hits

TODAY'S OUTFIT: Leather Pants

 • 31.01.2015 kl. 18:13

Heisann♥

Da har jeg nettopp kommet hjem fra byen, og jeg kom tilbake med fire venninner. Som jeg nevnte igår skal vi ha filmkveld, noe som sikkert blir utrolig koselig! Ida var så utrolig snill at hun ble med meg ut for å ta antrekksbilder. Denne buksa er helt ærlig fra mammas klesskap (haha, ups), men så lenge hun ikke nekter meg å låne den sier jeg ikke neitakk. Prøver nemlig å finne en skinnbukse, men er ikke barebare å finne den perfekte. Derimot syntes jeg denne er perfekt, men jeg tviler på at hun går lei den med det første.De venninnene som er med meg hjem er i denne "sanggruppa" vår, så vi tenkte å prøve å ta noen nye bilder. Vi pleier som regel å få 1 fint bilder ut av 400 hvis vi er heldige, men nå skal de først få en pizza. Familien min skulle ha laks idag, og ettersom jeg virkelig elsker laks (fun fact), så venter jeg heller til senere ikveld. Men, det er ikke bare sunnhet ute og går her - Ida bakte brownies igår som hun tok med hit, i tillegg til at vi var innom en godtebutikk i byen idag.

Hva har dere gjort idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #clohtes #weekend #filmkveld #venner #venninner #skjønnhet #beauty

Innkjøp av kopper

 • 30.01.2015 kl. 21:50

Hei, og god fredagskveld skjønne lesere♥

Planen for idag var egentlig å kjøpe 2 mummikopper, men jeg vet virkelig ikke hva som går av meg for tiden. Har fått helt dilla på kopper, og jeg elsker nesten alle kopper jeg kommer over for tiden! Blir ikke noe drikking av glass fremover her, nei. Så, jeg dro innom kitchn, tok med meg de to mummikoppene jeg hadde planlagt å kjøpe, dro opp til Søstrene Grene for å lete etter noe, før jeg kom over koppen med det fine sitatet på, og tok med meg det, før jeg helt til slutt dro innom TGR og fant enda en kopp der, som jeg lenge har sett på. Jaja, skal ikke kjøpe kopper på lenge nå... jeg lover...

Mummikoppene jeg bestemte meg for å kjøpe idag var en Lille My-kopp som gikk ut av produksjon nå i 2014, det kommer en ny i år, men jeg er så glad i gult at jeg bare måtte ha denne! Samtidig fikk jeg med meg 70års jubileumskoppen, som jeg ble helt forelsket i fra første gang jeg så den. Har ikke helt vært inne i dette med mummikopper før jeg fikk min første til jul - så nå har jeg 3 i samlingen. Kan tro det blir flere - de er jo så fine!

Nå blir det rett og slett å slappe av resten av kvelden. Imorgen skulle jeg egentlig på ski, men været strider imot, og da er det ikke så veldig moro å gå på ski. Men, jeg har selvfølgelig andre planer også. Jeg og noen venninner skal en liten tur til byen, før vi drar til meg for å ha en god gammeldags filmkveld! Blir sikkert koselig det også, hihi♥

Liker du kopper? Samler du på mummikopper? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #innkjøp #newin #new #kopper #mug #mummi #mummikopper #kitchn #tgr #søstrene grene #shopping

TODAY'S OUTFIT: Eye of the Tiger

 • 30.01.2015 kl. 14:00Heihei♥

Jeg har jo da fortsatt fri, noe som er så utrolig deilig! Derfor skal jeg ta meg en liten tur på senteret idag for å skaffe meg noen flere mummikopper. De koster nå nemlig 149kr på Kitchn. De koster vanligvis 199kr, så det er ikke et stor tilbud, men jeg tenkte å kjøpe to stykker, og da sparer man jo 100kr. Og 100,- når man ikke har egne innteker kan faktisk komme til nytte, haha! I tillegg skal jeg se etter noen andre småting, og jeg tenkte å gå innom dyrebutikken bare for å kikke på undulatene der. Jeg har nemlig av en eller annen grunn blitt helt obsessed med undulater nå, og da gjør det det ikke bedre at foreldrene mine hadde det da de var unge og har en del søte bilder av dem!

Det er speilblankt enkelte steder på bakken ute, og nå driver det og snør bittelitt innimellom, og da er det umulig å se hvor det er glatt, noe som er utrolig irriterende! Idag tok jeg i bruk den nye t-skjorten jeg kjøpte på Carlings på 3 for 99kr-salget de hadde. Føles faktisk ekstra godt å bruke det når jeg bruke så lite penger på den, haha! Da slipper man å ha dårlig samvittighet for at "pappa betaler", eller hva? 

Hva skal dere idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #skjønnhet #beauty #foto #bilder #shopping #innkjøp #helg #weekend

Treningsøvelser #1

 • 29.01.2015 kl. 16:00

Heihei! :))

Her om dagen tok jeg noen bilder av ulike treningsøvelser man enkelt kan gjøre hjemme, uten bruk av vekter, men bare ved hjelp av sin egen kropp. Det å kun bruke sin egen kropp til ulike øvelser kan ofte være den aller beste treningsmetoden fordi du da også får kontakt med muskler man kanskje ikke visste at man hadde. Jeg trener veldig mye med vekter, men merker at det virkelig hjelper på kroppen når jeg trener øvelser kun med egen kroppsvekt. Så her har jeg samlet sammen 3 ulike øvelser du kan gjøre hjemme eller på treningsstudio.

HIP THRUST
Trener:
Rumpe, hofter, mage, lår, sete, rygg
Hvordan:
Løft rumpa så høyt du klarer ved å ha tyngden på hælen og stramme rumpe og mage. Gjerne hold der litt, eller gjør det i ulikt tempo. Ikke legg deg helt ned når du kommer ned, men la heller rumpa være like over gulvet, før du går opp igjen.
__________________________________________________________________________________________________________________

PLANKEN
Trener: Mage, rygg, litt rumpe/lår
Hvordan:
Løft kroppen mens du har tærne og albuene i gulvet. Her er det viktig at kroppen er rett: ikke for langt ned og ikke for langt opp. For å gjøre dette rett er det viktig at man strammer mage og lår (strammer du lårene hjelper det på at du kjenner det ekstra godt i mage og dermed retter kroppen), og ikke legger all tyngden fram på armene. Se også gjerne rett frem - dette vil også hjelpe på å holde kroppen rett.
__________________________________________________________________________________________________________________

BICYCLE CRUNCH
Trener:
Mage (oppe, nede, siden)
Hvordan:

Metode 1 (som på bildet): Løft annenhvert bein opp slik at motsatt kne og albue møter hverandre (kne og albue ikke møtes), mens det andre beinet står rett ut så lavt/høyt du klarer. Akkurat som du skulle syklet liggende, for å sammenligne det med noe.
Metode 2: Sitt normalt oppreist, og balanser kroppen på rumpa. Gjør så det samme som på bildet, forskjellen er bare at overkroppen er lenger opp.
__________________________________________________________________________________________________________________

Vil dere har flere slike innlegg?


#hverdag #blogg #traning #trenings #treningsøvelser #exercise #livsstil

2 bilder, 2 redigeringer

 • 28.01.2015 kl. 20:30

Hallo der♥

Disse bildene tok jeg sist fredag, og sol og snø er en av de beste omgivelsene etter min mening, å ta bilder i. Derfor elsker jeg å mikse å trikse litt med lyset, og på picmonkey.com er det et "filter" man kan legge på som heter "Cross Process", som både finnes i grønn, blå og rød. Jeg elsker virkelig den grønne, men disse bildene passet godt til blå også, syntes jeg. Så derfor tenkte jeg å vise dere disse to filterene med to ulike bilder (nr.1 og 3: blå, nr.2 og 4: grønn).


Jeg fikk også et tips fra en leser (Sara, tattavkvinnene.blogg.no), om at hun syntes disse to bildene var veldig fine, og hun hintet vel litt til at hun ønsket disse som header. Hihi, hun er så herlig, tusen takk, Sara♥ Uansett, så tenkte jeg på det, og jeg har planer om å prøve å lage en header ut av en av disse bildene eller begge. Jeg har jo hatt den foreløpige headeren en liten stund, og det skader jo ikke med en oppfriskning. Kunne dere også tenke dere en av disse bildene som header?

Hvilken redigering likte dere best?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #bilder #foto #redigering #editing #header #design #blogg

Breakfast-Love

 • 28.01.2015 kl. 12:53

Image and video hosting by TinyPic

Good morgen!

Eller, ikke helt god morgen, men som jeg har nevnt en del ganger tidligere liker jeg å kalle dette morgenen når jeg har fri. Det å ha fri restenav uka på grunn av prøveeksamen er absolutt ikke feil, og jeg kjenner at det var utrolig godt å ligge ekstra lenge i senga idag! Da jeg stod opp stekte jeg meg to speilegg, ristet ett brød og smørte på med kaviar. I tillegg drysset jeg litt blåbær på siden av tallerkenen - mmh!

Image and video hosting by TinyPic

I det siste har jeg testet ut dette polaroidkamera en del, og i det siste har bildene begynt å bli veldig ufokuserte og lyset blir rart, noe som irrterer meg. Men, jeg har hørt at dette er en treningssak, så jeg får vel bare prøve meg frem. Dessverre er film ganske dyrt, så jeg kan ikke bruke opp alle heller - også fordi dette egentlig er mammas kamera. Jeg får kjøpe litt film fra ebay - for dette blir litt rimeligere ihvertfall :)

Image and video hosting by TinyPic

Dagen idag har jeg tenkt til å bruke på å rydde litt. Har masse klær strødd utover gulvet på rommet, noe jeg aldri har, og klesskapet ser helt bomba ut! Uff, jeg blir helt rotete i hodet, ettersom jeg egentlig er ganke ryddig av meg. Men, det er ikke så lett når man ikke helt hvordan man skal organisere klærne i klesskapet. Vil gjerne gjøre noe nytt hver gang, men det er ikke alltid like lett. Jeg får finne litt inspirasjon på nettet, så får vi se.

Hvordan liker du å tilbringe en lang morgen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #frokost #breakfast #egg #blåbær #blueberries #kosthold #sunt #mat #foto #bilder #fri

Ny treningstopp

 • 27.01.2015 kl. 21:41

Halloisen! :)

Åh, for en utrolig deilig følelse å trene! Det var bare supermoro idag, fordi alt funket så bra :) Jeg var på BodyPump idag, hvor man trener med vekter på hele kroppen. Da fikk jeg også muligheten til å prøve ut min nye treningstopp. Egentlig skulle mamma ha denne, men hun ga den til meg, og sa jeg kunne få den. Hallo, hvem sier vel neitakk til en ny treningstopp? Ihvertfall ikke jeg! Denne har et ganske kult mønster, samtidig som den er rosa - woho!


