hits

Rose Gold Oval Brushes

 • 31.03.2017 kl. 20:09

GOOOD FREDAGSKVELD!!! Woho, da er jeg nydusjet, Lars er her og straks er jeg klar for pizza og norske talenter! I dag skal jeg slappe av 100% og kose meg, og Lars og jeg skal fortsette på Marvel-maratonet vårt, noe som vil si at vi skal se Thor i kveld. I morgen tenker vi å dra på innebadet, noe jeg gleder meg masse til, herregud jeg elsker vann haha! På søndag skal vi på Chateau Neuf for å se "Mordet på Knurringdal" som en av kompisene til er Lars er med i. Så, man kan si at det forhåpentligvis blir en veldig koselig helg!

For en uke siden bestilte jeg meg noen Oval Brushes som jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Tidligere denne uka fikk jeg dem og i dag har jeg fått testet dem litt. Jeg har ikke fått et 100% klart inntrykk av dem ennå, men førsteinntrykket mitt er at de ikke er så bra for meg til flytende produkter, som foundation og concealer. Derimot funket de veldig bra som contouring. Jeg har ikke prøvd dem til verden øyenbryn eller øyenskygge ennå, så det kan jeg ikke si noe på.

Da jeg kom hjem fra jobb og sminken hadde vært på i mange timer var sminken som vanlig ikke like jevn og fin. Derfor prøvde jeg meg på å bruke en av de største børstene, til å jevne ut sminken litt, og akkurat dette funket faktisk sykt bra.

KAN KJØPES HER kr 200 kr 299

Børstene er selvfølgelig supermyke, og ikke minst innmari fine! Det er tett i tett med hår på børstene. Dette føles veldig deilig ut, men samtidig føler jeg at det kan bli litt vanskelig å påføre sminken på grunn av dette. Det føles rett og slett ut som at sminken dras litt bortover. Men, vi får se hva slags inntrykk jeg får senere! Om dere ønsker kan jeg gi en nærmere vurdering når jeg har testet de mer, eller hva tenker dere?

Har du prøvd Oval Brushes?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#sminke #makeup #brushes #børster #koster #sminkekoster #ovalbrushes #makeupmekka #skjønnhet #beauty

Fyldig, supergod smoothie

 • 30.03.2017 kl. 19:00

God kveld alle sammen! Når dette innlegget publiseres sitter nok jeg i møte sammen med alle SFO?ene i kommunen jeg er lærling i. Pizzaen vi skulle få først ligger nok godt ned i magen og jeg har fått møtt noen venninner som også er lærling i samme kommune som meg. I dag har det vært skikkelig grått og trist ute, og jeg blir så innmari påvirka av været, noe som vil si at jeg har halvveis har vært i dvale i hele dag. På jobben hadde jeg lyst til å gjemme meg på do for å ta en power-nap, men det kan man selvfølgelig ikke, haha! Tror nok senga blir ekstra god i kveld, ja :-D

Ananas Smoothie  //  BÆRBOMBE-smoothie

I går laget jeg meg en ny smoothie, ettersom jeg har fått helt dilla på dette til frokost. Det er så enkelt og greit å blande frukten i en pose dagen før og blende det sammen på morgenen, før man kan ta den med ut døra på vei til jobb. Denne ble innmari god og er nok blant min nye favoritt!

DU TRENGER:
3ss gresk yoghurt eller kesam
1dl melk
1 cup mango
1 cup ananas
1 cup jordbær
1/2 banan

*1 cup vil si en kopp som rommer ca. 2dl
Bland alt sammen i en blender og husk å legge gresk yoghurt/kesam og melk på bunn slik at smoothien enkelt blandes sammen.

Kommer du til å teste denne? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#smoothie #oppskrift #recipe #drikke #kosthold #frukt #sunt #bær #mango #ananas

OUTFIT: Army Green

 • 29.03.2017 kl. 21:27

Heisannheisann og god kveld :-D Da kan jeg puste litt ut etter to timers trening. Jeg hadde først en BodyPump-time på Fresh Fitness, før jeg var med på BodyAttack. Fysøren, endelig ville kroppen samarbeide på sistnevnte timen. Dette er den tyngste timen vi har på Fresh Fitness, og de siste månedene har kroppen virkelig ikke klart å henge med. I dag klarte jeg derimot å presse meg selv, få opp pulsen og la det svi litt - sykt digg :-D Så nå har jeg tatt meg en dusj og skal fikse meg litt middag før resten av kvelden mest sannsynlig går til serietitting og Paradise Hotel (ops, hihi!)

BOMBER JACKET: nakd.com HER (annonse)  -  T-SKJORTE: Bik Bok HER 
JEANS: Vero Moda HER  -  SKO: Adidas Zalando HER 
(annonse) -  SEKK: Bershka

I dag gikk jeg for en litt annerledes combo for min del: militærgrønt og rosa. Bomber Jacket'en kjøpte jeg faktisk til rundt 150kr, og ikke ante jeg at originalprisen lå på over 500kr, før jeg så det nå, så akkurat den fikk jeg faktisk et innmari godt tilbud på! Det er så sykt deilig å finne frem mine kjære hvite adidas igjen, føles nesten ut som å lette fra bakken når jeg går utendørs. Jeg nekter å godta noe minusgrader eller snø nå, og det tror jeg ikke jeg er alene om, haha :-D Flere har nok fortsatt snø, og et fåtall liker det nok, men for min del er jeg rett og slett drittlei mørketida, og kjenner humøret letter helt utrolig mye når det fortsatt er lyst etter trening!

Hvordan har din lillelørdag vært? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #trend #antrekk #outfit #ootd #bomberjacket #adidas

Middag på 15 minutter!

 • 28.03.2017 kl. 23:01

God kveld alle sammen! Enda et gult innlegg sa du, sa du? Haha! Nå tenkte jeg hvertfall å gi dere nok et tips på en enkel, god og proteinrik middag du kan lage - evt. passer det også veldig godt til lunsj! Det ble litt sein middag i dag ettersom jeg ikke var ferdig på trening før klokka ni, men dette enkle måltidet tok jeg meg lett tid til. Akkurat nå sitter jeg og ser på Paradise Hotel; så stereotypisk som jeg er! Haha, kan ikke si at jeg følger 110% med, men jeg får med meg hva som skjer, selvom jeg ennå ikke har lagd meg noen spesiell mening om hvem jeg heier på ennå.

LES: Middag på 20 minutter!

DU TRENGER (1pers):
200 gram kyllingbiter
Rapsolje
Valgfritt krydder (jeg brukte grillkrydder, aromat, pepper og timian)
2 egg
Brokkoli
Cottage Cheese (valgfritt)

SLIK GJØR DU:
1. Kok opp en kjele med vann og tilsett brokkolien når vannet koker. La ligge til vannet koker opp igjen.
2. Mens du venter på at vannet til brokkolien skal koke, finner du frem en liten bolle og blander sammen 3ss rapsolje og tilsetter litt av det krydderet du ønsker. Bland inn kyllingbitene og gjennomstek dem i en stekepanne.
3. Når kyllingen er gjennomstekt tilsetter du 2 egg og blander det inn med kyllingen.
4. Finn frem en skål/tallerken og legg på brokkoli, kylling/egg og legg gjerne ved litt cottage cheese ved siden av (dette kan også blandes inn med kylling/egg under steking).

