hits

WANTS FROM SHEINSIDE

 • 30.06.2014 kl. 16:48

Hei dere! :) Ny uke igjen, og jeg er superinspirert til både et sunt kosthold og treninga! Men, litt kos må man ha, og jeg koser meg ved å se på litt klær på nettet. Idag tok jeg turen innom sheinside.com, som har helt fantastisk mye fint! I tillegg er det superbillig, noe som vil si at du nesten alltid slipper å betale toll. Man får også gratis frakt hvis man kjøper over ca.180kr, og ettersom tollgrensa er på noe rundt 200kr i Norge, er det jo perfekt! Sheinside har også veldig ofte salg, og det er faktisk veldig sjeldent jeg ser klær til fullpris. Her har jeg samlet sammen en collage av klær og tilbehør jeg gjerne skulle hatt derifra.


NR.1 HER
  //  
NR.2 HER  //  NR.3 HER  //
NR.4 HER 
//  NR.5 HER  //  NR.6 HER
  //  NR.7 HER
NR.8 HER
  //  NR.9 HER  //  NR.10 HER  //  NR.11 HER  //  NR.12 HER
  //  NR.13 HER

Har du hørt om sheinside? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #shopping #sheinside #sommer #sommerferie #nettshopping #wants #kjoler #dresses

Søndagsjogging = OVERSTÅTT!

 • 29.06.2014 kl. 21:11

Hallo lesere! :) Huff, kjenner det er noen uker siden jeg tok meg en skikkelig joggetur nå. Var utrolig tungt i starten, men den bygget seg heldigvis sakte, men sikkert oppover. Jeg overlevde dermed idag også, og jeg føler meg superstolt som klarte å komme meg ut, til tross for at det er sommerferie. For vi vet vel alle hvor lett det er å bli lat i sommerferien? Jeg skal uansett prøve å holde både styrke og kondisjon vedlike, slik at jeg ikke er helt på bunn igjen når sommerferien er over.

Nå sitter jeg og koser meg med en fruktskål, med eple, banan og vannmelon. Får alltid så lyst på friske, og sunne matvarer etter en treningsøkt - så der har vi jo en positiv ting ved trening :) Visste dere forresten at forbrenninga øker med 25% utover dagen hvis du tar deg en treningstur før frokost?

Imorgen har jeg ingen planer, utenom å trene styrke. Aller siste time med BodyPump på Fresh Fitness imorgen, så det må jeg selvfølgelig få med meg! På tirsdag har jeg hørt at det skal være en BodyShop-lansering i Torggata i Oslo, der VOE skal være. Tror det er en slags "førstemann til mølla"-greie, så får se om jeg får noe plass! Skal ihvertfall ta turen for å sjekke det ut :)

Hva har dere brukt denne søndagen på? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #mat #frukt #søndag #helg #jogge #eple #banan #vannmelon #sommer #sommerferie #thebodyshop

12 tips til hva DU kan blogge om!

 • 29.06.2014 kl. 15:25

Noe som interesserer deg - Det første du må tenke på når det gjelder det å blogge, er at du skriver om noe som interesserer deg. Hvis du skal skrive et innlegg om sminke, men egentlig ikke er interessert i sminke i det hele tatt, kan det være lurt å finne på noe annet å blogge om.

Antrekksbilder - Alle liker vel å se antrekksbilder, og få litt inspirasjon til hva man selv kan bruke?Oppskrifter -
Oppskrifter på både sunne og usunne ting til forskjellige anledninger, er alltid fint å lese om. Hvis du lager en smoothie - del den gjerne med oss, hvis du lager verdens beste sjokoladekake - del den!

Dine favoritter - Dette kan for eksempel være dine favoritter fra nelly.com, ebay.com, bikbok.no, månedens favoritter eller dine favoritter innenfor et spesielt tema. Vi liker alltid å se litt på hva andre liker, og kanskje få øye på noe nytt.

Video - Videoer er ihvertfall noe av det morsomste jeg vet om, hvis det er en interessant video selvfølgelig. Video er noe alle bør ha litt innimellom, men det er selvfølgelig ikke et must. Hvis du vil lage en video, kan du for eksempel lage en sminkevideo, antrekksvideo, DIY-video, en video med fakta om deg selv, en utfordringsvideo (f.eks: 25 random tag, TMI), romvideo.

Tips og anbefalinger - Hvis du for eksempel har kjøpt et produkt denne måneden som du er utrolig fornøyd med, kan dette bli et eget blogginnlegg. Lag et innlegg om dagkremen du bruker, og som du elsker! Eller et tips med hvordan du kan lage et spesielt negledesign. Alle liker å få tips/anbefalinger til nye ting de kan prøve.

Foto - Mange legger ut innlegg med et bilde de har tatt, uten at de trenger å skrive noe i det hele tatt. Slike innlegg er noe ihvertfall jeg liker. Se på et vakkert bilde som dere har tatt, og bare fundere over det.

Throwbacks - Kanskje har du noen bilder fra en ferie ifjor, eller en jentekveld som var forrige uke. Dette kan du skrive om, og vise bilder av, og fortelle om hvordan du hadde det akkurat da.

Fakta om deg selv - Leserne liker alltid å få vite noe om deg som de ikke visste fra før av. For eksempel at du elsker ananas, eller at du alltid må dobbeltsjekke at du har låst døra før du drar noe sted. Ønskeliste/must haves -
Vi har alle noe vi ønsker oss innimellom, og det å lage en bildecollage med masse ting du ønsker deg kan være spennende for oss lesere. Eller så kan du lage et innlegg med ting du bare må ha, og gjerne sende oss link til hvor vi også kan finne det.

Latest insta - Hvis oss gjerne dine siste instabilder, og skriv ned din konto - nye følgere er alltid moro. Kanskje kan du be andre også skrive deres, slik at du kan følge dem!

DIY (Do it Yourself) - Jeg elsker å se på noe jeg kan gjøre selv. At jeg for eksempel kan gjøre om en kopp til et sminkestativ, eller få noe til å se helt nytt ut! Hvis du har noe kreativt inni deg som du lengter etter å få ut, så hvis det til oss! Har du noen tips til hva man kan blogge om? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #tips #bloggtips #foto #outfit #ønskeliste #throwbacks #instagram #DIY #video #oppskrift #favoritter

INSTASELFIES - favoritter

 • 28.06.2014 kl. 21:28

Heihei! :) Så, hvor mange selfies har du på mobilen? Jeg tørr ikke tenke på hvor mange det ville vært tilsammen hvis jeg hadde samlet de. Her har jeg funnet 6 av mine favorittselfies fra i år (ihvertfall av de jeg har lagt ut på instagram, hehe). Kan nok love dere at det kommer til å kommer enda flere selfies iløpet av året. Hvis du vil følge meg på instagram, så heter jeg vildesinspiration :)

Skriv hva du heter på instagram, så følger jeg deg! 


