hits

ORANGE SWEATER

 • 31.01.2018 kl. 19:24

Heihååå, alle sammen! Phjov, da var jeg endelig hjemme, godt planta i joggisen og kan slappe litt av. Ikke at jeg har gjort så alt for mye i dag, man det er alltid like deilig å komme seg hjem og slenge seg nedpå. Rett etter skolen i dag dro jeg nemlig til Starbucks for å øve til naturfagsprøve. OK, helt ærlig tok jeg først turen innom H&M, hvor jeg egentlig bare skulle kjøpe et par sokker, men så var det jo selvfølgelig et megasalg, så da måtte jeg bare prøve noen skjørt, hihi! Jeg hadde dessverre glemt bankkortet hjemme og fikk derfor låne kontanter av ei venninne, så jeg fikk bare (heldigvis) kjøpt én ting, nemlig verdens råeste skjørt♥ Følg med til helga så kommer det nok noen bilder av det!

Nå skal jeg lage litt tomatsuppe (matchende med dagens antrekk, haha!) og se på Farmen Kjendis når det starter om en halvtime. Nå er det bare to dager igjen av skole før helg, og jeg er så gira på helg denne uka! Det er nemlig bursdagsfest for to kompiser, og nå har det ikke vært skikkelig fest på en stund. Som den festelskeren jeg er kan jeg virkelig ikke vente, og jeg gleder meg sykt til å møte alle de fine menneskene igjen! På den andre siden vil jeg ikke ha for høye forventninger, i tilfelle det plutselig ikke skulle bli så bra, haha, flere som kjenner seg igjen?

Hvordan har din onsdag vært? :-D

#hverdag #onsdag #mote #fashion #outfit #ootd #antrekk

Disse 24 skoene står på min ønskeliste!

 • 30.01.2018 kl. 19:00

REKLAME

Heiii dere! I dag har jeg virkelig kost meg på zalando.no med å scrolle meg gjennom hundrevis av sko! Altså, jeg har jo egentlig nok sko (får man egentlig nok sko?), og har ikke planer om å bruke penger på det akkurat nå, men det må jo være lov å drømme seg litt bort. Så jeg la til *kremt* et par *kremt* sko på ønskelista mi, og de ser dere her, hihi... Herregud se så mye fiiint da dere! Jeg blir rett og slett helt forelsket jeg altså, og jeg kan ikke nekte for at alle disse godt kunne vært mine. Dessverre er det lite sannsynlig, men igjen; gjør som meg og drøm dere litt bort!

1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  12
13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19  -  20  -  21  -  22  -  23  -  24

Hvis jeg skulle valgt seks av disse jeg virkelig må kjøpe meg, må jeg nok si 5, 6, 7, 11, 20 og 23, ooog 18 til trening! Haha, skal vedde på at kjæresten rister oppgitt på hodet om han ser dette innlegget, for "hvem trenger vel mer enn 2 par sko; ett til sommer/høst og ett til vinter/vår?". Nei og nei, noe jeg virkelig ønsker meg når jeg flytter for meg selv er et walk in closet hvor man kan se alle mine vakre sko, flere som kjenner seg igjen?

Fant du noen favoritter her?

#mote #fashion #sko #shoes #zalando #ønskeliste

8 LYKKELIGE ØYEBLIKK I 2017 - del 3

 • 29.01.2018 kl. 13:12

DEL 1 →HER
DEL 2 →HER

KRISTIANSAND
I høstferien i 2017 tok jeg turen til venninna mi som studerer i Kristiansand, og det var virkelig en velykket tur! Vi (hun) fikk tatt masse bilder av meg, noe jeg ble veldig fornøyd med, haha. Vi fikk shoppet, spist, drukket og hadde rett og slett noen utrolig koselig og morsomme dager sammen♥

"PHOTOSHOOT" PÅ ASKER MUSEUM
I høst tok jeg og Lars turen til Asker Museum, som har så innmari fine omgivelser, for å ta litt bilder. Det ble etter min mening noen veldig fine bilder, og ettersom jeg koser meg veldig foran kameraet når det bare er oss to, så ble det en veldig velykket dag!

HALLOWEENFEST
Haha, jaa, vi hadde masse fantastiske fester iløpet av 2017, men dette må jo være en av de beste. For en fantastisk kveld med masse kule kostymer, kjente og nye folk, latterkuler og rett og slett masse gode minner. Jeg koste meg gløgg igjel her, og kan nesten ikke vente til helga når det er klart for en ny fest med disse folka her!

JULEBORD MED INSP-GJENGEN
Åh, dette var også en innmari koselig kveld med alle de fine jentene fra INSP! Vi fikk komme på besøk til Otto (som hadde vært hos oss på INSP 3 ganger med ulike brands) i hans nye villa på Holmenkollen. Så mange fine jenter samlet på ett sted kan ikke gå feil, og selv om kjolen ble ødelagt rett før jeg dro (dekker det over med veska, haha), så ble det en super kveld :-D

BURSDAGS-/SLAVPARTY
Enda en feest med disse folka, haha! Denne gangen var det bursdagsfest med slav-tema, hvor folk kunne komme i joggedress eller felleskjøpsdress. Ikke at felleskjøpsdress har noe med det temaet å gjøre, men ettersom jeg fikk dette i bursdagsgave fikk jeg lov til å bruke den, haha - for et behagelig festantrekk, og for en velykket kveld :-D

JULEFEST
Julefesten hos meg i desember ble hellet ikke annet en velykket. Jeg skal innrømme at det var noen tidspunkt jeg stressa og løp rundt som en gal fordi jeg var vert, men alt i alt ser jeg på det som en veldiiig fin kveld, selv om jeg ikke husker alt, haha!

