hits

BREAKFAST

 • 31.05.2015 kl. 13:05

Heisann!♥ For en koselig filmkveld jeg hadde igår! Jeg og de jeg var med brukte vel sikkert tre timer på å finne ut hvilken film vi skulle se. Til slutt falt valget på Taken 3. Jeg kan ikke si at jeg elsket filmen, men den var ganske bra! Nå hadde ikke jeg sett den første og den andre, men jeg fikk ikke inntrykk av at dette gjorde noe. Utenom litt filmkos spiste vi pizza, kake og godteri - altså en komplett kveld!

Så, etter gårsdagen tenkte jeg å toppe alt med en super frokost. Derfor stekte jeg to rundstykker, laget litt eggehakk og fant frem appelsinjuicen. Namnamnam, det blir ikke en bedre start på dagen enn dette!

I dag skal jeg se på Pitch Perfect 2 med tre venninner. Jeg husker vi, pluss to andre, så på den første da den kom ut i september 2012 - altså over to og et halvt år siden! Personlig digget jeg filmen, så jeg håper virkelig at toeren lever opp til forventningene. Hvis ikke, skal jeg uansett ikke angre på at jeg så den. Uten om kino har jeg to skoleoppgaver jeg må gjøre ferdig - blæh! Jaja, er jo bare noen få dager igjen nå.

Hva er deres planer for idag?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #frokost #breakfast #egg #mummikopp #filmkveld #kino #pitchperfect

Today's Outfit

 • 30.05.2015 kl. 15:45


Hei dere♥ Uff så det pøser ned ute! Jeg blir rett og slett i dårlig humør av dette været, og det faktum at dette er den kaldeste mai-måneden siden det forrige århundre gjør det enda verre. Det høres veldig ille ut, men det er faktisk sant, haha! Igår hadde jeg både en drittdag, men på den andre siden en veldig bra dag. Rart hvordan trening kan løfte humøret ditt fra ti til hundre prosent!

I dag skal jeg ha filmkveld med ei venninne, kjæresten hennes og en annen gutt. I går hadde vi en evig lang diskusjon over facebook om hvilke filmer vi skulle se, haha! Til slutt ble vi enige om at vi skulle snakke om det idag istedenfor. Jeg har en følelse av at vi aldri kommer til å bli enige uansett... Haha, umulige folk!

Så, ettersom det regnet idag tok jeg først noen bilder inne, men etter å ha surret med det i en time ga jeg opp og tok nye bilder ute. Sykt irriterende, men sånn får det bare være.

Hva skal dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #vær #filmkveld #skjønnhet #beauty #makeup

5 sunne og raske frokosttips

 • 29.05.2015 kl. 19:56

Dette innlegget er blitt publisert tidligere, men jeg publiserer det igjen for dere som trenger inspirasjon!

Jeg vet at det er mange som ikke spiser frokost fordi de rett og slett ikke har matlyst på morgenen. Men, for dere som faktisk liker frokost, men er lei av det samme kjedelige hele tiden, har jeg noen anbefalinger. Disse tipsene jeg har her er både sunne, lette å lage, og utrolig gode! Alt her er mye bedre enn tørr brødskive, med svett ost - det kan jeg love dere.

DETTE TRENGER DU:
- 1 banan
- 3 egg
- 1dl havregryn
- Litt kanel
- Frosne blåbær

SLIK GJØR DU:
Bland alt sammen i en blender, og kjør blenderen helt til det er blitt en litt tykk, glatt røre uten klumper. Lag pannekakene som vanlig, men legg over frosne bær på den ustekte siden, før du snur pannekaken. Disse smaker helt fantastisk godt, også uten blåbærene.

 

DETTE TRENGER DU:
- 2 egg
- Ost
- Kalkunkorv
- Gressløk
- Pepper
- Salt

SLIK GJØR DU:
Knus eggene, og tilsett 1ss vann per egg. Tilsett pepper, salt og gressløk. Stek omletten, og ta på osten og kalkunkorven (evt. annet tilbehør), før du snur den.

 

DETTE TRENGER DU:
- 2 rundstykker
- 2 egg
- Selvvalgt grønnsaker

SLIK GJØR DU:
Varm opp/rist to rundstykker, mens du steker eggene. Legg de stekte eggene oppå rundstykkene, og ha over ønskede grønnsaker (salat, paprika, agurk)...

 

DETTE TRENGER DU:
- 2dl havregryn
- 4dl melk
- 1dl vann
- 1/2ts salt
- Frosne blåbær
- Evt. sukrin og kanel

SLIK GJØR DU:
Kok opp havregrøten, med havregrynen, melken og vannet. Når havregrøten er ferdig tilsetter du saltet og blåbærene og rører rundt. Når blåbæren er fordelt utover er den klar til og spises. Tilsett litt sukrin og kanel, hvis du ønsker det.

 

DETTE TRENGER DU:
- 200g frosne jordbær
- En håndfull druer
- Kjøttet fra 2 kiwi
- 2dl valgfri juice
- Valfri: Bringebær
- 2ss melis

SLIK GJØR DU:
Bland alt i en smoothiemaskin, og kjør til smoothien er klumpfri. Smak til etter hvordan du liker den. Holder til to glass.

Er det noen av disse oppskriftene du kommer til å prøve? :D


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #oppskrift #mat #kosthold #sunt #frokost #tips #blogg #smoothie #omelett #pannekaker #havrepannekaker #havregrøt

12 jentefilmer

 • 29.05.2015 kl. 15:00

Heihei♥ Da var det fredag, og jeg er sikker på at noen av dere iløpet av helga skal ha en jentekveld, være med ei venninne eller i det minste se en film. Derfor tenkte jeg å finne litt ulike jentefilmer til dere som ikke vet hva dere skal se, men ønsker å se en skikkelig jentefilm fylt av drama, kjærlighet og morsomheter. Håper dere blir inspirert og finner noe dere liker!

Jeg har vel sett alle disse filmene, uten om The Notebook. Jeg elsker alle disse filmene, og klarer ikke velge en favoritt! Pitch Perfect 2 går på kino nå, og jeg og venninnene mine har planlagt å se den så fort som mulig. Freaky Friday gikk faktisk på TVen på søndag, og den er jo bare morsom, hehe! Thirteen er også en film jeg virkelig anbefaler. Den er full av spenning og vi kan se hvor fort ting kan snu i ungdomstiden, både positivt og negativt.

Har du en favoritt blant disse filmene? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #tips #movie #film #jentefilmer #jentekveld #helg

Bokeh Selfies

 • 28.05.2015 kl. 20:45

Heihei alle sammen♥ Da har jeg nettopp kommet hjem fra dagens treningsøkt. Idag var det virkelige vanskelig å komme seg ut - kanskje på grunn av været. Heldigvis har jeg ei treningskompis som jeg nå ikke hadde trent med på 3 uker. Derfor hang jeg meg på, og fikk unnagjort en treningsøkt idag også #stolt! Nå skal jeg ta en velfortjent dusj og spise litt!

Idag er det som sikkert mange av dere ver Paradise Hotel-finale! Er vel ikke bare jeg som følger med, eller? Hehe - jeg er helt slavisk ihvertfall. Aner ikke hvorfor, men noe er veldig underholdende med det. Imorgen er det siste dag i praksis i barnehagen jeg har vært i dette halvåret, noe som sikkert blir ganske rart. Men, bare om 2 måneder skal jeg jo jobbe fast i barnehage i ett år, så tror det er godt med en liten ferie :)
Rosa kjøkkenutstyr

 • 28.05.2015 kl. 16:00

Hvis du er litt jentejente som meg, og liker rosa, synes vel du også at rosa kjøkkenutstyr er sykt søtt? Det kan selvfølgelig bli for mye, men noen rosa detaljer på kjøkkenet slår aldri feil. Nedenfor har jeg samlet noen rosa favoritter fra ellos.no som du kan ha på kjøkkenet. Litt uvanlig innlegg fra min side, men litt variasjon er vel bra!