Er dette noe du kommer til å prøve?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mat #food #sunt #sunn #kosthold #kylling #egg #middag

- vårfølelsen -

 • 28.03.2017 kl. 16:24

Kjenner dere den? Vårstemningen? Det gjør hvertfall jeg, og jeg aner ikke hvordan været er ellers i landet, men her i Drammen har sola steget opp, varmet og gjort meg endel gladere. Dessverre er det meldt dårligere vær de neste dagene, men bare å få lukte og kjenne på litt vårfølelse er så fantastisk! Jeg tror ikke jeg er den eneste som går inn i en liten depresjon i vintermånedene, og selv om jeg ikke merker det i noe særlig stor grad føles det ut som å klekkes ut av et skall når det endelig blir varmere og lysere. På lørdag kjøpte mamma og pappa også inn disse nydelige, gule blosmtene til påske! Gult er jo min favorittfarge, og det er jo perfekt når det er vår og snart påske - for gult hører jo med til påsken, ikke sant? :-D

Nå er det faktisk bare 8 jobbdager igjen før det er 10 dagers ferie (om vi tar med helgene). Føler meg ganske heldig som får fri alle dagene i påsken ettersom SFO er stengt. Egentlig har jeg ingen store planer uten om et par bursdagsfester i påskeferien. Selvfølgelig må jeg også gjøre klart et påskeegg og sånn ellers blir det nok my eggspising (haha) og forhåpentligvis fint vær! Noe finner jeg alltids på. For å si det sånn er det sjeldent jeg sitter stille en hel ferie (eller egentlig bare en helg). Litt bortskjemt har jeg nok blitt der, ja, ettersom det alltid skjer noe i helgene på planen min. Men det er sånn jeg halvveis liker det, så lenge det ikke blir for mye påen gang.

Har vårfølelsen kommet til deg ennå? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

En mandag uten om det vanlige

 • 27.03.2017 kl. 21:57

OPPSKRIFT PÅ PROTEINPANNEKAKER HER.

God kveld alle sammen! Det ble visst en sen mandagsoppdatering i dag, men jeg har hatt en mandag litt uten om det vanlige for min del, og slappet max av. Selvfølgelig startet jeg dagen på jobb som vanlig, men for å starte det litt "uvanlige" så våknet jeg med Lars ettersom han ble over til i dag. Det er ikke ofte jeg ser han på mine vanlige hverdager ettersom han bor på Gjøvik, så jeg setter innmari pris på når jeg kan våkne med han rett før jeg skal på jobb. Etter jobb møtte han meg på bussholderplassen, noe som også er uvanlig og superkoselig! Planene etter dette var egentlig å gå en liten tur, men etter å ha sovnet litt på sofaen ombestemte jeg meg og fant ut at jeg skulle ta en helt rolig mandag for en gangs skyld. Så vi stekte disse pannekakene og satte på Iron Man 2 (ettersom vi har begynt å se alle Marvel-filmene i rekkefølge).

Jeg er et rutinemenneske, så det å slappe helt av med kjæresten på en mandag er nesten "luksus" for meg. På mandager ville jeg vanligvis kommet hjem fra jobb, spist, blogget og slappet av litt før jeg hadde dratt på trening. På kvelden ville jeg igjen spist, dusjet og slappet av med litt pc- og serietitting. Nå skal vi kjøre Lars ned til togstasjonen ettersom han må tilbake på Gjøvik og på skolen i morgen. Gjør igrunn ingenting ettersom jeg allerede skal se han på fredag igjen, haha! Håper alle har hatt en fin start på uka og nyter dagene videre :-D

Hvordan starta du uka di? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

SURPRISE PARTY

 • 26.03.2017 kl. 19:23

ENDELIG kunne jeg slippe "hemmeligheten" jeg har holdt på i nesten tre uker! For tre uker siden bestemte jeg meg nemlig for at jeg skulle lage en overraskelsesfest for Lars, ettersom han var for lat til planlegge noe selv. Så jeg inviterte våre felles, faste venner og arrangerte en fest hjemme hos meg. Fysøren så innmari vanskelig det har vært å ikke si noe - jeg som må fortelle alt og babler i ett sett med Lars, haha! I går var det endelig tid, og jeg fikk folk til å komme litt før seks, for så å hente Lars på togstasjonen litt over seks. Like før vi kom hjem sendte jeg melding til venninna mi og sa at de kunne begynne å gjemme seg. Da vi kom inn døra klarte jeg nesten ikke å la vær å smile. Vi gikk som vanlig ned trappa og plutselig poppet venninna mi opp utenfor vinduet, og før vi visste ord av det kom folk tutende ut av baderommet og skrek "surprise motherfucker", haha!

Lars ble helt målløs og kunne ikke annet enn å le, skifte til skjorte og bli med på festen, haha! Jeg tror han ble ganske glad, selv om han var klar for å spise ute med meg og ha en rolig kveld. Man kan vel si at det ble alt annet enn en rolig kveld, og jeg storkoste meg hvertfall selv om det skjedde litt uforutsette ting også. Jeg fikk snakket med alle de 11 fantastiske menneskene som var der! Vi danset som vanlig til høy musikk, lo masse, spiste godteri og moret oss :-D Jeg tror og håper de fleste stort sett hadde en fin kveld, selv om jeg gjerne skulle gjort den perfekt for alle - men det går dessverre ikke.

Jeg er så glad for at jeg kjøpte denne "My little sweetshop" på TGR! Den er jo bare superfin og grei å servere litt forskjellig godteri i. Popcorn ble det også, fra popcornmaskinen jeg kjøpte til jul. Skikkelig enkel og grei og utrolig morsom, haha :-D Jeg bare elsker å dekorere og pynte til selskap og fester!

Hvordan var deres lørdagskveld? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Diamond Purse - 150kr

 • 24.03.2017 kl. 15:53

Heyhoo, god helg alle sammen! Da var vi her igjen og jeg er i like godt humør som jeg vanligvis er på fredag - så digg :-D I dag har jeg servert sikkert 100 skåler med tomatsuppe og macaroni eller macaroni og ketchup til barna på SFO #kjøkkenvakt. Så, nå er jeg faktisk ganske sliten og skal slappe av litt før jeg har trening halv seks. I tillegg må jeg få pakket ettersom jeg reiser rett til Lars i Asker etter trening. Så det ligger heldigvis en rolig fredagskveld i vente, og jeg kan ikke vente med å puste helt ut og nyte kvelden. I morgen blir det derimot litt mer stress igjen, men jeg tror også det blir en innmari morsom dag, så det gleder jeg meg masse til!

DIAMOND PURSE KJØPES HER

I dag tenkte jeg å tipse dere om nettsiden yesstyle.com som har veldig mye fint til en billig penge. Her snakker vi klær, accessories, sko og skjønnhet. Klærne der er åpenbart ikke alltid i super kvalitet, og størrelsene kan være litt merkelige. Noen ting går det allikevel an å satse på og jeg vet at et par venninner av meg har mye positiv erfaring med denne siden. Varene blir levert, muligens litt tregt, men det er som forventet, og de har god erfaring med sminke- og skjønnhetsproduktene, i tillegg til klærne som er i riktig størrelse. Denne veska er virkelig superfin og har ganske så grei størrelse om man ikke skal ha med seg så mye. Min er i sølv, men den finnes også i andre farger.

