hits

friday selfies

 • 31.07.2015 kl. 22:00

Heisann skjønne lesere! Idag har jeg vært en tur i Tønsbeg med familien. Nå har jeg ikke vært der siden vinterferien i Februar, og det føles faktisk ut som at det er ganske lenge siden, noe som kanskje er åpenbart siden det er 5mnd siden. Allikevel er det enkelte ting som føles ut som nettopp skjedde selv om det er lenge siden... Jeg syntes dette med tiden er så utrolig rart, haha!

Jaja, uansett; vi gikk først en liten tur i gatene før vi tok oss en tur opp på senteret. Jeg er egentlig frelst av butikken New Yorker, men det var faktisk ikke noe å rope hurra for der akkurat idag for min del. Allikevel kjøpte jeg noe - ikke bare der men også i andre butikker. Jeg tenkte å vise dere disse innkjøpene imorgen hvis dere er interesserte? Jeg er ihvertfall fornøyd med mine nye innkjøp!

Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #selfie #selfies #skjønnhet #beauty #tønsberg #shopping #innkjøp #newin

Keep Calm and Buy Shoes

 • 31.07.2015 kl. 15:00

Inneholder annonselinker

Herregud, jeg klarer bare ikke holde meg unna sko! Ok, jeg har ikke kjøpt noen nye, heldigvis, men det er like før fingrene mine trykker på "Kjøp". Sko er virkelig min "guilty pleasure", og jeg blir overrasket hvis jeg ikke ender opp med hundre par sko når jeg dør. .


1 HER | 2 HER | 3 HER | 4 HER | 5 HER | 6 HER | 7 HER | 8 HER | 9 HER

Jeg har faktisk telt over de jeg har fra før av og tallet var mye høyere enn det jeg trodde. Tydeligvis har jeg over tretti par sko - hvor i huleste kom disse fra!? Jeg bruker jo ikke alle disse, men allikevel har jeg ikke hjerte til å kaste dem... Uff, men jeg vil fortsatt ha fler, haha! Nedenfor har jeg samlet sammen noen av mine favorittsko fra nelly.com

Likte du noen av disse skoene? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #sko #shoes #nelly #shopping #mote #fashion

OUTFIT: Black Leather Backpack

 • 30.07.2015 kl. 20:00

God kveld :-D Når dette innlegget publiseres sitter jeg forhåpentligvis i kinosalen og ser på Magic Mike XXL. Noen som har sett den - hva syntes dere i så fall? Uff, jeg var så glad for at sola og varmen endelig tittet frem istad, men plutselig pøset det ned - hørte til og med et par brak. Heldigvis ser det ut til at det kun var et lite skur, men jeg tror jeg ble bortskjemt med fjorårets sommervær, for i år er det virkelig ille iforhold!

Så, har dere sett Magic Mike?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #kino #magicmike #sommer #summer #sommerferie

Summer Breakfast

 • 30.07.2015 kl. 15:00

Heisann dere!♥ Okei, det er kanskje ikke helt innafor å kalle et måltid på denne tiden av døgnet frokost, men jeg tror de fleste forstår at det er sommerferie, og jeg er en som liker å ligge lenge i senga. Men, idag kom jeg meg faktisk opp rundt halv tolv, og dro rett på treningssentert til tross for at jeg var ganske trøtt. Så jeg er altså allerede ferdig med dagens treningsøkt som ble intervaller og sykling, og har nettopp tatt meg en dusj og kost meg med denne herlige frokosten!

Jeg har seriøst ikke spist disse sunne pannekakene (Oppskrift HER) på over en måned, noe som er helt uvanlig for meg, haha! Så dere kan tro det smakte litt ekstra godt nå. Jeg toppet det med cottage cheese og druer og ananas, og to pannekaker holdt i massevis for min del!

I kveld skal jeg på kino med mange gode venninner for å se Magic Mike XXL. Jeg har dessverre ikke fått sett den første filmen, men håper på at det går bra allikevel! Så, ikveld får dere mest sannsynlig noen antrekksbilder, så det er bare å følge med :-)

Hva skal dere idag?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #oppkrift #sommer #summer #pannekaker #sunt #sunn #kosthold #trening #training #kino #magicmike

Rydding av klesskapet

 • 29.07.2015 kl. 19:31

Hallo dere!♥ Onsdag allerede? Jeg tror jeg henger en dag etter her altså, for dagene går virkelig for fort! Denne dagen har både vært dårlig og bra. Jeg startet dagen med å være litt nedfor, og været gjorde det virkelig ikke noe bedre. Mens jeg satt og ryddet i klesskapet kastet jeg meg plutselig med noen venninner som skulle til Starbucks. Dette gjorde selvfølgelig dagen mye bedre, og jeg skal snart gjøre en siste finish på dagen med en treningsøkt!

Som jeg nevnte ryddet jeg kleskapet, og som dere ser kan man si at det var nødvendig. I det siste har jeg virkelig følt at jeg ikke har hatt noe å ha på meg fordi alt bare er kaos i skapet, men nå håper jeg på at det kommer litt ny inspirasjon!

Når ryddet du sist klesskapet ditt?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #rydding #klesskap #klær #starbucks

1 skirt, 3 outfits

 • 28.07.2015 kl. 15:00

Pink-I Promise
Pink-I Promise by vilde-unnli featuring a pink outfit
*
Gold Details
Gold Details by vilde-unnli featuring a skater skirt
*
Chill Summer

Chill Summer by vilde-unnli featuring tennis shoes
Topshop crop top, 180 NOK / Pleated skirt, 130 NOK / Adidas Originals tennis shoes, 660 NOK / Green handbag, 2.100 NOK / Tech accessory, 125 NOK / Linda Farrow square glasses, 5.025 NOK

Hvilket antrekk likte du best?♥


__________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #klær #clothes #sommer #summer

NAIL ART: Pearls

 • 27.07.2015 kl. 15:00

Heihei dere!♥ Da var det starten på en ny uke igjen da. For akkurat en uke siden hadde jeg spist en herlig hotellfrokost, og akkurat i dette øyeblikk gikk jeg rundt i Trondheims gater - føles ut som det var igår! Uansett håper jeg dere har hatt en bra helg, og at dere som har ferie har en fin ferie til nå? For min egen del har det gått sykt fort til nå, og jeg har gjort noe hver eneste dag, det er faktisk helt sykt! Og idag er ingen unntak - jeg skal nemlig på senteret med noen venninner for å få kjøpt inn en ny ansiktsskrubb og en krem til håret.

