hits

New items!

 • 29.08.2013 kl. 21:39

Hei alle lesere! Igår var jeg på senteret med moren min for å vise henne litt av ønskene mine til bursdagen min, som allerede er på tirsdag! I samme slengen fikk jeg også noe nytt, som jeg ble veldig fornøyd med! 

Smykke fra Glitter, 99,-

Skjerf fra Glitter, 99,-

Trenings t-skjorte fra XXL, 289,-

Endelig fikk jeg meg en ny trenings t-skjorte, blir utrolig lei av å gå i den samme om og om igjen, hehe! Nå har jeg nettopp spist en Omelett a la Vilde, og skal ta meg en dusj, før jeg legger meg og gjør meg klar til morgendagen.

 

Hva syntes dere?

Today's outfit: Neon Green Blouse

 • 28.08.2013 kl. 16:55

Today's outfit: Sweet and Casual

 • 27.08.2013 kl. 17:12Today's outfit: Striped Pants

 • 26.08.2013 kl. 21:50

Kjempegod etter-skolen-mat!

 • 26.08.2013 kl. 16:17

Da jeg kom hjem fra skolen idag bestemte jeg meg for å lage noen lapper! Dette er absolutt ikke det sunneste du kan spise, men det må være lov til å kose seg innimellom.

 

Dette trenger du:

2 egg

2 ss sukker

2 dl melk

Litt over 2 dl hvetemel

Litt under én ts bakepulver

 

Bland sammen egg og sukker, og bland deretter inn melken med hvetemel og bakepulver! Smelt smør i en stekepanne og lag små rundinger av røra. Nyt det med friske bær, syltetøy eller honning! 


(DU KAN FINNE EN SUNNERE VARIANT HER!)

Yesterday's outfit: Orange top and white skirt

 • 25.08.2013 kl. 16:40

Today's outfit // sneak peak

 • 24.08.2013 kl. 21:18

Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra elvefestivalen i Drammen. Det er helt utrolig hvor mye folk det er, og helt ærlig er det koselig, men det er litt lite å gjøre. Jeg og venninne mine mistet hverandre tre ganger, men vi fant tilbake igjen da, haha! Noen flere som var på elvefestivalen? 

Dette er da en sneak peak på festival-antrekket mitt. Hvis dere vil se hele får dere følge med imorgen!

Når jeg kom hjem var det laks på menyen, og er det noe jeg elsker, er det laks! Er jeg den eneste som forguder laks?

På torget kjøpte jeg også en crêpe, med nugatti og jordbær inni, det er jo virkelig kjempegodt, men mektig. 

 

Så, husk å følge med imorgen for å se hele dagens antrekk!

T.G.I.F

 • 23.08.2013 kl. 21:41

Thank God It's Friday!

Endelig har fredagen kommet! Jeg har ventet hele uka på det, haha! Fredager er så deilige, bare sitte ned, slappe av og kose seg! Den første skoleuka har nok slitt meg ut litt, og det skal bli godt å sove så lenge jeg vil imorgen. For min del kommer jeg aldri til å bli vant til å stå opp tidlig. Det kommer nok til å bli vanskeligere og vanskeligere, hehe.

Fredager er alltid kos, og fredagskvelder er nok en av mine yndlingsting i hele verden! 

Først spiste jeg og familien litt pizza fra Pizzabakeren. Ettersom jeg nettopp hadde vært på trening var jeg supersulten, allikevel orket jeg så vidt 2 stykker. 

Har du lyst... har du lov

Nå skal jeg kose meg litt, og se på Harry Potter og Fangen fra Azkaban. Jupp, jeg er en Harry Potter-fan. Er ikke en stor fan, men jeg syntes virkelig filmene er utrolig bra!

Hva har dere gjort idag?Today's outfit: Tiger sweater

 • 22.08.2013 kl. 15:33

Topp fra Gina Tricot 149,- HER

Bukse fra Bik Bok 499,- HER

Sko fra DNA 149,- (SALE) One Direction // This Is Us 1D 3D Movie

 • 21.08.2013 kl. 17:59

Hei!

