hits

7 ting jeg gleder meg til

 • 31.07.2017 kl. 13:30

Hyttetur
Førstkommende helg skal jeg på hyttetur med venner noe jeg gleder meg innmari mye til! Vi var der i fjor også og det var veldig koselig og morsomt så jeg håper det blir minst like bra i år.

Bursdagsfeiringen min
26.august skal jeg feire bursdagen min og jeg har allerede invitert venner og venninner til å feire sammen med meg! Har i tillegg bestilt masse kule ting fra wish.com ettersom jeg elsker å pynte og gjøre det litt stilig, så det gleder jeg meg veldig til :-D

Være ferdig med lærlingsperioden
Dette høres kanskje litt fælt ut, men uansett hvor koselig det er å jobbe med de fantastiske damene på SFO så gleder jeg meg litt til å være ferdig med lærlingsperioden. De siste to årene har vært en berg og dalbane med både barnehage og SFO/barneskole, og med et bestått fagbrev gleder jeg meg til det er over.

Komme tilbake til rutiner
I sommer har jeg for det første nesten ikke trent, og kostholdet mitt har nesten vært non-eksisterende. Jeg har virkelig kost meg, men nå er det på tide å komme inn i mine kjære rutiner igjen.

Date med venninna mi
For to år siden laget jeg og venninna mi, Ida, en tradisjon 11.august om å dra ut å spise sammen, og det skal vi selvfølgelig i år også noe jeg tror blir superkoselig!

Starte på skolen
Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg gleder meg litt til å starte på skolen. Det kommer nok noen tider hvor jeg angrer på at jeg sa det, men akkurat nå er faktisk skolebenken litt mer fristende enn jobb.

20-årsdagen min
Og sist men ikke minst, at jeg blir 20 den 3.september. Jeg har ingen planer for denne dagen, men selvfølgelig gleder jeg meg til å bli 20år, hehe :-D

Gleder du deg til noe fremover? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

4 Smoothier jeg elsker!

 • 30.07.2017 kl. 19:00

God kveld dere! Sommerferien min begynner å tikke ut og i dag er min nest siste sommerferiedag. Det vil si, jeg har også ferie 15.-21.august, da lærlingsperioden min er over 15. og jeg starter på skole 21. Det er så spennende at jeg starter på noe nytt igjen i høst, og det skal bli veldig rart å komme tilbake til skolebenken etter to år ute i jobb. Jaja, denne sommerferien har jeg kost meg med alt for mye godt, så nå tenkte jeg at det var på tide å minne meg selv på disse fire fantastiske smoothieoppskriftene. Spesielt elsker jeg jordbærsmoothien og bærbombe-smoothien, de må dere prøve om dere liker bær!

*1 cup tilsvarer en kopp som rommer ca. 2,3dl

ANANAS SMOOTHIE

Én mangoÉn appelsin1/4 av en ananas4ss kesam1dl melk

JORDBÆRSMOOTHIE

1 banan  ♥  1/4 mango  ♥  2 cups med jordbær  ♥  litt bringebær (valgfritt)  ♥  2ss kesam  ♥  2dl melk

BÆRBOMBE-SMOOTHIE

1 cup frosne blåbær 1 cup frosne jordbær 0,5 cup frosne bringebær 0,5 cup frosne bjørnebær 2ss kesam 1,5dl melk Litt fibersirup gold (evt. annen søtning)

SUPERSMOOTHIE

3ss gresk yoghurt eller kesam ♥ 1dl melk ♥ 1 cup mango ♥ 1 cup ananas ♥ 1 cup jordbær ♥ 1/2 banan

Er du glad i smoothie?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Aldri vært så fyllesjuk...

 • 28.07.2017 kl. 20:01

Goood kveld alle sammen! Eller, god og god, hehe, joda litt bedre er det nå heldigvis! Ajajaj, gårsdagen gikk visst ganske hardt for seg, men fysøren så moro jeg hadde det. Broren til kjæresten min skulle ha vors, før de skulle videre på fest, så vi fant ut at vi skulle bli med på det. Det tok virkelig ikke lang tid før alkoholen gikk til toppen og ting gikk litt i spinn. Jeg kjente egentlig ingen der, uten om at jeg hadde møtt dem en gang, men herregud så morsomt man kan ha det med nye folk også! Vorset var vel egentlig det morsomste, ettersom det var stappa med masse ukjente mennesker på den andre festen.

Dagen i dag derimot; ikke like morsom. Jeg blir nesten aldri fyllesyk, utenom å kanskje ha litt vondt i hodet, men i dag var det virkelig mye verre, så jeg misunner virkelig ikke dere som har det sånn hver gang etter fylla! Da jeg våkna spant hele rommet rundt og jeg måtte bare komme meg på do med en gang. Jeg tror jeg skal droppe å gå videre inn på det, men jeg sitter nå fortsatt her med en liten klump i halsen. Forhåpentligvis er det over til i morgen, også satser jeg på at dette var noe som ikke kommer til å skje hver gang fremover. Heldigvis pleier jeg som regel ikke å drikke mye som jeg gjorde i går heller; anbefales altså ikke, og husk at du selv bestemmer hvor grensa går for deg, ikke la deg gå med på drikkepress.

