hits

15 Selfies from January

 • 31.01.2017 kl. 19:13

Heihei! Jappsi, the selfie-queen is in the house, haha! Altså, jeg elsker selfies - spesielt om jeg føler meg bra, og jeg som alle andre har en typisk vinkel og et typisk uttrykk man alltid bruker. Jeg synes det er litt moro å dele litt mer "personlige" bilder med dere, selv om det ikke er noe nytt å se meg her, haha! Allikevel er det litt annerledes med bilder fra mobilen som jeg gjerne tar hver dag. Så, bare for å nevne det; i morgen er det altså allerede februar (WHAT!?), så her har jeg samlet 15 selfies fra januar - og uansett hvor kleint det er så må jeg rett og slett dele mine fantastiske selfie'er med dere, haha! Stakkars kjæresten min som får sikkert hundre av disse hver dag (ok, litt overdrevent).

Andre måned av 2017 (holdt på å skrive 2016), starter som sagt allerede i morgen, og jeg vet at denne måneden også kommer til å bringe mye godt! Januar har vært en veldig fin start på året, og om man skal sammenligne med januar i fjor har jeg virkelig hatt det helt fantastisk til nå. Februar bringer mange fine stunder sammen med gode venner, noe jeg gleder meg veldig mye til, og hele måneden skal brukes til å se frem til den 2-3dagers vinterferien jeg får i starten av mars. I tillegg ønsker jeg å holde fokuset på kosthold, trening og bloggen :-D

Hvordan har din januar-måned vært?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Sunn matpakke på 1-2-3!

 • 31.01.2017 kl. 11:00

Heisann alle sammen! Tirsdagen er i gang, og dagens lunsj er virkelig en god'ing :-D I dag tenkte jeg å dra rett på trening etter jobb så da trenger jeg litt påfyll, også ettersom jeg tenkte å trene et par timer. I går var det akkurat som jeg hadde en strekk i låret, men det er heldigvis bedre i dag, så jeg får prøve å ta det litt rolig. Muligens overkroppen får kjørt seg litt i dag, ellers håper jeg på å snike inn litt kondisjon selvom styrke selvfølgelig er favoritten. Motivasjonen er jo helt på topp etter de nye treningsklærne som kom forrige uke, og i går følte jeg meg fresh på trening, hehe!

Dagens lunsj er tre speltlomper; en med skinke, en med laks og en med tunfisk - alle toppet med cottage cheese. I tillegg har jeg med en skyr og en liten matboks med ananas og druer. Matboksen er forresten fra TGR, stilig, eller hva? "Bringing a snack is the new black", altså hallo, selvfølgelig må man ha litt snacks hver dag, og da er jo frukt og grønt perfekt å putte i matboksen. For å snu helt om må jeg også nevne at jeg i går kjøpte meg to kakebokser; en med doble sjokoladeflarn, og en med punsjboller, og fysøren så fristende det er! Blir nok en (eller flere) smakebiter i løpet av uka også, hehe :-)

Hva spiser du til lunsj i dag? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

5 nye treningsfavoritter!

 • 30.01.2017 kl. 17:22

Ææh, wii, nå er treningsgarderoben oppgradert og herregud sjekk ut disse godbitene :-D Alle disse fikk jeg i posten forrige uke, og jeg gleder meg masse til å teste de ut på trening. Alle tightsene hadde ganske forskjellige passformer og satt ganske ulikt på, så det blir veldig spennende å prøve ut. Jeg er ikke superfornøyd med toppene, men kanskje jeg liker dem bedre etterhvert. Den tightsen som jeg etter førsteinntrykk liker best er nok den blomstrete fra "We Are Fit" - den var både innmari fin og satt veldig godt på beina! Ellers likte jeg veldigveldig godt den fargerike fra Aim´n, og til slutt den ICANIWILL ettersom den var veldig stram i midjen (noe som også på en andre siden er positivt slik at den sitter godt på) :-D

Aim´n White Loose Fit Singlet

Aim´n Tropic High Waist Tights

We Are Fit Shape Rose

ICANIWILL Perform Tank Top Black

ICANIWILL Leopard Tights V2 Pink

Likte du noen av disse? Ønsker du en vurdering av hver enkelt tights? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Green Lace Top

 • 28.01.2017 kl. 18:37

Altså, forrige lørdag kom det et innlegg med "Green Bomber Jacket", og tidligere i uka la jeg ut enda et innlegg med "OUTFIT: Green Winter", green, green, green! Grønn er absolutt ikke yndlingsfargen min, men militærgrønnfarger er faktisk innmari stilig - spesielt på denne tiden av året. Nå sitter jeg her på Gjøvik hos Lars, vi har nettopp vært ute for å se etter nye gardiner til rommet hans her. Men ettersom han snart skal flytte hjem igjen ba jeg han vente med det til han finner sin egen leilighet. Vi fikk allikevel kjøpt oss en pølse på narvesen, og fått en tur ut - noe vi trengte.

Nå er vi klare for fest med noen Lars går i klasse med, i tillegg til masse andre mennesker. Helt latterlig hvordan jeg har vært på fest hver helg i det siste, tror virkelig jeg bør ta en pause snart, men vanskelig når det alltid kommer opp noe, og jeg sliter virkelig med å bare slappe av en helt lørdagskveld, haha! Flere som kjenner seg igjen eller? Jaja, så lenge man har det morsomt er det vel inget problem :-D
Topp fra NA-KD  //  Bukse fra nelly.com  //  Sko fra nelly.com  //  Veske fra Magasin i København
 

Hva skal dere i kveld? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

5 rumpeøvelser du kan gjøre hjemme!

 • 26.01.2017 kl. 19:47

Heisann alle sammen, og god kveld! Nå er jeg snart klar for å ta en tur i dusjen, etter en 7 timers jobbdag, 90minutter trening på rumpe og mage, litt bildetakning og en liten power nap. Haha, jeg tror virkelig jeg hadde sovnet i dusjen om jeg ikke hadde slengt meg litt på sofaen, jeg holdt faktisk nesten på å sovne under pausene på trening! Japp, så en liten lur var veldig deilig. Videre i kveld skal jeg lage meg middag, pakke ettersom jeg reiser til Gjøvik i morgen, og etter det skal jeg slappe max av på sofaen.

