hits

OUTFITS OF APRIL

 • 30.04.2015 kl. 15:00

1: NEON GREEN

2: MINT GREEN DETAILS

3: MILITARY OUTFIT

4: GOLD TIGER

5: DENIM & FLOWERS

6: CLASSY FLOWER DRESS

7: ROCKY YELLOW

Hvilket antrekk likte du best? :)

Ebay Wants!

 • 29.04.2015 kl. 20:00

Vi elsker ebay, woho! Haha, okei hvem elsker vel ikke ebay? Jeg skal innrømme at det ofte tar lang tid før det kommer, men for den billige prisen kan man ikke forvente seg alt for mye! Jeg er ihvertfall en ebay-slave, og skulle gjerne bestilt fra der hver dag. Allikevel er jeg ganske flink til å holde meg unna, men jeg tok turen innom igjen nå og fant en del ting jeg har lyst på. Noe dere likte nedenfor?

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12

Har dere noen gode tips til smarte ting man kan kjøpe på ebay?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #makeup #ebay #shopping #sko #shoes #nails #negler

PHOTO: The Bench

 • 29.04.2015 kl. 15:30

A throne is only a bench covered with velvet.

På tross av at dette ikke er det aller mest spennende bilde, synes jeg allikevel det kan ligge mye mening bak det. I tillegg liker jeg de slitte detaljene og bladene som ligger under benken.Hva synes dere om bildene?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #bench #benk #skog #wood #friluft #friluftsliv

UKEN SOM GIKK #4

 • 28.04.2015 kl. 20:00

En liten oppsummering av sist uke:

Ukens opptur
Ukens opptur var egentlig nesten hele uka. Da spesielt onsdag og torsdag. På onsdag var jeg ute på fototur med to venninner, noe som var veldig koselig, mens på torsdag var jeg på joggetur med ei venninne. Følte virkelig at jeg fikk noe ut av sist uke, noe som virkelig er en opptur!

Ukens antrekk

Ukens tips
Ukens tips var "50 ting å blogge om", innlegget kan du sjekke ut HER.

Ukens negledesign

Ukens sang
Forrige ukes sang må nok falle på Pretty Hurts av Beyonce. Jeg elsker virkelig denne sangen, i tillegg til at musikkvideoen er utrolig fin!

Ukens foto

Hvordan var deres forrige uke?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #oppsummering #mote #fashion #outfit #antrekk #foto #photo #musikk #skjønnhet

Finn den perfekte 17.mai-kjolen!

 • 28.04.2015 kl. 15:00

Annonselinker

Halloo! Som dere vet er maimåneden like rundt hjørnet, og da går det fort til 17.mai! Jeg har ihvertfall allerede begynt å tenke litt på hva jeg skal ha på, og vurderer å kjøpe en ny kjole. Personlig elsket jeg den første maxikjolen nederst i innlegget, og den kan jo også brukes til andre anledninger. I tillegg er det jo også ofte forskjell på hva man bruker på dagtid og kveldstid, men her har jeg prøvd å ta for meg litt av begge deler. 

RØDT, HVITT OG BLÅTT

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8


FLOWER POWER

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6


MAXI DRESSES

1  |  2  |  3  |  4


Var det noe du likte? :)


_____________________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #fashion #mote #mai #kjole #dress #nelly #shopping #17mai #tips

PHOTO: Green Power

 • 27.04.2015 kl. 20:50

Halloo♥ Da var uka for fullt i gang, og jeg har nå fått tatt en dusj etter en 80minutters treningøkt med fire ulike gruppetimer. Det var nemlig 15-20min av hver gruppetime på treningssenteret i dag, noe som er en perfekt måte å prøve ut nye gruppetimer. Jeg tror jeg fant ut at jeg ønsker å gå litt mer på BodyBalance, altså yoga/pilater, ettersom det virker spennende og er utrolig god trening!

Slenger meg noen fotoer fra forrige ukes fototur! Ble utrolig fornøyd med disse - sola kom perfekt inn og elsker det lille røde som stikker fram, hehe :)

Har du noen planer for uka?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #summer #sommer #vår #spring

Passert innlegg nr.1000!

 • 27.04.2015 kl. 15:00

Haha, ja, wow, dette er helt sykt! Jeg har nå passert innlegg nummer T-U-S-E-N! Så på ca. 1 år og 9 måneder har jeg faktisk publisert 1000 innlegg på denne bloggen. Som regel 1-2 innlegg, noen få ganger ingen, men alle har jeg publisert, og jeg er sikker på at hvis jeg ser tilbake vil jeg ha innlegg jeg husker ekstremt godt, og andre jeg ikke husker like godt. Nedenfor har jeg samlet et par collager med litt tilfeldige bilder som er postet på bloggen i løpet av denne tiden.

Guri,det er så moro å se tilbake på bilder! Stort sett på grunn av minner, men også fordi jeg ser at forograferingen har blitt bedre, også er det selvfølgelig moro å se på forandringen på kun 1-2år! Jeg har selvfølgelig en relasjon til alle bildene dere ser her, og for dere som har lest bloggen min lenge kan det hende dere husker noe av dette. Isåfall; la meg gjerne vite det i kommentarfeltet!

De aller fleste av disse bildene er fra fjorårets sommer. Personlig føles det ut som de max er én måned siden jeg opplevde mye av dette, men faktisk er jo en ny sommer like rundt hjørnet! Sykt, eller hva? Bare vent til Juli, så kommer det enda flere bilder fra de to årene mine som blogger!

Hvor mange innlegg har du rundet, og hvor lenge har du blogget? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #innlegg #blog #anniversary #mote #fashion #skjønnhet #beauty #minner #summer

Bloggplanlegger

 • 26.04.2015 kl. 18:30

Halloo! Se hva jeg har laget - bloggplanleggere, haha! Ble de ikke litt søte? Uansett er dette noe jeg har tenkt litt på, jeg har bare ikke giddet å gjøre det, og da jeg kom over denne bloggplanleggeren ble jeg plutselig inspirert til å gjennomføre det. Personlig synes jeg de ble ganske fine, og jeg valgte å bruke litt friske farger ettersom sommeren er rett rundt hjørnet. 

Her kan jeg da skrive ned idéer jeg har til bloggen for hver dag, slik at jeg slipper å sitte hele dagen og tenke "arg hva skal jeg blogge om!?". Jeg laget 10 stykker med forskjellige farger. Det er noen jeg liker bedre enn andre, som den rosa, lilla og gule. Sånn ellers synes jeg alle var ganske søte!

Hva synes du om denne bloggplanleggeren?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #planlegger #bloggplanlegger #diy #kreativ #tips

Neon Yellow Nails

 • 26.04.2015 kl. 13:30

God dag! Ah, så deilig - det er søndag, fint vær, jeg har nettopp nytt en herlig frokost med sunne pannekaker og om ikke så lenge kommer noen venninner på besøk. I går hadde jeg også besøk av ei venninne. Vi så på A Walk To Remember, som jeg ikke hadde sett før - i grunn en utrolig søt film, men jeg synes den ble litt kjedelig i lengden. Uten om det lakket jeg også neglene mine som dere forhåpentligvis ser.

Jeg er veldig lite inspirert på neglefronten for tiden, men jeg endte opp med å ta neon gul ettersom dette er noe jeg elsker. I tillegg tok jeg også litt hvit, og fant ut at jeg måtte ta teip mellom linjene - de ble nemlig ikke så jevne, ups... Litt søl her og der, men håper jeg får litt inspirasjon snart!

Hva skal dere gjøre i dag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #nail #nails #negler #nailart #neglelakk #nailpolish #neon #yellow #fashion #mote #skjønnhet #beauty #makeup #sminke

Travel Inspiration

 • 25.04.2015 kl. 20:35

Nå er det jo ikke så alt for lenge til sommerferien, og alle vil vel oppleve nye ting i sommerferier. Derfor lette jeg etter litt inspirasjon på weheartit, og sjekk alle de herlige bildene jeg fant! Klarer ikke velgenoen favoritter engang for vil bare oppleve alt, haha :D

Har du noen planer for sommerferien?