Nå har vi nettopp hatt litt familiebesøk av noen onkler og tanter som jeg så og si bare ser 1-2 ganger i året. Veldig koselig altså, også fikk jeg heldigvis litt andre ting å tenke på. Nå kan jeg hvertfall smile og le igjen selv om kroppen og hodet fortsatt ikke er helt med. Jeg snappet også helt latterlig mye i går, og jeg synes virkelig synd på de som ble spammet ned med masse tullete og sikkert irriterende snapper av meg på fylla, så unnskyld for det! Haha!

Blir du fyllesyk?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

BÅTTUR: Kvalme, moro og null fisk!

 • 26.07.2017 kl. 20:43

God kveld herlige lesere, og takk for alle gratulasjoner til bloggen som ble 4 år i går, hehe! Les mer og se bilder HER. I går kveld kom jeg hjem fra et par fine dager på hytta med Lars og familien hans! På disse dagene fikk jeg prøvd to nye ting; først og fremst krabber, noe som ikke falt helt i smak hos meg selv om jeg er stor fan av fisk- og skalldyr. I tillegg fikk jeg prøvd fisking i går, noe som heller ikke ble så veldig vellykket. I dag har ikke bare dagen gått til latskap, men jeg har også vært en tur på treningssenteret, noe som var skikkelig deilig etter nok en uke uten!

Vi startet først gårsdagens tur med en herlig båttur, noe jeg synes er utrolig morsomt og ikke minst vakkert når sola skinner og havet er nokså rolig. Da vi hadde kjørt et stykke stoppet vi for å ta opp fiskestengene, men med meg som hadde på strikkegenser og bølgene som veltet båten frem og tilbake var det ikke så veldig moro. For det første hadde jeg glemt solbrillene, for det andre er jeg en ganske utålmodig person og for det tredje ble jeg også en smule sjøsyk, haha! Oppå alt dette hadde også tråden på fiskestengene våre festet seg sammen mens vi fisket og laget verdens verste knute som Lars sikkert brukte 20 minutter på å fiske da vi kom tilbake på hytta. Så, vi fisket kanskje i rundt en halvtime før vi dro tilbake - ikke et veldig godt førsteinntrykk av fisking for meg altså. I tillegg er jeg helt rød i ansiktet fra sola som steika i går, så igår fikk jeg et par morsomme spydigheter fra Lars slengt i trynet, haha!

Hva synes du om fisking?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

BLOGGEN FEIRER 4 ÅR!

 • 25.07.2017 kl. 12:00

Hei alle sammen, og herregud, i dag er bloggen min søren meg 4år! For min del er det helt utrolig å tenke på, og det er også sykt morsomt å se tilbake på gamle bilder som minner meg på hvor mye jeg har opplevd, hvor mye jeg har utviklet og forandret meg og ikke minst inspirerer jeg faktisk meg selv ved å se tilbake på gamle antrekksposter. I dette innlegget har jeg samlet sammen litt bilder fra 2013 fram til 2017, og dere aner ikke hvor moro det har vært å se igjennom! I løpet av disse årene har jeg blitt innmari mye mer selvsikker, lært masse om meg selv og utviklet meg masse. Her har jeg kun lagt sammen kollasjer med bilder av meg, og hvor interessant det er for dere vet jeg ikke, men for min del er det veldig moro. Del din mening i kommentarfeltet og si gjerne ifra om du ønsker å se litt andre bilder også! Nedenfor kan du hvertfall se ganske stor forskjell fra 2013-2017, haha :-D

2013

Sommeren 2013 var det året jeg plutselig bestemte meg for å lage en blogg. Om det kom til å bli en varende hobby ante jeg ingenting om. Dette var sommeren før jeg skulle starte på første året på videregående; Helse- og oppvekstfag. På denne tiden fikk jeg meg noen nye venninner og jeg begynte å bli litt mer selvsikker på meg selv, da jeg fikk en helt annen opplevelse av skole enn jeg hadde hatt før. Fritiden gikk mye til blogging, være med venner og trening på Fresh Fitness (hvor jeg jobber nå), samtidig som jeg gikk på sang. Herregud se så langt hår jeg hadde da, uæh, savner det så mye!

