hits

Off-Shoulder Top

 • 30.06.2016 kl. 15:18


Wow, jeg kan ikke tro at det nå kun er én dag til sommerferie, og også bare en dag igjen som lærling i barnehage. Det blir veldig rart å skulle omstille seg på nytt sted og nye rutiner igjen når jeg i august starter opp som lærling på barneskole. Gleder meg allikevel, og er veldig spent på om jeg trives der bedre enn i barnehage, hvor jeg har funnet ut at jeg ikke har noe interesse av å jobbe. På den ene siden føles det ut som at det nettopp var mars 2015 da jeg fikk lærlingplass, mens på den andre siden har jeg opplevd så mye og føles ut som jeg har vært der kjempelenge. Rart det der altså!
Så, i morgen drar jeg nesten rett på hyttetur med venner etter jobb, og gjett hvem som klarte å få mensen idag! Meg selvølgelig! Wow, takk for den liksom. Det forklarer ihvertfall ukas søtsug, gårsdagens grining og det faktum at ringen var strammere på fingeren idag (hvis du ikke har fått det med deg så blir noen ganger fingrene litt tykkere når man får mensen). Så ja, jeg bare satser på at det blir en rolig mens denne gangen, for jeg orker ikke det styret på en hytte med masse venner haha (spesialt da hvor 6/8 er gutter og ikke skjønner det der).

Uansett, her er en topp jeg kjøpte både i militærgrønn og svart på New Yorker i tønsberg - fin? Jeg trodde først ikke jeg skulle like dem på meg, men etterhvert som jeg har brukt dem liker jeg dem mer og mer! Synes det er litt opp og ned med slike topper ettersom jeg både har brede skuldre og har mange kviser der, men denne er jeg veldig fornøyd med!

Hva synes du om off-shoulder topper?

SUMMER SANDALS

 • 29.06.2016 kl. 22:00

Kan ikke skryte av at været har vært på topp akkurat idag, men selvom det ikke er på det varmeste, og det har vært litt regn i det siste, så håper vi på bedre tider så vi kan gå i disse nydelige sandalene! Her har jeg samlet 10 flotte sandaler fra nelly.com, til litt forskjellige anledninger og antrekk. Disse er sikkert superfine å ha i sommer, og jeg kunne selv ønske meg et par nye sandaler, så kanskje jeg skal investere i noen?

Inneholder annonselinker


1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10

Fant du noen du likte her?

100minutters joggetur

 • 28.06.2016 kl. 19:45

Sååå, woho, gjør dere klare for et skryteinnlegg! Neida, men joda, jeg er ganske fornøyd med dagens treningsøkt. De siste ukene har treningen falt ut litt, og selv om jeg har fått til minst tre treningsøkter i uka har jeg ikke hatt det helt slik jeg ønsker. Kan ikke love at det blir noe bedre ukene fremover ettersom jeg starter ferien min på fredag som varer 1mnd, men jeg skal få til så mye som mulig! Nå var det nesten to uker siden sist jeg jogget, så jeg trodde kroppen kom til å vært skikkelig død, men jeg hadde masse energi, og tok meg derfor en tur på 100minutter/12,5km. Jeg er ikke den raskeste joggeren, men holder derimot ganske lenge ut uten å stoppe. Det er så deilig at det endelig er sommeren og at man har muligheten til å jogge ute uten massevis av klær!

Idag jogga jeg altså til et sted som heter batteriet, det er sinnsykt fin utsikt der, og rett nedenfor her tar jeg bussen til jobb hver dag. Nå er jeg utrolig fornøyd, sitter og slapper av med to venninner og har nok planer om å bli her mesteparten av kvelden. Det er veldig sjeldent jeg får mulighet til å være med dem i hverdagen, men nå som de har ferie, og jeg snart har ferie så bryr jeg med ikke. Bare 3 dager igjen nå, så er det søren meg sommerferie på meg også - endelig!

Liker du å jogge?

KONKURRANSE: Stor Giveaway!!!

 • 27.06.2016 kl. 15:00

Wii, gjett hvem som nå for en gangs skyld skal ha giveaway på bloggen! Det er det lenge siden jeg har hatt nå, men fordi leserne mine er så herlige tenkte jeg at jeg kunne være litt snill :-D Så nå er det tid for å gi noe tilbake til dere, og jeg har derfor samlet litt egne produkter jeg har som selvfølgelig er uåpnet og ubrukt. Nedenfor ser dere hva dere må gjøre for å være med, og det du kan vinne. Det blir én person som vinner alt sammen. VINNEREN BLIR KÅRET 14.JULI!

For å være med i trekningen må du:

1: Like facebooksiden min HER.

2: Legge igjen en kommentar nedenfor med e-post adresse slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.

