hits

Forberedelse til jentekveld!

 • 31.01.2014 kl. 15:44

Heidere!!


Ja, nå er fredag her, endelig, og jeg er klar til en deilig helg! Igår trente jeg i 2 timer, 60min BodyStep og 60min BodyPump, ettersom jeg ikke har tid til å trene idag. Jeg skal nemlig ha en jentekveld med mine fem beste og vakreste venninner :) Kan ikke huske sist vi hadde en jentekveld, og jeg gleder meg suupermasse! Vi skal spise, snakke og le, og jeg skal huske å ta bilder så dere kan se senere! For første gang på lenge har jeg faktisk sliti veldig med å finne ut hva jeg skal ha på meg, men tror jeg har kommet frem til noe :D 


Nå fikser jeg litt, lager en spotify-spilleliste, skriver opp en lapp over hva pappa skal kjøpe i butikken, også er det bare å vente :D 


Hva skal dere denne fredagen? :D 

#hverdag #helg #jentekveld #tgif #fredag #friday

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 • 29.01.2014 kl. 22:28

Ja, da var det endelig tid for å svare på spørsmålene mange var så snille og spurte om :)) Vil bare takke alle leserne mine og de fantastsike kommentarene jeg får, tuusen hjertelig takk! Hadde nesten glemt spørsmålene, før jeg kom på det igår og bestemte meg for å besvare de idag! Håper dere får noe ut av svarene jeg gir! Still gjerne flere spørsmål i kommentarfeltet hvis du lurer på noe.

Hva liker du best med deg selv?
- Jeg er en person som ofte kan like ting ved meg selv veldig godt, men ikke føle at andre liker noe ved meg. Hvis vi ser på hva jeg liker med utseende best må det nok være håret. Det er for det meste det jeg får komplimenter på, og jeg er ganske fornøyd med det selv, selv om jeg muligens burde fikse det litt snart :) Det jeg liker best med personligheten min er at jeg har veldig vennlig, snill og omsorgsfull. Det er ikke ofte jeg plutselig braser ut med noe stygt eller blir sint, og det er noe jeg er glad for. Hadde jeg hatt en kort lunte ville den nok vært veldig kort, haha! 

Hvor finner du mote-inspirasjon fra?
- Det spørsmålet der er virkelig ikke lett å svare på, for jeg vet ikke. Jeg bruker for det meste å se på andre på gata, andre blogger, bli inspirert av instagram-kontoer og lookbook.nu. Samtidig er jo en av grunnene til at jeg ble interessert i mote pga. mamma, så hun er også en inspirasjon :) 


Hva fikk deg til å starte med bloggen?
- Først og fremst følte jeg at jeg var veldig glad i det å finne forskjellige outfits, og ville da starte med en slags moteblogg. Samtidig ville jeg også prøve ut det å blogge - hadde ikke regna med at jeg skulle like det så godt som jeg gjør nå, for jeg er faktisk blitt skikkelig glad i det :D Så jeg bestemte meg for å blogge om litt forskjellig etterhvert, og nå er jeg veldig glad for at jeg turte å lage meg en blogg (syntes det var utrolig skummelt i starten, hehe). 


Hva må til for at du skal besøke en blogg igjen?
- Det som må til er at jeg ser at bloggen har et ryddig og fint design, skriver spennende, og faktisk har en brukbar bildekvalitet. Ofte når folk legger ut bilder de kun tar med mobilen, med skurrete kvalitet osv. blir jeg ganske uinteressert med en gang, og kommer som regel ikke tilbake. Hvis noen har et design med knallgrønn bakgrunn og rød skrift kan jeg også bli veldig frustrert, og helt ærlig skjønner jeg ikke hva de har tenkt på med det designet, hehe! Så: en gjennomført blogg med bra design, bildekvalitet, interessante innlegg med noe som er spennende å lese! 

Har du noen gode bloggtips?
- Jeg har egentlig ikke så mange gode bloggtips, ettersom jeg ikke har så lang og mye erfaring, allikevel har jeg et par:
1: Ikke kopier fra andre med mindre du sier at du har blitt inspirert fra den og den bloggeren/personen. Noen ganger kan jeg se personer som blogger om nesten akkurat det samme, og jeg kan godt se at det er tatt fra en blogg jeg nettopp leste. Ingen liker en blogger som aldri kommer på egne ting!
2: En ting jeg ofte gjør er å blogge uten at jeg egentlig føler for det. Egentlig burde jeg ikke gjøre det, men jeg gjør det allikevel for å få opp leserantallet litt. Noen ganger hvis jeg for eksempel er dødssliten kan jeg ofte tvinge meg til å blogge, og det er egentlig ikke slik det bør være - så, ikke tving deg til å blogge, føl at du har noe å blogge om, og at du vil blogge! 


Leser du mange blogger fast?
- Jeg leser en del blogger, ja! Men de jeg kanskje liker best å følge med på er tattavkvinnene.blogg.no, voeblogg.no, stina.blogg.no og wa2wo.blogg.no. Disse er nok de jeg er mest opptatt av å lese, samtidig som jeg har mange bloggvenner på blogg.no som jeg liker godt!  

Har du god selvtillit?
- Jeg vil nok si at jeg har litt over middels selvtillit. Jeg er virkelig ikke den som snakker så mye sånn generelt, men jeg bryr meg veldig lite om hva andre mener også. Jeg kan godt le høyt med at noen ser på meg, uten å bry meg, jeg kan tørre å gå i det jeg vil, og jeg er ikke redd for så veldig mye. Allikevel er dette kun fordi jeg har hatt så fantastiske, støttende vennninner, og uten dem ville jeg aldri vært der jeg er idag :) 


Hvordan fikk du så langt hår?
- Det spør jeg meg selv om noen ganger også! Jeg aner virkelig ikke, jeg har bare spart, samtidig som det ligger litt i genene. Det eneste jeg gjør med håret er å vaske det med shampoo og balsam 2-3 ganger i uka. 


Hvor er genseren i headeren fra?

- Genseren i headeren er fra Gina Tricot. Jeg kjøpte den for 149kr, tror jeg, men det var i august ifjor, så jeg tviler på om du finner den, dessverre <3


Husker dette bildet så godt. Det var outfiten for 2.skoledag på VG1 - og sjekk det nyydelige været i bekgrunnen a! <3


Hva er dine fremtidsplaner, hvor ser du deg selv om 10år?

-  Dette er selvfølgelig et utrolig vanskelig spørsmål å svare på, men noe jeg ønsker er at jeg neste år på VG2 går barn og ungdom, og etter det 2 år i lærling. Etter det er jeg usikker på om jeg skal ta påbygg eller ikke, med mindre jeg vil ta opp noen fag på kvelden, mens jeg er i lærling. Men da er vi kun noen år fremover, og om 10 år er jeg 26-27 år (HELT SINSYKT Å TENKE PÅ). Innen den tid håper jeg på å ha funnet en jeg vil dele livet med, og at vi har flyttet ut - kanskje jeg har fått barn også, hvem vet, hehe! Sang er også noe jeg bryr meg veldig om, så jeg kommer til å jobbe hardt med det, melde meg på konkurranser osv. Går dette virkelig ikke min vei så får jeg bare ta det opp på fritiden :) 

Det var alle spørsmålene, og nok en gang: tusen takk for de flotte spørsmålene dere stilte :D
Jeg har også et spørsmål til dere: Er det noe dere vil lese om på bloggen, noe dere vil ha mer av, eller savner? :)

#spørsmål #hverdag #blogg

 

Fylte paprikaer!

 • 29.01.2014 kl. 17:54


Halluuuen, og god ettermiddag til dere <3


Da har jeg kommet hjem fra første dag i praksis på eldrehjem. Kan ikke si at jeg gleder meg sånn kjempemye, spesielt ettersom jeg ikke gjorde noen ting idag. Får se om det blir litt bedre igjen de neste gangene. Skal være der onsdager og torsdager fire uker fremover, akkurat som jeg var ifjor, bare i barnehage :) Jeg er uansett sikker på at jeg vil jobbe i barnehage, og ikke eldrehjem, men greit å få litt erfaring innenfor litt forskjellig. 


Da jeg over en time senere kom hjem bestemte jeg meg for å lage fylte paprikaer for første gang i mitt liv. Jeg er jo en paprikaelsker som spiser en hel paprika rå, så sjokkerende nok hadde jeg ikke smakt fylte paprikaer før! Uansett var det helt greit, ble litt mye paprika, fordi jeg foretrekker rå paprika, men det var samtidig veldig godt! Kunne like gjerne egentlig kjøpt små, ildfaste boller som jeg fylte med kjøtt, løk, mais, paprika osv. - hadde sikkert blitt like bra, hihi ^^


Har dere noe erfaring med eldrehjem? Liker dere fylt paprika? :D 

#hverdag #mat #kosthold #paprika #eldrehjem #grønnsaker

Ulykkesdag

 • 28.01.2014 kl. 22:42

Så, jeg sto opp, en helt vanlig dag med mye snø og kulde. Jeg gjorde min vanlige morgenrutine, og spiste litt. Da jeg var klar for det, gikk jeg ut døra. Ettersom jeg kun bor 20min unna skolen, går jeg hver dag, men idag skulle det vise seg og ikke være like enkelt. Da jeg kun hadde gått rundt 20meter gikk jeg rett på rumpa, og iPhonen ble også dynka i snø. Jeg tenkte at det kun var et engangstilfelle, og var litt mer forsiktig. Kun et par meter etterpå var det like før jeg datt igjen, men jeg klarte å holde meg på beina. Etter 20meter til, var det nok en gang mer glattis som gjemte seg under snøen, så jeg gikk nok en gang på rumpa, og iPhonen ble med i farta den også. Det var nå jeg begynte å bli veldig irritert, og det begynte å gjøre vondere for hver gang. Nå tenkte jeg at nå kunne det vel ikke skje igjen, men der tok jeg feil, for kun etter tre skritt etter, falt jeg nok en gang, og denne gangen kjente jeg at det virkelig gjorde vondt. Fikk et slags "dunk" i hodet, og jeg føler fortsatt at rumpa husker fallene. Da ble jeg virkelig grundig lei, så jeg gikk hjem, hentet busskortet og tok bussen istedenfor! Gud, så jeg ble irritert, trodde det skulle klikke for meg! Det verste var at vi hadde prøve i 1.time, og da hadde jeg fortsatt vondt i hodet etter det siste fallet.Sitter og koser meg med litt yoghurtnøtter nå, hihi!


Etter skolen tok jeg ikke sjansen på å gå hjem heller, så jeg tok bussen da også. Håper virkelig ikke det er like ille imorgen - jeg tar muligens på noen brodder hvis jeg gidder. Så, senere da jeg skulle dra på trening satte glidelåsen på jakka seg fast. Var helt sikker på at den kom til å sitte fast, og at jeg måtte begynne å ta jakka over hodet, men heldigvis klarte jeg til slutt å få den ut - og var klar for å dra på trening! Heldigvis var snøen litt kjørt ned da jeg gikk til trening, så jeg slapp å gå på trynet en gang til - men jeg var veldig nære på å vrikke foten. Hørte det bare knirket litt i foten, men fikk gått det av, heldigvis! Jeg fikk også helt hjerteatakk da jeg sto utenfor Fresh Fitness og trodde jeg hadde klart å glemme strikk - heldigvis hadde jeg et par ekstra i bagen, noe som reddet livet mitt, haha! Ikke nok med det, men treningen var også grusom og jeg følte meg utrolig slapp og kvalm. Overlevde heldigvis 60minutter med BodyStep, og nå er jeg endelig hjemme, slapper av, og klar for praksis på eldrehjem imorgen. Haha, er klar over at musklene mine ikke er noe spesielt, men elsker fortsatt å flashe de, hihi! Uansett gøy å se tilbake på dette senere, når kanskje musklene har blitt litt større :))

Er det mye snø hos dere? Hva har dere gjort idag? :D 


#hverdag #trening #nøtter #mat #kosthold #ulykkesdag

De kaller det LEOPARDNEGLER

 • 28.01.2014 kl. 16:56

Hei deree!!


