hits

Innkjøp fra Tønsberg

 • 28.02.2015 kl. 21:00

ALT ER FRA NEW YORKER!


SKJØRT, 199KR


GENSER, 149KR


BOYFRIEND-JEANS, 399KR


PUSH-UP BH, 99KR

Uff, er det virkelig søndag imorgen? Denne vinterferien har gått alt for fort - kan jeg få en uke til? Jaja, jeg kan trøste meg med at det kun er 1måned til påskeferie, og de to neste ukene bringer mye spenning på grunn av UKM. På onsdag skal jeg og venninnene mine på generalprøve, og lørdag om to uker er selve showet. Vi har nok liten sjanse til å komme videre, men det er uansett veldig moro å opptre. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvlden, kanskje med en film :)

Likte du noen av innkjøpene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #shopping #innkjøp #newin #new #newyorker #tønsberg

OUTFIT: Leather and Red Lips

 • 28.02.2015 kl. 14:00

Heihei♥

For en bra kveld det var igår! Jeg og venninnene mine koste oss skikkelig, og ettersom det var en stund siden alle hadde vært sammen var det ekstra moro. Selvfølgelig når alle samles blir det alltid diskusjoner om ting, men det er bare hvordan vi er. Det er alltid 3 av oss som diskuterer, og 3 av oss som er utenfor - men igår var faktisk alle med på diskusjon om Fifty Shades of Grey, haha! 2 var på feministiske siden, 2 (blant annet meg) støttet filmen, mens de to andre var litt nøytrale.

//   Genser fra Monki   //   Bukse fra Vero Moda   //   Sko fra Nelly   //

Idag har jeg ingen andre planer enn å spise på subway med noen venninner. Jeg stod opp rundt tolv idag, ettersom jeg var ganske død etter igår, men jeg er klar for å nyte den nest siste feriedagen. Imorgen må jeg egentlig jobbe med en presentasjon jeg skal ha på mandag, som jeg ikke har begynt på, men akkurat idag skal jeg prøve å unngå å tenke på det. Nå skal jeg bare nyte lørdagen!

Hva skal dere idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #leather #skinn #shopping #venner #jentekveld #nelly #monki #redlips

My New Traning Buddy

 • 27.02.2015 kl. 15:15

ASICS GEL-NIMBUS 16

Hallo!♥

Æhh, igår kom mine nye, skjønne, herlige, fabelaktige joggesko i posten! Haha, okei, kanskje jeg overdriver, men, fysøren jeg bare elsker de! Vi har jo alle veldig forskjellig smak på joggesko, men for meg som elsker gult og rosa kunne ikke disse vært mer perfekt. Jeg prøvde dem ut allerede idag på treningssentert og de virker veldig bra. Det er utrolig bra demping på hælen og de sitter veldig godt på foten.

Jeg har faktisk slitt litt for å få disse skoene. Jeg prøvde de først for nesten 1 måned siden på senteret, og da falt jeg for dem med en gang. Allikevel har jeg drøyd det alt for lenge, og da jeg tenkte å kjøpe dem var de plutselig på salg på XXL.no. Da tok jeg selvfølgelig sjansen, og kjøpte dem, men det skjedde en feil slik at bestillingen ikke kom igjennom. Derfor sjekket jeg hvor jeg kunne få tak i dem i butikk i min størrelse, og da fant jeg ut at de fantes i Tønsberg. Plutselig dagen før mamma og jeg skulle til Tønsberg var de borte, men så fantes de plutselig på nettet igjen - og da slo jeg til, og nå ligger de i treningsbagen min hjemme.

Hva syntes du om joggeskoene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #traning #joggesko #sko #shoes #asics #gul #yellow

Gold Details

 • 26.02.2015 kl. 13:00

Heihei♥

Da er det like før jeg og mamma tar toget til Tønsberg. Har allerede vært en gang i Tønsberg i år - tror nesten det er en slags erstatning for Oslo, haha! Neida, men det kan være greit å shoppe litt andre steder enn Drammen. Gleder meg virkelig til å dra på New Yorker, ettersom dette er en av mine favorittklesbutikker som vi har her i nærheten.

Mamma og jeg drar ikke på tur sammen så veldig ofte, så når det først skjer er det utrolig koselig! Det kjedeligste er nok togturen, men det er verdt det når man først kommer fram! Dessverre er det ikke så veldig fint vær idag, men jeg syntes Tønsberg er utrolig vakkert allikevel.

Hva gjør dere idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #shopping #tønsberg #clohtes #newyorker

Golden Oat Pancakes

 • 25.02.2015 kl. 19:30

Hei og hå! :)

Dagens lunsj ble havrepannekaker - noe som kanskje mine faste lesere vet jeg er litt for glad i. Hvis du ennå ikke vet hva du skal spise ikveld, så lag det gjerne enkelt og greit selv med 2 egg, 2dl havregryn og bittelitt melk. Sikkert veldig godt med friske bær også, men min personlige favoritt er jordbærsyltetøy og cottage cheese, så det var rett og slett det jeg toppet det med!

Istad hadde jeg en treningsøkt på hele kroppen - tok alle slags mulige øvelser fra A til Å. Skikkelig deilig med en treningsøkt - like greit når man uansett ikke ar noe å gjøre. Imorgen skal jeg derimot til Tønsberg som jeg har nevnt før, og det blir sikkert veldig deilig. Liker å komme meg litt bort fra Drammen når jeg har fri og muligeten til det.

Hva gjorde/gjør du i vinterferien?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #sunt #lunsj #vinterferie #ferie #tønsberg #trening #traning

OUTFIT #240215

 • 25.02.2015 kl. 14:00

God dag♥

Før jeg dro til Oslo igår tok jeg noen bilder av antrekket jeg hadde på meg. Et ganske enkelt antrekk, med en liten rocka vri med skinnvesten. Jeg elsker virkelig magetopper selv om jeg ikke har den flateste magen, og når jeg liker noe bryr jeg meg svært lite om hva andre tenker! Jeg merker at våren kommer nærmere og nærmere nå, og jeg gleder meg virkelig til å kunne gå i skjørt, kjoler og shorts hver dag :)

Idag har jeg ingen planer utenom å dra på Fresh Fitness å trene litt. Igår hadde jeg egentlig planer om å kanskje løpe ut døra med en gang jeg kom hjem for å dra på BodyPump, men det var avlyst, så da ble jeg like gjerne hjemme ettersom jeg var ganske sliten etter Osloturen. Så, idag tenker jeg egentlig bare å trene fullkropp styrke, også får vi se hva som skjer resten av dagen.

Igår fikk jeg bestile noen joggesko fra XXL på nettet som jeg har sett på lenge. Egentlig bestilte jeg dem for en uke siden, men det gikk igjennom, også var det plutselig utsolgt, så jeg hadde egentlig gitt opp håpet. Men plutselig igår fikk de inn størrelsen min igjen, og da måtte jeg bare slå til! Gleder meg mye til de kommer, viser dem nok til dere med en gang de ankommer.

Kjenner du at våren nærmer seg?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #trening #traning #oslo #shopping #joggesko #vår

 

NEW IN #240215

 • 24.02.2015 kl. 20:05

Heisann♥

Da er jeg hjemme fra en liten shoppingtur i Oslo, og det sitter nå ett stykk glad-Vilde som fikk med seg 5 godbiter hjem! Jeg fant litt både på Monki og H&M, og det beste av alt; tre av plaggene var på salg, og de to andre var ganske billige! Vil ikke si at fem plagg for 515kr er så ille. Nedenfor kan du se hva jeg fikk med meg!