JULAFTEN
Julaften ble for meg som vanlig en veldig behagelig, rolig dag. Startet som vanlig med TV-titting, godteri og masse god mat utover kvelden, og noen fantastiske julegaver! Du kan se video med julegavene jeg fikk HER.

NYTTÅRSAFTEN
Helt til slutt; nyttårsafteeen! Dette ble en rolig, koselig og morsom kveld med noen av mine nærmeste. Vi var bare 5 stykker, men det ble allikevel en fin slutt på 2017 og en fin start på 2018! I tillegg hadde jeg den fineste kjolen ever, fra nelly.com HER (annonselenke), hehe♥

Hvordan var 2017 for deg? :-D

VI REISER OM 1 MÅNED!

 • 28.01.2018 kl. 19:00

Heiii dere og god søndag! Wii, da har Lars og jeg nettopp kommet hjem fra en liten tur ute i winter wonderland, tatt oss en dusj og sitter nå godt planta i stolen og senga. Han gamer og jeg blogger = #couplegoals, haha! Uansett, for noen uker tilbake bestilte jeg og Lars oss en liten tur til vinterferien. Selv om jeg ikke har så alt for mye inntekt for tiden ønsker jeg virkelig å oppleve litt steder og reise. Derfor drar vi til Praha om 4 uker!

Praha er ikke det stedet jeg aller, aller helst vil dra på jord, men jeg tror absolutt det er verdt et besøk og blir morsomt å oppleve! Det pleier uansett aldri å slå feil når jeg drar sammen med han fineste fyren her♥ Så nå har vi fiksa flybilletter og hotell, og gleder oss masse til avreise om noen uker - det kommer jo til å gå så fort! Hvis noen her har vært i Praha og har noen steder dere absolutt vil anbefale å få med seg er det bare å skrike ut i kommentarfeltet. Wii, jeg gleder meg!

Skal dere på noe ferie i nærmeste fremtid? :-D

HAR DU VINTERDEPRESJON?

 • 25.01.2018 kl. 16:00

Jeg vet med sikkerhet at flere sliter med symptomer som energimangel, mer behov for å sove, mer matlyst og sosial tilbaketrekning på denne tiden av året. Dette er noen av symptomene til den såkalte «vinterdepresjonen» ifølge NHI, og jeg er helt sikker på at flere kjenner seg igjen. Siden forrige uke har jeg følt meg ganske sliten, litt trist og matlysten har økt - altså, denne uka har jeg seriøst vært sulten nesten hele tiden, og søtsuget har økt skikkelig! Det er så sykt irriterende, og forrige uke kunne jeg spesielt merke at jeg helst ville trekke meg unna sosiale sammenkomster - noe som ikke er likt meg i det hele tatt. Uansett hva jeg sa til meg selv så var det bare noe i kroppen min som sa imot meg.


#bustehue, haha

Selvfølgelig blir jeg halvveis stressa når jeg føler meg sånn, og lurer fælt på hva som egentlig feiler meg. Så kom jeg på denne vinterdepresjonen; en psykisk lidelse som dukker opp i mørketiden. Noen forskere mener denne lidelsen eksisterer, mens andre ikke. Jeg er ihvertfall helt sikker på at dette er noe flere kan merke i mørketiden, fordi dagene blir kortere og det blir fortere mørkt (selvfølgelig). Nå som jeg har lest meg litt opp på det også blir jeg faktisk ganske lettet, fordi det da forhåpentlig blir bedre snart! Ifølge NHI er dette noen forebyggende råd:

1. Oppsøk lys 2. Lys opp omgivelsene: 3. Lad opp batteriene 4. Sov godt 5. Beveg deg
LES MER HER

Kjenner du deg igjen i dette?

6 FAVORITTER TIL LEPPENE!

 • 24.01.2018 kl. 19:00

Heihei! Nå tenkte jeg å gi dere en liten anbefaling på noen av mine favoritter når det kommer til leppene. Jeg prøvde å plukke ut fra ulike merker, og det er selvfølgelig noen jeg bruker oftere her enn andre, men alt i alt er dette leppeprodukter jeg liker veldig godt! Kanskje du finner en ny favoritt♥

MAKEUPMEKKA LIPSTICK "Rosy Kiss"
Dette er faktisk den eneste leppestiften jeg noengang har brukt opp. Den er så myk og enkel å påføre, i tillegg til at den har en veldig naturlig farge.

MAYBELLINE COLOR DRAMA "610 Stripped Down"
Denne kjøpte jeg nylig hos VITA, etter at jeg så Agnes anbefale den på youtube. Denne er også veldig enkel, pigmentert og gir en nydelig finish!

MAC RETRO MATTE LIPCOLOUR "Rich and Restless"
Dette må jo være den som holder best av alle sammen her. Denne holder seriøst i mange timer og har en frisk farge! Kanskje jeg skal unne meg en til av denne i en annen farge en gang?

KYLIE JENNER LIQUID LIPSTICK "Dazzle"
Denne fikk jeg endelig til jul av ei venninne, og jeg synes den er veldig bra! De kunne vært hakket bedre med tanke på prisen, men jeg elsker hvor godt den legger seg, i tillegg til at den lukter godt, og holder nokså lenge!

