hits

Slik var min MAI-MÅNED!

 • 31.05.2017 kl. 19:30

Heihei alle sammen! Ok dere, jeg tror jeg blunket rundt femten ganger akkurat nå før jeg klarte å skrive noe mer, fordi det er altså juni(!!!) i morgen. Nei og nei og HURRA. Nei fordi det nettopp føles ut som det var nyttårsaften og HURRA for første sommermåned. Mai har faktisk vært en veldig fantastisk måned hvor vi i Norge har smakt på alle mulige årstider. Jeg har gjort veldig mye fint, vært med masse fantastiske mennesker og virkelig kost meg! Nå er det én måned to go før det er sommerferie, og iiip, jeg gleder meg så mye :-D Nå tenkte jeg å ta et lite tilbakeblikk på mai-måned og vise dere noen gullkorn!Månedens mest leste innlegg

Denne månedens mest leste innlegg ble en av mine antrekksposter: Party Outfit in May. Disse bildene innrømmet jeg at jeg var innmari fornøyd med, og det er jeg fortsatt. Trykk HER for å se bildene!

Månedens antrekk
Snøen er borte, sommeren er nesten i gang, og med det blir det flere og flere antrekksbilder noe jeg personlig er veldig glad i! Liker dere det like godt som meg? Her er månedens seks antrekk:
1.MAI & SOFTIS  //  White Flower Shorts  //  Pink, Leather & Jeans 
Party Outfit in May  //  Girlsnight Outfit  //  Striped Pants

Månedens personlige innlegg
Månedens personlige innlegg ble innlegget "HELT UTEN SMINKE", trykk på tittelen for å se bilder og lese innlegget :-)

Månedens nedtur
Månedens nedtur var garantert da vi hadde fest hos Lars og det oppstod noe som gjorde at jeg ble ganske irritert og usikker på en av mine gode venner. For meg som så og si aldri er i diskusjon med noen og veldig sjeldent virkelig blir irritert på noen, så var det er kjempevond følelse å plutselig bli usikker på om man kjenner en person så godt som man trodde. Heldigvis ordnet vi opp i det og er gode venner igjen nå!

Månedens negledesign
Pink Roses Nails  //  Årets Siste Vårnegler

Månedens opplevelser
Som nevnt ovenfor har jeg opplevd innmari mye fint denne måneden, og for å nevne noen av de fine opplevelsene jeg har hatt så kan vi starte med 1.mai, søndagen som startet på Gjøvik med Lars. Jeg spiste årets første softis og også en pølse, samtidig som været var fantastisk - flott start på mai! Helga etterpå hadde jeg jentekveld med noen jeg ikke hadde sett på lenge, og det må jeg faktisk innrømme at var månedens BESTE kveld. Så fantastisk! Dagen etterpå møtte jeg noen andre gode venner hvor vi spiste taco, drakk litt og sang karaoke.

Så dere, 17.mai. Ikke mye skjedde, men det ble allikevel en koselig kveld med tre venninner, samtidig som jeg fikk stappet i meg både kake, is, pizza og pølser, haha! 20.mai; festen hos Lars som ikke gikk helt som forventet. Allikevel var det en veldig fin kveld i starten og jeg koste meg! Jeg har også vært på "Margaritas & Taco-kveld" med noen fra jobben, vært på roadtrip og hatt nok en jentekveld. YES, håper juni blir minst like bra :-D

Hvordan var deres mai-måned? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Striped Pants

 • 30.05.2017 kl. 19:00

Heisannheisann! Hvordan har deres tirsdag vært? :-D For min del startet jeg dagen som vanlig med å sminke meg, blende sammen en smoothie, kaste meg ut døra, på sykkelen og sykle til jobb. På jobb i dag må jeg innrømme at jeg var ganske så energiløs og jeg tok hver mulighet jeg hadde til å sette meg ned eller evt. finne på noe for å få tida til å gå. Det endte med at jeg på SFO fant meg ei bøtte og en spade, satte meg i sandkassa og laget sandslott, haha! Etterhvert kom det også noen barn bort som gjerne ville være med, hvor vi plutselig endte opp med å bygge "den snille landsbyen" og "den slemme landsbyen" - jaja, jeg fikk ihvertfall tida til å gå og fikk også med barna i en fin lek.

Da jeg kom hjem var jeg så død at jeg la meg ned på sofaen i nesten 1,5 time, er ikke ofte jeg tillater meg å ligge så lenge i sofaen midt på dagen, men i dag måtte det bare til! Nå skal jeg få i meg litt pannekaker med havremel, proteinpulver, banan og egg samtidig som jeg skal se en Gossip Girl-episode. Jeg har virkelig fått helt dilla og det er nesten et must å se minst én episode hver dag, hehe! Er det ikke sånn det er med serier? Etterpå skal jeg på trening hvor det blir trening av kjernemuskulatur, mage og skuldre.Jeg kan ikke tro at jeg sluttet å bruke disse buksene. Herregud, de er jo fortsatt like stilige, 5 år senere! Selv om jeg ikke har fått noen kommentarer på buksene føler jeg meg fortsatt helt rå i dem, og jeg må innrømme at disse kommer til å bli brukt mer frem i tid - håper jeg. Denne lip cream'en er også innmari fin og ble faktisk kjøpt på wish.com til 24kr. Jeg vet man skal være litt forsiktig med å bestille sminke på disse sidene, men denne har hvertfall funket veldig fint til nå og jeg har ikke merket noe ubehagelig med den. Den kan kjøpes HER (farge #5).

Hva synes dere om stripete bukser? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#antrekk #outfit #mote #fashion #striped #pants

JENTEKVELD

 • 28.05.2017 kl. 21:07

Hei igjen dere! Her er bildene jeg lovet dere fra gårsdagens jentekveld. Som nevnt i forrige innlegg, Girlsnight Outfit, var det virkelig en herlig kveld med mye latter, dans og moro! Hjemmelaget lasagne ble det også, da en litt annerledes men fantastisk oppskrift fra moren til hun vi var hos; Emilie. Hun ene som også var der i den lange blå kjolen ovenfor ser jeg dessverre veldig sjeldent, men fysøren så sinsykt koselig det er når vi først møtes! Heldigvis skal vi starte på samme skole og forhåpentligvis samme klasse neste år, så det blir veldig stas :-D

Hvor herlig ble ikke disse bildene??? perfekt og virkelig ekte smil og glede! Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg virkelig savner å kunne se disse menneskene hver eneste dag, noe vi gjorde for snart 2-3 år siden da vi gikk på VG2 sammen. Vi er alle sammen nå vært lærlinger i to år, og er snart utdannet barne- og ungdomsarbeidere. Noen av oss vil videreutdanne oss og jobbe noe innenfor dette, mens andre, inkludert meg ønsker å gå en helt annen vei. To år hvor vi alle har vokst og lært mye av oss selv har det hvertfall vært, og jeg gleder meg til å starte på et nytt kapittel til høsten.