Nå tenkte jeg å dele 5 øvelser for rumpe og lår med dere. Om du er nybegynner vil disse øvelsene være perfekt. For deg som er litt mer dreven kan det vært lurt å ha noen vekter tilgjengelig. For de to første øvelsene vil jeg anbefale noe som kalles "Wrist Weights", som kan festes rundt anklene slik at øvelsene blir tyngre. Utfør så mange repitisjoner og sett som du vil. Eksempler kan være: 7repX5sett, 10repx3sett, 15repX2sett eller hva du selv ønsker :-)


QUADRUPED HIP EXTENSION - kne i 90grader
(TIPS: Disse øvelsene pleier jeg egentlig å gjøre med albuene ned i gulvet, for å gjøre det tyngre) Legg deg ned på alle fire på gulvet, og løft det ene beinet opp og bak, mens kneet blir i 90grader. Pass på å stramme magen, slik at ryggen holder seg rett hele veien uten å svaie.


QUADRUPED HIP EXTENSION - strakt bein
(TIPS: Disse øvelsene pleier jeg egentlig å gjøre med albuene ned i gulvet, for å gjøre det tyngre) Legg deg ned på alle fire på gulvet, og løft det ene beinet opp og bak, mens du strekker beinet ut. Pass på å stramme magen, slik at ryggen holder seg rett hele veien uten å svaie.


GLUTE BRIDGE
Legg deg ned på ryggen med beina inntil deg. Løft rumpe og hofte opp fra gulvet, og press opp mot taket. Denne øvelsen kan ofte være litt lett, så jeg anbefaler å plassere en vektskive/stang eller noe annet du har tilgjengelig oppå deg for å øke intensiteten.


ONE LEG GLUTE BRIDGE
Dette er en ganske mye tyngre versjon av den vanlige hip thrusten, hvor du holder det ene beinet opp fra gulvet med 90grader i knærne, og presser rumpe og hofte opp fra gulvet. Kan også gjøres med strake bein.


UTFALL BAK, UTAFALL FORAN, KNEBØY
En liten kombinasjon med utfall og knebøy. Start med å ta utfall bakover (ta det ene beinet bak, kom ned meg begge knærne i 90grader), og spark fra for å komme rett frem i en utfall foran (kom med beinet foran, kom ned med begge knærne i 90grader), og press deg så tilbake igjen og ut til siden i en knebøy. VIKTIG! Husk å holde vekta på hælen på disse øvelsene, og ha knær parallelt med hælen i utfall. Om man legger vekta over på tærne øver risikoen for kneskader.

Pleier du å gjøre noen av disse øvelsene? :-D

#trening #training #øvelser #rumpe #rumpeøvelselser #ass #treningsøvelser

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Kylling, søtpotet og brokkoli

 • 25.01.2017 kl. 21:04

God kveld alle sammen! Ah, nå har jeg nettopp storkost meg med kyllingstrimler, søtpotetbåter og kokt brokkoli - at noe så enkelt og sunt kan være godt er nok vanskelig å tro, men det smakte faktisk helt utrolig godt i dag. Kanskje er det fordi jeg har hatt en litt slitsom og stressende dag eller kanskje det er fordi jeg har trent og var dødssulten. Jeg startet dagen med en slitsom jobbdag; la meg si at det ikke er barebare å jobbe med barn. Heldigvis ble dagen bedre etterhvert og etter en super treningsøkt og denne middagen er jeg på topp igjen! Nå tenkte jeg å slappe og se litt på Sex and the City før det er natta :-)

Dette trenger du til 1 person:
200gram kyllingstrimler (en halv pakke)
En halv søtpotet
Olje
Valgfritt krydder
Brokkoli (fersk eller frossen)
Cottage Cheese/lettrømme

Slik gjør du:
Start med å sette stekeovnen på 225grader, og gjør klar søtpotetbåtene (OPPSKRIFT HER!). Kok opp vann i en kjele med litt salt, og putt oppi valgfri mengde med brokkoli. Brokkolien er ferdig når vannet har kokt opp igjen. Finn frem en liten bolle hvor du tilsetter litt olje (jeg brukte rapsolje) og valgfritt krydder (jeg brukte grillkrydder, pepper og aromat). Putt så kyllingstrimlene i bollen og rør rundt slik at alle kyllingstrimlene blir dekket med olje og krydder. Stek kyllingen til den er gjennomstekt, finn frem en tallerken og fyll den med kylling, søtpotet, brokkoli og litt cottage cheese/lettrømme.

Det er faktisk helt utrolig hva cottage cheese gjorde med helheten i denne middagen. Det ga virkelig det lille ekstra, i tillegg til at man får i seg litt ekstra proteiner som er supert etter en treningsøkt. Søtpotetbåter har jeg helt dilla på - det er så sykt godt, og passer like godt til middagen som til snacks. Om du ikke har prøvd det anbefales det på det sterkeste. Brokkoli kan selvfølgelig erstattes med andre grønnsaker og istedenfor kylling er fisk et godt alternativ.

Hadde du likt dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Green Winter

 • 24.01.2017 kl. 19:43

God kveld alle sammen! Gurimalla, endelig litt antrekksbilder, det er jo år og dag siden sist virker det som. Nå er jeg så kald på fingrene etter å ha gått hjem etter trening at jeg nesten sliter med å skrive. Uæh jeg savner sommeren nå, og jeg er så drittlei at det er stupmørkt om morgenen. Jeg er 110% sikker på at det ikke bare er meg, så at flere kjenner seg igjen kan jeg allerede skrive under på. I dag var det allikevel veldig fint ute ettersom det var hvitt overalt på grunn av frost, i tillegg til at sola skinte en liten stund. Lite hjelper det når man må være inne på jobb, og når man først kommer ut er det iskaldt!

Uansett, på grunn av at det var så vakkert ute i dag, var det et fantastisk lys å ta bilder i! Så jeg tok meg i nakken etter jobb og tok noen antrekksbilder. Jeg sliter alltid litt med å komme meg ut på grunn av frykten for hva i alle dager folk tenker om "jenta som står med kamerastativ og tar bilder av seg selv". Nå har jeg gjort det så mye at alle her i nabolaget ha sett det. I tillegg er det jo ingen grunn til at jeg skal bry meg om det, jeg bare synes det er superkleint og vil helst unngå det. Allikevel angrer jeg sjeldent etter at bildene er tatt, for det er jo veldig moro, i tillegg til at bildene ofte blir ganske bra :-D


Nå er jeg helt tappet for energi, da beina mine var supertunge på trening, og energien er helt tappet ut av meg. Men, jeg må uansett øve inn noen BodyPump-låter til timen min på Fresh Fitness i morgen, før jeg skal ta meg en dusj og få i meg litt mat. Nå har jeg allerede så sykt lyst på helg igjen, og nå er det kun tre dager til jeg skal ta turen til Gjøvik og treffe Lars igjen, noe jeg selvfølgelig gleder meg supermye til :-D I går fikk jeg også vite at jeg får 2-3 dager vinterferie, og ettersom jeg var innstilt på ingen dager ble jeg innmari lettet og glad - woho, langhelg i starten av mars, det gleder jeg meg til!

