hits

SuMmEr InSPiRaTiOn

 • 31.07.2014 kl. 20:21

Da er det like før jeg og familien drar til en slags hytte vi har. Det er et hus som familien har arvet etter oldemoren min, som vi pleier å ta en tur til i sommerferien. Veldig koselig, men litt kjedelig i lengden. Heldigvis skal vi finne på masse, samtidig som det er deilig å komme seg bort fra byen. Følte jeg trengte litt inspirasjon, så jeg kikket litt rundt på weheartit, der jeg selvfølgelig fant masse fine bilder. Derfor tenkte jeg å dele det med dere, slik at dere også kanskje kunne få litt inspirasjon!

Hva syntes dere om inspirasjonen? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #kosthold #trening #mat #frukt #skjønnhet #beauty #inspirasjon #inspo #summer #sommerferie

Følg meg på facebook!

 • 31.07.2014 kl. 16:13

Hei dere! :) Jeg tenkte bare å nevne for dere at jeg har en facebookside som du kan følge meg på HER, hvis du liker bloggen min. Her oppdaterer jeg noen ganger når jeg har lagt ut nye innlegg, slik at det blir lettere å følge med. Samtidig hadde jeg også satt utrolig stor pris på hvis dere likte siden! :)


Har dere likt den?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #facebook #facebookside #mat #oppskrift

TODAY'S OUTFIT // Peach & Aztec

 • 30.07.2014 kl. 16:37

//   Topp fra Bik Bok   //   Skjørt fra H&M   //   Veske fra Monki   //  

Heihei!! :D Nå skal snart jeg og familien en tur til tønsberg for å kikke litt og spise. Har ikke vært i tønsberg på flere år, så husker ikke veldig mye av hvordan det ser ut der, uten om at det er veldig fint der! Bestevenninna mi, Ida (sjekk ut bloggen hennes HER), kom også en tur for å hjelpe til med å ta bildene ovenfor, og gi meg litt selskap :) Dette skjørtet hadde jeg faktisk nesten glemt at jeg hadde, så da jeg fant det i klesskapet, bestemte jeg meg for at jeg måtte bruke det igjen!

Hva gjør dere idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #ootd #outfit #antrekk #klær #clothes #sko #shoes #aztec #skjørt #skirt #sommer #sommerferie #tønsberg

Supersunne knekkebrød!

 • 29.07.2014 kl. 15:18

Hvor herlig er det vel ikke å starte uka med å lage noen sunne knekkebrød, som er rike på fiber? Selv spiser jeg nesten aldri knekkebrød, men disse som jeg så på lindastuhaug.blogg.no, så alt for gode ut til og ikke testes ut. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe inn ingrediensene, og lage supergode knekkebrød :) Dette tar litt tid, men er veldig enkelt og er absolutt verdt det!

SLIK GJØR DU:
Bland alle ingrediensene sammen i en bolle til en tjukk røre, og la den svelle i 10minutter. Unngå at røra skiller ut for mye væske. Hvis den gjør det tilsetter du mer tørrvare helt til det ikke er noe synlig væske igjen. Finn frem to langpanner, dekk de med bakepapir og del deigen i to. Bruk så en slikkepott til å smøre røra jevnt utover langpannene. Stek så begge bretta i ovnen på 170grader (et brett oppe, og et nede). Etter ti minutter i ovnen, tar du ut langpannene og bruker en pizzaskjærer til å skjære opp passe størrelser. Legg så inn langpannene i ovnen igjen, i 20-35min. Husk å bytte plass på langpannene underveis. Følg med slik at knekkebrødene ikke blir svidd. Når de er ferdige kan du skru av ovnen, og la knekkebrødene stå i ettervarmen i noen timer/natta over. Da skal de bli sprøe. Mine ble dessverre ikke sprøe selv om jeg gjorde dette - men jeg kan love dere at de smaker helt fantastisk allikevel!

Hvis du ønsker det kan du bytte ut tørrvarene med andre tørrvarer, og mikse og trikse slik du vil! Jeg hadde ikke valmuefrø, men det funket like godt allikevel! Jeg kan love dere at dere vil elske disse knekkebrødene hvis du glad i grove kornvarer og nøtter/frø.

Perfekt til både frokost, lunch, ved siden av middagen eller kvelds! Skal du prøve ut disse knekkebrødene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #matblogg #matprat #knekkebrød #bakst #kosthold

TODAY'S NAIL ART - Colorful Summer

 • 28.07.2014 kl. 14:55

Hallo der! :D Igår lakket jeg endelig neglene mine igjen. Det er lenge siden sist jeg laget et design jeg ble fornøyd med, men endelig fant jeg noe som jeg likte, i tillegg til at det er ganske sommerlig! Det jeg rett og slett gjorde, var at jeg tok et sugerør og tok neglelakk nederst, for så å blåse i sugerøret slik at det ble klæsjet på neglen. På tommelen brukt jeg bare teip for å forme hvordan jeg ville ha det, men da er det også viktig at neglelakken har tørket helt, slik at teipen ikke tar med neglelakken.


Lilla: Ciaté, Sugar Plum - Rosa: Ciaté, Kiss Chase - Turkis: Ciaté, Pepperminty - Gul: Nail Polish by H&M

Hva syntes dere om dagens negler?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nails #nail #nailart #naildesign #negler #nailpolish #mote #fashion #skjønnhet #beauty #ciate #sommer #summer

DAGENS TRENINGSØKT

 • 27.07.2014 kl. 22:00

Heidere! Idag fikk jeg heldigvis tvunget meg ut døra og ned på treningssenteret for å ta en 45minutters økt. Idag bestemte jeg meg for å prøve ut intervall på tredemølle for (faktisk) første gang! Jeg fant en intervall på VOE sin blogg, og ble litt nysgjerrig på hvordan den var. Derfor gjorde jeg denne (som jeg har fortalt om lenger ned i innlegget), og en liten styrkeøkt til slutt + utstrekking. Dette var en super søndagsøkt, og jeg fikk virkelig slitt meg ut :)DAGENS TRENING:

TREDEMØLLE:
Oppvarming:
10min gå/jogge på tredemølle.
Hoveddel: INTERVALL >> 45 sek løping - 15 sek pause (stå på kanten av tredemølla) - øke farten med 0,2km/h hver runde - gjenta 15-20 ganger. Jeg startet opp med 10km/h, ettersom dette var første gangen jeg prøvde denne intervallen.
Avslutning: Gå/rolig jogg i 5min.

