hits

OUTFIT IN RIGA

 • 28.02.2017 kl. 18:11

God kveld kjære lesere :-D Jeg er nesten litt tom for ord her jeg sitter, ganske så sliten etter å ha gått rundt i gatene i Riga, spist lunsj på verdens kuleste restaurant og bar og shoppa bittelitt. Og med bittelitt mener jeg faktisk bittelitt, for noe storhandling har jeg ikke gjort her nede ennå. I morgen skal vi derimot på et av de største kjøpesenterene her, så da kan det hende at jeg velger å gå litt amok, haha!

I dag tok vi oss friheten til å ligge i senga til klokka ti før vi måtte gå ned for å få i oss litt frokost. Herregud, hotellfrokost er bare så fantastisk (selvfølgelig ikke overalt, men jeg har heldigvis kun gode oppleveser på det planet), og det er så vanskelig å begrense seg når man ønsker å prøve alt det gode som er der, som man aldri spiser til frokost ellers. Etter frokosten slappet vi litt mer av før vi dusjet, jeg sminket meg og Lars spilte (regner med at flere har det sånn i forholdet?)

Nå har vi som sagt vandret rundt i Riga's gater, ihvertfall gamlebyen, og det er fint! Det er ikke all verdens med butikker, men restauranter, barer og ulike suvenirbutikker er det hvertfall nok av. I tillegg er det veldig koselig, og jeg elsker fargene og muren på veggene, i tillegg til at de har beholdt gatesteinene. Vi kom også over verdens kuleste restaurant og bar med 50's-stil, hvor hele interiøret var som å komme til en bar på 50-tallet i Amerika (tror jeg, ihvertfall synes jeg det var innmari godt gjennomført), og de hadde både godt utvalg av mat, milkshakes og coctails til en billig penge! Nam, sier jeg bare - dit skal jeg igjen!

Hva har dere gjort i dag? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #riga #latvia #bar #restaurant #food #mat

Fremme i Riga!

 • 27.02.2017 kl. 14:52

Heisann alle sammen! Da var jeg og Lars fremme i Riga, i Latvia og slapper max av på hotellrommet. Akkurat nå gomler jeg i meg et halvt skolebrød som vi kjøpte på Gardemoen og etterpå skal vi ut i gatene for å se oss litt rundt i området. Jeg kom meg opp av senga halv sju i dag for å fikse meg før jeg og Lars rakk toget klokka åtte fra Asker til Oslo Lufthavn. Flyet gikk ikke før halv tolv så vi hadde veldig god tid, men bedre med god tid enn dårlig tid, eller hva? 

Flyturen gikk veldig fint, og vi kom oss veldig greit frem til hotellet fra flyplassen med taxi. Jeg er alltid skikkelig surrete i hodet og småstressa inntil jeg kommer frem på hotellrommet, men nå kan jeg puste litt ut. En sjokolade har også forsvunnet fra minibaren, hehe! Det er jo helt sykt hvor billig det er her! Jeg er så vant til at alt koster minst 30kr, men her var det 1,5euro (13kr) for sjokoladeplata, og da nøler ikke jeg med å ta en bit.

Vi har egentlig svært lite planer på denne turen, noe som er veldig deilig. Hvis noen vet om et sted man bare innom i Riga, eller noe vi virkelig bør gjøre så er det bare å si i fra i kommentarfeltet! Vi vet heller ikke hvor vi skal spise ennå, så det er bare å komme med forslag :-D

Har du vært i Riga før?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

2016: Mai-August

 • 26.02.2017 kl. 13:07

Wow, ok, gjør dere klare for å se en oppsummering av mai, juni, juli og august. Dette er nok absolutt de månedene jeg likte best fra 2016, og jeg storkoste meg med masse som skjedde og var innmari glad for de supre sommermånedene! Kjenner jeg gleder meg allerede til de månedene kommer i år.

SE → 2016: Januar-April

MAI

Russ 2016
Russetiden startet, og jeg kan ikke skryte på meg at jeg gjorde så veldig mye ut av det. Jeg fikk brukt russebuksa en del og hadde noen morsomme dager med tre andre venninner som var russ, hvor vi både gjorde litt russeknuter og var en tur i tønsberg! I tillegg til at vi festet ute natt-til-17.mai. Morsom tid, men skulle gjerne gjort mer ut av det. Heldigvis har jeg mulighet enda en gang i 2018 ettersom jeg da går på påbygg.
Mest leste innlegg om russetiden: ANGRER SOM FAEN!

Vestlandstur
Jeg og familien var også en helgetur til vestlandet fordi vi skulle i konfirmasjon. En innmari fin helg hvor jeg fikk slappet max av! Kommer alltid til å huske det sykt deilige badet jeg tok meg med en cider etter en joggetur i nærområdet til hotellet. Deilig :-D

Konsert
I slutten av måneden var jeg på Sentrum Scene i Oslo for å se Little Mix! Fysøren for en helt rå opplevelse, de gikk virkelig over all forventning og var enda flinkere enn det jeg trodde :-D

Antrekk

JUNI

Seriøse innlegg: UPERFEKTE SELFIES

Opplevelser: SOMMERFEST og BÅTTUR

Antrekk

JULI

Sommerferie
Yeah, sommerferiemåneden! Og herregud for en fin og innholdsrik måned :-D Jeg storkoste meg i juli med alt jeg var med på. Det ble ingen utenlandsturer, men noen andre destinasjoner ble det, og mange fine dager og netter med mine gode venner! Nei, denne måneden var virkelig fantastisk.


HYTTELIVET  -  INNFLYTNINGSFESTTUR OPP JUVET  -  HYTTETUR (HER og HER)  -  KRISTIANSAND (HER og HER) 

TIPS: 5 treningsøvelser du kan gjøre ute!

Antrekk

AUGUST

August: Nytt lærlingssted, nye muligheter! 2.august startet jeg som lærling på SFO og skole, etter å ha vært i barnehage semesteret før. Hverdagen ble heldigvis mye bedre etter å ha startet her, selv om jeg ikke vil jobbe med det heller. Det skjedde egentlig ikke noe spesielt spennende i August utenom at jeg var på jentetur til Køben, noe som selvfølgelig var et veldig fint minne!

København

Jeg og venninnene mine sov på et hostel under oppholdet vårt i København, og det var faktisk ganske greit. Vi brukte mye tid på shopping, og hadde jeg dratt med dem dit igjen ville jeg nok brukt mer tid på å oppleve byen. Vi var selvfølgelig også ute på bar, uten om siste kvelden (typisk) da vi ikke kom inn noe sted. Mh, irriterende! Hjemreisen var kaos og herregud jeg tror ikke jeg hadde hatt en så dårlig dag på lenge, huff. Heldigvis kan vi le litt av det i ettertid.