Hva har dere gjort i dag?

#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #bomberjacket #winter #vinter #gull #gold #trening #training #foto #gold

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Oppskrift på Lompelasagne

 • 23.01.2017 kl. 19:36

Hei alle sammen! I dag tenkte jeg å starte uka med en liten oppskrift på sunnere lasagne. Jeg var som nevnt tidligere med kusinen min i helga, og som den "sunnhetsfreaken" (haha!) hun er, ville hun gjerne vise meg denne lompelasagnen, noe jeg selvfølgelig ville prøve ut. Jeg kan gjerne tenke meg å prøve den igjen med litt små endringer, og denne er helt klart sunnere og mer næringsrik enn vanlig lasagne (selv om vanlig lasagne er ganske mye bedre i følge min mening, hehe!) Moro å prøve ihvertfall og jeg vil absolutt anbefale deg å prøve den også :-D

Dette trenger du:
- 400g karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig
- 2-3 ss tomatpuré
- 1 løk
- 1 hvitløksfedd 
- 2 dl vann 
- Valgfritt krydder (f.eks. oregano, paprika, pepper, chilli...)
- 250g cottage cheese
- 3-5 lomper eller speltlomper
- Revet eller skivet ost

TIPS! Jeg synes det kunne vært godt med litt mer lomper eller å blande grønnsaker inn i lasagnen.

Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 180grader, og start med å steke kjøttdeigen i en stekepanne. Skjær opp løk og hvitløk og stek dette sammen med kjøttdeigen, det samme gjør du med tomatpureen og vannet, og lar det småkoke til det blir en tykk kjøttsaus. Krydre kjøttdeigen etter eget ønske og smak til.

Finn frem en ildfast form og legg lagvis kjøttdeig, lomper, cottage cheese et par ganger, før du til slutt topper med litt revet ost og evt. noe krydder. Stekes midt i ovnen i 15-20minutter, eller til osten er gylden. Serveres med salat eller annet tilbehør :-D

Jeg synes personlig denne lasagnen var helt grei, men jeg er overbevist om at den kunne vært enda bedre med litt mer krydder og noe spennende tilbehør!

Kommer du til å teste ut dette? :-D

#mat #food #oppskrift #recipe #lasagne #sunt #sunn #kosthold #lompelasagne

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Endelig nytt treningssett!

 • 22.01.2017 kl. 17:15

Heihei alle sammen, og god søndag! Da var jeg endelig hjemme etter en tur som ble litt lenger enn forventa. Jeg dro ut døra ca. klokka ett i går, og planen var egentlig bare å være med kusinen min, noe som fantastisk koselig og moro - også spesielt siden det var ett og et halvt år siden sist! Vi storkoste oss med shopping, spising, photoshoot og masse moro i leiligheten hennes i Drammen, men da jeg hadde tenkt til å dra hjem rundt halv tolv fikk jeg plutselig en telefon fra noen venner om jeg ønsket å bli med til Asker for å drikke og prate. Jeg hadde selvfølgelig lyst til å være med dem, men på den andre siden ville jeg veldig gjerne hjem til senga mi. Selvfølgelig endte jeg opp med å bli med dem, og seks timer senere, altså halv seks om morgenen, kom vi oss til sengs (eller, det vil si sofaen som jeg måtte ligge på!). Jeg hadde altså en veldig koselig natt, med litt drikking og en liten morsom sammenkomst med Katrine, Halvor og Øyvind.

I går fikk jeg også kjøpt inn litt; som et kjent fenomen er det ganske vanskelig å unngå akkurat dét når man er på shopping. Et innkjøp jeg ble spesielt fornøyd med var denne treningstighsten og denne trenings-BHen fra H&M - altså, endelig!!! Jeg ønsket meg egentlig rundt fire treningstightser og noen treningstopper fra før av, men etter å ha prøvd dette treningssettet måtte jeg rett og slett ha det. Kusina mi skulle egentlig kjøpe tightsen i en annen farge, men ettersom den var så gjennomsiktig endte vi begge opp med å kjøpe denne. Sykt fin, og jeg kan dessverre ikke love meg selv å holde meg unna litt nettshopping til innkjøp av enda litt mer treningsklær. Altså, det er jo så fint, og det finnes ikke noe bdre motivasjon til treningen :-D

Hva synes du om treningsklærne?

#trening #training #innkjøp #newin #treningsklær #hm

Green Bomber Jacket

 • 21.01.2017 kl. 21:36

God kveld alle sammen! Woho, for en fantastisk fin dag :-D Nå sitter jeg hos kusina mi som har en egen liten leilighet i Drammen, og vi har hatt en skikkelig koselig dag! Vi møttes rundt klokka ett i sentrum for å ta en liten shoppingtur på gulskogensenteret, hvor jeg fant meg en ny treningstights, en ny trenings-BH og litt smykker. Følg med i morgen for å se de nye treningsklærne for i dag har vi nemlig også hatt en aldri så liten photoshoot med de nye treningsklærne, og jeg ble faktisk innmari fornøyd med alle de fine bildene vi fikk tatt! I dag har jeg også følt meg skikkelig bra med mitt eget utseendet og i egen kropp, og det er vel ingen følelse som kan overvinne den, eller hva? 

BOMBER JACKET  //  LACING TOP

Husker dere Bomber Jacket'en jeg kjøpte på NA-KD tidligere i uka? Sjekk så fin da! I dag var det faktisk så mildt ute at man kunne la de tykke vinterjakkene og vinterkåpene bli hjemme. Sykt deilig! Det er lov å håpe at det holder seg slik helt til sommeren, men det er vel litt for mye å be om. Jaja, vinteren har jo såvidt vært innom, så skal ikke klage om det kommer litt snø. Spesielt ettersom jeg kjøpte et par ski for ett år siden som gjerne skulle blitt brukt litt mer enn én gang. 

Hva har dere gjort i dag? :-D 

#mote #fashion #antrekk #outfit #bomber #newin #innkjøp #weekend #ootd
 

Slik ble håret mitt mykt igjen!

