hits

Oppskrift på Cake Pops

 • 31.08.2015 kl. 21:00

Dette innlegget har vært publisert før, her, men ettersom Cake Pops er så godt, deler jeg det igjen!

 

STEG 1: Først må du steke en sjokoladekake, akkurat som vanlig. Jeg brukte en ferdigpakke fra TORO. Når sjokoladekaken er avkjølt, finner du frem en bolle, og lager smuler av halve sjokoladekaken. Når du har gjort dette, tilsetter du litt og litt glasur, og rører det inn med hendene dine. Hvis du vil bruke hele kaken må du kjøpe to tuber med glasur, eller lage din egen. For meg ble det litt lite glasur, så jeg tilsatte litt kaffe for å få deigen fast.

Deigen skal være fast, slik at den ikke smuldrer opp når du lager små kuler av den.

STEG 2: Lag middelsstore kuler ut av deigen, og legg det på et stekebrett. For meg ble det 20 kuler til sammen. Kulene skal ca. være på størrelse med golfballer. Sett brettet med kuler kjølig i 15 minutter.

STEG 3: Mens disse kulene står kjølig, smelter du sjokoladen du har valgt i et vannbad. Jeg valgte melkesjokolade, og hvit sjokolade fra freia, men du kan ta hvilken som helst sjokolade du ønsker!

STEG 4: Finn frem grillspydene, og klipp/del hver pinne i to, slik at de ikke blir så lange. Dypp én og én pinne oppi 1-2cm av den smeltede sjokoladen, og putt den så i én og én kule. Dytt den ca. 1-2cm ned her også. Du kan enten velge å legge de oppned på et stekebrett, eller du kan feste pinnene i isopor, hvis du har dette tilgjengelig. Når du har gjort dette på alle, kan du la kulene stå kjølig helt til kulene har stivnet til pinnen.

STEG 5: Mens kulene nok en gang står i kjøleskapet, kan du gjøre klart strøsselet, og la sjokoladen forbli smeltet. Nå kommer den morsomme og litt krevende delen. Etter alle kulene er stivnet til pinnen, tar du de ut fra kjøleskapet. Ta deretter og dypp en av kulene i den valgfrie sjokoladen, og bruk en skje til å dekke hele kulen. Prøv deretter å få av litt slik at ikke alt renner av, og du bruker unødvendig mye sjokolade. Før sjokoladen stivner finner du frem et valgfritt strøssel og tar det over kulen. Legg den så oppned på et stekebrett, eller fest pinnen i isopor.


STEG 6: Sett de kjølig over natten, eller til sjokoladen har stivnet.

STEG 7: Når de har stivnet, er de klar til servering! Disse kan jeg love deg at faller i smak i alle aldersgrupper. Jeg serverte dem en gang til noen i familien, og de syntes de var supergode, og ble veldig nysgjerrige på hvordan man laget disse. Dette kan garantert bli festens høydepunkt! Dette er enkelt og greit sjokoladekake og glasur most sammen, med sjokolade og strøssel :) Disse skal jeg servere til til venninnene mine som kommer idag!

Har du prøvd å lage cake pops noengang?


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #oppskrift #kake #mat #sjokolade #cakepops #bursdag #jentekveld #fest

Back to the 50's

 • 31.08.2015 kl. 16:30

Halloisen! Da var det ny uke igjen. Alllerede to uker siden sommerferien var over.  På den ene siden har det gått utrolig fort, på den andre føled det ut som jeg har vært lærling der jeg er nå i laang tid. Men, som jeg har sagt før er tiden en merkelig greie. Idag, som alle andre mandager hadde jeg tidligvakt i barnehagen, noe som er utrolig deilig, utenom at jeg må stå opp klokka fem selvfølgelig.

Nå skal jeg få spist litt mat og slappet av før jeg skal på BodyStep på Fresh Fitness. Det ble utrolig dårlig trening fra min side forrige uke, men denne uka skal jeg prøve å få til den vanlige treningsrutinen så lenge jeg ikke blir dårlig igjen. Denne uka har jeg bursdag på torsdag, noe som selvfølgelig er litt ekstra stas, så det gleder jeg meg til! Håper alle får en flott uke♥

Hvordan har din mandag vært?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #50s #bursdag #birthday #monday

Cupcakes på 1-2-3

 • 30.08.2015 kl. 19:30

Okei, hvem liker vel ikke disse herlighetene? Cupcakes er virkelig perfekt; det er fint å se på og smaker fantastisk! Her kommer en veldig enkel oppskrift på cupcakes som smaker fantastisk!

Til muffinsene trenger du:
2 pakker TORO Lyse Muffins

Til kremtoppingen trenger du:
200g kremost naturell
2ts vaniljesukker
50g flytende stekesmør
6dl melis
Evt. sitron for smak
Strøssel

Start med å steke muffinsene som anvist på pakken, og la de kjøle seg ned. Bland sammen alle ingredisene til kremtoppingen slik at det blir en myk og luftig blanding. Sett gjerne denne også litt kjølig slik at det ikke smelter når du legger det på muffinsene. Bruk en sprøytepose etc. til å dekorere kremtoppingen på muffinsene, og strø over ønsket strøssel/pynt.

