hits

Mine 8 siste innkjøp

 • 29.06.2017 kl. 19:08

Heihei og god torsdagskveld! Én dag til sommerferie for meg nå, herregud så deilig, og på søndag drar jeg til London! :-D Gleder meg supermye, og i en liten stund nå har jeg prøvd å spare opp litt penger til shopping der nede, men lille meg har ikke klart det 100%. Litt har jeg hvertfall begrenset meg, selv om vi her kan se de siste innkjøpene jeg har gjort fra nelly.com og reebok.com. Klærne jeg kjøpte på reebok var på salg for litt siden og var ikke så dyre som de er nå til full pris. Et par av tightsene kostet bokstavelig talt 30kr (alt ble tilsammen rundt 150kr)! I tillegg får jeg rabatt på alt fordi jeg er instruktør på Fresh Fitness, altså herregud det klager jeg hvertfall ikke på - de har jo så mye fint! Tightsene (uten om den grå) var forresten litt store i størrelsen, så hvis du skal kjøpe dem ville jeg gått ned en størrelse. Innkjøpene jeg har gjort på Nelly nå er virkelig noen nye favoritter hos meg, iiik!

- reklame -

VELVET CROSS STRAP BODY * 299kr 149kr

MIX&MATCH PUSH UP BRA 149kr  -  BRAZILIAN BIKINI PANTY 99kr

FANCY FLORAL BOMBER * 499kr 249kr

REEBOK STONE WASH MUSCLE TANK 329kr

REEBOK WORKOUT READY SMOKE PRINT LEGGING 449kr

ELEMENTS MARBLE LEGGING 349kr

HIGH RISE LUX BOLD LEGGING 599kr

Likte du noe av dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Den siste SKAM-episoden

 • 27.06.2017 kl. 21:39

Akkurat nå sitter jeg med en litt tom følelse inni meg egentlig... Akkurat den følelsen man får når en serie er ferdig; vedder på at alle her har hatt den følelsen, haha! Den siste episoden av SKAM, dere. SKAM er jo en serie som har tatt helt av, og uansett om du har sett den eller ikke har du sikkert hørt og lest enormt mye om den. Jeg har egentlig hatt veldig delte meninger om serien hele veien, da jeg synes den er veldig fin og spennende til tider, mens på den andre siden har det til tider gått litt tregt. Uansett er alle fire sesongene ferdig nå, og hvor trist er ikke det!?


Bildeadresse her

Noen synes sikkert jeg er patetisk for å skrive et innlegg om SKAM, men det er faktisk ganske sykt hvor mange som har blitt påvirket av denne serien, og hvor mange den har hjulpet og inspirert. Jeg kan ikke si at jeg har blitt ekstremt inspirert av serien, men noen bra tips og underholdende øyeblikk har de absolutt klart å skape. Det jeg synes er så bra og annerledes med denne serien er at det er mye som faktisk kunne skjedd i virkeligheten, ovenfor mange andre serier hvor alt er "ting som kun skjer i film". Skuespillerne er også innmari dyktige og jeg tror flere har kjent seg igjen i ulike situasjoner i serien. Spesielt er jeg veldig glad for at de laget en normalitet rundt legning og at de har laget en serie som faktisk folk i alle aldre kan se på og kjenne seg igjen i.


Bildeadresse her

Siste episoden av SKAM var egentlig ganske grei. Jeg synes det var veldig spennende å få noen små innblikk i de andre karakterene sine liv, selv om det var veldig lite. Den ene timen gikk ekstremt fort, og selv om jeg gjerne skulle ønsket at det skjedde noe mer, synes jeg det er bra at de lager en serie og en slutt som faktisk gjenspeiler seg i virkeligheten, og gjør at vi som seere kan sitte til slutt med litt ulike tanker. Det er absolutt ikke en typisk serie (selv om ikke alt der er noe som skjer hver dag), og hvor smart er det vel ikke å skape det litt annerledes slik at de kan bygge opp frustrasjon, glede, sorg og få folk til å diskutere seg i mellom? Jeg satt ihvertfall med en tåre i øyekroken da serien var ferdig (selv om det ikke skal mye til, haha!).