Idag bestemte jeg meg for å lakke neglene (noe som muligens ikke var så lurt ettersom jeg muligens må fjerne det imorgen igjen). Uansett, jeg ble inspirert da jeg så innlegget til tattavkvinnene.blogg.no, med leopardneglene hun hadde laget. Så, jeg tenkte derfor å prøve det ut - og som dere kan se ble det ikke veldig velykket. Haha, jaja, var jo litt stilig, selv om jeg er usikker på om det kan kalles leopardnegler. Må nok skaffe meg noe proffere utstyr, enn en tannpirker! 


Jeg brukte små neglelakkflasker fra Ciaté, ettersom jeg fikk 24stk i en julekalender jeg hadde + en svart fra H&M. Kiss chase, amazing gracie, speed coat, svart fra H&M.


Her virket alt ganske velykket, og den nydelig rosafargen var påført! Jeg lot det tørke i rundt 10min før jeg gikk til neste steg!


Neste steg var altså å ta på noen få små prikker av den lyserosa fargen. Dette lot jeg tørke i over lengre tid, før jeg påførte den svarte. Den svarte skal påføres slik at det blir litt svart på hver sin side av prikken. Ofte bruker man litt svarte prikker rundt om kring også! 


I julekalenderen fikk jeg også en genial speed coat, som tørker neglene raskere og lar de ha en god kvalitet mye lenger! Elsker den virkelig - det er noe alle burde skaffe seg! 


Så, her er altså mitt merkelig resultat, haha! Må nok dy meg til å kjøpe noen billige negleredskaper fra ebay som faktisk også fantastiske Sara (tattavkvinnene.blogg.no) linket til på sin blogg! Ønsk meg lykke til med min plan om å bli profesjonell negledesigner (bare tuller). 

Har dere prøvd ut dette før? :)

#skjønnhet #negler #leopard #leopardnegler #rosa #pink #negledesign #blogg

Appen som hjelper deg med kostholdet

 • 27.01.2014 kl. 21:17


Som jeg fortalte om istad har jeg oppdaget en app som hjelper deg med kostholdet! Jeg var inne på den en gang for litt siden, men ettersom man måtte være 18 for å få det, droppet jeg det. Nå har jeg funnet det frem igjen - og selv om jeg ikke er 18, mener jeg at den kan være til hjelp for meg. Denne appen hjelper deg nemlig med å føre inn hvor mange kalorier (fett, karbohydrater, proteiner) du trenger iløpet av en dag. På en enkel måte får du ført inn dette, og det kan gjøres på forskjellige måter. Du kan gjøre det så enkelt som å skanne skanningskoden på pakningen av det du spiste - dette er et alternativ jeg bruker, fordi den er enklest. Eller hvis det ikke finnes en strekkode (som på grønnsaker osv.) kan du enkelt finne det på en oversiktelig liste over forskjellige matvarer. 
 

Dette bildet fant jeg på google, og er altså ikke tatt fra min egen liste! 

Det du ser ovenfor er hvordan appen ser ut (en del av den). Det står en liste over det du har spist til frokost, lunsj, middag, mellommåltider + trening! Over treningsmuligheter finnes det utrolig mye forskjellig! Det er alt fra styrketrening til trening man kan gjøre på en wii-konsoll! Denne appen er virkelig perfekt, og jeg bare elsker den! Samtidig er jeg klar over at det finnes både positive og negative sider ved en sånn app. Nedenfor kan du se en liten liste over positive/negative sider.Motiverende, oversiktelig, enkel og hjelpsom er ihvertfall noe denne appen er! Jeg lærte meg den på null komme niks og forstår den allerede godt! Samtidig begynner man faktisk å tenke over hvor mye en matvare inneholder, og hvor mye innvirkning an sjokolade hver dag kan ha på kostholdet. En negativ side innenfor dette er også at det ikke viser sukkerinntak, vitaminer osv. Det viser kun kalorier (proteiner, karbohydrater og fett), noe som man ofte kan bli lurt av. Man kan glemme å tenke over at det også er masse annet usunt i en sjokolade, enn det som vises på denne appen, så derfor må man også tenke litt selv. Man kan få full oversikt hvis man betaler en viss sum i måneden, men den er også helt fin slik den er gratis! 

Noen kan også kun gjøre dette fordi de føler at alle gjør det, og at man tvinger seg til å gjøre det. Dette kan gå utover trivsel, og selvfølgelig: føler du deg ikke vel med denne appen bør du heller ikke bruke den! Finn heller en annen metode, og bruk appen som hjelpemiddel innimellom om du ønsker. For midreårige kan dette også bli en påvirkende app, noe som ikke er bra. Du må ikke la deg bli påvrket av alle andre som gjør dette, eller følge et skjønnhetsideal, og tro at du skal bli som denne personen hvis du bruker denne appen. Gjør det på din måte, spis gjerne sunt i hverdagen - men husk at du også må kose deg litt innimellom :D Det gir også et godt sosialt liv, og du får ofte en bedre psykisk helse.

Noen som bruker denne appen, eller har plener om å laste den ned nå?♥

#kosthold #mat #app #trening #sunn #motivasjon

Klar for ny uke!

 • 27.01.2014 kl. 16:23


Halluu!

Nå er det nok en gang en ny uke, og jeg føler meg klar! Kan absolutt ikke tro at det allerede er 1.februar til lørdag - sykt!
På skolen idag kom jeg på 2.plass (liiittt delt 1.plass), av ca. 13 elever på å stå mot veggen, 90grader! Ble utrolig stolt av meg selv - men jeg skal fortelle dere at jeg skalv utrolig mot slutten, haha! Jaja, jeg tror jeg skryter litt mye av det - men tror det er et lite tegn på at all treninga jeg har drevet med siden november 2012 har hjulpet. Jeg skriver i all hast nå, fordi jeg straks skal ta bussen til sang, men tenkte bare å ønske dere alle en fin uke :) Nå har jeg nettopp spist litt pasta og egg, en kombinasjon jeg aldri har prøvd før. Uansett var det veldig godt, og jeg har ikke noe imot å spise det igjen! Samtidig har jeg lastet ned en app kalt "Lifesum". Mange av dere har sikkert hørt om den/prøvd den ut - og jeg syntes den er ganske genial. Tenkte å fortelle dere om appen senere, fordi alle burde virkelig få øynene opp for den (syntes jeg)!
 

Har dere noen planer for uken? :D 

#hverdag

NEW IN fra helgen

 • 26.01.2014 kl. 18:00

Heii dere!

Da var snart denne helgen også over, og en ny skoleuke venter (dessverre). Har bare å se frem til vinterferien som kommer om 4 uker - hallelujah, kan ikke den tiden gå litt fort? Uansett; igår var jeg på gulskogensenteret, og der ble det selvfølgelig kjøpt litt! Det ble ikke noe klær, ettersom det egentlig ikke er noe jeg føler at jeg trenger (selv om jeg så en del fine ting). Derfor ble det heller litt skjønnhetsprodukter + mat. Sjekk ut tingene jeg kjøpte nedenfor! :D

Jippi, nå er Lady Red 527, leppestiften fra maybelline endelig min! Kjøpte den på Cubus for 125kr :) Jeg må også skaffe meg en lipliner. men hadde dessverre ikke råd til det også, så derfor kjøpte jeg kun leppestiften først, så får liplineren komme senere. Har prøvd den på en del ganger nå, men må nok øve meg mer (har ingen erfaring med leppestift). 

Så, fikk jeg endelig kjøpt meg en STOR hårdonut. Den øverst på bildet til høyre er den hadde fra før av, og den funket virkelig ikke på håret mitt, så derfor måtte jeg skaffe meg en større. Jeg prøvde den store igår, og den funker så utrolig mye bedre, samtidig som det ble utrolig fint! Gleder meg til å bruke den, og style opp håret :)

Skrubbhanske! Denne fikk jeg kjøpt til kun 5kr på Søstrene Grene. Har aldri prøvd en slik før, så bestemte meg for å prøve en billig før jeg evt. kjøper en dyrere. Har ingen erfaring med om disse funker eller ikke - noen som bruker det? 

Denne øyenskyggesamlingen er bare herlig! Jeg er så glad i øyenskygge og håper at denne funker bra og gir masse fin farge :) Den ser ihvertfall veldig flott ut! 

I tillegg fikk jeg kjøpt meg en liquid eyeliner. Det eneste jeg hadde fra før av var en bitteliten blyant, og jeg ville også prøve denne: en slags tusj som gir fine streker! Vet ennå ikke om denne er noe for meg, men jeg får ihvertfall prøvd den ut nå! Hva slags eyeliner foretrekker du? 

Har dere vært på shopping i helgen? :D 

#skjønnhet #shopping #helg #lørdag #leppestift #redlips #hår #innkjøp #newin #sminke

NY HEADER!

 • 26.01.2014 kl. 13:47

Halloo!

De siste dagene har jeg strevet for å lage meg en ny header. Jeg har nemlig blitt litt lei av den gamle, så jeg ville lage meg en ny på egenhånd. Det viste seg å ikke være så altfor lett, og jeg surret masse med ting og tang! Men nå har jeg ihvertfall fått laget den :) Jeg vet at det jeg hadde før ser mye mer gjennomført ut pga skriften osv, men det var helt umulig for meg å klare det noe bedre! Uansett så håper jeg at dere liker min nye header, ellers får dere si ifra så kan jeg bytte tilbake. 

DEN NYE HEADEREN:

DEN GAMLE HEADEREN: 

Likte dere min nye selvlagde header? :)

#bloggdesign #blogg #design #header #hverdag 

TODAY'S OUTFIT // Fashion Nerd

 • 25.01.2014 kl. 21:01

Halloo!!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra gulskogen senteret. Utrolig deilig å møte venninner på en lørdag. Jeg startet dagen med å være frustrert og sur, ettersom det dumme hodet mitt bestemte seg for å sove helt til halv to. Uff, blir så frustrert av å sove bort halve lørdagen. Jaja, sånn er det bare, og nå vet alle i huset at de må vekke meg hvis jeg sover så lenge, haha! Så, jeg laget meg da frokost, fikset meg og tok dermed litt bilder. Så tok jeg bussen til gulskogen med ei venninne, og møtte tre andre der. Fikk kjøpt litt, vil dere se? :) Nå skal jeg snart spise god mat, etterfulgt av å prøve å finne "Confessions of a shopaholic" på nettet. 

Ha en fin lørdag videre vakre mennesker♥

#hverdag #mote #antrekk #outfit #lørdag #helg #klær

Min fredag i bilder

 • 25.01.2014 kl. 14:29

Da jeg kom hjem fra skolen hadde mamma stekt noen vafler, så jeg tok meg da et par stykker, og noen biter av min Sport Lunch. Sport Lunchen er bevis på at det er jeg som vant veddemålet med å få best snitt av meg og venninna mi. Jeg fikk 5 i alt, uten om gym, der jeg fikk 4, haha! Allikevel fikk venninna mi også noen veldig bra kakrakterer :)

Så var det tid på fredagstrening. BodyPump på Fresh Fitness fra 17:40-18:40. hvis jeg ikke får trent BodyPump på fredager får jeg en dum følelse av at det ikke er fredag. Deilig å starte helga med trening!

Litt etter trening var det tid på pizza! Vi har pizza nesten hver eneste fredag, så vi bytter litt mellom hjemmelaget, grandiosa og fra kjeder som pizzabakeren. Samtidig sto også Norske Talenter på TVen, og alt og alt var det veldig koselig!

Først, vil jeg bare si at jeg vet at mange sikkert kommer til å hate dette bildet, haha! Men, ja, jeg er Directioner, så #hatersgonnahate Resten av fredagen brukte jeg på å slappe av, sitte på PCen og se på serier. Alltid deilig å slappe av i sofaen alene på fredager. 