___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #inspirasjon #inspiration #inspo #travel #reise #sommer #ferie #sommerferie


TODAY'S OUTFIT: Rocky Yellow

 • 25.04.2015 kl. 14:00

Heisann!♥ Uff, det var såå slitsomt å komme seg opp fra senga i dag med det været! Nå har kroppen allerede blitt innstilt på fint vær og sol når jeg står opp, men så kommer dette! Jaja, jeg kom meg ihvertfall opp, og nå skal jeg straks ut døren for å møte noen venner :)

I dag kjørte jeg på med skjørt på tross av været, og for å rocke det litt opp tok jeg på meg skinnjakke. Og ettersom jeg elsker gult måtte dette selvfølgelig være dagens farge, hehe! Disse skoene elsker jeg bare, de er så gode å gå i, og er perfekt for ett hvert antrekk - E-L-S-K!♥

Hva skal dere i dag? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #rocka #yellow

GOD HELG!

 • 24.04.2015 kl. 20:10

Halloiisen!♥ Jippii, endelig helg!! Nå har jeg fått tatt en dusj etter ukas siste planlagte treningsøkt. Fredagstrening er en av mine favoritter, for da klarer jeg å runde av uka på en måte, før helga! Haha, hvis noen har det på samme måte forstår dere hva jeg mener.I dag har jeg også vært i praksis i barnehage  - dagen gikk faktisk ganske fort For første gang hadde jeg øyensminke i barnehage, og ifølge barna så jeg litt skummel ut, haha! Jaja, kan jo ikke ta det personlig.

I tillegg fikk jeg brev fra kommunen jeg skal være lærling i etter sommeren om hvilken barnehage jeg skal være i. Kjenner jeg blir ekstra spent og nervøs av det, men krysser alt jeg har for at jeg trives, ettersom jeg skal være der i ett år. Jaja, fortsatt noen måneder til!

Jeg har vel egentlig ingen store planer for helgen. Men finner alltids på noe, og blir vel bare litt shopping! Er uansett superdeilig med helg, selv om det er meldt pøsregn i morgen - ja, det måtte jo komme når vi har hatt så mye fint vær.

Hva er dine planer for helgen?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #bilder #helg #weekend #barnehage #lærling #trening #training

Waterfall

 • 24.04.2015 kl. 15:00

God dag!♥ Woho, helg igjen - noe jeg absolutt ikke sier nei takk til! Denne uke har til nå vært helt fantastisk - stort sett på grunn av været :) Det er helt sykt hvor stor innflytelse været har på meg, men i helg er det dessverre meldt dårlig vær. I går var jeg og ei venninne ute og jogget, samtidig som vi gjorde ulike øvelser uten vekter, og også med hjelp av en benk. Tenkte å kanskje lage en video en gang med ulike øvelser man kan gjøre utendørs uten vekter, høres det spennende ut?

Som jeg allerede har nevnt alt for mange ganger var jeg ute og tok litt bilder på onsdag for å øve på kamerainnstillinger. Her er noen av bildene jeg tok av vannet som renner nedover. Det er så moro å ta bilder med vann for da kan man gjøre så mye forskjellig!

Ser dere det vannet til høyre som plasker opp på bildet nedenfor? Bare jeg som synes det ser ut som en sløyfe, haha? Uansett; gleder meg til sommeren når jeg kan gå rundt og vasse litt her - det er så koselig!

Likte du disse bildene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #bilder #vann #water #waterfall #fossefall #sommer #summer

50 ting å blogge om

 • 23.04.2015 kl. 19:00

God dag! I dag tenkte jeg å tipse om et innlegg som Iselinn Andersen skrev på bloggen sin for en stund tilbake. Jeg synes dette var et supert innlegg, så jeg ville gjerne dele dette innlegget med dere! Hun tar forresten helt fantastiske bilder, og bildene nedenfor er også fra bloggen hennes iselinnandersen.blogg.no!

1. Beauty hacks

2. DIY

3. bloggtips (hehe)

4. Gi tips til noe du er flink til (fototips, treningstips, frimerkesamlingstips osv)

5. Ting man kan gjøre når man kjeder seg

6. «Must have» i treningsbaggen

7.»Time for time» innlegg

8.Filmanmeldelse

9. Produktanmeldelse

10. Restaurant/ kafeanmeldelse

11. Favoritter i klesskapet

12. Favoritt tilbehør

13. Favoritt parfymer

14. Favorittsted du har reist til eller bodd

15. Shoppingmuligheter andre steder i verden

16. Steder du vil reise til

17. Steder du har vært

18. Reiseguide

19. Tips til å reise økonomisk

20. Hotellanmeldelse

21. Middagsppskrifter

22. Sunn snacks

23. Roomtour

24. Favorittgjenstanden din

25.  Interiørwants

26. «Must have» plagg til sommer/ vinter sesongen

27. Dine favoritt kjoler/ sko/ smykker

28. Anmeldelse fra et fashion show

29. Wants fra favorittbutikken din

30. Dine siste innkjøp

31. Favoritt sminkemerke

32. Hudpleierutine

33. Favoritt hårfrisyrer

34. Hold en konkurranse

35. Spørsmålsrunde

1o fakta om deg selv

36. Videoblogg

37. «Den aller første gangen»

38. Debattinnlegg (miljø, sosliale medier, rasisme, ja hva som helst!)

39. Instalately

40. Dårlige produkter

41. 1o ting du setter pris på

42. Dine favorittbøker/ filmer

43. Månedens blogg/ månedens leser

44. Negledesign

45. Smoothie-oppskrifter

46. «1 plagg, 2 antrekk»

47. Favoritt treningsøvelser for rumpe/lår/armer/mage/osv

48. Sanger du aldri blir lei av

49. Hva har du alltid i vesken

50. Vis frem din bucketlist

Likte du tipsene? :)


_______________________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #tips #bloggtips #inspirasjon #inspiration #foto #bilder

Verden er syk!

 • 23.04.2015 kl. 14:00

Altså, jeg måtte bare dele denne videoen med dere. Jeg får helt vondt når jeg ser det, og det er egentlig helt sykt. Jeg skal være ærlig og si at jeg ikke gir penger til uteliggere, men jeg ser ikke på den som mindre verdt i samfunnet allikevel. Her har vi mange ulike synspunkter, men denne videoen er bare helt syk! Er det mulig...


Hva synes du om videoen?

Forsythia Bushes

 • 22.04.2015 kl. 20:55

Hallo♥ Da har jeg nettopp kommet hjem fra en liten fotograftur ute! Ah, det er så utrolig vakkert ute nå, og det føles ut som en evighet siden jeg sist så sola skinne gjennom trærne eller i det hele tatt at det fortsatt er lyst klokka ni om kvelden! Jeg blir bare så utrolig glad av det, haha :D Men, tilbake til fotografituren. Jeg var ute med to venninner, og to av oss er veldig interessert i fotografi, mens hun ene skulle prøve å øve seg litt.

Jeg personlig vil bare prøve å lære meg blender, lukkertid og ISO, og jeg føler meg litt klokere nå, selv om jeg fortsatt har en lang vei å gå. For dere fotografieksperter er nok ikke dette perfekt, men jeg ble personlig ganke fornøyd! Er det ikke vakkert? Jeg har selvfølgelig tatt over hundre andre bilder (bokstavelig talt), men tenkte å vise dere dette først. Senere viser jeg nok litt andre bilder også. Wii, så moro det er å ta bilder!

Hva synes du om bildene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #blomst #landskap #summer #sommer #forsythia #photo #bilder

white noise nelly.com

 • 22.04.2015 kl. 15:00

Hallo! Ah, så fantastisk vær der er for tiden - jeg blir så glad! Jeg ser folk begynner å gå i lettere klær, og man merker at sommeren nærmer seg. Det er så utrolig deilig, og i den anledning tenkte jeg å vise dere noen hvite godbiter fra nelly.com. Jeg bruker egentlig ikke så mye hvitt, men det er jo veldig fint - spesielt på sommeren :) 


1  |  2  |  3  |  4  |  5


1  |  2  |  31  |  2  |  3  |  4

Etterpå skal jeg ut med noen venninner og øve på å ta litt landskapsbilder. Jeg har ennå ikke klart å lære meg blendertall, lukkertid og ISO helt, men vil gjerne lære meg disse innstillingene, så da er det ikke noe annet å gjøre enn å øve! Ønsk meg lykke til, haha :)

Liker du hvitt?