Nå er det ikke lenge til dagen kommer hit til Norge. Dagen alle norske directioners gleder seg halvt igjel til! Nemlig 3D-filmen til One Direction. I dag er det kun 16 dager til jeg skal på kino, og jeg gleder meg som en liten unge! Allerede i går var det premiere i England, og mange så nok på 1D live fra den røde løperen. Det er veldig sikkert at jeg kommer til å gråte når filmen begynner, og jeg er ganske sikker på at jeg ikke er alene. This Is Us kommer til å handle om Harry, Liam, Louis, Niall og Zayn sine liv hittil fra deres deltagelse i X-factor! 

"ONE DIRECTION: THIS IS US" er et fengslende og nært innblikk i livet på turné for musikkfenomenet One Direction. Ispedd bilder og opptak fra livekonserter, forteller filmen den spesielle historien om Niall, Zayn, Liam, Harry og Louis sin reise til berømmelse. Fra deres snublende start i hjembyen, via konkurransen X-Factor, til å erobre verden og opptre på Londons berømte O2 Arena. Hør historien fra gutta selv og opplev gjennom deres egne øyne hvordan det er å være One Direction.

Det er altså dette det fortelles om filmen på KinoCity. Jeg blir aldri lei av traileren, og hvis du også har lyst til å se traileren, uansett om du har sett den før, kan du se den HER!

Gleder du deg!?Bik Bik outfits // hverdag og fest

 • 21.08.2013 kl. 15:14

Bik Bok er nok helt klart yndlingsbutikken min nå for tiden, i hvert fall av de butikkene som finnes i nærmiljøet! Derfor tenkte jeg å sette sammen to antrekk jeg gjerne kunne gått med, og kanskje gi dere litt inspirasjon. Dette er jo hvordan min stil er, og det er ikke dermed sagt at du liker det. Disse outfitsene er i hvert fall noe jeg gjerne kunne hatt i klesskapet mitt!

Skjorte: 299kr

Bukse: 599kr (Groupie Flex 56)

Sko: 499kr

Øredobber: 69kr

Ring: 59kr

Hårdonut: 39kr (finnes også i lys)


Topp: 99kr

Skjørt: 199kr

Sko fra BIANCO 499kr

Veske: 349kr

Ring: 59kr

Halskjede: 159kr

Leppestift fra KICKS 185kr, MAC lipstick, farge: See Sheer. 

Jeg har virkelig ingen erfaring med leppestift, og det er noe man nesten må prøve ut og finne IRL. Allikevel var bare denne leppestiften for å vise hvordan du kunne piffe opp antrekket!

 

Hva syntes dere?Outfit andre skoledag~

 • 20.08.2013 kl. 15:28Det virker som skoledagene bare blir bedre og bedre på videregående. Den nye klassen virker helt super, og alle virker veldig sammenspleisa. Selvfølgelig er det noen jeg har fått bedre kontakt med enn andre, men sånn blir det jo alltid. Uansett virker det veldig som dette kan gå bra! Igår var jeg også på treningssenteret jeg går på igjen. Jeg har ikke vært der på 2 måneder pga. sommerferien, og i sommerferien er det ikke gruppetimer. Derfor syntes jeg og treningsvenninnen min at det var litt kjedelig der nå i sommerferien. Det var virkelig deilig å komme i gang igjen, og den første timen vi var på kalles BodyPump. Det er en time med vekter, der man trener alt fra bein, armer og mage. Selvfølgelig er jeg helt sykelig støl idag, ettersom jeg ikke har vært på denne timen på 2 månede. Bare det å ta av seg jakka gjør vondt, og trapper er absolutt det verste! Ja, ja, når man er støl vet man i hvert fall at treningen hjelper!Outfit første skoledag // Oransje i fokus

 • 19.08.2013 kl. 15:47

Topp: BIKBOK, 199,-

Jeans: BIKBOK, 499,-

Sko: DNA, 149,- (tilbud)

Veske: Gina Tricot (kjøpt for lenge siden)


Hei alle sammen! Jeg var vel ikke den eneste som startet igjen på skolen idag? For de som begynner første dagen på ungsomsskolen og videregående var det kanskje extra spennede! Og for de små som startet i 1.klasse var det nok veldig mange sommerfugler i magen! Jeg var i hvert fall en av de som begynte første året på videregående. Jeg grudde meg utrolig mye, og lurte på hvordan klassen kom til å være osv. Senere fant jeg ut jeg faktisk syntes klassen min virka veldig bra, men vi får se hvordan det blir utover året. Gleder meg selvfølgelig mest til det praktiske! Går forresten på helse, hvis noen lurer. Endelig har jeg i hvert fall fått kommet i gang igjen, og slipper å gå enda lenger å gruble på hvordan dette kommer til å gå! Selvfølgelig er jeg fortsatt spent på hvordan det blir senere, men, det får tiden vise!