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #instagram #selfies #favoritter #bilder #foto #mote

TODAY'S OUTFIT - Flower Shoes

 • 28.06.2014 kl. 14:47//   Skinnvest fra Bik Bok   //   Bluse fra Gina Tricot   //   Bukse fra Bik Bok   //   Sko fra Dr. Martens   //

Hallo! :) Gaash, jeg bare elsker Dr. Martens, de er så utrolig stilige! Etter å ha kjøpt disse med blomster på, hadde jeg ikke hatt noe imot å ha et svart par også. Føles ut som evigheter siden jeg fikset meg, og ikke gikk i daffeklær hele dagen, men egentlig er det kun noen dager siden. Uansett føles det alltid godt å ha sminket seg og kledd på seg. Idag skal jeg sitte barnevakt med et venninne for noen i familien hennes. Vet ikke helt hvordan det blir, men greit å ha ett eller annet å gjøre allikevel!

Hva skal dere idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #skjønnhet #sko #drmartens #shoes #nelly #skinnvest #blomster #flower #barnevakt

FESTIVAL #2

 • 27.06.2014 kl. 21:56

Heiheei! :D Noen av dere husker kanskje det siste innlegget med et festivalantrekk (HER), og at jeg sa jeg kom til å poste flere videre utover sommeren? :) Ja, her har jeg da samlet sammen et til, litt annerledes enn det andre. Det eneste som er litt likt er at jeg valgte å ha med litt aztec-mønster i denne også, i tillegg til litt brunt. Denne gangen tok jeg også med en superstilig hatt, og en vest med frynser, samtidig et maxiskjørt. Regner vel med at det ihvertfall kommer to innlegg til, hvis dere liker dem!

Festival #2

 

Festival #2 by vilde-unnli featuring a pink vest

Aztec tank
lookbookstore.co

Mango pink vest
315 NOK - mango.com

Glamorous long maxi skirt
240 NOK - zalando.co.uk

Miz Mooz brown sandals
550 NOK - infinityshoes.com

Chan Luu white wrap bracelet
1.100 NOK - calypsostbarth.com

Monki black hat
250 NOK - monki.com

 

Vil dere har flere slike innlegg? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #festival #festivalstil #polyvore

Jente- & spillkveld!

 • 27.06.2014 kl. 15:04

Hei alle lesere♥ Gårsdagen gikk virkelig alt for fort. Jeg startet dagen med å skrive ned oppskriften på Cake Pops til dere (HER), før jeg begynte å lage noen fruktspyd til jentekvelden jeg skulle ha. Mens lynet slo ned, det buldret fra tordenet og regnet pøste ned, kom de tre venninnene mine én etter én. Hun ene hadde blitt klissvåt bare ved å gå rundt 60m, haha! Da alle hadde kommet, startet vi kvelden med fruktspyd og snakking, før vi bestemte oss for å spille kort. Her skal jeg si dere det var ganske morsomt. Jeg vant nemlig alle de fire rundene med IDIOT, og kom på 2.plass i hopp i havet (eller "ta selvmord", som Vicky kalte det, da hun var liten).

Etter at vi hadde tatt noen runder med kortstokken, fant vi frem et gammelt monopol-spill! Monopol tar virkelig 100år å spille, så jeg bestemte meg etterhvert for å gå konkurs nesten med vilje. Men ganske gøy var det jo, så lenge det varte. Elsker alle pengessedlene man har framfor seg i monopol, haha :) Cake Popsene jeg serverte falt også selvfølgelig i smak, heldigvis! Spesielt de med hvit sjokolade.

Vi avsluttet kvelden med noen runder med Twister. Litt ekstra gøy må vi jo også ha det, men skal si dere at det gjorde ganske vondt også, selv om jeg ikke fikk like store utfordringer som de andre. Vi fant også ut at dette er et perfekt spill for jenter, men også et perfekt spill for gutter å se på, haha!

Hva syntes du om spillkvelder? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #spillkveld #jentekveld #spill #twister #kortspill #kort #monopol #idiot #hoppihavet #cakepops #frukt #fruktspyd #mat

CAKE POPS

 • 26.06.2014 kl. 15:27

STEG 1: Først må du steke en sjokoladekake, akkurat som vanlig. Jeg brukte en ferdigpakke fra TORO. Når sjokoladekaken er avkjølt, finner du frem en bolle, og lager smuler av halve sjokoladekaken. Når du har gjort dette, tilsetter du litt og litt glasur, og rører det inn med hendene dine. Hvis du vil bruke hele kaken må du kjøpe to tuber med glasur, eller lage din egen. For meg ble det litt lite glasur, så jeg tilsatte litt kaffe for å få deigen fast.

Deigen skal være fast, slik at den ikke smuldrer opp når du lager små kuler av den.

STEG 2: Lag middelsstore kuler ut av deigen, og legg det på et stekebrett. For meg ble det 20 kuler til sammen. Kulene skal ca. være på størrelse med golfballer. Sett brettet med kuler kjølig i 15 minutter.

STEG 3: Mens disse kulene står kjølig, smelter du sjokoladen du har valgt i et vannbad. Jeg valgte melkesjokolade, og hvit sjokolade fra freia, men du kan ta hvilken som helst sjokolade du ønsker!

STEG 4: Finn frem grillspydene, og klipp/del hver pinne i to, slik at de ikke blir så lange. Dypp én og én pinne oppi 1-2cm av den smeltede sjokoladen, og putt den så i én og én kule. Dytt den ca. 1-2cm ned her også. Du kan enten velge å legge de oppned på et stekebrett, eller du kan feste pinnene i isopor, hvis du har dette tilgjengelig. Når du har gjort dette på alle, kan du la kulene stå kjølig helt til kulene har stivnet til pinnen.

STEG 5: Mens kulene nok en gang står i kjøleskapet, kan du gjøre klart strøsselet, og la sjokoladen forbli smeltet. Nå kommer den morsomme og litt krevende delen. Etter alle kulene er stivnet til pinnen, tar du de ut fra kjøleskapet. Ta deretter og dypp en av kulene i den valgfrie sjokoladen, og bruk en skje til å dekke hele kulen. Prøv deretter å få av litt slik at ikke alt renner av, og du bruker unødvendig mye sjokolade. Før sjokoladen stivner finner du frem et valgfritt strøssel og tar det over kulen. Legg den så oppned på et stekebrett, eller fest pinnen i isopor.


STEG 6: Sett de kjølig over natten, eller til sjokoladen har stivnet.

STEG 7: Når de har stivnet, er de klar til servering! Disse kan jeg love deg at faller i smak i alle aldersgrupper. Jeg serverte dem en gang til noen i familien, og de syntes de var supergode, og ble veldig nysgjerrige på hvordan man laget disse. Dette kan garantert bli festens høydepunkt! Dette er enkelt og greit sjokoladekake og glasur most sammen, med sjokolade og strøssel :) Disse skal jeg servere til til venninnene mine som kommer idag!