STYRKE:
Oppvarming:
Ettersom jeg allerede hadde vært 30min på tredemølla, var dette min oppvarming for en kort styrkeøkt.
Hoveddel (3 runder med de 3 øvelsene nedenfor):
- øvelse nr.1:
Hip Thrust på et bein, med 5kg vekt - 1x10 på hvert bein
- øvelse nr.2:
Ligg på rumpa, og ha beina og overkroppen opp fra gulvet. Len både beina og overkroppen ned mot gulvet samtidig, uten å treffe gulvet, og kom så opp igjen til startposisjon - 1x15
- øvelse nr.3:
Vanlige sit-ups - 1x10
Avslutning:
Strekke ut i 5min

For min del var dette en treningsøkt jeg aldri har gjort før, men jeg vil definitivt gjøre den igjen. Gjerne på søndager, for å få en fin avslutning på uka! Har du noen intervaller du gjennomfører jevnlig?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #intervall #kosthold #training #motivasjon #inspirasjon #inspiration #styrke

NEW IN: Boots from DNA

 • 27.07.2014 kl. 15:44

Heeii :)) På torsdag var jeg en tur i byen med min bestevenninne, Ida, og kjæresten hennes, Markus. Jeg hadde ingen planer om å kjøpe noe som helst, før jeg fikk øye på et ryddesalg på DNA, fordi de skal pusse opp. Jeg lette rundt i hele butikken, og prøvde masse forskjellige. Av en eller annen grunn bare følte jeg at jeg måtte ha noe derifra. Og til slutt fant jeg også noe. Det sto mellom disse superkule bootsene, eller et par Platform Sneakers. Ettersom jeg har lett etter et par boots i lang tid nå, falt det til slutt på dem.


Før kostet de 1199kr, men grunnet 70% fikk jeg dem til kun 359kr!

Håper kanskje jeg får fatt i de andre skoene jeg så på også, for de var også superkule! Nå har jeg ihvertfall endelig et par boots :)Hva syntes dere?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #sko #shoes #dna #shopping #salg #venner #boots

4 Snacks til din Jentekveld!

 • 26.07.2014 kl. 17:19

Heiheei! :) Igår feiret jeg som sagt min 1årsdag til bloggen min. Derfor hadde jeg en liten jentekveld med noen venninner, og litt snacks hadde vi jo også selvfølgelig! Derfor tenkte jeg å vise dere hva vi hadde, og gi dere litt inspirasjon til hvordan du kan lage enkel og supergod snacks som garantert kommer til å slå an!
Et fat med masse oppskåret frukt slår alltid an! Jeg kan love dere at dette blir raskt spist opp, og er en perfekt velkomst til dine gjester :)Velkomstdrinker trenger ikke alltid å være så store, og man kan bestemme helt selv hva man vil gi. Kanskje en liten smoothie, champagne, cider, en drink, eller hva man nå enn vil.Cake pops er søte små kaker som de aller fleste liker. De er veldig enkle, og det blir ikke så mye søl av det. Samtidig kan du lage mange forskjellige slik at gjestene selv kan velge hva slags farge og strøssel de vil ha. SE OPPSKRIFT PÅ CAKE POPS HER!
Dette er min personlige favoritt. Her kan du velge helt selv hva du vil putte oppi koppen, og ha det å kose deg med hele kvelden. Du kan velge helt fritt hva og hvor mye du putter oppi. Jeg kjøpte inn sjokoladen M, Tom & Jerry-kjeks, pistasjnøtter, pikekyss, fisker, marshmallows, seigmenn og sure bilhjul. Du kan jo også lage egen snacks - kanskje sunne ting også. Dette er perfekt snop til jentekvelden :)

Har du noen tips til snacks man kan ha på jentekvelder? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #venner #venninner #jentekveld #fest #snacks #cakepops #frukt

BLOG ANNIVERSARY OUTFIT

 • 25.07.2014 kl. 20:27

//   Bluse fra MONKI   //   Skjørt fra Bik Bok   //   Sko fra nelly (HER)   //   Øredobber fra Bik Bok   //

Hva syntes dere?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #shoes #sko #nelly

1 YEAR BLOG ANNIVERSARY

 • 25.07.2014 kl. 14:32

Wow, jeg kan ikke tro det - idag er bloggen et år! Jeg vil nok si at dette har vært et utrolig fint år, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg begynte å blogge. Jeg husker at jeg hadde vurdert å begynne å blogge en god stund, men fikk aldri meg selv til å opprette en. En dag bestemte jeg meg derimot for å bare gjøre det, og starte opp. Etter dette har det nesten bare gått oppover, og det er ikke mange negative kommentarer jeg har fått. Kanskje tre stykker eller noe, og når man da sammenligner dette med de positive, har de tre kommentarene ingenting å si lengre!Siden dagen jeg startet å blogge, har jeg postet ett eller flere innlegg nesten hver dag. Til sammen vil jeg kanskje tro at det har vært rundt 20 dager uten blogging, som vil si at jeg har blogget hver dag i kanskje 345 dager. Ganske utrolig hvor fort et år går! Jeg har ennå ikke noen planer om å slutte, og jeg håper virkelig jeg har mulighet til å fortesette enda et år :)Jeg må si at jeg er evig takknemlig for alle som har tatt sin tur innom bloggen min, alle som kommenterer, og kanskje liker bloggen min :) Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva du syntes om bloggen, og om det kanskje er noe jeg kan forbedre! I kveld skal jeg ha en liten kosekveld med venninnene mine, bare for en liten feiring - og slik at vi kan samles. Kommer litt bilder fra kvelden senere, og jeg skal også gi dere noen tips til snacks du kan ha på jentekvelder.


Må få takke mine herlige venninner som har støttet meg. Ikke bare disse, men også mange andre flotte venner og bekjente♥

Ha en fin dag!♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #blog #anniversary #fest #jentekveld #mote #fashion #beauty #skjønnhet #bilder #foto

PHOTOSHOOT // Helfigurbilder

 • 24.07.2014 kl. 22:13

SJEKK UT PORTRETTBILDER HER!

Hallo :)) Igår viste jeg dere noen bilder fra photoshooten jeg hadde med Ruth igår, men da viste jeg kun portrettbilder. Nå tenkte jeg å vise dere noen helfigurbilder. Kan fortelle dere at det var ganske vanskelig å velge bare noen av dem, med tanke på at det tilsammen ble på bilder! Klarte allikevel å velge ut noen til slutt.