Hvordan var deres første skoledag?Today's outfit: Chill Military

 • 18.08.2013 kl. 21:44

Militærjakke med skinnermer fra H&M

Smykker fra BIKBOK"Den usynlige" // Få leselysten tilbake!

 • 18.08.2013 kl. 16:10

Hei alle lesere! For ca. en og ei halv uke siden bestemte jeg meg for å kjøpe en bok. Og jeg som liksom skal hate å lese! Haha, jeg vet ikke hvorfor, men jeg fikk bare plutselig lyst til å lese en bok. Jeg tenkte at hvis jeg ikke likte den så fikk det bare være sånn, men allerede etter 1. kapittel fant jeg ut at denne boken virkelig fikk meg til å ville lese den. Jeg har virkelig aldri likt å lese, men det føles ut som at etter jeg leste denne boken fikk jeg bare mer lyst til å lese. Så nå skal jeg altså fortsette på en bok jeg begynte på for leenge siden. Jeg må nok gå litt tilbake i boka for å huske hva som skjedde sist, men jaja. 

Boken som fikk meg til å få tilbake leselysten heter "Den Usynlige" og er skrevet av "Lise Indahl", den er originalt svensk, men er oversatt og er blitt kåret til Årets Bok av Stavanger Barne- og Ungdomsbibliotek. For alt jeg vet var det i 2011 eller 2012, men uansett anbefales den virkelig! Først tror du den er litt facinerende, og ikke har noe med den virkelige verden å gjøre. Men senere finner du ut at fortellingen går ut på noe noen opplever nå idag, IRL. 

"Hvis noen hadde fortalt meg noe lignende, ville jeg ha trodd at den personen var helt skrudd. Men da det hendte meg, begynte jeg virkelig å skjelve." Elvira har akkurat flyttet til den lille byen. Hun føler seg ensom og alene. Men hvor alene er hun egentlig? Snart oppdager hun at det skjer merkelige ting på rommet hennes. Klærne blir pakket ned igjen i pappkartongene. Sengen blir pent redd opp. Det virker som om hun deler rom med en annen! Elvira skriver i dagboka og spør, og hun får svar...

Boka har 200 sider, er delt inn i kapitler og er lettlest!

Virket den spennende? Eller har du kanskje allerede lest den?Colorful jumpsuit!

 • 17.08.2013 kl. 20:04Nå i sommerferien har jeg hatt god tid til å ta mange bilder, og jeg har også noen bilder liggende som jeg ikke har lagt ut enda. Dette er altså det ene antrekket jeg ikke har vist dere enda, men som jeg tok bilder av når jeg var på landet. Denne jumpsuiten er fra TOPSHOP, og jeg kjøpte den på en topshop-butikk i Danmark i Århus. Idag derimot var jeg en tur i byen for å kjøpe litt til skolestart. Jeg kjøpte en skrivebok, en slags perm, en liten stiftemaskin og en liten hullmaskin, og i tillegg passer og viskelær. Noe jeg også trengte var en hengelås, så derfor kjøpte jeg også det. Alt fant jeg på TGR. Nå skal jeg spise lasagne med familien, og etter det kommer jeg nok til å finne frem en film og litt godteri. Har dere noen filmer å anbefale? Omelett a la Vilde!

 • 17.08.2013 kl. 14:31

"God morgen!", haha, våkna litt sent idag dessverre. Jaja, uansett, ettersom dette er den siste lørdagen i sommerferien bestemte jeg meg for å lage en litt god frokost. Derfor laget jeg en omelett! Egentlig har jeg fått inspirasjon til den fra ei venninne, men hun bruker ikke helt det samme som jeg gjør. Så hvis du har lyst på noe annet enn tørr brødskive og svett ost til frokost, er denne omeletten absolutt til å anbefale! 