 • 20.01.2017 kl. 16:35

Goddaggodaggoddag (God dag, god dag, god dag), hehe! Hæ, hva sa du? Er det fredag igjen? Woho :-D I dag tenkte jeg å komme med et tips om litt hårprodukter. Siden etter sommeren har jeg vært smålig irritert på håret mitt, og jeg har ofte syntes det har vært tørt, krusete og sett ganske slitt ut. Jeg har litt slitte tupper, men med min lille "angst" for frisører holder jeg meg unna til jeg virkelig føler jeg må. Håret mitt er naturlig litt tørt, noe jeg tror kommer av at jeg hadde "korketrekkere" da jeg var liten, altså masse krøller som var litt overalt. Allikevel er jeg superglad i håret mitt og det er en av de tingene som nærmest definerer meg som person. De aller fleste kan kjenne meg igjen ved hjelp av håret mitt. Det har nesten alltid vært ganske langt og jeg har aldri farga det.

Før brukte jeg Moistrepair Shampoo og Balsam fra KMS California, og jeg er virkelig superfornøyd med de, men i 2017 var det virkelig på tide å prøve noe nytt, så da falt valget på disse godbitene fra Moroccanoil  - de dufter herlig og gjør håret glansfullt og mykt :-D Moroccanoil Treatment som er en olje til håret (helt til høyre på bildet nedenfor) er også helt fantastisk, og jeg vil også anbefale Omega Repair fra Schwarzkopf! Spesilt til dere med tørt hår.

I sommer sluttet jeg å føne det etter mange år, ettersom det ble skikkelig fint den ene gangen jeg lufttørket det. Her for et par uker siden så jeg plutselig tilbake på noen bilder for ett år siden og før det, og innså plutselig at håret mitt så mye mykere ut glattere ut på de bildene. Derfor begynte jeg å tenke tilbake: "hva gjør jeg annerledes med håret nå ovenfor da?". Da kom jeg på at jeg blant annet brukte Omega Repair fra Schwarzkopf og fønet håret. Man skulle selvfølgelig tro at håret ble verre av å bruke varme på det, men neida, håret mitt har ikke forbedret seg noe særlig på et halvt år uten hårføner, så nå går jeg tilbake til gamle vaner og jeg føler at håret mitt endelig ser litt fantastisk ut igjen :-D

Bruker du noen av disse produktene?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Blogganbefaling

 • 19.01.2017 kl. 19:23

Heihei! I dag kom jeg plutselig på "Ukens Blogg" som jeg hadde satt igang for én og en halv uke siden. Det var ikke så mange som meldte seg på, så derfor velger jeg kun én vinner ovenfor to, og denne gangen ble det Ida Øverland Eriksen sin blogg jeg anbefaler!

Idaoverland.blogg.no har et variert innhold med både trening, inspirasjon, skjønnhet, kosthold og en rekke med fine tips, eller som hun beskriver selv "Skriver mye om lifestyle, trening, fashion og andre jentegreier". Ida er 23 år og blogger fra hovedstaden vår, Oslo, og det virker som hun legger mye jobb i bloggen både med tekst og bilder.

Noen av Idas innlegg:

5 enkle motivasjonstips for treningen

Reiseguide: Budapest

Mine 5 favoritt leppeprodukter

Styrketrening for nybegynnere

Har du vært innom Ida sin blogg? :-D

7 Innkjøp fra NA-KD

 • 18.01.2017 kl. 21:43

Heeei, wii endelig fikk jeg varene fra NA-KD som jeg bestilte forrige uke! Egentlig kom de som hjemlevering på mandag, men da var jeg ikke hjemme, mens i går var jeg opptatt, så endelig i dag fikk jeg se mine flotte innkjøp. Ut i fra det jeg har sett er jeg utrolig fornøyd, og jeg gleder meg til bruke det :-D Jeg kjøpte alt sammen på salg, og om du ennå ikke har sjekket ut nettsiden vil jeg anbefale deg å gjøre det HER. Gratis frakt og ingen toll.

RIB LACING FRONT JERSEY TOP, 96KR

RIB LACING TEE, 80KR

RIST 5 BODY, 106KR

LINDA BOMBER JKT, 96KR

BOMBER JACKET, 160KR

BIKER SUEDE JACKET, 256KR

KATE FUR COLLAR JKT, UTSOLGT

Likte du noe av dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

8 ting dere ikke visste om meg

 • 17.01.2017 kl. 18:25

Jeg ble kalt "Vilde Gris" i russetida, og sitatet mitt på russekortet var "Eneste veien til hjertet mitt er melkehjerter".

Jeg trives best bakerst på bussen, bakerst på kino og bakerst i klasserommet rett og slett fordi jeg ikke liker tanken av at noen stirrer meg i ryggen.

Jeg synes religion er tullete. Altså, jeg respekterer 100% religiøse mennesker, og lar absolutt alle bestemme selv hva de ønsker å tro på. Men personlig tror jeg ikke på noen religioner, og av det jeg har hørt synes jeg det aller meste er ganske tullete.

Jeg er sykt redd for at noe skal skje med håret mitt. Altså jeg tenker de dummeste ting som "tenk om noen som sitter bak meg på bussen klipper av meg håret" og jeg er livredd for å klippe det etter at en frisør klippet unødvendig mye og at det etter min smak ble for kort og skjevt. 

Puta mi er hellig, og hver gang jeg drar til kjæresten min på Gjøvik eller i Asker må jeg alltid ta med min egen pute ellers får jeg vondt i nakke og rygg i flere dager etterpå.

Jeg ble mobbet på barneskolen for å være feit og stygg, men heldigvis har jeg kommet meg veldig siden den gang og hevet meg over det.

Jeg har 106 neglelakkflasker(?)+tilbehør. Hehe... altså, det er jo helt sykt, men neglelakk er så fint! Har en avtale med meg selv om å ikke kjøpe mer enn 5 neglelakk i 2017, men vi får se.

Jeg elsker brettspill, haha, men spiller det så og si aldri! Jeg har alltid likt brettspill og kortspill veldig godt, men det er ingen som gidder å gjøre det lenger, i tillegg til at jeg glemmer det selv. Må nok finne frem noen av dem igjen snart :-D

Kjenner du deg igjen i noe?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Uken som gikk!

 • 16.01.2017 kl. 19:50

UKENS OPPTUR
Det var flere oppturer sist uke. Blant annet følte jeg meg veldig kreativ og bra på klesfronten forrige uke og følte meg ganske bra med meg selv. I tillegg hadde jeg en utrolig bra lørdag med både trening og fest, og en veldig avslappende søndag!

UKENS ANTREKK
Se flere bilder HER.

