hits

DAGENS ANTREKK // Den svarte, lange jakka

 • 31.03.2014 kl. 21:47

Heihei! For en fin mandag! Jeg tror jeg har begynt å like starten på nye uker - selv om jeg ikke liker at skolen begynner igjen. Det kunne godt vært en dag mellom lørdag eller søndag, eller så kunne vi gjerne hatt fri på fredag. Idag hadde vi naturfagsframføringen spm både jeg og gruppa har slitet ganske mye med. Allikevel tror jeg vi var en av de beste gruppene - læreren hadde ihvertfall ikke noe negativt å si til oss. Da jeg kom hjem laget jeg også litt middag: karbonader, ovnsstekte poteter + grønnsaker. Har laget en kostholdsliste for uka, noe jeg aldri har gjort før. Idag har jeg ihvertfall klart å følge den, og noe jeg virkelig elsker med denne planen er at jeg vet hva jeg skal ha i matpakka mi. Da slipper jeg altså å kun ha slappe og tørre brødskriver, og den blir heller litt spennende.  

Jeg må si at jeg begynner å bli grundig lei av å kun ta bilder nede i hagen vår. Derfor bestemte jeg meg for å gå en liten tur for å ta bilder. Problemet er at jeg ikke har noen som kan ta bildene, og heller ikke et kamerastativ. Derfor fant jeg en stein å sette kamera på i en skog nede ved meg, og gikk frem og tilbake for å ta på selvutløseren, og kikke på bildene. Det som var litt skummelt, var at det var en mann fra et hus noen meter unna som sto og kikket på meg kontant. Han sto i hagen, døra, og sto der rett og slett helt åpenbart og så på meg. Jeg tenkte at han likevel ikke skulle gjøre meg noe, og at han bare fikk kikke. Men da jeg nesten var ferdig, så jeg plutselig i øyekroken at han kom bort til meg. Det var da pulsen begynte å stige, og beina begynte å gå så fort som mulig hjemover. Heldigvis rakk han ikke snakke til meg eller noe, men jeg ble helt ærlig redd for at han skulle komme nærmere, eller følge etter meg. Høres sikkert veldig komisk ut hele greia, men jeg er virkelig pysete på det området - spesielt midt i skogen, haha! 

//  Jakke fra Bik Bok  //  Bluse fra Bik Bok  //  Bukse fra H&M  //  Sko fra Bianco  //

Hva syntes dere? :) Hvordan har deres mandag vært?

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #outfit #mote #fashion #antrekk #ootd #jakke #natur

Sunday is Funday

 • 30.03.2014 kl. 20:43

Haalluuuen! :D Da har jeg nettopp kommet inn døra fra en lang dag ute med ei venninne. Da jeg sto opp fikset jeg det siste på naturfagspresentasjonen vi har imorgen. Deilig å bli ferdig med den, men ikke så morsomt å tenke på at vi allikevel skal ha fremføring tirsdag, torsdag og fredag i tillegg. Jeg får bare overleve og gjøre så godt jeg kan! :) Litt senere utpå dagen møtte jeg venninna mi. Alt vi har gjort er egentlig å henge ute og spise både is, slush og pommes frites. Haha, huff, sunneste søndagen noen gang! Da vi gikk rundt fant vi også en basketball, og en basketballkurv, så vi måtte jo selvfølgelig ta noen runder. Vi hadde en slags "førstemann til å treffe kurven 10 ganger". Jeg vant 10-4 - følte meg ganske proff!  

Har funnet ut at jeg i utgangspunktet liker søndager, men jeg liker bare ikke tanken på at jeg må på skolen imorgen - samtidig som nesten alle butikker er stengt, noe som er helt jordet! Idag har heldigvis sola skint, og jeg kan virkelig føle at våren er her. Det er meldt fint vær hele neste uke, så jeg skal prøve å utnytte det så mye som mulig. Kanskje jeg får tatt meg en lang joggetur i skogen? Jaja, nå tenkte jeg å prøve og sette opp en kostholdsplan for neste uken - ønsk meg lykke til, for jeg sliter virkelig med å finne på forskjellige ting. 

Hva har dere brukt søndagen deres på? :) 

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #outfit #antrekk #mote #fashion #sommer #denim

NYTT DESIGN OG NY HEADER

 • 30.03.2014 kl. 00:02

Hallo!! Nå har jeg endelig fått skaffet meg et nytt design og en ny header! Jeg har lenge vært på let etter et gratisdesign som var litt enkelt, men samtidig ikke for enkelt. Forsåvidt er jo dette designet ganske enkelt, men jeg liker at fargene er litt "lilla-aktige", istedenfor helt grått. Kvelden har jeg brukt på å fikse en header som passer designet, og nå skal jeg også finne et profilbilde :) For meg er det selvfølgelig også viktig at dere lesere liker designet. Hvis dere ikke liker det er det ikke noe stort vits i å ha det heller. For at dere skal trives med bloggen min, har jo designet også mye å si, og etter min mening er ihvertfall dette designet ryddig, enkelt og fint! 

Gratisdesignet har jeg funnet hos KvDesign. Du kan finne hennes gratisdesign HER

HEADEREN JEG HAR SKIFTET TIL: 

HEADEREN JEG HADDE FØR:

Hva syntes dere om mitt nye design, og den nye headeren? :D

__________________________________________________________________________________________________________________

#header #bloggdesign #design #blogg

My New Lady

 • 29.03.2014 kl. 13:50


På onsdag da jeg var i Oslo med klassen, kom jeg over denne nydelige vesken her fra Monki. Den kostet 200kr, men på Monki har de en "kampanje" der man får 10% hvis man smiler til den ansatte i kassa. Derfor kom veska på 180kr, istedenfor 200. Woho, 20kr spart, haha! Uansett er den jo bare såå fin! Den er ganske liten, og er det noe alle vil ha, så er det en liten svart veske. Denne vesken ser heller ikke ut som noe billiggreier, og kunne nesten like gjerne vært en litt dyrere veske. Elsker at den er veldig "fast", og ikke som en slappfisk, som mange andre vesker er! 


Jaja, idag skinner solen nok en gang, og jeg skal prøve å finne på noe morsomt. Har ikke veldig mye penger, men må en tur til byen for å kjøpe ny eyeliner allikevel. Dessuten kan man ikke gå glipp av dette fine været, og spesielt ikke når man nesten er frisk igjen, og livet smiler til deg! Håper dere får en suuperflott lørdag alle vakre lesere♥

Hva syntes du om vesken? :D 

__________________________________________________________________________________________________________________

#mote #veske #bag #fashion #hverdag #håndveske

TODAY'S OUTFIT: Sunshine Reggae

 • 28.03.2014 kl. 16:45
Heei!