Har du prøvd å lage cake pops noengang?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #kake #mat #sjokolade #cakepops #bursdag #jentekveld #fest

Innkjøp fra NELLY.COM

 • 25.06.2014 kl. 15:30

Heihei! :) Som jeg har nevnt tidligere har jeg bestilt noe fra nelly.com, og endelig kunne jeg hente mine herlige innkjøp på hentestedet! Ble så glad, samtidig som jeg hater å ha høye forventninger til ting jeg kjøper på nettet. Da jeg rev opp posen med alt i, og fikk prøvd én og én ting, løftet smilebåndet seg bare enda mer for hver ting som ble prøvd! Jeg elsker virkelig alt jeg fikk tak i fra salget denne gangen. Det meste er allerede borte, men skal legge igjen link til det som fortsatt finnes!


Dette supersøte undertøysettet har jeg blitt helt forelsket i. Den har en neon-rosa farge, med søte sløyfer og diamanter på seg. Samtidig er den utrolig behagelig å ha på! BH'en kostet 114kr, mens trusa kostet 59kr, og er fortsatt på salg HER.


Disse skoene var nok det innkjøpet jeg var mest spent på. De er fra merket nly, og fra tidligere erfaring likte jeg de ikke så godt. Disse var derimot utrolig stilig, og kjempegode å gå i! Har helt ærlig sett på disse på hvert eneste salg nelly har hatt, og endelig havnet de på føttene mine♥ Disse koster originalt 599kr, men koster nå 299kr, og du kan få dem HER.


Endelig har jeg også fått meg er par med Dr. Martens! Woho :D Elsker disse - de er bare så utrolig søte! Samtidig kan de jo brukes til alt slags vær. Disse kostet originalt 1199kr, men jeg fikk dem til 599kr. De er dessverre utsolgt, men du kan gjerne følge med HER, for å se om de får dem inn igjen.

Hva syntes du om innkjøpene? Har du bestilt noe fra salget på nelly.com?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clohtes #sko #shoes #drmartens #nly #nelly #salg #shopping #salg #sale #undertøy

Ny hatt fra Bik Bok

 • 24.06.2014 kl. 20:27

Hallo!! :D Idag har jeg dessverre ikke hatt tid til å blogge før nå, rett og slett fordi jeg, bestevenninna mi og kjæresten hennes gikk opp til et sted som heter landfalltjern for å bade. Det var mye kaldere idag enn det, det var sist jeg var der oppe - men allikevel er det jo alltid deilig å bade. Imorgen skal vi på tusenfryd, noe som skal bli supergøy! Hvem elsker vel ikke tusenfryd?

Som jeg sa fikk jeg tak i en hatt igår som jeg har kjempet for å få tak i. Denne hatten har jeg tenkt på i kanskje rundt 2 måneder, men endelig da jeg hadde planer om å kjøpe den, var det selvfølgelig tomt overalt. Jeg hadde egentlig gitt opp håpet, før jeg kom på den idéen at jeg kunne ringe rundt og spørre om de hadde den. Jeg ringte først til fem Bik Bok-butikker i Oslo, men ingen av de jeg fikk tak i hadde den. Så prøvde jeg meg på Sandvika storsenter uten hell. Etter dette hadde jeg egentlig gitt opp, men ettersom jeg ble så utrolig skuffet fant jeg frem enda flere. Etter å tilsammen ha ringt åtte butikker, ringte jeg til trekanten i Asker. Endelig var det noen som sa de hadde én igjen! Dere kan tro jeg ble helt i lykkerus da jeg endelig hadde funnet hatten. Høres jo helt merkelig ut å bli så opphengt i en hatt, men har dere aldri følt det slik at dere bare må ha noe?

Hatten er som dere sikkert skjønte veldig vanskelig å få tak i, og kostet egentlig 349,-. Heldig som jeg er, var den på salg, og kom istedenfor på 175,-! Før jeg fant denne hatten lette jeg også litt på ebay for å se om jeg fant en lignende, men fant faktisk ingen som var lik denne.

Hva syntes dere om hatten?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #hatt #hat #bikbok #shopping #salg #tusenfryd #tilbehør

Produktiv start på sommerferien

 • 23.06.2014 kl. 22:32

God kveld! :) Man kan vel si at det er nå jeg føler at sommerferien starter. Helga er over, en ny uke er igang, og det er sankthansaften! Pleier ikke gjøre noe spesielt på denne dagen, men husker at jeg noen ganger var på en slags strand med familien og noen venner av dem da jeg var liten. Idag har jeg derimot gjort litt andre ting.

Startet dagen med å ta en dusj, før jeg stelte meg og tok en tur til senteret med Vicky. Fikk ikke så mye tid til å være der, ettersom jeg skulle rekke BodyPump på Fresh Fitness klokka 17:35. Dette er siste uka med gruppetimer før sommerferien, så tar derfor alle muligheter jeg har! Etter jeg hadde trent dro jeg og familien til Asker for å kjøpe en hatt jeg virkelig har kjempet for å få tak i (haha! Skal fortelle senere). I samme sleng dro vi på IKEA og fikk med oss litt vi trengte!Nå er jeg endelig hjemme og kan slappe av! Har noen planer resten av uka også. På onsdag skal jeg på tusenfryd, på torsdag eller fredag skal jeg og noen venninner ha en liten jentekveld, og på lørdag skal jeg sitte barnevakt med Vicky.

Hva har dere gjort idag? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #shopping #klær #clothes #ootd #IKEA #asker #sommerferie #sommer #sol

Sommerkjoler 2014

 • 23.06.2014 kl. 14:27

Hei dere!♥ Jeg regner med at de fleste av dere har hørt om salget på nelly, og kanskje tatt en titt? Og kanskje dere muligens har bestilt noe, og venter på noen godbiter slik som jeg gjør? Hehe, gleder meg masse til det kommer, og skal selvfølgelig vise dere det med en gang det kommer i postkassen! Skulle gjerne bestilt enda mer, men med tanke på at jeg bestile et par litt dyre sko måtte jeg begrense meg. Nå har jeg derimot sett på litt kjoler, og drømmer meg bort i tankene på sol, sommer, lange kvelder og lekre sommerkjoler :) Her har jeg samlet noen goder til dere fra salget på nelly - men fort dere, ting går raskt unna!

 NR.1 HER
   //   NR.2 HER   //   NR.3 HER
NR.4 HER
  //   NR.5 HER   //   NR.6 HER
NR.7 HER
   //   NR.8 HER   //   NR.9 HER
NR.10 HER
  //   NR.11 HER   //   NR.12 HER
NR.13 HER
   //   NR.14 HER   //   NR.15 HER
NR.16 HER
   //   NR.17 HER   //   NR.18 HER

Hva syntes dere om sommerkjolene? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nelly #shopping #klær #clothes #salg #kjoler #sommerkjoler #sommer #sol #sommerferie

FESTIVAL #1

 • 22.06.2014 kl. 14:21

Jeg kan vel ikke være den eneste som elsker festivalstilen? Jeg prøvde meg på en collage på polyvore for å få litt inspirasjon. Dette er en helt casual festival-look, med tanke på toppen, brunfarget veske og sko, aztec-mønster og litt farger. Senere kommer jeg til å poste litt andre typer festivalantrekk. Elsker det at festivalstilen er så avslappet, og ser så tilfeldig ut, men allikevel så passer alt sammen og ser gjennomført og stilig ut! Flere som tenker det samme?
Festival #1

