hits

JULY OUTFITS

 • 31.07.2016 kl. 22:09

Heisann dere! Tenk, det allerede er august imorgen. Mange starter på jobb, noen starter kanskje ferien - uansett så går vi inn i den siste sommermåneden for i år og det må vel nytes. Jeg starter på jobb på tirsdag, så morgendagen skal nytes til det fulleste! Her har jeg samlet månedens antrekk. Denne gangen har jeg faktisk klart å ta alle antrekksbildene på ulike steder *stolt*, haha!

FLOWER SKIRT  //  BOMBER JACKET

ORANGE IS THE NEW BLACK  //  SUMMER LACE DRESS

OUTFIT IN MOSS  //  OUTFIT BY THE OSLOFJORD

LACE BODY  //  BLUE BENCH


Hvilket antrekk likte du best? :-D

Iskrem og hjemreise

 • 31.07.2016 kl. 15:49

Hei dere! Da var jeg og mine venner allerede på vei hjemover igjen. Denne turen har som alle andre turer gått alt for fort, og det er nesten litt trist at det er over. Dagene har bare flydd forbi med dyreparken, shopping, bading og morsomme kvelder! Jeg og de tre andre jeg kjører med tok en tur innom Kristiansand for å få med oss litt av byen og spise litt før vi tok turen hjemover. Det ble dermed Pokémon-jakt, lunsj på Egon og en liten is etterpå. Så nå er vi gode og mette for hele turen. Akkurat nå står vi i kø, noe som var ganske så forventet. Fellesferien er over, og alle skal hjem fra fine sommerturer.


 - Tror jeg brukte fem minutter på å velge is, før jeg endte opp med softis med jordbærstrøssel, min favoritt -


 - Vi var selvfølgelig uheldig med været igjen, og like etter disse bildene ble tatt pøste det ned. Vi gjemte oss under et tre, før vi måtte spurte bort til under en bru for å ikke bli alt for våte -

Hva er din favoritt-is? :-D

OUTFIT: Blue Bench

 • 30.07.2016 kl. 15:41

God dag dere! Wæh, siste dagen i Kristiansand, og bare tre dager igjen av ferien! Usj, så jeg gruer meg til ferien er over. Jaja, denne dagen skal ihvertfall nytes. Idag har vi tatt et "morgen"bad, altså, det var rundt ett, men vi stod ikke opp før tolv. Nå har jeg fått tatt meg en dusj, fikset meg og tatt litt bilder til dere. Ser nesten ut som jeg er i Sverige med tanke på "gult og blått", haha! Nå skal jeg og et par andre her ned til sentrum for å kikke litt, mens de andre blir i leiligheten for å spille kortspill. Neida, men jeg vil ihvertfall ha med meg Kristiansand når jeg først er her :-D

Hva skal dere idag? :-D

Kristiansand Dyrepark

 • 29.07.2016 kl. 20:54

Heisann dere! :-D Da var vi tilbake i leiligheten etter en regnfull, men super dag i dyreparken. Vi har nå byttet leilighet etter at det var så mye surr med den forrige, så nå er vi storfornøyd! Nå skal vi få slappet av litt før vi er klare for Kaptein Sabeltann-show ikveld, haha - man blir aldri for gammel for det eller???

Fikk helt klart et nytt inntrykk av dyreparken, ovenfor det jeg hadde fra de par gangene jeg var der som liten. Et av mine store høydepunkt med turen var faktisk å se på grisene, haha! Jeg elsker av en eller annen merkelig grunn griser. Ikke spør meg hvorfor, for jeg aner ikke. I tillegg er det selvfølgelig moro å se hvor store disse dyrene faktisk er, ovenfor bare på bilder. Kjøpte til og med en "liten" (okei, veldig stor) hvit tiger med meg hjem. Følg med så får dere se bilder, den er supersøt, hihi!


Kattedyr er virkelig supervakre, eller hva?

Husker jeg elsket Kardemomme By da jeg var liten, men nå var det faktisk ikke like spesielt. Kanskje fordi vi ikke var der så lenge, og regnet sprutet ned. Skal ikke klage for mye på været, men det er virkelig ikke noe morsomt å gå ute i en dyrepark når det pøser ned og alle ender opp våte.

Har du vært i Kristiansand Dyrepark før? :-D

Fremme i Kristiansand

 • 28.07.2016 kl. 22:53

God kveld! Da var jeg framme i Kristiansand! Rettere sagt rundt klokka tre idag, hehe. Vi dro fra Drammen rundt klokka ti, og med ett lite stopp gikk det smertefritt bort. Før vi dro til Hamresanden Resort, som er der vi ligger. Nå har jeg og de sju andre jeg er på tur med funnet oss til rette, og jeg er ganske fornøyd selv om det er enkelte andre her som klager på alt mulig, haha! Nå har vi nettopp fått i oss litt taco etter et slag volleyball, og er klare for en herlig kveld videre :-D

Skal innrømme at det ikke ble så mye til spill på volleyball-banen, men mye moro var det ihvertfall! Etterhvert kom det også noen barn som ville spille, og de tok egentlig over hele spillet. Fikk til og med litt kjeft for dem for å ikke treffe ballen, haha, barn altså!


Haha, så fabulous!


Var noen som delte ut gratis maarud-chips med 30% mindre fett, så vi fikk masse poser med det, haha!


Er ikke kjæresten min utrolig vakker (til høyre)? Haha, huff!

Har du vært i kristiansand? :-D

10 ting å gjøre når man kjeder seg

 • 28.07.2016 kl. 12:32

Film
Klassisk tips - se en film. Enten en film du har sett hundre ganger før, eller utforsk en ny film!

Prøve ut nye sminke-looks
Mange av oss holder oss til å gjøre det samme hver dag på sminkefronten, men hvor moro er det vel ikke å prøve ut nye ting? Om du ikke skal noe allikevel kan du like gjerne ta sjansen til å prøve ut nye looks!

Teste ut nye hårfrisyrer
Jeg har veldig ofte lyst til å teste ut nye fletter og ting man kan gjøre med håret, men jeg glemmer det hele tiden. Kanskje lurt å gjøre det på en dag hvor man ikke gjør noe?

Trene
Trening er selvfølgelig for noen kjedelig, men en gåtur er absolutt tidsfordriv, og i tillegg kan du etterpå ha god samvittighet!

Rydde
Rydding er vel ikke noe de fleste liker, men det å få orden i ting er alltid deilig!

Ta bilder
Ta bilder av ting inne, ute, hva som helst - kanskje du til og med kan lære deg litt manuell innstilling på kameraet ditt?

Lær deg noe nytt
Hvis du kjeder deg kan det være en idé å lære seg nye ting. Det kan enkelt og greit være alt fra å lage en frosk av et ark til å lære seg et nytt språk!

Finn ny musikk
Lei av den samme gamle musikken? Sjekk ut litt ny musikk og lag en ny, fresh spilleliste!

(Nett)shopping
Enten du ønsker å sitte inne, eller gå ut - dra på shopping. Kanskje lurt å ha litt penger også selvfølgelig, men om budsjettet er stramt kan du ta turen innom ebay.com hvor de har masse spennende til en billig penge!

Utforsk nye blogger
Det finnes tusenvis av blogger der ute, og jeg er 100% sikker på at det finnes mange flinke, uoppdagete bloggere der ute. Se om du kan finne deg en ny favoritt da vel!

Har du noen flere tips? :-D

Nytt Bloggdesign

 • 27.07.2016 kl. 16:35

Hei dere! Ser dere noe forskjell på bloggen idag? Jeg har endret design :-D Endelig fant jeg et jeg likte! Jeg har lenge ønsket meg litt større bilder på bloggen, og endelig fant jeg et hvor man laster opp bildene i 1000 px ovenfor 800 px som jeg har hatt tidligere. Dessverre må jeg endre dette manuelt på tidligere innlegg, noe jeg nå har gjort på alle innleggene fra juli i år. Hvis dere ser at eldre innlegg har mindre bilder i forhold til designet er det rett og slett fordi jeg ikke har gjort det om ennå. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med det nye designet, og gleder meg til å høre hva dere synes? :-D

Dette og flere design kan kjøpes på kvdesign.no!

Forresten var bloggen min 3år(!!!) på mandag, og jeg glemte helt bort å feire det! Ønsker dere et innlegg med litt oppsummering og minner å se tilbake på? Det er ihvertfall utrolig moro å se for meg selv hvordan bloggen har blitt bedre med årene, og har vokst :-)

Hva synes dere om det nye designet?

