hits

8 gode grunner til å trene

 • 29.02.2016 kl. 15:07

Mer energi
Tro meg, som regel gir trening deg mer energi. Eller, for min del kan jeg ofte være dødssliten etter en jobbdag, men etter trening er jeg som regel full av energi! Så nei, du blir ikke mer sliten av å trene (som regel, det er selvfølgelig varierende).

Bedre humør
Personlig hjelper trening også veldig på humøret, og hvis du har en dårlig dag kan faktisk trening hjelpe litt (for å friske opp humøret kan du f.eks gjøre noe du vet du får til)

Terapi
Det er faktisk mange med psykiske lidelser som bruker trening som terapi, og ofte kan det hjelpe! Selvfølgelig er det også veldig fin terapi for alle andre også.

Mestringsfølelse
Når du holder på med en treningstype vil du som regel en eller annen gang oppleve noe du blir skikkelig stolt over - og den følelsen er virkelig herlig.

Du lever kanskje lenger
Det er jo en kjent sak at trening forebygger mange sykdommer, det går hjertet til å pumpe, og med det er det også mulig at vi lever noen ekstra år!

Mindre sykdom
Immunforsvaret kan variere veldig fra person til person og komme av gener, men noen ganger hjelper trening også. Personlig er jeg nesten aldri syk, og jeg trener jo også en del - har det en sammenheng mon tro?

Du kan unne deg litt ekstra
Hallo, hvis du har trent en time, så får du ikke like dårlig samvittighet over å ta den sjokoladebiten, eller hva?

Du har noe å skryte om
Hvor morsomt er det ikke å kunne sende svette snap'er, og vise fram hvor stolt du er over å ha trent? Med mindre du står med mobieln gjennom hele treningsøkten da...

Trener du, og evt. hvorfor? :-D

NLY Trend by Lisa Olsson

 • 26.02.2016 kl. 15:36

Heihei dere! Woho, endelig fredag :-D Fysøren nå er jeg helt utslitt, så nå skal jeg bare kaste meg på sofaen fram til jeg har BodyPump-time halv seks ikveld. Senere skal jeg på overnatting hos noen fram til søndag, noe som sikkert blir veldig moro!

På nelly.com idag kom jeg over en ny kolleksjon av Lisa Olsson. Jeg syntes ihvertfall det var veldig mye fint her, og tenkte å dele det med dere!

HER for å sjekke ut kolleksjonen.

Var det noe av det ovenfor du likte?

Effektiv hjemmetrening

 • 24.02.2016 kl. 21:03

Heisann hoppsann dere, haha! Okei, jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg har pltuselig masse energi. Mest sannsynlig fordi jeg fikk en skikkelig bra treningsøkt hjemme idag. Jeg trener virkelig aldri hjemme, men idag følte jeg at jeg trengte en pause fra treningssenteret, så jeg logget meg inn på mamma sin bruker til SatsElixia og brukte deres online trening. Her trente jeg en time kalt "21 Minute Body", en hard kondisjons- og styrkeøkt. Jeg er ikke noe spesielt fan av trening på skjerm, men denne funka kanonbra! Etter det satte jeg på litt musikk og fant på min egen koreografi på en step-kasse.

Og det beste med å trene hjemme: man kan gå i hva man vil - så derfor droppet jeg treningstoppen idag. Jeg trodde faktisk ikke jeg skulle føle meg komfortabel i det, men det gjorde faktisk ingenting når man var alene :-D

Har dere trent idag?

12 Nail Arts

 • 24.02.2016 kl. 15:30


Hallo dere! Da tenkte jeg å gi litt inspirasjon på neglefronten igjen, og med det deler jeg mine 12 siste negledesign med dere. Noen av dem er helt fra sommeren, men pyttpytt, de funker fortsatt, eller hva? Det kjipeste for min del er ofte at neglelakken blir ødelagt allerede dagen etter fordi jeg jobber i barnehage (og muligens fordi jeg har en tendens til å rive det av, haha!). Håper dette kan inspirere dere - det inspirerte hvertfall meg, noe jeg absolutt trenger!


Ut ifra disse 12 negledesignene klarer jeg faktisk ikke velge én favoritt. Jeg har jo fikset dem selv, så ville naturligvis ikke påført noe jeg ikke likte, haha! Jeg er absolutt ingen proff, men ser godt at øvelse gjør det bedre (hvis man hadde sett 2 år tilbake, haha). Hvis du vil se flere kan du trykket på kategorien "Negler" her på bloggen.