Emilie, Inghild ogSandra

Hvordan tilbringer du lørdagen? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Girlsnight Outfit

 • 28.05.2017 kl. 15:55

Hey'ooo alle sammen! Wii, nå har jeg virkelig hatt en super start på søndagen min med både en times trening og nesten en times øvelseskjøring. Så produktiv er jeg virkelig aldri på søndager, men mer skal jeg få unnagjort da jeg må rydde litt på rommet og lage lunsj til hele neste uke (les: Lunsj til hele uka på 30minutter!). I dag var det 4. gang jeg kjørte bil, og jeg følte virkelig at jeg hadde litt mer kontroll i dag enn på fredag. Jeg har også bestemt meg for å at jeg ønsker å øve med automatgiring helt til jeg er trygg på det, lære meg teori også gå over på manuelt gir. Dette er det jeg føler er best for meg, uavhengig av hvordan alle andre gjør det :-D

I går møtte jeg tre venninner som jeg gikk med på 2.året på videregående fordi vi skal til London helt i starten av juli! Derfor fikk vi bestilt litt ting vi ønsker å gjøre, som Madame Tussauds og London Eye. I tillegg kombinerte vi det med en liten jentekveld, noe som alltid er sykt koselig! Vi spilte "5 Seconds Rule", drakk litt vin+, tok bilder og stelte istand hjemmelaget lasagne - mmh, så godt :-D I løpet av kvelden fikk vi også brent en del kalorier (tror jeg) da vi hoppet, løp og danset rundt over hele verandaen, så slitsomt, men så moro! Følg med senere i kveld, for da kommer litt flere bilder fra gårsdagen :-D


Denne playsuiten tror jeg at jeg kjøpte for et par år siden på H&M, og den har virkelig blitt alt for lite brukt. Se så fin den er da, og dette var sikkert 2. eller 3. gang jeg brukte den. Sølvskoene kjøpte jeg i Riga da jeg var på tur der med Lars i vinterferien, og de er jo bare helt rå! Gleder meg til å kunne bruke dem mer utover sommeren :-D Hatten må jeg bare få nevne at jeg virkelig strevde med å finne! Altså, jeg gikk rundt i alle Bik Bok-butikker i nærheten for å prøve å finne den, før jeg faktisk ringte rundt overalt for å spørre om noen hadde den. Til slutt fant jeg den endelig, da de hadde den tilgjengelig på Bik Bok i Asker! Dette er nå rundt 3 år siden, og jeg angrer virkelig ikke på at jeg brukte litt tid på å få tak i den.

Hva har du gjort til nå i dag? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#antrekk #outfit #mote #fashion #ootd #girlsnight #playsuit #sko #shoes #party

Årets siste vårnegler

 • 27.05.2017 kl. 16:14

Jeg vet at de aller fleste nå sikkert er opptatt med alt annet enn å lese blogger, for de siste dagene har det jo vært helt fantastisk vær! I går fikk jeg faktisk gjort en del, på tross av at kroppen min blir litt utmattet når denne varmen plutselig kommer. Altså, kan ikke kroppen bare nyte det!? Haha, jaja, vi får håpe det blir bedre etterhvert. Uansett fikk jeg hjulpet pappa med å kaste den gamle skinnsofaen vår, jeg fikk vært innom polet; trenger jo litt vin når sommeren plutselig kommer innom! I tillegg fikk jeg også trent ettersom jeg hadde time på Fresh Fitness. Jeg var helt overbevist om at ingen kom til å stille opp når været var fint, men fire herlige pump'ere tittet visst innom og trente med meg :-D Etter trening fikk jeg faktisk også øvelseskjørt for tredje gang i mitt liv, selv om jeg var på grunnkurs for 1,5 år siden. Jeg har nok ennå ikke helt kontroll selv om jeg begynner med automat. Hvis jeg vil ha lappen må jeg nesten sette av litt tid til øvelseskjøring fremover, men det byr også på utfordringer når jeg er så mye opptatt.

For å nevne enda en ting jeg fikk gjort i går så fikk jeg lakket neglene igjen. Årets siste vårnegler, dere! Bare 4 dager igjen til årets første sommermåned, hvor sykt er ikke det? Nå har jeg og pappa nettopp vært en tur på senteret for å kjøpe ny sykkel! Sykkelen jeg har brukt til og fra jobb i det siste er sikkert nesten 15 år gammel (selv om det faktisk ikke ser sånn ut), og nå begynte det virkelig å bli på tide med en ny. Derfor fant jeg en ganske billig på g-sport hvor jeg valgte en som var hvit og lilla ovenfor en som var litt bedre som var svart og turkis. Hehe, utseendet har litt å si, eller hva tenker dere?

Hva synes du om dette designet?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#skjønnhet #negler #nails #nailart #neglelakk #nailpolish

Roadtrip to Tønsberg

 • 25.05.2017 kl. 20:21

   

All the food and goodieees... Haha, yeah! I dag skulle egentlig jeg og noen venner en tur til tusenfryd, men (heldigvis) kunne ikke så mange, og vi fant derfor ut at det var bedre å ta det litt senere. Grunnen til at jeg skriver "heldigvis" er fordi jeg i dag så at en jeg kjenner la ut på snapchat at det var ekstremt mange mennesker der, noe som heller ikke er så sjokkerende ettersom det er en helligdag. La oss juble for langhelg en gang til, dere! Wiii :-D Hihi, så jeg og to venner bestemte oss derfor for å heller ta en liten roadtrip, noe som er spesielt koselig når man kan ta av taket på bilen, skru opp musikken for fullt og bare kjenne at man lever. På dagens roadtrip ble låter som "Rosa Helikopter" (som jeg nå har på hjernen), "Bye, Bye, Bye" av *NSYNC og låter fra High School Musical spilt av - blir det bedre eller??? Så sykt deilig, moro og koselig!

Dagens destinasjon var Tønsberg, og vi kjørte selvfølgelig en litt annen, mindre trafikkert noe som også er mye morsommere. Jeg satt i baksetet, og med taket nede kan dere se på bildet under at det ikke funket så alt for bra. Ja, det er et ansikt bak alt håret et sted, haha! Vi fikk heldigvis stoppet opp slik at jeg kunne lage en flette, noe som reddet hårdagen min, bokstavelig talt. Det er nesten litt flaut å si men i dag har jeg faktisk fått i meg is, pølse og pizza, altså; skulle tro det var 17.mai jo! Jaja, godt var det ihvertfall og nå skal jeg nyte resten av kvelden med litt rydding og Gossip Girl. Ha en fin kveld videre dere!

 

Hva har du brukt dagen til? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Sommerens hotteste badetøy!

 • 24.05.2017 kl. 19:00


1 topp 1 underdel  //  2 badedrakt  //  3 badedrakt  //  4 badedrakt  //  5 topp 5 underdel  //  6 topp 6 underdel  //  7 topp 7 underdel

Innlegget inneholder annonselinker

Heyhoo alle sammen! Åh, været er virkelig perfekt om dagen i forhold til hva det har vært i det siste, og jeg kjenner at det er på tide å se etter litt nytt badetøy. Jeg har nå litt i skuffen, men en ny bikini må man vel få til? Jeg har egentlig også veldig lyst til å prøve meg på en fresh badedrakt, men jeg er veldig usikker på hvordan jeg ville følt meg i det og hvilken passform jeg bør satse på. Her har jeg hvertfall samlet noen av de jeg likte godt. Jeg har også prøve å finne litt ulike bikinier/badedrakter slik at dere alle kan finne noe dere liker.