Dette trenger du:

3 egg

Pepper

Salt

Gressløk, hvis du ønsker det

Én eller flere ostetyper

KalkunkorvDet du gjør er at du først visper inn 3 egg med 3 spiseskjeer vann (én spiseskje per egg). Finn frem den minste stekepannen du har, helst like liten som en liten tallerken. Ta i litt smør og smelt det så du har det klart. Så tar du i liitt pepper, liitt salt og så mye gressløk som du ønsker i røren. Nå er det klart til å legge omeletten på stekepannen. Mens den ligger i stekepannen, kan du begynne å skjære ca. 4-6 biter av kalkunkorven, og igjen dele de i to. Så tar du den osten du har og skjærer opp noen biter, for så å legge alt over omeletten. Når du ser at omeletten er klar til og snus, så snur du den. Etter ca. 1min er den ferdig, og klar til og legges på en tallerken! Bon appétit!

T-skjorte med frynser // Før og Etter!

 • 16.08.2013 kl. 23:16

For noen uker siden fikk jeg en t-skjorte av noen i familien, og etter min mening var den litt for vanlig, og jeg følte meg ikke så vell i denne t-skjorten. Derfor bestemte jeg meg for å gjøre den om litt, slik at jeg i tillegg kunne føle at den var min! Her får dere se resultatet!

FØR:

ETTER:
Etter min mening ble denne t-skjorten også mye mer behagelig etter jeg fjernet all markering på ermene og i halsen! Jeg vurderer å sette på noen stuts/nagler ved ermene for å piffe den opp enda mer, men jeg får se hva jeg gjør! 

Hva syntes dere?Wednesday's outfit: Picnic

 • 16.08.2013 kl. 17:28

Dette var altså noen få av outfit-bildene jeg tok på onsdag da jeg og venninnene mine var på piknik! Dette syntes jeg var et enkelt og greit antrekk for å dra på piknik, og skjorten var grei å legge på som extra, også i tilfelle det skulle bli kaldt! Det er ekstremt rart å tenke på at det kun er 1 år siden jeg så vidt turte å gå ut av døra med shorts. Nå gidder jeg rett og slett ikke bry meg lenger. Folk får tenke hva de vil, jeg lever mitt liv! Innkjøp før skolestart!

 • 16.08.2013 kl. 13:28

Hei!

Som sagt i mitt forrige innlegg var jeg på shopping igår, og da kjøpte jeg selvfølgelig noe nytt! Derfor tenkte jeg å vise dere hva jeg hadde kjøpt.

Nye jeans er noe man alltid trenger! Disse er fra BIKBOK, og kostet 499kr. Disse buksene er veldig stretchy, i tillegg til at det er høytlivs, noe jeg har lett etter! For tiden er det også slik at hvis du kjøper et par jeans på BIKBOK, vil du også kunne ta med en valgfri vare på kjøpte til max. 199kr på ord. pris! Og derfor valgte jeg å ta med toppen nedenfor! Den koster vanligvis 199kr, men jeg fikk den gratis med på kjøpet til jeansene!

Noe jeg liker med denne toppen er at den har en anneledes detalj bak! 

Denne genseren er fra Gina Tricot, og kostet kun 149kr! 

På BIKBOK hadde de også endelig fått inn klistremerker man kan klistre på iPhone 5! Jeg tok med 2stk fordi det var 2 for 99. For å sikre mobilen litt mer kjøpte jeg også et helt svart deksel på Søstrene Grene. 

Øredobber fra Cubus, 29kr per.

Hva syntes du? Har du noe av dette?Today's outfit: Cute and white

 • 15.08.2013 kl. 22:49

Var på senteret i dag med to venninner. Egentlig hadde jeg ikke planer om å kjøpe så mye, men det ble visst en del. Nå har jeg i hvert fall fått kjøpt 3 ting jeg tenkte at jeg skulle få kjøpt. Jeg viser dere tingene jeg kjøpte imorgen!Landskapsbilder fra pikniken

 • 15.08.2013 kl. 13:44

Som sagt var jeg og venninne mine på piknik igår, og da valgte vi å ha den et utrolig fint sted, kalt Gulskogen Gård. Først da vi åpnet porten fikk vi se selve gården, altså huset.

