dag fikk jeg se mine flotte innkjøp. Ut i fra det jeg har sett er jeg utrolig fornøyd, og jeg gleder meg til bruke det :-D Jeg kjøpte alt sammen på salg, og om du ennå ikke har sjekket ut nettsiden vil jeg anbefale deg å gjøre det HER. Gratis frakt og ingen toll.

RIB LACING FRONT JERSEY TOP, 96KR

RIB LACING TEE, 80KR

RIST 5 BODY, 106KR

LINDA BOMBER JKT, 96KR

BOMBER JACKET, 160KR

BIKER SUEDE JACKET, 256KR

KATE FUR COLLAR JKT, UTSOLGT

Likte du noe av dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Siste innkjøp fra nelly.com

 • 05.01.2017 kl. 16:47

Heihei alle sammen! I romjula og starten av januar er det alltid stappfullt av salg overalt, og jeg liker veldig gjerne å gå amok på shopping. Denne gangen har jeg derimot vært veldig flink og kun gjort noen få knallkupp på nelly.com! To kjoler, en t-skjorte og et skjørt for 367kr - ikke galt det eller? Hvertfall ikke når alt passer og er superfint! Jeg ble veldig fornøyd med alt sammen og gleder meg spesielt til å bruke kjolene i sommer. Skjørtet nederst i innlegget er litt mørkere i virkeligheten og en del finere. Dessverre synes jeg det er veldig vanskelig å ta bilder nå som det blir så fort mørkt ut. Ah, klarer nesten ikke vente til det blir lengre lyst og man endelig kan ta klare og flotte bilder utendørs!


Blomsterkjole til 99kr (80%, 499kr)

Kjole med blomsterprint, åpen rygg og åpent parti foran, i tillegg til utsvinget skjørtedel.


T-skjorte til 74kr (60%, 289kr) Utsolgt!
T-skjorte originalt fra Bik Bok. Enkel og grei med knapper foran.


Blondekjole til 79kr (80%, 399kr)

Hvit kjole med blondeoverdel og underdel i trikot. Polokrage med knepping i nakken.


Skjørt til 115kr (60%, 289kr)

Semsket skinnimitasjon, frynser og stretchy. Gliselås på siden.

Likte du noe av dette? :-D

JULEHANDEL

 • 04.12.2016 kl. 20:23

Yihoo!! Wow, nå er det en lykkelig Vilde som nettopp har kommet hjem fra et par timers julehandel, og idag fikk jeg både med meg litt julepynt og julegaver. Jeg gikk for en gangs skyld alene på senteret, og tilbringte litt tid for meg selv (blant mange andre julehandlere, hehe). Når man går rundt alene kan man tenke litt selv uten å høre alle andres meninger, også får man tid til akkurat det man selv vil uten at man skal tenke på noen andre. Så i dag fikk jeg virkelig unnagjort og tittet litt rundt, akkurat som jeg har ønsket den siste tiden :-D

Før jeg dro på en liten julehandel, var jeg på Jakten på Juleskurken med to venninner, og herregud den er så fantastisk bra! Jeg storkoste meg og fikk meg virkelig en god latter, samtidig som pulsen steg litt da skuespillerne løp rundt blant publikum, hihi :-D Denne spilles nesten hvert år i Drammen, så jeg vil anbefale alle å bestille billetter til denne, nesten uansett alder.

TGR: Gavebånd, rosetter, til-og-fra-lapper  //  Kremmerhuset: Pute, julekule (bil)  
Nille: Julenisse på bil (lys)  //  Søstrene Grene: Snømann og julenisse (lys), gavepapir, sølvkonvolutter

Har du kommet i gang med julehandelen? :-D

Silver Heels

 • 21.11.2016 kl. 18:01

Som sagt var jeg på shopping på lørdag og sjekk hva jeg fikk tak i a! Oh my gad, med en gang jeg fikk hendene mine på de visste jeg at de var perfekte! De er så innmari lekre og jeg føler faktisk at føttene mine ser skikkelig elegante ut i dem, haha - noe du aldri hører meg si med tanke på at jeg hater føtter! Jeg har innmari lyst til å bruke disse på thanksgiving på lørdag, som feires med familien til kjæresten min. Selvfølgelig passer de dessverre ikke sammen med kjolen jeg hadde planlagt, så det er mulig at jeg må inn i klesskapet og se etter noe annet, for disse skoene må jeg bare bruke altså!

H&M, 299kr

Akkurat nå er nettet vårt nede her i heimen - alltid like moro. Usj, har vært så mye tull med altibox i det siste at jeg blir gal. Må bruke mobildataen min nå for å legge ut dette innlegget, også får vi se om jeg setter på en serie eller finner på noe annet morsomt før jeg skal trene. Kanskje jeg setter på Sex And The City, for som venninna mi sa er dette ganske typisk Carrie Bradshaw-sko om det hadde vært stiletthæl, hehe!

Hva synes du om skoene? :-D

To nye topper

 • 14.11.2016 kl. 16:54

God dag, dere! Nå tenkte jeg å vise dere et par topper som kom fra nelly.com sammen med de hvite vinterskoene forrige uke. Ettersom jeg skal på tre forskjellige julebord blir disse toppene brukt på to av dem, og jeg har allerede to antrekk klart. Førstkommende julebord er til fredag, så vi får se hva jeg ender opp med :-D Jeg var ihvertfall veldig fornøyd med begge toppene, da de var innmari flotte og i tillegg normale i størrelsen. Glitter-body'en drysser ekstremt mye og var ganske kort på overkroppen, men den var allikevel veldig fin på. Den røde toppen var skikkelig god å ha på og til nå har jeg ingenting å utsette på den!

Inneholder annonselinker

GLITTER BODY    //    FLØYEL TOPP

I dag og i morgen er det disco party på Fresh Fitness, og da må alle instruktørene kle seg ut og ta på seg disco-klær. Jeg skal innrømme at jeg hadde svært lite utvalg av disco-klær, men jeg har kommet frem til noe. Egentlig har jeg også bestilt afro-parykk, men den rakk dessverre ikke å komme i posten. Jaja, det er morsomt å ha til en annen anledning uansett :-D Om du melder deg inn i Fresh Fitness før 22.november kan du forresten trene gratis ut året! Bra, eller hva?

Hvilken topp likte du best? :-D

Nye vintersko fra nelly.com

 • 11.11.2016 kl. 16:00

Æææh, se hva som kom i posten til meg i går!!! Jeg ble virkelig helt forelsket da jeg prøvde dem på i går kveld, og etter at jeg har gått med dem i dag er jeg bare enda mer forelska, haha! Disse skoene var gode å gå i, er foret og er derfor gode og varme, har en klar, fin, hvitfarge og var overhodet ikke glatte (utenom på speilblank is selvfølgelig). Det negative er selvfølgelig at hvite sko som regel blir fort møkkete, men jeg skal prøve å vedlikeholde dem så godt jeg kan, for disse er absolutt perfekte nå på vinteren! Så happyyy!!! :-D

(Innlegget inneholder en annonselenke)

KAN KJØPES HER!

Da var det også endelig helg og denne helga blir ganske lik forrige, da jeg skal til Lars på Gjøvik igjen. I dag er det faktisk kun én uke siden det begynte å snø, noe som er helt sykt! Føles allerede ut som snøen har vært her i flere uker. Ikke at jeg har noe i mot snøen, for den liker jeg faktisk, men det at det begynner å vippe mot 10 minusgrader er ikke like populært. Før har jeg slitt veldig med å ha på meg nok klær ute ettersom jeg aldri har funnet en varm jakke jeg virkelig har følt meg bra i, men endelig har jeg funnet en jeg er superfornøyd med! Derfor kan jeg endelig være god og varm uten å føle meg helt grusom. Disse skoene hjelper også veldig på, og nå mangler det bare å gidde å ta på seg noe under buksa også.

Hva synes du om skoene? :-D

New in from Copenhagen

 • 08.10.2016 kl. 14:00

Heisann dere! Som alltid må selvfølgelig innkjøpene fra København vises. Var der for 1,5mnd siden også (se innkjøpene fra da HER), men jeg måtte selvfølgelig kjøpe enda mer denne gangen også. Jeg kan love dere at det var tungt å bære disse posene, da spesielt etter å ha kjøpt den store vinterjakka. Haha, huff, kan ihvertfall ikke klage nå som jeg er hjemme med noen nye skjønnheter i skapet! Sjekk innkjøpene fra ferien nedenfor


Jeg har lenge nå ønsket meg noen enkle Ankle Boots etter at de gamle var helt slitt ut. I Køben kom jeg over en butikk med masse sko, og fant disse. De var ikke bare billige, men hadde også det lille ekstra med litt glitter på seg, i tillegg til at de virka gode å gå it. Gleder meg til å bruke de før vinteren kommer!


Jakke fra New Yorker, 699kr. Endelig en skikkelig vinterjakke! De siste årene har jeg levd på kåper, noe som blir i kaldeste laget når minusgradene treffer. Heldigvis fant jeg denne som ikke så helt grusom ut, og var i den fargen jeg ønsket meg!


Topp fra MONKI på salg. Enkel og fin!


2 for 1 på deksler hos TREND Accessories - får virkelig aldri nok deksler, haha!


Herregud, sjekk denne lekkerbisken! Kom over den på Magasin Kjøpesenteret i Køben og fant ut at den kun kostet 300DKK - wiii :-D


Skjørt fra New Yorker på salg. Kunne rett og slett ikke holde meg unna når det var så fint og billig!


Kulda kommer, og da trenger jeg som mange andre noen nye votter. Disse fant jeg på TREND Accessories.


To like sminkevesker i ulik farge fra New Yorker. Kjøpte først den svarte før jeg måtte dra tilbake dagen etter for å kjøpe den i rosa også, hehe!


Strikkejakke fra New Yorker. Utrolig god og myk - perfekt nå på høsten!

Likte du noe av dette? :-D

Innkjøp fra H&M

 • 26.09.2016 kl. 16:29

Heihei alle skjønne lesere! Jeg har virkelig lyst til å si at jeg er skikkelig klar for en ny uke, men vet dere hva, jeg er så og si bare klar for ferie akkurat nå. Jeg prøver å være litt optimistisk, men når kroppen er klar for litt ekstra hvile, så er den det, haha! Kun 4 jobbdager igjen så kan jeg ta livet litt med ro. I høstferien skal jeg på tur til Køben med kjæresten og to andre kompiser. Vi drar med båten over, overnatter i Køben, og drar med båten tilbake igjen. Til sammen blir vi da borte tirsdag-fredag. Håper på at det blir en avslappende og morsom tur, sånn at jeg ikke ender opp med å være enda mer sliten etter ferien.

I helgen var jeg som nevnt tidligere hos Lars på Gjøvik. Vi var innom sentert hvor jeg fikk handlet meg 4 nye topper fra H&M. Sjekk de ut nedenfor!

Rosa treningstopp til 199kr. Denne har jeg faktisk også i gult og grått/svart, og ettersom jeg er så glad i dem måtte jeg rett og slett kjøpe en i rosa også!

↑↓ La oss bare si at jeg også har blitt bitt av denne "Lace Up"-trenden. Jeg har sykt mange topper med slik snøring i skapet nå, men det er jo så stilig! Enig? Den hvite kostet 149kr, mens den stripede kun kostet 99kr!  

En sennepsgul genser til 149kr måtte jeg selvfølgelig også ha meg siden det er høst og gul/oransj er en av mine favorittfarger. Skikkelig høst-feeling!

Likte du noen av toppene?

Ny treningstights

 • 13.09.2016 kl. 20:33


Oh hell yeah! Endelig en ny og litt freshere treningstights. Denne kom jeg over på tights.no, og tydeligvis finnes det kun 3000 i verden. Dette synes jeg var en litt stiligere versjon av de andre 2XU-tightsene - og den er jo bare så deilig! Har fremdeles også lyst på en skikkelig fargerik tights, men jeg får nøye meg med denne og de to andre 2XU-tightsene jeg har imens. Merket faktisk også at det var ekstra god kompresjon i denne tightsen, noe som er et stort pluss!

KJØP TIGHTSTEN HER

I dag gjennomførte jeg to timer trening. Prøve Zumba igjen som jeg ikke har gjort på lenge, og det var virkelig fremdelen ikke noe for meg. Husker for snart 4år tilbake da jeg bare gikk på zumba, men nå er jeg mye mer glad i å presse kroppen med høye hopp og pumpe litt jern, haha! Utrolig moro å vrikke litt på rumpa da, noe jeg faktisk i "all" hemmelighet er ekstremt glad i...

Har du 2XU-tights? Hva synes du om de?

White Backpack

 • 30.08.2016 kl. 15:53

God dag dere! Tirsdagen er igang, og planen for dagen er fortsatt i hodet mitt. Til nå har jeg syklet til jobb, jobbet på SFO og barneskolen, syklet hjem og her sitter jeg nå og blogger. Jeg skal snart få i meg et lite mellommåltid før jeg skal sykle ned til trening, trene en time og sykle hjem igjen. På veien hjem lurer jeg litt på om jeg skal kjøpe noen søtpoteter. Jeg har lyst til å prøve ovnsstekte søtpotetbåter, ettersom det alltid er veldig godt med vanlige poteter. Jeg har smakt søtpotet én gang, og det var jo bare helt fantastisk! Noen som har smakt ovnsstekte søtpotetbåter før?

