hits

Outfit by the White Bridge

 • 29.04.2017 kl. 20:08

God kveld alle sammen! Herlighet er klokka allerede åtte!? Wow, føles ut som jeg nettopp startet dagen med en bolle havremelsgrøt (oppskrift her) og satt i senga mens Lars gamet. Ok, skal vel innrømme at dagen ikke startet før tolv-ett i dag, så det er kanksje ikke så rart at tida går unna. Uten om å sove lenge har jeg sminket meg mens jeg så på gårsdagens SKAM episode; flere som følger med regner jeg med, haha? :-D Jeg og Lars tok også turen ned til CC Gjøvik hvor jeg fikk svidd av litt penger, altså ny kjole, skinnjakke, et par skjønnhetsprodukter, den nyeste mummikoppen og selvfølgelig mat! Er det mulig, altså, jeg som liksom skal spare litt penger... fungerte faktisk veldig fint inntil i dag, men jaja, sikker på at jeg ikke er den eneste.

Endelig fikk jeg tatt litt blder i en liten park som er her på Gjøvik, det har jeg ventet lenge på! Bildene ble i grunn litt mørke, men heldigvis reddet mac sitt redigeringsprogram meg ganske godt. Hva skulle vi gjort uten litt lysredigering dere? Jeg tror de fleste forstår meg, haha!

Nå sitter jeg og Lars i senga, klare til å se Captain America: Civil War, woho! I morgen skal vi på kino for å se Guardians of the Galaxy 2, og jeg gleder meg faktisk overraskende mye. Noen som har sett den ennå? Senere i kveld blir det ferdiglasagne (#late) og kanskje en film til? Hvem vet, tiden får vise, hehe!

Hva har du gjort i dag? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #clothes #foto #photo

Fire innlegg til dere jenter!

 • 28.04.2017 kl. 22:23

Heisann jenter (og eventuelle gutter)! :-D I dag tok jeg en titt tilbake på noen av mine mest leste innlegg og kom over innleggene nedenfor. Dette er innlegg mange har likt og derfor tenkte jeg å publisere fire av dem som hovedsaklig er til dere jenter, men som også noen gutter kan kjenne seg igjen i, selvfølgelig. HUSK; Det som står i disse innleggene er overhodet ikke fasit på noen ting, og det er viktig å huske at alle er forskjellige. Derimot er dette ting som gjerne går igjen hos mange som dere kanskje kjenner dere igjen i! Kanskje har du sett innlegget før hvis du har lest bloggen min lenge, men for dere nyere lesere håper jeg dere finner noe spennende. Dere vil også kunne se av disse innleggene er eldre på grunn av bildene og designet, hehe :-)10 TEGN PÅ AT HAN LIKER DEG
På 2.plass over mine mest leste innlegg - tydeligvis noe vi er ganske så nysgjerrige på, hehe! Tegnene ovenfor gjelder nok en del gutter om de er interessert, men alle vil nok ikke vise de samme tegnene. Om du virkelig skulle vært i tvil kan det jo hjelpe å sjekke ut disse punktene, hehe!

8 TING VI HATER MED MENSEN
Ok, dette innlegget vet jeg at mange kjenner seg igjen i. Finnes det noe mer irriterende enn mensen?

10 TING JENTER SOM VIL HA KJÆRESTE FORSTÅR
Dette innlegget skrev jeg faktisk ca.1 måned etter at jeg selv hadde fått min første kjæreste, men da jeg kom over disse punktene jeg fant på en nettside måtte jeg rett og slett dele dem fordi de er ganske så sanne!

8 TING GUTTER IKKE FORSTÅR (med oss jenter)
Hehe, denne vil jeg hvertfall påstå at stemmer ganske så godt. Ikke for alle, men for mange!

Hvilket innlegg likte du best?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Åtte antrekk til mai

 • 27.04.2017 kl. 20:20

Heisann dere! Mai nærmer seg med stormskritt og jeg krysser virkelig fingrene for varmere dager og at man muligens kan ta seg skjørt/shorts uten å fryse igjel - hvertfall når vi kommer mot midten av mai. Klærne blir så mye lettere med en gang og jeg liker ihvertfall å kjøre på med litt klarere farger. I mai er selvfølgelig "rødt, hvitt og blått" de fargene som kommer frem i lyset, og nedenfor har jeg samlet åtte ulike antrekk fra nelly.com i nemlig rødt, hvitt og blått. Det kommer nok et innlegg med litt inspirasjon til 17.mai-antrekk senere, så følg med!

Innlegget inneholder annonselinker

1:  Topp  -  Jeans  -  Sko
2:  Topp  -  Jeans  - 
Sko (utsolgt)  Leppestift
3:  Topp  -  Shorts  -  Sko  Lipgloss
4:  Topp  -  Shorts  -  Jakke  - 
Sko (utsolgt)

1:  Topp  -  Skjørt  -  Sko (utsolgt, lignende HER)  -  Lipstick
2:  Topp  -  Jeans  -  Sko  -  Jakke
3:  Topp  -  Jeans  -  Sko  -  Solbriller  -  Lipstick
4:  Kjole  -  Jakke  -  Sko  -  Lipgloss

Hvilket antrekk likte du best her?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#antrekk #outfit #mote #fashion #nelly #shopping #mai #may #summer #spring #clothes #klær

Kutte ut småspising og inn i rutiner!

 • 26.04.2017 kl. 20:45

Hey'ooo! Åh, dere er så sykt herlige - tilbakemeldingen på gårsdagens innlegg var helt fantastisk og jeg kunne ikke drømt om flottere kommentarer♥ Det virka som flere av dere virkelig satt pris på det jeg deler og gleder dere til innlegg fra meg og det setter jeg enormt stor pris på! Så tusen takk skal dere ha med deres flotte kommentarer, det setter motivasjonen på plass :-D

Så, over til noe helt annet. Rutiner dere, det er noe jeg er glad i, #rutinemenneske, haha! I påsken kan man vel si at jeg nesten ble litt nedfor av å ikke ha noen rutiner i det hele tatt, ikke trene, sløse med kostholdet og alt. Joda, det er selvfølgelig deilig innimellom å være litt spontan og gå litt utenom det vanlige, men akkurat denne påsken funket det faktisk veldig dårlig. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg lengtet ihvertfall tilbake til rutiner, og det har jeg nå kommet inn i.