Så deilig - sola skinner, forkjølelsen kjører bare sitt eget løp uten å gjøre meg slapp og det er helg! Jeg må ærlig si at denne uka har vært nesten litt "grusom". Alle småting har gått imot meg, jeg har vært syk, har ikke fått trent, mye å gjøre på skolen, og ja, en ulykke kommer aldri alene. Som i dag morres for eksempel; jeg skulle rekke bussen 07:15. 06:55 kommer faren min inn på rommet og vekker meg, fordi jeg ikke har stått opp. Selvfølgelig hadde jeg klart og tatt mobilen på lydløs, så alarmen ringte ikke. Jeg måtte bare kaste meg ut døra, og løp i all fart opp bakkene. Da jeg først kom til bussen lukket bussjåføren døra og ristet på hodet, før han åpnet den igjen og sa til meg: "Du må lære deg å stå opp". Heldigvis slapp han meg inn, men hallo, hva slags menneske sier det? Jeg vet jo at bussjåfører ikke er de mest serviceinnstilte menneskene i verden, men begynner å bli lei av at de alltid tror de er bedre enn alle andre. Så takk til dere fåtall av bussjåfører som viser respekt!

 Nå sitter jeg her og jammer til grease-musikk før jeg skal ta turen til BodyPump. Woho, har ikke vært på Fresh Fitness siden sist fredag, og nå skal det virkelig bli deilig å ta turen dit! Det er høyst uvanlig fra meg å ikke være på treningssenteret på en uke, så dette skal bli deilig :) Var forresten hos tannlegen idag, gjorde heldigvis ikke like vondt som forrige gang, men måtte sitte like lenge som sist. Måtte ta to bedøvelser fordi jeg ikke merket den første, så det føles nesten ut som jeg har tatt botox i leppa, haha! Gleder meg til å ta en sjokoladebit bare bedøvelsen har gått ned♥ 

Hvordan har deres uke vært? Hva skal dere i helgen? :D

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #outfit #antrekk #mote #fashion #sol #sunshine

OUTFIT: Classy Flower Power

 • 26.03.2014 kl. 20:21

God kveld søte lesere♥

Hvorfor kan det ikke være en magisk kur som gjør mennesker friske på et blunk? Idag har forkjølelsen vært verre enn den har vært de andre dagene. På starten av dagen virket det som at jeg ikke var særlig slapp, men jeg fant fort ut at sansene mine tok feil. Ettersom vi skulle på Teknisk Museum i Oslo med klassen, satt jeg på bussen og prøvde å slappe av litt. Det gikk ganske greit da vi hadde kommet frem, og etter omvisningen. Men da vi skulle gå for oss selv rundt i sentrum var det iskaldt, og jeg følte meg som en vandrende zombie til slutt. Bussturen tilbake til drammen virket faktisk ganske kort, men jeg kan love dere at det var en sliten jente på sofaen da hun kom hjem rundt fire. Jeg la meg rett ned og sov i ca. to timer. Nå håper jeg bare at jeg snart kan bli frisk slik at jeg får trent denne uka!

Jeg vet ikke helt hva jeg gjør imorgen. Jeg lurer på om jeg kanskje skal komme litt senere på skolen, ettersom jeg og ei annen skal til ei venninne etter skolen (vi  jobbe med en fremføring). Kommer til å være helt utslitt i slutten av uka! Ikke spør meg hvordan jeg kom meg opp for å ta antrekksbilder. Jeg skal fortelle dere at det var et stort slit. Gikk først ut, men fant ut etter en stund at det ikke funket på grunn av mørket. Etter dette måtte jeg finne et ledig sted inne, der jeg kunne ta antrekksbilder, og lett var det heller ikke uten kamerastativ. Okei, haha, nå har jeg klaget alt for mye! 
Jeg skal prøve å få oppdatert dere så mye som mulig, så lenge jeg har overskudd til det, og dere aner ikke hvor stor pris jeg setter på leserne mine, så hold ut♥

Hva har dere gjort idag? :) 

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #outfit #antrekk #ootd #flower #mote #fashion

National Waffle Day

 • 25.03.2014 kl. 15:20

Hold dere fast, og spenn fast setebeltene - DET ER DEN OFFISIELLE VAFFELDAGEN! Woho, vafler overalt, vafler til frokost, lunsj, middag og kvelds! Neida, bare tuller. Kanskje ikke lurt å leve en hel dag på vafler, men på vaffeldagen må det være lov til å unne seg noen vafler. I tillegg når man er syk er det virkelig lov, føler jeg! Heldigvis er jeg bare forkjølet, og jeg slapp derfor å være hjemme fra skolen idag. Men selvfølgelig skal vi ha mye å gjøre på skolen nå som jeg har blitt forkjølet. Det er rett og slett ikke noe snakk om å ikke jobbe på skolen, nå man bare gjøre det, ellers går hele fritiden bort.  


Skal ikke klage, de aller fleste har nok å gjøre nå rett før påskeferien. Det er alltid nå alle oppgavene kommer, og etter påskeferien er det nesten ingenting. Jeg får bare stå på, og holde tunga rett i munnen. Imorgen skal klassen heldigvis til Oslo, på teknisk museum. I tillegg får vi 3 timers fritid i sentrum - gleder meg til å kose meg med en starbucks, hihi :) Solen skinner ute nå, så jeg utnyttet det likegjerne, og tok litt bilder med naturlig lys av vaflene. For en stund tilbake hadde vi kjøpt en ferdigpakke med vafler, og ettersom vi hadde den, kunne vi like gjerne bruke den. Helt ærlig har jeg lyst til å smake grove vafler, men det får bli en annen gang!♥ Nå skal jeg slappe av litt, så forkjølelsen ikke tar helt overhånd, og etterpå tenker jeg å jobbe med litt skolearbeid. Litt usikker på om jeg skal trene idag - jeg bør ikke, men jeg trenger det virkelig. Får se hvordan det er i kveld, håper jeg på mystisk vis blir frisk! 


Skal dere kose dere med vafler idag? :D 

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #vafler #vaffeldagen #mat #skole

S.Y.K

 • 24.03.2014 kl. 18:38


Heihei :)

"Ny uke, nye muligheter" - høh? Har helt ærlig ikke hatt en særlig fresh start på uken. Våknet til at jeg var helt tett i nesa, slapp og svimmel. Tenkte allikevel at jeg skulle ta turen til skolen, for å sjekke om det ble noe bedre, men det endte opp med at jeg dro hjem rundt klokken ett. Da jeg var kommet hjem rundt halv to, fikk jeg tatt meg en lang lur på sofaen. Føler meg fortsatt ikke helt bra, men tror det hjalp litt å komme seg under teppet i sofaen allikevel! Det har seg slik at både jeg og ei annen venninne er syk, så derfor bestemte vi oss for å se på film, og være syke sammen. Det finnes ikke noe kjedeligere enn å sitte alene i sofaen, med PCen i fanget, så derfor tok vi oss heller en liten tur i butikken, halvveis døde som vi var, og kjøpte noe godt. Beste medisinen i verden - det beste er at det faktisk hjelper litt! Nå skal vi se på en film kalt "Stick It", ganske gammel, men har ikke sett den. 