Sett de så gjerne kjølig slik at de holder seg flotte, og slik at toppingen ikke smelter! Klar til servering - nyt til dessert, i bursdager eller selskaper♥

Liker dere cupcakes?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #kake #cake #cupcake #cupcakes #mat #food #dessert #oppskrfit #recipe

Birthday Celebration

 • 30.08.2015 kl. 13:00

Hei dere!♥ Nå sitter det et stykk fornøyd jente her etter gårsdagens bursdagsfeiring. Det var supermoro og koselig, selv om det alltid ender med at alle blir skikkelig trøtte, haha! Vi startet kvelden med å åpne en flaske Prosecco fra venninnen min, før vi fikk bestilt to store pizza. Det ble selvfølgelig også litt dansing, og da snakker vi ikke om å twerke og hoppe opp og ned, men derimot meg og mine venners merkelig dance moves - fysøren, ler like mye hver gang!

Her har vi cupcakesene og cake popsene jeg laget, i tillegg til at jeg fikk en hjemmelaget brownies av ei venninne - det står til og med 18 på den, hihi :-D

Min herlige bestevenninne, Ida, som også var gårsdagens fotograf av antrekksbildene, som du kan se HER!

Dette var den ene gaven fra venninnen min - se så fin flaske, haha! Denne var faktisk ganske god, så absolutt til å anbefale. Jeg hadde egentlig kjøpt inn to champagnier, men ingen av dem ble brukt, så da får vi spart den til en annen anledning :-D Faktisk har jeg kanskje tenkt til å feire bursdagen min med noen andre venner neste helg, så kanskje en av dem kommer i bruk da?

Hvordan var din lørdag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #birthday #bursdag #bursdagsfeiring #celebration #balonger #balloons #venner #prosecco

BIRTHDAY OUTFIT

 • 29.08.2015 kl. 18:00

Heisann, dere!♥ Nå er jeg klar for bursdagsfeiring med gode venninner, og jeg merker allerede at dette kommer til å bli en superkoselig kveld! Hele dagen til nå har blitt brukt på å pynte litt rundt i huset og fikse alt mulig. Sjekk de utrolig fine ballongene, haha - gi meg en bunke ballonger så blir jeg lykkelig! Så nå får jeg stikke så kan bursdagsfeiringen starte! Jeg blir nemlig 18 til torsdag, hihi :-D

Hva gjør dere denne lørdagen?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #dress #kjole #birthday #bursdag #party #foto #bilder

Bursdagsforberedelser

 • 28.08.2015 kl. 23:00

Som nevnt tidligere skal jeg feire bursdagen min imorgen, og ettersom det er min 18årsdag er det jo litt ekstra stas! Jeg fyller ikke 18 før på torsdag, men det var bare denne helga det passa, så derfor ble det slik. Her om dagen kjøpte jeg inn litt diverse pynt, og nå er jeg også i full gang med bakinga! Jeg skal bake Cupcakes og Cake Pops - to ting som er veldig populært blant mine venninner ihvertfall!

Som dere kan se jukser jeg litt på bakefronten. Jeg orker virkelig ikke lage alt fra bunnen av, i tillegg til at jeg syntes disse kakene fra TORO er veldig gode! Så nå skal jeg bake og fikse videre før jeg er klar for en skikkelig bra bursdagsfest imorgen!

Liker du å gjøre litt ekstra stas til din egen bursdag? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #kake #kaker #mat #dessert #bursdag #birthday #helg #weekend

Høstens Festkjoler

 • 28.08.2015 kl. 16:00


1 |  2 |  3 |  45

Selv om sommeren er over er jeg sikker på at det står flere bursdager, fester og andre selskaper for tur i høst! Og man har vel alltid bruk for en ny kjole en eller annen gang? Her har jeg samlet noen av høstens favorittkjoler fra nelly.com - kanskje du finner noe nytt!

Nå kan du også få 30% rabatt t.o.m 29/8 kl. 10.00!


12 3 45


1 |  2 3 |  45


1 |  23 |  45

Fant du noe du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #kjole #kjoler #dress #nelly #shopping #høst

OUTFIT: Casual Girl

 • 27.08.2015 kl. 18:00

Hallo alle søte lesere!♥ Guri, nå merker jeg at jeg er glad for at det er fredag imorgen! Jeg våknet med sår hals i morges, og følte meg kvalm og slapp på starten av jobbdagen. Tror nok jeg brygger på en forkjølelse, håper bare ikke at det er noe mer - vel, sånn er det å jobbe i barnehage! Det er ihvertfall slitsomt å starten, men når man kommer inn i rutiner håoer jeg på at det blir bedre.

Til helga skal jeg feire bursdagen min med mine beste venninner! Jeg fyller egentlig ikke 18 før 3.september, men ettersom alle helgene fremover er opptatt må jeg feire den helga før. Det er altså akkurat 1 uke til jeg fyller 18år idag, hihi :-D

Hvordan har deres torsdag vært?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd

Innkjøp fra IKEA

 • 26.08.2015 kl. 20:15

Halloisen!♥ Igår tok jeg og familien turen inn til IKEA. Jeg skulle egentlig på et kurs i Ullevål, men det ble ikke noe av, og ettersom familien min hadde tenkt seg på IKEA ble jeg med dit. Selv om vi bare skulle kikke litt er det alltid fristelser rundt en hver krok. Så her er noen av mine innkjøp fra gårsdagens handletur. I tillegg til dette ble det litt annet diverse, og selfølgelig deres fantastiske kanelboller!

Et hvitt brett som dette har jeg ønsket meg lenge - det er jo supert å servere på, spesielt siden jeg og venninnene mine ofte sitter nede, mens kjøkkenet er oppe. Litt gavepapir, post it-lapper og skrivebøker går jo alltid med, og disse blomstene farger opp et hvert rom! Jeg syntes også kubbelysene var skikkelig søte, så de måtte jeg bare ta med, hihi!