 

Festival #1 by vilde-unnli featuring a crossbody purse

Tie top
155 NOK - apricotonline.co.uk

Frame Denim blue jeans
2.875 NOK - oxygenboutique.com

Diana Warner flat shoes
600 NOK - pinkmascara.com

ALDO crossbody purse
245 NOK - aldoshoes.com

Bead bracelet
215 NOK - leakeycollection.com

BlissfulCASE iphone case
125 NOK - bluefly.com

 

Hva syntes du om festivalstilen?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #festival #festivalstil #polyvore

Lørdag og kino

 • 21.06.2014 kl. 17:47

Heihei! :D Idag har jeg til nå bare latet meg i sofaen, før jeg måtte tvinge meg opp og fikse meg. Tror jeg ble litt for vant til det fine været, og nå som det har begynt å skye over litt mer, blir jeg helt utmattet, hehe. Idag skal jeg på kino med noen venner for å se The Fault In Our Stars. Huff, føler at jeg kommer til å gråte helt utrolig mye. Har ikke lest boken og vet heller ikke noen ting om hva som skjer, men forventer det verste, ettersom mange sier at det er en gråtefilm!


Syntes antrekket i seg selv ble alt for kult" til meg og være, så måtte derfor matche det med en fin veske, og Jeffrey Campbell-sko. Samtidig satte jeg opp håret og tok på noen noen øreringer for å gjøre det litt mer elegant! Senere i kveld skal jeg overnatte hos Ida. Får se hva vi finner på - blir vel kanskje filmtitting og godterispising hvis jeg kjenner oss rett, hihi :)

Hva har du brukt lørdagen på?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #shopping #jeffreycampbell #nelly #veske #bag #sko #shoes #ootd #kino #TFIOS

The Red Rose

 • 21.06.2014 kl. 14:53

Roser er så nydelig, elsker de! Denne røde rosen fikk jeg og noen andre i klassen igår, fordi vi hadde hatt minimalt med fravær *stolt*. Syntes det var litt urettferdig ovenfor de andre egentlig, men fint å få en liten belønnelse for å ha giddet og kommet nesten hver dag. Må skryte av Elise som hadde 0 timer og 0 dager - det er godt jobbet! Skal prøve å unngå fravær neste år også, men først er det sommerferie:)

Hva syntes du om roser? Hvilke farge på rosene liker du best?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #rose #rød #red #skole #sommerferie #sommer #sol

DAGENS ANTREKK // Siste skoledag

 • 20.06.2014 kl. 19:35

//   Jumpsuit fra Gina Tricot   //   Klokke fra Ebay   //   Veske fra Bik Bok   //   Ring fra Bik Bok   //

Ja dere, da begynner sommerferien 2014! Som man alltid sier: "DETTE SKAL BLI DEN BESTE SOMMEREN EVER!". Hehe, ja, og hvert år tenker man "Ja, men dette skal faktisk bli den beste" - og av en eller annen grunn klarer man faktisk som regel å toppe de andre (ihvertfall jeg). Rart å tenke på at jeg nå har gått ett år på videregående, og nesten har glemt hvordan det var å gå på ungdomsskolen, haha! Føles faktisk ut som det nettopp var første skoledag, og spenningen var til å sprekke av - og nå om 2 måneder skjer akkurat det samme igjen. Men sånn er livet, vi må bare la det gå sin gang :)

Jumpsuiten jeg har på meg idag kjøpte jeg faktisk på Gulskogendagene igår. Fant den tilfeldigvis på Gina Tricot, og ettersom jeg ikke visste hva jeg skulle ha på meg, tok jeg like gjerne denne! Etter at jeg og to venninner hadde vært på gulskogen, dro jeg og fire andre på Pizzabakeren for å kjøpe pizza. Der var planen å betalte 80kr hver for både pizza og drikke, men ettersom kortautomaten ikke funket, fikk vi faktisk gratis pizza og drikke!♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #ootd #mote #fashion #klær #clothes #shopping #sommerferie #sommer #sol #venner

SANGVIDEO - Because of You

 • 20.06.2014 kl. 15:27

Hei dere! Noe jeg vet at har vært mye etterspurt om på bloggen er en sangvideo. Jeg har vist dere et par fra 1-2 år tilbake, men nå har jeg også fått lagt ut opptredenen min fra noe som heter Open Xpression i Drammen for noen uker tilbake. Denne opptredenen hadde jeg faktisk virkelig ikke lyst til å gjøre, og jeg hadde ikke forventet at det skulle gå så bra. Etterpå fant jeg allikevel ut at det faktisk gikk ganske bra, uten om helt på slutten! Denne gangen sang jeg Because of You, noe som lederen av kurset hadde valgt ut til meg. Denne sangen utviklet meg faktisk veldig mye, og her kan dere se min cover av sangen! :-)

HUSK Å SKRU OPP TANNHJULET TIL HØYESTE KVALITET!

Et bilde fra kvelden, med venninnen min Vicky som rappet!

Vil dere har flere sangvideoer?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sang #synging #sangvideo #becauseofyou #video #youtube #videoblogg #vlog #opptreden

NAIL ART - Ruter

 • 19.06.2014 kl. 16:05

Hei på dere! Idag har vi nok en gang fri, og imorgen skal jeg bare en svipptur for å hente vitnemålet og kose oss litt, før det er SOMMERFERIE! Jeg regner vel med at de fleste av dere også slutter imorgen, mens andre allerede har fått sommerferie. Noen av de som jobber får vel kanskje ikke sommerferie før om noen uker, men jeg regner med at vi alle har noe å se frem til♥ Selv vet jeg ikke hva vi skal denne sommerferien, men ting jeg skal finne på venninner er for eksemen tusenfryd, BØ sommerland (håper jeg), jentekvelder, osloturer og ja, helt generelle ting man gjør i sommerferien.

Fargene jeg har brukt er en rosafarge fra Ciaté kalt Kiss Chase , en sølvfarge fra Ciaté kalt Fit for a Queen, og en hvit fra Depend (nr.13) og gul fra Depend (nr.27).

Igår bestemte jeg meg for å prøve noe nytt med neglene! Fikk selvfølgelig litt inspirasjon fra konton "nailsartvids" på instagram, som dere forresten absolutt før sjekke ut. Men, jeg skal si dere at jeg surret utrolig mye med dette designet. Først prøvde jeg rosa der det er sølv, så ble det feil, så jeg prøvde igjen, før jeg bestemte meg for at jeg ikke kunne bruke rosa under. Derfor valgte jeg heller ut svart, men ombestemte meg i siste liten, og fant ut at sølv ble mye finere! Må faktisk få si at jeg ble ganske fornøyd med dette designet. Føler at det er veldig sommerlig og friskt :)

Hva syntes dere? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #nails #nail #nailart #naildesign #skjønnhet #beauty #mote #fashion #ruter #sommer #sol

DIY - Oppbevaring og dekorasjon til rommet

 • 18.06.2014 kl. 16:46

Hallo! :) Syntes det er alt for lenge siden jeg har hatt en Do It Yourself nå, så nå tenkte jeg at det var på høy tid igjen! Denne gangen fant jeg en helt enkel, slitt lysstake som man egentlig har telys i. Ettersom denne egentlig er ganske fin etter min mening, bestemte jeg meg for å friske den opp ved å spraye den. Jeg har i utgangspunktet mange glassting å oppbevare forskjellige greier i som også dekorerer rommet, men denne skiller seg litt ut fra de andre.