2014

Et nytt år begynte og jeg gikk fortsatt på VG1. Første halvåret forandret ikke livet seg stort og jeg fortsatte stort sett som vanlig. Andre halvåret kom og jeg startet på en ny videregående skole, med ny klasse i Barne- og ungdomsarbeiderfaget. Dette ble igjen en helt ny opplevelse og jeg kom i en helt fantastisk klasse hvor jeg virkelig stortrivdes og hadde det beste skoleåret så langt i livet mitt. Jeg fikk nye venninner som jeg fortsatt er mye sammen med den dag i dag!

2015

2015; året der alt skjedde, haha! Selvtilliten min ble større og større som året gikk og jeg hadde en veldig fin periode i livet mitt. For å oppsummere var dette året hvor jeg for første gang: flørtet med noen, var på fest, var full, fikk jobb som treningsinstruktør, begynte som lærling, hadde mitt første kyss og fikk kjæreste. Min første flørt, kyss og kjæreste var Lars som jeg er sammen med den dag i dag, og vi møttes også på min første fest. I juli fikk jeg jobb som treningsinstruktør på Fresh Fitness hvor jeg allerede hadde trent i nesten 3 år. Dette året var fullt av forventninger og spenning da det var på tide å bli kastet ut i "jobblivet" som lærling. I august startet jeg å jobbe i barnehage, noe jeg skal innrømme at ikke var min drømmejobb, men med masse nye vennskap og flørting i livet mitt var det mye spennende som skjedde også. Seint på høsten fikk jeg meg plutselig kjæreste og livet var vel egentlig veldig ålreit!

2016

Også over til 2016; noe som faktisk ikke er så veldig lenge siden. Noe jeg har nevnt før og har vært ganske åpen om er at året startet med at min nåværende kjæreste, Lars, slo opp med meg. Det var helt klart en tung periode, og jeg tror faktisk jeg har fortrengt en del av minnene rundt dette fordi det var så vondt. Heldigvis fant vi tilbake til hverandre et par måneder senere. Lærlingstiden fortsatt i barnehagen frem til juli og dette var også en veldig tung periode på grunn av trivsel. Sommeren gikk til mye moro og må nok ha vært en av de beste sommerferiene i mitt liv. I august startet jeg på nytt lærlingssted, nemlig på SFO og barneskole. Dette ble en helt annen opplevelse og selvom dette heller ikke var drømmejobben trivdes jeg veldig godt og nøyt livet med nye beskjentskap, samtidig som jeg var mye sammen med mine fantastisk venner, dro en del til Gjøvik for å være sammen med Lars og trente mye.

2017

Nåtiden; nemlig 2017! Ey, vi er bare halvveis i året men det har faktisk skjedd litt. Etter å ha besøkt Lars på Gjøvik i 1,5år kunne jeg endelig ta mitt siste besøk og juble over at han flyttet nærmere. Det gjenstår kun to uker av lærlingstiden og jeg begynner på påbygg til høsten. Jeg har opplevd ting både på godt og vondt i år, og har en følelse av at dette året kommer til å gjøre meg sterkere psykisk. Nå er det bare å leve i nuet og se hva resten av året bringer meg seg!

+

Hvor lenge har du lest bloggen min? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Sommerens store gleder!

 • 24.07.2017 kl. 19:00

Heisann og hoppsann alle sammen! I går kveld ankom jeg, Lars og broren til Lars hytta hvor resten av familien til Lars allerede var og ventet på oss. Det er så deilig å koble litt ut og være et sted hvor det ikke skjer så innmari mye. Jeg er en person som er veldig glad i å finne på noe stort sett hele tiden, men etter mye farting i sommerferien var dette akkurat hva jeg trengte nå. Ironisk sett var vi på en liten shoppingtur i dag; heldigvis ikke så lenge, men nok til at jeg fant meg et par nye deksler, et par ringer og øredobber, og en mummikopp som gikk ut av produksjon i 2015 - den kommer godt med i samlinga!

Nå har jeg og Lars vært nede ved stranda og tatt litt bilder. Kan ikke skryte av at sola har skint i hele dag, men for min del er været ganske greit, men jeg håper på at det blir hakket bedre i morgen da jeg og Lars har tenkt oss på båttur og muligens bade litt ved stranda! Etterpå skal vi spise krabber til middag, noe jeg faktisk ikke har smakt før, men ettersom jeg er veldig glad i både fisk og skalldyr satser jeg på at det smaker.

Fine hunden deres, Balder♥ Jeg er ikke noe hundemenneske, men hunder blir åpenbart litt finere når man blir kjent med dem!