Har bare brukt denne kjolen én gang, og det var på 10.klasse-avslutninga ifjor. Jeg elsker den egentlig, men har ikke hatt så mange anledninger å bruke den på. Hvis noen skulle lure er kjolen fra Gina Tricot, men ettersom jeg kjøpte den for over et år siden, tviler jeg på at den fortsatt er til salgs noe sted.

Hvilket bilde var din favoritt? Likte du best portrett- eller helfigurbildene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #kjole #dress #photoshoot #sommer #summer #sommerferie

Vestlandet #2

 • 24.07.2014 kl. 14:06

Sjekk ut del 1 HER.

På mandag var vi en tur i Rosendal, der det er et baroni, med en stor hage. Det var veldig fint der, og vi ble også vist rundt i huset. Jeg er helt ærlig ikke så opphengt i historie, så omvisningen var helt grei. Så derimot mange andre som nesten var helt oppslukt og kjempeinteressert. (Selvom det ikke var så interessant for meg, ble det uansett tatt igjen av den supersøte guiden, hysjhysj...hihi). Så, her får dere litt bilder fra Rosendal.

Mamma og meg♥På bilturen hjemover var det også et utrolig fint landskap, noe jeg nevnte i del 1. Ettersom jeg ikke hadde noe bedre å gjøre på de 7 timene hjemover, tok jeg like gjerne noen bilder. Så her kan dere se litt bilder fra bilturen.

Hva syntes du om bildene? Har du vært i Rosendal?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #foto #bilder #vestlandet #mote #fashion #antrekk #outfit #rosendal #vestlandet

PHOTOSHOOT // Portrettbilder

 • 23.07.2014 kl. 20:24

Heihei :) Idag kom venninnen min, Ruth, på besøk. Det er ikke så ofte bare vi to er sammen, men nå som det er sommerferie og mange er borte, finner vi noen ganger på noe. Det er egentlig utrolig morsomt og koselig å være med henne! Idag bestemte vi oss for at hun skulle få sminke meg, og ta litt bilder. Ble utrolig fornøyd med sminken, og bildene ble også ganske fine, selv om det ble litt i overkant mange. Det var litt vanskelig å velge ut noen, men her har jeg ihvertfall prøvd å velge ut noen av portrettbildene.

Hva syntes dere om bildene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #portrett #portrettbilde #foto #bilder #outfit #antrekk #ootd #kjole #sommer #summer #sommerferie

Innkjøp - 19.07.2014

 • 23.07.2014 kl. 16:01

Hallo skjønne lesere♥ Da jeg var på vestlandet ble det ikke så mye shopping, men noe fikk jeg jo med meg hjem! På lørdag var vi en liten tur på et senter i nærheten av hotellet vårt, så der fikk jeg kikket og brukt opp pengene mine (ops...). Her får dere se de tre plaggene jeg fikk med meg hjem!


Denne kåpen kjøpte jeg på Vero Moda for 499,-. Det er kanskje litt for varmt med kåper nå, men det med vinterjakker er det alltid lurt å være tidlig ute med. Først prøvde jeg en rosa, men da mamma fikk øye på den ville hun ha den enda mer enn meg. Og ettersom hun hadde lett etter en rosa kåpe i hele vinter, prøvde jeg meg på denne grønne. Fant også ut senere at denne faktisk kledde meg litt bedre enn den rosa uansett.


Denne blusen er fra H&M, og kostet 149,-. Den er mest fin med et belte på, så jeg tror jeg snart bør investere i et fint belte til å ha rundt midjen.


Denne herlige vesken her, ble også kjøpt på H&M for kun 35,-! Denne så jeg på for kanskje et år siden, og plutselig dukket den opp foran øynene på meg igjen - og så billig! Skikkelig røverkjøp. Det beste er at den ser dyrere ut enn det den egentlig er.

Hva syntes du om innkjøpene? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #kåpe #bluse #veske #bag #clutch #innkjøp #newin #juli #sommer #summer #sommerferie

Sangvideoer 2012-2014

 • 22.07.2014 kl. 20:00

Hei dere! For en liten stund tilbake la jeg ut en sangvideo, og fikk masse positive og fine kommentarer - noe jeg setter utrolig stor pris på (se videoen HER)! Jeg begynte også å se tilbake på litt videoer for å se forskjell på kun et par år tilbake. Derfor tenkte jeg også å dele dette med dere, og se om dere er enige i at jeg har utviklet meg de siste årene. Litt usikker på om det vises så godt på disse videoene, men vet ihvertfall personlig at jeg har utviklet meg. Jeg velger å bare vise live-opptredener, slik at dere kan se forskjellen litt bedre.

2012:

 

2013:

 

2014:

Hva mener dere? Hører dere noe forskjell?

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sang #video #youtube #sangvideo #mote #fashion

Vestlandet #1

 • 22.07.2014 kl. 14:05

Hallo der! Huff, har vært utrolig dårlig til å blogge de siste dagene, og noen av dere har kanskje lurt på hvorfor. Grunnen er rett og slett at jeg og familien har vært en tur på vestlandet fra fredag til mandag. Kjøreturen er på ca.6-7 timer, så derfor fikk jeg ikke mulighet til å blogge igår. På fredag hadde jeg laget noen innlegg til dere på forhånd, men på lørdag strakk heller ikke tiden til, og jeg fikk ikke blogget noe. På den andre siden har jeg masse bilder å vise dere fra turen nå! Bilturen var veldig lang, men samtidig var det ganske fint landskap på en del av veien.

Det blir litt mye bilder å vise videre hvis jeg skal vise dere bilder fra mandagen også, så jeg velger derfor å dele det opp i to deler. I dette innlegget viser jeg litt fra lørdag og søndag, så får dere se et innlegg med bilder fra mandag senere :) På lørdag tok vi oss en liten skogstur. Der var det faktisk også en eventyrskog med forskjellige eventyr. Syntes det var ganske genialt å lage noe ut av skogen, slik at barna også kan ha det gøy med å gå på tur!

På søndag dro vi til en kiosk og kjøpte oss is, samtidig som vi satte oss ned nede veg brygga og så på det fine stedet vi var på. Vi gikk også litt rundt, og fikk oss en veldig fin søndagskveldstur!