Hvilken likte du best? :-D

Monday Sunshine

 • 22.02.2016 kl. 19:10

Og der kom kveldsgjespen, ja, haha! God kveld dere, hvordan har deres start på uka vært? For min del gikk det som vanlig: stå opp fem, sminke meg og spise, og komme meg på jobb. Kvart på tre: ferdig på jobb, halv fire: endelig hjemme! Akkurat nå har jeg sovet en time - jeg klarer meg virkelig ikke uten når jeg må opp fem på morgenen. Om en time har jeg BodyPump-time på trening, noe som ikke frister supermye idag, allikevel vet jeg at jeg alltid blir i godt humør etterpå!

Idag kjørte jeg på med gul bluse og mine nye fake skinnbukse. Tro meg; det å føle seg bra gjør hverdagen så mye lettere! Også må jeg bare nevne dette dekselet om dere ikke allerede har lagt merke til det, haha, eeelsker det :-D (For å ikke glemme mine kjære mummikopp selvfølgelig, hihi!)

Hva har dere gjort idag?

9 Outfits Inspo

 • 22.02.2016 kl. 16:42

God dag til dere! Så, igår fikk jeg plutselig en ekstrem antrekksinspirasjon, og hadde det ikke vært for at det var glatt ute hadde jeg hoppet rett inn i det høyhælte skoene nå. Dessverre er det ganske glatt ute, og det er ganske vanskelig å ha en interesse for mote når man jobber i barnehage... Uansett bestemte jeg meg for å prøve på litt forskjellige klær og ta bilde, til en dag hvor inspirasjonen ikke er like stor.

Hvis dere ser på bilde nr.2 og nr.6 kan dere se at jeg bare har forskjellig jakke - utrolig hvordan en sånn liten ting kan gjøre antrekket helt forskjellig! Det samme gjelder bukse/skjørt på bilde nr.3 og nr.7 :-)

Hvilke av disse antrekkene likte du best?

Vinterens første skitur

 • 21.02.2016 kl. 20:24


God kveld, god kveld♥ Endelig - første skituren denne vinteren! Jeg kjøpte meg nye ski for 3 uker siden, så nå var det på tide. Jeg gikk også på ski for ett år siden, og før det var det sikkert 6år siden sist. Jeg syntes egentlig det er veldig moro å gå på ski, og ettersom jeg har pappa som er ganske interessert og flink til å gå på ski så prøver han å lære meg litt. På den ene siden vil jeg bare at snøen skal dra sin vei, men på den andre siden vil jeg gjerne få noen skiturer til før den blir borte!

Nå har jeg nettopp kost meg med et par hjemmebakte rundstykker og en kopp kakao med krem. Mmh, det er sykt herlig! Var iskald på rumpa etter turen, men nå har jeg heldigvis fått varmen tibake, hihi :-) Nå skal jeg nyte de siste timene av søndagen, sikkert til å ta en dusj og se på Sex and the City. Merker jeg gjerne skulle hatt en fridag til, men jaja!

Hva har dere gjort idag?

Oppskrift på grove rundstykker

 • 21.02.2016 kl. 13:31

Mmh, her er søndagskosen i full gang med nybakte rundstykker! Idag føler jeg virkelig for å få noe ut av dagen, så hvorfor ikke starte med å lage rundstykker? Disse med skikkelig fine og store om jeg får si det selv, og var veldig gode. Selvom det tar litt tid med heving så er det absolutt verdt det!

DU TRENGER:
3,5dl lunkent vann
50g gjær
2ts sukker
1ts salt
3ss smeltet smør (eller olje)
350g sammalt hvete, grovmalt
300g hvetemel

Stekes på 225grader i 10-15min. Jeg fikk 10 store rundstykker.

Start med å blande sammen gjær og lunkent vann (HUSK: ikke bruk for varmt vann, da hever ikke baksten). Tilsett så sukker og salt, og smøret. Blant dette litt sammen, før du til slutt tilsetter melet. I oppskriften stod det 250g sammalt mel og hvetemel, men jeg måtte tilsette en del mer mel enn dette. Legg så bollen med deigen i varmt vann til deigen får dobbel størrelse (ca.30min). Rull ut deigen og del opp ut ifra hvor store rundstykker du selv ønsker. Hev de så litt til slutt, og sett de inn i ovnen i 10-15min. 

