hits

Klar for konsert

 • 31.05.2016 kl. 15:46Halloisen! Titter bare en liten tur innom for å si at jeg nå er på vei til Oslo Spektrum - ikveld er det nemlig 5 Seconds of summer-konsert! Jeg er egentlig utrolig sliten og trøtt men hallo, man dropper ikke en konsert, haha! Satser på at det går bra, så fpr jeg bare kjøpe noe drikke før jeg går inn, det er utrolig viktig i denne varmen hvertfall haha :-D

Skal du på konsert?
 

This or That Tag

 • 30.05.2016 kl. 21:10

SMINKE
Blush eller bronzer? Bronzer
Lipgloss eller leppestift? Lipgloss
Eyeliner eller mascara? Tror nesten eyeliner er viktigere for meg
Foundation eller concealer? Bruker begge, men ville nok valgt foundation da
Naturlig eller fargerik øyenskygge? Naturlig
Svamper eller koster? Koster

NEGLER
OPI eller Essie?
OPI
Lange eller korte negler? Lange
Falske eller ekte? Ekte
Lys eller mørk neglelakk? Lys neglelakk
Dekor på neglene eller ikke? Gjerne dekor

FASHION
Joggebukse eller jeans?
Jeans
Kjole eller skjørt? Skjørt
Striper eller prikker? Striper
Høye hæler eller flate sko? Høye hæler
H&M eller Cubus? H&M
Bik Bok eller Monki? Ååh, denne er faktisk umulig! Kan ikke velge...

Kjente du deg igjen i noe? :-D

OUTFITS OF MAY

 • 29.05.2016 kl. 20:09

OUTFIT: Fringe Kimono

 • 28.05.2016 kl. 17:17


Halloo dere! Da var en times trening gjennomført, jeg har sminket meg, krøllet håret, funnet dagens antrekk og er klar for fest. Idag er det duket for sommerfest med Fresh Fitness-kollegaer, håper på super stemning - noe det alltid pleier å være. Jeg er alltid klar for en skikkelig fest, så nå gleder jeg meg masse, samtidig som jeg også gruer meg litt fordi det er så innmari mange mennesker. Det er ikke noe hemmelighet at jeg ikke er superkomfortabel rundt masse mennesker, men jeg tror nok jeg overlever, haha :-DHva er deres planer for kvelden? :-D

4 kakefavoritter!

 • 27.05.2016 kl. 18:52

God dag, fra kakemomsen Vilde, haha! Neida, men den siste tida har jeg faktisk spist en del kake på grunn av konfirmasjon og avslutning i barnehage. Dette fikk jeg meg til å tenke på kakeoppskrifter jeg har delt på bloggen. Jeg baker egentlig ikke så mye, og nå er det veldig lenge siden jeg sist bakte en ordentlig kake faktisk. På den andre siden vet jeg absolutt hva jeg skal få prøvd ut snart, så bare vent og se! Da jeg gikk tilbake i arkivet fant jeg noen favoritter, da blant annet skolebrød som jeg laget i påsken ifjor, hasselnøtt- og kaffekaka som venninna mi laget ifjor sommer, en ostekake som er helt fantastisk og en stor favoritt hos meg: cake pops. Om du trenger litt inspirasjon til kaker så sjekk gjerne ut disse :-D


SKOLEBRØD  -  HASSELNØTT- OG KAFFEKAKE  -  OSTEKAKE  -  CAKE POPS

Noe her du kommer til å prøve, eller liker?

Sunne og enkle pannekaker!

 • 26.05.2016 kl. 18:03

Hallooo! Da har jeg nettopp skypet med Lars i et par timer - guri, tida går så fort når man snakker med folk man er glad i :-D Vi brukte sikkert halvparten av tiden til å stalke bloggen min, haha! Han har egentlig ikke vært noe særlig på bloggen min, men plutselig begynte han å scrolle nedover mange måneder. Veldig moro å se tilbake på for meg også forsåvidt, men er jo koselig når kjæresten din synes bloggen din er underholdende.

Nå har jeg nettopp endelig fått i meg litt mat. Var skikkelig sulten, og da Lars fikk besøk fikk jeg endelig lagt på skype og funnet meg noe mat - nemlig BANANPANNEKAKER, NAMNAMNAM! De er så luftige og gode, er veldig enkle å lage og er også sunne! Prøv dem ut :-D Nå tenkte jeg å slappe av litt til før jeg skal ta meg en joggetur ikveld. Trives best med å jogge på kvelden av en eller annen grunn, så da gjør jeg det.