Hva gjorde dere igår? :D 

#fredag #helg #foto #onedirection #pizza #trening #1D

TODAY'S OUTFIT: Eye of the Tiger

 • 24.01.2014 kl. 16:58

 

Genser fra Gina Tricot

Bukse og sko fra H&M

Kåpe fra Cubus

Halskjede fra Bik Bok

 

Hva syntes dere?♥

#mote #outfit #antrekk #klær #vinter #fredag #friday #helg #snø #tiger

DET ER FREDAG IMORGEN

 • 23.01.2014 kl. 21:19

God kveld søtinger!!

Wii, nå er det ikke lenge til helgen er her! Må bare på skolen i 6 og en halv time imorgen, så kan jeg gledelig si at det er fredag :D Som jeg nevnte igår, får vi karakterkortet imorgen noe jeg virkelig er spent på! Kanskje får jeg bedre snitt enn jeg noen gang har hatt, kanskje jeg får det samme - eller muligens mindre. Det jeg virkelig misliker er at vi begynner halv åtte på fredager, så jeg kan love dere at rundt 50 elever nærmest sovner under oppropet. 


Idag kom jeg meg heldigvis på trening. Først 1 time med BodyStep også litt forskjellige øvelser. Det var faktisk helt herlig å trene idag, kunne gjort det lengre enn det jeg gjorde føler jeg! Håper det samme skjer imorgen når jeg skal på BodyPump. Skal prøve å få en bra gymtime imorgen også, håper jeg, haha! 

det øverste bildet tok jeg for lenge siden en gang jeg ventet på pappa etter trening, og de to under tok jeg under utstrekningen idag :)

Har dere trent idag? Hvilke forventninger har dere til karakterkortet deres? 

#trening #hverdag #skole #blogg

FASHION INSPIRATION

 • 23.01.2014 kl. 17:09

Heei!

Her om dagen kom jeg over et blogginnlegg, som tipset om siden lookbook.nu, og selvom jeg var dautrøtt akkurat da, så bestemte jeg meg for å sjekke den fort ut. Det er en side der folk legger ut outfitsbilder for å inspirere andre, som en slags lookbook. Nå tok jeg meg enda en tur, og HALLELUJAH så mange fine outfits! Det er antrekk til enhver stil, og man blir fort inspirert bare av å ta en liten kikk! I tillegg er det ikke bare for jenter, det er også for gutter! Genialt eller hva? :D Jeg har plukket ut noen av mine favoritter av de jeg fant i farta, og håper dere vil besøke siden for å finne inspirasjon dere også :) Sjekk ut noen av mine favoritter nedenfor og få en liten innsikt i hva denne nettsiden er for noe. 

Hvilket antrekk likte du best? :D


#mote #klær #lookbook #inspirasjon #inspiration #fashion #clothes

Egg is in my heart♥

 • 22.01.2014 kl. 21:33

God kveeld!

Egg is in my heart, haha♥ Idag ble det ikke noe trening, fordi jeg følte meg så utrolig trøtt og sliten, men selvfølgelig: NÅ, NÅ har jeg energi! Det er så typisk - huff så jeg angrer for at jeg ikke spurte venninna mi om å bli med på fresh (med mindre hun har vært der uten å si ifra). Uansett tenker jeg å prøve å finne på noe lurt å gjøre, men jeg vet virkelig ikke hva... Noen som har noen ideer? 


Tenk at det allerede er torsdag imorgen, og deretter fredag igjen! På fredag får vi karakterkortet, noe jeg egentlig gleder meg til. Føler at jeg har gjort det veldig bra dette halvåret, og jeg er stolt av meg selv! Samtidig har jeg og venninna mi en avtale om at den som får høyest snitt skal få en sjokolade av den andre. Haha, jeg føler meg ganske sikker på å vinne altså, men man vet vel aldri - gleder meg til den sjokoladen blir min *ond latter*. Hihi! Laget meg god kveldmat idag, og imorgen blir det mer paprika på skolen, samtidig jeg få prøvd fylt paprika snart! 

havreknekkebrød med makrell i tomat, egg og paprika♥
 

Hva har dere fordrevet denne onsdagen med? :)

#hverdag #kosthold #mat #egg #knekkebrød #paprika

INNKJØP FRA NELLY

 • 22.01.2014 kl. 18:48

Heei!

På mandag fikk jeg en pakke fra nelly.com som jeg bestilte med 10% ekstra rabatt i siste liten! Fikk noen godsaker, som jeg virkelig er fornøyd med! Elsker nye ting - spesielt hvis de både er på salg og er fine! De fleste er nok enig i at nelly har masse fint, så dere forstår hva jeg mener :) Nedenfor kan du se de 5 tingene jeg fikk for rundt 700kr til sammen!


.

Denne BH-en var helt grei. Den var veldig fin, men ikke superbehagelig. Den vil nok brukes, fordi den funker, men det er nok ikke favorittBHen min. Cupene var litt store, men det er allikevel noe jeg liker med den også :D 

Jeg valgte også å kjøpe denne BH-en(link), ettersom det er litt lite med BHer i skapet mitt! Den har også blomstermønster (noe jeg er veldig glad i), og denne er min nye yndlingsBH. Den er superdeilig og sitter godt. Anbefales hvis du liker denne type BH! 

 

Denne treningssingletten(link) fikk jeg brukt for første gang igår, og den var superfin! Den sklei ikke opp, og jeg følte meg veldig fresh i den. Den har gummiperler foran, som jeg av en eller annen grunn elsker å ta på. Samtidig var toppen veldig behagelig. Finnes også i grønn med lilla striper :) 

HALLELUJAH! Denne veska(link) er så herlig. Gud så jeg elsker den! Den har et slags utrolig stilig mønster, er ikke alt for stor og er ganske flat. Den ser utrolig bra ut, har et mykt stoff + skinn, og har flere lommer! Denne må du virkelig ha, den er super♥ Finnes også i annet mønster HER.

Disse skoene(link) er bare såå fine! De har en slags "pels" (falsk selvfølgelig) foran, og skinn bak. Jeg glemte uheldigvis å sjekke høyden, haha, så da jeg fikk dem var de 15cm. Ikke at det er så farlig, fordi de har god støtte under, noe som gjør at de ikke er glatte, samtidig må jeg nok øve litt på å gå med dem. Litt dårlig kvalitet ettersom hempa på glidelåsen, på venstreskoen falt av samme dag som jeg fikk dem - men jeg bare festet en binders så var alt bra igjen! Finnes også med dalmatinermøster foran.

Bestilte dere noe fra romjulssalget på nelly.com? Hva syntes du om innkjøpene? :D 

#mote #klær #nelly #innkjøp #veske #undertøy #sko #trening #salg #vinter

DAGENS ANTREKK // Den grå leopard

 • 21.01.2014 kl. 19:23


Bluse fra SparKjøp (faktisk) Fikk den av bestemoren min - lite å si hvor den er fra når jeg er fornøyd med den! :)

Bukse fra Bik Bok

Sko fra Bianco

Halskjede fra Gina Tricot
 

Heihei! 

Wow, var så utrolig deilig å slutte rundt ti på halv to idag! Det er lenge siden, hehe. Ettersom vi sluttet så tidlig, har jeg rukket å sove litt, og senere idag skal jeg på trening. Har fått en ny treningtopp fra nelly.com, og gleder meg uendelig til å se hvordan den er! Håper ikke den sklir opp eller noe lignende. Uansett tenkte jeg å vise dere alt det jeg fikk fra nelly.com - noen som vil se? :) Kjøpte det i siste liten på 10% ekstra salg, så derfor fikk jeg 5 ting for rundt 700kr hvis jeg ikke husker feil :)

Håper alle har en fin uke videre - hva har dere gjort idag? :D

Velkomstpakke fra superkul.no

 • 21.01.2014 kl. 14:48

Heeei!

På lørdag var det en pakke i posten som ventet på meg. Det var velkomstpakken fra superkul.no! Meldte meg nemlig inn i en side kalt sponsetblogg.no for ikke så lenge siden, og ettersom jeg registrerte meg der, fikk jeg et tilbud om å bli sponset av superkul.no (noe de fleste får om de registerer seg der). Jeg valgte å takke ja til dette, for en start ihvertfall, og for å se hvordan det er. Ettersom jeg har få lesere vet jeg at det ikke blir noe penger ut av det osv. men det er allikevel litt gøy å reklamere for en nettside - og på superkul.no finnes det faktik utrolig mange fine ting!! 


Uansett, jeg bestemte meg for å prøve ut øyenskyggen på søndag, og tenkte å vise dere resultatet. Jeg finner dessverre ikke noen som er til salgs på siden, men øyenskyggen er faktisk genial, og jeg syntes helt ærlig det ble litt fint! 

,

Det eneste man trenger å gjøre er å legge biten med øyenskygge på øyelokket i ca. 4sek, for å så dra det glatt av, utover. 

Hva syntes du om majic sin øyenskygge? :)

#skjønnhet #sminke #øyenskygge #hverdag #pakke #superkul #majic #sponset

TODAY'S OUTFIT: Flowered Up

 • 20.01.2014 kl. 22:38

.Hei | Hello | Hola

Da kan jeg endelig snart slappe av! Rett etter skolen dro jeg innom butikken, og tok bussen hjem, og etter det måtte jeg bare sette igang meg å lage meg noe mat. Etter jeg var ferdig med å spise var det rett til bussholderplassen for å ta bussen til sang. Heldigvis fikk jeg løsnet opp da jeg og venninnen min lo masse, samtidig som det var utrolig gøy på sang. Det er så deilig når man føler seg så glad og virkelig ikke bryr seg om hva andre mener. Jeg vet ikke hvorfor, men plutselig bare føler jeg at jeg vil være meg selv helt ut! Nå må jeg øve til norskfremføringen vi skal ha imorgen, og etter det må jeg nok nesten legge meg! 

Tusen tusen takk til alle som kommenterte idag - kom hjem til hele 10 kommentarer og mange flere sidevisninger og lesere enn det jeg hadde før jeg dro på sang! 

Har dere hatt en fin dag? :D

#mote #outfit #antrekk #klær #hverdag #blomster #blazer #dressjakke #foto

Tortillapizza

 • 20.01.2014 kl. 16:20

Heihei!!♥

Da var det mandag igjen, føles ut som jeg nettopp skrev det på bloggen, men - tiden går så utrolig fort! Allikevel føles det ut som evigheter til vinterferien.  Idag hadde vi prøve om lungene. Da jeg så spørsmålene fikk jeg helt angst, fordi jeg følte at jeg ikke kunne noe av det - og helt ærlig gjettet jeg på mye. Jeg tror uansett jeg klarte å treffe ganske bra, men regner ikke med noe høy karakter. Jaja, sånn kan det gå! Imorgen har jeg en fremføring om dikt, og etter det har jeg ikke mer denne uka. Men neste uke derimot har jeg en del - så derfor burde jeg begynne på mye av det denne uka!


Igår kom jeg på en oppskrift jeg så på voeblogg.no en gang. Nemlig tacolefse med fyll! Det man gjør er enkelt og greit at man tar en tacolefse (gjerne fullkorn), tar på tomatpuré, skjærer opp fyll og legger det på. Til slutt strør man over ost. Mens dette gjøres setter man ovnen på 200grader. Lefsa skal stå nest nederst i ovnen i 5-10min. Du kan ta en nærmere titt på VOE sin oppskrift HER. Da jeg åpnet ovnen etter at den hadde stått litt, ble jeg litt skuffet. Den så ikke like god ut som jeg hadde håpet på - men da jeg tok en smak skiftet jeg raskt mening. Den smakte virkelig kjempegodt - og det er ikke minst mye sunnere enn vanlig pizza! Prøv det ut selv :D

Hva skal du idag? Har du prøvd tortillapizza? 


#mat #hverdag #pizza #kosthold #mandag #oppskrift

Ovnsstekte poteter med bacon

 • 19.01.2014 kl. 21:00

Heei dere!