Det var helt fantastisk å starte på trening igjen forrige uke, selv om jeg ikke hadde gått lenge uten. Dette er en rutine for meg til vanlig, så jeg regnet ikke med at det kom til å bli noe problem. Noe som derimot er litt verre innimellom er kostholdet. Man kan vel si at jeg er ganske så flink til å spise regelmessig og få i meg det kroppen trenger. Derimot er småspising min fiende, og helgene, huff, la oss ikke snakke om dem, haha! På søndag, da jeg tok toget hjem fra Gjøvik skrev jeg en liten kostholdsplan for mandag-torsdag. Jeg har ikke fulgt den slavisk ettersom jeg ca. vet hva jeg bør få i meg i løpet av en dag og hvordan jeg skal sette det opp. Men for en motivasjon det har vært å sette opp en slik plan og nå føler jeg virkelig at jeg er i gang. Det har bare gått et par dager, men jeg føler virkelig at dette er noe som kan funke og gjøre at jeg kan holde meg unna det unødvendige sukkeret i hverdagen. I helgen kommer jeg fortsatt til å skeie ut, men ikke like mye. Man trenger liksom ikke stappe innpå med potetgull, sjokolade, godteri, boller og brus selv om det er helg, haha!

Det å finne noe som passer for deg, får deg til å føle deg bra og finne det som faktisk kan være en sunn livsstil er ofte en livslang prosess, og det endres også med tiden. Akkurat der er jeg glad for at jeg er et rutinemenneske og klarer å sette meg inn i slikt. I tillegg er jeg veldig glad for at jeg gikk på "helse- og oppvekstfag" på VG1 der jeg lærte mye om næringsinnhold osv. Jeg kommer nok aldri til å bli helt nazi, men jeg liker å ha en viss rutine og en viss selvkontroll slik at jeg personlig føler meg bedre, men også kan kooose meg med litt godt!

Er du et rutinemenneske?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Jeg elsker å blogge, men...

 • 25.04.2017 kl. 19:00

Altså, jeg elsker å blogge, åpenbart, ettersom jeg snart har gjort det i fire år. Jeg setter enormt stor pris på alle som har vært innom bloggen, alle de mange fine kommentarene som har tikket inn, og ja, det gir meg virkelig stor glede i hverdagen! Det som derimot gjør det til en ulempe og som gjør meg ekstremt umotivert er leserantallet. Som sagt har jeg snart blogget nesten hver dag i fire år, men leserantallet vil aldri øke. Det står på samme sted dag ut og dag inn, og faller gjerne nedover et par hakk. Akkurat nå har jeg ikke sett noe økning på lenge, og det er veldig umotiverende med tanke på arbeidet man legger i det. Selvfølgelig er dette slikt man må regne med, ettersom det er en hobby, men allikevel er det utrolig kjipt. Desto mer frustrerende er det når noen har blogget i kanskje et par måneder og har trippelt på mange lesere som deg. Selvfølgelig ønsker jeg andre godt, og ja, kanskje de da har en bedre blogg enn meg eller jobber litt hardere. Allikevel kan jeg ikke legge skjul på at jeg gjerne skulle hatt flere lesere. At flere hadde fått øynene opp for mitt arbeid og min hobby. Det er selvfølglig ikke noe jeg kan forvente, men det er lov til å ønsketenke, eller?

Personlig kommer jeg nok ikke til å slutte å blogge på en stund ettersom det har blitt en så stor del av hverdagen min, en rutine og noe som gir meg stor glede i hverdagen. Det å dele bilder, tanker og idéer med dere, opplevelser, inspirere og motivere er en fornøyelse, men når leserantallet aldri øker er det vanskelig å vite om det blir satt så mye pris på som jeg skulle ønske. Altså, ikke ta meg galt opp her, dette er selvfølgelig ikke det verste problemet man kan ha her i verden, men dette er en ting som påvirker min hverdag, og ettersom jeg synes det er viktig å dele meninger og være ærlig, så er jeg det nå. Dette er nemlig noe som har preget meg veldig lenge, og jeg tenkte akkurat det samme for to år siden da bloggen lå på samme leserantall som den gjør den dag i dag.

Til slutt må jeg derimot få nevne at jeg synes det er fantastisk å lese de flotte kommentarene dere legger igjen og jeg sette stor pris på alle som klikker seg innom og leser det jeg deler! Dere holder virkelig motivasjonen oppe :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

HOW TO: Winged Eyeliner

 • 24.04.2017 kl. 19:00

God kveld dere! Ahyes, endelig kommer et innlegg som jeg tror noen er litt nysgjerrige på - nemlig hvordan jeg legger min winged eyeliner (som jeg så kjærlig bruker så og si hver dag). Eyeliner er noe jeg nå har brukt i rundt 3år, og når man først begynner å bruke det, så blir det faktisk en del av deg, haha! For min del blir det helt rart å bruke sminke uten eyeliner nå, så det skjer aldri. Jeg kan love dere at denne "winged eyelineren" ikke så like bra ut før, for akkurat dette handler for det meste om øvingøvingøving, som alt annet. Jeg vil ikke akkurat kalle denne her perfekt heller, men bedre enn før er den hvertfall!

Jeg bruker liquid eyeliner ettersom dette er mye lettere å påføre med. Min er fra MONKI - HER.

STEG 1: Tegn en tynn linje inntil øyenvippene fra hjørnet av øyet til kanten.
STEG 2: Sett en liten strek deg du ønsker at den winged eyelineren skal ende.
STEG 3: Tegn slik at de to strekene møtes, så rett du kan.
STEG 4: Tegn en strek fra kanten av streken og ned til ca. midten av øyet. Fyll inn og tegn inn slik at streken blir så rett og jevn som mulig.
STEG 5: Hvis du skulle bomme litt kan du bruke en concealer-brush (kan kjøpes HER) med litt concealer på for å jevne ut og bruke som et "viskelær".
STEG 6: Bruk en børste med sort øyenskygge nederst på øyet mot vippene for at det skal se mer naturlig ut.