Antrekk

Hvordan var dine sommermåneder i fjor? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Today's Makeup Look

 • 25.02.2017 kl. 18:00

Hei igjen alle sammen! Jæædda, da har man dulla seg opp og er klar for jentekveld med tre av mine bestevenninner. Jeg gleder meg alltid til en skikkelig jentekveld, og jeg føler meg virkelig klar til en litt crazy, men mest sannsynlig rolig kveld med taco og drikke. Det er veldig sjeldent vi jentene får møtt hverandre, så jeg er alltid glad når jeg kan være med de!

Da jeg våknet i dag var jeg helt naturlig i godt humør, noe jeg har vært de siste dagene. Det er helt sykt deilig, og jeg har en tanke om at det på grunn av sola som skinner og at lyset varer litt lenger utover dagen. Nå kjenner jeg virkelig på lengselen etter sommeren!

Her har vi altså dagens sminke-look. I det siste har jeg fått litt spørsmål om hvilken eyeliner jeg bruker, og om noen flere skulle lure bruker jeg en Eye Pen fra Monki (HER). Denne looken er ganske så lik det jeg bruker til hverdags, men med litt mer glitter på øyenlokka og litt tydeligere konturering, i tillegg til skjørt og store øredobber er jeg klar for jentekveld! Om jeg får tatt noen bilder i løpet av kvelden er usikkert da venninnene mine er veldig av og på når det kommer til å bli tatt bilde av, men vi får se :-D

Hva skal dere i kveld?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

4 pannekakeoppskrifter

 • 25.02.2017 kl. 12:23

God lørdagsmorgen alle sammen! I dag tenkte jeg å starte dagen med å dele mine fire favorittoppskrifter på pannekaker med dere. Alle disse, og enda flere har blitt lagt ut på bloggen før, men her har jeg samlet de jeg liker aller best. Tre av dem er av sunenre varianter, mens den siste er en kaloribombe, hehe :-D Selv tenkte jeg å lage pannekaker til frokost i dag, men jeg er litt usikker på hvilken jeg velger ennå. Alle er jo så fantastiske! Flere enn meg som har pannekake-dilla? Jeg tullet her om dagen om at jeg bør åpne en egen pannekake-butikk ettersom jeg elsker det meste av pannekaker. Overraskende nok liker jeg som regel de sunne variantene best, mens noen ganger er det godt å kose seg med de originale.

PS: Alle oppskriftene gir 3 store eller 6 små pannekaker!
PS: Om du bytter ut havremel med havregryn må du røre det sammen i en blender.

SUNNE, LUFTIGE PANNEKAKER

♥ 2 egg
♥ 80gram havremel (evt. annen tørrvare)
♥ 4ss kesam (evt. gresk yoghurt)
♥ Melk/vann til passe konsistens 
♥ Litt salt, kanel og kardemomme

PROTEINRIKE PANNEKAKER

♥ 60gram havremel (evt. annen tørrvare)
♥ 2 egg
♥ 1ss cottage cheese (evt. kesam/gresk yoghurt)
♥ 3ss kesam (evt. gresk yoghurt)
♥ 3/4 scoop sjokolade proteinpulver (evt. andre smaker)
♥ Et godt dryss kanel og kardemomme

BANANPANNEKAKER
Image and video hosting by TinyPic
♥ 2 egg
80g havremel (evt. annen tørrvare)
1 banan 
Et dryss salt, kanel og kardemomme

AMERIKANSKE PANNEKAKER

3egg
50g smeltet smør
3dl melk
5dl hvetemel
1ts bakepulver
1ss sukker
♥ 1 salt, kanel og kardemomme

Hvilken er din favoritt? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

6 New Beauty Products

 • 24.02.2017 kl. 21:07

Hei igjen og god kveld! Da var dagens treningsøkt ferdig og jeg kan offisielt si at jeg har ferie fra alt av jobb i en hel uke! Jeg skal ikke på skole/SFO og har heller ingen treningstimer før neste fredag. I morgen er det klart for jentekveld, på søndag reiser jeg til Lars i Asker og på mandag drar vi til Riga! Woho, gleder meg så mye :-D Det blir virkelig deilig å koble litt ut fra hverdagen på et sted man ikke er hele tiden ellers.

Her om dagen kom det litt nye skjønnhetsprodukter i postkassa mi fra blivakker.no. Det er jo så sykt fristende å bruke tusenvis av kroner på slike produkter, men denne gangen holdt jeg meg til ting jeg faktisk trengte. Jeg har ikke rukket å reste ut alt ennå, men til nå er jeg veldig fornøyd!


NYX Contour & Highlight Pro Palette
Et pudder-contour palette med åtte ulike nyanser for å fremheve og konturere ansiktet. På den ene siden kunne det det vært færre farger, men på den andre siden er det flott å ha så mange ulike slik at den passer de aller fleste. Jeg er veldig fornøyd med denne til nå og synes den legger seg veldig fint på huden.


Real Techniques Lash Brow Groomer
"Kosten er to-sidig, med en side som gir definerte, flotte vipper, og en kost som gir nydelige, definerte øyebryn. Den tette busten er laget av nylon, og er 100 % dyrevennlig. Håndtaket er laget av lett aluminium." Jeg har kun testet øyenbrynskosten, og den er jeg veldig fornøyd med!


Batiste Dry Shampoo Cherry og Original
Batiste's tørrshampoo - alles favoritt, hehe! Eller, det er ihvertfall mange som liker dem. Jeg har ikke rukket å teste ut den med duft av kirsebær, men den originale funker ihvertfall superbra, og håret virker nyvasket dagen etter om man tar det i før man legger seg.


Beauty UK Prime FX Foundation Primer
"En fantastisk primer med en silkemyk, oljereduserende formel som glatter huden og er perfekt å bruke som base under sminke. Primeren bidrar til at sminken holder seg bedre og finere på huden, og passer for alle hudtyper." Jeg synes denne funker veldig bra til nå, og mener den holder det den lover!

NYX Dewy Finish Long Lasting Make-Up Setting Spray Dewy Finish
"NYX Dewy Finish Long Lasting Make-Up Setting Spray Dewy Finish er en spray som gjør at sminken fester seg, gir dekke hele dagen og sørger for en vakker finish. Sprayen er lett og komfortabel, og tynger ikke, slik at sminken allikevel føles lett." Denne har jeg ikke testet ut ennå. Flere har kommentert av den lukter mye alkohol, men det synes ikke jeg i det hele tatt.