Her er den supersøte sekken jeg kjøpte på lørdag. Den er fra MONKI, og jeg har siklet etter den etter at jeg så den i København for 2,5uke siden. Den er så casual og passer virkelig til alt. I tillegg er den veldig praktisk når jeg skal sykle slik at jeg slipper å ha vesken dinglenede på den ene siden av rattet. Noe smart jeg også kom på nå er at jeg kan pynte den med nagler. Jeg har litt nagler liggende og det kunne jo faktisk blitt superstilig, eller hva? På den andre siden holder jeg den nok enkel som nå frem til jeg blir lei av det, hehe!

Hva synes du om denne? :-D

Innkjøp fra København

 • 15.08.2016 kl. 16:01

God dag dere! Ny uke, nye muligheter, eller hva? Jeg fikk en litt kjip slutt på sist uke på grunn av jeg var sliten og det skjedde et par småting, men jeg føler meg allerede full av ny energi (bare jeg får sovet ut litt), og er klar for å få en skikkelig fin uke! Nå har jeg fått tatt bilder av innkjøpene fra København. Det ble åpenbart brukt en del penger både på klær og tilbehør i tillegg til mat og drikke. Heldigvis slipper jeg å ha dårlig samvittighet ettersom alle pengene er selvtjente. Jeg er superfornøyd med alle innkjøpene, og jeg vil absolutt anbefale København om du er interessert i shopping :-D

Alt fra TREND Accessories

Rosa skinnjakke fra ZARA

Hårbørste: TGR  -  Øyenskygger: SEPHORA  -  Solbriller: NEW YORKER

Sort jakke i semsket skinn fra NEW YORKER

Kopp og lommelerke fra URBAN OUTFITTERS

Rødt skjørt i semsket skinn fra NEW YORKER

Alt fra TGR

Likte du noe her? :-D

New Suitcase

 • 08.08.2016 kl. 20:05

Wiiho, da var det klart - ny koffert! Faktisk min første noen sinne... Skikkelig søt ikke sant? Jeg ville gjerne ha noe annet enn en kjedelig svart koffert, selv om det åpenbart er det letteste og passer litt til alt. Jeg var litt usikker på om jeg skulle velge denne eller en knall rosa med turkise detaljer. Valget falt på denne, da det følte riktig, hehe! Denne er kjøpt på Morris for 1399kr, så nå er det et stykk fornøyd Vilde som sitter her :-D

Nå skal jeg ut å jogge og trene litt styrke. Jeg har hatt vondt i hodet i hele dag, så jeg satser på at litt aktivitet gjør susen! Jeg skal prøve å få trent de tre første dagene denne uka, ettersom torsdag-søndag går til flytur og København hvor jeg ikke har store planer om å bruke tiden på å trene. Krysser fingrene for at kroppen skriker ja(!!!) til trening når jeg kommer meg ut, for nå føler jeg mest for å sove, haha!

Hva synes dere om kofferten? :-D

Innkjøp fra Kristiansand

 • 01.08.2016 kl. 16:01

Som dere sikekrt har fått med dere har jeg nettopp vært en tur i kristiansand. Vi var svært lite på shopping, så det ble ikke så veldig mye, men absolutt nok. I tillegg var nesten alt på salg, så mye penger ble spart. Uten om dette har jeg som nevnt tidligere også kjøpt en stor tigerbamse i Dyreparken, som er søt. Denne skal jeg vise dere senere, så i mellomtidene får dere se de andre innkjøpene jeg gjorde i Kristiansand.
Stripete, svart og grå singet fra MONKI  -  Bluse med fugler på fra NEW YORKER
Magetopp fra MONKI

Marble-ringer fra GLITTER  -  De andre tre fra NEW YORKER

Lommespeil og halskjede fra GINA TRICOT

Noe du likte her? :-D

New Dress from Ebay

 • 16.07.2016 kl. 12:26


Heisann dere! :-D Sjekk hva som ploppet ned i postkassen min igår - denne herligheten fra Ebay som jeg bestilte for en liten stund tilbake. Det å bestille klær fra Ebay har jeg aldri gjort før, ettersom det er veldig vanskelig med størrelse. Jeg gikk derfor en størrelse opp, ettersom det er bedre å ha en som er litt for stor enn for liten, og den passet perfekt! Tror derimot den kommer til å være litt vanskelig for deg med store pupper, ettersom til og med jeg slet litt når jeg skulle dra opp glidelåsen bak. Ellers finnes det veldig mange andre versjoner som er utrolig fine, så sjekk dem ut på linken nedenfor!

HIT FOR Å SE FLERE NYDELIGE KJOLER TIL 100KR!

Hva synes du om kjolen?

2 new purses

 • 08.07.2016 kl. 16:10

Hellååå, hvordan er deres fredag til nå? For min del nyter jeg dagen med ingen planer! Har så og si planer hele ferien, så nå skal jeg bare nyte en feriedag. Vel, når jeg sier det tenker dere sikkert bare at jeg sitter inne og ser på serier og soler meg, eller hva? For min del har jeg brukt min ingenting-å-gjøre-dag på å rydde klesskapet litt, fått litt ny inspirasjon, og endelig fått litt mer orden. Jeg har fortsatt en del mer å rydde der, men det hjalp virkelig på med det lille jeg har gjort til nå. Etterpå skal jeg jogge meg en tur, før det blir en skikkelig avslappende fredag videre. 

Disse to veskene kjøpte jeg som nevnt i forrige innlegg på Accessorize på Oslo S. Det var masse salg der, så hvis du er lur tar du turen til nærmeste Accessorize-butikk. Den grønne vesken kostet meg 170kr, mens den lyserosa kostet meg 250kr. Dette hadde da kostet dobbelt så mye ellers, og selvom jeg allerede har alt for mange vesker ble visst disse med meg hjem. Forhåpentligvis blir det et par nye favorittvesker, for jeg er helt ærlig lei av å drasse på de kjedelige svarte hele tiden. Disse har litt friskere farger og passer til enhver årstid synes nå jeg :-D

Er du også litt for glad i vesker?

HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE MANGE FINE PRODUKTER HER!!!

Tessa top from Bik Bok

 • 05.07.2016 kl. 18:24

Gooood dagen! Er klokka allerede halv sju!?!? Idag våknet jeg ikke før klokka ett i armkroken til Lars, og ble ganske stressa da jeg syntes jeg burde få ut noe av dagen... Har jeg derimot fått gjort noe fornuftig ennå? Ikke annet enn å fikse meg og fått tatt et par bilder til dere. Igår ble det ingen blogging rett og slett på grunn av latskap, og fordi jeg ikke hadde noe spennende å fortelle om. Derimot var jeg ute på Sandvika Storsenter hvor jeg kjøpte meg denne fine ringen på salg på Mango. Toppen kjøpte jeg på Bik Bok for et par uker siden, fin, ikke sant?

Tessa Top fra Bik Bok  //  Ring fra Mango

Nå skal jeg snart en tur innom Max med noen venninner (gurimalla disse usunne vanene har tatt helt overhånd nå, hjelp!), før jeg skal hjemover. Har ikke vært hjemme siden fredag nå, så merker at det skal bli litt godt å komme seg hjem igjen. Sommerferien er såvidt igang, så har fortsatt masse moro å gjøre, og imorgen skal jeg garantert snarte dagen med litt trening!

Hvordan har uka di vært til nå?

HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE MANGE FINE PRODUKTER HER!!!

I'M IN LOVE

 • 22.06.2016 kl. 15:00

Ææh, fysøren see på denne - jeg blir helt i ekstaase! Haha, dette er seriøst den fineste planleggingsboka jeg noen gang har sett - I'm in love! Denne kom på posten igår, og gjett hvem som var skikkelig gira på å hente den! Jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg kan bli såå glad over en planlegginsbok, men denne er så fin at jeg rett og slett blir lykkelig, haha!

FÅ DENNE SKJØNNHETEN FOR 399KR HER.
Sjekk ut flere planleggingsbøker HER.

Denne planleggingsboka går over 18 måneder, og hver måned er det en ny fin side med et fint quote, eller bare et fint mønster. I tillegg er det en liste hvor du kan notere hva du leser for tiden, tenker på, drømmer, spiser osv. i tillegg til viktige datoer og bursdager - herlig, eller hva?

Som dere ser nedenfor er det først en side med en liten oversikt over hele måneden, før det er en side for hver uke hvor du kan notere litt mer. På den første uka for hver måned er det også et fint sitat nederst, som dere f.eks. ser nedenfor: "Don't dream it. Be it." Nå gleder jeg meg til å ta i bruk denne boka, og forhåpentligvis gjør jeg faktisk det, og ikke bare glemmer den som alle mine andre planleggingsbøker.

Hva synes du om denne planleggingsboka?

Nye kjoler & topper

 • 21.06.2016 kl. 19:30

Shopoholikeren vender tilbake igjen! Det er helt sykt - jeg føler jeg kjøper nye ting hele tiden nå, noe som sikkert også er fakta. Det er så innmari vanskelig å dy seg når man har penger og finner så utrolig mye fint. Det er jo selvtjente penger, så om jeg en dag skulle angre på at jeg ikke sparte mer, så har jeg bare meg selv å skylde på. Skulle gjerne lovet meg selv at jeg skulle bruke mindre penger fremover, men det er utrolig vanskelig når sommerferien kommer, og jeg skal på ulike turer...usj, haha!

HVIT KJOLE FRA NELLY.COM, 314kr 449kr


SVART MAXIKJOLE FRA NELLY.COM, 99kr 249kr

MØNSTRET TOPP FRA NELLY.COM, 124kr 249kr

GUL GENSER FRA BIK BOK, 249kr

Denne gangen var jeg igjen veldig fornøyd med innkjøpene, da spesielt den hvite kjolen! Hallo, se så nydelig da :-D Eneste negative på den var at glidelåsen var litt vrien fra skjørtedelen til overdelen, men når man først fikk den på var den veldig fin. Den svarte maxikjolen er jo veldig enkel og kan brukes egentlig når som helst til hva som helst, og toppene er jo bare superfreshe, hihi!

Har du kjøpt noe nytt i det siste?

Innkjøp fra Ebay

 • 14.06.2016 kl. 18:46

Hvordan kan man ikke elske ebay? Jeg er, og har helt siden jeg oppdaget det vært helt frelst av ebay. Alt er så billig, og jeg har ennå ikke blitt svindlet som jeg kan huske... Nedenfor ser dere mine siste fem innkjøp! Venter også på klær fra nelly.com og Bik Bok nå, så woopwoop!

DEKSEL
Ååh se så lekkert, elsker dette dekselet, og for bare 33kr a gitt!

HALSKJEDE
17kr - hallelujah, denne er perfekt med sommerklærne og flash tattoos!

TANNBØRSTEBOKS
Det er ikke bare fancy ting man trenger å kjøpe på ebay, slike nyttige saker som en tannbørsteboks til 6kr kan man også få!

KOSMETIKK-BAG
Denne er jo helt genial. Brukte den her om dagen, og jeg fikk ihvertfall plass til all sminken + kosmetikksaker.

ROSA HALSKJEDE
Uææh, denne er så perfekt for meg som elsker store halskjeder! 22kr♥

Har du bestilt fra ebay før?

Innkjøp fra Tønsberg

 • 18.05.2016 kl. 20:32

Hei dere! Da var den normalt hverdagen tilbake igjen. Merka at det var ekstra tungt å konme seg opp fra senga idag, ettersom egentlig alt har gått i ett siden lørdag. På den andre siden har det jo vært veldig avslappende og mye moro! På lørdag var jeg og tre venninner som nevnt tidligere i tønsberg. Der fikk jeg med meg en del klesplagg fra New Yorker, alt nedenfor er fra new yorker i tønsberg, utenom den sorte bikinitrusa som er fra Bik Bok. Se om du finner noe du liker da vel :-D

KJOLE 199KR

SKJØRT 199KR

BLOMSTRET, ORANSJ OG SVART SHORTS 169KR

SVART OG GRØNN GENSER 119KR

T-SKJORTE 39KR

BIKINITOPP 149KR
GUL BIKINITRUSE 119KR
SVART BIKINITRUSE 99KR (BIK BOK)

Noe du likte?

4 nye kjoler

 • 20.04.2016 kl. 21:51

DAISY DRESS, 799KR

SWING FRILL COTTON DRESS, 199KR

MOONCHILD JAPANESE DRESS, 499KR

ORGANZA BROCADE DRESS, 209KR (349KR)

Woho, da var 4 nye kjoler som jeg kjøte på salg på nelly.com forrige uke, i boks! Jeg kan ikke si at jeg er superfornøyd med kjolene, men de var helt greie, og jeg kommer nok ikke til å bytte dem inn igjen, hehe :-D Innså plutselig nå at mitt forrige innlegg het "4 nye mummikopper", mens nå kommer jeg med "4 nye kjoler" haha! Ser hvertfall frem til å kunne bruke disse kjolene og orke å prøve de med litt sko også. Har vært på jobb fra halv ti til kvart på åtte idag, så nå skal jeg bare bruke resten av kvelden på å slappe av.