Hva synes du om veska? Har du vært på yesstyle.com før?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

CUPCAKES: Oreo & Cookies

 • 23.03.2017 kl. 20:15

God kveld dere! I dag tenkte jeg ikke å friste dere med noen sunne nytelser, for i dag kjører jeg på med noen heftige kaloribomber, hehe :-D Det er svært sjeldent jeg baker, men nå tenkte jeg at det var på tide igjen! I tillegg hadde Lars bursdag på tirsdag, så jeg tenkte han kunne få litt å kose seg med når han kommer hjem i helga. Sinnsykt mektige, men innmari gode :-D

Nå var det utrolig deilig å sette seg ned litt, ettersom jeg startet rett på bakinga etter dagens rumpetreningsøkt, og endelig er jeg ferdig og har fått ryddet opp etter meg. Litt smaksprøver ble det selvfølgelig også, så jeg føler meg allerede litt mett, men jeg må nesten få i meg noe ordentlig mat også! Jeg har noen kyllingbiter i kjøleskapet som har siste forbruksdag i dag, så disse havner nok på middagstallerkenen i kveld :-D

MUFFINS (30 små):
En pakke TORO vaniljemuffins
En pakke TORO sjokolademuffins

TOPPING til 24 muffins:
100g kremost naturell
25gram smør
3dl melis
Oreo-kjeks
Safari-kjeks

SLIK GJØR DU:
Muffinsene laget jeg enkelt og greit med ferdigpakker fra TORO. En med sjokolademuffins og en med vaniljemuffins. Når disse var kjølt ned laget jeg "litt" kremosttopping, herregud det ble så sykt mye til overs, men oppskriften over er halvvert slik at det bør passe perfekt til 24 muffins! Så smuldret jeg ca. 4 oreo-kjeks i en pose, ca. 4 safari-kjeks i en annen pose, og delte kremosttoppingen i to boller og tilsatte safari-kjeks i den ene og oreos i den andre. Rør godt sammen, bruk en skje til å ta passe mengde på muffinsen, eller bruk en sprøytepose. Pynt gjerne med en halv kjeks på toppen!

Hvilken frista deg mest? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#cupcakes #muffins #oppskrift #recipe #kake #cake #frosting

Dere MÅ ikke følge trenden!

 • 22.03.2017 kl. 19:28


God kveld alle sammen! Først og fremst vil jeg bare starte dette innlegget med å si at jeg absolutt ikke ønsker å legge noe trend-press på noen, selv om jeg la ut et innlegg med "Vårens 8 største trender" i går. Ingen har reagert på det, men jeg tenkte litt over det, og jeg håper ingen føler seg truffet av at de følge en spesifikk trend. Grunnen til at jeg la ut innlegget er fordi jeg personlig synes det er morsomt å følge med på trender og se hva som kommer i butikkene. I tillegg synes jeg det er spennende hvordan man kan mikse og trikse litt med trender og gjøre så mye ulikt ut av det. Jeg mener absolutt at folk bør gå i hva de selv vil og føler seg komfortable i! Det vi går i kan ofte representere litt hvordan vi er som person, men ikke alltid. Det er helt utrolig hvordan vi kan dømme folk ut ifra hva de har på seg og stemple dem som "kul" eller "ukul". La alle bruke hva dem vil, la deg inspirere, inspirer andre, og pass på deg selv :-D

LES OGSÅ: Hva i helvete er galt med hullete bukser?

Nå er jeg nettopp ferdig på trening, klar for å ta meg en dusj og få i meg litt mat. Det er så rart at klokka allerede snart er halv åtte, det begynner virkelig å holde seg lengre lyst nå - så deilig :-D Yes da, så i dag gikk jeg for denne nyyydelige blomsterblazeren. Jeg kjøpte den for noen år tilbake på ZARA, og jeg bare elsker den! Personlig synes jeg den kler meg veldig godt på grunn av alle fargene og blomstene, i tillegg til at den er perfekt nå på våren når blomstene skal spire, vi kommer som sagt til lysere tider og sommeren er på vei. Kun 12 jobbdager igjen for meg til påskeferie - allerede!? Wow :-D
Har du noen tanker rundt trender? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Vårens 8 største trender!

 • 21.03.2017 kl. 19:00

Let's talk fashion! Hehe, nå har jeg funnet frem 8 av vårens største trender. Jeg bruker alltid det jeg føler meg mest komfortabel i, og ønsker å gå i, men det er alltids moro å følge med på trender for da vet vi hva butikkene blir fylt med fremover! I tillegg er trender noe jeg personlig synes er interessant, men bare for å gjøre det klart ønsker jeg overhodet ikke at noen skal føle seg presset til å følge trender! Det er bare tullete.

Noen ting jeg ikke har nevnt her er blant annet årets farge: grønt, eller knæsj rosa som også er inn, for å ikke glemme tyll og snøringer. Sjekk ut trendene nedenfor og se om du finner en favoritt :-D

Innlegget inneholder annonselinker

JEANS MED BLOMSTER
Jeans med blomsterbroderi er det som gjelder denne våren. Flere av kjedebutikkene har fått inn ulike varianter. Personlig er nok ikke dette en trend jeg kommer til å følge, selv om jeg synes det ser bra ut på enkelte! For eksempel på Caroline Berg Eriksen HER.

1 HER  //  2 HER  //  3 HER  //  4 HER

STRIPER
Trenden fortsetter og du kommer til å kunne se mer og mer av striper i butikken, og det gjør vel ingenting?

Skjorte HER  //  Genser HER  //  Sko HER  //  Kjole HER

BELTER
Vårens viktigste tilbehør! Belter til buksa eller midjebelter fresher opp etthvert antrekk og er hot :-D

CK sort belte HER  //  Brunt belte HER  //  Leopardbelte HER  //  Sort midjebelte HER

T-SKJORTER MED TRYKK
Enkle t-skjorter med bandlogoer, morsomt trykk eller logoer er veldig populært i år, og vi har sett flere versjoner allerede.

Cheap Monday HER  //  Calvin Klein HER  //  Adidas HER  //  Wild & Free HER

BLOMSTER
Yeess, min favoritttrend, hehe! Blomster må vi selvfølgelig ha når det er vår, uansett om det er på skjørtet ditt, skoene dine eller toppen din.

Adidas t-skjorte HER  //  Adidas tights HER  //  Topp HER  //  Veske HER  //  Sko HER  //  Jakke HER

FARGEDE BRILLEGLASS
Hippie-trenden fra 70-tallet er tilbake og nå skal brilleglassene være farget! Ganske kult, hva synes du?

Blå brilleglass HER  //  Rosa brilleglass HER  //  Grønne brilleglass HER  //  Gule brilleglass HER

PUFFERMER OG RYSJER
Jeg skulle virkelig ønske jeg kledde denne trenden, spesielt vide ermer som jeg faktisk synes er ganske fint. Men neida, det ser ikke bra ut på meg, hehe! Det sies at rysjer nå er mer populært en noensinne!