Rød lakk fra China Glaze - Red-y To Rave  |  Perler fra Ciaté - Girl With a Pearl

Her er dagens negledesign. For å være ærlig aner jeg ikke hva jeg har gjort, haha! Egentlig skulle jeg bare ha perler rett opp på langefingren, men bestemte meg plutselig for å ta det ut på siden. Vet ikke helt om jeg liker det eller ikke... Hva syntes dere?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #neglelakk #nailpolish #nailart #negledesign #pears #ciate #chinaglaze #makeup

 

Trening og kino

 • 26.07.2015 kl. 16:30


Hallo, hallo!♥ Hvordan har søndagen deres vært? Min er definitift veldig fin til nå, og jeg skal snart toppe det hele med kino sammen med ei venninne som har vært bortreist på ferie i 3 uker nå! Vi skal se Paper Towns, noen som har sett den? Uten om det startet jeg dagen med en treningsøkt. Jeg trente bein, biceps og mage på fredag, så idag trente jeg bryst, rygg, triceps, skuldre og litt mage igjen. Nå er det bare litt over en uke til gruppetimer på Fresh Fitness starter opp igjen, og jeg gleder meg masse til å komme tilbake til BodyPump - woho!

Hva gjør dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #kino #venner #trening #training #papertowns

OUTFIT: Light Pink

 • 25.07.2015 kl. 18:30


Heihei!♥ Når dette innlegget publiseres er jeg nok på filmkos hos noen venner. Som kanskje noen av dere har fått med dere er bloggen 2år i år, noe som egentlig betyr en del for meg - derfor skal jeg skåle for meg selv ikveld, hehe! Jeg håper det er innafor, eller hva? Jaja, her er ihvertfall dagens jubileumsantrekk!

Hva gjør dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd

BLOGGEN 2 ÅR

 • 25.07.2015 kl. 12:15


Wow dere, idag er det faktisk en litt stor dag for min del, hehe! Bloggen er nemlig 2år idag - hurra!!! Okei, jeg kan virkelig ikke tro at jeg har blogget i to år, nesten hver dag, og noen ganger flere ganger om dagen. Sykt. Jeg skal ikke skrive et langt referat om hvordan dette har vært, men jeg må selvfølgelig takke leserne mine, for uten dere hadde ikke denne bloggen gått rundt  så tusen hjertelig takk til dere søtnoser♥

Sånn ellers har jeg tittet litt på gamle bilder. Wow, jeg har forandet meg sykt. Det er faktisk flere bilder jeg ikke tørr å vise fram engang fordi... nei, jeg er faktisk pinlig berørt over hvordan jeg så ut før, haha! Nesten så jeg sletter det fra bloggen, men det blir jo den jobben. Men, man vil vel alltid syntes slik at seg selv uansett, eller hva? Jeg har også utviklet meg innvendig også, og er blitt en mye mer selvsikker person, og også mye lykkeligere! Her har jeg ihvertfall samlet litt ulike bilder for å minnes disse to årene - og flere år skal det forhåpentligvis bli, eller hva?

I tillegg har jeg selvfølgelig forbedret bildene også. Nå er det vanskelig for dere å se her, men det er klart man blir en bedre fotograf når man tar bilder flere ganger i uka, hver dag i to år. Jeg har prøvd å tatt de eldste øverst på hver collage, før det blir nyere og nyere for hver rad.

Hvor lenge har du fulgt bloggen min, og hvor lenge har du blogget?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #foto #photo #bilder #blogger

Innkjøp fra Trondheim

 • 24.07.2015 kl. 22:45

Hallohallo, og god fredag!♥ Personlig har jeg falt helt ut av dagene nå, men jeg får ønske dere som fortsatt jobber en god fredag - endelig helg! Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra en treningsøkt på Fresh Fitness. Vi kom hjem fra Trondheim rundt åtte idag, og ettersom jeg lengtet så etter å trene igjen dro jeg ned med en gang. Trondheim var en veldig fin by, men det er utrolig deilig å komme hjem igjen; borte bra, men hjemme best - er det ikke det man sier?

Nedenfor kan dere se denne turens innkjøp. Jeg har ikke kjøpt særlig mye, men jeg er utrolig fornøyd med de innkjøpene jeg fikk med meg!


Jakke fra Zara | Originalpris: 599kr | SALG: 299kr


Trenings t-skjorte fra G-sport | Originalpris: 299kr | SALG: 149kr


Sjekk denne kule telefonen a'! Jeg elsker slike gamle gjenstander, og denne falt jeg pladask for med en gang. Dessverre fant vi ut at den kun kan kobles til hjemmetelefon, noe vi ikke har. Derfor bestemte jeg meg for å ikke kjøpe den, men plutselig tok pappa den med! Åh, hvor fin blir ikke denne å ha til pynt på rommet?
Denne kjøpte jeg på Rockheim Museum til 499kr.


Enda mer retro stil i sikte! Jeg er personlig ingen bilfan i det hele tatt, og kan virkelig null og niks om biler, men jeg digger gamle biler, selv om jeg ikke aner hva de heter eller når de er fra. Da jeg så disse måtte jeg bare ha dem! Kan vel ikke bare være meg som digger å ha slikt til pynt?
Disse kjøpte jeg også på Rockheim Museum til 75kr per.