Likte du noen av disse kjolene? :-)

iPhone SE

 • 06.04.2016 kl. 21:52

Wiii, nå har jeg endelig fått meg selv til å kjøpe ny mobiltelefon! Jeg har tenkt lenge på å kjøpe nye mobil, naturligvis med mine egne penger, og endelig fikk jeg meg selv til å gjøre det. Den gamle iPhone 5, som jeg har hatt siden juli 2013 er helt stappa, går veldig treigt og ja, jeg følte virkelig for å skaffe meg en ny. iPhone SE har nylig kommet ut og er en billigere versjon av de nye, med samme design som iPhone 5s. Har hørt at den eneste forskjellen er at den ikke har den nye funksjonen hvor man kan trykke hardt/løst på skjermen ut ifra hva man vil gjøre.

Nå er jeg i full gang med å få den i bruk, og skal prøve å få inn litt av det jeg hadde på den forrige. Tror ingen kommer til å legge merke til at jeg har ny med tanke på at den nesten er prikklik den gamle, men jeg håper jeg personlig kommer til å merke stor forskjell!

Hva slags mobil har du? :-D

Innkjøp 23.mars

 • 24.03.2016 kl. 14:25

Heisann dere! Som jeg nevnte igår var jeg på en liten shoppingtur, og her kan du se alt jeg gikk med hjem. Fikk et par spørsmål om hvor jeg hadde fått tak i samlepakken med 53 disney-klassikere, og som jeg har skrevet her fikk jeg den på Lefdal til 25% rabatt. Sånn ellers var jeg også veldig fornøyd med alle de andre innkjøpene, hehe :-D


BIK BOK 129KR PER DEL HER OG HER


BIK BOK 179KR HER


CUBUS 199KR HER (99KR)


H&M 299KR


GLITTER 99KR


LEFDAL ORG.PRIS: 2495KR, 25% RABATT: 1871KR HER


TGR 100KR

Var det noe her du likte?

The Nudes from Maybelline

 • 18.02.2016 kl. 20:16

God kveld herlige lesere! Idag avspasserte jeg en og en halv time på jobben, rett og slett fordi jeg har vært ganske sliten denne uka, og følte at jeg trengte en liten motivasjon. Det var utrolig deilig å komme hjem rundt kvart over to, lage seg litt mat og sove litt før jeg tok turen og trente to timer. Dessverre var beina mine skikkelig tunge idag, så uansett hvor mye jeg ønsket å gi klarte ikke kroppen og hodet å henge sammen.

Heldigvis fikk jeg en liten oppmuntring da jeg var på posten og hentet dette palettet fra seven.no. Seven.no har utrolig mye kosmetikk, både sminke, hudprodukter og negleprodukter - i tillegg til en helt normal pris! Elsker denne siden, og selv om jeg ikke har sjekket den ut før nå, har de nok fått seg en ny kunde. Kjøp dette palettet fra Maybelline HER.

Har du prøvd denne? :-D

Gårsdagens innkjøp

 • 07.02.2016 kl. 13:30

Heihei :-D Hvordan er deres søndag til nå? For min del stod jeg opp 12, og ettersom rommet mitt så litt bomba ut til å være meg, brukte jeg den første halvtimen på å rydde og ta bilder av mine nyeste innkjøp! Som jeg advarte om igår kjøpte jeg en del gul/oransje/rød-ting, og her er altså beviset på det. Jeg har veldig lite tid til å shoppe i virkeligheten for tiden, så da jeg var ute på shopping igår tok jeg med en del ting hjem! Huff, nei må jeg begynner å spare!


Bik Bok 299kr  //  Monki 250kr


Bik Bok 199kr  //  Monki 100kr


Monki 20kr  //  Monki 40kr


Bik Bok 199kr  //  Bik Bok 179kr

Var det noe du likte her? :-)


My New Shoes

 • 21.01.2016 kl. 15:00

Wihoo, sjekk hva jeg fikk melding om at jeg kunne hente på posten igår! Jeg er alltid like spent når jeg bestiller ting på nettet, og denne gangen ble det faktisk et veldig vellykket kjøp! Jeg var veldig fornøyd med begge skoene, og i tillegg kjøpte jeg en playsuit som du kan se HER. Denne får jeg nok ikke brukt før til sommeren, så kan trygt si at jeg gleder meg til varmere dager nå, hihi :-)


Disse skoene virker faktisk helt fantastiske å gå ut! De er bare sååå fine og jeg gleder meg skikkelig til å bruke dem :-D Kjøp dem på salg HER til 189kr.


Jeg har ønsket meg et par røde sko utrolig lenge nå, rett og slett fordi det kan piffe opp etthvert antrekk! Disse fikk jeg tips om at var veldig store i størrelsen, så jeg kjøpte en størrelse mindre og merker fortsatt at de er litt store. Men, med noen geleputer i fungerer det nok veldig fint :-) Du kan kjøpe skoene på salg HER til 279kr.

Likte du skoene?


3 nye kjoler

 • 23.11.2015 kl. 17:36

Heisann dere! :D Woho, gjett hva som kom idag - tre kjoler jeg bestile fra nelly.com forrige uke. Det er virkelig lykke! Har prøvd alle - de to siste var litt store, men jeg er stort sett fornøyd! Jeg tenkte å bruke den første kjolen på nyttårsaften og den siste på julaften. Den andre er jeg litt usikker på når jeg skal bruke - kanskje på et av julebordene jeg skal på! Uansett er jeg sikker på at de kommer i bruk før året er over, hehe!


Nelly.com, 499kr HER


Nelly.com, 379kr HER


Nelly.com, 379kr HER

Likte du noen av kjolene?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #kjole #dress #kjoler #dresses #jul #christmas #julekjole #nelly #innkjøp #newin #mote #fashion

Innkjøp 14.11.15

 • 15.11.2015 kl. 11:45


Hvem i Rommet: Åhléns  //  Resten på bildet: Søtrene Grene

Heisann dere! Åh, for en fantastisk kveld jeg hadde igår - jeg koste meg glugg igjel med tre gode venninner som jeg gikk på VG2 med. Vi dro først til Sandvika Storsenter og kikket litt rundt der. Hadde ikke vært der på flere år, så virkelig deilig å komme et annet sted enn Drammen. Der fikk jeg kjøpt litt småting, samtidig som jeg fikk unnagjort et par gaver som jeg naturligvis ikke kan vise her på bloggen, hehe!

Treningstopp: H&M, 199kr

Etterpå dro vi hjem til hun ene for å spise litt taco og ha en koselig jentekveld! Vi spilte det nye spillet jeg kjøpte, "Hvem i rommet?", UNO, Speilegg, Yatzy og stigespillet. Haha, fysøren, jeg var på rute nr.4 i stigespillet når alle de andre var ferdig - snakk om uflaks! Uansett var det supermorsomt, og vi danset og fikk flere latterkramper :-D

Hva gjorde du igår?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #innkjøp #newin #treningsklær #hm #søstrenegrene #åhlens #spill #hvemirommet #jentekveld #sandvika #sandvikastorsenter

Innkjøp fra Bik Bok

 • 07.11.2015 kl. 17:30


129,-     //     199,-

God...kveld? Jeg vet virkelig ikke lenger. Akkurat nå føles det ut som klokka er åtte, men klokka er faktisk bare halv seks. Jeg merker virkelig at mørketida kommer nå - både med tanke på at det blir fortere mørkere, og på kroppen. På en måte gleder jeg meg veldig til jul og til snøen, på den andre siden er jeg mye gladere i lange, lyse sommerdager. Nå har jeg ihvertfall kjøpt inn to nye topper - med farger ihvertfall jeg syntes passer veldig godt til høsten/vinteren! Endelig noe nytt i klesskapet, hehe :-D

Hva har du gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #newin #shopping #innkjøp #bikbok

5 Seconds of Summer Album

 • 29.10.2015 kl. 17:04

For alle 5SOS-fans; se hva som dukket opp i postkassa mi idag! Wii - det nye albumet deres kom ut på fredag, og noen dager før bestilte jeg både denne, i tillegg til et album som One Direction og Little Mix kommer ut med i november. De fleste idag er nok ikke så opptatt av CDer lenger, men jeg syntes fortsatt det er supermoro å ha, og nekter å gi slipp på det, hehe!

Finnes på Platekompaniet til 149kr-229kr HER.

Nå har jeg ikke CD-rom i Mac'en, men utrolig nok kommer vel den gamle PCen til nytte der! Sånn ellers har vi fortsatt CD-spiller, vi er vel ikke de eneste håper jeg?

Liker du 5 Seconds of Summer?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #album #cd #musikk #music #5sos #5secondsofsummer #soundsgoodfeelsgood #sgfg #innkjøp #newin #shopping #platekompaniet

CATERPILLAR

 • 24.10.2015 kl. 19:00

Okei, haha, tredje innlegget med merkesko denne måneden, huff og meg, får nesten litt dårlig samvittighet ovenfor meg selv. Og personlig er jeg egentlig ikke så glad i merkeklær/sko/vesker, med mindre man virkelig liker det. Nå skal det jo sies at alle merkeskoene jeg har kjøpt denne måneden har jeg virkelig likt, og disse skoene ble kjøpt mest fordi jeg virkelig trengte nye vintersko!

KJØPT PÅ XXL FOR 1499KR

Jeg husker for kanskje tre år tilbake hvor pappa sa at dette var gode vintersko som jeg kunne kjøpe, men jeg da nektet helt på å kjøpe dem da jeg ikke syntes de var noe fine. Nå syntes jeg derimot de er superkule, i tillegg til at jeg virkelig trengte de.

Hva synes du om Caterpillar? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #sko #shoes #mote #fashion #caterpillar #innkjøp #newin #xxl #vintersko

Makeup Organizer

 • 23.10.2015 kl. 16:00


Åjadda, hvor fint er det ikke å starte fredagsmorgenen med denne herligheten? Igår poppet det inn en melding om at pakken jeg bestilte fra blivakker.no hadde kommet på posten! Jeg klarte selvfølgelig ikke vente med å hente den, så etter trening dro jeg innom for å plukke den opp. Se så flott og ryddig! Denne er roterende og har masse hyller (6 rom på siden med ulike størrelser + masse plass oppå)!

KJØP DENNE ROTERENDE SMINKEORGANISEREREN HER!

Det blir selvfølgelig litt surrete i starten nå, ettersom jeg ikke husker hvor jeg har lagt alt osv, men det er jo bare en vanesak, og jeg angrer ihvertfall ikke på at jeg kjøpte den :-D Perfekt bursdags- eller julegave også!

Har du lyst på denne?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #makeup #sminke #oragnizer #cosmetic #blivakker #shopping #nettshopping #skjønnhet #beauty

Adidas Originals

 • 17.10.2015 kl. 12:00

DU KAN FÅ KJØPT SKOENE HER (zalando) ELLER HER (nelly).

Oisann, postet ikke jeg et innlegg med nye sko for et par dager siden? Hehe, ups! Sånn går det når Vilde har penger til å kjøpe sko. Neida, men jeg blir virkelig et hakk lykkeligere av nye sko! Plutselig i høst i år, fikk jeg lyst på noen hvite sneakers. Jeg så flere bloggere som hadde det, og digget alle antrekkspostene hvor disse herlighetene lyste opp! Derfor lette jeg litt rundt etter noen litt billigere enn disse, men fant til slutt ut at de fineste og beste var absolutt Adidas Originals Superstar Foundation. Så nå er jeg klar for å bruke dem allerede idag, og senere kommer det en antrekkspost hvor dere får se disse, og mine nye jeans på! :-D

Hva syntes du om disse skoene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #innkjøp #newin #sko #shoes #adidas #adidasoriginals #nelly #zalando #shopping #mote #fashion

Jeffrey Campbell Spike

 • 15.10.2015 kl. 17:00

DU KAN KJØPE SKOENE HER!

Endelig! Jeg har ønsket meg disse skoene i over to år! To år sier jeg dere! Haha, er det ikke sykt med oss jenter? Får aldri nok sko... Jaja, endelig kan jeg slippe å drømme meg bort i disse kun med bilder fra nettet. Nå kan jeg endelig faktisk se på dem i virkeligheten! De er jo bare dødsstilige, og superfine - syntes nå jeg.


Selv om de ikke kommer til å brukes så ofte er det absolutt verdt det. Jeg har de originale skoene fra Jeffrey Campbell også, og de har jeg snart hatt i 3år. De har ikke vært brukt så ofte, men syntes allikevel ikke det var bortkastet å kjøpe dem :-) Disse heter forresten Jeffrey Campbell Spike, og det følger med ekstra nagler i tilfelle noen skulle falle av.