1  |  10  |  11

Fant du noe du likte? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #interiør #design #rosa #pink #kjøkken #kjøkkenutstyr #ellos #shopping

NAIL ART: Turquoise Zebra

 • 27.05.2015 kl. 21:30


Heisann!♥ Det er lillelørdag, og nå kommer uka til å gå unna som et olja lyn (haha, sier man det?). Idag hadde vi en veldig rolig men innholdsrik dag på skolen! Jeg går på barn og ungdom, og idag fikk vi besøk av fjerdeklassinger. Vi hadde ulike aktivteter med dem, og laget laksetaco. Hvis dere liker laks vil jeg anbefale på det sterkeste å prøve det ut, selv om jeg også ble litt skeptisk da jeg først hørte det! Etter dette var alle bokstavelig talt døde, og vi var virkelig ikke klar for gym i siste time. På den andre siden var allerede karaktere satt, så jeg tror det var svært få som brydde seg.

Etter jeg hadde spist da jeg kom hjem la jeg meg ned på sofaen og tenkte at jeg skulle slappe av litt. Med andre ord sov jeg i to timer, haha! Som regel pleier jeg bare ligge noen minutter og komme meg opp igjen, men siden onsdager er den ene hverdagen hvor jeg unner meg fri fra trening ble jeg liggende litt lenger enn forventet. Jaja, sånn er det noen dager!


Hva har dere gjort idag? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nail #nails #negler #nailart #negledesign #neglelakk #nailpolish #zebra


Audrey Hepburn Mug

 • 27.05.2015 kl. 15:00

Hei dere! :) Sjekk denne Audrey Hepburn-koppen fra Platekompaniet! Har sett på den lenge, men har aldri giddet å kjøpe den, før jeg fant ut at Platekompaniet her i byen skulle legges ned, så alt skulle bort! Som nevnt tidligere elsker jeg kopper, og jeg digger Audrey Hepburn. Denne koppen er perfekt! 

Det er vel ikke bare jeg som føler at det tirsdag idag? Men, jeg er overlykkelig over at det faktisk er onsdag! Da er kortere tid til helg, og i tillegg vet jeg at det kun er noen få "ordentlige" skoledager igjen. Utenom er det tur til Oslo, fri, eksamen osv. Deilig å tenke på at sommeren er så nærme, eller hva?

Liker dere Audrey Hepburn? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #kopp #mug #interiør #design #audrey #hepburn #platekompaniet #shopping #innkjøp #newin #new

Kremen som hjelper mot tørr hud!

 • 26.05.2015 kl. 21:05

Jeg aner ikke hvorfor jeg ikke har tipset om denne kremen før nå. Jeg fikk den i bursdagsgave i september ifjor, og siden da har jeg vært frelst over hva den har gjort med huden min!

Før hadde jeg utrolig tørr hud, da spesielt i ansiktet. Det flasset, og var igrunn bare en stor irritasjon. Til min glede oppdaget jeg denne kremen. Jeg begynte å bruke den hver morgen, og på kort tid kunne jeg se og føle tydelig forandring - ihvertfall på min hud.
Sist jeg sjekket så jeg den på Apoteket, og da kostet den litt, men holder lenge, og gjør faktisk det den lover! Anbefales på det sterkeste til dere som sliter med tørr hud!


Vil bare informere om at dette ikke er reklame. Dette er bare et produkt jeg er utrolig fornøyd med!

Sliter du med tørr hud?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #hud #skjønnhet #beauty #tørr #krem

Uken som gikk...

 • 26.05.2015 kl. 15:00

Ukens fristende bilde
Hehe, nam! Dette var så godt! Sjekk ut oppskrfiten på disse sunne pannekakene HER.

Ukens sang
Sist uke satte jeg en sang fra 80-tallet som "ukens sang". Nå skal vi gå litt tilbake i tid, men bare 2 år! Sangen jeg digget sist uke må være Popular Song av Mika ft. Ariana Grande.

Ukens negledesign


Ukens gladnyhet

Okei dere, hold dere fast! Det kommer en facepalm-emoji - yeei! Hehe, det er noe jeg virkelig trenger. Hvis dere er nysgjerrig på hvilke andre nye emojier som skal komme, kan dere sjekke det ut HER.

Ukens styggeste bilder
Man finner ikke finere personer enn meg altså...

Er dere klare for en ny uke? :D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #ukens #skjønnhet #beauty #nails #negler #musikk #mat #food #oppskrift

PIKNIK

 • 25.05.2015 kl. 19:00

Hei sveis! :D Hehe, da har jeg nettopp kommet hjem fra pikniken hos Ida. Det ble to korte timer, men det var allikevel koselig! Da jeg ankom satt hun og ei annen venninne og regnet matte - de har nemlig matteeksamen, noe jeg ikke tror er så moro. Føler meg heldig som ikke har hatt det i år - på den andre siden skal jeg ha det om 2 år, og da har jeg ikke hatt det på 3 år (ønsk meg lykke til med det).

Vi startet med å skjære opp frukten jeg hadde tatt med: jordbær, mango, kiwi og druer, i tillegg til kesam med lime-smak. Har dere smakt den? Den er god - anbefales virkelig til frukt, bær og desserter! Uansett klarte selvfølgelig ei venninne av meg å kutte seg på fingeren - haha, jeg  freaket ut og løp rundt uten aning om hva jeg skulle gjøre (og jeg skal liksom jobbe i barnehage etter sommeren?). Var heldigvis bare et lite kutt, så selv om det sikkert gjort veldig vondt, gikk det fint!

Så, nå sitter jeg her og har ganske lite å gjøre. Tror jeg skal prioritere å gjøre ferdig en samfunnsfagfremføring vi har imorgen. Senere blir det litt TV-titting, før det er skole imorgen igjen. Arg, jeg som er så klar for sommerferie! Jaja, bare noen få dager igjen nå :)

Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #frukt #fruit #piknik #picnik #venner #sommer #summer #skole

Mandagens treningsøkt

 • 25.05.2015 kl. 13:45

Hallo!♥ Beklager at jeg var litt fraværende igår. Jeg var ikke helt i blogghumør, og for å være ærlig var egentlig hele dagen bare surrete. Jeg vet ikke hvorfor, men det var bare en dag hvor alt ikke var helt på topp - men vi mennesker har jo noen sånne dager også! Så nå er jeg klar for en ny uke hvor jeg ønsker å starte litt på "nytt".

I dag var det strålende vær da jeg stod opp, noe som motiverte meg til å starte dagen med en treningsøkt. Jeg visste at hvis jeg ikke fikk trent på morgenen kom jeg aldri til å få trent iløpet av dagen uansett, så da var det bare å komme seg ut! Det var sykt deilig å svette litt igjen, og hvis dere også ønsker tips til en treningsøkt, kan dere følge min:

15min jogging
Hoppe på kasse 10x3
Mountain Climbers 50x2
Hoppende knebøy 20x2
Burpees m/pushups 10x2
Mage 5min (øvelser på appen "Trening")
15-20min sykling

Nå har jeg drukket en proteinshake, og skal hoppe i dusjen før jeg spiser litt velfortjent mat. Etter det må jeg få fikset meg litt før det blir piknik med  venninner ikveld! Håper dere får en super uke, vi snakkes :)

Hva skal dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #treningsøkt #tips

Favorite Outfits // January-May

 • 24.05.2015 kl. 14:00

Hei alle sammen!♥ Hvor deilig var det vel ikke å våkne idag og vite at det ikke er skole/jobb imorgen? For de fleste ihvertfall... I dag våknet jeg 08:15(!!!!!!) fordi jeg er forkjøla. Selvfølgelig klarte jeg ikke sovne igjen, så jeg lå i senga fram til klokka ti, før jeg stod opp. Nå venter jeg på at noen venninner skal komme. Jeg har nemlig ingenting å gjøre idag, så da blir det vel ikke bedre enn å tilbringe tiden sammen med venninner?