Det meste her har jeg vært så heldig og fått av andre eller vunnet selv, men produktene fra makeupmekka, klistremerkene til neglene og caviar pearls har jeg kjøpt selv. Jeg aner ikke hvor mye dette er verdt, men det er jo uansett moro å vinne litt, så meld deg på, for det kan bli deg!


Her får dere en spray som gjør at neglelakken tørker fortere, en del kremer, både Body Lotion og Body Cream, og en pakke servietter til intimvask.


Mascara og Concealer fra Makeupmekka, Caviar Pearls til neglene, neglelakk fra Kicks, lipgloss og klistremerker til neglene.


To pakker Self-tanning, to ulike test-foundation'er fra MaxFactor, en test-pakke med Day Cream og en armbånd.

Er du med?

Innendørs Piknik

 • 26.06.2016 kl. 20:31

Heihei dere! Åh, for en fantastisk søndag dette har vært! Idag startet jeg dagen rundt klokka 12, spiste en liten frokost, slappet av og fikk svart på litt kommentarer. Da klokken slo tre, eller fem på tre, ringte det på døren, for idag var det nemlig duket for en liten piknik med to venninner! Hun ene gikk jeg i klasse med på VG1 og VG2, og hun andre på VG2, i tillegg til at vi mest sannsynlig kommer til å å gå påbygg sammen etter lærlingtiden om ett år. Hun ene hadde jeg ikke sett siden nyttårsaften, så det var sick morsomt å se henne igjen, fysøren, såå utrolig herlig :-D

Vi skulle egentlig tilbringe pikniken utendørs, men på grunn av regnværet hadde vi det hos meg, noe som ble nokså koselig det også! Jeg varmet opp litt baguetter, stelte istand med litt pålegg og grønt, Inghild hadde med seg litt drikke og frukt, mens Emilie tok med godteri. Hun hadde nettopp vært i Polen og på båten, og fikk dermed med seg en del billig godis. Så man kan trygt si at magen min er nokså stappa nå!

HERREGUUUD SE PÅ DISSE GRISENE!!! Dere skulle seriøst sett reaksjonen min da Emilie tok de opp fra posen. De som kjenner meg vet at jeg elsker griser (jeg aner virkelig ikke hvorfor), så det drepte meg virkelig da disse poppet frem! Og jeg må også få lov til å tipse om denne sjokoladen som du får i Polen, fysøren - NAM!!!

Imorgen kommer det stor giveaway på bloggen, så følg med!

Hva har du gjort idag? :-D

Girlsnight Outfit

 • 25.06.2016 kl. 18:16Heisann! Wii, nå er jeg klar for jentekveld, og skriver i full fart fordi jeg egentlig skulle vært der for et kvarter siden. "Ehehe... jeg måtte bare blogge først..." tror de er blitt lei av den unnskyldningen nå. Men, sånn er det! Her er dagens antrekk - skikkelig fornøyd med både det nye skjørtet fra Monki og den nye toppen fra nelly.com. er det sommer altså, og jeg er klar for en herlig kveld med mine bestevenninner! Håper dere også får en superfin kveld♥

Hva skal du denne flotte sommerkvelden?

Ebay Finds

 • 24.06.2016 kl. 20:30

Hell yeah! Ebay - my best freind. Igjen har jeg vært litt på jakt og sett på ting på ebay. Derfor tenkte jeg å dele noen av mine favoritter med dere. Spesielt elsker jeg dekslene og kjolene, i tillegg til flash tattosene og clutchene! Flytemadrasser er jo også utrolig deilig - og hvor kul hadde du ikke sett ut med de nedenfor? Haha! Nå regner jeg med at de fleste sitter og ser på VG Lista på TV, med mindre dere er der. Håper alle får en super fredagskveld videre :-D


1: Klokke, 15kr  -  2: 9 Ark Flash Tattoos, 40kr  -  3: Clutch, 37kr
4:
Marble Deksel,
10-14kr  -  5: Flytemadrasser, 8-380kr  -  6: Puter, 27kr
7:
Kjoler,
95kr  -  8:  Solbriller, 30-35kr  -  9: Bikini, 90-106kr

Var det noe du likte her?

Sankthans Antrekk

 • 23.06.2016 kl. 18:00


God dag, dere! Da var det igjen duket for litt antrekksbilder. Idag har jeg fått to-tre komplimenter på antrekket mitt, og det er jo alltid superkoselig å høre! Denne t-skjorta kjøpte jeg faktisk for 80kr igår, og den er jo skikkelig fresh og sommerlig, så den blir nok brukt en del :-D På jobb idag brukte jeg naturligvis noen andre sko, men jeg skal nå ut på date med Lars ettersom det er St. Hans. Jeg pleier ikke markere dette, men det er jo allikevel koselig å gå ut å spise, så da inviterte jeg på en liten date! Så nå gleder jeg meg masse til god mat på Pigen i Drammen, etterfulgt av dessert på Big Horn, omnomnom.