Har du sett SKAM? Hva synes du?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#skam #serie

SANKTHANSFEST

 • 26.06.2017 kl. 16:00

Hei'ho og god mandag! Opp klokka fem og på jobb klokka sju, det var en fin start på uka (#ironi). Da jeg kom hjem slang jeg meg ned på sofaen og her har jeg blitt siden. Lars ble hos meg til i dag så akkurat nå sitter jeg og blogger mens han gamer. Egentlig skulle vi møte et par venninner på Starbucks, men ettersom jeg var så trøtt at jeg nesten ikke visste hvor jeg var måtte jeg bare komme meg hjem for å slappe av. Jeg klarer bare ikke å ha energi til tusen etter å ha vært oppe så tidlig og vært fem timer med barna på jobb. Nå skal det sies at jeg faktisk også spilte litt fotball på jobb og det er bare å understreke at jeg er elendig i fotball, jeg blir faktisk slått av 1. og 2.klassinger, haha! Jaja, man kan virkelig ikke annet enn å le av det :-D

Her er noen bilder fra lørdagens fest som var like herlig som alltid. Vi var 17 stykker som var samlet hos meg, med en bøtte punsj, pizza og god stemning. Dessverre var det litt kaldt så vi kunne ikke sitte ute hele kvelden, på tross av at det var sankthans. Et par av gutta ovenfor hadde også mekka sammen en vannmelon-punsj! Dere har kanskje sett de videoene på facebook hvor de tar ut innholdet av en hel vannmelon, setter inn en tappekran, gjør om vannmelonen til juice og tilsetter alkohol? Ja, nettopp en sånn en! Skulle ønske jeg tenkte på å ta bilde før det var tomt, for det var faktisk veldig kult :-D

Da alle hadde gått for kvelden, vi hadde vært ute på tur og klokka var litt over tre ble jeg helt satt ut over hvor grusomt det så ut både inne og ute, men sånn er det vel etter hver fest? Potetgull overalt på gulvet, bokser og flasker overalt, seigt gulv og pizzaesker litt sånn spredt rundt. Da jeg våkna dagen derpå kjente jeg det virkelig i hodet, men et par timer senere var jeg i ganske bra form. Heldige meg som aldri blir fyllesjuk, hehe! I tillegg hadde pappa allerede ryddet ute for oss da det var fare for regn - koselig og deilig å slippe å rydde der også.

Hva gjorde dere på sanktshans i år? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Date Night

 • 25.06.2017 kl. 17:00

Good dag alle sammen, og tusen takk for alle gratulasjoner jeg har fått for fagbrevet de siste dagene! Det er så koselig :-D Nå sitter jeg og slapper av max med Lars og to venner etter gårsdagens sankthansfest! Kan vel ikke legge skjul på at det er deilig å bare slappe helt av innimellom, men i dag er jeg faktisk mye mer gira på å gå en tur eller røre litt på meg. Kanskje litt senere, uh? Gårsdagen var virkelig kjempemorsom, og selv om både huset og verandaen så helt bomba ut etterpå var det virkelig verdt det!


På fredag var jeg og Lars ute og spiste på Pigen i Drammen for å feire fagbrevet mitt og fordi vi var ute og spiste sammen på akkurat samme dato i fjor. Så. Sykt. Digg. Mat! Haha, han bestilte ndrefilet (noe som ikke er helt min smak), mens jeg bestilte meg en gourmetburger. Namnam! Bare jeg som nesten alltid faller på burger uansett hvilken restaurant jeg er på? Koselig var det hverfall, og endelig fikk jeg brukt disse råkule skoene mine som jeg kjøpte for over 1,5år siden, men kun har blitt brukt én gang. Hehe...unødvendig kjøp sa du? Næh, jeg angrer fortsatt ikke ett sekund!

Hva har dere gjort i helga? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #trend #jeffreycampbell #spike #sko #shoes

JEG HAR BESTÅTT!

 • 23.06.2017 kl. 16:55

Hei alle sammen! Bekager at jeg har vært borte helt siden mandag, men det har altså skjedd noe hele tiden denne uka! På tirsdag dro jeg til Asker etter jobb og var der med Lars samtidig som vi var ute og spiste med noen venner. Derfor var jeg ikke hjemme igjen før rundt halv tolv og da sier det seg selv at jeg gikk å la meg. På onsdag var det siste skoledag med barna på barneskolen og like etter jobb var det duket for sommerfest med de ansatte på skolen. Veldig koselig og innmari trist å si hadet! En fin siste-kveld hadde jeg ihvertfall :-) I går hadde jeg første dag av fagprøven min, og etter det la jeg meg rett ned på sofaen, og der ble jeg i litt over to timer, haha! Oppgaven i går gikk ut på å lage tre aktiviteter, en dagsplan til SFO og en oppgave til, så altså tilsammen fem oppgaver. Jeg var veldig fornøyd med oppgavene jeg hadde laget og gledet meg faktisk til i dag hvor det var tid for å gjennomføre aktivitetene jeg hadde planlagt, i tillegg til å følge dagsplanen. Dagen gikk supert og jeg hadde en veldig god følelse, så da kan jeg bare si at jeg bestod fagprøven! Woho, da er jeg offisielt barne- og ungdomsarbeider (selv om jeg ikke vil jobbe med dette akkurat her og nå, haha!). For en deilig følelse å være ferdig hvertfall, da kan jeg huke av det på lista over ting å gjøre :-D