SJEKK OPPSKRIFT HER.

Har du smakt bananpannekaker?

OUTFIT: Orange Shorts

 • 25.05.2016 kl. 21:19

Gjett hvem som nå har overspist seg på kake og koser seg i sofaen etter avslutning for skolestarterbarna i barnehagen a! Fysøren jeg har spist skikkelig mye kake nå, men det er vel lov når det er lillelørdag? Haha! Idag fikk jeg en del fine komplimenter på antrekket mitt, så tenkte å dele det med dere til inspirasjon. Denne shortsen har jeg jo også kjøpt i svart og et i hvitt med blomster på - noe jeg ikke angrer på, for de er superbehagelige, og ikke minst fine :-D

Nå tenkte jeg å skype litt med Lars som har eksamen og gjerne tar imot litt hjelp og støtte. Eksamen er jo sykt stressende, og sikkert noe av det verste og krevende gjennom skoleåret så da er det fint å hjelpe litt igang de som evt. skulle trenge det. Den beste følelsen i verden er jo å føle at man er til hjelp med noe, synes jeg hvertfall! Enig?

T-skjorte fra MONKI // Shorts fra New Yorker // Klokke fra HERFRA // Sko fra Chilli (flere år gamle)

Hvordan har deres lillelørdag vært?

T U E S D A Y

 • 24.05.2016 kl. 21:16

Eey, sjekk hvem som rakk å blogge a gitt! Idag har jeg vært på jobb fra halv ni på morgenen til ca. åtte på kvelden. Samme blir det imorgen, så tror jeg kommer til å være passe sliten på torsdag, haha! Torsdager er alltid de dagene jeg er mest sliten fra før av også, men vi håper det går fint. Idag var det personalmøte, mens imorgen er det avslutning med skolestarterbarna. Da får jeg hvertfall kake, så da går det fint - haha!!!

Idag hadde jeg egentlig i tankene å velge et ganske enkelt antrekk, men da jeg kom hjem kom pluselig mamma med kommentaren "så fin du er på en tirsdag a!" - så selv når jeg ikke prøver å kle meg fint, så gir jeg visst et annet uttrykk til verden, haha!

Nå tenkte jeg å slappe av resten av kvelden, og ta livet med ro før det blir en ganske lang dag imorgen også. Men, det gjør meg faktisk ikke så veldig mye akkurat nå, jeg er faktisk i overraskende godt humør - det er jo tross alt ting å glede seg til også :-D Som f.eks denne helga hvor det er sommerfest med kollegaene på Fresh Fitness, og neste helg der igjen møter jeg Lars igjen + at vi skal en tur til tusenfryd. Neste helg der igjen er det fest, så woho, masse ting å se frem til også!

Har du noe å se frem til?

For en DRITTdag!

 • 23.05.2016 kl. 18:21

Sorry overskriften...men, for en drittdag, haha! Da jeg våknet idag regnet det selvfølgelig fortsatt. Helt uten grunn - eller kanskje fordi det er mandag og jeg må stå opp klokka fem - var jeg i dårlig humør. Alt var bare ork, selv om jeg heldigvis hadde kjæresten min, Lars, som var våken på snapchat og fikk meg i litt bedre humør. Jeg kom på jobb klokka sju, jobba med oppgaver i 2,5time, før jeg hadde pause 30min, og hadde møte i 1 time. Resten av dagen var rett og slett bare kaos og støynivået inne blant barna var veldig høyt. Jeg er faktisk veldig stolt over hvor god tålmodighet jeg hadde idag, for hadde det vært opp til meg hadde jeg gått på veggen. Da jeg var ferdig halv tre var jeg bare supersliten og følte meg rett og slett bare feit og stygg. Her strålte selvfølgelig også Lars opp og var supersøt, men det jeg virkelig følte for var å sove. Så nå har jeg fått sovet et par timer og sitter og spiser middag - fiskepinner, ris og grønnsaker, enkelt og greit.