Er dere syke? 

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #syk

RUN FOR IT!

 • 23.03.2014 kl. 20:22


Heei! :D 

Åh, jeg er såå lei skolearbeid nå! Har en stor oppgave som skal leveres innen 10:00 imorgen, og jeg er ikke ferdig i det hele tatt. Alle venninnene mine er enten ferdig, eller snart ferdig, mens jeg virkelig sliter. Typisk er det også at jeg idag har vært helt tett i nesa og hodet. Har bare sitti med oppgaven og prøvd å gjøre litt. Har heldigvis fått gjort litt, men har fortsatt masse igjen. Må nok sitte litt oppe i natt. Merkelig nok fikk jeg en merkelig lyst til å trene, og fikk derfor dratt med meg to venninner på en morsom "lek" ute i skogen. Jeg kan lage et innlegg om den kreative treningsmetoden imorgen, men akkurat nå må jeg rett og slett bare jobbe med oppgaven. 


Forresten må jeg bare beklage for at jeg ikke har hatt mer tid til å blogge i helgen, men har ikke hatt tid eller energi til det. Håper dere har hatt en fin helg! :)

Hva har dere brukt helga på? 

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #trening #run

Nyeste innkjøp fra Oslo

 • 22.03.2014 kl. 20:54

God kveld, vakre dere!!♥

Da har jeg nettopp kommet hjem fra Oslo, og fått spist litt mat :) Jeg har ikke fått tid til å blogge før nå, ettersom jeg måtte ta bussen kvart over tolv, for å rekke toget til Oslo idag. Det var veldig deilig å bare kikke, prøve masse fint, og kjøpe litt! I tillegg kan jeg ikke annet enn å elske Chocolate Cream Chip på Starbucks - skulle gjerne drukket det hele tiden! Det er som at, hvis én person fra Paradise Hotel er i Oslo, er pltuselig alle det. Så Casper og Audun fra i år (i tillegg til at jeg hørte om noen som hadde sett flere), pluss at jeg så bygdegutten fra ifjor. Merkelig altså, menmen, alle er vel en tur i byen på lørdager. Jeg fikk selvfølgelig kjøpt meg noe i Oslo, og nedenfor kan du se alle godene jeg fikk med hjem :D 


Denne t-skjorten fant jeg på Monki for 100kr. Jeg har planer om å bruke den til skjørt, i tillegg til at den er super til høytlivsbukser :D 


Denne jakken var jeg litt i tvil om jeg skulle kjøpe eller ikke. Den kostet originalt 599,- og er fra Bik Bok, men den var på tilbud, og kostet derfor 299,- :) Akkurat nå er jeg superfornøyd med at jeg kjøpte den! 


Ups, der ble det visst enda en treningstopp i skapet. Jeg bør egentlig invistere i en treningstights, ettersom jeg nå har rundt 5-6 treningstopper, og kun én treningstights. Får kjøpe det neste gang! Denne toppen er fra Gina Tricot, og kostet 149,-. 


Hvit neglelakk fra Cubus, 25,-. Lipgloss fra H&M, 59,-. Har faktisk ikke en hvit neglelakk, og for å lage DipDye-negler trenger jeg det - får se om jeg får det til :) 

Har du kjøpt noe nytt i helgen? :D 

__________________________________________________________________________________________________________________

#innkjøp #klær #skjønnhet #trening #mote #fashion #jakke #oslo #helg

Friday Favourites from Bik Bok

 • 21.03.2014 kl. 15:33

Heei! :D 

Velvel, da var det fredag igjen dere, og helgen skal bli herlig! Generelt skal jeg ingenting idag, uten om det vanlige (trene, spise, se på TV). Men derimot imorgen skal jeg og noen venninner en tur til Oslo for å shoppe litt! Alltid deilig å shoppe i Oslo, iforhold til i Drammen. Føler at Drammen er en av de dårligste shoppingbyene for tiden - finner virkelig ingen spennende butikker nesten. Heldigvis er det ikke så alt for lang vei til Oslo, og som regel har jeg alltids noe annet å gjøre i helgene, så det blir ikke mye tid til shopping.  

Jeg tok turen innom Bik Bok sin nettbutikk, ettersom jeg tenkte jeg kanskje kunne finne litt jeg ville prøve imorgen. De har jo den store Bik Bok-butikken på et av hjørnene, på Karl Johan. Hallelujah så jeg elsker den butikken! De har alt der, den er 2-etasjers, og ja, jeg kommer alltid med et lass av klær inn i prøverommene! 

T-skjorten øverst til ventre er jo bare perfekt - "bloggers do it better", eller hva alle bloggere, og blogglesere? I tillegg så jeg denne gule regnjakken for litt siden på nettsiden, og den er bare perfekt! Jeg har ønsket meg slik regnjakke helt siden jeg lærte meg å gå (haha)! Vet ikke hvorfor, men da jeg var liten minte de meg alltid om slik regnjakke alle barn hadde i filmer. Nå syntes jeg derimot bare de er superstilige, i forhold til de trause, vanlige regnjakkene som alle har. Skulle gjerne hatt alt ovenfor, men får nøye meg med det jeg finner og har råd til imorgen :) 

Hva skal dere i helgen? :D

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #mote #fashion #bikbok #klær #oslo #tgif #friday #fredag #helg

Dagens antrekk og treningsøkt

 • 20.03.2014 kl. 21:31


Hei alle søte lesere!! :) 

Åh herlighet er helt utslitt akkurat nå. Har trent to timer, noe jeg ikke har gjort på lenge. Én time med BodyStep først, etterfulgt av én time BodyPump. Uansett sluttet jeg tidlig idag på skolen, ettersom vi hadde prøve fra kvart på ett til kvart på tre. Heldigvis var prøven såpass enkel at jeg ble ferdig etter 40min, og kunne da gå hjem. Det som var kjipt var at bussen gikk rett foran ansiktet på meg, menmen, da fikk jeg meg en gåtur hjem! :) Nå sitter jeg rett og slett her med en brødskive og noen druer. Skal snart ned å dusje, før jeg ser på TV! Haha, jeg skal love dere at noe av det kleineste i verden, er å gå ned ved siden av en lekeplass utenfor huset og ta bilder, mens man ikke aner om noen ser på deg fra andre hus. Det tok virkelig mot å gå ut der, og muligens bli sett på som den rar tulling. Men jeg fikk allikevel gjort det - fant ut at jeg ikke gadd å bry meg. Satte bare fra meg kameraet på et rekkverk på et lekestativ, og stilte meg opp foran kameraet. Så denne gangen håper jeg virkelig dere likte bildene, så det ikke var forgjeves, hihi! På bildet nedenfor løp jeg opp til steinen for å sette meg, ettersom jeg kun har 10 sekunder på selvutløseren. Haha, fysøren, følte meg veldig smart da, altså! 