_______________________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #nelly #shopping #white #sommer #summer #dress #jumpsuit #shoes

Neon Art

 • 21.04.2015 kl. 21:25

Heisann♥ På søndag tok jeg fram litt malesaker. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre, eller hva i huleste jeg skulle lage, men på en eller annen måte ble det det dere ser her, haha! Jeg elsker neonfarger, men er det noe jeg virkelig egentlig ikke mestrer er det tegning/maling. Så, her bare surret jeg sammen litt streker og toppet det med litt svart tusj, og jeg må si jeg ble ganske fornøyd!

Jeg er virkelig en amatør når det gjelder dette, men jeg ble allikevel utrolig stolt. For ærlig synes jeg det ble sykt kult! Digger fargene, og liker best malerier hvor det bare er masse kule farger. Men det er min smak, og det blir selvfølgelig litt ekstra moro når man føler at man får til noe man aldri gjør.

Hvordan synes dere den ble? :)


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #male #art #paint #diy #sunday

UKEN SOM GIKK #3

 • 21.04.2015 kl. 15:00

Ukens opptur
Forrige ukens opptur var bursdagsfeiringen på lørdag som ble feiret med mine beste venninner! 

Ukens antrekk 
Jeg hadde to antrekksposter sist uke, men antrekket fra bursdagen var nok min favoritt. Elsker denne kjolen! Se flere bilder HER.  

Ukens nedtur
Ukens nedtur var nok den forferdelige vannblemma jeg fikk under foten på fredag. Den gjorde virkelig hele dagen til en nedtur, og spesielt på søndag verket den helt sykt! Heldigvis var den mye bedre på mandag.

Ukens innkjøp
Sist uke kjøpte jeg en bronzer, en highligter og en ny pudderbørste. Fysøren den børsten er så herlig! Skal såå bestille flere. Sminken er jeg også veldig fornøyd med, og alt er kjøpt på blush.no :)


Ukens selfie
Se flere bilder HER

Hvordan var deres forrige uke? :)


______________________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #selfie #innkjøp #newin

PORTRAITS

 • 20.04.2015 kl. 21:20

Halloisen :D Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, noe som var en utrolig fin start på uka! Jeg varmet opp litt på tredemølla og romaskin, før jeg gikk over til ulike styrkemaskiner som gikk på både underkropp og overkropp, og til slutt trente jeg mage. Jeg trener nesten alltid gruppetimer, ettersom dette er veldig effektive timer, men det er deilig å trene litt selv innimellom også - noe jeg må forberede meg på til sommerferien også, hehe :)

Jeg slenger her med noen "portrettbilder" fra lørdagens bursdagsfest. Haha, vi prøvde å ta hundre hair flip-bilder men det bare funket ikke. Jaja, kan ikke alltid være like heldig!

Jeg har egentlig ingen spesielle planer for uken, noe som er litt kjedelig, haha, men jeg finner vel på noe! Jeg har litt planer om å gå ut og ta litt bilder, og øve på å ta naturbilder. Jeg synes virkelig det er nydelig hvis man tar det riktig, og da er det jo ikke noe annet enn å øve som gjelder!

Har du noen planer for uken?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #hair #bursdag #portrett #portrait #bilder #foto #trening #training

FRESH COLORED SUMMER

 • 20.04.2015 kl. 15:00

Heihei♥ På søndag tok jeg meg en tur innom polyvore.com, bare for å lage litt collager. Og selvfølgelig, når man først starter er det vanskelig å slutte! Så, nå som det nærmer seg sommer fant jeg frem litt freshe farger som kunne gi dere litt inspirasjon til sommeren.

Sjekk gjerne ut polyvore-kontoen min her, og følg den!

Yellow Pineapple

 Miss Selfridge top, 295 NOK / Skater skirt, 93 NOK / High heel shoes, 290 NOK /
Black leather purse
, 1.575 NOK / Navajo jewelry, 1.865 NOK / Black earrings, 62 NOK /
Vintage sunglasses
, 77 NOK / Monsoon tech accessory, 150 NOK
__________________________________________________________________________________________________________________

Denim Jacket

Topshop white shirt, 93 NOK / Jean jacket, 1.165 NOK / River Island skinny pants, 235 NOK /
Timberland waterproof boots
, 1.515 NOK / Charlotte Russe crossbody handbag, 145 NOK /
MARC BY MARC JACOBS silver jewelry
, 1.710 NOK / Wet Seal choker necklace, 77 NOK
__________________________________________________________________________________________________________________

Red Summer

Topshop white shirt, 140 NOK / Yves Saint Laurent black jacket, 41.075 NOK / Denim shorts, 125 NOK /
Converse red shoes
, 425 NOK / Proenza Schouler leather handbag, 6.135 NOK /
Nars cosmetic
, 200 NOK / Opi nail polish, 120 NOK

Hvilket antrekk likte du best?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #polyvore #inspirasjon #inspiration #klær #clothes

Ukens blogg #17 + ny påmelding

 • 19.04.2015 kl. 19:00

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Ukens blogg ble... SMAD.BLOGG.NO! Det er ikke så aalt for lenge siden jeg oppdaget denne bloggen, men siden da jeg først så den har jeg elsket den! Hun blogger for det meste om mote, oppskrifter og tips. Hun heter forresten Silje og bor i Stavanger, og har blogget siden November 2010. Sjekk veldig gjerne ut bloggen hennes!

Trykk på bildet for å komme til bloggen. Sjekk ut kategorien "Ukens blogg" for å se tidligere vinnere.
Vil du være med i neste runde?
 (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #anbefaling #tips #ukensblogg #antrekk #outfit #bloggvurdering

OUTFIT: Classy Flower Dress

 • 19.04.2015 kl. 14:00

Heihei♥

Her kan dere altså se antrekket mitt fra gårsdagens bursdagsfest! Det var utrolig koselig! Vi startet kvelden med å ta antrekksbilder av meg (haha), før vi spiste pizza, åpnet gaver, hadde noen "leker", og bare snakket og koste oss. Altså, jeg husker fortsatt fjorårets bursdag som var på samme sted, hvor jeg til og med tok bilder i denne sofaen, og det er så sykt å tenke på at det allerede er ett år siden! Lurer på om jeg skal lage et innlegg med en slags "ett år senere collage", ettersom jeg faktisk har forandret meg litt på dette ene året.

Denne kjolen kjøpte jeg for svimlende 60kr(!) på Monki! Wow, må si lommeboka ble litt svidd der. Neida, men da jeg fant ut at den kostet 60kr, og var veldig fin, måtte jeg selvfølgelig kjøpe den, og endelig kunne jeg også bruke den!

Disse skoene var egentlig et rent helvete å få på, ettersom jeg har verdens verste vannblemme under foten. Jeg hadde dem selvfølgelig bare på da jeg tok bilder, for AU, den blemma gjør virkelig vondt. I går kveld haltet jeg på grunn av den, men jeg krysser virkelig fingrene for at den skal bli bedre!

Hva gjorde dere i går?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #kjole #dress #bursdag #birthday #monki

SATURDAY-SELFIES

 • 18.04.2015 kl. 17:32

Heihei♥ Uff, nå føles det av en eller annen grunn ut som jeg har hatt et fravær fra bloggen. I går hadde jeg en nesten bloggfri dag, ettersom det eneste jeg postet var et forhåndslaget innlegg. I tillegg har jeg vært utrolig dårlig til å svare på kommentarer i det siste, men kan love at jeg skal gjøre litt jobb i morgen!

Jeg snart dra i bursdag til ei venninne. Har tenkt på i hele i går og i dag om hvilken kjole jeg skal ta. Stod om en svart eller en blomstrede, men valget falt på den blomstrede. Planen var uansett å bruke den jeg ikke valgte på neste bursdag som ikke er så lenge til!