Har du testet noe av dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#skjønnhet #beauty #nyx #innkjøp #newin #makeup #sminke #primer #batiste

KARNEVAL 2017

 • 24.02.2017 kl. 15:37

Hei alle sammen! Åh, nå er det endelig vinterferie :-D I dag avsluttet vi jobbuka med karneval på SFO, og som dere ser tok jeg den helt ut! Seint i går kveld kom jeg plutselig på at jeg måtte finne noe å ha på meg, så jeg fant frem denne parykken og et par solbriller og bygget det på derifra. I år er det faktisk tredje gangen på rad jeg bruker denne kjolen på karneval. De to forrige gangene brukte jeg de i barnehagene jeg har vært i praksis i, bare at da var jeg fe. I år hadde jeg derimot denne råkule parykken og diske opp med, noen som klarer å gjette hva jeg var? Først vurderte jeg Charlie Chaplin, noe som hadde vært superkult, men dessverre hadde ingen av barna visst hvem dette var, så derfor falt valget på rockestjerne - det var hvertfall det jeg sa til barna!

Mange av barna så ihvertfall helt forskrekka ut og lurte på hva i all verden jeg var og ikke minst hvem jeg var. Til og med noen av de voksne sleit med å kjenne meg igjen, haha! Innmari moro å kle seg ut når man finner et så morsomt kostyme og nesten er ugjenkjennelig. Barna fikk slå på en stor pinjata som var fylt med en liten godtepose til hver som inneholdt rosiner, eventyrsjokolade, smurf og en liten potetgullpose. Vi voksne var også så heldige å få en, så nå har jeg allerede slukt i meg eventyrsjokoladen - ah så godt, og ikke minst barndomsminner! .

Hva synes du om kostymet mitt?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Bildene som ikke kom på bloggen

 • 23.02.2017 kl. 15:30

Heihei alle sammen! Åh, jeg vet dere elsker disse innleggene, og jeg kan love dere at det gjør jeg også! Det blir mange uheldige og "stygge" bilder når man eier en blogg og tar så mange bilder av seg selv i løpet av ett år. Her har jeg samlet noen gullkorn fra de siste månedene hvor bildene kanskje ikke var like heldige, og jeg tullet litt, hehe :-D Ettersom jeg er en person som ikke tar meg selv så veldig høytidelig så nyter jeg å dele disse bildene med dere! 


HELLO THERE


"Vent litt a, må bare ta på meg jakka først"  //  "Åh gaahd, nå orker jeg ikke mer, ok last pic!"


Tror det er flere enn meg som sliter med å holde seg helt normal under en bildetakning, selv om den bare varer et par minutter. 


"Også tar du bilde mens jeg snurrer rundt, ok? Ok"  


Uææh, I'm a devil!


Photoshoot eller dansetime? Ingen vet...

Synes du bildene var morsomme? :-D 

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Vi reiser på mandag!

 • 22.02.2017 kl. 18:58

Husker dere jeg snakket om hvor reiselysten jeg var her om dagen? Om hvordan jeg sjekket ut ulike destinasjoner, men kom til å ende opp med å droppe det? Vel, på mandag bestemte jeg meg for å hoppe ut i det. Jeg har snakket mye med kjæresten om å dra på ferie, men ettersom vi begge var litt i tvil lot vi det ligge. På mandag så jeg etter billige destinasjoner som kunne være trivelig å dra til. Jeg trengte ikke noe super-fancy, bare det å reise litt bort. Så derfor bestilte vi en tur til Riga, Latvias hovedstad. Woho, noen ganger er det virkelig morsomt å være litt spontan (ettersom jeg så og si elsker å planlegge alt til punkt og prikke).Så, fra mandag til torsdag drar vi på tur sammen. Jeg gleder meg innmari mye, og for meg som er veldig lite erfaren innenfor reising er det ekstra spesielt. Altså, la meg bare si det sånn at jeg ikke har vært noen andre steder enn Norge, Sverige og Danmark... Derfor er gleden stor over at jeg i år både skal til Latvia og England. Kanskje ikke så spesielt for alle andre som reiser overalt hele tiden, men for meg er det mer enn nok. Spesielt når man skal sammen med noen man er veldig glad i, selv om det høres utrolig klisjé ut, haha!

Har du vært i Riga før? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER! 

Ananas Smoothie

 • 21.02.2017 kl. 19:45

Heisann alle sammen :-D Da var jeg endelig hjemme igjen etter jobb og trening. Kjenner virkelig det er deilig å sette seg ned å slappe av litt, og nå venter jeg egentlig bare på at pappa skal komme fra butikken med kylling og søtpotet. Jeg har som vanlig egentlig noen ting jeg bør få gjort, men jeg tror nok kvelden går til litt bloggjobbing og Sex and the City, hehe!

Morgenen i dag startet med denne herlige smoothien med mango, ananas og appelsin. Jeg har fått helt dilla på smoothier i det siste og blander de sammen kvelden før slik at jeg slipper å bråke så mye på morgenen. I tillegg får jeg mer tid til å fikse meg, og det er aldri feil! Denne smoothien var veldig god da jeg laget den i går kveld, men i dag hadde den blitt ganske bitter etter å ha stått over natten. Derfor må nok denne drikkes rett etter den er laget.

DU TRENGER:
Én mango
Én appelsin
1/4 av en ananas
4ss kesam
1dl melk

Blend alt sammen i en blender. Husk å legge melk og kesam i bunnen slik at det lettere blendes. Jeg vil ikke anbefale å la denne stå over natten ettersom den da blir veldig bitter. Eventuelt kan du tilsette litt banan eller bytte ut noe med banan.

Håper det smaker! Kommer du til å teste ut denne? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Min første rosebukett!

 • 20.02.2017 kl. 16:00

Hey'ooo! Hvor vakre er ikke disse rosene da? Jeg tror ikke jeg er alene om å være forelsket i roser og alle mulig andre blomster, og når man får dem av noen som betyr mye for deg blir man ekstra forelsket! Disse fikk jeg nemlig av Lars på fredag, og jeg smeltet selvfølgelig totalt. Jeg har aldri fått en eneste rosebukett i hele mitt liv, så det gjør det også litt ekstra spesielt for min del. Jeg og Lars har nå vært sammen i 11mnd, så det var kanskje på sin plass med 15 røde roser? Hihi, neida, men jeg er hvertfall innmari glad for at han nå ønsket å vise litt kjærlighet gjennom roser (og melkehjerter).