Gina Tricot, 199,- HER

Idag har jeg også fått tatt litt bilder av ulike treningsøvelser man lett kan gjøre hjemme, uten noe bruk av vekter. Mange liker jo ikke å være på treningssentere med masse folk, noe jeg kan forstå, så jeg tenkte å komme med litt tips til trening man kan gjøre hjemme! Har hatt slike innlegg før, men tenkte å vise litt av de samme øvelsene, og litt nye øvelser ettersom vi er kommet inn i et nytt år. Så følg med, så får dere kanskje noen ideer til ulike treningsøvelser :)Har du trent idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #training #newin #new #innkjøp #mote #fashion #foto #bilder

Prøveeksamen - overstått!

 • 27.01.2015 kl. 16:15

Heisann, mine trofaste lesere♥

Beklager at det ikke ble noen blogging igår, men det kom rett og slett av at vi hadde prøveeksamen. Jeg satt festet til boka og PCen i hele går for å bli ferdig. Dette er en eksamen vi garantert kommer opp i, fordi vi går barn og ungdom. Den foregår slik at vi er en gruppe på fire, som lager fire ulike aktiviteter ut ifra temaet vi får tildelt. På fremføringsdagen trekker vi en av disse fire aktivitetene, og får 30min på å forberede oss. Så er det tid for å vise inntil 10min av aktiviteten. Jeg fikk samlingsstund hvor vi sang og danset. Er så utrolig rart å sitte foran klassevenninner og late som de er barn, haha! Etter dette skal vi individuelt snakke i 20minutter om aktiviteten vi gjorde, med begrunnelse med masse fagstoff. Var selvfølgelig nærvøs, men alt gikk helt supert, og hvis det er lov til å skryte fikk jeg faktisk toppkarakter!♥Uansett, nå er 2 tonn løftet av skuldrene mine, og jeg er ihvertfall forberedt på eksamen som kommer til sommeren. Nå skal jeg ikke på skolen før på mandag (say whaat?), på grunn av denne prøveeksamen - gaah, hvor deilig er ikke det? Hodet og kroppen min sier ihvertfall at den trenger det, så jeg skal virkelig utnytte det. Senere idag skal jeg trene, og ettersom jeg droppet treningen igår skal jeg også trene på onsdag (noe jeg vanligvis ikke gjør). Skal bli deilig å ta seg en dusj etter trening etterpå, jeg føler meg som et svin! Blir som å vaske av seg all slitsomheten, haha.Har dere hatt prøveeksamen?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #foto #eksamen #skole #bilder #trening #training

Skitur

 • 25.01.2015 kl. 20:05

Heisann :))

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra min første skitur på sikkert rundt 7år! Det var utrolig moro, selv om det var litt vanskelig i svingete nedoverbakker, men jeg er ganske fornøyd med tanke på at det er lenge siden jeg har gått på ski. Jeg vil veeldig gjerne gå igjen, og få inn litt av de teknikkene, slik at det kan bli enda morsommere å gå! Jeg gikk med pappa, som er ganske god, så hvis jeg fortsetter med det får jeg nok en del tips :) Nå har jeg bare satt meg ned med en kopp kakao, og gud så utrolig godt det var - lenge siden jeg har smakt en så god kakao, haha :D

Vet ikke om dere husker den gangen jeg hadde mistet kamera i bakken og linsen ble litt vimsete fordi noen biter falt ut? Ja, linsen min begynner å bli litt tullete nå, så jeg må nok bare få skaffet meg en ny. Er så utrolig irritert på meg selv for at jeg klarte å miste den i bakken da den stod fast på kamerastativet, men det er ikke noe å gjøre med det nå! Får bare håpe at det kun er linsen det er noe galt med, og ikke kamera.

Ah, jeg bare elsker polaroidkameraet til mamma! Dette bilde ble litt i ufokus, men jeg syntes på en måte at det ble litt stilig allikevel. Tenkte å kjøpe en egen pakke fra ebay til 300kr, hvor jeg får hele 50filmer! Her i Norge koster det 200kr for 20filmer, så vil nok si at det virkelig er et kupp hvis selgeren holder det den lover. Hallo, hvem elsker vel ikke å ta bilder med slike polaroidkameraer?

Hva har dere gjort idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #ski #kakao #cocoa #polaroid #foto #kamera #søndag #sunday #weekend #vinter #winter

Ukens blogg #11 + ny påmelding

 • 25.01.2015 kl. 14:00

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Okei, så var vi tilbake til ukens blogg igjen! Denne gangen var det faktisk veldig vanskelig å velge, så fortsett å melde dere på. Uansett falt valget på... ISELINNANDERSEN.BLOGG.NO! Fysøren for en glede det var å sette sammen collagen nedenfor. Iselinn er nemlig over gjennomsnittet interesser i foto, og det kan man lett se på bloggen hennes. Hun har alltid utroolig flotte bilder, som man ikke vil gå forbi! Hun har som oftest hverdagsinnlegg, samtidig som hun også skriver litt om mote, reise og mat. Anbefaler alle å ta en tur innom denne herlige bloggen :)


Trykk på bildet for å komme til bloggen.

Vil du være med i neste runde? (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #anbefaling #tips #ukensblogg #antrekk #outfit #bloggvurdering

TODAY'S OUTFIT: Blue Flower Blouse

 • 24.01.2015 kl. 14:40Heei, og god lørdag dere!♥

Nå er jeg klar for å starte lørdagens vanlige "rutine", nemlig å være med venninner. Vi skal vel egentlig ikke noe annet å dra på senteret, fordi venninnen min skulle ha en adapter. Hun skal nemlig til London med klassen så heldig som hun er! Vi som går yrkesfaglig har ikke de mulighetene, men jaja. Idag bestemte jeg meg for å bruke blusen jeg kjøpte igår på Carlings. Og som dere sikkert ser har jeg et ganske sommerlig antrekk idag, selv om det langt ifra er sommer. Jeg klarer allikevel ikke å holde meg unna litt blomster, hihi!//   Bluse fra Carlings   //   Skjørt fra Topshop   //   Jakke fra Bik Bok   //   Hatt fra Bik Bok   //   Sko fra new Yorker   //Hva skal dere idag? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #klær #clothes #venner #venninner #skjønnhet #beauty

NEW IN #230115

 • 23.01.2015 kl. 19:40

Hallo der! :)

Etter skolen idag tok jeg en tur innom byen ettersom det var så kaldt og vente på bussen, og siden vi sluttet tidlig. Da kom jeg over at det var lagertømming på Carlings, og det var altså 3 for 99kr på en rekke plagg! Selvfølgelig måtte jeg jo slå til på det, og jeg fant meg litt av hvert. Egentlig fant jeg 4 ting, men ettersom det var 3 for 99 måtte jeg droppe noe. Jeg droppet derfor en skjorte uten ermer, som jeg fant ut at jeg like gjerne kunne lage selv med noen av mine egne skjorter! Men, her får du altså det jeg kjøpte til kun 99kr til sammen. Jeg fant faktisk ut at jeg har spart 800kr tilsammen!


CARLINGS, 299,-


CARLINGS, 299,-


CARLINGS, 299,-

Woopwoop, noe nytt i klesskapet skader absolutt ikke! Svarte kjoler er noe som ikke finnes i mitt klesskap (uten om en lang), så det var jammen meg på tide. Derfor tok jeg like gjerne med meg denne, som jeg både syntes var utrolig fin, og kan brukes til nesten enhver anledning, og styles med hva som helst! T-skjorta med tigeren på er jo bare superkul, og blusa som er som skapt for meg, haha!

Likte du noen av innkjøpene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clohtes #innkjøp #newin #new #carlings #kjole #dress #tiger #salg

Snow, sun and weekend!

 • 23.01.2015 kl. 13:45

Heihei♥

Wææh, endelig helg igjen! Huff, kom meg såvidt opp idag, var utrolig trøtt. Tror kanskje det har noe med dette været å gjøre - blir ikke akkurat frisk og rask av å streve seg igjennom denne tunge vinteren. Nå skinner heldigvis sola, og det har sluttet å snø, men på den andre siden er det rett og slett pisskaldt (du kan kanskje se "røyken" på det siste bilde?). Heldigvis er det bare idag, ellers vet jeg ikke hvordan jeg skulle kommet meg gjennom denne vinteren. Men, nå som sola skinner måtte jeg selvfølgelig komme meg ut for å ta litt bilder. Bilder med sol og snø er noe av det absolutt beste jeg vet!

Idag sluttet vi ti på skolen, så jeg var så og si på skolen i en og en halv time. Det vil si, jeg kom tre kvarter før vi startet, ettersom jeg kjørte med pappa, men når man slutter så tidlig har man ingenting å klage over! Jeg venter nå også på svar til hvor jeg skal være i praksis denne vinteren/våren. Har spurt på en barneskole, men får svar neste uke, så får vi se! Håper jeg får plass der, så jeg slipper å stresse med å finne flere steder å spørre.

Neste uke har vi tentamensuke, noe som vil si at jeg kun skal to dager på skolen neste uke (jippi!)! Jeg har aldri superlanghelg neste uke, helt fra onsdag-søndag! Men, det blir da altså en pangstart og stressende start på uka, men det er deilig å bli ferdig med det. Blir spennende å se hvordan det blir, og det er heldigvis bare prøveeksamen, slik at vi er klar til den ordentlige eksamen før sommeren! Men, nå er det først helg, og det skal jeg virkelig nyte♥

Hvordan har deres uke vært? Hva er deres planer for helgen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #foto #bilder #weekend #friday #fredag #winter #vinter #skjønnhet #beauty

Sweater Weather

 • 22.01.2015 kl. 16:30

Halloo♥

Hvor koselig er det vel ikke å sitte inne i varmen nå, med en deilig strikkegenser, og et pledd? Kanskje foran TVen, med en kopp kakao, eller en serie. Eller kanskje bare slappe av med et magasin eller litt lekser hvis man er flink? I dette været kan man lett holde seg inne, selv om jeg personlig nesten må ut en tur på trening - klarer ikke holde meg heelt inne, men om kveldene slapper jeg uten tvil helt av, med mindre jeg har noe skolearbeid. Idag har jeg heldigvis ingenting å gjøre ikveld, og det skal bli deilig!