//  Topp fra Bik Bok  //  Cardigan fra Vero Moda  //  Bukse fra Bik Bok  //  Sko fra H&M  //  Lommebok fra Accessorize  //  Kåpe fra Cubus  //

Hva har dere gjort idag? :)


#mote #antrekk #outfit #hverdag #trening #klær #fashion

Skolearbeid og havrepannekaker

 • 19.03.2014 kl. 16:22


Hallo :) 

Åh, da jeg sto opp på morgenen idag fikk jeg helt sjokk da jeg så ut av vinduet! Det snødde! Jeg som trodde snøen var ferdig for i år... Derfor la jeg meg i senga 10 minutter til, som en liten trøst (haha). Heldigvis fant jeg fort ut at snøen kun varte noen timer, før den smeltet bort igjen. Nå skinner gudskjelov sola utenfor, og jeg tror ikke det er så alt for kaldt heller! Akkurat nå sitter jeg bare her med noen supergode havrepannekaker (OPPSKRIFT HER) med jordbærsyltetøy og cottage cheese♥ Sjeldent havrepannekaker er godt! Etterpå skal jeg til en videregående skole som venninnene mine går på, fordi klassen til hu ene skal ha et slags show for å samle inn penger. De skal selge kaker, ha underholdning, loddtrekning osv. Det blir sikkert veldig koselig kan jeg tenke meg, og man kan jo håpe på at man er heldig på loddtrekninga, eller hva? Haha, tviler, men hadde vært gøy :D Blir ikke noe trening idag dessverre, men skolearbide derimot - det må nok gjøres! Har masse å gjøre nå, så får bare begynne med en gang. Aner virkelig ikke hvilken oppgave jeg skal starte med... Skulle egentlig ta noen fine bilder, men det endte ikke så bra, haha! 

Snødde det hos dere på morgenen også? Liker du havrepannekaker? :) 

#hverdag #oppskirft #havrepannekaker #kosthold #skole

Smoothie Time

 • 18.03.2014 kl. 17:14


Halloen! :D

Nå sitter jeg og to venninner her og holder på med en framføring vi snart skal ha. Jeg vet ikke helt hvor mye vi faktisk får gjort, men jeg prøver å få mast litt slik at vi blir delvis ferdig. Litt deilig å bli ferdig, slik at man slipper å stresse sykt siste dagen! Vi har ihvertfall laget oss litt smoothie, som du kan finne oppskrift på HER. Den var faktisk utrolig god, selv om vi måtte putte opp i mer ananasjuice og yoghurt enn det som stod. Smoothie-maskinen min er nemlig ikke den aller beste. Jeg syntes sugerørene vi brukte er fine! Har lett etter slike lenge, og endelig her om dagen fant moren min noen på Kremmerhuset. Smoothie med frosne bær på toppen er herlig


Nå skal vi prøve ut et lite forsøk som vi muligens kan bruke i framføringen! Hva gjør dere idag? :)

#hverdag #smoothie #oppskrift #kosthold #mat #drikke

TODAY'S OUTFIT // The Red Coat

 • 17.03.2014 kl. 21:38

Godkveld dere!!

Jeg må bare takke alle dere søte lesere for kommentarene jeg får på bloggen! Det er bare så fantastisk å få så fine tilbakemeldinger, og jeg setter virkelig stor pris på det - tusen takk♥ Idag har jeg hatt en helt vanlig mandagsskoledag, før jeg tok turen til byen for å møte ei venninne. Middagen for idag ble da altså en kylling-BigBite, med masse grønnsaker. Etter en liten stund var det tid for å dra på sang. Jeg gruet meg faktisk veldig, ettersom vi fikk en sang utdelt som var utfordrende for oss. Over all forventning tok jeg sangen med storm, og gjorde den bedre enn jeg noen gang har gjort den! Jeg ble så utrolig stolt, for jeg kunne føle selv at jeg klarte den skikkelig bra. Ok, nok skryting - jeg har ihvertfall hatt en super dag, hvis vi ser borifra sure buss-sjåfører! 


//   Jakke fra Sheinside   //   Topp fra Fahion Planet   //   Skjerf fra Glitter   //   Bukse fra Bik Bok   //   Sko fra Converse   //

Hva har dere gjort idag? :)

#hverdag #outfit #antrekk #ootd #mote #fashion #kåpe #coat

Gjesteinnlegg fra Elise

 • 17.03.2014 kl. 13:12

Siden jeg og Vilde går i samme klasse er det veldig lett å bare ta pc'en hennes!
Så siden hun sitter opptatt med eplet sitt (rart hun ikke har med paprika! )

Jeg ville bare skrive at Vilde er en utrolig koselig person som er over middels opptatt av mote!
Jeg tror hun er den som kler seg best i klassen hver dag, hun stiller opp moteriktig og jeg kommer i joggebukse!
Om jeg hadde hatt tilgang til klesskapet hennes hadde jeg nok tatt med halvparten av det hjem!
Jeg digger klærne hennes og føler at jeg burde oppgradere garderoben når jeg er med henne!

Vilde snakker med alle og er utrolig enkel å snakke med, uansett hvordan du er kan du snakke med Vilde!
Hun har kunnskaper om alt og er i tillegg utrolig flink på skolen!
Har gruppearbeid med henne og tror hun har kommet lengst på hele gruppa (ups) Slenger med et stilfullt bilde av vilde! :D

Slenger med et lite bilde av meg også! 
Du kan besøke bloggen min >HER<


 

Off to lekeland!

 • 16.03.2014 kl. 13:11

Heei! Alt i alt var det bare en helt fantastisk dag igår. En lørdag uten shopping, som er bra? Går det an? Haha! Ja, det er faktisk mulig. Bare med trening, ta bilder, være med venner, og kose seg med familie på kvelden. Kanskje det ville blitt et pluss hvis jeg fikk klemt inn en liten shoppingtur der, men jeg er nå glad for at jeg slapp å bruke penger. Nå skal jeg til lekeland med kusina mi, tantebarnet til kusina mi, og moren hennes. Har ikke vært på lekeland på mange år, så får se hvordan det blir å være der igjen. Gleder meg masse til å se dem igjen bare :) 

Nå må jeg stikke, hadet bra♥ 

Hva skal du idag? :D

#hverdag

Effektiv lørdag!