1 topp 1 underdel  //  2 topp 2 underdel  //  3 topp 3 underdel  //  4 topp  //  5 topp 5 underdel  //  6 topp 6 underdel  //  7 badedrakt

Husk at du i sommer, eller når som helst på året, ikke trenger å tenke på hvordan kroppen din ser ut. Alle har sin egen kropp, og de som tenker på hvordan andre ser ut sliter mer med seg selv enn man tror. Du trenger ikke se ut som modellene på bildene, du trenger bare å være deg selv! Finn en badedrakt du kan føle deg komfortabel i, stå frem som den du er og nyyyt det! :-D


1 topp 1 underdel  //  2 topp  //  3 topp 3 underdel  //  4 topp  //  5 badedrakt  //  6 topp 6 underdel  //  7 topp

Fant du noen du likte her? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#bikini #badedrakt #swimsuit #sommer #summer #badetøy #nelly

10 ting som gjorde denne mandagen BRA!

 • 22.05.2017 kl. 20:06

Og der ble det visst en litt lang overskrift, hehe! Goood mandag dere, og tenk at det kun er tre jobbdager denne uka; hvertfall for meg :-D Denne dagen har vært ganske opp og ned for min del, men for det meste bra. Jeg har hatt litt mange tanker i hodet, men jeg vil allikevel fokusere på det positive, noe jeg virkelig mener er viktig i hverdagen. Noen dager er man selvfølgelig helt på bånn hvor alt virker nyttesløst, trist og meningsløst. Men husk at det alltid er noe positivt der, selv om det noen dager kan ligge langt inne. Her kommer noen punkter som gjorde mandagen min bra!

Jeg heiv sammen en ny smoothie-oppskrift som smakte fantastisk, noe som gjorde starten på dagen veldig fin!
Jeg syklet til jobb noe som også gjorde at jeg fikk kroppen litt igang på morgenen.
På grunn av noe som skjedde i helga var jeg ganske frustrert på en venn av meg, men vi har snakket masse sammen og heldigvis stort sett ordnet opp i alt.

DISSE BILDENE! Haha, altså, bildene Lars tok av meg før festen på lørdag (de dere ser i her og i DETTE innlegget) ble så bra :-D
Jeg følte meg veldig bra med meg selv i dag! Sminken ble on fleek, håret så bra ut og jeg har generelt følt meg bra i egen kropp.
Jeg hadde enormt mye energi på trening i dag; jeg klarte å presse meg selv og kunne til og med smile til meg selv i speilet.

At jeg har så fantastiske venner som jeg kan snakke med og som jeg føler at er glad i meg.
Det er fri på torsdag og fredag :-D
Jeg fikk plutselig planer onsdag kveld da noen på jobben gjerne ville møtes for å drikke litt og ha en fin kveld!
Alle kommentarene dere la igjen på gårsdagens innlegg, sååå fantastiske dere er, tusen takk alle sammen ♥ 

Hva har gjort din mandag bra? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Party Outfit in May

 • 21.05.2017 kl. 19:16

Good søndagskveld alle sammen! Da kommer det endelig litt lyd fra meg igjen. I går fikk jeg dessverre ikke tittet innom da jeg var opptatt hele dagen med å gjøre istand til fest som vi skulle ha her hos Lars. heldige vi var med været og alt! Folk kom til ganske ulike tider, så vi startet kvelden med å bare prate sammen og jeg delte ut velkomstdrink til gjestene som rakk å komme før det var tomt, haha :-D Når de fleste hadde kommet tente vi grillen og plutselig stod nesten alle rundt grillen og skulle legge på sitt. Jeg følte vel at jeg fløy litt frem og tilbake hele tiden i starten, i tillegg til at det var så mange forskjellige folk jeg gjerne ville snakke med og gi oppmerksomhet til. Derfor føler jeg vel litt at jeg ikke fikk snakket ordenltig med noen, men jeg tror de fleste koste seg stort!

Etterhvert som folk hadde spist opp maten ruslet vi innover og samlet oss der for å prate. Vi var tilsammen 16 stykker så det var en ganske stor gjeng, noe som i utgangspunktet ikke gjør noe så alle har noen å snakke med! Kvelden gikk videre til litt drikkeleker, masse skravling og en tid som bare fløy avgårde. Altså, helt ærlig kan jeg nesten ikke forstå hva i alle dager tiden gikk til...eller så husker jeg ikke, hehe! Senere på kvelden skjedde det litt ting som jeg gjerne skulle vært foruten og samtaler som gjorde at kvelden ikke ble helt som jeg skulle ønske, men sånn er det innimellom. Det kan ikke alltid bli som man vil. Jeg tror uansett de aller fleste hadde det veldig moro selv om jeg følte meg veldig fraværende de siste timene.Jeg må bare nevne at herregud så bra jeg følte meg i går, haha, er det lov å si? Denne kjolen er sååå nydelig, og da jeg kjøpte den på Gina Tricot for litt siden har jeg gledet meg stort til å bruke den! Jeg brukte også en ny metode å krølle håret mitt på og jeg ble virkelig storfornøyd. Så jeg kan lett si at dette er en look jeg med glede kommer til å satse på en senere gang også :-D Så perfekt vær og location også med tanke på bilder!

Hva gjorde dere i går? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #kjole #dress #ginatricot #fest #party #sommer #summer #hverdag

Nye treningssko fra Reebok

 • 19.05.2017 kl. 17:00

God dag og god fredag alle sammen! Gjett hva jeg hadde fått hentemelding om da jeg var ferdig a? Yesda, disse godingene hadde kommet på Kiwi og var klare for å hentes! Hentestedet ligger rett ved siden av jobben, så på 4minutter rakk jeg å løpe inn på butikken og løpe ut igjen for å rekke bussen. En liten pakke fra Zalando til 499kr på fredagen er virkelig ikke galt! Disse skal prøves ut om en liten halvtime, for da har jeg nemlig BodyPump på Fresh Fitness og jeg gleder meg sånn til å se hvordan de er å trene i. Sålen var skikkelig myk hvertfall, så vi får se om det er positivt eller negativt.

Kan kjøpes HER (499kr) (annonselink)

Jeg har allerede vandret litt med dem rundt huset og til nå virker de veldig gode! Disse skoene finnes også i svart og hvis de er veldig gode kommer jeg nok til å bestille det også senere. Nå er det en god stund siden sist jeg kjøpte nye treningssko så det var jammen meg på tide. Disse skal kun brukes til innetrening ettersom de er hvite, men det gjør igrunn ingenting for meg med tanke på at jeg for det meste trener inne. Disse var også helt normale i størrelsen og hadde veldig gode anmeldelser på zalando.no :-)

Hva synes du om disse skone? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Min 17.mai-feiring

 • 18.05.2017 kl. 19:00

18.mai, dagen der man spør og blir spurt hundre ganger "hvordan var din dag igår?" "Hadde du det gøy igår?" "Spiste du mange is?" Haha, og forhåpentligvis kan man svare at man hadde en fin dag og minst spiste én is! For min del ble det en veldig rolig feiring i år, men det gjorde igrunn ingenting. Jeg hadde bestemt meg på forhånd at jeg skulle sove lenge og ha en rolig dag. På tirsdag fant jeg også ut at jeg skulle møte noen venninner på kvelden, heldigvis, ellers hadde det nok blitt litt for kjedelig for min smak!