Allerede da fant jeg ut at det var kjempefint der! Og spesielt på en solskinnsdag.

Her var det merket av navnet på alle plantene, noe som er flott for de som interesserer seg for slikt! 

Bortover hele denne veien var det fullt av fine blomster og planter!

Det var også fullt av slike "stier" der trærne lå rundt som et kjærlighetsparadis.

Disse hvite bruene gir meg også en veldig bra følelse. Det føles egentlig litt ut som man er i en film, haha!

Her var det også en dam, der det lå forskjellige fuglearter under trær og rundt for å ruge på eggene sine. Og plutselig møtte vi også på en påfugl, som tydeligvis likte oss, og i tillegg fikk et navn! Nemlig Trond-Håvard, haha!

Etter dette tok vi turen hjemover igjen, men stoppet et sted der vi vasset litt i vannet.

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/132f80ce7ad6e98b5ce4a7dc5594df77deebd0a2

Piknik-kos

 • 14.08.2013 kl. 22:51

Hei!

Idag har jeg og venninnene mine vært på piknik på en utrolig fin gård! Vi tok med litt mat hver og et par pledd. Jeg valgte å skjære opp masse frukt og tre de på grillspyd. De var faktisk utrolig gode, og endelig på flere dager var det endelig varmt og sol, så idag fikk jeg faktisk utrolig sommerstemning! Til sammen tok vi hele 396 bilder, så jeg må helt ærlig si at det er utrolg vanskelig å velge ut bilder. Derfor velger jeg å ta den ene delen med selve pikniken idag, og vise dere outfits-bilder senere! 

Vi satte oss ned, tok frem all maten, og begynte å spise som om vi aldri hatt spist før. Så ble det masse snakk, ettersom vi ikke er så utrolig ofte samlet.

Dette er frukten på grillspyd jeg laget. Jeg brukte epler, druer, jordbær, mango, kiwi og vannmelon! Hadde med 11 grillspyd til 6 personer, og alle gikk med, haha, det må jo være positivt!

Ei venninne tok også med minipizzaene vi laget på søndag, også utrolig godt med tortilla chips ved siden av! (Oppskrift HER)

Her er muffinsene ei annen venninne laget idag, noen var med bakekakao, mens noen var helt vanlige, og den siste var med kaffe! Ja, det var faktisk utrolig godt med kaffe! Og jeg liker ikke kaffe en gang, haha! Hun hadde også tatt med noen fantastisk gode wraps med ris, kylling og grønnsaker. DE skal jeg virkelig prøve å lage en gang (tok dessverre ikke noe bilde av de).

Enda ei venninne tok også med kake, nemlig brownies, disse var også kjempegode!

Det var 2 andre som også var med, men hun ene fant ikke noe bilde hun ville ta med enda, mens hun andre vil ikke bli vist her på bloggen i det hele tatt. I så fall er dette bare noen av mange bilder vi tok, og jeg kommer til å vise flere senere! 

Hva har dere gjort idag?Today's outfit: Yellow blazer

 • 13.08.2013 kl. 23:21

Dressjakke fra H&M

Bluse fra Gina Tricot

Bukse fra H&M

Belte fra H&M

Sko fra Bianco

Ringer fra Cubus

Armbånd fra forskjellige steder

Deilig, frisk fruktsalat!

 • 13.08.2013 kl. 13:18

Igår laget jeg en utrolig deilig fruktsalat. Jeg bare blandet masse frukt vi hadde stående, og var litt usikker på om den kom til å bli noe god i det hele tatt, men når jeg smakte var den helt fantastisk! Anbefales hvis du har lyst på noe godt og sunt!

Det jeg brukte var:

Blåbær

Bringebær 

Druer

Nektarin

Mango

Nyt den!

Oppskrift på minipizzaer!

 • 12.08.2013 kl. 21:19

Hei!

Igår overnattet jeg som sagt over hos venninnen min, og der laget vi noen superenkle minipizzaer! De var virkelig supergode!