 • 15.03.2014 kl. 16:19

Hei kjære lesere!♥

Wohoo, for en herlig lørdag dette har vært til nå. Jeg startet nemlig dagen med én time BodyPump på fresh fitness. Det er helt rart hvordan man føler at man får gjort mye mer, bare man starter dagen med trening. Da jeg kom hjem bestemte jeg meg for å ta bilder til et innlegg jeg skal vise dere imorgen. Dette kommer til å være et innlegg med mange treningsøvelser, du kan gjøre uten dyre vekter. Derfor anbefaler jeg alle å følge med imorgen, da dere kanskje kan få litt inspirasjon! :) 


Idag valgte jeg å gå for et ganske enkelt antrekk. Det blåser fryktelig idag, så hvorfor ikke bare kjøre på med en olaskjorte og noen bukser. Detaljene/naglene som dere kan se på kragen, satt jeg igår kveld. Jeg syntes helt ærlig skjorten var litt for "slapp", og ville derfor gjøre den litt kulere med noen nagler! Det er mulig at jeg setter på flere senere, når jeg får kjøpt det. Har allerede flere igjen, men vil ha litt variasjon når det gjelder type og form.Nå skal jeg snart møte to venninner. Vi har egentlig ikke planer om noe spesielt, men jeg tror vi bare kommer til å finne oss et sted å sitte, for å skravle litt. Alltids koseligere og møtes for å bable, enn å sitte hjemme foran datamaskinen hele lørdagen. Senere idag skal vi spise lakseburgere - åhnam, så jeg gleder meg til å smake det! Har egentlig planer om å lage brødene selv også, men er litt usikker. Det spørs når jeg kommer hjem igjen :) 


Hva tilbringer dere lørdagen til? :) 

#hverdag #lørdag #helg #trening #antrekk #outfit #mote #fashion

Er bloggen min bra nok?

 • 14.03.2014 kl. 19:33

Dette innlegget inneholder persolinge meninger, men er ikke ment persolig ment til noen. 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Liker noen bloggen min? Liker folk det de leser? Er de i det hele tatt interesserte, eller bare kommenterer de for å være snille? Syntes de jeg er bra nok for å drive med blogging? Er det spennende nok det jeg blogger om? Er jeg pen nok? Jeg er sikker på at dette er et spørsmål de fleste bloggere stiller seg selv. Blogging er ikke noe dans på roser, og de seriøse setter faktisk veldig mye arbeid i blogging. Derfor er det også viktig for oss at vi føler at vi får respons, og at man føler at man har noe spennende å blogge om. Hvis jeg har følelsen av totalt skrivesperre, og null blogginspirasjon, er det sjeldent at det blir en bra dag. Nettopp fordi jeg virkelig liker å blogge. 


På tross av dette, har jeg kun 40-60 unike norsk lesere per. dag, selv om jeg har blogget siden juli 2013. Jeg leser mange andre blogger, som kun har blogget i et par måneder, og allerede har 200-1000 unike norske lesere hver dag. Hvordan får de det til? Det verste er at mange av disse igrunn har et rotete design til tider, og ikke så spennende innlegg etter min smak. Allikevel har de mange flere lesere enn mange som faktisk har jobbet hardt med bloggen, tar kvalitetsbilder og bruker tid på hvert innlegg. Ja, jeg er misunnelig. Ja, jeg vil at folk skal skjønne at blogging er noe som tar mye av fritiden. Ikke bare må man ta bilder, men noen må også redigere bildene, skrive selve innlegget, og til og med bare overskriften kan ta lang tid. 


Må jeg legge ned enda mer arbeid i bloggen, for at flere skal få øynene opp for den? For det er jo ingen hemmelighet at vi alle vil at flest mulig skal se bloggen vår, og være del i denne bloggingen som vi setter så mye tid til. Jeg vil at flere og flere skal se bloggen min og gi tilbakemeldinger på hva de syntes. Jeg vil ha en blogg som noen kan si at er favoritten deres. Det kommer selvfølgelig ikke uten arbeid, og skjer som oftest ikke over natten. Derimot har jeg vært på leserantallet jeg er på nå, ganske så lenge. Det bare blir der, og stiger ikke. Så hvordan kan da folk få 100 lesere kun etter en uke? 


Jeg er bare litt forvirret. Hvorfor liker folk bedre å lese blogger med rotete design, mobilbildekvalitet og uinteressante innlegg, istedenfor ryddig design, bra bildekvalitet og interessante innlegg? Eller at de heller leser blogger som oppdateres kun én gang i uka, ovenfor de som oppdaterer leserne minst én gang om dagen. Har det noe med utseendet å gjøre? Har det noe med popularitet å gjøre? Eller er det bare at min personlige smak er helt feil? Jeg sier ikke at min blogg er noe bedre, eller at det kun finnes blogger som dette. Det finnes mange bra blogger, og jeg følger med på mange! Spørsmålet mitt er bare: Hvorfor er det slik at mange som legger mindre arbeid i bloggen enn meg, har flere lesere enn meg? 

#meninger #blogg #lesere

DAGENS ANTREKK: Aztec-bukser

 • 13.03.2014 kl. 17:53


♥Jakke fra Mango♥
♥Bluse fra Gina Tricot♥
♥Bukse fra Vero Moda/ONLY♥
♥Sko fra Roots♥
♥Veske fra Bik Bok♥
♥Halskjede fra Accessories♥  


Heii!

Da var det allerede fredag imorgen, heldigvis! Gleder meg til litt helg igjen. Torsdager går alltid utrolig tregt, fordi denne dagen ofte går til mye teori. Selvfølgelig titter sola nå frem, etter at jeg har tatt dagens outfit-bilder! Typisk! Uansett skal jeg straks dra på trening. Usikker på hvor mye jeg skal trene, men blir vel rundt 60-90min regner jeg med :) Etterpå kommer onkelen vår hit for å overnatte, ettersom han og pappa skal på birkebeinerrennet på lørdag - men må dra imorgen tidlig. Ha en fin torsdag videre!

Hva har dere gjort idag? :D

#outfit #antrekk #mote #fashion #ootd #aztec

Rød jakke fra Sheinside

 • 12.03.2014 kl. 19:00


Hei dere!!

Husker dere at jeg fortalte om at jeg vant en jakke på bloggen til Mona Therese? Den ankom endelig igår, og jeg var så utrolig superspent på om den var noe fin IRL, og om den kom til å passe. Da jeg åpnet pakken og tok den på, syntes jeg først det minnet litt om en korpsjakke, men etterhvert har jeg faktisk funnet ut at den er supersøt og veldig kledelig! Spesielt kult er det at jeg har noen matchende røde converse som bare venter på å bli brukt mer, nå som snøen endelig har forsvunnet, og solen skinner på himmelen. Det har nemlig vært strålende vær ute idag, og noen ganger kunne man til og med kun gå ut i t-skjorte! Er det ikke utrolig hvordan jeg bare for en uke siden måtte pakke meg godt inn, og nå kan jeg heller begynne å ta av meg de tjukke vinterjakkene? 
 Ettersom vi hadde skidag idag, hadde vi fått beskjed av læreren vår at vi bare kunne komme dit vi skulle være, og krysse oss av, for så å gå hjem, og komme tilbake klokken to. Derfor overnattet venninnen min hos meg, og hjalp meg også med å ta bilder. Igår var vi oppe ganske lenge, og spiste grønnsaker og dip - noe som var utrolig godt! Samtidig holdt hun meg våken med å snakke om alt mulig, noe som ikke var fullt så deilig, haha :) Hun fikk tatt utrolig mange bilder før hun måtte gå idag, så derfor får dere her en del bilder av den nye jakken min fra Sheinside, som du kan finne HER
Hva syntes dere om den nye kåpen min? :D