Dagen har til nå gått til å pakke inn gaver, lakke neglene, bake oreocupcakes (til bursdagen), shave, sminke meg, krølle håret og gjøre en siste finish. Så, nå føler jeg meg absolutt klar for en kveld med venner og feiring! :)

Hva er dine planer for lørdagen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #selfie #foto #bilder #bursdag #helg #weekend #venner #skjønnhet #beauty

4 snacks til din jentekveld!

 • 17.04.2015 kl. 15:00

Dette innlegget postet jeg for en god tid tilbake, men for dere som kanskje skal ha bursdag, selskap eller jentekveld denne helga, så tenkte jeg å komme med litt tips til hva dere kan kose dere med!
Et fat med masse oppskåret frukt slår alltid an! Jeg kan love dere at dette blir raskt spist opp, og er en perfekt velkomst til dine gjester :)Velkomstdrinker trenger ikke alltid å være så store, og man kan bestemme helt selv hva man vil gi. Kanskje en liten smoothie, champagne, cider, en drink, eller hva man nå enn vil.Cake pops er søte små kaker som de aller fleste liker. De er veldig enkle, og det blir ikke så mye søl av det. Samtidig kan du lage mange forskjellige slik at gjestene selv kan velge hva slags farge og strøssel de vil ha. SE OPPSKRIFT PÅ CAKE POPS HER!
Dette er min personlige favoritt. Her kan du velge helt selv hva du vil putte oppi koppen, og ha det å kose deg med hele kvelden. Du kan velge helt fritt hva og hvor mye du putter oppi. Jeg kjøpte inn sjokoladen M, Tom & Jerry-kjeks, pistasjnøtter, pikekyss, fisker, marshmallows, seigmenn og sure bilhjul. Du kan jo også lage egen snacks - kanskje sunne ting også. Dette er perfekt snop til jentekvelden :)

Har du noen tips til snacks man kan ha på jentekvelder? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #venner #venninner #jentekveld #fest #snacks #cakepops #frukt

7 tips til å opprettholde joggingen!

 • 16.04.2015 kl. 19:50

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en joggetur, noe som var deilig, men slitsomt! Jeg fikk litt hold underveis, enten fordi jeg spiste litt for stort måltid før joggeturen, eller fordi jeg glemte å puste jevnt noen ganger. Allikevel prøvde jeg å tenke positivt, og siden sola skinte var ikke det no problem :) Allikevel vet jeg hvor vanskelig det er å opprettholde det å jogge. Jeg gjør det kun sent på våren, sommeren og tidlig på høsten, ettersom jeg ikke er superfan av å jogge. Uansett tenkte jeg å komme med 7 tips for hvordan du kan klare å opprettholde jogginga!

1. Vær realistisk
Du tilpasse deg til hva som passer for deg! Ikke se på andre som har jogget i flere år, og tenk at du skal starte like hardt som de jogger nå - dette blir helt galt. Du kan gjerne starte med å gå, før du etterhvert bygger det opp til jogging. Disse turene trenger ikke være lengre enn 20min, og det skader vel ikke å bruke 20min på livet ditt til litt mosjon?

2. Planlegg
Planlegg en dag i uka hvor du skal jogge. Søndager er for eksempel en perfekt dag til dette, eller du kan sette den inn midt i uka for å få en liten boost i hverdagen!

3. Tenk positivt
Som jeg nevnte ovenfor her fikk jeg litt hold, og hadde utrolig vondt i beina, men det som teller da er å prøve å tenke positivt. Tenk på hvor godt det er for kroppen din og hvor god samvittighet du kommer til å ha etterpå.

4. Gode sko
Gode sko er veldig viktig. Hvis du har sko som gir deg gnagsår vil det nok ikke gå lang tid før du gir opp.

5. Varier runden
Varier hvor du jogger litt. Dette vil gjøre det litt mer interessant. Innimellom kan du jo også ta en spontan tur, og prøve ut nye runder - bare pass på at du ikke går deg bort, hehe!

6. Løp sammen med andre
Det å løpe sammen med andre er selvfølgelig veldig koselig. Personlig liker jeg å jogge alene noen ganger, men med noen andre kan man bli ekstra motivert og pushe hverandre.

7. Musikk
Musikk er en skikkelig motivasjon! Dette er perfekt å ha på ørene. Finn din favorittmusikk som gjør deg skikkelig glad og gir deg mye energi.

Ga disse tipsene deg litt motivasjon?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #training #motivasjon #motivation #inspirasjon #inspiration #bilder #foto #tips

TODAY'S OUTFIT: Denim & Flowers

 • 16.04.2015 kl. 16:00

Heisann! :) Da var jeg endelig hjemme fra skolen, og i morgen er det allerede fredag! Da er jeg i praksis, og slutter fire, før jeg drar på trening fem. Men, det er jo like før helg, så det går fint! I dag skulle jeg egentlig på BodyStep, men det ble avlyst, så derfor er planen min å ta en joggetur istedenfor. Får håpe været forblir fint, slik at det blir en fin tur!

Resten av dagen blir nok brukt til litt skolearbeid og avslapning. Jeg har egentlig ingenting spennende å fortelle om akkurat nå, men oppdaterer nok litt i kveld også!

Hvordan er deres uke?


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #flower #denim #foto #bilder

New in: Makeup

 • 15.04.2015 kl. 20:00

Heisann! Wihoo, nå er jeg så glad! Pakken jeg bestilte fra blush.no på mandag har nemlig kommet! Disse produktene har jeg drøyd såå lenge med å bestille, men endelig er de mine. Jeg har bare hørt positivt om disse produktene, og jeg har allerede testet de ut litt, og de virker lovende! I tillegg fikk jeg dem på salg. Dessverre er de ikke på salg nå lenger, men tro meg; det kommer stadig salg på blush.no :)


BAMAMA MAMA  |  MARY-LOU MANIZER  |  REAL TECHNIQUES BRUSH

Bahama Mama fra The Balm - bronzer, øyenskygge og pudder

Dette er et matt pudder som både kan brukes som bronzer, øyenskygge eller i hele ansiktet. Som bronzer bør den legges på kinnbeina, under kjeven/haken og på nesen. Ellers kan det påføres lett i hele ansiktet hvis du er ganske brun, eller som en øyenskygge.

Mary-Lou Manizer fra The Balm - highlighter, øyenskygge og glans

Dette er en highlighter som gir ansiktet en lett glød, og som fordeler lyset utover sli kat huden blir mykere og yngre. Denne kan brukes på steder du ønsker å fremheve, ofte i T-sonen. Denne kan også brukes om øyenskygge!

Powder Brush fra Real Techniques

Denne børsten skal fordele pudder og mineralfoundation jevnt, og er laget av syntetiske hår og er 100% dyrevennlig. Den kan også stå oppreist, ettersom den er flat på bunnen.

Har du noen av disse produktene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #makeup #sminke #bahamamama
#maryloumanizer #realtechniques #sminkekoster #bronzer #highlighter #thebalm #blush

NEON FAVS

 • 15.04.2015 kl. 15:30

Når dette innlegget publiseres har jeg sikkert akkurat blitt ferdig på skolen. Gruer meg alltid til onsdager på grunn av lang dag, haha! Vi hadde også utegym i dag, noe som ikke var så veldig gøy ettersom været ikke var helt på topp. Uansett vet jeg at sommeren snart kommer, og da er det fint med litt freshe farger! Jeg kan vel ikke være den eneste som bare elsker neonfarger? Nedenfor har jeg samlet noen av mine neonfavoritter fra nelly.com!

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11

Jeg bare elsker alt ovenfor. Klarer ikke velge en favoritt engang, haha! Var det noe ovenfor du likte? :)


_____________________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #nelly #shopping #neon #favoritter #favorites 

Jeg følger deg på Instagram!

 • 14.04.2015 kl. 21:10

FØLG MEG PÅ INSTA HER, SÅ FØLGER JEG DEG!