 

OUTFIT: Lace Body

 • 26.07.2016 kl. 23:38

Hei dere! En liten sein oppdatering idag. Jeg og Lars kom hjem for litt siden, etter å ha vært på kino, tatt masse bilder, vært på pokemonjakt (rette sagt han) og kjøpt litt sushi! Vi så den nye Istid-filmen på kino, absolutt underholdende selv om jeg vil si at de første fortsatt er bedre :-) Etter kinoen tok vi alt for mange bilder, ettersom jeg aldri ble fornøyd med lys og kvalitet. Dette var bildene vi tok til slutt bare for å ha litt ekstra. Ser i ettertid at det er her vi burde tatt bilder fra starten av, men jaja. Det er virkelig vanskelig å få noen som ikke ha peiling på kamera til å ta fine bilder med manuell innstilling (Lars) - noe som er forståelig.

Myggstikkene jeg fikk fra hytteturen jeg nettopp var på dreper meg fortsatt. Spesielt de på føttene - arrg, så irriterende! Da jeg la meg igår natt var det også en susende mygg i øret mitt, og skvetten som jeg er kaster jeg alt rundt meg og prøver å skremme den vekk. Det funket...etter sånn fire ganger, haha! Tror jeg hadde kommet opp i 40 myggstikk om jeg skulle telt alle jeg har på kroppen nå - den elsker meg virkelig...

Hvordan har deres dag vært? <3

Omelette in a bowl

 • 26.07.2016 kl. 12:33

Hei dere! Så, dere har vel hørt om fenomentet "Smoothie in a bowl"? Smoothie skal jo egentlig være i glass, så idag tenkte jeg å presentere "Omelette in a bowl"! (Som egentlig skal være på tallerken). Haha! Neida, jeg bare tuller. Dette ble ihvertfall dagens frokost, og straks skal jeg komme meg ut døra for å trene. Nå må jeg virkelig komme igang litt igjen og øve på BodyPump, som starter opp allerede neste fredag. Vil helst ikke knekke sammen på første time etter over en måned, så nå er det bare å komme seg ned på Fresh Fitness å trene.

Sjekk det søte mummi-settet a! Dette er den eneste mummibollen jeg har, sammenlignet med... 18 mummikopper(?). Ups, mulig noen nye mummiskåler skal slippe til før flere kopper kjøpes. Idag kommer Lars til meg igjen. Planene våre er å dra på kino for å se på den nye Istid-filmen. Man bli aldri for gammel for en skikkelig familiefilm, eller hva? Noen som har sett den?

Liker du omelett? :-D

Jeg stresser meg igjel

 • 25.07.2016 kl. 20:46

Jeg skriver veldig sjeldent ned mine innerste tanker her på bloggen, men nå følte jeg virkelig for det, så nedenfor får dere en smakebit av hva som er i hodet mitt akkurat nå. Som jeg skrev har jeg det ikke ofte sånn, og vi har alle våre dager hvor hodet lever sitt eget liv. Dette var nok min sånn dag denne måneden.

Akkurat nå sitter jeg her og er helt tom og full i hodet på en gang. I det siste har jeg vært i en slags sommerferieboble, hvor jeg bare har opplevd fantastiske ting og egentlig ikke tatt meg noe særlig tid til å slappe av i den forstand at jeg har settet meg ned alene. Jeg føler egentlig at jeg slapper mest av når jeg gjør hyggelige ting med herlige folk, så når jeg først setter meg ned helt alene, uten noe å gjøre, så blir jeg av en eller annen merkelige grunn stressa. Stressa over at hverdagen snart kommer tilbake, over hvor mange fine ting jeg har opplevd og gledet meg til som nå er feridg og stressa over å ikke ha noe å gjøre. Jeg er svært sjeldent sånn her, så når jeg først er sånn vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Derfor bestemte jeg meg for å skrive litt her, og jeg føler faktisk allerede at det hjelper. Jeg har masse ting å se frem til, og det er at ikke skjer noe akkurat her og nå er vel ikke farlig, eller hva?

Tankene bare flyr frem og tilbake, og jeg vet egentlig ikke hva jeg tenker i det store og det hele. Jeg tror rett og slett jeg bare må finne på noe å fylle tankene mine med - pakke ut, se på serie, glede meg til resten av sommerferien og ting som skjer fremover, og være glad for alle de flotte minnene jeg tar med meg videre.

 Hva pleier du å gjøre når du føler deg stressa?

15 Nelly Favorites

 • 25.07.2016 kl. 18:46

Hei dere! Da var jeg hjemme fra hytteturen med venninner. Det har vært en veldig fin tur, utenom to tilfeller av oppkast som jeg måtte tørke opp (ikke mitt), menmen sånn er det! Nå skal jeg ihvertfall nyte tre dager hjemme, før jeg reiser til Krisitansand med noen venner og kjæresten på torsdag. Dette er siste ferieuka mi, fysøren så jeg gruer meg til å starte opp igjen med tanke på nytt sted og nye mennesker (2.år som lærling). Men, la oss heller tenke positivt og se frem til denne uka :-D

Nå er det en stund siden sist jeg viste dere mine nelly favoritter. Har egentlig vært svært lite innom der i det siste ettersom jeg ikke føler særlig behov for nye klær etter å ha ryddet klesskapet. Allikevel tok jeg en tur innom idag, og jeg fant selvfølgelig noen flotte favoritter, som dere kan se nedenfor! Dette innlegget inneholder annonselinker :-)


1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15

Fant du noe du likte? :-D

Piknik-time

 • 24.07.2016 kl. 16:16


Hallo dere! :-D Da var jeg og venninnene mine klare for den siste dagen her på hytta for denne gang. Igår regnet det nesten hele dagen så vi var bare inne. Jeg tok meg en liten joggetur på 40min i området, ettersom jeg uansett måtte dusje. Etter dette ble det kortspill, burger og prating resten av kvelden. Idag er planene å dra på piknik så snart to venninner kommer tilbake etter å ha kjørt en halvtime for å komme til en bensinstasjon. Det å planlegge mat til fem personer er helt umulig, så vi har måttet dra i butikken hver dag for å kjøpe inn nye og flere ting, haha!

Nå håper vi på at været holder seg fint sånn at vi får hatt en koselig, sommerlig piknik, og muligens får litt fine bilder til dere. Venninene mine er like oppgitt hver gang jeg tar opp kameraet, men jeg har sluttet  å bry meg, haha! Igår lot jeg håret lufttørke, noe jeg faktisk aldri gjør, men herregud, det ble jo faktisk skikkelig fint, så gjett hvem som skal legge bort hårføneren for en stund! Da sparer jeg jo håret for mye unødvendig varme også, så vi får håpe jeg får igjen for det.

Hva er deres planer idag? :-D

6 flauser vi alle har gjort

 • 23.07.2016 kl. 13:21

Tryner
Uansett om man har på høye hæler eller om det er glatt; det er så pinlig å falle i offentlighet! Du føler virkelig at alle snur seg mot deg, lurer på om det går bra, ler av deg eller bare ønsker å stirre deg til døde. Verste er hvis det gjør litt vondt i tillegg men du må late som du ikke merker det for å ikke gjøre det enda mer pinlig...

Skjørt/kjole blåser opp
Denne kan vel alle jenter relatere til? Vind+skjørt/kjole=uflaks. Hvorfor skal absolutt vinden ta meg seg skjørt og kjoler? Haha!Få latterkrampe i upassende situasjoner
Dere kjenner igjen følelsen av å ha latterkrampe? Det er virkelig helt umulig å stoppe, og uansett hvor upassende det er klarer du ikke stoppe. Du prøver så hardt, blir helt rød i ansiktet og føler at du snart eksploderer og alt kommer ut i en stor kule latter.

Blø igjennom
Det er ikke sikkert alle jenter har opplevd dette, hvertfall ikke i offentlighet. Men fysøren, det å gå med en rød flekk bak på rumpa uten å vite det, det er pinlig!

Mat rundt munnen/i tennene
Hvem har vel ikke opplevd å ha masse mat rundt munnen eller masse matrester mellom tennene, uten å vite det? Plutselig ser du deg i speilet og får helt sjokk over at du har gått rundt og smilt stort i offentlighet?

Klønete samtaler
Du vet de gangene vi møter en vi har en stor crush på, eller en person vi egentlig ikke har så veldig god kjemi med? Ordene bare stokker seg inni munnen og det er bare setninger som kommer ut. Finnes det en løsning på å takle disse situasjonene bedre?

Kjenner du deg igjen? Har du flere flaue situasjoner?