- ♥ -

Det er nok en gang mandag og 4 jobbdager igjen før vinterferie for min del! Jeg er så sinnsykt reiselysten og har lyst til å finne et billig sted å reise for noen dager i ferien. Man må jo være litt spontan her i livet, eller hva? Uansett kommer jeg nok til å ende opp med å droppe det; det er jo trossalt deilig å bare slappe av hjemme også. På den andre siden vil jeg leve litt og oppleve litt flere land - så om det bare er Litauen (som er landet jeg vurderer).

Liker du røde roser?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

A weekend with my boyfriend

 • 19.02.2017 kl. 20:44

God kveld alle sammen! Da sitter jeg nok en gang på toget fra gjøvik, på vei hjem igjen fra Lars og klar for en ny uke (MERK: siste uka før vinterferien jeg var så heldig å få, ååh, så deilig!!!). Det er nesten trist hvor mye jeg gleder meg til en ukes fri, altså det er bare 7 uker siden juleferien, men jeg trenger allerede litt nytt påfyll, og da er en aldri så liten ferie perfekt. Jeg har ingen store planer, noe som egentlig er enda mer beroligende. Allikevel vet jeg at jeg alltid finner på noe å gjøre!

Da jeg kom til Lars seint på fredag tryllet han plutselig frem en rosebukett til meg, i tillegg til melkehjerter og en stor sjokoladegris! Herregud, jeg smeltet virkelig, spesielt siden jeg har ventet over ett år på å få min første rosebukett fram han, hihi :-D Vi har snart vært sammen ett år, så nå var det vel på tide etter litt mas fra meg og venninna mi. Neida, men jeg ble ihvertfall innmari glad, og til gjengjeld spanderte jeg middag på Lars lørdag kveld.

Hele helga har jeg virkelig vært et stort matvrak. Det startet da jeg kom på fredag og vi satte på film. Lars hadde jo allerede gitt meg en boks melkehjerter, i tillegg til at han hadde kjøpt inn druer, tortillachips og safari-kjeks. Altså, ikke fortell meg at dere klarer å holde dere unna alt det der mens det ligger rett foran dere i tillegg til at dere ser på film. Jaja, vi koste oss hvertfall stort med dette like over midnatt. Lørdag morgen fikk vi i oss litt polarbrød før vi spiste middag og dessert på egon senere! Mh, så godt, og dere(!), jeg bestilte faktisk noe annet enn hamburger, haha. For dere som ikke vet det ender jeg nesten alltid med hamburger når jeg spiser ute ettersom jeg vet at det sjeldent er skuffende. For å avslutte matvrak-helgen laget vi pannekaker til frokost i dag, og kjøpte oss litt sushi til middag! Så etter alt dette matsnakket skjønner dere hvor mye jeg har kost meg i helga, og hvor skjerpings det blir neste uke, haha :-D

Hva har dere gjort i helga? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

NAILS: Purple Rain

 • 18.02.2017 kl. 12:00

Purple rain, purple rain... Hehe, her kommer altså negledesignet jeg snakket om i går. Everything purple! I går la jeg ut antrekksbilder; "OUTFIT: Purple T-shirt", og rundt 5 timer etter publisering innså jeg plutselig at jeg haddde skrevet "Pink T-shirt" i overskriften, altså, er det mulig? Nå skal det sies at jeg halvsov over tastaturet da jeg skrev innlegget, men etter å ha snakket om purple hele dagen er det ganske utrolig at jeg klarte å skrive feil. Jaja, heldigvis oppdaget jeg feilen før noen av dere lesere kommenterte det hvertfall, haha :-D

Dette designet fikk jeg inspirasjon fra på Frida Enger sin blogg. Det ble langt fra likt ettersom jeg ønsket å bruke litt andre farger, men dette var hvertfall hvor jeg fikk idéen fra. Frida er innmari flink med negler, bare sjekk ut bloggen og se på negledesignene :-D

Hva synes du? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#skjønnhet #beauty #nails #negler #nailart #naildesign #makeup #nailpolish #purple #lilla

OUTFIT: Purple T-shirt

 • 17.02.2017 kl. 16:17

Hei alle sammen, nå er det tid for å juble for det er nemlig fredag igjen :-D Denne helga har jeg ingen store planer, men jeg skal dra oppover til gjøvik i kveld for å være sammen med Lars i helga, og vi finner alltids på noe. Men før den tid må jeg ha treningstime på Fresh Fitness, og pakke! Gah, jeg hater virkelig pakking! Jeg trenger jo egentlig ikke så mye bare for å være borte i helga, men det tar alltid lengre tid enn forventet og er like stressende hver gang.

Helt siden morgenen i dag har det gått i lillalillalilla! I går lakket jeg neglene lilla (bilder av neglene kommer senere), jeg fant frem min nye basic lilla t-skjorte fra Bik Bok, tok på lilla deksel og hadde lilla smoothie til frokost :-D For å ikke glemme den lilla kåpa jeg brukte ute i dag, haha! Lilla var faktisk yndlingsfargen min da jeg var mindre, og selv om gul og rosa ligger på toppen nå, synes jeg likevel lilla er utrolig vakkert!

Hva skal dere i helga? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootf #winter #vinter #photo #foto #lilla #purple

ENDELIG rosa sko!

 • 16.02.2017 kl. 18:31

Yeeaah, sjekk hva jeg hentet på posten i dag a! Jeg er så glad for å endelig ha et par rosa sko i skapet mitt. Dette er noe jeg har lett etter i kanskje over ett år, og da jeg kom over disse på zalando for rundt ett år siden la jeg dem bak meg, før jeg fant dem igjen forrige uke og bestemte meg for å kjøpe dem. 549kr kostet de, og jeg vil nok ikke gå så langt som å si at de var verdt hver eneste krone, for de var ikke helt toppers å gå i. Allikevel angrer jeg ikke på kjøpet, da de er fullt mulig å bruke og er rålekre! Se på de da - knæsj rosa♥

SKOENE KAN KJØPES →HER(annonselink)

Nå skal det sies at jeg har nok av sko i skapet, og da jeg fortalte kjæresten at disse var på vei i postkassa så han like oppgitt ut som alltid - med et lite smil om munnen. Det er jo helt patetisk, altså: hvor mange sko kan en kvinne trenge liksom? Svaret her er selvfølgelig: MANGE!!! Spesielt om du er litt interessert i det og liker å gå i høye hæler. Disse kommer til å bli perfekt på fester fremover, og spesielt i sommer! Woho, gleder meg til å ta dem i bruk :-D

Hva synes du om skoene?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #sko #shoes #innkjøp #newin #pink #rosa #zalando

Proteinpannekaker!