Liker du krabber?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Yellow Summer

 • 23.07.2017 kl. 14:43

Sola skinner utenfor, jeg og Lars stod opp for nesten to timer siden og har nettopp spist ostesmørbrød til frokost. Det er sommerferien sin, det! Hehe, i kveld skal vi dra opp på hytta med hele familien til Lars, hvor jeg forhåpentligvis får skikkelig sommerfølelse ettersom hytta ligger ved havet. Kanskje får jeg prøve å fiske for første gang i livet mitt også? Vi får se; en båttur håper jeg hvertfall på :-D Men først skal Lars sitte å se på anime, mens jeg ser på Gossip Girl, haha, her snakker vi en romantisk søndag! Kanskje får jeg dratt med han en tur ut etterpå til utsiktspunktet over Oslo - det hadde vært deilig i finværet :-)

Her er litt bilder fra gårsdagens antrekk, åh så jeg elsker denne gule veska, og endelig fikk jeg en mulighet til å bruke hatten min! Den ble vel kjøpt sommeren for 3-4år siden, da jeg dro til Bik Bok i Asker bare for å kjøpe akkurat denne hatten. Haha, litt desperat sa du? Den er jo så kul, så jeg angrer ikke! Veska kjøpte jeg nettopp i London og er akkurat en slik veske jeg har hatt lyst på lenge. Gul er jo min favorittfarge, så det hadde vært tragisk å ikke ha en slik veske i skapet.

I går var jeg og Lars ute og spiste med tre andre kompiser på Egon, etterfulgt av å dra hjem til Lars hvor vi spilte Munchkin. Det er et kortspill som for meg nesten var helt umulig å forstå. Jeg skjønte virkelig ingenting i starten og satt der som et stort spørsmålstegn. Da jeg kom litt mer inn i det skjønte jeg mer og mer og etter å ha spilt det i nesten fire timer(!!!) endte jeg faktisk med å vinne, haha! Det var moro etter å ha sitti som et spørsmålstegn 60% av spillet, selv om de tre andre gutta bare rista på hodet over at jeg vant ettersom de faktisk skjønte det meste av spillet.

Hva skal din søndag brukes til? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #yellow #sommer #summer

Årets Sommerkjole

 • 22.07.2017 kl. 12:31

God dag alle sammen! Jeg kan nesten ikke tro det, men jeg fant nettopp ut at på tirsdag er bloggen hele fire år! Hvor utrolig er ikke det? Og hvor tragisk er det ikke at jeg fortsatt har samme leserantall? Haha, jaja, allikevel føler jeg at jeg får flere faste lesere oppgjennom tiden og det er fortsatt en like stor hobby som det var da jeg startet. På tirsdag kommer det da en liten oppsummering med bilder gjennom disse årene, og det blir jo ekstra morsomt for meg å gå gjennom!I går var jeg på en aldri så liten jentekveld med fire venninner og da fikk jeg endelig brukt denne sommerkjolen! Den er kjøpt på H&M og er fin, samtidig som den er litt irriterende, med tanke på at splitten foran er alt for stor og kjolen har en tendens til å falle ned foran slik at BHen synes. Jaja, det kan igrunn fikses med litt sikkerhetsnåler for jeg har ikke noe imot å bruke denne igjen. Skoene kjøpte jeg i Stockholm og de er jeg også stor fan av; de er både fine og innmari gode å gå i, samtidig som de både kan brukes til hverdags og fest!

Hva synes dere om kjolen? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Sunne, supergode vafler!

 • 20.07.2017 kl. 18:34

Heihei alle sammen! :-D For en deilig torsdag det har vært til nå. Jeg ble liggende lenge i senga, noe jeg virkelig elsker (så lenge det ikke blir alt for lenge og hele dagen blir sløst bort), ordnet meg frokost og så som vanlig på en episode av Gossip Girl. I dag kom jeg meg også endelig tilbake på treningssenteret etter tre uker! Herregud, etter å vanligvis være der flere ganger i uka har det vært rart å være borte i flere uker. Litt deilig har det selvfølgelig også vært, men nå måtte jeg ta meg sammen og komme meg tilbake for å øve på nytt BodyPump-program til august. Til middag ble det disse grove vaflene, og jeg kan love dere at de smaker helt fantastisk - hvertfall ifølge min smakssans :-D Perfekt med friske, søte bær også!

GROVE VAFLER (til 6 plater):
3 egg
90 g havremel
30 g valgfri tørrvare
150 g mager kesam
2 ss fibersirup gold (evt. annen søtning)
1 ts kanel og 1ts kardemomme
1 ts bakepulver
Vann til passe konsistens

Miks sammen alle ingrediensene til en glatt og fin røre. Juster røren med vann til du har en passelig tynn røre. Nyt med ønsket pålegg!

Har du smakt grove vafler før? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

7 ting dere ikke visste om meg

 • 19.07.2017 kl. 19:00

Jeg samler på gamle biler, altså "leke"biler
Jeg kan så og si ingenting om biler, og jeg aner ikke noe om gamle biler heller, men av en eller annen grunn har jeg falt fladask for de og har nå fem ulike eldre biler fra 1955-1967.

Jeg elsker å synge
Ah, sang er virkelig en stor del av livet mitt selv om jeg ikke driver med det like aktivt lenger og opptrer.