Hva koser du deg med denne søndagen? :-D

OUTFIT: Red Flower Top

 • 20.02.2016 kl. 17:45


Hei der! :-D Hvordan har lørgen behandlet dere til nå? Personlig har jeg bare slappet av. Det er så rart hvordan det bare er stress å skulle gjøre noe tidlig på en lørdag, men om du ikke skal noe før på kvelden går du rundt og funderer på hva du skal finne på. Uansett, jeg skal snart stikke ut, ettersom det er julebord med den ene jobben min idag (haha, ja, dere leste riktig: julebord). Vi skal først på vorspiel, og etter det drar vi ut for å spise god mat og drikke :-D

Topp fra Bik Bok  //  Bukse fra nelly.com (HER)  //  Sko fra nelly.com (HER)


Hva skal dere ikveld?

The Nudes from Maybelline

 • 18.02.2016 kl. 20:16

God kveld herlige lesere! Idag avspasserte jeg en og en halv time på jobben, rett og slett fordi jeg har vært ganske sliten denne uka, og følte at jeg trengte en liten motivasjon. Det var utrolig deilig å komme hjem rundt kvart over to, lage seg litt mat og sove litt før jeg tok turen og trente to timer. Dessverre var beina mine skikkelig tunge idag, så uansett hvor mye jeg ønsket å gi klarte ikke kroppen og hodet å henge sammen.

Heldigvis fikk jeg en liten oppmuntring da jeg var på posten og hentet dette palettet fra seven.no. Seven.no har utrolig mye kosmetikk, både sminke, hudprodukter og negleprodukter - i tillegg til en helt normal pris! Elsker denne siden, og selv om jeg ikke har sjekket den ut før nå, har de nok fått seg en ny kunde. Kjøp dette palettet fra Maybelline HER.

Har du prøvd denne? :-D

Shoe Mania

 • 18.02.2016 kl. 15:06

SHOOEESS!!! De fleste jenter elsker sko, ferdig med den saken, haha! Jeg kan faktisk noen ganger nesten blir rørt hvis jeg ser noen virkelig fine sko, det er helt rart (og litt patetisk), haha! Dessverre er det ikke helt tiden for høye hæler ute ennå, og når man er 1.68 fra før er det ikke alltid man føler seg like komfortabel med hæler. Allikevel bryr jeg meg svært lite, og fortsetter min kjærlighet til sko. Nedenfor har jeg samlet litt forskjellige sko fra nelly.com, kanskje du finner noe du liker?

1  //  2  //  3  //  4  //  5  //  6  //  7  //  8
9  //  10  //  11  //  12  //  13  //  14  //  15  //  16

Fant du et par du likte?

Yoghurtnøtter & Sex and the City

 • 17.02.2016 kl. 21:00

God kveld dere! Nå holdt jeg på å skrive at det var torsdag, men det er dessverre altså bare onsdag. Så vi må fortsatt klare to dager til før helg! Personlig er jeg litt opp og ned på jobb om dagen, men jeg holder det gående, og trening og slapping av om kvelden hjelper garantert mye. Nå har jeg nettopp sett på IDOL, og skal videre slappe av ikveld og se litt på Sex and the City. Jeg er helt bergtatt av denne serien - fysøren elsker den!

Igår fikk jeg plutselig megalyst på yoghurtnøtter, så derfor koser jeg meg litt med det ikveld. Skulle virkelig ønske det ikke hadde så innmari mye kalorier i seg, for fysøren det er jo så godt og avhengighetsskapende! Jaja, håper alle får en fin kveld videre :-D

Hvordan er din onsdagskveld?

Uken som gikk...

 • 15.02.2016 kl. 16:20

Ukens opptur:
Forrige ukens opptur må nok ha vært at jeg var i så innmari godt humør nesten hele tiden! Det var sykt deilig, og jeg håper det fortsetter sånn denne uka også.

Ukens antrekk:
Se flere bilder HER.

Ukens nedtur:
På tross av at jeg var i veldig godt humør, var jeg til tider veldig slapp og sliten, noe som er utrolig irriterende. Hvorfor kan man ikke være i godt humør og ha masse energi? Haha!