Det er virkelig ikke moro når man går rundt og henger med hodet uten å helt vite hvorfor. Jeg kan til en viss grad vite hvorfor, men det er allikevel ikke noe moro. Tror også regnværet påvirker litt, så håper på litt bedre vær snart :-D Denne uka er fullstappa med ting å gjøre, men jeg skal prøve å holde bloggen oppdatert også, samtidig som jeg må få til trening, og alt jeg skal, haha!

Hvordan har deres start på uka vært?

AKKURAT det jeg trengte!

 • 22.05.2016 kl. 13:08

Da var denne helgens store planer allerede over, og jeg sitter på den sju timers lange bilturen på vei hjem igjen fra vestlandet. Dette har egentlig vært en ganske fin avveksling fra hverdagen, og jeg tror virkelig denne turen var akkurat det jeg trengte nå.

På fredag fikk jeg slutte to timer tidligere på jobb med tanke på den lange bilturen jeg og familien hadde foran oss. Bilturen gikk faktisk ganske greit unna ettersom jeg var så innstilt på å sitte lenge i bil. Etter litt soving, spising av mengder med usunnheter, blogging og titting på Sex and the City var vi fremme på hotellet og fikk sjekket inn. Da vi hadde fått kommet oss litt etter turen dro vi til spisestedet "Samson" for å få i oss litt mat. Etter dette dro vi på karaokebar og møtte litt familie, samtidig som jeg også fikk sunget en sang (søren heller, nå må jeg faktisk ta opp synginga igjen)!

Lørdagen var faktisk helt perfekt på morgenen, og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne hatt det sånn oftere! Jeg startet dagen med en god hotellfrokost, før jeg tok meg ca. en times joggetur, etterfulgt av et bad og en cider. Fysøren akkurat da smilte virkelig livet til meg! Etter dette måtte jeg få stelt meg istand både med sminke, hår og kjole for å bli klar for konfirmasjon. Jeg er ikke superfan av sånne formelle selskaper, så jeg skal være helt ærlig å si at det ikke var helt toppers for min del, men det var koselig til tider (og god mat, haha!).

Da vi var kommet oss tilbake på hotellrommet hoppet jeg rett i pysjen og sovnet litt på senga, før foreldrene mine vekket meg fordi de skulle en tur ned i pianobaren på hotellet. På grunn av streiken var baren stengt, så selvom noen satt der å spilte bra musikk gikk vi tidlig opp på hotellrommet igjen. Dermed ble det en ganske koselig kveld med familien og litt skyping med kjæresten før jeg la meg! Nå er jeg som sagt på vei hjem igjen og satser på å være hjemme til rundt seks - borte bra, men hjemme best, faktisk.

Hva har dere gjort i helga?

OUTFIT: Lace Dress

 • 21.05.2016 kl. 21:22

KJOLE FRA NELLY.COM HER

Hva synes dere? :-)

Latest on Instagram

 • 20.05.2016 kl. 17:46

Heihei dere! Da var det fredag igjen - kort arbeidsuke, men allikevel ganske sliten etter alle festligheter i slutten av forrige og i starten av denne uka. Så nå skal jeg nyte helga - blir forhåpentligvis en ganske avslappende helg selvom den er fylt med ting å gjøre.

Jeg er ikke akkurat noe populær på instagram, men det er allilevel supermoro å dele litt bilder så man kan se tilbake på det selv. Følg meg gjerne på @vildesinspiration, så følger jeg nok deg og :-D

Hva heter du på instagram?

Ukens Blogg

 • 19.05.2016 kl. 19:43

Hallohallohallo! Så, etter noen travle dager kom jeg plutselig på linkerunden jeg satte igang forrige uke. Denne gangen var det ikke så innmari mange som meldte seg på, men ut ifra de som meldte seg på, fant jeg en favoritt, nemlig...

BERGENSERGENSER.BLOGG.NO

Henriette Celin er ei 21 år gammel jente fra Bergen. Hun virker som en skikkelig gladjente, som også gir mye inspirasjon til leserne sine :-D Dette er en varierende blogg med både litt mote, skjønnhet, hverdag og personlige innlegg. Bildene er også veldig flotte og hvis du kommenterer kan jeg love deg at du får et hyggelig svar tilbake - sjekk den ut HER.

Har du vært på Henriette sin blogg?