Er du glad i IKEA? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #IKEA #innkjøp #newin #interiør

Ny header!

 • 26.08.2015 kl. 15:30

NY:

Da har jeg fått fikset en ny header til bloggen! Jeg syntes egentlig både den gamle og den nye er like fine, men følte at bloggen trengte noe nytt, hehe :-) Som dere ser har headeren akkurat samme "prinsippet", og det er ikke store forskjellen, men jeg håper dere liker den!

GAMMEL:

Likte du den nye headeren? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #foto #bilde #bilder #header #design #bloggdesign

Uheldige bilder

 • 25.08.2015 kl. 16:30

Som blogger er det ofte man får noen "uheldige" bilder. Mange av dem går i papirkurven uten å tenke over det, men egentlig er det jo ganske moro å se på, hehe! Her har jeg samlet noen av de jeg har tatt vare på - bilder tatt i det rette momentet!

Party under bildetagningen!


Her hadde jeg 10 sekunder på å komme meg fra kameraet til å balansere oppå ballen - noe ballen ikke helt var med på, haha! Livet før selvutløserkontroll, hehe.


Enda mer party, og haha ansiktet på bildet til høyre! "Hello there... how are you doing..." - pedo much, haha!


"I'm so fabulous!"   //   Ojojoj der kom dobbelthaka gitt, haha!

Ender du også opp med noen uheldige bilder når du fotograferer?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #bilde #bilder #mote #fashion

Chill Monday

 • 24.08.2015 kl. 16:30

Aah, da var mandagen overstått. Idag måtte jeg stå opp klokka fem, ettersom jeg hadde tidligvakt i barnehagen. Jeg er virkelig helt utslitt - både fordi jeg måtte opp såpass tidlig, men også fordi vi gikk tur med barna. Det var selvfølgelig ikke slitsomt i den forstand at jeg ble andpusten eller noe, men man blir veldig sliten av å ha skrikende barn rundt seg som man må passe på hele tiden. På den andre siden er det jo også veldig koselig og moro!

Så, resten av dagen nå har jeg bare planer om å slappe av. Jeg har nettopp fått spist middag og jeg hører tordenværet som var meldt er i full gang utenfor. Fun fact: jeg elsker tordenvær! Nå tenker jeg å ta meg en liten middagslur, for jeg er sliten i hodet. Denne uka er full av ting jeg skal gjøres, så når jeg først har hele kvelden foran meg må jeg bare bruke den til å slappe av!

Hvordan har deres mandag vært? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #mandag #monday #chill #barnehage #jobb

Festival Life

 • 23.08.2015 kl. 14:30

God dag, herlige lesere!♥ Nå er jeg nettopp ferdig med dagens treningsøkt. Jeg ble med venninnen min som akkurat har blitt BodyStep-instruktør og skal ha sin første time på tirsdag, for å øve. Det var sykt gøy, og jeg hadde helt glemt at step var så moro! Gjett om jeg er gira nå a', haha :-D Nesten så jeg vurderer å gå meg en tur også, ettersom jeg har null planer for resten av dagen. Når man har masse energi må man jo utnytte det, eller hva?


Jeg og venninnen min stod i kø i sikkert et kvarter for å få en belgisk vaffel, mmmh.... 

Over til noe helt annet; igår var det som sagt i forrige innlegg, "Festival Outfit", Elvefestivalen her i Drammen. Det var selvfølgelig utrolig koselig og moro, selv om det eneste jeg gjorde var å gå rundt å kikke litt i bodene og ta en tur rundt omkring. Jeg og venninnen min har ihvertfall en tradisjon som startet ifjor, med å spise masse god mat/dessert. Planen var egentlig grillspyd, belgisk vaffel og donut, men ettersom de ikke hadde donuts ble det grillspyd, belgisk vaffel og en liten slush på deling. Bra jeg tok turen innom treningssenteret idag da, haha!


Jeg skal ærlig innrømme at jeg egentlig elsker festivalstilen, selv om jeg bruker det svært lite selv. Men syntes absolutt dette antrekket var innafor på en festival altså, eller hva?

Liker dere festivaler?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #festival #elvefestivalen #drammen #foto #bilder

FESTIVAL OUTFIT

 • 22.08.2015 kl. 22:15

Heisann dere!♥ Da var Elvefestivalen (eller ælvefestivalen som jeg sier) 2015 over for min del i år. For noen er nok dette det store høydepunktet i Drammen hvert år - for min del er det ikke noe spesielt, men når man har mullighet til å kle seg til en festival må man gjøre det! Denne jumpuiten kjøpte jeg til 100kr i starten av sommerferien, og fysøren jeg elsker den! Endelig fikk jeg mulighet til å bruke den, se så stilig!

Idag startet jeg dagen med å ha min aller første BodyPump-time noensinne, noe jeg kan si gikk helt greit. Det var jo første gangen, så kan ikke forvente så mye, men jeg skal absolutt øve slik at jeg blir bedre. Etter dette tok jeg meg en dusj, spiste, fikset meg og gjorde meg klar til å dra ned til byen. Jeg har ihvertfall hatt en utrolig fin lørdag, og skal nyte denne helgen etter en stressende uke.