Om jeg skal oppsummere dagen min fra i går, kan jeg si at jeg startet dagen med litt proteinbananbrød (oppskrift HER), mens jeg så på 3 Gossip Girl-episoder. Jeg har fått helt dilla nå og skal starte på sesong 2 - vi får se om jeg synes det fortsetter like bra. Rundt klokka fire var det tid for pølser hos oss, ettersom dette er en tradisjon vi har. På tirsdag/i går hadde jeg også laget en pavlova-kake så det ble dessert rett etterpå. Det er fortsatt mer igjen i kjøleskapet, og på lørdag er det duket for fest, så da skal jeg lage en til, haha :-D

Rundt klokka fem tok jeg turen ned til ei venninne hvor det også kom to til, så tilsammen var vi altså firs stykker. Noen av oss drakk litt, jeg fikk noen pizzarester de hadde (#happygirl) og utenom det skravlet vi bare hele kvelden, noe som var superkoselig og veldig deilig! Så, 17.mai er over for denne gang, men ettersom jeg altså ikke gjøre noe store greier ut av det så gjør det meg ingenting. På lørdag har jeg og Lars arrangert mai-fest med masse fine folk så det gleder jeg meg innmari mye til!

Hva gjorde du på 17.mai? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

14 Innkjøp fra Wish.com

 • 16.05.2017 kl. 19:00

Heisann alle sammen! Jeg må innrømme at jeg ikke kan bli annet enn happy når jeg ser på alt dette som jeg har fått til en billig penge - og jeg venter fortsatt på enda mer. Wish.com er ganske lik ebay, men faktisk bedre ifølge min mening. Det er helt utrolig hvor mye billig og fint man kan få der med god kvalitet. Jeg har bestilt en del derfra nå og er hvertfall fornøyd så langt. Et lite tips er å sjekke ut kommentarene, se hvor mange stjerner produktet har fått og hvor mange kommentarer. Nedenfor kan dere se 14 av mine siste innkjøp derifra; kanskje du finner noe du liker!


Waterproof Eyeliner Pencil  //  Nail Polish Removal Pen  //  Matte Metallic Lipcream  //  Nail Art Picking Tool

Sølv klokke  //  Beauty Sponge Holder  //  Lommebok  //  Polaroid-veske

Gullsugerør  //  Trenings-BH  //  Flamingo-sugerør  //  Grisekropp  //  Lange sugerør  //  Smoothie-kopp

Fant du noe du likte? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Trodde aldri jeg skulle falle for deg

 • 15.05.2017 kl. 19:42

Er det ikke rart? Dette med tilfeldigheter og korte øyeblikk som kan forandre deg eller en ting plutselig eller langsomt? I dag er det 2 år siden jeg møtte Lars for første gang (i tillegg til mange andre herlige folk)! Dette er en tid som plutselig endret ganske mye for meg med tanke på mange nye mennesker jeg ble kjent med som nå er gode venner av meg og at jeg kom inn i et nytt miljø. Uansett, 15.mai 2015 hadde jeg og noen venninner jeg gikk i klasse med blitt invitert av ei annen klassevenninne til fest, noe som overhodet ikke er uvanlig for meg i dag, men som før var ganske annerledes ettersom jeg som regel kun var med fire av mine beste venninner hver helg på den tida. Jeg hadde vel så og si ingen guttevenner og var ihvertfall ikke i nærheten av å holde på med noen. Tidligere det året hadde hun vi ble invitert av nevnt at det var to gutter hun gjerne ville jeg skulle møte; begge også invitert til festen. Haha, dere kan tro 17-årlige, uskyldige meg var spent! Det et nesten litt morsomt å se tilbake på med tanke på at jeg ikke hadde noe erfaring med gutter. Bare meg som brukte så lang tid?

Da jeg og ei venninne kom til festen var allerede en av disse to guttene jeg skulle møte der. Sjenerte meg turte faktisk ikke hilse engang, altså, haha, så patetisk og flaut! Så vi bare satte oss ned og pratet med de vi kjente. Senere kom det litt flere folk som jeg ikke hadde møtt før og etterhvert fikk jeg også hilst på alle sammen. Sikkert en time etter avtalt tid og helt til slutt dukker plutselig Lars opp. Jeg står inne mens han kommer sprettende opp trappa til verandaen, og like etterpå går jeg ut for å hilse på. Førsteinntrykket mitt var at han var innmari rastløs, likte å ta mye plass og prøvde å være ganske flørtete så straks det kom noen nye jenter han kunne snakke med. Altså, så feil kan man altså ta. Hele kvelden var han ganske så innpåsliten og selv om jeg skjønte at han var veldig snill trodde jeg ikke at dette var en person man kunne stole på i lengden. Jeg må bare nevne at jeg i ettertid heller vil beskrive Lars som lat og en som foretrekker å ikke ta så mye plass, altså helt motsatt av det jeg trodde! Flørtingen er derimot noe annet, for det er han nok fortsatt glad i selv om han ikke gjør det med andre (heldigvis, med tanke på at han er sammen med meg og at han ikke var den flinkeste til å flørte, haha!).

Etterhvert som kvelden gikk hadde jeg inntrykket av at Lars var slitsom og ganske så rastløs, mens han andre var roligere og nærmere min type. Allerede helga etter møttes han jeg trodde var nærmere min type og jeg, og vi fant vel fort ut at vi passer bedre som venner (noe vi er i dag). Dermed begynte venninna mi som hadde introdusert meg for disse guttene å overtale meg om å møte Lars, noe jeg i utgangspunktet ikke var så gira på. Med litt overtaling fikk vi til et møte helga etter det igjen og etter det møtet skjønte jeg vel at dette kunne være litt mer interessant, ettersom Lars virka ganske interessert. Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg på dette tidspunktet var veldig sjarmert over at noen likte meg, men på tross av det var ikke Lars akkurat drømmetypen. Jeg brukte laaang tid på å faktisk falle for han, og selv om vi møttes mye hele sommeren tok det plutselig slutt i august da han flyttet til Gjøvik for å studere. En måned senere tok jeg opp kontakten igjen og på halloween 2015 hadde vi vårt første kyss (oouh, haha!), og der startet plutselig det hele. Jeg var fortsatt ekstremt usikker på om jeg ville være sammen med han, men vi bestemte oss for å hoppe ut i det. To måneder senere slo vi opp og to måneder etter det igjen ble vi sammen igjen. Så nå har vi altså kjent hverandre i to år og vært sammen i ett år og to måneder. Jeg trodde virkelig ikke at jeg kom til falle for han, men plutselig snudde det visst helt rundt, og nå kan jeg vel si, klisjé som jeg er, at jeg er ganske så forelska, haha! Nå har jeg nettopp lest hele denne teksten for Lars, og begge ler like godt, fordi, altså, hvem skulle trodd at jeg og Lars skulle bli sammen, og hvor feil kan egentlig et førsteinntrykk være?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Dette spillet må dere prøve!