Ukens oppskirft:
Bananpannekaker HER.
Image and video hosting by TinyPic

Ukens låt:
Jeg vet virkelig ikke hva det er med låten "My House" av Flo Rida, men jeg har digget den i et par måneder nå, og går ikke lei den!

Ukens bilde:

Ukens mest leste innlegg:
Sunne Havrekjeks HER.

Hvordan var din forrige uke? :-D


Single on Valentine's

 • 14.02.2016 kl. 16:36

Da var det visst valntine's day igjen, dere - nok et år som singel, haha! Jaja, det bryr meg egentlig svært lite, selv om det hadde vært koselig med en kjæreste selvfølgelig. På den andre siden skal jeg nå til ei venninne for å tilbringe valentine's med tre gode, single venninner! Egentlig skulle vi vært en til, men siden hun nylig fikk kjæreste ble det ikke sånn, hihi :-) Jeg skal uansett kose meg med masse grining av Titanic (vi så denne på valentine's ifjor også, så da må vi nesten følge tradisjonen!), og kanskje litt søtt!

Nå har jeg nettopp fått i meg litt mat etter to timers trening på instruktørsamling sammen med Fresh Fitness. Veldig moro og lærerikt, selv om jeg merka et kroppen var i litt søndagsmodus, hehe! Jeg føler meg ihvertfall super nå, og er klar til å nyte søndagen!

Hvordan tilbringer dere valentine's idag?♥


Today's Outfit

 • 13.02.2016 kl. 19:00

Og der var visst lørdagen igang med litt titting på youtube-videoer med venninner. Snart skal vi sette igang med litt mat, så vi kan få spist før vi går over på å spille Cards Against Humanity. Ikveld, eksakt klokka ni, starter Deadpool, og jeg gleder meg egentlig ikke så mye, haha! Jeg er skikkelig pysete når det kommer til filmer, så jeg håper ikke den er like ille som jeg har fått inntrykk av. Her får dere se dagens antrekk - og jeg endte visst opp med hæler, woho!

Hva er dine lørdagsplaner?


Bananpannekaker

 • 13.02.2016 kl. 12:10

Image and video hosting by TinyPic

God lørdagsmorgen dere - ihvertfall til dere som fortsatt sitter i sofaen og slapper av denne morgenen. Fysøren disse helgene hvor man bare kan slappe av lenge før man skal noe, er hellige! Det er virkelig ikke mange lørdager jeg kan det, så denne har jeg bare tenkt til å nyte fram til jeg skal fikse meg og dra for å møte noen venninner. Som jeg nevnte igår skal jeg med noen venninner for å spille Cards Against Humanity og se på Deadpool i kveld (føler meg skikkelig mann nå - mangler bare øl, haha!).

BANANPANNEKAKER: 2 egg - 80g havregryn - 1 banan - et dryss salt, kanel og kardemomme
Blend alt sammen i en blender til det blir en luftig og fin røre.

Image and video hosting by TinyPic

Idag hadde jeg skikkelig lyst til å gå i høye hæler, men selvfølgelig skulle det da komme et snøfall! Mulig jeg tar sjansen på å bruke hæler allikevel, men jeg er litt redd for at det skal være glatt noen steder under snøen. Huff nei nå begynner jeg å lengte etter vår og sommer med tanke på klesveien!

Image and video hosting by TinyPic

Kommer du til å prøve disse pannekakene?


20 topper under 200kr

 • 12.02.2016 kl. 21:00

Det er fredag og helg, noe som ihvertfall for min del betyr at jeg ofte får lyst til å shoppe. I tillegg fikk jeg lønning idag, så dette kan jo gå gale veien med en gang, haha! Neida, kjøpte en del sist helg så tror ikke jeg skal kjøpe så mye mer (utenom en bukse jeg bestilte fra nelly her om dagen). Nedenfor har jeg ihvertfall samlet 20 topper under 200kr fra nelly - sjekk de ut :-D


