hits

Antrekk fra Mars

 • 31.03.2016 kl. 18:52

1: The Red Shirt

2: Pink Roses

3: White Leather Skirt

4: Casual Spring

5: Yellow Flower Top

6: Snekkerbukse

7: Pink Peplum Top

8: Chill as fuck

Vi er i siste dagen av mars allerede, og vi går over i den siste vårmåneden! Nå har det vært veldig opp og ned med vårværet i det siste, men jeg håper virkelig vi snart får en smakebit på sommeren. Jeg merker ihvertfall at vi allerede er i lysere tider med tanke på at jeg nå har tatt flere antrekksbilder enn jeg har gjort i mørkemånedene.

Hvilket antrekk likte du best?

"Har du baby i magen?"

 • 31.03.2016 kl. 16:38

Heihei dere! Ok, jeg skal innrømme at jeg har festet på meg et lite smil på disse bildene, for egentlig har dette vært en litt kjip dag. Jeg var i ganske godt humør på starten av dagen på tross av at jeg var utrolig trøtt. Etterhvert på jobb ble jeg dessverre bare mer og mer sliten, noe som også førte til at jeg ble i litt verre humør. Rett før jeg sluttet var det også et av barna som tok på magen min og spurte om jeg hadde baby i magen, fordi jeg tydelivis hadde så stor mage. Til vanlig ville jeg for det meste bare ledd av dette, men ettersom jeg var så ekstremt sliten knakk jeg heller bare sammen.

Nå har jeg fått snakket litt med kjæresten på mobilen og venninner, så det går egentlig ganske fint igjen. Kommer nok bare til å le av dette i ettertid, men akkurat når man er så sliten og nesten ikke klarer å tenke klart, går det heller den motsatte retningen. Nå skal jeg straks løpe ut døra på trening, så får jeg bruke kvelden på å samle krefter til siste dag før helg imorgen!

Hvordan har deres dag vært til nå?

NLY Shoes

 • 30.03.2016 kl. 20:00

Heihei♥ Wiii, for en stor hverdagsglede det var idag da to par sko jeg bestilte her om dagen dukket opp på posten! Jeg har ønsket meg et par hvite sandaler lenge, og dagen etter jeg så på disse var det 2 for 1 på sko på nelly. Heldigvis var disse hvite med i salget, og ettersom jeg da kunne få med enda et skopar på kjøpet tok jeg sjansen. Så nå har jeg altså enda to par sko til, ups!


HVITE SANDALER - Utsolgt (sier ifra om de kommer inn igjen)

Begge disse skoene var faktisk enda finere i virkeligheten enn det jeg trodde. Begge virker også veldig greie å gå i, men jeg skal ikke si noe sikkert før jeg har prøvd de ute, hehe!


SVARTE BOOTS - 499kr

Hva synes du om skoene? :-D

Caviar Pearls

 • 29.03.2016 kl. 23:39

Hallo dere! Da var vi allerede igang med 2.arbeidsdag etter påske. Kan ikke si at jeg overlykkelig over at ferien er over, men det er litt godt å komme inn i rutiner igjen. Igår tok jeg meg tid til å lakke neglene, der jeg endelig tok i bruk caviar perler. Jeg synes disse er utrolig vanskelig å påføre, og få fint på, men det ble vel helt ok :-D Disse neglene lyser ihvertfall av sommer, så vi kan jo late som det er det, haha!

Caviar Pearls fra Ciaté, Lemon Fizz  //  Oransj farge fra China Glaze, Home Sweet House Music

Hva synes du om dette negledesignet?

Vinnere av linkerunde

 • 29.03.2016 kl. 15:00

Heisann dere! Jeg kom plutselig på at jeg satte igang en linkerunde for en og en halv måned siden, haha! Så, nå var det jammen meg på tide å kåre noen vinnere. Det var virkelig vanskelige å velge vinnere, men jeg har valgt ut ifra hva som interesserer meg, hvor ofte bloggerne oppdaterer og variasjon.


Vilja Norin  //  Maria Jansen  //  Eline Fløtre  //  Henriette Celin

Leser du noen av disse bloggene?

goodiebag

 • 28.03.2016 kl. 15:41

Da har jeg nettopp kommet meg hjem etter ca.to timers (ganske rolig) trening. Det var utrolig godt å røre litt på kroppen etter å ha slappet max av de siste dagene! Det er jo litt deilig å merke at man savner trening, eller hva?