 • 15.05.2017 kl. 16:28

Heisann dere, wow, ny uke igjen! Sykt, og om 2 dager er det faktisk 17.mai og ett år siden jeg var russ og gikk i russetoget her i Drammen, haha! Jeg gjorde virkelig ingenting ut av meg, og det ble lite russefesting på meg utenom én fest natt til 17. Jeg og venninnene mine kunne selvfølgelig gjort mer ut av det, men ettersom jeg var lærling i barnehage på den tiden kunne jeg ikke akkurat dukke opp susete eller beruset på jobb. Jaja, på den positive siden kan jeg faktisk være russ igjen neste år, men det får vi se på! Uansett dere, for 1,5uke siden da jeg var på jentekveld var det ei venninne som hadde med seg et brettspill kalt "5 Seconds Rule" og det var seriøst supermorsomt! Spesielt om man er med gode venner eller familie og evt. har drukket litt. Derfor tok jeg turen innom noen bokhandler denne helga, og gleden var stor da jeg fant det på ARK til 399kr. Gjett hvem som skal få med folk på brettspill til helga, haha!

Spillet går altså ut på at en spiller skal lese en oppgavetekst til personen til høyre for seg, så snur man denne spiral-timeren og personen får 5 sekunder på å svare på oppgaveteksten. Alle kortene i dette spillet inneholder noe med "nevn 3 ting..." som man skal svare på. For eksempel "Nevn 3 ting du synes er irriterende". Det høres jo lekende lett ut, men med denne timeren som stresser deg til hundre, folk rundt som ser forventningsfullt på deg og med muligens litt drikke i blodet, så kan det bli vanskelig. Hvis man svarer riktig kan man flytte spillebrikken sin et steg fremover på spillebrettet. Hvis man svarer feil blir man derimot stående på samme sted og spørsmålet går videre til neste spiller. Det som også gjør det ekstra vrient er at man ikke kan nevne noen av svarene som motspilleren svarte om han/hun svarte feil. Så hvis for eksempel tre ulike spillere kun har klart å gi fra seg to svar hver, må du komme på tre helt nye svar for å få godkjent. Jeg synes hvertfall dette spillet er veldig morsomt, og jeg anbefaler det på det sterkeste til dere som synes det virker spennende! Perfekt både for venner, kjæreste og familie :-D

Har du spilt dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Pink, Leather & Jeans

 • 12.05.2017 kl. 16:14

Heihei, hvordan er deres fredag til nå? :-D Min har vært veldig flott, spesielt etter jobb da jeg møtte kusina mi ettersom hun har gym rett ved siden av der jeg jobber (rettere sagt i samme bygning). Vi tok en tur innom butikken hvor jeg fikk kjøpt litt bær, Protein Pudding med jordbærsmak (som jeg ikke har smakt ennå) og en sjokolademelk! Så da blir det litt bær og en proteinbar på togturen til Gjøvik i kveld. Yes, denne helga går turen til Lars igjen, og overraskende nok har vi faktisk ingen planer. Jeg håper dog på at det kanskje blir litt grilling og drikking i løpet av helga, hvis været tillater det. Man kan virkelig aldri forutse været her i Norge lenger - spesielt ikke etter onsdagen hvor det plutselig snødde, haha!

Skinnjakke fra H&M  //  T-skjorte fra ZARA  //  Jeans fra Bershka

I dag kjørte jeg på med rosa topp, rosa kjede og rosa belte; pink, pink & pink! Jeg var litt usikker på om jeg turte å kjøre stilen før jeg gikk ut døra i dag, men jeg fant ganske raskt ut at det så ganske bra ut - synes jeg :-D På jobb i dag fikk jeg også kommentar fra ei venninne på jobben som mente at jeg var den personen som var mest selvsikker på kroppen min av de hun kjenner. Sånt er virkelig ikke ofte man hører, og jeg satte faktisk enormt stor pris på den kommentaren! Og ja, det stemmer nok ganske greit at jeg så og si er komfortabel i min egen krop selv om jeg selvfølgelig har dårlige dager, tenker over fettet som stikker ut over buksa og de stramme kjolene jeg ikke føler jeg kan bruke, haha, men alt i alt er jeg nok ganske så confident på den fronten, heldigvis. Derimot har det overhodet ikke alltid vært sånn, men etter at jeg begynte å trene og stort sett har en sunn livsstil kan jeg ikke annet enn å føle meg bra!

Liker du rosa på rosa, hehe? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #spring #trend

12 proteinbarer til 149kr

 • 11.05.2017 kl. 19:13

#guilty...hehe! 12 proteinbarer til 149kr dere, eller 199 med frakt - det er ikke verst. Dette er ikke sponset, men jeg ønsker å dele tilbudet emd dere som kanskje også kunne vært interessert i noen smaksprøver av ulike proteinbarer. Jeg spiser så og si aldri proteinbarer, men jeg synes det er spennende å prøve, og da passet denne pakken veldig godt. En del proteinbarer smaker litt rart ifølge meg, og det fikk jeg også understreket da jeg smakte på BodyLab sin Minimum Protein Bar med Cookies & Cream-smak. Den smakte litt bedre ved å ta den noen sekunder i mikroovnen, men den, som noen andre proteinbarer hadde en rar og kvalmende smak. Jaja, har fortsatt mange flere å prøve, så håper at ihvertfall noen smaker greit!

KAN KJØPES HER.

Jeg gleder meg spesielt til å prøve BodyLab sin nyeste proteinbar som dere ser ovenfor; Superior High Protein Bar. De ser jo helt nydelige ut, og ligner litt på noen fra Nutramino som er veldig godt (uten om at de ovenfor ikke har noe tilsatt sukker). Sånn ellers er jeg veldig usikker på hvordan de andre vil smake, men vi får se! Det tar nok litt tid før alle er testet ut, hehe :-D Skal si ifra når jeg finner min favoritt!

Har du smakt noen av disse?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Har Norge mensen?

 • 10.05.2017 kl. 19:00

Ok, dere, altså dette er ikke greit. Det er faktisk helt utrolig, men Norge får virkelig det mest utrolige til. Verre humørsvigninger, eller i dette tilfelle; værsvigninger har jeg aldri sett maken til, haha! Ja, dagens ørtende snakk om været er i gang, men det er faktisk helt latterlig hvordan vi for noen dager siden kunne gå i shorts og i dag må frem med alt av vinterklær igjen. Til og med jeg har ikke hatt så store humørsvigninger som været her i Norge har, så da må vi jo spørre: "Har Norge mensen?", eller hva jenter? Det verste er på kalenderen min står det "10.mai", og når det snør i mai, da er det lov å klage litt.
VI VIL HA SOMMER!