Hva syntes dere om bildene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #foto #vestlandet #sommer #sol #sommerferie #summer

GÅRSDAGENS ANTREKK

 • 20.07.2014 kl. 13:32

Elsker egentlig denne kjolen! Kjøpte den for noen år siden på H&M på salg, og har ikke brukt den så mye. Allikevel passer den enda bedre nå enn det den gjorde før, så denne kan jeg godt bruke enda flere ganger! Syntes fargen passer til alle årstider, og elsker at den er stram litt øverst, men løs lenger ned. I tillegg brukt jeg de nye skoene fra nelly.com, som du kan finne HER. De er veldig komfortable og gå i, og jeg bare digger dem :) Samtidig er de på salg - jeg kjøpte dem til 250kr, men nå koster de kun 150kr, wow!

Hva syntes dere om bildene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #skjønnhet #beauty #shopping #kjole #dress #shoes #sko #foto #bilder #photos

FRIDAY-WANTS

 • 18.07.2014 kl. 20:40

Hallo! :) Da var nok en helg igang, og jeg gleder meg faktisk ganske mye til denne helgen! Solen skinner, og det betyr at man kan fortsette å ha fremme sommerfargene. Jeg får aldri nok av å se på klær fra Bik Bok og nelly.com - de har så uendelig mye fint! Her har jeg samlet ting jeg vil ha både fra Bik Bik og nelly.com.

Alt ovenfor er fra Bik Bok, og finnes på deres nettsider (HER) og noen butikker.//   BLOMSTERPEPLUM
  //  STOR RING  //  KORSRING  //  HJERTERING  //  SOLBRILLER  //  GRÅ MAXIKJOLE  // MØNSTRET JUMPSUIT  // AXTEC JUMPSUIT  //  HVIT VESKE  //


Har du noen favoritter?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #shopping #bikbok #nelly #klær #clothes #mote #fashion #nettshopping #sommer #summer #sommerferie

Banan og peanøttsmør dyppet i sjokolade

 • 18.07.2014 kl. 14:30

Heihei! Veldig ofte når jeg ser på youtube-videoer, og kommer over videoer om sunne snacks, ser jeg ofte denne "bananer med peanøttsmør", og etter lang tid har jeg endelig fått prøvd det! Bare nå med mørk sjokolade :) Les videre for å få den enkle oppskriften og min bedømmelse!

DETTE TRENGER DU:
- 2 bananer
- Økologisk/sunnere peanøttsmør
- Sjokolade (mørk, lys - bestem selv)

Det første du vil gjøre er å skjære opp bananene i tynne skiver. Ta så peanøttsmør på halvparten av bananskivene, og legg en bit over alle, slik at det blir en slags hamburger. Legg de så i fryseren i ca.2 timer.

Litt før du tar ut bananene, kan du smelte sjokoladen i et vannbad. Ta så ut bananene og bruk en pinne/gaffel til å dyppe bananen i sjokoladen du smeltet. Når du har gjort dette med alle bananene er de klare til servering! Dette går også an å gjøre med annen frukt!

MIN BEDØMMELSE:

Jeg syntes helt ærlig ikke disse var like gode som jeg hadde trodd. Dette er trolig nok fordi jeg ikke er storfan av mørk sjokolade. Kanskje hadde jeg likt disse bedre med vanlig melkesjokolade eller uten noe i det hele tatt. Jeg tror kanskje dette også ville vært veldig godt hvis jeg hadde brukt epler istedenfor bananer! Så, hvis du ikke liker mørk sjokolade - prøv denne oppskriften med vanlig melkesjokolade istedenfor! Jeg vil absolutt prøve ut dette igjen bare med melkesjokolade og epler.

Skal du prøve ut dette? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #kosthold #mat #sunt #banan #snacks #frukt

Lipstick from Etude House

 • 17.07.2014 kl. 15:32

Se hva som kom i posten idag! Bestilte denne superfine leppestiften på ebay for noen uker siden, til kun 23kr! Jeg bestilte en til meg selv, og en til venninnen min, ettersom hun var her da jeg bestilte den, og det var hun som tipset meg om den. Jeg bestilte en ganske lys farge, mens venninnen min bestile en knallrød en. Jeg trodde personlig den var litt mørkere, men den ble veldig fin med en gang jeg tok litt lipgloss over.

Du kan finne denne leppestiften HER, og fargen jeg har er PPK001.

Som du kanskje kan se er den ganske lys som sagt, men jeg syntes personlig den allikevel var ganske fin! Nå skal jeg snart møte noen venninner på butkken, og etter det skal vi dra til meg og kose oss litt. Det er ikke akkurat fint vær idag, ellers hadde vi vært ute. Noen som har noen tips til hva vi kan gjøre allikevel? :)

Hva syntes du om leppestiften? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #leppestift #lipstick #rosa #pink #etudehouse #sminke #beauty #skjønnhet #mote #fashion #ebay #shopping #innkjøp #newin #new

INNKJØP - Ny treningsbag + flaske

 • 16.07.2014 kl. 20:24

God kveld søte lesere♥ Istad fortalte jeg at jeg skulle være med moren min på treningssenteret der hu går for å prøve ut noen gruppetimer. Jeg kom heldigvis inn, men måtte betale 215kr. Da kunne jeg gjøre hva jeg ville der hele dagen, men det ble bare til en Step-time i 30min, og 30min med en time som kalles Shape (styrke på mage og rygg). Etter dette tok vi også en kort tur på senteret, der jeg fikk kjøpt meg en ny treningsbag og en flaske jeg har siket på!

Denne bagen har ganske stor plass, og kan både brukes til trening og til andre anledninger! Den kostet 439,- og ble kjøpt på XXL.

Denne flaska har jeg også sett veldig ofte på andre blogger, og har syntes den var utrolig kul helt fra første stund! Denne kostet kun 39,- på XXL.

Hva syntes du om innkjøpene? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #innkjøp #newin #new #shopping #trening #treningsbag #bag #flaske #strong #pink #rosa #mote #fashion #xxl

Feels like... Summer

 • 16.07.2014 kl. 14:42

Hallo der! :) Wow, idag ble det plutselig veldig varmt igjen. Var jo ikke så veldig fint vær igår, så treningen ble hjemme på en treningsspill jeg har på Wii. Ganske morsom trening, og noen av øvelsene blir man faktisk helt utslitt av! Idag skal jeg ta sjansen på å bli med moren min på treningssenteret der hun går, og spørre om jeg kan få være med på en gruppetime selvom jeg ikke er medlem. Fresh Fitness har ingen live-gruppetimer nå i juli, noe jeg kjenner jeg savner allerede!