Idag fikk jeg en stor goodiebag av moren til venninna mi for å ha hjulpet venninna mi med å sende inn noe. Det er jo helt utrolig hyggelig, og jeg ble ihvertfall ekstremt takknemlig over alle disse produktene. Litt usikker på hvordan jeg skal få brukt alt, men det er jo også mulig å gi litt bort til andre, eller kanskje han en konkurranse her på bloggen(?) :-D

Er det noen av disse produktene du bruker/har brukt?

Chill as fuck

 • 27.03.2016 kl. 16:26


De siste dagene har virkelig vært chill as fuck. Jeg har fått i meg så mye usunn mat, godteri og snacks at jeg egentlig føler meg ganske ukomfortabel. Denne uka har det også kun blitt to(!) treningsøkter, så ja, man kan si at jeg ikke føler meg i toppform akkurat nå, haha! Allikevel, så lenge jeg ikke er i en vanlig hverdag, klarer jeg ikke komme meg ut av disse uvanene. Så nå skal jeg bar nyte de siste påskedagene med masse mat, så går vi i full gang til vanlige rutiner på tirsdag.

Disse jeansene har jeg ikke brukt på eeevigheter, og det er nokså mange år siden jeg kjøpte dem. Hullene har nok også forstørret seg en del, og det er ikke favorittbuksene mine, men kule og behagelige - det er de absolutt!

Hvordan har det gått med kostholdet deres i påsken, hehe?

Påskefrokost

 • 26.03.2016 kl. 14:08

God morgen til dere! For min del startet ihvertfall dagen 12:50 - hater egentlig å ligge så lenge i senga, men jaja, sånn er det. Nå har jeg nettopp spist en deilig påskefrokost, fordi hallo, det er jo påskeaften! Egentlig er ikke dette en "big deal" for meg, men jeg liker å unne meg en skikkelig fin frokost allikevel (og litt godteri utover dagen, hihi). Idag har jeg skuffende nok ingen planer, så vi får se hva jeg får ut av dagen. Disse feriedagene går jo så fort at jeg føler jeg må gjøre noe! 

Hva hadde du til påskefrokost idag? :-)

Familiemiddag

 • 25.03.2016 kl. 13:47

Heihei dere! For en avslappende og deilig morgen. Egentlig hadde jeg planer om å dra rett på trening da jeg stod opp, men ettersom jeg ikke skal noe i hele dag drøyde jeg det litt, og tenker å dra snart. Igår latet jeg meg hele dagen fram til vi fikk gjester klokka fem. Det ble en veldig koselig kveld, og ser dere hvordan jeg er i rette påskestemning med den gule blusen min? Haha!

Idag er det alllerede langfredag og det er en uke siden jeg gledet meg stort over at det var siste dag på jobb før litt ferie! En uke har gått enormt fort, men jeg skal nyte de siste fire feriedagene også. Eneste planene jeg har er overnatting med venninner fra søndag til mandag, noe som sikkert blir supermoro - som alltid!

Har dere noen spesielle planer videre i påsken?

Innkjøp 23.mars

 • 24.03.2016 kl. 14:25

Heisann dere! Som jeg nevnte igår var jeg på en liten shoppingtur, og her kan du se alt jeg gikk med hjem. Fikk et par spørsmål om hvor jeg hadde fått tak i samlepakken med 53 disney-klassikere, og som jeg har skrevet her fikk jeg den på Lefdal til 25% rabatt. Sånn ellers var jeg også veldig fornøyd med alle de andre innkjøpene, hehe :-D


BIK BOK 129KR PER DEL HER OG HER


BIK BOK 179KR HER


CUBUS 199KR HER (99KR)


H&M 299KR


GLITTER 99KR


LEFDAL ORG.PRIS: 2495KR, 25% RABATT: 1871KR HER


TGR 100KR

Var det noe her du likte?

unicorns.

 • 23.03.2016 kl. 22:12

God kveld alle sammen! :-D Og der var jeg visst 3000kr fattigere iløpet av kanskje tre timer, haha! Ok, jeg har litt dårlig samvittighet, men det er jo selvtjente penger, så det er vel lov? 1900kr gikk til en samleboks med 53 disney-klassikere. Jeg kan faktisk ikke tro at jeg kjøpte den, men disney er virkelig elsk, så jeg tror faktisk det er verdt det i lengden, haha! I tillegg kjøpte jeg to topper, en bikini, en treningsshorts, et par solbriller og noen andre småting. Vil dere se innkjøpene i et eget innlegg?