UKENS LÅTER
Forrige uke hadde jeg helt dilla på "Make Me (Cry)" av Noah Cyrus og Labrinth, gaaad så fin! I tillegg digger jeg den nye låta "En Siste Gang" av Stayzman & Lazz og Plumbo. Til slutt må jeg nevne "Golden Ticket" av Highasakite som jeg hadde på hjernen et par dager.

UKENS TIPS
9 tips til bedre selvtillit! Sjekk innlegget HER.

UKENS TANKE
Altså, jeg føler virkelig at jeg har det meste jeg ønsker. Jeg har supre venninner, en fantastisk kjæreste og en herlig familie, samtidig som jeg har to jobber (lærling i SFO+barneskole og som treningsinstruktør), og føler meg ganske så fornøyd med meg selv. Allikevel føles det virkelig ut som at det er noe som mangler. Jeg aner ikke hva, men da jeg fortalte dette til kjæresten min i går fikk jeg som svar "Vi er mennesker", noe som fikk meg til å innse at "aha, ja, vi mennesker vil alltid ha det vi ikke kan få, og vi vil alltid ha mer selv om vi kanskje har alt vi trenger". Hvorfor?

UKENS MEST LESTE INNLEGG
10 ting ALLE irriterer seg over! Les innlegget HER.

Hvordan var din forrige uke?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Oppskrift på Kanelfletter

 • 16.01.2017 kl. 16:10

Heisann! God mandag alle sammen - håper dere hadde en fin helg og er klare for en ny uke. Skal være ærlig å si at jeg ikke er supergira for at det er mandag allerede, men jeg prøver å gjøre det beste ut av det, og setter meg litt planer for uka. Til nå er det egentlig bare jobb og trening som står på planen, i tillegg til at jeg gleder meg til å få en pakke i posten med litt nye klær jeg bestilte forrige uke! Egentlig kom den på døra i dag, men det var ingen hjemme, så de skulle prøve igjen i morgen.

I går bakte jeg og Lars kanelfletter, noe jeg fant oppskrift til på foodbyvictoria.blogg.no. Vi bestemte oss for å halvere oppskriften fordi jeg hadde for lite mel, men vi endte søren meg opp med å gå ned i butikken allikevel fordi det lille jeg hadde ikke holdt allikevel! Menmen, gode ble de ihvertfall og her kommer oppskriften på noen kanelfletter, evt. kanelsnurrer hvis du heller ønsker det.

Oppskrift til 8-10 fletter/20 kanelsnurrer:
5 dl hvetemel+til utbaking
1,5 ts salt
2,5 ts kardemomme
1 dl sukker
25 g gjær (tørr eller fersk)
1 egg (halve til deigen og halve til pensling)
3 dl lunken melk (ca. 30 grader)
75 g smeltet smør
Kanel, sukker og mykt smør til fyll

1. Varm opp melka slik at den blir lunken. En test for å se om temperaturen er grei er å lukke øynene og prøve å dryppe en dråpe melk under håndleddet; om du ikke meker det har det en perfekt temperatur. Smelt smøret og avkjøl det. Tilslett gjær og den lunkede melken i en bolle og rør rundt før du tilsetter smøret og et halvt egg.
2. Tilsett alt det tørre: hvetemel, salt, kardemomme og sukker, og rør rundt til det blir en fast og myk deig.
3. Ha plast/kjøkkenhåndkle over bollen og la den heve til dobbel størrelse (60-90min).

4. Kjevle ut deigen slik at den blir rektangelforma, og ha godt over med smør, kanel og sukker jevnt fordelt oppå hele deigen.
5. Bruk en kniv/pizzahjul til å skjære ut lange strimler, del den så nesten i to, før du nesten deler den i to på hver side igjen (da skal du sitte igjen med fire strimler). Tvinn så deigen sammen på hver side slik at det blir en flette.
6. Etterhev i 15-20min. Pensle flettene/bollene med egg og dryss over perlesukker om du har. Stekes på 200grader i ca.10minutter - følg med! Avkjøles på rist.

Mmh, disse blir nok en klassiker, så deilig! Perfekt med en kopp kaffe/kakao og kose seg med.

Kommer du til å teste ut disse? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

My kind of Saturday

 • 15.01.2017 kl. 17:55

Heihei alle sammen! Hvordan var deres lørdag? Min lørdag startet med en aldri så liten BodyPump-time på Fresh Fitness Strømsø hvor vi feiret av det er program nummer 100 og at BodyPump er 25år over hele verden. Innmari moro og deilig! Egentlig skulle jeg også få kjøpt en gave til bursdagsfesten jeg var i igår, men gjett hvem som glemte lommeboka a? Japp, det var meg! Så jeg måtte dra tomhendt hjem, men fant heldigvis noen fine produkter hjemme jeg kunne gi bort. Uansett, man får så sykt mye energi av å trene på morgenen, i tillegg til at jeg stod opp halv ti og dermed fikk mye ut av dagen!

Ovenfor ser vi bursdagsbarnet til høyre, alltid like fin! Selv om det alltid er litt kaos når man er vert tror jeg hun koste seg og hadde en fin kveld :-D Jeg hadde det hvertfall veldig moro, og koste meg som vanlig masse med disse fine menneskene! Det syntes nok også på SnapChat hvor jeg fant ut at jeg spammet en hel del på MyStory, haha. Man irriterer seg alltid stort over andre som gjør det, men så gjør man det selv... Hehe!

Nå slapper jeg max av sammen med Lars i sofaen, og jeg tenkte kanskje å begi meg ut på å bake noen kanelfletter som jeg kom over på foodbyvictoria.blogg.no. Det tar nok litt tid så jeg er litt usikker, men gud de ser jo så gode ut! Først må jeg hvertfall sjekke ut om vi har ingrediensene, så får vi se om det blir noen fristelser her på bloggen senere i kveld eller i morgen :-D 

Hvordan var din lørdag? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Pastel Sweater

 • 13.01.2017 kl. 16:23


Heihei, alle sammen! Ah, helg igjen, og vi kan endelig puste litt ut. Dagen i dag har gått ganske i ett og absolutt vært ganske fin. Jeg rakk ikke spise frokost på morgenene i dag noe som alltid er veldig risky ettersom jeg er helt avhengig av å få i meg noe. Jeg fikk heldigvis slengt med meg en skyr, et par knekkebrød og makrell i tomat. Dette reddet virkelig dagen min altså, hehe! På SFO i dag hadde jeg en liten maleaktivitet med bare hvor vi malte med svamper, og så mye som dem griste må de ha kosa seg. Jeg fikk litt noia da jeg plutselig så at jeg var full av maling på fingrene selv, ettersom jeg hadde lakket neglene så fint i går, men det gikk heldigvis bort (HAHA, skikkelig jåleberte altså...)! Du kan også se en grønn prikk nederst på armen på genseren - ups.

