hits

Bursdagsfeiring

 • 31.01.2016 kl. 21:58

God kveld dere! Gurimalla, jeg har nå ikke blogget på 3 dager(!). Kan faktisk ikke huske at jeg noen gang har gått tre dager uten å blogge, men sånn ble det nå bare. Jeg skulle egentlig poste antrekksbilder igår, men det ble ikke noe av fordi det ikke ble et eneste velykket bilde, haha! Uansett var jeg på bursdagsfest for et kjærestepar igår - det var like moro som alltid :-D Skal virkelig godt gjøres og ikke få en bra kveld med disse folka!

Som dere kanskje ser ble det en del latter, og jeg gleder meg ihvertfall supermye til neste fest! Vi startet kvelden med taco, og gikk videre over til å danse, snakke, ga gaveåpning og bare ha en herlig kveld. På natta gikk vi også en liten tur ut, og la oss på isen for å se på stjernen (rettere sagt èn stjerne, haha!)

Hva gjorde det igår?


On Wednesday We Wear Pink

 • 27.01.2016 kl. 15:30

Eller hva? Haha! Vel, ærligtalt bruker jeg ikke noe rosa idag, selv om jeg prøvde å finne noe i klesskapet. Idag skal jeg være på jobb fram til kvart på åtte på grunn av personalmøte på kvelden. I tillegg har jeg lederdag i barnehagen idag, noe jeg sikkert oppdaterer om imorgen hvordan gikk! Ovenfor ser dere litt nydelig, rosa inspirasjon midt i uka! Kun to dager til helg nå, wiho :-D

Liker du rosa?


Derfor ELSKER jeg livet!

 • 26.01.2016 kl. 19:19

Vi er alle forskjellige, og vi har alle ulikt syn på livet. Noen synes hver dag er et helvete, noen kommer seg greit igjennom, mens jeg er ekstremt takknemlig over å kunne si at jeg elsker livet! Selvfølgelig har jeg dårlige dager som alle andre, men stort sett klarer jeg å holde meg positiv. I tillegg har for det meste alt gått min vei de siste årene. Jeg sier ikke at det alltid har vært sånn, eller at det alltid kommer til å være sånn, men akkurat nå - så elsker jeg livet!

Jeg har så mange fantastiske mennesker rundt meg som gjør meg lykkelig, og som (forhåpentligvis) vil meg godt. Jeg har to jobber som jeg trives i, jeg er fornøyd med meg selv og stolt over ting jeg har klart å oppnå. Selvom det har skjedd en liten ting her og der, så lar jeg meg ikke knekke. Jeg vil si at til og med når ting ikke går min vei, så går det min vei - haha, rart?

Det er dessverre alt for mange der ute som ikke elsker livet, og jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne trylle alle til å gjøre det. Dessverre kan jeg ikke det, men jeg ønsker at alle der ute tar vare på seg selv, og finner mennesker de har det bra sammen med!

Hva tenker du om livet? :-)


Canon Selphy CP910

 • 26.01.2016 kl. 15:30

Idag tenkte jeg å tipse dere om trolig en av de beste gavene jeg noen gang har fått! Kort sagt: Canon Selphy er en printer som du superlett kan printe ut bilder fra! Her snakker vi med ordentlig fotopapir i tillegg - gurimalla jeg elsker dette, haha :-D Du kan printe ut fra mobilen, fra minnekortet i kameraet og også fra PC.

FÅ TAK I PRINTEREN HER.

Dette er også faktisk utrolig underholdende å se på. Først går fotopapiret ut fra skriveren, så kommer den tilbake i gul format, før den gjør det samme og kommer tilbake i rød format, til slutt kommer den ut i en litt blåere format, og avslutter til slutt med det ferdige resultatet. Her kan dere se at jeg enkelt printer ut fra mobilen med en app.

Jeg har allerede printet ut 18(?) bilder tror jeg siden julaften, og begynt å lime de inn i denne boken som jeg ikke ante hva jeg skulle bruke til. Under skriver jeg når/hvor bildet er tatt og pynter med litt klistremerker! Syntes faktisk det blir sikkkelig søtt, og du føler deg så lykkelig når du kan se tilbake på disse bildene og mimre tilbake på gode stunder.