Etter 3-4 dager med snø uten stopp, har det endelig sluttet å snø! Det går helt fint når det kommer litt, men allerede kun etter første dagen kunne det godt ha stoppet. Det har kommet helt utrolig mye snø bare på disse dagene, og det finnes vel både positive og negative ting med det. Nå kan jeg selvfølgelig gå på ski, og det er jo veldig koselig med snø, samtidig som jeg faktisk kunne tenke meg å ake eller bare bygge en snømann (kan vel ikke bare være meg som syntes det fortsatt er gøy, selv om det er sykt kaldt?). På den negative siden er det som sagt iskaldt, det er glatt, og snø er veldig irriterende til tider.

Hva liker du/liker du ikke med vinteren?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sweater #weather #sweaterweather #mote #fashion #vinter #winter

In the Studio

 • 21.01.2015 kl. 20:45

Heihei mine trofaste lesere♥

Idag har jeg og venninnene mine vært i studio igjen, for å spille inn cover-låt. Disse bildene er fra sist gang, da vi ikke kom noen vei i det hele tatt. Idag kom vi heldigvis godt igang, selv om hun ene ikke kunne komme. For dere som ikke vet det er jeg medlem i en gruppe kalt Wide Open, og vi holder nå på med vår første innspilling. Vi må nok komme dit et par ganger til, før vi forhåpentligvis kan få den ut! Vi har ventet lenge nå på grunn av ferie og tekniske problemer, men jeg har på følelsen av at det nå går riktig vei!

Fysøren så moro det er å spille inn! Da jeg og venninna mi skulle synge samtidig, sang hun plutselig feil tekst og jeg kunne virkelig ikke slutte å le. Og da jeg skulle synge alene, og var ferdig sa plutselig hun ene noe ironisk, stygt om det jeg sang, og vi fikk faktisk tilsnakk for å le for høyt - ups!

Nå er jeg virkelig glad for at det kun er 2 dager og ca.8 skoletimer igjen til helg. Jeg merker virkelig at jeg er ganske utslitt for tiden, og idag klarte jeg å glemme igjen gymtøyet hjemme. Gikk heldigvis fint, ettersom pappa kjører nesten rett forbi der jeg går på skole, men jeg pleier virkelig aldri å glemme sånt. Jeg kom ikke hjem før nå, klokka åtte, og vi har prøve imorgen om motivasjon. Det ironiske er at jeg er super-umotivert til å øve, så målet mitt er å få skrevet noen stikkord ihvertfall, slik at jeg kan noe! Sånn ellers må jeg øve i friminuttene med venninner imorgen, så får vi bare se hvordan det går.

Ville satt stor pris på om dere likte oss i Wide Open på facebook! Er ikke så lenge til før vi kommer med vår første cover-låt.

Ha en fin kveld videre♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #studio #sang #gruppe #innspilling #sangvideo #cover #låt #venner #venninner #facebook

20 plagg under 400kr

 • 21.01.2015 kl. 16:00

Heisann!

Jeg elsker å ta en titt innom nelly.com til tid og annen. Det er virkelig så mye fint å finne der, samtidig som det er mye inspirasjon å hente. I tillegg er det ofte mye salg, og idag kom jeg over en rekke plagg fra 79kr-349kr. Jeg fant selvfølgelig masse fint, men tviler på at noen kommer i postkassen min, ettersom jeg allerede har kjøpt litt nytt. Allikevel skulle jeg gjerne spesielt hatt olaskjorta nedenfor som passer godt både under gensere eller over singletter, samtidig som jeg likte hatten, den beige jakka, alle skoene og skinnbuksa veldig godt! Håper dere finner noe dere liker :)
 


NR.1   //   NR.2   //   NR.3   //   NR.4

__________________________________________________________________________________________________________________NR.1   //   NR.2   //   NR.3

__________________________________________________________________________________________________________________NR.1   //   NR.2   //   NR.3   //   NR.4

__________________________________________________________________________________________________________________NR.1
  //   NR.2   //   NR.3   //   NR.4   //   NR.5   //   NR.6

__________________________________________________________________________________________________________________NR.1
  //   NR.2   //   NR.3

Hvis du ønsker å sjekke ut alle plaggene, kan du gå HER. Gleder meg så utrolig mye til bakken bli bar igjen, slik at jeg kan gå i litt høye hæler igjen. Personlig klarer ikke jeg å gå ute med høyre hæler i dette været her, selv om jeg ønsker det. Nå har det snødd i 2 døgn i strekk, så man kan trygt si at det har kommet en hel haug med snø! Gjett om jeg skal få tatt meg en skitur snart. Haha, jeg har virkelig så mange blandede følelser om snø!

Fant du noen favoritter? 


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #nelly #shopping #nettshopping #klær #clothes #sko #shoes #jakke #coat

Polaroid-rammer

 • 20.01.2015 kl. 21:46

God kveld♥

Sjekk ut disse kule rammene til polaroidbilder jeg fikk fra ebay idag! Greia er at du kan feste de rundt bildene slik at de kan bli enda finere. Mamma fikk et polaroid-kamera til jul, men vi har ennå ikke brukt det noe særlig. Planene mine er å ta mange inspirerende bilder og henge det opp på en snor på rommet. Det er jo ingenting som gir mer inspirasjon enn akkurat det du har gjort eller oppnådd!

Disse kan du kjøpe HER til kun 15kr (finnes i andre mønstre også!)

Nå skal jeg øve litt til en prøve vi har på torsdag, ettersom morgendagen blir like travel som sist onsdag. Jeg skal i studio med venninnene mine rett etter skolen, og kommer ikke hjem før halv åtte-åtte, derfor er det nok lurt at jeg bare tvinger meg selv til å øve på prøve litt idag. Det er ikke noe gøy - men det må nesten gjøres. Nå gleder jeg meg bare til å kjøpe min egen film til mammas polaroidkamera og ta masse inspirerende bilder!

Har du et polaroid-kamera?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #inspirasjon #inspiration #polaroid #kamera #ramme #foto #bilder #ebay

My new Coat

 • 20.01.2015 kl. 16:36

Halloien!♥

Da har endelig kommet hjem etter en ganske lang busstur. Her i drammen har det snødd og snødd siden mandag morgen, og det gjør det ikke noe lettere for busser å komme frem, i tillegg til at det er lange køer. Heldigvis brukte jeg ganske kort tid iforhold til mange andre som kan bruke opp til en og en halv time på en egentlig 20 minutters lang busstur.

Idag sluttet vi halv tolv slik at vi kunne dra hjem for å filme reklame til norsken. Så, vi dro først til butikken for å filme der, ettersom vi skal ha en matreklame (vi fikk litt tilsnakk fordi vi ikke hadde spurt, haha!) Var egentlig bare moro, den butikkansatte spurte hvordan det gikk med varene og om vi hadde lang tid igjen. Kan tro vi stakk fort ut av butikken da vi var ferdig - litt pinlig å stå der med kamerastativ og kamera når folk går rundt i butikken og glaner. Etter vi var ferdig i butikken dro vi til ei venninne for å filme resten der. Skal bli moro å se det ferdige resultatet som jeg må få redigert sammen!

Her er den nye kåpa jeg kjøpte på New Yorker i helgen. Den er skikkelig myk og god med fuskepelsen øverst, og etter min mening veldig fin! Jeg har savnet å ha en svart kåpe nå på vinteren. Den kler jo det aller meste, istedenfor de fargede kåpene jeg har fra før av som ikke matcher alt. Denne kostet forresten originalt 499kr, men var på salg til 199kr nå - perfekt nå som snøen kommer (selvom det ikke er hette på den).

Hva syntes du om kåpen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #coat #kåpe #vinter #winter #bilder #foto #skole #reklame #video #newyorker #innkjøp #newin

Super start på mandagen!

 • 19.01.2015 kl. 20:30

Heei søte lesere♥

Tusen takk for alle de flotte kommentarene jeg fikk på sist innlegg, dere er virkelig herlige - smiler fra øre til øre! Denne mandagen har i helhet blitt en veldig fin dag. Som jeg nevnte istad var jeg ganske sliten og litt grinete før idag, men nå som jeg har trent, og sitter og koser meg med litt frukt så er alt så mye bedre! På trening kan man bare ta ut alt av frustrasjoner, glede og slapphet og føle at man virkelig lever, og det er vel hovedgrunnen til at jeg trener.

Jeg kjøpte også magasinet Stella idag, rett og slett fordi jeg trenger litt inspirasjon. Samtidig leser jeg veldig sjeldent magasiner selv om jeg liker det veldig godt. Så nå skal jeg prøve å sette av mer tid til dette. På den andre siden har jeg litt skole å jobbe med, men vi får se hva jeg gjør idag.

Imorgen slutter vi tidlig for å filme reklamefilm til norsken utenfor skolen! Vi har en ganske bra idé, men resultatet blir jo ikke alltid som man har tenkt seg. Derfor skal jeg prøve å finne ut hvordan vi kan klare å gjøre det til en super reklamefilm for Adams Matkasse, haha! Gøy burde det ihvertfall bli, for vi har snikt inn litt humor også - det er jo noe av det som er moro med å lage reklamefilm på skolen :) Ønsk oss lykke til♥

Leser du magasiner? Isåfall; hvilke?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #food #frukt #trening #training #mandag #uke #foto #bilder #magasin #blad #stella #fruit #inspirasjon #inspiration

Today's Selfies

 • 19.01.2015 kl. 16:30

Hallo der!♥

Da var det nok en gang mandag allerede! Ukene går så fort, selv om man selvfølgelig tenker "arg, mandag!", men når skoledagen er over på onsdag er det plutselig helg. Jeg har som regel ikke noe imot mandager, men akkurat idag var jeg av en eller annen grunn ganske grinete til tider (selv om jeg ikke viste det). Tror jeg bare er ganske sliten, og det faktum at man da har litt å gjøre på skolen for tiden gjør det ikke noe lettere. Neste uke har vi tentamen-uke, så da jeg har fri enten mandag, tirsdag og fredag, eller onsdag, torsdag og fredag, og jeg kan ikke legge skjul på at jeg gleder meg masse til det!

Da jeg kom hjem idag tok jeg litt bilder ved hjelp av kamerastativet, og ettersom jeg da har tatt bildene selv er det vel selfies? Haha! Jeg har også tatt bilder av den nye kåpa på, som jeg tenkte å vise ikveld/imorgen. Det er noen dager hvor man kan ta masse bilder uten å bli sur fordi ingen blir fine, mens det er andre dager hvor rett og slett ingen bilder vil bli fine. Idag var heldigvis jeg og kamera gode venner!