Hva syntes du om innkjøpene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #innkjøp #newin #jakke #jacket #zara #trening #training #topp #retro #interiør #biler

Kjoler under 300kr

 • 23.07.2015 kl. 22:00

1 HER |  2 HER3 HER | 4 HER | 5 HER


1 HER |  2 HER |  3 HER |  4 HER5 HER


1 HER |  2 HER3 HER | 4 HER | 5 HER

Fant du noe du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #nelly #shopping #nettshopping #klær #clothes

Siste dag i Trondheim

 • 22.07.2015 kl. 23:30

Åh, det føles virkelig ut som jeg akkurat kom! Idag er det siste kveld her i Trondheim. Imorgen spiser vi kun frokost før vi kjører hjemover. Vi skal riktignok innom Røros og kjøre videre til Alvdal for å overnatte et sted til fredag ettersom det er 55mil herifra og hjem, men det har uansett vært utrolig fint å være her i Trondheim! På mandag gikk tiden til Nidarosdomen, kikke litt i gatene og spising på Friday's. Tirsdagen var vi på Kristiansten Festning og i Egon Tårnet, og idag har tiden gått til å være på Rockheim Museum, i tillegg til at jeg har fått tatt meg en joggetur+trappeintervall med pappa. Alt i alt har dette vært en velykket tur!

Vi har avsluttet kvelden med pizza på Egon og kost oss med det. Nå skal jeg få en god natts søvn før jeg skal nyte siste hotelfrokost imorgen tidlig, og være klar til bilkjøring i noen timer.
Har dere vært i Trondheim før?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trondheim #trondhjem #sommerferie #summer #sommer #nidarosdomen #egon

ROCKHEIM MUSEUM

 • 22.07.2015 kl. 17:00

Hei dere! :-) Idag har jeg vært på Rockheim - det nasjonale museet for populærmusikk i Norge. Fysøren så moro det var - jeg vil anbefale alle å dra dit hvis du er interessert i norsk musikk. Jeg er ikke blodfan av det, selv om jeg liker det, men jeg har vokst opp med norsk musikk og hører det stadig vekk. I tillegg var det her også stelt istand slik at du kunne få følelsen av å være i et helt annet årstall. Det var virkelig genialt det de hadde stelt istand, og her kan mennesker i alle aldre kose seg!

Dette skal fortestille en garasje som har, la meg bare si det; den fete bilen (haha)! Det var også en jukebox hvor man faktisk fikk satt på musikk og bilde, og litt diverse ting man vanligvis har en i garasje (selvfølgelig også i gammel stil).


Dette nedenfor skal fortestille en gammel stue. Der du ser veggene gikk det også bilder av ulik musikkhistorie rundt. For å bytte bilde kunne man veive litt med armene og styre slik man ville!

Nedenfor kan dere se noe som sikkert skal forestille at man sitter i en bil og hører på musikk. På storskjermen foran gikk det en film hvor man fikk følelsen av å kjøre i en bil, og sånn ellers kunne man sette seg ned med høretelefoner og styre på bordet man hadde foran seg. Her kunne man trykke på bilder i aviser av ulike artister, så kom det sanger opp på en skjerm ved siden av der du satt. Her kunne sikkert moren min fortsatt sittet hvis jeg ikke hadde gått, haha!


Her gikk vi inn i et rom som skulle fortestille en låve, hvor det ble spilt heavy metal/punk-musikk! Man kunne også sette i kassetter selv i en kassettspiller - så moro!

Mot slutten var vi i et rom hvor det gikk korte klipp av ulike humorinnslag; både på TV og film, kassett, for barn og revyer. Jeg tok en titt på en gammel barne TV-serie som het Klabb og Babb, i tillegg til Pompel og Pilt! Ah, så herlig! Det kan ikke bare være jeg som elsker å se litt tilbake på hvordan det var før i tiden?

Uansett har jeg hatt en veldig bra dag, og selvom det er vanselig å demonstrere gjennom bilder var det her faktisk det beste museet jeg har vært på. Kanskje fordi jeg interesserer meg i musikk, men det var også moro å kunne styre selv og være litt kreativ.

Har du hørt om, eller vært på Rockheim før?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #museum #trondheim #musikk #music #rockheim

Egon Tårnet

 • 21.07.2015 kl. 22:30

Halloisen dere! Som jeg nevnte i sist innlegg var jeg og familien og spiste i Egon Tårnet idag. Dette tårnet går rundt slik at man ser hele Trondheim på én time. Maten var faktisk også sykt god, og jeg storkoste meg med både lunsj og dessert. Fysøren, kunne nesten rullet tilbake til hotellet! Retten jeg tok heter Egon's Clubsanwich og er virkelig til å anbefale, mmh♥

Ovenfor ser dere tårnet vi spiste i. Helt øverst satt vi (heldigvis gikk det heis, haha!) Nedenfor kan dere se en del av utsikten. Fin, ikke sant?

Min nyydelige mamma♥

Har du vært på Egon Tårnet i Trondheim før?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #trondheim #egon #lunsj #middag #dessert #mat #food

OUTFIT: Yellow Blazer

 • 21.07.2015 kl. 18:30

God dag, herlige lesere!♥ Nå ligger en utslitt Vilde i sengen etter en del gåing i Trondheim by. Jeg startet som vanlig dagen med hotelfrokost (det er vel ikke bare meg som elsker hotelfrokost, eller?), før jeg og familien gikk til Kristiansten Festning. Aah, for en fin utsikt! Hadde vært koselig å gå en tur dit med venninner og kose seg med en is eller noe - men det går jo ikke, med tanke på at de er alle andre steder enn Trondheim.

Etter å ha gått litt rundt på festningen gikk vi videre til Egon Tårnet, som er et tårn som går rundt slik at man kan se Trondheim fra alle kanter. Utrolig vakkert å kunne se hele Trondheim, samtidig som man spiser fantastisk mat! Det var også utrolig deilig å sitte der, ettersom vi gikk verdens største omvei for å komme til tårnet, og i tillegg til dette regnet det selvfølgelig mens vi gikk - jippi!...

Nå er planene for resten av dagen å slappe av - kanskje ta seg en liten lur? Haha, huff jeg er den beste på å ta små lurer om dagen. Uansett; sjekk den gule dressjakka jeg kjøpte på Zara igår - har siklet på den såå lenge, og nå var den på salg! Den er egentlig litt for stor ettersom de kun hadde store størrelser igjen, men pyttpytt, se så fresh!

Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #blazer #yellow #sommer #summer #sommerferie #trondheim

Trondheim

 • 20.07.2015 kl. 22:40

Heisann!♥ Da var første dag i Trondheim unnagjort, og denne dagen har faktisk gått utrolig fort! Vi tok først turen til Nidarosdomen, hvor vi gikk rundt. Jeg har egentlig ikke noe forhold til kirker, men ettersom familien min ville dit tok vi oss en tur. Det var helt greit, og høydepunktet var nok da vi gikk i toppen av tårnet og fikk se en fantastisk utsikt over Trondheim!


Her kan dere se rommet vårt - koselig og greit!

Ovenfor ser dere nidarosdomen, og nedenfor kan dere se litt bilder fra utsikten på toppen av tårnet. For å komme oss på toppen av tårnet måtte vi gå en bratt, smal trapp oppover som gikk rundt, og rundt, og rundt, og rundt, haha - trodde aldri det skulle ende! Allikevel absolutt å anbefale - sjekk den utsikten da! 

Trondheim er nok en litt mer turistby enn det jeg hadde tenkt meg, men det er helt greit her, og jeg har også fått kjøpt meg en gul dressjakke, noe jeg sier JAJAJA(!!!) til!


Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #trondheim #sommer #summer #sommerferie #nidarosdomen

Vinnere av linkerunde

 • 20.07.2015 kl. 15:00

Hei dere!♥ Planen var egentlig å trekke vinnerne av linkeruden igår, men ettersom vi kom ganske seint frem til Trondheim, bestemte jeg meg for å legge det ut idag istedenfor! Jeg skulle egentlig bare trekke tre vinnere, men jeg måtte bare velge fire, hehe! Det var ganske vanskelig å bare plukke ut noen av dere, ettersom dere alle er utrolig flinke, men her er de jeg falt på til slutt.

Markus Saunes //  Emilie Toen //  Camilla Haugen //  Eline Fløtre

Leser du noen av disse bloggene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #linkerunde #anbefaling #blogger #vinner #konkurranse

Leaving to Trondheim

 • 19.07.2015 kl. 15:00

Halloisen dere! Hvordan er sommeren deres til nå? Denne uka har egentlig gått veldig fort og jeg føler nesten at jeg har fått en pause fra livet. Tirsdag, onsdag og torsdag ble brukt til bilkjøring og hyttekos, og her var det virkelig deilig å bare slappe av, koble fra det vanlige livet og være sosial med gode venner. På fredag var jeg klar for fest sammen med noen nye arbeidskollegaer. Jeg har nemlig fått jobb som gruppetreningsintruktør på Fresh Fitness *lykke*!!! Dette skjedde for en uke siden, men jeg har ventet litt med å fortelle det - kommer et innlegg med litt mer informasjon senere. Gårsdagen ble stort sett tilbragt på Starbucks med gode venninner, og idag skal tiden brukes i en bil. Jeg og familien reiser nemlig til Trondheim. Jeg skal gjøre så godt jeg kan for å oppdatere dere og krysser fingrene for at nettverket vil samarbeide på hotelrommet.

Har dere vært på sommerferie ennå?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #sommer #summer #ferie #sommerferie

Oppskrift på Proteinbananbrød

 • 18.07.2015 kl. 15:00

Heisann alle skjønne lesere!♥ Idag tenkte jeg å dele en oppskrift på et sykt godt brød med dere! Da jeg var på hytta med noen venner, bakte mamma dette brødet, og jeg hadde aldri trodd at det skulle være godt. Jeg syntes personlig det til og med kan spises som kake, for så godt og ferskt var det altså - så lenge du setter den kjølig! Selv om det ser litt skummelt ut med alle oppskriftene, var det visstnok gjort på 1-2-3, og det eneste som tok litt tid var stekingen.

DU TRENGER:
2 moste modne bananer
2 dl grovt speltmel (evt. annen tørrvare)
1 dl rugflak (du kan også bruke havregryn)
1 ss bakepulver
0,5 dl mandelmelk (du kan bruke vanlig melk)
2 egg
2 ss mager kesam
3 ss flytende kokosolje (kan også bruke smør)
1 ts kanel
1 neve hakkede mandler og valnøtter
2 ss tørkede tranebær

FREMGANGSMÅTE:
Mos bananene godt i en bolle. Bland de resterende ingrediensene godt sammen. Legg bakepapir i en liten brødform og hell røren over i formen. Stek på 180grader i 45-50min. La brødet hvile på en rist i 10 minuter før servering. Sett gjerne kjølig hvis du ønsker at det skal holde seg ferskt.

Kommer du til å teste ut dette brødet?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #oppskrift #recipe #brød #sunt #sunn #mat #food #protein #banan #kosthold

hyttekos

 • 17.07.2015 kl. 15:30

Heihei dere!♥ Da var jeg hjemme fra hytteturen jeg var på fra tirsdag-torsdag. Jeg kom hjem igår kveld, og dette har vært noen fantastiske dager sammen med tre venner. Vi kom frem rundt tre-fire på tirsdag og fikk fiksa litt før vi laget oss litt taco, spilte spill og snakka. Vi tok kvelden ganske tidlig til tross for at jeg var ganske våken, men jeg var så heldig at jeg delte rom med en som gadd å snakke med meg helt til jeg sovna, hehe! På onsdag tok vi en liten handletur, før vi igjen spilte, laget mat og bare slappet av.

Jeg slenger inn litt matbilder - for alle liker vel det? Ingenting er som herlige frokostbord på hytta, hjemmelaget pizza og skikkelig hyttestemning! Hytta hadde strøm (heldigvis), men ikke vann, så vi måtte derfor stikke ut for å fylle på vann i bøtter fra en pumpe. Ovenfor ser dere bilde av den gamle delen av hytta, den nyere delen, hvor vi var, ligger til høyre.


