hits

Oppskrift: Ovnsstekte Søtpotetbåter

 • 30.08.2016 kl. 20:20

Åhfyysøren dette er noe av det BESTE jeg har smakt på lenge! Hvorfor har jeg ikke prøvd dette før??? Som jeg skrev i forrige innlegg hadde jeg bare smakt søtpotet en gang, og det var sykt godt. Derimot hadde jeg ikke trodd at det ville bli like godt når jeg laget det, haha! Der tok jeg jammen meg feil, for det her likte jeg virkelig kjempegodt! Jeg trodde først de skulle være litt sprøe, men de er helt myke bare så det er klart.

TIPS FRA LESER FOR SPRØ SØTPOTETBÅTER: Legg det i vann en times tid etter du har kuttet de opp, før de stekes.

DU TRENGER (4 pers.):
2 søtpoteter
Olje (Jeg brukte rapsolje)
Valgfritt krydder. Rett og slett alt du finner i skapet. Jeg brukte litt salt, pepper, grillkrydder, timian, chilipowder ++)

SLIK GJØR DU:
Sett ovenen på 220grader. Skyll søtpotetene godt i vann og skjær de opp i passe størrelser. Legg alt utover på en stekepanne, hell over litt olje. Pass på at alle søtpotetene har olje på seg. Krydre så over med masse forskjellig krydder - du trenger ikke være redd for å bruke for mye krydder (med mindre du ønsker det litt sunnere selvfølgelig). La det stå i ovnen i 15min, rør så rundt, krydre enda mer om du ønsker (ettersom krydderet ofte faller av og legger seg i bunn med oljen når man rører rundt). La det så stå i 15min til, og vipps så har du verdens beste ovnsstekte søtpotetbåter!

Liker du søtpotet? :-D

White Backpack

 • 30.08.2016 kl. 15:53

God dag dere! Tirsdagen er igang, og planen for dagen er fortsatt i hodet mitt. Til nå har jeg syklet til jobb, jobbet på SFO og barneskolen, syklet hjem og her sitter jeg nå og blogger. Jeg skal snart få i meg et lite mellommåltid før jeg skal sykle ned til trening, trene en time og sykle hjem igjen. På veien hjem lurer jeg litt på om jeg skal kjøpe noen søtpoteter. Jeg har lyst til å prøve ovnsstekte søtpotetbåter, ettersom det alltid er veldig godt med vanlige poteter. Jeg har smakt søtpotet én gang, og det var jo bare helt fantastisk! Noen som har smakt ovnsstekte søtpotetbåter før?

Her er den supersøte sekken jeg kjøpte på lørdag. Den er fra MONKI, og jeg har siklet etter den etter at jeg så den i København for 2,5uke siden. Den er så casual og passer virkelig til alt. I tillegg er den veldig praktisk når jeg skal sykle slik at jeg slipper å ha vesken dinglenede på den ene siden av rattet. Noe smart jeg også kom på nå er at jeg kan pynte den med nagler. Jeg har litt nagler liggende og det kunne jo faktisk blitt superstilig, eller hva? På den andre siden holder jeg den nok enkel som nå frem til jeg blir lei av det, hehe!

Hva synes du om denne? :-D

My Favorite Jackets

 • 29.08.2016 kl. 21:57

Heihei dere! Da var uka igang etter å ha syklet fram og tilbake til trening, pluss én time BodyPump. I dag var jeg endelig en tur hos tannlegen grunnet tannverket jeg har hatt. Jeg hadde ingen hull, men fikk beskjed om at visdomstennene muligens er på vei ut og derfor presser tennene sammen for å lage mer plass. Akkurat nå kjenner jeg faktisk litt tannverk igjen - arg så irriterende! Jaja, jeg får bare finne frem smertestillende og håpe på at det blir bedre.

Nå kommer høsten, og det betyr at vi endelig kan ta frem jakkene våre igjen. Jakker kan virkelig sette prikken over i'en på et antrekk og gjøre ethvert antrekk litt mer spennende. Nedenfor har jeg samlet mine fem favorittjakker fra skapet mitt for tiden. Jeg har ganske mange jakker og egentlig skulle gjerne alle vært med her, men her er mine absolutt favoritter.