Sommer, mat, kjærestekos, sol og varme, lette sommerklær - blir det bedre???

T-skjorte fra Monki - Skjørt fra Topshop - Ring fra Bik Bok - Sko fra nelly.com - Veske fra Mango


Feirer du Sankthans? :-D

Watermelon & Strawberries

 • 22.06.2016 kl. 20:39

Hei og hopp - her kommer jeg med mine inspirerende fruktbilder igjen! Haha, jeg vil bare starte dette innlegget med å si at jeg idag også har fått i meg årets første softis i kjeks med jordbærstrøssel (for å være nøyaktig!). Så, nå hadde jeg behov for å føle meg litt sunn med vannmelon og jordbær, i tillegg til at Lars også tvinger meg til å se Star Wars 2, noe som betyr at jeg må kose meg litt. Ok, skal innrømme at Star Wars 1 ikke var så ille, men 4-6 var helt gørr i mitt hodet, så jeg bare håper på at jeg ikke sovner under den andre. Vil bare ønske dere en fin kveld videre, så håper jeg dere blir litt inspirert av disse friske bildene (det blir ihvertfall jeg, haha!).

Liker du Star Wars?

I'M IN LOVE

 • 22.06.2016 kl. 15:00

Ææh, fysøren see på denne - jeg blir helt i ekstaase! Haha, dette er seriøst den fineste planleggingsboka jeg noen gang har sett - I'm in love! Denne kom på posten igår, og gjett hvem som var skikkelig gira på å hente den! Jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg kan bli såå glad over en planlegginsbok, men denne er så fin at jeg rett og slett blir lykkelig, haha!

FÅ DENNE SKJØNNHETEN FOR 399KR HER.
Sjekk ut flere planleggingsbøker HER.

Denne planleggingsboka går over 18 måneder, og hver måned er det en ny fin side med et fint quote, eller bare et fint mønster. I tillegg er det en liste hvor du kan notere hva du leser for tiden, tenker på, drømmer, spiser osv. i tillegg til viktige datoer og bursdager - herlig, eller hva?

Som dere ser nedenfor er det først en side med en liten oversikt over hele måneden, før det er en side for hver uke hvor du kan notere litt mer. På den første uka for hver måned er det også et fint sitat nederst, som dere f.eks. ser nedenfor: "Don't dream it. Be it." Nå gleder jeg meg til å ta i bruk denne boka, og forhåpentligvis gjør jeg faktisk det, og ikke bare glemmer den som alle mine andre planleggingsbøker.

Hva synes du om denne planleggingsboka?

Nye kjoler & topper

 • 21.06.2016 kl. 19:30

Shopoholikeren vender tilbake igjen! Det er helt sykt - jeg føler jeg kjøper nye ting hele tiden nå, noe som sikkert også er fakta. Det er så innmari vanskelig å dy seg når man har penger og finner så utrolig mye fint. Det er jo selvtjente penger, så om jeg en dag skulle angre på at jeg ikke sparte mer, så har jeg bare meg selv å skylde på. Skulle gjerne lovet meg selv at jeg skulle bruke mindre penger fremover, men det er utrolig vanskelig når sommerferien kommer, og jeg skal på ulike turer...usj, haha!

HVIT KJOLE FRA NELLY.COM, 314kr 449kr


SVART MAXIKJOLE FRA NELLY.COM, 99kr 249kr

MØNSTRET TOPP FRA NELLY.COM, 124kr 249kr

GUL GENSER FRA BIK BOK, 249kr

Denne gangen var jeg igjen veldig fornøyd med innkjøpene, da spesielt den hvite kjolen! Hallo, se så nydelig da :-D Eneste negative på den var at glidelåsen var litt vrien fra skjørtedelen til overdelen, men når man først fikk den på var den veldig fin. Den svarte maxikjolen er jo veldig enkel og kan brukes egentlig når som helst til hva som helst, og toppene er jo bare superfreshe, hihi!

Har du kjøpt noe nytt i det siste?

Tilbakeblikk: 20.juni 2014+2015

 • 20.06.2016 kl. 16:05


Hallo dere! Så, som kjent liker jeg å mimre litt tilbake på hva jeg gjorde for ett år tilbake, og se tilbake på gamle bilder. Idag sjekket jeg også dette av ren nysgjerrighet ut, og fant ut at jeg for 2år siden hadde min siste dag på VG1, og for 1år tilbake var på fest med gode venner! På grunn av dette la jeg ut antrekksposter begge disse dagene, så her har jeg samlet litt bilder fra begge disse antrekkene.


