hits

Saturday Selfies

 • 30.04.2016 kl. 17:56


Hallo dere, liten oppdatering denne lørdagen! Nå skal jeg løpe ut døra på bursdagen til venninna mi - håper på at det slutter å regne før det blir mørkt så jeg får tatt litt antrekksbilder, for så bra som jeg føler meg akkurat nå har jeg ikke følt meg på lenge! Sykt digg, så nå skal jeg bare ha en skikkelig bra kveld med mine bestevenninner :-D Ha en fin lørdag!

Hva skal dere idag?

April Favourites

 • 29.04.2016 kl. 16:23

Mai er like rundt hjørnet, og april er da altså over! Skal ikke snakke om hvor fort tiden går, for blir bare helt satt ut over det, haha. Nå tenkte jeg å vise dere denne månedens favoritter hos meg - da blant skjønnhet og mote!


Foundation fra REVLON (farge: 150 BUFF) - HER
En foundation som holder huden matt, dekker godt, og har perfekt farge for huden min!


Primer fra REVLON - HER
Det at sminken min nå holder bedre enn før kan også ha noe med denne primeren å gjøre. Veldig fin å påføre under sminken!


Øyenskygger fra Maybelline - HER
Elsker dette palettet, så utrolig mange fine farger og kombinasjoner! Holder også veldig bra. Anbefales :-D


Parfyme av One Direction, You & I
Denne dufter skikkelig godt, og se så søt flaske!


Hvite sandaler fra nelly.com - utsolgt
Overraskende gode å gå i, og se så utrolig nydelige! Uæææh♥


Halskjede fra Ebay - HER
Superfint halskjede som kan piffe opp et hvert ellers kjedelig antrekk.


Deksel fra Ebay - HER
Digger dette dekselet, skikkelig stilig, eller hva?

Har du noe av dette? :-D

ANTREKK: Snekkerbukse

 • 28.04.2016 kl. 18:58

Halloisen! Er det mulig, er klokka bare sju!? Denne dagen har gått sykt treigt; både på jobb fra 0730-1500, og tida jeg har vært hjemme. Nå har jeg hvertfall fått tatt litt antrekksbilder og vært på trening, og nå skal jeg ta en dusj før jeg tenker å slappe av. På tirsdag fikk jeg strøket litt merker på russebuksa mi, woopwoop, gleder meg til å få brukt den! Jeg er jo lærling i år, og går ikke på skole, så derfor blir ting litt annerledes. Skal allikevel prøve å få til noe med venninner, og få brukt den litt.


Nå gleder jeg meg masse til helg igjen, og det er faktisk bare 4(!) arbeidsdager igjen før det er langhelg, wii! Om en uke skal jeg på tusenfryd med gode venner, noe jeg gleder meg supermasse til!!! Denne helga skal jeg i bursdag til Ruth, med to andre venninner, noe som sikkert blir veldig kos♥

Hvordan har deres dag vært? :-D

8 ting menn ikke forstår med kvinner

 • 27.04.2016 kl. 20:57

Det er mange ting menn ikke forstår med oss kvinner. Det er selvfølgelig veldig individuelt og forskjellig fra person til person, og jeg sier ikke at dette er en fasit, men i mange tilfeller kan dere nok kjenne dere igjen i punktene nedenfor!

Kilde: side2.no HER.

1. Lange samtaler
Vi jenter overanalyserer alt og kan ha lange samtaler om alt mulig rart som menn derimot hadde snakket om i 5min.

2. Klesstørrelser
Altså, det er nærmest umulig å si at man kun er én størrelse, fordi det er så utrolig opp og ned fra butikk til butikk, fra topp til topp og alt! Menn har ikke alltid så mye opp og ned med alle mulige størrelser, og slipper å prøve en genser i fire ulike størrelser for å se hvem som er best.

JENTER gjør mye som gutter ikke forstår.

3. Frykt for å bli angrepet
Vi kvinner er ofte redd for å bli angrepet, spesielt etter det har blitt mørkt. Ikke alle, men i stor grad er nok kvinner reddere for dette enn menn. Det er godt mulig menn forstår det i teorien, men i praksis skjønner de ofte ikke redselen i praksis.