Disse bildene går fra starten av mars, til i dag! Det eldste er det øverst til venstre, mens det siste er nederst til høyre. Jeg oppdaterer ikke ofte på instagram, men liker allikevel å oppdatere litt innimellom! Følg meg på instagram, så følger jeg deg også :) Skriv gjerne navnet ditt i kommentarfeltet!

Hva heter du på instagram?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #insta #instagram #bilder #foto #follow #photo

nail polish: pinkalilly & skinny jeans

 • 14.04.2015 kl. 16:55

BLÅ - SKINNY JEANS HER   //   ROSA - PINKAALILLY HER

Hei dere!♥ I går dro jeg på H&M for å kjøpe meg neglelakkfjerner. Jeg klarer som regel å holde meg til å kun kjøpe det jeg har planlagt, men ikke i går. Så da jeg kom over et salg de hadde fant jeg to neglelakker fra Ciaté. En rosa med glitter og en blå - fine eller hva?

Jeg vil nok si at jeg absolutt ikke trenger mer neglelakk, men guri det finnes jo så mange fine farger så hvem kan vel motstå det?! Jeg er ganske lite inspirert på neglefronten for tiden, men prøvde meg på et design jeg synes ble helt greit.

Akkurat nå har jeg utrolig lyst på en neglelakk-kolkeksjon fra China Glaze som heter Electric Night. Det er neon-farger som lyser i mørket. De finnes ikke i Norge men jeg vurderer sterkt å bestille noen fra ebay. Problemet er at jeg vil ha alle, men det kan bli litt vell dyrt. Jaja, får se hva jeg gjør!

Hva synes du om lakkene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #neglelakk #nailpolish #ciate #nails #negler #nailart

Monday = CHECK!

 • 13.04.2015 kl. 20:00


Halloo♥ Da var mandagens plikter overstått og jeg har hatt en fantastisk start på uka.  Jeg trodde jeg kom til å være dautrøtt da jeg våknet i morges, men jeg var faktisk ganske opplagt og klar for en ny dag. På skolen så vi på filmen "Engelen" som er en veldig sterk film om foreldre som er alkoholikere. Uten om det har det vært en ganske rolig dag.


Slenger med noen selfies, hihi!

Da jeg kom hjem laget jeg meg litt middag og slappet av, og nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra ukens første treningtur med BodyAttack! Har nettopp drukket en proteinshake. Proteinpulveret mitt er faktisk snart tomt, bare en shake igjen, så derfor kjøpte jeg en ny boks på lørdag. Jeg tenkte å komme med en omtale av proteinpulveret jeg har brukt nå (fra Self Pour Femme), og senere kan jeg sikkert komme med en omtale at det nye jeg har kjøpt (fra Proteinfabrikken).

Denne uka har jeg faktisk ingen planer uten om at jeg skal på bursdag på lørdag, og sånn ellers er det bare kjedelige fremføringer og trening som står på planen. Litt deilig det og!

Hvordan har deres start på uka vært, og hvilke planer har dere? :)


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #proteinpulver #skole #selfies

Ett plagg, fire antrekk

 • 13.04.2015 kl. 15:00

Heihei og god mandag til dere! I dag tenkte jeg å starte dagen med å dele litt klesinspirasjon. Nå som vi går mot varmere tider merker jeg selv at jeg trenger litt påfyll, og med polyvore.com kan man lage herlige collager. Personlig synes jeg dette er veldig inspirerende. Disse collagene er laget av bestevenninnen min Ida, fordi jeg for lat til å lage selv, og ettersom hun lager så fine! Her er da altså fire ulike antrekk, med lik cardigan - utrolig hvor mange veier man kan vende et antrekk med samme klesplagg. 

(Trykk for å se hvor klærne er fra)
ANTREKK 1  |  ANTREKK 2  |  ANTREKK 3  |  ANTREKK 4

Hvilket antrekk var din favoritt?


_______________________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #polyvore #inspirasjon #inspiration

Shades of Summer

 • 12.04.2015 kl. 22:00

God kveld♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en koselig jentekveld hos Ida. Vi så på to Disney-klassikere - Hercules og Et Kongerike for en Lama! Deilig å bruke søndagen på slike ting! Nå må jeg skrive ferdig en norskoppgave som skal leveres inn klokka tolv, også skal jeg se om jeg finner meg noe å spise til kvelds.

På torsdag kjøpte mamma et øyenskyggepalett på Lindex. Sjekk alle de herlige fargene, a'! Her snakker vi virkelig Shades of Summer. Dette palettet finnes også i nude farger, men jeg har for det meste bare nude farger i øyenskygge, så det kan bli spennende å eksperimentere med litt ordentlige farger.

I tillegg er det også noen DIY's på siden som viser hvordan du kan legge litt ulike skygger. Genialt, eller? Jeg tror det kostet 99,- og det er jo ikke så ille for så mange farger!

Hva synes du om palettet?♥


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #øyenskygge #eyeshadow #shopping #summer #sommer #lindex

SKJØNNHET: 3 favorittbutikker

 • 12.04.2015 kl. 13:30

I samarbeid med Rabble

Heihei♥ I dag tenkte jeg å tipse dere om litt rabattkoder og salgsvarer dere kan få hos mine 3 favorittskjønnhetsbutikker. Det er jo så herlig med litt rabatt, og hos rabble.no kan du få rabattkoder og kampanjer som er perfekt for din handel. Ikke bare innenfor skjønnhet men også mote og andre butikker som CDON og Adams Matkasse. Sjekk ut alle de herlige produktene og rabattene du kan få hos blivakker.no, coverbrands.no og blush.no nedefor!

SJEKK RABATTKODENE HOS BLIVAKKER HER.
(100kr rabatt, opptil 75% rabatt, fri frakt)


1  |  8

SJEKK RABATTKODENE HOS COVERBRANDS HER.
(Opptil 80% rabatt, fri frakt)


1  |  8

SJEKK RABATTKODENE HOS BLUSH HER.
(Opptil 70% rabatt, fri frakt, neglelakk fra 49kr, billig sminke)

Annonselinker


1  |  7  |  8

Jeg skal ihvertfall kjøpe noen av disse godbitene, og kanskje bruke noen av rabattkodene!
Bruker du noen av produktene ovenfor? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #sminke #makeup
#rabatt #salg #rabble #coverbrands #blivakker #blush

10 tegn på at han LIKER deg!

 • 11.04.2015 kl. 20:30

Den siste tiden har det florert rundt på nettet om hvordan vi kan vite om enten han eller henne er en player. Men hvordan vet vi derimot at en gutt liker deg? Sjekk ut tipsene under og se om du kjenner igjen noen.

Blikkontakt og ansiktsutrykk
Hvis blikket deres ofte møtes er det er tegn på at følelsene dine er gjensidige. Det sies også at hvis gutten løfter øyenbryna så liker han deg.

Oppholder seg rundt deg og gir deg oppmerksomhet
Hvis dere er i en gruppe og snakker, kan det ofte hende at han gir deg ekstra oppmerksomhet når du snakker, eller ser på deg mens han skal si noe. Han lytter aller helst til deg, og gir deg sin fulle oppmerksomhet.


Smiler og tar seg i håret
Hvis han smiler til deg så og si hele tiden betyr det at han er glad når han ser deg, og også ønsker at du skal være glad, og dette kan være et tegn på at han liker deg. Han drar også ofte hånden gjennom håret.

Små-erter
Mange gutter flørter ved å små-erte og tulle litt med deg. Dette er ofte fordi han da får din oppmerksomhet uten å vise åpenlyst at han er interessert.

Tøffer seg
Gutter liker også veldig godt å tøffe seg foran den de liker, fordi de vil vise hva de duger til. Hvis han ofte ønsker å vise litt ekstra hva han kan foran deg, kan det hende at han er interessert.


Blir klønete og nervøs
Noen gutter blir også veldig klønete og nervøs rundt den de liker. De stokker litt om på ordene, og blir kanskje litt klønete på ting de ellers mestrer. Samtidig kan man noen ganger si litt dumme ting som man ellers ikke ville sagt.

Retter seg opp i ryggen
Man vil ofte virke attraktiv og innbydende, og det at man retter seg opp betyr ofte at man ønsker kontakt.