 

Dette trenger du:

- Muffinsbrett eller muffinsformer hvis du ikke har brett

- Tacolomper

- Revet ost

- Tomatpuré

- Skinke i biter/salami/kalkunkorv/kjøttdeig/kylling eller hva du enn måtte ønske!

- Mais/paprika etc.

 

Først begynner du med å finne frem muffinsbrettet, og setter ovnen på 200 grader. Etter det finner du et glass etc. som du legger oppned på tacolompen for å lage små rundinger som du legger inn i muffinsbrettet/formene. Når du har tatt så mange tacolompe-rundinger som du ønsker, begynner du med å smøre på en tynt lag med tomatpuré på alle de små lompene. Så legger du på ønskede grønnsaker. Etter dette tar du på det du har valgt av f.eks. skinke/salami/kalkunkorv/kjøttdeig/kylling etc. Venninnen min brukte baconskinke i biter, mens jeg brukte også det, men tok også kalkunkorv og salami på de andre. Etter min mening var de med kalkunkorv best! Til slutt tar du på så mye ost du ville ønske, og lar minipizzaene stå i ovnen i ca. 7-10 minutter! 

Hvis det er noe du lurer på, eller noe du ikke skjønte er det bare å spørre i kommentarfeltet!Today's outfit: Leopard skirt

 • 11.08.2013 kl. 22:08Jeg sa til bestevenninnen min at det er "flettedagen" idag, ettersom vi begge hadde fletter, men da bestemte hun seg selvfølgelig for å ta ut fletten.

Jeg skal overnatte hos henne, fordi det er Teen Choice Awards i natt, og der skal One Direction opptre. Jeg er nemlig medlem av fandomen "Directioners", hehe! Noen directioners som leser bloggen min? Uansett håper jeg virkelig at linkene jeg har funnet funker når showet begynner! Flere som skal Se TCA i natt?

Photoshoot 3

 • 11.08.2013 kl. 14:52

Hei!

Dere som har lest bloggen min nesten fra starten av kan kanskje huske at jeg fortalte om photoshooten jeg hadde hatt med meg selv for gøy. Jeg har vist dere antrekk1 og antrekk2, og her kommer det siste antrekket jeg hadde i min lille amatøre photoshoot!

Topp og skjørt fra MONKI

Peppes pizza med gjengen

 • 10.08.2013 kl. 14:56

Igår var jeg og venninnene mine på Peppes Pizza. Og nei, vi er ikke "som alle andre vennegjenger", haha! Uansett; Ettersom alle har vært på ferie på forskjellige tider har vi ikke fått så utrolig mye tid sammen denne sommeren. I tillegg skal vi jo alle begynne på videregående til høsten, og da er det ofte man ikke klarer å holde kontakten. Allikevel har vi bestemt oss for å prøve så hardt vi kan å holde kontakten! Uansett var det utrolig hyggelig igår med mye latter og snakking. Etterpå skulle venninne mine kjøpe is på McDonalds, og jeg skal ikke ljuge, jeg fikk veldig mange blikk ettersom jeg gikk i høye hæler og nærmest løp etter venninne mine, haha! Jaja, sånn går det når man er den eneste med hæler. Etter det måtte vi vente i en halvtime på bussen, og selv om jeg ikke kjedet livet ut av meg, føltes den halvtimen ut som en hel time. 

Tar en bordbønn før maten blir servert, haha!


Før du spør: Nei, ingen likte at jeg var paparazzi


De prøvde å varme seg på et ikke-levende lys...Og sånn ellers var kvelden helt normal! Nesten...

Hva gjorde dere igår?

Today's outfit: Purple lace crop top

 • 09.08.2013 kl. 23:06

Jeg vet at kroppen min ikke er perfekt, men det er ikke dermed sagt at man ikke kan vise kroppsdeler. 

Uansett; jeg elsker virkelig Jeffrey Campbell, men det er ikke så mange ganger jeg har mulighet til å bruke de. Har du et par Jeffrey Campbells? Når bruker du de?

Innkjøp i juli del 2

 • 09.08.2013 kl. 13:55

Hei!