Nedenfor kan dere se at jeg har samlet sammen de antrekkene jeg likte best fra alle månedene fram til nå i år. Som dere sikker ser blir det bare grønnere og finere vær jo lengre ned du kommer, noe som er deilig å se!

Jeg begynte å kommentere under alle bildene her, men fant ut at det jeg skrev på alle var "antrekket til høyre er et av mine favorittantrekk...", så da tenkte jeg bare å samle det her, og si at antrekkene til høyre ble på et merkelig vis mine favoritter! Jeg få tak i denne linsa, som gjør at bakgrunnen blir "blurry" - det tror jeg vil løfte antrekksbildene mange hakk opp!

Hvilke antrekk likte du best? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #favorite #favourite #january #february #march #april #may

NEON NAILS

 • 23.05.2015 kl. 19:00

Heihei, dere♥ Jeg skal ikke bruke dette innlegget til å snakke om været, men jeg få si at det endelig er deilig med litt sol igjen! Uansett; nå er det pinse, og for meg betyr det ingenting - hvorfor "feirer" man det egentlig? Hehe, sier allikevel ikke neitakk til at det er fri på mandag! Når dette innlegget publiseres sitter jeg nok hos noen venner og ja, hvem vet - laget mat? Snakker? Uansett hva jeg gjør koser jeg meg nok!

Det som er så perfekt med at sole skinner utenfor nå, er at jeg lakket neglene mine i neonfarger igår! Ææh, jeg bare elsker det! Disse fargene får meg virkelig til å smile og føle meg hundre ganger bedere. Ringene kjøpte jeg faktisk istad på H&M. Jeg har noen slike fra før av, men de er utrolig slitte og ikke like fine som disse - i tillegg kostet de bare 10kr #sierikkeneitakktildet.

Hva skal dere gjøre denne lørdagen? Noen som skal se ESC? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #nailpolish #neglelakk #nails #neon #negler

Festival Flow

 • 23.05.2015 kl. 14:00

Halloisen!♥ På morgenen idag tok jeg en tur innom nelly.com, og der kom jeg over årets festivalkolleksjon. Festival-look er noe jeg digger, selv om jeg ikke bruker det særlig mye. Allikevel er det jo snart sommer, og det betyr også at det er festivaler like rundt hjørnet. Nedenfor har jeg samlet sammen tre ulike festival-looks som er perfekt til sommeren.

1  |  2  |  6
___________________________________________________________________________________________________________________


___________________________________________________________________________________________________________________

6

Fant du noe du likte? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #festival #look #klær #clothes #nelly #shopping

B&W PICS

 • 22.05.2015 kl. 15:00

Jeg tok en liten titt tilbake i arkivet mitt, og fant tilbake til hva jeg blogget om for akkurat ett år siden, altså 22.mai 2014. Da fant jeg ut at jeg la ut ett innlegg med svarthvitt bilder! Er det noe jeg er alt for dårlig til å bruke så er dette, for jeg er så alt for glad i farger! Ikke at det er noe galt med farger heller, men det er noe eget ved B&W-bilder, og det gir en egen, spesiell stemning.

Nok en gang var det helg, og denne helgen skal jeg faktisk finne på noe med noen jeg så og si aldri ser. Jeg skal møte ei jeg gikk i klasse med i år, kjæresten hennes, og en jeg ble kjent ble forrige helg. Blir nok utrolig koselig - i tillegg er det jo langhelg nå igjen, noe jeg er overlykkelig for! Håper dere nyter helgen♥

Liker du best fargebilder, eller svarthvittbilder?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #black #white #b&w #blackandwhite #svarthvitt #foto #bilder #mote #fashion #antrekk #outfit

Pancakes with Berries

 • 21.05.2015 kl. 17:05

Yes please! Aah, nå har jeg akkurat kost meg med en tallerken sunne, grove og luftige pannekaker med bær  og cottage cheese. Guri malla så godt! Jeg vurderte å kjøpe noe på BigBite da jeg var i byen med noen venner istad, men angrer ikke på at jeg ventet til jeg kom hjem! På den andre siden kjøpte jeg en Starbucks, ettersom de har 50% rabatt på alle frappuccino mellom to og fire denne uka. Så deilig!

OPPSKRIFT PÅ SUNNE, GROVE OG LUFTIGE PANNEKAKER HER!

Jeg skal snart ta bussen til trening. De siste ukene har jeg vært ganske umotivert når det kommer til trening fra og med torsdag, nettopp fordi det er så dårlig med gruppetimer. Haha, hvordan skal jeg klare meg i sommerferien når det ikke er noen gruppetimer? Jaja, jeg skal nok klare å motivere meg selv, for jeg legger ikke treningen på hylla selv om det blir sommer!

Hva har dere gjort i dag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #oppskrift #pannekaker #sunt #bær #sommer #trening #training #summer

NAIL ART: Confetti on Gold

 • 20.05.2015 kl. 20:00

Heisannheisann♥ Det er alltid deilig å kunne si at skolen på onsdag er overstått! Dette er dagen i uka hvor vi slutter seint, og i tillegg har gym. I dag hadde vi løpetest, og jeg gruer meg alltid til dette fordi jeg ønsker å bli stolt av meg selv! Jeg nådde ikke målet mitt helt, men ga alt - og da må man jo nesten være fornøyd. I tillegg fikk vi tilbake egentreningsrapporten vår, hvor læreren faktisk spurte om hun kunne bruke den som eksempel for klassene neste år! Åh, sånne øyeblikk gjør meg så stolt av meg selv!

Her er ukens nail art! Har visst blitt en vane at jeg legger ut ett nytt negledesign hver uke, og jeg håper dette er noe som faller i smak? Jeg er jo ingen negledesigner, men synes det er moro å mikse og trikse litt, og jeg har alltid vært glad i neglelakk, haha! Får bare fortsette å øve, så blir det vel enda bedre og bedre :)

Er dere glad i neglelakk?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #neglelakk #nailpolish #negler #nails #nailart #skole #trening

Jumpsuits for Summer

 • 20.05.2015 kl. 15:00

Sommeren nærmer seg (selv om været kanskje ikke er helt enig...), og er det noe vi elsker på sommeren er det jumpsuits, eller hva? Jeg har funnet noen av mine favoritter på nelly.com, og har prøvd å finne både noen til hverdagslig bruk, og noen til selskap/fest. Som dere kanskje ser har jeg også tatt litt ulike former - noen med enkle stropper, noen som går helt opp til halsen, noen som lange ermer, og også noen som er lange! Håper dere finner noen dere liker :)

HER  //  HER  //  HER  //  HER
___________________________________________________________________________________________________________________

HER  //  HER  //  HER  //  HER
___________________________________________________________________________________________________________________

HER  //  HER  //  HER  //  HER
___________________________________________________________________________________________________________________

HER  //  HER  //  HER  //  HER

Personlig klarer jeg nesten ikke velge noen favoritter her, for jeg synes alle er så søte og fine på hver sin måte! Ah, kjenner jeg får sommerfølelse bare av å se på dem, hihi! Er det bare meg?

Fant du noen du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #jumpsuit #jumpsuits #nelly #shopping #sommer #summer

UKEN SOM GIKK #7

 • 19.05.2015 kl. 18:00

UKENS OPPTURER
Forrige uke var faktisk helt super! For det første hadde vi langhelg, på torsdag var jeg på konsert og på fredag fikk jeg nye bekjentskaper på grillfest, mens på søndag var det 17.mai! Absolutt en super uke :)

UKENS ANTREKK
Denne uken la jeg ut tre antrekksposter, men favoritten min var nok dette.