Langermet topp fra Monki, 180kr


T-skjorte fra H&M, Originalpris: 149kr, Salg: 100kr


Kjole fra Monki, Originalpris: 300kr, Salg: 60kr


T-skjorte fra Monki, 100kr


T-skjorte fra H&M, Originalpris: 149kr, Salg: 75kr

Haha, egentlig skulle jeg bare kjøpe en av t-sjortene fra H&M, men jeg klarte ikke velge en favoritt, så jeg tok like gjerne med meg begge, selv om det er en viss likhet i dem. Kjolen fra Monki kostet jo kun 60kr, og jeg syntes den var utrolig søt, så den måtte jeg jo bare ha med! Den langermede toppen og t-skjorta fra Monki var egentlig ikke "meningen" at skulle være noe fine - tok de helt ærlig med fordi jeg ville prøve noe, og jeg likte dem litt. Men da jeg tok dem på ble jeg plutselig helt forelsket, hehe :)

Likte du noe av dette?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #innkjøp #newin #new #hm #monki #oslo #sale #salg

NAIL ART: Mashed Up Neon

 • 24.02.2015 kl. 15:00

Heihei♥

Når dette innlegget publiseres er jeg mest sannsynlig i Oslo med to venninner. Nå som det er vinterferie må vi jo gjøre noe, så da bestemte vi oss for å ta en shoppingtur til Oslo. Jeg har helt ærlig ingen planer for onsdagen, men på torsdag skal kanskje jeg og mamma til Tønsberg, og på fredag er det jentekveld!

Igår fikk jeg helt spontant lyst til å lakke neglene før spillkvelden begynte, ettersom hun ene var så sein. Så, jeg fant fram to neon-farger, ettersom dette er min absolutt favoritt innenfor neglelakk, og bruke en buete teip til å bare lakke en del av neglen. Planen var egentlig å bruke diamanter nederst, men jeg endte opp med å bare ta litt glitter over. Faktisk ble jeg ganske fornøyd - noe jeg ikke har vært på lenge innenfor negledesign.

Rosafarge fra Ciaté   //   Gulfarge fra China Glaze   //   Glitter fra Ciaté

Den du ser i midten laget jeg enkelt og greit ved at jeg tok en stripe gult i midten og en stripe rosa på hver side, så brukte jeg en tannpirker til å blande det litt sammen - kult eller hva?

Har du noen planer for uka? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #nails #nailart #nailpolish #neglelakk #skjønnhet #neon #oslo #ferie

Tannlege, trening og spillkveld

 • 23.02.2015 kl. 14:15

07:00: Våknet, stod opp, fikset meg og spiste min favorittfrokost.08:15:
Hadde tannlegetime - kun ett hull, woho! Er vant til å kanskje ha to hull og flere påbegynte, så kun ett hull er fest for meg.10:15-11:45:
Dro på trening. Startet med å jogge 5km på tredemølla, etterfulgt av knebøy (8x4), benkpress (8x4), hip extension (maskin) (8x4), nedtrekk (8x4), bicepscurl (8x4), triceps-pushups (16x2), mageøvelser og uttøying.

Jeg har ikke jogget "langt" på et halvt år nå, så jeg hadde ingen forventninger til løpeturen på 5km, men ble faktisk ganske fornøyd med å klare det på trettito og et halvt minutt.Etter trening dro jeg en tur innom butikken for å kjøpe med noe frukt + cottage cheese ettersom noen venninner kommer hit kveld for å ha spillkveld. Hehe, venninnen min bare skøyt ut igår "ja, så kan vi ha spillkveld imorgen", og jeg syntes selvfølgelig det hørtes ut som en god plan ettersom jeg ikke hadde noen planer for kvelden. Nå er jeg nydusjet, har spist litt mat, og skal bare slappe av helt til venninnene mine kommer.

Har du vinterferie nå? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #traning #ferie #vinterferie #tannlege #frokost #breakfast #mat #spillkveld

Ukens blogg #13 + ny påmelding

 • 22.02.2015 kl. 22:15

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Denne uken, som de aller fleste andre uker, var det nok en gang vanskelig å velge kun en blogg, så derfor håper jeg dere fortsetter å melde dere på! Uansett; til slutt falt valget på SKILLBERG.BLOGG.NO! Kvinnen bak denne bloggen heter Karianna Skillberg, er 26år og bor i Trondheim. Hun interesserer seg for mote, skjønnhet og interiør, noe som vises veldig godt på bloggen hennes! På Karianna sin blogg er det mye inspirasjon og hente, og antrekksbildene hennes er virkelig elsk! I tillegg er det masse sunne oppskrifter å finne - ta en titt da vel!


Trykk på bildet for å komme til bloggen. Sjekk ut kategorien "Ukens blogg" for å se tidligere vinnere. 

Vil du være med i neste runde? (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #anbefaling #tips #ukensblogg #antrekk #outfit #bloggvurdering

2 new jackets

 • 22.02.2015 kl. 15:00

Hei, hallo, god dag!

Som jeg såvidt nevnte igår fikk jeg med meg to jakker hjem fra sentert igår. Og det aller beste; begge var på salg! Og jeg må virkelig si at jeg gjorde et kupp, fordi originalt ville disse to jakkene kostet 1200kr tilsammen, men jeg fikk dem for kun 250kr til sammen! Det er jo helt utrolig, så jeg kunne virkelig ikke stå imot. Først fant jeg den fra Vero Moda, som er litt brun-rosa, også kom jeg over denne lilla kåpa på Bik Bok som jeg egentlig har sett på fra første gang den kom ut. Men, ettersom den var så dyr gadd jeg aldri å prøve den - så var den jo derimot veldig mye billigere, så da slo jeg til.

UKENS BLOGG TREKKES IKVELD, SÅ MELD DEG PÅ HER!


BIK BOK, original pris: 699kr, SALG: 149kr


VERO MODA, original pris: 499kr, SALG: 100kr

Har du gjort noen store kupp i det siste?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #jacket #jackets #bikbok #veromoda #newin #innkjøp #new #sale #salg

TODAY'S OUTFIT: Yellow Details

 • 21.02.2015 kl. 20:00

Hallo der♥ Da har jeg nettopp kommet hjem fra senteret med noen venninner. Idag endte jeg opp med to jakker på salg, i tillegg til en kvisekrem jeg var tom for. Dere får nok se dem imorgen. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med ei venninne som ble med meg hjem. Det er så utrolig deilig å tenke på at det er vinterferie nå - trenger virkelig en uke fri nå så jeg kan få litt påfyll med motivasjon.

♥ Topp fra Monki ♥ Bluse fra Bik Bok ♥ Bukse fra Vero Moda ♥ Sko fra Bianco ♥Disse gule skoene syntes jeg passet så utrolig godt til dette antrekket, men det er jo fortsatt is ute, så det virket ikke så veldig logisk å gå med deg. Men, ettersom det er meg vi snakker om, og jeg virkelig ville gå med dem, tok jeg dem med til senteret og tok dem på da jeg kom dit. Haha, jaja, sånn er det når Vilde vil ha på seg matchende sko!