Hvordan har deres uke vært?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #festival #jumpsuit

MUMMIKOPPER

 • 21.08.2015 kl. 19:30


Halloo!♥ Er det noe jeg virkelig har blitt bitt av, er det trenden med mummikopper. Jeg har alltid likt de veldig godt, men ikke før jeg fikk en til jul begynte jeg å samle. Til nå har jeg sju kopper, og jeg håper samlingen min stiger på bursdagen min som er rett rundt hjørnet! Man trenger ikke ha barn eller være barn for å samle disse herlige mummikoppene - de er for alle, og se så fiine! :-D

Hva syntes du om mummikopper? Samler du?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #kopper #mummi #mummikopper #innkjøp #newin #barn #interiør

OUTFIT INSPO

 • 20.08.2015 kl. 19:00

Okei, da kommer det altså litt lyd fra meg igjen! Som dere sikkert forstod fra forrige innlegg "Bloggens framtid" har jeg mye å gjøre for tiden, men jeg har på ingen måte tenkt til å legge fra meg bloggen. Jeg har bare ikke følt meg helt på topp de siste dagene og har ikke følt for å ta noen bilder til dere. Men, her kommer litt antrekksinspirasjon - ganske mye for min egen del, men jeg håper dere også finner det inspirerende! Alle antrekkene er fra lookbook.nu. Håper dere finner litt inspirasjon, på tross av litt dårlig bildekvalitet fordi jeg måtte forstørre bildene.

Hvilket antrekk likte du best?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag  #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #lookbook #inspirasjon #inspiration #inspo

Bloggens framtid

 • 18.08.2015 kl. 15:00

Jeg skal være ærlig med dere og si at bloggen henger i en litt tynn tråd for øyeblikket. Jeg nekter å gi opp det å blogge, for det er virkelig en for stor hobby for meg, og det gir meg så mye glede! Allikevel kan jeg ikke love at jeg kommer til å ha så mye tid og energi til å oppdatere dere. Jeg skal absolutt prøve å publisere minst ett innlegg per dag, men det kan være at noen dager sklir ut.

Idag startet hverdagen opp igjen for min del, og jeg skal være lærlig i barnehage på fulltid, samtidig som jeg kommer til å bruke mye tid på trening. Jeg har jo nå også fått jobb som gruppetreningsintruktør noe som tar opp ekstra tid, og jeg skal i tillegg begynne på førerkortet snart. Jeg kan med sikkerhet si at jeg kommer til å bli ganske sliten, og jeg har ikke akkurat prioritert å slappe av så mye i sommer, selv om jeg har kost meg glugg igjel!

Så, jeg håper dere fortsetter å følge med, så kan jeg love at dere skal få så mye oppdatering som mulig. Hvis dere har litt inspirasjon, eller noen ønsker til innlegg er det bare å nevne det i kommentarfeltet!


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #jobb

Starten på noe nytt

 • 17.08.2015 kl. 15:10

Da var det altså tid for starten på noe nytt igjen. Det føles ut som jeg starter i 1.klasse på nytt hver gang jeg kommer på noe nytt i august-måned - til og med nå som jeg ikke skal på skole engang! På den andre siden skal jeg jo i barnehage (som lærling), så jaja - close enough!

Idag fikk vi møte alle som skal være lærlinger i kommunen i år, i tillegg til veilederen vår fra barnehagen. Jeg har ihvertfall fått et godt førsteinntrykk, og har en god følelse! Samtidig har jeg fått greie på at dette kommer til å bli et tøft år, både fysisk og psyikisk. For i tillegg til å jobbe, skal vi også gjøre oppgaver, og nå har jeg også to jobber å konsentrere meg om - men jeg er klar, og jeg skal gjennomføre!

SJEKK UT BACK TO SCHOOL - 5 OUTFITS VIDEOEN MIN FOR INSPIRASJON TIL FØRSTE SKOLE-/JOBBDAG.

Har du startet opp på skole/jobb ennå? Hva skal du?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #skole #jobb #video #youtube

1000kg lettere!

 • 16.08.2015 kl. 19:00


Dette har langt ifra vært en vanlig helg, og jeg merket allerede på fredag at det var merkelig å finne frem treningsklær til helgen, ovenfor penklær. Både lørdag og søndag har jeg vært på BodyPump LesMills-kurs for å bli gruppetreningsinstruktør på Fresh Fitness. Både lørdag og søndag ankom vi kurset klokka ni og fikk gå fire. Tilsammen på disse to dagene har vi trent 8 timer, i tillegg til å ha fått mye teoretisk informasjon. Alle var virkelig helt utslitte idag og noen klarte såvidt å gå. Jeg merker selv at jeg er sliten, men tror jeg overlevde bedre enn andre, hehe!


For å å bli instruktør måtte vi altså bestå dette kurset, og gjett hva? JEG BESTOD, WII! Dette kurset har tatt mye av tankene mine denne uka, og jeg har såvidt tenkt på noe annet. Uka har bare gått i ett, og tilsammen denne uka har jeg trent 15timer, noe som ikke akkurat er en helt vanlig uke for meg. Oppå det å øve masse har jeg også filmet video til dere, vært på date med venninnen min, hatt filmkveld og vært på piknik.