4. Shopping
Hallooo, shoppiiing!!! Vi kvinner kan plutselig ville bruke flere tusen på et par sko som vi nesten aldri kommer til å bruke, mens menn rister på hodet og blir oppgitt over oss. Aner ikke hvorfor det er sånn, men merkelig nok er vi kvinner stort sett mye mer glad i shopping enn menn.

5. Mensen
 
Gutter kan være så søte og støttende de vil når vi har mensen, BUT THEY WILL NEVER UNDERSTAND THE PAIN! The struggle is real! Haha, så, la oss alle bare satse på en gutt som en supersøt og holder kjeft når vi har mensen :-D

6. Pupper i veien
Nå er det veldig forskjell på puppestørrelsen til oss kvinner, men for mange er de veldig i veien. Det er selvfølgelig også mange fine ting med pupper, men de er i veien når vi trener, ligger på magen, vasker osv.

7. Grining av rørende TV-klipp
Mange kvinner kan gråte av de rareste ting, enten det er en rørende, morsom eller trist scene på TVen. Noen ganger gråter vi uten at det er noe til og med. Japp, det er egentlig litt rart.

8. Smykker og flash tattoos
Gud, jeg aner ikke hvor mange ganger kjæresten min har irritert seg over ringene og generelt smykkene mine - de er jo bare i veien, haha! Og disse flash tattoosene er ihvertfall merkelige greier...

Kjenner du deg igjen i noe, eller har noe mer å tilføye?

17.mai-tre

 • 27.04.2016 kl. 16:56

Hei dere! Idag har jeg utført en aktivitet med barna i barnehagen hvor vi lagde 17.mai-trær! Jeg tenkte å tipse dere om det samme så dere kanskje kunne bli litt inspirert til å gjøre noe lignende selv. Dette hadde sikkert vært veldig fint å male selv også, kanskje med noen enklere farger, og henge opp et sted hjemme. Hvis du har barn selv kan det jo også være koselig å gjøre med dem :-)

DU TRENGER:

- A3-ark

- Maling

- Pensler

- Noe å ha maling i/på (jeg brukte papptallerkener)

- Små brusflasker

Start først med å male et tre, før du går videre til å dyppe bunnen av brusflaska ned i maling, for så å ta det på arket. Ettersom det snart er 17.mai brukte vi her rødt, hvitt og blått. La det så tørke, og heng opp hvis du ønsker :-)

Kommer du til å prøve dette?

OMELETT

 • 26.04.2016 kl. 17:09

Gjett hvem som nettopp har kost seg med en skikkelig god omelett til middag! Som regel når jeg lager omelett kaster jeg bare to egg oppi stekepanna og slenger på noen fiskepuddingskiver. Nå bestemte jeg meg heller for å tilsette litt mer så det ble litt mer spennende og mye mer mettende.

3 egg - 3 skiver fiskepudding - kokt brokkoli - 1/3 paprika - 3 skiver ost - valgfritt krydder

Det jeg gjør er rett og slett å knuse tre egg oppi en liten stekepanne, og tilsette fiskepudding, paprika, brokkoli og ost. Så skrur jeg ned varmen på plata og legger et passende lokk over i et par minutter. Strø så litt valgritt krydder/salt over omeletten. Ta-da, dagens middag er klar!

Liker du omelett? :-D

Ny header

 • 25.04.2016 kl. 15:00

Føler at jeg kommer med overskriften "Ny header" hver sesong, så her har vi da vår/sommer headeren. Hvem vet, kanskje blir det byttet ut enda en gang i sommer. Jeg var ihvertfall veldig klar for å fjerne headeren med snø i bakgrunnen, for nå er jeg ferdig med det! Håper dere også liker den nye headeren, så kan vi få et lite, nytt, friskt preg på bloggen.

Likte du den nye headeren?

My Weekend...