Slik blir altså sluttresultatet. Jeg kan vel innrømme at eyelineren ikke helt ville samarbeide den dagen jeg tok disse bildene, for det gjør den virkelig ikke hver dag, men ganske så grei ble det til slutt etter å fiksa og triksa. Om du skulle lure på noe mer angående dette eller ha eventuelle tilbakemeldinger så er det bare å skrike ut i kommentarfeltet :-D

Hva synes du om winged eyeliner?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#eyeliner #wingedeyeliner #winged #sminke #makeup #DIY #skjønnhet #beauty #howto

Lakseburger med søtpotetbåter

 • 23.04.2017 kl. 12:14

Åh, se så godt a dere! I går prøvde jeg meg på lakseburger for første gang, og det var innmari enkelt og sykt godt! Jeg valgte å servere med søtpotetbåter, og selv om de ble litt svidd var det veldig godt til. Disse burgerbrødene er kjøpt på butikken, men jeg kan nesten ikke forestille meg hvor godt det hadde vært med hjemmelaget burgerbrød. Det må prøves en gang. Både jeg og Lars koste oss hvertfall veldig med gårsdagens middag, og hvis du også er glad i laks kan jeg absolutt anbefale dette for store og små! Personlig elsker jeg jo laks, så det meste med laks faller i smak hos meg. Samme oppskriften kan selvfølgelig gjøres med annen type fisk, det kunne sikkert vært veldig spennende og godt. Bruk fantasien!

DU TRENGER (2 personer):
4 tinte laksefiléter
1 stor eller 2 små søtpoteter
Rapsolje/solsikkeolje
Valgfritt krydder
Burgerbrød
Evt. annet tilbehør som salat og dressing

Se oppskrift på OVNSSTEKTE SØTPOTETBÅTER HER.

Finhakk laksefilétene og putt det i en bolle. Før du putter de i en bolle kan du gjerne presse ut en del vann fra laksefilétene. Tilsett valgfritt krydder (salt, pepper, chilikrydder, hvitløkskrydder, gressløk etc.) og bland godt sammen slik at det blir en farse. Du kan evt. kjøre alt i en mikser. Form til to burgere og stek i en stekepanne med olje, ca. 2minutter på hver side (følg med). Server med burgerbrød (gjerne hjemmelaget) og hva du selv skulle ønske med dette.

Kommer du til å teste ut dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#lakseburger #laks #mat #oppskrift #middag #søtpotet #søtpotetbåter #kosthold #burger #food #salmon

Livet er for kort til å...

 • 22.04.2017 kl. 11:30

God morgen alle sammen! Når dette innlegget blir publisert ligger jeg mest sannsynlig fortsatt i senga til Lars og nyter en fin lørdagsmorgen (forhåpentligvis). Når dette innlegget skrives befinner jeg meg på toget til Gjøvik for å treffe Lars. Det vil si, jeg skal gå av på Raufoss ettersom noen i klassen hans skulle ha fest, og jeg går jo aldri glipp av en fest, hehe! Denne helgen har jeg faktisk ingen andre planer enn å slappe av, selv om jeg sikkert finne på noe, om jeg kjenner meg selv rett. Jeg tenkte nå å komme opp med et innlegg hvor jeg nevner ting som livet er for kort til å unngå å gjøre eller gjøre ifølge mine meninger. Dette er et innlegg for å både minne meg selv på hvor viktig det er å nyte livet, og jeg håper også dere setter pris på det.

...bry seg om hva andre mener om deg

...være grinete for filleting

...ta alt alvorlig og være seriøs hele tiden

...la mennesker som ikke betyr noe for deg dytte deg ned

...ikke gå i hva du selv vil

...gjøre noe du overhodet ikke liker

...henge med mennesker som gjør deg vondt eller stjeler energien din

...unngå å kose seg med søtsaker og god mat innimellom

...tenke på filleting som at leppene dine er for små eller at låra dine er for store - DU STRÅLER PÅ DIN EGEN MÅTE

...bry seg med hva alle andre driver med

...gjennomføre alvorlige, kriminelle handlinger eller hakke på noen andre

Hva synes du om et slikt innlegg?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Banan- og peanøttbiter

 • 21.04.2017 kl. 16:30

Wiiho, fredag igjen dere, og det føles deeeeilig! I dag har jeg mine vanlige fredagstime på Fresh som skal gjennomføres, før jeg tar toget til gjøvik seint i kveld. I går prøvde jeg meg på disse energibitene med banan og peanøttsmør. I originaloppskriften er det egentlig laget som kuler, men jeg fulgte ikke oppskriften 100% og derfor ble mine litt for klissete og rennende til å formes som kuler. De ble ganske så gode hvis du liker banan og peanøtter. Bare husk at de må holdes kjølig for å ikke smelte og falle fra hverandre. Nyt helga deres :-D

DETTE TRENGER DU:
1 banan
80g havregryn
20g peanøttmel (eller peanøttsmør)
20g proteinpulver (jeg brukte sjokolade, men i originaloppskriften står det vanilje)
15g fibersirup (eller yacon/honning)
0,5ts kanel
En klype salt

SLIK GJØR DU:
Mos bananen med en gaffel og tilsett til andre ingrediensene og rør sammen til en seig masse. Ha plastfolie på en tallerken og smør massen utover tallerkenen eller lag kuler. Legg det i fryseren en halvtimes tid og skjær opp i biter om det trengs.

Kommer du til å teste ut dette?

14 favorittsko til under 300,-

 • 20.04.2017 kl. 19:26

Heisann alle sammen og god kveld! Da var torsdagens trening gjennomført, jeg har dusja og er nå i full gang med å slappe av med alt mulig av serier, haha :-D Jeg skal straks se den nye Pretty Little Liars-episoden, ENDELIG! Altså, det er vel åtte måneder siden siste episoden gikk og jeg har ventet og ventet, noe jeg ikke tror jeg er alene om. Nå er det kun 10 små episoder igjen av hele serien, og det blir innmari spennende! Flere som følger med på den serien?