Hva har dere gjort idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #yellow #clothes #sale #salg #newin #innkjøp #helg #weekend #ferie

FRIDAY WANTIES

 • 20.02.2015 kl. 15:45

Heisann!♥

Åh, sjekk så mange flotte ting jeg fant på nelly.com! Undertøyet var så utrolig søtt, og satt jo ganske godt i stil med denne lekre kjolen. De rosa bootsene syntes jeg bare er så søte, og de to andre skoene er jo utrolig stilige. Denne Daisy Dream-parfymen har jeg sett på så lenge - ikke bare denne, men alle andre innenfor det merket. Altså, innrøm det; om en parfyme har fin flaske kan du ikke motstå den! Hm, vanskelig å motstå disse godene, kanskje jeg bestiller noe?

Undertøy  Svarte Boots  |  Rosa Boots  |  Daisy Dream 
Armbånd Kjole  Svarte Stiletter  |  Clutch  Solbriller 

Noe du ønsker av dette?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #want #wants #wanties #perfume #marcjacobs #daisydream #shoes #sunglasses #dress

Hvordan få flere blogglesere

 • 19.02.2015 kl. 20:50

DESIGNET
Desginet avgjør nesten alltid om folk gidder å ta en titt på bloggen din etter ikke. Dette er det man ser aller først, og det er derfor viktig å ha et ryddig og enkelt design. Hvis du har header med bilde; bruk dine egne bilder, og unngå gjerne blogg.no sine ferdiglagde design.

TA DEG TID
Når du blogger må du ta deg til. Lag heller få innlegg med kvalitet, enn mange som kun tar 5min, som du ikke legger noe personlighet i.

BILDEKVALITET OG BILDER I ALLE INNLEGG
Mange lesere ser ofte kun på bildene, derfor er det viktig at du har kvalitet på bildene dine. Ta de fra ulike vinkler, ha riktig lys, og rediger gjerne lys/klipping av bildet på f.eks picmonkey.com eller pixlr.com.INNHOLDET/VARIASJON
Innholdet på bloggen er selvfølgelig også viktig. Mange liker å ha varierende innlegg. Uansett om du f.eks har en matblogg må du passe på at du ikke bare har oppskrift på det samme hele tiden, og selv om man har en moteblogg, kan det bli kjedelig i lengden og kun se på antrekk. Du kan se tips om hva du kan blogge om HER.

KOMMENTER ANDRES BLOGGER
Dette er nøkkelen til det å få flere lesere. For å få flere lesere er det et stort hjelpmiddel å kommentere andre blogger. Da får de øynene opp for din blogg, og tar gjerne seg en titt innom etterhvert. Unngå derimot å skrive "Kan du besøke min blogg?" osv. Personlig sletter jeg disse kommentarene, og du får dermed ikke en ny leser fra min side. Kommenter heller personlig og hvis interesse for innleggene.

Var dette hjelpsomme tips?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #tips #anbefaling #bloggtips #blogglesere #design #bloggdesign #bilder #foto #kvalitet #innhold #variasjon

Gårsdagens lillelørdag

 • 19.02.2015 kl. 15:30

Hei der♥

Igår ble det ganske lite oppdatering fra min side. Jeg forhåndslaget et innlegg tirsdag kveld, men sånn ellers orket jeg ikke å ta meg tid til å blogge. Onsdager er den dagen i uka hvor jeg virkelig slapper av, og ofte ikke har noe å gjøre etter skole/praksis. Ukene mine er som regel helt like. Mandager, tirsdager, torsdager og fredager trener jeg på gruppetimer til faste tider, mens onsdager slutter jeg som regel seint og slapper av eller er i studioet med venninner. Idag var jeg i praksis, og har egentlig bare slappet av etter det.Da jeg kom hjem fra skolen tok jeg meg litt mat, og slappet av, før jeg jobbet med litt skolearbeid, og resten av kvelden ble egentlig bare brukt til å se på Pretty Little Liars. Når onsdagen er forbi flyr bokstavelig talt dagene utrolig fort til helg! Nå er det bare halve torsdagen, og halve fredagen igjen, også er det helg. Og da kan jeg faktisk offesielt si at det er vinterferie - wææh, så deilig!Igår koste jeg meg med en kopp kakao, ettersom det er den såkalte "lillelørdagen". Mamma har absolutt bestemt seg for å matche litt, så nå har hun både kjøpt kopper og tepper med stjerner, i samme farge som duken, lysene og mopeden du kan se på bordet. Er i utgangspunktet ikke så glad i grønn, men akkurat denne grønnfargen syntes jeg at er utrolig søt!Hvordan pleier dine uker å være? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #lillelørdag #kakao #cocoa #skole #praksis #trening #training #barnehage #grønn #interiør #mat #drikke #vinter

If you doubt it - wear red

 • 18.02.2015 kl. 15:30- If you doubt it - wear red -

Ohyes, dette stemmer faktisk. Rødt slår aldri feil, og kler de aller fleste, og kler det aller meste. Så, hvis du er usikker på hvilken farge du skal bruke på neglene; ta rød, hvis du er usikker på hvilken leppestift du skal ta; velg rød - enkelt og greit :)

Liker du rødt?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nail #nails #negler #neglelakk #nailpolish #skjønnhet #beauty #red #rødt

TODAY'S OUTFIT: Flower Blazer

 • 17.02.2015 kl. 17:40Hei der :)

Haha, for å være ærlig aner jeg ikke hvordan jeg skal starte dette innlegget. Er rett og slett ingenting spennende som har skjedd idag utenom at jeg har vært på skolen. Vel, man kan jo si at jeg har vært litt frustrert over alt vi har å gjøre, men uten om det er det svært lite jeg driver med for tiden. Jeg kan jo si at jeg har blitt hekta på et spill kalt Papa's Cupcakeria, som sikkert flere av dere har hørt om! Haha, poenget er rett og slett å lage cupcakes til kundene, og det finnes også det samme med pizza, hot wings, burger, taco, milkshake, pannekaker, og masse annet. Ganske underholdene hvis du ikke har noe å gjøre på skolen, eller trenger en avkobling. 


Blazer fra Zara | Topp fra Cubus | Bukse fra Only | Sko fra New Yorker | Halskjede fra Capella

Smykket dere ser ovenfor er faktisk det halskjedet jeg kjøpte til 85kr igår, for dere som fikk med dere det. Jeg er vel ikke den eneste som elsker å bruke nye ting allerede første dagen? Jeg likte det ihvertfall veldig godt, og ettersom det er ganske enkelt, men også fint, kan det brukes til enhver anledning. Butikken jeg kjøpte det på hadde også mange andre smykker i ulike farger, og jeg vurderer faktisk å dra tilbake dit for å se om jeg finner enda flere. Store, korte halskjeder, med farger er noe jeg elsker, men ennå ikke har noe av. Jaja, vi får se hva jeg gjør! 