MAYBELLINE VIVID MATTE LIQUID "Rebel Red"
Dette er min favoritt når det kommer til rød leppestift. Jeg er ganske sikker på at det finnes en bedre der ute, men til en billig penge og ut ifra de jeg har prøvd må jeg si at denne er mine røde favoritt.

MAKEUP REVOLUTION
Da jeg hadde Makeup Revolution sin julekalender fikk jeg blant annet denne lilla leppestiften, og den er så kul! Det er ikke en av de jeg bruker så ofte, men om du ønsker at leppene skal skille seg litt ut er denne perfekt. Med en god lip liner under holder den seg også godt på!

Etter å ha tatt på alle disse leppeproduktene på armen prøvde jeg å skylle dem under vann for å se hvilke som holdt best, og best ut i testen kom MAC sin Matte Lipcolour - mest sannsynlig fordi den tørker inn, etterfulgt av Kylie Jenner sin Liquid Lipstick. Det var vel kanskje makeupmekka sin som falt fortest av etter å ha gnikket litt, men der må jeg også understreke at det samme ikke gjelder liplinerene deres - de sitter som et skudd!

Har du prøvd noen av disse? :-D

#sminke #skjønnhet #makeup #lepper #lips #lipstick

Red Coat and Grafitti on the Walls

 • 21.01.2018 kl. 20:40

Goood søndagkveld alle sammen! Jeg regner med at de fleste av dere akkurat nå slapper av samtidig som dere forbereder dere på en ny uke. For min del er jo jeg så heldig at jeg har fri på mandager, så jeg tar det fortsatt med ro og later som at uka mi ikke starter på ordentlig før tirsdagen, aah, så deilig! I dag har jeg uansett hatt en utrolig fin søndag med skøyting (3.uka på rad nå og jeg må innrømme at jeg begynner å bli flinkere, haha) og soving, samtidig som jeg og Lars nettopp er ferdig med å se på disney pixar-filmen Brave. Så med det kan man offisielt kalle dette en typisk søndag!

Disse bildene tok jeg i går da det ble en skikkelig date-night på meg og Lars. Vi vurderte egentlig å ta en tur ut på byen med noen venner, men ettersom nesten ingen kunne bestemte vi oss brått for å dra på kino for å se "Jumanji: Welcome to the Jungle"; en film jeg absolutt må si at jeg synes var morsom og spennende! Noen andre som har sett den?

Etter at vi hadde vært på kino gikk vi bort til Pigen i Drammen for å få i oss litt mat, der det ble burger på meg og indrefilet på Lars. Kan med hånda på hjertet si at det ikke har vært mangel på mat og snop i helga hvertfall, herregud! Det er jo helt tragisk hvor mye man kan stappe innpå innimellom... Flere som kjenner seg igjen eller? Jaja, gjort er gjort og spist er spist som faren min sier - ingenting å gjøre med det. Derimot kan jeg velge å ta litt sunnere valg fra og med i morgen, haha!

Hvordan har helga deres vært? :-D

5 vårtrender - 20 klesplagg!

 • 19.01.2018 kl. 17:08

Bildekilde

Hei dere! Nå er jeg nok ikke alene om å glede meg til våren, og her om dagen kom jeg over at Bik Bok hadde delt fem vårtrender som kommer inn i 2018. Altså, nå må det bare understrekes at jeg overhodet ikke ønsker å presse noen til å følge trender, du må rett og slett kjøre din egen stil. Allikevel synes jeg som moteinteressert det er veldig morsomt å følge med på hva som er inn og hva det mest sannsynlig kommer mer av i butikken fremover! Ikke minst er det jo spennende å se om jeg liker noe av det, og i år må jeg virkelig si meg superfornøyd! Hverfall om vi skal se på hva som ble vist på catwalken av de store designerne! Hvis du vil se flere trender og bilder kan du klikke deg inn →HER←♥

PRINTS: FLOWERS

ONLY  River Island  -  ONLY  ONLY

THE NEW DENIM

New Look  -  Vila  Tommy Jeans  -  Missguided

TRENCH COATS

Ralph Lauren  -  Glamorous  River Island  -  NLY Trend

SEE-THROUGH

New Look  -  New Look  -  Object Collectors Item New Look

POP-COLOURS

NLY Trend  -  Samsøe Samsøe  -  Glamorous  -  NLY Trend

Hvilken trend liker du best? :-D Jeg må nok si Pop-Colours!

#mote #fashion #trend #trender #klær #vår #spring

I dag har jeg en dårlig dag...

 • 18.01.2018 kl. 16:48

Vet dere de dagene? Hvor du bare våkner opp og uten at du aner hvorfor er hodet ditt stilt inn på "negativ". Jeg er ganske sikker på at alle her opplever vonde dager, noen opplever vonde uker og måneder, men i dag har ihvertfall jeg en slik dag. Som regel klarer jeg alltid å tenke positivt om meg selv. Ikke i den forstand at jeg vaser rundt og snakker om hvor bra jeg er, men rett og slett bare føler meg bra med meg selv. I dag er ikke en sånn dag.

Bloggen er som regel et sted jeg føler for å spre glede og inspirasjon, men jeg ønsker også å belyse det at jeg også har dårlige dager, og at det er helt lov å tillate seg selv å ha det. Det er superviktig å ta vare på psyken sin og skrive det ned eller snakke med noen om man trenger det!

