hits

Yellow Flower Playsuit

 • 30.06.2015 kl. 18:30


Heisann!♥ Jippii, endelig har sommerværet kommet! Jeg skal være ærlig å si at jeg tåler virkelig ikke sterk varme, men sånn som det er nå kan jeg leve med. Planen for idag var egentlig å gå md bukse, men planene ble fort endret da jeg stod opp. Idag har jeg nemlig vært en liten tur i byen; drukket starbucks og jeg fikk med meg to godbiter fra H&M! Kan nok med stor sikkerhet si at disse blir vist fram i en antrekkspost i nærmeste fremtid.Denne playsuiten kjøpte jeg nesten for et halvt år siden på nelly.com, og ettersom den var ubrukt måtte jeg nesten prøve den ut idag. Må vel få si at den er perfekt i denne sommervarmen, og jeg elsker fargene. Har også en ny rød playsuit fra sist uke som jeg ikke har brukt ennå, så den kommer vel i bruk snart den også! Men nå må jeg stikke for nå skal jeg gjennomføre dagens treningsøkt :-)

Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #shopping #starbucks #nelly

5 ting vi bloggere lyver om

 • 30.06.2015 kl. 14:00

At vi leser et magasin
Tror du vi legger fram magasiner for bloggbildenes skyld, eller fordi vi faktisk leser dem? Ok, kanskje begge, men jeg skal innrømme at jeg ofte har funnet frem et magasin bare for at bloggbildene skal bli mer spennende, for å kanskje kikke i magasinet i ettertid.

Danderer maten
Nei, vi bloggere spiser ikke bare mat som "ser bra ut". Vi har bare funnet ut at hvis maten ser bedre ut på bilder, vil flere klikke seg inn på innlegget. Det er ikke så mange som får lyst til å klikke seg inn på et innlegg med middagsoppskrifter om det ikke ser noe godt ut.

Går i høye hæler
Trodde du at bloggere gikk i de skyhøye hælene på jobb fordi de var i antrekksposten? Tro om igjen! Som oftest tar vi antrekksbilder med de skoene vi faktisk bruker, men innimellom ønsker vi å se litt freshere ut, og da tar vi på oss de høye hælene! Ta bildet nedenfor for eksempel. Disse skoene er helt umulig å bruke en hel dag ute, men ettersom de passet så godt til antrekket, tok jeg dem på mens bildene ble tatt!

Spiser kun sunt
Jeg skal innrømme at det ikke er ofte jeg deler at jeg spiste den lefsa til kvelds, eller den sjokoladen jeg spiste på fredag. Vi bloggere liker heller å inspirere dere med det sunne vi spiser, og velger å vise det ovenfor det usunne.

Null rot og skrot
Neida, vi bloggere er ikke perfekte her heller. Alle mennesker har litt rot rundt seg til tider, men her gjør vi også i stand slik at dere lesere skal bli fornøyd. Mye flottere med et bilde hvor alt er fint og ryddig, ovenfor å se sure sokker på skrivebordet.

Noen som kjenner seg igjen?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #bloggere #foto #bilder #mat #interiør #mote #shoes

Ny kameralinse

 • 29.06.2015 kl. 21:00

God kveld kjære lesere! Woho, gjett hvem som har fått seg ny kameralinse! Dette er en Canon EF 50mm f/1.8 II kameralinse, og skal gjøre slik at bakgrunnen på bildene blir enda mer uklare. Jeg har dødd etter å kjøpe denne lenge nå fordi den er perfekt når man tar antrekksbilder! Jeg har sett noen forskjeller med og uten, og antrekksbildene blir mye finere med denne linsa. Nedenfor har jeg også prøvd å vise forskjelle, og som dere ser bør dette blir bra!


Bildet til venstre er tatt med vanlig 18-55mm linse, og dette er det meste jeg kan få "blurry" bakgrunn. Bildet til høyre er tatt med 50mm 1.8 linse, og som du ser kommer hundene mye mer i fokus.

Denne linsa er kjøpt HER.

Denne linsa egner seg best for bilder hvor bare enkelte ting skal være i fokus. Det negative med den er vel at det ikke går an å zoome, og at man må ta bilder veldig langt unna. I tillegg bråker autofocuset litt. Sånn ellers er jeg spent på å prøve den videre!

Har du prøvd denne kameralinsa? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #bilde #bilder #kamera #linse #objektiv #kameralinse #tips #innkjøp #newin

Ukens treningsplan

 • 29.06.2015 kl. 14:00

Heihei♥ Nå som sommerferien er her, er det veldig lett å skli ut av vanene sine, og for å holde treningen oppe prøver jeg meg på en treningsplan. Jeg vet at hvis jeg bestemmer meg for noe, så får jeg det til. Trening er også noe jeg elsker for min del, men det er allikevel ikke alltid like lett å komme seg over dørstokken en varm sommerdag. For det meste skal jeg prøve å komme meg ut på morgenen, slik at jeg da har hele dagen foran meg.


(Trykk her for å lese om 45x15-intervallen)

Idag har jeg allerede gjennomført mandagens plan, noe som var utrolig deilig! Imorgen skal jeg få til en styrkeøkt selv om jeg også skal på Starbuck med noen venninner. På onsdag er planen å ta en joggetur ettersom det er noen uker siden sist. Torsdagen får vi se hva kroppen har lyst til, i tillegg til at jeg skal til noen venner på kvelden. Til slutt er planen å ha en avsluttende styrkeøkt på fredag. Altså 50/50 utholdenhet og styrke, med mindre jeg også får inn en styrkeøkt på torsdag.