UKENS SANG
Hehe, sist uke gikk jeg tilbake til 80-tallet med sangen "Girls just want to have fun" med Cyndi Lauper. Går aldri lei den sangen!

UKENS TIPS
"5 tips til et sunnere kosthold"

UKENS CRAVINGS
Kake! Haha, jeg vet ikke hvorfor - eller det kan muligens være det at jeg har det vi jenter strever med en gang i måneden. Heldige meg fikk pavlova-kake på grillfesten på fredag, og sjokoladekake på 17.mai #gladjente!

UKENS FOTO

Hvordan var deres uke?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #oppsummering #foto #antrekk #mote #fashion #outfit #sang #musikk #tips

Ny header!

 • 19.05.2015 kl. 11:39

Da har jeg endelig fått en ny og sommerlig look på bloggen! På min forrige header kan man se snø i bakgrunnen, noe jeg tror vi alle er ferdig med nå. Nå lengter jeg bare frem til sol og varme - noe jeg ikke tror jeg er alene om! 

NY:

GAMMEL:

Likte dere den nye headeren? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #bloggdesign #header #bilde #foto

3 øvelser med ball

 • 18.05.2015 kl. 21:00

Heihei♥ Mens jeg sitter og ser på finalen i Slankekrigen, tenkte jeg å komme med noen flere treningsøvelser til dere. Denne gangen tre øvelser dere kan gjøre med ball! Med ball så trener man ofte balanse i tillegg, og øvelsene under går både på kjernemuskulatur og mage.

ØVELSE NR.1

1. Legg deg på ballen, og finn balansen.
2. Før ett og ett bein ned mot gulvet på siden, og rør såvidt gulvet. Før det opp på ballen igjen, og gjør det samme på motsatt side.

Dette er en veldig krevende øvelse hvor du må ha mye balanse. Jo lengre bak du har ballen på beina, jo hardere blir det.
___________________________________________________________________________________________________________________

ØVELSE NR.2

1. Ligg flatt på bakken, og ha ballen i hendene.
2. Løft både overkropp og underkropp mot hverandre, og "gi" ballen til beina.
3. Gå så ned med overkroppen og beina igjen, og i motsetning til bildet ovenfor kan du godt ikke legge over- og underkroppen helt ned.
___________________________________________________________________________________________________________________

ØVELSE NR.3

1. Legg deg på ballen, og finn balansen.
2. Ha beina samlet, og før de mot overkroppen så langt frem du klarer, og før de så tilbake til startposisjon.

Bruker du noen av disse øvelsene? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #øvelser #treningsøvelser #tips

SUMMER INSPO

 • 18.05.2015 kl. 16:15

Hei alle sammen! Jeg er vel ikke den eneste som sliter med å skjønne at det er en vanlig hverdag etter langhelg? Etter en fantastisk helg er jeg virkelig kommet i feriemodus, og er ikke klar for siste innspurt på skolen - men det må jeg jo nesten bare være.

Sånn ellers merker jeg at det er vanskelig å komme seg på trening fordi det er mye sykdom rundt gruppetimene jeg vanligvis går på. Derfor må jeg lage mitt eget program, og det er langt fra like motiverende. Men så lenge jeg bare kommer meg ut går det fint!

Laget en liten inspirasjon til dere - og til meg selv, for å fylle litt på fram til sommeren! Jeg gleder meg til å finne på masse nytt, gå i sommerlige antrekk og spise frisk frukt! Flere som gleder seg til sommeren, eller?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #inspirasjon #inspo #inspiration #summer #sommer

17.MAI 2015

 • 17.05.2015 kl. 22:25

Heihei dere!♥ Da var 17.mai over for min del, og jeg har nettopp kommet hjem fra pizzaspising med familien! Jeg startet dagen klokken åtte, og slappet av i en time før jeg begynte å stelle meg istand. Som alltid var jeg sist ut døra - mon tro hvordan jeg får det til! Etter at vi hadde kommet oss ut, dro vi for å se på barnetoget, hvor jeg ble med de siste 10minuttene, før vi dro hjem igjen og spiste litt pølser.

Noen timer senere fikk jeg tatt en tur ut igjen med noen venninner. Vi var på tivoli - noe som var overasskende uinteressant i år. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg ser ikke poenget i å betale så mye for moro i 5min - da er det likegreit å dra på tusenfryd hvor de også har flere karuseller! Allikevel tok jeg og ei venninne to karuseller, og det var jo selvfølgelig morsomt! Etter det gikk vi litt rundt på torget, og hørte på et av korpsene hvor kjæresten til venninna mi spiller. Alt i alt har jeg hatt en veldig fin dag!

Hva har dere gjort i dag?♥


17.MAI ANTREKK

 • 17.05.2015 kl. 14:30

Heisann hoppsann!♥ Jeg vet at over 90% av dere nå sikkert er opptatt med alt mulig annet enn å lese blogger, men jeg har derimot ikke noe bedre å gjøre enn å stikke innom å ønske alle dere herlige lesere en fantastisk dag! Gratulerer med dagen♥ Håper alle koser seg med is og pølser, gode venner og familie, og rett og slett nyter dagen!

Personlig har jeg bare vært og sett på barnetoget, og hoppet inn da jeg så venninnen min. Om en liten stund skal jeg også ut igjen med venninner, og på kvelden skal jeg og familien ut og spise pizza. Sånn ellers får vi se hva som skjer. Jeg skulle gjerne gjort noe mer spennende, men jaja!

Hva skal dere i dag? :D


___________________________________________________________________________________________________________________
#17mai #mai #grunnlovsdagen #hverdag #blogg #flagg #antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #dress #nelly #shopping

pinkalilly

 • 16.05.2015 kl. 20:30

Halloo♥ Wow, én, la meg gjenta - én dag til 17.mai! Fysøren, bare jeg som fortsatt lever i Mars? Jaja, på den andre siden ser jeg fram til sommeren, og når 17.mai allerede er her vet vi at sommeren er like rundt hjørnet :) I går var jeg på grillfest - og da vet vi at sommeren nærmer seg, eller hva?

Uansett; nok en gang må jeg skryte av denne neglelakken - den er så utrolig fin! Den heter Pinkalilly, og var på salg på H&M. Anbefaler alle å gå innom nærmeste H&M-butikk og se om de har noen igjen! Ikke bare er den fin, men penselen gjør det lett å påføre på neglene også!

Hva skal dere på 17.mai?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nails #negler #nailpolish #neglelakk

Ukens blogg #19 + ny påmelding

 • 16.05.2015 kl. 14:30

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Halloisen! I dag blir ukens blogg kåret på en lørdag, fordi det er 17.mai imorgen! Så, ukens blogg ble THERESEPETTERSEN.BLOGG.NO! Therese har en utrolig fin blogg, og innimellom kan den faktisk minne litt om min egen; en god blanding av mote, inspirasjon, oppskrifter og litt diverse. Sjekk ut bloggen hennes da vel :D


Trykk på bildet for å komme til bloggen. Sjekk ut kategorien "Ukens blogg" for å se tidligere vinnere.