I dag er det sanktshansaften og selv om været ikke er på topp i dag skal jeg og Lars ut å spise i Drammen ettersom vi gjorde det ifjor også (making some traditions, haha!). Men først er det endelig tid for trening igjen! Som jeg sa har uka gått i ett, og jeg har ikke hatt tid til å trene uten om på mandag. Fysøren så godt det skal bli å bevege kroppen og løfte litt vekter igjen :-D I morgen skal jeg ha fest med masse fine folk, så det gleder jeg meg også masse til!
GOD HELG :-D

Hva er dine planer for helga?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Supergode tunfiskkaker på 10minutter!

 • 19.06.2017 kl. 21:40

God kveld alle sammen! I dag fikk jeg endelig testet noe jeg har tenkt på et par uker nå, nemlig tunfiskkaker. Om du ikke liker tunfisk er dette naturligvis ingenting for deg, men for meg som synes det er ganske greit var det veldig godt med en liten vri - spesielt med det rette tilbehøret! I dag lagde jeg det sammen med søtpotetbåter, i tillegg til kesam og ketchup, herregud så godt :-D Dette er også proteinrikt og med søtpotet får du i deg alle de tre energigivende næringsstoffene vi trenger: karbohydrater, proteiner og fett, i tillegg til mange andre viktige næringsstoffer.

TUNFISKKAKER (2stk):
1 boks tunfisk i vann (60g tunfisk)  -  2 egg  -  litt mel  -  valgfritt krydder (jeg brukte: aromat, grillkrydder, gressløk, timian)

Stek i en stekepanne med smør/olje og form de slik du vil. Det kan være litt rennende, noe som gjør det vanskelig å forme dem, men følg med underveis.

SØTPOTETBÅTER:
Oppskrift HER.

EKSTRA:
1,5ts mager kesam blandet med valgfritt krydder (jeg brukte aromat og grillkrydder)/ketchup

Kommer du til å teste dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#oppskrift #mat #food #recipe #tunfisk #tuna #protein #proteinrikt #egg #sunt #sunn #kosthold #søtpotet #søtpotetbåter #tunfiskkaker

En uforglemmelig sommerfest!

 • 18.06.2017 kl. 15:01

Heisann, hvordan er søndagsformen deres idag? Min er overraskende fin etter en fantastisk sommerfest i går. Som jeg nevnte tidligere så skulle jeg på sommerfest med de ansatte på SFO i går og herregud for en fin dag! I tillegg til sommerfest feiret vi meg som blir 20 år i september, og ei annen som blir 40 i august, så derfor ble det satt litt ekstra stas på oss. Vi visste ingenting om hvor eller hva vi skulle, så det gjorde det litt ekstra spennende for alle sammen. Vi møtte først opp utenfor SFO klokka tre hvor jeg og hun andre fikk tildelt en gul t-skjorte med navnet og alderen vår på, denne kule maska som jeg har på ovenfor, i tillegg til en badehette og et par tøfler. Dette fikk vi beskjed om å ta på oss med en gang, så man kan trygt si at folk rundt la merke til oss.

Etter en halvtime ble alle hentet av en taxi, uten om vi to jubilantene som måtte bli stående igjen og vente på egen transport. Et par minutter senere kom en gammel bil (tydeligvis fra 1966) og hentet oss, noe som var perfekt med tanke på at jeg digger gamle biler! I bilen fikk vi servert litt drikke og ble kjørt til Hokksund til ei av de ansatte på SFO. Da vi kom fikk vi servert en liten velkomstdrink, litt pizza og kaker, i tillegg til to store bøtter med punsj - og dere: den var farlig god, haha! Gjett hva jeg skal lage neste helg når jeg skal ha fest :-D Etterhvert fikk jeg også en superfin gave som dere ser på bildet under. Jeg har faktisk lenge tenkt på at jeg må kjøpe meg et lite gullsmykke med tanke på at jeg bare har sølv, og endelig fikk jeg faktisk dette!

Litt senere på kvelden skulle vi nok en gang videre og fikk beskjed om at vi måtte gå et lite stykke. På veien fikk jeg og hun andre jubilanten en lapp hver hvor det stod "Kveldens utfordring: 1. Spørre bandet om å få være kordame i en sang eller 2. By opp og danse med minst 2 mannlige partnere. PS: Premie!", så jeg tror vi begge ble rimelig stressa. Jeg hadde først bestemte meg for nummer én, men utover kvelden var nummer to mye lettere, og jeg fikk overraskende nok denne gokjent og fikk en liten pose med noen småpremier. Storfornøyd ble jeg hvertfall, og jeg stooorkoste meg hele dagen! For en fantastisk gjeng :-D

Hva gjorde dere i går?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Min nye regnjakke!