Nå har jeg tatt meg en dusj, og jeg prøver å vende meg til tanken på at imorgen starter hverdagen opp igjen. Imorgen skal jeg starte som lærling; nytt sted, nye folk - noe som selvfølgelig er veldig spennende. Så nå gjenstår det bare å finne ut hva man skal ha på seg, gi et godt førsteinntrykk og ikke minst bare være meg selv, hehe :-D

Hvordan har din helg vært?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #lesmills #bodypump

SUMMER 2015

 • 16.08.2015 kl. 15:00

Ååh, jeg kan ikke tro at sommerferien 2015 allerede er over - det har virkelig gått helt sykt fort! Føles ut som jeg nettopp skrev til dere "jeg er klar for å gjøre dette til den beste sommerferien noen sinne", og det har jeg faktisk også klart. Jeg har hatt mange hyggelige stunder, og har hatt et lite mål om å prøve å gjøre noe nesten hver dag, noe jeg faktisk også har klart! Jeg tror jeg har tilbringt kanskje tre av over femti dager med å bare sitte inne og slappe av. Med andre ord har jeg bare nytt livet og hatt det kjempekos, selv om det til tider har kunnet vært litt stress, hehe. Her kommer en liten oppsummering av denne sommeren!

UTALLIGE TRENINGSTURER

ONE DIRECTION-KONSERT

HERLIGE FESTER

JENTEKVELDER

GÅTURER

HYTTETUR MED VENNER

STARBUCKS-TURER

TRONDHEIM

TUSENFRYD

DATE MED MIN BESTEVENNINNE

PIKNIK

Hvordan har din sommerferie vært?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #sommer #summer #sommerferie #2015 #piknik #picnik #venninner #venner #fest #trening #training #tusenfryd #trondheim #onedireciton

VIDEO: Back To School - 5 Outfits

 • 15.08.2015 kl. 15:00

Heisann!♥ Her er videoen jeg snakket om som jeg startet opp med på mandag. Jeg har fått god hjelp fra venninner med både å filme, med musikktips og støtte, så tusen takk for det :-D Jeg laget samme type video på samme tid ifjor, så hvis dere ønsker å se den så kan du sjekke den ut HER.  Jeg er virkelig ikke den beste redigereren, i tillegg til at jeg ikke har noe bra redigeringsprogram, men håper dere liker den allikevel!


Hva syntes du om videoen?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #school #skole

PIKNIK 2015

 • 14.08.2015 kl. 20:10

God kveld, dere!♥ Som nevnt var jeg på piknik med mine beste venninner igår. Været var utrolig fint, og det var utrolig koselig! Her har jeg samlet sammen noen av bildene som ble tatt iløpet av dagen :-)


Vi hadde både baguetter, drikke, frukt og potetgull og sjokolade. Denne alkoholfrie drikken var utrolig god - kjøpte den i Sverige, vet ikke om den finnes i Norge, men absolutt å anbefale!


Mine vakre og merkelige venninner!


Aah, så perfekt♥

Syntes du pikniker er koselige? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #piknik #venner #venninner #picnic #foto #bilder #sommer #summer #sommerferie

PICNIC OUTFIT

 • 14.08.2015 kl. 15:00

For en sykt fin dag det var igår! Det var virkelig en perfekt dag å ha piknik på. Det er vel en kjent sak at det ikke har vært supert vær i år, men nå de siste dagene har det faktisk vært ganske greit vær. Jeg stressa som en gal for å rekke alt til pikniken. Må innrømme at det er vanskelig å komme seg "tidlig" opp *kremt*, klokka ti *kremt*, og snill som jeg er fikset jeg både baguetter og skjærte opp frukt til pikniken, mens de fikset drikke og snacks. Så jeg møtte mine tre gode venninner rundt halv to og vi gikk rett til Gulskogen Gård for å få igang pikniken. Det var virkelig superkoselig, og her kommer noen antrekksbilder fra dagen! Dere får se noen bilder fra piknikken litt senere :-)

Denne kjolen tror jeg er rundt to år gammel, men jeg har kun brukt den tre ganger tror jeg. Det har vært ganske lite bruk av kjoler i sommer, og ettersom vi nærmer oss slutten måtte jeg ta sjansen idag. Denne er jo bare perfekt på piknik, hihi!

Har du vært på piknik i år?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #piknik #picnic #ootd #kjole #dress #sommer #summer #sommerferie

details - flash tattoos

 • 13.08.2015 kl. 13:00

God dag, dere!? For en herlig dag, eller hva? Sola skinner, og jeg er klar for piknik med venninner! Vi har hatt en slags tradisjon i tre år nå med å dra på piknik hver sommerferie, og endelig er dagen her; 3.året på rad, hehe. Jeg skal selvfølgelig prøve å få tatt litt idylliske bilder fra turen, men jeg skal innrømme at venninnene mine ikke er særlig store fans av bildetagningen min. Spesielt ikke når de er sultne, og heller vil spise maten enn å ta bilde av den, hihi - en bloggers liv! Flere som kjenner segi gjen? 

Jeg så få si at jeg digger denne flash tattoos-trenden! Jeg har samlet opp en del og merker nå at det er på tide å bruke dem før sommeren er ferdig. Selvfølgelig er det innafor å bruke det på vinteren også, men det er ekstra stas på sommeren, ikke sant?

Liker du flash tattoos?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #details #rings #flashtattoos #tattoo #piknik #sommer #summer #sommerferie #foto #bilder

Topper under 150kr

 • 12.08.2015 kl. 15:00

Inneholder annonselinker

Hallo dere! Det er snart klart for skolestart for mange, mens andre kanskje skal på jobb eller noe helt annet. Selv skal jeg starte som lærling i barnehage noe som blir utrolig spennende. Jeg tror vi alle kan være enige i at det alltid er skummelt å starte på noe nytt, eller hva? Uansett; de fleste ønsker litt nye godbiter i klesskapet for litt ekstra motivasjon, og på nelly.com har de nå topper til opptil 70% rabatt. Nedenfor har jeg samlet sammen noen av mine favoritter - kanskje du finner noe du liker!