Nå har jeg nettopp kost meg med litt is, i en supersøt kopp fra Clas Ohlson! De fantes i både denne og en annen i rosa med hvite prikker! Likte begge utrolig godt, så jeg kjøpte like gjerne en pakke av hver. Syntes av en eller annen grunn at isen blir enda bedre i en slik iskopp, enn i en kjedelig skål. Det oppå er en litt sunnere variant av peanøttsmør som jeg kjøpte på butikken igår. Er ikke glad i peanøttsmør, men skulle prøve en oppskrift på noe jeg skal dele med dere senere. Anbefales faktisk å ta på vaniljeisen! :)

Hva gjør dere idag? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #is #sommer #sol #summer #sommerferie #icecream  #peanøttsmør #trening

NY HEADER!

 • 15.07.2014 kl. 21:00

Hei dere :D Kan dere se en endring på bloggen? Det er riktig, har nettopp fått satt inn ny header. Den er laget av Sara Helen Haram med bloggen sarasfoto.blogg.no. Hun er så hyggelig at hun lager gratis headere til folk! Hvis du også vil ha en flott header gratis, kan du ta kontakt med henne på facebook HER, eller sende henne en mail på: sarasfoto@hotmail.no! Egentlig var jeg ikke lei av den gamle, men syntes bare bloggen trengte en liten oppfriskning. Ny header er vel alltid gøy? 

Øverst kan dere se min gamle header som var laget av meg, og nederst den nye som er laget av Sara.

Syntes dere den nye headeren var fin, eller likte dere den gamle bedre? :)


MINNER OM KONKURRANSEN DER DU ENKELT KAN VINNE PRISVINNENDE PRODUKTER FRA NIVEA! TRYKK HER!

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #hverdag #blogg #header #bloggdesign #design #gratisheader #gratis #redlips #red #lips #lipstick

Havregrøt med eplebiter og hint av vanilje

 • 15.07.2014 kl. 15:00

Halloo :) Idag hadde jeg litt lyst til eksperimentere med havregrøten, så jeg søkte opp litt på google, og fant en veldig fin oppskrift jeg ville teste ut! Den smaker egentlig ganske likt den vanlige, men er fortsatt litt mer spennende og bedre! Vil ikke si at dette er en ekstrem sunn variant av havregrøt, men den er så absolutt ikke usunn heller. Vil si at den er ganske så perfekt til både frokost, lunsj eller kvelds - eller middag hvis du har dårlig tid :)

DU TRENGER:

- 1,5dl havregryn
- 2,5dl melk
- 1dl vann
- Et halvt eple
- Kardemomme
- Vaniljeessens/vaniljeekstrakt
- Salt
- Kanel
- Sukrin

Skjær opp eplet i små biter og putt havregrynen og eplene i en kasserolle. Tilsett også litt kardemomme, 5 dråper vaniljeessens/ekstrakt, salt og melk/vann. Rør dette sammen helt til du får den konsistensen du ønsker. Jeg liker å ha den litt tykk, og dette er også en av grunnene til at jeg velger melk ovenfor bare vann.
Server med sukrin og kanel, og kanskje en liten smørkladd, og nyt...!

Kommer du til å prøve ut denne oppskriften? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #frokost #lunsj #middag #kvelds #food #havregrøt #sunt

 

TODAY'S NAIL ART - Ice Cream

 • 14.07.2014 kl. 16:31

Hallo der! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra ukas første treningsøkt. Tok styrke på hele kroppen idag, og har allerede satt opp hva jeg skal gjøre resten av uka også. Samtidig en kostholdsplan. Blir litt annerledes til helgen, så har ikke fått satt opp noe til da, men skal ihvertfall gjøre så godt jeg kan de fire første dagene denne uka.

Her om dagen laget jeg et lite negledesign. Ville prøve ut de to nyeste neglelakkene mine. En gul og en brun. Kan ikke si at iskremen ble så veldig vellykket, men syntes faktisk designet ble litt søtt allikevel! Lurer på hva jeg skal lage neste gang - noen som har en idé de gjerne vil dele?

Hva syntes du om dette negledesignet?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negl #negler #nails #nail #naildesign #nailart #fashion #mote #summer #sommer #sol #iskrem #icecream

Nytt innkjøp - Blender 2 Go

 • 13.07.2014 kl. 17:57

Hei dere!! Først må jeg bare få si tuuusen takk for alle de fine og positive tilbakemeldingene på sangvideoen! Setter utroolig stor pris på det, og det gjør meg virkelig motivert til å fortsette :D Igår fikk jeg kjøpt meg en ny blender. Den gamle blandet så dårlig og var så stor at jeg aldri gadd å ta den frem. Denne er derimot ganske liten, og tar minimum med plass - samtidig som den er rosa! Den fantes også i blå, og man kunne kjøpe enda en flaske i hvit. Som dere ser på bildet fulgte det med 2 flasker, noe som er veldig bra hvis man vil dele med en venninne!

Denne er jo også veldig smart hvis du skal på farten, eller vil lage en enkel frokost, samtidig ta den med på veien. Den bråker heller ikke så mye, så du slipper å bli døv etter å ha brukt den, hehe! Jeg er egentlig veldig kresen på smoothie, men hvis jeg lager en ordentlig god en, elsker jeg det. Denne gangen ble det dessverre ikke helt vellykket, men hvis dere vil prøve den ut får dere oppskriften her:

- ca. 10 små ananasbiter

- 3ss gresk, naturell yogurt
- litt eplejuice
- ca. 5 jordbær
- litt skogsbærblanding

Jeg har nettopp hatt litt hjemmetrening, der jeg brukte noen apper og et spill på wii. Ikke den aller beste treningstimen jeg har hatt, men allikevel mye bedre enn ingenting! Nå kommer snart venninnen min, ettersom hun ville at jeg skulle

Har du denne blenderen, eller en lignende? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #mat #smoothie #blender #2go #drikke #trening #frokost #lunsj

SANGVIDEO

 • 12.07.2014 kl. 13:37

Heihei!! Nå ligger videoen dere stemte fram ute, og vinneren ble SANGVIDEO. Jeg ser at mange av dere gjettet riktig der, hehe :) Det er egentlig ganske skummelt å legge ut en sangvideo, og dere må huske på at jeg ikke er noen proff. Jeg har fortsatt masse å gå på, og mye jeg trenger å øve på. Allikevel så håper jeg dere liker videoen! Tar gjerne imot tilbakemelding, men negative kommentarer vil bli slettet.

Husk å skru opp tannhjulet til 1080p!


Hva syntes dere? Vil dere flere sangvideoer?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sangvideo #vlogg #vlog #video #sang #synging #cover #mote #fashion

Video på vei!