 • 16.06.2017 kl. 19:30

Heisann alle sammen! Da var det visst fredag igjen og jeg må innrømme at jeg ikke hadde verdens største fredagsfølelse før i dag, men nå som jeg har hatt min faste fredagstreningstime med mine fantastiske medlemmer så begynner helgefølelsen å smuge seg innpå! Denne helga har jeg litt planer som vanlig. I morgen skal jeg på sommerfest med de ansatte på SFO, noe jeg satser på at blir superkoselig. Ingen (uten om de som har planlagt det) aner hva eller hvor vi skal. Eneste beskjeden vi har fått er å møte opp klokka tre og at vi da skal bli hentet av taxi, og at henting hjemover igjen er bestilt ved midnatt, så det blir en ganske lang dag! På søndag skal jeg endelig møte Lars igjen etter to uker, og denne helga flytter han også hjem for godt, så jeg gleder meg masse :-D

Sjekk denne flotte regnjakka fra Bik Bok a' dere! I utgangspunktet kjøpte jeg den for det første fordi jeg trengte en regnjakke, men også fordi vi skulle på sommerfest ute for et par uker siden hvor det var meldt regn og jeg derfor tenkte å se litt fresh ut med en fin regnjakke. Denne fantes i flere farger, blant annet min yndlingsfarge: gul, men den rød falt faktisk mer i smak for min del! Den kan kjøpes HER.

Hva synes du om regnjakka? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Verdens fineste kopp!

 • 15.06.2017 kl. 20:53

Hei'ooo og god torsdagskveld dere! En god torsdag har det vel forsåvidt vært, hvis vi ser bort i fra bussjåføren som mest sannsynlig har til hobby å irritere. Haha, neida, men arg, rekk opp hånda de som ikke har villet slå ned en som jobber i et yrke hvor man skal yte god service??? Fysøren så frustrerende, respektløs og lite serviceinnstilt det går an å bli. For å ikke bare snakke dårlig skal det sies at han også smilte til de som kom på bussen og både sa "Hei!" og "Hadet!". Uansett, sjekk hva pappa plutselig la ned på bordet til meg i dag; den nyeste mummikoppen! "Enda flere mummikopper?" sier nok de som kjenner meg og har lest bloggen min lenge, men sånn er det å være samler.

Denne koppen er ganske spesiell, da dette er et design Tove Jansson (forfatter av mummidalen) faktisk har malt selv. Hun var også maler og i 2017 åpner det tydeligvis et museum hvor maleriene hennes henger. Nå er jeg ganske lite interessert i kunst, men når jeg ser bildet på denne koppen blir jeg veldig nysgjerrig! Se så nydelig da, og de flotte fargene, er det mulig? :-D Hvis du vil, kan du se oversikt over alle mummikoppene som finnes HER.

Hva synes du om koppen? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

20 Wanties from Nelly.com

 • 13.06.2017 kl. 21:22

Hei igjen kjære lesere, og herlighet dere aner ikke hvor mye jeg har lyst til å shoppe for tiden. Jeg prøver virkelig å spare penger frem mot sommerferien, men det er søren meg ikke lett når det er fristelser rundt hvert hjørnet på nettet. Jeg kan vel ikke legge skjul på at jeg selvfølgelig titter litt etter nye ting også, men det er jo umulig å unngå. Spesielt når nelly.com nylig kom ut med nytt salg, og lysten etter å kjøpe nye treningsklær er stor. Sommeren er jo også her noe som vil si at man gjerne vil kjøpe nye bikinier, nye kjoler og litt sommerlige topper, samtidig som lysten min etter nye sko også er stor nå. Trenger jeg det? NEI! Vil jeg ha det? JA! Haha, shoppesyken, noen som kjenner seg igjen?

-  REKLAME  -

1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19  -  20
Klikk på tallene ovenfor for å komme til din favoritt!

Hvilke var dine favoritter? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Monday Outfit

 • 12.06.2017 kl. 20:12

SONY DSC

Good kveld alle sammen! Ok, det er faktisk veldig rart å si god kveld når det er lyst ute, men(!) jeg skal overhodet ikke klage, herregud så deilig det er :-D Nå har jeg nettopp kommet hjem fra to timers trening og jeg kjenner meg nesten uvel etter å ha gønna på! Haha, men det er sånn jeg liker det innimellom. Noen liker å kjøre på og kjenne på følelsen av å presse kroppen, mens andre hater det, og det er helt ok! Mandagen min har stort sett vært veldig bra og både sola, temperaturen og det faktum at det snart er sommerferie og mye å glede seg til gjør humøret mitt bedre :-)

Denne veska bruker jeg virkelig alt for lite. Den ble kjøpt på TopShop i Danmark for sikkert 4 år siden, og som dere ser er den ikke særlig slitt ennå. Med tanke på alle veskene jeg har er det søren meg ikke lett å bruke alle (på tide med shoppestopp sa du? Haha!). Man bruker som regel litt penger på hobbyer man har, og sånn er det jo bare. Så lenge man ikke blir helt bortskjemt, selvopptatt eller sta på at man skal ha alt, så syns jeg det er helt greit, eller hva?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan har din mandag vært? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Dette gjorde jeg for 1 år siden!