Da jeg våkna i dag visste jeg at været kom til å være dritt, og jeg visste også at AKKURAT i dag var det aktivitetsdag på barneskolen, hvor jeg hadde fått ansvar for slenging av tau. Yes, flere timer ute i regn, snø og kulde, akkurat det man ser frem til i mai, haha! Jeg måtte ta på meg tjukk utebukse, vinterjakke, fleecegenser og vintersko, men ennå var det søren meg kaldt. På tross av dette så har dagen faktisk vært ganske grei, og jeg fikk i tillegg gå to timer før for å dra hjem å jobbe med litt oppgaver. Det var jeg ikke lei meg for etter en kald utedag med å slenge tau for sikkert 200 ulike barn. Nå er det snart tid for fagprøven så da er det siste innspurt med oppgavene jeg må gjøre. Tenk at jeg mest sannsynlig kan si at jeg er barne- og ungdomsarbeider om litt over en måned. Ironisk er det at jeg ikke vil jobbe innenfor det - hvertfall ikke akkurat nå. Jaja, jeg har hvertfall opplevd mye på godt og vondt og ser faktisk frem til skolebenken hvertfall ett år til høsten.

Så, hva tenker dere? Har Norge litt værsvigninger? Haha!

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Vintage Bags

 • 09.05.2017 kl. 19:42

God tirsdagskveld alle sammen! Er dere klare for å bli fristet til litt shopping? En av de mest leste innleggene mine på bloggen er et innlegg jeg la ut for flere år tilbake "VINTAGE BAGS", og ettersom dette er en ganske utgått post nå ønsker jeg å lage en oppdatert versjon. Så i går tittet jeg innom wish.com, som dere sikkert alle har hørt om! Masse billige produkter som forhåpentligvis dukker opp i postkassa. Jeg digger personlig alle sekkene nedenfor, men herlighet, knaggen og skapet mitt er fullt av vesker og sekker så jeg tror jeg bør begrense meg. Kanskje jeg bestiller en senere? Dere kan ikke nekte for at det er mange fine sekker her som kunne satt prikken over i'en til etthvert antrekk, selv om de ikke er fra internasjonale, kjente merker - en ting jeg forresten overhodet ikke bryr meg om. Så slå deg løs og bestill billige vesker :-D

1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12

Fant du en du likte? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#hverdag #sekker #vintage #bags #mote #fashion #tilbehøy #accessories #sommer #summer #ebay

Lunsj til hele uka på 30minutter!

 • 08.05.2017 kl. 19:00Heisann alle sammen! Ny uke og nytt tips :-D For et par uker siden startet jeg med å lage lunsjpakker til ukedagene. På søndag setter jeg sammen noe enkelt som kan fylle matpakken til uka fremover. Det er så mye enklere, i tillegg til at man kan se litt frem til lunsjen man har med seg på jobb. Sist uke laget jeg fullkornspasta, brokkoli og kyllingbiter og denne uka har jeg laget det samme bare med laks. Det som er så greit er at man bestemmer helt selv hva man ønsker å fylle matpakka med. Man kan variere med ulike grønnsaker, ulikt type kjøtt, fisk, kylling eller lage en stor porsjon sunne pannekaker man kan ta med (se 4 ulike pannekakeoppskrifter HER). Neste uke tror jeg at jeg skal bytte ut pastaen med søtpotetbåter; det er virkelig et av mine favoritt-tilbehør. Du kan ogås blande sammen litt salat hvis du heller ønsker det, koke opp ris eller hva med å lage en god wok? Det er haugevis av enkle muligheter som kun tar en enkel halvtime på kjøkkenet på søndager!

DETTE TRENGER DU TIL 4 DAGER:
4 laksefiléter
250gram fullkornspasta
800gram frossen brokkoli/2 ferske brokkolier

SLIK GJØR DU:
Sett på tre kjeler med vann til koking. Den minste brukes til pasta, den mellomste til laksefilétene og en største til brokkoli. Tilsett 1ts salt i alle kjelene, og tilsett også 1ts pepper og litt sitronsaft i vannet til laksen. Når vannet til pastaen koker legger du pastaen oppi og følger instruksene som står på pakken. Når vannet til laksen koker legger du laksen oppi og koker det i 15minutter. Når vannet til brokkolien koker legger du all brokkolien i vannet og venter til vannet koker opp igjen; da er brokkolien ferdig. Hell av vannet fra alle kjelene når det er ferdig og fordel i matboksene.

Matboksene jeg har er kjøpt på EUROPRIS og kan både fryses ned og tas i mikroovnen. Ta med matboksen på jobb/skole og varm i mikrobølgeovn på 800W i 1minutt eller føl deg frem.

Kommer du til å teste ut dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

HELT UTEN SMINKE

 • 07.05.2017 kl. 16:02

I dag deler jeg bilder med dere som jeg vanligvis ikke deler; meg uten sminke. Jeg vil ikke si at dette er noe jeg er flau over, overhodet ikke. Jeg, som alle andre har et ansikt både med og uten sminke. Sminke for min del er ikke en måte å skjule den jeg er på, det er tvert i mot en måte å vise hvem jeg er på. Jeg kan innrømme at jeg ikke synes jeg er direkte pen uten sminke; søt og naturlig er nok en bedre måte å beskrive det på. Derimot med sminke kan jeg føle meg vakker og, og... meg selv. Jeg ønsker faktisk ikke å høre at jeg er penere uten å sminke, jeg vil tvert i mot være penere med sminke - er det bare meg? Det er kanskje rart å si, men sminken har faktisk blitt en del av meg, og jeg skjønner ikke hvorfor det skal være et problem. Jeg går gjerne en dag uten sminke, men jeg foretrekker å gå med rett og slett fordi jeg kan og fordi jeg vil. Jeg føler ofte at jeg kan bli stempla som litt "dollete" fordi jeg bruker sminke, og det er et stempel jeg virkelig hater. Altså, hvorfor kan ikke vi mennesker gjøre som vi vil uten å bli stempla? Jeg liker å sminke meg, jeg liker å kunne føle meg pen og bruke sminke til å fremheve mine gode ansiktstrekk - det gjør meg vel ikke til et dårligere menneske av den grunn?

Jeg har nå brukt rundt tre timer på å tenke over hvordan jeg faktisk opptrer som person, hvordan andre ser meg og hvem jeg egentlig vil være her i verden. Noe fasit har jeg ennå ikke kommet til, men kanskje det er greia? Kanskje man egentlig bare skal gå med vinden, leve akkurat her og nå, være den man vil være og håpe på det beste? Ikke vet jeg, men akkurat nå ønsker jeg å fortelle meg selv det. Jeg har hatt en fantastisk helg med venner, og jeg ønsker ikke å bruke hele søndagen min på å overtenke. Så uansett hvor vanskelig det er å stoppe, skal jeg finne på noe annet å distrahere meg med og første stopp på veien er blogging. Det å bare skrive litt om hva man føler og tenker, selv om man ikke vet hva man tenker, er veldig befriende. For i dag har nettopp vært en sånn dag. En dag hvor jeg tenker og tenker, men jeg aner ikke på hva. Jeg vet allikevel at det ikke er en god følelse, og jeg er ganske sikker på at grunnen til at dette skjer er fordi jeg har en fridag hvor jeg ikke har noen planer. Det er så uvanlig for meg at jeg får helt noia når jeg plutselig sitter alene og ikke har noen planer. Jeg er et menneske som liker å finne på ting nesten hele tiden, sånn er det bare.