 • 11.07.2014 kl. 22:36

Heihei! Gjett hva jeg fikk unnavgjort idag? Innspilling av video! For noen dager siden spurte jeg dere hvilken video dere helst skulle ønske å se først her på bloggen. Det var ganske jevnt, men en av dem fikk 2 stemmer mer enn 2.plassen. Derfor fikk jeg spilt inn video idag, og jeg kommer til å laste den ned imorgen! For å få vite hvilken video som vant, kan dere sjekke ut bloggen imorgen :)Noe jeg har tenkt på lenge nå, er at jeg bare må få takke alle leserne mine! Dere er helt utrolige, og jeg setter så stor pris på de fine, positive kommentarer jeg får av dere, som lyser opp hverdagen min. Uten dere ville jeg mest sannsynlig ikke hatt noen blogg, og jeg ville ikke ha blogget i allerede snart et år. Jeg setter virkelig stor pris på dere, og selv om du bare en innom én gang i uka, eller en gang i måneden er jeg veldig takknemlig. Kanskje er du bare innom for å kommentere tilbake, eller fordi du tilfeldigvis klikket deg inn - men hvert eneste klikk på bloggen min, gjør meg også superglad! Tusen takk, setter stor pris på dere, og håper dere også nyter bloggen min!♥

Gleder dere, dere til video? Hvilken tror du vant - skjortevideo, sangvideo eller kjolevideo?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #video #vlogg #vlog #lesere #mote #fashion #skjønnhet #beauty #redlips #red #lips #lipstick #leppestift

THE RED LIPS

 • 11.07.2014 kl. 16:26

Leppestiften er fra Maybelline i fargen 527 "Lady Red"Hva syntes dere om bildene, og hvilket likte du best?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #red #lips #redlips #lipstick #leppestift #selfie #foto #fashion #mote #skjønnhet #beauty

Throwback Thursday - Piknik

 • 10.07.2014 kl. 18:24

Heihei! Beklager dårlig med blogging de siste dagene, men har hatt veldig lite inspirasjon de siste dagene. I tillegg har det jo vært supervarmt. Igår gjorde jeg ikke så veldig mye, uten om å trene litt på Fresh Fitness. Idag har jeg derimot gått tur med en venn. For det meste var vi bare ved en bekk og vassa, men vi fikk faktisk gått litt også - sporty ungdom, hehe! Veldig koselig og deilig nå som det er så varmt (uten om at sola gikk ned akkurat da vi skulle vasse, og kom tilbake da vi gikk - typisk!).


Haha, jeg vet de virkelig hater dette bildet, men skal prøve å få et nytt og bedre bilde av dem neste gang♥

Denne varmen får meg til å tenke tilbake på ifjor sommer da jeg og mine herlige venninner var på piknik et sted i nærheten av oss. Det var helt utrolig koselig, og jeg kunne virkelig tenke meg å gjøre det igjen! Vi spiste fruktspyd, kake og minipizzaer, samtidig som vi også tok tusenvis av bilder, og gikk litt rundt på denne gården, der vi hadde pikniken. Her kommer noen bilder fra den dagen!

'

Har du også noen fine sommerminner du kan se tilbake på? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #piknik #venner #tbt #throwback #thursday #picnik

TODAY'S OUTFIT // Leather Skirt

 • 08.07.2014 kl. 20:52

//   Topp fra Bik Bok   //   Skjørt fra H&M   //   Sandaler fra DNA   //   Veske fra MONKI   //

God kveld :)) Tror dette seriøst er første gangen alle klærne mine har vært fra forskjellige steder, haha! Pleier nesten alltid å ha et helt antrekk fra Bik Bok eller H&M - uten vilje selvfølgelig. Jaja, været ble mye bedre utover dagen, så det gikk helt fint å gå til senteret! Det var faktisk ganske varmt også, så det var ikke snakk om at jeg skulle ha på meg bukse! Tok nemlig på det igår da jeg gikk i butikken, og jeg trodde nesten jeg skulle smelte. Fikk forresten med meg det jeg skulle fra senteret - nemlig litt diverse kosmetikk (BB Cream, concealer, neglelakk & sminkesvamp). Har faktisk kjøpt mer kosmetikk enn klær i det siste, noe som er veldig ulikt meg!

Hva syntes dere om antrekket?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #klær #clothes #shopping #bikbok #hm #dna #sko #shoes #monki #veske #bag #ootd #skinnskjørt

Pink Glitter Nails

 • 08.07.2014 kl. 15:24

Hei der! :) Jeg bare elsker rosa negler! Og med glitter i tillegg blir det helt perfekt. Lakket disse neglene på søndag, mens jeg så på film. Liker av en eller annen grunn å lakke neglene mens jeg ser på film - blir ihvertfall litt mer spennende! Men, blir nok litt dårlig med filmer utover sommeren - så jeg håper virkelig dere kan gi meg noen filmtips :)

Idag tror jeg at jeg skal en tur på gulskogen for å få tak i noen småting. Men været er ikke så veldig oppfriskende, så egentlig er det mest fristende å sitte inne hele dagen. Allikevel skal jeg ikke la meg stoppe av at været er deprimerende. Kanskje det blir bedre utover dagen!

Hva skal dere idag? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nail #nails #naildesign #nailart #pink #glitter #rosa #vær #sommer #sommerferie #shopping

Fruit Heaven

 • 07.07.2014 kl. 21:07

Heihei! :) Da var nok en uke i gang, og denne uka har jeg faktisk ingen planer. Jeg finner vel på ett eller annet, men generelt har jeg ingenting spesielt jeg skal. Idag dro jeg og ei venninne på butikken og kjøpte oss litt frukt, før vi sikekrt brukte en time på å finne en film vi skulle se. Til slutt endte vi opp med "Bad Teachers" - en utrolig bra film alle burde se! Veldig morsomt :)

Nå er fruktskålene tomme, og resten av kvelden skal jeg bare slappe av. Blir nok noen Pretty Little Liars-episoder senere også, snart ferdig med sesong 2 (haha, henger litt etter eller?)!