*

#hverdag #newin #sheinside #kåpe #jakke #rød #outfit #antrekk #mote #fashion

TODAY'S OUTFIT // Swaggy with a little classy

 • 11.03.2014 kl. 19:25

Hihi, fikk litt beøsk plutselig da jeg tok bilde. Plutselig dukket det opp en katt rundt hjørnet som ville si hei. Etter min rare "frykt" er jeg alltid redd for at katta skal hoppe opp og klore seg fast i håret mitt, haha! Den søte katten gikk rundt beina på meg, men til slutt var den visst klar til å gå sin vei, og ville ikke ha mer kos. Den lurte også noe forferdelig på hva denne rare lyden var da kamera knipset et bilde. 

//   Hettegenser fra H&M   //   Blazer fra H&M   //   Bukse fra Bik Bok   //   Sko fra Bianco   //   Ringer fra H&M   //

Hva syntes dere? :) 

#outfit #antrekk #ootd #mtoe #fashion #klær #swag #blazer 

Grove & sunne rundstykker!

 • 11.03.2014 kl. 16:11+ egg til pensling og frø til pynt. 

SLIK GJØR DU:

Dette er som en helt normal gjærdeig. Du smuldrer opp gjæren i en bakebolle, og tilsetter det lunkne vannet. Rør rundt, til gjæren er rørt ut, og tilsett så oljen. Etter at du har rørt litt, kan du tilsette saltet og sukrinen. Til slutt tilsetter du både hvetemel - siktet, sammelt hvete - grovmalt og FIBRA fullkorns hvetemel. Rør til det blir en fast deig, som ikke setter seg fast i fingrene dine, men heller ikke smuldrer opp. Hev den til den doble størrelsen, ca. 30min, og rull til boller i ønsket størrelse. Etterhev rundstykkene i 15-30min, og pensle de med egg (evt. vann eller melk). Du kan også gjerne strø over frø som sesamfrø, valmuefrø eller hvilke som helst frø du ønsker. Ovnen skal varmes opp til 220grader, og stå i 10-15min - FØLG MED!

Disse anbefales absolutt å merke seg. Legg de i bokmerkene dine, lagre den, eller hva nå enn du vil. Kanskje har du en egen bok der du noterer oppskrifter? Disse anbefales ihvertfall veldig! Hvis du ikke har akkurat de samme meltypene kan du selvfølgelig mikse og trikse litt selv, med det du har i skapet :) 

Har du en god oppskrift du vil dele? :D

#hverdag #mat #bake #rundstykker #oppskrift #sunt #kosthold #mat #fullkorn

Mandagskosen

 • 10.03.2014 kl. 22:13


Godkveld!!♥

Da sitter man her og ser på dagens episode av Paradise Hotel med noen nystekte rundstykker. Jeg fikk nemlig plutselig en merkelig lyst til å bake neo godt og sunt, og da er jo rundtstykker perfekt! Det passer jo til alle slags måltider, og er superenkelt å lage :) Det har alt i alt vært en fantastisk dag idag. Solen har skint, jeg har vært på sang, og jeg har fått laget perfekte runstykker! Jeg tenkte å legge ut oppskrift imorgen hvis dere ønsker det? Jeg fulgte ikke noe spesiell oppskrift, måtte nesten bare eksperimentere litt selv, ettersom jeg ville ha de litt grovere. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, før jeg gjør meg klar til morgendagen. Da blir det vel kanskje noen rundtykker til lunsj? Hihi :) 


Hva har dere gjort idag? :D 

#hverdag #oppskrift #mat #kosthold #rundstykker

I N S P I R A T I O N

 • 10.03.2014 kl. 15:22

Jaja, vet, veldig originalt å begynne uka med inspirasjon, hehe! Men, jeg føler allikevel at det trengs litt inspirasjon for hver uke som kommer, for etter helgene er jeg helt ødelgt når det gjelder kosthold og trening. Igår klarte jeg å sitte lenket til sofaen hele dagen. Jeg så tre filmer (Confessions of a Shopaholic, Ice Princess og The Bling Ring). Confessions of a Shopaholic så jeg for første gang, og jeg likte den veldig godt! Ice Princess så jeg vel for 3.-4. gang igår, og jeg liker den like godt hver gang. The Bling Ring så jeg også for første gang, den var helt grei, og var spennende til tider, men syntes den var litt rotete alt i alt. Ikke helt en film for meg. Nå er det uansett en ny uke, og jeg er klar! Har funnet noen bilder på weheartit, med forhåpentligvis noen inspirerende ord :)

Det handler egentlig ikke om at du skal være tynnest mulig, det handler om at du skal få den kroppen du ønsker deg. Ikke bry deg om alt samfunnet forteller deg. At de sier at man skal ha thigh gap, six pack, tydelige biceps, eller hva nå enn de sier. Du skal ikke sammenligne deg med andre, enn den personen du ser for deg at du vil være. Tren vanlig, spis normalt og få i deg de næringsstoffene du trenger. Sov, ha det bra sosial, og kos deg litt innimellom. 


 ♥

Hva er dine kostholds- og treningsvaner? Har du noe som motiverer deg? :) 

#hverdag #inspirasjon #kosthold #inspiration #trening

Filmsøndag

 • 09.03.2014 kl. 14:27

Hei!

For en herlig dag jeg hadde igår! Var først i byen med min bestevenninne, noe som var veldig koselig. Fikk kjøpt meg et nytt skjørt, for kun 49kr! Senere ut på kvelden kom ei annen venninne. Kvelden var fylt med snakking, sang og Mario Cart. Jeg har faktisk vondt i halsen idag på grunn av to timers synging med hjemmeanlegget mitt. Alltid gøy å game litt også, spesielt når man vinner! 

Idag har jeg bare planer om å se på massevis av filmer. Har skrevet ned en liste med flere filmer, men for det første kommer jeg ikke til å ha tid til å se på alle, og for det andre er det noen av dem jeg ikke kommer til å ville se. Jeg bruker megashare.info til å se filmer på som regel, ettersom det finnes utrolig mange filmer der. De filmene på bildet nedenfor er de jeg ihvertfall skal få sett:


Har allerede sett Ice Princess og Pitch Perfect, men jeg syntes de er så bra at jeg like gjerne kan se dem flere ganger! 