Helt siden jeg stod opp klokka sju i dag var det noe i meg som fikk meg til å ville gråte, og jeg aner ikke hvorfor. Skoledagen var også preget av det, selv om distraksjoner og fine mennesker fikk meg over på andre tanker. Nå har jeg vært hjemme et par timer og heldigvis skal jeg på jobb på SATS BASE etterpå og ha en BodyPump-time med alle de fantastiske medlemmene som møter opp! Hvis ikke jeg skulle det i dag måtte jeg nok funnet på noe annet, for jeg orker virkelig ikke sitte inne å la meg råtne i mine negative og vonde tanker - det gjør jo så vondt. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan noen overlever med å føle seg sånn over lengre tid, jeg har jo nok med én dag! Huff, jaja, jeg håper hvertfall at morgendagen blir bedre og at jeg kommer meg opp fra gjørma. Nå får jeg sette meg godt ned og se litt på min favorittserie, Sex and the City, for å få tankene over på noe annet.

Hva gjør du om du har vonde dager?

ÅRETS FØRSTE SKITUR

 • 17.01.2018 kl. 19:52

GLIIIS! Da var jeg faktisk hjemme fra årets første skitur. Herregud jeg har jo ikke stått på ski på 2 år, og før det igjen var det enda lenger siden! Da jeg kom frem til skiløypa var selvfølgelig ikke lysene på, så jeg freaket halvveis ut og ble ganske oppgitt ettersom jeg endelig hadde kommet meg ut og gått 10 minutter opp til løypa. Jeg bestemte meg allikevel for å gå ut i mørket, og da jeg kom litt innover var det heldigvis lys. Jeg ble letta og storkoste meg virkelig på ski! Og dere, jeg tryna ikke en eneste gang - hvor bra er ikke det? Jeg klarte å stake, bremse og følte meg stort sett veldig flink til å ha gått så lite på ski. Det er vel lov å være litt stolt? :-D Nå skal jeg videre til et lite kveldsmøte på treninga/jobben, noe jeg godt kunne vært foruten, hihi!

Liker du å stå på ski? :-D

6 ting jeg ELSKER med Blundstone!

 • 15.01.2018 kl. 13:02

Har du hørt om Blundstone sine boots? Det hadde ikke jeg heller før de kom på besøk til oss på INSP og jeg fikk dette paret. Jeg skal ærlig talt innrømme at jeg ikke falt for de ved første øyenkast, altså i mange øyne ser de ikke så bra ut, men etter å ha gått med de kun i noen dager ble jeg helt frelst! Det er så sykt mye bra med de, og jeg bruker dem jo til og med nå om vinteren. Dessverre er det ikke så mange som har fått øynene opp for disse skoene, derfor tenkte jeg å skrive en liten liste over ting jeg elsker ved disse skoene!

Kan kjøpes hos Lille Vinkel Sko HER eller Footway HER.

GODE Å GÅ I
Jeg synes disse skoene er utrolig gode å gå i, hvertfall etter et par bruk når de får utvidet seg littegrann :-D

KVALITET
Om du først kjøper disse skoene er jeg ganske sikker på at de vil vare leeenge, og de kommer bare til å bli kulere og kulere med årene. Blundstone satser virkelig på kvalitet!

KAN BRUKES TIL ALT
Jeg bruker disse skoene både til hverdags og med festantrekk, som dere så i gårsdagens antrekk her.

PERFEKT TIL KLIMAET I NORGE ÅRET RUNDT
Dette må jo være de ultimate skoene alle bør ha i Norge. Jeg kommer garanter til å bruke de året rundt!

VANNTETTE
Disse boots'a er så og si vanntette, og mens venninnene mine må gå forbi og hoppe over vanndammer kan jeg gå rett i dem, haha!

ENKLE Å TA PÅ
Dette punktet måtte jeg bare ha med, for etter å ha brukt dem et par ganger er de sykt enkle å ta på seg ettersom du kan ta dem på bare ved å dra i de to "merkene" som er både foran og bak på skoen.

Står disse på ønskelisten din? :-D

OUTFIT: Black Tulle Skirt

 • 14.01.2018 kl. 19:24

Hei dereee! Da har jeg nettopp fått i meg litt pinnekjøtt med familien til Lars, noe som var veldig godt, men av en eller annen grunn fikk jeg veldig vondt i magen, noe som ikke var like gøy åpenbart... I dag har Lars og jeg uansett hatt nok en skøytesøndag, noe som var enda morsommere enn sist søndag ettersom jeg for det første ikke falt en eneste gang og jeg klarte det bedre enn sist! Woho, jeg gir meg ikke, haha :-D

I går hadde vi besøk av noen venner i kjelleren hos Lars hvor vi koste oss med pizza, drikke og snacks, i tillegg til å se på litt youtubevideoer som egentlig ikke interesserer meg noe særlig. Senere på kvelden fikk vi også litt Kahoot igang, noe som egentlig heller ikke var så velykket fordi det bare var surr med å lage sin egen og umulig å finne noen ferdige som var bra. Men jaja, på tross av det var det en veldig koselig og morsom kveld!

SKJØRT fra H&M  |  FISHNET TIGHTS fra nelly.com  |  SKO fra Blundstone

Jeg fikk i tillegg tatt i bruk dette skjørtet som jeg kjøpte på H&M på salg til 150kr, se så kult da! Fishnet-strømpebuksene ble også brukt for 3.(!!!) gang denne uka, haha - nå har jeg fått helt dilla, men de gir jo virkelig den siste finish'en! Må også si at jeg digger at noen så behagelige boots kan bli så fine til et festantrekk. Har skrevet om disse før men tenkte å skrive litt mer om dem i et innlegg imorgen. Virkelig en av mine favorittsko!