Han blir glad av å se deg
Man merker rett og slett på oppførselen og blikket at han blir glad rundt deg.


Blir sjalu eller prøver å gjøre deg sjalu
Hvis gutten ser deg sammen med en annen gutt, eller at du snakker om en annen gutt, kan han ofte bli grinete, eller prøve å være ekstra rundt deg for å vise den andre gutten at du er opptatt. Noen ganger kan han også snakke om andre for å prøve å gjøre deg sjalu.

Spør om du har kjæreste
Han kan spørre om du har kjæreste, for å sjekke at du ikke allerede er opptatt. Dette er ofte et tegn på at han er interessert.

Husk at alle oppfører seg forskjellig når de er forelsket, men hvis du kjenner igjen noen av disse punktene er det kanskje på tide å ta det neste steget? Lykke til!

Hva synes du om tipsene?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #gutt #gutter #forelskelse #tips #kjærlighet

TODAY'S OUTFIT: Gold Tiger

 • 11.04.2015 kl. 15:35


Heisann! Da var det lørdag igjen, og denne lørdagen har jeg faktisk ingen planer med noen. Det er lenge siden har jeg skjedd, hehe! Jeg fant ut at alle venninnene mine var opptatt i dag, så derfor har jeg bestemt meg for å ta meg en tur alene på senteret. Noen ganger kan det jo være greit å bare titte litt rundt alene også.

(Tusen takk til mamma som gadd å ta bilder av meg♥)

Denne jakka har jeg kun brukt 2 ganger eller noe, ettersom den er ganske spesiell. Jeg prøvde den helt tilfeldig ut med dette antrekket og synes det ble ganske stilig. Ganske annerledes også, og i lille Norge er ikke det helt akseptert føler jeg, men vet du hva, det driter jeg i. De som vil glane får bare glane, eller hva?

Været i går dro visst fort fra oss, for nå er det så tåkete og trist ute at jeg de aller fleste vil nok boltre seg inne. Men, jeg skal ihvertfall prøve å få litt ut av lørdagen selv om det for det meste blir alene.

Hva er deres planer for lørdagen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #helg #weekend

SHOE LOVE

 • 10.04.2015 kl. 20:00

Å fysøren jeg dør virkelig av å se på alle disse herlighetene! Sko er noe jeg er helt obsessed med for tiden, og jeg skulle gjerne hatt alle sko i hele verden (nesten ihvertfall). Av de nedenfor vurderer jeg faktisk å kjøpe enten 3 eller 4, men sånn ellers elsker jeg alle de andre også. Jeg vil ikke si at jeg trenger flere sko, men en kvinne får aldri nok sko - er det ikke det man sier?

1   |   2   |   3   |   4   |   5   |   6   |   7   |   8   |   9

Var det noen av disse som falt i smak? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #sko #shoe #shoes #hm #shopping

PERFUMES

 • 10.04.2015 kl. 15:00

"You are never fully dressed without perfume!"

Litt gode dufter sa du? Fy søren jeg klarer bare ikke holde meg unna parfymer og body mist'er: 1. Duftene er jo bare helt herlige, 2. Flaskene er som regel supersøte! 3. Hvem kan holde seg unna dette? Det har bare samlet seg opp til å bli masse herlige dufter, og tro meg - det blir nok flere! Faktisk, så samler jeg på parfymeflakser - har ikke hjerte til å kaste dem, hehe.

Så dere premieren av en ny sesong av bloggerne i går? Det gjorde jeg! Jeg falt litt av forrige sesong, men vil prøve å få med meg denne sesongen. Synes det er spennende å følge med på, og det er vel alles bloggers drøm å ende opp der, eller? Nei jeg vet ikke, men selvfølgelig, de fleste bloggere ønsker vel å kunne leve av bloggen, eller hva?

Samler du på parfyme? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #perfume #parfyme #victoriasecret #VS #bodymist

TODAY'S MILITARY OUTFIT

 • 09.04.2015 kl. 15:30

Hallo der!♥ Aah, for en deilig dag det har vært til nå! Da jeg kom på skolen fikk jeg vite at vi kunne dra med en gang vi ble ferdig med en oppgave, så du kan tro at jeg jobbet effektivt, hehe :) Derfor dro jeg fra skolen klokken elleve, før jeg dro til ei venninne på en annen skole og var der litt ettersom hun hadde lunsj og fritime. Så deilig å slutte tidlig!

I tillegg er det jo så utrolig deilig vær i dag! Nå merker jeg at sommeren smyger seg innpå, selv om det ennå er en stund til. Allikevel sier jeg ikke nei takk til litt sol og varme i April.

Denne jakka kjøpte jeg for flere år siden på H&M, men den er fortsatt ikke oppbrukt - har egentlig brukt den ganske lite. Allikevel er jo dette noe noe som absolutt er et must, og militærfarge går jo av og på moten hele tiden. I tillegg kan det gjøre et hvert antrekk litt mer "rocka/ chill". Bare se for dere dette antrekket uten jakka!

Hva har dere gjort i dag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #clothes #militær #skole

NELLY FAVS

 • 08.04.2015 kl. 15:00

Annonselinker

Heihei! Som sikkert mange av dere har fått med dere pågår det nå et stort salg på nelly.com. Jeg måtte selvfølgelig sjekke ut utvalget, og fant masse jeg ilkte. Nedenfor har jeg samlet mine favoritter, både av kjoler, sko og treningstøy! Håper dere også finner noe dere liker :) 


1  |  2  |  3

1  |  2  |  3  |  4

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6

1  |  2  |  3  |  4

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7

Fant du noe du likte?


_______________________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #nelly #shopping #salg #sale #trening #traning

TODAY'S OUTFIT: Mint Green Details

 • 07.04.2015 kl. 21:20

Heisann kjære lesere! Hoho, nå føler jeg meg virkelig superbra! Har hatt en finfin dag i dag til å være første dag etter en ferie. Startet dagen på skolen, noe som selvfølgelig ikke er dagens høydepunkt, men jeg overlevde. Da jeg kom hjem tok jeg litt antrekksbilder til dere som dere ser nedenfor, før jeg laget meg litt middag og slappet av før jeg dro på trening.

Nå sitter jeg her og skal ta meg en velfortjent dusj, før jeg spiser og må jobbe med en oppgave som skal leveres i dag. Alt kom som et pang på skolen i dag med masse oppgaver som skal leveres. Det er alltid slik rett etter påskeferien, men i mai og juni går det nedover med ting å gjøre uten om evt. eksamen/tentamen.

I dag kjørte jeg på med litt mintgrønne detaljer, og min pastellrosa vårjakke. Det er ikke ofte jeg drar fram det mintgrønne, selv om jeg egentlig er ganske glad i denne fargen. Både veska og halskjedet er tatt fra mammas klesskap, men tydeligvis kunne jeg få veska, noe jeg selvfølgelig ikke sier nei takk til! Elsker også disse skoene, de er gode å gå i pga. god demping og høyde både bak og foran (de er fra nelly).

Hvordan har deres dag vært?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #clothes #klær #mintgrønn #bilder #foto

Training Inspo

 • 07.04.2015 kl. 15:00

Hei dere! Nå som påsken er over, tror jeg flere av oss trenger litt påfyll med motivasjon på treningsfronten. Jeg har fått trent en del denne uka, men kostholdet derimot har nok gått litt ut fra det vanlige. Påsken og julen blir jo alltid litt sånn, men nå kommer vi inn i hverdagen igjen, og da kommer vi fort inn i de vanlige rutinene. 

For dere som derimot ønsker å begynne å trene, så er det en perfekt tid nå! Det går mot sommeren, og du kan både bruke ute- og inneområdet, og prøve å finne ut hva du liker. Jogging/gåing, hjemmetrening, trening på treningsstudio, gruppetimer, boksing osvosv. det finnes så mye å velge mellom. Og alle treningøkter trenger ikke vare 60-90min, det kan godt kun bare 20-30min - iltt er bedre enn ingenting :)

Er du klar for en ny uke? :D 


______________________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #training #kosthold #motivasjon #motivation #inspiration #inspo #inspirasjon

UKEN SOM GIKK #2

 • 06.04.2015 kl. 19:30

Ukens oppskrift
Skolebrød, mmh, disse er så gode! Sjekk ut oppskriften HER.