 • 15.02.2017 kl. 19:00

God kveld alle sammen! Gah, nå er jeg virkelig helt død etter 7 timers jobb, etterfulgt av 2 timer trening, og nå er jeg endelig hjemme. Det var virkelig ekstremt tungt å komme seg opp fra senga i dag, og jeg følte meg egentlig ikke noe søvnig før etter jobb da jeg var på vei til trening. Så i natt bør jeg virkelig sove godt! Nå skal jeg ta meg en dusj, også skal jeg lage meg middag, selvfølgelig min favoritt: kylling, søtpotet og brokkoli :-D

Disse proteinpannekakene laget jeg på mandag, så innmari gode og luftige! Pannekaker er virkelig min guilty pleasure, og jeg tror pannekakebilder forfølger meg på internett, for jeg kommer over det nesten hver dag. Da er det jo perfekt å ha noen sunnere oppskrifter i hodet som man kan kose seg med!

TIL 6 SMÅ (1 person)
60gram havremel
2 egg
1ss cottage cheese
3ss kesam
3/4 scoop sjokolade proteinpulver (evt. andre smaker)
Et godt dryss kanel og kardemomme

Bland alt sammen, gjerne i en blender og stek i en stekepanne. Pannekakene blir veldig luftige og man kjenner en svært svak smak av sjokolade, men om du ønsker mer smak kan du bytte ut litt havremel og tilsette mer sjokoladeprotein eller litt kakaopulver. Om du ønsker litt mer smak kan du tilsette sukrin/sukker eller annen søtning. Topp med hva du selv ønsker. Jeg toppet med fibersirup (her), kesam, kiwi og druer!

Skal du prøve disse? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mat #food #oppskrift #recipe #kosthold #pannekaker #protein

Valentinsdag med mamma

 • 14.02.2017 kl. 20:23

God kveld alle sammen! Da var tirsdagskvelden her, og jeg har hatt en litt annerledes dag ovenfor mine vanlige hverdagsrutiner. I dag bestemte jeg meg nemlig for å invitere mamma ut på middag, ettersom det er valentines og jeg og mamma så og si aldri gjør noe sammen. Vi dro på en tyrkisk restaurant i Drammen som heter Cappadocia. For min del var det første gangen jeg spiste der, men ettersom både mamma og pappa liker maten der veldig godt måtte jeg teste det ut. Jeg spiste "Iskender Kebab", og den var innmari god, og herregud så mettende! Det er veldig mye mat på tallerkenen, nesten uansett hva man bestiller, i tillegg til at det er veldig billig. Så dette er absolutt et sted jeg kommer til å dra igjen, anbefales :-D

Jeg spiser så og si aldri ute, eller går utenfor mine vanlige rutiner i hverdagen som går i jobb og trening, så det å faktisk hoppe litt utenfor denne boksen er veldig deilig innimellom. I tillegg har jeg hatt en tanke denne uken om at det er viktig å ta vare på de man bryr seg om, og være med dem når man har mulighet. Jeg har ihvertfall hatt en veldig fin dag, og i morgen og torsdag er jeg klar for samme rutine igjen: jobb og trening. Fredag blir det jobbing og trening, før jeg drar til gjøvik og tilbringer helgen der sammen med Lars. I helgen skal vi to nemlig feire valentinsdagen sammen. Jeg synes ikke man gjøre noe ut av denne dagen, men personlig synes både jeg og han det er koselig å gjøre noe spesielt sammen, og da blir valentinsdagen en fin "unnskyldning" til å sette litt ekstra stas på hverandre, haha :-D

Hvordan har din tirsdag vært? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

JEG KLARTE DET!

 • 13.02.2017 kl. 16:11

Heihei alle sammen, og god mandag! Ok, nå er jeg faktisk ganske glad, noe som er en stor kontrast fra forrige mandag da jeg surmulte hele dagen og til og med droppet trening fordi energinivået både fysisk og psykisk var helt på bunn. I dag skinner nemlig sola og det er så flott og lyst ute - øynene mine begynte til og med å renne på grunn av sterkt lys (HUSK: solbriller!). Mandager er alltid litt tunge, og etter en slitsom dag på jobb hadde jeg litt lyst til å falle sammen noen ganger, men i dag klarte jeg å overvinne de negative tankene, og komme meg gjennom dagen med mitt gode humør i behold! Det er virkelig en fantastisk følelse, og nå som jeg er hjemme kan jeg puste ut og senke skuldrene.

Jeg er nemlig ikke så fornøyd med utdanningsveien jeg har valgt, men jeg fullfører alltid det jeg starter på, spesielt når det ikke er lange tiden igjen. (Om du lurer er jeg lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget og har et halvt år igjen). De fleste dager er derfor ganske tunge på grunn av dårlig motivasjon - spesielt nå som det har vært vinter og mørkt 24/7. Heldigvis har jeg utrolig koselige arbeidskollegaer og en ganske sterk psyke som får meg igjennom dagene. Dette høres kanskje litt overdrevent ut, noe det muligens er, for jeg er jo for det meste glad hele tiden, men enkelte dager er tyngre enn andre.
Men, i dag klarte jeg altså å holde hodet over vannet, og komme meg gjennom dagen uten å få vann i lungene.

Hvordan har deres mandag vært til nå?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Slalom med kjæresten

 • 12.02.2017 kl. 22:32

Klein overskrift much, huh? Haha, neida, men rett og slett; i dag har jeg vært på slalom med Lars, og herregud for en koselig dag! Som jeg nevnte tidligere i dag har jeg ikke stått på slalom på rundt 7 år, så jeg var ekstremt spent og nervøs for hvordan dette skulle gå. Ettersom verken jeg er Lars hadde utstyr måtte vi først og fremst leie utstyr, og i dag var det faktisk enormt mange som skulle leie utstyr. Damen som solgte billetter sa at det aldri hadde vært så mange der før - noe det sikkert har, men hvertfall ikke på langlang tid! Så, man kan jo si at vi valgte den perfekte dagen, eller ikke. Neida, uten om at vi måtte vente en stund for å leie utstyr gikk det helt fint, og med det fantastiske været hadde jeg ikke forventet noe annet.