1 HER  //  2 HER  //  3 HER  //  4 HER

SPORTY VIBBER
Nå er joggedress, hettegensere og sporty vibber inn, og man sier sjeldent nei takk til en litt komfortabel hverdag. Ikke en stil jeg kommer til å følge, ettersom jeg foretrekker min litt mer girly og gjennomførte stil, men sporty vibber er ganske kult!

Joggedress HER  //  Sekk HER  //  Sko HER  //  Hettegenser HER

Hvilken trend er din favoritt? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #trend #vår #2017 #våren

Beauty and the Beast

 • 20.03.2017 kl. 19:00

God dag dere! Ny uke, nye muligheter: noen måtte si det. Litt bilder fra gårsdagens antrekk da jeg og Lars skulle på kino for å se på den nye Bauty and the Beast-filmen. Jeg tror dere alle har fått med dere at denne har kommet ut på kino, og jada, jeg kan understreke at den er like fantastisk som mange andre sier! De hadde gjort om noen småting fra den originale, men de hadde selvfølgelig beholdt hovedhistorien, og det at noen ting var gjort om gjorde det bare enda mer spennende. Jeg holdt på å gråte ut øynene mine mot slutten som vanlig på slike emosjonelle, romantisk filmer, selvom jeg åpenbart vet at det går bra til slutt - hallo det er disney vi snakker om her! Noe som er enda en grunn til at den er så bra :-D

Da var det søren meg mandag igjen og jeg merker at jeg er litt sliten i dag. Kanskje ikke så rart med tanke på at det ble ganske seint i går og at jeg har farta rundt i helga. Denne uka har jeg egentlig ingen store planer uten om det samme gamle, som å trene og endre noen småting på kostholdet. Etter vinterferien hvor jeg og Lars var i Riga har jeg nemlig vært ganske flink til å småspise en del og det har blitt en del godt, noe jeg rett og slett legge fra meg i ukedagene. Dessverre sprakk jeg allerede i dag da noen kom inn med den ferske gulrotkaka toppet med ostekrem på pauserommet i dag, og jeg skal innrømme at det faktisk var verdt å spise den, haha :-DHar du sett/skal du se Beauty and the Beast?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Mitt smarteste valg noensinne!

 • 19.03.2017 kl. 22:30

God kveld alle sammen! Da var jeg nok en gang på vei hjem igjen fra Gjøvik, og denne helga har faktisk vært ganske fantastisk :-D Som dere kunne lese i forrige innlegg var jeg i Lillehammer med familien fra fredag-lørdag før jeg dro til Gjøvik i går kveld. I dag hadde nemlig jeg og Lars ettårsjubileum, og det måtte såklart feires! For ett år siden bestemte jeg og Lars oss for å prøve igjen, etter at vi hadde vært sammen i ca. 2mnd fra november(2015)-januar(2016). Jeg vil hvertfall personlig innrømme at det å prøve på nytt har vært et av mine smarteste valg noensinne, og jeg tror Lars kan si seg enig. Jeg kunne rett og slett ikke la denne fantastisk typen stikke fra meg (for å være litt klisjé), og det lønner seg faktisk å kjempe litt for det man vil ha noen ganger, haha :-D

Lars er virkelig en person jeg kan være meg selv 110% rundt, noe jeg elsker! Vi har selvfølgelig også hatt opp- og nedturer som alle andre i forhold, og det fortsetter selvfølgelig, men sånn er det. Så lenge det er ting man kan godta og de positive tingene veier opp er det ingen problem. Vi har det hvertfall fantastisk akkurat nå, og jeg håper det kan fortsette i ett, eller flere år til! Ikke trodde jeg at jeg kunne fortjene en så fin gutt, som forresten blir 22 på tirsdag, woho :-D

Ok, det var årets søte innlegg fra meg, så håper jeg på et enda søtere innlegg om ett år, haha! Så skal jeg fortsatt nyte togturen min hjemover - fortsatt 1 time og 40 minutter til jeg er hjemme igjen og skal hoppe til sengs og forberede meg på en ny uke igjen. Ha en fortsatt fin kveld dere!

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

God morgen fra Lillehammer!

 • 18.03.2017 kl. 14:06

Heisann alle sammen! Ok, god morgen er kanskje litt å ta i akkurat nå, men dette innleget ta for seg min morgen her i lillehammer. I går kjørte jeg, mamma, pappa og broren min nemlig til lillehammer, ettersom pappa har gått birken i dag (han kom så og si nettopp i mål), så rundt klokka åtte i går kveld sjekket vi inn på vårt lille rom på Lillehammer Hotel og fikk i oss litt mat. Jeg sov faktisk overraskende godt i den lille sovesofaen, og halv ni våknet jeg ganske så uthvilt, klar til litt hotelfrokost. Jeg drar til gjøvik i kveld og prøvde derfor å nyte hotellfrokosten max med egg og bacon, en brødskive med syltetøy og brunost, en brødskive med laks og majones, litt smoothie og en vaffel. Haha, wow, det er litt av en frokost!

Etter å ha fått i seg litt energi, tok jeg turen ned til treningsrommet som er her. Ganske imponerende faktisk! De hadde tilgang til en del ting, og jeg fikk rodd litt, trent markløft og rumpe, i tillegg til å kose meg i en lite rom med en slik "monkey bar" eller hva man kaller det, altså de man henger seg fra, tar pull-ups og går hengende bortover på (jeg vet, jeg er fantastisk flink til å forklare). Jeg klarer selvfølgelig ikke dette, men morsomt å prøve seg litt frem allikevel. Noe jeg ikke tørr på andre treningssentere med masse folk på. Her var det nemlig så og si ingen (det vil si en mann som så ned i sykkelen eller mobilen sin).

Etter en tur i treningsrommet dro jeg rett til bassenget, og herregud, jeg hadde hele bassenget for meg selv i sikkert tre kvarter! Og lenger kunne jeg hatt det. Så sykt deilig og befriende. Jeg bare nøyt mitt eget selskap, drømte litt om at kjæresten eller noen venner skulle vært der, og slappet helt av. Selvfølgelig ble det litt bilder på denne jenta med null tilskuere, og det blir jeg alltids glad for. Nå har jeg nettopp tatt en dusj og tenker å fikse meg før det blir en tur ut i lillehammer, og en busstur til gjøvik i kveld for å møte Lars :-D

Hvordan var starten på din lørdag?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#lillehammer #hotel #hotell #trening #training #food #travel #reise #bade #pool #basseng

Middag på 20 minutter!

 • 16.03.2017 kl. 20:17

Hey'oo og god kveld alle sammen! Ukas matinnlegg kommer her, og i dag tipser jeg om en enkel og grei middag som er perfekt for deg som liker å bruke kort tid på kjøkkenet og ønsker en enkel og grei middag. På dagens treningsplan stod det rumpe og mage, og med tanke på hvor slapp jeg var før treningsøkta synes jeg at jeg fikk en godkjent økt. Rumpe og bein er absolutt min favoritt å trene, og det vet jeg at jeg ikke er alene om, hehe! Så, etter en rumpeøkt trenger kroppen litt påfyll med proteiner og da passer laks perfekt. Appetitten min denne uka har vært skremmende stor, og vi jenter vet alle hva det betyr!