 • 11.06.2017 kl. 14:35

God dag alle sammen og god søndag! I dag er det faktisk 11.juni og det er nesten litt skummelt å si, men vi er snart halvveis i denne måneden også. Jeg har ikke noe i mot at sommeren kommer nærmere og nærmere, men at tiden går fort - det har jeg noe i mot! Haha, jaja, i dag ble planene endret fra å dra på innebadet med ei venninne til å møte to venninner istedenfor, på grunn av været. Så nå har jeg fått ryddet litt, tatt meg en dusj og skal slappe av litt med serie før jeg tar turen ned til venninna mi. Senere i kveld skal jeg også være så flink at jeg skal øvelseskjøre, hehe! Se flere antrekksbilder HER.

Så, over til overskriften; jeg kom plutselig til å tenke på "Hm, hva gjorde akkurat på denne datoen i fjor?", en tanke som faktisk ofte slår meg. Uansett fant jeg ut at det faktisk akkurat er ett år siden jeg var på en fantastisk sommerfest, samme sted som jeg var forrige fredag! Ganske utrolig at det allerede er ett år siden, men sant. Jeg husker at jeg følte meg superfin den dagen, hvor jeg og et par venninner (samme som jeg skal møte etterpå faktisk) først kjørte til festen i bil uten tak mens sola skinte over oss. Da vi kom frem var det ganske rolig stemning i starten, hvor jeg også fikk tatt mitt første bad det året i vannet. Utover kvelden ble stemningen bare bedre og bedre og jeg storkoste meg!

I fjor var vi også veldig heldig med været på denne sommerfesten, ovenfor forrige helg da det var overskyet og regnet. De fleste ristet på hodet over min trang til å pynte meg selv om denne festen fant sted ute, men haha, sånn er jeg! Flere av oss fikk nok av alkohol i blodet, men jeg husker det som er supermorsom kveld med mange koselige samtaler og flere minnerike, morsomme bilder, haha :-D

Se flere bilder fra festen HER.

Jeg vet ikke om dere legger merke til det, men jeg legger hvertfall merke til hvor mye sminken min har utviklet seg! Det er faktisk utrolig morsomt å se, selv om det ikke var så aller verst på denne tiden heller. Man forandrer seg og finner plutselig ut nye ting i sminkeverden, noe som for en som interesserer seg for det er veldig moro! Dette er også noe av det som er veldig spennende med at jeg tar så mye bilder. Altså at jeg kan se tilbake på hva som forandrer seg og hva jeg gjorde for akkurat ett år siden.

Vet du hva du gjorde for ett år siden?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

TUSENFRYD

 • 10.06.2017 kl. 18:55

Ahyeees, for en frydfull lørdag dere! Jadda, i dag var det jammen med på tide med en tur til tusenfryd igjen, og som vanlig; like morsomt som alltid! Vi var en gjeng på seks stykker som dro innover, og jeg tror ikke jeg var helt alene om å glede meg som en liten unge, hihi. Like stas som alltid. Jeg elsker den farten, spenningen og magesuget man får, samtidig som jeg blir livredd når jeg setter meg ned i karusellen. Når den er over er det derimot veldig trist, haha!

THE GANG↑↑↑↑

I dag var det (heldigvis) faktisk ikke så mange på tusenfryd ettersom været var veldig usikkert. Jeg dro med meg den nye, røde regnjakka mi (med matchende converse, haha!) og var forberedt. Heldigvis ble det ikke noe regn, men våte ble vi garantert i den nye attraksjonen "Ragnarok". Vi tok den to ganger og første gang var ingen av oss så veldig utsatt, men på andre turen var det flere som ble klissvåre, haha! Huff, ja da var jeg glad jeg hadde på meg regnjakka med hetta over hodet. Uansett er vi jo vanntette heldigvis!

Pizza må til på en tur til tusenfryd - spesielt når pizzaen der er sååå god. Herregud, det smakte virkelig helt fantastisk med pizza etter litt karuseller og venting. Jeg tror alle kastet seg over pizzaen med en gang den ble satt på bordet (selv jeg som også tok frem kameraet; multitasking).