Både denne strikkegenseren og chokeren har jeg fått av mamma, hihi! Da jeg først prøvde denne genseren synes jeg ikke den var noe fin, men med en gang jeg fikk stylet den opp ble den plutselig innmari flott! I tillegg er dette faktisk min første choker, selv om dette har vært på moten en stund nå. Åh, nå har jeg virkelig lyst på flere, de er jo så kule, eller hva? :-D

I kveld skal jeg trene og senere kommer Lars for å bli her i helgen. I morgen skal vi nemlig på bursdagsfest til ei god venninne, mens jeg først også skal ha gruppetime 11-12 på Fresh Fitness Strømsø, etterfulgt av at jeg også må få tak i en gave, haha! Det blir altså en litt stressende dag i morgen, men søndag skal jeg love dere at jeg skal slappe helt av.

Hva skal du i helgen? :-D

 

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Mine vinterkåper

 • 12.01.2017 kl. 19:01

God kveld alle sammen! Nå tenkte jeg å vise dere alle mine fantastiske kåper. Ååh så jeg elsker disse! Kåper er så sinnsykt fint, og nå som det ikke er så veldig kaldt akkurat her går det an å bruke dem. Jeg er virkelig superfornøyd med alle kåpene mine, og egentlig har jeg enda en som er vinrød, men den har dessverre spjæret opp på skulderen. Håper jeg får fikset det, men vi får se :-D Jeg vet at jeg ikke trenger flere jakker nå, men jakker er så fint, og piffer opp et hvert antrekk! Gleder meg til våren hvor man kan bruke skinnjakker, trench coats og bomber jackets igjen, og selvfølgelig kan ha litt større utvalg av sko!


Gul kåpe fra ZARA. Denne må nok være min favoritt, da jeg elsker gult! Sjekk den fargen da :-D


Mintgrønn kåpe fra Vero Moda. Denne kjøpte jeg for flere år siden, men har ikke vært så fan av den før i år. Nå ser jeg virkelig hvor fin den er!


Grønn kåpe fra Monki. Denne ble kjøpt nylig så jeg har ikke fått brukt den så mye, men selvfølgelig elsker jeg denne også.


Lilla kåpe fra Bik Bok. Wow, så mange fine kommentarer jeg har fått på denne kåpa både i virkeligheten og her på bloggen. Så elsk!

Hvilken kåpe likte du best?

 

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

9 tips til bedre selvtillit!

 • 11.01.2017 kl. 16:00

Heihei! Nå tenkte jeg å gi ut 9 fine tips som kan hjelpe på bedre selvtillit. Vi er selvfølgelig alle forskjellige så det er ikke sikkert at hvert eneste punkt hjelper for deg, men jeg håper det kan være litt inspirerende :-) Dette innlegget publiserte jeg også for akkurat ett år siden, men litt selvtillit-tips trengs alltid!

1. Slutt å sammenligne deg med andre!
Alle mennesker er forskjellig, sånn er det bare! Ingen er født like; vi har alle forskjellige gener, har blitt oppdratt forskjellig og har ulike syn på ting. Derfor må vi bare slutte med å sammenligne oss med andre. Hvis du gjør det: be deg selv stoppe med en gang.

2. Gjør det som gjør deg lykkelig.
Ikke tenk på hva andre gjør som er så "perfekt", finn det du liker og det du mestrer - tro meg, du kan mye mer enn du selv tror!

3. Skriv ned komplimentene du får.
Skriv ned alle komplimentene du får - når du har en dårlig dag kan du gå tilbake og se på dem! Det å gi komplimenter kan også føles veldig godt.

4. Rør på deg.
Når du trener eller er i bevegelse frigjøres endorfiner, noe som gjør deg i bedre humør. Dette fungerer faktisk ikke for alle, men husk at det ikke trenger å være en tøff treningsøkt, det kan like gjerne være å ta en liten gåtur.

5. Sjekk ut noe jeg tipset om HER for en stund tilbake som kan øke selvtilliten! 

6. Gå utenfor komfortsonen!
For at selvtilliten skal øke må du tørre å presse deg selv til nye grenser og gjøre noe du ikke har turt før. Dette gir en fantastisk mestringsfølelse, og uansett utslag kan du være stolt over at du klarte å gjennomføre noe du ikke har turt før :-)

7. Vær sammen med mennesker som gjør deg trygg.
Hvis du henger med mennesker som får deg til å føle deg som et null går dette også inn på selvtilliten din, og du føler ofte at du ikke kan være deg selv. Kutt derfor bort de menneskene som gjør deg dårlig, og heng med de som gjør deg lykkelig!

8. Gå i det du ønsker.
Grunnen til at jeg som regel velger å kle meg "fint" og sminke meg er for at jeg selv skal føle meg bra. Andre føler seg kanskje bedre uten å fikse seg opp, og der er vi helt forskjellige! Slutt derfor å tenke på hva alle andre skulle tenke om deg, det er kun du som bestemmer hva du gjør med deg selv.

9. Ikke la andre ta over fremtiden din.
Alt for mange der ute hører at de ikke kan bli det de aller helst ønsker her i verden. Alle kan gjøre akkurat hva de vil - ja, det er selvfølgelig en risiko å feile, men husk at det er bedre å angre på ting man har gjort, enn å angre på noe man ikke gjorde. Det er faktisk bare du som bestemmer hvem som bestemmer over deg her i livet. For min del har jeg bestemt meg for at det kun er jeg som bestemmer over meg selv her i livet.

Har du noen selvtillitstips? :-D

 

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

18 Training Goodies

 • 10.01.2017 kl. 16:07

Heyoo! Pump it - louder! Hehe, endelig denne uka kom treningsmotivasjonen litt tilbake, og jeg merker at jeg nå må komme inn i mine normale treningsrutiner igjen for å føle meg bra med meg selv og få litt mer overskudd. Vinteren er jo her, og selvom det smålig begynner å bli litt lysere er det lett å falle ned i en liten dvale nå, noe som heller ikke hjelper på psyken. Derfor må jeg bare komme meg ut for å trene, rett og slett fordi det er noe jeg liker og fordi jeg føler meg superbra etterpå! I det siste har jeg også siklet på en haug med treningsklær og jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne trylle dette inn i skapet mitt. Spesielt fargerike treningstights hadde vært helt fantastisk å ha, jeg drømmer meg rett og slett helt bort! For å ikke snakke om treningsjakka, aah, så typisk meg! Proteinbarene jeg har linket til er forresten en av mine favoritter av de jeg har smakt. Den smaker innmari godt og kan lett byttes ut med vanlig sjokolade innimellom. Sjekk ut alle mine 18 favoritter nedenfor fra getinspired.no og xlife.no.