DETTE TRENGER DU:
- Avis
- Aluminiumsfolie
- Sprayboks med ønskelig farge
- Teip
- Lysstake å spraye1.
Start med å feste teip der du ønsker at det ikke skal være farge.


2. Fest så aluminiumsfolie rundt resten av stedene du ikke ønsker farge. Du vil kanskje feste det bedre enn jeg gjorde, slik at det ikke kommer noe der du ikke ønsker det.


3. Tid for å spraye! Dette bør du gjøre ute, med en avis under. Start å spraye til hele er dekket med farge. Du må la den tørke rundt 24-48 timer ute, slik at du er helt sikker på at den har tørket. Du kan også ta på hårspray til slutt slik at det sitter ordentlig godt.

Jeg valgte å legge litt diverse neglehjelpemidler oppi denne, men det blir muligens byttet ut senere. Skal snart få ryddet litt opp på skrivebordet mitt, så kanskje det blir skiftet ut da :)

Hva syntes dere om denne DIY?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #diy #dekorasjon #rom #lysstake #spray

Is, sommer og sol = perfeksjon!

 • 17.06.2014 kl. 21:40

God kveld søtinger! :) Da har jeg nettopp kommet hjem fra en koselig bytur! Dro først ned for å se bestevenninnen min synge på et show, noe som var utrolig gøy, ettersom jeg ikke får høre henne synge så ofte. Elsker stemmen hennes, og hun gjorde det superbra idag! Etter showet dro jeg og ei annen venninne bort til Paradis for å kjøpe en is. Jeg prøvde ut non-stop sjokoladeisen, og den er absolutt til å anbefale! Is, sommer og sol = perfeksjon!Idag kjørte jeg på med denne supersøte toppen fra Bik Bok, som egentlig er litt irriterende, med tanke på at knappene bak kneppes opp av seg selv innimellom (men den er så søt at jeg bare bruke den). Skjørtet kjøpte jeg i fjor sommer på en liten Topshop-butikk i Danmark. For å gjøre antrekket litt kulere tok jeg på meg noen røde converse. Vesken syntes jeg bare er sommerlig og gjennomførte hele antrekket!

Jeg og venninnen min tok oss også en tur innom Magasinet, der jeg fikk kjøpt meg en ny bikini (endelig!!!). Kan vise dere den senere. Den har blomstermønster, og ble kjøpt på Cubus. Tror nesten ikke jeg har et eneste plagg uten blomster på nå. Jeg er virkelig alt for glad i blomster og gult - og forsåvidt klær generelt, men hvem er vel ikke det? Har dere forresten fått med dere salget på nelly.com?

Forresten har licela.blogg.no en konkurranse på bloggen sin der du kan vinne tre valgfrie sommertopper fra oasap.com! For å komme til konkurransen, trykk HER!

Hva har du gjort idag? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #ootd #antrekk #outfit #mote #fashion #klær #clothes #shopping #sommer #summer #sol #skjørt #drammen

Hvordan lage bevegelige bilder til bloggen

 • 17.06.2014 kl. 15:11

Hei dere! Da jeg la ut innlegget "Bevegelige bilder", fikk jeg et par spørsmål om hvordan jeg gjorde det. Ettersom dette er utrolig enkelt tenkte jeg å vise dere dette i et egentlig innlegg her og nå. Følg de enkle trinnene nedenfor, så kan du også lage dine egne bevegelige bilder!

Det første du bør gjøre, er å LASTE NED PHOTOSCAPE HER! 
(Vil du lese mer om dette redigeringsprogrammet, kan du gjøre det på smilespreads.blogg.no HER).

1. Det første du må gjøre er å gå inn på "Animert Gif", når du trykker deg inn på PhotoScape. 2. Finn bildene du ønsker å ha med i din gif. 3. Legg til hvor lenge du vil at hvert bilde skal vare. 4. Lagre bildet.


Gå inn på tinypic.com, og 5. Finn gif'en du lagret på PhotoScape. 6. Last den ned.


7. Kopier så linken som står i boksen under "HTML for Websites". Gå så inn på blogsoft, og opprett et nytt innlegg. Finn "HTML"-ikonet øverst i innlegget og trykk på det. Lim så inn linken der, og trykk på "Oppdater".


Følger du alle disse stegene vil du ende opp med et bilde som dette: 

Image and video hosting by TinyPic

Ganske enkelt og greit, eller hva? Er det noe dere lurer på er det bare å spørre!


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #redigering #foto #gif #bilder #photoscape

TODAY'S OUTFIT: Black n' Yellow

 • 16.06.2014 kl. 20:21

//   Topp fra Bik Bok (link)   //   Bukse fra Bik Bok (link)   //   Ring fra Glitter   //

Haha, huff, føler at jeg nesten alltid skriver at klærne mine er fra Bik Bok, men tror virkelig halve klesskapet mitt består av klær fra Bik Bok. Men jaja, det får vel være lov når man liker klærne der! :) Idag har jeg ikke gjort så veldig mye annet enn å være på skolen, og trene. Kom nettopp hjem fra en time med BodyPump. Har ikke vært på det på lenge nå, så det var utrolig gøy! Imorgen har vi heldigvis fri fra skolen, så mest sannsynlig blir det vel litt tukling med døgnrytmen i natt. Ikkjeee brrrraa...

Hva har dere gjort idag? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #ootd #antrekk #outfit #trening #bikbok #glitter #blomster #gult #svart #black #yellow #sommer #sol

UKENS EBAY-FINDS

 • 16.06.2014 kl. 15:40

Woho, ny uke, og nå kun én uke til sommerferie (eller to skoledager her ihvertfall)! Woow, det er helt utrolig, har gått alt for fort, og neste år bytter jeg nok en gang skole. Jaja, gleder meg uansett til sommerferien. Skal slappe masse av, men også finne på utallige mange forskjellige ting :) Sommerferien er som en tid der man tar seg fri fra alt det hverdagslige, og heller bare lever livet.