Hvordan har helgen deres vært? :-D

#mote #fashion #trend #antrekk #outfit #ootd

Fra KJEDELIG til STILFULLT på 1-2-3!

 • 12.01.2018 kl. 18:25

Altså se så stor forskjell da dere! Det er lite som skal til for å gjøre et antrekk litt (eller ganske) mer spennende. Noen trives jo veldig godt med enkle antrekk og det er jo selvfølgelig helt greit, men for min del liker jeg å mikse og trikse litt slik at man kan få så mye variasjon som mulig, det er jo så gøy :-D Her kommer 4 enkle triks du også kan følge om du øsnker en litt mer spennende stil! I dag var det faktisk ei i klassen min som sa "jeg digger stilen din i dag", i tillegg til et par kommentarer på den fine fargen på toppen, og det er jo alltid koselig å få komplimenter på :-D

SMYKKER
Smykker er noe jeg virkelig ikke klarer meg uten! Det skjer sjeldent at jeg går ut uten smykker, rett og slett fordi det finnes så innmari mye forskjellig i forskjellige farger. Ringer klarer jeg meg spesielt ikke uten!

FISHNET TIGHTS
Dette fikk jo ikke jeg øynene opp for før denne uka, selv om jeg selvfølgelig har sett det overalt i et par år nå. Dette anbefaler jeg absolutt om du ønsker et lite piff til antrekket ditt (om du bruker noe hvor den synes selvfølgelig, som et skjørt, en hullete bukse eller shorts).

BELTER
Åh, jeg elsker belter! Se så mye det gjør med dette antrekket da! Man kan jo også bruke små skjerf som belter i forskjellige farger og her finnes det alt av muligheter fra rocka til glitrete belter.

FARGER
Jeg vet hvor enormt mange som er redd for å bruke farger i dag, men det er jo så fint, herregud! Jeg skulle ønske at jeg så mer av farger ute på gata. På vinteren blir det jo kanskje litt vanskelig når man må pakke seg inn til en snømann, men ellers burde man absolutt teste ut farger. I mine øyne gjør dette alt mye bedre♥

Har du noen tips du liker å følge eller foretrekker du det enkelt? :-D

#mote #fashion #outfit #ootd #antrekk #tips #fredag #blogg #hverdag #trend

TRE NYE KLESPLAGG

 • 11.01.2018 kl. 19:00

Hei dere! I dag må jeg nesten bare innrømme at jeg har litt skrivesperre... Jeg har rett og slett ingen aning om hva jeg skal skrive om, men tok allikevel litt bilder av dagens antrekk hvor jeg bruker tre nye klesplagg! Buksa er det første gang jeg bruker og jeg må si meg ganske fornøyd! Den er litt lav i livet ovenfor hva jeg liker best, og den faller litt lett ned, men med belte funka det veldig bra! Også digger jeg at den har disse detaljene på knærne og oppover låra, sykt kult♥ Den stripete skjorta er det også forste gang jeg bruker - se så fin da! Tenkte også å gjøre antrekket litt mer spennende med en glittertopp, rett og slett fordi jeg liker å gjøre det litt "extra", haha :-D

Bukse fra Nelly.com  -  Glittertopp fra Carlings  -  Skjorte fra H&M

Hvordan har deres dag vært? :-)

#blogg #hverdag #torsdag #klær #clothes #innkjøp #antrekk #outfit #mote #fashion #ootd

8 LYKKELIGE ØYEBLIKK I 2017 - del 2

 • 10.01.2018 kl. 19:00

LES DEL 1 HER!

HYTTETUR MED FAMILIEN TIL LARS
Sommerminner altså!!! Alt blir så mye bedre når det er sommer, varmt og idyllisk, eller er det bare meg? Haha, her var jeg hvertfall på hyttetur med familien til Lars, og det ble noen veldig rolig og avslappende dager, hvor vi også fikk tatt litt fine bilder og jeg prøvde å fiske for første gang (det funket forresten ikke så bra, haha!)

SOMMERHYTTETUR MED VENNER
Enda en hytetur på samme hytte som ovenfor, bare med masse fine venner! Herregud dette var en fantastisk helg, med sykt mye dansing, sang, drikke og ikke minst latter og gode minner!

20-ÅRSDAGEN MIN
Yea, bursdagen min i år startet ute på byen da den tikket 00:00 og datoen skiftet til 3.september. Dette var egentlig ganske spontant, ettersom jeg bare ble med ei venninne på en bursdagsfeiring og de fleste av oss endte ut på byen. Selv om jeg ikke var med masse kjentfolk ble det en sykt bra natt med masse dansing og ja, jeg koste meg rett og slett mye! På kvelden skulle jeg møte Lars, bestevenninna mi og kjæresten hennes for å spise ute, men da jeg kom var det plutselig 5 til der som en overraskelse! Herregud det var sååå koselig og jeg ble skikkelig overrasket, og det ble dermed god mat og bursdagssang, hihi♥

HØSTHYTTETUR MED VENNER
Enda en hyttetur, haha! Denne hytteturen var også en helt fantastisk helg. Hytta lå jo ved så fine omgivelser og med tanke på at jeg hadde så fine folk rundt meg ble det til en veldig morsomt og avslappende tur. Dette må vi virkelig få til igjen i 2018!