 • 24.04.2016 kl. 19:39

Da var det visst allerede søndag kveld og jeg er nå tilbake på vei hjem fra gjøvik. Det er helt sykt, føles ut som jeg nettopp skrev her at jeg akkurat var kommet til gjøvik. Jaja, nå skal jeg slappe av på hjemturen, og tenke på den herlige helga jeg har hatt! Har gjort egentlig ganske lite nyttig, men jeg må lære meg at man ikke absolutt må gjøre noe nyttig hele tiden. Det at jeg har slappet av denne helga belønner seg forhåpentligvis neste helg.

På fredag lagde vi pizza og slappa av. Ble ganske tidlig natta på oss begge siden vi var så slitne etter uka. På lørdag var det grillfest med en del ukjente folk, ganske koselig og alltid like moro å le av de som har det ekstra gøy med litt for mye i blodet!

Idag bestemte jeg og Lars oss for å ta en tur ut å spise, hvor vi endte opp på restauranten Salt & Pepper - veldig mye spennende og god mat, anbefales :-D

Har dere hatt en bra helg?

OUTFIT: Spring Feelin'

 • 23.04.2016 kl. 21:43


God kveld dere! Da var faktisk lørdagen snart over, og egentlig har jeg ikke gjort noe særlig nyttig for dagen. Jeg startet dagen med å ligge lenge i senga, før jeg og Lars stod opp for å ta oss en dusj og spise frokost. Litt etterhvert fant vi ut at vi skulle gå ut og spise, noe som endret seg da de han bor med skulle få besøk og grille. Så nå er huset fylt med litt ukjente mennesker, og jeg sitter her og blogger - wow, skikkelig sosial! Neida, skal gå ut igjen med en gang jeg trykker publiser... som blir nå! Håper dere har hatt en fin lørdang :-D

Hva har dere gjort idag?

Pizza and Chill

 • 22.04.2016 kl. 21:36


Heisann dere! Nå har jeg kommet meg opp på gjøvik til kjæresten, wii! Idag fikk jeg sitte på med besteforeldrene mine opp fordi de skulle oppover den veien i helga. Helt greit for meg, selvom jeg liker tog like så godt med tanke på at det er nett der og ganske behagelig, hehe! Uansett, nå har vi nettopp laget pizza - ok, jeg innrømmer at det var ferdigbunn men lenge leve latskapen. I tillegg er dette et hus med fire gamer-dudes, og de eier verken mel eller andre bakevarer. Så, nå sitter vi og ser på en av de som bor her game, og senere skal jeg og Lars sikkert kikke på en film.

Hva gjør dere ikveld? :-D

4 nye kjoler

 • 20.04.2016 kl. 21:51

DAISY DRESS, 799KR

SWING FRILL COTTON DRESS, 199KR

MOONCHILD JAPANESE DRESS, 499KR

ORGANZA BROCADE DRESS, 209KR (349KR)

Woho, da var 4 nye kjoler som jeg kjøte på salg på nelly.com forrige uke, i boks! Jeg kan ikke si at jeg er superfornøyd med kjolene, men de var helt greie, og jeg kommer nok ikke til å bytte dem inn igjen, hehe :-D Innså plutselig nå at mitt forrige innlegg het "4 nye mummikopper", mens nå kommer jeg med "4 nye kjoler" haha! Ser hvertfall frem til å kunne bruke disse kjolene og orke å prøve de med litt sko også. Har vært på jobb fra halv ti til kvart på åtte idag, så nå skal jeg bare bruke resten av kvelden på å slappe av.

Likte du noen av disse kjolene? :-)

4 nye mummikopper

 • 19.04.2016 kl. 17:00


Hattifnatter - Fuzzy - Stinky - Fjomsedyret
(Sjekk ut alle mummikoppene HER)

Jabadabadoo, gjett hvem som er superglad over de fire nye mummikoppene i skapet! MEG! Haha, venninna mi var på båten for litt siden hvor det tydeligvis var veldig billig for mummikopper. Så for 520kr fikk jeg fire mummikopper, noe som vanligvis ville blitt 800kr i Norge.