Har du hørt om denne herligheten?♥


Point Me To The Party

 • 25.01.2016 kl. 20:00

På slutten av ifjor dabbet det virkelig av med det å lakke neglene, men endelig er jeg igang igjen! Jeg har jo så utrolig mye, og jeg klarer ikke slutte å kjøpe det heller, så nå må jeg bare bruke det, haha :-D Igår lakket jeg neglene med en lysegul lakk fra Ciaté og toppet det med denne confetti-neglelakken fra China Glaze, som heter "Point me to the Party". Føles nesten ut som jeg har godteri på neglene.

Passer jo ganske bra med tanke på at jeg skal på bursdagfest i helgen, noe jeg gleder meg masse til! Er så gira på litt fest nå at jeg kribler fra fingertuppene og ned til tærne, haha! Neida, ikke helt, men jeg vil absolutt si at jeg virkelig gleder meg♥

Likte du neglelakken?


25.januar, 2014-2016

 • 25.01.2016 kl. 15:38

25.januar 2014:

Dette antrekket digger jeg faktisk fortsatt for å være helt ærlig, haha! Dette var tydeligvis en lørdag hvor jeg hadde vært på senteret med noen venninner - en ganske normal lørdag på den tiden altså, hehe. I tillegg hadde jeg visst klart å sove til halv to, noe jeg faktisk aldri gjør lenger. På denne tiden gikk jeg på VG1 på helse- og oppvekstlinja og hadde blogget i litt over et halvt år.

25.januar 2015:

SKITUR! Ååh, dette var den første gangen på sikkert 5år at jeg hadde gått på ski, og jeg har ikke gjort det siden. Mest fordi jeg ikke har egne ski, og nesten aldri tar meg tid til det. Men, jeg liker virkelig godt å gå på ski, og har skikkelig lyst til å ta en tur så snart som mulig :-D På denne tiden gikk jeg på VG2 på barne- og ungdomsarbeiderlinja, og var allerede ganske klar for vinterferie om jeg ikke husker feil, haha!

25.januar 2016:

Og her er vi altså 1-2år etterpå. 25.januar - nok en gang! Jeg blir rett og slett redd av tanken på hvor fort tiden går og hvor sykt mye som bare har skjedd siden ifjor. 2015 var et år hvor det skjedde veldig mye positivt for min del, så dette er nok et år jeg spesielt kommer til å se tilbake på. Denne dagen blir nok som en helt normal mandag - har nettopp kommet hjem fra jobb, skal spise middag og slappe av før jeg har gruppetime på Fresh Fitness klokka åtte ikveld :-DDet er så fint å ha bloggen til å kunne se tilbake på ting, og spesielt kunne gå tilbake til en bestemt dato. Synes dere slike innlegg er spennende?

Husker du hva du gjorde på denne tiden ifjor?


OUTFIT: Green Fringe Top

 • 24.01.2016 kl. 14:00


Heisann dere! Igår var det tid for å fikse seg litt opp igjen, for da var det nemlig jentekveld med tre av mine bestevenninner :-D Denne toppen fikk jeg i posten forrige helg, og det er klart jeg måtte ta den i bruk allerede i igår, haha! Skoene fikk jeg i posten her om dagen, noe dere som følger bloggen min kanskje har sett, og fysøren elsker virkelig begge delene. Ihvertfall hadde jeg en super kveld igår med skikkelig bra photoshoot med venninnene mine (HAHA), burger, godteri og masse prating!

Skoene kan du finne HER, toppen kan du finne HER.

Hvordan var deres lørdag?


Casual Outfit

 • 22.01.2016 kl. 15:30


Jabbadabadooo!!! Endelig fredag, igjen :-D Jeg startet dagen 0520 - egentlig en halvtime forsent, kom på jobb litt før sju og fikk igang dagen der med litt frokost! Litt før elleve gikk plutselig strømmen på jobb, i barnehagen, og ble borte i flere timer. Det ble derfor bestemt at barnehagen skulle stenges et par timer før ettersom vi ikke visste når vi fikk strømmen tilbake. Dermed fikk jeg gå en og en halv time før jeg egentlig skulle - uæh, så herlig! Utrolig hvor glad man kan bli av sånne småting, haha :-D