1
  //  2  //  3  //  4  //  5


6
  //   //   //  9  //  10


11
  //  12  //  13  //  14  //  15


16
  //  17  //  18  //  19  //  20

Fant du noe du likte?♥


Teddy Bear

 • 12.02.2016 kl. 16:20

FREEEDAAAG!!! Hver dag denne uka har det vært et skikkelig ork å komme seg på jobb, uten at jeg aner hvorfor. På den andre siden har jeg vært i veldig godt humør, noe som er utrolig deilig etter sist uke da jeg hadde mye humørsvingninger. Planene for idag er å ha gruppetime på Fresh Fitness og slappe av. Imorgen skal jeg møte noen venninner for å spille Cards Against Humanity, som jeg hentet på posten igår, og se Deadpool på kino (noe jeg ikke aner hvorfor jeg ble med på, haha)! Søndagen er det noe som kalles instruktørsamling med Fresh Fitness, så da blir det vel litt trening, før det blir å feire Valentine's med mine single venninner, hehe :-D

Dette dekselet kjøpte jeg for en god stund tilbake på ebay. Søk på "teddy bear case" for å finne noe lignende (fant dessverre ikke akkurat denne).

Hva er dine planer for helgen? :-)


OUTFIT: 70s' top

 • 11.02.2016 kl. 17:00


Halloisen! :-D Da jeg våknet idag hadde jeg skikkelig fredagsfølelse, og til min skuffelse kom jeg på at jeg måtte overleve to jobbdager til før helg. Jaja, nå er det ihvertall bare én dag igjen. Denne uka har jeg vært ganske slapp og egentlig bare hatt lyst sove hele tiden, men jeg føler meg faktisk bedre akkurat nå! Derfor skal jeg kjøre på med en skikkelig kondisjonstime idag kalt BodyAttack, noe jeg faktisk gleder meg litt til.

Topp fra Monki  //  Bukse fra Vero Moda  //  Sko fra Caterpillar (XXL)  //  Veske fra New YorkerHva har dere gjort idag?


Linkerunde

 • 10.02.2016 kl. 18:00

Nå er det ganske lenge siden jeg har hatt en linkerunde her på bloggen, men det finnes jo så utrolig mange flinke bloggere der ute, så derfor synes jeg det var på tide! Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet så linker jeg fire blogger om en uke.
Er du med? :D

Sunne havrekjeks

 • 08.02.2016 kl. 20:00

Denne oppskriften har jeg delt for en stund tilbake, men tenkte å dele den igjen for dette er virkelig en skikkelig god hverdagssnacks! Spesielt for meg som sliter sikkkelig med søtsug, og istedenfor å da ta seg en kjeks kan man ta et par av disse havrekjeksene. De er i tillegg ganske mettende om du tar på litt pålegg, og ikke minst veldig lette å lage!

DU TRENGER:

3dl havregryn (helst lettkokt)
- 1dl melk
- 30g smelta smør
- 1ss sukringold/sukrin (jeg brukte vanlig sukker, ettersom det kun er 1ss, og jeg ikke hadde sukrin)
- 1ts bakepulver
- 1ss valgfritt mel; spelt/sammalt (PS: du må mest sannsynlig tilsette en del mer mel, prøv deg fram etter den har stått i romtemperatur i 15min)
- En klype salt, kanel og kardemomme

STEKES PÅ 200 GRADER MIDT I OVNEN I 12-15MIN.

Bland sammen havregryna og melken og la dette trekke i romtemperatur i 15min. Tilsett så alt det tørre, før du heller over det smelta smøret. Dryss litt valgfritt mel på benken og kjevle ut deigen. Lag ulike former (jeg brukte pepperkakeformer; hjerter og stjerner). Stek de på 200 grader midt i ovnen i 12-15min. Når de er gyldenbrune på kantene kan du slippe ut en del varme, før du lar kjeksen stå i ettervarmen i rundt 30min. Da blir kjeksene sprøe! 

Kommer du til å teste ut disse?♥


selfies

 • 08.02.2016 kl. 15:00

Heisann dere! Ny uke allerede? Jaja, sånn går no dagan, haha! Denne uka går nok ganske vanlig for min del. Idag har jeg vært på planleggingsdag med jobben, sammen med alle de andre barnehagene i kommunen. Noe som også betydde at jeg fikk møte tre venninner som er lærlinger i samme kommune som meg - woho, så koselig :-D Sånn ellers har jeg planer om å trene som vanlig denne uka, og til lørdag skal jeg på kino med noen venninner. Søndag er det jo valentine's og da blir det vel også å tilbringe tid med mine single venninner, haha!