Da vi endelig kom oss opp i bakken ble jeg selvfølgelig supernervøs, men det var selvfølgelig ingen vei tilbake. På Drammen Skisenter, der vi kjørte, kan man enten velge å ta "tallerkenheis" eller "stolheis", og for å unngå å komme helt til toppen startet vi med tallerkenheisen. Jeg måtte virkelig ta et par ekstra åndedrag da vi kom på toppen og jeg skulle slippe meg nedover på disse skiene som jeg ikke hadde hatt på beina på mangemange år! Heldigvis bare kastet jeg meg ut i det, og det gikk faktisk overraskende fint. Selvfølgelig var det litt vinglete, men det kom seg litt etterhvert, og jeg ble faktisk positivt overrasket over hvor bra det gikk! Jeg havnet på rumpa noen ganger, men heldigvis hadde jeg Lars til å hjelpe meg opp igjen. Eller, han prøvde hvertfall - skia var nemlig ikke så samarbeidsvillige når det kom til å få meg opp igjen på beina, haha!

Så, alt i alt har jeg hatt en veldig morsom og koselig dag - alltid spennende å prøve ting som ikke har blitt gjort på mange år, og spesielt når man gjør det med noen man er veldig glad i. Det var også helt fantastisk å se på solnedgangen mens man kjørte ned bakken, for det var virkelig helt nydelig!

Hvordan har din søndag vært? Liker du å stå på slalom?

10 Party Outfits #2

 • 12.02.2017 kl. 12:08

Heisann heisann, og god søndag! Ingen oppdatering fra meg i går dessverre da jeg våknet ganske seint og skulle ut å spise med venner, etterfulgt av å se Fifty Shades Darker på kino. Har du også sett den? Jeg likte den ihvertfall innmari godt og gleder meg til å kunne se den igjen! Nå har jeg og Lars nettopp fått i oss litt frokost og skal snart gjøre oss klare for slalom. Herregud, hjelp, det er nå 7 år siden sist for min del, så jeg vet ikke helt om teknikken fortsatt sitter inne, men det finner vi nok fort ut av. Det er fantastisk vær i dag så det er nok allerede en del folk i bakken, men håper det går fint allikevel - ønsk meg lykke til, haha :-D

Her kommer del to av "10 Party Outfits", sjekk gjerne ut den første her: 10 party outfits #1


September 2016:
Bursdagsfeiring av meg (19år), Ida (19år) og Peder(20år)  //  September 2016: Fest på selve 19-årsdagen min hos Katrine!


Oktober 2016:
Bursdagsfeiring av Brage!  //  Juli 2016: Sommerfest med tre av mine bestevenninner :-D


August 2016: Elvefestivalen i Drammen  //  Juli 2016: Nok en jentekveld med tre av mine bestevenninner! Vin, vognkjøring og mye latter!


Mai 2016: Sommerfest med kollegaene på Fresh Fitness. Kan ikke si at jeg husker alt fra denne kvelden, haha!  //  April 2016: 19-årsdagen til Ruth :-D


April 2016: Bursdagsfeiring hos meg av kjæresten min med masse fine folk!  //  Mars 2016: Emilie, 19år, ikke lenge til vi skal feire 20-årsdagen hennes!


Likte du noen av disse antrekkene? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #antrekk #outfit #fashion #party #fest #dress #skirt #shoes #tb #throwback #festival #birthday #bursdag

7 ting du ikke visste om meg!

 • 10.02.2017 kl. 15:50

Heisann alle sammen! Fredag igjen, og denne gangen tenkte jeg å starte helga med et lite innlegg om "ting dere ikke visste om meg". De som har lest bloggen min lenge har nok fått med seg noe av dette, og de jeg kjenner i virkeligheten vet nok også det meste av dette - også fordi jeg er en veldig åpen person, haha! Håper allikevel dere som er uviten om dette synes det er morsomt å lese :-D

Jeg klarer veldig sjeldent å være frekk mot andre
Jeg klarer ekstremt sjeldent å være frekk mot andre, og er ganske flink til å overse det om noen kommer med en frekk kommentar til meg. Jeg hisser meg faktisk mer opp om noen gjør noe mot noen jeg er glad i og bryr meg om. Men en slem uttalelse vil man sjeldent høre fra meg.

Jeg har aldri fisket i hele mitt liv
Jeg har aldri fisket noensinne. Jeg kunne godt prøvd det ut, men tviler på at jeg finner noe interesse og spesiell glede i det.

Jeg samler på mummikopper og mummiskåler
Jeg begynte å samle på mummikopper da jeg fikk en mummikopp av venninna mi julen 2014, og har vel rundt 20stk nå. I tillegg har jeg begynt å samle på mummiskåler for å ha hele sett, hehe!

Jeg er verken hunde- eller kattemenneske, men...*
(verken hunder eller katter får hjertet mitt til å smelte - ihvertfall de aller færreste)

*...Jeg elsker griser
Griser derimot er virkelig min favoritt - spesielt minigriser! Oh my gad, sååå søte, haha :-D

Jeg har null interesse for sport
Jeg har aldri vært noe interessert i sport og følger verken med på fotball, håndball, ski, sykling eller noen ting på TVen innenfor sport. Så hvis du ønsker å slå av en prat med meg; helst ikke snakk om sport, haha!

Jeg hater føtter
Usj, nei, av en eller annen grunn synes jeg føtter er skikkelig ekle, jeg aner ikke hvorfor!

Kjenner du deg igjen i noe?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Pink Sweater

 • 09.02.2017 kl. 16:50

Heisann alle sammen! :-D Ah, endelig er humøret på plass igjen og jeg har faktisk hatt en veldig fin dag! Utrolig hva psyken, holdnigene og humøret ditt kan gjøre. Dagene blir så veldig mye lettere når man er lettere til sinns. Mandag var helt grusom og en jobbdag tok all energien min. Tirsdag kveld og onsdag morgen var jeg også i innmari dårlig humør uten grunn, men nå er det heldigvis på plass igjen, og i morgen er det fredag så da bør jeg være gira!

I dag skulle jeg egentlig dra på trening rett etter jobb, men jeg hadde så innmari lyst til å ta antrekksbilder mens det ennå var lyst, så derfor dro jeg heller hjem og tenker å ta litt hjemmetrening i dag. Det er jo like greit, så lenge man bare kommer seg opp fra sofaen.