I det siste har jeg vært skikkelig gira på å kjøpe et par nye sko, noe jeg virkelig ikke trenger! Allikevel titter jeg litt rundt på sko (selvfølgelig), og på nelly.com har jeg funnet noen av mine favoritter under 300kr. Det er jo superbillig, og at man kan finne så mange fine og kule sko til en så billig penge er jo fantastisk! Personlig likte jeg veldig godt nr.4 og nr.14, men jeg tror jeg skal klare meg uten å bestille de. Jeg tror jeg er mer gira på å finne noen litt mer hverdagslige, fine sko med litt lavere hæl. Kanskje du finner noen du liker!

Innlegget inneholder annonselinker

1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14

Fant du noen du likte? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Det Søte Liv

 • 19.04.2017 kl. 16:00

Eller "La Dolce Vita" som er navnet på denne neglelakken fra Ciaté. Fin, ikke sant? Jeg er personlig mye mer glad i lyse farger, men denne fargen måtte testes ut, spesielt siden den matchet søndagens antrekk, haha! La meg også nevne denne ørneringen, jeg angrer virkelig ikke ett sekund på at jeg kjøpte den. Se så fin da, og spesielt for meg som er frelst av ringer. Det kunne dere sikkert se i dette innlegget hvor jeg viste frem et av mine favoritthjørner i huset. I tillegg til ringene dere ser i innlegget jeg linket til har jeg noen flere på hylla mi, noe som er unødvendig når jeg kun bruker 30% av dem. På tide med en opprydning?

Nå skal jeg straks komme meg ut døra og på trening. Det er snart to uker siden sist jeg hadde en BodyPump-time, så jeg bare satser på at det blir en positiv knallstart ovenfor en negativ knallstart. I det minste håper jeg på at jeg husker hele programmet, ellers kan det fort bli litt mislykka, haha :-D Jaja, jeg tar det hele med et smil uansett og gleder meg bare masse til å møte de herlige folka som er med på timen min.

Hva synes du? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

PÅSKEFEST

 • 18.04.2017 kl. 20:18

Heei alle sammen! Åhherregud jeg trodde aldri jeg skulle si dette men det er faktisk deilig å være tilbake til hverdagen, på tross av at jeg kunne vært foruten noen ting. Jeg har ikke hatt så mye overskudd på lenge, og det etter bare én jobbdag og én treningsøkt. Jaja, det er vel en positiv startprosess; får håpe den varer lenge! Nå skal jeg snart diske opp med litt middag før jeg tar en rolig kveld som vanlig. I går bestemte jeg meg for å gjøre noe jeg har hatt lyst til i sikkert 8år, nemlig å spille gitar. Jeg har hatt en gitar på rommet mitt i flere år, men nå følte jeg plutselig interessen for det igjen. Derfor blir det nok litt øving på den også! Jeg elsker jo å synge og generelt musikk, så det å lære seg et instrument er absolutt noe som ligger i mine interesser.

Her er et lite bildedryss fra søndagens påskefest. Jeg storkoste jeg virkelig, og som jeg nevnte i går tente vi grillen både tidlig på kvelden og på natterstid på tross av at det var sykt kaldt. Selv om jeg har vært med mange av disse menneskene veldig mange ganger følte jeg denne kvelden at jeg ble enda bedre kjent med noen av dem. Noe som er positivt og føles veldig godt! Jeg håper de andre koste seg like mye som meg, selv om det selvfølgelig ikke alltid er oppnåelig. Vi holdt ihvertfall på ganske lenge, og de siste dro vel rundt halv fire. Akkurat da merket jeg at jeg var ganske sosialt sliten, men overnattet gjorde jeg allikevel, og jeg kan love dere at jeg var ganske så sliten i går etter å ha sovet på en tynn madrass på gulvet med et teppe, vinduet oppe og en lav pute. Oooofff....

Haha, sjekk det herlige gliset da! Dette er bestekompisen til Lars; og altså, alle digger Torstein. Hvertfall de fleste! Han kommer alltid med et stort smil og finner ofte frem gitaren for å kjøre litt allsang eller sette igang litt liv. Selvfølgelig er det mange andre som også gjør det (inkludert meg selv, håper jeg, hihi), men jeg føler at selv om jeg ikke kjenner denne karen så veldig godt ennå, så virker han som en fantastisk type (som innimellom kan gjøre meg litt sjalu av ulike grunner, haha!).


"HVEM AV OSS ER HØYEST?"


Chips, påskeegg, Politisk Ukorrekt, drikkeleker og god stemning - blir det bedre?

Hadde dere en fin påskeferie? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Fringe & Lace

 • 17.04.2017 kl. 15:29

God dag alle sammen! En dag igjen av påskeferien og det skal søren meg nyyytes. Jeg synes som sikker mange andre av dere at det har gått alt for fort, og jeg skulle gjerne hatt tid til å gjøre mer, men samtidig slappe av mer. På lørdag tok jeg som nevnt en dagstur til Hamar fordi Lars var i vikingsskipet der på The Gathering. Dette er nok en påsketradisjon for mange gamers der ute, ettersom det er hvert år fra onsdag-søndag i påskeuka. Det gikk en del penger med til togtur og komme seg inn, men jeg orket ikke sitte inne hele påskeaften, i tillegg til at jeg ville være med å se hvordan det var der. Les mer om hvordan det var der HER.

Diamantveska er fra Yesstyle.com, og du kan finne den HER. Jeg har lagt merke til at noen av dere har spurt etter den, og på den siden kan den kjøpes for kun 150kr. Jeg må også nevne at disse skoene er de diggeste høye hælene jeg noen gang har kjøpt. Altså, jeg kan gå i dem i flere timer uten å bli lei. De er dessverre ikke inne på nelly.com lenger, men jeg skal prøve å følge med på om de får dem inn igjen. 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra påskens siste fest med ganske mange av de samme folka jeg festa med på mandag. Det er alltid like koselig og morsomt så jeg merker godt at jeg er litt sliten idag. Grillen ble tent, og selv om det snødde i natt tente vi søren meg grillen da også for å få i oss litt nattmat! Nå er planene å slappe helt av den siste dagen og lade opp batteriene. Jeg har gjort ganske så mye i påsken, og selv om det har vært superkoselig blir man sliten etter så mye farting frem og tilbake. I tillegg har jeg ikke hatt så veldig mye overskudd ettersom treningsrutiene har falt helt ut i påsken, for å ikke snakke om kostholdet! Huff'a meg. Jaja, litt godt blir det vel å komme inn i hverdagsrutinene igjen.