Igår bestilte jeg litt fra ebay, noe som inspirerte meg til å lage en collage til dere, med forskjellige billige ting fra ebay. Her er det masse forskjellige ting jeg virkelig digger! Vesken bestilte jeg selv i gul, mens sminkekostene til kun 50kr har jeg også bestilt. Det er mye mer av det her jeg også gjerne skulle hatt - kanskje jeg bestiller enda mer?ROSA & BEIGE VESKE
  //  NEGLELAKK-KOSTER 
//  TOPP  //  KAMERALINSETERMOS  //  SMINKEKOSTER  //  SUGERØR  //  DEKSLER  //  LOMMEBOK  //  BLOMSTERKRANSER  //  NEGLEKLISTREMERKER  //  SILIKONKLOKKER  //  KLOKKE MED BLOMSTER  //  RING
__________________

Har du også fått dilla på ebay?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #ebay #ting #shopping #mote #fashion #skjønnhet #beauty #sminkekoster #sommer #sol #deksler

Vann, vann og mer vann

 • 15.06.2014 kl. 20:01

Hallo alle søte lesere♥ Som jeg nevnte igår skulle jeg til kusinen min fra igår til idag. Igår kom vi ganske seint hjem, men vi lagde oss allikevel litt taco, mens vi så på Yes Man på TVen. Da vi endelig kom oss i seng tror jeg vi slokna ganske fort etter en koselig, men stressende lørdag! The Other Woman, som vi så på kino, var ganske bra og humoristisk, selv om den ikke nådde helt opp til forventningene. Syntes den ble litt surrete.

Idag har vi gjort litt forskjellig. Vi startet dagen med litt frokost, etterfulgt av at vi satte opp kusinen min sin trampoline. Man kan vel si at trampolinen var ganske møkkete, så vi valgte å finne frem hageslangen for å vaske den litt. Men så tenkte vi; hvorfor ikke vaske trampolinen og bade samtidig? Derfor løp vi ned på rommet og skiftet til bikini før vi skrudde på hageslangen og løp fram og tilbake i det kalde vannet.


Deilig med litt forfriskninger i det flotte været!


Er ikke disse froskene bare supersøte??


Vel, jeg har ingen bikinikropp, men, hvem bryr seg?


Lørdagskosen vår♥

Vel, haha, hva gikk vel ikke galt på dette bildet? Jeg stod bak Celine, og skulle posé, men akkurat da bestemte Celine seg for å kaste armen bakover og slå meg i ansiktet. Snakk om å få blinkskudd med kameraet! "Expectation" VS "Reality".

Hva har du gjort i helga? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #bade #sommer #sol #bikini #helg #lørdag #søndag

TODAY'S OUTFIT // Orange Summer

 • 14.06.2014 kl. 15:42//   Alt er fra Bik Bok uten om skoene som er fra DNA, og øredobbene som er fra H&M   //

Good lørdag dere! :) Denne lørdagen har jeg heldigvis planer slik at jeg slipper å sløse bort en hel lørdag slik som sist helg. Idag skal jeg en tur til byen igjen, for å se på finalen av den årlige Barnas Grand Prix på torget i Drammen. Har selv vært med tre ganger, men det var siste gang ifjor, med tanke på at det kun er for grunnskoleelever (se mitt bidrag fra 2012 HER, og bidraget mitt fra 2013 HER). Kan ikke tro at det er så lenge siden, helt utrolig! Jaja, tiden går alt for fort, men siden bare den gang har jeg utviklet meg veldig sangmessig.

I byen skal jeg også på kino med noen venninner og kusinen min for å se The Other Woman. Gleder meg utrolig mye til å se den - har hørt at den er bra :) Etter kinoen skal jeg til kusinen min Celine for å overnatte der til imorgen! Har ikke vært der på superlenge, så gleder meg masse til dette også!

Har dere sett The Other Woman på kino?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #klær #clohtes #bikbok #sko #shoes #sommer #sol #beauty

Bevegelige bilder

 • 13.06.2014 kl. 13:51

Hei dere!! :D Her om dagen da vi var på folkemuseumet ble det som sagt en del bilder, og ettersom jeg ville vise dere enda flere, valgte jeg å lage noen animerte gifs. Syntes slike korte "bildefilmer" er utrolig kult, og spesielt når man har tatt flere bilder av en spesiell ting.

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

Slike bilder kan i lengden kanskje bli litt irriterende, eller hva syntes dere?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #folkemuseum #museum #oslo #foto #bilder

IDOL AUDITION

 • 12.06.2014 kl. 20:48

Bildene du kan se i dette innlegget er fra da vi var ferdig med alt, og slappet av på torget i Drammen.

Hei igjen alle sammen! Som dere vet, skulle jeg noe på torsdag som jeg ikke ville fortelle dere. Utifra overskriften har dere sikkert allerede skjønt at det var at jeg skulle på idol audition. På auditioner for slike programmer er det alltid en pre-cast audition der du framfører foran noen som jobber for IDOL, før du får vise deg foran de ordentlige dommerne og på TV. For å kunne gjøre dette, må du jo dermed komme videre fra pre-cast auditon, noe som kan være ganske krevende.

Hele dagen min startet klokken 05:15 (tror jeg aldri har stått opp så tidlig før), og skulle dermed rekke toget fra Drammen klokken 07:18. Vi måtte møte opp halv ni på Nydalen i Oslo, og være der helt til vi var ferdig. Da vi kom var det allerede masse folk der, og lang kø. Før vi fikk komme inn var det filming til programmet utenfor, og etter to timer kunne vi endelig få komme inn. Da vi kom inn ble vi sendt inn på et rom, der vi ventet på å bli ropt opp. Der møtte jeg også to hyggelige jenter, der én av dem skulle på audition. 

Da jeg ble ropt opp sammen med noen andre deltakere, ble vi sendt inn på et rom der vi skulle synge for de to pre-cast dommerne som satt der. Audition gikk generelt bra, og de sa at de syntes det var en stødig audition. Jeg fikk også tilbakemelding om at de hadde tro på at jeg kunne klare det om noen år, men at jeg fortsatt var litt for ung. Det endte dermed med et nei, men hos meg er det virkelig ingen sure, triste eller skuffende miner. Jeg skal selvfølgelig fortsette å synge, og jobbe på for å bli enda bedre :)

Jeg ble heldigvis veldig tidlig ferdig, så jeg og bestevenninnen min som var med meg satt i Drammen og koste oss litt før jeg tok turen hjem og dro på trening. Følte jeg hadde masse energi på trening idag, selv om jeg var dødssliten etter mye venting, og med tanke på at jeg måtte stå opp så tidlig. Nå skal jeg ta meg litt mat før jeg skal slappe av resten av kvelden, og få beskjed om vi kommer opp i muntlig eksamen imorgen.

Har du noen gang vært på en slik audition, eller vært med noen du kjenner?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #idol #audition #venner #foto

CANDY HEAVEN

 • 12.06.2014 kl. 15:17

Igår, da jeg var på folkemuseumet fikk jeg og mine venner med seg noen supergode drops fra en liten kiosk der. De hadde supermange gode dropser, og jeg elsket virkelig den lilla som du kan se på det nederste bilde! Samtidig er Kongen av Danmark en av mine favorittdropser♥ Elsker de herlige fargene drops har!

Er du glad i drops?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #drops #godteri #candy #museum #folkemuseum #oslo #bygdøy

Bygdøy Folkemuseum

 • 11.06.2014 kl. 20:17

Heihei! Idag har vi hatt en skoletur til Bygdøy Folkemuseum i Oslo. Hadde ikke noe store forventninger til et museum, men det viste seg visst at dette skulle bli en velykket tur allikevel! Elise (trykk på navnet for å komme til bloggen hennes) hadde med kameraet, og det endte opp med hele 292 bilder (ups). Alle bildene nedenfor er tatt av henne, utenom de som er tatt av henne, som er tatt av meg. Har redigert lyset på noen av bildene og slikt, og ettersom det ble så utallige mange bilder har jeg valgt å lage noen collager.