Har dere planer om å trene denne uka?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #plan #treningsplan #styrke #utholdenhet #intervall

Sommerens hotteste badetøy

 • 28.06.2015 kl. 19:15

Hei dere!♥ Det ble en litt sen oppdatering idag fra min side. For bare rundt en time siden kom jeg hjem fra overnattinga jeg har vært på i helgen. Wow, for en lat helg! Haha, jeg tror jeg aldri har sett så mye på TV en helg. Iløpet av helgen har vi rukket å se på konsert med P!NK, The Kardashians, Tina og Bettina - The Movie og alle tre High School Musical-filmene. Selv om jeg ikke kan være stolt over å ha vært i aktivitet, kan jeg ihvertfall med hånda på hjertet si at det er deilig og koselig å ha slike helger innimellom. Og nå som er sommer gjør det vel ingenting?

Apropos sommer, flere som hadde fint vær igår? Her var det nydelig, og hvis det fortsetter slik skal jeg ihvertfall slutte å klage over været. Så nedenfor har jeg samlet sammen noen av sommeren hotteste bikinier og badedrakter fra nelly.com.

(Psssst! Det er 15% på altnelly.com idag)


1 2 3 4 5 6

 


1 2 3 4 5 6

Var det noe her du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #bikini #badedrakt #sommer #summer #badetøy #nelly #shopping

girlsnight

 • 27.06.2015 kl. 21:00

God kveld! :) Hvordan er lørdagen deres til nå? For min del har jeg faktisk brukt dagen på å være med to venninner og se på TV. Haha, spennende? Rart hvor opphengt man kan bli av The Kardashians... I tillegg til dette har vi spilt en Pop Quiz, hvor vi kunne svaret på kanskje 20% av spørsmålene. Akkurat nå har jeg kost oss med litt taco, og morer oss med P!nk-konsert på TV2 Bliss - fysøren, hu er så rå! Jeg skal innrømme at jeg hører svært lite på henne, men hun er virkelig superflink. 

Etterpå skal vi kose oss med litt snacks. Håper virkelig for vår del at vi ikke spiser opp alt - noe som nok er ganske lite sannsynlig. For å pynte litt på det skal det sies at vi spiste et fat med frukt istad, så litt sunne har vi vært denne lørdagen, haha! 

Hva har dere gjort idag?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #girlsnight #jentekveld #venner #venninner #mat #food

Saturday Inspo

 • 27.06.2015 kl. 12:30

God dag, kjære lesere! Jaja, da var det visst lørdag igjen. Ikke at det har sånn veldig stor betydning for oss som har sommerferie, men det er allikevel litt ekstra stas når helgen kommer, eller hva? Idag skal jeg på overnatting med to venninner, så jeg ser frem til en skikkelig jentekveld! Her kan dere se litt på noen bilder jeg har samlet fra weheartit - kjenner jeg blir glad bare av å se på de, hehe :)

Hva skal dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #inspo #inspiration #summer #sommer

OUTFITS OF JUNE

 • 26.06.2015 kl. 19:00

Okei dere, jeg kan heller ikke tro det, men vi er faktisk snart i juli! Jeg har fortsatt ikke helt den sommerferiefølelsen, men jeg håper den kommer til onsdag når den ultimate sommermåneden begynner. Nedenfor ser dere en samling av denne månedens antrekk.

OUTFIT IN FROGNERPARKEN

OUTFIT: LEATHER SKIRT

OUTFIT: GREEN PURSE

OUTFIT: PATTERNED SKIRT

OUTFIT: FLASH TATTOOS

OUTFIT: NEON PURSE

Hvilken var din favoritt? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #june #outfits

NAIL ART: Brocade Parade

 • 26.06.2015 kl. 13:00


Heisann! :) Igår var jeg en tur i Oslo med kusina mi. Åh, så koselig det var å se henne igjen - har sikkert ikke funnet på noe med henne på nesten et år! Sykt hvor fort tiden går, selv om det også føltes ut som en evighet siden. Vi tok først en tur opp til slottet og tok selfies med alle gardene vi fant (haha, stakkars!). Etter dette tok vi en tur rundt på Karl Johan og kikket litt. Selv fikk jeg tak i en superstilig frynse-jumpsuit som jeg har sett på lenge nå. Den var på salg til 100kr, så da slo jeg til med glede! Til slutt tok vi en tur på Aker Brygge og spiste en softis.

Idag skulle jeg egentlig stå opp halv åtte for å levere PCen på skolen, ettersom det må gjøres noen oppdateringer på den for at den skal funke nå som jeg ikke skal på skolen neste år. Heldigvis fikk jeg pappa til å levere den for meg, så jeg koste meg lenge i senga istedenfor! Derfor har jeg ikke gjort noe med nyttig idag enn å lakke neglene. Senere idag skal jeg på siste gruppetime før sommerferen. Det er bare borte i Juli, og jeg skal nok klare å komme meg på trening allikevel.


Rosa lakk fra Ciaté, Electronica // Sølv lakk fra Bik Bok // Glitterlakk fra Ciaté, Brocade Parade

Hva skal dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #negler #nails #nailart #neglelakk #nailpolish #makeup #sminke #trening #oslo

SALE - 70% off

 • 25.06.2015 kl. 14:00

Annonselinker

Wow, har dere fått med dere salget på nelly.com nå? Det er salg helt opptil 70%, og nedenfor har jeg samlet noen av mine favoritter ut ifra disse. Nå kan du også få 10% ekstra på salget med koden "EXTRA10", så da er det vel bare å slå til? Jeg skal ihvertfall vurdere å bestille noe :)


1 |  23 4 5 6 7


1 2 3 4


12 3 4 5

Fant du noe du likte? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #nelly #shopping #salg #sale

OUTFIT: Neon Purse

 • 24.06.2015 kl. 17:45

Heihei♥ Da var jeg hjemme igjen fra en liten tur på Starbucks med et par venninner. Dette er første dagen i år jeg går med shorts *big day*, haha - men selvfølgelig skulle det da regne! Bare etter å ha gått ute i 15sekunder føltes det ut som jeg hadde vasket føttene. Yei, super start på sommerferien det her altså! Hehe, jaja, jeg krysser fingrene for at sommeren snart vil komme hit for fullt. Idag fikk jeg også allerede brukt veska jeg kjøpte igår - vi får håpe at den gir signal om at sola bør komme frem snart!

Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #neon #sommer #summer

Innkjøp #230615

 • 23.06.2015 kl. 21:20

Hei der! :) Som noen av dere kanskje har fått med dere var jeg på shoppingtur med mamma idag. Jeg har faktisk ikke vært på noe spesiell shoppingtur på lenge nå, og har bare kjøpt et par ting helt tilfeldig. Idag fikk jeg derimot kikket litt ekstra og gått litt rundt, selv om jeg ble fort tom for energi ettersom formen ikke er helt på topp. Allikevel blir jeg selvfølgelig i litt bedre humør når jeg får disse godbitene inn i skapet! 

JUMPSUIT FRA H&M, 149KR


VESKE FRA CUBUS, 49KR

Begge disse herlighetene til kun 200kr tilsammen. Jumpsuiten har jeg prøvd før og jeg hadde egentlig ingen planer om å kjøpe den, men da jeg prøvde den igjen måtte jeg bare ha den! Veska kom jeg tilfeldigvis over på salg, og den er jo bare perfekt til sommeren! Sjekk den herlige fargen da, hihi :)

Har du vært på shopping i det siste?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #innkjøp #newin #summer #sommer #hm #cubus #shopping

Shopping

 • 23.06.2015 kl. 13:10


Heisann!♥ Nå skal jeg og mamma snart ta en tur til senteret. Jeg gjør alt for lite med moren min, men nå som det er sommerferie skal jeg benytte muligheten! Igår fikk jeg plutselig utrolig lyst til å bare dra på senteret og prøve masse ting. Vet ikke om lysten til det er like stor idag med tanke på at pollenallergien har slått inn og jeg er i den uka i måneden, men jeg skal prøve å få en grei dag allikevel! I kveld skal jeg på BodyPump, noe som er litt ekstra spennende idag, uten at jeg vil nevne hvorfor helt ennå :)


Hva skal dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #bilder #trening #outfit #antrekk #ootd

Tre sommerantrekk

 • 22.06.2015 kl. 19:30

Ta en kikk på de tre sommerantrekkene jeg har samlet sammen nedenfor! Alt er fra nelly.com :)


Sekk Sandaler Kjole Solbriller Armbånd | Flash Tattoos

 


Veske Sko Topp Skjørt Hårbånd Ringer Flash Tattoos


Shorts Sko Topp Ringer Hatt Veske

Hvilket antrekk likte du best?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #sommer #summer #nelly #shopping #party #festival

Min favorittintervall

 • 22.06.2015 kl. 15:00

Hei dere!♥ I dag tenkte jeg å tipse dere om min favorittintervall på tredemølle. Flere av dere har nok allerede hørt om den, men for dere som ønsker en intervalløkt hvor pulsen gradvis øker, er denne perfekt for deg. Slenger med noen måneders gamle bilder!

Intervallen foregår slik at du starter på en bestemt fart ut ifra hvor mange runder du kjører. La oss si at du starter på 10km/h. Da skal du altså løpe med denne farten i 45sekunder, før du hopper av tredemølla i 15sek. Mens du har pause øker du farten med 0,2km/h, slik at farten nå øker til 10,2km/h. Løp så 45sekunder igjen, med 15sekunders pause, og øk farten med 0,2km/h igjen. Sånn fortsetter du i ønsket antall runder. Jeg liker å ta 15-18 runder. På siste runde kan du eventuelt løpe i 2min uten pause.

I denne intervallen merker man at det er ganske rolig i starten, men når du har kommet til et viss antall runder merker du at pulsen begynner å øke. Det som er så flott med generelt intervaller er at du kan tilpasse det til ditt nivå og ofte bestemme hvor mange runder du ønsker å kjøre. Det anbefales at man får inn minst én intervalløkt i uka, men det er viktig å huske at man også bør ha langkjøringer. Husk at intervaller og langkjøring ikke bare trenger å gjøres med jogging.

Hva er din favorittintervall? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #intervall #tips #tredemølle #favoritt

Summer Vibes

 • 21.06.2015 kl. 13:45


Heisann dere♥ Ojojoj, nå merker jeg at sommeren er her - så deilig! Idag er planene å dra til et tjern for å bade. Man må først ta bussen litt, før man må gå ca.20-30min. Det er ganske verdt det når man først kommer fram. Jeg skal ikke legge skjul på at vannet nok fortsatt er ganske kaldt, men det kan jo faktisk være ganske deilig innimellom. Spesielt hvis man steker i sola litt først.

Disse blomstene kom mamma hjem med her om dagen, og jeg syntes de er så nydelig! Jeg aner ikke hva de heter, men de pynter ihvertfall ganske fint opp! Nå må jeg gå og pakke sekken, for nå skal jeg ut i varmen!

Hva skal du idag? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #summer #sommer #bade #blomter #flowers

OUTFIT: Flash Tattoos

 • 20.06.2015 kl. 17:00


Hei dere!♥ Fysøren, gårsdagens 1D-konsert var HELT fantastisk! Jeg må vel ærlig innrømme at jeg ble utrolig lei av å vente etterhvert, men det var selvfølgelig verdt det! Vi kom også ganske nærme, noe som fortsatt ikke har gått opp for meg. Godt oppsummert var det en utrolig kveld!

Idag skal jeg på fest med noen jeg gikk i klasse med i år + noen andre. Jeg regner med at flere av dere har planer om å enten dra på VG-lista eller se den på TV? For min del er jeg litt usikker på om jeg får den med meg akkurat ikveld, men vi får se! Håper alle sammen får en fantastisk lørdag♥

Flash Tattoos til 8kr HER.

Var du på 1D-konsert? Hva skal du idag? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #tattoo #flashtattoos #gold

Sommer+Rosa=Perfekt

 • 19.06.2015 kl. 15:00

Wooho! Fredag igjen! Ikke at det har så mye betydning nå som det er sommerferie, men jeg liker å beholde "helgefølelsen" selv om det er ferie. Idag skal jeg på One Direction-konsert - uææh!! (Og der kom fangirlen frem, ja, hehe). Dette blir en sykt bra kveld, og jeg gleder meg såå mye! Hvis vi ser bort ifra det et lite øyeblikk, har jeg samlet sammen noen godbiter fra nelly.com nedenfor. Sommer+rosa=perfekt!