Jeg digger denne 70-talls t-skjorta som jeg kjøpte på lørdag! Altså, for å være ærlig tror jeg ikke så mange kler den av folk jeg kjenner, men meg, synes jeg den er råfin, haha! Kanskje en av mine nye favoritter i klesskapet?

Har du noen spesielle planer for uka?


F A S T E L A V N

 • 07.02.2016 kl. 20:32

Woho, bolletid! Haha, nå har jeg nettopp kost meg med litt fastelavnsboller til kvelds. Egentlig er ikke jeg superstor fan av krem, men akkurat på fastelavn så må jeg ha litt. Idag har vært årets usunnhetsdag! Jeg og to venninner dro idag for å hente en ring venninna mi glemte på en fest forrige helg, og etter det tok vi turen innom max. Der fikk jeg i meg X antall kalorier med en burger, litt pommes frites og brus #hjelp. Følte meg faktisk litt kvalm etterpå - spiser mat fra fast food-kjeder veldig sjeldent, så tror ikke kroppen er helt vant til det, haha!

For min del har jeg egentlig hatt en hel grei dag. Jeg har vært i en del dårlig humør, men sånn ellers har jeg også hatt det bra. Denne uka har generelt vært ganske dårlig ettersom jeg har vært i så mye dårlig humør, noe som sikkert kommet av mensen. Derimot håper jeg på bedre tider neste uke, hehe :-D

Har du spist fastelavnsboller idag?


Gårsdagens innkjøp

 • 07.02.2016 kl. 13:30

Heihei :-D Hvordan er deres søndag til nå? For min del stod jeg opp 12, og ettersom rommet mitt så litt bomba ut til å være meg, brukte jeg den første halvtimen på å rydde og ta bilder av mine nyeste innkjøp! Som jeg advarte om igår kjøpte jeg en del gul/oransje/rød-ting, og her er altså beviset på det. Jeg har veldig lite tid til å shoppe i virkeligheten for tiden, så da jeg var ute på shopping igår tok jeg med en del ting hjem! Huff, nei må jeg begynner å spare!


Bik Bok 299kr  //  Monki 250kr


Bik Bok 199kr  //  Monki 100kr


Monki 20kr  //  Monki 40kr


Bik Bok 199kr  //  Bik Bok 179kr

Var det noe du likte her? :-)


Shopaholic

 • 06.02.2016 kl. 19:07


Halloisen :-D Da har jeg nettopp kommet hjem fra dagens shoppingtur - og der var det visst litt mindre penger på kortet, ups! Tror jeg kjøpte 4 oransje/gule topper, haha, sier hun med gul kåpe på bildene. Litt for glad i gul/oransje/rød-farger, men jeg føler meg vell i det, så er vel det som teller! Nå er planen å slappe av med et par venninner resten av kvelden og ta livet med ro.

Hva er dine planer for kvelden?


Dømt til å HATE kroppen sin

 • 06.02.2016 kl. 14:00

Jeg? Vilde? Fit? Neinei, du har misforstått. Jeg er langt ifra en supermodell, en fitness-kvinne, en maratonløper eller en som tenker på alt jeg stapper inn i kjeften. Jeg har hørt veldig mange ganger de siste årene at jeg har blitt tynnere og et par ganger at jeg begynner å bli "fit". Jeg har faktisk blitt tynnere og føler meg stort sett fornøyd i min egen kropp. Jeg er sykt stolt over hvor langt jeg har kommet, og da jeg hatet kroppen min for noen år tilbake trodde jeg aldri at jeg nå skulle elske å trene, føle meg relativt fornøyd i min egen kropp og ha kommet så langt, med for eksempel å ha blitt gruppetreningsinstruktør på Fresh Fitness.

LES: Fra "feit" til treningsinstruktør!

Jeg ser ikke ut som en supermodel eller er en fitness-kvinne, jeg har derimot noen ekstra kilo på kroppen og ingen spesielt tydelige muskler, men betyr det at jeg er dømt til å hate kroppen min? Nei, ikke faen, jeg orker ikke sløse livet bort på å gjøre meg selv ulykkelig med å rakke ned på meg selv 24/7, jeg er da et menneske jeg og?! Vi er alle såå forskjellige, og jeg vet ikke helt hva jeg skulle gjort om vi alle var like.