Jeg får lyst på vann når jeg spiser kremis
Litt rart, eh?

Jeg gikk på Hip Hop tilsammen 1,5år da jeg var 11-13år
Jeg elsker fortsatt å danse men gjør det dessverre veldig sjeldent.

Jeg spiser heller hamburger og pommes frites ovenfor en fem-retters fin middag
Jeg kan vel ikke være alene om det?

Da jeg var rundt 10år gikk jeg på teater i 1år
Åh, jeg digger virkelig teater og kunne godt tenke meg å drive mer med skuespill (selv om det er for skummelt, haha).

Da jeg var liten kunne jeg vekke mamma og pappa på morgenen for å sette på Karlsson på taket på VHS
Haha, jeg elsket (elsker) Karlsson på taket og generelt Astrid Lindgren-filmer.

Kjenner du deg igjen i noe?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Summer Vibes

 • 17.07.2017 kl. 16:36

Hey'ooo alle sammen! Da var mandagen her igjen, men hvilken betydning har det når det er sommerferie? Hehe, en diggere følelse enn å kunne si "det er sommerferie!", skal man lete lenge etter. Nå skal jeg snart gå til senteret for å få tak i litt forskjellige ting. Blant annet tenkte jeg å kjøpe en enkel, rimelig foodprosessor så jeg blant annet kan lage hummus og mose ulike ting som er helt umulig i blenderne jeg har. Egentlig var planen å dra på trening like etter frokost, men jeg bestemte meg heller for å ta en tur på sentert først, så får treningen vente til i kveld.

Jeg må innrømme at jeg akkurat nå har svært lite å skrive om da planene er få for resten av sommerferien, og jeg stort sett bare prøver å nyte litt rolige sommerdager. Nå som jeg ikke farter rundt overalt merker jeg at det er på tide å få inn litt normale matvaner igjen, ettersom jeg nå i to uker har stappet innpå nesten hva som helst. Joda, greit å kose seg men det må jo finnes en grense, hehe!

Hvordan er deres mandag? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Jeg fikk helt panikk!

 • 16.07.2017 kl. 22:34

God kveld dere! Det ble visst en sen oppdatering i dag, da jeg forsåvidt har fylt nesten hele dagen med ting og tang. Jeg startet dagen rolig med Gossip Girl og frokost, før jeg måtte tvinge meg til å pakke ut av kofferten. Nå har kofferten blitt pakket tre ganger på to uker, så nå kunne jeg endelig pakke ut alt for godt; for denne gang. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kino med Lars. Vi så nemlig den nye "Spider-Man: Homecoming"-filmen, og den levde opp til forventningene. Spennende, med innspill av humor, slik Marvel alltid gjør det! Anbefales virkelig :-D

Som jeg nevnte i går har jeg ikke trent på to uker, så i dag fikk jeg også tatt en gå-/joggetur i nærområdet, og jeg må innrømme at det virkelig var fantastisk! Men, i starten av turen skjedde det noe som egentlig er helt patetisk, men som fikk meg til å få helt panikk. Jeg er ganske pysete av meg, noe dere kommer til å forstå etter historien jeg nå skal fortelle dere, og jeg må virkelig bare le av det i ettertid! Jeg var helt i starten av turen og jogget opp en bakke. Med musikk på ørene ante jeg fred og ingen fare, inntil jeg plutselig hører en veldig skarp lyd. Jeg tenkte for meg selv at det sikkert var noen bråkete gresshopper, men da lyden fortsatte skrudde jeg av lyden på musikken for å høre. Da hører jeg en susende lyd fra et insekt helt inntil høyre øret. Jeg merket ingenting, så ingenting, men panisk som jeg er begynte jeg å vifte med armene og riste som en gal for å få det av meg. Uansett hva jeg gjorde fortsatte susinga helt inntil øret og plutselig stod jeg midt i veien og hoppet, viftet med armene og skrek mens jeg ropte "HJELP, HJELP, HJELP". Etter å ha stått midt i veien som en komplett idiot og hoppet rundt som en galing ble plutselig lyden borte og jeg ser et insekt fly fra skulderen min. Haha, herregud er det mulig å bli redd av et insekt!? Jeg visste selvfølgelig innsert inne at det ikke var noe farlig, men refleksene mine og redselen tok helt overhånd. Det kan ha noe med en tidligere opplevelse fra da jeg gikk i 2.klasse og hele klassen tråkket på et jordvepsebol i skogen og jeg da fikk rundt syv vepsestikk på en gang. Verste er at det faktisk er ganske lenge siden jeg har vært redd som jeg var fra den lille opplevelsen. Huff og meg, på tide å bli litt tøffere, eller hva? Haha!