Nå skal jeg slappe av før jeg drar på trening halv seks. Har hatt vondt i hodet så og si i hele dag, og på bussen hjemover holdt jeg på å sovne. Planene for resten av uka er å jobbe med en innlevering og øve til en prøve, samtidig som jeg og venninnene mine nok en gang skal prøve å komme igang i studio for å spille inn cover-låt! På fredag får jeg mest sannsynlig karakterkort, i tillegg til at det er trekning av iPad for de med 0 fravær på skolen (gjett hvem som er en av de nominerte, hihi!).

Hvilke planer har du for uka?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #foto #bilder #selfie #ootd #outfit #antrekk

Innkjøp fra Tønsberg

 • 18.01.2015 kl. 21:00

Heihei♥

Da har jeg endelig fått tatt bilder av innkjøpene fra Tønsberg igår. Idag har jeg bare sunget og danset med noen venninner, etterfulgt av at jeg også har vært og trent! For en prooduktiv og aktiv dag - deilig med slike søndager, selv om de hvor man bare slapper av selvfølgelig er minst like behagelige. Resten av kvelden nå skal jeg bare kose meg med vafler som mamma holder på å lage nå, samtidig som jeg slapper av litt. I tillegg håper jeg på å få svart på en del kommentarer nå - har en stor jobb foran meg på den fronten!

Alt er fra New Yorker, som ligger på Farmansstredet senter i Tønsberg.


Førpris: 129kr, SALG: 99kr


Førpris: 499kr, SALG: 199kr


Pris: 169kr


Førpris: Ukjent, SALG: 99kr

Hva syntes du om innkjøpene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #innkjøp #newin #tønsberg #newyorker #shopping #skjørt #sko #shoes #trening #training #sunday #weekend #jakke

NAIL ART: Golden Stars

 • 18.01.2015 kl. 13:30

Hallo♥

Hvordan går det med dere? Har dere en fin helg til nå? :) Her går ihvertfall alt supert, og jeg er fortsatt litt for glad over de fine kjøpene jeg fikk med meg fra Tønsberg igår. Fikk ikke med meg så alt for mye, men jeg fikk ihvertfall tilført 4 nye ting til min garderobe! Som nevnt igår, viser jeg dem ikveld, så bare følg med. Jeg er ihvertfall fornøyd selv, og det er vel det som teller :) Alt ble forresten kjøpt på New Yorker - hadde de hatt New Yorker her i Drammen ville jeg blitt overlykkelig!

På fredag kveld bestemte jeg meg for å lakke neglene, etter å ha laget innlegget "My 5 favorite nailarts". Nå har jeg virkelig fått helt dilla igjen, så dere skal ikke se bort ifra at det kommer en del negledesign fremover nå. Tenkte å lakke de på nytt igjen idag allerede - søndag betyr velvære (og sangøving med jentene - les mer om oss HER). Jeg hadde faktisk også planlagt en video med negledesign, men dette gikk ikke som planlagt, og selvom jeg har filmet 3 ulike negledesign kommer jeg mest sannsynlig ikke til å vise de. Ihvertfall ikke på video. Men, hvis dere ønsker det kan jeg prøve på nytt?

HVORDAN LAGE DETTE DESIGNET:

Det har jeg gjort her er at jeg har lakket peke- lange- og ringefingeren i sølv, og latt dette tørke. Etter dette har jeg lagt en teip på skrå nederst på neglen og lakket med neglelakk over. Når du da tar av teipen får du en slags trekant nederst. Etter dette brukte jeg gjennomsiktig neglelakk til å lime på stjernene (som utrolig nok fortsatt sitter på!)

Ønsker dere flere negledesign på bloggen?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #nails #nailart #naildesign #neglelakk #nailpolish #golden #stars #skjønnhet #beauty #weekend #innkjøp #newin

TØNSBERG

 • 17.01.2015 kl. 20:01

Heihei!♥

Da har jeg nettopp kommmet hjem fra Tønsberg, og jeg vil helt klart si at det var vært en vellykket tur! Vi tok toget fra drammen kvart på tolv, og var i Tønsberg rundt ett. Store deler av grunnen til at jeg dro til Tønsberg var egentlig bare for New Yorker på Farmandstredet (et senter i Tønsberg), så da vi var fremme gikk vi rett inn på senteret, og det som møtte oss rundt hjørnet var nettopp New Yorker. Jeg tror faktisk vi brukte nesten en time der inne, det er jo så stort, og så mye kult der! Jeg gikk igjennom butikken 2 ganger for å sjekke at jeg hadde fått med meg alt, før jeg endte opp med å bruke alle pengene mine der. Så, det ble altså bare klær derifra denne gangen ettersom vi også skulle spise. Jeg viser dere innkjøpene imorgen :)

Mmh, vi spiste på Esmeralda, hvor jeg og familien spiste i sommer. Jeg kjøpte en Husets Burger, mens de andre også kjøpte burger eller pizza. Fikk smake på pizzaen også, og den var supergod! Anbefaler dere å spise der hvis dere er i Tønsberg :)

Ååh, haha, jeg ble overlykkelig da jeg kom over en gigantisk Ole Brumm på senteret! Jeg løp nesten bort til den for å gi den en klem, hihi - hvem vil vel ikke gi en stor klem til Ole Brumm?

Hvordan har deres lørdag vært?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #shopping #helg #weekend #tønsberg #mat #esmeralda #food #farmandstredet

My 5 favorite nailarts

 • 17.01.2015 kl. 13:00

Heisann! :)

Da jeg hadde spørsmålsrunde på bloggen fikk jeg et spørsmål om jeg kunne vise mine favorittnegledesign. Det ga meg en idé til å lage et eget innlegg med de 5 favorittnegledesignene jeg har laget. Derfor gikk jeg igjennom litt av negledesignene mine, og kom faktisk over noen jeg var ganske fornøyd med! Har vært veldig lite kreativ i det siste på neglefronten, men dette ga meg selv faktisk mye inspirasjon, så nå skal det lakkes!


SE FLERE BILDER HER!


SE FLERE BILDER HER!


SE FLERE BILDER HER!


SE FLERE BILDER HER!


SE FLERE BILDER HER!

Hvilket design likte du aller best?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #nailart #naildesign #nails #nail #negler #nailpolish #neglelakk #negledesign #favorite #favourite

Spørsmålsrunde - DEL 2

 • 16.01.2015 kl. 15:30

Da var det duket på del 2 av spørsmålsrunden. Denne gangen svarer jeg på litt mer spørsmål om meg. I tillegg har jeg fått inn noen ekstraspørsmål som kommer i del 3! Del 1 kan du lese her! Håper dere likte svarene, og hvis det er noe mer dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet :)

Hva er dine nyttårsforsetter?
- Jeg liker personlig ikke å sette meg nyttårsforsetter, men setter meg heller noen vanlig mål jeg uansett ville gjort ellers i året. Så, sånn generelt har jeg noen mål om å kutte ut småspising, spise mindre mengder av godteri i helgene, og ikke spise det i hverdagen, samtidig som jeg har noen personlige mål når det kommer til trening/vekt/mål.

Hva ønsker du å jobbe som når du er ferdig utdannet?
- Akkurat nå går jeg barne- og ungdomsarbeiderlinja, så mitt første mål nå er å bli barne- og ungdomsarbeider ved å være ute i lærling i 2 år, også ta påbygg 1 år. Sånn ellers vet jeg ikke helt ennå, men akkurat nå ønsker jeg å jobbe i barnehage :)Favoritt årstid?

- Hm, jeg liker nesten alle årstider på en måte. Våren er veldig fin sånn sett at det begynnet å bli varmere, mens sommeren for min del noen ganger blir litt for varm. På høsten har jeg bursdag, men da begynner det å bli kaldere, mens på vinteren kan det ofte bli for kaldt, selv om dette kan være en koselig tid. Men, favoritten må vel bli sommeren.

Hvis du skulle beskrive 2014 med ett ord, hva ville det hvert?
- Okei, den var vrien! Kanskje; fabulous!Hva ser du fram til i 2015?

- Av det jeg vet, så ser jeg fram til å One Direction-konsert, 18-årsdagen min og litt planer jeg kanskje har i sommerferien.

Hva er ditt favoritt sommerminne? Og juleminne?
- Akkurat det med sommerminne er et veldig godt spørsmål. Jeg opplever så mange småting i sommerferien, men har vel ennå ikke hatt et slags "stort høydepunkt" som er mitt største minne. Men, har en del små, som piknik, korte ferieturer osv. Jeg syntes også generelt hele jula er veldig koselig, men husker veldig godt da jeg og bestevenninnen min var i teateret og så på Jakten på Juleskurken. Samtidig husker jeg bittelitt av da jeg og familien var og så på Jul i Blåfjell i Oslo da jeg var liten. Syntes tydeligvis det å gå i teater i jula er veldig koselig!

Hvordan ser du for deg at livet ditt er om 10 år?
- Dette er vel et spørsmål som de aller fleste har problemer med å svare på. Om 10 år er jeg 27-28år, noe som er helt sykt å tenke på. Uansett håper jeg vel på at jeg bor sammen med en jeg elsker, kanskje har fått/skal få barn, har en jobb jeg trives med, og fortsatt holder på med synginga mi. Samtidig håper jeg at jeg fortsatt har kontakt med mine bestevenninner!

Noe mer dere lurer på? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #personlig #nyttår #nyttårsforsett #spørsmål #spørsmålsrunde #minner #utdanning

Dagens rabalder

 • 15.01.2015 kl. 21:40

For en dag, haha! Som jeg sa istad så har det vært helt grusomt vær idag, noe sikkert mange har vært vitne til. Jeg har kommet over min aggresjon nå, og helt ærlig tok jeg bare alt med et smil i starten. Jeg vet ikke helt om dere ser hvilket bilde som er før, og hvilket som er etter nedenfor (haha), men jeg kan love dere at jeg bare lo av hvordan alt var da jeg hadde gått fra skolen til bussholderplassen. På den andre siden var jeg selvfølgelig litt irritert.

Da jeg tok bussen, tenkte jeg at alt sikkert gikk fint. Men, for å komme opp der jeg bor er det en bratt og vinglete vei. Derfor stoppet plutselig bussen opp før denne bakken, og jeg måtte derfor gå opp denne bratte bakken i 15minutter for å komme meg hjem. Gash, da jeg kom hjem bare kastet jeg fra meg alt, og var helt oppgitt. Denne dagen har bare gått helt i koma siden jeg gikk ut etter skolen.