Innkjøp fra Tønsberg

 • 18.05.2016 kl. 20:32

Hei dere! Da var den normalt hverdagen tilbake igjen. Merka at det var ekstra tungt å konme seg opp fra senga idag, ettersom egentlig alt har gått i ett siden lørdag. På den andre siden har det jo vært veldig avslappende og mye moro! På lørdag var jeg og tre venninner som nevnt tidligere i tønsberg. Der fikk jeg med meg en del klesplagg fra New Yorker, alt nedenfor er fra new yorker i tønsberg, utenom den sorte bikinitrusa som er fra Bik Bok. Se om du finner noe du liker da vel :-D

KJOLE 199KR

SKJØRT 199KR

BLOMSTRET, ORANSJ OG SVART SHORTS 169KR

SVART OG GRØNN GENSER 119KR

T-SKJORTE 39KR

BIKINITOPP 149KR
GUL BIKINITRUSE 119KR
SVART BIKINITRUSE 99KR (BIK BOK)

Noe du likte?

curly hair

 • 15.05.2016 kl. 18:42

Hallo dere, og god kveld igjen! Da skal jeg straks løpe ut døra med Lars, for nå er det partytiime! Ettersom jeg har litt dårlig tid, har jeg ikke tenkt til å skrive all verdens her. Dagen har hvertfall vært veldig kos til nå, så jeg håper det fortsetter sånn, og at dere får en super dag :-D

Hva er deres planer for kvelden?

russ i tønsberg

 • 14.05.2016 kl. 18:54

God kveld dere! Da har jeg akkurat kommet hjem fra tønsberg; sikkert 2000kr fattigere - ups. Sånn går det når Vilde tar turen innom New Yorker. Elsker den butikken! Tenkte å vise dere innkjøpene imorgen, om jeg rekker å ta litt bilder. Nå skal jeg og venninnene mine og jeg ha en skikkelig bra kveld med litt drikke og Eurovision Seong Contest, flere som skal se på? Har dere noen spesielle favoritter?

Ga bort utrolig mange russekort - føler seg nesten som en kjendis, haha! Nå er det kun noen få dager igjen av russetida som jeg har gjort ganske lite ut av, så jeg er klar for å ta det fullt ut de siste dagene. Imorgen er det klart for fest med gode venner, så gleder meg supermasse!

Hva har dere gjort idag?

Meld deg på ukens blogg!

 • 13.05.2016 kl. 15:59

Nå tenkte jeg å sette igang en linkerunde her på bloggen. Jeg kommer til å utnevne en eller flere vinnere neste uke, så meld deg gjerne på :-D


DETTE MÅ DU GJØRE:
1:
Lik facebooksiden min HER.
2: Skriv i kommentarfeltet at du er med. Husk å nevne bloggadressen din.

Er du med? :-D

6 tips til en lettere morgen!

 • 12.05.2016 kl. 16:04

FINNE FRAM KLÆR DAGEN FØR
Dette har jeg gjort i alle år, og sparer veldig mye tid om morgenen. Skulle jeg droppet dette måtte jeg sikkert stått opp enda 15minutter før.

ORGANISERE SMINKEN
Jeg skjønner meg ikke på folk som klarer å ha sminken sin hulter til bulter overalt og oppi sminkepungen 24/7, jeg ha det organisert slik som dette om jeg er hjemme! Det gjør det så mye lettere for meg, og jeg slipper å frustrere meg om morgenen fordi noe er borte.

VANN
Det å drikke litt vann med en gang du står opp hjelper absolutt på trøttheten. Jeg gjør som regel ikke dette selv, men jeg merker at det er utrolig deilig om jeg først gjør det!

HØRE PÅ MUSIKK
Jeg hører alltid på musikk om morgenen, og det gjør stemningen så mye bedre med en gang! Også kan du jo velge helt selv ut ifra humøret hvordan musikk du vil høre på.

LEGG ALARMEN SLIK AT DU MÅ REISE DEG OPP
Hvis du er litt smart, legger du mobilen litt langt borte fra senga, så du må reise deg opp for å skru den av. Med mindre du bare legger deg ned i senga igjen... Haha!

HA NOE Å GLEDE SEG TIL
Dette kommer jo selvfølgelig helt an på dagen man har foran seg, men jeg merker at om jeg har noe å glede meg til er det lettere å stå opp om morgenen.

Bruker du allerede noen av disse tipsene?