GROOVY DINER MED IDA
Restaurantbesøket i sommer sammen med venninna mi Ida var også superkoselig! Vi dro helt til Tønsberg til Groovy Diner - en restaurant med sykt elsk innredning og smakfull burger. Namnamnam, såå glad for at denne restauraten skal komme til Drammen i februar :-D

INSP LOVE
I september ble jeg også invitert til Insp Love på Grünerløkka hvor jeg endelig møtte folk som har samme interesserer som meg innenfor spesielt mote og litt skjønnhet. Dette er jo en workshop som er nesten hver uke hvor nye merker kommer på besøk eller vi får besøke dem. Jeg lærer hvertfall mase nytt og er veldig glad for å bli kjent med så mange fine jenter! Kan ikke vente til det starter opp igjen mot slutten av januar♥

1,5-ÅRSFEIRING MED LARS
Haha, litt spesielt å feire 1,5år, men vi gjorde det allikevel fordi vi hadde så lyst til å gjøre noe koselig sammen! Dette restaurantbesøket ble ihvertfall veldig velykket og jeg ser tilbake på det som innmari koselig, i tillegg til at det var veldig god burger, haha!

JEG KOM I AVISA
Dette må jo nesten være noe av det jeg synes var morsomt med 2017. Jeg ble jo kontaktet av ei fra Drammens Tidende som synes bloggen min hadde et lite ekstra budskap, og jeg møtte henne derfor til et intervju hvor vi snakket sammen. Artikkelen kom ut og jeg har rett og slett bare fått koselig tilbakemeldinger, og det er jo så gøy! Du kan lese hele artikkelen HER.

Vil dere se en del 3 av lykkelige øyeblikk i 2017? :-)

DET PERFEKTE HIGHLIGHTER-PALETTET

 • 09.01.2018 kl. 19:00

Heiii dere! Okei, litt sminketips må også til her på bloggen, spesielt med tanke på hvor glad jeg er i sminke. Jeg har jo masse favorittprodukter, og til jul fikk jeg meg en ny favoritt. Nemlig et highlighter-palette fra NYX. Altså, her har vi jo alle mulige farger, de er ganske pigmenterte, og dette har hvertfall blitt en ny favoritt hos meg. Jeg liker å blande litt farger sammen slik at jeg får en ekstra fin finish. Elsker spesielt at lilla er med her for det gir virkelig en fin tone i highlighteren.

Nå er jo jeg generelt veldig glad i highlightere, så selv om denne varer lenge tar det vel ikke lange stunden før jeg faller for enda en ny highlighter, haha! Jaja, sånn er det med oss som liker sminke og elsker å teste ut nye ting. Andre kjenner seg kanskje igjen i det samme bare med en annen ting, hihi!

♥ SE MER OG KJØP TIL 149KR HER

MITT BESTE KJØP PÅ LENGE!

 • 08.01.2018 kl. 19:00

Altså, dere, jeg vet jeg henger ganske langt etter, og noen av dere kjenner dere sikkert igjen, men jeg har endelig skaffet meg mine første nettingsstrømpebukser! Dette tok jo helt av i 2016/2017, og først må jeg innrømme at jeg synes det var litt merkelig, men etter å ha sett det mer og mer synes jeg det var innmari kult, og ettersom det nå var salg på nelly og det klødde i fingrene mine etter å skaffe seg et par, så kjøpte jeg likegjerne to stykker! Selvfølgelig litt forskjellige, hehe!

FISHNET TIGHTS 29,- HER (annonselink)

Jeg, så klønete som jeg er klarte selvfølgelig å tryne foran masse mennesker da jeg løp ut av bussen i byen i dag for å rekke neste buss jeg skulle ta. Jeg sklei bortover på knærne (som en rockestjerne, haha!) og fikk et nydelig hull på kneet i de nye strømpebuksene mine - yesda! Det er jo trossalt mandag så....

Ihvertfall ser jeg nå hvor enormt mye et sånt basisplagg kan gjøre for garderoben! Herreguuud, I love it♥ Dette må faktisk være et av mine beste kjøp på lenge! Det kan virkelig gjøre et antrekk så enormt mye mer spennende og moterikt. Selvfølgelig bryr ikke alle seg like mye om dette, men for meg som er interessert i klær og mote er det utrolig spennende og morsomt å se at et så lite plagg kan gjøre så mye med store deler av garderoben. Kan virkelig ikke vente med å bruke dem mer! Se så rått!!!

Har du tatt del i denne trenden? :-)

#mote #fashion #trend #outfit #ootd #antrekk #mandag #innkjøp

FIRE ANTREKK MED ÅRETS FARGE!

 • 07.01.2018 kl. 22:13

Heeey!!! Fysøren nå har jeg sitti og scrolla nedover utallige plagg på nelly.com for å finne frem litt inspirasjon og dele litt plagg med dere hvor årets farge er i fokus. Klarer dere å gjette hvilken farge det er? GUUUL! Yeah, dette er mitt år for å si det sånn, haha :-D Jeg elsker jo gult og flere av dere og folk jeg kjenner har jo kommentert hvor godt jeg kler gult, noe som er så koselig ettersom dette er en farge som alltid fanger blikket mitt hvor enn jeg er. Så i år dere, gjett hvem som kommer til å leve i påsken hele året, haha! Her har jeg hvertfall funnet 4 ulike antrekk til enhver stil, kanskje dere finner en ny favoritt? Isåfall er det bare å klikke dere inn på det dere vil sjekke ut under hvert bilde♥

Inneholder annonselinker

BUKSE  -  JAKKE  -  GENSER  -  LUE  -  SKO  -  ØRERINGER


T-SKJORTE  -  BUKSE  -  GENSER  -  SKOGENSER  -  JEANS  -  SKOSKJORTE  -  DRESSJAKKE  -  JEANS  -  BELTE  -  SKO

Hvilket av disse antrekkene likte du best? :-D

#mote #fashion #outfit #antrekk #nelly #shopping #gult #trend #trendy

BAMBI PÅ ISEN!