Summer Vibes

 • 22.07.2016 kl. 19:41

God kveld dere! Da var vi ferdig spist, og klare for litt hyttekos. Idag var planen å spise pizza, og så smarte som vi er kjøpte vi to bittesmå ferdigbunner. Derfor ble det et par små pizzastykker på hver, og ettersom vi ikke ble helt mette måtte vi lage en omelett etterpå. Vi har nå lært at det ikke funker med to porsjonspizzaer på fem personer, haha! Dagen idag har gått til en liten gårtur i området, etterfulgt av et bad i vannet like ved huset. Det var faktisk ikke kaldt som forventet, men det å bade i Norge vil aldri bli 100% behagelig, eller hva? Nedenfor kan dere se litt bilder fra idag, så håper jeg dere får en super fredagskveld!

Hvordan har din dag vært? :-D

Klar for hyttetur?

 • 22.07.2016 kl. 11:00

Ohhyeah, da var det duket for en skikkelig jentehyttetur! Igår kom jeg hjem rundt halv ett fra Moss, og et par timer senere var jeg allerede på vei ut igjen for å dra på hyttetur. Vi er fem jenter, og ettersom det kun er plass til fire i bilen til venninna mi var faren min så snill at han kjørte meg hele veien like etter dem. Igår brukte vi tiden på å ta oss til rette, spise taco og ha en utrolig fin kveld! Vi satser på en knall tur, og null naboklager, haha!

Vi skal være her helt til mandag, og hvis dette ikke blir moro, så vet ikke jeg! Idag er planene for min del å ta meg en gå-/joggetur rundt i området for å bli litt kjent. Vet ikke hvor bra det går med tanke på at jeg er så innmari støl fra onsdag. Har ikke vært støl på lenge, er det mulig, haha! Videre blir det vel spising og festligheter som igår. Nå er det litt over en uke igjen av ferien, så det er bare å nyte det til det fulleste :-D

La meg bare understreke det eneste negative til nå: alle de irriterende knottene og myggene som stikker meg - arg! Hvorfor elsker de meg??? Haha, usj, tror jeg må øve meg på å ikke bry meg, men det er litt vanskelig når de fester seg over hele kroppen. Flere som kjenner seg igjen?

Har du vært på hyttetur i år?

Svar på Spørsmålsrunde DEL 3

 • 21.07.2016 kl. 14:13

Svar på spørsmålsrunde DEL 1
Svar på spørsmålsrunde DEL 2

Er du opptatt av status?
Jeg vil absolutt ikke si at jeg er en person som er opptatt av status. Det å ha det dyreste eller fineste er ikke noe jeg bryr meg om.

Hva er favoritt bloggen din?
Jeg har faktisk ingen favorittblogg for øyeblikket.

Liker du best å være ute eller inne under teppe å se film?
Jeg trives veldig godt med å gjøre noe hele tiden, så jeg må nok si at jeg liker meg godt ute! Allikevel trives jeg veldig godt inne under teppe på kveldene i hverdagen, på søndager eller når jeg er veldig sliten :-)

Hva er din nåværende favorittfarge?
Mine nåværende favorittfarger er nok gul og rosa!

Hva liker du å gjøre når du er støkk inne og det regner?
Hvis planen min er å dra på treningssenteret eller jogge gjør jeg dette selv om det regner. Hvis jeg derimot skal være inne liker jeg å kommentere og se på litt blogger, se på en film/serie, lakke neglene eller muligens rydde litt :-D

Hvor lenge ser du deg selv bo hjemme?
Jeg kommer ihvertfall til å bo hjemme i to år til, etter dette får vi se hva som skjer :-D

Hvor ser du deg selv om 5?
Sånne spørsmål er faktisk helt umulig å svare på. Eneste som er planen min fremover er å fullføre lærlingstida (ett år til), og ett år med påbygg etter dette. Jeg håper selvfølgelig at jeg har skaffet meg en leilighet og fortsatt er sammen med kjæresten min. En drømmejobb har jeg ikke for øyeblikket, men om man skal tenke helt urealistisk så kunne jeg veldig gjerne tenke meg å leve av bloggen.

Hva ønsker du å oppnå med bloggen din?
I det store og det hele ønsker jeg selvfølgelig at folk skal bli inspirert av bloggen min. Som jeg skrev over ville det vært en stor drøm å leve av bloggen, men jeg vet at det krever mye arbeid og er ganske vanskelig, men vi får se hva som skjer :-D Akkurat nå er bloggen en hobby som jeg trives veldig godt med!

Outfit by the Oslofjord

 • 20.07.2016 kl. 23:22

Haha, bare meg som synes disse engelsk-norge overskriftene blir sykt rare? Meeen, på den andre siden stemmer det jo. Jeg befinner meg fortsatt i Moss, på Støtvig hotel med den superflotte Oslofjorden rett utenfor. Idag kom jeg meg opp av senga halv ti, gikk ned og fikk i meg litt frokost, før jeg gikk en tur på treningsrommet. Nå har jeg ikke trent skikkelig på en stund, så endelig fikk jeg brukt litt styrke i beina mine igjen - noe som merkes godt! Veldig dedilig å bo i 3.etasje da altså... Haha! Etter dette nøyt jeg nok en gang morgenen i bassenget og spaavdelingen, og det var selvfølgelig like herlig som igår :-D

Idag tok jeg og familien en harrytur til Sverige. Vi dro først til Strømstad for å få i oss litt mat - spiste en utrolig god italiensk pizza med skinke og ananas, omnomnom! På vei tilbake til bilen kom jeg også over en mummikopp som kun finnes i sverige - denne måtte selvfølgelig bli med hjem i samlingen min. Videre dro vi innom vinmonopolet, før vi dro på nordbysenteret og fikk tatt turen innom New Yorker og godteributikken, selvfølgelig! Nå er jeg faktisk overraskende sliten etter en dag som har gått ganske i ett, så jeg gleder meg nå til en liten avslappende kveldstur ute, etterfulgt av å slenge meg i senga!

Hva har dere gjort idag? :-D

Favorite Beauty Products

 • 20.07.2016 kl. 14:52

Heisann dere! Idag tenkte jeg å tipse dere om noen av mine favorittskjønnhetsprodukter. Her har jeg samlet noen skjønnhetsprodukter jeg har brukt lenge, og et par som er rimelig nye. Håper dere får noen tips og muligens finner en ny favoritt!


MOROCCANOIL HAIR TREATMENT

Denne gir en utrolig fin glans til håret og gjør det mykt og glatt! I tillegg lukter den ganske godt :-D


BAHAMA MAMA


Denne kjenner dere nok igjen. Jeg bruker den som bronzer i enkelte deler av ansiktet. Den er virkelig perfekt, og er kjent for å være bra!


MINERAL SAPPHIRE LOOSE SETTING POWDER

Dette pudderet har jeg tipset om mange ganger før, men jeg elsker det! Denne setter sminken veldig bra, jevner ut og får highlighter og bronzer til å se mer naturlig ut, samtidig som den gir en matte finish!


REAL TECHNIQUES POWDER BRUSH

Real Techniques sine bøster er utrolig gode, og denne store pudderbørsten er jeg fortsatt veldig glad i, selv om jeg har hatt den en god stund. Den er utrolig myk og setter pudderet veldig godt i ansiktet.


REVLON 24HRS WEAR (COMBINATION TO OILY SKIN)

Alle som ønsker god dekkevne og en matte foundation - KJØP DENNE!!! Jeg er så glad for at jeg fant den, med tanke på at jeg hele tiden før måtte fylle på med pudder i ansiktet. Nå må jeg fortsatt det innimellom, men langt ifra så mye som jeg hadde behov for før. Skal lage et eget innlegg om denne herligheten!


GARNIER MOISTURE MATTE (COMBINATION TO OILY SKIN)

Da jeg ikke fant dagkremen jeg vanligvis bruker fra garnier, måtte jeg prøve denne som tydeligvis skal hjelpe mot oljete hud I(noe jeg sleit med veldig før jeg fant foundationen ovenfor). Av det jeg har prøvd funker den veldig fint, og gir fuktighet til huden selv om den gir en mattere hud.


GARNIER PURE ACTION 3 IN 1

Nok et kjent produkt fra garnier. Denne skrubben bruker jeg hver morgen. Tar godt vare på huden og gjør som den lover.

Bruker du noe av dette? :-)

Family Vacation

 • 19.07.2016 kl. 22:32

Sjekk den søte isbilen a, hihi! Her hadde de litt siverse småis som man kunne velge mellom. Det hadde selvfølgelig vært supersøtt om det var kuleis her, men is er is, og jeg sier hvertfall ikke neitakk når det kommer fra en så søt bil, haha :-D

Nedenfor er altså en liten del av hotellet vi bor på. Som jeg nevnte i forrige innlegg er jeg utrolig fornøyd med Støtvig Hotel her i Moss, og skal faktisk ikke nekte for at jeg gjerne vil dra hit en annen gang med kjæreste/venner :-)

Nedenfor kan dere se litt bilder fra Gamle Fredrikstad. Vi var en liten tur innom der og kikket - jeg elsker virkelig slike gamle gater, det er så utrolig søtt! Senere dro vi også til Fredrikstad By og kikket litt, etterfulgt av å spise på Pizzanini nedde ved brygga. Jeg synes virkelig Fredrikstad var en skikkelig fin by, og vil veldig gjerne utforske den mer senere!