Armbånd | Ringer | Kjole | Leppestift/Rouge | Neglelakk | Parfyme | Lommebok | Sko

Skal du på One Direction-konsert?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #dress #nelly #shopping #konsert #onedirection #sommer

ISADORA: Color Correcting Concealer

 • 18.06.2015 kl. 20:00

Heihei♥ Da jeg var innom byen på tirsdag fikk jeg kjøpt med meg et palett fra Isadora med concealere til ulikt bruk. Jeg har fått testet de ut litt, og gjort meg opp et førsteinntrykk som jeg tenkte å dele med dere.

Anti-Redness:
Denne var egentlig hovedgrunnen til at jeg kjøpte palettet, fordi jeg ønsket å prøve den ut på kvisene mine. Den er egentlig mot rødhet, men jeg leste et tips på nettet om at man kunne ta grønn concealer på den, også vanlig concealer over det. Til en stor skuffelse funket det svært dårlig, og jeg syntes personlig at det gjorde kvisene enda tydeligere. Derimot funket den helt greit på en rød kvise jeg hadde på brystet, så jeg tror det er veldig varierende.

Highlighter:
Dette virker som en veldig fin highlighter. Personlig vil jeg helst anbefale den til fest/selskap fordi det er ganske mye glitter i den. Sånn ellers ser den veldig fin ut!

Dark Circles:
Denne vil jeg si at dekker helt greit over de mørke ringene under øynene. Den gir et naturlig resultat, men dessverre føler jeg at det går ganske fort bort igjen. I tillegg kan den bli litt flassete.

Concealer:
Denne har jeg for det meste nå brukt nedenfor de mørke ringene under øynene, og til å dekke over urenheter. Jeg syntes den funker veldig fint nedenfor de mørke ringene til å fremheve ansiktet litt, men den er ikke like bra på urenheter. 

Alt i alt stod ikke dette palettet helt til forventningene, men jeg kommer til å bruke det litt fremover allikevel. Terningkast: 4.

Har du prøvd dette palettet før? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #sminke #makeup #omtale #isadora #concealer #review #highlighter #skjønnhet #beauty #tips

SOMMERFERIE

 • 18.06.2015 kl. 15:00

Okei dere, da var det altså sommerferie for min del - say whaaat?? Haha, jaja, nå er jeg klar for lange netter, behagelige morgener og sol og sommer! Jeg vil ønske alle dere som skal ha sommerferie, uansett når dere har det - en god sommerferie, hehe :D Håper dere får gode, nye opplevelser
og nyter den med de dere er glad i.

Slenger med noen bilder fra gårsdagen. Dette var etter jeg hadde kommet hjem fra skoleavslutninga. En fornøyd Vilde som fikk gavekort på grunn av null fravær gjennom hele skoleåret, en rose og litt penger for å ha sunget på skoleavslutninga, noe som også gikk veldig fint :)

Hva er dine planer for sommerferien?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #sommer #summer #sommerferie #hair #skole

 

NAIL ART: Red Flowers

 • 17.06.2015 kl. 15:00

Hei dere!♥ Ææh, jeg kan ikke tro det - idag er det faktisk siste skoledag! Jeg forstår det faktisk ikke. Dette året har virkelig gått superfort! Klassen jeg har gått sammen med i år må nok være den beste klassen jeg noen gang har vært i, og jeg har virkelig storkost meg :) Ikveld er det duket for avslutning, noe som innebærer at jeg skal synge *hjelp*. Jeg har fått øvd litt på skolen idag, og jeg føler meg ganske klar, så får håpe det går fint.

Etterpå er det på med penkjole, og da skal jeg bruke kjolen jeg brukte på 17.mai (se bilder her). Selvfølgelig måtte jeg da lakke neglene i stil med kjolen (haha), så her kan dere altså se resultatet!

Hva gjør dere idag? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #nails #negler #nailart #nailpolish #neglelakk #makeup #sminke #skjønnhet #beauty #sommer

Jeg følger deg på Instagram!

 • 16.06.2015 kl. 15:30

Skriv instagramnavnet ditt i kommentarfeltet, så følger jeg deg! Sjekk gjerne ut min profil på @vildesinspiration :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #instagram #foto #photo #bilder #follow

10 tips til bedre humør

 • 15.06.2015 kl. 20:00

Kilde: side2.no

Vi har alle dager hvor vi føler oss nedfor ? her er hva du gjør for å bli blid igjen.

TRENING:
Få opp pulsen, og du øker også mengden av serotonin, som fremmer behagelige følelser av glede, avslappethet og indre ro.

RING EN GOD VENN:
Du trenger ikke å deppe alene. Å snakke med en snill venn kan føre til at du føler deg tusen ganger bedre.

SPIS NOE:
Lag deg noe sunn mat, en kopp te eller frukt. Da vil du føle deg bedre med en gang, spesielt om blodsukkeret ditt er lavt.

LES EN GOD BOK:
Det finnes ikke noe bedre enn å fordype seg i en interessant og spennende historie slik at du glemmer dine egne problemer.

KOM DEG UT:
Gå en tur i naturen, det hjelper garantert på humøret.


VÆR SOSIAL:
Tilbring tid sammen med noen du liker. Snakk med en venn om hva det er som plager deg, men etter en stund bør samtalen gå over i andre ting.

SHOPPING:
Du trenger ikke nødvendigvis kjøpe deg mye nytt eller handle dyre ting. Det kan hende det holder med et magasin eller en sjokolade.

AVTAL MED RÅDGIVER:
Bare det å avtale en tid til å snakke med en profesjonell rådgiver vil trolig føre til at du føler deg bedre. Går du på skolen kan du høre med skolens rådgiver.