Idag kjørte jeg på med et ganske basic antrekk: svarte jeans og en grå genser med en hvit bluse under! I tillegg fikk jeg på Daniel Wellington-klokka oppå det, haha, følte meg plutselig som alle andre. Neida, men det er greit å kjøre det lett innimellom, og det er jo også veldig fint :-D

Hvordan er din fredag til nå? :-D


After Training

 • 21.01.2016 kl. 19:44

Aah, da kan jeg endelig slappe av! Det har nesten gått i ett siden jeg startet dagen. Jeg hadde ingen grunn til å stresse på jobb idag, men jeg klarte allikevel ikke å slappe av. På vei hjem var det jo rett og slett pisskaldt, noe som gjør meg i dårlig humør, haha! Da jeg kom hjem var jeg ganske sliten, men jeg dro allikevel rett på trening slik at jeg skulle ha hele kvelden foran meg. Nå har jeg fått trent, spist, og skal slappe av videre :-)

Denne lille "flaska" med smoothie er jo bare helt fantastisk! Hvis man skal tro på det som blir sagt om den; kun frukt, ikke fra konsentrat, så bør det jo ikke være noen lurerier? Vel, uansett er den skikkelig god, og ekstremt deilig etter trening.

Jeg var sykt sulten etter trening, så jeg stekte et par egg med fiskepudding. Har blitt helt frelst av fiksepudding de siste månedene - på brødskiva, med egg, det er bare såå godt!

Hva liker du å kose deg med etter trening?♥


My New Shoes

 • 21.01.2016 kl. 15:00

Wihoo, sjekk hva jeg fikk melding om at jeg kunne hente på posten igår! Jeg er alltid like spent når jeg bestiller ting på nettet, og denne gangen ble det faktisk et veldig vellykket kjøp! Jeg var veldig fornøyd med begge skoene, og i tillegg kjøpte jeg en playsuit som du kan se HER. Denne får jeg nok ikke brukt før til sommeren, så kan trygt si at jeg gleder meg til varmere dager nå, hihi :-)


Disse skoene virker faktisk helt fantastiske å gå ut! De er bare sååå fine og jeg gleder meg skikkelig til å bruke dem :-D Kjøp dem på salg HER til 189kr.


Jeg har ønsket meg et par røde sko utrolig lenge nå, rett og slett fordi det kan piffe opp etthvert antrekk! Disse fikk jeg tips om at var veldig store i størrelsen, så jeg kjøpte en størrelse mindre og merker fortsatt at de er litt store. Men, med noen geleputer i fungerer det nok veldig fint :-) Du kan kjøpe skoene på salg HER til 279kr.

Likte du skoene?


20 plagg under 299kr

 • 20.01.2016 kl. 15:00

Er det bare meg som er i skikkelig shoppinghumør for tiden? Må ha noe med at det er et nytt år! Bare jeg tar en liten kikk på nelly.com blir jeg bitt av basillen og må nesten kjøpe det. På søndag bestilte jeg to par sko og en playsuit, tror jeg får dem i dag, så gleder meg! Nedenfor har jeg samlet 20 plagg til under 299kr fra nelly.com - sjekk om du finner noe du liker :-D


1  //  2  //  3  //  4  //  //  
6  //  7  //  8  //  9 //  10
11  //  12  //  13  //  14  //  15  //  16  //  17  //  18  //  19  //  20

Fant du noe du likte?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #nelly #shopping #klær #clothes

Innkjøp - Sminke

 • 19.01.2016 kl. 20:00

Heihei dere! Idag dukket det en pakke opp i posten fra et av mine favorittsminkemerker, nemlig makeupmekka. Har brukt en del sminke fra dette sminkemerket i over et år nå, og jeg elsker de virkelig! Sminken er latterlig billig med tanke på kvaliteten, og jeg vil anbefale alle å sjekke ut nettisiden deres. Nedenfor kan du se hva jeg kjøpte denne gangen.