Hva gjorde dere i går? :-D

PS! Vinneren av påskekonkurransen ble Katrine! Gratulerer :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Det er helt sjukt!

 • 16.04.2017 kl. 11:00

God morgen alle sammen! Yes, gjett hva jeg gjorde i går a dere. Ettersom Lars har vært på The Gathering i Hamar (en samlingsplass hvor mennesker i alle aldre spiller, er sosiale og er med på konkurranser) i påsken bestemte jeg meg da jeg stod opp i dag for å ta en dagstur til Hamar for å besøke han og sjekke ut hvordan dette var. Jeg var veldig i tvil om jeg skulle bruke så mye penger på å komme meg dit, men jeg hadde ikke noe bedre å gjøre, så derfor valgte jeg å ta turen. Altså, dere, det var faktisk overraskende morsomt og spennende å se på. Hvis dere kjenner noen som er der anbefaler jeg absolutt å ta turen en gang. Det kommer selvfølgelig an på hvem du drar med, men Lars var heldigvis så snill at han fant spill som vi kunne spille sammen, og var med meg rundt i vikingsskipet (hvor The Gathering er) for å vise meg rundt.

Da jeg først kom inn døra var det nesten så jeg snudde fordi jeg følte at jeg skilte meg så utrolig mye ut blant alle gamerne. Men da jeg kom inn, fikk tatt en liten tur rundt og satt meg med Lars foran skjermen ble det bedre. Vi fant et spill vi kunne spille sammen, og jeg moret meg faktisk skikkelig! Joda, jeg har en liten gamer i meg fra jeg var liten, men en stor-gamer blir jeg nok aldri. Det er jo faktisk helt sjukt hvor mange mennesker som møtes her for å spille! Altså, det er over 7000 mennesker her, og det er jo helt fantastisk at de har lagd istand dette ettersom det er så mange med interesse innenfor dette området :-D

Jeg fikk til og med en boks nudler #gavmildkjæreste. Haha, jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg spiste en pakke nudler, det må nesten være et par år siden. Jaja, godt var det hvertfall, og her ser dere såvidt Lars sin lille plass. Alle får utdelt en plass hvor de kan sette tingene sine, og om man skal ha med seg mer enn det er plass til må de bygge i høyden. Derfor er det mange som har superhøye hyller med masse rart! Den vakre hatten dere ser på bildet nedenfor, som Lars kjøpte for et par år tilbake, gikk han med i full offentlighet i Hamar i stad. Haha, skulle nesten tro han var kjendis der han gikk. Mange snudde seg rundt og smilte stort da de så han ruslet rundt med denne. Jeg må innrømme at den er meget kledelig, eller hva? Haha :-D

Har dere hørt om The Gathering/vært der?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#thegathering #gathering #TG #hamar #vikingsskip #2017 #spill #gaming

Sirkeltrening med 6 øvelser

 • 15.04.2017 kl. 13:48

Hei og hå! Ok, jeg kan ikke tro at det allerede er over èn uke siden jeg jubla over at det var påskeferie. Det er faktisk litt trist, men, jeg skal fortsatt nyte de dagene vi har igjen. På torsdag fikk jeg endelig tatt meg en tur på treningssenteret igjen, noe som kunne merkes at var 6 dager siden. Svetten rant og jeg ble nesten litt svimmel, i tillegg til at jeg er superstøl i dag, haha! Jaja, deilig var det hvertfall, og som dere kanskje skjønner ble det litt sirkeltrening på meg. Derfor tenkte jeg å dele denne lille økten med dere, som både kan gi høyere fettforbrenning, muskelvekst og bedre kondisjon.

Sirkeltrening går ut på at man har et visst antall øvelser klare til å kunne gjennomføres. Man trenger absolutt ikke noen form for hjelpemidler om man ikke har det tilgjengelig, ettersom man kan gjøre hvilke som helst øvelser man selv ønsker. Det vil si at du enkelt kan gjøre det hjemme i stua di. Øvelsene kan gjennomføres med et bestemt antall repetisjoner (ofte 10-20rep) eller på tid (ofte 20-60sek). Mellom hver øvelse tar man ofte en pause på 10-30sek. Når du er ferdig med én hel runde tar man ofte rundt ett-to minutters pause før men kjører en runde til på samme måte. Dette kan repeteres 3-6 ganger.

Jeg valgte ut 6 ulike øvelser: squat, squat/lunge, clean and press, deadlift, walking plank og box jumps
Disse øvelsene vil gi deg trening i lår-, mage-, kjerne-, sete-, rygg- og skuldermuskultauren din, i tillegg til at du vil trene opp balansen og spentsten din

ØVELSE 1: Squat (knebøy)
Stå med føttene i litt breiere avstand enn hoftebreddes avstand (mid-stand), skyt rumpa ut og ned mens du legger vekta på hælen.

ØVELSE 2: Squat/lunge (Knebøy/utfall). Kalles også "Alternating Backward-Stepping Lunge"
Stå i hoftebreddes avstand med føttene, bøy knærne slik at du kommer ned i en liten knebøy, før du setter den ene foten langt bak slik at du kan komme ned i en utfall og få begge knærne i 90graders vinkel. Step beinet inn i knebøy igjen, og ta det andre beinet bak i en utfall.

ØVELSE 3: Clean and press (frivendinger)
Stå i utgangsposisjon, før albuene opp i skulderhøyde og stanga inntil kroppen før du vrir stanga opp over brystet og bruker beina til å skyte stanga opp mot taket. Gjør det samme ned igjen. Pass på at du holder ryggen rett hele veien og bruker beina godt.

ØVELSE 4: Deadlift (markløft)
Stå med føttene i hoftebreddes avstand og ha stangs helt inntil beina dine. Kom ned i en knebøy, ta tak i stanga, hold ryggen rett og brystet fram og løft stanga opp. Begynn å løfte fra hælen, strekk beina ut før du strekker deg helt opp. Husk at det er viktig i denne øvelsen å bruke beina godt, og holde ryggen rett hele veien, samtidig som du strammer magen. (Søk gjerne opp denne øvelsen på youtube for å se!)