Hva slags forhold har du til insekter?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

STOCKHOLM

 • 15.07.2017 kl. 15:37

Da var alle ferieplanene for i år gjennomført, og utrolig nok er jeg snart halvveis i ferien, noe jeg helst vil slippe å tenke på, hehe! Nå er det tid for å nyyyte lange sommerdager, slappe av litt og kose meg, ovenfor å farte rundt overalt hele tiden; selv om det har vært noen fantastiske opplevelser både i London, på hyttetur og i Stockholm! Noe jeg hvertfall gleder meg til er å ta en tur på trening igjen, ettersom det nå er to(!!!) uker siden jeg har vært på treningssenteret og i det hele tatt hatt en økt som kan kalles for trening. Selvfølgelig har jeg fartet mye rundt og i London gikk vi nesten rundt 24/7, så helt stillesittende har jeg ikke vært. Allikevel skal det bli deilig å kjenne musklene pumpes litt og pulsen øke på treningssenteret igjen.

Ææh har alltid hatt lyst til å kjøpe en boks med seks donuts fra Dunkin Donuts, sååå godt!!!

I dette innlegget har jeg samlet noen bilder fra turen min til Stockholm med Lars. Dette var faktisk første gang jeg var i Stockholm, og som jeg nevnte i går er det ikke den fineste byen jeg har vært i, men jeg likte meg allikevel veldig godt i Gamla Stan med alle de smale, fine gatene. Vi hadde heller ingen store matopplevelser, men det kan ha med stedene vi gikk på selvfølgelig. Jeg er også litt vanskelig når vi skal spise ute med tanke på at jeg ikke er veldig glad i rødt kjøtt som biff, indre- og ytrefilet, entrecôte osv. Jeg ender nesten alltid opp med burger eller sandwich, og evt. noen ganger fisk eller pasta. Av de restauratenen vi kikket på i Stockholm følte jeg ikke at det var stort utvalg, og det var dessverre lite som fristet. Men, nok mat ble det uansett helt klart!

Se på gaten nedenfor da dere, så sykt fiiint!

Har du noen erfaringer med Stockholm? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Outfit in Stockholm

 • 14.07.2017 kl. 17:16

Hej hej alla ihop! Heh, da sitter jeg og Lars (og ganske mange andre mennesker) på toget mot Oslo igjen. Føles ut som vi nettopp satt på toget mot Stockolm, men sånn er det vel alltids! Vi har hatt en veldig fin tur sammen, selv om vi ikke har gjort noe spesielt. Vi har tatt dagene rolig, kikket rundt i gatene, spist en del mat, samtidig som jeg fikk dratt med meg Lars til Mall of Scandinavia; et ganske bra kjøpesenter som kun er 1,5år gammelt! Anbefales om du skal til Stockholm :-D Denne byen vinner nok ikke kåringen for verdens fineste by, men jeg likte meg veldig godt i de smale, fine, old-style-gatene i Gamle Stan!

Vi holdt faktisk på å miste toget vårt på vei tilbake, noe som gjorde spesielt meg superstressa. Vi hadde i utgangspunktet veldig god tid, men plutselig hoppet tiden frem og vi sleit med å finne ut hvor vi skulle gå for å komme til riktig togspor. Heldigvis fant vi ut av det og småløp nedover gangen og opp alle trappene til toget. Det var også innmari godt at jeg hadde med Lars som tok alle posene og rasket til seg kofferten min da vi skulle løpe opp alle trappene! Den kofferten har virkelig lagt på seg litt på turen, hihi :-D

Hvordan har dere hatt det de siste dagene? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Jeg ELSKER hotellrommet!

 • 12.07.2017 kl. 16:03

Goood dagen alle sammen! Eller kanskje jeg bør jeg si Hej allaihopa, for nå har jeg og Lars kommet oss frem til Stockholm og lagt oss tilrette på hotellet. Åh, jeg bare elsker hotellrommet, det er meg, noe jeg tror alle jeg kjenner kan forstå! Rommet er lyst, hjemmekoselig og har tilogmed blomstertapet. Da vi kom inn på hotellrommet ble vi også møtt med denne søteste bamsen - og jeg som virkelig elsker bamser også da, hihi! Han heter tydeligvis Morgan og kan kjøpes for 200SEK når vi sjekker ut... gjett hvem som skal smiske med kjæresten... hehe, neida, mye smisking trengs nok ikke med tanke på at han nå sitter med bamsen i armkroken mens han gamer, haha!

Vi stod opp så tidlig som halv sju i dag for å ta toget fra Oslo S-Stockholm 08:56-14:05. En femtimers togtur til en veldig rimelig pris; veldig komfortabelt og avslappende synes nå jeg, selv om vi fikk en barnefamilie ved siden av oss. Etter min smak var det mye bedre enn å styre med å ta fly, noe jeg overhodet ikke har noe redsel for, men personlig synes jeg det er deiligere å ta tog når man kan.