Jeg tror vi har spilt kortspillet "Idiot" rundt 30 ganger tilsammen! Fysøren jeg var virkelig "the champion" i starten og vant mange ganger, før alle plutselig ble i mot meg og fikk meg til å tape, haha! Men ingenting var som kjæresten til venninna mi som klarte å tape sikkert 8/13 ganger! Så alt i alt kan jeg si at dette har vært noen utrolig mormme dager som jeg mer enn gjerne gjentar :-)

Hva har dere gjort de siste dagene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #hytte #hyttekos #sommer #summer #spill #mat #food #venner #sommerferie #ferie

LINKERUNDE

 • 16.07.2015 kl. 15:00

Bli med på linkerunde ved å skrive at du er med i kommentarfeltet og link til din blogg! Jeg kommer til å linke tre blogger på søndag:-) Lykke til! Er du med?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #linkerunde #bloggvurdering #konkurranse

Filmene du MÅ se i sommer!

 • 15.07.2015 kl. 16:00

Hvor mange er det vel ikke som leter seg halvt igjel på sommeren etter filmer man kan se? Vel, nå burde ikke det være noe problem, for her har jeg samlet 12 filmer som du kan se i sommer! Flere av dere har nok sett de fleste her, men jeg kan love deg at de er kos å se på sommeren hvis du har samme smak i filmer som meg :-) Woho, jeg skal ihvertfall bruke denne lista når jeg lurer på hva jeg skal se på! Håper der også fant litt inspirasjon♥

Liker du noen av disse filmene?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #film #filmer #movies #sommer #summer #tips #anbefaling

My New Bikini

 • 14.07.2015 kl. 15:00

Hallo der!♥ For en stund tilbake bestilte jeg denne bikinien fra yesstyle.com. Som sikkert mange av dere ser er den veldig lik triangl sine bikinier, og ja; dette er en kopi. Personlig syntes jeg det er litt drøyt å betale over 1000kr for en bikini fra triangl.com (på grunn av frakt/toll osv.), så jeg tenkte å bestille denne kopien til rundt 100kr+frakt. Fin, ikke sant? Den er ganske lik, uten om at det svarte er et annet stoff. Overdelen passer veldig greit og er ganske normal i størrelsen, underdelen vil jeg derimot si at er litt liten i størrelsen. Vi bestilte også en rosa til mamma, men dessverre må denne være feilmerket, for størrelsen virker en til to størrelser mindre enn det den tilsier å være. Men sånn er det å bestille fra nettet!


DU KAN KJØPE DENNE BIKINIEN HER!

Hva syntes du om bikinien?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #sommer #summer #bikini #innkjøp #newin #triangl #yesstyle

OUTFIT: Casual Summer

 • 13.07.2015 kl. 15:30

Hei dere! :-) Da var det ny uke igjen - noe som har svært lite å si for meg som har ferie, haha! Allikevel prøver jeg å følge med litt slik at jeg ikke faller helt ut av rutiner. Denne uka er planen å dra på hytta til noen venner fra tirsdag til torsdag, noe jeg regner med at blir superkoselig! Idag skal jeg en tur ut med noen andre venninner før jeg skal trene ikveld. Jeg er usikker på hvor mye trening det blir denne uka, noe som bekymrer meg litt, men jeg skal prøve å få trent etter jeg har vært på hytta.

Idag er det igrunn ganske varmt, men jeg valgte bukse allikevel, hehe! Personlig er jeg veldig glad i både bukser, skjørt og kjoler, men for tiden er jeg litt mer inspirert når det kommer til bukser. Idag kjørte jeg en ganske casual stil, men jeg la inn et gult halskjede og en gul veske, i tillegg til at jeg krøllet håret, og vips(!) så ble det mer spennende!

Hva er deres planer for uka?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #casual #summer #sommer

NAIL ART: Colorlicious

 • 12.07.2015 kl. 15:00

Heisann! :-) Oh, sunday... Dette må nok være den slappeste søndagen på lenge. Som regel ønsker jeg å få noe ut av hver eneste dag, men idag sa det plutselig litt stopp og jeg har tenkt til å tilbringe dagen min innenfor husets fire vegger. Snart kommer noen venninner over for å ha en slapp søndag sammen med meg og kanskje se litt på film.

Jeg er fullt klar over at jeg for tiden poster veldig mye negledesign, men jeg håper dere ikke har noe imot det! Hvis dere har det så si ifra i kommentarfeltet. Men hallo, la oss bare ta et minutts stillhet for disse herlige fargene! Her om dagen postet jeg et innlegg med fire nye lakker jeg kjøpte fra China Glaze (HER), og jeg har allerede fått brukt to av dem - skikkelig summer feeling, eller hva?


Oransje lakk: China Glaze, Home Sweet House Music 
Konfetti: China Glaze, Point Me To The Party
Hvit lakk: Viva la Diva, French Manicure

Hva gjør dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nails #negler #nailart #chinaglaze #neglelakk #nailpolish

FLOWERS

 • 11.07.2015 kl. 20:00


Halloisen!♥ Hvordan har deres lørdag vært til nå? Personlig har dette vært en ganske rolig dag, samtidig som jeg er dødssliten! Idag tok jeg en liten tur sammen med mamma til byen. Vi fikk kjøpt det vi trengte, i tillegg til at vi tok oss en kaffe på Starbucks - utrolig herlig! Da jeg kom hjem igjen gikk jeg rundt og undret på hva jeg skulle gjøre, før jeg plutselig fant ut at jeg skulle ta en tur ut med kameraet - som da resulterte i disse bildene dere kan se her.

Like før jeg dro ringte også bestemoren min og lurte på om jeg kunne komme ned til dem en tur for å hente noe. Så turen gikk da ned til dem. Vi snakket litt og koste oss med is, hihi! Er virkelig ikke ofte jeg er innom besteforeldrene mine, men det er vel lurt å nyte tiden man har med dem, eller hva? :-)


Jeg elsker disse blomstene, uten at jeg aner hvorfor! Noen som vet hva de heter?

Hva synes dere om bildene? Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #bilder #blomster #flowers #lørdag #saturday #summer #sommer

4 favorittfrokoster

 • 11.07.2015 kl. 12:00

Frokost er nok en av mine favorittmåltider. De siste månedene har jeg vært frelst til havregryn med melk og syltetøy, men innimellom lager jeg også noen andre godbiter. Nedenfor har jeg samlet fire av mine favorittfrokoster.