Inneholder annonselinker fra xlife.no

1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18

Likte du noe her? :-D

 

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

10 ting ALLE irriterer seg over!

 • 09.01.2017 kl. 16:11

Heihei dere, og god mandag! Fysøren da jeg våknet i dag merket jeg at jeg hadde en skikkelig mandag. Altså, jeg hadde bare lyst til å ringe til jobb å si at jeg var syk. Heldigvis ble jeg i litt bedre humør utover dagen, men jeg føler allikevel for å dele litt irritasjoner som jeg tror de aller fleste av oss kjenner oss igjen i.

Dårlig selfie-lys
Jeg tror de aller fleste av dere som liker å ta selfies kan kjenne seg godt igjen i denne her! Det er ikke ofte man finner det perfekte selfie-lyset...

Når andre stresser deg
Dette er noe av det verste jeg vet. OK, om vi faktisk har dårlig tid kan jeg forstå det, men når vi kan slappe av og ta oss god tid, så ikke mas på meg!

Forsinket kollektivtransport
Gah. Joda, forstår det noen ganger, men allikevel, kan den ikke passer perfekt inn i mine behov?

Tregt internett
Jeg lurer på hvor mange som har slått mobilen eller pc'en  i veggen på grunn av tregt internett...

Lang leveringstid på netthandel
De aller fleste nettsider nå til dags bruker ganske kort tid på levering, men noen nettsider bruker år og dag på å levere ting!

Når ting setter seg fast mellom tenna
Og du ikke har en tannpirker eller tanntråd i nærheten! Husjameg!

Når du har sett ferdig en sesong av en serie og må vente ett år på neste
Dette skulle faktisk vært ulovlig spør du meg!

Bad Hair Days
Nå hadde jeg faktisk en bra hårdag i dag, men en dårlig hårdag ødelegger faktisk hele dagen synes nå jeg.

Kviser
Dette trenger jeg vel ikke kommentere?

Uhøflige butikkansatte
Noen butikkansatte er så uhøflige bare du spør om en liten ting. Jeg kan forstå det litt om kunden er skikkelig grinete, men det går an å være litt høflig når man vennlig spør om småting - spesielt når man har bestemt seg for å jobbe i et serviceyrke.

Kjenner du deg igjen?

 

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Ukens Blogg Konkurranse

 • 08.01.2017 kl. 20:28

Heihei! Et nytt år er i gang og derfor tenkte jeg at det kunne vært hyggelig å ha en liten konkurranse, nemlig ukens blogg. Jeg tror vi alle liker å få bloggen vår anbefalt på andres blogger, så denne gangen tenker jeg å velge to blogger som får en anbefaling her. Jeg titter innom alles blogger og den jeg synes har et ryddig og fint design, store og flotte bilder, og oppdaterer jevnlig vil få en anbefaling.

DETTE MÅ DU GJØRE:

1: Like facebooksiden min HER (om dette er gjort, går du videre til neste punkt)

2: Legge igjen en kommentar om at du er med og linke til bloggen din

Er du med? :-D

DATE NIGHT

 • 07.01.2017 kl. 22:40

Heisann hoppsann alle sammen! Ah, da var man tilbake på rommet til Lars etter en koselig date-kveld som startet med middag på Egon, etterfulgt av kino. Vi så plutselig at klokken begynte å nærme seg over fem da jeg fortsatt stod på badet for å gjøre meg klar, og ettersom kinoen startet klokka sju ble vi litt småstressa. Vi kom oss ut døra rundt halv seks og fikk fort bestilt oss litt mat da vi kom frem til Egon. I dag hadde vi virkelig tenkt til å prøve noe nytt på menyen deres, men ettersom vi hadde så dårlig tid satset vi på det vanlige; løkringer til forrett, "Black and White" på Lars og "Ultimate Burger" på meg. Og som vanlig gikk vi like stappmette ut av restauranten femten minutter før kinoen startet. Egon og kinoen ligger ganske nærme hverandre så vi kom oss i gode tide til filmen - også fordi reklamen som kjent varer ganske lenge.

På kino så vi på "Passengers", med Chris Pratt og Jennifer Lawrence i hovedrollene, og jeg skal innrømme at jeg ikke hadde sett filmen om disse to ansiktene ikke var på plakatene rundt omkring. Filmen var ganske bra. Ikke toppkarakter, men absolutt verdt å se. Litt treig i starten, noe som i utganspunktet var nødvendig til en viss grad. Etterhvert bygget den seg opp og ble veldig spennende og romantisk. Perfekt film for både jenter og gutter :-D

På hjemveien måtte jeg stoppe opp i parken for å ta litt bilder ettersom jeg alltid blir veldig rastløs etter å ha sittet så lenge stille, i tillegg blir jeg ofte litt ekstra livlig etter å ha sett på filmer hvor man får en påminnelse om at man bør nyte livet, haha :-D Nå er det fullt med snø overalt - 1 måned forseint! Jaja, nå satser jeg på at det holder seg litt og at det kan bli litt skiforhold. Jeg kjøpte meg ski i fjor som jeg fikk brukt én gang, og jeg håper at det blir mulig å ta de mer i bruk i år. Uansett, nå skal kvelden nytes videre med å slappe godt av, og det håper jeg dere også gjør - evt. har det moro og koser dere!

Hvordan har din lørdag vært?

 

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

My New Favorite Perfume

 • 06.01.2017 kl. 15:39

Heihei alle sammen! God helg :-D Må innrømme at denne første startuka etter juleferien har vært tung. I ferien gjorde jeg det som en vane å være oppe til halv fire, stå opp elleve-tolv, slappe av og ha det moro med masse fine mennesker, og plutselig skal man opp litt over seks og jobbe blant masse unger, noe som betyr høyt støynivå. Hehe, jaja, det å komme tilbake til hverdagen har sine gode sider også - blant annet kommer man inn i treningsrutinene og spiserutinene blir hakket bedre, i tillegg til at man kanskje får litt dagslys på seg. Planene videre denne fredagen er å trene før jeg skal ta toget til Gjøvik for å nyte en helg med Lars.