Denne kosedressen derimot, kjøpte jeg meg på lørdag da jeg var på Gjøvik med kjæresten. Haha, kan faktisk ikke tro at jeg kjøpte denne heller, men den er seriøst utrolig deilig å gå med, og se så søt da! Alle elsker enhjørninger og kosedress, eller hva? Denne er forresten kjøpt på H&M for 199kr.

Hva synes du om denne kosedressen? :-D

Morning Feelings

 • 23.03.2016 kl. 13:06

Hellu og god morgen til dere! :-D For rundt en time siden kom jeg meg opp av senga etter en skikkelig god natts søvn. Jeg var helt borte da jeg la meg igår, og kastet meg rett ned i senga etter jeg hadde fjernet sminken.

Nå har jeg nettopp kost meg med en bolle havregryn og Sex and the City på TVen. Etterpå skal jeg trene med ei venninne, og muligens ta en tur på senteret (får håpe for bankkontoen sin skyld at jeg ikke finner så mye, hehe...)

Hva er deres onsdagsplaner? :-D

Påskemandag

 • 21.03.2016 kl. 14:18

God påskemorgen! Vel, i teorien starter vel ikke påsken før på onsdag, og noen er også fortsatt på jobb. Jeg velger derimot å starte påsken allerede idag og gleder meg over at jeg har fri! Og ettersom jeg allerede bestemte i februar at jeg skulle unne meg nugatti i påsken, så kjøpte jeg og Lars en boks med nugatti på fredag. Mmh, ups, den er visst allerede snart tom, haha!

Idag har kjæresten min, Lars, bursdag, så derfor har vi nettopp laget brownies, og skal nå se på Star Wars (så den første på lørdag, likte den egentlig ikke så godt, men ettersom han har bursdag får jeg være litt snill, haha). Senere ikveld skal vi ut å spise med noen venner, så blir det sikkert litt party hjemme hos han etterpå!

Hva er deres planer for mandagen?

green spring

 • 20.03.2016 kl. 16:09

Heihei dere! Nå sitter jeg på toget på vei til Asker sammen med Lars. Vi er framme rundt seks, og da er planene for kvelden å dra på bowling og feste litt med noen folk som Lars kjenner. Så sykt deilig å slippe å tenke på at det er jobb imorgen, aah!

Disse bildene tok jeg i starten av mars da jeg var en tur ute og tok litt bilder av naturen (for en gangs skyld ikke av meg, haha!). Fortsatt masse å jobbe med på fotofronten, men det er noe ihvertfall, hehe! Tar gjerne i mot konstruktiv kritikk :-)

Hva skal dere idag?

OUTFIT: Pink Peplum Top

 • 19.03.2016 kl. 21:40

God kveld dere! Denne lørdagen har vært helt fantastisk! Jeg startet dagen med å ligge lenge i senga sammen med kjæresten min i Gjøvik. Etter å ha våknet litt, fant vi noe frokost og så på Insurgent, ettersom vi skulle se Allegiant på kino senere. For dere som ikke vet det så er Insurgent og Allegiant etterfølgerene av Divergent-serien. Videre måtte jeg få fikset meg litt, før vi tok en tur på senteret og handlet noen småting, og spiste middag på Egon. Fysøren, maten der er så sykt god, blir aldri skuffet!

Topp fra nelly.com HER  //  Bukse fra nelly.com HER
Sko fra Zalando/Adidas HER  //  Veske fra Monki

(Jakka kjøpte jeg for et par år tilbake på Bik Bok, hvis noen skulle lure)


Etter middagen på Egon, dro vi på kino for å se Allegiant. Vi kjøpte en gigantisk bøtte med popcorn. Trodde virkelig ikke vi kom til å klare å spise opp alt, men med Lars tilstede kan man ikke regne med annet. Han spiser popcorn fortere og mer intenst ut ifra hvordan filmen er, haha! Nå er vi endelig hjemme, og jeg kan nå også kalle meg skyldig for å ha kjøpt smågodt på salg - ops! 20kr for en halv pose med smågodt, wow - nå kan påskeegget mitt glede seg!

Hvordan har deres lørdag vært? :-D

Følger deg på Instagram!

 • 18.03.2016 kl. 15:00

@vildesinspiration (følg meg, så følger jeg deg!)

Yeah, her er mine siste instagrambilder - forsåvidt helt siden desember, haha! Har ikke vært så veldig flink til å oppdatere, men i det siste har jeg hatt veldig lyst til å poste innlegg litt oftere. Fikk faktisk ny rekord på likes på bildet nederst til høyre (egentlig veldig få likes for mange, men mange for meg, haha!).