Hva du prøvd Papa's Cupcakeria?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #klær #clohtes #shopping #foto #bilder

Victorias Secret Body Mist

 • 16.02.2015 kl. 20:30

Jeg kan vel ikke være den eneste som elsker alt fra Victoria Secret? Jeg skal være ærlig og si at jeg kun har tre body mist, og sånn ellers har jeg ingenting derifra, men bare ut ifra alt jeg har hørt og alt jeg ser er Victoria Secret herlig, eller hva? Nå er vi jo så heldige at både coverbrands.no og bangerhead.no har Victorias Secret dufter og kremer, ettersom vi ikke har dette i Norge (uten om på gardemoen selvfølgelig). Sjekk ut de duftene jeg personlig syntes høres best ut nedenfor!

AQUA KISS  |  MOONLIGHT DREAM  |  VANILLA LACE  |  FOREVER PINK  |  HELLO DARLING
MANGO TEMPTATION  |  LOVE SPELL  |  COCONUT PASSION  |  PURE SEDUCTION  |  PEAR GLACE

Jeg har en liten flaske Pure Seduction som jeg kjøpte på ebay for en stund tilbake, og gud så herlig den er! Den er snart brukt opp, men jeg skal virkelig brukt opp hver dråpe, for den lukter så utrolig himmelsk. Samtidig har jeg en som heter Endless Love, som også er helt fantastisk. Altså, alle har vel en drøm om å ha en hel samling av alle Victorias Secret-duftene, selv om dette kanskje ville blitt litt i overkant?

Har du noen Victorias Secret-produkter?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #bodymist #perfume #parfyme #bodylotion #victoriassecret #vs

Monday-Selfies

 • 16.02.2015 kl. 16:40Heisann!

Da var det mandag igjen a'gitt, og nok en uke i 2015. Har faktisk ennå ikke gått opp for meg at det er 2015, og at vi faktisk er over halvveis i februar allerede! What? Det er jo helt sykt! Tiden går så fort at det er helt umulig å følge med. Noe som egentlig gjør meg litt redd, for jeg føler at jeg ikke gjør noen ting haha! Men, jeg tror nesten alle tenker det samme, så det er vel ingen å bekymre seg over akkurat.
Etter skolen idag gikk jeg innom en butikk som heter Capella. Den skal legge med så de har masse salg. Det er utrolig mange lommebøker, vesker, smykker og alt mulig der. Jeg fant faktisk et halskjede til 85kr der! Har vært på let etter den type halskjede som jeg fant - dere får nok se det om ikke så lenge, hehe. Nå skal jeg kose meg med middag før jeg drar på trening, og jobber litt med skole og slapper av ikveld. Jeg kan bare ikke vente med å få vinterferie neste uke, trenger virkelig en friuke nå merker jeg!

Har du noen planer for uka?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #foto #bilder #selfie #monday #everday #ferie #salg #sale #innkjøp #capella

fastelavn

 • 15.02.2015 kl. 20:43

God kveld!

Bare jeg som alltid har trodd at man skrev "fastelavEn"? Haha, jaja, man lærer noe nytt hver dag! Denne helga har vært utrolig god, men jeg gråter innvendig med tanke på at den snart er over. På den andre siden kan jeg glede meg stort over at neste uke er det vinterferie! Ææh, fysøren det skal bli så godt med en uke fri, selv om jeg starter ferien med å dra til tannlegen tidlig på morgenen. Men, jaja, blir herlig med litt fri nå, for hodet mitt er utrolig sliten nå. Er virkelig masse å gjøre på skolen nå, og jeg vet at jeg ligger litt dårlig an der, men nå må jeg bare skjerpe meg og henge med!

Denne helgen har jo bestått av mange "kjente" dager. På fredag var det fredag den 13., noe som ikke rammet meg noe i det hele tatt. Igår var det Valentine's Day - en veldig koselig dag med film og venninner, og idag er det fastelavn, en dag med boller og kos. Jaja, nå skal jeg slappe av resten av kvelden, samtidig som jeg også må gjøre ferdig en norskinnlevering.

Har du spist fastelavnsboller idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #food #fastelavn #helg #weekend #boller #fastelavnboller #valentine #foto

OUTFIT: Mustard Colored Dress

 • 15.02.2015 kl. 14:30

Hei der!♥

Da har jeg for litt siden kommet hjem fra overnatting hos Ida. Vi og to andre møttes rundt to igår for å hedre de single (ihvertfall 3/4 av oss, haha). Vi startet dagen med å se på Grease - gud jeg bare elsker den filmen! Etter Grease så vi på Titanic, haha, huff - jeg så den faktisk for første gang i sommerferien ifjor, og gråt som en unge, og gjett hva; jeg gråt enda mer denne gangen. Altså, man skulle virkelig tro at det hadde skjedd noe alvorlig, for jeg hulket og alt bare rant nedover mens de andre venninnene mine var helt hjerteløse og spurte om det gikk bra med meg mens de lo. Haha, neida, jeg er bare utrolig følsom når det kommer til filmer! Vi avsluttet kvelden med Brokeback Mountain, en veldig surrete men utrolig søt og trist film.

Mens filmene surret spiste vi sjokolade som vi hadde fått fra venninnen vår som nettopp var kommet hjem fra Tyskland, Love Hearts som jeg var så snill og gi, og is under de triste delene av Titanic. Etter Titanic laget vi taco, og spiste til den avsluttende filmen. En utrolig vellykket og koselig Valentine's Day!

Jeg vet faktisk ikke om jeg har vist denne kjolen på bloggen før, men den er mange år gammel, jeg har rett og slett bare brukt den veldig lite. Egentlig syntes jeg den er veldig fin, og jeg elsker fargen, men kjoler kommer alt for lite i bruk fra min side, selv om jeg virkelig liker det. Uansett kjøpte jeg den på H&M for sikkert rundt 4år siden, men den passer fortsatt perfekt!

Hvordan har deres helg vært? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #valentine #helg #weekend #dress #kjole

valentine-breakfast

 • 14.02.2015 kl. 11:44Som jeg liker å si; Valentine er dagen hvor vi mobber de single. Haha, neida, men hvor mange føler vel ikke med meg på at man kan føle seg litt ensom når man er singel på Valentine's Day? Jeg bryr meg egentlig ganske lite, og mener at man også kan bruke tiden på å vise kjærlighet til familie og venner eventuelt, men det er jo noe spesielt å få roser av kjæresten, gaver eller frokost på senga. Nå er det ikke sånn at alle kjærester er sånn uansett da, men hvis man er så heldig og har det, så må det jo være kjempekoselig!Idag måtte jeg som alle andre dager lage frokosten min selv. Og siden det er Valentine's Day måtte jeg ha noe med hjerter. Først hadde jeg tenkt til å lage havrepannekaker og skjære dem ut i hjerteformer, men så fikk jeg heller lyst på stekt egg med rista brød. Men, som dere ser fikk jeg most inn et lite hjerte allikevel.Idag skal jeg, som jeg har nevnt flere ganger denne uka, med tre venninner for å se kjærlighets-/sippefilmer. Vi skal starte ganske tidlig ettersom vi har tenkt å se Titanic, som varer i tre timer. Planene er vel bare å kose oss med Ben&Jerry's, popcorn og taco! En slik dag kan ikke gå galt, eller hva?

Hvordan tilbringer du din Valentine's Day?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #valentine #valentines #foto #bilder #frokost #breakfast #tips #mat #kjærlighet

Karneval

 • 13.02.2015 kl. 20:53

Heeisann!♥

Beklager sen oppdatering, men da jeg kom hjem måtte jeg dra ut igjen kun 40min senere fordi jeg skulle på trening. Og ettersom jeg måtte spise, ta bilder og skifte rakk jeg det ikke.