1 2 |  34

 


1 |  2 |  3 | 4

 


1 |  2 34

 


1 |  2 |  34

Fant du noe du likte? Hva skal du til høsten?♥

 

OUTFIT: The Pink One

 • 11.08.2015 kl. 18:00


Hei dere!♥ Nå er jeg klar for date med min bestevenninne, hihi! På akkurat samme tid ifjor var vi på vår første "date", så vi tenkte å gjøre det til vår lille tradisjon. Derfor skal vi spise på Pigen i Drammen og dra på kino for å Vacation etterpå. Jeg er ihvertfall klar til en skikkelig fin kveld med jentesnakk, og en del latter!

Denne blazeren kan sette prikken over i'en på et hvert antrekk, og jeg elsker den virkelig! Toppen kjøpte jeg på H&M for et par måneder tilbake, og jeg sleit virkelig med å finne noe den kunne passe til i starten, me endelig ksal jeg den komme i bruk.

Hva gjør dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mtoe #fashion #antrekk #outfit #ootd #pink #bilder #foto #date #shopping #kino

Filming av video

 • 10.08.2015 kl. 16:35


Heisann♥ Som overskriften tilsier har jeg tenkt til å lage en video til dere. Det er en ganske god stund siden sist, så dette blir spennende! Jeg laget en lik video til dere på samme tidspunkt i fjor, så hvis noen av dere lurer på hva slags video det er så kan dere sjekke ut YouTube-kanalen min HER, så finner dere fort ut hva slags video det er. Personlig synes jeg det er veldig morsomt å lage videoer men jeg har ikke vært så veldig fornøyd med resultatet før, så derfor blir det ikke så ofte. Så nå skal jeg få hjelp av noen venninner til å filme videoen og få litt hjelp med musikk, så skal jeg prøve å få begynt på redigeringen i kveld.


Gleder du deg til video? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #video #youtube #antrekk #outfits #filming #foto

10 ting du ikke visste om meg

 • 09.08.2015 kl. 15:00

♥1. Man ser meg veldig sjeldent sur/lei meg♥
Men hvis jeg er det, prøver jeg enten å bare holde meg inne en dag, eller finne på noe moro for å glemme det.

♥2. Jeg er på den andre siden ikke redd for å vise følelser♥
Og har ikke noe imot å gråte foran andre.


♥3. Jeg er en åpen person♥
Jeg kan snakke om problemene mine med de fleste, og er en veldig ærlig person.

♥4. Jeg tar meg nær av det folk sier til meg♥
Jeg later som jeg ikke tar ting til meg, og for det meste bare tøyser jeg det bort. Men sannheten er at jeg kan sitte i flere dager og tenke på hva andre mente med hva de sa, når de egentlig ikke mente noen ting med det. Hvis noen gir meg et kompliment prøver jeg virkelig å ta det til meg, men jeg kan også begynne å snu det til noe negativt og fundere om de hadde en baktanke med komplimentet - haha, huff, jeg virkelig lære meg å slutte med det!

♥5. Jeg liker å rydde♥
Hvis jeg kjeder meg og har overskudd rydder jeg mer enn gjerne noe. På den andre siden er jeg ikke særlig ryddig sammen med familien og har nok blitt litt bortskjemt på det området.


♥6. Jeg elsker å planlegge♥
JA! Planlegging, woho! Haha, jeg liker virkelig å planlegge ting og kan skrive lister over hva jeg skal gjøre time for time, hva jeg skal spise iløpet av en dag osvosv. (men, jeg kan også ta ting spontant).

♥7. Jeg er overfølsom når det kommer til filmer♥
Fyysøren så jeg gråter av enkelte filmer. Jeg kan sitte og hulke i et hjørnet av noe på en films, mens mine følelsesløse venninner sitter helt i ro, eller til og med ler! Noen av filmene jeg gråter heftig av er Titanic, Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2, The Fault in our Stars med mer!

♥8. Sjokolade er min guilty pleasure
Uææh, sjokolaaadeee♥ Huff, det er nesten farlig, jeg bare elsker sjokolade, og mens andre kan bli kvalm av én rad, kunne jeg spist hele plata (selvom jeg ikke gjør det, hehe!).

9. Jeg bryr meg ikke om politikk♥
Nope, politikk er bare ikke min greie, og jeg bryr meg rett og slett ikke i det hele tatt, selv om jeg kanskje bør det.

♥10. Jeg får veldig lett dårlig samtivittighet♥
Altså, jeg kan få dårlig samtittighet av nesten ingenting. Jeg kan få dårlig samtittighet hvis noen misforstår noe jeg sier...what liksom!? Haha, nei, jeg vet ikke men samvittigheten min er ikke alltid min beste venn.

Noe du kjenner deg igjen i?

Sporty Lørdag!

 • 08.08.2015 kl. 15:30


Jeg vil starte dette innlegget meg å takke alle for støtten deres til gårsdagns innlegg "Fra 'feit' til teningsinstruktør"! Jeg skal innrømme at jeg har ventet lenge med å publisere det og vært livredd for å publisere det. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har vært veldig i tvil om jeg skulle dele det med dere eller ikke. Men med den fine tilbakemeldingen kan jeg bare ikke angre, dere er så gode - så tusen takk!♥

Idag skal jeg gå en tur med to venninner rett og slett fordi været er herlig! Så nå er jeg klar for en gåtur med litt snacks, så får vi se hvor langt vi går. Alltid koselig å bare ta livet med ro innimellom, og slippe og skulle stresse rundt i byen eller noe - selv om jeg er en byjente, hihi!