Hehe, beklager så utrolig mange bilder. Har faktisk fortsatt flere jeg gjerne skulle vist, men må nesten stoppe et sted. Er kanskje mer spennende for meg enn for dere å se disse bildene! Kanskje dere får et lite ekstra bildedryss imorgen :)

Har du vært på folkemusemuet på Bygdøy?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #folkemuseum #museum #oslo #skole #klassetur #foto

TODAY'S OUTFIT: Peach Coloured Top

 • 10.06.2014 kl. 17:48//   Topp fra Bik Bok   //   Shorts fra Bik Bok   //   Veske fra H&M   //    Sandaler fra H&M   //   Halskjede fra Bianco   //

Halloo der! :D Dere som ofte tar bilder av dere selv vet at man noen ganger har dager der kameraet og du ikke vil samarbeide, mens andre dager der alle bildene blir supre! Idag følte jeg virkelig at det var en slik dag der alle bildene ble fabelaktige. Jeg ble virkelig fornøyd med bildene idag, selv om de kanskje for dere ser helt like ut som alle andre (hehe, rart, ikke sant?).

Idag startet vi på skolen halv tolv, for å levere bøker og ha litt forberelse til en eventuell muntlig eksamen. Etter skolen dro jeg og venninnen min til Fresh Fitness for å trene litt, og nå skal jeg snart gå ut døren for å ta en tur til byen med venninner. Tror vi bare skal kikke litt, og spise litt is. Deilig å vandre litt rundt i dette nydelige sommerværet♥

Hva gjør dere i dette fine været?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #klær #clothes #bikbok #shopping #sol #sommer #trening #skole

TODAY'S NAILS - Silver Spikes

 • 09.06.2014 kl. 13:22

Hallo igjen :) Takk for den fine tilbakemeldingen på videoen igår! Setter virkelig stor pris på alle som tok seg tid til å se på den! Idag skinner solen nok en gang, og jeg skal legge meg ut med en gang jeg får postet dette innlegget. Jeg ville bare vise dere dagens negler som jeg fikset igår kveld. Ble endelig fornøyd med neglene mine igjen - dette designet syntes jeg faktisk var utrolig stilig! I tillegg er det veldig enkelt. Her har jeg brukt Ciaté sin neglelakk.

Den lilla kalles Sugar Plum, og den sølvfargede heter Fit for a Queen.

Noe jeg vurderer er å lage en video eller lage ett innlegg med enkle negledesign som man selv kan lage. Jeg er ikke så flink på slike avanserte, men de jeg lager er noe alle kan klare. Men, vil dere da helst se noen negledesign på video, eller skal jeg vise det i et innlegg?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #negler #nails #nailart #naildesign #video #tips

Årets første bad!

 • 08.06.2014 kl. 20:47

God kveld dere♥ Er det ikke herlig å tenke på at det er fri imorgen? Den kommende uken er igrunn en ganske rolig uke, men på en annen side ikke for meg. På tirsdag begynner vi halv tolv, i tillegg til at det blir kort skoledag. På onsdag skal vi til Bygdøy i Oslo, og på tordag må jeg ta meg fri fra skolen fordi jeg skal noe. Velger å holde det jeg skal hemmelig for øyeblikket - forteller vel det senere :)

Fredag får vi vite om vi kommer opp i muntlig eksamen, mens på lørdag er det sommeravslutning med sangen. Denne helgen kan det også hende jeg kanskje skal noe mer i forbindelse med det som skjer på torsdag. Og derfor vil det være alt for stress å komme opp i muntlig oppå dette.

Idag dro jeg og venninnen min til landfalltjern for å sole oss og bade litt. Det var ikke supervarmt, og sola gikk bak skyer ganske ofte, så derfor ble det ikke veldig mye til soling. Vannet var superkaldt i starten - nesten på grensen til iskaldt! Jeg hoppet allikevel i det, og ble vant til det etterhvert. Årets første bad♥ Deilig å sitte på stranda en søndag, med vannmelon, solo, og ei venninne!

Hva har dere brukt søndagen deres på?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #bade #sommer #sol #strand #pinse #landfalltjern

Videoblogg: TMI tag

 • 08.06.2014 kl. 15:08

Da var videoen ferdig, og her kan dere se det ferdige resultatet! De jeg videre utfordret var licela.blogg.no og laurie.blogg.no :) Husk å skru tannhjulet opp til høyeste kvalitet! Jeg må bare beklage alt surret med den dårlige kvaliteten, men den levde virkelig sitt eget liv, og ettersom jeg har et dårlig og vrient filmkamera ble det vanskelig. Håper det går fint♥

 TRYKK HER FOR Å SE ANTREKKET I VIDEOEN.Hva syntes dere om videoen? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #video #videoblogg #tmi #tmitag #tag #fashion #mote #spørsmål #youtube

TODAY'S OUTFIT // Neon Coloured

 • 07.06.2014 kl. 17:46

//  Bluse fra MONKI  //  Short fra H&M  //  Sko fra Jeffrey Campbell  //

Heei dere! Gad, føles ut som det er 100år siden jeg postet et antrekksinnlegg med tanke på at jeg vanligvis gjør det flere ganger i uka. Grunnen er rett og slett bare at jeg ikke har hatt noe inspirasjon til å kle meg spesielt spennende den siste tiden, eller så har jeg ikke hatt tid til å ta bilder. Men idag hadde jeg virkelig nok til tid å ta noen antrekksbilder.

Planene for idag var egentlig å dra på stranda og bade litt, men været ble ikke som forventet, så det endte rett og slett med at jeg valgte å tilbringe hele dagen hjemme. Typisk at jeg plutselig skulle få inspirasjon til et antrekk idag, og at sminken ble bra når jeg ikke skal noen ting. Eller, jeg skal jo filme video til dere. Jeg skulle egentlig gjøre det igår, men jeg var så sliten at jeg ikke gadd, så jeg skal få gjort det nå rett etter at jeg har postet dette innlegget!

Hva har dere brukt lørdagen på? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #jeffreycampbell #klær #clothes #shopping #helg #lørdag #saturday #video

VIDEO in the making!

 • 06.06.2014 kl. 19:29

God fredagskveld søte lesere♥ Jeg er så glad for at dere fortsatt tar en tur innom bloggen min, selv om bloggingen har vært litt dårlig i det siste. Jeg har vært veldig opptatt, og har ikke hatt så mye tid til bloggen, dessverre. Føler nesten at jeg har vært litt fraværende. Ja, jeg har blogget, men syntes det har blitt litt lite og uvarierende. Håper jeg snart får kommet helt tilbake, og at det blir litt mer spennende innlegg♥

Uansett har jeg en video til dere snart! Skal filme den nå i kveld, også må jeg bare fikse den litt, før jeg poster den på bloggen senest søndag. For en stund tilbake sa jeg jo hvilken video jeg hadde blitt utfordret til å gjøre, av Sara. Regner ikke med at noen av dere husker det, men det var en TMI-video, som forresten står for Too Much Information. Er en stund siden jeg sist postet en video, men håper dere vil like denne!