Skriv instagramnavnet ditt i kommentarfeltet, så følger jeg deg!

snekkerbukse

 • 17.03.2016 kl. 15:53

Hallo til dere! :-D Så, idag har jeg egentlig ikke så veldig mye å dele med dere, utenom at jeg er overlykkelig over at det er fredag imorgen, og siste dag før ferie! Idag har dagen gått ganske så fort, jeg har for det meste vært i godt humør, og nå tenkte jeg å slappe av før jeg skal på trening klokka fem.


Jeg må også bare få nevne at jeg digger snekkerbukser, hihi! Denne har jeg hatt i 3(?) år, kanskje. Den har ikke vært i bruk så veldig mye, men når jeg først bruker den liker jeg den veldig godt. Eneste jeg ikke liker er at den er ganske stor og faller ned hele tiden. Som regel er det kult med store snekkerbukser, men denne skal være litt tettsittende, så det er litt irriterende å måtte dra den opp hele tiden.

Liker du snekkerbukser?

OUTFIT: Yellow Flower Top

 • 16.03.2016 kl. 21:38


Hallo der! Antrekkspost idag igjen... jaja, upsups, håper ikke dere har noe imot det! Idag har jeg jobbet fram til fem, og da jeg kom hjem fikk jeg i meg noe mat før jeg dro til ei venninne. Vi var skikkelig jente-jenter idag (noe vi er veldig sjeldent, haha), og lakket neglene, snakket om gutter, spilte Cards Against Humanity og så på Sex and the City. Blir vel ikke en bedre lillelørdag enn det, eller hva? Og enda bedre: kun to dager til påskeferie, wiihi!

Hvordan har deres dag vært?

OUTFIT: Casual Spring

 • 15.03.2016 kl. 17:50

Heisann dere! :-D Ojoj nå er jeg skikkelig sliten! Kjente at jeg var i ganske dårlig humør uten grunn idag, men heldigvis kom det seg utover dagen. Nå har jeg nettopp spist litt mat og har tenkt til å slappe av før jeg drar på trening klokka sju! Det er så sykt digg å se sola skinne utenfor og snøen smelte - endelig! Så, nå er det bort med kåper, og fram med vårjakkene.

Hva synes dere om antrekket? :-D

Nå kommer varmen!

 • 14.03.2016 kl. 15:26

Er endelig våren på vei? Idag har det ihvertfall vært strålende vær her i Drammen, og for første gang i år tok jeg på meg skinnjakka - så sykt deilig! Jeg er skikkelig gira på å kaste bort vinterskoa nå, og selvom jeg virkelig elsker kåpene mine er jeg litt mer keen på skinnjakker og trench coats. Nå er det jo kun 4(!!!) dager til påskeferie - jeg kan virkelig ikke vente! For dere som hadde vinterferie for kun noen uker siden er det sikkert deilig, selvfølgelig, men nå har jeg ikke hatt ferie siden jul, så nå gleder jeg meg masse :-D

Er du gira på sol og påskeferie?

OUTFIT: White Leather Skirt

 • 13.03.2016 kl. 17:22

Heihei dere! Da var det visst søndag igjen, og her sitter jeg og slapper av - noe jeg egentlig har gjort hele søndagen til nå. Igår var jeg i bursdagsfest med masse flotte folk! Det var virkelig supermoro, og utrolig koselig. Selvom jeg ikke var helt tilstedeværende, hvis man kan kalle det det, hele kvelden, så husker jeg så og si alt og kommer til å huske det her som en superbra kveld :-D

Jeg kjøpte meg en body fra nelly.com her for noen dager siden, og da måtte jeg jo få prøvd den ut. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd, og jeg er også veldig glad over å få brukt dette skjørtet for 2.gang på over ett år. Skoene er også rimelig nye og er helt fantastisk gode å gå i - anbefales på det sterkeste!

Sko fra nelly.com HER  //  Body (grå/hvit, utsolgt i svart) fra nelly.com HER

Hva gjorde dere igår?

graffiti

 • 11.03.2016 kl. 15:57

Yeeah, grafitti er virkelig noe jeg digger, og hadde jeg vært kunstnerisk hadde jeg søren meg drevet med det, haha! Liker det selvfølgelig kun når det er gjort fint og der det er naturlig å ha graffiti - som under broer og enkelte murvegger osv. Bare sjekk alle de fine fargene - skikkelig kunst! Over til noe helt annet: det er faktisk fredag idag hvis noen har klart å unngå å glede seg over det. Nå er planene å få trent, dusje også dra rett på jentekveld/overnatting med venninnene mine. Imorgen er det bursdagsfest, noe jeg gleder meg masse til, og sånn ellers skal jeg bare slappe av! Perfekt helg vil jeg si :-D

Hva syntes dere om graffiti?