HVIL:
Ofte kan det godt hende litt søvn er alt som skal til for at du skal få tilbake det gode humøret. Har du hatt mye å tenke på, kan det hende du har underskudd på søvn.

GRÅT:
Ikke la det triste humøret bygge seg opp - det kan være lurt å gråte ute for å få ting ut av systemet.

Var tipsene til nytte for dere? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #tips #humør #depresjon

Ukens...

 • 15.06.2015 kl. 16:30

...antrekk
Her kan dere altså se de to antrekkene jeg la ut forrige uke. Personlig liker jeg begge (selvfølgelig), men jeg liker at det første antrekket er ganske fint, men "laid-back" på grunn av boyfriend jeansen.


...låt
Sist uke la jeg egentlig til ganske mange nye sanger på spillelista mi, men ut ifra disse må jeg si at jeg digger "Hey Mama" av David Guetta feat. Nicki Minaj.

...opptur
Hele forrige uke var virkelig en stor opptur! På starten av uka hadde vi eksamen, noe som selvfølgelig var stress, men jeg endte opp med et veldig godt resultat, noe som veide det opp. På onsdag var jeg ute og spiste og hadde filmkveld, mens på torsdag var jeg både med gode venninner og klassen min. I helgen gikk turen til Lillehammer, noe som også var veldig deilig! Så, jeg har rett og slett hatt en super uke :)

...negledesign

...rørende øyeblikk
Haha, aww, hvis dere blir like fort rørt som meg vil dere elske denne lille hverdagsgleden. Da jeg satt ute på balkongen på hytta vi leide i Lillehammer var det sikkert hundre sauer på et jordet utenfor. Plutselig forsvant alle, bortsett fra én. Denne ene sauen gikk fortvilet rundt og lette etter de andre, men etter to timer tror jeg den nesten ga opp. Plutselig dukket det en annen sau opp fra veien, og du skulle sett den ensomme sausen lyste opp! Den brautet og hoppet nærmeste bort til den andre i glede. Herreguud, fortell meg at det ikke bare er meg som dør av denne lille hverdagsgleden?


Hvordan var din forrige uke?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #ukens #antrekk #outfit #mote #fashion #musikk #foto

SMINKE FRA 15KR

 • 14.06.2015 kl. 20:15

Nå har makeupmekka.no lagertømming, noe som betyr SAAALG! Makeupmekka er en nettside hvor man kan bestille skjønnhetsprodukter som ikke er testet på dyr, og jeg har testet veldig mange av produktene fra dem, og er stort sett bare fornøyd! Hvis du bestiller kommer også pakken som regel veldig fort, og selv om sminken er billig er det god kvalitet! Nr.5 og 8 nedenfor er noen av mine absolutte favoritter, i tillegg til at jeg elsker øyensminken deres. Så nå som det er salg vil jeg absolutt anbefale dere å ta en titt.

(Dette er ikke reklame, jeg er bare veldig fornøyd med denne nettsiden)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Har du testet ut noe fra makeupmekka? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #makeupmekka #shopping #salg #lagertømming #billig

Nordseter, Lillehammer

 • 14.06.2015 kl. 13:30

Da er det like før jeg og familien reiser hjem igjen til Drammen. Hovedgrunnen til at vi dro hit var jo fordi foreldrene mine skulle løpe birkebeinerrennet, men vi har heldigvis fått gjort litt annet enn bare det. På fredag gikk mesteparten av tiden til å kjøre hit, i tillegg til at jeg fikk kjøpt meg en ny treningstopp. Samtidig spiste vi også ute på en italiensk restaurant. Lørdagen gikk til veldig mye forskjellig på morgenen for min del (les innlegg her), og på kvelden spiste vi på Peppes. Herregud, dette var bokstavelig talt fjerde dagen på rad jeg spiste ute - noe som er helt uvanlig for min del. Det var også fjerde gangen på to uker jeg var på Peppes, så man kan si jeg begynner å bli litt lei.

I dag har tiden gått til å ta litt bilder ute. Vi har ligget på en hytte på Nordseter på fjellet. Som dere ser er det ganske på landet, men sauene har holdt meg med selskap, haha! Dere kan tro de ble skeptiske da jeg løftet opp kameraet og siktet det mot dem. Huff, stakkars! Jeg har også opplevd verdens søteste sauehistorie som jeg tenkte å fortelle dere imorgen eller på tirsdag i ukens oppsummering. Haha, gled dere hvis dere blir like fort rørt som meg!

Hva har dere gjort denne helga?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #landskap #lillehammer #nordseter

OUTFIT: Patterned Skirt

 • 13.06.2015 kl. 20:00

God kveld!♥ Da har jeg og familien nettopp vært ute og spist i Lillehammer sentrum. Imorgen drar vi hjemover igjen, ettersom jeg fortsatt har et par dager igjen av skolen. Det føles virkelig ut som det allerede er sommerferie, men jeg har fortsatt er par dager igjen før jeg er helt i mål! På onsdag har vi sommeravslutning, og da har jeg sagt meg villig til å synge. Dette fikk jeg vite for sikkert en måned siden, men dumme meg har selvfølgelig ikke øvd så veldig mye. På den positive siden valgte jeg to sanger jeg allerede kan godt!

Føler at jeg bruker disse skoene til hvert eneste antrekk jeg legger ut her på bloggen nå, men de er jo så fine og kler alt! Alt fra boyfriend-jeans til fine skjørt. For de som skulle lure så er de fra H&M. Skjørtet kjøpte jeg for mange år tilbake på Bik Bok, men det er langt ifra oppbrukt, mens t-skjorta er fra Monki. Har dere forresten fått med dere at Monki kommer til Drammen i september? Ææh, lykke!!!