BRUSH BEST FRIENDS (pakke med alle tre produktene: 100kr)


ØYENBRYNSPENN MED KOST (salg: 60kr, ord.pris: 99kr)ØYENBRYNSGELE (69kr)


KONJAC SPONGE FOR OLJETE/KOMBINERT HUD (salg: 29kr, ord.pris: 69kr)

Har du testet ut makeupmekka?♥


Winter Photos

 • 19.01.2016 kl. 16:00

- through my phone -

Jeg kan virkelig ikke noe for det; selv om vinteren kan være sykt irriterende, kaldt og mørk synes jeg snøen er så vakker! Når det er midt på dagen, sola skinner og det er skikkelig blå himmel drømmer jeg meg helt bort. Er det ikke utrolig at noe kan være så nydelig? Den siste uka har jeg tatt opp mobilen når jeg har sett vakre ting som dette, og her kan du få se fire av disse bildene.

Det er ikke ofte jeg publiserer mobilbilder på bloggen, men jeg må si at det funker så lenge det er så lekre landskapsbilder som dette. Selvom jeg selvfølgelig skulle hatt kameraet tilgjengelig!

Hva synes du om vinteren?♥


Bitch, I'm Fabulous

 • 18.01.2016 kl. 16:30

Heisann dere! Hvordan har dere det? Jeg skal ærligtalt innrømme at jeg igår trodde at dette kom til å bli en skikkelig drittdag, men det viste seg at jeg faktisk har klart å gjøre det om til en veldig fin dag! Kroppen og hodet har hengt sammen i hele dag, og jeg føler meg skikkelig produktiv, kreativ og rett og slett FABULOUS idag - er ikke den følelsen herlig? :-D

Akkurat nå står Svenske Hollywoodfruer på TVen, hvor jeg fikk jeg en liten god latter, hehe! Ei av damene der fikk plutselig en ny, god idé, nemlig å lage lydbok, hvor hun begynner å fundere på at dette har vel blitt ganske populært i det siste. I tillegg slenger hun inn "spesielt blant hørselshemmede"... Haha, lydbøker for hørselhemmede, ja - det ville vært noe!

Håper det at jeg føler meg ganske bra idag er et tegn på at dette blir en finfin uke! Akkurat nå gleder jeg meg bare til helga. Da skal jeg og venninnene mine nemlig ha jentekveld, noe som er lenge siden! Gleder meg som en liten unge, haha!

Hvordan har du det idag?♥


smoothielicious

 • 17.01.2016 kl. 19:00

Smoothie Fantasy fra Eldorado - Melon Yoghurt - Appelsinjuice

Omnomnom, så godt det var med smoothie - selv om det er vinter, hehe :-D Jeg kom plutselig på at jeg hadde en pakka med Smoothie Fantasy fra Eldorado i fryseren, en pakke med fryst banan, jordbær og bringbær. Denne kan du bare blande ut med juice og gjerne litt yoghurt, så har du en perfekt smoothie! Den er faktisk supergod, og veldig enkel.

Det som også er veldig fint med denne smootihen er at du selv kan velge hvilken juice og yoghurt du ønske å bruke. Tror faktisk denne smoothien blir god uansett, haha! Senere ikveld skal jeg kose meg med vafler - perfekt søndag vil nå jeg si :-)

Liker du smoothie?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #drikke #smoothie #oppskrift #sunt #sunn #kosthold

Ny header!

 • 17.01.2016 kl. 12:58

Vinteren er her og jeg følte virkelig at det også betydde at det var tid for en ny header - med snø! Ettersom jeg ble ganske fornøyd med bildene jeg tok igår valgte jeg å sette sammen en header av et par av disse bildene :-) Så endelig har vi et lite friskt vinterpust på bloggen!

Hva synes dere om den nye headeren?♥

OUTFIT: Winter Wonderland

 • 16.01.2016 kl. 16:13


Endelig tid til en liten antrekkspost igjen! Idag er det virkelig nyydelig ute - kaldt, men vakkert! Det er helt hvitt, sola skinner, jeg har fått trent og fiksa meg. Nå skal jeg straks ut igjen for å dra på kino med familien for å se på Flåklypa - man blir vel aldri for gammel til det? Og ikveld blir det en kosekveld med film og venninner :-)


Denne kåpa kjøpte jeg vel for ett og et halvt år siden, men jeg tror jeg kan telle på to hender hvor mange ganger jeg har brukt den. Egentlig veldig merklig med tanke på hvor fin den egentlig er! Fargen lyser skikkelig opp nå som det er snø, så tror nok jeg må bruke den litt mer.