6 torsdagsgleder

 • 10.03.2016 kl. 20:14

♥ Det er fredag imorgen! La oss sette dette øverst, for nå er jeg gira på å slappe av, og imorgen er det siste arbeidsdag før helg :-D

♥ Pakke inn gave. På lørdag skal jeg i bursdagsfest, og er det noe jeg elsker, så er det å pakke inn gaver, og hva er vel da bedre enn å lyse opp torsdagen med det?

Smoothie. Namnamnam, disse smoothiene må prøves hvis du ikke har smakt dem allerede!

Trening! Treningen ble jeg ferdig med allerede klokka seks, og nå har jeg resten av kvelden foran meg.

Kun en uke til påskeferie! Hvis vi teller med imorgen har jeg bare 6 arbeidsdager igjen før jeg får påskeferie i en hel uke, fyysøren så deilig!

Serietitting. Resten av kvelden tenkte jeg å bruke på å slappe av og se litt på serier, hva er vel mer avslappende enn det?

Har du noen gleder å dele denne torsdagen?

OUTFIT: Pink Roses

 • 08.03.2016 kl. 19:02


Halloisen dere! :-D Så deilig - allerede ferdig på trening, og hele kvelden foran seg! På den andre siden aner jeg ikke hva jeg skal gjøre, men jeg får vel bare lære meg å slappe av litt, hehe. Idag var jeg helt naturlig i godt humør, mest sannsynlig fordi jeg følte meg ganske bra idag. Jeg bare elsker denne blusen, og ser dere hvordan den fremhever øynene mine, eller er det bare meg? Haha!


Imorgen kan jeg sove helt til halv åtte, woho, for en luksus! Dessverre er det førstehjelpskurs etter jobb, så jeg er på den negative siden ikke hjemme før rundt halv ni på kvelden. Jaja, sånn er det noen ganger, jeg skal ihvertfall prøve å tenke positivt allikevel, hehe :-)

Hvordan har deres dag vært?

NAIL ART: Rosewater

 • 07.03.2016 kl. 16:51

Tid for å starte uka med litt neglelakkinspirasjon! Igår fikk jeg endelig tid til å lakke neglene igjen, og nå gikk jeg for en søt, lysere og mer vårlig look. Vi har jo trossalt akkurat kommet inn i vårmåneden, og da er det vel fint å starte med litt lyse farger og roser?

Her har jeg bruke en lakk fra Ciaté som heter "Hoopla" og en lakk fra Essence Colour & Go som heter "Sparkling Water Lily" I tillegg har jeg brukt noen klistremerker som jeg kjøpte for 6kr på ebay, som du kan finne HER.

Hva syntes du om negledesignet? :-)

Green Winter

 • 06.03.2016 kl. 14:12

Så, gleden over at våren snart var her, var stor. Men plutselig i starten av uken kom det ikke bare et lite snøfall, men et ganske stort ett. Ok, jeg synes snø er nyydelig, men når jeg vil ha vår, så vil jeg ha vår! Og nå snør det søren meg igjen, haha! Jaja, på den positive siden får jeg kanskje tatt meg et par skiturer til i år, på den negative siden må jeg fortsatt kle på meg godt når jeg går ut, og droppe de høyhælte skoene.

Igår gikk jeg en liten tur ut for å ta litt bilder. Det var faktisk skikkelig deilig. Jeg gikk i en skog som er like ved huset mitt, og selvom det var hus bare noen meter utenfor, føltes det ut som jeg var helt alene, og jeg kunne bare gå der å tenke for meg selv. Så på 45min endte jeg opp med 102 bilder. Her er to av dem, også deler jeg nok noen litt senere også :-)

Er du gira på vår?

I've cut my hair

 • 05.03.2016 kl. 16:44

Åhgurimalla endelig var det overstått! Fysøren, jeg vet det er ekstremt teit, men jeg har en merkelig "angst" for frisører. Uansett hvor teit det høres ut, så betyr faktisk håret mitt utrolig mye for meg, og det at noen jeg ikke kjenner skal fikse på håret mitt er faktisk skikkelig skremmende. Det kan ikke bare være meg?