Nå er jeg ganske så utslitt etter en dag på tusenfryd, mye skriking og innmari mye latter! Jeg tror jeg nesten har smilt og moret meg konstant i flere timer nå, og det er sååå koselig :-D Nå skal jeg rett og slett slenge meg ned på sofaen, fjerne sminken og kose meg resten av kvelden, og jeg kan forsikre dere om at det er noe som veldig sjeldent skjer på en lørdagskveld for meg, haha!

Liker du tusenfryd? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

PINK BOMBER JACKET

 • 09.06.2017 kl. 19:36


FREEEDAG WIII! Jeg tenkte jeg nå kunne starte innlegget med noe annet enn "Heisann", "Hallo", "God kveld" eller "Hei", så derfor ble det et hurrarop for helga som endelig er her igjen :-D Nå begynner jeg virkelig å kjenne på at det er kort tid igjen til sommerferie og jeg har så mye å glede meg til fremover! Denne helga skal jeg til tusenfryd og forhåpentligvis på drammensbadet med ei venninne, noe jeg satser på at blir like moro som det er hver sommer. Neste helg skal jeg på sommerfest med de ansatte på SFO, i tillegg til at Lars flytter hjem igjen for godt, noe som betyr at vi bor mye nærmere hverandre! Om to uker skal jeg endelig ha fagprøven og forhåpentligvis få fagbrevet i boks, etterfulgt av fest helga etter, åh som jeg gleder meg :-D Uka etter det igjen, altså om tre uker er det faktisk SOMMFERIE(!!!), og da reiser jeg rett til London (for første gang) med venninner i tre netter. Sommerferien blir også fylt med mye annet moro!

Så, over til overskriften; sjekk ut denne råkule knæsjrosa bomber jacket'en. Den er ikke like "stor" eller "bomber" som de fleste andre Bomber Jackets, ettersom den er litt tynnere i stoffet. Allikevel er den både kul og fin på samme tid ut ifra hvordan du styler den. Det er sikkert ikke alle som er superglad i knæsjrosa, men for min del er jeg veldigveldig glad i den! Denne ble kjøpt på na-kd.com for litt siden er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Hva synes du om jakka? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Fem frokosttips på 10-30 minutter!

 • 08.06.2017 kl. 20:38

Nå blir det visst mye mat på bloggen her, men jaja, hvem elsker vel ikke mat? Jeg er en av de personene som elsker frokost, ovenfor mange andre som brekker seg av det. Dessverre har jeg aldri tid til å lage en skikkelig god frokost uten om i helgene, så derfor tar jeg meg alltid smoothie som jeg har laget kvelden før. Her kommer derimot oppskrift på fem alternativer til frokost som du selv kan lage! Evt. passer disse perfekt til lunsj, kvelds og til og med middag :-D


BÆRBOMBE-SMOOTHIE
Denne drikkes hvertfall et par ganger i uka til frokost, sååå god!


HAVREMELSGRØT PÅ 5 MINUTTER!
På bildet ovenfor har jeg toppet denne med sukker og kanel, men denne er nokså god med frisk frukt, kún kanel eller litt syltetøy :-D Smaker superdigg!


AVOCADO & EGG
Dette smakte jeg i perioden hvor jeg prøvde å like avocado, og det funket dessverre ganske dårlig. Derimot til dere som liker det er dette sikkert helt perfekt! Man kan selvfølgelig også bruke knekkebrød :-)


PROTEINRUNDSTYKKER MED COTTAGE CHEESE
Ohyes, sooo good! Disse trenger nesten ikke pålegg engang da de smaker supergodt uten noen ting med cottage cheese'n som allerede er inni!

Image and video hosting by TinyPic
BANANPANNEKAKER
Selvfølgelig, min personlige favoritt. Disse er faktisk nesten like gode, eller like gode som vanlige pannekaker. Bananen gjør de søte, samtidig som du blir veldig luftige og kan toppen med hva enn man selv vil :-D

Kommer du til å prøve noe av det ovenfor?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mat #food #frokost #breakfast #havremelsgrøt #pannekaker #avocado #egg #smoothie #protein #sunt #sunn #kosthold #tips #frokosttips #bananpannekaker

Verdens beste sjokoladekake!