Angrer som faen!

 • 11.05.2016 kl. 19:44

Halloisen dere! Er det mulig, jeg føler meg faktisk skikkelig bra i russeklærne, og så behagelig a gitt. Idag gikk jeg med russebuksa for første gang på jobb. Har selvfølgelig gått med den i offentlighet før det, men ettersom jeg jobber i barnehage var det litt "skummelt" å ta den på der. Barna synes selvfølgelig det var superstas, og jeg har sikkert gitt ut 100 russekort idag, haha!

Jeg har egentlig aldri hatt noe planer om å gjøre noe stort ut av russetida, men nå som det kun er en uke igjen har jeg selvfølgelig fått helt noia og vil gjøre alt! Derfor, angrer jeg som faen på at jeg ikke har gjort mer ut av dette. På den andre siden kan jeg fortsatt være russ i to år til egentlig, ettersom jeg neste år er siste året som lærling, og etter det skal gå påbygg. I tillegg koster jo alt veldig mye penger, men søren heller, skal nyte den siste uka og jeg er virkelig klar til å ta av de siste fire dagene! Jeg har ihvertfall en liten gruppe bestående av meg og tre venninner som heter "Drink Team", og vi har planer om å få tatt litt russeknuter denne uka - 10 gjennomført til nå, hos meg.

Patrick og grisen bakpå russebuksa mi er det ei venninne av meg som har tegnet - hun er helt sykt flink! Også ble jeg selvfølgelig helt overlykkelig da jeg fant en gris som det stod "Party Animal" ved, ettersom kallenavnet mitt er "Vildegris" og jeg elsker søte, små griser (ja, jeg er litt rar) :-D

Hvordan er/var din russetid? Eller skal du være russ om noen år?

OUTFIT: Summer Vibes

 • 10.05.2016 kl. 20:04

Hallo dere! :-D Woho for et vær! Nå tenkte jeg å avslutte dagen med en joggetur. Jeg tørr faktisk ikke jogge midt på dagen når sola steker så mye, rett og slett fordi jeg er livredd for hoggorm! Så, jeg håper på at det er litt mindre sjanse for å møte på de nå utpå kvelden. Til nå har jeg hatt ei venninne på besøk, og bare slappet av, og ettersom det blir mye sosialt og russegreier denne uka må jeg ta sjansen til å trene når jeg kan. Kryss fingra for at jeg ikke møter hoggorm, haha! Ha en fin kveld videre♥

Er du redd for hoggorm? *grøss*

17.mai-tilbehør til ham

 • 10.05.2016 kl. 16:02

Kan dere tro det? Nå er kun én uke til 17.mai! Vil kanskje si at det begynner å bli i seneste laget å bestille ting til 17.mai nå, men det funker! Om du kanskje ønsker å gi en gave til kjæresten din eller noen du er glad i på 17.mai, så har jeg nedenfor samlet noe tilbehør fra trendhim.no og Jack & Jones fra zalando.no.

 

 

Det er jo alltid koselig å gi en liten oppmerksomhet til en man er glad i, og jeg synes ihvertfall det finnes veldig mye fint på både Trendhim og fra Jack & Jones :-D Trykk på bildene for å se flere produkter! Det er ikke like vanlig blant menn som med kvinner å bruke bunad, så derfor har jeg her samlet litt tilbehør som går an å bruke om man ikke ønsker den tradisjonelle bunaden. Selv har jeg ikke bunad, og i motsetning til de fleste vil jeg faktisk heller ikke ha det.

De fleste gutter/menn går nok for dress, med et fint slips/sløyfe til, eller velger å ta på seg noe annet fint med f.eks en caps. Jeg synes absolutt alle bør få gå i det de vil på 17.mai selvom det er norges nasjonaldag, så det å velge en litt stilig caps til antrekket gjør ingenting! Her er det også et par klokker som er veldig fint til 17.mai, så sjekk de gjerne ut

 

 

Fant du noe du likte eller vil gi bort?

Årets 17.mai-kjoler

 • 09.05.2016 kl. 18:19

Og der kom endelig et must-innlegg hos meg når vi nærmes oss 17.mai - nemlig mine favorittkjoler fra nelly.com som passer til 17.mai :-D I år er jo jeg russ, så jeg har ikke tenkt til å kjøpe noe ny kjole til denne dagen, selvom jeg sikkert skal noe jeg må pynte meg til. Derimot har jeg supermange kjoler i skapet som sikkert kan brukes en gang til. Det er vel ikke bare meg som ofte bare bruker en kjole en-tre ganger før jeg legger den fra meg?