Hva er deres lørdagsplaner? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #winter #vinter #foto #bilder

Vintage Nails

 • 15.01.2016 kl. 16:06

Hallo dere! Åh helgefølelsen er skikkelig på plass nå, og ingenting slår følelsen av å dra fra jobb en fredags formiddag! Nå skal jeg slappe av litt før jeg har gruppetime på Fresh Fitness. To venninner skal være med idag så håper det blir ekstra moro! Etter dette skal jeg virkelig nyte helga. Imorgen er planen å se om jeg får kjøpt meg ski, dra på kino med familien og være litt med venninner på kvelden! Gleder meg masse :-D

Igår fikk jeg endelig lakket neglene igjen etter to uker, hehe! Jeg ble faktisk veldig fornøyd med dette designet, og da jeg fikk ideen om å ta bildene med denne superkule vintage-telefonen ble jeg helt i ekstase, haha! Se å kult da :-D

Hva syntes du om negledesignet?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nail #nails #negler #nailart #nailpolish #neglelakk #ciate #negledesign #vintage #foto #bilder

inspiration

 • 14.01.2016 kl. 19:28

Wow, to dager uten blogging - det er lenge siden sist jeg tok en "så lang" pause, haha! Jeg har virkelig ikke hatt noe inspirasjon de siste dagene, og for det meste har jeg vært opptatt hele tiden eller vært helt utslutt. Håper inspirasjonen snart kommer tilbake, og derfor har jeg også funnet noen inspirerende bilder på weheart it som kan hjelpte litt!

Har du noe tips til inspirasjon? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #inspiration #inspirasjon #inspo #winter #vinter #bilder #foto #weheartit #fitness #mat #food #beauty #makeup

9 tips til bedre selvtillit!

 • 11.01.2016 kl. 16:15

1. Slutt å sammenligne deg med andre!
Alle mennesker er forskjellig, sånn er det bare! Ingen er født like; vi har alle forskjellige gener, har blitt oppdratt forskjellig og har ulike syn på ting. Derfor må vi bare slutte med å sammenligne oss med andre. Hvis du gjør det: be deg selv stoppe med en gang.

2. Gjør det som gjør deg lykkelig.
Ikke tenk på hva andre gjør som er så "perfekt", finn det du liker og det du mestrer - tro meg, du kan mye mer enn du selv tror!

3. Skriv ned komplimentene du får.
Skriv ned alle komplimentene du får - når du har en dårlig dag kan du gå tilbake og se på dem! Det å gi komplimenter kan også føles veldig godt.

4. Rør på deg.
Når du trener eller er i bevegelse frigjøres endorfiner, noe som gjør deg i bedre humør. For kun noen dager siden hadde jeg en skikkelig dårlig dag, men etter trening var jeg plutselig i veldig godt humør - magisk!

5. Sjekk ut noe jeg tipset om HER for en stund tilbake som kan øke selvitlliten!

6. Gå utenfor komfortsonen!
For at selvtilliten skal øke må du tørre å presse deg selv til nye grenser og gjøre noe du ikke har turt før. Dette gir en fantastisk mestringsfølelse, og uansett utslag kan du være stolt over at du klarte å gjennomføre noe du ikke har turt før :-)

7. Vær sammen med mennesker som gjør deg trygg.
Hvis du henger med mennesker som får deg til å føle deg som et null går dette også inn på selvtilliten din, og du føler ofte at du ikke kan være deg selv. Kutt derfor bort de menneskene som gjør deg dårlig, og heng med de som gjør deg lykkelig!

8. Gå i det du ønsker.
Grunnen til at jeg som regel velger å kle meg "fint" og sminke meg er for at jeg selv skal føle meg bra. Andre føler seg kanskje bedre uten å fikse seg opp, og der er vi helt forskjellige! Slutt derfor å tenke på hva alle andre skulle tenke om deg, det er kun du som bestemmer hva du gjør med deg selv.

9. Ikke la andre ta over fremtiden din.
Alt for mange der ute hører at de ikke kan bli det de aller helst ønsker her i verden. Alle kan gjøre akkurat hva de vil - ja, det er selvfølgelig en risiko å feile, men husk at det er bedre å angre på ting man har gjort, enn å angre på noe man ikke gjorde. Det er faktisk bare du som bestemmer hvem som bestemmer over deg her i livet. For min del har jeg bestemt meg for at det kun er jeg som bestemmer over meg selv her i livet.