Jeg skjønner godt at mange ikke ser poenget i å samle på disse koppene, og jeg aner virkelig ikke hvorfor jeg gjør det selv. Allikevel er de jo ganske unike, fine å se på og har veldig mange forsjellige farger (hvis du kjenner meg, vet man at jeg elsker farger!). Gleder meg til jeg kan flytte for meg selv og skaffe en egen plass til disse koppene hvor de kan være synlige, haha :-D

Liker du mummikopper?

OUTFIT: College Jacket

 • 18.04.2016 kl. 19:30


Nok en antrekkspost i sikte på denne bloggen - jaja, håper det er inspirerende ovenfor irriterende for deres del! Synes personlig det er godt å kunne gå tilbake i arkivet mitt med antrekksbilder hvis jeg er litt tom for idéer. Gjorde faktisk det her om dagen, hvor jeg gikk ett helt år tilbake - helt utrolig hvor fort tida går, med tanke på at det føltes ut som jeg nettopp hadde tatt noen av bildene. Er det bare meg som virkelig ikke skjønner at vi allerede er i april!? Altså, hodet mitt tror fortsatt vi er i februar. Neihuff, denne tiden går aaalt for fort!

Synes du antrekksposter er inspirerende?

Uken som gikk

 • 17.04.2016 kl. 19:00

Ukens opptur:
Denne ukens opptur må nok bli at jeg har vært så utrolig motivert for trening! På tirsdag var jeg jo på årets første joggetur ute, noe som førte til at jeg ble ekstremt støl. Allikevel var jeg helt klar for 1 time og 45 minutters trening på onsdag. Derimot tok jeg treningsfri på torsdag, noe jeg tror var litt lurt, hehe :-)

Ukens antrekk:

Ukens lættis:
Det må ha vært igår da jeg fikk tatt et helt utroolig stygt bilde av meg selv, haha! Herregud, det var virkelig priceless.

Ukens innkjøp:
Fredag kveld tok både jeg og mamma en titt på kjolesalget på nelly, hvor mamma fikk kjøpt seg 3 nye kjoler, og jeg 4. Så nå gleder jeg meg til neste uke, hvor disse kan komme i posten.

Ukens sang:
Bara få va min själv - Laleh

Ukens foto:

Hvordan har deres uke vært?

Miss Independent

 • 17.04.2016 kl. 12:54

God morgen dere! Det vil si, jeg stod opp for en time siden, og til nå har jeg ikke gjort så veldig mye mer fornuftig enn å ta litt bilder og blogge. Denne boka, "Miss Independent" av Eirín Kristiansen, kjøpte mamma igår. Jeg har vel hørt smått om den, men har ikke tenkt på å lese den ettersom jeg aldri leser. Derimot nå som har jeg kikket litt i boka har jeg funnet ut at jeg må lese den. Den virkelig utrolig inspirerende og det er også bilder i den noe som gjør den mer interessant.

Idag er planene å øvelseskjøre for første gang, hjelp! Jeg var på grunnkurs like før jul, og endelig har jeg fått bestemt meg for at skal jeg øvelseskjøre. Det blir faktisk skikkelig spennende merker jeg, og jeg håper ihvertfall jeg ikke er helt elendig, hehe.

Har du lest denne boka? :-)

White Blazer Outfit

 • 16.04.2016 kl. 18:18

God kveld dere! Dette tror jeg har vært en av de mest avslappende og behagelige lørdagene på lenge. Jeg ble vekket av pappa klokka ti fordi han skulle si meg noe, det stoppet meg derimot ikke fra å ligge i senga til tolv, hehe! Da jeg kom meg opp av senga satt jeg faktisk på Snehvit og de syv dvergene, herregud for en søt film! Etter det prøvde jeg litt klær, ettersom inspirasjonen min plutselig poppet opp. Nå starter snart bursdagen til venninna mi - noe som sikkert bare blir en ganske avslappende kveld med spising, snakking og litt titting på Sex and the City.


Hva skal dere ikveld? :-D

53 Disney Classics

 • 15.04.2016 kl. 22:46

For en stund tilbake gjorde jeg et impulskjøp på denne samlepakken med 53 herlige disney-klassikere. Den kostet originalt 2500kr, og da den var på salg med 25% rabatt klarte jeg ikke stå imot. Altså, hallo, hvem elsker vel ikke disney? Denne samleboksen er så elsk, og jeg kjenner jeg nesten blir i godt humør bare av å bla i den og se på bildene, haha!
Denne samleboksen kan du få kjøpt HER.