Når jeg plutselig har litt tid til å sitte alene å tenke over ting går hjernen min helt bananas, og begynner å tenke over ting som "hvordan ser folk på meg?", "er jeg bra nok?", "er jeg irriterende?", "hva gjør jeg egentlig her i livet?". Men hallo, hva er vitsen med å tenke over ting som dette? Jeg er faktisk ganske lykkelig her i livet hvis jeg tenker meg godt om, og at disse spørsmålene skal ødelegge alt det, er patetisk. Jeg har mange fantastiske folk rundt meg som jeg er glad i, og jeg håper virkelig det går begge veier, jeg er 100% frisk og har så mye små og store ting å sette pris på her i livet. Så hvorfor gjør jeg det ikke???

Akkurat nå skriver jeg dette innlegget for å klarne mine egne tanker, og allerede etter 10 minutter med skriving har det hjulpet. Jeg liker å holde meg distrahert med ting slik at disse tankene ikke fyller opp hjernen min. Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste. I dag blir ihvertfall en sminkefri dag, hvor jeg skal slappe av hjemme, rydde litt, kanskje gå en tur og nyte livet for den jeg er selv om jeg kanskje ikke alltid er den personen alle andre vil jeg skal være.

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: White Flower Shorts

 • 06.05.2017 kl. 14:36

Heisann alle sammen! For en solfylt og fin dag :-D Må innrømme at jeg ikke har fått noe ut av den ennå ettersom jeg våkna halv to(!), haha, ikke greit! Sånn er det når man ikke er i sengs før klokka fire og ikke har på alarm. Jaja, da fikk jeg hvertfall sovet helt ut etter gårsdagens jentekveld, og det trengte jeg nok. I går var jeg nemlig på jentekveld med tre venninner, og herregud, for en koselig kveld! Jeg hadde virkelig bygget opp litt forventninger til denne kvelden ettersom jeg tenkte at den kom til å bli superbra, og den stod virkelig opp til all forventning. Vi snakka i ett sett, spilte noen morsomme spill og dansa.

Herligvis, dere skulle sett popcornet vi klarte å brenne! Rundt klokka halv tolv fant vi ut at det var en god idé å poppe litt popcorn i mikrobølgeovnen. Da vi satt i stua ser vi plutselig masse røyk som stiger opp i taket på kjøkkenet, og alle hoppet opp fra sofaen i all fortvilelse, løp inn på kjøkkenet for å lukke opp alle dører og vinduer og få ut popcornet. Haha, huff, jeg visste ikke om jeg skulle le eller ikke, men det nedte virkelig med en ekstremt god latter. Popcornet så boktavelig talt ut som kull, uten om ett korn som hadde klart å redde seg selv ut av posen, haha!


Fantastisk var det også at sola var lenge oppe, og endelig kunne jeg gå litt lettere kledd uten å faktisk fryse igjel. Denne shortsen er det over ett år siden jeg kjøpte på New Yorker og dette var første gangen jeg brukte den. Se så fin da, dog ikke så lett å finne en matchende topp til. Kan derimot love at denne shortsen skal brukes mer i år - så god å gå i og ekstremt fin! Det er lov å innrømme at man følte seg ganske bra i dette antrekket eller? Haha :-D

Hvordan tilbringte dere fredagskvelden? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #summer #sommer #shorts #flower #newyorker

Denne sminken gir meg allergisk reaksjon

 • 04.05.2017 kl. 20:29

Hei dere! Ok, helt siden starten av året, altså i nesten fire jævla måneder, så har jeg slitt med tørre og røde øyenlokk. Noen ganger har det vært skikkelig ubehagelig, og jeg har hatt sprekker på siden av øyet. Selvfølgelig visste jeg at det kom av sminken, men hva, hvilken, hvorfor? Så, i starten trodde jeg det kanskje bare var midlertidig, men da det hadde gått over en måned bestemte jeg meg for å prøve å finne ut av dette. Så sta som jeg er sluttet jeg selvfølgelig ikke med øyensminke, altså, nei, haha! Først trodde jeg det var det faktum at jeg tok foundation og concealer på øyenlokkene da jeg blendet dette ut i ansiktet, men jeg fant senere ut at det måtte være noe annet. For noen uker siden bestemte jeg meg for å prøve å kun bruke én type øyenskygge ovenfor å bytte og mikse hver dag. Dette hjalp faktisk ganske raskt og det var da jeg skjønte at det måtte være en av øyenskyggene som ga meg denne allergiske reaksjonen.

Etter å ha gått over til å bruke et øyenskyggepalett fra Maybelline i rundt 1,5 uke, og øyenlokkene hadde blitt bra igjen, tenkte jeg å prøve ut et av mine favorittpalett igjen (det ovenfor). Dette fikk jeg i REVOLUTION sin julekalender, altså rundt den tiden allergien begynte. Kvelden etter å ha brukt dette palettet fjernet jeg sminken som vanlig og øyenlokkene var plutselig helt grusomme igjen! De var røde, tørre og tunge. Da gikk det opp for meg at det måtte være dette palettet. Altså, jeg føler meg faktisk dum over å ikke ha skjønt det før nå, men med så mange ulike produkter det kan være er det vanskelig å finne ut av.

Her om dagen prøvde jeg også palettet ovenfor igjen; Nude´Tude fra theBalm, et palett jeg også er veldig glad i og har hatt ganske lenge. Da jeg fjernet sminken på kvelden var øyenlokkene mine røde igjen. Heldigvis ikke like ille som etter å ha brukt den fra REVOLUTION, men allikevel ikke fint. Så, to øyenskyggepalett som gir allergisk reaksjon - hva har de til felles? Jeg sjekket innholdet i disse øyenskyggene og fant ut at begge har en ingrediens til felles som står øverst: Mica. På øyenskyggepalettene som har hjulpet lokkene til å bli bedre står det kun "May contain Mica", noe som må bety at dette er en ingrediens som noen reagerer på. Jeg søkte det også opp, og det står at enkelt kvinner reagerer på dette, derfor betyr ikke det at du kommer til å reagere på det, men hvis du opplever det samme kan dette være årsaken. Jeg har også noen sminkeprodukter som jeg tar i ansiktet som inneholder dette, men det har jeg ikke merket noe på. Grunnen til at man derimot kan merke det mer rundt øynene er på grunn av at det er veldig tynn hud der. Derfor skal man også være forsiktig med hvilke produkter man bruker der.