Strikkegenser fra Gina Tricot  //  Bluse fra Monki

I dag fortsetter vi fra i går med rosa, selv om det nå er torsdag, hehe! Denne genseren er fra mammas klesskap, og som den fargerike personen jeg er falt jeg selvfølgelig for den. Så da kjørte jeg på med en stripete bluse, rosa strikkegenser og et par mørke jeans. Veldig comfy og så innmari fint på en gang! Hvor deilig er vel ikke det? For å ikke snakke om hvor fantastisk det er å ta bilder i denne lyse, fine snøen - så perfekt :-D

Hva er dine planer for torsdagen? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #pink #rosa #skjønnhet #beauty #foto #photo

Pink Wednesday

 • 08.02.2017 kl. 20:07

Er det onsdag? Jepp! Elsker vi rosa? Jepp! Har du sett Mean Girls? Forhåpentligvis. Hvis ikke; sitat: On Wednesday We Wear Pink! Og i dag har jeg faktisk brukt min vakre, rosa skinnjakke som dere kan se på headeren. Tenkte faktisk ikke over det før nå, men det var ihvertfall bra planlagt, haha! I dag var det plutselig tre instagram-kontoer som fulgte meg, hvor alle tre var fullt av rosa, inspirerende bilder. Bare av å se på disse rosa bildene ble jeg skikkelig glad og inspirert, og tenkte derfor å dele denne inspirasjonen med dere, så derfor har jeg samlet en hel del rosa bilder fra weheartit.com :-D

Liker du rosa?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #skjønnhet #beauty #pink #rosa #makeup #sminke

Favoritter fra JANUAR

 • 07.02.2017 kl. 19:49

MÅNEDENS BILDE
Jeg har blitt innmari fornøyd med mange bilder i januar, men dette likte jeg ekstra godt med tanke på fargene, følelsen, blikket og heltheten!
Se hele antrekket HER.

MÅNEDENS HÅRPRODUKT
Tørrshampoo fra Batiste! Åh, så fantastisk. Hvis du sprayer håret med denne før du legger deg virker håret nesten nyvasket morgenen etter.

MÅNEDENS FAVORITTMÅLTID
Ah, jeg lager meg faktisk en tallerken med dette akkurat nå. Kylling, søtpotet og brokkoli, herregud så fantastisk noe så enkelt og sunt kan være :-D

MÅNEDENS PARFYME
Denne parfymen fra Elie Saab dufter fantastisk og holder veldig lenge! Elsker den! Les innlegget om den HER.

MÅNEDENS ANTREKK
Dette ble lett mitt favorittantrekk denne måneden. Digger alt ved det, og det var nok lik jeg ble litt frelst av chokers jeg også.
Se flere bilder HER.

MÅNEDENS SMYKKE
Disse øredobbene er så lekre. Fant de blant mammas smykker og etterpå har jeg brukt de masse!

MÅNEDENS TIPS
5 rumpeøvelser du kan gjøre hjemme er en av de tipsene jeg har gitt denne måneden.

MÅNEDENS STORE FAVORITT
Sminkespeil med lys fra beurer. Denne fikk jeg til jul og jeg er storfavoritt! Så deilig å kunne sitte å sminke seg foran et speil med godt lys på morgenen.

Likte du noe av dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#antrekk #outfit #mote #fashion #food #mat #sunt #sunn #kosthold #oppskrift #sminke #skjønnhet #beauty #makeup #foto #photo

Proteinrundstykker

 • 06.02.2017 kl. 18:00

Heihei! I dag tenkte jeg å dele en oppskrift jeg kom over på Espen Hilton sin blogg, som jeg bare måtte prøve ut! Jeg har laget noe lignende før, og samme problem fikk jeg da; nemlig at de ble litt for rennende. Jeg skulle nok tilsatt litt mer tørrvare i disse rundstykkene, men gode ble de hvertfall! Mettende var der også, og jeg måtte selvfølgelig ta en klassisk "nystekte rundstykker med brunost", herregud så godt :-D

Dagen i dag har vært litt ekstra tung, uten at jeg helt aner hvorfor. Jeg var bare helt på bunn når jeg gjaldt motivasjon til jobb, men nå er jeg heldigvis hjemme og her tenker jeg å tilbringe resten av dagen. Håper jeg får vært litt produktiv og tatt en liten treningsøkt her hjemme - det ville hvertfall gjort godt for både kropp og sjel, hehe! 1/5 arbeidsdager gjennomført, klar for 4 til før helg?

Til 5 rundstykker:
200gram cottage cheese
2 egg
200gram havregryn
4 mandler
1ts bakepulver
Topp med salt før steking

Bland alt sammen med stavmikser eller i en blender, og topp med litt salt før steking. NAM!!!

Skal du teste ut disse? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#oppskrift #recipe #mat #food #kosthold #protein #rundstykker #cottagecheese #sunt #sunn

Party Saturday

 • 05.02.2017 kl. 21:37

Heisann! Woho, endelig kommer det en oppdatering fra meg igjen. Nå skal jeg snart dra hjem igjen fra Asker til Drammen og forberede meg på en ny uke. Denne helga har vært innmari bra, da jeg startet den på fredag med en liten jentekveld sammen med Ida og Linn. Lørdag morgen var jeg på instruktørsamling med Fresh, og der ble det ca. 1,5 times trening, før jeg dro rett til Asker med Lars. Lørdagen videre gikk til å fikse seg til bursdagsfeiringen til Katrine og Halvor! Nok en gang litt party på denna jenta - som vanlig. Jaja, det går helt fint med så mange fine mennesker, og heldigvis er jeg så heldig at jeg aldri merker noe spesielt dagen derpå. Allikevel har jeg hatt en veldig avslappende søndag med Lars, hvor vi ikke bare har slappet max av, men også vært ute i all snøen som kom i går og laget en liten snøborg, haha! Jeg synes snø er innmari moro om man har på seg klær nok og først kommer seg ut :-D

Kvelden i går var full av masse fine folk, jello shots, dansing, masse latter og selfies! Eneste negative tingen var at det av en eller annen grunn rant fra øynene mine, noe som svidde litt. Jeg har slitt med tørre øyenlokk den siste måneden, og jobber fortsatt med å finne ut hva som er årsaken, selv om jeg har en liten mistanke. Uten om den lille detaljen storkoste jeg meg, noe jeg håper bursdagsbarna og resten av gjestene gjorde også.


Herligste bursdagsbarnet til venstre - Katrine♥


Litt jello shots sa du? Joda, var heldigvis mange igjen til slutt også. (Og herregud den browniesen var sykt god, tror jeg spiste litt for mange)

Hva gjorde dere i går? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

From day... to night!