Hvis du er nysgjerrig på hvilke filmer denne boksen inneholder:

1: Snehvit og de syv dvergene (1937) - 2: Pinocchio (1940) - 3: Fantasia (1940) - 4: Dumbo (1941)
5: Bambi (1942) - 6: Saludos Amigos (1942) - 7: Donald møter nye venner (1945) - 8: Make Mine Music (1946)
9: Gøy og gammen (1947) - 10: Melody Time (1948) - 11: The Adventures of Ichabod and Mr. Toad (1949)
12: Askepott (1950) - 13: Alice i Eventyrland (1951) - 14: Peter Pan (1953) - 15: Lady og Landstrykeren (1955)
16: Tornerose (1959) - 17: 101 dalmatinere ? En sjarmør i pels (1961) - 18: Sverdet i stenen (1963)
19: Jungelboken (1967) - 20: Aristokattene (1970) - 21: Robin Hood (1973) - 22: Filmen om Ole Brumm (1977)
23: Bernard og Bianca (1977) - 24: To gode venner: Todd og Copper (1981) - 25: Taran og den sorte gryte (1985)
26: Mesterdetektiven Basil Mus (1986) - 27: Oliver og gjengen (1988) - 28: Den lille havfruen (1989)
29: Bernard og Bianca i Australia (1990) - 30: Skjønnheten og udyret (1991) - 31: Aladdin (1992)
32: Løvenes konge (1994) - 33: Pocahontas (1995) - 34: Ringeren i Notre Dame (1996)
35: Herkules (1997) - 36: Mulan (1998) - 37: Tarzan (1999) - 38: Fantasia 2000 (1999)
39: Et kongerike for en lama (2000) - 40: Atlantis: En forsvunnet verden (2001) - 41: Lilo og Stitch (2002)
42: Sjørøverplaneten (2002) - 43: Min bror bjørnen (2003) - 44: Q-gjengen (2004) - 45: Lille kylling (2005)
46: Villdyr (2006) - 47: Familien Robinson (2007) - 48: Bolt (2008) - 49: Prinsessen og frosken (2009)
50: To på rømmen (2010) - 51: Rive-Rolf (2012) - 52: Frost (2013) - 53: Big Hero 6 (2015)

Liker du disney-klassikere? :-D

20 plagg under 199kr

 • 13.04.2016 kl. 21:08

Halloisen dere, og god kveld! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra 1 time og 45minutters trening. Jeg trente først en time BodyAttack på Fresh Fitness, før jeg kom hjem og jogget en tur på 45min. Skal straks få hoppet i dusjen og spist noe før jeg får slappet av resten av kvelden :-D

Her har jeg funnet 20 favoritter fra salget på nelly.com. Alle plagg koster 199kr eller mindre. Hvis dere vil se flere salgsplagg kan dere sjekke ut det her.1  //  2  //  3  //  4  //  5  //  6  //  7  //  8  //  9  //  10
11  //  12  //  13  //  14  //  15  //  16  //  17  //  18  //  19  //  20

 

Årets første joggetur

 • 12.04.2016 kl. 21:43


God kveld dere! Wiho, nå føler jeg meg virkelig helt fantastisk - endelig fikk jeg tatt årets første joggetur. Jeg er ikke noe fan av å jogge når det er kaldt, med masse klær, is og snø overalt, så jeg har ventet lenge på at det skulle bli litt varmere. Egentlig hadde jeg bestemt meg for å slappe av hjemme, men da jeg hadde gomlet i meg litt søtsaker tok den dårlige samvittigheten over, og jeg kom meg ut. Angrer virkelig ikke ett sekund, for det var overraskende deilig og moro! På tross av at jeg ikke har jogget ute siden ifjor sommer trodde jeg det skulle være skikkelig tungt, men det var faktisk nesten lettere enn jeg husket, hehe :-D

LES: 8 gode grunner til å trene
Har det blitt noen joggeturer på deg i år?