Har du/ønsker du deg Jeffrey Campbell-sko? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #sko #shoes #mote #fashion #jeffreycampbell #jeffrey #campbell #spike #zalando #innkjøp #newin

Rosa Mac-Tilbehør

 • 13.10.2015 kl. 16:32

Yoho, se hva som endelig kom i posten! Denne mac-mappa og plasttastaturet var i samme pakke til 193kr på miniinthebox.com HER. I tillegg til dette fulgte det også med støvplugger til å sette inn på siden av maskinen. For en som elsker rosa og trengte en liten mappe å frakte macen i, var denne perfekt! Tastaturet er ikke helt likt det norske, men pyttpytt - jeg vet hvor de befinner seg under uansett, hehe!

Har du noe lignende til din mac/PC? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mac #macbook #tilbehør #accessories #rosa #pink #shopping #newin #innkjøp

MY BOTTLE

 • 06.10.2015 kl. 15:00

FLASKE FRA EBAY, 27KR HER

Okei, jeg aner ikke hva det er med meg og flasker/kopper, men jeg bare elsker det. Og sjekk hvilken herlighet som poppet ned i postkassen min for en uke siden. Den er så utrolig enkel, men den ser jo bare skikkelig fresh ut! Jeg føler ihvertfall glede over å ha med denne overalt fylt med deilig vann, hehe :-D Hvis dere er like glad i flasker som meg, kan dere drømme dere bort på ebay ved å søke på "bottles"!

Hva syntes du om denne flaska? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #bottle #flaske #innkjøp #newin #shopping #ebay

INNKJØP

 • 19.09.2015 kl. 20:00

God kveld♥ Da var jeg hjemme fra dagens shoppingtur - woho! Monki-butikken som har kommet til Drammen var utrolig fin, og jeg fant fem plagg jeg tok med meg hjem, hehe :-) I tillegg hentet jeg 2XU-tightsen min som jeg bestilte her om dagen. Jeg har en fra før av, men denne er så slitt, og ettersom dette er en fantastisk tights, kjøpte jeg like gjerne en ny ettersom den var på salg. Endelig fant jeg også sånne superfine glass med hank som dere ser nederst i innlegget - det blir fine bloggbilder, hihi!


Shorts fra MONKI, 300kr


Topp fra MONKI, 100kr


Langermet genser fra MONKI, 150kr


Vinrød t-skjorte fra MONKI, 100kr  //  Svart t-skjorte fra MONKI, 150kr


2XU-tights fra XXL, 599kr  //  Hårkrem, 90kr  //  Glass med hank, 39kr

Noe her du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #innkjøp #newin #klær #clothing #trening #training #treningstights

Innkjøp fra H&M

 • 08.09.2015 kl. 19:30


Jeg synes egentlig kimonoer er superfine, men jeg har ikke funnet noen jeg syntes passet til meg, før denne! Den er litt kortere enn de vanlige, og jeg bare elsker den.


Denne skjorta var jeg ganske usikker på om jeg kom til å kle, men den var faktisk utrolig stilig og passer perfekt!


Disse svarte jeansene med hull på knærne er virkelig råkule! De ser mye bedre ut på, enn på bildet, gleder meg til å bruke dem!


Sjekk disse skoene a'! Ja, skal innrømme at de er ganske spesielle, men jeg synes virkelig de er skikkelig kule!


Fargeleggingsbøker har jeg hørt så mye om i det siste, så jeg måtte bare skaffe meg en. Denne er veldig liten, men jeg gleder meg til å fargelegge i den!

Var det noe du likte her? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #innkjøp #newin #hm #fargelegging #fargelegginsbok #sko #shoes #kimono #jeans #skjorte

Innkjøp fra IKEA

 • 26.08.2015 kl. 20:15

Halloisen!♥ Igår tok jeg og familien turen inn til IKEA. Jeg skulle egentlig på et kurs i Ullevål, men det ble ikke noe av, og ettersom familien min hadde tenkt seg på IKEA ble jeg med dit. Selv om vi bare skulle kikke litt er det alltid fristelser rundt en hver krok. Så her er noen av mine innkjøp fra gårsdagens handletur. I tillegg til dette ble det litt annet diverse, og selfølgelig deres fantastiske kanelboller!

Et hvitt brett som dette har jeg ønsket meg lenge - det er jo supert å servere på, spesielt siden jeg og venninnene mine ofte sitter nede, mens kjøkkenet er oppe. Litt gavepapir, post it-lapper og skrivebøker går jo alltid med, og disse blomstene farger opp et hvert rom! Jeg syntes også kubbelysene var skikkelig søte, så de måtte jeg bare ta med, hihi!

Er du glad i IKEA? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #IKEA #innkjøp #newin #interiør

My New Bag

 • 06.08.2015 kl. 15:30


Heisann! :-) Som muligens noen av dere vet var jeg en tur i Sverige igår. Det ble litt stress på slutten da vi skulle på Nordbysenteret ettersom vi kom oss litt sent avgårde og hadde brukt mye tid andre steder også. Allikevel fikk jeg tatt meg en rask tur innom New Yorker, og 10min før det stengte fikk jeg øyne på denne vesken! Jeg har tenkt litt på å skaffe meg en veske med slik form som var svart og helt enkel, og denne er jo perfekt. Stor plass, passer til alt... trenger man mer?

Til nå idag har jeg vært en tur på Fresh Fitness for å øve inn programmet til BodyPump som jeg må kunne til neste helg. Tror det går ganske fint, og jeg er snart i mål med å kunne hele programmet - hurra!! Nå skal jeg snart dra for å møte noen venninner og nyte resten av dagen.


Hva gjør dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #veske #bag #newyorker #sverige #innkjøp #newin

Innkjøp fra Tønsberg

 • 01.08.2015 kl. 15:00

Heihei!♥ Som jeg nevnte i forrige innlegg var jeg en tur i Tønsberg igår, og her kan du se hvilke godbiter jeg fikk med meg hjem! Jeg trodde faktisk jeg hadde vært veldig flink denne gangen og ikke kjøpt så mye, men da jeg samlet det til slutt var det visst litt mer enn jeg trodde - men allikevel innafor, haha :-D

Push-up BH fra New Yorker, 99kr per.


Ringer fra Bijou Brigitte, Originalpris: 149kr, SALG: 60kr


Singlet fra Lace, 99kr


Bluse fra New Yorker, 99kr


Treningsgenser fra H&M, 199kr


Treningsjakke fra H&M, 349kr

Var det noe du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #innkjøp #newin #trening #training #tønsberg

Innkjøp fra Trondheim

 • 24.07.2015 kl. 22:45

Hallohallo, og god fredag!♥ Personlig har jeg falt helt ut av dagene nå, men jeg får ønske dere som fortsatt jobber en god fredag - endelig helg! Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra en treningsøkt på Fresh Fitness. Vi kom hjem fra Trondheim rundt åtte idag, og ettersom jeg lengtet så etter å trene igjen dro jeg ned med en gang. Trondheim var en veldig fin by, men det er utrolig deilig å komme hjem igjen; borte bra, men hjemme best - er det ikke det man sier?

Nedenfor kan dere se denne turens innkjøp. Jeg har ikke kjøpt særlig mye, men jeg er utrolig fornøyd med de innkjøpene jeg fikk med meg!


Jakke fra Zara | Originalpris: 599kr | SALG: 299kr


Trenings t-skjorte fra G-sport | Originalpris: 299kr | SALG: 149kr


Sjekk denne kule telefonen a'! Jeg elsker slike gamle gjenstander, og denne falt jeg pladask for med en gang. Dessverre fant vi ut at den kun kan kobles til hjemmetelefon, noe vi ikke har. Derfor bestemte jeg meg for å ikke kjøpe den, men plutselig tok pappa den med! Åh, hvor fin blir ikke denne å ha til pynt på rommet?
Denne kjøpte jeg på Rockheim Museum til 499kr.


Enda mer retro stil i sikte! Jeg er personlig ingen bilfan i det hele tatt, og kan virkelig null og niks om biler, men jeg digger gamle biler, selv om jeg ikke aner hva de heter eller når de er fra. Da jeg så disse måtte jeg bare ha dem! Kan vel ikke bare være meg som digger å ha slikt til pynt?
Disse kjøpte jeg også på Rockheim Museum til 75kr per.

Hva syntes du om innkjøpene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #innkjøp #newin #jakke #jacket #zara #trening #training #topp #retro #interiør #biler

My New Bikini

 • 14.07.2015 kl. 15:00

Hallo der!♥ For en stund tilbake bestilte jeg denne bikinien fra yesstyle.com. Som sikkert mange av dere ser er den veldig lik triangl sine bikinier, og ja; dette er en kopi. Personlig syntes jeg det er litt drøyt å betale over 1000kr for en bikini fra triangl.com (på grunn av frakt/toll osv.), så jeg tenkte å bestille denne kopien til rundt 100kr+frakt. Fin, ikke sant? Den er ganske lik, uten om at det svarte er et annet stoff. Overdelen passer veldig greit og er ganske normal i størrelsen, underdelen vil jeg derimot si at er litt liten i størrelsen. Vi bestilte også en rosa til mamma, men dessverre må denne være feilmerket, for størrelsen virker en til to størrelser mindre enn det den tilsier å være. Men sånn er det å bestille fra nettet!


DU KAN KJØPE DENNE BIKINIEN HER!

Hva syntes du om bikinien?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #sommer #summer #bikini #innkjøp #newin #triangl #yesstyle

Innkjøp #230615

 • 23.06.2015 kl. 21:20

Hei der! :) Som noen av dere kanskje har fått med dere var jeg på shoppingtur med mamma idag. Jeg har faktisk ikke vært på noe spesiell shoppingtur på lenge nå, og har bare kjøpt et par ting helt tilfeldig. Idag fikk jeg derimot kikket litt ekstra og gått litt rundt, selv om jeg ble fort tom for energi ettersom formen ikke er helt på topp. Allikevel blir jeg selvfølgelig i litt bedre humør når jeg får disse godbitene inn i skapet! 

JUMPSUIT FRA H&M, 149KR


VESKE FRA CUBUS, 49KR

Begge disse herlighetene til kun 200kr tilsammen. Jumpsuiten har jeg prøvd før og jeg hadde egentlig ingen planer om å kjøpe den, men da jeg prøvde den igjen måtte jeg bare ha den! Veska kom jeg tilfeldigvis over på salg, og den er jo bare perfekt til sommeren! Sjekk den herlige fargen da, hihi :)

Har du vært på shopping i det siste?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #innkjøp #newin #summer #sommer #hm #cubus #shopping

Yellow Training Top

 • 12.06.2015 kl. 21:48

Heisann!♥ Da er jeg og familien kommet frem til Lillehammer. Vi har nå vært litt i sentrum for å kikke og spise, før foreldrene mine dro for å hente startnummeret til birkebeinerrennet imorgen. Der strartnummeret ble hentet var det også messe, og se hva jeg fant - en superfin, gul treningstopp fra Asics! Jeg så først en dame som prøvde den, og lette febrilskt etter den. Etter en del leting ga jeg opp, men plutselig dukket den opp foran øynene på meg *lykke*!


Jippi, der kom det visst litt ekstra treningsmotivasjon, hihi! Jeg er jo til tider litt for glad i gul, men jeg klarer ikke holde meg unna denne freshe fargen - den gir meg ekstra treningsglede!

Hvilken farge gir deg treningsglede?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #newin #innkjøp #treningstopp #asics

Audrey Hepburn Mug

 • 27.05.2015 kl. 15:00

Hei dere! :) Sjekk denne Audrey Hepburn-koppen fra Platekompaniet! Har sett på den lenge, men har aldri giddet å kjøpe den, før jeg fant ut at Platekompaniet her i byen skulle legges ned, så alt skulle bort! Som nevnt tidligere elsker jeg kopper, og jeg digger Audrey Hepburn. Denne koppen er perfekt! 

Det er vel ikke bare jeg som føler at det tirsdag idag? Men, jeg er overlykkelig over at det faktisk er onsdag! Da er kortere tid til helg, og i tillegg vet jeg at det kun er noen få "ordentlige" skoledager igjen. Utenom er det tur til Oslo, fri, eksamen osv. Deilig å tenke på at sommeren er så nærme, eller hva?

Liker dere Audrey Hepburn? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #kopp #mug #interiør #design #audrey #hepburn #platekompaniet #shopping #innkjøp #newin #new

Innkjøp fra Oslo

 • 09.05.2015 kl. 20:00

Hei alle sammen! Da har jeg kommet hjem fra dagens spontantur til Oslo. Skal være ærlig og si at Oslo ikke er helt "WOW" nå lenger som før, ettersom vi bare går på Karl Johan og Oslo City hver gang - tror vi må begynne å utforske nye steder snart! Uansett er det deilig å komme til en by man ikke er i hver dag. Nedenfor kan du se skattene jeg fikk med meg hjem!