To stekte egg  |  En brødskive med pålegg  |  Frukt/grønnsaker  |  En kopp melk


En bolle havregryn med melk og syltetøy  |  Proteinshake


To brødskiver (delt i to) med ost og kalkunfilet, stekt i toastjern  |  En kopp eplejuice


Grove, sunne og luftige pannekaker  |  Oppskrift HER

Hva er din favorittfrokost?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #frokost #breakfast #oppskrift #sunt #favoritter

White Noise at Nelly.com

 • 10.07.2015 kl. 15:00

Heihei! :-) Jeg tviler på at jeg er den eneste som synes hvitt er perfekt om sommeren. I tillegg passer det jo til alt, og kan både være classy og kult! Nedenfor har jeg samlet noen hvite favoritter fra nelly.com. Personlig elsker jeg spesielt skoene og kunne godt tenkt meg dem!


1 HER2 HER 3 HER 4 HER |  5 HER 6 HER |  7 HER |  8 HER9 HER

Var det noe du likte her?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #sommer #summer #white #nelly #klær #clothes

NEW IN: China Glaze

 • 09.07.2015 kl. 19:00


Daisy Know My Name?  |  Home Sweet House Music  |  Point Me To The Party  |  Red-y To Rave

Wæææh, neglelakk!!! Haha, jeg innser plutselig at dette er 3.gangen denne uka jeg poster noe med neglelakk... Uansett; denne kolleksjonen kalt "Electric Nights" har jeg kikket lenge på - mest fordi jeg hørte noe om at de lyste i mørket, noe som dessverre ikke var sant. Plutselig kom jeg og venninnen min over noen av dem på H&M, og jeg kastet meg selvfølgelig over dem! Se så fine og sommerlige farger da♥

Gjett hvem som skal lakke neglene så fort som mulig, hehe! De hadde enda to til som var slik confetti-aktig, men valget falt på denne fargerike. Ååh, de er så fine! Jeg savnet spesielt en rosa, men de er fortsatt tilgjengelig på ebay, HER. Det varierer veldig hva som er på lager, men hvis du har en favoritt som er utsolgt er det godt mulig den kommer tilbake!

Hvilken lakk likte du best av disse? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nails #negler #nailpolish #neglelakk #sminke #makeup #chinaglaze

OUTFIT: Summer Colors

 • 09.07.2015 kl. 15:00

Hei dere!♥ Wii, hvis dere ikke blir glad av å se på alle disse herlige fargene så vet ikke jeg, hehe! Idag skal jeg og venninnen min gå en tur til byen for å slappe av litt på Starbucks. Jeg er ikke helt den store "kaffetypen", men det er enkelte ting jeg liker på Starbucks, og de liker jeg virkelig godt! Den store favoritten er nok White Chocolate Mocha Frappuccino. Har dere en spesiell Starbucks-favoritt?

Jeg elsker virkelig den nye kameralinsa mi som lager blurry bakgrunn! Den er så herlig, og gjør virkelig bildene bedre, eller er det bare meg? :-) Snakker forresten om Canon EF 50mm f/1.8 II - den koster i underkant av 750kr, sjekk den ut HER.

Hva gjør dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #starbucks #kamera #kameralinse #objektiv #foto #bilder

Hasselnøtt- og kaffekake

 • 08.07.2015 kl. 15:00


Denne kaken er laget av venninna mi, Ruth, så all ære til henne! Takk for oppskriften - kommer garantert til å prøve den med mindre jeg er lat og ber henne lage den for meg, hehe :-)

Ingredienser:
225g mykt smør (+til å smøre formene med)
225g sukker (melis går også an)
225g mel
1 ts bakepulver
2-4 ts kakaopulver
4 store egg
4 ss sterk kaffe (spørs hvor sterk kaffesmak man vil ha)

Glasur:
175g mykt smør
350g melis
4 ss sterk kaffe. (Igjen, du kan ta i mer kaffe for sterkere smak. NB: bland ut med litt mer smør om du vil ha en mer kremete topping om du tilfører mer kaffe)
Ønsket mengde hasselnøtter (om ønsket. Evt. andre nøtter)


Fremgangsmåte kake:
Forvarm ovnen til 180C. Smør inn to former på 20 cm (runde) med smør. Du kan også bruke én form og steke delene etter hverandre.

Mål opp alle ingrediensene untatt kaffen i en stor bolle og rør jevnt ut. Rør tilslutt kaffen jevnt ut. Del så blandingen i to og ha i form. Tips: om du finner dette vanskelig så ta en ny bolle og mål opp hele blandingen før du halverer (NB: husk å tilbakestille vekten til 0 etter du har satt på bollen alene, slik at du ikke får med bollens vekt)

Bak i ovnen (nest nederst) i 25-30 min, til kaken er gyllenbrun.


Fremgangsmåte glasur:
For å lage glasuren må du mikse smør og sukker sammen i en bolle til blandingen er jevn. Rør så ut kaffen i blandingen. (Kaffen MÅ være kald når du har den i, slik at den ikke smelter det myke smøret) Tips: om det tar lang tid før kaffen blir kald så sett den i vannbad. Hakk og ha i hasselnøtter. Sett kaldt imens kakene kjøler.

La kakene bli kalde før du deler dem i ønsket deler horisontalt/vannrett. (Om de hever mye kan de deles i mange deler, og omvendt. Det burde helst være minimum 3 deler). Legg en av delene nederst og ta på et jevnt lag med glasur, og fortsett og lage lag oppover på denne måten til du kommer til toppen. Legg så glasuren rundt sidene og toppen av kaken så hele er dekket. Strø så hakkede hasselnøtter over toppen om ønsket. Pynt mer om du vil. Nyt! :-)

Kommer du til å teste ut denne kaka?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #kake #cake #oppskrift #hasselnøtt #nøttekake

Outfit on the dock

 • 07.07.2015 kl. 20:00

God kveld, dere!♥ Det er så trist å tenke på at dette vakre været blir erstattet med uvær og øs-pøs imorgen! På den andre siden får det meg til å nyte dette været litt mer. Som jeg nevnte i sist innlegg skulle jeg ut med noen venninner idag. Vi spiste først en kake som venninnnen min har laget, som dere får oppskrift på imorgen (fysøren, den var såå god, så følg med!), før vi gikk en tur ut og fikk tatt litt bilder. Jeg syntes alltid det er like vanskelig å ta bilder når sola er fremme, men dette var de fem av hundre som ble godkjent. Nå skal jeg snart dra på treningssenteret, så jeg kan sette prikken over i'e på denne tirsdagen :-)

Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #sommer #summer #sommerferie #foto

NAIL ART: Fa-la-la-lavender

 • 07.07.2015 kl. 15:00

Heisann kjære lesere!♥ Tusen takk til dere som fortsatt titter innom bloggen i sommervarmen. Jeg kan ærlig si at leserantallet synker nå som folk heller er ute og koser seg med sommeren, noe som selvfølgelig er forståelig! Derfor er det ekstra viktig for meg å takke dere som fortsatt titter innom, så tusen takk :-D

Idag skal jeg en tur ut med to venninner. Hun ene bakte kake igår, som vi er så heldige å få smake på, hehe! Etter det skal vi gå en liten tur, og da skal dere ikke se bort ifra at det blir litt antrekksbilder til dere. Men akkurat nå får dere se på dagens negledesign. Kjøpte denne neglelakken på Rusta igår - er den ikke fin?

Lilla Confetti: Sally Hansen, Fa-la-la-lavender 
Hvit lakk: Viva la Diva, French Manicure 
Lilla lakk: Ciaté, Sugar Plum

Hva skal dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nailpolish #neglelakk #nails #negler #nailart #summer #sommer

My latest Nail Arts

 • 06.07.2015 kl. 14:00

Her om dagen innså jeg plutselig at jeg har lagt ut ganske mange negledesign til nå i år, og da jeg tok en kikk gjennom disse fant jeg faktisk ganske mye inspirasjon fra meg selv! Haha, jeg har nemlig følt meg ganske uinspirert på neglefronten i flere måneder nå, men tydeligvis har det ikke vært så ille allikevel. Uansett; hvis dere selv trenger litt inspirasjon kan dere se på sju siste negledesignene mine nedenfor :-)

PINK AND PURPLE

CONFETTI ON GOLD

NEON NAILS

TURQUOISE ZEBRA

PURPLE CONFETTI

RED FLOWERS

BROCADE PARADE

Hvilken likte du best?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #nails #negler #nailart #neglelakk #nailpolish #skjønnhet #beauty #sminke #makeup #tips

Begin Your Day With A Smile

 • 05.07.2015 kl. 12:30

"Begin Your Day With a Smile"

Hei dere♥ Idag tillot jeg meg selv å sove til nesten tolv. Selv om det er sommerferie hater jeg å stå opp etter tolv, så jeg har derfor alltid på vekkerklokke senest elleve. Idag var jeg derimot så sliten at jeg lå i senga litt ekstra. Jeg har faktisk ingen planer for idag ennå, men jeg skal nok fnne på noe i finværet, med tanke på at det er meldt dårligere vær neste uke! Nå sitter jeg og koser meg med et glass eplejuice og to ostesmørbrød med kalkunfilet og ost, deilig søndagsfrokost!


(Kopp fra Søstrene Grene)

Ofte kan det være slitsomt å stå opp om morgenen, og man gruer seg kanskje for hva dagen bringer. Men, hvis man står opp og bestemmer seg for at "dette skal bli en bra dag, og uansett hva som skjer skal ingen få ødelegge det!", så skal du se at det kanskje blir en bra dag :) Derfor; begynn dagen med et smil, og se hva som skjer!

Hva er deres søndagsplaner?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #frokost #breakfast #shapeup #smile #søndag #summer #sommer #sunday

101 smoothier

 • 04.07.2015 kl. 19:25

Heisann skjønne lesere♥ Nå har jeg nylig kommet hjem fra Drammensbadet! Tror det er ca. 1år siden jeg var der sist, og i denne varmen var det sykt deilig! Jeg og venninnen min sklei litt, i tillegg til at vi gjorde tradisjonen vår som er å hoppe fra 3meteren! Haha, det er mer enn nok for oss, og det var flere unger som "mobbet" oss fordi vi nesten ikke turte å hoppe. Ups...

Uansett; idag tenkte jeg å tipse dere om denne herlige boka! Jeg fikk den til jul ifjor, og jeg har vært litt dårlig til å bruke den, men nå som sommeren er her vil jeg med sikkerhet prøve ut flere av oppskriftene. Jeg tror jeg har prøvd tre av oppskriftene her, og av de få så liker jeg dem kjempegodt.

I boka står det også litt tips om hvordan du kan få smaken og konsistensen du ønsker. I tillegg står det litt om de ulike fruktene/grønnsakene, også har vi jo da 101 oppskrifter på både frukt- og bærsmoothier, yoghurt- og frokostsmoothier, grønnsakssmoothier og dessertsmoothier. Fysøren, jeg digger denne boka!

Denne boka kan du f.eks kjøpe HER.

Har du hørt om denne boka? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #bok #smoothie #oppskrift #sunt #anbefaling #smoothier #frukt #fruit #kosthold

Nelly-Favoritter under 200kr

 • 04.07.2015 kl. 14:00

12 3 4 5 6 7 | 8

 


12 3 4

Var det noe du likte? :)

7 shots from June

 • 03.07.2015 kl. 19:30

OUTFIT IN FROGNERPARKEN

NAIL ART: BROCADE PARADE

EKSAMENSFORBEREDELSER

OUTFIT: GREEN PURSE

NORDSETER, LILLEHAMMER

KLAR FOR LANGHELG!

SOMMERFERIE

Hvilket bilde likte du best? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #june #juni #sommer #summer #mote #fashion #antrekk #outfit

Jævla homo!

 • 03.07.2015 kl. 14:00

Jeg tror vi alle har fått med oss den glade nyheten om at det nå er lovlig med homofilt ekteskap i USA. Selv om dette er en fantastisk nyhet for oss som støtter at man kan elske hvem som helst, er det mennesker der ute som ikke er like glad for dette. Hvorfor? Hvorfor finnes det mennesker der ute som ikke støtter at noen har følelser for det samme kjønn? Hvorfor respekteres ikke dette like mye som heterofilt ekteskap?
Hva får folk til å tro at det er greit å si "Jævla homo!"?