Om jeg skal være helt ærlig har jeg også vært på en del Pokemon-jakt idag, hehe! Usj, for et farlig spill... På den andre siden er jeg også veldig glad, for jeg har nemlig fanget masse iløpet av dagen. Man kunne også se at det var flere som var på jakt i Fredrikstad hvor barn og ungdom hoiet og løp for å fange Pokemon, haha! 2016 kommer til å bli kjent som Pokemon-jaktåret, eller hva sier dere?

Har du vært i Fredrikstad? Hva synes du isåfall? :-D

Outfit in Moss

 • 19.07.2016 kl. 14:47


Heisann dere! Igår ankom jeg og familien min Støtvig Hotel i Moss, Her skal vi være frem til torsdag, og selvom vi ikke har så store planer det uansett veldig koselig med en liten familietur i sommerferien også! Idag startet jeg dagen med en fantastisk hotelfrokost (kan ikke bare være meg som elsker det?), og fikk i meg litt næring før jeg gikk ned i bassenget. På hotellet her er det både basseng og spa og et treningsrom. I spaavdelingen er det bøttedusjer, opplevelsesdusjer, steambad, tørrbadstue, sanarium, saltbadstue, kneippbasseng, iskilde og terapibasseng, samtidig som det er små basseng og boblebad både ute og inne i svømmehallen. Det var virkelig en utrolig avslappende start på dagen, og jeg skal garantert ta meg en tur til iløpet av de neste dagene.

Nå har jeg fått tatt meg en dusj, fikset meg og er klar for en tur til Fredrikstad. Vet ikke med dere, men jeg synes det er ganske moro å være turist i eget land. Angrer absolutt ikke på at jeg ble med hit, spesielt med tanke på hvor fint hotellet ligger til ved oslofjorden, den herlige spaavdelingen og trimrommet som så veldig lovende ut! Nå håper jeg bare på at været også holder seg bra, sånn at det blir helt perfekt :-D

Hva skjer hos dere idag? :-D

Uken som gikk

 • 18.07.2016 kl. 19:00

Ukens frokost
Brødskrive med jordbær og nutella. Fysøren, mmh, det var en herlig start på dagen! Omnomnom :-D

Ukens låt
Jeg tror ukens låter må bli "Helgedigg" av Morgan Sulele og "Nye jeans" av Innertier - uff skikkelig uoriginalt, jeg vet, men jeg har fått dem helt på hjernen!

Ukens antrekk
Denne uken har jeg postet tre antrekk. Det jeg likte best, som også fikk flest lesere var "Bomber Jacket". Se flere bilder HER.

Ukens opptur
Hele forrige uke var bare en hel opptur! Mandagen gikk til å kjøpe inn litt ting og dra på Starbucks med ei venninne, på tirsdag trente jeg og slappet av, onsdagen var jeg med ei venninne en liten tur ut før jeg dro til Lars og slappet av, torsdagen var jeg og Lars på dobbeldate hvor vi spiste på Egon og så Tarzan på kino (anbefales sterkt å se!!!), fredag gikk til å gå på tur opp et juv og bade med Lars, lørdag var det partytime med masse gode venner, og gårsdagen gikk til gåtur, bading og slappe av! Jeg har altså vært mye med Lars denne uka, noe jeg bare nyter ettersom vi etter ferien får mye mindre tid med hverandre på grunn av langdistanse.

Ukens mest leste innlegg
Denne ukens mest leste innlegg var "10 følelser jenter elsker!".

Ukens negledesign

Hvordan var din uke? :-D

5 treningsøvelser du kan gjøre ute!

 • 18.07.2016 kl. 12:00

Heisann dere! Nå er det innmari lenge siden sist jeg la ut et innlegg med treningsøvelser, så nå synes jeg det var på tide. Her for en uke siden hvor jeg var ute på joggetur kom jeg spontant på at jeg kunne gjøre litt styrkeøvelser på en krakk. Dette er supre øvelser du kan gjøre hjemme eller på ferie. Hvis dere stusser over den flotte trusa som synes gjennom tightsen, så er det bikinitruse ettersom jeg skulle på tur for å bade etter disse bildene, hehe :-D

10 repetisjoner per øvelse x 3-5 runder/sett

GÅ OPP - SKVIS - GÅ NED *10repetisjoner på hvert bein

Gå med ett bein opp på krakken, finn balansen, skvis rumpa bak, ta beinet inn igjen, og gå ned. Denne øvelsen kommer du til å merke godt i rumpe og lår etter noen repetisjoner, samtidig som du merker at du må stramme magen og bruke mer kraft for å komme deg opp etter hver repetisjon.

PUSH-UPS *10repetisjoner

Dette er en kjent øvelse. Ettersom øvelsen blir gjort på krakk er den lettere, og dette er derfor også en fin start om du ønsker å bli flinkere i denne øvelse. Plasser hendene breiere enn skulderbreddes avstand, rett ut kroppen, se gjerne frem (i motsetning til meg på bildet) og kom så langt ned du kan.

DIPS *10repetisjoner

Gjør som vist på bildet. Husk å rette ut ryggen, jobb med kroppen inntil krakken og kom ned i 90grader med albuene. Denne øvelsen kan både gjennomføres med strake og bøyde knær.

BOX JUMP *5-10repetisjoner

Plasser beina i litt breiere enn hoftebreddes avstand på bakken, bøy knærne og ta sats for å komme deg sikkert opp på krakken. Land med begge beina på krakken i en knebøy, legg vekta på hælen og reis deg opp. Gå så ned igjen, og repeter.

TRICEPS PUSH-UPS *10repetisjoner

Samme prinsipp som i push-ups. Plasser henende i skulderbreddes avstand, rett ut kroppen og kom så langt ned du klarer.

Har du flere øvelser man kan gjøre på en krakk? :-D

Jeg følte meg bra i bikini!

 • 17.07.2016 kl. 20:58

Heellå dere, og god kveld! Da har jeg og Lars enda en gang kommet hjem fra en liten gå- og badetur. Det er så mye lettere å gå turer sammen og være ute når det er sommer - eller så er det bare det faktum at det som regel ikke er behagelige å være ute om vinteren, selv om det kan være like så koselig. Uansett var det ihvertfall superdeilig med et bad! Selv om vannet var ganske kaldt i starten vendte vi oss fort til det.


Idag følte jeg meg faktisk veldig bra i bikini, noe jeg rett og slett bare skal nyte ettersom det ikke skjer så ofte. Det er en så innmari god følelse man sitter med når man klarer å godta kroppen sin, og jeg mener absolutt at man bør gjøre det uansett hvordan man ser ut, selv om jeg jobber med saken selv. Hva er egentlig greia med alt dette kroppspresset - vi trenger jo ikke å fokusere på noen andre enn oss selv. Så hvorfor skal vi alltid hakke ned på andre? Jeg har ihvertfall virkelig ikke behov for å snakke negativt om andre for å få meg selv opp - er dere ikke enig? 

Denne bikinien er forresten fra Bik Bok. Kjøpte den i god tid før badesesongen, noe jeg er glad for - er den ikke fiiin? Nå skal ihvertfall jeg og Lars spise litt bananpannekaker (oppskrift her). Lars smiler fra øre til øre hver gang jeg sier jeg kan lage det - han synes det er sååå godt, haha!

Har du badet i år?

Svar på Spørsmålsrunde DEL 2

 • 17.07.2016 kl. 14:48

Har du lyst på barn?
Jeg har absolutt lyst på en barn en gang i fremtiden, men jeg vil gjerne vente til slutten av 20-årene/starten av 30 :-)

Er du jomfru?
Nei - med mindre du tenker stjernetegn, haha!

Er det noen du savner som du ikke har sett på en stund?
Egentlig ikke. Utenom ei jeg gikk i klasse med på VG2. Så henne for noen uker siden, men skulle gjerne fått muligheten til å være med henne mer.

Har du førerkortet? Hvis ikke, skal du ta det?
Jeg har ikke førerkortet ennå, men har absolutt planer om å ta det en gang.

Hva er det beste med å blogge?
Det beste med å blogge er å kunne ha et sted hvor man deler bildene og minnene sine, inspirerer andre og jeg synes rett og slett det er veldig moro!