Ukens nedtur
Altså, jeg har vært i "den uka i måneden" denne uka, og det er klart at jeg da blir litt ekstra emosjonell og tankefull, så sånn sett har nok dette vært forrige ukes nedtur.

Ukens opptur
I det store og hele var helt forrige uke en opptur fordi det var påske! De største minnene jeg kommer til å ha fra denne påsken vil nok være maling av egg med flotte venninner, joggeturen jeg hadde på onsdag og jentekvelden jeg hadde på fredag.

Ukens outfit
Her klarte jeg ikke å velge mellom de to antrekkene jeg postet sist uke, så la til begge, hehe!

Ukens sang
Det er alltid like vanskelig å velge en sang, men jeg tror jeg går for Runaway (U & I) av Galantis.

Ukens instabilder
@vildesinspiration
(følg meg, så følger jeg deg).

Ukens styggeste bilder
Er jeg ikke deilig? Haha!

Hvordan var deres forrige uke?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #uke #påske #easter #outfit #antrekk #mote #fashion #mat #food #oppskrift #instagram

10 ting gutter skulle ønske jenter visste

 • 06.04.2015 kl. 13:00

Jeg kom over denne videoen litt tidligere i dag, og syntes den var genial! Det vil selvfølgelig alltid variere fra person til person hva man liker, men ettersom han er en gutt tror jeg han vet bedre enn oss jenter om hva de ønsker. Så, jeg tenkte å dele tipsene fra denne videoen her!

1. De bryr seg ikke om thigh gap. De forstår ikke greia, og ser ikke meningen med hvorfor jenter absolutt skal ha det. Altså, kan du se for deg en gutt si: "Åh, jeg liker virkelig den jenta, men hun har ikke thigh gap!"... nei.

2. De kommer til å se på porno. De ser ikke på det som å være utro, det er bare noe de gjør.

3. De liker at du spiser! De liker virkelig ikke når du iløpet av én dag spiser en halv salat og en brødskive. De ønsker at du skal få i deg de næringsstoffene du trenger, og liker så mye bedre at du spiser en burger eller en pizza, enn en halv salat.

4. Hvis de kommer bort og prater med deg må du gi dem noen tegn. Hvis du er uinteressert, så ikke gjør noe, hvis du derimot er interessert og ikke viser noen tegn så skjønner de det virkelig ikke, og gir opp.

5. Hvis du ikke kommer overens med vennene hans, kommer ikke forholdet til å vare. Mange gutter syntes det er viktig at du kommer overens med kompisene deres, ellers kan det hende at forholdet ikke varer.

6. De liker ikke når jenter spiller dumme. De kommer bare til å tro at du er dum, og ønsker ikke å ha en farsrolle over deg og lære deg om verden. Bare vær ærlig om hva du kan og ikke kan.

7. Ikke prøv å gjøre de sjalu ved å snakke om andre gutter. Hvis du liker en gutt, så gi all din oppmerksomhet til han, ikke prøv å gjøre de sjalu ved å snakke om andre gutter. Selvfølgelig blir de sjalu, men de kan da tro at du ikke er interessert, og det vil du vel ikke?

8. De liker at du kan lage mat! De ønsker ikke at du skal gjøre alt på kjøkkenet, men hvis du kan lage mat er det absolutt et pluss.

9. Ikke spill for "hard-to-get". Det kan funke hvis du bruker det litt, men det kan gå over til grensa til at de føler at du er frekk eller uinteressert, og da vil de ikke ha noe med deg å gjøre.

10. Ikke slutt en diskusjon med ordet "greit!". Hvis du sier dette, eller plutselig "ok, greit, jeg føler meg bedre nå!", vil det bare gjøre situasjonen verre for guttene. Prøv heller og si at du trenger en liten pause og at dere kan snakke om det senere.

Hvis dere likte innlegget så kommenter eller del det gjerne! Hva synes du om tipsene?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #gutter #jenter #kjæreste #flørting #tips

Ukens blogg #16 + ny påmelding

 • 05.04.2015 kl. 20:00

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Ukens blogg ble Marthe Schanche som er født i 2000 og er fra Brønnøysund! Hun blogger om det som interesserer henne, hverdagen, mote, meninger og følelser, skjønnhet og masse mer! Bloggen hennes er veldig inspirerende, og er en blogg du kan titte innom i ny og ne :)


Trykk på bildet for å komme til bloggen. Sjekk ut kategorien "Ukens blogg" for å se tidligere vinnere. 

Vil du være med i neste runde? (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #anbefaling #tips #ukensblogg #antrekk #outfit #bloggvurdering

Oh Sunday, you treat me well

 • 05.04.2015 kl. 17:30

Ah, noen søndager er bare så deilige! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en joggetur, noe jeg selvfølgelig ikke angrer på. Man kan ofte angre på at man ikke trente, men man angrer veldig sjeldent på at man trente - husk det! Gleder meg til sommerferien; da skal jeg prøve å få gått masse turer :)

OPPSKRIFT PÅ SUNNE PANNEKAKER HER.

Hvis jeg hadde vært litt smart nå, så hadde jeg jobbet med litt skolearbeid som jeg trenger å få unnagjort, men motivasjonen min er langt ifra på topp, så det er veldig vanskelig å starte. Om bare en time kommer også venninnene mine slik at vi kan øve til en Kafékonsert vi skal synge på, som er til torsdag. Vi har øvd svært lite, så vi må bare stå på i dag!

Akkurat nå har jeg nettopp kost meg med noen sunne pannekaker. De er så sick gode, og jeg erstatter dem med glede med de "usunne" variantene, selv om man må få kose seg med de innimellom også!

MELD DERE PÅ UKENS BLOGG SOM BLIR KÅRET I KVELD HER!


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #food #oppskrift #pannekaker #trening #traning #pancakes #søndag #sunday

PÅSKEAFTEN

 • 05.04.2015 kl. 14:30

Heihei!♥ Hvordan var deres påskeaften? Min var bare fylt med TV-titting og påskeegg. Først så jeg på 60 år med Eurovision Song Contest. ESC er noe jeg alltid har likt, ettersom jeg har vokst opp med det. Etter dette så jeg på filmen Dum og Dummere som gikk på TV2 Humor - hadde faktisk ikke sett den før, men selvfølgelig var den like bra som alle sier! Jeg avsluttet så lørdagen med å se Harry Potter og ildbegeret; aah, bare elsker Harry Potter-filmene!

Jeg kjøpte påskeegget mitt allerede på onsdag, men jeg sparte det meste til i går, og har fortsatt noen godtebiter igjen. Det er så kjipt å tenke på at påskeferien nå snart er over, men jeg kan jo trøste meg med at snart kommer mai, og da er det fullt av fridager! Også går det superfort til sommerferien er her, noe som egentlig er helt sykt å tenke på.

Har du kost deg med påskeegg i påsken?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #påske #easter #ferie #påskeegg #påskeaften

Påskenegler

 • 04.04.2015 kl. 19:30

Heisann!♥

Nå har jeg nettopp sett den aller siste filmen av Shrek, ettersom den gikk på TV. Har sett alle de andre, men akkurat denne hadde jeg helt glemt bort. Haha, gud, den var sykt bra, men også utrolig trist, og ettersom jeg er så utrolig følsom når det kommer til filmer, så endte det i tårer! Jaja, sånn går det når Vilde ser på film. 

I stad var jeg som nevnt i forrige innlegg en tur i byen. Der dro venninnen min en tur på Starbucks for å kjøpe seg frokost, før vi gikk til Candy World hvor jeg skulle kjøpe et eget påskeegg til foreldrene mine. Til slutt tok vi oss også en tur innom H&M, hvor jeg endte opp med å kjøpe en magetopp og et deksel til tilsammen 105kr! Ikke dårlig, hva?