Jeg vil oppfordre alle til å lese dette innlegget på facebook, av ei som opplevde noe ganske så grusomt for litt siden. Det er virkelig ikke til å tro hva noen tar seg rett til å gjøre her i verden!

Noen tror at hvis det blir lovlig å elske det samme kjønn, så vil barn bli påvirket til også å elske det samme kjønn. Kort fortalt tror de da at det dermed blir slutt på det å få barn, noe som fører til at verden ender. Logisk, eller hva? Altså, selv om det blir normalisert å kunne elske det samme kjønn, betyr ikke det at alle kommer til å få følelser for det samme kjønn.

Jeg er fullt klar over at likekjønnet ekteskap ikke blir godtatt i alle religioner, og ettersom jeg ikke er så informert rundt dette området skal jeg ikke gå så mye inn på det. Allikevel er det ikke noe fasit på hva Gud mente var rett og galt, for det er det mange ulike synspunkter på. Jeg vil gå så langt som å si at det å gjemme seg bak religionen sin når det gjelder homofilt ekteskap, er feigt! Nei, vi kan ikke forvente at alle skal være for likekjønnet ekteskap, men det er allikevel lov å håpe på at vi alle kan respektere det.

Hvorfor skal noen trakassere, spytte på og se ned på de som har følelser for det samme kjønn? For det første må alle forstå at vi ikke kan bestemme hvem vi får følelser for. Når jeg som heterofil får følelser for en gutt er det helt normalt, og det er ingen som påpeker det. Skulle derimot ei venninne av meg få følelser for en jente vil det med en gang bli satt mye mer i søkelyset. Kan ikke det å elske bare bli normalisert uansett hvilket kjønn det gjelder? For det andre er det ingen som fortjener å bli banket opp, drept eller trakassert for å elske det samme kjønn - da kunne vi like gjerne gjort det samme med de som elsket det motsatte kjønn, for følelser er følelser! For det tredje må vi forstå at barn ikke blir negativt påvirket av det faktum at enten to menn eller to kvinner inngår et ekteskap eller elsker i offentlighet. Dette vil bare gjøre at de i større grad respekterer medmennesker og slipper å bruke livet sitt på å bekymre seg over andres meninger rundt hvem man elsker.


Til slutt vil jeg si at dette er mine meninger, og du har like store rettigheter til å yte dine meninger.

Hva er din mening om homofilt ekteskap?

LIK OG DEL GJERNE!

OUTFIT: Gold Details

 • 02.07.2015 kl. 19:00


Heihei dere!♥ Når dette innlegget publiseres sitter jeg nok hos noen venner og ser på film - hvis vi har klart å bestemme oss for hvilken film vi skal se, hehe. Sola skinner, og jeg er klar til å nyte denne kvelden!

Ser dere den fine rosa lakken jeg har på idag? Neglefin både på fingrene og tærne! Men, i bakgrunn av dette så var jeg sykt uheldig istad. Jeg tok fram kosten og skulle til å lakke tåneglene, før jeg uheldigvis dultet borti flaska og rivde ned hele greia. Neglelakken føyk overalt, for den landet på gulvet, selvfølgelig på siden slik at det fortsatte å renne ut. Fysøren så utrolig kjipt - både fordi det ikke var så moro å vaske opp igjen, og fordi halve flaska rant utover gulvet. Kunne godt klart meg uten den lille fasaden, men det gikk fint til slutt!

Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #summer #sommer #gold #white

Melon og Bringebær Smoothie

 • 02.07.2015 kl. 13:00

Heihei♥
Igår var virkelig en fantastisk sommerdag! Planan var å ta en joggetur på morgenen med venninna mi, men hun kunne ikke før på kvelden så derfor drøyde jeg det. Etter å ha solt meg litt og lagd denne supergode smoothien, kom ei venninne på besøk. Vi hadde vannkrig ute på balkongen samtidig som jeg bakte sunn nutellakake (se oppskrift HER). Haha, fysøren så moro det var med vannkrig - og deilig i denne varmen :-)

Dagen ble da avsluttet med en joggetur, før jeg tok meg en dusj og dro i butikken for å hente både kameraveske og fjernkontroll til kamera! Har virkelig lengtet etter dette lenge nå, og endelig ligger det her på bordet ved siden av PCen. I tillegg fikk jeg kjøpt en vannmelon, ettersom jeg skal på filmkveld imorgen og måtte ta med noe snacks! Ingenting er vel bedre enn frisk frukt i denne varmen?

Kommer du til å prøve denne smoothien? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #frukt #fruit #smoothie #oppskrift #sunt #sunn #summer #sommer

Sunn nutellakake

 • 01.07.2015 kl. 17:01

Her om dagen kom jeg over en oppskrift på sunn nutellakake på fitfocuse.blogg.no. "Sunn nutellakake?" tenkte jeg. For, nutella er jo ikke sunt, men her må man faktisk lage nutellaen selv! Allikevel er ikke det noe problem, og er gjort på null komme niks. Jeg hadde ikke så store forventninger til denne kaka, men den var fakitsk helt grei. Litt smakløs, men man kan ikke forvente så mye mer. Det blir også litt nutella til overs som kan brukes som pålegg :-)


Ingredienser til sunn nutella:
2,5dl hasselnøtter
0,5dl honning
0,5dl vann
1,5ss bakekakao

Sett ovnen på 180grader og la hasselnøttene steke i 10min. La de så avkjøle seg, før du kjører dem i en blender eller kjøkkenmaskin slik at det blir en jevn masse. Tilsett så kakao og honning, før du til slutt tilsetter litt og litt av vannet slik at du får riktig konsistens. Det er ikke sikkert du trenger alt vannet.

Ingredienser til sunn nutellakake:
250g nutella
2 egg

La ovnen stå på 180grader. Ta 125g av nutellaen og smelt i en kjele eller i mikroovnen. Vist inn ett og ett egg og hell røren over i en liten form med bakepapir! Stek i 15min. Avkjøles før servering. 

Kommer du til å prøve denne?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #sunt #kake #nutella #sjokolade #oppskrift

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no