På tross av været dro jeg faktisk på trening idag, og det var utrolig deilig, spesielt siden det gikk så himla fort. Plutselig var jeg hjemme igjen, og nå er plutselig klokka halv ti. Jeg vet virkelig ikke, men alt i hodet mitt har bare gått idag, uten at det egentlig har føltes ut som jeg har gjort noe - gir det mening? Haha, ja, denne dagen vil jeg ikke glemme med det første! Har aldri gått i så ille være før, haha! Nei, jeg overdriver ikke, men ja, jeg klager, haha!

Har det vært et grusomt vær hos dere idag også?

g

Amerikansk-norske pannekaker!

 • 15.01.2015 kl. 16:40

Hallo♥

Herreguuud, for et vær det er ute! Trodde virkelig det skulle klikke for meg. Det å først gå i 10min til bussholderplassen fra skolen, også gå fra bussen og hjem i 15min er ikke det jeg helst ønsker akkurat nå. Det høres ikke så ille ut, men jeg skal aldri klage på at det regner igjen nå (kommer nok ikke til å holde det løftet, haha). Det snødde, regna, var vått overalt, det blåste helt forferdelig, sminken rant og alt mulig!

Jeg laget meg noen pannekaker for litt trøstespising. Det å se det været utenfor, og kose seg med pannekaker inne er utrolig deilig! Lager det veldig sjeldent, så det var ekstra godt nå. Dette er en slags kombinasjon av norske og amerikanske pannekaker. De er allikevel helt utrolig gode,  så hvis du vil kose deg litt ekstra anbefaler jeg virkelig disse!

1 egg   //   2dl hvetemel   //   2ss sukker   //   1ts bakepulver   //   1,5dl melk   //   Litt kanel

Idag fikk vi slutte litt tidligere fra skolen, fordi vi hadde framføring, og var ferdig før tiden. Jeg og gruppa mi hadde vært litt kreative, og hadde om tema "Musikk", så vi startet med å komme én og én hoppende/gående/løpende inn i klasseromme for å gjøre ulike ting til ulike sjangre. Jeg var rock, og hadde på meg skinnjakke og alt mulig, og sånn ellers hadde vi heavy metal, klassisk, folkemusikk, pop og country - haha, var utrolig moro!

Liker du pannekaker?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #food #pannekaker #oppskrift #recipe #mummikopp #pancakes #vær #skole

NAIL ART: Neon Waves

 • 14.01.2015 kl. 20:00

Heihei skjønninger!♥

Ah, endelig kan jeg sette meg ned å slappe av litt. Denne dagen har gått i ett, og har vært ganske slitsom - og jeg kan egentlig ikke slappe av helt ennå. Jeg var først på skolen til halv fire, og tok bussen derifra klokka fire. Rett etter skolen dro jeg rett til studio med noen venninner ettersom vi skal spille inn sang. Vi kom så og si ingen vei. Vi fikk filmet litt, og ellers bare satt vi der i over én og en halv time uten å finne ut av noe som helst. Jaja, da vet vi at vi trenger en tekniker til neste gang!

Nå tenkte jeg bare å stikke innom å vise dere dagens negldesign. Jeg er helt obsessed med disse neonfargene nå, og jeg virkelig skaffe meg fler! Vil egentlig også ha noen som lyser i mørket - ebay, here I come! Nå må jeg øve til en prøve vi har imorgen. Trøsten er at vi har kort dag imorgen, og på fredag har vi enda kortere dag, også er det helg! Føler meg nesten mer sliten nå enn det jeg var før juleferien, er ikke det rart?

Har du en stressende uke? Liker du neonfarger? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #nailpolish #neglelakk #nailart #nails #negler #neon #neonfarger #skole

Oppskrift på havrekjeks

 • 14.01.2015 kl. 16:00

Heisann! :)

Her kommer oppskriften til havrekjeksene, som jeg lovte dere. Fant som sagt denne på Linda Stuhaug sin blogg, en blogg dere alle bør sjekke ut - det er utrolig mange fine og sunne oppskrifter der! Både kaker, middag, lunsj osv. Disse kjeksene ble som jeg sa igår, utrolig gode, og de er like gode som snacks, som kveldsmat eller lunsj! Anbefaler dere alle å prøve ut disse hvis dere ønsker noe godt og sunt i hverdagen.

DU TRENGER:

3dl havregryn (helst lettkokt)
- 1dl melk
- 30g smelta smør
- 1ss sukringold/sukrin (jeg brukte vanlig sukker, ettersom det kun er 1ss, og jeg ikke hadde sukrin)
- 1ts bakepulver
- 1ss valgfritt mel; spelt/sammalt
- En klype salt, kanel og kardemomme

STEKES PÅ 200 GRADER MIDT I OVNEN I 12-15MIN.

Bland sammen havregryna og melken og la dette trekke i romtemperatur i 15min. Tilsett så alt det tørre, før du heller over det smelta smøret. Dryss litt valgfritt mel på benken og kjevle ut deigen. Lag ulike former (jeg brukte pepperkakeformer; hjerter og stjerner). Stek de på 200 grader midt i ovnen i 12-15min. Når de er gyldenbrune på kantene kan du slippe ut en del varme, før du lar kjeksen stå i ettervarmen i rundt 30min. Da blir kjeksene sprøe! 

Skal du teste ut denne oppskriften? :)


_______________________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #mat #recipe #kjeks #havrekjeks #sunt #sunn #snacks

Kveldskos

 • 13.01.2015 kl. 21:24

Heisann! :)

Tenkte bare å stikke innom en liten kveldstur. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å få øvd litt til prøve, lakket neglene og forhåndslage litt innlegg til imorgen, ettersom jeg nesten er opptatt hele dagen. Disse kjeksene som du ser nedenfor er noen herlige havrekjeks jeg fant på Linda Stuhaug sin blogg (lindastuhaug.blogg.no), som jeg kommer til å dele oppskriften på imorgen. De var overraskende gode, og er et utrolig godt tilbud til deg med sukkerstopp! Passer like godt som snacks, som til lunsj eller kvelds, samtidig som det ikke tar lang tid å lage dem. Så følg med imorgen!Gleder du deg til oppskrift?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #kjeks #havrekjeks #sunt #sunn #recipe #snacks

TODAY'S OUTFIT: Pink Fashion

 • 13.01.2015 kl. 17:25

Hei der♥

Hvordan har tirsdagen behandlet dere til nå? Min har ihvertfall vært super! Hadde en utrolig rolig skoledag idag, selv om jeg må innrømme at jeg allerede er utrolig lei etter kun to dager på skolen - jeg vil ha ferie igjen! Samtidig er det selvfølgelig deilig å være tilbake til hverdagen, og på tross av at jeg egentlig har en del å gjøre idag skal jeg trene etterpå. Jeg må forhåndslage 2 blogginnlegg til dere for morgendagen ettersom jeg da har opptatt nesten hele dagen. I tillegg har vi prøve på torsdag, og ettersom jeg kommer seint hjem imorgen, må jeg øve til denne idag. Jaja, så lenge jeg klarer å organisere det skal det nok gå fint!

Nå har jeg forresten funnet en liten løsning på problemet mitt med å ikke føle at jeg har noe i klesskapet. Jeg og Ida skal nemlig dra til Tønsberg - noe som i utgangspunktet egentlig ikke er så langt unna Drammen, men et sted jeg allikevel er veldig sjeldent. På et senter der har de en butikk kalt New Yorker, som jeg personlig likte veldig godt da jeg var der i sommer! Derfor krysser jeg fingrene for at jeg kan finne noen diamanter der til lørdag også :)

Har dere mye å gjøre denne uka? Liker du butikken New Yorker?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #clothes #klær #shopping #drmartens #pink #rosa #skole

SMOOTHIE: Appelsin og Mango

 • 12.01.2015 kl. 21:00

God kveld♥

Ah, nå har jeg nettopp drukket en utrolig frisk smoothie etter ukas første trening. Denne kan minnes mer om en juice, men hvis du ønsker å få en smoothiekonsistens kan du enten tilsette noen isbiter, eller noe annet frossent som jordbær. Denne oppskriften har jeg tatt fra boka "101 smoothier" som jeg fikk til jul, og det var her det stod at det også kan være veldig godt å tilsette noen frosne jordbær. Dette er den første oppskriften jeg prøver ut, og jeg må innrømme at jeg er fornøyd med første oppskrift, haha! Smoothie er jo så godt, men for min del har det vært vanskelig å finne smoothie jeg liker, så jeg håper at denne boka kommer til nytte.


For dere som ikke ser hva det står på ingredienser: 2-3 glass: 4 appelsiner, 1/2 lime, 1 mango

Skjær appelsinene og limen i to, og press ut juicen av dem. Pass på at du ikke får med noen kjerner, ettersom dette gir en besk smak på smoothien. Jeg brukt en appelsinpresser slik at jeg fikk fersk appelsinjuice å tilsette, og du kan sikkert også bruke en juicemaskin for å gjøre jobben enklere! Skjær så opp mangoen i biter og blend alt sammen til en glatt smoothie! Min var ganske lunken ettersom det ikke var noen kalde produkter i dette, men hvis du tilsetter isbiter eller lar det står kjølig tror jeg denne smoothien kan bli enda bedre!

Skal du teste ut denne smoothien?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #drikke #oppskrift #smoothie #food #drink #fruit #sunt #sunn #juice #recipe #tropisk #trening

FASHION INSPIRATION

 • 12.01.2015 kl. 15:45

Hei der!

Da var det mandag igjen, noe som betyr at vi trenger litt påfyll med inspirasjon for uka som kommer. Igår så jeg plutselig inn i klesskapet mitt, og fikk den følelsen av at jeg ikke hadde noen ting, selv om jeg har ganske mye. Plutselig følte jeg virkelig et behov for å oppgradere alt, og nå har jeg bare lyst til å gå på storshopping. Dessverre kan jeg ikke bare gjør det, så jeg fant ut at jeg rett og slett trengte litt inspirasjon. Sikkert flere av dere som føler det samme hele tiden, men for meg var faktisk dette en uvanlig følelse, haha!

Som vanlig når jeg trenger litt inspirasjon, gikk jeg inn på weheartit, og fant masse fine bilder med å søke på "style inspiration fashion". Det er helt utrolig hvor mange fine bilder og bra inspirasjon det finnes der ute. Også blant interiør som jeg har snikt litt inn her. Jaja, vi får se om jeg får tatt meg en liten shoppingtur til helga, og kanskje finne noe å tilføye til garderoben. Ikke noe shoppestopp her, nei, hihi!