Åh, nam, spiste nettopp en deilig liten middag - beste søndagskosen ever♥ Jeg følte meg bare helt elendig, og følte at blodsukkeret var lavt. Var så energiløs, og jeg følte meg irritert for ingen grunn. Derfor bestemte jeg meg etter en halvtimes søvn å ta meg en dusj, også finne noe godt å lage. Jeg fant altså da frem litt poteter og litt bacon! Nedenfor kan du se en liten oppskrift på hvordan du kan lage de beste ovnsstekte potetene i verden, og hvordan du kan steke bacon på en enklere måte! 

DETTE TRENGER DU:

Poteter (gjerne mandelpoteter)

Olje (eller smør)

Salt og pepper

Urter (jeg brukte timian) 

Baconskiver

225grader i 25-30min!

1: Skjær potetene i båter, hvis det er mandelpoteter trenger du ikke fjerne skallet. Med skallet blir det mye bedre og mye mer smak! Ta så mange poteter du ønsker, kanskje rundt 4 poteter per. person.

2: Legg potetene på en langpanne, strø over salt, pepper, urter og olje. Jeg lar en liten plass være ledig, ettersom det er der jeg skal legge baconet. Legg deretter langpannen i ovnen i ca. 15 min. I mellomtiden kan du også åpne ovnen for å røre litt rundt innimellom. 

3: Mens potetene ligger i ovnen, kan du sette frem baconet. Baconet skal vi legge inn etter potetene har vært i ovnen i ca. 15min, ettersom baconet kun skal ligge i ovnen i 8-10min.  Husk å legge baconet på et bakepapir eller smør olje på langpannen. 

4: Etter 15min tar du potetene ut av ovnen, legger baconet på den ledige plassen, og setter så langpannen inn i ovnen igjen - i ca. 10-15min. Du kan se når baconet er stekt, og har en slags "skum" på seg.

5: Når potetene er sprø utenpå og myke inni, og baconet er sprøtt, kan du ta ut langpannen fra ovnen. Tørk av fettet på baconet, og server! Potetene er supergode, og baconet smaker etter min mening bedre når det blir stekt i ovnen, enn i en stekepanne! 

BON APPÉTIT!! :D

#mat #oppskrift #middag #søndag #helg #poteter #bacon

3. søndag i 2014

 • 19.01.2014 kl. 15:00

God formiddag dere!

Jaja, da var helga snart over - igjen. Guri det har gått så fort, er nesten helt i feriemodus, og er skolelei allerede. Har prøve imorgen, og føler meg ikke akkurat i øvehumør, men må jo bare sette meg ned og begynne. På tirsdag har vi også fremføring, noe jeg gruer meg litt til, og neste helg vet jeg nok en gang at jeg må jobbe litt. Hvorfor alt dette skolestresset i helgene? Hvordan lar de oss ikke få litt fritid i helgene. Det er den eneste tiden mange har til å slappe av, men neida - vi får ikke slappet maks av da heller. Da må vi nemlig sitte og tenke på hva som venter oss neste uke, og gå igjennom 100ganger det vi skal. Noen jobber også i tillegg, samtidig som de vil trene, går på fritidsaktiviteter eller har andre avtaler. Lærere sier det er nå vi har best tid, og at det er nå vi skal leve - men hvor enkelt er det egentlig? For meg virker det som foreldrene våre nesten har mer fritid enn det vi har, eller hva?


Okei, nok om det negative, haha! Jeg har selvfølgelig hatt en finfin helg, selv om jeg enda føler at det henger masse på skuldrene mine! Igår var jeg hos venninnen min: sang, spilte og så på film, mens hun og kjæresten kysset sammen - koselig, haha (forever alone). Så, senere på kvelden så jeg på Mean Girls - første gang jeg faktisk ser hele filmen. Den var jo bare superbra! Er nr.2 også bra? Så, idag, har jeg planer om å slappe av, øve til prøve og prøve å bruke dagen for det den er verdt :)

Håper dere har en fin søndag - skal dere noe spesielt idag?♥

#hverdag #søndag #foto #skole #film #helg #fritid

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 19.01.2014 kl. 13:07

Hallo vakre lesere♥

Så, jeg har ikke allverdens med norske, unike lesere, kanskje rundt 50-70 per dag. Uansett vil jeg gjerne ha en spørsmålrunde hvis det er noen som lurer på noe spesielt :D Jeg har hatt denne bloggen siden juli 2013, og postet et innlegg nesten hver eneste dag siden den gang, og håper derfor at det er noen som lurer på noe. Uansett hva det måtte være: spør i kommentarfeltet! :))

Noe du lurer på?♥

#hverdag #spørsmålsrunde #søndag #blogg

SNØMÅKING: No Problem

 • 17.01.2014 kl. 21:18

God fredagskveld, alle søte lesere!♥

Nå har jeg vært så flink at jeg har måkt hele verandaen - til og med under stolene og bodet, hehe! Jeg valgte å ikke ta turen til Fresh Fitness idag, så derfor tok jeg heller turen ut for å være litt i snøen nå som den endelig har kommet! I starten trodde jeg at hendene og føttene mine skulle fryse igjel, men etterhvert som jeg kom igang kjente jeg at musklene ble slitne. Kjenner det allerede i skuldrene og ryggen. Kanskje jeg kjenner det imorgen også? Fikk ihvertfall ligge litt i snøen og se opp på himmelen mens det dalte snøfnugg ned på meg, og da jeg var ferdig sto Norske Talenter på TVen, mens pizzaen sto på bordet!

Helt klar for å måke! 

Fikk så vidt opp døra til verandaen, måtte nesten ta sats og hoppe ut, haha!

ÆÆÆYY... Sexy lady! ...

Kan dere se meg?

FØR  //  ETTER

Måker dere for foreldrene deres, eller foretrekker dere å stå på langrenn/slalom/snowboard/ake? :)

#vinter #hverdag #snø #fredag #trening

Healthy Breakfast

 • 17.01.2014 kl. 16:55

Heihei dere! 
 

Jippi, endelig fredag og helg igjen! Allikevel er fredager slitsomme, fordi vi starter skoledagen med gym klokken halv åtte! I tillegg er det ekstra frustrerende med dette snøværet som ligger over oss. Samtidig har jeg uansett hatt en herlig dag, var en ganske 'chill' dag på skolen, selv om hjemveien var grusom med all snøen som bestemte seg for å suse inn i øynene mine. 


Til frokost idag bestemte jeg meg for å prøve ut en frokostblanding jeg ikke har prøvd ut før - nemlig Fitness. Den har lenge fantes på markedet, men jeg har aldri tatt meg bry i å kjøpe den. Jeg fylte skålen med noen flak, helte over en boks med Pære-SKYR og drøsset over noen blåbær, bringebær og druer. Det var faktisk ganske godt, men jeg fant ut at neste gang må jeg nok ta en mindre porsjon, og kanskje prøve med melk! 


Videre idag skal jeg mest sannsynlig trene (selv om jeg ikke vil ut i dette været igjen), og kanskje jeg er så flink at jeg måker snø på verandaen, som takk til pappa for det jeg venter på fra nelly.com!

Hva skal dere idag? Hva er yndlingsfrokostblandingen din? :D

#kosthold #sunt #frokost #mat #bær #frukt #skyr #hverdag

TODAY'S OUTFIT: The Yellow Blazer

 • 16.01.2014 kl. 21:02
Blazer fra H&M

T-skjorte og bluse fra Gina Tricot

Svarte jeans fra Bik Bok

Sko fra Jeffrey Campbell 
 

Ååh, er ikke snøen bare nydelig? Den ligger som puter på bakken, ogg nå tror jeg faktisk endelig det har sluttet å snø! Det kommer nok tilbake igjen snart, men får håpe vi ikke blir snødd inne, hihi! Jeg skal ihvertfall få akt med venner og gått på ski, gleder meg! Snø er noe jeg virkelig elsker, samtidig som det er dødsirriterende. Skulle ønske det var snø her da det var julaften, men jaja, ser ut til at vi ihvertfall får det i vinterferien - kanskje påskeferien også :))

Hva syntes dere om dagens outfit?♥

#mote #klær #blazer #jakke #jeffreycampbell #snø #vinter #outfit

My Favourite Clothes right now #PART2

 • 16.01.2014 kl. 16:36

Beklager dårlig bildekvalitet, det irriterer meg, men får ikke gjort noe med det.

Heihei!

Idag tok jeg sjansen til å sove litt lenge, ettersom jeg skulle til tannlegen klokken ti! Gadd ikke dra på skolen først bare for å få med meg første time, så jeg dro bare rett til tannlegen og tilbake på skolen. Deilig med litt kort skoledag (selv om jeg var dautrøtt uansett). Her bare snør og snør og snør og snør det! Det slutter aldri, det bare daler ned MASSE. Allikevel skal jeg ta litt outfitbilder idag - kanskje det blir fint med snøen som daler ned over meg? Haha! Nå skal jeg ihvertfall vise dere del 2 av mine favorittklær for øyeblikket! Del 1 kan du se HER

Denne blusen er jeg virkelig forelsket i! Prøvde den først i grå, men jeg kjøpte den ikke. Senere hadde de den kun i brun, og jeg fant ut at den faktisk var finere! Elsker den :D

En grå cardigan var noe jeg virkelig lette etter, og enten så de helt forferdelig ut bakfra, eller så var de alt for lange, men så fant jeg denne på Vero Moda, og den var bare per-fect!

GULT SKJERF♥ Jippi, jeg er så glad for denne! Fant den på Glitter på salg og ble så glad - jeg elsker jo gult :D

Stor og flat - en veske som jeg har lengtet etter! Vet ikke hvorfor, men slike vesker er veldig fine og passer både til fest og hverdag! Denne er fra Cubus :)Stor, deilig, varm og gul genser er akkurat det perfekte for meg! Denne måtte jeg seriøst ha i XS, fordi den var så gigantisk! Lurer på hvordan de som bruker XS til vanlig passer disse? De bruker dem sikkert som kjole, haha!

Hvilket plagg likte du best denne gangen? :D 

#mote #klær #favoritter #skjerf #bluse #genser #cardigan #jakke #veske #vinter

MUST HAVE // January 2014

 • 15.01.2014 kl. 16:48

Heidere!♥

Det har lenge ligget en liste over ting jeg ønsker meg på nattbordet mitt. Tenker å kjøpe tingene litt for litt, så får jeg litt små gleder hver uke, hihi! Selvfølgelig faller jeg alltids over ting når jeg er ute og shopper, og jeg finner masse fint på nettet. Selv om jeg faktisk igår bestilte fem plagg fra nelly.com, ettersom det var siste dag med 10% ekstra rabatt, er det ikke ofte jeg handler på nettet :) Ikke lett å kjøpe hva man vil, når man vil, når man ikke har stipend, og ikke jobb! Uansett: nedenfor kan du se noen av tingene jeg ønsker å kjøpe!

Jeg har virkelig ingen leppestifter, og en rød er noe jeg har så utrolig lyst på! Alle jenter liker vel rød leppestift? Spesielt på fest/selskap :) Skal også finne en litt mer nøytral farge, men vet ikke helt hvilken... Uansett har jeg lenge lett etter den perfekte røde leppestiften som ikke er så alt for dyr, og plutselig kom jeg over Maybelline, 527 Lady Red! Må selvfølgelig også finne en lip liner, men får finne ut hvilken som passer best, noen tips? 