Idag var det som overskriften tilsier, karneval i barnehagen jeg er i praksis i. Hehe, det er så stas å se barna smile hele tiden og være så stolt å kostymene sine. Jeg vet ikke helt om dere kan se hva jeg er, men ettersom jeg bare måtte finne noe i farta igår kveld fant jeg ut at jeg rett og slett skulle være en fe! Trodde aldri denne kjolen ville komme til bruk etter at jeg brukte den én gang for sikkert 4år siden.

Nå er det jo helg allerede igjen. Denne uka har gått sykt fort, og når man er et nytt sted (i praksis i barnehagen), blir jo uke enda mer spennende. Jeg skal bruke helga med venninner. Imorgen er det jo Valentines Day, og det skal tilbringer med venninner, film, is og popcorn! Søndag må jeg og venninnene mine øve fram til UKM, og oppå dette har jeg en del skolearbeid.

Husker jeg en gang var Tussi på karneval da jeg selv gikk i barnehagen (tror jeg). Var faktisk en som var Ole Brumm i barnehagen idag, og haha, jeg syntes han var så søt!

Husker du hva du var på karnevalet da du gikk i barnehagen? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #karnevel #barnehage #kostyme #fe #skjønnhet #beauty

Tunfisksalat

 • 12.02.2015 kl. 21:30

God kveld :D

Igår var min første praksisdag i en ny barnehage. Det var virkelig vellykket, og det virker som jeg kommer til å trives! Idag var jeg der igjen, og jeg må si at tiden virkelig går fort, selv om jeg er der i sju og en halv time. Idag har jeg både tegnet og perla - hehe, det er virkelig lenge siden sist! Egentlig er jeg ingen stor tegner, så jeg gjør det så og si aldri, men barn liker jo det aller meste, så der får man positive tilbakemeldinger uansett hva man tegner. Perling har jeg selvfølgelig også gått helt bort ifra, selv om jeg vet at jeg har masse perler her ett eller annet sted. Imorgen er det karneval i barnehagen, og jeg er fortsatt litt usikker på om jeg skal kle meg ut eller ikke, isåfall vurderer jeg å være en fe, noen som har andre tips?

Uansett; er det noe som er perfekt etter trening er det tunfisksalat! Tunfisk inneholder masse proteiner, og med grønnsaker får du masse nødvendige vitaminer. Denne tunfisksalaten er utrolig god, og hvis du ikke liker tunfisk kan du jo også bruke kylling, som også er en viktig proteinkilde. Når du lager salat er det bare å bruke fantasien!

♥  Tunfisk i olje  ♥  Paprika  ♥  Agurk  ♥  Mais  ♥  (Crispi)salat  ♥

Liker du tunfisk? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #food #oppskrift #recipe #sunt #sunn #kosthold #salat #tunfisk #fisk #lunsj #tips #frokost

NLY shoes, 149kr

 • 12.02.2015 kl. 15:30

Hei der! :)

Idag kom jeg over et helt fantastisk tilbud på nelly.com! Nå er det nemlig 149kr for en rekke sko fra NLY shoes, og det er alt fra pensko til hverdagsvennlige sko. De fleste er ganske "basic", noe som absolutt er innafor! Jeg digget virkelig spesielt bootsene (hadde et ekstra øye til nr.2), men størrelsene går fort unna her, så man må være raskt ute for å få sine favoritter. Jeg kommer nok ikke til å bestille noe i denne omgagen, for jeg har rett og slett ikke bruk for, eller plass til mer sko (haha, okei, hvem prøver jeg å lure, en kvinne får aldri nok sko, men skal allikevel holde meg unna).

NR.1   |   NR.2   |   NR.3   |   NR.4   |   NR.5   |   NR.6

NR.1   |   NR.2   |   NR.3   |   NR.4   |   NR.5   |   NR.6

Fant du noe du likte?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #sko #shoes #nly #nelly #shopping #nettshopping #salg #sale

Stekt egg á la Vilde

 • 10.02.2015 kl. 21:08

Godkveld♥ Dagen idag har gått i ett! Jeg startet skoledagen ti på halv ti, og var der helt til halv seks på grunn av at det var åpen dag på skolen. Dagen gikk igrunn ganske fort, men jeg fikk ikke hodet helt til å henge med på at jeg dro fra skolen så seint, hehe! Heldigvis hentet pappa meg, så jeg slapp å styre med bussen. Da jeg kom hjem rundt klokka seks rakk jeg å ta meg en litenn matbit og skifte til treningstøy, for å rekke BodyPump klokka syv. Var utrolig deilig med en styrkeøkt, i tillegg til at det er ntt opplegg, noe som alltid er like spennende!

Uansett; igår var kjøleskapet helt bokstavelig talt nesten tomt. Altså, jeg ante virkelig ikke hva jeg skulle lage til middag ettersom det nesten ikke var noe utvalg. Men, så prøvde jeg og være litt kreativ, noe som ble til "Stekt egg á la Vilde".

Du trenger: 2 egg ♥ grønnsaker ♥ fullkornsris ♥ kjøtt/kylling ♥

Start først med å koke opp ris. Hvis du ønsker å bruke frosne grønnsaker som jeg gjorde, koker du disse også. I tillegg kan du også steke/varme opp kjøttet du skal bruke. Ettersom vi hadde ekstremt lite utvalg, måtte jeg bare ta det eneste kjøttet vi hadde, nemlig medisterpølse. Så jeg varmet opp én medisterpølse i mikroovnen og skjærte den opp i biter. Bruk gjerne kylling (dette blir nok enda bedre). Når risen og grønnsakene er ferdig steker du to egg, og fyller på med grønnsakene og risen. Prøv så å snu de stekte eggene hvis du ønsker det, og før det så over på en tallerken. Der har du en enkel, sunn og herlig middag/lunsj!

Skal du prøve ut dette?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #food #oppskrift #egg #ris #grønnsaker #sunt #middag #tips #middagstips #lunsj #lunsjtips #mattips

colorful nails

 • 10.02.2015 kl. 15:30

Heihei♥

Når dette innlegget publiserer sitter jeg nok mest sannsynlig fortsatt på skolen. Skal sitte her til halv seks som jeg nevnte igår. Som om ikke skoledagen er slitsom nok fra før av, haha, huff! På søndag hadde jeg to venninner på besøk, og senere på kvelden bestemte jeg og ei annen oss for å lakke neglene våre. Det begynte egentlig med at hun ville at jeg skulle lakke neglene hennes, før jeg selv bestemte meg for at jeg også ville lakke neglene mine. Jeg lakket først hennes negler, nesten helt likt som mine, også likte jeg fargene så godt at jeg brukte akkurat det samme, hihi. I tillegg er disse perlene så søte!

Senere idag skal jeg på trening, før jeg forbereder meg til første praksisdag på onsdag. Nå har jeg vært i en del barnehager men det er jo like spennende hver gang! Det virket veldig lovende da jeg besøkte de på fredag, men denne gangen skal jeg jobbe med eldre barn enn det jeg har gjort før - og det blir spennende.