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8
9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16

Fant du noen du likte?

8 ting dere ikke visste om meg

 • 08.05.2016 kl. 12:33

1. Jeg er utrolig fjern, og til tider veldig "blond". Som regel trenger jeg noen minutter ekstra for å forstå en vits og jeg faller plutselig ut av samtaler og må spørre hva vi snakket om.

2. Har 89 neglelakkflasker, men trenger fortsatt fler! Haha!

3. Jeg er lettlurt. Japp, skal ikke så mye til for å lure meg, selv om jeg på den andre siden som regel også forstår ironi veldig godt.

4. Blir lett distrahert. Hvis noen snakker til meg, hender det ofte at jeg plutselig kobler ut hvis jeg ser noe distraherende, som f.eks bare et insekt.

5. Da jeg var liten hadde jeg ingen interesse for klær, mote og sminke, og sa jeg heller aldri skulle få det... Ops.

6. Jeg ble mobbet på barneskolen, heldigvis gikk det ganske mye bedre på ungdomsskolen, og videregående reddet meg virkelig!

7. Jeg er veldig rar. Jeg sier utrolig mye merkelig, gjør rare ting og er rett og slett ganske spesiell om man blir kjent med meg.

8. Jeg hater å ha folk bak meg på bussen, kinoen osv. Når jeg er på bussen liker jeg å sette meg bakerst, eller sånn at de bak meg sitter andre veien - samme på kino.

Noe nytt du lærte?

OUTFIT: Flower Power

 • 07.05.2016 kl. 17:11

Helluuu, ååh er det ikke herlig at finværet endelig er kommet? :-D Nå skal jeg ut en tur i det fine været. Tror jeg muligens skal shoppe litt, hvis jeg ikke plutselig finner ut noe annet. Idag vet jeg virkelig ikke hva slags humør jeg er i. På den ene siden er jeg skikkelig grinete og i dårlig humør, på den andre siden føler jeg meg veldig bra og i godt humør (#mensen). Så, nå skal jeg prøve å få en fin dag, så får vi se hva som skjer! Det er trossalt fint vær, og det må jo "feires"!

Hva gjør dere idag?

Today's Breakfast

 • 06.05.2016 kl. 20:40

Hallo der! Ågurimalla, nå har jeg ikke blogget siden tirsdag. Har ikke tenkte til å unnskylde meg, for jeg har heller prioritert å gjøre andre ting. På onsdag kom Lars hjem, så derfor var jeg med han hele dagen. Igår dro vi tidlig til tusenfryd, og var hjemme ganske seint, derfor var jeg helt utslitt da jeg kom hjem. På den andre siden var det sykt koselig og utrolig moro, så jeg har bare kost med kjempemasse!

Idag startet jeg og Lars dagen ganke usunt. Jeg hadde lovt han pannekaker til frokost ettersom det er noe av det beste han vet. Så, da vi endelig kom oss opp av senga, stekte vi litt pannekaker og så på Atlantis - blir det bedre enn det? Ikveld har jeg også fått trent, og nå er planene å bare å slappe av, så får vi se hva som skjer imorgen :-D

Hva har dere gjort de siste dagene?

OUTFIT: Pink Blazer

 • 01.05.2016 kl. 19:51

Hallo der! Da fikk jeg endelig tid til å vise dere noen bilder av gårsdagens antrekk! Det var virkelig en super kveld igår med venninnene mine; vi spiste taco, dansa, hadde litt dirty-talk og hadde det rett og slett veldig kos! Så, idag er det 1.mai, noe som betyr at jeg tok meg en tur ut med russebuksa, fylt med russekort, haha! Ettersom jeg er lærling i barnehage kommer jeg nok ikke til å bruke den så veldig mye, men jeg skal bruke den når jeg har mulighet til det sånn at jeg får noe ut av russetida. Jeg gjør helt ærlig ikke så mye ut av det, og er heller med mine nærmeste venner og prøver å gjøre litt ut av det med dem.

Er/var du russ? :-)

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no