Det til venstre er da jeg hadde siste skoledag på VG1, noe jeg den gang synes var helt sykt å tenke på. Det året, som alle andre, fløy forbi, jeg fikk en del nye bekjentskap og venninner, og jeg tror dette var et av mine mest lærerike år, da jeg gikk helse og oppvekst! Noe av det mest pinlige å se tilbake på både to og flere år tilbake er øyenbryna. Fysøren, det er vel ikke bare mine som har gjennomgått en del der, eller? Dette var nesten helt i starten hvor jeg endelig begynte å fikse litt på bryna. Vil ikke si at det er helt ille, men hvor bra det er kan vel diskuteres, haha!

På bildene til høyre var jeg klar for 2.fest med en gjeng som nå har blitt litt større, enda bedre kjent, og har fest sammen nesten hver måned. Det er helt utrolig å tenke på at det er et helt år siden idag, ettersom jeg den gang hadde masse usikkerhet og spenning rundt dette med at han som nå er kjæresten min, og jeg var på flørter'n. I tillegg fikk jeg jo mange nye gode venner på denne tiden, noe som alltid er superkoselig! Alt i alt en veldig fin tid altså.

Husker du hva du gjorde for ett-to år siden? :-D

Ukens oppsummering

 • 19.06.2016 kl. 22:47

UKENS GOODIE
På onsdag tok jeg og Lars en tur i butikken og fikk tak i noe frisk frukt som vi koste oss med! Omnomnom, dette er seriøst så perfekt på sommeren, og jeg merker at jeg må bli mye flinkere på å gjøre dette oftere uansett om jeg er alene eller med andre :-D

UKENS LÅT
Det tror jeg må bli en låt som heter "I'm Ready" av AJR. Digger beaten, og den gjør meg rett og slett i supergodt humør!

UKENS OPPTUR
Det må bli hytteturen denne helgen, som virkelig ble en avkobling fra hverdagen, med båttur, grilling, soving og gåturer med kjæresten min (+moren hans), hehe :-D

UKENS START
Denne uken startet med konsert med Little Mix på mandag! Fysøren for en fantastisk opplevelse! Det var en helt sykt bra konsert, og jeg storkoste meg virkelig - utrolig dyktig jentegruppe :-D

UKENS NEDTUR
Det er helt klart at det har vært lite trening denne uka, usj! På mandag var jeg på konsert nesten rett etter jobb, på tirsdag kom Lars til meg, og ble til onsdag. Onsdag fikk jeg en liten treningsøkt på 30min mens Lars var hos meg, og da jeg endelig hadde planer om å trene to timer på torsdag, gikk det litt i vasken mot slutten da jeg minstet all energi. Det ble allikevel en time BodyPump og en time gå-/joggetur, og på fredag fikk jeg også trent en time. Denne uka ser heldigvis mye lysere ut, wii!

UKENS BESTE INNKJØP
Dette dekselet! Ææh, elsker det! Om du vil ha link til hvor det er kjøpt kan du sjekke ut dette innlegget.

Hvordan har din uke vært? :-D

Båttur

 • 18.06.2016 kl. 17:55

Heeiissaann dere! Wii, for en fantastisk dag dette har vært til nå :-D For en gangs skyld unnet jeg meg selv å sove helt ut, så jeg kom ikke opp av senga før litt over 12. Jeg, Lars og moren hans kom opp på hytta igår kveld - skikkelig koselig her, og nydelig utsikt! Så da vi stod opp idag tok vi oss litt frokost og nøyt utsikten innenfra, ettersom det blåste og hadde regnet hele natta. Etter at jeg hadde brukt min daglige tid på badet kom vi oss endelig ut og ned til båten for å ta en båttur. Jeg har veldig lite erfaringer med båtturer, men fysøren så gøy det var (og en smule skummelt da vi gikk opp i fart, haha!).Måtte selvfølgelig få med et klassisk sommerbilde av en marihøne, hihi!

Idag kunne jeg virkelig kjenne at sommerstemningen var på plass - sola strålte, havet glitret og alt var bare superfantastisk. Lars fikk også kjenne på tålmodigheten sin da jeg som den bloggeren jeg er, maste om bilder og alt mulig, haha, stakkars! Flere som kjenner seg igjen?

Nå har jeg og Lars nettopp fått i oss litt iskrem med sjokoladesaus, og planene for resten av dagen er vel bare å slappe av, grille også får vi se om det skjer noe mer - ta livet som det faller seg! Woho, nå kjenner jeg at jeg gleder meg supermasse til vennetur hit om to uker :-D

Hva har du gjort til nå idag?

Proteinbananbrød

 • 17.06.2016 kl. 15:55

(Dette innlegget er delt for ca.1 år siden, men jeg deler det igjen fordi dette brødet er så utrolig godt!)
Heisann alle skjønne lesere!♥ Idag tenkte jeg å dele en oppskrift på et sykt godt brød med dere! Da jeg var på hytta med noen venner, bakte mamma dette brødet, og jeg hadde aldri trodd at det skulle være godt. Jeg syntes personlig det til og med kan spises som kake, for så godt og ferskt var det altså - så lenge du setter den kjølig! Selv om det ser litt skummelt ut med alle oppskriftene, var det visstnok gjort på 1-2-3, og det eneste som tok litt tid var stekingen.