Synes du du har forandret deg de siste 5 årene? (Oppførsel og utseende)
JA! Jeg har forandret meg veldig de siste 5 årene, både oppførsel og utseende. Jeg har blitt mye mer sosial, klesstilen har for guds skyld blitt bedre, i tillegg til sminken. Jeg har også blitt en del mer "gæren" og tørr mer å være meg selv.

Leser du noen blogger fast, og hvor går du om du trenger litt ny inspirasjon til bloggen?
Jeg har faktisk ingen blogger jeg følger helt fast. Jeg er innom en del ulike blogger iløpet av en dag, og har flere som jeg får med meg det meste på. Har derimot ikke en liste over noen jeg følger fast. Inspirasjonen min til bloggen kommer ofte fra andre bloggere, og ellers går den veldig av og på. Plutselig har jeg masse inspirasjon, mens andre ganger er den helt borte.

Vil du ha piercing/er eller tatovering/er?
Jeg vil gjerne ha flere hull i ørene, men jeg har ikke lyst på piercing noen andre steder for øyeblikket. Akkurat nå har jeg ingenting som jeg ønsker å tatovere på kroppen, men det kan komme en dag at jeg ønsker å tatovere noe lite ett eller annet sted.

Følg med neste uke for siste og 3.del :-) Se Svar på Spørsmålrunde DEL 1 HER.

OUTFIT: Summer Lace Dress

 • 16.07.2016 kl. 17:06

Hei dere! :-D Wii, nå er jeg klar for fest, hehe! Denne flotte sommerkjolen har lengde ligget i skapet og ventet på meg nå. Altsåaltså, den er bare så perfekt til sommerfest - så lenge jeg ikke søler på den, haha! Måtte selvfølgelig gjør antrekket litt med røft med disse skoene fra Jeffrey Campbell. Kjøpte dem for en stund tilbake, og har kun brukt de en gang. Kan garantere at disse skoene ganske raskt går av føttene mine, men jeg bare bruke dem litt - de er jo dødskule!

Kjole fra Nelly HER - Sko fra Jeffrey Campbell HERHva skal dere idag? :-D

New Dress from Ebay

 • 16.07.2016 kl. 12:26


Heisann dere! :-D Sjekk hva som ploppet ned i postkassen min igår - denne herligheten fra Ebay som jeg bestilte for en liten stund tilbake. Det å bestille klær fra Ebay har jeg aldri gjort før, ettersom det er veldig vanskelig med størrelse. Jeg gikk derfor en størrelse opp, ettersom det er bedre å ha en som er litt for stor enn for liten, og den passet perfekt! Tror derimot den kommer til å være litt vanskelig for deg med store pupper, ettersom til og med jeg slet litt når jeg skulle dra opp glidelåsen bak. Ellers finnes det veldig mange andre versjoner som er utrolig fine, så sjekk dem ut på linken nedenfor!

HIT FOR Å SE FLERE NYDELIGE KJOLER TIL 100KR!

Hva synes du om kjolen?

Dette må jeg gjøre mer av!

 • 15.07.2016 kl. 22:21

God kveld dere! Wii, for en herlig dag det har vært! Som jeg nevnte i sist innlegg dro vi hjem til meg for å ta en gåtur idag, og det angrer jeg helt klart ikke på. Jeg og Lars bestemte oss for å gå opp Kjøsterudjuvet idag, noe som tok ca. en time. Har gått her en del ganger helt siden jeg var livet, men for Lars var dette helt nytt. Her er det litt krunglete å gå til tider, og også ganske mye vann. Lars er en type som egentlig ikke liker å gå tur/trene, men man kunne se at han storkoste seg på vei opp kjøsterudjuvet hvor det var litt mer spennende å gå, haha!På den siste delen opp juvet er det ganske mye vann, og selv om det ikke ser sånn ut ble føttene mine gjennomvåte av å klatre opp stigen nedenfor. Etter dette kommer det også en ganske bratt bakke med masse vann, hvor man kun har et tau å holde seg fast i. Anbefales absolutt å gå opp her om du er i drammen noen gang :-D Jeg har altså hatt en super gåtur med Lars idag, og dette vil jeg virkelig gjøre mer av!

På toppen kommer man til Gamledammen, hvor det også er utrolig koselig! Vi slo oss ned like ved vannet og fikk i oss litt mat før vi tok av oss klærne og hoppet ut i vannet. Ok, nei, vi hoppet vel ikke rett ut i - tvert imot. Vi gikk skritt for skritt utover i vannet, og jo lengre ut vi kom, jo kaldere ble det. Heldigvis bygget vi opp motet til å kaste oss ut i vannet til slutt, men brr, det var skikkelig kaldt! Da jeg og ei venninne badet der for ett år siden var det faktisk ganske deilig temperatur, men med den sommeren vi har hatt i år kan man vel ikke forvente annet enn et iskaldt bad, eller hva?

Og nei, vi snakker ikke noe modelkropp på meg i år, men hei, vi har alle ulike kropper, og jeg har ihvertfall ikke tenkt til å gjemme bort kroppen min selv om den kanskje har litt ekstra fett på seg! For å ikke nevne at jeg er bleik som en blendareklame, haha!

For å komme ned igjen gikk vi ned Aronsbakken, hvor det er en utrolig utsikt over byen! Liker veldig godt å gå turer opp denne bakken også, hvor man sikkert bruker halvparten av tiden opp til Gamledammen, ovenfor å gå juvet.

Hvordan har du tilbringt fredagen din?

Nutella and Strawberries

 • 15.07.2016 kl. 13:23

God morgen dere! Eller, god morgen er vel ikke helt rett å si nå, men jeg er ihvertfall nettopp ferdig med å spise frokost. Fysøren, hvor godt ser ikke dette ut??? Jordbær med nutella; kan det blir en bedre start på dagen? Dere skulle sett ansiktet til Lars da jeg sa han kunne få den ene - han lyste opp, haha!

Jeg ble helt ærlig skikkelig fornøyd med disse bildene. Ser litt ut som de er tatt ut fra weheartit eller instagram, haha! Uansett så er jeg skikkelig god og mett nå, og klar for å få en fantastisk fredag :-D

Idag er planene våre å dra hjem til meg, fordi jeg vil gå på tur for å bade. Vi har to alternativer hvor den ene turen består av å gå opp et juv et par timer, før vi ender opp ved en dam. Det andre alternativet er å gå opp til et tjern, hvor det egentlig er mye bedre å bade. Tror vi ender opp med å gå dit. Merker at jeg trenger å bevege meg litt nå, etter to ganske late dager. Heldigvis er det også endelig fint vær idag, så jeg gleder meg masse til en gåtur, og årets andre bad!

Liker du nutella og jordbær? :-D

Orange is the new Black

 • 14.07.2016 kl. 17:37

Halloisen dere! En slik overskrift måtte vel komme her på bloggen også, eller hva? Nå er jeg hos Lars, og vi skal straks komme oss ut døra for å møte noen venner til dobbeldate. Lenge siden det bare har vært oss fire, så et blir sikkert kos! Vi skal først spise litt på Egon, før vi drar på kino for å se den ny Tarzan-filmen. Har egentlig ikke hørt eller sett så mye av den, så aner ikke hvordan den er. Noen som har sett den?

Som dere kanskje ser ble bildene litt utydelige idag, dessverre, og håret mitt er kaos på grunn av været og den tette luften. Jaja, sånn kan det gå, haha :-D Jeg og Lars var også ute på jakt etter Pokemon i stad. Han lastet ned det nye Pokemon GO-spillet, som sikkert flere av dere har hørt om. Vi fikk fanget to stykker den timen vi var ute og gikk, før jeg overbeviste Lars om å dra hjem slik at jeg rakk å bli helt klar til vennene våres henter oss. Vi har alt for mange ganger vært forseine, så denne gangen skal jeg ikke bli mobbet igjen, haha!

T-skjorte fra Monki - Bukse fra nelly.com - Sko fra nelly.com - Klokke fra Daniel Wellington - Ring fra Mango

Hva er deres planer for dagen?

#mote #antrekk #outfit #ootd

Vinner av Giveaway

 • 14.07.2016 kl. 12:17

Heisann dere! Da var dagen kommet hvor jeg skal kåre vinneren av konkurransen jeg har hatt gående her på bloggen. Det var ganske mange som meldte seg på, og for å gjøre det helt tilfeldig med hvem som vant så gikk jeg inn på random.org, skrev inn "1-37", som var antallet som hadde meldt seg på, og trykket på "Generate". Her ble tallet 14, så jeg telte meg nedover kommentarfeltet, og da kom vi fram til at vinneren ble... Povis! Denne personen har ikke blogg, men jeg kontakter deg på mail. Uansett, takk til alle som har meldt seg på, skal prøve å få til litt flere konkurranser her på bloggen - det er jo supermoro :-D

Vil du ha flere konkurranser her på bloggen?