Rosa skinnjakke fra ZARA

Trench Coat fra BIK BOK

Gul dressjakke fra ZARA

Semsket skinnjakke fra NEW YORKER

Bomber jacket fra MONKI

Likte du noen av disse jakkene? :-D

5 ting jeg gleder meg til...

 • 29.08.2016 kl. 16:11

...denne uka!

Da var det nok en gang ny uke, med nye muligheter. Denne uka skjer det litt av hvert, så nedenfor har jeg skrevet en liten liste over de tingene jeg gleder meg alle mest til denne uka! Skal prøve å ikke ha for høye forventninger, men er vel lov til å glede seg litt?

TRENE
Nå starter høst-timeplanen på Fresh Fitness, og jeg gleder meg masse! Det betyr at jeg instruerer i BodyPump to timer i uka, i tillegg til en timeplan med masse andre gruppetimer som jeg liker veldig godt.

SPISE UTE MED JOBBEN
På onsdag skal jeg ut å spise med de på jobben på SFO. Dette fordi ei skal slutte/gå av med pensjon. Håper virkelig at jeg blir bedre kjent med dem, og at det blir en koselig kveld.

BURSDAGEN MIN!
Det jeg gleder meg aller mest til er bursdagen min som er på lørdag! Da blir det fest hos ei venninne noe jeg håper blir supermoro :-D

MØTE LARS IGJEN
På fredag kommer Lars til meg, og selv om det kun er i underkant av to uker siden jeg var med kjæresten er det lenge nok når man binder seg så mye til en person. Helgene med han slår aldri feil, og jeg storkoser meg i hans selskap, derfor skal det bli ekstra koselig å våkne med han på bursdagen min!

BAKE KAKE
Yessddaa, i anledning bursdagen min har jeg tenkt til å bake litt til helga. Jeg skal lage snickerskake og ostekake. Ostekake har jeg laget en del ganger nå, og den blir helt fantastisk hver gang! Snickerskake så jeg derimot bare på at veilederen min i barnehagen laget en gang, men den ble sykt god, så denne må jeg rett og slett bare prøve ut.

Gleder du deg til noe denne uka?

Vaffelsøndag

 • 28.08.2016 kl. 21:42

God kveld dere :-D I skrivende stund sitter jeg og koser meg med mammas vafler! Dette er virkelig de beste vaflene i verden, og for å prøve å lære meg hvordan disse blir så gode laget jeg de etter mammas beskjeder. For en gangs skyld skal jeg ikke skrive om de "sunne vaflene" eller "sunne pannekakene" mine - her snakker vi masse sukker! Mmh, fysøren, vaffelsøndager er virkelig mine favorittsøndager.

I dag hadde jeg virkelig ikke gjort noe nyttig frem til rundt sekstiden hvor jeg fant ut at jeg skulle trene litt. Så etter å ha glant på mac'en i hele dag fikk jeg trent litt styrke på mage og step. I tillegg fikk jeg prøvd ut Fitfocus sin "Økten som forberenner 200 kalorier på under 3 minutter". Jeg er faktisk veldig glad i sirkeltrening, så denne likte jeg veldig godt, også fordi den både trente styrke og puls. Utrolig enkelt og tar veldig kort tid!

Nå er jeg litt usikker på om jeg skal se på serie eller skype med Lars. Egentlig skulle jeg begynne på Harry Potter-serien (igjen). Det vil si, det er ett år siden sist, men det er som en tradisjon for meg å se alle Harry Potter-filmene hvert år. Haha, noen av dere synes kanskje det er rart, mens dere som elsker Harry Potter som meg, forstår meg nok godt. Uansett begynner det å bli litt seint for det nå siden jeg skal på jobb i morgen. Dere får nyte kvelden deres videre!

Hva har din søndag bestått av? :-D

Fall Wanties

 • 28.08.2016 kl. 15:08

Yesda dere, høsten nærmer seg med stormskritt og for min del gjør det faktisk ingenting! Jeg synes høsten er en koselig tid av året, hvis man ser bort i fra alle regnværsdagene og at det blir tidligere mørkt. Allikevel har jeg bursdag på lørdag, altså helt i starten av høsten, det er halloween og thanksgiving, vakre farger kommer frem og ikke minst er jeg veldig fan av høstmoten! Endelig kan man toppe alle antrekk med en stilig jakke uten å svette igjel.