Skrubbehansker
varierer jo selvfølgelig fra person til person om funker eller ikke, men jeg vil gjerne prøve det ut. Kanskje det hjelper slik at jeg får mykere hud, eller at urenheter forsvinner? Noen som syntes det funker, og bruker det? :)

Bilde fra tattavkvinnene.blogg.no, HER. Jeg har altså såå utrolig lyst på en boks med bly og slik gammeldags penn - det er så kult! Fikk svar av fantastiske Sara (tattavkvinnene.blogg.no) at det finnes på Panduro, men har ennå ikke hatt tid til å sjekke om det finnes her. Skal sjekke senere, håper jeg finner det!♥

Disse treningstightsene likte jeg helt ærlig ikke i starten, da jeg så at absolutt alle hadde dem, men det viser seg visst at det er en grunn til dette! Den har nemlig raskere og bedre restitusjon, lengre levetid, reduserer muskeltretthet, regulerer kroppstemperaturen og forbedrer sirkulasjonen. Skal ta meg tid til å prøve den en gang, kanskje den er noe for meg også, når det kommer til alt? 

Disse skoene fra asics er bare så utrolig fine! Falt over dem for rundt et halvt år siden kanskje, men har aldri faktisk tatt meg tid til å prøve dem - må virkelig gjøre det snart! Asics er skomerket jeg som mest burde bruke til trening, ettersom det er dette merket føttene mine har tilpasset seg til :)


Jeg syntes det er utrolig gøy å eksperimentere med øyenskygge, men jeg har dessverre ikke så mange farger, så derfor ønsker jeg meg virkelig en samling med mange forskjellige, litt "matte" farger! Den ovenfor fra H&M er perfekt, og jeg syntes faktisk sminken fra H&M er veldig bra! Selv om jeg er interessert i det med å eksperimentere med øyenskygge er jeg virkelig ikke noe flink - men øvelse gjør mester!

 

Er det noe dere også bare føler dere må ha for tiden? 

#mote #skjønnhet #sminke #wants #hverdag #shopping #trening 

I'm feeling fresh

 • 14.01.2014 kl. 22:28

God kveld, herlige lesere♥

Åh, så utrolig deiGlig det var å ta seg en dusj etter trening nå! Trener ikke før klokken åtte på tirsdager, så derfor blir det alltid litt sen kveldsmat. Idag hadde jeg ikke lyst på brød/knekkebrød etter trening. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe en boks med nøtter og ta litt frukt som vi hadde i kjøleskapet. Jeg tror muligens nøtteboksen ble litt full, men jaja, da har jeg til nesten resten av uka, hehe! Føler meg så fresh for tiden - aner ikke hvorfor, men igår var jeg bare tilfeldigvis glad, og idag sluttet vi tidlig, så jeg fikk slappet av maks! Kanskje det har noe med at snøen har kommet? Har jo ventet på den lenge, og jeg kan virkelig ikke vente med å ta meg en skitur! Kommer til å være helt elendig ettersom jeg ikke har stått på ski siden jeg var rundt 12 år, haha! Sto på slalomski en liten stund også, og det er gøy, men er ikke så utrolig morsomt alene. Noen som allerede har gått på ski? 

Hva slags nøtter liker du best, og hva er fin favorittfrukt? :D 

#hverdag #kosthold #mat #trening #vinter #snø

 

My Favourite Clothes right now #PART1

 • 14.01.2014 kl. 16:31

Heihei dere!

Ah, yei, enda en dag nærmere helg, hihi! Idag sluttet vi ca. kvart på to, hallelujah, vi slutter aldri så tidlig, så det var deilig at det skjedde en gang :) Skal på trening senere idag, men det er veldig sent, så har fortsatt masse tid til å slappe av. Ettersom jeg hadde så god tid, tok jeg meg også av tid til å ta bilder av mine favorittklær for tiden. Fy, jeg trodde virkelig jeg skulle fryse igjel! Hendene mine var så kalde at jeg ikke kunne føle dem da jeg skulle kneppe igjen blusen mot slutten. Jeg fikk ihvertfall gjort det, før kameraet gikk ut på lading rett før den siste tingen! Jaja, har heldigvis et annet bilde av det :) Dette er del 1 av 2, så jeg håper dere liker den!

En skinnvest er noe jeg alltid har hatt lyst på, og det har lenge manglet i garderoben. For litt under 2 uker siden fikk jeg denne, og jeg er superfornøyd :D 

Et svart, vanlig skjørt er alltid greit å ha, og denne passer bra til alt :) Nå på vinteren blir det litt i kaldeste laget da, men vil muligens kjøpte meg noen varme strømpebukser - så funker det litt bedre!

Er jeg den eneste som bare elsker disse jakkene fra Gina Tricot? De er så utrolig myke og varme, og ikke minst søte! Denne fikk jeg i julegave av meg selv, og denne er absolutt favoritten og favoritter, hehe. 

Farget jeans? Hot or not? Jeg syntes ihvertfall det er hot!♥ Denne grønnfargen har jeg egentlig ikke hatt noe formening om før jeg prøvde disse buksene. De er så herlige, elsker de! Bik Bok har også enda flere farger, men vet ikke hvor mye som er igjen av dem nå etter nyttår.

Dette varme, gigantiske skjerfet har jeg siklet på lenge (ihvertfall et lignende!). Jeg som liker blomster er veldig glad for å ha det på et skjerf, samtidig som det er varmt og kan brukes som et teppe.

Vil dere ha del 2? Hvilket plagg likte du best? :)

#mote #klær #favoritter #skjerf #bukse #skjørt #skinnvest #jakke #vinter

ENDELIG HAR DEN KOMMET

 • 13.01.2014 kl. 21:13

Jaa, snøen har kommet! Det begynte smått å komme litt snø for noen dager siden, men jeg var sikker på at det ikke ville komme noe mer, men nå viser det seg altså at det bare snør og snør og snør! Dessverre følger dette med seg kulde, og jeg var virkelig ikke sikker på om jeg kom levende hjem igjen etter skolen idag! Haha, glemte å ta med et flagg å plante da jeg kom frem, haha! Huff, jaja, får bare kle meg bedre :) Det blir forsåvidt ikke så mange fine bilder i nattlys med det gamle kameraet jeg har, men da får du ihvertfall et lite innblikk i hvordan snøen er her! Føles nesten ut som jeg heller vil feire jul nå, men jaja, får bare håpe det kommer så mye snø at det blir fint skiføre (har ikke stått på ski på mange år, så håper virkelig det blir mulighet for det) :D


Hva syntes du om bildene? Hvilket likte du best? :)

#foto #hverdag #snø #vinter

Ny uke - ny inspirasjon

 • 13.01.2014 kl. 15:37

Bilder fra weheartit

Uke tre i 2014 allerede? Jaja, bare å fortsette det gode liv! Idag våknet jeg som vanlig, fikset meg - og selv om det er mandag føler jeg meg virkelig bare så frisk og glad! Jeg aner virkelig ikke hvorfor men livet bare smiler til meg idag :D Har egentlig ingen spesielle planer for uka, men skal vel finne på noe å gjøre allikevel. Mest sannsynlig det vanlige: skole, slappe av, trening.

Er det noen dager dere også bare er helt tilfeldig glade? :) Hva er deres planer for uka?

#inspirasjon #foto #hverdag

Samle alle dine 2014-minner i et glass!

 • 12.01.2014 kl. 18:04

Heisaann!!

Som de fleste sikkert har fått med seg, men kanskje ikke skjønt - så er det 2014! Vi er i et nytt år, med nye muligheter og har masse morsomt og vondt i vente. Men, er det en ting jeg liker, så er det å glemme de vonde minnene, og ta vare på de gode. Derfor bestemte jeg meg for å følge den flotte trenden med å finne et (Norges)glass, der jeg skal skrive en lapp med gode minner fra 2014. Jeg har allerede lagt noen lapper oppi der, og tenker at jeg skal skrive alt mulig rart, uansett hva det er. Ettersom jeg har gullfiskhukommelse når jeg gjelder morsomme hendelser, så tenker jeg at dette er perfekt for meg! Jeg er usikker på om jeg skal pynte glasset med noe eller ikke. Jeg er ikke kjempefristet til å skrive 2014 på det, ettersom jeg mest sannsynlig kanskje bruker det neste år - men jeg skal prøve å komme på noe lurt som jeg kan bytte ut til neste år :) Se så flott glasset står oppå skrivepulten min! 
 


Skal dere lage dere et minneglass? :D

#minneglass #2014 #kreativ #diy #interiør

Sen frokost, men havrepannekaker♥

 • 12.01.2014 kl. 14:34

Halloisen! 

For en deilig og morsom dag det ble igår! Bestevenninna mi og jeg var alene sammen, noe vi nesten aldri er lenger, så det var veldig deilig! :D Vi dro på kino, kjøpte litt for mye godteri og så på Frozen. Den var virkelig kjempesøt, elsket den! Det var på en måte dramatisk, spennende, og man visste ikke helt hvordan kjærlighetshistorien kom til å ende med en gang :) Sangene var også fengende og fine, selv om de muligens er mye bedre på engelsk. Men slik går det når de dubber alt mulig (forstår jo det, pga. de mindre, hehe). Denne skal jeg absolutt kjøpe på DVD når den kommer ut!
Så, jeg kom meg opp innen halv ett idag, så flink som jeg er, og siden det har jeg egentlig bare kikket på blogger. Etter å ha lest igjennom alle de uleste innleggene på bloglovin' (følg meg gjerne HER, eller les om hva det er HER) bestemte jeg meg for å lage meg noen havrepannekaker. Det er så utrolig nam når man får de skikkelig gode! Det eneste du trenger å gjøre er å bruke 3dl havregryn, 3egg og litt melk og sukker. Så steker du dem akkurat som vanlig pannekaker. Det kan være lurt å spre røren utover i stekepanna, ettersom den ofte ikke gjør dette selv. Søndagsfrokoster (eller bør jeg si lunsj?) er alltid til for og gjøres gode - og gjerne sunne :) 
 

Håper alle dere har en fin søndag!! Hva liker dere å spise til frokost/lunsj på en søndag? 

#hverdag #oppskrift #mat #frokost #søndag #havrepannekaker

Shine Bright like a Diamond

 • 11.01.2014 kl. 20:14


Idag bestemte jeg meg for å prøve noe nytt på meg: nemlig eyeliner. Det er virkelig ikke ofte jeg har prøvd å ta det på, men før når jeg har tatt det på, har jeg heller virkelig ikke klart det. Idag tenkte jeg å prøve igjen, og var klar for å fjerne det - før jeg faktisk innså at det ikke ble så verst (spesielt for å nesten være første gang!). Så, som den effekten eyeliner har, så det ut som øynene mine var større, og jeg fant ut at eyeliner kanskje ikke er like vanskelig som det var for litt siden. Eller så hadde jeg bare flaks idag.

Hva syntes dere isåfall?♥

#skjønnhet #øyne #sminke #foto

Hva er BLOGLOVIN'?

 • 11.01.2014 kl. 16:54

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN' HER!

Jeg er sikker på at mange av dere har en del blogger dere følger, men sliter med å huske alle, eller hater det faktum at du ikke husker hvilke innlegg du har lest. Har jeg rett? Ikke vær redd - bloglovin' har løsningen!


Hvor mange blogger er det vel ikke jeg følger som jeg virkelig ikke hadde klart å følge med på uten bloglovin'? Jeg er utrolig dårlig til å huske bloggnavn til tider, i tillegg går det så tregt når en blogg laster og laster og laster for å åpne nye innlegg og bilder på folks blogger. Derfor har noen geniale personer opprettet noe som heter bloglovin.com, og dette er enkelt som bare det. Bloglovin' er slik at du har alle bloggene du vil følge på et sted! Greia er:

♥ lag en konto ved å logge inn på facebook, eller med en e-mailadresse

♥ søk opp blogger du liker (de fleste bloggere har bloglovin')

♥ trykk på en knapp som det står "Follow" på opp i hjørnet, og vips, nye innlegg fra denne bloggeren vil komme automatisk opp hver gang det postes et nytt innlegg

 

Hvis du har en blogg er det bare å legge inn sin egen blogg også, så kan du i tillegg få følgere, samtidig som du følger andre (du må ikke ha en blogg for å registrere deg på bloglovin'). Nedenfor ser du hvordan min side ser ut. På høyre side ligger en liste over bloggerne jeg følger, og hvor mange uleste innlegg jeg har. BLOGLOVIN' ER ENKELT, OG DE ALLER FLESTE VIL KUNNE FORSTÅ DET FORT!