DU TRENGER:
2 moste modne bananer
2 dl grovt speltmel (evt. annen tørrvare)
1 dl rugflak (du kan også bruke havregryn)
1 ss bakepulver
0,5 dl mandelmelk (du kan bruke vanlig melk)
2 egg
2 ss mager kesam
3 ss flytende kokosolje (kan også bruke smør)
1 ts kanel
1 neve hakkede mandler og valnøtter
2 ss tørkede tranebær

FREMGANGSMÅTE:
Mos bananene godt i en bolle. Bland de resterende ingrediensene godt sammen. Legg bakepapir i en liten brødform og hell røren over i formen. Stek på 180grader i 45-50min. La brødet hvile på en rist i 10 minuter før servering. Sett gjerne kjølig hvis du ønsker at det skal holde seg ferskt.

Kommer du til å teste ut dette brødet?♥

20 training goodies

 • 16.06.2016 kl. 20:00

Innlegget inneholder annonselinker

Heisann dere! Så, hvem av dere føler også at treningslysten øker nå som det er fint vær? Jeg skal innrømme at det faktisk har blitt mindre trening på meg nå de siste ukene på grunn av andre morsomme ting som går over trening, men allikevel merker jeg at motivasjonen øker. Og med dette følger også lysten på nytt treningstøy. Jeg har så lyst til å være litt mer crazy, da spesielt med treningstightser, men det er så vanskelig å finne den perfekte. Nå har de salg på xlife, så derfor har jeg tatt en titt der, og samlet en liten kolleksjon nedenfor med 20 ulike treningsklær og treningstilbehør. Sjekk ut mer på xlife.no.

FÅ 25% RABATT PÅ ALT MED RABATTKODEN "SOMMER"


Topp #1  -  Topp #2  -  Topp #3  -  Topp #4  -  Topp #5
Tights #1  -  Tights #2  -  Tights #3  -  Tights #4  -  Tights #5

Jakke #1  -  Shorts  -  Hansker  -  Proteinbrownies  -  Jakke#2
Treningsball  -  Ørepropper  -  Treningsbag  -  Sko  -  Rockering

Fant du noe du likte? :-D

fruit heaven

 • 15.06.2016 kl. 22:11

Heello alle sammen! Og da har man nettopp sett Zootopia, spist masse frukt (og en pakke kjeks, hysj) med kjæresten - blir det bedre eller? Haha, frukt er så innmari godt, og hadde det bare vært fint vær idag skulle jeg søren meg dratt på en piknik! Menmen, en kosekveld inne med film og kjæresten skader ikke det heller :-D Se så mange friske farger, og med disse rosene pappa kjøpte til mamma igår pga bryllupsdag blir det jo bare perfekt!

Nå er det bare to arbeidsdager til, så er det søren meg helg igjen! Imorgen skal jeg besøke barneskolen jeg skal være på etter sommerferien i ett år, noe som blir spennende. På fredag skal jeg gjøre meg ferdig på jobb og ha time på Fresh Fitness før jeg blir med Lars på hytta hele helgen. Jeg har bestilt fint vær, og håper det blir en skikkelig koselig og chill helg!

Hva er din favorittfrukt? Har du sett Zootopia? :-D

Innkjøp fra Ebay

 • 14.06.2016 kl. 18:46

Hvordan kan man ikke elske ebay? Jeg er, og har helt siden jeg oppdaget det vært helt frelst av ebay. Alt er så billig, og jeg har ennå ikke blitt svindlet som jeg kan huske... Nedenfor ser dere mine siste fem innkjøp! Venter også på klær fra nelly.com og Bik Bok nå, så woopwoop!

DEKSEL
Ååh se så lekkert, elsker dette dekselet, og for bare 33kr a gitt!

HALSKJEDE
17kr - hallelujah, denne er perfekt med sommerklærne og flash tattoos!

TANNBØRSTEBOKS
Det er ikke bare fancy ting man trenger å kjøpe på ebay, slike nyttige saker som en tannbørsteboks til 6kr kan man også få!

KOSMETIKK-BAG
Denne er jo helt genial. Brukte den her om dagen, og jeg fikk ihvertfall plass til all sminken + kosmetikksaker.

ROSA HALSKJEDE
Uææh, denne er så perfekt for meg som elsker store halskjeder! 22kr♥

Har du bestilt fra ebay før?