I ferien da jeg var hos Lars og familien hans i Asker kom plutselig moren hans inn på rommet med denne store, fine parfymeflaska fra Elie Saab. Søstra til Lars hadde egentlig fått den i gave av ei venninne av moren, men hun synes den hadde en litt for voksen duft, og derfor fikk jeg tilbud om å få den. Selvfølgelig sier jeg ikke nei til gratis parfyme, og herlighet så fantastisk den dufter! Bare jeg sprayer på et par ganger lukter det i flere timer. Her om dagen hadde jeg sprayet på meg parfyme på rommet, og noen timer senere hadde mamma luktet det helt ut i gangen utenfor, haha! Nei så denne parfymen er jeg virkelig fornøyd med.

DU KAN KJØPE PARFYMEN HER

"Duften er inspirert av de varme strålene fra en soloppgang. Utstråler en uventet friskhet. En spennende duft fra den libanesiske haute couture designeren.
Duften er ultrafeminin og har en blomstrende treaktig sammensetning.
Toppnote: Mandarinbomst, gardenia
Hjertenote: Jasmine, sambac
Bunnote: Sedertre, patchouli, rose honey"

- Blivakker - her

Har du testet ut denne?

 

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Siste innkjøp fra nelly.com

 • 05.01.2017 kl. 16:47

Heihei alle sammen! I romjula og starten av januar er det alltid stappfullt av salg overalt, og jeg liker veldig gjerne å gå amok på shopping. Denne gangen har jeg derimot vært veldig flink og kun gjort noen få knallkupp på nelly.com! To kjoler, en t-skjorte og et skjørt for 367kr - ikke galt det eller? Hvertfall ikke når alt passer og er superfint! Jeg ble veldig fornøyd med alt sammen og gleder meg spesielt til å bruke kjolene i sommer. Skjørtet nederst i innlegget er litt mørkere i virkeligheten og en del finere. Dessverre synes jeg det er veldig vanskelig å ta bilder nå som det blir så fort mørkt ut. Ah, klarer nesten ikke vente til det blir lengre lyst og man endelig kan ta klare og flotte bilder utendørs!


Blomsterkjole til 99kr (80%, 499kr)

Kjole med blomsterprint, åpen rygg og åpent parti foran, i tillegg til utsvinget skjørtedel.


T-skjorte til 74kr (60%, 289kr) Utsolgt!
T-skjorte originalt fra Bik Bok. Enkel og grei med knapper foran.


Blondekjole til 79kr (80%, 399kr)

Hvit kjole med blondeoverdel og underdel i trikot. Polokrage med knepping i nakken.


Skjørt til 115kr (60%, 289kr)

Semsket skinnimitasjon, frynser og stretchy. Gliselås på siden.

Likte du noe av dette? :-D

NYTTÅRSAFTEN 2016-2017

 • 04.01.2017 kl. 15:35

Wæh, endelig litt bilder fra nyttåraften. Enda flere ligger selvfølgelig i arkivet mitt her på mac'en, men tror de skal holdes blant gjengen som var med på festen, haha :-D Det var virkelig en morsom og koselig kveld, selv om jeg ikke kom i den rette feststemningen. Jeg kan ihvertfall innrømme at jeg ikke husker alt og at jeg ikke var på mine fulle fem hele kvelden, hehe! Det var faktisk en litt kaotisk kveld da en av gjestene klarte å kaste opp, jeg gråt fordi en av kompisene mine tok et hardt politigrep på meg, og alle vimset egentlig rundt overalt. Moro var det hvertfall, og jeg har stor glede over å kunne se tilbake på disse bildene :-D

Herregud hvordan er det mulig? Paret ovenfor er så sinnsykt fotogene sammen og får alltid til et bra bilde som viser hvor søte de er. Meg og Lars derimot - neida! Haha, vi prøver og prøver og prøver men en av oss roter det nesten alltid til. Noen bra bilder blir det selvfølgelig av oss også, men ikke så bedårende som det ovenfor!

Endelig fikk jeg også tatt med meg polaroid-kameraet og brukt litt foto. Se så flotte :-D

Hva gjorde du på nyttårsaften? Hadde du en fin kveld?

Topp 48 Sminke

 • 03.01.2017 kl. 15:24

Hei alle flotte lesere! Godt nyttår til alle sammen :-D Nå er 2017 i full gang, og jeg satser på en sunnere livsstil enn den som har vært i juleferien, haha! Sittestilling og masse mat og julegodt tar faktisk på kroppen, og jeg er klar for å komme inn i mine vanlige, sunnere trenings- og matrutiner. Akkurat nå er også shoppinglysten på topp på grunn av alt salget - det er vel ikke bare meg? Allikevel har jeg faktisk klart å holde meg greit unna, og jeg satser på at det fortsetter for jeg trenger virkelig ikke noe nytt for øyeblikket. Allikevel må jeg innrømme at jeg har tar en titt når jeg får mailer fra ulike nettsider som tilbyr produkter til en billig penger. Der blant annet blivakker.no som viste til sine "Topp 50 Sminke", og her har jeg fått plass til 48 av dem! Åh, så mye fint og interessant, eller hva?

Du kan finne alle produktene nedenfor HER.

Fant du noe du likte? :-D

Antrekk Nyttårsaften 2016

 • 01.01.2017 kl. 15:03

Dette innlegget skulle egentlig vært publisert 18:00 i går.

Heisann alle sammen! :-D Da var det jammen meg nyttårsaften igjen, og om seks timer kan vi faktisk si at det er 2017. Hvor sykt er ikke det? Både jeg og noen av venninnene mine er helt enig i at vi fortsatt lever i 2010 i hodene våres. Tenk at 2007 er TI år siden!!! Det er virkelig alt for skummelt å tenke på, men sånn er det. Tiden går, vi opplever mye nytt og lærer forhåpentligvis ting på veien vår. 2016 har vært en liten berg og dalbane, og jeg tror det er flere som er klare for et nytt år (hvertfall ut ifra det jeg har lest på jodel, haha!).

Nå har jeg og Lars pyntet ferdig huset til nyttårsfest og nå gjenstår det kun litt småting som å lage taco og gjøre en siste finish. Kjolen jeg har på er fra nelly.com. Den var egentlig enda mer poff, men jeg klippet av et av stoffene under slik at den ble litt mindre. Denne ble dessverre kjøpt for snart ett år siden, så den er ute av lageret, men det finnes helt sikkert noe lignende ett eller annet sted, hehe :-D

Da håper jeg alle får en veldig fin nyttårsfeiring og nyter de siste seks timene av 2016! GODT NYTTÅR :-D

Hva skal dere i kveld?

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no