Har du bloglovin', eller skal du lage deg det nå? Fortell meg - hva syntes du? :D

#blogg #bloglovin #tips

WANTS from Bik Bok

 • 11.01.2014 kl. 14:31

Heihei!

Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som er veldig glad i Bik Bok, eller hva? Bik Bok er en av mine favorittbutikker, og klesskapet er fullt av ting derfra. For ikke så lenge siden kom også vårkolleksjonen og jeg har funnet flere ting jeg gjerne skulle hatt. Derfor tenkte jeg å dele litt av dette med dere - kanskje dere får dere noe nytt i helga? Fargene under hvert klesplass er de forskjellige fargene klesplagget finnes i :)


Dette er egentlig mitt favorittantrekk. Skjørtet er et helt vanlig, men elegant skjørt, mens stikkegenseren gir en farge til antrekket. Ryggsekken gir i tillegg en prikk over i'en! 


 

Her har vi en outfit som er ganske typisk meg. Ganske søtt og med masse fine farger! Skjørt er også noe venninnene mine kan forbinde meg med - ettersom jeg elsker skjørt!


 

Jeg elsker jeans! Samtidig sto det at denne var superstretch, med supermyk kvalitet og medium midjehøyde - perfekt! Med en blomstrede topp er dette perfekt, eller kanskje med en vanlig genser med noen smykker? Jeg vil ha!

Likte du noen av antrekkene/klesplaggene? Hvilke? :) 

#mote #klær #bikbok #shopping #outfit

Fredagskos med en god venn!

 • 10.01.2014 kl. 21:45

~Først vil jeg bare si ifra om at "den gode vennen" er den såkalte sjokoladen

Hallo, hallo! Håper dere alle har en fin fredag til nå og at dere allerede nyter friheten! Noen av dere har sikkert ikke fri pga. jobb osv., men jeg derimot har en deilig helg foran meg! Istad sovnet jeg nok en gang på sofaen, og da jeg våknet hadde jeg egentlig bestemt meg for å droppe BodyPump. Men da jeg fikk tenkt meg om lenge bestemte jeg meg for å dra allikevel - noe jeg absolutt ikke angrer på nå (selv om det ble litt stress, det var helt stappa i gruppetimerommet og vi brukte lang tid på å dusje i ettertid). Jeg har virkelig hatt en stor lengt etter sjokolade hele uka, sikkert fordi man blir litt vant til søtsaker i jula. Uansett er det endelig fredag, og på stuebordet her i hjemmet ligger det nå en skål med non-stop, melkesjokolade og dumle! Jeg skal være flink å ikke ta så alt for mye, men tar litt som belønning for en bra treningsøkter hele uka :) 

Hva liker du best; non-stop, melkesjokolade eller dumle? :)

Endelig er helga her!

 • 10.01.2014 kl. 15:43

God fredag, dere!! 

Oh, Thank God It's Friday! Har bokstavelig talt på ventet på helga helt siden mandag, og jeg har vært så utrolig sjokoladesjuk! Endelig kunne jeg unne meg en sjokoladebit, og jeg kan lene meg tilbake og slappe av. Uff, den første uka etter ferie er så grusom, og jeg er så utroig trøtt og sliten! Vil på en måte ikke gjøre noe, men samtidig vil jeg jo gjøre noe, haha! Jeg tenker å trene senere idag, men har ikke særlig lyst. Allikevel vet jeg at jeg får en rar følelse, hvis jeg ikke trener på fredager - det er noe med fredager som bare gjør at det føles helt merkelig å ikke trene.

 

Har fått en gigantkvise på venstre kinn, gud, føler at jeg må holde meg inne hele dagen for å få den bort, haha! Den er helt ille - må virkelig få tak i min ordentlig kvisekrem imorgen eller noe. Kjøpte nemlig feil like før jul. Trodde bare det var en større flakse, men egentlig var den annerledes - noe som jeg virkelig ikke trengte, fordi den gjør kvisene verre! 

GOD HELG♥

Hva skal du denne fredagen? Slappe av, trene, shoppe, kino...? :D

#fredag #friday #helg #weekend

Lenge på trening og sent hjemme

 • 09.01.2014 kl. 23:36

God kveld alle vakre mennesker (eller bør jeg si god natt?)

Idag hadde jeg egentlig planer om å enten dra på BodyStep eller trene på maskiner i ca. 1 time. Rundt klokka åtte bestemte jeg meg for at jeg ikke skulle trene, og heller fokusere på matteprøven vi har imorgen, men da jeg tok en titt i matteboka ante jeg virkelig ikke hva slags oppgaver jeg skulle gjøre for å øve. Derfor tok jeg tak i mobilen og skrev melding fort til venninnen min at jeg hadde ombestemt meg, og ville trene allikevel! Heldigvis hadde hun ikke dratt på trening uten meg, og rundt klokken kvart på ni var i fremme på fresh. Litt før klokka ni begynte vi treningøkta med å være på tredemølla i 25min, etter dette tok vi litt forskjellige styrkemaskiner på armer og bein! Mens vi gjør disse forskjellige maskinene blir det alltid litt surr, ettersom jeg aldri klarer å planlegge hvor jeg skal gå først og hvor mange jeg skal ta, hehe. Fra litt før ti på ti, til ti over halv elleve, var i gruppetimerommet, for å gjøre litt mage, armer og rumpe! I tillegg er det speil der, så da er det mye lettere å se om vi gjør ting riktig :) 


Uansett endte det opp med at vi var på Fresh i ca. 2 timer og et kvarter (+ en del surring). Bildene nedenfor er tatt på de hele 15 minuttene venninnen min og jeg brukte på bare surring! Så, jeg skal ikke skryte av en fantastisk bra treningsøkt, når det egentlig var en del pauser. Allikevel fikk vi gjort en del, og jeg kjente det spesielt mot slutten på mage! Jeg kom ikke hjem nå før litt over klokken elleve, noe som egentlig er i seneste laget, men pyttpytt! Spiste nettopp enda en SKYR-yoghurt, og nå skal jeg dusje før jeg til slutt øver på matte. Jaja, døgnrytme er noe herk, sier jeg bare! Får prøve å ta igjen litt i helga (alle vet at det ikke kommer til å skje, huff.)

Godnatta dere, sov godt♥

Trener du? :)

TODAY'S OUTFIT // En Rocka Outfit

 • 09.01.2014 kl. 18:47

Hva syntes dere? :)

TV-serie og SKYR

 • 08.01.2014 kl. 21:38

God kveld, dere :)

Idag har jeg ikke fordrevet dagen med noe spesielt, uten om ganske mange morsomheter på skolen! Vi skulle sminke og krølle håret på et dukkehode, noe som viste seg å være ganske krevense (spesielt håret, hehe!). Så, vi endte opp med å gi dukken en helt ny make over, istedenfor å sminke den - fikk oss ihvertfall en god latter! Skal ut i praksis på gamlehjem om 3 uker, noe jeg helt ærlig gruer meg til. Tror nok jeg foretrekker barnehage, men det blir jo spennende å prøve ut noe annet også! Da jeg kom hjem var jeg så utrolig trøtt at jeg la meg senere ned på sofaen for å slappe av. Vet ikke hvorfor, men er så trøtt for tiden. Sikkert fordi det er uvant å stå opp tidlig, gå på skolen, og kanskje litt på grunn av årsiden!


Nå sitter jeg og ser på en serie jeg virkelig E-L-S-K-E-R! Nemlig Dance Academy - en serie fra Australia. Denne serien handler åpenlyst om dansing, men selvfølgelig er det ikke bare det. Det er spenning, kjærlighet, vennskap og masse annet. Det høres kanskje veldig typisk ut, men jeg syntes at de har klart å gjøre det til sitt eget i denne serien. Det finnes 3 sesonger, og jeg tror jeg har sett sesong 1 og 2 sånn ca. fem ganger. Sesong 3 kom i starten av 2013, så den har jeg bare fått sett én gang. Beklageligvis var dette den aller siste sesongen, og jeg føler at jeg nesten feller en tåre bare av å se introen når jeg begynner å se episodene. Hehe, kanskje litt rart, men, jaja... Jeg ser serien på youtube, ettersom hele serien finnes på youtube - du kan bare søke på "Dance Academy Season 1 Episode 1" også kommer det opp! 

Før jeg smakte skyr trodde jeg det kom til å smake vondt, men etter å først ha smakt pære, så skogsbær også bringebær syntes jeg den faktisk er veldig god - spesielt bringebær! 

Har dere sett Dance Academy? Hvilken Skyr er din favoritt?

SALG PÅ NELLY

 • 08.01.2014 kl. 20:13

Nelly.com har i lang tid hatt salg nå, og fortsatt er det masse goder igjen! Jeg vet ikke om jeg kommer til å bestille noe eller ikke, men det får vi se på :) La allerede ut mange av mine favoritter for litt siden, men av en eller annen grunn finner jeg plutselig masse mer fint nå. I tillegg er det 10% mer rabatt på salgsvarene helt fram til 14. januar! Så, nedenfor får dere en del av mine favoritter fra nelly. Har prøvd å ta med litt forskjellig, så det er noe å se på for alle! :)

GRÅ T-SKJORTE  //  TOPP MED TIGERMOTIV  //  MAGETOPP MED BLOMSTER

SVART PUPLUM-KJOLE  //  GRÅ/SVART/HVIT JAKKE  //  JEFFREY CAMPBELL  //  SKO MED NAGLER

LYSEROSA DRESSJAKKE  //  RUTETE JAKKE  //  SVART, LANG JAKKE

SVART GENSER  //  ORANSJE KJOLE  //  HVITE SKO  //  RING MED STJERNER  //  SVARTE STØVLER

BUKSE MED MØNSTER  //  RØD BLUSE  //  SVART, LANGERMET PEPLUM 

Har du bestilt noe fra nellysalget? Hva likte du best? :)

The beautiful heaven

 • 08.01.2014 kl. 16:45


Se den nydelige himmelen som var over meg igår en liten stund♥ Beklager lite innlegg, kommer et større senere :)

~

Hva syntes du om bildet?

KVELDSMAT

 • 07.01.2014 kl. 22:45

God kveld!

Enda et matinnlegg, hehe! Men denne gangen: noe sunt og godt :) Knekkebrød med makrell i tomat og agurk - I LOVE IT!♥ Ble litt sen kveldsmat idag fordi BodyStep-timen jeg er på om tirsdagene ikke er ferdig før klokka ni, i tillegg må jeg også komme meg hjem + at jeg må dusje. Som dere vet er makrell i tomat rik på omega 3, og knekkebrødene jeg spiste var noen havreknekkebrød fra wasa. Etter de knekkebrødene jeg har smakt er disse absolutt de beste jeg vet. De har 60% fullkorn og 10% fiber! Makrell i tomat er også veldig godt med majones - eller hva? Uansett, jeg håper dere har hatt en fin dag og sover godt - godnatt søtinger!

Hvilket knekkebrød liker du best? :)

the cozy jacket

 • 07.01.2014 kl. 19:22

Fikk denne nydelige, deilige jakken i julegave av meg selv! Kjøpte den på ginatricot da jeg var i Oslo :)) Den er så utrolig deilig, og er både fleece utenfor og inni. Innimellom kan den bli i det varmeste laget, men samtidig er det så deilig og fin at jeg ikke klarer å legge den fra meg♥

Likte dere jakken? 