ØVELSE 5: Walking Plank (gående planke)
Stå i en vanlig planke med albuene i gulvet før du klatrer deg opp med en og en arm slik at du står i en strak planke med hendene i gulvet. Gjør det samme på vei ned. Husk i denne øvelsen at kroppen skal være rett. Det vil si at du må stramme magen slik at du unngår svai i ryggen og holder rumpa på lik linje med resten av kroppen.ØVELSE 6: Box Jump (bokshopp)
Stå på gulvet, ta sats og hopp opp på kassen. Når du kommer opp på kassen skal du komme ned i en knebøy (som fortalt på første øvelse), slik at du ikke skader knærne. Gå ned igjen og gjenta.

Hvis du fortsatt er litt usikker på hvordan øvelsene gjennomføres kan du søke opp på youtube, der ligger det garantert noen videoer.

Kommer du til å teste ut dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#trening #training #sirkeltrening #treningsøvelser #tips

My Favorite Corner

 • 13.04.2017 kl. 13:46

MINNER OM PÅSKEKONKURRANSE, MELD DEG PÅ →HER←

Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet og spiser dagens frokost. Altså, jeg stod ikke opp før for litt over en time siden, ettersom jeg ikke har noen spesielle planer i dag. Det yrer litt utenfor, og jeg koser meg inne med to brødskiver med egg. Det er jo påske så da inntas egg på høykant! Eller, egentlig har jeg helt glemt det bort, så dette er vel påskens første egg, hvis vi ser bort i fra påskeegget mitt med godteri - det har ikke fått ligge i fred for å si det sånn. Etterpå skal jeg endelig en tur på trening, og jeg sliter veldig med å velge hva jeg skal trene i dag ettersom jeg ikke har trent siden sist fredag (noe som er veldig uvanlig for meg), men jeg får sette opp en liten plan etterpå. 

Er det noe jeg har funnet ut av at jeg legger ut lite bilder av på bloggen, så er det faktisk rommet mitt. Grunnen til dette er vel egentlig fordi det er så dårlig bildelys der inne, ettersom de fleste bildene ender opp med å bli ganske gule. I dag fant jeg derimot ut at jeg skulle dele et av mine favoritthjørner her i huset med dere! Her har vi altså senga mi, med litt bamser (ja, jeg kan innrømme at de ennå ikke har forlatt senga mi), med blant annet denne store bamsen jeg fikk av Lars på tirsdag. Herregud, så koselig, og se så søt! Over senga mi har jeg hengt opp noen bilder fra Polaroid-kameraet fra gode minner med fine folk, og den oppdateres stadig med nye øyeblikk.

Ved siden av senga mi har jeg en nattbordsskuff (full av masse uinteressante ting), hvor jeg på toppen har dekorert med ringene, parfymene og dekslene mine. I tillegg har jeg planleggingsboka mi der, en lesebok, en skrivebok, et pennal, litt strikker og et ark hvor jeg faktisk teller ned hvor mange dager jeg har igjen av lærlingstida mi. Haha, her har jeg altså tatt bort alt av ferier og fridager, og akkurat nå er det 62 jobbdager igjen, og da skal jeg etter mine beregninger være ferdig i slutten av august. Det er ikke det at jeg direkte gleder meg til å være ferdig med lærlingstida mi, men ettersom jeg har funnet ut at jeg egentlig vil holde på med noe helt annet, så er det ganske greit å telle ned til jeg starter på påbygg på skolen igjen.

Har du et favoritthjørne hjemme hos deg?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Mitt påskeegg

 • 11.04.2017 kl. 22:16

MINNER OM PÅSKEKONKURRANSE, MELD DEG PÅ →HER←

Hey'ooo alle sammen! Da var jeg hjemme igjen fra Lars i Asker og jeg er har hatt en suuperfin ferie frem til nå. Vi måtte dra fra hverandre nå ettersom han skal på The Gathering i morgen, og det gjør igrunn ingenting slik at jeg også kan få gjort litt annet! I morgen skal jeg blant annet på shoppingtur med to venninner til Oslo, noe det er evigheter siden sist jeg gjorde så det gleder jeg meg masse til :-D På fredag blir det bursdagsfeiring av to venninner, og med tanke på hvor selskapssyk jeg er så gleder jeg meg selvfølgelig til det også. Videre har jeg faktisk ingen planer lenger, men det er i grunn ganske deilig!
I går var jeg og Lars på fest igjen med masse fine folk, og herregud det er faktisk lenge siden jeg har hatt en morsom kveld! Jeg endte opp med et par blåmerker da jeg stanga leggen inn i en stol og våknet opp med et merke på kragebeinet. Jaja, da må man jo ha hatt en morsom kveld, eller hva? Før festen i går fikk jeg og Lars også kjøpt litt påskegodt, og dette er altså årets påskeegg for meg. Jeg gidder virkelig ikke følge denne "sunne-påskeegg-trenden". Neinei, påskeegget forblir tradisjonelt hos meg uansett hvor mye kalorier det inneholder! Litt trening skal jeg nok få inn denne uka til gjengjeld :-D

Hvordan blir ditt påskeegg i år? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Ready To Party

 • 09.04.2017 kl. 21:30

MINNER OM PÅSKEKONKURRANSE, MELD DEG PÅ →HER←

God kveld alle sammen! Ah, tanken på at det ikke er jobb i morgen er så fantastisk. I dag har jeg hatt en skikkelig lat dag etter gårsdagens bursdagsfest. I går feiret vi nemlig en kompis av Lars, og med da rundt 40 gjester hvor jeg kjente 5 av dem, så ble jeg ganske sliten. Heldigvis var alle veldig koselige og jeg moret meg veldig! Det verste var vel da vi skulle hjem og måtte gå hele veien. Altså, jeg gikk i disse hælene hele kvelden i tillegg til å gå hjem i dem midt på natta i en halvtime. De er veldig gode å gå i, men etter nesten 12 timer merket jeg at de var gode å ta av!