Selv om det er varmt kjører jeg på med denne langermede genseren, fordi den er ny, og jeg vil bruke den! Vi kjenner vel alle til denne følelsen, hehe?

Hva skal dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #sporty #lørdag #sommer #summer #sommerferie

Fra "feit" til treningsinstruktør

 • 07.08.2015 kl. 14:00

Da jeg gikk på barneskolen gikk store deler av tiden til å bli mobbet. "Feit", "jordskjelv" og "mount everest" var noen av ordene som gikk igjen, i tillegg til utfrysning. For det meste husker jeg bare de vonde minnene derifra - de fleste gode har blitt borte. Dette har satt spor i meg, men nå, 5 år etter, har jeg fått jobb som gruppetreningsintruktør på Fresh Fitness.

Herreguuud, dette er helt sykt! Jeg, vet ikke hvordan jeg skal beskrive det en gang. Jeg er bare så happy! I mai ble jeg og treningsvenninna mi som nå har trent på gruppetimer på Fresh Fitness siden November 2012, anbefalt av vår favorittintruktør til å søke som gruppetreningsintruktører. Etter mye tenking var jeg vel ikke helt sikker på om jeg skulle søke, men plutselig en dag kom det enda en intruktør og anbefalte meg å søke. Dette satte nok et like kick i meg, og jeg gjorde klar søknad og CV - for jeg hadde jo lyst, jeg bare visste ikke om jeg turte. Bare noen timer før jeg skulle levere søknad og CV, ringer sjefen for Fresh-senteret jeg trener på, og sier at jeg har blitt anbefalt og at han gjerne ville at jeg skulle komme på intervju. Jeg ble selvfølgelig utrolig smigret og møtte opp på intervju en uke senere.

Etter det første intervjuet trodde jeg allerede at jeg hadde skyti meg selv i leggen, og jeg var usikker på hvordan det hadde gått. Allikevel ringte sjefen opp igjen en uke senere og ba meg komme på en vanlig gruppetime slik at instruktøren kunne følge litt ekstra med på meg og venninnen min. Yes - ett steg videre, men kommer jeg til andregangintervju? Åjada - to og en halv uke etter audition var jeg klar for andregangintervju over telefon. Nå følte jeg meg ihvertfall ganske sikker på at jeg ikke kom noe lengre, selvom jeg følte at det gikk ganske greit. Men kun et par timer senere ringte sjefen opp igjen og jeg fikk snakke med han face-to-face ettersom jeg var på treningssenteret da han ringte. Da fikk jeg gladnyheten "du er ansatt"! Så nå er jeg altså blitt instruktør for BodyPump på Fresh Fitness, jeg mangler bare noen ting før jeg er i mål.

For å være litt sentimental er jeg så sykt glad, ettersom jeg virkelig vil dette, men også fordi mobbingen fra barneskolen satte store spor i meg. Jeg trodde virkelig aldri at jeg, den "feite" Vilde, kom til å bli treningsintruktør - hvor utrolig er ikke det!? Da jeg gikk inn på det sentert for over to og et halvt år siden med faren min for å melde meg inn, trodde jeg aldri at dette skulle bli et sted som betyr så mye for meg. Grunnen til at jeg er så sentimental rundt dette er fordi trening virkelig har gjort meg til en bedre utgave av meg selv, og fordi jeg elsker det! Trening har gjort meg mer selvsikker, og jeg er rett og slett bare lykkelig!

Jeg er virkelig ikke en som blogger så mye om personlige ting, men jeg håper dere likte det allikevel :-)

LIK OG DEL GJERNE!♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #jobb #mobbing #personlig

My New Bag

 • 06.08.2015 kl. 15:30


Heisann! :-) Som muligens noen av dere vet var jeg en tur i Sverige igår. Det ble litt stress på slutten da vi skulle på Nordbysenteret ettersom vi kom oss litt sent avgårde og hadde brukt mye tid andre steder også. Allikevel fikk jeg tatt meg en rask tur innom New Yorker, og 10min før det stengte fikk jeg øyne på denne vesken! Jeg har tenkt litt på å skaffe meg en veske med slik form som var svart og helt enkel, og denne er jo perfekt. Stor plass, passer til alt... trenger man mer?

Til nå idag har jeg vært en tur på Fresh Fitness for å øve inn programmet til BodyPump som jeg må kunne til neste helg. Tror det går ganske fint, og jeg er snart i mål med å kunne hele programmet - hurra!! Nå skal jeg snart dra for å møte noen venninner og nyte resten av dagen.


Hva gjør dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #veske #bag #newyorker #sverige #innkjøp #newin

OUTFIT: Striped Top

 • 05.08.2015 kl. 15:00


Heisann!♥ Når dette innlegget publiseres er jeg på vei til en liten harrytur i Sverige, hehe. Jeg tror nok flere av oss har tradisjon om å dra på harrytur til Sverige hver sommer, kanskje oftere, og nå skal vi snart få det unnagjort. Det kjedelige er jo bilturen, men etter en 8timers lang kjøretur til Trondheim tidligere i sommer, skal jeg nok takle et par timer til Sverige. I tillegg har jeg jo fått meg jobb som gruppetreningsinstruktør på Fresh Fitness som jeg har nevnt før, noe som medfører at jeg må lære meg ti sanger med ulike øvelser og repetisjoner innen neste helg, så dette kan jeg prøve å memorere i bilen!