Har du sett filmen "Bad Teachers"?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #frukt #fruit #heaven #vannmelon #ananas #druer #eple #venner #ppl #badteacher

JUMPSUITS from Nelly.com

 • 07.07.2014 kl. 14:17

Wow, nelly.com har jo fortsatt masse på salg! Tror det er best jeg ligger unna å kikke så mye, eller så forsvinner det nok noen penger fra lommeboka (og forblir sporløst forsvunnet). Som regel ender man uansett mange ganger opp av noe man har masse av fra før av. Men, noe ihvertfall jeg ikke har så mye av er jumpsuits. Disse er jo perfekt nå om sommeren, og tas veldig lett på! Samtidig kan de både være hverdagslige og veldig pene. Her har jeg samlet noen av mine favorittjumpsuits fra salget på nelly.com!//   NR.1 HER   //   NR.2 HER   //   NR.3 HER   ////   NR.4 HER   //   NR.5 HER   //   NR.6 HER   ////   NR.7 HER   //   NR.8 HER   //   NR.9 HER   //

Har du noen favoritter? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #shopping #jumpsuits #nelly.com #nelly #nettshopping #favoritter #salg

Omelett med baconbiter, mais og gressløk

 • 06.07.2014 kl. 21:09

Halloo♥ Ah, så deilig det var med litt mat nå. Dro på trening rundt seks, og fikk meg en super treningsøkt på 80 minutter! Jogga først 4km/30min på tredemølla, før jeg gikk over til å trene litt styrke. Trente bein, biceps, triceps, skuldre, rumpe, hofter og mage. Jeg har noen planer om lage et innlegg med forskjellige treningsøvelser du kan gjøre hjemme eller på treningssenteret. Har laget noen fra før av for en stund siden (se de HER og HER), men syntes i ettertid det var litt dårlig forklart, og kjedelig øvelser. Så tenkte å lage noen mer spennende, og som ikke alle kjenner til!

OMELETT: 2 egg, 2ss vann, pepper, salt, Smårett Bacon, mais, gressløk, noen tynne skiver med ost

Vil du ha et innlegg med forskjellige treningsøvelser? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #mat #trening #kosthold #egg #helg #søndag #treningsøvelser #omelett

Hvilken video vil du se?

 • 06.07.2014 kl. 13:32

Hei dere! :) Vel, jeg har lange hatt forskjellige planer med forskjellige videoer, men vet aldri hvor jeg skal starte. Derfor tenkte jeg å spørre dere lesere om hva dere vil ha først. Nå som det er sommerferie kommer det sikkert tider jeg har ikke har så mye å gjøre, og da kan det være greit å ha en video å filme! Bare stem nedenfor på hva slags video du først vil ha - den med flest stemmer blir laget først!

Se de tre siste videoene mine her:


Hvilken video vil du helst se først? :) Har du andre forslag til video, kan du gjerne komme med det også!

__________________________________________________________________________________________________________________

TODAY'S OUTFIT: Rocky Summer Outfit

 • 05.07.2014 kl. 21:19


//   Skjorte fra H&M   //   Topp fra Bik Bok   //   Skjørt fra Topshop   //   Sko fra Converse   //

GodKveld♥ Da var det nok en gang helg. For de som ennå ikke har sommerferie er det sikkert en herlig følelse, men for oss andre er det litt som alle andre dager, eller hva? Hehe :) Jeg hadde egentlig ingen planer for idag, men ville ikke sitte inne hele dagen, så jeg bestemte meg derfor for å finne på noe med Vicky. Av mine nære venninner, er hun den eneste som er hjemme, så det går stort sett i å være med henne! Vi gjorde egentlig ikke noe annet enn å dra til en slags park her jeg bor, og satte oss der på en liten øy. Resten av kvelden blir det vel bare til å lakke neglene, og se litt på film :)

Hva har dere gjort idag? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #klær #clothes #gåtur #venner #lørdag #helg #weekend #sommer #sommerferie

Is-spising!

 • 04.07.2014 kl. 21:13

Hei dere! :) Nå sitter jeg her med kusinen min, og koser meg med brownies. Mmh, super fredagskos! Dro en tur til byen halv ett for å møte kusinen min Celine og tantebarnet hennes, Linnea. Har blitt utrolig mye gåing idag, så syntes vi fortjenner å ligge langflate på sofaen!

MINNER PÅ KONKURRANSE DER DU KAN VINNE PRODUKTER FRA NIVEA HER!


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #fredag #sommer #sol #sommerferie #is #brownies #mat #gåtur

KONKURRANSE - Vinn produkter fra NIVEA

 • 04.07.2014 kl. 15:13

FRISTEN FOR Å MELDE SEG PÅ ER FERDAG 25.JULI! VINNEREN TREKKES 26.JULI!

KONKURRANSETID! Jippii, da var det tid for konkurranse igjen. Denne gangen har jeg fått noen prisvinnende prøveprodukter fra NIVEA, og disse herligehetene kan også bli dine! Du har like stor sjanse som alle andre til å vinne, så det er bare å melde seg på. Dette er produkter som er perfekt for sommeren - både for myk hud, rent ansikt, myke lepper og noen forfriskninger :)

PRODUKTENE: IN-SHOWER Body Lotion (tas på i dusjen, etter den vanlige dusjsåpen) - én flaske med lukt av honning og én flaske med lukt av kakao, ansiktsmaske, Lip Butter (bringebær rosé), oppskrift på honningsmoothie og kakaosmoothie. 

DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å BLI MED I TREKNINGEN:

- Like facebooksiden min HER

- Like/dele dette innlegget på facebook

- Skrive fullt navn og e-postadresse i kommentarfeltet!
__________________________________________________________________________________________________________________

Vil du være med? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #konkurranse #nivea #produkter #bodylotion #inshower #lipbutter #ansiktsmaske #smoothie #oppskrift #mat #sommer #sol #sommerferie

INNKJØP fra The Body Shop

 • 03.07.2014 kl. 14:24

Hei på dere! Som jeg sikkert har nevnt rundt én million ganger nå, så var jeg jo på den nye laneringen til Body Shop. Da jeg var der fikk vi masse tid til å se oss rundt om i butikken, noe som også førte til at jeg ble fristet til å shoppe litt. I tillegg fikk vi også en goodiebag med masse fine produkter i, med reisestørrelse. Noe som er perfekt nå som det er sommerferie :)

Først vil jeg vise dere det jeg personlig kjøpte!

♥ Dette er en av de Body Sorbetene som var med i den nye lanseringen. Det fantes 4 andre lukter også (klementin, rosa grapefrukt, jordbær og moringa), men valget mitt falt til slutt på lukten av mango. Jeg kan love dere at det nesten var umulig å velge, for alle luktet så lett og friskt. Denne har en konsistens som sorbet is har, og smøres lett på huden. Den inneholder også mye Aloe Vera, noe om gjør at den er perfekt som after-sun!