 • 07.06.2017 kl. 22:04

Heihei! I dag tenkte jeg å dele en skikkelig sukkerbombe med dere, nemlig verdens beste langpannesjokoladekake :-D Denne har jeg vokst opp med og er faktisk fra "Norsk Ukeblad" i en liten bok med masse ulike sjokoladekaker. Den ser ihvertfall ganske gammel ut, og vi kan vel alle være enige i at eldre oppskrifter ofte smaker bedre? Haha, jeg vet ikke, men "bestemors sjokoladekake" høres mye bedre ut enn "ny sjokoladekake", haha - er det bare meg? Denne oppskriften er ihvertfall veldig god og holder til mange personer. Bildene ble litt kornere og gule, men sånn blir det uten naturlig lys, haha :-D

OBSOBS SUKKERBOMBE, haha :-D

LANGPANNE SJOKOLADEKAKE:
3 egg
4,5dl sukker
3ts bakepulver
3ts vaniljepulver
4ss kakao
6,5dl hvetemel
2,5dl melk
225g smeltet smør

Pisk eggedosis av egg og sukker. Ha i det øvrige vekselvis. Hell røren i en langpanne med bakepapir og stek kaken ved 200 grader i ca. 30min.

GLASUR:
400g melis
5ts vaniljesukker
10ss smør
4ss kakao
8ss sterk kaffe

Bland alt sammen og føl deg frem til tykkelsen på glasuren. Hell glasuren over kaken mens den ennå er lunken. Dryss over ønsket pynt.

Liker du sjokoladekake? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Weekend Outfit

 • 06.06.2017 kl. 20:23

Hallooo! Nå kan jeg endelig puste litt ut, oppdatere dere og kjenne lukten av sjokoladekake strømme rundt i huset. Broren min har nemlig bursdag i dag, og da må vi ha vår faste sjokoladekake. Jeg skal innrømme at jeg ikke startet dagen med den aller beste holdningen da jeg av en eller annen grunn bare var innmari gretten. Heldigvis ble dagen bedre da jeg kom i gang på jobb og fikk gjort om humøret mitt! Rett etter jobb dro jeg på Fresh Fitness for å trene et par timer; skuldre, rygg, mage og én time BodyStep - kan ikke klage da, eller hva? Nå skal jeg snart gomle i meg burger og pommes frites (også på grunn av broren min sin bursdag) og få litt tid til serier i kveld!

Denne langhelga var virkelig innholdsrik og morsom, men fysøren så fort den har gått! På fredag var jeg som nevnt tidligere på sommerfest, noe som var veldig moro og varte fra seks om kvelden til fire om natta, hvis vi ser bort i fra at vi sov i telt og våknet sammen dagen etterpå i tillegg. Lørdagen fløy forbi da jeg tok toget til Gjøvik, sov et par timer med Lars, dusjet, spiste kebab og slappet maks av. På søndag var jeg og Lars på date da det var min siste tur til Gjøvik, hvor vi først spiste god mat på Big Horn etterfulgt av å se Pirates of the Caribbean 5 på kino - for dere som lurer så var den faktisk ganske bra! Gårsdagen gikk rett og slett til å se på Lars øve til eksamen, slappe av og komme seg hjem igjen fra Gjøvik, hehe :-)

Hvordan var din pinsehelg? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#antrekk #outfit #ootf #mote #fashion

Min nye favorittklokke!

 • 05.06.2017 kl. 20:19

- SPONSET PRODUKT -

God kveld alle sammen! Da var snart den siste langhelga for denne gang overstått, dessverre, men nå kan man faktisk begynne å se frem til sommerferien(!!!) Yes, jeg kan nesten ikke vente med lange kvelder, londontur, hytteturer, stockholm med Lars og alt som sommeren bringer med seg, og jeg er ganske sikker på at jeg ikke er alene om det, hehe! På fredag fikk jeg denne superfine klokka fra klokker.no, og herregud se så fin! De har så innmari mye bra utvalg, for å ikke snakke om hvor mange ulike merker de har tilgjengelig - og da snakker vi både klokker til dame, herre og barn, i tillegg til smykker.

Alle som kjenner meg vet at jeg er en storfan av både klokker, smykker og generelt tilbehør, så denne klokka kommer virkelig godt med i samlingen min. Denne klokka er fra Carrie Taylor og jeg kan ikke legge skjul på at Carrie Taylor klokker er en av mine favoritter for tiden, da flere av designene passer veldig godt til meg, er elegante, enkle og har et utvalg som kan passe til enhver anledning. Denne klokka kan kjøpes til 699,- hos klokker.no HER.

Hva synes du om klokken? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Jordbærsmoothie

 • 04.06.2017 kl. 15:59

Heihei alle sammen! Nå var det faktisk like før jeg skrev "God lørdag alle sammen!". Gårsdagen ble veldig annerledes for min del og ettersom jeg vet at det også er fri i morgen har jeg veldig lørdagsstemning i dag. I tillegg skal jeg og Lars ut å spise etterpå, etterfulgt av kino, så lørdagsstemningen er helt klart på plass - selv om det er søndag, haha! Uka som var prøvde jeg meg nok en gang på en ny smoothieoppskrift, og denne ble også innmari god. Det som er så genialt med smoothie er at man kan mikse og trikse med det meste av frukt og det ender som regel opp veldig bra så lenge man bruker fornuften litt!