Hva er din yndlingsfarge?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #nails #nail #nailpolish #nailart #neglelakk #skjønnhet #beauty

Muffins med sjokoladebiter

 • 09.02.2015 kl. 20:30

Visp egg og sukker sammen. Bland så inn ett og ett egg, før du tilsetter hvetemelet, vaniljesukkeret og bakepulveret vekselvist med melken. Visp til en ganske tykk og jevn røre. Sett ovnen på 175grader, og la muffinsene stå i 20-30min (se an selv, og stikk en pinne/gaffel for å sjekke om noe setter seg fast på pinnen/gaffelen).
Jeg skjærte opp 2rader melkesjokolade og fordelte det utover de 6 store muffinsene. En klassiker på bursdager eller kosekvelder!

Disse laget jeg igår til morsdagen, og for å være ærlig var de sykt gode! Disse burde absolutt prioriteres til bursdager eller jentekvelder, eller muligens hvis du skal ha med kake på skolen/jobb. Jeg har nå nettopp vært på trening for å svette av meg alt jeg spiste igår, haha! Det var jo morsdag, så vi koste oss litt for mye med ostekake. Men jaja, nå er jeg virkelig klar for en ny uke. Til helgen er det valentine's day, og den skal tilbringes med gode venninner og kjærlighetsfilmer som Titanic og Grease! Gleder meg masse!

Sånn ellers denne uka har jeg faktisk ganske mange planer. Jeg skal i praksis både på onsdag, torsdag og fredag, og imorgen skal vi være på skolen helt til halv seks! Dette kun for å få en dag tidligere sommerferie - men ærlig, ingen bryr seg om den siste uka før sommerferien, så jeg syntes virkelig dette er et teit fenomen. Men jaja, jeg overlever! Etter jeg har vært på skolen skal jeg rett på trening. På onsdag etter jeg har vært i praksis må jeg løpe for å rekke bussen fordi jeg og venninnene mine skal i studio. Travel uke, men jeg liker faktisk å ha litt å gjøre!

Hvilke planer har du for uka?♥

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #muffins #oppskrift #mat #muffin #sjokolade #uke #morsdag #recipe

Ukens blogg #12 + ny påmelding

 • 09.02.2015 kl. 15:30

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Er det en blogg jeg lest en stund, og liker veldig godt, så er det Madeleine med bloggen maddekk.blogg.no! Hun interesserer seg både for mote og trening, i tillegg til at bildene på bloggen hennes er fantastiske! Innimellom deler hun også sunne oppskrifter, og hun har selvfølgelig hverdagslige innlegg. Dette er en veldig inspirerende blogg, med mye varierende og spennende stoff! Sjekk gjerne ut :) 


Trykk på bildet for å komme til bloggen.

Vil du være med i neste runde? (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #anbefaling #tips #ukensblogg #antrekk #outfit #bloggvurdering

MORSDAG

 • 08.02.2015 kl. 21:47

SJEKK UT OPPSKRIFT PÅ OSTEKAKE HER!


Heihei♥

Idag er det jo som mange vet morsdag, selv om den snart er over. Egentlig er ikke det noe stor feiring her i huset, men jeg pleier jo å gi moren min en liten ekstra oppmerksomhet. Denne gangen visste jeg rett og slett ikke om noe å kjøpe, så jeg bestemte meg heller for å lage en ostekake. Jeg begynte på den igår kveld, og gjett om den ble god! Ostekake er noe av det beste jeg vet, og da jeg først laget det i september til bursdagen min ifjor ble jeg frelst!I tillegg sendte venninnen min meg en snap om at hun laget muffins, og lille meg med litt fristet der og. Derfor bestemte jeg meg for å lage muffins i tillegg, haha (dere får kanskje oppskriften imorgen)! Er det noe mamma er glad i så er det kaker, så jeg tenkte at; hvorfor ikke gjøre dette til en superkakemorsdag? Wow, det var et vakkert ord! Nå skal vi bare kose oss med dette resten av kvelden, og selvfølgelig se siste delen av Robinsonsekspedisjonen.Forresten velger jeg å ta ukens blogg imorgen istedenfor idag, så dere har fortsatt tid til å melde dere på HER!

Hvordan feirer dere morsdag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mor #morsdag #mamma #oppskrift #ostekake #muffins #kake #mat #kos #søndag #weekend #helg

Kvinnekroppens forandring gjennom 3000år

 • 08.02.2015 kl. 14:00

Vi lever i et samfunn der det alltid er en type kroppsfasong man prøver å leve opp til. Men uansett hva vi gjør vil kvinnekroppene være forskjellig uansett hva! Alle har en formening om hvordan de vil at kroppen deres skal se ut, fordi dette er et stort tema i dagens samfunn. Det som er vanskelig er å få alle her i verden til å forstå at det er greit at alle kropper er forskjellige - da kunne vi fått slutt på mye av presset i hverdagen. Du er forskjellig, jeg er forskjellig, og det må vi godta. Kanskje får vi litt mer forståelse av dette hvis vi ser hvordan den ideelle kvinnekroppen har vært gjennom tidene?


Jeg syntes denne videoen er utrolig bra! I tillegg til kroppsfasonger viser de også hvordan man skulle se ut skjønnhetsmessig. Personlig syntes jeg det er litt spennende å se, og selv om det var den ideelle kroppsfasongen den gangen så var det ikke sånn at alle hadde den kroppen. Sånn er det idag også, og det er ikke barebare å følge dette kroppspresset i hytt og pine, for det endrer seg jo hele tiden!
Godta hverandre!

Hva syntes du om denne videoen?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #video #kropp #kroppen #historie #gener #livsstil #kroppsfasong #godta #skjønnhet #beauty

HELG

 • 07.02.2015 kl. 14:30

Hallo der♥

Ojojoj, så det blåser ute! Hadde egentlig ikke planer om å ta bilder ute, i frykt om at stativet og kamera kom til å falle over ende mens jeg tok bilder, men lyset inne ville ikke samarbeide, så da gikk jeg like gjerne ut. Var visst ikke så kameravennlig idag jeg heller, men fikk til ett godkjent bilde ihvertfall, hehe! Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som er litt bekymret for hvordan håret kommer til å fly i alle ender i vinkler idag? Bare da jeg stod på verandaen nede fikk jeg en smakebit på dette. Jaja, går nok helt fint, men de fleste jenter vet hvor irriterende det er med hår i hele ansiktet - til og med hvis du har det i hestehale kan det være problematisk med så mye vind som er nå!

Nå er det ikke så alt for lenge til jeg drar til byen. Som jeg nevnte igår skal jeg jo på kino og spise pizza med to venninner fra klassen jeg gikk med ifjor. Vi skal se den nye disney-klassikeren: Big Hero 6 - noen som har sett den? Tar kanskje noen bilder med iPhonen som jeg viser sent ikveld, eller imorgen. Orker ikke drasse med kameraet nå - spesielt ettersom linsen er litt ødelagt.

Hva skal dere idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #foto #bilder #mote #fashion #helg #weekend

NYTT DESIGN!

 • 06.02.2015 kl. 19:35

Heihå, kjære lesere!

Da har jeg fått oppdatert bloggen litt, etter en laang periode med det samme designet og header. Jeg har vært på leting etter et nytt design lenge nå, jeg har bare ikke visst hva jeg har hatt lyst på. Jeg kom tilfeldigvis over dette designet, som egentlig er ganske likt det forrige, men som jeg av en eller annen grunn liker litt bedre. Blant annet er overskriften midtstilt, akkurat som jeg ønsker det, og skriften er større og tydeligere. Headeren er litt mer vinter- og våraktig, og ja, jeg liker rett og slett denne oppdateringen!