I løpet av kvelden var det også kåring av festens mest fargerike og classy antrekk. Som det konkurransemenneske jeg er, og det faktum at jeg elsker farger, så kjørte jeg selvfølgelig på med litt en fargerik magetopp i tillegg til en grønn bluse. I løpet av kvelden ble jeg kjent som "hun med grønntopp og speilveske", eller diamantveske som jeg foretrekker å kalle det, haha! I løpet av kvelden ble mange nominert, til og med folk med veldig lite farger på seg, og plutselig gikk det over til å bli en dansekonkurranse. Jeg kom ganske langt, inntil reglene plutselig ble gjort om og jeg misforsto, haha! Jaja, det var jo bare morsomt og jeg likte ihvertfall gårsdagens antrekk veldig godt :-D

Hvordan har helga deres vært? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

PÅSKEKONKURRANSE

 • 09.04.2017 kl. 18:27

Heisann alle sammen! Det er jammen meg påske og da tenkte jeg å sette igang en liten konkurranse her på bloggen. Kanskje ikke de dyreste eller mest spennende premiene, men jeg synes det er koselig å gi bort en liten ting til dere fantastiske lesere uansett!
PÅMELDINGSFRIST: Lørdag 15.april kl.13:00.

DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å DELTA:

1. Like facebooksiden min HER
2. Skrive at du er med i kommentarfeltet - husk å legge til mailadressen din slik at jeg kan kontakte deg om du vinner
3. STØRRE SJANSE: Hvis du deler innlegget på din egen blogg eller på facebook vil du få en ekstra lapp i trekningskoppen

Om du skulle være så heldige å vinne er dette premiene du får:
TORO Sjokoladedrikk  -  Daim  -  Firkløver  -  Melkesjokolade  -  Påskekopp  -  Kvikklunsj 
RITUALS Body Cream  -  MONUPLUS Brightening Boost  -  MONUPLUS Super Serum Day

Er du med? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Er jeg bra nok?

 • 07.04.2017 kl. 16:00

Endelig. Endelig klarte jeg å definere hva som har plaget meg hele uka. Helt siden mandag har jeg hatt en vond følelse i kroppen som jeg ikke helt har klart å definere. I går fikk jeg et lite breakdown og fant plutselig ut hva som hadde plaget meg. Tanken på om jeg "var bra nok". Var bra nok for vennene mine, for kjæresten, for arbeidskollegaene mine. Altså, sånt er aldri godt å vite, og selv om du innerst inne kanskje vet at de muligens digger deg, er det noe som får deg til å tvile. Det er en innmari vond følelse og selvom ingen av disse menneskene har gitt meg noe grunn til å tro at jeg ikke er bra nok har jeg hatt en irriterende følelse av det hele uka.

Det hele begynte på mandag da jeg var i skikkelig dårlig humør uten at jeg ante hvorfor. Heldigvis ble det litt bedre etter årets første joggetur ute, men allikevel fulgte den vonde følelsen meg resten av kvelden. På tirsdag følte jeg meg egentlig ganske bra, da jeg var med ei venninne og generelt hadde en veldig fin kveld. På onsdag var dagen også helt OK, og jeg merket nok litt frustrasjon i kroppen i tillegg til at jeg var helt død etter trening. Plutselig midt i treningsøkta merka jeg også en ubeskrivelig følelse som gjorde litt vondt. I går våknet jeg like død som kvelden før, og selv om det kom seg utover dagen på grunn av distraksjoner, slo det meg i ansiktet da kvelden kom og jeg lenger ikke hadde noe å gjøre. Plutselig este det seg oppover i kroppen min som brennende lava og jeg følte for å ta alt ut på Lars. Derfor ble det en del spamming på snap, før jeg etterhvert kunne skype med han, få ut sinne, gråte litt og endelig klare å definere hva som hadde plaget meg denne uka. Nemlig om jeg er bra nok for de rundt meg.

Etter å ha fått ut litt følelser, fått høre at jeg er bra nok og kommet til ro la jeg meg endelig til å sove da klokken var blitt litt over halv to. I dag har jeg faktisk hatt en superfin dag med påskelunsj og sjokolade på jobb. Sola steker virkelig utenfor og jeg kunne kjenne svetten renne da jeg sykla hjemover. Nå må jeg nesten ta min nødvendige powernap, ettersom hodet mitt dunker etter en litt brå oppvåkning i morges, og etterpå skal jeg ha treningstime på Fresh! Yesyes, dere - det er ferie!!! Åh, så ubeskrivelig deilig :-D Håper alle får en super påske!

Tenker du ofte på om du er bra nok?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Havremelsgrøt på 5 minutter!

 • 06.04.2017 kl. 19:15

Goood kveld dere! Da var endelig torsdagens planer gjennomført, og jeg kan puste ut og glede meg over at i morgen er det siste dagen før påskeferie! Wiii :-D Da jeg våknet i dag var jeg rett og slett så sinnsykt trøtt at det nesten kunne føles ut som jeg var syk. Heldigvis kom det seg da jeg måtte sykle så fort jeg kunne til jobb og få opp stressnivået litt på starten av dagen. Etter jobb dro jeg rett til trening for å gjennomføre litt lår- og rumpetrening, i tillegg til at jeg nå har syklet tirsdag, i går og i dag, og da kan dere tro jeg kjenner at låra har jobbet de siste dagene!

I går prøvde jeg meg for første gang på havremelsgrøt. Havregrynsgrøt er jo en kjent rett, men havremelsgrøt må jeg si var litt nytt for meg. Jeg ønsket gjerne noe som kunne minnes litt om fløyelsgrøt og var litt mykere i konsistensen, og denne var virkelig perfekt! Så sykt godt og så sykt raskt og enkelt :-D

DU TRENGER (1pers):
1,5dl/65gram havremel
2dl melk
1dl vann
0,5ts salt
Fibersirup Gold (valgfritt)

SLIK GJØR DU:
Bland sammen tørrvare og væske i en kjele, kok opp og rør rundt hele tiden for å unngå klumper. Når grøten er kokt opp og blitt fløyelsmyk og tykkere, kan du tilsette salt og eventuelt litt søtning (jeg tilsatte litt Fibersirup Gold). Jeg toppet med sukker, kanel og litt smør, men du kan selvfølgelig toppe med hva du selv skulle ønske - gjerne litt frukt, bær eller syltetøy.