Hvis jeg orker, ser jeg gjerne flere også. Jaja, da ønsker jeg dere en herlig søndag! Nå skal jeg sette meg ned meg sjokolade, druer, bringebær og film :) 

Har dere sett noen av filmene ovenfor? 

#hverdag #filmer #movies #søndag #helg #film #filmkveld

ANTREKKET FOR IDAG

 • 08.03.2014 kl. 21:30

God lørdagskveeld♥

Woho, nå sitter jeg her med venninna mi, og litt godteri! Det var så deilig å kunne gå i shorts og strømpebukse. Før har det jo vært for kaldt bare å gå i jeans, så nå var det endelig varmt nok til å gå i shorts :) Sitter og ser på MGP akkurat nå, og de eneste jeg faktisk vet hvem er er Cir.Cuz (så, heia dem!). Har ikke spesielt mye å skrive om akkurat nå, men vi blogges imorgen! Ha en fin helg videre♥

Hva har dere gjort idag? :) 

#outfit #antrekk #mote #fashion #hverdag

Beauty and Shit

 • 08.03.2014 kl. 14:43

Heei! :)

Da var helgen her, og solen skinner utenfor! Endelig kom sola frem - det beste er at den også varmer litt. Nå skal jeg og bestevenninnen min (beautyandshit.blogg.no) snart til byen en tur. Jeg dro til henne for å hjelpe henne med den nye bloggen hennes (forresten jeg som har laget headeren til henne). Hun laget bloggen igår, og som nybegynner vet vi vel alle hvor vanskelig det med design er! Uansett tenkte jeg bare å vise at det er litt liv i meg, og ønske dere en fantastisk lørdag!  

¨

Vil dere se antrekksbilder senere? :) 

#hverdag #mote #fashion #antrekk #outfit #lørdag #helg

Y E S T E R D A Y ' S

 • 07.03.2014 kl. 20:29


JIPPII!!! Heelg♥ Huff, dette været gjør meg virkelig alt for trøtt for tiden - la oss håpe på lysere tider snart! Solen tittet faktisk litt frem da jeg gikk til trening. Jeg bare nøt øyeblikket, for jeg vet at jeg mest sannsynlig ikke kommer til å se den så mye helt ennå. Som jeg skrev gikk jeg til trening, på BodyPump i 60min. Det blir ikke fredag uten BodyPump for meg, så det er alltid like deilig etterpå! Nå skal vi spise, og etterpå skal jeg kose meg litt med nøtter, frukt og smelta sjokolade :)  "Oh, hellige fredag", sier jeg bare! Det er så deilig å tenke på at helgen er her, og at vi kan sove litt lenger, har tid med venner, og tid til å shoppe litt! Som dere kanskje ser hadde jeg igår på meg en snekkerbukse (fra H&M) med en off-white genser (fra Cardigan), og litt smykker. Fikk utrolig mange fine tilbakemeldinger på øredobbene (fra Gina Tricot) mine - har hatt de superlenge, men har aldri brukt dem. Kanskje jeg bør bruke de litt mer? 


Jaja, da ønsker jeg dere en fin helg! Har du noen spesielle planer for helgen? 

#hverdag #mote #outfit #antrekk #fashion #snekkerbukse #yesterday #fredag #friday #tgif

PERFECT MATCH

 • 06.03.2014 kl. 21:26


God kveld søte lesere♥
Tusen takk for alle fine kommentarer jeg fikk på antrekket mitt igår, det betyr mye! Idag har jeg egentlig hatt en ganske slapp dag. Jeg forsov meg litt, og ville absolutt ikke opp av senga i det hele tatt (vil selvfølgelig aldri det, men idag var det enda verre). Jeg hadde også ganske vondt i hodet, og var selvfølgelig trøtt - det som da er typisk er at det er lange skoledager på torsdager. Okei, nok syting! Jeg kom meg ihvertfall på trening, noe som var superdeilig! Tok ut alt på noen av sangene, noe som føles veldig deilig ut etterpå :)


Nå har jeg nettopp tatt meg en dusj, mens jeg sang av full hals, haha! Har skjært opp litt ananas, druer og bringebærskyr, og skal snart sette meg ned med DET NYE. Jeg leser alt for få magasiner, og jeg vet jo at magasinet gir mye inspirasjon, og man kan også finne mye spennende og fint der - noe jeg virkelig trenger innimellom. Det er perfect match å sette seg ned med et magasin før helgen begynner, og god kveldsmat etter en treningstur. Nå gleder jeg meg bare til helgen skal begynne - wii :D Ha en fin uke videre♥


Hvilke magasiner leser dere? :) 

#hverdag #kosthold #frukt #skyr #ananas #druer #bringebær #detnye #magasin #trening #mat

TODAY'S OUTFIT #05.03.2014

 • 05.03.2014 kl. 20:05|  Skjorte fra Sparkjøp  |  Skinnvest fra Bik Bok | Bukse fra Gina Tricot | Sko fra Bianco | Hodeskallering fra H&M  | Hvit diamond-ring fra Bik Bok  |

Hva har dere gjort idag? :)

#outfit #antrekk #mote #skjønnhet 

Etter skolen mat // Eggsalat

 • 05.03.2014 kl. 15:35

Halloen♥ Vet dere hva? Jeg vant en konkurranse på Mona Therese sin blogg! Vant en superfin, rød kåpe som jeg virkelig gleder meg til å få! Håper utrolig mye at den passer, hvis ikke vil jeg nok bli litt skuffet. Håper selvfølgelig at den ser like bra ut ivirrkeligheten også, ettersom bilder ofte ljuger litt. Så, hvis dere vil se den, må dere bare vente noen dager, så skal jeg selvfølgelig vise dere den (eller du kan smugtitte, og se et bilde HER) :) 


Vi sluttet klokken ett idag, noe som var utrolig deilig. Da jeg kom hjem fant jeg noen kokte egg på bordet, så jeg laget meg like gjerne en god, sen lunsj (som muligens også blir middagen for idag). Jeg skal på BodyPump på Fresh Fitness 17:05, så jeg tviler på at jeg orker noe middag, ettersom jeg nettopp spiste salaten. Nå må jeg nesten jobbe med en oppgave som skulle vært levert igår - må virkelig skjerpe meg før jeg blir en som leverer alle oppgaver forsent (haha). 

Dette var virket bare helt nyydelig! To kokte egg med mais, paprika, crispisalat og litt kalkunkorv♥

Har dere vunnet en konkurranse før? Leverer dere ofte oppgaver forsent? 

#hverdag #kosthold #salat #mat #oppskrift #egg #skole

Antrekkene fra Februar 2014

 • 04.03.2014 kl. 16:36

ANTREKK NR.1

ANTREKK NR.2

ANTREKK NR.3

ANTREKK NR.4

ANTREKK NR.5

ANTREKK NR.6

ANTREKK NR.7

ANTREKK NR.8

Stem gjerne på ditt favorittantrekk nedenfor. Det er helt anonymt, og bare for gøy! :) 

Så; hvilket antrekk var din favoritt fra februar? :D 

Tannlegeskrekk?