Hvordan har helgen deres vært? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd

Morgenstund har gull i munn

 • 13.06.2015 kl. 15:30

Heihei dere!♥ Åh, dette må være en av de beste morgenene noen gang! Jeg startet morgenen med å våkne litt, før jeg tok en 45minutters treningsøkt hvor jeg trente hele kroppen. Hytta vi er på her i Lillehammer har og badstue, så det utnyttet jeg også selvfølgelig til det fulleste! Etter dette tok jeg en dusj før jeg spiste en superdeilig frokost ute på balkongen. Etter dette sminket jeg meg og tørket håret, og nå skal jeg snart ut og ta litt bilder til dere!

Hvordan var din morgen?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #badstue #hytte #ferie #lillehammer #mat #food #frokost #breakfast

Gøy på landet!

 • 13.06.2015 kl. 11:00

I skrivende stund sitter jeg faktisk og nyter utsikten over det dere kan se på bildene her. Eller, nyter og nyter da, jeg sitter da her og blogger. Men da tar vi to fluer i en smekk - er det ikke det man sier? Jeg ønsker å skrive at det er vindstille, og at man sikkert kunne hørt en knappenål falle, men tvert imot er det sauebjeller og noen som roper(?) i det fjerne. Allikevel er det en helt egen stemning over det, og jeg prøver virkelig å nyte øyeblikket her og nå, med tanke på at dette er noe jeg ikke vil oppleve hver dag.

Hva synes dere? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #bilder #landet #lillehammer #hytte #friluft

Yellow Training Top

 • 12.06.2015 kl. 21:48

Heisann!♥ Da er jeg og familien kommet frem til Lillehammer. Vi har nå vært litt i sentrum for å kikke og spise, før foreldrene mine dro for å hente startnummeret til birkebeinerrennet imorgen. Der strartnummeret ble hentet var det også messe, og se hva jeg fant - en superfin, gul treningstopp fra Asics! Jeg så først en dame som prøvde den, og lette febrilskt etter den. Etter en del leting ga jeg opp, men plutselig dukket den opp foran øynene på meg *lykke*!


Jippi, der kom det visst litt ekstra treningsmotivasjon, hihi! Jeg er jo til tider litt for glad i gul, men jeg klarer ikke holde meg unna denne freshe fargen - den gir meg ekstra treningsglede!

Hvilken farge gir deg treningsglede?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #newin #innkjøp #treningstopp #asics

A day out

 • 11.06.2015 kl. 22:06

Som jeg nevnte istad var planene for dagen at jeg skulle ut med venninner på Starbucks, før jeg skulle ut å spise sammen med klassen. Begge var utrolig koselig, og nå er jeg klar til å pakke og slappe av. Imorgen skal jeg og familien nemlig en helgetur til Lillehammer fordi foreldrene mine skal løpe Birkebeinerrennet. Blir deilig å komme seg litt bort, haha!

Så, jeg slenger med noen bilder fra en super kveld sammen med klassen!Vi spiste først på Picasso - god mat, men dårlig service!

Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #mat #food #venner

NAIL ART: Purple Confetti

 • 11.06.2015 kl. 13:00

Heihei dere!♥ Har på følelsen at dette blir en innholdsrik dag med masse forskjellige mennesker. Klokka elleve idag var jeg på jobbintervju, klokka to skal jeg møte venninnene mine på Starbucks, og klokka seks skal jeg spise ute med klassen. Merker virkelig at det er deilig med fri nå, og spesielt når man har så mye å finne på.

Her ser dere dagens negledesign. En lilla lakk fra Viva la Diva og lilla confetti fra Color Licious. Den svarte lakken er egentlig en matt lakk som man kan tegne med kritt på, men jeg tok top coat over, og den ble dermed mer skinnenede.

Hva synes dere? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nailart #nailpolish #neglelakk #makeup

4 blogganbefalinger

 • 10.06.2015 kl. 20:00

Okei dere, da har jeg plukket ut fire av bloggerne som meldte seg på søndagens linkerunde. Jeg skulle egentlig bare plukke ut tre, men ettersom det var så mange flinke tok jeg med fire av dere!

Eline - elf.blogg.no

Linda - lindalie.blogg.no

Veronica - veronicacr.blogg.no

Tanja - tanjapettersen.blogg.no

Leser du noen av disse bloggene? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #linkerunde #blogganbefalinger #blogger

OUTFIT: Green Purse

 • 10.06.2015 kl. 19:30

Hva synes dere? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #boyfriendjeans #green

Dagens treningsøkt og frokost

 • 10.06.2015 kl. 14:31

Heisann!♥ Jeg vet ikke om det er helt innafor å kalle dette frokost, med tanke på at klokka nå har passert to, men siden dette er dagens første måltid tar jeg sjansen! Ettersom jeg har fri resten av uka benyttet jeg muligheten til å dra og trene med en gang jeg stod opp. I dag ble det trening på bein, bryst, biceps og mage. Så sykt deilig å starte dagen slik, og vite at man har hele dagen foran seg.


Dette ble dagens treningsøkt:

Hva er deres planer for dagen?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #mat #food #kosthold #sunt #treningsøkt #frokost #breakfast

Summer Sets

 • 09.06.2015 kl. 20:00

Heisann!♥ Slike sets hvor skjørtet og toppen matcher har blitt ganske inn det siste året, og selv om jeg ikke eier noen selv finnes det veldig mange fine der ute! Nedenfor har jeg samlet sammen noen av de jeg likte beste på nelly.com. Personlig likte jeg alle ganske godt, selv om det ikke er alle jeg ville brukt. Kanskje du finner noe du liker?


Set 1:
Topp - Skjørt  //  Set 2: Topp - Skjørt  //  Set 3: Topp - Skjørt  //  Set 4: Topp - Skjørt


Set 5: Topp - Skjørt  //  Set 6: Topp - Skjørt  //  Set 7: Topp - Skjørt  //  Set 8: Topp - Skjørt

Var det et av settene du likte spesielt godt? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #nelly #shopping #sets #summer #sommer #skjørt #skirt

Klar for langhelg!