Det at jeg trener og prøver å spise relativt sunt har ikke noe med at jeg ønsker å få "sommerkroppen 2016". Jeg vet med meg selv at om jeg ikke trener på en uke føler jeg meg automatisk mye dårligere, og kroppen fungerer ikke like bra. Hvis jeg hadde spist masse mat uten næringen jeg trenger hadde jeg heller ikke klart å fungere like bra. Immunforsvaret mitt er helt utrolig, og tilogmed når jeg nå har jobba med snørrete unger i et halvt år har jeg bare vært litt forkjøla et par ganger. Jeg merker selvfølgelig at jeg blir sliten, og kroppen vil ofte ta en hviledag, men ok, da gjør jeg vel det. Jeg småspiser som bare det, og jobber mot å nå det jeg selv ønsker, men unngår å gjøre noe jeg ikke ville trivdes med.

Jeg håper alle der ute prøver så godt de kan å ta vare på kroppen sin, og ikke BARE tenker på utseendet (selv om det selvfølgelig er helt naturlig for alle, og en utrolig flott bonus). Vi er alle forskjellige, lev livet, drit i de som trykker deg ned i gjørma og ta vare på deg selv - for du er gull verdt!

V is en Vogue

 • 05.02.2016 kl. 20:10

Hei dere! Fysøren, det er endelig fredag, hallelujah :-D Idag var jeg virkelig dautrøtt hele dagen på jobb og følte meg egentlig ikke helt i form, men nå har det heldigvis gått helt over. Noe som sikkert kommer av at jeg hadde gruppetime halv seks idag, og imorgen har jeg en gruppetime klokka tolv! Her har det begynt å snø igjen, og utenfor daler det ned - håper det betyr at jeg slipper å gå med små skritt ute, haha.

Denne helgen har jeg faktisk ingen spesielle planer - wow, lenge siden jeg ikke har hatt det nå! Utrolig deilig, så jeg skal utnytte tiden til å forhåpentligvis slappe av litt mer og kose meg denne helga :-) Jeg vet forresten av neglelakken på disse bildene er utrolig vakker, haha (latskap)!

Hva er dine planer for helga?


7 shots from January

 • 03.02.2016 kl. 17:32

CASUAL OUTFIT

VINTAGE NAILS

DERFOR ELSKER JEG LIVET!

SMOOTHIELICIOUS

OUTFIT: WINTER WONDERLAND

AFTER TRAINING

OUTFIT: GREEN FRINGE TOP

Heihei dere! Februar er faktisk allerede igang - 2/12 måned i 2016. Sykt hvor fort januar har gått, men også helt utrolig deilig at det går mot lysere tider! Januar har for det meste vært en bra måned for meg. Ikke alt har vært helt positivt, men jeg har ihvertfall kommet meg igjennom. Nå merker jeg at jeg er klar for en ny måned med spennende opplevelser!

Hvordan var din januar-måned?♥


Komme meg ut døra

 • 02.02.2016 kl. 18:04

Heisann! :-D Jeg skal ikke starte dette innlegget med å si at jeg har det helt fantastisk og at jeg gleder meg til å trene etterpå og alt mulig. For idag er jeg faktisk skikkelig sliten og vil helst kose meg i sofaen foran TVen med en sjokoladeplate. Jeg blir virkelig så sliten etter tirsdager, og det frister nesten aldri å komme seg ut døra for å trene. Allikevel vet jeg at jeg får mye mer energi om jeg kommer meg ut døra for å trene. Nå har jeg nettopp fått i meg litt middag - laks, fullkornspasta og grønnsaker, og tenker å slappe av litt før jeg kommer meg ut døra for å trene intervaller. 

Hvordan er din tirsdag?


Mummikopper

 • 01.02.2016 kl. 16:23


Ojojoj, det har blitt såpass mange kopper, ja! Haha, jeg innser virkelig ikke hvor mange mummikopper jeg har før jeg drar dem fram. Jeg begynte å samle da jeg fikk en kopp til jul i 2014, så på litt over ett år har jeg visst fått denne store samlingen på 13 kopper - ups! Aner ikke om jeg synes det er skikkelig teit eller ikke, men det er bare noe jeg har falt for rundt disse koppene. Fargene, figurene og rett og slett det å ha noe å samle på, hehe!


Jeg kan ikke akkurat si at jeg har en favoritt, men jeg er selvfølgelig veldig glad i jubileumskoppen som dere ser øverst, ettersom den er litt spesiell :-D 


Har du noen mummikopper?


Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no