Utsikten er heller ikke så aller verst og nå skal de neste dagene nyyytes med Lars, spesielt ettersom vi kun skal være her til fredag. Hvis noen av dere har noen meninger om hva vi absolutt bør gjøre i Stockholm eller hvor vi absolutt bør spise er det bare å gi lyd fra seg i kommentarfeltet! Nei, nå får jeg puste litt ut før vi forlater hotellet og tar en tur rundt i Stockholm By :-)

Har du vært i Stockholm? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

INNKJØP FRA LONDON

 • 10.07.2017 kl. 21:45

God kveld alle sammen! Da tenkte jeg endelig å dele innkjøpene mine fra London med dere. Som dere kan se har jeg ikke kjøpt enorme mengder med klær, men nok nye ting ble det nok! Jeg er hvertfall veldig førnøyd med alle innkjøpene og gleder meg til å ta dem i bruk :-D I tillegg til det nedenfor har jeg også kjøpt de fantastiske skoene dere kan se i dette eller dette innlegget (her ser dere også noen av klærne på meg). Om et par dager reiser jeg også til Stockholm, så det ser ut til at jeg må lage enda litt mer plass i klesskapet, hihi!

JAKKE OG KIMONO FRA BERSHKA

BODY FRA FOREVER21

TOPP FRA BERSHKA OG SKJØRT FRA PRIMARK

PYSJAMAS FRA PRIMARK

TOALETTMAPPE FRA FOREVER21 OG RESTEN FRA SUVENIRBUTIKKER/PRIMARK

TOPP FRA FOREVER21 OG JAKKE FRA BERSHKA

TOPP FRA FOREVER21 OG SHORTS FRA PRIMARK

PYSJAMAS FRA PRIMARK

BODY FRA PRIMARK OG VESKE FRA BERSHKA

TOPP OG SKJØRT FRA FOREVER21

Likte du noe av dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Off-The-Shoulder Top

 • 08.07.2017 kl. 20:00

Herlighet så fantastisk med litt nye klær i garderoben, haha! Som dere kan se lenger ned i innlegget ser man helt klart at jeg har vært i et annet land og kjøpt disse klærne, for Norge har åpenbart ikke Bershka, Forever21, Topshop eller Primark, for da hadde jeg helt klart vært der! Haha, jeg elsker alle de butikkene, noe jeg sikkert ikke er alene om? Da vi var innom Forever21 tok jeg med meg masse ting inn i prøverommet (måtte gå to turer ettersom det kun var lov med seks plagg om gangen), ovenfor venninnene mine som nesten ikke fant noen ting. Ganske meg-butikk altså. Dette skjørtet falt jeg virkelig for, selv om jeg i utgangspunktet ikke er så glad i olaskjørt, men toppen er derimot veeeldig meg!

Disse bildene ble tatt i går like før jeg skulle på fest noen timer før jeg og noen venninner dro på hyttetur. Skulle gjerne vært på festen lenger, men ettersom venninnene mine ikke ville være alt for seint framme på hytta måtte jeg nesten gi slipp, haha! Hadde uansett en fantastisk biltur med masse allsang og dans på veien opp mot hytta, og i dag har jeg tatt meg årets første bad (noe som var superkaldt!), og i morgen skal jeg nok ta meg enda en dukkert!

Topp fra Bershka  //  Skjørt fra Forever21  //  Sko fra Topshop  //  Smykker til Primark

Har du badet i år? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

London Bridge, Big Ben & London Eye

 • 08.07.2017 kl. 11:12


Heisann alle sammen! Som dere nå sikkert har fått med dere har jeg vært en tur i London og når man er i London må man jo få med seg noen av de største severdighetene. I løpet av turen dro vi blant annet til London Bridge og London Eye, samtidig som vi selvfølgelig så Big Ben. Vi var også en tur innom Madame Tussauds, noe som også var veldig moro! Nå tenkte jeg å vise dere ltt bilder fra London Bridge og London Eye, herregud får en utsikt! Akkurat nå befinner jeg meg på hytta med tre venninner, og her skal vi stort sett bare slappe helt av noe som blir sykt deilig etter mye flying rundt i London.

LONDON BRIDGE

BIG BEN & LONDON EYE


Har dere vært på London Brige og London Eye?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Summer Outfit in London

 • 06.07.2017 kl. 16:28

Heisann alle sammen! Da var jeg hjemme igjen i trygt behold etter en fantastisk London-tur :-D Jeg kjente virkelig at det var deilig å komme seg hjem igjen nå ettersom det har gått i ett siden vi landet søndag morgen. Vi har opplevd og gjort mye sammen disse dagene, og ettersom det var min første gang i London var det veldig moro! London er nok ikke et sted jeg kunne tenke meg å bo på grunn av alt for mye mennesker og for lite ro, men det er absolutt et sted jeg gjerne ønsker å besøke igjen. Jeg har shoppa masse og hadde seriøst 22.4kg av 23kg jeg kunne ha med tilbake igjen - ooff, den kofferten av tung å drasse på! Uansett hadde jeg heldigvis ikke noe problem med plass ovenfor de tre andre jeg var sammen med som måtte presse igjen kofferten for å få igjen gliselåsen.