FÅ DETTE DESIGNET FRA RRHDESIGN GRATIS HER!

Men, noe av det viktigste er jo at dere lesere liker det nye designet.
Så, hva syntes du om det nye designet?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #design #bloggdesign #header #foto #bilder #gratisdesign

GOD HELG!

 • 06.02.2015 kl. 13:10

Heihei der!♥

Da var det helg igjen da, og det føler jeg meg virkelig klar for! Har vært vanskelig å stå opp tidlig denne uka av en eller annen grunn. Har forsovet meg to ganger og kost meg noen minutter ekstra iløpet av uka. Derfor håper jeg at jeg blir utvilt denne helga slik at neste uke kan bli litt mer energifylt!

Neste uke starter vi også i praksis, og i den sammeheng skal jeg snart gå opp til barnehagen jeg skal være i denne våren, for å hilse på de som jobber der osv. Blir spennende å se om denne barnehagen kan toppe de tre andre jeg har vært i. Til nå har den jeg var i sist vært min favoritt. Nå kan jeg heldigvis bare gå 5min for å komme til barnehagen, så jeg slipper å stresse med buss - det er deilig!

Denne helga skal jeg møte noen venninner jeg ble kjent med da jeg gikk 1.året på videregående. Har ikke sett dem på rundt et halvt år, så blir utrolig koselig å se dem igjen! Vi skal først på kino, før vi drar og spiser pizza - det må vel bli en vellykket kveld? Film og pizza slår aldri feil! På søndag skal jeg og venninnene mine nok en gang øve, ettersom vi har meldt oss på UKM (Reklamerer hele tiden for facebooksiden vår, men sier nok en gang; lik oss gjerne HER).

Hva skal dere i helga? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #bilder #foto #helg #weekend #kino #pizza #barnehage #praksis #fredag #friday #tgif

Treningsøvelser #2

 • 05.02.2015 kl. 21:08

Heihei♥

Noen av dere husker kanskje her om dagen hvor jeg viste 3 ulike treningsøvelser dere enkelt kan gjøre hjemme? Her kommer andre del, hvor det er 2 ulike, gode øvelser. Hvis dere ønsker dere lager jeg gjerne flere innlegg om dette, for jeg syntes bare det er moro med tips hvis dere liker det! Hvis dere også har noen tips til øvelser, så kom gjerne med det i kommentarfeltet!

SJEKK UT TRENINGSØVELER #1 HER!

QUADRUPED HIP EXTENSION
Trener:
Rumpe, sete
Hvordan:
Stå med knærne og hendene i bakken. Rett i ryggen (ikke svai) og 90grader i beina. Før beinet beinet opp, bak, uten å få svai i ryggen. Før beinet ned til startposisjon uten å legge kneet ned i bakken, og gjenta ønsket antall ganger.
__________________________________________________________________________________________________________________

RYGGHEV MED TVIST
Trener:
Rygg, rumpe/bakside lår
Hvordan:
Ligg på magen, med beina opp bak. Løft så beina og armene opp, før du i tillegg skyver albuene bakover. Gå tilbake til 2.posisjon og ned til 1.posisjon igjen. Gjenta ønsket antall ganger.
__________________________________________________________________________________________________________________

Vil dere har enda flere øvelser?


#hverdag #blogg #trening #traning #øvelser #treningsøvelser #rygg #rumpe #sete

TODAY'S OUTFIT: Casual Denim

 • 05.02.2015 kl. 16:00Halloisen!

Idag klarte jeg å forsove meg - akkurat som på tirsdag. Jeg våkna 15min før bussen gikk, så jeg hadde ikke sjans til å rekke den, men heldigvis er jeg så heldig at jeg har en pappa som kjører samme vei til jobb som til skolen min, så jeg fikk sitte på! Jeg vil nok si at jeg har blitt litt bortskjemt på det hjørnet, for det er virkelig deilig å slippe å ta buss - tar i tillegg nesten 45min mindre tid, så da forstår dere vel hvorfor jeg ikke sier neitakk til å bli kjørt.

Det ble dessverre ikke noen annen location denne gangen heller. Er såå lei av å ta bilder i hagen, men det er litt vanskelig å ta bilder et annet sted nå på grunn av snøen og holkete føre. Samtidig er det ikke så mange steder rundt her det er så lett å ta bilder. Men, jeg lover at når snøen går bort skal jeg bli flinkere!
Vest - Bik Bok

Genser - Bik Bok
Bukse - Vero Moda
Sko - Dr.martens
Halskjede fra Cappela
Skoledagen idag har gått supertreigt av en eller annen grunn, selv om vi sluttet tidlig idag. Nå har jeg nettopp fått tatt noen antrekksbilder, og skal snart lage meg noe å spise. Skal virkelig bli deilig å sitte og slappe av litt før jeg drar på trening ikveld. Jaja, bare 2 uker til vinterferie nå - det bør jeg holde ut! Håper dere får en fin uke videre, skjønne lesere!

Gjør du noe spesielt idag?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #klær #clohtes #denim #casual

Decoration Love

 • 04.02.2015 kl. 17:00

Hei der♥

Er det noe jeg har veldig sjeldent om, så er det dekorasjon og interiør. Egentlig syntes jeg jo dette er ganske spennende, og liker å dekorere litt, selv om jeg ikke er så flink til det. Men, så gikk jeg innom H&M sin interiørbutikk og fikk så mye inspirasjon at jeg måtte dele noen ting med dere! I tillegg tok jeg en liten tur innom ellos.no, for å få litt inspirasjon derifra også. Begge deres interiørbutikker har sykt masse fint, så anbefaler dere å titte innom! Her har jeg samlet noe av det finer jeg fant.


Vase - rosa/svart  |  Glassvase  |  Stearinlys (kaktur)  Stearinlys (undulat)  |  Putetrekk av sateng  |
Pledd  |  Trekasser  |  Krukke  |  Putetrekk (undulat)  |
Lyslykter  Putetrekk (metallic)  |  Skål  Klokke  |

Likte du noe av det ovenfor?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #interiør #dekor #decor #decoration #dekorasjon #pute #pledd #vase #lys

Oppskrift på fiskegrateng

 • 03.02.2015 kl. 21:30

Hallo der!♥

Da jeg kom hjem idag hadde moren min laget hjemmelaget fiskegrateng. Jeg fant et bilde som ble tatt for rundt et år siden på PCen her om dagen av en hjemmelaget fiskegrateng. Tror hun ble så inspirert at hun bestemte seg for å lage det igjen, ettersom det er en stund siden sist. Anbefaler dere virkelig å prøve ut dette, for jeg syntes personlig det er supergodt! Du kan servere det med hva du selv ønsker, og eksprimentere slik du vil.