 • 03.02.2017 kl. 20:24

Hei alle sammen! Da har jeg nettopp vært på trening og er klar for en liten jentekveld med to venninner. Det burde ikke bli så veldig seint for i morgen må jeg nemlig opp rundt halv ni fordi det er instruktørsamling med Fresh Fitness. Her samles alle instruktørene fra de tre senterene vi har i drammen for å trene sammen og få tilbakemelding på hva vi gjør bra og hva vi kan bli bedre på. Blir sikkert moro, men merker at jeg gjerne skulle ligget litt lenger i senga på en lørdag! Etter samlingen drar jeg rett til asker, til Lars, for i morgen kveld er det duket for bursdagsfest igjen. Gleder meg innmari mye!

Her tenkte jeg å vise dere hvor lett du kan gjøre om et hverdagsantrekk til et litt mer festlig ett. Jeg gadd ikke pynte meg supermye, men bare det å dra på seg et skjørt og litt mer smykker gjør stor forskjell. I kveld skal vi lage "Chicken Alfredo Lasagna", en oppskrift jeg fant på Tasty på facebook, også skal vi kose oss med vin og snacks. Satser på en knall kveld med mye moro! Vi tre jentene er så og si aldri samla så gleder meg innmari mye :-D

Hva skal dere i kveld? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #red #friday #tgif

10 Party Outfits

 • 02.02.2017 kl. 19:36

Or should I say Throwback Thursday? I dag skal jeg nemlig vise dere 10 eldre antrekk fra fester/jentekvelder jeg har vært på. For litt siden begynte jeg plutselig å mimre tilbake på alle disse antrekkene og ettersom inspirasjonen på denne fronten har vært litt dårlig i det siste fant jeg ut at jeg skulle ta et tilbakeblikk i arkivet for å sjekke ut noen av mine eldre antrekk. Det er jo så sykt mange, og jeg kjenner jeg blir glad av å se alle disse antrekkene som jeg fortsatt liker veldig godt og som bringer tilbake veldig gode minner, i tillegg til at mesteparten av dem er tatt om sommeren! Gad, jeg savner våren og sommeren så fryktelig nå - kan den ikke snart komme? Uansett, her har jeg samlet 10 av mine såkalte Party Outfits, og 10 til kommer til å legges ut senere :-)

10 PARTY OUTFITS #2 HER


April 2016: Jentekveld med mine bestevenninner  //  Juni 2016: Sommerfest ved et vann i skogen med masse fine folk


August 2015: Liten fest hvor jeg og han jeg er sammen med nå var i flørteperioden  //  Februar 2016: Sent julebord med kollegaene på Fresh Fitness


Januar 2016: Jentekveld med mine bestevenninner  //  September 2016: 18-årsdagen min! Brukte denne to helger på rad, elsker kjolen!


August 2015: Elvefestivalen i Drammen  //  Mai 2015: Første fest og første gang jeg møtte Lars (kjæresten min) og ble kjent med fantastiske folk!


Septemer 2015: Bursdagsfeiring av Ida sin 17-årsdag :-D   //    Oktober 2015: Bursdagsfeiring av Linn sin 17-årsdag!

Likte du noen av disse antrekkene? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #antrekk #outfit #fashion #party #fest #dress #skirt #shoes #tb #throwback

10 ting som gjør meg glad!

 • 01.02.2017 kl. 19:51

Hva er vel bedre enn et gladinnlegg på en onsdag? Vi har alle noen ting som gjør oss glade, og det er selvfølgelig veldig mange fler glad-punkter enn de nedenfor, men her har jeg samlet ti hverdagslige ting som gjør meg glad. Jeg prøver å tenke mer på det positive for tiden, og jeg har faktisk vært i skikkelig godt humør denne uka! Finnes virkelig ikke noe bedre enn det :-)

Trene
Alle har nok hørt at trening skal gjøre deg glad, og selvom dette ikke funker for alle så funker det helt klart for meg! Kroppen blir så mye lettere og jeg kan kjenne at dagen blir mye bedre etter en treningsøkt (så lenge den ikke var helt gørr selvfølgelig).

Ha på meg noe fint
Det å føle seg fin gjør en stor forskjell på humøret, og derfor prøver jeg så godt jeg kan å føle meg fin hver dag med klær og sminke (noe jeg blir glad av) :-D

Venner
 Det letter selvfølgelig på humøret å være med alle de fantastiske vennene mine! Kunne ikke tenkt meg noen andre!

Kjæresten
Lars er en av de personene jeg føler jeg kan være meg selv 200% rundt, noe som er en fantastisk følelse.

Makeup on point
Trenger jeg si mer? Det liker vi alle!

Reise
Det å reise og oppleve nye steder er absolutt noe som gjør meg glad, og derfor burde jeg gjøre mer av det. Dessverre er det vanskelig med travle dager.

Komplimenter
Både det å gi og få komplimenter trekker virkelig på smilebåndet.

Sex and the City
Jeg vet ikke hvorfor, men denne serien kan virkelig redde en kveld. Jeg blir alltid glad av den!

Sjokolade
Dette trengte faktisk et eget punkt, haha! Fysøren jeg må være en største sjokoladeelskeren i verden.

Positive, respekterende og ikke-dømmende mennesker
Det å ha noen som smiler til deg, gir deg positiv energi og respekterer deg er en deilig følelse og gjør meg glad langt inn i sjela!

Kjenner du deg igjen i noe? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

NÅ MÅ VI SLUTTE!

 • 01.02.2017 kl. 16:00

Ok, jeg kom virkelig over en fantastisk video da jeg scrollet gjennom facebook i dag. Denne videoen handler om å sette andre i "bås" eller ulike bokser. Med en gang vi ser en person eller vet hva han/hun driver med settes de i en type bås uten at vi aner noe om deres verdier eller meninger. Det ligger så mye mer bak et menneske enn hva man går med, hvordan man ser ut, eller hva man jobber med. I denne videoen setter de folk i ulike bokser, før de stiller spørsmål som "hvem her var klassens klovn?", "hvem her har blitt mobbet?" eller "hvem er dypt forelsket?". Dette og mye, mye mer viser litt mer av oss som mennesker, og jeg tror både jeg og dere som leser dette kan innrømme at dere setter andre i ulike bokser før du kjenner dem godt. Han som sitter i rullestol er plutselig bare en "handiKappet", hun som går for seg selv i byen med litt crazy klær er plutselig en vi bør holde oss unna og slik fortsetter det. Jeg er skyldig, du er skyldig og vi er skyldige, men kan vi ikke prøve å endre innstillingen litt og bare godta oss som ulike individer. Bli kjent med mennesker før du beskriver dem!

 

Sjekk ut denne fantastiske videoen nedenfor. Om det ikke skulle funke å trykke play, kan du trykke HER for å se videoen.

Har du noen tanker om dette temaet?
KOMMENTER OG DEL GJERNE!
FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!
Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no