10 følelser jenter elsker!

 • 13.07.2016 kl. 18:27

Rent sengetøy
Følelsen av å legge seg i en ren og myk seng, med favorittsengetøyet ditt er helt fantastisk!

Etter en skikkelig bra treningsøkt
Det er ikke alltid man føler seg like bra etter en treningsøkt, men etter en bra treningsøkt hvor du er skikkelig stolt av egen innsats, så føler man seg som regel bra!

Nydusjet
Denne kan vel alle relatere til? Alltid en deilig følelse etter en varm dusj!

Når noen kjøper sjokolade til oss
Uansett hvem eller når - jenter (de fleste) elsker sjokolade, så yes please! Give us chocolate!

Når du tar det perfekte selfiet
But first, let me take a selfie! Selfiegenerasjonen er og forblir her en stund tror jeg, så følelsen av å ta det perfekte selfie, er herlig!

Shavet legger
Bare kjenn den følelsen - dra hånda oppover leggene uten å føle at man klapper et dyr.

Når vi får et kompliment
Vi jenter er veldig flink til å tulle bort komplimenter, men egentlig setter vi utrolig stor pris på det, og det redder ofte dagen vår.

Makeup on point
Yeees, those days! Det er så herlig når sminken samarbeider og gjør akkurat som du vil.

Glatt hår
Det er så innmari deilig når håret er silkemykt og du kan dra fingrene igjennom det uten noen floker som kommer i veien.

Netflix & Chill
Say no more...

Kjenner du deg igjen i noe? :-D

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN

 • 13.07.2016 kl. 12:00

- It's a bautiful day, don't let it get away -

Dypt, I know! Så, idag vil jeg bruke anledningen til å si tusen takk til alle leserne mine! Dette er noe jeg gjør alt for sjeldent. Dere er så innmari gode, og jeg setter pris på hver og en av dere som klikker dere inn på bloggen min. I det siste har leserantaller doblet og triplet seg. Det siste året har det blitt mindre tid til blogging på grunn av jobben, noe som har gjort at jeg i gjennomsnitt har hatt ca.40 lesere. Selvfølgelig var jeg litt skuffet over dette, ettersom jeg før dette hade rundt dobbelt så mange til vanlig. De siste dagene har jeg derimot hatt 80-120 lesere, og det er en skikkelig stor glede for meg :-D Så tusen takk for at dere gjør meg så glad, klikker dere inn på bloggen og ikke minst legger igjen så utrolig koselige kommentarer!

Her er noen blomsterbilder jeg tok etter regnskuret her om dagen. Blomster er ekstremt fine, men det er noe spesielt når det i tillegg er regndråper med i bilde, eller hva? Er som kontraster møtes - wow, ok, enda en dyp setning fra Vilde idag, haha!

Håper alle får en superflott onsdag

Summer Nails

 • 12.07.2016 kl. 16:00

Åjædda, da var sommerneglene 2016 på plass! Igår tok jeg meg litt i nakken og lakket neglene. Det er jo så deilig når man får gjort det - eneste som er så stress er det å vente på at de skal tørke. Allikevel skulle jeg ikke noe igår kveld, så da hadde jeg tid. Disse neglelakkene kjøpte jeg ifjor sommer(?) - elsker de freshe fargene! China Glaze er et ganske bra merke; mange ulike farger og tørker i greit tempo. Holdbarheten husker jeg ikke helt hvordan er, men det får vi se på. Toppet det hele med en Top Coat fra H&M, som av erfaring ikke er så bra, men jeg ga den en ny sjanse.

Idag har jeg fått tatt meg en jogge-/gåtur ute i varmen, i tillegg til litt styrke. Jeg hadde planer om å jogge ganske langt, men beina mine hang virkelig ikke med, og jeg følte meg rett og slett som en løpende hval bortover der, haha uff! Derfor ble det en kortere tur, og jeg begynte å ta gående utfall x20, gå, jogge, gå og gjenta dette 3-4ganger, fram til jeg kom til en krakk i solsteika hvor jeg kunne trene litt styrke. Tenkte å ta med kjæresten bort dit senere i uka slik at jeg kan ta bilder og vise dere! Veldig fin og enkel trening som kan gjøres om kroppen ikke er helt i joggemodus :-D 

Har du prøvd China Glaze sine neglelakker? Hva har du gjort idag? :-D

Svar på Spørsmålsrunde DEL 1

 • 12.07.2016 kl. 11:17

Heihei dere! Her kommer da første del av svarene på spørsmålsrunden jeg startet for litt siden. Jeg deler det inn i tre deler slik at det ikke blir for mye å lese.

Har du noengang tenkt på å slutte å blogge?
Akkurat nå har jeg ingen planer om å slutte å blogge, men om jeg kommer til et punkt i livet hvor jeg ikke har noe interesse av det lenger, eller ikke har tid, kan det godt hende jeg slutter. Nå har jeg derimot planer om å fortsette noen år til :-)

Hvilke blogger følger du og hvorfor?
Jeg har faktisk ingen spesifikke blogger jeg følger. Jeg er derimot inne på litt forskjellige blogger, både de store og litt mindre. Dette er fordi jeg får mer inspirasjon av å være innom litt ulike, og det utrolig moro å kunne se hvor mange forskjellige blogger det er der ute! Om jeg skal sjekke ut noen av de litt mer kjente bloggerne stikker jeg som regel innom martheborge.blogg.no, stina.blogg.no, carolinebergeriksen.no og styleconnection.no, fordi de har inspirerende innlegg og tar innmari fine bilder


Er du morgengretten?

Som regel ikke, nei. Det er selvfølgelig enkelte dager hvor jeg automatisk er i dårlig humør, men som regel går det fint selv om jeg er dødtrøtt hver gang.

Hvordan er en vanlig dag for deg?
Hvis jeg skal ta utgangspunkt i en vanlig hverdag utenom ferie, starter dagen med at jeg står opp mellom fem-halv åtte, ut ifra hvilken vakt jeg har på jobb. Jeg går så på badet og vasker ansiktet, før jeg sminker meg, mens jeg lytter til musikk. Etter dette spiser jeg frokost, som regel under press på grunn av dårlig tid, før jeg går ned til bussen, og drar på jobb. Til august starter jeg å jobbe som lærling på barneskole. Her tilbringer jeg da 7,5time, før jeg drar hjemover, får i meg noe mat og blogger. Som regel slapper jeg litt av før jeg drar på trening, og slapper av resten av kvelden.

Har du noen treningstips man kan gjøre hjemme?
Hvis du ønsker noen treningstips kan du sjekke ut Kategorien "Trening" her på bloggen. Lenge siden jeg har lagt ut noen tips der, men bla deg litt nedover så finner du noe :-D

Liker du sjømat?
Jeg har ikke smakt så innmari mye sjømat, men av det jeg har smakt liker jeg for det meste all fisk, reker og scampi.

Har du 100 prosent ditt hår?
Jupp, aldri farget eller stripet håret, så det er 100 prosent mitt.

Hvilke type gutter liker du?
Dette synes jeg er et veldig vanskelig spørsmål å svare på. Utseendemessig er jeg veldig glad i blå øyne og brunt hår. Jeg har også en veldig merkelig greie med å like stor nese og bushy eyebrows (jeg aner ikke hvorfor, haha!). Personlighetsmessig (som jeg setter høyest) liker jeg at gutter er morsomme, omsorgsfulle, forståelsesfulle og er gode til å lytte. Jeg liker altså de "snille" guttene - som kjæresten min, haha :-D

Følg med videre i uka for svar på flere spørsmål! Lurer dere på noe mer?