Så, veldig trist, ettersom dette er paletter jeg elsker, men sånn er det! Heldigvis har jeg fortsatt masse øyenskygge å velge mellom, så jeg har masse av utvalg. En trist Vilde som må få seg selv til å kaste disse i søpla. Jaja, da har jeg en god unnskyldning til å kjøpe nye, eller hva? :-D

Har du noen gang fått allergisk reaksjon fra sminke?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Pink Roses Nails

 • 03.05.2017 kl. 21:18

Heisann alle sammen! Yees, da sitter jeg endelig i godstolen min med god samvittighet etter to timers treningsøkt. I dag er jeg faktisk skikkelig sliten, og jeg gleder meg til å lage bananpannekaker og slappe av med serie. Jeg startet faktisk akkurat å se på Gossip Girl, altså, jeg har faktisk aldri sett den serien! Jeg har bare rukket å se tre episoder ennå, men til nå virker den ganske grei! Får se hvor lenge den klarer å ta interessen min. Noen som har sett hele serien?

Mens serien spilte av på mac'en i går tok jeg meg endelig tid til å lakke neglene igjen også - like deilig hver dag (etter det har tørka, selvfølgelig, haha!). Denne gangen gikk jeg for litt freshere farger enn sist; rosa, hvitt og grønt - nå er våren her dere! Dette negledesignet ble jeg faktisk veldig fornøyd med, og selv om jeg ikke er noen proff har jeg helt klart forbedret meg de siste årene. Blir bokstavelig talt flau av å se på neglelakkpostene jeg la ut for noen år siden, haha!

HVIT OG ROSA LAKK: T-R-E-N-D Accessories  //  GRØNN LAKK: IsaDora 729 Marzipan  //  GRØNT GLITTER:  China Glaze 812 Sour Apple

Rosene er klistremerker og du kan kjøpe noen lignende HER.

Hva synes du? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Oppsummering av APRIL

 • 02.05.2017 kl. 19:28

April er faktisk over for denne gang, og da liker jeg veldig godt å kunne se litt tilbake på hva jeg har gjort! April var en veldig fin måned og jeg har gjort mye moro, samtidig storkort meg i påskeferien. Jeg har også laget litt forskjellig, delt mye med dere og jeg håper mai bringer like mye fint! Her kommer en liten oppsummering av april. Om du vil se mer er det bare å klikke seg inn på "Arkiv" og på "April 2017" :-)

Månedens antrekk
OUTFIT: Ready To Party  //  Outfit by the White Bridge  //  OUTFIT: Fringe & Lace

Månedens tips
HOW TO: Winged Eyeliner - her viser jeg dere hvordan jeg legger eyelineren min, sjekk det ut om du er nysgjerrig :D

Månedens morsomhet

Påskefest var helt klart en veldig morsom og koselig kveld! Vi hadde i grunn to fester med samme gjeng denne påsken, og begge var helt fantastisk, men på den siste overnattet jeg også med noen andre, og vi hadde latterkrampe leenge før vi klarte å sovne. Altså, vi sa hundre ganger "hysj, nå må vi sove, klokka er halv fem", men det var alltid en som ødela, haha, like morsomt hver gang!

Månedens oppskrifter

Havremelsgrøt på 5 minutter  //  Banan- og peanøttbiter  //  Lakseburger med søtpotetbåter

Månedens opplevelse

Månedens opplevelse var helt klart The Gathering i Hamar. Jeg var der kun noen timer, men allikevel var det helt sykt å se hvor mange engasjerte og forskjellige mennesker som var der. Du kan lese mer om hvordan det var der HER.

Månedens negledesign

Iced Frappe Nails  //  Det Søte Liv

Månedens mest leste innlegg

Hvordan ble det så mange? - her viser jeg frem alle mummikoppene det har blitt gjennom årene!

Hvordan var din april-måned?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Summer; is that you?

 • 02.05.2017 kl. 15:49

Hey'oo alle sammen! Herregud så varmt det er! Haha, ok det er vel ikke helt på brennepunktet, men etter å ha sykla  i 20min fra jobb med oppoverbakker helt til slutt svetter jeg virkelig igjel. Jeg kasta av meg klærne og tok på meg en pysj-shorts og en lett topp med en gang jeg kom inn døra, og dere, hvor fantastisk er det ikke at man kan gjøre det? 1.mai og POFF, der kom varmen gitt! Vi er jo ikke i første sommermåned ennå, men man kan vel si at dette er en god forsmak eller hva? Ser allerede frem til lange kvelder med fine folk, bading og alt det gode sommeren bringer med seg!

Disse bildene tok jeg på lørdag da Lars og jeg hadde vært og handlet litt. All the colours, altså!!! Kunne dessverre ikke plukke dem med meg da de var plantet ved et borettslag da, haha! Ellers ville de nok blitt med hjem (og dødd på togturen hjemover fra Gjøvik). Yesda, bare å se frem til blomsterbilder og friskere farger på bildene fremover - endelig :-D

Hvordan er været hos deg? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

1.MAI & SOFTIS

 • 01.05.2017 kl. 20:18

God kveld alle sammen! Da var jeg visst på vei hjem igjen med toget fra Gjøvik. Lurer på hvor mange ganger jeg har tatt dette toget nå... Haha, jaja, det er ikke mange turer igjen nå med tanke på at Lars flytter hjem igjen til Asker om kort tid. Det skal bli deilig å ha litt kortere vei til hverandre, hvor vi også kan møtes på vanlige hverdager! Jaja, det kunne ha vært mye verre med tanke på avstandes, og selv om det ikke tar lange stunda før jeg savner han har det selvfølgelig gått helt fint.

Men dere, hallo, det er mai! Altså, jeg skjønner ingenting. Var det ikke nettopp nyttårsaften? Som jeg forresten ikke husker allverden av, haha. Jaja, jeg har i grunn hatt fire flotte måneder til nå, så jeg håper mai blir like bra. Nå kommer det lysere tider, og man kan glede seg til å nyte været, sommeren og gå i lettere klær. Her kunne vi virkelig ikke hatt en finere start på måneden med tanke på været - det har jo vært helt fantastisk, og like fint skal det visst bli resten av uka! For bare en time siden inntok jeg årets første softis med jordbærstrøssel, jadda, den var like god og kvalmende som vanlig :-D Rett etterpå kjøpte jeg og Lars en pølse, og med både is og pølse kan man vel si at mai offisielt er i gang, eller?

Denne helga har virkelig vært veldig fin, og jeg har slappet ganske mye av! På lørdag dro vi en tur på senteret på Gjøvik, fikk handla litt og tatt oss en baguette. Resten av kvelden gikk til å slappe av med film (les mer og se bilder her). På søndag var vi på date og tok først turen på Egon og fikk inntatt litt mat; laks med fløtegratinerte poteter og grønnsaker på meg og samme til Lars bare kjøtt ovenfor fisk. Etterpå så vi Guardians of the Galaxy 2 på 3D på kino, som passet perfekt inn i Marvel-"maratonet" vårt. Nå er det bare å vente på Spiderman: Homecoming og Thor: Ragnarok som kommer til sommeren, haha #nørd! Neida, jeg er ikke blodfan av marvel-filmer, men mange av de er innmari kule, og det er supermoro hvordan alle har en sammenheng hvis man ser dem i riktig rekkefølge som du kan se her. Hadde aldri sett dette om det ikke hadde vært for kjæresten min for å si det sånn!

Hvordan har din helg og 1.mai vært? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no