Vil du være med i neste runde?
 (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #anbefaling #tips #ukensblogg #antrekk #outfit #bloggvurdering

OUTFIT: Black n' White

 • 15.05.2015 kl. 18:00

Heei dere!♥ Da er jeg endelig klar! Håret er krøllet, ansiktet er sminket og kroppen har fått på noen klær, haha! På kveldens plan står grillfest, noe som gleder meg masse til. Her kommer det både til å være kjente og ukjente, så gleder meg til å bli kjent med nye folk! I dag har jeg virkelig kjent på sommeren, og jeg håper været forblir slik til søndag - da kan ikke 17.mai slå feil, eller hva?Jaja, vil ønske alle en super fredag :D

Hva er deres planer for kvelden?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #grillfest #fredag #friday #sommer #summer

Tre treningsøvelser

 • 15.05.2015 kl. 13:00

Heisann dere!♥ Nå som sommeren nærmer seg, det er mai, og vi har mye fri, kan det være vanskelig å komme seg ut døra på en joggetur eller på treningssenteret. Men treningen kan like så godt være like bra hjemme, og det finnes hundrevis av øvelser du kan gjøre på stuegulvet! Her er tre øvelser du kan gjøre hjemme, og hvis du ønsker flere øvelser er det bare å sjekke ut kategorien "Trening" her på bloggen.
___________________________________________________________________________________________________________________

1: Stå rett opp og ned med beina i hoftebreddes avstand.
2: Sett deg ned i knebøyposisjon og legg armene foran deg.
3: Hopp bak med beina, slik at du står i plankeposisjon med strake armer.
4: Ta en push-up - det er selvfølgelig valgfritt hvor langt ned du går.
5: Hopp med beina inn mot deg igjen.
6: Gjør et hopp.

Dette kan gjentas så mange ganger du ønsker, men jeg pleier vanligvis å ta 15x2.
___________________________________________________________________________________________________________________

Du kan kjøpe et slikt hjul HER.

1: Sitt på gulvet med tærne, knærne og hjulet i gulvet.
2: Sørg for at ryggen er rett, og len deg langsomt fremover mot gulvet. Kom ned så langt du klarer, og skyv deg opp igjen.

Dette er virkelig en vanskelig øvelser (synes jeg)! Man må virkelig bruke hele kroppen, og passe på at man ikke får svai  i ryggen. Man merker absolutt at den funker, og man kommer litt lengre ned for hver gang.
___________________________________________________________________________________________________________________

1: Stå i plankeposisjon med strake armer.
2: Hopp med det ene beinet frem mot brystet, og gjør et lite hopp tilbake samtidig som du bytter bein.

Denne øvelsen skal gjøres ganske fort, og trener mange muskelgrupper, samtidig kondisjon. Pass forresten på at rumpa er på høyde med resten av kroppen.

Bruker du noen av disse øvelsene når du trener? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #øvelser #treningsøvelser #mountainclimbers #burpees #rollouts #tips

skeletons

 • 14.05.2015 kl. 14:00

La meg bare gjøre det klart at vi ikke har skjeletter som henger i naturfagsrommet på skolen i stua vår. Haha! Men, jeg kan derimot meddele at vi ikke har noe imot litt skjelett-tilbehør. Hodeskallen ligger for eksempel på stuebordet nede, dekselet var faktisk ett av mine første, og koppen blir brukt hyppig! Halskjedet så dere kanskje i tirsdagens antrekk (her), og jeg synes den er kul!

I dag skal jeg som nevnt tidligere på 5 Seconds of Summer-konsert! Jeg er sikker på at flere av dere skal dit også, og gleder dere! Personlig ble jeg tilbudt en billett fra ei venninne, og tenkte at det kunne bli en morsom opplevelse! Jeg digger jo 5 Seconds of Summer, og tror at konserten kommer til å bli like morsom :)

Hva synes du om skjeletter? Skal du på 5SOS-konsert?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjelett #skeleton #tilbehør #dekor #interiør #kopp #5sos #konsert

3 FOTOBLOGGERE

 • 13.05.2015 kl. 19:45

Jeg tror vi alle kan være enige om at bildekvaliteten på blogger spiller en stor rolle. Jeg vil nok si at jeg har en ganske lang vei å gå, men for å bli bedre trenger vi litt inspirasjon! Derfor har jeg funnet fram tre av mine favorittbloggere som tar helt fantastiske bilder! Sjekk dem ut, for her vil du finne masse inspirasjon♥

ISELINNANDERSEN.FEMELLE.NO

ALBISS.BLOGG.NO

ISELINRENEE.BLOGG.NO

Følger du noen av disse bloggene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #blogger #bloggere #femelle #tips

OUTFIT: Striped Pants

 • 12.05.2015 kl. 21:00

Heisann♥ Haha, fysøren jeg merker at jeg ikke klarer å følge med i tida! Jeg måtte nettopp spørre foreldrene mine om vi var i 2014 eller i 2015, og jeg hadde helt seriøst ingen aning... Wow, begynner jeg å bli senil i en alder av 17? Vi får ikke håpe det.

Uansett har jeg nettopp kommet hjem fra trening! I morgen er det trekk om skriftlig eksamen. Vi kan komme opp i norsk eller engelsk, og jeg har faktisk ingenting i mot å komme opp i norsk. Kommer vi opp i engelsk derimot blir jeg litt mer stressa. Engelsk muntlig - okei, engelsk skriftlig - nei takk!

Klarer dere å følge med i tiden?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #striped #pants #yellow #tshirt #leather

Red Passion

 • 12.05.2015 kl. 15:00

Heisann!! Bare én dag igjen nå, så er det helg! Er det ikke deilig? Nå er jeg virkelig klar til å sove litt lenger, og slappe av litt, selv om jeg både har planer torsdag og fredag. På søndag er det jo 17.mai, og det er klart at denne dagen blir litt ekstra stressende, selv om det er koselig! 

Rødt er en farge som kler alle, og nedenfor har jeg laget to ulike antrekk hvor rødt er hovedfargen. Rødt kan både være classy, rocka, søtt og kult - og alt avhenger av hvordan du setter det sammen! Som dere ser er det øverste et ganske classy og søtt antrekk, mens det andre er litt mer hverdagslig og kult. 

Red Passion

 

Red Passion by vilde-unnli featuring a black shirt

___________________________________________________________________________________________________________________

Red Pants

 

Red Pants by vilde-unnli featuring Hudson Jeans
T shirt, 140 NOK / American Apparel jean jacket, 645 NOK / Hudson Jeans jeans, 185 NOK / Vans sneaker, 335 NOK / Bracelet bangle, 60 NOK / Lips makeup, 200 NOK

Hvilket antrekk likte du best? :)

___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #red #rødt #passion

5 tips til et sunnere kosthold

 • 11.05.2015 kl. 19:00

Heihei♥ Da var det mandag igjen, og i den anledning tenkte jeg å komme med et innlegg som kan gi deg en kickstart på uka! Det er nemlig fem tips til hvordan du kan få et sunnere kosthold. På forhånd vil jeg bare si at dette er individuelt fra person til person, og jeg er absolutt ingen proff eller helsefreak. Allikevel kan disse tipsene hjelpe deg godt på vei - håper dere liker dem :)


FÅ I DEG NOK MAT
For et sunt kosthold må man passe på at man får i seg næring. Trodde du det var best å droppe frokosten, ta et eple til lunsj og spise to brødskiver til middag? Der tok du feil! Kroppen vår trenger næring, og hvis du er i mye fysisk aktivitet trenger den enda mer! Bare pass på at maten du får i deg ikke inneholder for mye salt og sukker, og at du unngår raske karbohydrater (hvitt brød, boller/kaker) og mettet fett (fast food, potetgull). Få altså i deg 3-4 måltider per dag, i tillegg til mellommåltider som frukt/grønt/nøtter.

FRUKT OG GRØNT
Dette er vanskelig å få til i starten, men etterhvert blir det en vane akkurat som alt annet. Du kan legge til grønnsaker på brødskiva på morgenen, bær i havregrynen, lage deg en smoothie, få i deg noe mellom og i hovedmåltidene! Dette vil holde deg lengre mettm og du får i deg masse gode vitaminer og mineraler.


NØTTER OVENFOR CHIPS
Personlig liker jeg faktisk nøtter like godt som chips. Om man vil droppe saltet eller ikke er opp til en selv, men uten salt er selvfølgelig best for kroppen. 

DRIKK VANN
Det er helt sykt hvor mye sukker det faktisk er i brus, iste og annen drikke, og man kan kutte gradvis ned på dette. Prøv å drikke vann når du er på skole/jobb, og du vil også føle deg mye friskere!