Dere bloggere, spesielt, vet nok hvordan det er å ha noen dager hvor bare alle bildene blir helt grusomme, mens andre dager føles alt bare perfekt! Idag var det en slik dag hvor jeg ble skikkelig fornøyd, aah jeg elsker den følelsen :-D

Drar du ofte på harrytur til Sverige?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #klær #clohtes #sverige #sommer #summer #sommerfeire #bilder

7 shots from July

 • 04.08.2015 kl. 15:00

Sist innlegg var en oppsummering av Juli via antrekkene mine, og her har jeg samlet sammen noen av mine favorittbilder fra forrige måned. Som jeg nevnte i sist innlegg har Juli vært en fantastisk måned, og den har dessverre gått alt for fort! Men, jeg har klar til August, og denne måneden skjer det også mye spennende, så vi får håpe den lever opp til forventningene.

HASSELNØTT- OG KAFFEKAKE

NEW IN: CHINA GLAZE

OPPSKRIFT PÅ PROTEINBANANBRØD

LEAVING TO TRONDHEIM

SISTE DAG I TRONDHEIM

ROCKHEIM MUSEUM

OUTFIT: LIGHT PINK

Hvordan har din Juli-måned vært? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #juli #july #sommer #summer #sommerferie #oppskrift #mat #kake #skjønnhet #beauty #oppsummering #favoritter #favorites

OUTFITS OF JULY

 • 03.08.2015 kl. 19:30

Jeg kan virkelig ikke tro at vi allerede er i en ny måned! Juli har virkelig vært en super måned, og her kommer en oppsummering av forrige månedens antrekksposter :-)

GOLD DETAILS

OUTFIT ON THE DOCK

SUMMER COLORS

CASUAL SUMMER

YELLOW BLAZER

LIGHT PINK

BLACK LEATHER BACKPACK

Hvilket antrekk likte du best?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #favorite #favourite #oppummering #ootm #juli #july #summer #sommer #sommerferie

TUSENFRYD

 • 03.08.2015 kl. 11:00

Hei dere, ny uke igjen, og jeg vet at noen av dere nå starter på jobb etter litt ferie. Vel, jeg er ihvertfall utrolig fornøyd med at jeg fortsatt har to uker ferie igjen! Beklager at det ikke ble noe blogging igår, men bokstavelig talt hele dagen gikk til Tusenfryd. Jeg stod opp litt før ti for å spise frokost og fikse meg, før jeg tok bussen ned til togstasjonen kvart over elleve. Så måtte vi ta toget fra Drammen til Lysaker, før vi måtte bytte til buss i Lysaker til Oslo S, også ta buss fra Oslo til Tusenfryd, haha! Det gikk altså litt tid bare på å komme seg dit.

Uansett er absolutt reiseveien verdt det, for tusenfryd er jo alltid like gøy, hehe! Jeg var med fire gode venner, og jeg tror alle storkoste seg! Vi tok alle de store karusellene, i tillegg til noen små og var også innom noen boder. Så nå sitter jeg igjen med en liten pandabamse og et lite skjelett som en venn vant for meg, hihi! Etter rundt ti karusellturer var det nok for meg, og veldig mye tid gikk også til venting, noe som faktisk kan bli ganske slitsomt i lengden. Kan trygt si at det var deilig å komme seg i sengs igår kveld, hehe!

Liker du tusenfryd? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #tusenfryd #karusell #venner #bilder

OUTFIT: Late Summer

 • 01.08.2015 kl. 20:00


Hei på dere!♥ Da var vi i August, og vi er i siste sommermåned - så trist! Denne sommeren har gått utrolig fort, men jeg har fortsatt to uker til å nyte, og det skal jeg selvfølgelig gjøre også. Denne dagen har gått veldig jevnt. Jeg stod opp 10:40 for å dra på trening, og kom hjem ca. 12:40 for å spise og hoppe rett i dusjen. Etter en dusj var det tid for å sminke seg, tørke håret og begynne å lage ovnsstekte poteter. Jeg skal nemlig på sensommerfest idag, og da skulle alle ta med en rett. Etter dette måtte jeg lakke negler, ta på litt flash tattoos, ta disse bildene og lage dette innlegget! Så, var det bare å løpe ut døra for å rekke bussen, hehe. Men, når dette innlegget publiseres koser jeg meg nok glugg igjel med gode venner, hehe :-D

Hvordan har dere startet August?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #klær #clothes #fest #party #sommer #summer #sommerferie

Innkjøp fra Tønsberg

 • 01.08.2015 kl. 15:00

Heihei!♥ Som jeg nevnte i forrige innlegg var jeg en tur i Tønsberg igår, og her kan du se hvilke godbiter jeg fikk med meg hjem! Jeg trodde faktisk jeg hadde vært veldig flink denne gangen og ikke kjøpt så mye, men da jeg samlet det til slutt var det visst litt mer enn jeg trodde - men allikevel innafor, haha :-D

Push-up BH fra New Yorker, 99kr per.


Ringer fra Bijou Brigitte, Originalpris: 149kr, SALG: 60kr


Singlet fra Lace, 99kr


Bluse fra New Yorker, 99kr


Treningsgenser fra H&M, 199kr


Treningsjakke fra H&M, 349kr

Var det noe du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #innkjøp #newin #trening #training #tønsberg

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no