Gleder dere, dere til video? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #video #videoblogg #mote #fashion #TMI

SUPERSALG 50-70% PÅ BIK BOK

 • 05.06.2014 kl. 21:42

Hei dere! Dere har vel fått med dere salget på Bik Bok nå? Bik Bok er en av mine favorittbutikker av de vi har i nærheten (noe de stakkars venninnene mine har erfart hvis dere skjønner, hihi). Uansett tok jeg meg en svipptur til byen for å få tak i noen av mine favoritter i mine størrelser. Selvfølgelig fant jeg noe. Dette ville tilsammen kostet rundt 750kr, men på salg ble det 50% på alt, og endte dermed på ca. 375kr! Woho - heia salg :)


TOPP: Originalpris: 199,- //  SALG: 99,-


SHORTS: Orignialpris: 199,-  //  SALG: 99,-


MOBILLOMME: Originalpris: 49,-  //  SALG: 24,50,-


JEANS: Originalpris: 299,-  //  SALG: 149,-

Har du sjekket ut salget på Bik Bok ennå?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #mote #fashion #klær #shopping #bikbok #klær #clothes #blogg #topp #shorts #jeans #salg #sale

Sommerens hotteste bikinier!

 • 04.06.2014 kl. 16:10

Det er vel ikke bare jeg som kan lukte at dette kommer til å bli en super sommer hvis været fortsetter slik det er nå? Allerede nå er strendene fulle, og folk har begynt å bade, og ligger ute i bikini hele dagen. Er det ikke bare herlig hvordan vi får en forsmak på sommeren?♥

Uansett; er det noe ihvertfall jeg trenger, er det nye bikinier! Har ingen jeg er fornøyd med for tiden, så jeg får komme meg på shopping så snart som mulig for å skaffe meg et par nye. Ettersom jeg trenger litt inspirasjon til hva jeg er på leting etter har jeg kikket litt rundt om kring for å få noen idéer. Her kan dere se noen av årets hotteste bikinier fra nelly.com!

 


HER  //  HER  //  HERHER  //  HER  //  HER

 HER 
//  HER  // HER

Trenger du også noen nye bikinier til sommeren? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sommer #sol #bikini #bikinier #summer #nelly #shopping #bade #strand #sommerferie

EKSAMENSFRI

 • 03.06.2014 kl. 18:31

Woho! Gjett hva a dere? Vi kom ikke opp i skriftlig matteeksamen, noe som betyr at vi har fri hele uka! Kan tro folk jubla da det kun var to klasser på hele førstetrinnet på skolen som kom opp. Nå er det bare å krysse fingrene for å ikke komme opp i muntlig, har nemlig nok å gjøre på den tiden. Føler nesten at jeg ikke klarer å nyte denne uka med fri når jeg ikke vet om jeg kommer opp i muntlig. Hvis jeg kommer opp aner jeg virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg, med tanke på at jeg da får minimum med tid til å gjøre den ordentlig ferdig.


Jeg kan vel ikke være den eneste som elsker disse sugerørene?

Uansett fikk vi jo fri idag etter klokka ni, og siden den tid har jeg vært en liten tur hos bestevenninnen min, før jeg dro hjem igjen. Da jeg kom hjem igjen skulle jeg egentlig se på Pretty Little Liars, men av en eller annen grunn ble jeg plutselig veldig kvalm, svimmel og fikk hodepine, noe som resulterte i å ligge 5 timer på sofaen. Heldigvis har jeg bare vondt i hodet, og er slapp nå, men det er fortsatt litt kjipt. Okei, nå skal jeg virkelig slutte med klaginga!

Jeg har forresten blitt utfordret av Sara, med bloggen tattavkvinnene.blogg.no, til å lage en TMI-video (too much information). Jeg skal få spilt den inn denne uka, det er jo perfekt timing til å gjøre det :) Vet ikke helt når, men håper på å få den ferdig innen uka! Har veldig lyst til å dra på trening idag, men tror jeg bør prioritere helsa først (eller?).

Håper dere alle får en fin uke (det skal ihvertfall jeg)! Har dere noen spesielle planer for uka?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sugerør #paperstraws #eksamen #skole #fri #ebay #kremmehuset #video #syk

Starten på JUNI

 • 02.06.2014 kl. 21:40

Good kveld! Egentlig føles det ikke ut som om det er kveld i det hele tatt, med tanke på at det er så lyst. Igår trodde jeg faktisk at klokka var åtte, men fant plutselig ut at den var elleve, gjett om jeg fikk sjokk! Igår var en av de lateste dagene på lenge! Satt i sofaen så og si hele dagen uten å gjøre noen ting. Overnattet jo med kusinen min i helga, noe som var veldig koselig. Lørdag kveld så vi (eller jeg, ettersom hun sovnet) Kule kidz gråter ikke. Trodde ikke den skulle være noe bra i det hele tatt, men det endte faktisk i tårer til slutt, haha! 

Tilbake til idag. Vi hadde fri idag, noe som var utrolig deilig! Sto opp, dro på trening, dro hjem, spiste, dusja og fikset meg. Etter dette dro jeg på sang, der vi forbereder oss på sommeravslutningen, som er like rundt hjørnet. Denne uken kommer enten til å bli skikkelig rolig, eller veldig stressende. Imorgen får vi vite om vi kommer opp i skriftlig matteeksamen, eller ikke. Hvis vi kommer opp må jeg tilbake igjen på skolen på torsdag for å ha den, mens hvis vi ikke kommer opp skal vi ha fri hele uka (hallelujah!).

Hva har dere gjort de første dagene i sommermåneden? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #ootd #outfit #antrekk #juni #sommer #sol #sommermåned #eksamen #skole

VINNERNE AV GOODIEBAGS!

 • 01.06.2014 kl. 17:17

Heei dere!! :D For en stund tilbake hadde jeg en konkurranse her på bloggen, der man kunne vinne en goodiebag. Det var to forskjellige pakkker, og dermed to forskellige vinnere. Konkurransen ble avsluttet igår, og idag har jeg fått trukket de heldige vinnerne! Vinneren ble trukket ved at jeg skrev opp navnene på en lapp og trakk fra en hatt (to ganger, med tanke på at det var to forskellige premier). Noen fikk flere lapper utifra hvor mye de hadde gjort. Innlegget med konkurransen kan du se HER. Dere som vant har blitt kontaktet på mail.
Vinneren av pakke nr.1 ble NICOLINE (besøk bloggen hennes HER).Vinneren av pakke nr.2 ble JENNY (besøk bloggen hennes HER).

Gratulerer masse til dere to, dere vil få tilsendt pakkene i posten så fort som mulig! :) Håper at jeg snart kan få til enda en konkurranse her på bloggen - for dere liker vel noen konkurranser i ny og ne?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #konkurranse #vinner #vinneren #goodiebag #premie #giveaway #mote #skjønnhet

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no