Ser dere de syyyykt kule neglelakkflaskene på bildet ovenfor? Gaash, eelsker de! Fant ut at de er fra "Christian Louboutin", så de koster ganske mye for kun en neglelakkflase - rundt 300-500kr. Allikevel så må jeg faktisk innrømme at jeg er så forelsket i dem at jeg faktisk er villig til å bruke så mye penger på det. Helt sykt, jeg vet, men hallo, jeg er vel ikke den eneste som bare elsket dem?♥

Føler du også at du ønsker å oppgradere garderoben din?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #inspo #inspirasjon #inspiration #antrekk #outfit #weheartit #interiør #klær #clohtes #shopping

Spørsmålsrunde - DEL 1

 • 11.01.2015 kl. 20:30

Heisann! :)

Nå tenkte jeg å svare på halvparten av spørsmålene jeg fikk på spørsmålsrunden jeg startet med sist søndag. Jeg fikk ikke inn haugevis med spørsmål, men jeg vet selv at hvis folk har mange spørsmål i ett innlegg orker jeg som regel ikke lese alle. Jeg fikk 14 spørsmål, så jeg kommer derfor til å svare på 7 av dem i dette innlegget, og resten i et innlegg neste uke. Denne gangen kommer jeg til å legge fokus på spørsmålene om bloggen, mote/skjønnhet og diverse. Neste gang blir det litt mer spørsmål om meg/personlig. Forresten vil jeg få si takk til alle som sendte inn spørsmål♥

Du er utrolig flink med bildene dine! Hvilke redigeringsprogram bruker du?
-
Tusen takk for det! Jeg bruker alltid picmonkey.com til å redigere bildene, mens jeg bruker pixlr.com/express for å lage collager. Disse programmene er helt gratis!


Har du noen planer for bloggen dette året?
- Jeg har vel egentlig ingen planer uten om å fortsette det jeg allerede gjør, og prøve å få flere til å oppdage bloggen min. Samtidig spørre litt av leserne mine om hvordan de syntes bloggen min kan bli enda bedre :)

Favorittneglelakk?
- Her klarte jeg heller ikke velge kun én. Personlig liker jeg China Glaze sine farger veldig godt, men jeg elsker Ciaté sine i helhet. Her er mine absolutte favoritter:Hvordan vil du beskrive stilen din, og hvor får du inspirasjon fra?

- Jeg vil beskrive stilen min som veldig varierende. Jeg går nesten aldri i det samme mer enn én gang, og stilen min varierer fra dag til dag. Noen ganger kan den være rocka, andre ganger er den classy, mens andre ganger kan jeg kjøre på med et søtt antrekk!

Jeg får inspirasjon fra alt og ingenting. Jeg får inspirasjon rett og slett overalt. Av mennesker på gata, filmer, og noen ganger har jeg til og med blitt inspirert av animerte filmer, haha! Selvfølgelig ligger det jo masse inspirasjon på nettet også.

Hva er favorittplagget ditt?
- Wow, okei, dette er et ekstremt vanskelig spørsmål. Jeg klarte ikke velge kun ett plagg, så jeg fant to forskjellige i klesskapet. Egentlig føler jeg litt behov for å oppgradere klesskapet nå, og jeg har sikkert oversett noe, men dette var det jeg kom over umiddelbart:


Hvilke bloggere ser du opp til?
-
Hvis jeg skal være ærlig er det ingen bloggere jeg har funnet som jeg ser 100% opp til. Det er mange småbloggere som jeg så og si kan se opp til og bli inspirert av, og det er veldig mange, så de kan jeg ikke ramse opp her. Sånn ellers av de som er på toppen, liker jeg veldig godt martheborge.blogg.no, voeblogg.no, wa2wo.blogg.no og styleconnection.blogg.no, men ærlig skal jeg si at jeg egentlig ikke er noen fast leser av disse bloggerne heller. Jeg er mer den som er "all over the place", men leser veldig sjeldent rosabloggerne øverst på topplisten, og veldig personlige blogger, selv om jeg ikke har noen ting imot disse! Jeg bare foretrekker mer inspirerende, mote- og skjønnhetsbloggere, og de som blogger om alt mulig.

Har du noen tv serier du anbefaler?
-
Jeg ser svært lite på TV-serier, ettersom jeg har så lite tid til det. Så jeg har egentlig kun sett to serier, og det er den jeg følger med på nå, nemlig Pretty Little Liars. Samtidig har jeg også sett Dance Academy rundt 3-4 ganger (på youtube), og tenker å se den enda en gang nå. Jeg må virkelig si at jeg elsker den, selv om den er litt utenom det vanlige.

Hvis du har noen flere spørsmål, er det bare å stille dem i kommentarfeltet!


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #spm #spørsmål #spørsmålsrunde #mote #fashion #skjønnhet #beauty #nails #tvserie

 

 

Oppskrift på Cookies

 • 11.01.2015 kl. 17:20DU TRENGER:

225g smør
150g hvitt sukker
150g brunt sukker
2 store egg
1ts vaniljeessens/vaniljepulver
1ts natron
320g hvetemel

TILBEHØR TIPS (valgfritt):
Hvit sjokolade
Mørk sjokolade
Melkesjokoalde
Non-stop

Stekes i midten av ovnen på 180grader i 12-15min. Blir rundt 30 cookies.


Ja, dette er en pandabamse som venninnen min er helt obsessed med, og har med seg overalt.

Det første du gjør er å smelte smøret, og piske dette sammen med hvitt og brunt sukker. Mens du fortsetter å piske, blander du inn ett og ett egg, før du tilsetter vanileessens/vanilesukker og natron. Til slutt blander du hvetemelet og tilbehøret inn. Vi brukte både en plate hvit sjokolade, mørk sjokolade og litt non stop, ettersom det var en stor deig. Når alt er blandet sammen kan du gjerne sette det kjølig i rundt 30 minutter.Form store kuler ut av deigen (ca. en toppet spiseskje), og klem dem litt flate med hendene. Sett de på stekeplate med bakepapir (PS: de kommer til å flyte litt utover, så ikke ta for mange på hver plate). La de stekes midt i ovnen på 180grader i 12-15 minutter. De skal være litt gyldne i kantene. La de så kjøles ned på rist i 10 minutter, før de er perfekt til servering!Jeg vil anbefale alle å prøve ut disse herlige cookiesene. De er utrolig gode, og et lite tips er å servere dem med is ved siden av. Utseendet på våre ble ikke helt perfekt, men de var ihvertfall vellykket! Hvis du vil gjøre det litt ekstra koselig, så kan du jo lage dem med venner som jeg gjorde. En som er perfeksjonist, en som nekter å bake, en som hjelper til overalt, og en som prøver å komme med tips = det perfekte team!

Skal du prøve ut disse cookiesene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #cookie #cookies #kake #food #oppskrift #recipe

TODAY'S OUTFIT: The Pink Clutch

 • 10.01.2015 kl. 15:11

Heihei skjønne lesere♥

Sjekk så mye snø som har kommet over natten! Igår var det ingenting, men da jeg stod opp idag var det plutselig kommet 10cm. Vet ikke hva jeg syntes om det. Syntes det er fint, men er litt stress å gå i tung snø. Jaja, forsvinner nok snart igjen - det skal visstnok smelte eller regne bort. Noe særlig til vinter er det ikke i år nå, men tror ikke alle er så lei seg for det. Her er antrekket mitt for idag :)Nå er det like før jeg skal dra på kino med Ida for å se den tredje Hunger Games-filmen. Huser da jeg så nr.2 i 2013, og tenkte "HÆ!? Det kan ikke slutte sånn! Det er jo et helt år til neste", og nå føles det ut som at det var for kun noen måneder siden. Riktig nok er jeg litt sent ute med å se den, men jeg og Ida har ikke hatt tid til å se den før nå. Uansett gleder jeg meg suupermasse - blir spennende å se om den 3. filmen blir like bra som de to første.

Dette er forresten veska jeg ikke viste fra innkjøpene fra nelly.com. Er den ikke fiin?♥Etter kinoen skal jeg og to andre venninner til Ida for å bake cookies, spise taco og se på film. Kanskje jeg overnatter også - en koselig kveld blir det nok uansett. Hvis ikke planen om å lage cookies går galt, så kommer det også kanskje en oppskrift her på bloggen, med oppskrift på cookies. Selvfølgelig må jeg prøvesmake dem før jeg deler oppskriften - de kan jo bli mislykka, men la oss ikke håpe på det!Har dere sett The Hunger Games? Hva skal dere idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #helg #weekend #kino #thehungergames #venner #venninner

SKIRT LOVE

 • 09.01.2015 kl. 19:54

Hallo der!♥

I det siste har jeg plutselig hatt veldig lyst til å bruke skjørt hele tiden. Dessverre er det fortsatt litt kaldt, men det stopper meg ikke fra å bruke det innimellom. Det finnes så utrolig mange forskjellige skjørt, både former, mønster og til en hver stil. Her har jeg prøvd å samle sammen litt forskjell med tanke på stil og form. Skjørtene på det første bildet er fra salet på nelly.com, mens skjørtene på det andre bildet er fra Bik Bok. Så, nå er det bare å bestille eller løpe ut i butikkene, for ingen kan legge skjul på at skjørt er fiint!

//   HER   //   HER   //   HER   //   HER   //   HER   //   HER   //   HER   //   HER   //
__________________________________________________________________________________________________________________

//   HER   //   HER   //   HER   //   HER   //   HER   //   HER   //

Nå skal jeg straks ta meg en dusj etter en fantastisk treningsøkt, før jeg skal sette meg ned foran TVen og se på det nye danseprogramet på TV2. Vet ikke helt hva det går ut på ennå, men Stian Blipp er jo med, så da kan man vel ikke unngå å se på det? Haha! Imorgen skal jeg på kino med Ida for å den tredje Hunger Games-filmen. Endelig skal jeg også se den - gleder meg utrolig mye!

Liker du skjørt?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #skjørt #skirts #salg #nelly #bikbok #shopping #training #trening #fredag #friday #helg

Tidlig helg

 • 09.01.2015 kl. 14:10

Heihei♥

Yeey, helg! Har kun vært på skolen en uke, og jeg føler meg allerede klar for vinterferie. Er virkelig fortsatt i feriemodus, så akkurat nå føler jeg at jeg har ferie igjen. Før vi begynner i praksis, slutter vi kvart på tolv hver fredag, noe som er deilig - hvor god start på helgen er vel ikke det? Jeg var derfor hjemme litt før ett idag, og planene er bare å slappe av før jeg drar på trening.