TOPP FRA MONKI, 100KR

T-SKJORTE FRA MONKI, 100KR

SKO FRA H&M, 299KR

Disse skoene har jeg sett på lenge. Jeg så de først på en mannekeng-dukke her i Drammen, men de hadde dem ikke i butikken. Derfor vurderte jeg å kjøpe dem på nettet, men det har aldri blitt noe av - så da jeg fant dem i Oslo måtte jeg bare vrenge lommeboka og løpe til kassa! Disse kommer nok mye til bruk i sommer :)

Hva har dere brukt lørdagen på?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #newin #innkjøp #oslo #monki #sko #shoes #mote #fashion

Innkjøp fra ebay

 • 01.04.2015 kl. 12:30

Heisann♥

Jeg skal innrømme at det er litt for lett å bli bitt av ebay-basillen. Det er jo helt latterlig billig der, og hvem faller vel ikke for det? Det negative kan vel være at det noen ganger kan ta lang tid, men som regel er det alltid verdt det!

Her kan dere altså se mine siste ebay-innkjøp. I tillegg har jeg også kjøpt noen gaver, men de kan jeg naturligvis ikke vise her.

STEMPLER
Disse har blitt veldig inn i det siste, og selvfølgelig måtte jeg også skaffe meg noen! Hvor fine er vel ikke de å ha når sommeren kommer? Gleder meg til å teste de ut!

DRIKKEFLASKE
Denne er såå søt, og jeg kan love dere at jeg skal bestille den i flere farger!
PS: Det følger ikke med drikke i flaska.

PEEL OFF BASE COAT
Dette er en basecoat du f.eks kan ta rundt neglen i tilfelle du søler mens du gjør ulike negledesign.

HALSKJEDE
Aah, hvor lekkert er ikke dette smykket? Det finnes 37 ulike til kun 20-55kr/stk, så sjekk ut om du finnet et du liker!

Likte du noen av innkjøpene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #beauty #skjønnhet #ebay #innkjøp #newin #new #halskjede #stempel

Marilyn Monroe deksel

 • 19.03.2015 kl. 16:55

God ettermiddag!♥

Gjett hva som lå på bordet da jeg kom hjem fra praksis - Marilyn Monro dekselet jeg bestilte på ebay for en stund tilbake! Hvor lekkert er vel ikke det? Jeg elsker virkelig Marilyn Monroe og bildene av henne. Moren min bestilte også et, med litt rosa i bakgrunnen - var superfine begge to!

KJØP MARILYN MONROE DEKSEL TIL 17KR HER!

Nå skal jeg slappe av litt før jeg drar på trening. Idag skal jeg på BodyStep, noe som alltid er like gøy (med mindre man er helt energiløs selvfølgelig). Det er faktisk nytt program og sanger idag, så det blir spennende!

Hva synes du om Marilyn Monroe?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg deksel #case #ebay #cover #marilyn #monroe #marilynmonroe #shopping

Innkjøp fra Tønsberg

 • 28.02.2015 kl. 21:00

ALT ER FRA NEW YORKER!


SKJØRT, 199KR


GENSER, 149KR


BOYFRIEND-JEANS, 399KR


PUSH-UP BH, 99KR

Uff, er det virkelig søndag imorgen? Denne vinterferien har gått alt for fort - kan jeg få en uke til? Jaja, jeg kan trøste meg med at det kun er 1måned til påskeferie, og de to neste ukene bringer mye spenning på grunn av UKM. På onsdag skal jeg og venninnene mine på generalprøve, og lørdag om to uker er selve showet. Vi har nok liten sjanse til å komme videre, men det er uansett veldig moro å opptre. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvlden, kanskje med en film :)

Likte du noen av innkjøpene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #shopping #innkjøp #newin #new #newyorker #tønsberg

My New Traning Buddy

 • 27.02.2015 kl. 15:15

ASICS GEL-NIMBUS 16

Hallo!♥

Æhh, igår kom mine nye, skjønne, herlige, fabelaktige joggesko i posten! Haha, okei, kanskje jeg overdriver, men, fysøren jeg bare elsker de! Vi har jo alle veldig forskjellig smak på joggesko, men for meg som elsker gult og rosa kunne ikke disse vært mer perfekt. Jeg prøvde dem ut allerede idag på treningssentert og de virker veldig bra. Det er utrolig bra demping på hælen og de sitter veldig godt på foten.

Jeg har faktisk slitt litt for å få disse skoene. Jeg prøvde de først for nesten 1 måned siden på senteret, og da falt jeg for dem med en gang. Allikevel har jeg drøyd det alt for lenge, og da jeg tenkte å kjøpe dem var de plutselig på salg på XXL.no. Da tok jeg selvfølgelig sjansen, og kjøpte dem, men det skjedde en feil slik at bestillingen ikke kom igjennom. Derfor sjekket jeg hvor jeg kunne få tak i dem i butikk i min størrelse, og da fant jeg ut at de fantes i Tønsberg. Plutselig dagen før mamma og jeg skulle til Tønsberg var de borte, men så fantes de plutselig på nettet igjen - og da slo jeg til, og nå ligger de i treningsbagen min hjemme.

Hva syntes du om joggeskoene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #traning #joggesko #sko #shoes #asics #gul #yellow

NEW IN #240215

 • 24.02.2015 kl. 20:05

Heisann♥

Da er jeg hjemme fra en liten shoppingtur i Oslo, og det sitter nå ett stykk glad-Vilde som fikk med seg 5 godbiter hjem! Jeg fant litt både på Monki og H&M, og det beste av alt; tre av plaggene var på salg, og de to andre var ganske billige! Vil ikke si at fem plagg for 515kr er så ille. Nedenfor kan du se hva jeg fikk med meg!


Langermet topp fra Monki, 180kr


T-skjorte fra H&M, Originalpris: 149kr, Salg: 100kr


Kjole fra Monki, Originalpris: 300kr, Salg: 60kr


T-skjorte fra Monki, 100kr


T-skjorte fra H&M, Originalpris: 149kr, Salg: 75kr

Haha, egentlig skulle jeg bare kjøpe en av t-sjortene fra H&M, men jeg klarte ikke velge en favoritt, så jeg tok like gjerne med meg begge, selv om det er en viss likhet i dem. Kjolen fra Monki kostet jo kun 60kr, og jeg syntes den var utrolig søt, så den måtte jeg jo bare ha med! Den langermede toppen og t-skjorta fra Monki var egentlig ikke "meningen" at skulle være noe fine - tok de helt ærlig med fordi jeg ville prøve noe, og jeg likte dem litt. Men da jeg tok dem på ble jeg plutselig helt forelsket, hehe :)

Likte du noe av dette?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #innkjøp #newin #new #hm #monki #oslo #sale #salg

2 new jackets

 • 22.02.2015 kl. 15:00

Hei, hallo, god dag!

Som jeg såvidt nevnte igår fikk jeg med meg to jakker hjem fra sentert igår. Og det aller beste; begge var på salg! Og jeg må virkelig si at jeg gjorde et kupp, fordi originalt ville disse to jakkene kostet 1200kr tilsammen, men jeg fikk dem for kun 250kr til sammen! Det er jo helt utrolig, så jeg kunne virkelig ikke stå imot. Først fant jeg den fra Vero Moda, som er litt brun-rosa, også kom jeg over denne lilla kåpa på Bik Bok som jeg egentlig har sett på fra første gang den kom ut. Men, ettersom den var så dyr gadd jeg aldri å prøve den - så var den jo derimot veldig mye billigere, så da slo jeg til.

UKENS BLOGG TREKKES IKVELD, SÅ MELD DEG PÅ HER!


BIK BOK, original pris: 699kr, SALG: 149kr


VERO MODA, original pris: 499kr, SALG: 100kr

Har du gjort noen store kupp i det siste?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #jacket #jackets #bikbok #veromoda #newin #innkjøp #new #sale #salg

Innkjøp av kopper

 • 30.01.2015 kl. 21:50

Hei, og god fredagskveld skjønne lesere♥

Planen for idag var egentlig å kjøpe 2 mummikopper, men jeg vet virkelig ikke hva som går av meg for tiden. Har fått helt dilla på kopper, og jeg elsker nesten alle kopper jeg kommer over for tiden! Blir ikke noe drikking av glass fremover her, nei. Så, jeg dro innom kitchn, tok med meg de to mummikoppene jeg hadde planlagt å kjøpe, dro opp til Søstrene Grene for å lete etter noe, før jeg kom over koppen med det fine sitatet på, og tok med meg det, før jeg helt til slutt dro innom TGR og fant enda en kopp der, som jeg lenge har sett på. Jaja, skal ikke kjøpe kopper på lenge nå... jeg lover...

Mummikoppene jeg bestemte meg for å kjøpe idag var en Lille My-kopp som gikk ut av produksjon nå i 2014, det kommer en ny i år, men jeg er så glad i gult at jeg bare måtte ha denne! Samtidig fikk jeg med meg 70års jubileumskoppen, som jeg ble helt forelsket i fra første gang jeg så den. Har ikke helt vært inne i dette med mummikopper før jeg fikk min første til jul - så nå har jeg 3 i samlingen. Kan tro det blir flere - de er jo så fine!

Nå blir det rett og slett å slappe av resten av kvelden. Imorgen skulle jeg egentlig på ski, men været strider imot, og da er det ikke så veldig moro å gå på ski. Men, jeg har selvfølgelig andre planer også. Jeg og noen venninner skal en liten tur til byen, før vi drar til meg for å ha en god gammeldags filmkveld! Blir sikkert koselig det også, hihi♥

Liker du kopper? Samler du på mummikopper? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #innkjøp #newin #new #kopper #mug #mummi #mummikopper #kitchn #tgr #søstrene grene #shopping

NEW IN #230115

 • 23.01.2015 kl. 19:40

Hallo der! :)

Etter skolen idag tok jeg en tur innom byen ettersom det var så kaldt og vente på bussen, og siden vi sluttet tidlig. Da kom jeg over at det var lagertømming på Carlings, og det var altså 3 for 99kr på en rekke plagg! Selvfølgelig måtte jeg jo slå til på det, og jeg fant meg litt av hvert. Egentlig fant jeg 4 ting, men ettersom det var 3 for 99 måtte jeg droppe noe. Jeg droppet derfor en skjorte uten ermer, som jeg fant ut at jeg like gjerne kunne lage selv med noen av mine egne skjorter! Men, her får du altså det jeg kjøpte til kun 99kr til sammen. Jeg fant faktisk ut at jeg har spart 800kr tilsammen!


CARLINGS, 299,-


CARLINGS, 299,-


CARLINGS, 299,-

Woopwoop, noe nytt i klesskapet skader absolutt ikke! Svarte kjoler er noe som ikke finnes i mitt klesskap (uten om en lang), så det var jammen meg på tide. Derfor tok jeg like gjerne med meg denne, som jeg både syntes var utrolig fin, og kan brukes til nesten enhver anledning, og styles med hva som helst! T-skjorta med tigeren på er jo bare superkul, og blusa som er som skapt for meg, haha!

Likte du noen av innkjøpene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clohtes #innkjøp #newin #new #carlings #kjole #dress #tiger #salg

Innkjøp fra Tønsberg

 • 18.01.2015 kl. 21:00

Heihei♥

Da har jeg endelig fått tatt bilder av innkjøpene fra Tønsberg igår. Idag har jeg bare sunget og danset med noen venninner, etterfulgt av at jeg også har vært og trent! For en prooduktiv og aktiv dag - deilig med slike søndager, selv om de hvor man bare slapper av selvfølgelig er minst like behagelige. Resten av kvelden nå skal jeg bare kose meg med vafler som mamma holder på å lage nå, samtidig som jeg slapper av litt. I tillegg håper jeg på å få svart på en del kommentarer nå - har en stor jobb foran meg på den fronten!

Alt er fra New Yorker, som ligger på Farmansstredet senter i Tønsberg.


Førpris: 129kr, SALG: 99kr


Førpris: 499kr, SALG: 199kr


Pris: 169kr


Førpris: Ukjent, SALG: 99kr

Hva syntes du om innkjøpene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #innkjøp #newin #tønsberg #newyorker #shopping #skjørt #sko #shoes #trening #training #sunday #weekend #jakke

Innkjøp fra Nelly.com SALG

 • 06.01.2015 kl. 21:34

Heiisaann♥

Som jeg nevnte istad kom pakken fra nelly.com idag, og etter trening var jeg og hentet den på butikken! Ingenting er som å få en pakke i posten, og jeg kunne nesten ikke vente med å komme hjem, slik at jeg kunne åpne posen å se hvordan alt var. Og gjett hva; alt var vellykket, passet og var kjempefint - ingenting er som den følelsen! Jeg gledet meg spesielt til den gule kjolen, og den var virkelig skikkelig fiin, gleder meg til å bruke den.


Finnes også i fargene: Aqua og Rosa, 249kr   //   HER


Finnes også umønstret i fargene: Coral, Hvit, Lemon, Mint, Rosa og Svart med blomster, 124kr-249kr   //   HER


Finnes bare i denne fargen, 98kr   //   HER

I tillegg til dette kjøpte jeg også en veske, men den så helt rød ut på bildene, selv om den er rosa. Den er dessverre utsolgt.

Nå kan jeg sove godt, og ha en lykkelig kveld videre - for hallo, hvem blir vel ikke overlykkelig når noe man har betalt for passer perfekt? Man kan jo aldri vite hvordan ting er når man bestiller det på nett, og det er litt kjipt å måtte sende det tilbake. Derfor er jeg nå glad for at dette ikke var innkjøp jeg kommer til å angre på. Spesielt ikke den gule kjolen, ååh, så jeg elsker den♥

Hva syntes du om innkjøpene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #kjole #dress #veske #jumpsuit #nelly #innkjøp #newin

Endelig 2XU-tights!