Ferske pannekaker og friske bær

 • 07.01.2014 kl. 17:06

Heeii! :)

Tenk at det allerede er syvende dagen i 2014? Det har allerede gått 1 av 52 uker, 7 av 365 dager, allerede snart gått 168 timer! Haha, er det ikke rart? Jeg satt nettopp og kikket på hva Emilie fra bloggen voeblogg.no hadde fordrevet 2013 med. Der skrev hun at hun hadde vært i Bali i vinterferien ifjor, noe jeg husker at jeg leste mye om, og det er å utrolig rart, for det føles ut som det kun er 2 måneder siden jeg leste at hun var i Bali - men egentlig er det hele 10-11 måneder siden! Akkurat som her om dagen da jeg tenkte på at det er lenge til en ny sesong av Paradise Hotel, men det er det jo heller ikke - bare noen måneder faktisk! 


Så, for å ønske det nye året velkommen laget jeg meg noen norske pannekaker - noe som er lenge siden jeg laget. Pleier som regel lage litt tjukke, små, fordi de er mye enklere å steke. Uansett ble resultatet greit til slutt, selv om de ikke var så utrolig fine fant jeg noen bær i kjøleskapet som frisket dem opp litt! Selv om jeg ikke er den beste til å steke norske pannekaker smakte de ihvertfall utrolig godt, og jeg kjenner nå i magen av den har fått nok. Etterpå skal jeg på årets første BodyStep-time på fresh, endelig er det helt nytt program, noe som også er positivt fordi jeg er superstøl fra treningen igår. Allikevel skal jeg kjøre hardt for å brenne av meg pannekakene og julematen, hihi :) 

Håper alle har en fin dag videre! Skal dere trene eller gjøre noe annet morsomt idag?♥

TODAY'S OUTFIT: Skinnvest & Sennepsgul Genser

 • 06.01.2014 kl. 20:40


(Mage)topp, Skinnvest og Jeans fra Bik Bok

Sko fra Bianco

Smykker fra forskjellige steder (spør hvis du lurer på et spesielt smykke)
 

Hva syntes du? Har du hatt en fin første-mandag i 2014? :D

Nyttårsforsettene alle har!

 • 06.01.2014 kl. 16:30

Er det ikke idag det begynner? Alle nyttårsforsettene folk skal oppnå? Noen har kanskje begynt tidligere, men jeg tror at for de fleste, begynner slitet idag. Der de skal begynne å trene, spise minst 5 om dagen, spise mindre og sunnere, ikke noe brus og godteri. Er jeg den eneste som virkelig ikke gidder? Jeg skjønner selvfølgelig at folk vil ha slike nyttårsforsett, men helt ærlig: hva kommer til å skje? De aller fleste bryter nesten helt i starten, holder halve året ut, eller noen få - hele året! Men året etter der igjen da? Skal du forsette hele livet med nyttårsforsettet, eller bare være stolt over at du klarte et år? Jeg mener selvfølgelig ikke å være negativ, jeg har en liten baktanke med at jeg skal spise sunnere og trene like mye som jeg gjorde i fjor. Allikevel gjør jeg heller dette fordi det er bra for meg, og at det er noe jeg vil gjøre resten av livet. Noe jeg nekter er å kutte ut helt brus og godteri. Selvfølgelig er det bra å kutte ned på det, men livet er ikke til for å leve på salat, man må kose seg litt innimellom også! Jeg mener selv at det er greit med en kakebit iblant, det er ikke sånn at man kommer til å klare å leve uten kake, is, brus, sjokolade, potetgull osv. hele livet sitt.
Poenget mitt er at et variert kosthold, med trening og litt extra kos med sukker og salt innimellom - er det målet folk burde ha. 

 

Det er mange gode nyttårsforsett, en ny trend nå er faktisk "å glede andre". For det meste er nyttårforsettene: "spise mindre", "trene mer", men mange ser tydeligvis nødvendigheten av å glede andre. Det trenger ikke være mer enn "så nydelig ring du hadde!", eller "wow, du har fine negler"! Om det er en person du virkelig misliker er det greit å ikke si noe positivt til denne personen, men da vil jeg heller råde deg til å ikke si noe i det hele tatt :) Når jeg får veldig fine kommentarer på bloggen styrker det selvtilliten og lysten til å blogge, og ved å gi ros til andre så får de også en fantastisk glede som motiverer og styrker både selvtilliten og selvbildet til personen. Hvis man får til noe - som å holde ut et år med et nyttårsforsett vil dette også kunne styrke selvtilliten og selvbildet. Si nå at du klarer å trene et helt år - da kan du virkelig være stolt av deg selv! Kanskje klarer du å fortsette? Da er det virkelig grunn til å være fornøyd! Mange av de som har nyttårsforsett har noe med trening på lista si! Det som er viktig for at man skal kunne holde ut året, er å finne noe man liker. Jeg hadde et stort ønske om å trene som 10-14åring, men jeg ante virkelig ikke hva jeg skulle begynne med! Jeg var for ung til å starte på treningssenter, jeg likte ikke idrett og noe jeg virkelig hatet var å jogge (nå har jeg faktisk ikke så mye imot det). Jeg begynte å jogge litt, men det varte bare en liten stund, og skjedde ikke ofte. Jeg gikk på Hip Hop, noe som var veldig gøy, men dette var bare én gang i uka og var veldig dyrt. Derimot noe jeg ikke tenkte på var styrke! Jeg prøvde selvfølgelig litt styrke hjemme, men med liten plass og ikke noe utstyr var det vanskelig. Det er ikke så behagelig å trene styrke på et hardt gulv, og enda kjedeligere kan det være uten vekter! Noe jeg kan anbefale deg er å kjøpe inn noen vekter. Da kan du holde på med vekter, samtidig som du hører på musikk du liker, og gjør forskjellige øvelser med dem. Øvelsene kan du for eksempel finne på google eller youtube. Styrke er en av de tingene som er morsomst når jeg først fant ut forskjellige øvelser på treningssenteret! Ellers anbefaler jeg virkelig å starte på et treningsstudio når du blir gammel nok. Jeg vet det kan være skummelt, jeg var selv redd for at det bare kom til å være freshe mennesker der, som var veltrente, men jeg fant fort ut at jeg ikke følte meg dum, jeg følte meg heller bra! Jeg følte at jeg var en av de som nå trente, og heldigvis fant jeg fantastiske gruppetimer som er noe jeg trives med. For andre folk, kan det være andre ting som faller i smak - ikke gi opp, du finner noe!

Har du nyttårsforsett om noe? Eller er du allerede fornøyd med hvordan du er? :)

10 enkle tips for renere hud

 • 05.01.2014 kl. 18:53

Jeg er sikker på at mange sliter med uren, kvisete eller fet hud, jeg er så absolutt en av dem. Det er ikke alltid at det er på grunn av stress, at man spiser usunn mat osvosv. at man får kvisete, uren eller fet hud. Dette ligger også ofte i genene, men allikevel er det noen tips til hva man kan gjøre med dette. Nedenfor får du noen enkle tips til hva som kan hjelpe! 


♥ Vask ansiktet med kaldt vann om morgenen,
og varmt vann om kvelden - hver dag!♥


♥ Drikk mye vann. Ta med deg vann overalt. Sitter du på PCen kan du ha et glass vann,
ser du på TV - ta med et glass vann! Du kan jo kjøpe vann med smak også :)♥


♥ Bruk en dagkrem og en nattkrem
tilpasset til din hud.♥


♥ Kutt gradvis litt ned på fettinntaket og sukkerinntaket.♥


♥ Svette. Svette renser huden din og kan hjelpe mot kviser, samtidig som det fjerner syrer fra kroppen.
Derfor er det også bra å sitte i en badstue.♥


♥Få deg nok søvn. 7-8timer hver dag.♥


♥Prøve å stresse ned. Det er ikke enkelt, men ta deg et øyeblikk hver dag, der du puster og roer deg ned.
Eller så kan du lage en liste over alt du må gjøre, slik at du har en oversikt over alt.♥


♥Skift på sengen så ofte som mulig (selvfølgelig ikke hver dag),
kanskje annenhver uke for eksempel.♥


♥Pass på at alt håret ikke henger ned i ansiktet mens du sminker deg,
samtidig at sminkekoster etc. er rene.♥


♥Vær oppmerksom på småting som: ikke ta deg i ansiktet hvis hendene er urene,
ikke tørk ansiktet ditt med et urent håndkle, bruk gjerne en skrubbehanske når du dusjer osv!♥
 

Kilde HER og HER.

Har du uren hud?

THE QUEEN OF RINGS

 • 05.01.2014 kl. 14:47

Heihei!

Da var søndag her, og det er aller siste dagen i ferien min. Uff, så leit, men deilig å gå tilbake til hverdagen. Jeg skal ihvertfall prøve å nyte hverdagen også, selv om det kommer til å bli mer stress. I natt la jeg meg ikke før klokken fem! Fysøren, jeg må virkelig skjerpe meg, haha! Fant to gamle teaterstykker på youtube, som jeg bare ikke klarte å legge fra meg - de var bare helt geniale! Først så jeg "På Ville Veier", etterfulgt av "Rett i Lomma". Anbefaler dere virkelig å sjekke de ut hvis du vil ha deg en god latter :) Selv om jeg ikke la meg før fem, tvang jeg meg opp klokken halv ett, ville ikke sove til to, huff! Døgnrytmen min er virkelig helt oppned, og jeg må bare klare å komme tilbake - selvom jeg alltid kommer til å være like trøtt hver morgen! 


De fleste syntes nok dette er alt for mye, men jeg elsker ringer - og jeg skal ikke legge skjul at dette virkelig kanskje er litt overdrevent. Men ærlig talt var det behagelig, og ringer kan virkelig piffe opp et kjedelig antrekk :)


Hva skal dere gjøre denne søndagen? :)

SPILLEKVELD

 • 05.01.2014 kl. 00:19

Heihei!!♥

Da var siste lørdagen før skolestart ferdig, og jeg må si at denne dagen faktisk på tross av kjedsomheten før idag, har gått ganske fort! Jeg sto opp rundt klokken ett, og helt fra da har jeg ikke gjort noenting, før klokken halv sju da ei venninne kom og vi skulle spille litt.
 
Først spilte vi et nytt spill jeg kjøpte her for litt siden med gamle Cartoon Network-figurer. Vi fikk oss en god latterkrampe, og vi var helt sikre på at six-packen kom til å ploppe ut etterhvert, haha! Så bestemte vi oss for å spille Mario&Sonic at the London 2012 Olympic Games. Her fikk vi også brukt litt muskler, da vi brukte armen som gale i forskjellige øvelser. Vi spilte dette ganske lenge før vi tok oss tid til å spise taco og se litt på TV med familien min. 
 


Etter dette fant vi ut at klokken var så mye at venninnen min straks måtte gå. Og ettersom vi har det veldig morsomt med å spille Crash Bandicoot Team Racing sammen, byttet vi om til PlayStation 1 og spilte noen runder der. Venninna mi kan et triks, så hun vinner alltid (uten om én gang der jeg hadde flaks). Uansett hadde vi en utrolig koselig kveld med mye latter, slitsomhet og spising, hehe!
 

Har dere også noen spillkvelder innimellom? :)

DESEMBERANTREKK

 • 04.01.2014 kl. 17:28

1. WHITE FUR VEST

2. OWL SCARF AND DEMIN SHIRT

3. WINTER WONDERLAND

4. FLOWER POWER IN THE SNOW

5. ROSA BLAZER!

6. FLORAL PRINT SCARF

7. 18.12.13

8. CHRISTMAS IS COMING

9. THE YELLOW SCARF

10. SENNEPSGULE JEANS

11. THE BEAUTIFUL CHRISTMAS DRESS

12. BLACK & WHITE SKIRT

13. THIS GIRL IS ON FIRE

14. HVIT FLEECEJAKKE

15. NYTTÅRS-OUTFIT

STEM PÅ DIN FAVORITT NEDENFOR! (Setter stor pris på det♥)

PS: Jeg kan ikke se hva akkurat du har stemt - jeg ser bare resultatet på en liste!