Hva gjør du for å øke selvtilliten din? :-)

Yellow Blouse

 • 09.01.2016 kl. 18:50

Hoho, gult er kult, selv om det var utholdelig kaldt ute da jeg tok disse bildene - hva jeg gjør for bloggen altså! Nå befinner jeg meg på Gjøvik hos kjæresten min. Vi har nettopp vært ute en tur for å kjøpe joggebukser til meg og litt mat. Pølser står faktisk på menyen idag, og jeg tror faktisk ikke jeg kan skrive ned en eneste sunn ting jeg kommer til å a spist idag. Huff, jaja, sånn er det noen dager!

Som skjorten jeg viste i forrige innlegg, har jeg også kjøpt denne gule blusen på monki. Skikkelig fin, eller hva? Som venninna mi kalte blusen; Vildeoppkast, noe som passer bra ettersom jeg elsker gult. I samme slengen fikk jeg også høre at den var fin da, så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal tolke det, haha! Nå skal vi se ferdig Batman som vi fikk begynt på istad, en film jeg faktisk aldri har sett - jeg vet det er en skam, huff!

Hvordan tilbringer du lørdagen?


My new Shirt

 • 07.01.2016 kl. 16:32

Heisann! :-D Torsdag allerede!? Dere innser at det nå kun er noen timer til fredag? Haha, blir deilig med helg igjen, selv om det ikke er lenge siden ferien var over. Denne helga skulle jeg egentlig på kino med familien min, men det dukket opp noe annet som jeg må fikse opp i, så derfor gjør vi kanskje det neste helg igjen! Tror jeg har planene klare for alle helgene i januar - heldigvis ikke noe stressende, bare koselige ting :-D 

Denne skjorta kjøpte jeg på Monki for 80kr!!! Wiho, sjekk så kul da :-D Kjøpte meg også en enkel, stripete t-skjorte for 40kr, og en gul bluse som jeg mest sannsynlig kommer til å bruke i helgen. Nå skal jeg snart komme meg ut døra for å trene i to timer. Fikk bare trent i 50min igår, så da tar vi det igjen idag, haha! Håper dere får en fin dag♥

Hva er deres planer for idag?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit

16 Winter Darlings

 • 06.01.2016 kl. 16:00

Vinteren er for fullt i gang, og jeg har selvfølgelig vært en liten tur innom nelly.com og funnet noen godbiter som du bør skaffe seg iløpet av vinteren. Selv har jeg falt pladask for toppene/kjolene med snøring foran, og den hvite jakka nedenfor var jo bare supersøt! For å ikke nevne katteklokka - hihi :-D Sjekk ut flere ting HER, kanskje du finner noe du liker!

Innlegget inneholder annonselinker


1: Fake Suede Jacket  //  2: Longsleeve Lace  //  3: Lace Up Body
4: Night Out Bomber  //  5: Paisley Lace Body  //  6: Nmswea L/S Knit Top X


1: Plain Watch  //  2: Rounded Sunglasses  //  3: Cat Watch  
4: Rb 3016 Clubmaster  //  5: Air Zoom Pegasus 32 Print  //  6: Fringe Bucket Bag


1: Annabelle Dress  //  2: Mellina Dress 
  3: Casual Dress  //  4: Monnchil Japanese Dress

Fant du noe du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #winter #vinter #vintermote #dress #top #nelly #shopping

Daniel Wellington

 • 05.01.2016 kl. 17:51

Som jeg viste i innlegget "Julegaver 2015", så fikk jeg en Daniel Wellington-klokke til jul! For bare noen måneder hadde jeg ikke superlyst på denne klokka - mest på grunn av prisen, men plutselig nærmere jul fikk jeg lyst på den. Den passer jo trossalt til alt og er skikkelig fin og classy! Det finnes veldig mange forskjellige design av denne klokka, men jeg gikk for den som var mest basic, ellers hadde jeg nok aldri brukt den. Du kan se flere Daniel Wellington-klokker HER.