BEGRENS DEG
Det å kutte ut søtsaker og annen snop helt, er uaktuelt for meg. Derfor prøver jeg å begrense meg, selv om dette også kan være vanskelig. Første bud er å kutte det ned til helgene, også kutte ned på mengden. Det føles sykt godt å klare å begrense seg, og ikke få i seg mengder med unødvendig næring selv om det trossalt er helg.

Hjalp disse tipsene?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #tips #helse #kosthold #mat #vann #frukt #food

UKEN SOM GIKK #6

 • 11.05.2015 kl. 15:00

UKENS OPPTUR
Denne uka har egentlig vært ganske spontan, noe jeg elsker innimellom! På torsdag dro jeg og trente på et annet senter enn jeg gjør til vanlig, på lørdag tok jeg og to venninner en spontantur til Oslo, og i går gikk vi en skikkelig søndagstur! 

UKENS TIPS
Denne uken ga jeg et tips på hvordan du kan øke din selvtillit - se innlegget HER.
 

UKENS CRAVINGS
Hele uka har jeg hatt  lyst på ordentlig hamburger, altså sånn man kjøper på utesteder - ikke de fra fast food-kjedene. Mmh, jaja, kanskje om noen uker... eller måneder. 

UKENS LÅT
 
Jeg synes alltid dette er like vanskelig, men sist uke vil jeg nok si at låten "Break the Rules" av Charli XCX var min favoritt. 

UKENS OUTFIT
Se flere bilder HER. 
 

UKENS LENGTELSE
Åhfyy så jeg lengter etter sommer nå! Kan vi ikke bare kutte den siste delen av skoleåret og få ekstra lang sommerferie? Ja takk! 

UKENS INNKJØP
Stripete topp fra Monki, 100kr  //  T-skjorte fra Monki, 100kr  //  Sko fra H&M, 299kr

Hvordan var din forrige uke? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #innkjøp #newin #monki #tips #låt #sang #musikk

HJELP! HOGGORM!

 • 10.05.2015 kl. 21:00


Heihei♥ Da ble planene litt endret for i dag. Som jeg skrev tidligere var egentlig planen å nyte søndagen, jobbe med skole og slappe av. Men, like spontant som i går da vi dro til Oslo, ville plutselig ei venninne gå på tur i skogen. Det som er så ironisk er at hun er den lateste av oss som aldri vil gå tur - mon tro hva som har skjedd. Uansett; vi bestemte oss for å gå tur og tok med oss litt mat og snacks og gikk ut i det fine været!

Plutselig bestemte jeg at vi skulle gå et sted jeg egentlig ikke er kjent. Så vi gikk oppover og bortover både på smale stier, steder det ikke var stier, og egentlig overalt. Bare la meg gjøre det klinkende klart at jeg hater hoggormer og stålormer, selv om stålormer ikke kan gjøre deg noe. Selvfølgelig til min uflaks møtte vi på en hoggorm/stålorm som forsvant like fort som jeg så den. Allikevel var jeg paranoid resten av turen, og fulgte med på bakken hele tiden. Etterhvert fant vi ut at vi ikke var i nærheten engang av å komme frem der vi skulle, så derfor snudde vi, og stoppet halvveis hvor det var et åpent område hvor vi kunne sitte.

Til min overraskelse kom vi levende og uskadd hjem, og nå skal jeg bare slappe av  og følge med på finalen av robinson. Er du redd for hoggorm?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skog #tur #gåtur #skogstur #søndag #sunday #friluft

Outside Breakfast

 • 10.05.2015 kl. 12:31

God dag alle sammen! Livet er herlig, eller hva dere? Hvis vi bare ser bort ifra den oppgaven som skal leveres i dag som jeg ikke har startet på, eller prøven vi har på tirsdag, eller det faktum at det er trekning om skriftlig eksamen på onsdag. Hjelp. Okei, men uansett er jeg faktisk ganske lykkelig, uansett hvor kleint eller klisjé det høres ut! Så, for å toppe min lykkelighet nøt jeg en bolle med havregryn og en proteinshake ute i sola - deilig, eller hva?

Så, som dere sikkert forstod, skal jeg; 1. nyte denne søndagen, 2. jobbe med skole og 3. slappe av! Jeg har ingen motivasjon til skole nå, men prøver å fortelle meg selv at det er siste innspurt. Allikevel endrer da tankene mine seg til "jaja, samme det, får karakteren jeg ønsker uansett" - og hva slags tankegang skal det liksom være? Haha, jaja, jeg har bare meg selv å skylde på at jeg ikke startet på oppgaven tidligere. Vi fikk den jo faktisk for akkurat én måned siden. Ups.

Nevn tre ting dere skal bruke søndagen på! :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #frokost #breakfast #outside #sol #søndag #sunday #skole #proteinshake

Innkjøp fra Oslo

 • 09.05.2015 kl. 20:00

Hei alle sammen! Da har jeg kommet hjem fra dagens spontantur til Oslo. Skal være ærlig og si at Oslo ikke er helt "WOW" nå lenger som før, ettersom vi bare går på Karl Johan og Oslo City hver gang - tror vi må begynne å utforske nye steder snart! Uansett er det deilig å komme til en by man ikke er i hver dag. Nedenfor kan du se skattene jeg fikk med meg hjem!

TOPP FRA MONKI, 100KR

T-SKJORTE FRA MONKI, 100KR

SKO FRA H&M, 299KR

Disse skoene har jeg sett på lenge. Jeg så de først på en mannekeng-dukke her i Drammen, men de hadde dem ikke i butikken. Derfor vurderte jeg å kjøpe dem på nettet, men det har aldri blitt noe av - så da jeg fant dem i Oslo måtte jeg bare vrenge lommeboka og løpe til kassa! Disse kommer nok mye til bruk i sommer :)

Hva har dere brukt lørdagen på?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #newin #innkjøp #oslo #monki #sko #shoes #mote #fashion

SUNSHINE

 • 09.05.2015 kl. 13:29

Heisann♥ Aah, solen skinner, det er lørdag, og jeg og noen venninner har bestemt oss for å ta turen til Oslo! Er en stund siden jeg sist var der nå, og ettersom jeg er lei alt Drammen har å tilby tar jeg like gjerne turen til Oslo. Som alltid gleder jeg meg aller mest til Monki - hvis de har salg, haha! Sånn ellers er det jo bare supert å komme seg til en annen by for å kikke litt :)

På grunn av det flotte været kjører jeg på med en nydelig blomsterblazer jeg kjøpte på ZARA for en ganske lang stund siden. Har ikke brukt den så mye, men jeg elsker den! Det beste av alt var at den egentlig kostet 1000 kroner, men jeg fikk den for rundt 300 hvis jeg ikke husker feil! Herlig, eller hva? Men nå må jeg løpe, vi snakker forhåpentligvis i kveld!

Hva skal dere i dag? :D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #flower #sunshine #selfie #oslo

Weekend Inspiration

 • 08.05.2015 kl. 22:22

Heeei♥ Tenkte bare å stikke innom en tur for å ønske alle sammen en superduper helg! Nå kan man absolutt se fram til neste uke - bare 3 dager på skole/jobb!!! Hvem sier vel nei takk til langhelg? :D

I dag har jeg vært i praksis i barnehagen. Alltid veldig koselig, men blir også alltid like utslitt, hehe. Allikevel kom jeg meg ut på en 90minutters lang joggetur med ei venninne (hadde nok ikke kommet meg ut hvis hun ikke skulle vært med). Så nå ser jeg fram til å slappe av resten av kvelden!

Hva har dere gjort i dag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #inspo #inspiration #weheartit #foto #photo #food

Koppene du vil elske!