Nå er jeg hjemme igjen, og det blir jeg også resten av sommerferien. Det er virkelig ikke lenge til skolestart igjen, og jeg gruer meg utrolig mye! Skal begynne på videregående, og det er jo alltid skummelt med nye mennesker. Uansett, nå som jeg er hjemme igjen fikk jeg tatt bilde av resten av innkjøpene mine fra juli. Hvis dere vil se del 1, kan dere se den HER!

Vesken er kjøpt på et supermarked i Hirtshals i Danmark, mens det hvite armbåndet er kjøpt på taxfree på StenaLine, og er fra merket Gemini. Det svarte armbåndet er kjøpt på Ting & Tang/Capella.

Disse skoene er også fra et supermarked i Hirtshals i Danmark.

Skjørt fra BIKBOK

Peplum fra BIKBOK

Langarmet crop top fra BIKBOK

Høyhals (crop top) fra BIKBOK. Denne kan du også få se på meg i mitt neste innlegg, som kommer senere idag! 

 

Hva syntes dere? Har du noen av tingene? Kanskje i en annen farge? 

Gårsdagens outfit: Aztec-bukser og denim vest

 • 07.08.2013 kl. 13:45

Hei!

For tiden har det vært lite blogging grunnet at jeg er på ferie "på landet", men jeg drar hjem igjen idag, så det kommer til å bli mer blogging fremover! På mandag var vi en liten tur i lillehammer, og der kjøpte jeg noen nye bukser. Jeg har lett etter slike bukser i lang tid, og endelig fant jeg noen som jeg var fornøyd med! Disse buksene er også noe som "alle skal ha" denne sommeren. Selv bryr jeg meg ikke så mye om slikt. Jeg har jo hatt lyst på disse buksene lenge! I tillegg leter jeg også etter skjørt med slikt aztec-mønster, men selv om jeg ser mange med det er det umulig å finne det i mine øyne. Gi meg gjerne tips om hvor jeg kan finne stramme skjørt med aztec-mønster hvis dere vet hvor jeg kan finne det. 

(Beklager at bildene er langt unna, men bloggen ville ikke gjøre om bildene selv om jeg hadde redigert dem.)

 Bukser fra VERO MODA

Vest og singlet fra BIKBOK

Sko fra Converse

Denne veska fikk jeg til bursdagen min fra ei venninne for nesten 2 år siden, og jeg har bare brukt den 2 ganger! Egentlig elsker jeg den, men det er utrolig vanskelig å finne noe som passer til den.

 

Hva syntes dere?

Gårsdagens antrekk: Kjølig sommerkveld

 • 04.08.2013 kl. 20:19

Hei!

Igår satt jeg ute nesten hele kvelden, og derfor måtte jeg ta på meg godt med klær. Denne kveldsvarmen i Norge er ikke noe å skryte av. Her er antrekket fra igår kveld!

Hvordan er været der dere er?

Photoshoot 2

 • 02.08.2013 kl. 15:19

Som sagt i mitt tidligere innlegg hadde jeg en liten photoshoot med meg selv for en måned siden. Jeg har allerede vist det ene antrekket mitt, og tenkte å vise noen bilder med et av de andre antrekkene. Senere kommer jeg til å poste det siste antrekket jeg brukte i min lille photoshoot. 

Kjole fra Carlings

Halskjede fra Lind3x

Sko fra Converse/DNA

 

Hva syntes dere?

Innkjøp i juli del 1

 • 01.08.2013 kl. 14:50

Nå er juli over, og her kommer del 1 av innkjøpene mine fra juli!

Bandana fra Anton Sport, øredobber, solbriller, belte, mascara og neglelakk fra H&M, armbånd fra BIKBOK, øyenskygge fra LIND3X.

 

I tillegg var jeg jo i Danmark for ikke så lenge siden, der jeg også kjøpte litt.

Denne klokken kjøpte jeg der vi bodde, husker ikke hva butikken het, men den kostet kun 60 danske kroner!

 

Jeg var også en tur i Århus, der de hadde en topshop-butikk! Endelig har jeg også vært på topshop, hehe! De hadde selvfølgelig masse fint, og det jeg kjøpte der, var dette:Disse skoene er kjøpt på bianco, og jeg er helt forelsket i dem!

 

Hvis dere følger med videre, vil jeg prøve å legge ut del 2 snart.

Hva syntes dere om del 1?

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no