OUTFIT: Bomber Jacket

 • 11.07.2016 kl. 18:55

Hallo der! Gah så irritert jeg blir på dette været, samtidig som jeg liker det litt. Det pøser ned utenfor, og istad da jeg var i byen tordna og lyna det litt (noe jeg faktisk liker haha!). Idag har jeg fått ordnet med nytt pass, kjøpt en flaske "Yellowglen Pink" (Sparkling Rosé) til helgen på polet og gjort noen små innkjøp på TGR. Jeg fant litt party essentials; fordi jeg elsker virkelig å stelle og pynte litt istand når det skal være fest. Den er riktig nok hos venninna mi, men tror ikke hu har noe imot om jeg steller litt istand, haha :-D

JAKKE FRA MONKI, 400KR
T-skjorte fra Monki  //  Bukse fra nelly.com HER (annonselink)  //  Halskjede fra Ebay HER


Idag hadde jeg egentlig lagt fra meg idéen om å ta antrekksbilder, ettersom jeg ikke var særlig fristet til å gå ut med kamera og meg selv i regnværet som var. Allikevel skjedde det plutselig et mirakel så det regnværet bare plutselig forsvant. Dermed tok jeg på meg BHen og smykkene igjen, strevde meg litt ut, og var klar for en liten photoshoot - før kameraet selvfølgelig gikk tom for strøm. Så jeg måtte gå inn igjen, lade kameraet, for å så rigge meg opp igjen, haha, er det mulig. Det ble ihvertfall noen bilder til slutt, og sjekk den kule jakka a! Egentlig er den litt for kul for meg, ettersom jeg ikke er kul i det hele tatt, haha, men den er så innmari fin at jeg ikke kunne motstå. Bomber jackets har virkelig slått an for tiden. Har du en?

Hva synes du om regnvær, lyn og torden?

HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE MANGE FINE PRODUKTER HER!!!

#mote #innkjøp #newin #jacket #bomber #bomberjacket #fashion

KONKURRANSE: Stor Giveaway!!!

 • 11.07.2016 kl. 12:00

Hei dere! Nå har jeg hatt en konkurranse pågående en stund, og allerede på onsdag/torsdag er siste frist å melde seg på! Tenkte derfor å minne dere på konkurransen slik at flere har muligheten til å være med. Jeg trekker vinneren på torsdag, så følg med, du kan være den heldige som vinner alt nedenfor!

Hvis du ønsker å melde deg på konkurransen hvor du kan vinne alt nedenfor, så kan du trykke HER.

Er du med? :-D

Innflytningsfest

 • 10.07.2016 kl. 19:00

Heisann dere :-D Guri så fort gårsdagen gikk - spesielt kvelden! Jeg kom til venninna mi, som hadde innflytningsfest for å ha flyttet inn i hybelen i huset til foreldrene sine, rundt klokka seks, og jeg aner ikke hva som skjedde med tiden, men plutselig var den halv to og jeg var på vei hjem igjen. Vi startet kvelden med litt skravling og bildetakning. La oss bare si at det er utrolig at vi fikk til så mange fine bilder som vi gjorde denne gangen. Vi får nesten aldri til et eneste fint bilde fordi vi bare tuller, men vi har faktisk blitt mye flinkere det siste året, haha :-D Skal ikke legge skjul på at det er fortsatt er nesten bare tullebilder, men det er jo de som er best, eller hva?

Etterhvert åpnet vi kartongen med vin jeg hadde med, og den ble poff borte etter å ha startet drikkeleken "Ring og Fire" som jeg absolutt måtte lære dem. Skikkelig morsomt, og en god måte å få igang kvelden på. Før dette spiste vi litt Quesadillas, som selvfølgelig også alltid går med. Jeg synes absolutt det ble en vellykka kveld, selv om venninnene mine ikke alltid blir i det mest festlige laget når de har fått litt for mye alkohol, haha!

Tidligere idag fikk jeg bestilt billetter til København, wii!!! Jeg og tre venninner skal dit i august, og jeg gleder meg supermasse. Skal være helt ærlig å si at jeg ikke har flydd før, eller vært i Køben, så jeg er litt ekstra spent! Dette er jo også kåret til en av de beste shoppingbyene i Europa, så nå er det bare å spare opp :-D Har dere vært i København før?

Legg merke til hvordan alle venninnene mine går i svart, hvitt og grått, mens jeg popper opp med masse farger... Haha, det er nesten alltid sånn - litt for glad i farger, si?

Hva gjorde dere igår kveld?

HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE MANGE FINE PRODUKTER HER!!!

OUTFIT: Flower Skirt

 • 09.07.2016 kl. 18:00God kveld dere! Da var det lørdag igjen og nok en gang tid for litt festligheter. Denne gangen har venninnen min flyttet inn i hybelen i huset til foreldrene sine, så derfor har jeg og venninnene mine blitt invitert på en "innflytnings"fest. Jeg er skikkelig klar for å ha en super kveld! Været er flott, humøret er på topp - wow, hørte dere at det rimte? Haha! Dette skjørtet kjøpte jeg på New Yorker for et par måneder siden og jeg har dødd etter å bruke det; endelig kom anledningen. Se så fiiint og sommerlig :-DSinglet fra Bik Bok - Skjørt fra New Yorker - Sko fra nelly.com


Neste helg blir det faktisk også fest, og jeg vet allerede hvilken kjole som er den utvalgte i klesskapet, hihi! Da blir det litt større fest med litt flere folk, noe jeg gleder meg veldig til. Festene med dem slår aldri feil. Men først er jeg klar for en herlig jentekveld. Håper dere også får en super lørdag :-D

Hva skal dere idag?

HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE MANGE FINE PRODUKTER HER!!!

#mote #antrekk #outfit #ootd #skjønnhet #foto #bilder

1000 kalorier lettere!

 • 08.07.2016 kl. 20:24


Ohyeah, da var det en fresh Vilde som sitter med god samvittighet i stolen etter en og en halvtime joggetur. Idag jogget jeg en tur med foreldrene mine, som har jogget i sånn snart 30år, mens jeg kanskje har jogget i 5år veldig av og på, haha! De tok en veldig rolig tur idag så heldigvis klarte jeg å følge med ganske godt, selvom jeg skal innrømme at kroppen ikke ville henge helt med etterhvert. Allikevel er det jo så innmari deilig etterpå, og da pulsklokka viste at jeg hadde forbrent nesten 1000kalorier på denne joggeturen var det ihvertfall verdt det, haha! Spesielt med tanke på at vi nå skal bestille pizza...upsidups!

Jeg har ikke så veldig god selvtillitt når det kommer til låra mine, men denne shortsen liker jeg veldig godt. Da jeg brukte den sist behøvde jeg ikke å tenke på at låra skulle gnisse sammen på grunn av underdelen som henger med shorsten, men idag sklei den opp hele tiden! Grr... Så irriterende... Føler meg uansett overraskende bra i den, og enda bedre: den har gule detaljer, woho!

Har du trent noe i det siste? :-D

HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE MANGE FINE PRODUKTER HER!!!

2 new purses

 • 08.07.2016 kl. 16:10

Hellååå, hvordan er deres fredag til nå? For min del nyter jeg dagen med ingen planer! Har så og si planer hele ferien, så nå skal jeg bare nyte en feriedag. Vel, når jeg sier det tenker dere sikkert bare at jeg sitter inne og ser på serier og soler meg, eller hva? For min del har jeg brukt min ingenting-å-gjøre-dag på å rydde klesskapet litt, fått litt ny inspirasjon, og endelig fått litt mer orden. Jeg har fortsatt en del mer å rydde der, men det hjalp virkelig på med det lille jeg har gjort til nå. Etterpå skal jeg jogge meg en tur, før det blir en skikkelig avslappende fredag videre. 

Disse to veskene kjøpte jeg som nevnt i forrige innlegg på Accessorize på Oslo S. Det var masse salg der, så hvis du er lur tar du turen til nærmeste Accessorize-butikk. Den grønne vesken kostet meg 170kr, mens den lyserosa kostet meg 250kr. Dette hadde da kostet dobbelt så mye ellers, og selvom jeg allerede har alt for mange vesker ble visst disse med meg hjem. Forhåpentligvis blir det et par nye favorittvesker, for jeg er helt ærlig lei av å drasse på de kjedelige svarte hele tiden. Disse har litt friskere farger og passer til enhver årstid synes nå jeg :-D

Er du også litt for glad i vesker?

HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE MANGE FINE PRODUKTER HER!!!

Oslo med mammiii

 • 07.07.2016 kl. 20:26


Halloisen dere, eller god kveld! Da har jeg og mamma kommet hjem fra en liten oslotur. Gurimalla så koselig! Mamma og jeg finner aldri på noe sammen, så det var sykt herlig å dra en tur ut med henne for en gangs skyld :-D Vi tok toget til Oslo S, og ikke før vi hadde gått hundre meter stoppet vi ved Accessorize på togstasjonen, hvor det var salg på så og si hele butikken. Der fikk jeg med meg to vesker, og fant endelig et par solbriller jeg faktisk kledde, fysøren, det har jeg lett lenge etter! Videre fortsatte vi ned Karl Johan, kan ikke si at jeg synes det er så veldig bra bortover der, og i mange av butikkene var det også veldig rotete. Derfor fant jeg ingenting mer etter funnene på Accessorize. Jeg fikk derimot prøvd den populære gule skinnjakken som nå er på Zara (her). De hadde ikke størrelsen min, men jeg tenker å bestille den på nettet hvis den kommer inn igjen.