Sist jeg stusset håret var i august/september, og da ble faktisk ganske fornøyd, så jeg dro til samme sted nå i håp om å få samme frisør. Lettelsen var stor da jeg fant ut at det var det, og heldigvis hørte hun på meg iforhold til mange dyre frisører. Dette er nemlig en frisørsalong som er ganske billig, og ikke så kjent, men det er utrolig hvor lite det noen ganger har å si.

Hva syntes du om å gå til frisøren?

Friday Wanties

 • 04.03.2016 kl. 21:39

Det er fredag, DET ER FREDAG! Haaaallelujah! Denne uka har faktisk gått uvanlig fort til helg, og jeg er nå klar for en rolig helg. Jeg har faktisk ingen spesielle planer, noe som er leenge siden sist jeg kunne si. Hvis det er noen ledige frisørtimer tenkte jeg å stusse håret litt, og på morgenen har jeg vikartime på Fresh Fitness. Vet ikke om jeg synes det er deilig å ikke ha noe å gjøre, eller kjedelig - kanske en mellomting? Uansett, hvis du leter etter litt klesinspirasjon håper jeg dere finner det med noen av mine favoritter fra nelly.com :-D


Kjole 249 kr    //    Fake Fur 799 kr    //    Topp 179 kr    //    Topp 179 kr


Jakke 549 kr    //    Bukse 379 kr    //    Dungarees 379 kr    //    BH 149 kr


Jakke 549 kr    //    Sett 319 kr    //    T-skjorte 199 kr    //    Jeans 349 kr


Fake fur 799 kr    //    Jeans 349 kr    //    Topp 199 kr    //    Bukse 499 kr

Fant du noe du likte?

OUTFIT: The Red Shirt

 • 03.03.2016 kl. 17:19

Hallo der! Da kommer det litt lyd fra meg igjen, og denne gangen ble litt (forhåpentligvis) antrekksinspirasjon. Denne fake skinnbuksa kjøpte jeg på nelly.com for noen uker tilbake. Først likte jeg den ikke så godt, men nå synes jeg faktisk den er skikkelig elsk! Sjekk den ut HER. Den røde skjorta kjøpte jeg på salg på Monki - kul, eller hva? Skoa brukte jeg selvfølgelig egentlig ikke idag, ettersom det har kommet ufattelig mye snø på kort tid! Derimot hadde jeg brukt dem, om det ikke var for været, haha.

Flere enn meg som kjenner seg igjen i morgener hvor alt bare er skikkelig irriterende og du klarer ikke komme på bedre tanker? Ja, jeg er ekstremt sjeldent morgengretten, men idag ble alt bare stress. Først klarte jeg å tulle med eyelineren, så jeg måtte fjerne det og gjøre både øyenskyggen, concealeren og eyelineren om igjen. I tillegg sov jeg 20min etter vekkerklokka, så da jeg var ferdig med sminken måtte jeg bare spurte ut døra. Dermed rakk jeg ikke frokost, og la oss bare si det sånn at jeg er en person som må ha frokost. Heldigvis rakk jeg å spise et par knekkebrød på jobben i all hast før jeg startet, og jeg ble i bedre humør utover dagen, haha!

Hvordan var deres morgen?

Oppsummering av februar

 • 01.03.2016 kl. 20:32

Månedens antrekk


Månedens låter
Get Ugly - Jason Derulo  //  Trøbbel - Oslo Ess, OnklP  //  Olivia - One Direction 
Cheap Thrills - Sia  //  Whip it! - Lunchmoney Lewis, Chloe Angelides  //  Cake By the Ocean - DNCE


Månedens oppskrifter

Sunne havrekjeks  //  Bananpannekaker  //  Grove rundstykker


Månedens mest leste innlegg
Månedens mest lest innlegg ble "Mummikopper", fordi jeg fikk en side for mummikopper på facebook til å dele innlegget mitt. Plutselig poppet det opp masse lesere iløpet av et par timer - supermoro :-)


Månedens lættis
Månedens lættis må være på lørdag da jeg oppdaget denne "face switch"-greia på snapchat. Fysøren, kan seriøst ikke huske sist jeg lo så godt! Verste var at jeg nettopp hadde gjort sminken, og det hadde ikke tørket helt enda, så gjett hvem som så ut som en panda etter en skikkelig latterkrampe!

Hvordan var din februar-måned? :-)


 

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no