DETTE TRENGER DU:
1 banan  ♥  1/4 mango  ♥  2 cups med jordbær  ♥  litt bringebær (valgfritt)  ♥  2ss kesam  ♥  2dl melk

SLIK GJØR DU:
Miks alt i en blender. Legg det flytende i bunn slik at alt blendes enklere sammen. Hvis du også har en dårlig blender kan du la frukten tine i kjøleskapet slik at blenderen slipper å knuse fryst frukt om du bruker dette.

Skal du prøve denne? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Sommerfest 2017

 • 03.06.2017 kl. 14:29


God dag alle sammen! Eller, om den er god kan vel diskuteres, haha! I dag tidlig våknet jeg nemlig i telt etter gårsdagens utefest. Kaldt og hardt er nok de to ordene som beskriver disse timene med søvn best. Nå sitter jeg på toget til Gjøvik og jeg kan virkelig ikke vente med å komme meg av toget, opp til Lars, ta en dusj og slappe av! Jeg føler meg helt grusom med sminken som sitter på fra i går, bustete hår og for å ikke snakke om hvor utslitt jeg er med tanke på at vi ikke la oss før fire i natt, og stod opp rundt ti. Jaja, en fantastisk kveld var det hvertfall, og ekstra godt skal det bli å sove i en ordentlig seng i natt!

Festen hadde vi på jordet til bestevenninna mi, Katrine, der hestene deres beiter. Ettersom de ikke har blitt sluppet ut ennå kunne vi ha fest der på noen betingelser, og selv om vi måtte gå i 5-10min (noe som forresten er mer enn nok med tanke på hvor mye vi hadde med oss) fra bilen for å komme oss til feststedet, var det absolutt verdt det! Litt vanskeligere er det om man må skikkelig på do, nekter å gjøre fra seg i naturen og må forte seg over jordet for å komme seg til huset for å gå på do, haha, det skjedde nemlig et par ganger.Festen startet ganske så rolig med å sette opp telt (noe jeg holdt meg langt unna for sikkerhetsskyld, hehe...), prate litt og høre på musikk. Etterhvert som det kom flere og klokka ble litt mer steg stemningen noen hakk og jeg synes hvertfall det var en superkoselig kveld! Årets første "bad" fikk jeg også tatt... det vil si tilsammen rundt fem sekunder med vannet opp til halsen, haha! Altså, nei, fysøren, det var alt for kaldt, selv om vi også hadde noen gutter som bare hoppet rett ut i. Været var heller ikke på topp i går da det nesten regnet hele kvelden og gradestokken stod på 8-10 grader. Skulle gjerne hatt litt bedre vær på årets første utefest. Håper på bedre hell neste gang!

Jeg kan vel innrømme at jeg er litt usikker på om jeg husker alt fra i går, men jeg vet garantert at det var en bra kveld, hehe! Vi hadde en presenning å sitte under i tillegg til et partytelt så vi holdt oss heldigvis stort sett tørre alle sammen. Til sammen var vi 10 stykker som sov i telt rundt om kring på plassen og det var veldig delte meninger på om dette var morsomt eller ikke, haha! Altså, joda, jeg kan innrømme at det er litt koselig å våkne opp i telt og komme rett ut i naturen, men på den andre siden er jeg virkelig ikke en villmarksperson, og dette med telt er jeg ikke akkurat storfan av. Vi hadde derimot en annen som kom hoppende ut av teltet, blid og fornøyd og hadde sovet som en stein. Hunden, Daisy, virket også veldig fornøyd, haha, hun var sååå søt!

Hva gjorde dere i går? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Bildene som ikke kom på bloggen #4

 • 01.06.2017 kl. 19:56

ROCK'N ROOLL!!! Haha, nei... nei... Ok dere, som den selvdiggeren jeg er (haha, neida, joda) tar jeg massevis av bilder til bloggen! Det er selvfølgelig ikke alltid det går 100% som planlagt og da ender det ofte opp med litt uheldige bilder som ikke bli publisert. Så her har jeg samlet noen av mine siste gullkorn hvor jeg enten har gjort meg til eller bildene har blitt tatt akkurat i det rette øyeblikket. La oss sette i gang!


HAHA, jeg ler meg igjel av bildet ovenfor til venstre!!! Ser skikkelig prippen og overlegen ut!


"Også kan du ta bildet når jeg gjør sånn?"  //  "Høhøhøh!..."


Jeg aner faktisk ikke hva som skjedde her, men om jeg husker rett tror jeg skoen satte seg fast da jeg skulle sette den på benken.


FAAABULOUS!

Har du også noen morsomme bilder i kamerarullen?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no