Hva syntes du om Daniel Wellington-klokker?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #klokke #armklokke #watch #danielwellington #dw #daniel #wellington #mote #fashion

2015 - første gang jeg...

 • 04.01.2016 kl. 18:24

2015 var første gang for mange ting, og jeg har hatt et fantastisk år! Jeg merker at ting forandrer seg, og selv om det er litt skummelt vil jeg ikke si at det er negative forandringer. Når jeg sier forandringer tenker jeg stort sett sosialt, med tanke på at jeg og mine venner er i en periode hvor vi har mye å gjøre. I tillegg har jeg blitt kjent med mange nye mennesker som jeg merker at mennesker jeg kommer til å bli enda bedre kjent med i år!

Fikk jobb...
som lærling. I april fikk jeg beskjed om at jeg hadde fått lærlingplass i barnehage i en kommune, noe jeg egentlig ikke tvilte på. Allikevel er det jo min første jobb, haha!

Ble treningsinstruktør...
I tillegg fikk jeg også min andre jobb som gruppetreningsinstruktør på Fresh Fitness! Dette har virkelig vært fantastisk til nå, og jeg håper at 2016 bare blir enda bedre.

Fikk mitt første kyss...
 
Tro det eller ei, jeg fikk ikke mitt første kyss før halloween i fjor.

Var på fest...
Nei, jeg var heller ikke på min første ordentlige fest før i 2015 - men nå har jeg vært på en del, og digger det selvfølgelig!

Fikk lønn...
Første lønningsdag, woho! Er allerede vant til det, så gruer meg til etter lærlingstida når jeg skal tilbake på skolebenken igjen, haha! 

Fikk kjæreste...
Med at jeg fikk mitt første kyss fulgte også med at jeg fikk min første kjæreste - superkoselig, hehe :-D

Var full... 
Haha, har muligens vært brisen før 2015, men ikke full.

Opplevde du noe nytt i 2015?


Favorite Outfits 2015

 • 03.01.2016 kl. 13:00

JANUAR:

FEBRUAR:

MARS:

APRIL:

MAI:

JUNI:

JULI:

AUGUST:

SEPTEMBER:

OKTOBER:

NOVEMBER:

DESEMBER:

Iløpet av 2015 la jeg ut nesten 80 antekksposter! Woah - så mange!? Jaja, ut ifra disse 80 postene har jeg hvertfall valgt ut en fra hver måned, altså 12 stykker. Uten å skryte, er det først når jeg ser antrekkene i ettertid at jeg faktisk blir ganske fornøyd over hvor mange flotte antrekk jeg har hatt! Men, det hadde vært ganske rart om jeg ikke likte det jeg hadde på meg - hvem tar vel på seg noe de ikke liker? Hehe, jaja, håper dere har blitt inspirert av noen av antrekkene i 2015 og følger med videre i 2016 :-D

Hvilket antrekk likte du best av disse?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit

La oss montere skap!

 • 01.01.2016 kl. 21:25

Heisaann!!! Godt nyttår alle sammen :-D Da var vi altså i 2016, et år jeg håper blir supert! 2015 har vært helt fantastisk, så vet ikke om det kan toppe det igjen, men vi får se! Året mitt startet ute på verandaen med å se på raketter sammen med 11 gode venner. Natten fortsatte helt til fem på morgenen, da jeg og kjæresten, og to venner ville overnatte og gå en tur ute. Idag har dagen gått til å ligge lenge i senga, vært et par timer på starbucks og slappet av i sofaen! Nå har jeg nesten nettopp kjæresten dratt hjemover, og det blir nok nå dessverre noen uker til jeg ser han igjen.

På mandag fikk forresten jeg og pappa endelig kjøpt nytt skap til rommet mitt, og på onsdag monterte jeg, kjæresten og pappa det! Er virkelig superfornøyd, og jeg har mye mer plass nå enn før - woho :-D Ble også ganske stolt over at jeg klarte å hjelpe såpass mye til (Handy Vilde, haha). Måtte også ta en del av skyvedøra selv, fordi kjæresten fikk vondt i ryggen av å løfte feil, huffhuff! Men, nå har jeg ihvertfall nytt skap på rommet, noe jeg har ventet lenge på.

Hvordan startet ditt nye år?♥


Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no