DU TRENGER (1pers):
1 eller 1,5 frossen laksefilet
Pasta (bestem selv hva du ønsker og hvor mye)
Frossen brokkoli (bestem mengde selv)

SLIK GJØR DU:
1. Finn frem tre kjeler. En til frossen laks, en til pasta og en til brokkoli.
2. Start med kjelen til laksen, fyll en passende kjele halvveis opp med vann, tilsett 2ts salt og 2ts pepper i tillegg til en god sprut med sitronvann (valgfritt). Når vannet koker legger du den frosne laksefilet'en oppi og lar det koke i 15minutter (10minutter om den ikke er frossen).
3. Mens laksen ligger i kjelen, koker du opp pasta som beskrevet på pakken. Når den er klar heller du av vannet, tilsetter litt smør og rører godt rundt.
4. Mens pastaen ligger i kjelen, koker opp vann i en kjele før du legger brokkolien oppi. Når vannet koker igjen kan du ta kjelen av platen og helle av vannet. Hvis du bruker fersk brokkoli, koker du opp vannet, tar kjelen av platen og lar brokkolien ligge i vannet noen få minutter.

Nå er planene resten for kvelden å slappe av, muligens se på litt serier og få lakket neglene igjen! Herlighet det er alt for lenge siden jeg har gjort det, og med mine over 100 neglelakker må jeg få gjort noe. Derfor skal neglene mine bli dullet med i kveld, så lenge jeg klarer å bestemme meg for hvilken farge jeg skal bruke (alltid like vanskelig, haha!). Håper alle får en flott torsdagskveld videre, tusen takk til alle som titter innom bloggen og legger igjen de fine kommentarer♥

Hadde du likt dette måltidet? Hvordan har din torsdag vært? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mat #food #sunt #sunn #kosthold #laks #middag

OUTFIT: Spring Feeling

 • 15.03.2017 kl. 21:40


God kveld alle sammen! Så deilig å endelig skrive til dere igjen (selv om det bare er to dager siden, haha!). Nå har jeg nettopp gomlet i meg litt pannekaker med kesam, egg, havregryn og litt sjokoladeprotein toppet med cottage cheese og jordbærsyltøy - fy søren det var godt etter to timers trening! Jeg kan fortsatt kjenne at kroppen nesten er litt skjelven etter treningsøkta i dag, innmari deilig å kunne kjenne at man klarer å pushe kroppen. For det har jeg faktisk sliti litt med i det siste, noe som ikke er noe moro når man egentlig elsker å utfordre seg selv litt.

Endelig kunne jeg ta frem denne jakka som jeg kjøpte i Riga. Våren er nemlig i full gang, og om vi bare hadde tatt bort den forferdelig vinden som fyker rundt utenfor så hadde det vært perfekt! Kommentarene som tikket ikke på jobb i dag var "så fin og gul du var i dag!", "klar for påske?", "så vårlig!", og i tillegg fikk jeg høre av sjefen på SFO at hun tenker på meg når hun ser knallfarger. Dét liker jeg, hehe! Spesielt med tanke på innlegget fra mandagen hvor jeg fortalte noen ting om meg selv, og blant annet nevnte at jeg elsker farger.

Lillelørdag dere, og bare et par dager igjen til helg! I morgen regner jeg med at dagen går ganske radig unna da jeg skal ha et lite møte på jobben og tenker å trene rett etter jobb (forhåpentligvis, med mindre jeg må ha vikartime på trening igjen). På fredag har jeg som vanlig kort dag, og drar rett til lillehammer med familien da pappa skal gå birkebeinerrennet på lørdag. Samme helgen tar jeg også turen innom Gjøvik for å møte Lars; denne helga har vi nemlig vært sammen i ett år! Tror helga kommer til å bli veldig koselig og avslappende, så håper virkelig morgendagen går fort unna :-D
Hvordan har din dag vært? Har du planer for helgen?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #spring #trend

Visste du dette om meg?

 • 13.03.2017 kl. 18:14


Ettersom det tydeligvis er ganske så populært med disse innleggene kjører jeg på med flere punkter om meg selv som dere kanskje ikke visste. Om dere vil lese flere innlegg som dette kan dere gå på kategorien "Om meg" på bloggen :-)

Lett dårlig samvittighet
Jeg får ekstremt lett dårlig samvittighet, og kan få det av de teiteste ting.

Hater å være varm når jeg skal sove
Jeg vil ikke ha det iskaldt heller, men arg så irriterende når man svetter igjel under dyna, men det er iskaldt når man tar den av.

Jeg elsker farger
Aah, ja, om dere ser på antrekksbildene på bloggen her kan dere lett se at jeg er stor fan av farger! Da jeg gikk på ungdomsskolen kunne jeg godt bruke lilla bukse, gul topp, rød jakke og rosa sko, haha - heldigvis har jeg tatt det ned en del hakk, men da skjønner dere hvor glad jeg er i farger.

Hårfargen min er naturlig
Hårfargen min er 100% naturlig og jeg har verken stripet eller farget håret noen gang.

Jeg digger Vazelina Bilopphøggers
Haha! Ja, jeg hører mer enn gjerne på Vazelina Bilopphøggers sine låter, rett og slett fordi jeg vokste opp med dem. Kanksje ikke så rart med en mor og en farfar fra toten?

Avhengig av tyggis før og på jobb
Jeg er helt avhengig av tyggegummi og har mer enn gjerne fire tyggispakker i veska mi. En etter frokost og en litt her og der på jobb (noe som egentlig ikke er lov, men hysj, haha)

Må sitte slik at jeg har oversikt
Når jeg sitter i ulike rom, f.eks pauserommet på jobben, restauranter osv. må jeg sette meg slik at jeg har mest mulig oversikt over rommet. Jeg hater å bare se rett inn i en vegg slik at folk kun ser ryggen min.

Jeg er ikke spesielt glad i å lese
Joda, om jeg finner en spennende bok kan jeg bruke kanskje et halvt eller helt år på å fullføre den, men herlighet jeg skjønner meg ikke på folk som leser mange bøker i løpet av en måned. Jeg finner for det første ikke tid til det, og heller ikke interesse.

Kjenner du deg igjen i noe?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Birthday Party

 • 12.03.2017 kl. 19:42

God søndagskveld alle sammen! Håper alle her har hatt en like avslappende søndag som meg, hehe! Gårsdagens bursdagsfest ble som vanlig en suksess (rimte det?), og jeg storkoste meg med taco, litt for mye drikke og masse kake :-D Bursdagsbarnet (Emilie) ser dere til høyre ovenfor; tenk at dette er året hvor vi fyller 20, herregud så sykt! Haha, det høres sikkert helt patetisk ut for dere lesere som er over 20, men dere følte det sikkert på samme måten da dere fylte 20. Emilie, som hadde bursdag i februar, laget en kake med brownies, marshmallows, chocolate chips og oreo; en stor kaloribombe, men dere kan jo se for dere hvor godt det var! Det ble nok litt for mye, for på slutten av kvelden ble jeg ganske kvalm, men det gikk heldigvis over da kvelden straks var over.