SOMMERFEST

 • 13.06.2016 kl. 19:00

Da var man igjen klar for konsert - denne gangen med Little Mix! Denne konserten er på Oslo Sentrum Scene, så den er ganske liten, noe jeg synes er ganske overraskende ettersom jeg selv digger Little Mix, og de er en av de mest kjente girl group'ene i verden for øyeblikket. Men jaja, litt deilig med forhåpentligvis litt mindre bråk enn f.eks. 5SOS-konserten hvor det blir litt vel mye skriking.I helga var jeg som nevnt på sommerfest, utrolig koselig utenom alle myggstikkene jeg sitter igjen med, haha! Her ble det grilling, årets første bad - noe som faktisk ikke var så kaldt, og både dans og snakking. I tillegg fikk jeg for en gangs skyld tatt litt bilder. Alltid koselig å kunne se tilbake på sånt :-D Nå gleder jeg meg videre til en mulig hyttetur denne helga med Lars, helga etter det håper jeg på en jentekveld, og helga i starten av Juli blir det hyttetur med gode venner og feiring over at det endelig er ferie, hihi!

Jeg er en skikkelig festløve som elsker høy musikk og crazy dansing. Litt vanskelig når man er ute, og ikke har så bra anlegg, så derfor var det mer snakking og tulling rundt, noe som selvfølgelig også er supermoro! Allikevel blir det aldri for mye liv for hu Vilde - så jeg ender alltid opp med blåmerker etter fester. Denne gangen var det derimot ikke min feil, men godeste Peder, på bildet under, som klemte håndleddet mitt så hardt i selvforsvar(?) at jeg fikk noen små blåmerker, haha! I bunn og grunn egentlig ganske komisk hvordan det dukker opp nye blåmerker hver gang, flere som kjenner seg igjen?

Hva gjorde du denne helga?

OUTFIT: Pink Fur

 • 11.06.2016 kl. 16:08

Halloisen dere, ååh, endelig lørdag! Har gledet meg lenge til denne lørdag - idag er det nemlig sommerfest med masse gode venner :D Nå skal jeg straks gå ut døra, siden det allerede starter klokka fem og jeg og venninnene mine må innom butikken. Jeg føler meg virkelig skikkelig bra idag, og er i supert humør, så jeg håper det holder seg hele kvelden! Sommerfesten er i skogen, ved et vann...jeg aner ikke, men er på et privat område, så blir nok årets første bad på meg i dag, hehe :-D Synes jeg er veldig godt kledd for skogen, eller hva?


Hva skal du idag?

1 Skirt - 8 Outfits

 • 10.06.2016 kl. 19:29

Det er helt utrolig hvor mange forskjellige måter man kan style et plagg på! Her har jeg gått tilbake i arkivet mitt og funnet tilbake til åtte antrekk, med ett og samme skjørt. Dette skjørtet kjøpte jeg på Topshop for tre år tilbake - det er fint, og jeg er ennå ikke lei det. Så som dere ser skal det ikke mye til for å gjøre et antrekk helt annerledes.

På alle bildene her kan dere se at det er forskjellige locations også, noe som også hjelper bildene til å bli ulike, og gir ulike inntrykk av et antrekk.

Ett enkelt hvitt skjørt kan gjøre så utrolig mye. Ovenfor ser dere to ganske pynta antrekk. Det til høyre er virkelig en av favorittene mine, hvor gule detaljer som veska, halskjede og neglene skiller seg ut blant svart og hvitt.

Som dere også kanskje legger merke til kan dere se at jeg alltid har en eller annen farge som skiller seg ut i antrekkene (mest gult, fordi det er favorittfargen min, haha!). Så tenk på det, en topp eller en jakke, til og med skoene, kan gjøre stor forskjell på et antrekk!

Hvilket antrekk likte du best her? :-D

Uperfekte Selfies

 • 09.06.2016 kl. 20:03

No perfection, here's the real shit! Flere kjenner meg på den ene siden som bloggeren som tar fine bilder hvor alt skal være på plass, og jeg elsker selvfølgelig å ta disse "perfekte" selfies'ene fordi de får meg til å føle meg fin. Men, mine gode venner og venninner kjenner meg på den andre siden også for de "uperfekte" selfies'ene. Verken jeg eller mine gode venninner har tellinga på hvor mange "stygge" selfies de har av meg. Det er jo fantastisk morsomt og også vise en sånn side av seg selv, som også er den som kommer mest til syne om jeg føler meg komfortabel rundt folk. Allikevel er det ingen hemmelighet at vi alle gjemmer oss bak tryggheten med de "perfekte" selfiene våre.
Hva skjer egentlig med at vi bruker en halvtime på å ta det perfekte selfiet, istedenfor å bare sende et bilde helt uten filter?