Party Polaroids

 • 12.04.2016 kl. 17:05

Hvordan kan man unngå å elske polaroid-kameraer? Jeg elsker virkelig litt vintage-stil, og må innrømme at dette polaroid-kameraet mamma fikk i bursdagsgave for en god stund tilbake, ofte havner i mine hender. På bursdagsfesten til kjæresten på lørdag fikk jeg tatt åtte bilder. Fikk dessverre ikke tatt med alle, så jeg må sørge for å ta noen fler neste fest med disse herlige folka, hehe :-D

Selve filmen er ganske dyr, men jeg kjøper min på ebay hvor jeg kan få 50 stykker for litt over 300kr (HER). I Norge må man derimot ofte betale 200kr for 20stk. Jeg har mange av bildene hengende over senga, og noen i et polaroid-album, utrolig koselig på den gamle måten også, eller hva?

Har du et polaroid-kamera?

OUTFIT: The Black Dress

 • 11.04.2016 kl. 19:00


Hallo alle sammen! Her kommer endelig bildene fra antrekket jeg hadde på bursdagsfesten til Lars på lørdag. Denne kjolen er kjøpt på nelly.com HER, og halskjedet er kjøpt på ebay HER. Ballonger gjør meg seriøst så utrolig glad (uten om når de sprekker, haha). Alle de herlige fargene, og ja, jeg aner ikke, jeg bare elsker det - spesielt når man kan matche det med dette herlige halskjedet!

Hva synes du om antrekket?

pancakes

 • 10.04.2016 kl. 16:12

Hallo alle sammen! Gurimalla nå var det deilig å sette seg ned i sofen litt. Etter en superbra bursdagsfest for kjæresten igår må man regne med litt å rydde opp. Selvom vi lå lenge og dro oss i senga og hadde en fantastisk pannekakefrokost, var det skikkelig slitsomt å rydde opp, hehe! Tenkte å vise deres gårsdagens antrekk litt senere idag eller imorgen, men vi får se ettersom jeg nå skal se på film med Lars resten av dagen.

50g smør - 2,5dl melk - 2 egg - 3dl hvetemel - 0,5ts salt - 1ss sukker - 2ts bakepulver - 1ts kanel

Hva gjorde du igår? :-D

Ostekakebiter med sjokolade

 • 08.04.2016 kl. 15:44

Se video av hvordan det egentlig skulle vært laget HER.

STEG 1:
10 bixit-kjeks
1/4cup melis
0,5ts salt
100g smeltet smør

Knus bixit-kjeksen til smuler og tilsett resten av ingrediensene. Fordel det utover på et lite brett. Som dere ser måtte jeg bruke mindre av brettet for å få et tykt nok lag (jeg burde lagd den enda mindre egentlig). Sett dette i fryseren i 10min.

STEG 2:
3pakker philadelphiaost (600g)
2cups melis
3ts vaniljeekstrakt/vaniljeessens

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle slik at det blir en jevn og luftig røre. Legg dette med et jevnt lag på bixit-kjeksen, og fordel utover. Frys dette i 1-2timer.


STEG 3:
1 pakke Melkesjokolade
Smelt melkesjokolade, og ta så ut brettet med ostekaken. Hvis den ikke er helt stiv kan du bare helle sjokoladen over ostekaken og la det stå i fryseren til det har stivnet. Hvis den derimot er helt stiv kan du dele ostekaken i små firkanter og dekke dem i sjokoladen. Mine ble egentlig litt mislykket med tanke på at dette smeltet ALT for fort til at jeg fikk dekket det med sjokolade. Derfor pøste jeg bare på med sjokolade oppå. Hadde jeg gjort det om igjen hadde jeg heller tatt sjokoladen rett oppå kaken og latt det stivne og heller skjært den i biter etter det.

Kommer dere til å prøve dette?