Da jeg kom  hjem unnet jeg meg et ostesmørbrød med salami. Egentlig spiser det det veldig sjeldent, men nå har jeg plutselig blitt bitt av ostesmørbrød-basillen! Her ser du også min første, og foreløpige eneste mummi-kopp. Jeg har faktisk satt meg ned og kikket på alle mummi-koppene som er tilgjengelig, og skrevet en liste over de jeg aller helst vil ha. De er jo bare søte, og hvis man har mange forskjellige kan man jo også veldig kopp etter humøret - er det ikke herlig?

Samler du på mummi-kopper? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #food #mummi #mummikopper #kopper #interiør #ostesmørbrød #helg #weekend #friday #fredag

INTERIØR TIPS: Neglelakk

 • 08.01.2015 kl. 21:15

Heisann!

Nå tenkte jeg å gi dere et tips til hvordan du kan freshe opp rommet ditt med litt farger. Hvis dere så noen bilder fra rommet mitt fra et innlegg forrige uke, så kunne dere se at jeg hadde satt opp neglelakken min i en hylle i bokhylla mi. Jeg har lenge lurt på hvordan jeg skal sette opp neglelakkene mine, og hvor jeg skal ha dem, og før jeg flyttet dem til hylla hadde jeg alle stappa oppi en boks. Det å ha dem i hylla gjør både sånn at de slipper å bli most i en boks, og de gjør utrolig fin dekór på rommet, samtidig som det gir freshe farger i rommet!Dette tipset kan jo også brukes med andre ting, hvis du ikke har så mye neglelakk. Du kan bruke det med andre skjønnhetsprodukter som BodyLotion og parfyme, eller kanskje hvis du ar noe du samler på. Jeg er en del neglelakk fordi jeg har hatt en julekalender med 24 neglelakker, 2 år på rad, samtidig som jeg stadig kjøper nye.Håper dette ga dere litt inspirasjon! Kommer du til å bruke denne ideen på ditt rom?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nailpolish #neglelakk #interiør #dekor #nails #hobby #rom #tips

TODAY'S OUTFIT: Classy but Sassy

 • 08.01.2015 kl. 17:02

Hallo der♥

Nå har jeg nettopp spist middag, og jeg har også fått tatt antrekksbilder. Jeg gikk først ut for å ta bilder, som vanlig, men bildene ble utrolig kornete og gråe, så da jeg hadde overført dem til PCen, fant jeg ut at jeg måtte ta nye. Og ettersom det da hadde blitt mørkt, bestemte jeg meg for å ta dem inne. Utrolig kjedelig å surre sånn for å ta noen bilder, men ettersom jeg er i godt humør idag skal jeg ikke la det irritere meg. Nå er ihvertfall bildene tatt, og jeg håper dere liker dem!Etter skolen idag tok jeg en tur innom Cubus for å prøve en sports-BH jeg har kikket lenge på. Jeg måtte forte meg å prøve den, ettersom jeg måtte rekke en buss. Fikk helt ærlig ikke noe inntrykk av den ettersom jeg måtte forte meg, men jeg kjøpte den like gjerne, og håper at den er passe! Trenger virkelig en ny en, så vi får bare krysse fingrene. Imorgen slutter vi kvart på tolv på skolen fordi vi ikke er i praksis - det blir sååå deilig♥

Hva syntes dere?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #classy #sassy #red #converse #bilder

Latest on Instagram

 • 07.01.2015 kl. 18:30

Hallo♥

Beklager litt sein blogging, men jeg har vært opptatt helt til nå. Sluttet seint på skolen, og rett etter jeg var ferdig på skolen tok jeg bussen til besteforeldrene mine. Bestemoren min har brukket armen/skulderen så hun trenger hjelp til å vaske og fikse på håret. Jeg fikk litt lønn for det i tillegg, og det er jo ikke helt galt, hehe :) Alltid koselig å komme innom dem en tur, og da jeg kom var middagen klar og greier! Alltid mat hos besteforeldre, haha!

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM HER (@vildesinspiration) - følger tilbake :)

Jeg oppdaterer ikke instagram så veldig ofte, men noen ganger blir det jo! Den nederste er fra halloween, og neste der er når den første snøen falt (som forsvant dagen etterpå). Resten av bildene er egentlig bare litt diverse, og jeg legger ofte ut bilder fra bloggen på instagram! Moro å ha et sted hvor du enkelt kan se tilbake på bilder, og dele minner med andre.

Hva heter du på Instagram?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #insta #instagram #foto #bilder

Innkjøp fra Nelly.com SALG

 • 06.01.2015 kl. 21:34

Heiisaann♥

Som jeg nevnte istad kom pakken fra nelly.com idag, og etter trening var jeg og hentet den på butikken! Ingenting er som å få en pakke i posten, og jeg kunne nesten ikke vente med å komme hjem, slik at jeg kunne åpne posen å se hvordan alt var. Og gjett hva; alt var vellykket, passet og var kjempefint - ingenting er som den følelsen! Jeg gledet meg spesielt til den gule kjolen, og den var virkelig skikkelig fiin, gleder meg til å bruke den.


Finnes også i fargene: Aqua og Rosa, 249kr   //   HER


Finnes også umønstret i fargene: Coral, Hvit, Lemon, Mint, Rosa og Svart med blomster, 124kr-249kr   //   HER


Finnes bare i denne fargen, 98kr   //   HER

I tillegg til dette kjøpte jeg også en veske, men den så helt rød ut på bildene, selv om den er rosa. Den er dessverre utsolgt.

Nå kan jeg sove godt, og ha en lykkelig kveld videre - for hallo, hvem blir vel ikke overlykkelig når noe man har betalt for passer perfekt? Man kan jo aldri vite hvordan ting er når man bestiller det på nett, og det er litt kjipt å måtte sende det tilbake. Derfor er jeg nå glad for at dette ikke var innkjøp jeg kommer til å angre på. Spesielt ikke den gule kjolen, ååh, så jeg elsker den♥

Hva syntes du om innkjøpene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #kjole #dress #veske #jumpsuit #nelly #innkjøp #newin

INSPIRATION

 • 06.01.2015 kl. 16:35

Heihei♥

Nå som vi er i starten av det nye året, er det mange som begynner med treninga, eller det å endre kostholdet. Derfor tenkte jeg at det sikkert er flere av dere som trenger inspirasjon - inkludert meg. Jeg fant mange bra og motiverende sitater på weheartit, samtidig fristende og sunn mat, som virkelig er inspirerende. Akkurat nå bruker jeg ofte sitatet "Bare gjør det!" eller "Just do it!", når jeg begynner å bli sliten på trening. Med mindre du faktisk føler deg dårlig, er det jo ikke noe farlig å presse seg - det kan bare være litt vanskelig!

Da jeg tok bussen hjem fra skolen idag, fikk jeg en melding om at det er kommet en pakke fra nelly, endelig! Skal hente den etter jeg har vært på trening, og jeg er så spent. Man vet aldri om man skal grue eller glede seg, for plutselig er den ikke like fin som du trodde, eller så er det feil størrelse, eller i bestefall er den akkurat som du trodde! Tenkte uansett å vise dere innkjøpene senere ikveld, så følg med :)

Hva syntes du inspirasjon?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #inspirasjon #inspiration #fitness #food #mat #trening #training #2015 #newyear #shopping #innkjøp #nelly

Smoothie - Ananas og kiwi

 • 05.01.2015 kl. 20:45

God kveld♥

Mmh, nå har jeg nettopp drukket en herlig smoothie, og gomla i meg to speltlomper med philadelphia og laks - det er så godt, det! Hvis du ikke har prøvd det så du prøve det ut, med mindre det er noe du ikke liker selvfølgelig. Uansett så var det første gruppetime på treningsstudioet idag, og det var utrolig morsomt, men selvfølgelig utrolig slitsomt. Følte egentlig ikke noe spesiell forskjell fra før og etter jul, ettersom dette er en time hvor man blir sliten uansett hvilken dagsform man er i. Det var altså en vellykka trening, og det er godt å være igang igjen :)

Ovenfor kan du se oppskriften på smoothien jeg laget. Jeg brukte ananasringer i juice, rett og slett fordi ananasen virkelig ikke er bra nå. Jeg er som regel en som bruker laang tid på å drikke opp et lite glass med smoothie, men denne var skikkelig god, og gikk ganske raskt ned! Jeg fikk jo også en bok med masse smoothie-oppskrifter til jul: "101 smoothier", hvor jeg må få testet ut litt, ettersom det er utrolig mange der som ser veldig gode ut. Del gjerne din favoritt smoothie-oppskrift i kommentarfeltet!

Har du kommet igang med treningen ennå?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #smoothie #sunt #frukt #fruit #food #trening #training #kveldsmat

NAIL ART: Yellow Love

 • 05.01.2015 kl. 16:05

Heisann!♥

Da var det første mandagen i 2015 - dagen hvor alt endres! Haha, neida, men dette er nok en dag hvor mange starter opp med nyttårsforsetter, spesielt innenfor trening og kosthold. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er en av de skyldige. På den andre siden har ikke jeg gjort så store endringer, men jeg ønsker å slutte med småspising, som er en veldig dårlig uvane, og da må jeg jo også få i meg mat regelemessig. Med litt planlegging kan dette blir bra tror jeg!

Nå har jeg endelig fått testet ut den gule neglelakken jeg fikk i julekalenderen i år, som heter "Big Yellow Taxi". Gule neglelakker jeg har kjøpt før har alltid pleid å bli veldig matte, og jeg har sjeldent fått et bra resultat. Denne fikk derimot en veldig frisk og knall farge! Med 2 lag ble det perfekt, og jeg tror jeg endelig har funnet en bra gulfarge til neglene! Takk gud for Ciaté sine julekalendere, slik at jeg kan få testet ut slike goder♥

Har dere noen nyttårsforsett som startet opp idag? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nails #negler #nailart #gul #yellow #nailpolish #neglelakk #ciate #nyttår #2015

Ukens blogg #10 + ny påmelding

 • 04.01.2015 kl. 20:00

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Nå er det en stund siden jeg kåret ukens blogg, rett og slett fordi jeg glemte det i julen. Men, nå starter jeg opp igjen, og da starter jeg opp igjen med å kåre ukens blogger, som denne gangen ble... STYLEBYIDA.BLOGG.NO! Jenta bak denne bloggen heter åpenbart Ida, er 21år og kommer fra Oslo. Hun blogger litt om alt mulig, men for det meste går det i mote, hverdagen hennes og reiser. Stylebyida er en ganske varierende blogg hvor det ofte kommer antrekksposter, flotte hverdagsbilder og litt diverse. Dette er en veldig inspirerende blogg, som jeg anbefaler alle å sjekke ut♥Trykk på bildet for å komme til bloggen.