På neglene ovenfor har jeg faktisk brukt løst glitter. Såvidt jeg husker har jeg ikke prøvd dette før, men det funker helt greit selv om det er litt vanskelig å dekke neglen helt. Glitteret er fra Ciaté og heter Prima Ballerina, og den gule lakken heter Big Yellow Taxi.

Hva har dere gjort i dag? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #nails #nailart #neglelakk #nailpolish #skjønnhet #beauty #påske #ciate

PÅSKEFROKOST

 • 04.04.2015 kl. 13:30

God morgen!♥

...eller ikke helt morgen akkurat, men det er ikke så alt for lenge siden jeg satt og spiste frokost. I dag laget jeg påskefrokost, med både eggehakk, bacon, rundstykker og godt pålegg. Dette er frokost vi så og si aldri har - kanskje 3 ganger i året, så når vi først har det er det virkelig luksus! Det var virkelig en superflott frokost å starte påskeaften med.

Det er ikke sånn at vi feirer påskeaften her, men jeg syntes allikevel det er koselig å gjøre litt ut av det - spesielt siden det er ferie, hoho! I dag går det jo også masse filmer på TVen, noe jeg alltid tror jeg kommer til å se på, men ender opp med å kanskje se 15min av én, haha!

Planen for i dag er å ta seg en liten tur ut, kanskje for å kjøpe et lite påskeegg til moren min, og fordi ei venninne skulle en tur på Subway. Sånn ellers er det vel ikke så mye som står for tur, dessverre.

Hva gjør dere på påskeaften?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #påske #påskeaften #easter #mat #food #frokost #breakfast #bacon #egg #påskemorgen #bilder

TODAY'S OUTFIT: Neon Green

 • 03.04.2015 kl. 20:00Heihei skjønne lesere♥

Nå sitter jeg og koser meg med noen venninner. Vi har vel ingen andre planer enn å spise, snakke og finne på litt andre ting. Nå som det er påske er jo alt stengt, så det er ikke så mye å finne på, selv om det trossalt har gått ganske fort til nå! Når skolen starter opp igjen står det ganske mye skolearbeid på planen, i tillegg til at jeg og noen venninner skal opptre på en Kafékonsert her i Drammen.

Ah, hvor deilig er det vel ikke å kunne gå i skjørt, høye hæler og bruke så friske farger? Jeg merker at våren virkelig er her, men hvis jeg skulle brukt dette antrekket ute måtte jeg nok tatt på strømpebukse. Men; nå går det superfort til sommeren er her, og da, da, kan vi gå ute i sommerkjoler, bikinier og bade og sole oss dagen lang! Flere enn meg som gleder seg til det? :D

Hva har du gjort i påsken til nå?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #påske #easter #sommer #vår

Stay Open Minded

 • 03.04.2015 kl. 13:00

Heeisann!♥ Langfredag er her, og jeg er sikker på at mange av dere er på hytta deres eller et annet sted. Jeg sitter derimot hjemme og finner på litt her. Akkurat nå skal jeg dra og trene, og i kveld skal jeg ha jentekveld!

Hvor søt er ikke denne boka!? Kjøpte den for under 10kr på Søstrene Grene! De hadde tre andre - to i rosa og en i lilla. Kjøpe en av de rosa også hvor det stod "Embrace Your Life". Jeg skriver egentlig veldig sjeldent i notatbøker, men hallo, de er jo så søte - hvem kan vel gå fra denne boka?

Sitatet som står på den er også nydelig synes jeg. Det er viktig å komme med egne meninger, men man må også være klar over at det finnes andre synspunkter på en sak også. Da vet man at alle ikke trenger å være enig i akkurat det du sier, og at man selv kan ta feil innimellom.

Hva synes du om notatboka?♥


Oppskrift på skolebrød

 • 02.04.2015 kl. 19:30

OPPSKRIFT PÅ SUPERGODE SKOLEBRØD

Grunndeig:
50g gjær
4dl romtemperert melk
1/2ts salt
1/2ts kardemomme
3/4dl sukker
2 egg
1kg hvetemel
125g mykt/smeltet smør

Fyll:
1 pakke vaniljekrem
melisglasur (2 eggehviter, ca.300g melis)
kokosmasse

SLIK GJØR DU:
1.
Løs gjæren i romtemperert melk. Tilsett salt, kardemomme, sukker og egg.
2. Bland i hvetemelet og det myke smøret vekselvis. Prøv deg frem med melet, noen ganger trenger du mindre/mer enn oppskriften tilsier.
3. Arbeid deigen smidig og blank og la den heve i vannbad med kjøkkenhåndkle/plast over i ca.1time (kortere/lengere) ut ifra hvor mange boller du ønsker.

4. Trill ut boller og legg på bakepapir på stekeplate. Trykk dem godt ned i midten, og la de heve i 20min.
5. Legg en spiseeskje vaniljekrem midt på hver bolle og stek skolebrødene midt i ovnen.

6. Avkjøl bollene. Rør sammen melisglasur og smør det på bollene, og dypp bollene i kokosmassen.

Disse bollene ble suuupergode, og jeg anbefaler alle å prøve de ut! Jeg valgte også å fryse noen ned, ettersom jeg fikk 24stk, og de mest sannsynlig ellers villet tørket ut. Disse er perfekt både i bursdager, jentekvelder, selskaper, eller bare til hverdagskos.Skal du prøve ut disse?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #mat #recipe #food #kaker #skolebrød #skoleboller #påske

OUTFITS OF MARCH

 • 02.04.2015 kl. 14:00

1: ROCKY FASHIONISTA

2: SUNNY FLOWER

3: STREET STYLE

4: #170315

5: AZTEC SKIRT

6: PINKY PASTEL COAT

7: YELLOW PASSION

Hvilket antrekk likte du best fra mars? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #ootw #ootm

Påskejogging

 • 01.04.2015 kl. 16:51

Halloisen alle sammen!♥ Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra en deilig joggetur! Jeg var virkelig grinete før jeg kom meg ut på joggetur, men til slutt fikk jeg dratt med ræva ut på en tur! Gjett om jeg ikke angrer. Det var utrolig deilig, og jeg hadde glemt hvor fint det kunne være å jogge når sola skinner.

Det ble en tur på ca. 9-10km på 75 min. Jeg måtte også stoppe opp noen ganger for å ta noen bilder. Det er virkelig superfint der jeg jogger, men gleder meg til all snøen er borte slik at det ihvertfall blir litt lettere.

Jeg er ikke så veldig begeistret for jogging, og det er ikke så ofte jeg kommer meg ut på en tur uten om i sommerferien. Derfor blir jeg ekstra stolt når jeg først kommer meg ut på denne tiden av året. Nå føler jeg meg superglad, og all slapphet og surhet fra i stad er borte - og det med litt trening!

Har du tatt deg en påskejoggetur?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #jogge #trening #jogging #påske #easter #ferie #traning #foto #bilder #skog

Innkjøp fra ebay

 • 01.04.2015 kl. 12:30

Heisann♥

Jeg skal innrømme at det er litt for lett å bli bitt av ebay-basillen. Det er jo helt latterlig billig der, og hvem faller vel ikke for det? Det negative kan vel være at det noen ganger kan ta lang tid, men som regel er det alltid verdt det!

Her kan dere altså se mine siste ebay-innkjøp. I tillegg har jeg også kjøpt noen gaver, men de kan jeg naturligvis ikke vise her.

STEMPLER
Disse har blitt veldig inn i det siste, og selvfølgelig måtte jeg også skaffe meg noen! Hvor fine er vel ikke de å ha når sommeren kommer? Gleder meg til å teste de ut!

DRIKKEFLASKE
Denne er såå søt, og jeg kan love dere at jeg skal bestille den i flere farger!
PS: Det følger ikke med drikke i flaska.

PEEL OFF BASE COAT
Dette er en basecoat du f.eks kan ta rundt neglen i tilfelle du søler mens du gjør ulike negledesign.

HALSKJEDE
Aah, hvor lekkert er ikke dette smykket? Det finnes 37 ulike til kun 20-55kr/stk, så sjekk ut om du finnet et du liker!

Likte du noen av innkjøpene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #beauty #skjønnhet #ebay #innkjøp #newin #new #halskjede #stempel

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no