♥ Her har vi mitt favorittinnkjøp! En Body Mist med lukt av klementin. Åh, det er en slik jeg har drømt om! Den lukter så fantastisk, og jeg får skikkelig følelse av sommer ved å spraye den på. Denne kan man spraye over hele kroppen, også vil man lukte supergodt utover hele dagen!

♥ Dette er en øyenskyggepalett som de anbefalte da de viste hvordan man kan gjøre om hverdagssminke til festsminke. Dette er nude/beige farger, som jeg elsker! De har også litt glitter i seg, så de ser utrolig fine ut på øyenlokka.

__________________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg gå over til det vi fikk i den flotte goodiebagen!

♥ Dette Body Butteret med lukt av mango, har jeg ikke rukket å prøve ut enda, men det lukter fantastisk, og var i reisestørrelse. Gleder meg til å prøve ut denne etter jeg har tatt meg en dusj :)

♥ Her har vi en dusjsåpe, i lukten kokosnøtt. Jeg er egentlig ikke så glad i lukten av kokosnøtt, men det virker som at denne fungerer allikevel! Venninnen min kunne ihvertfall ikke vente med å bruke den.

♥ Her kommer Lip Glossen fra goodiebagen - en ting som var min personlige favoritt! Den gjør slik at leppene glinser, og er så utrolig behagelig å ha på. Samtidig kjenner jeg smaken og lukten av mint, noe jeg elsker. Denne jeg ha ny av, når denne går tom!

♥ Til slutt, lå det også en prøve med BB Creme, og et gavekort på festsminke til en verdi av 250,-! Wow, det er jo bare supert, og jeg skal absolutt prøve å benytte meg av den, hvis det kommer en spesiell anledning til det.

Hva syntes du om godene jeg fikk med hjem? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #bodyshop #thebodyshop #thebodyshopnorge #boodyshopnorge #bodysorbet #bodymist #eyeshadow #øyenskygge #gavekort #bbcreme #bodybutter #lipgloss #showercream

The Body Shop Lansering

 • 02.07.2014 kl. 19:07

Hallo lesere♥ Igår nevnte jeg at jeg skulle til Oslo for å komme inn på den nye lanseringen til The Body Shop, der VOE skulle være. Hele greia gikk ut på at man skulle få ta en titt på den nye lanseringen (Body Sorbet), at man kunne få ta bilde med VOE, få goodiebags, se hvordan man kan få en helt vanlig look til å bli festsminke på 10 minutter, og selvfølgelig kose seg og snakke med folk! Da vi kom var vi litt usikre på om vi fikk komme inn. Jeg stod ikke på listen, men det gikk tydeligvis helt greit, for de bare skrev oss ned på listen uten problemer!

Da vi kom inn fikk vi servert sorbet is, i tillegg til at det var et bord med litt brus, ananas, jordbær og drops! Supert å starte kvelden slik♥

Vi fikk også litt tid til å se på forskjellige produkter, mens det var musikk på full guffe. Nedenfor kan du se Body Sorbetene, fra den nye lanseringen. Alle duftet helt herlig, og det var nesten umulig å bestemme seg for hvilken som luktet best! Det var 25% rabatt på hele butikken, så jeg måtte selvfølgelig kjøpe en. Jeg kan vise i et senere innlegg alle godene jeg fikk med meg hjem :)

Det var faktisk ganske mange folk, selv om det ikke ser slik ut på bildet nedenfor. Til venstre kan du se Emilie Nereng stå i midten at to stykker og ta bilde. Fikk tatt et bilde med henne der jeg også, men det var det fotografen som tok, så får se om de kommer ut på facebooksiden deres senere :)

Som jeg sa var det også slik at de skulle vise oss hvordan man kunne gjøre om en helt normal look om til festsminke på 10 minutter, med øyenskygge. Etterpå fikk også de som ville, få litt sminketips, og bli sminket litt. I tillegg få litt tips til hva som kler dem.

På slutten av kvelden hadde de også loddtrekning, med 3 vinnere. Jeg vant dessverre ikke, men morsomt at de valgte å ha en slik konkurranse!Selvfølgelig måtte vi også ta oss en starbucks på kvelden!

Vil dere se et innlegg med innkjøpene fra The Body Shop? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #thebodyshopnorge #bodyshopnorge #bodyshop #thebodyshop #oslo #starbucks #bodysorbet #voe #event #skjønnhet #beauty

OUTFIT // Blue pants, black hat

 • 02.07.2014 kl. 14:45

Her kommer noen antrekksbilder fra gårsdagen, da jeg var på den nye lanseringen til The Body Shop i Oslo. Viser noen bilder fra kvelden senere idag :)

//   Hatt fra Bik Bok   //   Bukse fra Bik Bok   //   Sko fra nelly.com (HER)   //

Hva syntes du?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #ootd #outfit #antrekk #oslo #hatt #hat #shoes

Sneak Peak on Today's Outfit

 • 01.07.2014 kl. 18:30

Heeihei! :) Når dette innlegget publiseres er jeg på vei til Oslo for å prøve å få plass på The Body Shop lanseringen i Torggata. Er veldig usikker på om vi kommer til å få komme inn, men hvis vi ikke får plass får jeg og venninnen min ta oss en Starbucks og kikke litt rundt istedenfor. Men jeg håper selvfølgelig på å få komme inn! Hvem vil vel ikke være med på et skikkelig girly event, med VOE, og høre om en ny lansering Body Shop har?

Tenkte å bare gi dere en liten sniktitt på dagens antrekk! Hvis du vil se hele antrekket kan du følge med imorgen :) Hvis vi kommer inn på eventen, skal jeg også prøve å få tatt noen bilder, og få vist dere imorgen.


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk ootd #sneakpeak #bodyshop #voe #shoes #nelly #oslo #shopping

WELCOME JULY!

 • 01.07.2014 kl. 15:09

Image and video hosting by TinyPic

WOW, juli allerede? Det betyr at vi allerede er halvveis i 2014, noe som er helt utrolig! Men det betyr også at nå starter sommeren for fullt! Denne måneden har også bloggen 1års jubileum, nærmere sagt 25.juli :) For min del er det nå jeg føler at sommerferien starter. Det er nå det skal være kjempevarmt, at man skal bade hele tiden og gjøre alt man kan med venner og familien. Håper denne måneden blir like bra som alle de andre månedene i år!

Har du noen spesielle planer for juli? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #juli #velkommen #welcome #july #2014 #sommer #sommerferie #sol #bade #venner #familie

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no