Vil du være med i neste runde? (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #anbefaling #tips #ukensblogg #antrekk #outfit #bloggvurdering

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 04.01.2015 kl. 12:45

Heisann!♥

På mine 1 og et halvt år som blogger, så har jeg kun hatt én spørsmålsrunde, ettersom dette ikke har virket som å være så populært. Men nå har jeg bestemt meg for å prøve igjen, for å se om det kommer inn litt flere spørsmål. Derfor kan du nå spørre meg om hva du vil, så svarer jeg i et innlegg neste uke. Det er ikke sikkert jeg tar med alle spørsmålene, men jeg svarer på det jeg ønsker å svare på :)

Er det noe du lurer på?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #spørsmål #spørsmålsrunde

Bildedryss #030115

 • 03.01.2015 kl. 20:30

Good kveld :))

Som jeg såvidt nevnte i mitt forrige innlegg, våknet jeg ikke før klokka ett idag. Ettersom dette er nest siste dagen av juleferien, bestemte jeg meg for at jeg måtte gjøre noe ut av denne dagen allikevel. Derfor fant jeg fort ut at jeg skulle dra å trene med venninnen min, Linn. I samme sleng fikk jeg da også prødv ut den nye 2XU-tightsen - som faktisk var overraskende behagelig! Det føltes faktisk ut som at beina ble mye lettere, og at jeg gjerne kunne hatt en skikkelig intervalltrening. Dessverre fikk jeg ikke tid til dette fordi jeg og Linn skulle til byen litt senere. En vellykket treningsøkt ble det ihvertfall, og jeg er 100% klar for at gruppetimene på Fresh skal starte opp igjen!

Gladjente både før og etter trening♥

Da vi var ferdig med treningsøkta, tok jeg bussen hjem, dusjet og fikset meg på en halvtime, for så å løpe ut døra for å rekke bussen. Både jeg og Linn skulle bare ha noen småting i byen, så det gjorde ikke noe at vi kun hadde 45minutter på oss før det stengte. Jeg har med det altså fått litt ut av denne dagen, selvom jeg stod opp litt seinere enn planlagt. Resten av kvelden blir som en vanlig, avslappende lørdagskveld. 

Jeg fikk med meg et øyenbrynskit fra Cubus som var på salg. Jeg har faktisk vært på leting etter et slikt, ettersom jeg til nå kun har brukt en øyenbrynsblyant. Det var rett og slett helt tilfeldig at jeg kom over dette, og ettersom det var på salg tenkte jeg at jeg like gjerne kunne teste det ut! Det kostet 69kr, og lå sammen med en rekke andre skjønnhetsgreier som koster og manikyrsett.

I postkassen min idag var det også en av de tingene jeg bestilte fra ebay like før jul; nemlig noen stempler til neglene. Man tar enkelt og greit neglelakk oppå det stempelet man ønsker, skraper bort det oppå, og bruker det stempelet til venstre for å føre det på neglene. Dette kan du få HER.

Hva har dere gjort idag? Har noen testet ut øyenbrynskittet?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #negler #nails #ebay #shopping #trening #training #øyenbryn #helg #weekend

Jentekveld 2.januar

 • 03.01.2015 kl. 14:04

Heisann :D

Igår hadde jeg besøk av fire venninner, og vi hadde en super kveld! Først møttes vi i butikken for å kjøpe inn ting til pizzaen, i tillegg til brus og godteri. Pizzaen ble faktisk ganske god, på tross av at det var første gang vi laget det sammen, og første gang vi prøvde ut den ferdige pizzabunnen. Resten av kvelden endte bare opp med høy musikk og koselig stemning. I tillegg til en litt irriterende Vilde som gikk rundt for å ta bilder (hihi, ups).

Senere bestemte vi oss også for å game. Og da snakker vi ikke om de "kule" spillene som man normalt sett spiller, neida, vi gikk tilbake til barndommen og spilte Crash Team Racing (hvis du spilte dette som barn, er du kul!). Vicky er virkelig proff og vinner over alle hele tiden, men så har vi Ruth som havner bakerst hele tiden. Den ene gangen var hun en hel runde bak alle de andre! Så man hører bare det svirre rundt i rommet "Æy, flytt deg!", "Ååh, jeg lå jo helt foran!", haha! Ettersom det var ei venninne som ikke kunne igår, ville hun gjerne at vi skulle ha en jentekveld neste helg også, så da blir det vel til det! *Planer klare for neste helg*. Idag derimot våknet jeg ikke før ett, til tross av at jeg hadde på vekkerklokke klokka elleve. Wow, jeg hater virkelig å kaste bort dagene mine på den måten, men, jeg prøver allikevel å komme på noe jeg kan gjøre for å få mye ut av dagen allikevel! Tips?Hva gjør dere i helgen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #jentekveld #venner #venninner #game #spill #pizza #helg #weekend

TODAY'S OUTFIT: Neon Nails

 • 02.01.2015 kl. 15:20

Hei dere♥

Vi er allerede på side 2 av 2015, og jeg har allerede bestemt meg for at dette skal bli en super dag! Jeg skal senere idag møte noen venninner, og vi skal lage pizza, høre på høy musikk og ha en skikkelig koselig jentekveld! Man kan jo aldri vite hvordan slike kvelder blir, men av erfaring ender de som regel alltid godt med disse jentene, så derfor tror jeg dette kommer til å bli en bra dag :)

Det er flere ting jeg venter på at skal ramle ned i postkassa mi nå. Her om dagen bestilte jeg litt fra nelly, som jeg mest sannsynlig viser dere når jeg får det, i tillegg til at jeg en stund tilbake bestilte litt fra ebay. Alltid litt spennende å vente på at ting skal komme - og noen ganger litt irriterende.Idag tok jeg på meg et ganske hverdagslig antrekk, selv om det på den andre siden er litt fint. For å gjøre det litt mer spesielt kjørte jeg på med de blomstrede Dr.Martens-skoene mine, og litt fargede negler. Det er veldig sjeldent jeg klarer å gå med bare svart og hvitt, selv om jeg virkelig syntes det kan være superfint. Som dere ser fullførte jeg ikke det å gå i svart-hvitt heelt idag heller, men jeg var jo ikke så veldig langt unna, haha! Så vet dere det; er det noe jeg er kjent for, så er det å like farger!

//   Genser fra Bik Bok   //   Skjørt fra Vero Moda   //   Sko fra Dr.Martens   //   Rosa og gul neglelakk fra China Glaze   //

Hva skal dere idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #antrekk #outfit #mote #fashion #jentekveld #foto #bilder #klær #clothes

Ryddet rommet

 • 01.01.2015 kl. 20:52

Hei der♥

For nesten en uke siden bestemte jeg meg for å gjøre noen få endringer på rommet. Jeg ville rett og slett bare omplassere litt i hyllene, og sette opp en ekstra hylle på en ledig vegg på rommet mitt. Så, nå har jeg fått gjort om litt, og det har ihvertfall for min del blitt litt mer ryddig og oversiktelig. Som dere sikkert kommer til å se har jeg en del ting, som jeg virkelig ikke klarer å legge bort. Føler faktisk at jeg trenger hver eneste ting fremme på rommet, hehe :)Dette er det første dere vil se når dere kommet inn på rommet. Ja, jeg har faktisk One Direction-sengesett, haha! Jeg har nå hengt opp en hylle som går rett over hodet mitt, slik at jeg skal unngå å skalle i den flere ganger om dagen. Dere ser sikkert ikke så stor forskjell på bildene nedenfor - rett og slett fordi det er veldig liten forskjell.

Hvis vi fortsetter mot høyre vil vi finne en skrivepult. Dette var kanskje den jeg irriterte meg mest over på grunn av alle tingene. Det er jo fortsatt kanskje mange ting på den, men det ser allikevel litt mer åpent ut!

Til slutt kommer vi til bokhylla mi. Jeg har flyttet alle DVD-ene til nederste hylle, lagt alle neglelakkene mine i en egen hylle (som dere kan se nærmere på bildet øverst i dette innlegget) sammen med symaskinen som forhåpentligvis kommer i bruk i år og har alt og alt ryddet litt.

Hvis vi hadde fortsatt til høyre nå, ville vi kommet til klesskapet mitt, hvor vi da har gått rundt hele rommet. Det eneste som gjenstår nå er faktisk å rydde klesskapet, men jeg må rett og slett tenke litt ut hvordan jeg kan gjøre det på en smart måte, slik at det kan bli litt mer oversiktlig og ryddig. Nå har jeg ihvertfall et ryddig rom på nyåret - men det tar vel ikke lang tid før jeg må rydde litt igjen.

Har du et ryddig rom? :)

Favorite Outfits of 2014: January-June

 • 01.01.2015 kl. 16:30

Hei dere! :)

Da var vi inne i 2015, og jeg har begynt å se litt tilbake på antrekkene mine fra 2014. Hadde faktisk glemt mange av disse antrekkene, så jeg må faktisk innrømme at jeg får inspirasjon av meg selv her jeg sitter, haha! Jeg har samlet sammen to av mine favoritter for hver måned. Her tar jeg for meg Januar-Juni, så får dere se Juli-Desember litt senere. Jeg vet ikke helt hvilken som er min favoritt, men den som av en eller annen grunn har gjort størst inntrykk må nok være det andre i Mars.


Jeg husker faktisk mange av disse bildene, og akkurat når jeg tok dem. Den første i April tok jeg for eksempel på bursdagen til venninna mi, Ruth, hvor det ble veldig mange bilder! Det første i Mars var hvor jeg bestemte meg for å gå et annet sted enn i hagen å ta bilder, hvor det stod en mann og stirra på meg, før jeg så at han kom bort til meg i øyekroken. Heldigvis gikk jeg før han fikk kommet bort - hjelp, haha! Det andre i Mai viste seg å bli en "photoshoot" hvor et av bildene endte opp som en ny header her på bloggen, som også forsåvidt den andre i Januar gjorde!

Hvilken var din favoritt? Vil dere se Juli-Desember også?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #ootd #ooty #outfit #antrekk #klær #clohtes #årskavalkade #outfits #favorites

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no