Har du smakt havremelsgrøt?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#oppskrift #recipe #sunt #kosthold #grøt #havremelsgrøt #havremel #mat #food

Iced Frappe Nails

 • 05.04.2017 kl. 19:00

Heisann alle sammen! Jadda, på mandag fikk jeg endelig satt meg ned og lakka neglene igjen. Det blir så alt for lite av det med tanke på hvor mange neglelakk jeg har. Jeg pleier egentlig å ha litt mer spennende negledesign, men denne gangen valgte jeg å gjøre det enkelt. Denne fargen fikk jeg i neglelakk-kalenderen jeg hadde i fjor, såå fin! Den kalles "Iced Frappe" og er som dere sikkert ser en blanding av rosa, beige og lilla. Jeg tror ikke jeg har brukt den før faktisk, men herregud så fin den er! For å gjøre det litt mer spennende festet jeg på et klistremerke på langefingeren, noe som jammen meg gjorde susen :-D

Når dette innlegget publiseres er jeg nok akkurat ferdig med dagens to timers trening - med mindre det skjer noe uforutsett selvfølgelig, haha! Endelig kan jeg sykle til og fra jobb og trening. Det er så deilig og går så innmari mye fortere. Jeg bruker faktisk ca. like lang tid til jobb ved å sykle som om jeg og pappa skulle gått opp i garasjen og han hadde kjørt meg. I tillegg er det jo supert med litt ekstra trening, og så lenge det ikke regner tar jeg på meg hjelmen (sikkerhet først) og sykler avgårde.

Hva synes du om fargen? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Hvordan ble det så mange?

 • 04.04.2017 kl. 15:37

"Hvordan ble det så mange!?» må jeg nesten le litt til meg selv når jeg ser på denne samlingen av mummikopper. At det er mulig å bli så hekta på å samle på en ting er helt utrolig. Her sitter jeg med 22 (egentlig 23 ettersom jeg har to av samme) og 8 mummiskåler. Jeg vet faktisk ikke om jeg skal være stolt eller flau over denne samlingen, men jeg elsker den ihvertfall! Alle de fine fargene og morsomme figurene gjør meg rett og slett i supergodt humør, og hvor gøy er det vel ikke å samle på noe? Det verste er kanskje at jeg faktisk ikke drikker kaffe, men disse koppene blir hyppig brukt til annet drikke, hihi!


Her er mine tre nyeste kopper som ei venninne av meg kjøpte i Sverige! Du kan se oversikt over alle mummikoppene som har fantes og finnes HER.

Jeg så selvfølgelig på mummitrollet da jeg var mindre, og selv om jeg elsket det så jeg ikke på det som min store favoritt. I senere tid, da jeg startet å samle på mummikoppene, har jeg faktisk tatt en titt på serien igjen, og jeg må si at den fortsatt er innafor å se på om man fortsatt har litt av barnet i seg! Gode minner er det også, så det er noe jeg gjerne kan gjøre en sjelden gang. Jeg har allerede planlagt at når jeg flytter for meg selv skal jeg ha et kjøkkenskap med vinduer slik at mummikoppene kan sees igjennom, haha! Hvor patetisk og rar jeg er kan vi diskutere en annen gang.

Har du noe du samler på?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Søndagens morsomheter

 • 03.04.2017 kl. 19:01

Heihei alle sammen! Jeg må bare beklage for at jeg ikke har oppdatert noe denne helga, men jeg har rett og slett bare nyti helgen med masse morsomheter! Lørdagen startet med skikkelig gode pannekaker til frokost ute på verandaen med Lars, før vi tok turen til drammensbadet. Herlighet så moro og deilig det var å bade, selv om det var masse barn og andre folk rundt om kring. Etter og ha badet i et par timer dro vi til Lars og spiste middag med familien hans. Entrecôte, ovnsstekte poteter, brokkoli og frukt/kesam og kake stod på menyen - i tillegg til gratis vin, hihi! Jeg tror jeg fikk i meg dobbelt så mye kalorier enn dagsbehovet mitt tilsier på lørdag...OPS!!! På kvelden satt jeg og Lars i kjelleren og så på The Avengers, en ganske bra film selvom jeg var stuptrøtt.

Søndag, altså gårsdagen gikk til litt forskjellig. Halv tre kom Katrine og Halvor for å hente meg og Lars ettersom vi skulle på teater på Chateau Neuf. Det var  et lite stykke oppsatt av studenter, hvor vi kjente én av de åtte(?) som spilte i teaterstykket. Det var faktisk utrolig morsomt, alle spilte veldig bra og det ble i tillegg veldig spennende. Stykket het "Mordet på Knurringdal (med sterk kvinnelig hovedrolle)" og var en påskekrim (er jeg ganske sikker på), og både jeg og de andre var veldig fornøyde, selv om det kun var rundt 30stk i publikum.

Etterpå spiste vi på Egon i Asker og vi storkoste oss! Selv om Egon i Asker er den dårligste av Egon-restaurantene jeg har spist på, så var det veldig godt med løkringer, burger og eplekake :-D Det ble også litt bilder utenfor og herregud jeg bare digger disse menneskene! Vi hadde det morsomt, og med både litt seriøse bilder og litt tullebilder ble det noen supre minner i kamerarullen, og perfekt bloggmateriale, haha!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra årets første joggetur - er det mulig? 3 måneder ut i året, jeg trener rundt 4 ganger i uka og jeg har endelig hatt min første joggetur ute. Det føltes virkelig ut som jeg hadde murstein i baken da jeg staretet å jogge, herlighet så tungt! Det kom seg litt etterhvert, men jeg håper det blir litt lettere utover våren og til sommeren. Jeg hadde en litt dårlig dag i dag egentlig, men etter joggeturen fikk jeg roet meg ned og humøret snudde heldigvis rundt. Nå sitter jeg i sofaen og slapper av med bloggerne snurrende på TVen. Resten av kvelden går nok til å slappe av og kanskje lage mitt kjære proteinbananbrød, som jeg så kjært elsker!

Hvordan var helga di? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no