 • 31.12.2014 kl. 15:30

Heiiisaan!♥

Dette er faktisk siste dag av 2014, for dere som ikke har fått med dere det. Jeg føler meg veldig klar for et nytt år, med nye muligheter og alt det der! Igår kjøpte jeg meg endelig en 2XU-tights - WOHO! Har hørt så mye bra om den, og jeg merker også at den sitter utrolig godt på, og jeg kan nesten ikke vente med å prøve den ut på neste treningtur! For å være ærlig har jeg ovelevd 2 år med kun én treningstights, noe som er veldig kjipt til tider, når man trener 3-6 ganger i uka. Derfor er jeg ekstremt glad for at denne tightsen endelig har blitt min!

I kveld skal jeg til ei venninne for å feire litt av nyttårsaften der, før jeg kommer hjem litt før midnatt. Vi har nemlig så utrolig god utsikt, så det er virkelig en tradisjon å se på nyttårsrakettene fra balkongen. 2014 har nok vært det beste året hittil i mitt 17årlige liv, og ettersom det har vært slik hvert år, håper jeg på at 2015 blir enda bedre! Nå skal jeg tørke og krølle håret, før jeg lakker neglene og fikser meg istand. Litt må man jo pynte seg siste dag i året!

Liker du 2XU-treningstightsene?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #training #2xu #treningstightsen #nyttår #nyttårsaften

Innkjøp 17.12.2014

 • 17.12.2014 kl. 22:49

Heihei :)) Aah, sjekk denne rålekre jakka! Jeg elsker virkelig houndstooth mønster, og har skikket på en lignende jakke på H&M leenge nå. Plutselig fant jeg denne på Vero Moda til 200kr (SALG), og jeg kan ikke vente med å bruke den! I tillegg fikk jeg tak i en helt vanlig svart bukse, også til 200kr (SALG). Den forrige revnet nemlig mellom lårene (jeg kan vel ikke være den eneste?).

Imorgen har vi kort og en utrolig avslappende skoledag! Vi skal bare spise julelunsj, og ha juleverksted, så er vi ferdig rundt 12. Så er det bare fredagen igjen, hvor vi har juleavslutning (barne- og ungdomslinja, som jeg går på, har ansvar for store deler av showet, så det blir mye sang - woho!). Allikevel kan jeg ikke slappe av 100% da heller, for jeg er jo ikke helt ferdig med julegavehandelen ennå. Heldigvis fikk jeg tak i ihvertfall én ting idag, hehe!


Både jakke og bukse: Vero Moda, 200kr

Er du ferdig med julegavehandelen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #innkjøp #newin #new #klær #clohtes #jakke #bukse #jul #christmas

NEW IN 29.11.14

 • 30.11.2014 kl. 19:51

Ok, hvis jeg skal være ærlig nå så er jeg litt skjelven, og irritert. Jeg stod nede, hadde satt kameraet oppå mitt nye kamerastativ, og var klar til å ta bilder. Jeg skulle bare løfte opp Bik Bok-posen, for å finne frem de to toppene jeg hadde kjøpt, før jeg plutselig hører et smell bak meg. Bik Bok-posen hadde tydeligvis lagt seg under kamerastativet, og hadde dermed falt ned i det jeg skulle løfte posen. Det eneste jeg så var at kameraet og objektivet ligge hver for seg. Heldigvis er det ingen store skader som har skjedd. Noen bittesmå deler har falt av inni objektivet, og jeg må holde objektivet inn for at den skal gidde å fokusere. Skjermen vil heller ikke trykkes helt inn, og ja, jeg kommer nok mest sannsynlig til å spare til et nytt objektiv.

Som dere skjønner er det ikke noe "big deal", men jeg er allikevel så utrolig lei meg, med tanke på at jeg fikk nytt kamera 3.september i år, til bursdagen min. Først trodde jeg fokuset var helt borte, men fant heldigvis ut at jeg bare måtte holde objektivet ekstra inn. Derfor fikk jeg heldigvis tatt litt bilder til dere, og akkurat nå er jeg bare kjempeglad for at kameraet tar bilder. Så her kommer innkjøpene mine fra igår :)


BIK BOK, 199kr (SALG: 99kr)


BIK BOK, 199kr (SALG: 99kr)

Som dere sikkert vet var det Black Friday på fredag, men på Bik Bok var det faktisk også igår, på lørdag. Derfor måtte jeg ta med meg et par godbiter hjem, og jeg gleder meg til å vise dere det i et helt antrekk. Litt usikker på om det blir så lett med antrekksbilder fremover pga. objektivet, men jeg krysser fingrene.


LEFDAL, 449kr

Her er mitt herlige kamerastativ. Det å ta bilder nå kommer til å bli så mye enklere, og jeg er virkelig overlykkelig over å endelig ha kjøpt ett!


GAVER TIL NOEN I KLASSEN

Som dere sikkert forstår, kan jeg ikke vise dere gavene her på bloggen, hehe. Nå er jeg ihvertfall igang med julegavene, og imorgen er det 1.desember - wii, endelig!

Hvordan har helgen deres vært?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #innkjøp #new #newin #gaver #kamera #kamerastativ #foto #bikbok #salg #blackfriday #topp #shopping #helg #weekend

This years Christmas Dress+Shoes

 • 20.11.2014 kl. 17:03

Heisann! På mandag fikk jeg en pakke i posten; julekjolen og skoene mine hadde kommet! Jeg var tidlig ute i år,, ettersom jeg fant en jeg ville ha, og måtte kjøpe den før den ble utsolgt. Den er såå fin, og utrolig søt! Skoene er også utrolig classy og kjempefine! Den er veldig vanskelig å vise på bilde, men dere får en liten oversikt. Uansett kan dere få se den på meg på julaften!

Jeg skulle egentlig bare vise dere en liten sniktitt, men jeg klarte ikke å vente, og den ser allikevel annerledes ut på. Kan ikke vente med på bruke kjolen og skoene, elsker det!

Hvis dere ser nærme, kan dere se at det er litt "blonder-mønster" i kjolen, noe jeg likte veldig godt.

KJOLEN KAN KJØPES HER, OG SKOENE HER.

Skoene var muligens litt for store, men de har dem ikke i en størrelse mindre. Ettersom de er så utrolig fine, og det ikke gjorde så mye at de var litt store er de perfekt til hverdag, selskap, fest, og ja; de passer rett og slett til alle anledninger!

Har du funnet den perfekte julekjolen?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #newin #innkjøp #jul #christmas #julaften #sko #shoes #nelly #shopping #dress #julekjole

NEW IN #081114

 • 09.11.2014 kl. 19:12

MELD DERE PÅ UKENS BLOGG HER! KÅRER VINNER IMORGEN.

Hei på dere!♥ Igår var jeg en tur i byen som sagt, for så og se The Maze Runner på kino (den var forresten utrolig bra! En av de beste filmene jeg har sett i år). Ble ikke noe storshopping, men fant litt. Var en tur innom TGR hvor jeg fant masse, men begrenset meg til noen ting. På Bik Bok fant jeg to topper, begge i vinrød farge, som var på salg til kun 49kr!

På TGR fant jeg meg litt Caviar-perler til neglene. Har noen fra før av, og det blir vel enda flere i desember, med Ciaté sin julekalender, men disse går jo aldri ut på dato, og er utrolig kule, så hvorfor ikke! I tillegg fant jeg meg to sakser; en med sikk-sakk mønster, og en med bølgete mønster - perfekt hvis man vil være litt kreativ. Til slutt kjøpte jeg et julelys hvor man kan brenne det ned litt for hver dag som går. Er ikke det koselig? :)

Her er toppene fra Bik Bok, som var på salg, og kostet 49kr per. Den til venstre kostet originalt 149kr, og den til høyre kostet 199kr, så vil si at dette var en flott kupp!

Hvordan har deres helg vært?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #innkjøp #newin #klær #clothes #negler #tgr #shopping #helg #weekend #bikbok

Innkjøp fra OSLO

 • 18.10.2014 kl. 19:31

Heisann! :) Nok en gang må jeg beklage for sen oppdatering. Jeg og mamma skulle til Oslo, så vi dro med buss og tog klokka 12, noe som er ganske tidlig for meg i helgene, haha! Vi dro dit egentlig bare for å shoppe litt, og jeg fikk selvfølgelig kjøpt meg noe nytt. Som dere sikkert ser på innkjøpene nedenfor, er jeg utrolig glad i Monki! De har så utrolig mye kult der, i tillegg til at det var salg. Og man kan vel ikke glemme å nevne at de også har de kuleste prøverommene ever!?

Det var jo helt ærlig ingenting jeg trengte, men jeg kan love dere at alt nedenfor kommer til å bli brukt. Den rosa toppen var virkelig superfin, og shortsen går fint an å bruke nå, bare man har en strømpebukse under. Blusen var skikkelig søt; var nesten så jeg fikk litt julestemning. Lommeboken fant jeg på Oslo City, i en asiatisk butikk der, kalt Happy Everyday, hvor de også hadde veldig mye fint!


    TOPP FRA MONKI, 200,-    SHORTS FRA MONKI, 60,-


     BLUSE FRA MONKI, 150,-


     LOMMEBOK FRA HAPPY EVERYDAY, 139,-

Likte du noen av innkjøpene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #clothing #lommebok #topp #monki #høst #oslo #innkjøp #new #newin #shopping

Nye sko fra NLY

 • 14.10.2014 kl. 17:51

Heisann! Endelig kommer innlegget med de nye skoene mine fra NLY. De kostet 399kr på nelly.com, og du kan finne dem HER. Jeg har virkelig hatt lyst på et par høyhælte hverdagssko i det siste, og endelig fant jeg de perfekte! Jeg fant de på nelly for er par uker siden, og spurte ei som nylig hadde kjøpte dem om de var gode å gå i. Da jeg fikk vite at de var det, måtte jeg bare ha dem! Og ja, de var faktisk veldig gode å gå i :)

Elsker at de har den detajen med et annet stoff bak, og remen som går over er prikken over i'en! Hælen er 8cm, så hverdagsmessig er de perfekte :) Jeg kommer nok til å bruke disse en del forhåpentligvis. Det er vel ikke så veldig lenge til snøen kommer, så jeg får bruke dem litt før den legger seg. Ellers tar jeg dem selvfølgelig frem til våren igjen!

Hva syntes du om skoene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #sko #shoes #nly #nelly #shopping #new #newin #innkjøp

My new Blazer

 • 05.10.2014 kl. 16:11

God dagen til dere!♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening. Er ikke så ofte jeg trener tidlig i helgene, men glemmer hver gang hvor godt det faktisk er! Kan ikke si at jeg elsker å dra meg ned til treningssenteret, men når jeg kommer dit er det herlig. Måtte få spist før jeg skal hoppe i dusjen snart. Lunsjen idag ble omelett - hvor godt er vel ikke det etter en treningøkt?

På mandag fortalte jeg dere at jeg hadde kjøpt en dressjakke, og at jeg skulle vise den. Litt sent ble det, men bedre sent enn aldri, eller hva? Uansett; dette er en helt enkel, svart dressjakke, men det som gjør den spesiell er de hvite detaljene på lommene, og nederst på ermet. Har lengtet etter en svart dressjakke lenge nå, og denne kostet hele 249,- eller 299,- på H&M, så jeg håper virkelig den er verdt det.

Hva syntes dere om denne svarte dressjakka? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #blazer #dressjakke #classy #newin #shopping #hm

Sminke fra makeupmekka

 • 01.10.2014 kl. 16:31

Good dag dere!♥ Gjett hva jeg fikk i posten idag? Masse sminke fra makeupmekka! Det er nemlig et gigantisk salg der nå, og jeg kunne ikke dy med med å bestille noen godbiter. Derfor bestilte jeg 15, ja, 15 leppestifter til 299kr, er ikke det helt sykt? I tillegg fikk jeg 12 forskjellige favoritter fra makeupmekka.no for 199kr, 6 lipglosser for 159kr og en gratis ting. Når man får alt dette for 660kr, er det ikke rart man blir i lykkerus når pakken havner ned i postkassen din!


Ja, jeg testet faktisk ut alle de 15 leppestiftene nedenfor, én etter én, og av de 15, fant jeg 3 stykker jeg ikke likte, i tillegg til at jeg fikk to stykker av en. Det kommer nok til å bli litt problematisk med hvilken farge jeg skal velge fremover, haha! Kanskje burde jeg også finne et system til leppestiftene, slik at ikke alle blir spredt rundt overalt.