 • 08.05.2015 kl. 15:00

God dag! Yeah, for dere som kjenner meg, eller har fulgt bloggen min lenge vet dere at jeg har en merkelig greie med kopper. Jeg bare elsker kopper, og jeg digger at det finnes så utrolig mange ulike størrelser, farger og design (okei, sorry til dere som tok det feil opp). Uansett har jeg funnet noen sykt kule kopper på spreadshirt.no, og hvis du ikke likte noen av de nedenfor hadde de hundrevis andre du kan sjekke ut her.

1  |  10  11  12 

Fant du en kopp du likte? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #kopper #mugs #shopping #interiør #design #basic #kjøkken

Øk selvtilliten med ett enkelt grep!

 • 07.05.2015 kl. 21:48

Dårlig selvtillit forekommer i alle aldre, og blir mer og mer vanlig i samfunnet vårt som forventer mer og mer av oss. Men det finnes ulike måter å trene opp selvtilliten på, og jeg har tatt for meg en av de mange metodene i dette innlegget! Så give it a try, og les videre!

Dette tipset fikk jeg av moren min som hadde lest det på en blogg. Metoden går ut på at du skal skrive ett (eller flere selvfølgelig) positive ord om seg selv som starter på hver bokstav i alfabetet. Jeg har selv erfart hvor vanskelig det er å finne ord på hver eneste bokstav som man faktisk kan mene, men prøv! Og hvis det er vanskelig kan du også lage en slags setning ut av det. Feks som på Ø, hvor jeg har skrevet fine ØYNE.

Hvis du ikke klarer å komme på noe bra på deg selv, må du nok finne en annen metode, eller spørre noen andre om hjelp. Det er ikke noe vits i å gjøre dette med mindre du faktisk har et snev av enighet i det du skriver. Sjekk alle disse ordene jeg kom på, og jeg kan faktisk med hånda på hjertet si at jeg mener det - fysøren *stolt*! Må selvfølgelig få skrevet inn på de siste bokstavene også :)

Hva synes du om dette tipset? Kommer du til å prøve det ut?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #selvtillit #selvbilde #personlig #positiv #kompliment #tips

NAIL ART: Pink and Purple

 • 07.05.2015 kl. 15:45


Hei alle sammen! Wow, kan dere tro det? Bare én dag til fredag, igjen? Helt sykt hvor fort tiden går, og jeg føler nesten at den bare flyr avgårde! Nå er det jo bare 10 dager til 17.mai, og kjolen min har ankommet - gleder meg til å hente den etter!

I går lakket jeg nok en gang neglene, og da kom en boks med fire neglelakker fra Bik Bok til bruk! Neglelakkene fra Bik Bok er faktisk ikke så ille, og denne pakken er faktisk noen av mine favorittlakker. Fine farger, eller hva?


Hva synes du om negledesignet? 


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nailart #negledesign #neglelakk #nailpolish #nails

Slik får du i deg nok vann!

 • 06.05.2015 kl. 19:00

Det å få i seg nok vann er nok noe de fleste sliter med. Ikke alle er like opptatt av å få i seg nok vann, men jeg har prøvd å bli litt mer bevisst på det. Jeg merker at hvis det er en dag hvor jeg ikke får i meg nok vann kan jeg lett få vondt i hodet eller bli slapp iløpet av dagen. Får jeg derimot i meg nok vann hjelper det ofte på metthetsfølelsen og energien.

Uansett; mitt beste tips for å få i seg nok vann er å ha en flaske du liker! Hehe, jeg har ærlig talt fått helt dilla på både flasker og kopper i det siste, og det å få ha fine flasker hjelper faktisk! Da kan du enkelt fylle på flaska når den blir tom og føle deg superkul når du vandrer rundt med din superkule flaske (haha!). Nedenfor har jeg samlet sammen litt ulike flasker ihvertfall jeg liker!

Alle koster forresten mellom 20-60kr, jippi!


1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9

Fant du en flaske du likte? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #ebay #shopping #bottles #water #vann #flasker

Blue Day Dreaming

 • 06.05.2015 kl. 15:00

Heisann hoppsann alle lesere! Haha, tror jeg ligger en dag foran det det egentlig er. Da jeg våknet i går trodde jeg det var onsdag, nå tror jeg det er torsdag... Jaja, i dag er det jo lillelørdag, noe som betyr at jeg har treningsfri! Både fordi vi slutter seint og uansett har gym i siste time. 

Her har jeg samlet sammen noen av mine blåe favoritter - i alle mulige nyanser. Elsker spesielt Victoria's Secret-duften (selvfølgelig), og mummikoppen, og ringen oog neglelakken, hehehe...

Jeg forbinder for det meste blå med å være en drømmende farge. Mest sannsynlig fordi himmelen er blå, og ja, jeg vet ikke, men det er noe med blå og drømmer som bare henger sammen, haha - gir det mening? Jeg har egentlig aldri vært så stor fan av blå, men jeg må jo innrømme at det både kan være kult og ganske fint. 


Sjekk den søte mummikoppen jeg kjøpte på lørdag! Haha blir aldri for gammel for mummikopper♥

Liker dere blått? :)


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #blå #blue #mummikopp #neglelakk #nailpolish #vs

2 timers trening gjennomført!

 • 05.05.2015 kl. 22:00


Heei!♥ Da ble det litt sen blogging i dag. Har nettopp kommet hjem fra 2timers trening. Først én time med BodyPump (styrke på hele kroppen), etterfulgt av én time med BodyBalance (yoga, tai chi, pilates). Iløpet av de to og et halvt årene på Fresh Fitness har jeg bare vært rundt tre ganger på BodyBalance, noe som er ganske sykt med tanke på at jeg er på 3-4 gruppetimer i uka, haha! De andre gruppetimene har jeg sikkert vært på hundre ganger. Jaja, vi får se om jeg går dit mer - er ihvertfall god trening!

Slenger med noen selfies fra tidligere i dag. Nå skal jeg ta meg en dusj før jeg spiser litt og slapper av før det er tid for litt soving, hehe! Krysser fingrene for at jeg våkner til finere vær i morgen, selv om jeg liker å sove til lyden av regn - jeg er vel ikke den eneste?


Har dere trent i dag? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #freshfitness #bodypump #bodybalance #selfies #regn

UKEN SOM GIKK #5

 • 05.05.2015 kl. 16:55

Ukens opptur
At det var langhelg! Ah, det var så deilig, hehe :D I tillegg var jeg i bursdagsfest på fredag, noe som var såå koselig! Det negative var vel at jeg kom i skikkelig feriemodus, hehe :)

Ukens antrekk
Se flere bilder HER.

Ukens sang
Jeg hører egentlig på så sykt mye forskjellig, men sist uke var jeg ganske obsessed med "Groupie" av Samir og Viktor. Trodde dette var en sang jeg bare kom til og synes var irriterende, men jeg digger den faktisk, haha!

Ukens nail art
Se flere bilder HER.

Ukens craving
Kanelknekkebrød med jordbærsyltetøy og gulost! Haha, da jeg var i praksis i barnehagen så jeg ett av barna som hadde det, og jeg måtte bare prøve det ut. Generelt er egentlig kanelknekkebrød også elsk! Mmh♥

Hvordan var deres forrige uke?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #nail #nailart #nails #craving #musikk #music

TODAY'S OUTFIT: Boyfriend Jeans

 • 04.05.2015 kl. 20:00

Heihei♥

Så rart det er med så grått vær! Haha, og jeg som allerede har gjort meg vant med sommervarmen... Jeg har tilogmed sommerferiefølelse - er jeg den eneste? Men, jeg må nok vente litt til. I dag fant jeg ut at jeg skal være med ei venninne på 5 Seconds Of Summer-konsert neste uke. Har hatt tilbudet åpent i et halvt år nå, og endelig fikk jeg bestemt meg! Selv om jeg personlig synes det er litt stress med konsert blir det nok en morsom opplevelse!