Hvilken likte du best? :)

Målene mine i 2014

 • 04.01.2014 kl. 14:56

Vi har allerede sett utrolig mange innlegg om nyttårsforsetter folk har, men jeg, jeg har heller bestemt meg for å sette meg mål. Man kan jo si at nyttårsforsetter er "mål". Men jeg syntes helt ærlig nyttårsforsetter er vanskeligere å holde. Nyttårsforsetter er på et hvis mye større, og det føles ut som man får mer press på seg av dem. Derfor velger jeg heller å ha mål. Så nedenfor ser du mine 5 mål for 2014. Kanskje jeg fyller på flere senere :)

 ♥

1. Sy om plagg
Plutselig en dag da jeg fant bøkene "Sy om" på bloggen tattavkvinnene.blogg.no, fant jeg plutselig ut at det ville vært gøy å prøve å sy om noen plagg! Derfor fikk jeg begge bøkene av Jenny Skavlan til jul, og nå mangler det bare å få en symaskin i huset og lære meg den - så kan jeg begynne :) Jeg håper på å få sydd om en del plagg i løpet av året er omme, så kan jeg også vise dere noen! 

 

2. Lage minst 2 sangvideoer med venninna mi
Bestevenninna mi og jeg bestemte oss for at vi skulle lage noen sangvideoer sammen og prøve det ut, slik at vi får prøvd ut hvordan vi passer sammen. Vi har ennå ikke fått øvd noe særlig osv. så vi har bestemt oss for at i 2014 skal vi minst legge ut 2 sangvideoer på youtube! 

 

3. Forsette med trening
Heelt siden i slutten av oktober 2012 har jeg gått på Fresh Fitness, og etter det har jeg bare fortsatt. Jeg går som regel på gruppetimer, og en skjelden gang løper jeg på tredemølla, gjør forskjellige vektmaskiner og øvelser. Målet mitt for 2014 er at jeg ikke skal slutte med treninga - jeg tviler på at jeg kommer til å gjøre det. Isåfall må det skje noe veldig drastisk, haha!  

 

4. Spise sunnere
Man kan vel alltids spise litt sunnere? Jeg må virkelig slutte med all småspising. Det med småspising er vel noe de aller fleste sliter med, og det å kutte ut dette kan ofte hjelpe veldig mye. Derfor er det mye lurere å gjøre dette kun innimellom. Fra og med mandag 6.januar skal jeg prøve å begynne og være flink!  

 

5. Spare til kamera
Jeg har så lyst på nytt kamera nå! Kameraet mitt er utrolig gammelt og tar veldig grå bilder. Derfor må jeg alltid redigere fargene på bildene mine veldig mye. Jeg vil heller spare til et Canon-kamera, litt usikker på om jeg vil ha 600D, 650D eller 1100D - hvilket liker dere best? :) Flere som ikke har noen nyttårforsetter, men bare mål for 2014? :)

TODAY'S OUTFIT: Leopardblusen

 • 03.01.2014 kl. 23:00

//   Bluse og jeans fra Bik Bok   //   Sko fra Jeffrey Campbell   //   Smykker fra diverse steder   //

Sneak Peak på dagens OUTFIT!

 • 03.01.2014 kl. 17:38

Heei! :D

Idag fikk jeg meg endelig en god natts søvn, og sto ikke opp så alt for seint (ihvertfall ikke tre denne gangen!). Jeg har for det meste bare blogget og holdt på med mobilen, og tatt meg en dusj! Nå skal jeg på kino. Denne gangen skal vi se Hobbiten! Gleder meg til å se den andre filmen også, ettersom den første var veldig bra! :) Har ikke lest noen omtaler av denne filmen, uten om at venninna mi sa at den var bra. Er ganske sikker på at den er bra, så gleder meg veldig! Nå må jeg stikke, ha en fin dag videre♥

Har dere sett Hobbiten: Smaugs Ødemark? :)

Mitt fokus i 2014

 • 03.01.2014 kl. 15:20

Det er så utrolig mange som setter seg nyttårsforsetter til det nye året, men jeg vet godt at jeg ikke klarer å holde slike. Samtidig vet jeg ikke helt hva jeg skulle satt meg som nyttårsforsett. Derfor bestemmer jeg meg heller for å sette meg noen mål for 2014. Det er mye lettere å holde seg til små mål enn hele forsetter. Dette vil jeg skrive et innlegg om senere :) Samtidig har jeg bestemt meg for at det er 4 ting jeg vil fokusere på i 2014. Så, nedenfor får du de fire tingene jeg har lyst til å fokusere på i 2014. Dette innlegget skal minne meg på hva jeg vil at 2014 skal handle om for meg :)
JEG VIL FOKUSERE PÅ:

 

1. SANG
For meg er sang en stor del av livet. Jeg har likt å synge hele livet, selv om jeg sang surt som ei kråke for bare noen år siden. I det siste har jeg begynt å tenke på om jeg vil satse på musikken. Vil jeg jobbe for å bli bedre? Og jeg har funnet ut at dette er noe jeg vil. Derfor tenker jeg å ha som mål med alt skolestresset at jeg skal øve 2 ganger i uka (eller mer). Dette teller også med sangkurset jeg skal gå på. Så: 1 gang på sangkurs, 1 gang hjemme.

 

2. BLOGGING
Siden jeg startet å blogge i Juli 2013 har jeg fått dette som en stor hobby. Blogging er noe jeg trives med, samtidig er det gøy å ta bilder for å vise dere hva jeg fordriver min hverdag med, eller inspirere dere. Enda morsommere er det å få fin respons, og derfor trenger jeg også flere lesere for at flere skal oppdage bloggen min. Takk til alle som tar en titt på bloggen min, det betyr mye♥ 

 

3. VENNER/FAMILIE
Som mange andre faller ofte venner og familie igjennom, og man blir ikke like flink til å være sammen med de - spesielt når man splittes etter ungdomsskolen. Jeg føler ikke at jeg er verdens verste på dette, og venninnene mine og jeg har klart å holde ganske bra sammen, men det kan virkelig bli bedre! Samtidig må jeg tilbringe mye tid med familien, for å holde på masse gode minner! 

 

4. SKOLE
Jeg har klart meg veldig bra det første halvåret nå på vgs, og jeg vil absolutt ikke gi opp nå. Jeg jobber ganske hardt, og dette fører til at jeg som oftest ender opp med ganske bra karakterer. Til tider vil jeg bare legge fra meg alt skolearbeidet og ta en lang pause, men det er noe som driver meg fremover. Dette vil jeg fortsette med, slik at jeg kommer inn på det jeg vil neste år også :) 

 

+ i tillegg vil jeg skape forskjellige minner, og ikke bry meg så mye om hva andre mener. Dette er trossalt mitt liv, og jeg har fantastiske venninner! 
 

 

 Øverst til venstre: Fra en sangopptreden, HER ~ øverst til høyre: bloggheader ~ nederst til venstre: mine fantastiske venninner (mangler noen på bildet) ~

Vet du hva du vil fokusere på i 2014? :)

Andre dag i 2014

 • 02.01.2014 kl. 19:27God kveld skjønninger :)

Idag har jeg overraskende nok, heller ikke gjort noe med livet mitt. Jeg hadde på vekkerklokken klokka 12, og 12:30 - men allikevel klarte jeg ikke løfte en finger. Derfor endte det med at jeg ikke kom meg opp av sengen før 13:45. Det var så godt under dyna, og senga tryglet meg om å bli, hehe! Så, jeg sto altså opp, satte igang med å poste et blogginnlegg, og fortsatte dagen med å spille Transformice. Oppdaget transformice for rundt 3 år siden, men spilte kun i litt over ett år, før det gikk ett år med pause - og nå har jeg søren meg begynt igjen! 
 


Uansett så er dessverre denne nydelig juleferien snart over, men heldigvis skal jeg ikke på skolen imorgen som mange andre skal - og enda heldigere var jeg ikke på skolen idag! Så derfor nyter jeg ferien med å slappe av inne, spille, blogge og se på TV. Emil og Grisungen kom tilfeldigvis på TVen istad også, så fikk meg en god latter :) Nå skal jeg ut med familien en liten tur på senteret, fordi jeg gjerne skulle hatt en skinnvest jeg fant på Bik Bok på mandag. Håper den fortsatt er der - og hvis ikke, er jeg ganske sikker på at jeg finner frem noe annet fint.
 

Hva har dere brukt 2.januar 2014 på?♥

FYRVERKERI

 • 02.01.2014 kl. 16:31

Halloeen søtinger!

Som mange andre tok jeg også en del bilder av rakettene på nyttårsaften. For meg var nyttårsaften en rolig og koselig kveld. Satt i morgenkåpa til rundt klokka fem, før jeg fikset meg, spiste god mat og satt videre på datamaskinen. Etterhvert sto jeg på verandaen og så på de underholdene rakettene, etterfulgt av å se på Mot i Brøstet TUSENÅRSFESTEN - den er bare helt hysterisk! Der møtes både Mot i Brøstet og Karl & Co igjen, med nok en gang: masse humor :) Tilbake til rakettene. Nedenfor ser du rakettbildene jeg fikk tatt!

 

Hvilket bilde likte du best? :)

Latest on INSTAGRAM

 • 02.01.2014 kl. 14:04

Bilde nr. 1: Dette la jeg ut natten til 1.januar, etter klokken 00:00, der jeg ønsket alle et godt nyttår! :)

Bilde nr.2: Dette bilde ble tatt og lagt ut 3 dager før 2014, altså 29.desember! Her skrev jeg bare "3 days until 2014".

Bilde nr.3: Disse skoene fikk jeg til jul, og jeg bare elsker de! La ut bilder 2.juledag da vi fikk besøk :)

Bilde nr.4: Her ser dere meg på julaften. På dette bildet ønsket jeg alle en god jul!

Bilde nr.5: Dette var nest siste dag på skolen før juleferien. Vi fikk grøt og saft, samtidig fikk jeg et søtt julekort av ei venninne.

Bilde nr.6: Dette bilde er fra 10.desember, og det du ser på bildet er gulrotwok med sesamfrø og kjøttboller! Kjempegodt♥


FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM HER, og legg igjen ditt instagramnavn i kommentarfeltet, så følger jeg deg :)

Mine favorittbilder fra Julen 2013 // PHOTOSPAM

 • 01.01.2014 kl. 19:26

Savner snøen...Hvilket bilde likte du best? :D

ROMJULSSALGET // Innkjøp

 • 01.01.2014 kl. 18:00

God kveld! :D

Som mange andre var jo jeg også på romjulssalg i romjula. Dessverre fikk jeg ikke kjøpt så mange klær, ettersom jeg måtte bruke noen penger på gnagsårplaster, fordi de nye skoene mine ga gnagsår med en gang. I tillegg måtte jeg kjøpe en dagkrem som jeg har savnet å ha, og ikke nok med det, så kom venninnen min med et kult spill med gamle Cartoon Network-figurer til kun 99kr. Så, på grunn av dette ble 300kr plutselig borte, og jeg hadde ikke like mye igjen. Men, allikevel fikk jeg kjøpt det jeg skulle, selv om jeg la igjen en skinnvest og en bluse. Drar kanskje tilbake imorgen for å se om jeg finner de igjen, hehe.

 

.

Topp fra Bik Bok, 125kr, på salg

Ringer fra H&M, på salg. Til venstre: 10kr, til høyre: 20kr
 

Veske fra Cubus. Originalt 249kr, 30% på hele butikken: 175kr.  
 

Fra Lindex, 85kr. Dette er dagkremen jeg måtte ha. Denne tar jeg på hver morgen, og gjør huden min myk. Jeg har veldig tørr og fettete hud til tider, så denne funker bra for meg!
 

Her er altså spillet jeg fant på GameStop til 99kr. Gleder meg til å prøve det, hehe!

Har du vært på romjulssalg? :) 

NYTTÅRS-OUTFIT #31.12.2013

 • 01.01.2014 kl. 15:38

Topp fra Bik Bok

Bukse fra Bik Bok

Sko fra Bianco

Halskjede fra Glitter

Hva syntes dere? :) (Legg gjerne igjen link til din nyttårs-outfit!)

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no