Her har vi også resten, og som dere kan se var det ganske mye. Her har vi: to øyenskygger, neglefil, primer, browgel, tre eyelinere, en neglelakk, bronzer, highlighter, og de seks lipglossene. Ah, det er så herlig å få så mye bra sminke til en så billig penge. Anbefaler alle til å ta en titt på salget for å se om det kanskje er noe du finner interessant. Fikk også noe annet jeg hadde bestilt i postkassa idag - nemlig noen klistremerker til neglene, slik at man kan få forskjellige mønstre. Gleder meg til å prøve de ut :)

Har du bestilt fra makeupmekka?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #sminke #makeup #makeupmekka #billig #salg #shopping #mote #pink

Innkjøp 12.-13.september

 • 14.09.2014 kl. 19:46

God kveld! :) Helt tilfeldig tidligere idag, bestemte jeg meg plutselig for at jeg ville dra på kino! Så, jeg dro med meg venninna mi på kino for å se Beatles. Var litt usikker på om jeg ville se den eller ikke, men bestemte meg for at jeg ville sjekke den ut! Den var ikke dårlig, men heller ikke en storfilm. Det skjedde så mye, og den var egentlig ganske surrete. Allikevel var den ganske søt, og småspennende til tider.


Bik Bok, 199,-


MONKI 100,-


Vero Moda, 50,-


Smashbox Primer, Photo Finish fra Kicks, 260,-   //   Bærbar lader fra Glitter, 149,-   //   Ring fra Glitter, 69,-

På fredag etter skolen, var jeg en tur innom byen for å kjøpe litt småting, og på lørdag var jeg i Oslo. Har hørt så mye bra om Primeren fra Smashbox, og bare nå etter 2 dager, tror jeg faktisk den funker veldig bra! Den bærbare laderen er noe jeg virkelig trenger. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har gått tom for strøm mens jeg var ute, selv om den nesten var fulladet da jeg dro. Ringen trengte jeg egentlig ikke, men den ropte bokstavelig talt "Kjøøøp meg", mens jeg stod der og vurderte den. Peplumtoppen er bare superstilig, syntes nå jeg, og det svarte skjørtet er noe alle trenger i klesskapet sitt. Den gule toppen syntes jeg bare var veldig søt, i tillegg til at jeg elsker fargen, så den tok jeg også med meg hjem!

Hvordan har helgen deres vært?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #clothing #oslo #shopping #smashbox #primer #sminke #makeup #innkjøp

Innkjøp: SVERIGE

 • 19.08.2014 kl. 15:31

Hallo! Da jeg var i Sverige på fredag, fikk jeg med meg noen få ting hjem. For det meste ble det selvfølgelig mat og godteri, men noe fint fant jeg. Og jeg må virkelig si at jeg gjorde litt av et kupp! Vi var først på Strømstad og kikka, og spiste, før vi dro til nordbysenteret. I Strømstad spiste vi på et sted kalt Restaurant Kino's Bar & Pizza, der jeg bestile en pizza. Den var virkelig fantastisk, og jeg anbefaler alle å teste det ut hvis dere er i Strømstad.

Først og fremst fikk jeg med meg hele 5 ringer hjem! The queen of rings is back, hehe. Disse fikk jeg for kun 25,- per, helt sykt eller hva? Skulle først egentlig bare kjøpe et par, men klarte ikke å bestemme meg, og når det er billig, kjøpte jeg like gjerne alle jeg ville ha. Er de ikke herlige?

I tillegg fikk jeg meg en ny trening t-skjorte. Egentlig trenger jeg ikke en ny treningstights, ettersom jeg har 10 ganger så mange treningstopper enn treningstightser. Allikevel syntes jeg denne var så fresh og fin, samtidig som den kun kostet 99,-.

Hvilken ring likte du best? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #ring #trening #klær #clothes #accessories #smykker #tilbehør #sverige #shopping

Innkjøp - 19.07.2014

 • 23.07.2014 kl. 16:01

Hallo skjønne lesere♥ Da jeg var på vestlandet ble det ikke så mye shopping, men noe fikk jeg jo med meg hjem! På lørdag var vi en liten tur på et senter i nærheten av hotellet vårt, så der fikk jeg kikket og brukt opp pengene mine (ops...). Her får dere se de tre plaggene jeg fikk med meg hjem!


Denne kåpen kjøpte jeg på Vero Moda for 499,-. Det er kanskje litt for varmt med kåper nå, men det med vinterjakker er det alltid lurt å være tidlig ute med. Først prøvde jeg en rosa, men da mamma fikk øye på den ville hun ha den enda mer enn meg. Og ettersom hun hadde lett etter en rosa kåpe i hele vinter, prøvde jeg meg på denne grønne. Fant også ut senere at denne faktisk kledde meg litt bedre enn den rosa uansett.


Denne blusen er fra H&M, og kostet 149,-. Den er mest fin med et belte på, så jeg tror jeg snart bør investere i et fint belte til å ha rundt midjen.


Denne herlige vesken her, ble også kjøpt på H&M for kun 35,-! Denne så jeg på for kanskje et år siden, og plutselig dukket den opp foran øynene på meg igjen - og så billig! Skikkelig røverkjøp. Det beste er at den ser dyrere ut enn det den egentlig er.

Hva syntes du om innkjøpene? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #kåpe #bluse #veske #bag #clutch #innkjøp #newin #juli #sommer #summer #sommerferie

INNKJØP - Ny treningsbag + flaske

 • 16.07.2014 kl. 20:24

God kveld søte lesere♥ Istad fortalte jeg at jeg skulle være med moren min på treningssenteret der hu går for å prøve ut noen gruppetimer. Jeg kom heldigvis inn, men måtte betale 215kr. Da kunne jeg gjøre hva jeg ville der hele dagen, men det ble bare til en Step-time i 30min, og 30min med en time som kalles Shape (styrke på mage og rygg). Etter dette tok vi også en kort tur på senteret, der jeg fikk kjøpt meg en ny treningsbag og en flaske jeg har siket på!

Denne bagen har ganske stor plass, og kan både brukes til trening og til andre anledninger! Den kostet 439,- og ble kjøpt på XXL.

Denne flaska har jeg også sett veldig ofte på andre blogger, og har syntes den var utrolig kul helt fra første stund! Denne kostet kun 39,- på XXL.

Hva syntes du om innkjøpene? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #innkjøp #newin #new #shopping #trening #treningsbag #bag #flaske #strong #pink #rosa #mote #fashion #xxl

SUPERSALG 50-70% PÅ BIK BOK

 • 05.06.2014 kl. 21:42

Hei dere! Dere har vel fått med dere salget på Bik Bok nå? Bik Bok er en av mine favorittbutikker av de vi har i nærheten (noe de stakkars venninnene mine har erfart hvis dere skjønner, hihi). Uansett tok jeg meg en svipptur til byen for å få tak i noen av mine favoritter i mine størrelser. Selvfølgelig fant jeg noe. Dette ville tilsammen kostet rundt 750kr, men på salg ble det 50% på alt, og endte dermed på ca. 375kr! Woho - heia salg :)


TOPP: Originalpris: 199,- //  SALG: 99,-


SHORTS: Orignialpris: 199,-  //  SALG: 99,-


MOBILLOMME: Originalpris: 49,-  //  SALG: 24,50,-


JEANS: Originalpris: 299,-  //  SALG: 149,-

Har du sjekket ut salget på Bik Bok ennå?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #mote #fashion #klær #shopping #bikbok #klær #clothes #blogg #topp #shorts #jeans #salg #sale

NEW IN // Summer Clothes

 • 25.05.2014 kl. 13:56

Heidere! Beklager for at det ikke ble noe oppdatering på kvelden igår, men jeg var så sliten etter Oslo-turen. Da vi kom til togstasjonen fikk vi nemlig vite at vi måtte ta bussen istedenfor toget, noe som tar lenger tid, og er mye mindre behagelig. Hjemturen var enda verre, med tanke på at vi da måtte sitte baklengs i bussen, noe både jeg og venninnen min blir kvalme av. Fra togstasjonen og hjem, måtte vi igjen ta en stappfull buss, fordi det hadde vært fotballkamp. Det var selvfølgelig veldig koselig i Oslo, men de bussturene skulle jeg gjerne vært foruten, hehe :)

Da jeg var i Oslo fikk jeg selvfølgelig med meg noe hjem! Det ble ikke så veldig mye, men noe nytt i klesskapet har jeg ihvertfall.


Blomstertopp fra Bik Bok, 129,- HER! (Finnes i andre farger).


Skjorte fra H&M, 149,- (Finnes også i rosa, rutete).


Maxikjole fra Bik Bok, 199,- HER! (Finnes i andre mønstre og farger).

Hva syntes dere om innkjøpene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #mote #fashion #blogg #klær #sommer #sol #oslo #innkjøp #newin #summer #helg #shopping #klær #clothes #maxikjole #kjole #blomster #topp

NEW IN 10.MAI // Et stykk glad jente

 • 10.05.2014 kl. 22:31

Hva sa jeg? Jeg visste jeg kom til å finne masse på gulskogen når jeg ikke engang hadde planlagt å kjøpe noe! Ikke det at jeg hadde råd til så mye, men hvis jeg hadde hatt mer penger skulle jeg gjerne kjøpt mye mer. Det var utrolig koselig med Vicky og Ruth på senteret, og jeg møtte også kusinen min Celine. Hadde ikke tid til snakke så mye med henne, men var veldig koselig å se henne med tanke på at jeg ikke har sett henne på en stund.

Først og fremt fikk jeg tak i en BB Cream fra H&M til 79,-. Har helt ærlig aldri kjøpt BB Cream før, så tenkte å prøve ut en billig først, for å se an. Noen som har prøvd denne?Dette gleder jeg meg masse til å dekorere med på rommet! Det er rett og slett noen glassoppbevaringsboller fra Søstrene Grene. Har planer om å dekorere dem med disse gule dekorsteinene, så får jeg se hva jeg putter oppi :)


Ååh, sjekk ut denne herlige esken! Jeg kan vel ikke være den eneste som elsker esker? Hvis jeg kunne velge, skulle jeg gjerne hatt en stor samlig med det! De hadde fått inn et lager med masse bokser på Søstrene Grene, så det å velge ut én, var ikke så enkelt. Allikevel falt det på denne stripete esken, som minner meg litt om Victoria Secret, hehe :)


Sjekk hva jeg fant på Gina Tricot! En nyydelig maxikjole til kun 199,-! Kan ikke vente med å bruke denne - har vært på let etter det i evigheter, og endelig dukket denne opp foran øynene på meg. Hadde forventa at den kostet rundt 499,-, men måtte bare prøve den da jeg så at den var så billig som 199,-! *Overlykkelig*♥


Disse ørebobbene falt jeg helt for, og ser de for meg med kjolen ovenfor, på en varm sommerdag, med håret satt opp, og sola som skinner. De kan jo også brukes til andre antrekk, for å få til prrikken over i'en :) Gina Tricot, 39,- (originalt 79,-).


Nå ser jeg på Eurovision Song Contest, som her i huset er en slags tradisjon å se på. Spesielt moren min elsker det, som sitter igjen med minnene om da hun hoppet og skreik foran TVen da ABBA vant i 1974. Syntes selv at Eurovision er litt morsomt å se på, i forhold til mange andre ungdommer som ikke har noe sansen for det. Mine favoritter i år er Østerrike, Hellas og Finland :)


Gud, hahaha, tok dette bilde mens jeg jammet til Hellas sin sang, og syntes faktisk det på en side ble ganske kult. På den andre siden litt merkelig... Hva tenker dere?

Hva syntes dere om innkjøpene? :D

__________________________________________________________________________________________________________________

#innkjøp #newin #mote #inspirasjon #dekor #dekorasjon #fashion #mote #skjønnhet #beauty #helg #shopping #klær #clothes #maxikjole #kjole #blogg #hverdag

Nyeste innkjøp fra Oslo

 • 22.03.2014 kl. 20:54

God kveld, vakre dere!!♥

Da har jeg nettopp kommet hjem fra Oslo, og fått spist litt mat :) Jeg har ikke fått tid til å blogge før nå, ettersom jeg måtte ta bussen kvart over tolv, for å rekke toget til Oslo idag. Det var veldig deilig å bare kikke, prøve masse fint, og kjøpe litt! I tillegg kan jeg ikke annet enn å elske Chocolate Cream Chip på Starbucks - skulle gjerne drukket det hele tiden! Det er som at, hvis én person fra Paradise Hotel er i Oslo, er pltuselig alle det. Så Casper og Audun fra i år (i tillegg til at jeg hørte om noen som hadde sett flere), pluss at jeg så bygdegutten fra ifjor. Merkelig altså, menmen, alle er vel en tur i byen på lørdager. Jeg fikk selvfølgelig kjøpt meg noe i Oslo, og nedenfor kan du se alle godene jeg fikk med hjem :D 


Denne t-skjorten fant jeg på Monki for 100kr. Jeg har planer om å bruke den til skjørt, i tillegg til at den er super til høytlivsbukser :D 


Denne jakken var jeg litt i tvil om jeg skulle kjøpe eller ikke. Den kostet originalt 599,- og er fra Bik Bok, men den var på tilbud, og kostet derfor 299,- :) Akkurat nå er jeg superfornøyd med at jeg kjøpte den! 


Ups, der ble det visst enda en treningstopp i skapet. Jeg bør egentlig invistere i en treningstights, ettersom jeg nå har rundt 5-6 treningstopper, og kun én treningstights. Får kjøpe det neste gang! Denne toppen er fra Gina Tricot, og kostet 149,-. 