I går fikk jeg bestilt meg kjole til 17.mai - ååh så jeg gleder meg til å få den i posten! Tenkte å bruke den både til 17.mai og muligens skoleavslutninga, i tillegg til at det er en veldig fin sommerkjole. Sykt at det faktisk bare er 2 uker til 17.mai!!

Skal du på 5SOS-konsert? Har du noen planer for de kommende ukene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #boyfriendsjeans #jeans #17mai #kjole #dress #5sos #konsert

How to Clean your Makeup Brushes

 • 04.05.2015 kl. 15:00

Hallo♥ Nå tenkte jeg å vise dere hvordan jeg vasker mine sminkekoster. Jeg bruker en shampoo til sminkebørster fra makeupmekka, som du kan få tak i HER. Uten om det har jeg planer om å kjøpe et Brush Egg, som gjør det enda lettere å vaske kostene, og den kan du få tak i HER.

1. Finn fram sminkekostene du ønsker å vaske.
2. Skyll sminkekostene, påfør litt shampoo og børst det inn i håndflaten slik at det skummer litt.
3. La det ligge i 3min før du skyller det av igjen med vann.
4. Klem ut vannet fra børsten og tørk kostene med et håndkle.
5. La det ligge enten oppned eller flatt på et håndkle til de er tørre. Ikke ha hårene oppover mens de tørker, ettersom dette kan ødelegge dem.

Så deilig å se at kostene faktisk blir tydelig renere, i tillegg til at det føles mye bedre å påføre på huden! Jeg har også noen ganger brukt en metode hvor jeg vasker kostene med olivenolje og zalo - dette funker også veldig bra, men inntil jeg har brukt opp shampooen vil jeg nok bruke den.

Hvordan vasker du sminkekostene dine? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #sminke #makeup #sminkekoster #vaske #rengjøre #clean #skjønnhet #beauty

Ukens blogg #18 + ny påmelding

 • 03.05.2015 kl. 18:00

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Ukens blogg ble... sofiie.blogg.no! Sofie-Amunda er ei jente fra Bergen på 15 år. Bloggen hennes er ganske ny, og hun blogger for det meste om hverdagen, mote, sminke og inspirasjon! Hun har forresten er linkerunde pågående som avsluttes i dag/i morgen, så sjekk ut bloggen hennes for å melde dere på :)


Trykk på bildet for å komme til bloggen. Sjekk ut kategorien "Ukens blogg" for å se tidligere vinnere.

Vil du være med i neste runde?
 (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #anbefaling #tips #ukensblogg #antrekk #outfit #bloggvurdering

Luksusfrokost

 • 03.05.2015 kl. 12:06

God morgen♥ Eller ihvertfall for en syvsover som meg! Jeg kom meg opp av senga for en halvtime siden, og jeg trenger nok fortsatt litt tid til å våkne. Dette er egentlig gårsdagens frokost, men ettersom jeg ikke rakk å blogge om det i går deler jeg det likegjerne med dere i dag!

Som dere ser hadde jeg en "skikkelig luksusfrokost" i går, haha! Det er ikke ofte jeg spiser reker og majones, men det er så sykt godt når jeg først gjør det! Mmh :)

I går kveld gjorde jeg ikke noe mer spennende enn å blogge litt om mine aprilfavoritter, før vi hadde taco til middag og kikket litt på TVen. Litt senere så jeg på film nr.6 av Harry Potter, ohyes jeg er en tilhenger av Harry Potter-filmene, jeg er vel ikke den eneste?

Dagen i dag har jeg egentlig ingen planer til, så det står ganske åpent! Det er jo veldig fint vær ute, men kjenner jeg meg rett kommer jeg til å boltre meg inne som hver søndag - tid for en forandring sa du?

Hva skal dere bruke søndagen deres på?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #frokost #breakfast #reker #KK #magasin

April Favorites

 • 02.05.2015 kl. 20:00


Heisann!♥ Da var vi allerede kommet i mai-måned, og selvom April gikk alt for fort har jeg rukket å skaffe meg noen skjønnhetsfavoritter! Favorittene har jeg samlet sammen nedenfor - kanskje har dere testet ut noe av det selv, ellers vil jeg absolutt anbefale alle produktene nedenfor til og prøves ut :)

PureActive 3 in 1
Dette er en skrubb til ansiktet som skal rense, lukke purer og matte ned huden. Jeg har ikke brukt den så lenge ennå, men jeg synes den gjør ansiktet utrolig mykt! Du kan velge å bruke den hver dag, eller noen ganger i uka.

Ciaté Pinkalilly
Dette er en rosa neglelakk som sikkert noen av dere så i gårsdagens innlegg. Den er søt, og dette er absolutt en favoritt fra April!

Mary-Lou Manizer Highlighter
Dette er en highligter som absolutt alle bør prøve! Den er utrolig fin så lenge du ikke tar på så mye at hele ansiktet glinser, hehe :)

Bahama Mama Bronzer
Dette er en et pudder som enten kan brukes i hele ansiktet eller som bronzer. Jeg bruker den som brozer, og jeg synes den gir et naturlig resultat. Anbefales på det sterkeste!

Real Techniques Powder Brush
Ågud, elsker denne! Altså, den er bare perfekt - har ikke mer å si!

Victoria's Secret Fragrance Mist Love Spell
Dette er min favorittduft fra VS som jeg har luktet til nå. Den er frisk og søt, og passer til enhver anledning!

Har du prøvd noen av disse produktene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #sminke #makeup #victoriasecret #highlighter #bronzer #ciate #favoritter #favorites #tips

OUTFIT: Fringe Skirt

 • 02.05.2015 kl. 14:00

Heihei♥ Her er gårsdagens antrekk! I går var jeg hos ei venninne noe som var utrolig koselig! Ble utrolig fornøyd med gårsdagens bilder, så må bare takke fotografen min, Ida, for det, hehe! Dette frynseskjørtet var det egentlig moren min som kjøpte, men etter at jeg spurte om å få låne det tror jeg hun sa at jeg kunne få det - yes, sier ikke nei takk til det!

Skjørtet er forresten fra H&M. Resten av dette antrekket er kjøpt for en god stund tilbake, så tviler på at det finnes lenger. Uten om skoene som er fra Jeffrey Campbell - de er nok fullt mulig å få tak i.

I dag skal jeg en liten tur på Fretex, ettersom ei venninne skulle dit, før jeg tar meg en tur på senteret. Det er ubeskrivelig deilig at det er lørdag og ikke søndag! Takk for at vi har fri 1.mai, woho!

Hva skal dere i dag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #mai #may #sommer #summer #frynser #skjørt #skirt

NAIL ART: Glitter Pink

 • 01.05.2015 kl. 20:00

Her ser dere da dagens negledesign! Jeg ville bare gjøre det ganske enkelt så jeg var sikker på at det ble vellykket. Elsker denne rosafargen, og det at det er litt glitter i den er bare et stort pluss! Synes også det er utrolig fint å legge på noen detaljer - det gir prikken over i'en :)

Hva synes dere?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #nails #negler #nailart #neglelakk #nailpolish #pink #glitter #skjønnhet #beauty #makeup

WELCOME MAY!

 • 01.05.2015 kl. 15:05

Heihei♥ Altså... jeg vil skjønne at vi er i mai-måned, men jeg bare klarer ikke! Tida har gått så fort, og vi er allerede i 5/12-måned i 2015! Nevnte jeg forresten at jeg trodde det var 2014 her om dagen? Haha! Uansett sier jeg ikke neitakk til denne måneden - har masse moro i vente, og været blir bedre!

Akkurat som April-måned startet jeg også Mai med en treningsøkt! Jeg var først hos Ida for å varme opp der i 40min, før jeg jogget litt over entimes tur med Linn ute. Det er så utrolig deilig å starte en måned slik, for da er det som jeg har varmet opp for hele måneden, hehe :)

Hvordan starter dere måneden?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #mai #may #summer #sommer

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no