Foundation & Primer

 • 07.04.2016 kl. 20:40

Wihoo, igår fikk jeg endelig denne fantastiske primeren og foundationen i posten! Jeg har ikke prøvd mange foundationer i mitt liv, og har ikke tatt sjansen på å prøve så mange når jeg har funnet en som funker. Allikevel sliter jeg veldig med at huden blir oljete etter noen timer, og at sminken begynner å falle av. Plutselig kom jeg over denne foundationen som skal dekke bedre og er for oljete/kombinert hud. I tillegg tok jeg med primeren på kjøpet.


ColorStay Makeup - Combination/Oily Skin fra REVLON
Denne finnes også for normal/tørr hud (her). Jeg brukte denne idag og den har holdt utrolig godt på huden. Jeg sliter som sagt med oljete hud, og må alltid pudre ansiktet halvveis ut i arbeidsdagen. Idag droppet jeg derimot det for å se om foundationen funket slik den skal, og det gjorde den! Utrolig fornøyd, og fargen og konsistensen var også perfekt. Denne kan kjøpes til 159kr HER.


PhotoReady Perfecting Primer fra REVLON
Denne primeren synes jeg absolutt var godkjent. Den fikk sminken til å holde godt, jevnet ut og myknet huden, samtidig som den holdt huden matt. Anbefaler virkelig - kan kjøpes for 149kr HER.

Har du prøvd denne? Hvilken foundation/primer er din favoritt?

iPhone SE

 • 06.04.2016 kl. 21:52

Wiii, nå har jeg endelig fått meg selv til å kjøpe ny mobiltelefon! Jeg har tenkt lenge på å kjøpe nye mobil, naturligvis med mine egne penger, og endelig fikk jeg meg selv til å gjøre det. Den gamle iPhone 5, som jeg har hatt siden juli 2013 er helt stappa, går veldig treigt og ja, jeg følte virkelig for å skaffe meg en ny. iPhone SE har nylig kommet ut og er en billigere versjon av de nye, med samme design som iPhone 5s. Har hørt at den eneste forskjellen er at den ikke har den nye funksjonen hvor man kan trykke hardt/løst på skjermen ut ifra hva man vil gjøre.

Nå er jeg i full gang med å få den i bruk, og skal prøve å få inn litt av det jeg hadde på den forrige. Tror ingen kommer til å legge merke til at jeg har ny med tanke på at den nesten er prikklik den gamle, men jeg håper jeg personlig kommer til å merke stor forskjell!

Hva slags mobil har du? :-D

blue flowers

 • 06.04.2016 kl. 17:56

- A flower does not think of competing with the flower next to it. It just blooms -

Dette betyr kvisene dine

 • 05.04.2016 kl. 19:33

Er det en som sliter med kviser og uren hud så er det virkelig meg. Jeg har hatt kviser i mange år, enkelte ganger verre enn andre, men de befinner seg der allikevel. Kviser på meg dukker gjerne opp overalt, og jeg skal ærlig innrømme at det ofte ikke har noen sammenheng med det som skal være "svaret" på hvorfor de dukker opp. Alliekvel tenkte jeg at noen av dere kanskje vil vite hva som muligens er grunnen til at du får kviser, enten det er på hake, panne, langs hårfestet, kinnene, rundt munnen eller på rygg/bryst.
Jeg tror også kviser kommer veldig mye av gener, og tror ikke dette nedenfor alltid er svaret på hvorfor kviser dukker opp.

Kilde: side2.no HER


Kviser på haka
Hvis du får kviser på haka, rundt kjevepartiet eller på halsen kan det skyldes av du får mensen snart.
(Dette stemmer ganske godt for min del med tanke på at jeg nylig fikk kvise på kjeven, og også fikk mensen).

Kviser i panna/nesa
Kviser på panne eller nesa skyldes ofte puberteten eller at du stresser mye.
(Jeg stresser ganske lite, og har heller ikke så mye kviser i panna).

Kviser langs hårfestet
Dette kommer ofte av overdreven bruk av hårprodukter.
(Dette har jeg ingen problemer meg, og bruker også svært lite hårprodukter).