 • 06.01.2018 kl. 19:24

Eller, det vil si... en time eller noe, haha! Jaja, i dag bestemte hvertfall jeg og Lars for å ta oss turen ned til Marienlyst Stadion i Drammen for å stå på skøyter. Jeg hadde nemlig bestilt noen skøyter på XXL til 299kr i romjula og i går fikk jeg hentet dem hos XXL. Herreguuud, jeg har jo ikke stått på skøyter siden rundt 7.klasse, så her snakker vi Bambi på isen! Lars føyk av gårde i full fart ute på isen mens jeg fokuserte på å holde meg på beina. Det ble et par fall, som gjør ganske vondt i rumpa og jeg ender nok opp med et stort blåmerke på albuen, haha!

Noe jeg skal gå til innkjøp til neste gang er helt klart en hjelm! Altså, selv om man kan føle seg som en tulling er det så viktig hvis ulykken plutselig skulle være ute. Så her er jeg altså et elendig forbilde, men til neste gang skal jeg virkelig prøve å skaffe meg en! Jeg bruker hvertfall hjelm når jeg sykler, noe innmari mange ikke gjør. Utrolig dumt, men det får være deres valg. Jeg velger hvertfall å være på den sikre siden. I dag gikk det heldigvis fint (med hodet hvertfall, haha), og selv om det ble iskaldt etterhvert hadde vi en morsom tur på isen før vi tok bussen hjemover igjen!♥

Hvor lenge er det siden du gikk på skøyter? :-D

#blogg #hverdag #lørdag #skøyter #vinter #winter

MIN NYTTÅRSAFTEN!

 • 04.01.2018 kl. 19:24

Selv om det føltes ut som det var i går vi ropte ut "GODT NYYÅÅÅR" mens rakettene smalt og champisen ble åpna, er det faktisk allerede 4.dag i 2018. Haha, eller "allerede" er vel kanskje litt feil å si, for det er jo faktisk fortsatt 361 dager igjen av året. Ok, la ikke snakke mer om det. På søndag og natt til mandag feiret jeg nyttårsaften med kjæresten, bestevenninna mi og kjæresten hennes, i tillegg til at ei annen venninne kom senere! Det var altså ingen stor fest sånn som det for eksemepl var ifjor, men det var allikevel utrolig koselig!

Det ble utrolig god mat med kalkun, wokgrønnsaker, fløtegratinerte poteter og waldorfsalat, mmmh!!!♥

Nyttårsaften min for 2017/18 ble altså fylt med koselig stunder, god mat, stjerneskudd, litt champis og spilling av politisk ukorrekt. Turen før vi kom til de vi feiret hos var ikke like idyllisk, men, jaja, haha! Jeg og Lars måtte nemlig løpe ned til togstasjoen mens det snødde ganske mye, ettersom vi ut av det blå måtte rekke et tog fordi vi plutselig ikke kunne bli kjørt allikevel. Med bæreposer, dårlig tid, glatte veier, pynta og gode og svette etter å ha løpt ned med store vinterjakker var ikke akkurat det så gøy, men haha, det kunne vært så mye verre, og nå er det jo bare komisk. Det morsomste (i ettertid) var at jeg klarte å tryne oppå det hele så den ene delen av langefingeren min var helt blå, haha! Det er tragisk hvor lett jeg får blåmerker...

2017 har bydd på mange fantastiske stunder, og selv om det har vært et år med et par ganske store nedturer vil jeg nok runde av med å si at det stort sett var et veldig fint år. Hvertfall når jeg ser tilbake på kamerarullen og alle bildene og videoene jeg har tatt, haha! Gleder meg til enda et fint år med masse fantastiske minner med disse og alle de gode menneskene jeg har i livet mitt!

Processed with VSCO with x4 preset

Hvordan var deres nyttårsfeiring?

8 LYKKELIGE ØYEBLIKK I 2017 - del 1

 • 03.01.2018 kl. 19:00

TEATER OG RESTAURANTBESØK
Jeg vet ikke hvorfor jeg husker dette som en så innmari bra dag, men jeg, Lars, bestevenninna mi Katrine og kjæresten hennes var først en tur i Oslo for å se på et lite teateroppsett som en kompis var med i, noe som var veldig morsomt! Etter dette tok vi turen til Asker for å spise på Egon, etterfulgt av litt bildetakning utenfor. Av en eller annen grunn husker jeg dette som et veldig lykkelig øyeblikk!