 • 03.03.2014 kl. 21:15

Godkveldgodkveld! 


Huff, ser dere det dumme munnsåret jeg har fått i munnviken? Uff, hater det - er jo bare vondt og i veien. Det ble ikke noe bedre av at jeg selvfølgelig skulle til tannlegen og borre idag. Det som derimot var deilig var at jeg da fikk slutte litt tidligere på skolen, hehe! Jeg skulle uansett borre et stort hull, på samme side som munnsåret. Selvfølgelig fant tannlegen et lite til, som hun også ville fjerne. Jeg har igrunn egentlig ikke tannlegeskrekk, men kan ikke legge skjul på at det gjorde skrekkelig vondt da jeg skulle tette igjen hullet. Slapp av, jeg overlevde, men kjenner tanna verker litt nå i ettertid også. 


Etter at jeg kom hjem fra tannlegen, fikk jeg spist, blogget, og slappet av litt, før jeg tok turen til sang. Følte at jeg lærte ganske mye idag, selv om det forbaskede munnsåret ikke var veldig deilig da jeg skulle åpne munnen. Fikk også kjøpt noen boller idag, som en sen fastelaven. Ettersom jeg ikke er så glad i krem, ble det bolle med bringebærsyltetøy og melis. Nå tror jeg at jeg skal se på Dance Academy (serie), mens jeg rocker de aller siste 20minuttene av februar-utfordringen, som var å rocke 15min hver dag. Har vært litt dårlig, så har hengi etter, men nå kommer siste innspurt!
 


Elsker virkelig denne genseren. Måtte bare kjøpe den da jeg fant den på H&M for noen måneder siden! 

Ser dere fettet som henger ned på siden der? Haha, fint eller hva? :D 

Har dere tannlegeskrekk? 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #tannlege #fastelavenboller #fastelaven #tannlegeskrekk #outfit #mote #antrekk #sang

OSCAR-KJOLENE

 • 03.03.2014 kl. 16:17

Heihei! 

Som sikkert flere av dere har fått med dere var det Oscar-utdeling i natt, og da blir det jo alltid mye snakk rundt kjolene. I år var det ingen som skilte seg ut noe spesielt, verken positivt eller negativt. Allikevel var det selvfølgelig noen av kjendisene som fikk moteslakt - blant annet Liza Minellis, Jada Pinkett, Alfre Woodard og Lady Gaga. Jeg derimot, elsket kjolen til Lady Gaga, men det går jo selvfølgelig mye ut på smak. Flere som likte Lady Gagas antrekk


SENSUELL: Cate Blachett var ikledd en nydelig Giorgio Armani-kjole under kveldens prisutdeling. 

GLAMOUR: Kelly Osbourne strålte på den røde løperen i en hvit, fotsid kreasjon med en glitrende overdel i gull fra vår- og sommerkolleksjonen til Badgley Mischka.


SEXY: Kate Hudson kremfargede kreasjon er fra Atelier Versace. 


GLITRENDE: Skuespiller Angelina Jolie så fantastisk ut på den røde løperen i en lekker couture-kjole fra Elie Saab.


GUDINNE: Lupita Nyong'o gikk opp Oscar-løperen iført en lyseblå kjole signert Prada. Stilikonet toppet den nydelige kreasjonen med enkelt tilbehør i gull. 


KREMHVIT: Skuespiller Portia de Rosi gikk for en lekker kremhvit kreasjon fra Naeem Khan til den prestistjetunge prisutdelingen. Dssverre er ikke de Rossi like heldig med håret. 


PRINSESSEKJOLE: Giuliana Rancic gikk for en pudderfarget kreasjon signert Paolo Sebastian Couture på Oscar-utdelingen. 


KLASSISK: Emma Watson valgte et stilrent og kassisk antrekk signert Vera Wang til årets Oscar-utdeling. 


HOT: Jennifer Lawrence ankom Oscar-utdelingen i en rød kjole signert Diro Couture. Skuespilleren gjør rett i å holde tilbehøret enkelt og lar kjolen være i fokus.

Jeg syntes det var ganske mange fine kjoler i år, men ingen som imponerte meg veldig mye. Har du en favoritt? 

Vaffelsøndag

 • 02.03.2014 kl. 21:03

Hei søte dere♥

Har dere hatt en fin helg? :D Jeg har ihvertfall hatt det koselig, selv om jeg ikke er i særlig skrivehomør akkurat nå. Hodet verker, og jeg er så slapp. Hvordan skal jeg overleve å dra på skolen igjen imorgen? Jaja, har uansett vært barnevakt igjen, som jeg fortalte om igår. Har ikke sovet noe særlig godt dessverre, men håper på en bedre natts søvn så jeg er klar til en ny uke imorgen! 

Morsomt sitat eller hva? Føler bare at jeg har spist masse dritt i hele dag; vafler, potetgull, sjokolade... I tillegg er det jo fastelaven idag - men heldigvis var det ikke noen boller som var bakt da jeg kom hjem, ettersom det var tomt for egg. Nå tror jeg nesten at jeg bare må slappe av, og se om jeg gjør noe nyttig. Føler at jeg skriver i halvbevissthet, haha - neida, ikke så ille!  

Hva har dere gjort idag? :)

#hverdag #vafler #mat #helg #søndag #mat

Syvsover

 • 01.03.2014 kl. 14:46

God morgen - får jeg vel si. Guri, gjett hva, jeg våknet ikke får ti over halv to idag! Det irriterer meg egentlig å våkne så seint, spesielt på en lørdag. Selv om det er vinterferie, har jeg hatt på vekkeklokke hver dag, ettersom jeg vet at jeg kommer til å sove til langt ut på dag hvis jeg ikke har det. Dessverre glemte jeg å ta på vekkeklokke idag, så da ble det som jeg tenkte - allikevel tror jeg muligens kroppen trengte det. Kom meg fort opp ihvertfall, og lørdagsfrokosten ble nok en gang havrepannekaker. Hehe, klarer ikke holde meg unna! Hvis du enda ikke har prøvd ut havrepannekaker, bør du sjekke ut oppskriften HER, og prøve de ut så fort som mulig :) 

Vet ennå ikke helt hva jeg skal gjøre idag, men har veldig lyst til å ta en tur til byen. Vet ikke helt hvorfor eller hva jeg skal ha, vil bare til byen en tur. Sent på kvelden skal ihvertfall jeg og kusinen min passe tantebarnet til kusina mi. Hun har sikkert lagt seg når vi kommer, men det var veldig koselig bare å være der med henne sist gang, så hvorfor ikke? 

Hva skal dere idag? :)

#hverdag #oppskrift #kosthold #frokost #havrepannekaker #pannekaker #mat #helg

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no