Vi var ikke så veldig mange i bursdagen (9stk), ettersom flere ikke kunne komme, men det ble både sang og dans på høyt nivå, og jeg ble anpusten flere ganger i løpet av kvelden, haha! Emilie fikk selvfølgelig også litt gaver, blant annet sengetøy, strikkebok, litt produkter fra The Body Shop, en bitteliten lommelerke, en flakse med sparkling rosé, og litt annet, hehe :-D Jeg tror ihvertfall hun storkoste seg mye, og det var selvfølgelig det viktigste!

Partyhattene må på når det er bursdag, og i tillegg hadde vi disse "små flaskene" som man popper konfetti ut av, haha! Alltid like moro. I tillegg ble det litt kortspill (les: drikkeleker), og det får alltid opp stemninga noen hakk. Hvertfall om noen er veldig uheldige og har litt lite spillflaks.

I'm a fucking unicorn.

Hadde dere en fin lørdagskveld?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Pink Skirt

 • 11.03.2017 kl. 18:23

Heisann alle sammen" Woho, ok, lørdag, klar for bursdagsfest. Vi skulle egentlig vært der for 20 minutter siden, men de som skulle kjøre oss tok feil av tiden og trodde det startet klokka sju. Haha, jaja, sånt skjer, da fikk jeg ihvertfall tid til å ta bilder av kveldens antrekk og vise dere det. Dette antrekket fant jeg etter å ha prøvd sikkert fire andre. Jeg må liksom finne det antrekket som føles riktig for kvelden, og det tok litt tid i dag - flere som kjenner seg igjen?

Endelig får jeg tatt dette skjørtet fra Gina Tricot i bruk som jeg sikkert kjøpte for et halvt år tilbake. Nå som våren nesten er her har jeg fått helt dilla på pastelfarger, noe dere kunne se på antrekksbildene fra tidligere i uka. Veska er fra yesstyle.com, en billigveske som er innmari fin og kul. Toppen er fra nelly.com, og herregud jeg lurer på hvor mange slike lace-topper jeg eier - de er jo så fine! Ei venninne av meg nevnte at "hun tenkte på meg" da hun tok på seg en slik topp med snøring i går, haha!

Hva skal dere i kveld? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

8 ting jeg gleder meg til i vår!

 • 10.03.2017 kl. 16:10


Heihei, alle sammen! Ah, i dag kom virkelig vårfølelsen. Sola skinner, det er faktisk ganske varmt, og jeg måtte faktisk ta av meg vinterkåpa og gå i skinnjakke på vei hjem, og til og med da svetta jeg! Haha, så nå føler jeg meg ganske fantastisk - spesielt med tanke på at jeg synes dennee vinteren har vært ekstra lang og tung. Det har skjedd mye fint, men allikevel har mørketiden vært tøff, noe jeg tror flere har kjent på. Så nå føler jeg meg ganske positiv, derfor har jeg nedenfor samlet åtte punkter over ting jeg gleder meg til denne våren! Enjoy :-D

Vårfølelse
Først og fremt, selvfølgelig: vårfølelsen! Den er virkelig helt fantastisk. Det er akkurat som å komme ut av et skall man har vært i hele vinteren.

Påske(ferie)
Påsken er selvfølgelig også veldig deilig hvor man kan ta seg friheten til å slappe av, spise godteri og evt. dra på ski.

Bursdagsferiringer
I både mars og april blir det litt bursdagsfeiringer med fine folk, så det gleder jeg meg til :-D

Sol og grønt gress
Det er helt ubeskrivelig hvor godt det er å se sola, og det grønne gresset komme til synet - endelig!

Finne frem lettere klær
Gleder meg utrolig mye til å kunne gjemme bort vinterkåpene og jakkene mine, og gå i både lettere sko og klær utendørs.

Lysere bilder og dager
For en som blogger og tar mye bilder er godt, naturlig lys en stor hverdagsglede, og jeg merker allerede gleden over at lyset varer lenger utover dagen.

Gladere mennesker
Haha, ja, de fleste av oss merker nok at vi blir i bedre humør når våren kommer, og selvom jeg ikke er omringet av sure folk tror jeg man kommer til å se flere og flere smile og være litt mer livlige fremover.

Iskrem
Ahyiii, endelig kan man spise iskrem uten å klage på at det er for kaldt! Jeg gleder meg spesielt til snickers-is og softis, hvilke er dine favoritter?

Gleder du deg til noe spesielt?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

 

Sunne, myke kjeks!

 • 09.03.2017 kl. 21:22


Heihei alle sammen! Åh, dere, ikke lenge til fredag nå, eller hva? Yesda, morgendagen kommer til å bestå av jobb, trening(jobb) og rett ut for å ta en lønningspils og kanskje spise litt mat med noen på jobben! Litt stressende merker jeg, men koselig :-D På lørdag skal jeg på bursdagsfest, noe som alltid pleier å ende opp med å bli veldig morsomt - det blir vel som man gjør det selv. Skal hvertfall satse for en bursdagsbarnet får en fantastisk kveld!

Nå har jeg hatt time på Fresh Fitness, mest sannsynlig den mest stressende og pinligste timen ever, ettersom det var så mye som gikk i mot meg. Kjenner at det fortsatt skurrer litt i hodet, haha! Jaja, nå skal jeg hvertfall slappe helt av med middagen min og puste ut.

DU TRENGER:
til ca. 8 kjeks

2 egg
1 banan
2ss kesam (evt. 1 banan ekstra)
4ss peanøttsmør
200gram store havregryn (evt. annen tørrvare)
En dæsj kanel og kardemomme
En klype salt
Valgfritt tilbehør: blåbær, fibersirup, rosiner, nøtter ect.

Bland alt sammen i en blender eller en kjøkkenmaskin til røren er fri for klumper og har en medium tykkelse. Bruk en stor skje til å forme kjeks på et stekebrett med bakepapir på. Stekes midt i ovnen på 180grader i ca. 15 minutter. Disse kunne minnes litt mer om små pannekaker, men gode var de allikevel! Prøv med noe godt pålegg så er de perfekte :-D

Skal du teste ut disse? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#oppskrift #recipe #sunt #sunn #kjeks #mat #food #kosthold

OUTFIT: Pastel Love

 • 08.03.2017 kl. 19:34

Heihei alle sammen! Åh jeg elsker virkelig når jeg gidder å gå ut for å ta litt antrekksbilder etter jobb - det er virkelig min passion, eller med andre ord så koser jeg meg virkelig med å ta bilder av meg selv (haha, hvor egoistisk hørtes ikke det ut?) og dele de med dere! Derfor gleder jeg meg ekstra mye til sommeren hvor lyset blir litt bedre og det blir lysere lengre ut på dagen. Da slipper jeg å forte meg hjem for å rekke å ta bilder mens det er lyst. Men, vi er jo nå i mars så det vel ikke lenge til :-D Gleder meg også innmari mye til å kunne kaste bort vinterjakkene og finne frem alle vårjakkene mine, wii!