Når vi hadde tatt vår lille shoppingrunde tok vi turen innom Friday's. Da vi kom var det ingen plasser ute, så vi gikk like gjerne inn. Etter å ha fått maten så jeg selvfølgelig at det var flere plasser ute enn det jeg først la merke til, så der satt vi inne alene mens sola skinte ute, haha! Ganske behagelig å sitte helt alene også, så kan man bare skravle og spise så stygt man vil uten at noen hører eller ser deg, haha :-D Neida, men det var ihvertfall deilig med en Jack Daniel's Burger, selvom jeg ikke var så veldig imponert etter å ha vært på Friday's i Trondheim ifjor - den var mye bedre! Etter litt mat gikk vi ned til Aker Brygge og koste oss med en softis. Tips: ikke spis softis som renner mens det blåser om du har langt hår, haha!

Hvordan har din torsdag vært? :-D

HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE MANGE FINE PRODUKTER HER!!!

Spørsmålsrunde

 • 07.07.2016 kl. 12:03

Hallo der alle sammen! Er det noe jeg aldri har vært flink med på bloggen er det spørsmålrunder, rett og slett på grunn av dårlig respons. Men siden sist jeg hadde det har jeg fått en del nye lesere, så jeg tenkte at det nå var på tide å prøve igjen :-D Hvis det er noe du lurer på, eller ønsker å spørre om så spør i kommentarfeltet, så skal jeg svare så lenge det er passende!

Hva lurer DU på?

HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE MANGE FINE PRODUKTER HER!!!

Lovely Afternoon

 • 06.07.2016 kl. 15:32

Image and video hosting by TinyPic Ååh, jeg skulle ønske hver dag kunne være som denne!!! Jeg startet dagen klokken elleve da alarmen ringte for å dra på trening. Siden det er sommerferie, og jeg ikke har noen store planer for dagen tok jeg meg til rette i senga og lå der til litt over halv tolv og bare scrollet litt nedover på instagram og facebook. Da jeg endelig kom meg opp av senga tok jeg på meg treningsklærne, tok med treningsbagen og gikk nedover mot Fresh Fitness. Der trente jeg en time BodyPump, ettersom jeg trenger litt øving på det nye programmet før gruppetimeplanen starter opp igjen i august! Kjente at jeg ble skikkelig sliten i kroppen idag, og merket godt at jeg ikke hadde trent siden forrige torsdag. Denne uka har jeg derimot planer om å få trent imorgen og fredag, i tillegg til at jeg og ei venninne tenkte å bade og svømme litt på sødang.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Da jeg var på vei hjem tok jeg meg en kjapp tur innom butikken for å få med litt blåbær og jordbær. Mmh, så sinnsykt friske og gode, namnam! Så da jeg hadde kommet hjem og tatt meg en dusj, rørte jeg sammen egg, banan og havregryn og lagde noen superdeilige bananpannekaker. Hvis du ønsker full oppskrift på disse kan du se det her. Planen for dagen videre er å møte noen venninner på Starbucks, så originalt, haha! Må nok en tur innom polet da jeg fikk smake en vin kalt Black Tower i helgen - den var sååå god! I tillegg er jeg straks tom for fuktighetskremen min, så den må jeg få tak i igjen.

Image and video hosting by TinyPic

Hva står på deres plan idag? :-)

HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE MANGE FINE PRODUKTER HER!!!

Tessa top from Bik Bok

 • 05.07.2016 kl. 18:24

Gooood dagen! Er klokka allerede halv sju!?!? Idag våknet jeg ikke før klokka ett i armkroken til Lars, og ble ganske stressa da jeg syntes jeg burde få ut noe av dagen... Har jeg derimot fått gjort noe fornuftig ennå? Ikke annet enn å fikse meg og fått tatt et par bilder til dere. Igår ble det ingen blogging rett og slett på grunn av latskap, og fordi jeg ikke hadde noe spennende å fortelle om. Derimot var jeg ute på Sandvika Storsenter hvor jeg kjøpte meg denne fine ringen på salg på Mango. Toppen kjøpte jeg på Bik Bok for et par uker siden, fin, ikke sant?

Tessa Top fra Bik Bok  //  Ring fra Mango

Nå skal jeg snart en tur innom Max med noen venninner (gurimalla disse usunne vanene har tatt helt overhånd nå, hjelp!), før jeg skal hjemover. Har ikke vært hjemme siden fredag nå, så merker at det skal bli litt godt å komme seg hjem igjen. Sommerferien er såvidt igang, så har fortsatt masse moro å gjøre, og imorgen skal jeg garantert snarte dagen med litt trening!

Hvordan har uka di vært til nå?

HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE MANGE FINE PRODUKTER HER!!!

BROOKIES: Brownies & Cookies

 • 03.07.2016 kl. 21:32

God kveld! Da var man hjemme fra en supermorsom og koselig hyttetur, og sitter nå hjemme hos Lars og slapper av. Dagen idag har egentlig bare vært brukt til å ligge lenge i senga, spise frokost, pakke og kjøre hjem. I tillegg bakte jeg noen Brookies med en ferdigpakke. Alt man trenger å gjøre er å blande sammen en browniesrøre og en cookiesdeig, før vi legger dette oppå hverandre og steker det. Namnamnam, skikkelig godt! Jeg har absolutt fått i meg alt for mye mat og drikke denne helga, så jeg gleder meg nå til å få trent og spist litt ordentlig mat - selvom det absolutt er superdigg å kose seg litt :-D

Nå skal jeg nok bare slappe av resten av kvelden, muligens se en film, før jeg sikkert blir ganske lenge opp på grunn av sommerferie. Altså jeg vet jeg nå har nevnt at det digg å sommerferie sikkert hundre ganger, men fysøren, denne ferien har jeg gleder meg lenge til, og er skikkelig velfortjent ifølge meg selv. Håper flere der ute også koser seg, og ihvertfall har hatt en finfin helg!

Har du smakt brookies?

HUSK Å MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE MANGE FINE PRODUKTER HER!!!

HYTTELIVET

 • 02.07.2016 kl. 17:11

Heisann dere! Hyttelivet er herlig, eller hva mener dere? Haha, jeg har hatt en super tid siden jeg og to venner ankom på hytta til Lars igår! Han og tre kompiser hadde dratt opp allerede på torsdag, men det ble selvfølgelig ikke noe liv før vi kom, haha! Igår brukte vi kvelden på å handle inn litt, grille og kose oss massemasse med prating, latter og «litt» drikke. Jeg var oppe helt til fire, og jeg er så innmari glad for at det er sommerferie - utrolig å tenke på at jeg ikke trenger å stå opp klokka fem til mandagen!

Idag har jeg og tre av de andre som er på hytta vært ute med båten. Man skulle nå tro at jeg ville sagt at det var en fantastisk tur, hvor det var helt vindstille og sola skinte. Men nei. Det blåste helt grusomt, sprutet vann fra alle kanter inn i båten og var superkaldt! Trodde jeg skulle fryse igjel, og angret supermasse på at jeg ikke ble med de andre fire og tok en kjøretur istedenfor. Nå har jeg ihvertfall fått igjen varmen, nettopp kost meg med en skål jordbær, blåbær og vannmelom med vaniljesaus, og fikk nettopp tilbud om å ta en tacolefse, haha :-D Videre ikveld blir det nok mer grilling, drikking og masse moro!

Hva gjør dere idag? :-D

JUNE OUTFITS

 • 01.07.2016 kl. 15:00

Jappjapp, ok, seriøst, 1.juni startet nettopp, jeg lover! Det er ikke mulig at det er 1.juli allerede. Nå skal jeg ikke klage, for det er søren meg sommerferie!!! Uæh, så jeg har gledet meg til dette. Det å gå fra skole hvor man har sånn 13 uker ferie, til 5 uker i jobblivet er veldig rart, så fri er søren meg skikkelig hellig nå! Denne sommeren har jeg ikke så veldig mange planer. Jeg starter nå med vennetur til hytta som jeg har nevnt en del, i tillegg blir det litt til hytteturer med ulike venner og venninner, og jeg skal også en tur til Kristiansand i slutten av måneden. I august skal jeg også søke om fri, noe jeg regner med at jeg får, så jeg skal da til København med venninner - fysøren det gleder jeg meg til!

Her kommer mine seks antrekk fra juni, håper dere finner det inspirerende :-D

1: DENIM BLAZER

2: PINK BLOSSOM

3: SUNNY DAYS

4: PINK FUR

5: SANKTHANS ANTREKK

6: GIRLSNIGHT OUTFIT


Hvilket antrekk likte du best denne måneden?

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no