Generasjon Perfekt


Jeg er sikker på at flere av dere nesten er lei av å lese innlegg hvor vi klager på at denne generasjonen prøver å være alt for perfekte, og bruker alt for mye energi på å skulle få til ALT. Spesielt da siden vi IKKE GJØR NOE MED DET. Og ja, jeg er skyldig, kanskje tilogmed du er det, men det er så mye lettere å gjemme seg bak tryggheten man har bak det "perfekte". Jeg blir veldig forvirra, fordi jeg har ikke noe problem med å sende et stygt bilde, allikevel er det jo aller morsomt å kunne vise hvor fin, babe, kul, søt og nydelig man kan være. Ute tenker jeg nesten 24/7 på at jeg må stå riktig, klærne må sitte sånn, sånn og sånn, sminken må være on point og håret skal ikke være bustete. Allikevel er jeg en person som vil framstå som en som virkelig ikke bryr seg, og er seg selv 100% - klarer jeg det derimot? Nope - hvertfall ikke utseendemessig.


Det er jo rett og slett bare vi som bestemmer hvordan vi skal framstå som person, hva slags uttrykk folk skal få av oss og hva vi gjør med livet. Det å finne ut av dette og våge å være oss selv 100% er veldig mye verre i praksis, dessverre, og jeg tror kun det er oss selv som har oppskriften på hvordan man skal bli fornøyd med sitt eget liv, og hvordan man personlig skal bli lykkelig. For det er bare DU som vet hvordan DU skal bli lykkelig, ikke alle andre rundt - oppskriften ligger inni deg et sted, du må bare våge å finne den frem!

Ok, nå tok dette innlegget en litt annen vending enn jeg først tenkte, men det var godt å få ut. Jeg skal ikke si at jeg er noe spesielt godt eksempel på alt nevnt ovenfor, men jeg trengte dette til inspirasjon for meg selv, så håper jeg det hjalp litt for dere også.

Outfit in Frognerparken 2015

 • 08.06.2016 kl. 19:00

Nå tenkte jeg å ha en liten Throwback fra hva jeg gjorde 3.juni 2015. Egentlig sjekket jeg dette helt tilfeldig ut, men så oppdaget jeg at det var da jeg var i Frognerparken med min fantastiske klasse! Husker denne dagen ganske godt ettersom det faktisk var veldig koselig, og det var første gang jeg var i Frognerparken, i tillegg til at det var nydelig vær. Husker jeg fikk mange fine kommentarer og lesere på dette innlegget også, så det var veldig koselig!

Egentlig skulle jeg publisere dette innlegget på fredag, men det ble visst ikke publisert, så da kommer det nå, haha :-D

Om du ønsker å lese innlegget og se flere bilder, trykk HER!

Hva gjorde du på denne tiden ifjor?

OUTFIT: Sunny Days

 • 07.06.2016 kl. 19:12


Idag føler jeg ikke at jeg har så innmari mye på hjertet. Jeg er ganske sliten etter jobb, men humøret har det ikke vært noe galt med siden jeg har visst at Lars har sittet hjemme og ventet på meg! Jeg ble også ganske gira da det begynte å tordne, ettersom jeg av en eller annen grunn elsker dette. Da jeg var liten hoppet jeg selvfølgelig himmelhøyt og gjemte meg når det var torden, men nå synes jeg det er supermoro jo høyere det er!


Topp fra New Yorker - Kjede fra Ebay (HER) - Solbriller fra Glitter
Sko fra Adidas (HER, annonselink) -
Shorts fra Monki - Klokke fra miniinthebox (HER)

Planene for dagen er vel ganske normale - slappe av og forhåpentligvis få seg en treningstur. Nå krysset jeg fingrene på hele veien hjem at det ikke skulle regne så mye slik at jeg fikk tatt antrekksbilder til dere. Selvfølgelig begynte det å sprutregne da jeg kom inn døra, så jeg måtte vente et par timer før jeg kom meg ut igjen for å ta bilder - men det ble ihvertfall noe til slutt :-D

Hva synes du om tordenvær?

OUTFIT: Denim Blazer

 • 06.06.2016 kl. 18:07

Bonjouuuurrr...ellernoe! Nå er jeg klar for å ta en liten power-nap på skulderen til Lars, haha! Denne dagen har vært veldig bra, bare veldig slitsom. Den siste 1,5 timen på jobb skreik ungene i ett sett og hodet mitt måtte rett og slett være alt for mange steder samtidig. Etter jobb dro jeg rett på eksamenskonsert til en av mine bestevenninner for å høre på henne synge. Utrolig moro og fint å høre på, selv om hodet mitt er helt dødt nå. I dag har broren min bursdag, så derfor blir det litt bestilling av mat og kake ikveld, noe som sikkert gjør mandagen litt lettere, haha - sunn start på uka!