Denne jakka kjøpte jeg for faktisk akkurat en uke siden i Riga. Gah, jeg savner faktisk innmari mye å ha ferie, være med Lars 24/7 og kunne la hjernen koble helt ut. Det var sykt deilig, i tillegg til at jeg synes Riga var en veldig fin by! Nå må jeg derimot vente til sommeren igjen før det blir noe reising til utlandet hvertfall. Da har jeg allerede planlagt jentetur til London helt i starten av sommerferien og en tur til Sotckholm med kjæresten. Uten om dette blir det selvfølgelig også litt hytterturer med venner, noe jeg også gleder meg innmari mye til :-D

Nå er dagens treningsøkt ferdig, uten om at jeg må øve inn noen nye låter til BodyPump-timen i morgen også må jeg ta meg en dusj og få i meg litt mat. En typisk kveld for hu her, hehe! I går så jeg ferdig de siste fire episodene av Sex and the City... hva skal jeg gjøre med livet nå!? Hehe, neida, jeg vil gjerne starte å se Pretty Little Liars fra starten av igjen, men nye episoder kommer ut i April, så tror jeg skal vente til etter det. Tips til andre serier i lignende kategorier?

Hvordan er en typisk onsdagskveld for deg? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #photo #foto

BÆRBOMBE-smoothie

 • 07.03.2017 kl. 19:25

God tirsdagskveld alle sammen! Da var jeg ferdig på jobb, jeg har trent og dusja og har hele kvelden foran meg. I kveld må jeg jobbe med litt oppgaver som jeg må gjøre som lærling. Det har helt ærlig blitt ganske lite av det i lærlingstiden min ettersom jeg ellers har blitt så psykisk og noen ganger fysisk sliten av selve jobben. Allikevel føler jeg heldigvis at jeg har kontroll og jeg får overskudd fra trening og livet mitt ellers. Akkurat nå har jeg også ofte begynt å starte morgenene mine med en smoothie, og det gir faktisk en utrolig bra kick-start på dagen! Denne smoothien er min absolutt favoritt for tiden, anbefales sterkt :-D

DU TRENGER:
1 cup frosne blåbær
1 cup frosne jordbær
0,5 cup frosne bringebær
0,5 cup frosne bjørnebær
2ss kesam
1,5dl melk
Litt fibersirup gold (evt. annen søtning)

Blend alt sammen. Jeg må la alle bærene tine litt før jeg blender dem ettersom blenderen min ikke er den aller beste (et lite tips om du sliter med det samme). Denne blender jeg før jeg legger meg, setter den i kjøleskapet og drikker den til frokost dagen etter :-D Den smaker virkelig helt fantastisk, en ny storfavoritt for min del! Husk å legge kesam og melk i bunn av blenderen slik at det blendes lettere.

Kommer du til å teste ut denne? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#smoothie #oppskrift #recipe #drikke #kosthold #frukt #sunt #bær

18 Ebay Finds

 • 06.03.2017 kl. 22:32


1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9

Okei dere, yes, alle elsker ebay! Jeg tittet litt rundt om kring og kom over masse fine og billige ting, og utvalget er jo uendelig. Jeg bestilte nylig en slik veske til polaroid-kameraet mitt i tillegg til sugerør med flamingo. Kjolene jeg har linket til har jeg hatt før, og joda, den revnet i løpet av kvelden, men til under 100-lappen syns jeg allikevel ikke det var så ille, pluss at de var sykt fine!


10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18

En liten bag til sminkekostene mine har jeg lenge hatt lyst på - så smart! For å ikke snakke om disse fake rosene som kan vare for alltid og se så ekte ut. Har du forresten sett de nye tattoo-lipglossene som man påfører, lar stå på i 10minutter og drar av? Aner ikke om de funker, men det må jo prøves ut, hehe! Klokkene er nok ikke av beste kvalitet, men man får nok allikevel mye for pengene. Samme gjelder fargeblyantene :-D

Fant du noe du likte?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Favoritter fra FEBRUAR

 • 06.03.2017 kl. 16:21

Februar er over og en ny måned er i gang! Februar var en veldigveldig fin måned for min del og jeg har storkost meg. Det har blitt litt nye innkjøp, jeg har vært på bursdagsfest og jentekveld, stått på slalom og feiret valentine's for første gang med kjæresten, i tillegg til å avslutte måneden i Riga! Jaj, jeg har virkelig storkost meg :-D Her er en liten oppsummering av måneden.

Månedens antrekk
OUTFIT: Pink Sweater  //  OUTFIT: Purple T-Shirt

Månedens sminkeprodukt

Makeup Revolution Makeup Redemption Palette
Denne fikk jeg i adventskalenderen fra Revolution i fjor. Elsker fargene i tillegg til at den legger seg godt på øyelokket og har en unik glans!

Månedens innkjøp

Disse rosa skoene fra Zalando må nok være denne månedens beste innkjøp. Les mer og få link til den ved å trykke deg inn HER.

Månedens parfyme

Parfyme fra YSL
En søt og frisk duft som passer godt til hverdags og også fest. Digger også designet på denne flaska!

Månedens oppskrifter

Proteinrundstykker  //  Mango Smoothie  //  Proteinpannekaker

Månedens smykke

Armbånd fra Glitter.
Disse armbåndene har jeg brukt mye sammen med Daniel Wellington-klokka mi. De er så enkle men samtidig så fine!

Månedens opplevelse

Slalom med kjæresten
"Jeg måtte virkelig ta et par ekstra åndedrag da vi kom på toppen og jeg skulle slippe meg nedover på disse skiene som jeg ikke hadde hatt på beina på mangemange år! Heldigvis bare kastet jeg meg ut i det, og det gikk..." Les mer HER.

Månedens selfie

Hvordan var din februar-måned?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Slik vasker jeg sminkekostene mine!

 • 05.03.2017 kl. 21:00

God søndagskveld alle sammen! Da satt jeg i sofaen hjemme igjen, og nå er det bare noen få timer igjen av vinterferien *snufs*. Jaja, jeg har ihvertfall nyti den godt og fått opplevd mye nytt :-D I går var jeg i Oslo for å trene litt med noen kollegaer fra Fresh Fitness, før jeg dro rett til Asker for å feste litt med noen venner. Det ble en veldig koselig og morsom kveld som vanlig, med gitarspilling og sang fra en av Lars sine bestekompiser. Jeg synes helt ærlig allsang kan være en smule kleint av en eller annen grunn, men lenger utpå kvelden løsner det seg alltids litt opp, haha!

Nå er mine sminkekoster endelig nyvasket, noe som trengs når man bruker dem så og si hver dag. Det finnes veldig mange ulike måter å vaske sminkekoster på, men her deler jeg min måte å gjøre det på :-D

BRUSH SHAMPOO fra Makeupmekka  -CLEANSING BRUSH EGG fra Makeupmekka

SLIK GJØR DU:
1. Fukt børsten(e) du skal vaske
2. Påfør passelig mangde med brush shampoo på børsten og fordel det godt utover med cleansing brush egg
3. La det stå i 3 minutter
4. Vask ut såpen med lunkent vann
5. Svamper skyller jeg godt med vann, smører og klemmer såpen godt inn og skyller ut igjen

HUSK!!!
*Skyll kún kosten nedover (altså slik at hårene på kosten står nedover), slik at det ikke kommer vann ned i børsten og i limet

FØR:

ETTER:

Hvordan vasker du dine sminkekoster?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #sminkekoster

Verdens fineste bar & restaurant!