 • 09.06.2015 kl. 16:30

Akkurat nå føles det ut som tusen kilo er løftet av skuldrene mine - nå er jeg nemlig ferdig med eksamen! Jeg kom litt før ni på skolen idag, men vi hadde ikke fremføring før klokka 12. Dermed fikk jeg og gruppa jeg var i god tid til å fikse alt. Nå er jeg veldig fornøyd med egen innsats, og jeg vil absolutt si at all jobbingen igår var verdt det! Jeg fikk toppkarakter, noe jeg selvfølgelig er overlykkelig over - kan jo ikke bli bedre enn det!

Akkurat nå sitter jeg og slapper av, og spiser en is for å feire. Senere idag skal jeg trene, og resten av uka er det friii!! Wow, for en deilig følelse. Til helgen skal jeg til Lillehammer, noe som sikkert blir ganske deilig med tanke på at vi aldri reiser noe sted. Neste uke kan vi komme opp i muntlig eksamen også, men jeg krysser alt jeg har på at det ikke skjer! Nå er jeg nemlig klar for ferie, hehe :)


Har dere noen planer for uka?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #eksamen #skole #helg #ferie #sommer #summer #is #trening

Eksamensforberedelser

 • 08.06.2015 kl. 20:45

Ja... Overskriften sier vel nok i seg selv? Nå har jeg jobbet i sikkert 10 timer med eksamen, og selv om den kan høres ganske enkel ut når den blir forklart er det myye jobb! Så nå tar jeg meg en liten bloggpause før jeg fortsetter med litt jobbing og fruktkos. Motivasjonen min nå er at jeg etter morgensdagens fremføring har fri resten av uka! Hvor deilig er ikke det? Kan ikke tro at sommerferien er nær!

Noen av dere er nok allerede ferdig med eksamen, mens noen andre sikkert også skal ha den nå. Så, jeg ønsker alle sammen lykke til hvis dere som meg nå sitter og øver som dere aldri har gjort før! Ønsk meg lykke til også da, hihi :)

Har du hatt eksamen ennå?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #eksamen #skole #frukt #kosthold #sunt #fruit

Summer Interior

 • 08.06.2015 kl. 15:00

Heisann♥ Sist innlegg jeg laget med litt interiørgjenstander ble ganske populært, så jeg tenkte derfor å lage enda ett. Denne gangen er alt fra Ellos, og er inspirert av sommeren. Litt søte bordlamper, duftlys, puter og en nydelig krystallkrone (som har en veldig stiv pris, hehe)!
Duftpinner Pure Senses / Duftlys Signature / Rosa Pute / Blomstrete Pute / Lysestake / Flamingo Solcellelampe / Tapet med fugler / Hvit Bordlampe / Krystallkrone / Glassvase / Rosa Bordlampe

Var det noe du likte av det ovenfor? :)

___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #interiør #interior #design #ellos #shopping #sommer #summer

Jeg vil lese din blogg!

 • 07.06.2015 kl. 20:00

Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet, så linker jeg 3 blogger iløpet av neste uke!

Er du med? :D


___________________________________________________________________________________________________________________
#linkerunde #blogg #hverdag #anbefaling #ukensblogg

OUTFIT: Leather Skirt

 • 06.06.2015 kl. 20:12

Åhgud! Jeg tror vi alle har de dagene hvor alt bare plutselig blir irriterende. Haha, jeg må le litt av meg selv, jeg har de største tenårings- og bloggirritasjonene akkurat nå. Jeg tok en tur ut for å ta antrekksbilder, men fant fort ut at jeg; 1: ikke likte antrekket allikevel fordi jeg syntes jeg så stor ut i skjørtet (wow, jeg er virkelig ikke den type person som regel...), 2: det var dårlig lys, 3: det var mennesker overalt som så på meg. Dere bloggmennesker forstår meg vel?

Da jeg gikk inn for å finne et nytt antrekk, begynte plutselig de to gigantkvisene jeg har i ansiktet å blø. Wow, virkelig - perfekt timing akkurat nå! Så, jeg brukte rundt ti minutter på å få de til å slutte å blø, og nå går de ikke an å dekke til. Dette er jo bare verdens teiteste problem, men jeg tror vi alle vet hvor ille frustrasjonen rundt dette kan bli, eller hva?

Så etter å ha gått hundre ganger rundt meg selv, er dette bildene og antrekket jeg endte opp med, med litt hjelp fra dagens fotograf - nemlig pappa!

Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #sommer #summer

Årets sommerkjoler

 • 06.06.2015 kl. 14:30

Heihei!♥ Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som sitter igjen med masse kjoler fra ifjor og årene før det som jeg er ganske lei. De er kanskje fortsatt fine, men du lengter etter et nytt, friskt pust i garderoben! Nedenfor har jeg samlet noen av mine favorittkjoler fra nelly.com. Gå gjerne innom selv om du ikke fant noe du likte her!


1
  |  2  |  3  |  41
  |  2  |  3  |  4


1
  |  2  |  3  |  4


1
  |  4

Fant du noe du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #dress #kjole #nelly #shopping #sommer #summer

5 tips til dere jenter!

 • 05.06.2015 kl. 18:00

Nedenfor har jeg samlet fem ulike innlegg fra min blogg med litt ulike tips til dere jenter. Her kan du finne både litt skjønnhetstips, til jente-/filmkvelder og selvtillitstips! Håper de kommer til nytte for dere :)
Trykk på navnet på innlegget for å se mer.

ØK SELVTILLITEN MED ETT ENKELT GREP!

12 JENTEFILMER

HOW TO CLEAN YOUR MAKEUP BRUSHES

HVOR LENGE HOLDER SMINKEN DIN?

4 SNACKS TIL DIN JENTEKVELD

Noen av disse tipsene du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #tips #mat #selvtillit #skjønnhet #sminke #makeup #beauty #makeupbrushes #jentekveld

Endelig helg!

 • 05.06.2015 kl. 14:00

Heisann dere!♥ Wii, idag fikk vi greie på hvilken dag og gruppe vi skulle være i på eksamen neste uke. På linja jeg går på har vi nemlig eksamen både i gruppe og individuelt. Jeg kom i en perfekt gruppe, i tillegg til at jeg kom på mandag og tirsdag, istedenfor onsdag og torsdag. Noe som betyr at etter tirsdag har jeg laaanghelg! Idag er også været helt fantastisk, og livet smiler! Kan det bli bedre?