Disse bildene ble tatt på mandag; vår store shoppingdag. Antrekket er kliss nytt og jeg kjøpte toppen, shortsen og skoene denne dagen. Her skulle vi ut å spise på en fantastisk restaurant kalt Rainforest Cafe, etterfulgt av å dra på bar! Dessverre ble kvelden avsluttet tidlig da vi måtte opp tidlig dagen etterpå og helst ville komme oss hjem før siste t-bane gikk. Mye nytt ligger hvertfall i kofferten min nå og jeg gleder meg supermye til å vise dere det! Vil dere se bilder eller ønsker dere at jeg lager en video? :-)

I morgen drar jeg på hyttetur med venninner rett etter fest, så nå må jeg rett og slett bare pakke videre til hyttetur. Pakking ut fra London får jeg fikse senere! Like etter hyttetur drar jeg videre til Sverige med Lars for en liten tur med han, og jeg tror nok flere penger kommer til å fly avgårde der også. MASSE NYE KLÆR!!! Haha, helt utrolig hvor glad man blir av å shoppe og få litt freshe ting inn i garderoben. Tenk hvor mye penger man bruker i løpet av livet sitt på klær, og for en merkelig hobby å ha egentlig, haha! Er dere ikke enig?

Hva synes dere om bildene?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

IT'S LONDON, BITCH

 • 03.07.2017 kl. 19:42

Heiii alle sammen! Ohyeah, da var jeg i London. Det vil si; jeg og jentene kom frem i går, og siden det går det gått i ett hele tiden. Det er jo så mange steder å dra og ting å se på at man nesten løper rundt overalt. Natt til søndag måtte jeg stå opp for å fikse meg ettersom flyet vårt gikk klokka åtte fra gardemoen. Rundt halv ti (halv elleve norsk tid), kom vi frem til London og fant hotellet vårt. Innsjekkinga var ikke før tre, men vi fikk heldigvis lagt fra oss all bagasjen i resepsjonen mens vi vadret litt rundt i London og fikk i oss litt mat.


I går spiste vi lunsj på Pizza Hut, og herregud så mye! Vi gikk ut derifra stappmette, etter å ha fått to pizza, fries med ost, løkringer og is. Sistnevnte måtte vi nesten presse ned, haha, men det var jo så godt :-D Ganske billig også med tanke på hvor mye man får. Gratis påfyll av drikke og gratis salat som forrett. Absolutt å anbefale om du ikke har vært der før og er et sted hvor de har Pizza Hut.

Jeg har ennå ikke fått kjøpt is fra disse kule isbilene, men det må også gjøres før vi drar igjen på onsdag. I dag har vi hatt shoppingdag hvor vi fartet rundt i seks timer. Jeg kan love dere at det nå er digg å slappe av litt i senga på hotellet! Hotellrommet er forresten også veldig bra, selv om selve hotellet ikke ser så lovende ut fra utsiden. Jeg er hvertfall superfornøyd og det samme er de fine jentene jeg er sammen med her nede som dere ser nedenfor :-D


Har du vært i London? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

SOMMERFERIE 2017

 • 01.07.2017 kl. 15:05

God dag alle sammen! Herregud det er SOMMERFERIE! Det har ennå ikke gått helt opp for meg; nå har jeg altså fri fra jobb i fire uker og det skal nyyytes. I natt drar jeg til London med tre venninner og jeg gleder meg virkelig supermasse! Jeg prøver også så godt jeg kan å pakke med meg minst mulig, men det er søren meg ikke lett. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å ha nok plass på hjemveien. Det jeg derimot frykter er å gå over 23kg når vi skal tilbake, men vi får se hvordan det går. Hvis ikke får jeg bare betale ekstra, hehe! Jeg kommer hjem igjen på onsdagen, og allerede på fredag neste uke drar jeg på hyttetur frem til mandag. Onsdagen etter det drar jeg til Stockholm med Lars et par døgn. Wii, så mye koselig, men tiden kommer virkelig til å fly avgårde disse ukene!

Bare for å understreke det er jeg egentlig livredd for edderkopper, men da jeg tok bilde ovenfor følte jeg meg faktisk ganske fryktløs, haha! Helt utrolig at det går an å være redd for så små insekter, det er virkelig en frykt jeg ville vært foruten. I dag må jeg en tur på senteret for å fikse litt ting jeg må ha med meg i bagasjen og utenom det blir det nok en rolig lørdag. Jeg må trossalt opp klokka tre i natt - noe jeg ikke ser veldig frem til!

Har du sommerferie? Hva er dine planer? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no