Hvit neglelakk fra Cubus, 25,-. Lipgloss fra H&M, 59,-. Har faktisk ikke en hvit neglelakk, og for å lage DipDye-negler trenger jeg det - får se om jeg får det til :) 

Har du kjøpt noe nytt i helgen? :D 

__________________________________________________________________________________________________________________

#innkjøp #klær #skjønnhet #trening #mote #fashion #jakke #oslo #helg

Innkjøp Oslo

 • 18.02.2014 kl. 18:39

Heei!! :D

Som noen av dere har fått med dere var jeg i Oslo på lørdag, noe som førte med seg at jeg fikk kjøpt litt nye klær også :) Det er deilig å se litt nytt i skapet, og kunne ha noe mer å matche klær med! I tillegg var jeg superglad da kusinen min fikk meg til å smake Chocolate Cream Chip på Starbucks. Den var virkelig fantastisk - og til en som ikke har likt noe på starbucs (liker dessverre ikke noe med kaffe i, nesten), utenom litt kakaoen og smoothien, så var det herlig å finne noe jeg kunne forgude! Nedenfor kan du få se innkjøpene mine fra Oslo.

Off-white genser fra Carlings, 149kr (originalt 399kr). 

Oversized denim jakke fra MONKI, 500kr (jeg fikk min til 430kr på grunn av valentins dag). 

Denne nydelige blomsterblazeren er fra Zara, og kostet 999kr før, men jeg fikk den til 249kr! Åh, ble så glad! Den har skulderputer, og jeg gleder meg ekstra til å bruke den på sommeren.

Disse toppene er fra Bik Bok - 2 for 99kr! De fantes i andre farger som hvit, svart, hvitt&svart, annet blomstermøster osv. 

Vanlig, svarte høylivsbukser fra Bik Bok til 199kr. 

Her har vi noen ringer i forskjellige størrelser fra H&M til 40kr! :)

Hvilket innkjøp likte du best? :D

#innkjøp #mote #newin #genser #denim #blazer #topp #bukse #smykker #ringer #oslo

My New Bracelet

 • 14.02.2014 kl. 20:17

Heideere :D God fredagskveld♥

Idag fikk jeg helt tilfeldig en gave fra ei venninne i klassen min, Elise (elise97.blogg.no), og jeg aner ikke hva jeg har gjort for å fortjene den! Hun bare viste meg den helt tilfeldig på ebay for rundt én uke siden, og jeg sa jeg likte den kjempegodt - og plutselig, helt ut av det blå fikk jeg den! Guri, er ikke det bare snilt gjort? :D Jeg er jo Directioner, så det er bare perfekt♥ 

Bare se for dere navnet på deres favorittband/artist på dette armbåndet: hadde ikke det vært en drøm og få? :) 

Nå skal jeg bare nyte denne fredagen, ta meg en dusj ettersom jeg nettopp har kommet hjem fra trening - og spise litt. Kanskje dere har en film å anbefale meg? :)

Hva syntes du om armbåndet? :D

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #newin #innkjøp #gave #gift #valentinesday #valentine #armbånd #bracelet #onedirection #one #direction #blogg #mote

NEW IN fra helgen

 • 26.01.2014 kl. 18:00

Heii dere!

Da var snart denne helgen også over, og en ny skoleuke venter (dessverre). Har bare å se frem til vinterferien som kommer om 4 uker - hallelujah, kan ikke den tiden gå litt fort? Uansett; igår var jeg på gulskogensenteret, og der ble det selvfølgelig kjøpt litt! Det ble ikke noe klær, ettersom det egentlig ikke er noe jeg føler at jeg trenger (selv om jeg så en del fine ting). Derfor ble det heller litt skjønnhetsprodukter + mat. Sjekk ut tingene jeg kjøpte nedenfor! :D

Jippi, nå er Lady Red 527, leppestiften fra maybelline endelig min! Kjøpte den på Cubus for 125kr :) Jeg må også skaffe meg en lipliner. men hadde dessverre ikke råd til det også, så derfor kjøpte jeg kun leppestiften først, så får liplineren komme senere. Har prøvd den på en del ganger nå, men må nok øve meg mer (har ingen erfaring med leppestift). 

Så, fikk jeg endelig kjøpt meg en STOR hårdonut. Den øverst på bildet til høyre er den hadde fra før av, og den funket virkelig ikke på håret mitt, så derfor måtte jeg skaffe meg en større. Jeg prøvde den store igår, og den funker så utrolig mye bedre, samtidig som det ble utrolig fint! Gleder meg til å bruke den, og style opp håret :)

Skrubbhanske! Denne fikk jeg kjøpt til kun 5kr på Søstrene Grene. Har aldri prøvd en slik før, så bestemte meg for å prøve en billig før jeg evt. kjøper en dyrere. Har ingen erfaring med om disse funker eller ikke - noen som bruker det? 

Denne øyenskyggesamlingen er bare herlig! Jeg er så glad i øyenskygge og håper at denne funker bra og gir masse fin farge :) Den ser ihvertfall veldig flott ut! 

I tillegg fikk jeg kjøpt meg en liquid eyeliner. Det eneste jeg hadde fra før av var en bitteliten blyant, og jeg ville også prøve denne: en slags tusj som gir fine streker! Vet ennå ikke om denne er noe for meg, men jeg får ihvertfall prøvd den ut nå! Hva slags eyeliner foretrekker du? 

Har dere vært på shopping i helgen? :D 

#skjønnhet #shopping #helg #lørdag #leppestift #redlips #hår #innkjøp #newin #sminke

INNKJØP FRA NELLY

 • 22.01.2014 kl. 18:48

Heei!

På mandag fikk jeg en pakke fra nelly.com som jeg bestilte med 10% ekstra rabatt i siste liten! Fikk noen godsaker, som jeg virkelig er fornøyd med! Elsker nye ting - spesielt hvis de både er på salg og er fine! De fleste er nok enig i at nelly har masse fint, så dere forstår hva jeg mener :) Nedenfor kan du se de 5 tingene jeg fikk for rundt 700kr til sammen!


.

Denne BH-en var helt grei. Den var veldig fin, men ikke superbehagelig. Den vil nok brukes, fordi den funker, men det er nok ikke favorittBHen min. Cupene var litt store, men det er allikevel noe jeg liker med den også :D 

Jeg valgte også å kjøpe denne BH-en(link), ettersom det er litt lite med BHer i skapet mitt! Den har også blomstermønster (noe jeg er veldig glad i), og denne er min nye yndlingsBH. Den er superdeilig og sitter godt. Anbefales hvis du liker denne type BH! 

 

Denne treningssingletten(link) fikk jeg brukt for første gang igår, og den var superfin! Den sklei ikke opp, og jeg følte meg veldig fresh i den. Den har gummiperler foran, som jeg av en eller annen grunn elsker å ta på. Samtidig var toppen veldig behagelig. Finnes også i grønn med lilla striper :) 

HALLELUJAH! Denne veska(link) er så herlig. Gud så jeg elsker den! Den har et slags utrolig stilig mønster, er ikke alt for stor og er ganske flat. Den ser utrolig bra ut, har et mykt stoff + skinn, og har flere lommer! Denne må du virkelig ha, den er super♥ Finnes også i annet mønster HER.

Disse skoene(link) er bare såå fine! De har en slags "pels" (falsk selvfølgelig) foran, og skinn bak. Jeg glemte uheldigvis å sjekke høyden, haha, så da jeg fikk dem var de 15cm. Ikke at det er så farlig, fordi de har god støtte under, noe som gjør at de ikke er glatte, samtidig må jeg nok øve litt på å gå med dem. Litt dårlig kvalitet ettersom hempa på glidelåsen, på venstreskoen falt av samme dag som jeg fikk dem - men jeg bare festet en binders så var alt bra igjen! Finnes også med dalmatinermøster foran.

Bestilte dere noe fra romjulssalget på nelly.com? Hva syntes du om innkjøpene? :D 

#mote #klær #nelly #innkjøp #veske #undertøy #sko #trening #salg #vinter

ROMJULSSALGET // Innkjøp

 • 01.01.2014 kl. 18:00

God kveld! :D

Som mange andre var jo jeg også på romjulssalg i romjula. Dessverre fikk jeg ikke kjøpt så mange klær, ettersom jeg måtte bruke noen penger på gnagsårplaster, fordi de nye skoene mine ga gnagsår med en gang. I tillegg måtte jeg kjøpe en dagkrem som jeg har savnet å ha, og ikke nok med det, så kom venninnen min med et kult spill med gamle Cartoon Network-figurer til kun 99kr. Så, på grunn av dette ble 300kr plutselig borte, og jeg hadde ikke like mye igjen. Men, allikevel fikk jeg kjøpt det jeg skulle, selv om jeg la igjen en skinnvest og en bluse. Drar kanskje tilbake imorgen for å se om jeg finner de igjen, hehe.

 

.

Topp fra Bik Bok, 125kr, på salg

Ringer fra H&M, på salg. Til venstre: 10kr, til høyre: 20kr
 

Veske fra Cubus. Originalt 249kr, 30% på hele butikken: 175kr.  
 

Fra Lindex, 85kr. Dette er dagkremen jeg måtte ha. Denne tar jeg på hver morgen, og gjør huden min myk. Jeg har veldig tørr og fettete hud til tider, så denne funker bra for meg!
 

Her er altså spillet jeg fant på GameStop til 99kr. Gleder meg til å prøve det, hehe!

Har du vært på romjulssalg? :) 

Førjulsgave fra mamma!

 • 18.12.2013 kl. 22:27

God kveld dere!

Nå har jeg vært på senteret og kikket og kjøpt litt julegaver. Ble ikke så mange, men får ta resten til helga! Hallelujah - nå tar jeg alt bare helt med ro! Har ikke noe skole igjen (en bitteliten fremføring imorgen, menmen). Derfor skal jeg nå dusje, se på julekalendere (ofc), og muligens pakke inn litt julegaver! :)


Da jeg kom hjem, sa mamma at hun hadde kjøpt en topp til meg :D Hun hadde vært på et lite senter som skal legges ned, så derfor var det mye salg overalt :) Denne toppen kostet opprinnelig 229kr, men hun fikk den for 50kr! Wii, enda en topp tilføyet til garderoben :)  Hva syntes du om toppen?♥

OSLOVE♥

 • 16.12.2013 kl. 15:53

Hei!

Nå sitter jeg hjemme, og venter på at maten skal bli klar. Får så hodepine hver mandag, fordi vi slutter så seint, så jeg får vel slappe av litt etterpå! I dagens luke av Ciatés Julekalender fikk jeg helt vanlig blank neglelakk, kalt "Speed Coat". Noe jeg tror alle trenger - ettersom vi alle hater å vente på at neglelakken skal tørke! Spesielt hvis vi skal på fest/i et selskap, og har dårlig tid! Dere kan finne den HER, i en mye større versjon enn det jeg har. 


Igår var jeg som sagt i Oslo, noe som var veldig koselig, men var helt utslitt da jeg kom hjem! Så mange folk, i tillegg til at jeg syntes det er litt rotete i Oslo til tider. Jeg syntes heller ikke det var særlig julestemning å få der, men fikk allikevel kjøpt et par julegaver - selv om jeg fortsatt har mange igjen! Selvfølgelig kjøpte jeg et par julegaver til meg selv også! :)

For det første kjøpte jeg et skjerf fra Gina Tricot til 149,-, som er utrolig varmt og deilig! Samtidig er det kjempestort, så det kan minne om et sjal!  Brukte det idag, og selvom det er ganske mildt nå, var det kjempedeilig å ha på seg.

Denne jakken er også fra Gina Tricot, og koster 199,-! Den er helt fantastisk myk, og er ikke bare til kosestunder, men kan også passe fint til hverdags, eller til en kjole! Gleder meg til å pakke den inn, legge den under treet, og åpne den på julaften! Første gang jeg kjøper gave til meg selv, hehe. 

Hva syntes du om skjerfet og jakka? :)

NEW IN // Benyttelsen av 40% rabatt på BIK BOK

 • 18.11.2013 kl. 16:18

Nok en gang var det mandag igjen ,da. Ny uke, nye muligheter, eller hva? Nest siste uke før desember og greier, hehe!

I helgen var det, som mange vet, 40% rabatt på alle ordinære varer på Bik Bok. Selvfølgelig måtte jeg da løpe til byen og kapre alt! Hehe, neida, jeg fikk ikke dratt før på lørdag, og fikk ikke kjøpt særlig mye. Men nedenfor kan dere se hva jeg fikk kjøpt inn i helgen. Nå må jeg begynne å spare til julegaver, ettersom jeg har utallige mange gaver å kjøpe, samtidig lage ting osv. Si gjerne ifra om du har et innlegg på din blogg om tips til julegaver :)

BLOMSTERTOPP MED ÅPNING BAK, 149,- HER

TURKISE JEANS, 199,- HER

SVART TELEFONRØR FRA TGR, 70,- HER

Har du noen av tingene ovenfor?

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no