INGREDIENSER:

Ca. 15 fiskepinner
4-5ss hvetemel
4dl melk
3 spiseskjeer smør
1 knivsodd muskat
3 egg
En tjukk brødskive

Stekes på 225grader i 45-60min.
(Tips: bruk sei/torsk/filet istedenfor fiskepinner, rens den og kok den i lettsaltet vann. Du kan også tilsette makaroni i røren). Start med å steke fiskepinnene i stekepanne/ovn. Lag så en hvit saus ut av hvetemelet, melken og smøret. Avkjøl sausen, og rør inn 3 eggeplommer i den hvite sausen. Pisk så eggehviten for seg selv i en egen bolle (den skal være så stiv at du kan snu bollen oppned). Før du tilsetter eggehviten tilsetter du fisken og muskat i den hvite sausen. Finn frem en brødform og smør den med smør, og tilsett så det du har rørt sammen fra før av, og topp det hele med de raspete brødsmulene. Stekes på 225grader i 45-60min. Brødsmulene kommer mest sannsynlig til å se godt stekt ut når den er ferdig!

Har du noen gang laget fiskegrateng selv?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #recipe #fisk #fish #middag #dinner #tips #fiskegrateng #kosthold

OUTFITS OF JANUARY

 • 03.02.2015 kl. 16:48

Hei der! :)

I slutten av ifjor følte jeg at det ble litt lite antrekksposter iforhold til det jeg ofte hadde før. Derfor tenkte jeg nå i år at det var nye muligheter, og i januar har jeg blitt litt flinkere igjen. Jeg ønsker egentlig også å bli flinkere til å ta antrekksbilder på ulike steder, men det krever faktisk virkelig mot å gå ut med kamerastativet og ta bilder av deg selv, mens folk går forbi og glaner som de skulle sett aliens. Men, når jeg er ute med venner pleier jeg å ta med kamera slik at de kan ta bilder et sted. Det er jo litt deilig å komme seg bort fra bare å ta bilder i hagen, men det er ikke barebare. Uansett: her kommer en samling av antrekkene fra januar (trykk på bildene for å se hele antrekket)

ANTREKK 1: NEON NAILS

ANTREKK 2: CLASSY BUT SASSY

ANTREKK 3: THE PINK CLUTCH

ANTREKK 4: PINK FASHION

ANTREKK 5: BLUE FLOWER BLOUSE

ANTREKK 6: EYE OF THE TIGER

ANTREKK 7: LEATHER PANTS

Hvilket antrekk likte du best?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #antrekk #outfit #ootd #klær #clohtes #january #ootm #pink #skinn #leather

Appelsin, mango & druer

 • 02.02.2015 kl. 20:30

God kveld!

Har dere hatt en din mandag? Jeg hadde jo fri over halve forrige uke, så jeg var så og si i feriemodus, derfor var nok denne mandagen litt ekstra hard. Uansett er mandager en av de roligste dagene i uka på skolen, så jeg skal ikke klage. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, og er det noe jeg elsker etter trening, så er det å kose meg med en skål med frukt! Jeg skal ikke lyve - i helgene kommer godteskålen fram, men i hverdagen er dette en såå utrolig god erstatning! Spesielt hvis du finner fram yndlingsfruktene dine. Her laget jeg en skål med en appelsin, noen druer og mango.

Hvor godt ser vel ikke dette ut? Jeg er spesielt glad i druer, så jeg kan love dere at jeg kommer til å fylle opp med litt mer druer. Nå skal jeg se dagens Hotel Cæsar-episode på opptak (ja, jeg er faktisk en hotel cæsar-slave - uff, haha, nesten flaut å si! Kan vel ikke bare være meg?), før jeg tar meg en velfortjent, god dusj!

Håper dere får en fin uke♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #sunt #sunn #food #frukt #kosthold #fruit #trening #training

Hello February

 • 02.02.2015 kl. 16:49

Hallo!♥

Kan ikke tro at vi allerede er i februar - januar har gått fortere enn noen gang, og nok en gang kommer vi inn i en ny måned med nye muligheter. Kanskje har man ikke opprettholdt nyttårsforsettene helt i januar, men da er det fult mulig å prøve igjen nå. Eller så har man vært så flink at man har opprettholdt nyttårsforsettene, og da er det jo bare å stå på videre! Uansett følte ihvertfall jeg at jeg trengte litt påfyll med inspirasjon og motivasjon, så jeg satte sammen en collage med bilder fra weheartit.

Jeg har ingen store planer for februar, jeg har tvert imot ingen planer egentlig. Det eneste jeg vet er at jeg skal begynne i praksis igjen neste uke - nok en gang i barnehage, og at jeg gleder meg til vinterferie i slutten av måneden! Men selv om jeg ikke har noen planer betyr ikke det at jeg ikke ser frem til nye spennende ting som skjer denne måneden! Over til noe annet; snudde meg akkurat for å se ut vinduet, og solnedgangen er sykt vakker idag - helt oransj himmel! Det må jo være et tegn på at februar blir en bra måned, eller? Haha :)

Har dere noen planer klare for februar?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #inspirasjon #inspiration #foto #bilder #weheartit #februar #februar #2015

Favoritter fra Januar

 • 01.02.2015 kl. 15:35

Heisann♥

Da var vi allerede inn i en ny måned - 1/12 måneder av 2015 er forbi. Wow, det har virkelig gått fort - alt for fort egentlig! Uansett så har jeg selvfølgelig klart å samle sammen noen favoritter fra januar. Alt nedenfor har jeg skaffet meg før januarmåned, men dette er produkter og ting jeg har brukt ekstra mye i januar, og som mest sannsynlig kommer til å bli brukt mye fremover. Selvfølgelig er også dette produkter jeg vil anbefale dere!

SMYKKER OG NEGLELAKK

Det er jo alltid noen ting som kommer mer i bruk enkelte måneder. Denne klokka fikk jeg til bursdagen min i september, men det er først nå jeg faktisk innser hvor godt jeg liker den! Ringen kjøpte jeg i sommerferien, og jeg bare elsker den (selv om jeg faktisk glemte den på do på kinoen, og måtte dra og hente den). Neglelakken fra China Glaze er bare elsk, og er garantert en favoritt blant neglelakkene mine!

ESSENCE ULTÎME fra SCHWARZKOPF

Denne kremen for håret fikk jeg til jul av ei venninne. Den lukter herlig, og gir håret en superfin glans. Jeg bruker den alltid i vått hår, og da føler jeg virkelig at håret blir ekstra fresht! Anbefaler virkelig denne.

MOIST REPAIR SHAMPOO fra KMS

Denne fikk jeg kjøpt med meg da jeg klippet meg i desember. Denne hjelper virkelig på tørt hår, akkurat som en annen krem i samme serie jeg hadde prøvd før denne. Nå ønsker jeg meg også balsamen, for denne gir et mykt og glansfullt hår! KAN KJØPES HER!

ENDLESS LOVE BODY MIST fra VICTORIA'S SECRET

En deilig duft med en balanse av sterk og søt lukt. Dufter av epleblomster og ylang ylang. FÅ DENNE HERLIGHETEN HER!

5XL VOLUME MASCARA fra MAKEUPMEKKA

Denne fikk jeg i julekalenderen min ifjor, og har blitt en ny favoritt! Den gir faktisk lange, flotte vipper, og det er ingen tvil om at jeg kommer til å bestille en ny når denne blir tom. KAN KJØPES HER!

Kom gjerne med tips i kommentarfeltet til lignende produkter! Har du prøvd noe av dette?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #favoritter #favorites #favourites #skjønnhet #beauty #nailpolish #mascara #bodymist #vs #hår #hair #shampoo #januar

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no