Ettersom jeg dro gjennom byen i drammen fikk jeg kjøpt med meg en eyeliner fra monki. Da jeg skulle velge mellom den tynne og tjukke for noen uker siden, valgte jeg den tjukke. Nå har jeg derimot funnet ut at den er veldig vanskelig å jobbe med, så da satser vi på den som er litt tynnere, hehe :-D I tillegg fikk jeg også kjøpt solkrem, noe jeg fant ut er veldig lurt når man står ute i flere timer i barnehagen med stekende sol på kroppen. Så nå er jeg litt lettet over å ha kjøpt det jeg egentlig skulle kjøpe i helga - woho!

Hvordan har din start på mandagen vært?

MAY favorites

 • 03.06.2016 kl. 19:30

MoroccanOil Oil Treatment Limited
Denne håroljen gjør håret supermykt, glanskfullt og styrker håret. Absolutt verdt pengene!

Mineral Sapphire Loose Setting Powder
Brukt denne i kanskje 1,5år nå og jeg elsker den! Jevner ut sminken og gir en matte finish.

Victoria's Secret Passion Struck
Kroppsspray du kan påføre etter en dusj, et bad, eller når du vil. Duft av Fuji Apple og Vanilla Orchid.

Halskjede fra H&M - Klokke fra Glitter
Dette har også vært store favoritter denne måneden. Usikker på om de fortsatt finnes i butikk, men sjekk det gjerne ut!

Eyeshadow Magnet (Primer)
Denne har jeg også brukt leeenge. Hvis du bruker øyenskygge, så prøv denne! Kan garantere at øyenskyggen sitter hele dagen, i tillegg til at denne absolutt har en rimelig pris.

Marilyn Monroe Deksel
Trenger vel ikke si mer enn at dette er superprettyyy?

Har du noen av disse tingene? :-D

Proteinrikt Måltid

 • 02.06.2016 kl. 22:16

Omnomnomz *smask*, nå tenkte jeg å tipse dere om ett av mine favorittmåltider. Nå i varmen er det ikke alltid man har lyst på varmmat, så dette er absolutt noe man kan kose seg med som både er friskt, sunt og proteinrikt! Man kan gjøre så utrolig mye med cottage cheese. Personlig synes jeg ikke det er supergodt alene, men sammen med andre ting er det sykt godt!

COTTAGE CHEESE - BANAN - KIWI - HAVRE CRUNCH

Nå slapper jeg av etter en times joggetur, og venter på at Paradise-finalen skal starte, flere som er spente? Haha :-D Jeg fikk også nettopp svar på hvorfor jeg har hatt skikkelig søtsug denne uken, og aldri blir mett, nemlig mensen! Det kan faktisk også være svaret på hvorfor jeg har vært så trøtt denne uka... Åh så jeg elsker mensen altså...usj!

Liker du Cottage Cheese?

OUTFIT: Pink Blossom

 • 02.06.2016 kl. 17:16

Phjov, så varmt det plutselig har blitt! Ok, jeg vet vi nå har ventet på varmen i 100år, men nå som den plutselig er her klager vi på det og. Kroppen min blir så slapp i denne varmen - tror det har noe med at det kom så plutselig. Allikevel er det deilig å kunne slenge på seg sommerklærne og nå kunne glede seg til alt man kan gjøre på sommeren :-D Idag er planene å ta seg en joggetur, venter til litt senere så det blir litt kjøligere. Så i mellomtiden tenker jeg å få rydda litt, skifta sengetøy og slappe av litt foran TVen. Lars kommer til meg imorgen (endelig!!!), så nå prøver jeg bare å finne på ting så tida skal gå litt fortere, haha :-D

Nå begynner alt rundt å blomstre, sola skinner og jeg har skikkelig lyst til å dra å bade. Vet allikevel at vannet kommer til å være iskaldt, så vi får nok vente litt med det - også til jeg får tid. På lørdag er planene å dra på en treningsgreie (kvartalsutdanning) som jeg må på ettersom jeg er instruktør på Fresh Fitness. Etter dette skal Lars og jeg få sett Alice in Wonderland 1 og 2 på samme dag, og spise ute med familien min ettersom broren min har bursdag på mandag. Søndag blir forhåpentligvis enda morsommere hvor vi skal på tusenfryd igjen, woho :-D

Hva tenker du om sommervarmen som endelig har kommet?

15 ting jeg gleder meg til i sommer

 • 01.06.2016 kl. 21:47

IS - BADING - SAFTIG FRUKT - FERIE - HYTTETURER

KRISTIANSAND - PIKNIKER - TRENINGSTURER - SOMMERKLÆR - SOL

ROAD TRIPS - FLASH TATTOOS - FESTER - KØBENHAVN - KJÆRESTEKLISS

VÆRE MED VENNER - FRISKE FARGER - LANGE NETTER - VARME - FILMKVELDER

Hva er det dere gleder dere til i sommer? :-D

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no