 • 04.03.2017 kl. 13:00

Jeg må rett og slett bare tipse dere om en fantastisk bar & restaurant jeg og Lars var innom i Riga. Vet det blir mye snakk om det nå, men jeg lover dere at dette er siste innlegg, hehe :-D Mandag kveld lå jeg i senga på hotellet og lette etter steder jeg og Lars kunne spise. Det er jo et hav av muligheter i Riga og når man går rundt i gamlebyen kommer man over barer og restauranter overalt. Da jeg kikket på google kom jeg derimot over en spesiell, nemlig en bar & restaurant som var i 50-tallsstil! Herregud, jeg elsker slik old-style, så jeg ble selvfølgelig supergira og gledet meg allerede til å dra dit dagen etterpå.

Så, på tirsdag, etter å ha gått litt rundt i gamlebyen, tittet rundt i noen butikker og kjøpt noen småting, kom vi plutselig over MoonShine, som naturligvis er navnet på dette fantastiske stedet! Bare jeg tok en liten titt inn gjennom vinduet ble jeg helt forelsket. Men ettersom jeg liker å spare på de gode tingene, gikk vi innom en skobutikk rett ved siden av først (en skobutikk vi var i sikkert en halvtime eller mer, men som jeg faktisk gikk tomhendt ut fra). Etter dette dro jeg gledelig inn i 50-tallet, med Elvis like ved døråpningen i dukkeform, i en bil på veggen og som bilde på herretoalettet (Marilyn for damenes).

Vi ble tatt veldig godt i mot da vi kom inn av ei som også var kledd i 50-tallsklær, og ettersom det var veldig få der på ettermiddagen kunne vi velge nesten fritt hvor vi skulle sitte. Man kunne til og med sitte inni en bil, men vi satte oss i en av de blå/hvite sofaene. Stedet er ganske lite og har ikke verdens største utvalg av mat, selv om det er variert. De hadde en del "starters", ulike burgere, noen supper, litt pasta med fisk/kylling og litt utvalg av ulike kjøttretter. De hadde derimot veldig mye utvalg av drinker (i tillegg til bilder av drinkene), for å ikke nevne de herlige milkshakene, mmh!

Vi var der både på tirsdag og onsdag, ettersom jeg elsket denne koselige, lille restauranten med ikke bare 50-tallsstil, men også 50-tallsmusikk! På tirsdag spiste vi burgere, og de var absolutt godkjent - veldig gode. Jeg prøvde meg også på en drink kalt "frozen bikini" og den var også veldig god :-D På onsdag prøvde vi milkshakene, og de var rett og slett delicious, men også sykt mektige! I tillegg spiste vi løkringer og de var virkelig helt fantastiske. Til slutt tok jeg en kyllingfilet med ostesaus og en slags potetmos (veldig god, men ikke superimponerende), og en drink som jeg faktisk måtte tvinge litt i meg fordi den var litt bitter. Vi var her kun om ettermiddagen, så jeg aner ikke hvordan stemningen er der om kvelden og natta, men ettersom de holder oppe til fem om morgenen tror jeg de er ganske populære, hehe :-D

Er dette en bar & restaurant du vil besøke?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#riga #moonshine #bar #restaurant #latvia #food #mat #drink #oldstyle #vintage #retro

Innkjøp fra Riga

 • 03.03.2017 kl. 15:26

Heisann! Nå er jeg trygt hjemme igjen etter tre flotte netter i Riga. Jeg og Lars kom hjem i går. Flyturen gikk helt fint, og når jeg tenker meg om gikk faktisk alt fra turen helt plettfritt, og det var faktisk rett og slett perfekt! Jeg fikk også kjøpt inn litt - det meste fra en butikk som heter Bershka, som selvfølgelig ikke finnes i Norge, blæh... De hadde mye fint, åh, jeg bare elsket den butikken! Hvis du lurer er de fem første tingene nedenfor derifra. Utrolig fornøyd med alle innkjøp. I tillegg til dette kjøpte jeg også et par BH'er, noen skjønnhetsprodukter jeg bruker daglig, sjokolade og litt alkohol fra taxfree-en, hehe :-D


Oh. My. Gad. Se. På. Denne. Jakka!!! Jeg bare elsketelsket denne, så sinnsykt rå :-D Rød skinnjakke; det måtte rett og slett få en plass i klesskapet mitt.


Et par nye, mørke jeans for under 200-lappen, det er ikke galt! Like etter å ha kjøpt denne så jeg også at favorittbuksa mi hadde fått hull på innsiden av låret (altså, kjenner dere igjen frustrasjonen?), så det passet ganske bra at jeg kjøpte denne. Selv om jeg nå har kjøpt inn favorittbuksa mi igjen ettersom de fortsatt hadde den på Vero Moda, hehe!


Nok en gang: se så stilige!!! For mange er nok disse alt for mye, men jeg falt pladask for dem med en gang.


Jakke nr.2, supersøt og kul, ikke sant? :-D


Denne sekken var jeg litt i tvil om jeg skulle kjøpe eller ikke, men med den fargen måtte jeg rett og slett ha den!


Belter er ikke noe jeg vanligvis bruker mye av, men jeg har savnet fargede belter innimellom, så derfor kjøpte jeg disse.


Gul kåpe, hehe, sjokk, eller hva? For dere som ikke vet det er jeg ganske frelst av jakker. Denne kan dere se på meg i antrekket "OUTFIT IN RIGA".


Lekre perlearmbånd med strikk i pastellfarger, got to love it, eller hva?


Gjennomsiktit paraply! Det har jeg faktisk hatt lyst på en god stund. Jeg aner ikke hva som gjør at jeg digger det, men det passer til et hvert antrekk og i tillegg digget jeg faktisk formen på denne paraplyen, haha!

Likte du noe av dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Riga's streets

 • 01.03.2017 kl. 20:04

God kveld alle sammen! Jeg lever fortsatt og storkoser meg i Riga. De siste timene gjenstår og i morgen reiser vi ganske tidlig. Det er selvfølgelig alltid deilig å komme hjem igjen, men allikevel er det litt trist å reise. Jeg og Lars har storkost oss sammen her, spist alt for mye, prøvd mange ulike drinker og jeg har shoppet littegrann! Nå skal vi nyte siste kvelden sammen og spise på restaurant. Jeg har tatt innmari mange bilder med mobilen som sikkert deles med dere senere. Beklager at det blir veldig mye Riga-overskrifter nå og fremover, men sånn er det når man reiser og ønsker å dele opplevelsene, hehe :-D

Man kunne gått inn i kirken, men verken jeg eller Lars er veldig fan av kirker, så derfor kikket vi bare utenfor. Ganske fint det også, hehe! På kvelden spiste vi spontant på TGIF, i tillegg til at det ble tre ulike drinker hver. Opplevelsen der var faktisk innmari god, de som jobbet der var superhyggelige og min pasta med laks var kjempegod :-D

Herregud sjekk de kule dressene! Det var så sykt mange stilige, men ettersom Lars hadde brukt dem veldig sjeldent og de kostet rundt 800kr kjøpte vi ingen.

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no