Nå i det siste har alt gått min vei, og livet mitt er for engangs skyld litt spennende. Ønsker ikke nevnte alt her, men det ser så mye bra akkurat nå. Dette gjør meg virkelig glad, men på den andre siden bare venter jeg på at det skal skje noe negativt. Det er alltid slik at når alt går din vei, kommer det plutselig noe imot som gjør at plutselig ingenting går din vei lenger. Skjønner dere hva jeg mener?

Denne helgen har jeg faktisk svært lite planer. I dag skal bare trene og nyte sola. Sånn ellers går nok tiden til å slappe av, slik at jeg er uthvilt til eksamen neste uke.

Hva er deres planer for helgen?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #sommer #summer

Coloured Shoes

 • 04.06.2015 kl. 16:15

Hei dere!♥ Sommeren er nær, og da er det alltid like morsomt å finne fram litt farger fra klesskapet! Men, vi må huske at noe som er minst like viktig som klærne for oss jenter, er sko! Jeg elsker fargede sko selv om jeg foretrekker svarte/hvite ettersom det passer det aller meste. Nedenfor har jeg samlet noen fargede sko fra nelly.com. Personlig liker jeg nr.2 best, men alle den andre er også utrolig fine på hver sin måte!

2  |  3  |  4  |  10  11  12

Var det noen av skoene du likte her?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #sko #shoes #nelly #shopping

Frognerparken

 • 03.06.2015 kl. 20:10

Heihei dere!♥ Da jeg var i Frognerparken med klassen idag ble det litt bilder. Det var heldigvis fint vær idag, uten om at det blåste utrolig mye! Her kan du se dagens bilder.

Hva syntes du om bildene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #bilder #frognerparken #park #summer #sommer #flower

Outfit in Frognerparken

 • 03.06.2015 kl. 16:50

Heisann! Nå sitter ett stykk sliten Vilde her, etter en klassetur i Oslo på barnekunstmuseet og i frognerparken. På barnekunstmuseet kunne vi se noen helt syke tegninger, malerier og skulpturer som var laget av barn - noen var faktisk helt utrolig imponerende! Etter det gikk vi til frognerparken. Jeg hadde faktisk aldri vært i frognerparken før, men fy så flott det var der! Jeg drar med glede dit igjen, for det ble litt stress idag. Heldigvis rakk jeg å ta noen antrekksbilder til dere, som dere kan se her!

//  Blazer fra H&M  //  Magetopp fra H&M  //  Skjørt fra Topshop  //  Sko fra H&M  //

Nå lurer jeg på om jeg snart skal ta bussen til trening. Beina mine er egentlig helt utslitte, men jeg orker ikke sitte inne resten av dagen. Så lenge jeg bare kommer meg ut bør det gå fint!

Har dere vært i Frognerparken før?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #frognerparken #oslo #foto #photo #bilder

Hello June!

 • 02.06.2015 kl. 21:05

Slenger med noen bilder fra fjorårets juni!

Wow, 2.juni, hva sa du? Skrev ikke jeg nettopp at jeg var i sjokk fordi det var mai? Fysøren jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden blir av! Det er allerede mai, og snart sommerferie - dette skoleåret har gått så alt for fort! Allikevel skal jeg ikke klage, med tanke på at det er sommerferien vi ser fram til helt fra første skole-/jobbdag.

Denne måneden har jeg faktisk planer for nesten hver helg. Denne helgen har broren min bursdag, så da stikker vi sikkert en tur ut og spiser, helgen etter der skal jeg og familien til Lillehammer en tur, og helgen deretter er det kanskje duket for en sommerfest! Jeg har på følelsen at dette blir en bra måned, og jeg håper følelsene mine har rett. Neste uke er det eksamen, og da skal jeg bare være på skolen 2/5 dager, og etter det er det kun tre dager igjen på skolen.

I morgen skal jeg og klassen en tur til Oslo. Vi skal først på ett eller annet museum, før vi skal til Frognerparken. Det er nesten flaut å si, men jeg har faktisk aldri vært der! Såklart sal jeg ha med kameraet, så imorgen kommer det nok noen antrekksbilder fra frognerparken, og kanskje litt andre bilder også.

Nå skal jeg ta meg en dusj, etter dagens treningsøkt som bestod av trening på bein og mage. Etter det tenker jeg å prøve å skrive en søknad til treningssenteret jeg trener på - de søker nemlig gruppetimeinstruktører, og etter at jeg har blitt anbefalt av to som jobber der til å søke, skal jeg ikke la sjansen gli forbi. Ønsk meg lykke til!

Hva er deres planer for juni?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #juni #june #oslo #sommerferie #sommer #eksamen #frognerparken #museum #trening #training #jobb

7 Favorite Shots from May

 • 02.06.2015 kl. 15:00

SKELETONS

OUTFIT: STRIPED PANTS

PANCAKES WITH BERRIES

17.MAI 2015

17.MAI ANTREKK

OUTSIDE BREAKFAST

NEON NAILS

Hvilket bilde likte du best? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #foto #photo #bilder #mat #antrekk #outfit

OUTFITS OF MAY

 • 01.06.2015 kl. 15:00

FRINGE SKIRT

BOYFRIEND JEANS

STRIPED PANTS

BLACK N' WHITE

17.MAI ANTREKK

OUTFIT #300515

Ohmygad, kan dere tro det? Det er faktisk 1.juni - sommeren er her! Eller, det kan jo diskuteres, men jeg håper den er her ihvertfall. Som de aller fleste andre som går på skolen, er jeg i sykt feriemodus nå, men samtidig er det utrolig å tenke på at sommerferien faktisk er like rundt hjørnet! Men først må jeg bli ferdig med eksamen.

Gleder du deg til sommerferie? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #may #june

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no