LILLEHAMMER OG 1-ÅRSFEIRING
I mars tok jeg og familien turen til Lillehammer for å sove på hotell ettersom pappa skulle på birken. Vi kom frem på kvelden og fikk i oss litt mat, i tillegg til at jeg og mamma koste oss nede i baren med et par drinker. Dagen etterpå startet jeg med en liten treningsøkt, etterfulgt av litt svømming/bading i bassenget som jeg hadde helt for meg selv, noe som var sykt digg, herregud! På kvelden dro vi hjemover igjen, og jeg ble sluppet av på Gjøvik, ettersom kjæresten min studerte her på den tiden, hvor vi feiret at vi hadde vært sammen 1år. For en helg♥

SLALOM
Dette var virkelig en sykt fin dag! Verken jeg eller Lars har slalomski, men vi fikk leid oss et par på skisenteret og tok en dag i bakken. Jeg hadde ikke stått på slalom på 7år, så det var virkelig spennende, men det gikk veldig fint og var veldig gøy! Dette må jeg virkelig gjøre igjen i år - se så fint da♥

RIGA MED LARS
Rigaturen forrige vinterferie var virkelig fin! Jeg har reist ganske lite ellers i livet mitt, så det å dra på små turer som dette betyr mye for meg. Vi hadde noen fantastiske dager med byvandring, shopping, restaurantbesøk og avslapning, så herlig!

JENTEKVELD OG GJENSYNSGLEDE
I mai møttes jeg og tre venninner jeg gikk på VG1 sammen med for en liten reunion. Hun ene har jeg hatt mye kontakt med etterpå, men to av de andre hadde jeg vel såvidt sett. Nå møtes vi mye oftere alle sammen, og det er så innmari koselig! Den jentekvelden var også virkelig vellykket, her snakker vi masse latterkrampe, spillkveld, drikke og svartbrent popcorn, huff, haha!

ROADTRIP
I sommer hadde jeg også en roadtrip med to venner, hvor vi rett og slett bare sang av full hals med taket åpent og tok en kjøretur rundt omkring. Vi stoppet blant annet på Svinevoll for å kjøpe pølse (haha) og stoppet i Tønsberg for å kjøpe is. Som dere ser var også håret mitt med på festlighetene (ja, det er faktisk et ansikt bak alt håret)!↓

STOCKHOLM MED KJÆRESTEN
Sommerferien kom og sent i juli dro jeg og Lars en tur til Stockholm med toget. Dette var også en veldig fin tur, selv om jeg ser på turen til Riga som hakket bedre. Vi koste oss allikevel masse og hadde flere latterkramper og noen gode stunder sammen.

LONDON MED VENNINNER
Første gangen min i London, woho! Haha, vi opplevde masse fint, fikk selvfølgelig shoppet masse og vært på de typiske turistattraksjonene som London Bridge, London Eye og Madame Tussauds. På tross av at turen ikke endte særlig bra, prøver jeg å se på selve turen som et flott minne!

Vil dere se flere tilbakeblikk fra 2017? :-D

JEG HAR INGEN NYTTÅRSFORSETTER

 • 02.01.2018 kl. 12:11

God dag, dere! Da er uka igang igjen for mange, året er på ordentlig igang og mange, mange, mange der ute er igang med nyttårsforsettene sine. Jeg tar derimot en fridag til med glede, da jeg ikke starter på skolen igjen før i morgen, og tro meg; den skal nyyytes! Jeg føler rett og slett ikke for å ha noen nyttårsforsetter, med den gode grunn at jeg føler det ikke er noe som er til hjelp for meg. Selvfølgelig ønsker jeg, og skal jeg tilbake til de sunne rutinene mine på mat- og treningsfronten, men ellers enn det er jeg ganske så fornøyd med livet. Andre trenger sårt noen endringer i livet for å få en bedre livskvalitet, og da kan jo nyttårsforsetter være ganske lurt!

Jeg gidder rett og slett ikke skrive en liste over ting som skal bli så mye bedre i 2018. Jeg tenker heller at det beste for meg er å fortsette å nyte livet, være den beste utgaven av meg selv og oppleve nye ting. En liste over ting jeg skal gjøre og gleder meg til er derimot litt mer relevant for meg, for alle trenger jo noe å glede seg til for å ha et godt liv, ellers blir det jo generelt ganske kjedelig. Det å utfordre seg selv og presse seg litt over grensene sine mener jeg også er viktig om man ønsker å føle seg litt friere som menneske - ellers blir man jo bare sittende i den lille boksen sin, og det er ikke særlig morsomt.

Har du noen nyttårsforsetter?

VIDEO: EYESHADOW LOOK - Pigments in a Box MakeupMekka

 • 01.01.2018 kl. 13:16

Heii alle sammen og godt nyttår! Jeg viser litt bilder fra min nyttårsaften senere i dag eller i morgen, så starter vi heller med en nye video jeg har lagt ut i dag, nemlig en øyenskygge-look hvor jeg hovedsaklig har brukt en av de fantastiske Pigments in A Box fra Makeupmekka. Elsker de - sjekk ut videoen for mer♥↓

PRODUKTER JEG HAR BRUKT (trykk på navnet for å komme til produktet):

ØYENSKYGGE PRIMER:
NYX Professional Makeup High Definition Eyeshadow Base

ØYENSKYGGER:
MakeupeMekka Pigments in A Box - Flexin
NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette - Warm Neutrals

EYELINER:
Wish.com Black Liquid Eyeliner Waterproof
MakeupMekka Ultimate Felt tip Eyeliner - Solid Black

MASCARA:
MakeupMekka Massive 5 XL Volume Mascara

BØRSTER:
Real Techniques Accnture + Illuminate
MakeupMekka Pro Shadow Blending Brush 201

Har du prøvd Pigments in A Box fra MakeupMekka? :-D

#video #skjønnhet #beauty #makeup #sminke #makeuplook #makeupmekka #nyx

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no