Kviser på kinnene
Kvisene på kinnene dine kan skyldes smarttelefonen din, eller hender som ikke har blitt vasket på en stund.
(Fikk nylig en kvise på kinnene. Dette kan godt komme av at jeg har tatt på kinnene med skitne hender).

Kviser rundt munnen
Dette skyldes ofte kostholdet ditt eller dietten din. Syreholdig mat kan irritere huden.
(Dette er det jeg muligens sliter mest med. Jeg spiser ganske greit, men for min del kommer det nok mest av sukker isåfall).

Kviser på brystet eller ryggen
Disse kvisene skyldes ofte feil trenings-bh eller skjorte. Bommulstøy suger ofte til seg fuktigheten, og legger den rundt huden din. Dette kan også komme av svette etter trening og på sommeren.
(Dette sliter jeg også veldig mye med. Tviler på at dette ovenfor er grunnen for min del.)

Sliter du med kviser, og tror du noe av dette ovenfor kan være grunnen?

Polarbrød-Pizza

 • 04.04.2016 kl. 16:14

Fullkornspolarbrød - ketchup - ost - salatkylling - mais - brokkoli - paprika

Heisann dere! Da var arbeidsdag 1/5 overstått for denne uka. Jeg har nå kost meg med noen små pizzaer laget på polarbrød. Skikkelig godt, og sunt! Jeg har fortsatt litt vondt i hodet (mandagsmodus), så tenkte å slappe av på sofaen, ettersom jeg ikke har trening før klokka åtte ikveld. Denne uka gleder jeg meg ekstra mye til helg, siden jeg på fredag skal på Starbucks-åpning på Aker Brygge, og på lørdag er det duket for bursdagsfest for kjæresten med masse bra folk! :-D Så nå er det bare å telle ned dagene, hihi!

Hva er deres planer for uka? :-D

OUTFIT: Yellow and Denim

 • 03.04.2016 kl. 12:01

Hallo der, og god morgen! Nå er det tre timer siden jeg kom meg opp av senga, noe som er helt sykt til meg å være på en søndag. Det har seg nemlig sånn at jeg nå er på vei til en dagstur til gjøvik. Tenkte på det lenge i natt med tanke på at jeg veldig gjerne vil møte kjæresten min igjen, selvom vi skal møtes til helga. Om jeg ikke hadde dratt hadde jeg sikkert angret i hele dag, så derfor tok jeg turen og er nå i gjøvik om en time.

Blazer fra ZARA  //  Topp fra nelly.com (utsolgt)  //  Shorts fra Monki
Sko fra nelly.com HER  //  Veske fra Monki

Disse bildene tok jeg på rundt 3minutter før jeg dro ut med venner igår. Jeg møtte ei venninne og tre kompiser for å dra på senteret å handle inn litt til bursdagsfest for kjæresten neste helg. I tillegg hadde vi planer om å bowle, men vi droppet det og dro heller rett hjem til en av dem etter vi var ferdig på senteret. Der spilte vi Politisk Ukorrekt (Cards Against Humanity på norsk, anbefales!), spiste taco og koste oss max!

Hva har du gjort i helga? :-D

Friday Outfit

 • 01.04.2016 kl. 16:32

Halloisen alle sammen! Wooohooo, endelig kan jeg nok en gang si: DET ER FREDAG! Idag har jeg i utgangspunktet hatt en overraskende fin dag, selv om jeg virkelig var umotivert da jeg stod opp og tok bussen til jobb. Nå har jeg fått i meg litt mat og må snart dra for å rekke BodyPump-timen min på Fresh Fitness. Det er virkelig alltid en herlig måte å starte helga på, så nå gleder jeg meg!


Idag følte jeg for å "pynte" meg litt. Jeg går ganske sjeldent i skjørt til hverdags, men det er jo egentlig utrolig behagelig og fint! I tillegg går det veldig fint an å gjøre det ganske vanlig ut ifra hvilke sko og topp man velger. Kjøpte disse hvite adidas-skoene for snart ett år siden. De er faktisk fortsatt ganske hvite, og jeg må si at dette er en av de beste skoene jeg noen gang har kjøpt! Kan kjøpes HER.

Hva synes du om antrekket? :-D

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no