Jeg har nedenfor samlet noen av de tingene jeg gjerne vil skaffe meg i løpet av høsten. Treningstihhgsten er virkelig fresh og superelsk - samme med regnjakka som også er kjempesøt. I fjor høst kjøpte jeg mine første Adidas Superstar-sko, og i år har jeg lyst på disse med sølvstriper. Dessverre har de dem ikke på noen norske sider som jeg har funnet, men jeg krysser fingrene allikevel! Daisy Dream Parfyme fra Marc Jacbos har jeg ønsket meg lenge, og håper på å få til bursdagen min, mens sminke fra NYX ønsker jeg også å prøve ut; noen som har prøvd det?

Hva ønsker du deg i høst? :-D

Festival Outfit 2016

 • 27.08.2016 kl. 20:33


God kveld alle sammen! Åssen har lørdagen behandlet dere? :-D Jeg hadde som nevnt i forrige innlegg en veldig koselig og lang morgen med ostesmørbrød og Orange is the new Black. Senere fikset jeg meg opp for å dra ned til Elvefestivalen her i byen. Nå har jeg fått i meg en starbucks, et grillspyd og en belgisk vaffel - mmh fysøren så mye godt det var der! Alt frister jo, men man må nesten begrense seg litt, hehe.

Jakke fra ZARA  -  Skjørt fra H&M  -  Topp fra H&M  -  Sko fra nelly.com

Nå er jeg hjemme igjen for å spise middag med familien, før jeg og Ida skal på kino for å se Bad Moms etterpå. Håper den filmen får opp humøret mitt som er litt bob-bob akkurat nå - har nemlig hørt veldig mye positivt om den filmen, så gleder meg! I det minste følte jeg meg skikkelig bra i dag, haha :-D

Trives du på festivaler?

8 tips til en fin helgemorgen

 • 27.08.2016 kl. 11:27

God morgen dere :-D I dag kom jeg meg opp ganske tidlig for å være meg i helga. Jeg stod vel opp rundt kvart over ti, og jeg pleier tidligst å stå opp elleve i helgene. Grunnen er nok at jeg kom meg ganske tidlig i seng i går ettersom jeg var så sliten etter uka. Nå føler jeg meg derimot uthvilt og klar for en ny dag! Endelig har jeg en lørdag hvor jeg kan nyte en laaang morgen, og kose meg. Her har jeg skrevet ned 6 tips til en fin og behagelig helgemorgen om du også kan nyte en lang morgen som meg.Sov ut!

Altså jeg tror vi alle kan si oss enig i at det ikke blir noe fin morgen om man står opp trøtt og gretten. Derfor, prøv å sove ut om du ikke skal noe annet.

Start dagen med din favorittfrokost
Ingenting er bedre enn å starte dagen med å spise favorittfrokosten sin. Selv liker jeg best bananpannekaker eller et par brødskiver med ekstra godt pålegg.

Bestem deg for at dagen skal bli fantastisk, og at ingen skal få lov til å ødelegge det
Noen dager kan man ikke gjøre noe med humøret, mens andre kan man faktisk påvirke det litt. Derfor, si til deg selv at uansett hva som skjer eller uansett hvem som prøver å ødelegge dagen din, så skal du ikke la deg knekke.

Bak noe godt
Hvis du liker å lage mat er det jo perfekt å starte dagen med å bake noe. Enten det er brød, rundstykker eller en kake. Ingenting er som å kjenne duften av noe godt på morgenkvisten! I tillegg kan du jo glede de du evt. bor med.


Oppskrift på proteinbananbrød - sunt, enkelt og sykt godt!

Se på film eller serie
Sett på favorittserien din samtidig som du spiser frokost, eller sett på en film du liker!

Planlegg dagen
Om du har mye på skjema for dagen kan det være en idé å skrive en liten liste over hva man skal gjøre så man slipper å bli stressa for å glemme noe.

Les en bok, et magasin eller blogger
Ofte kan det være deilig å starte dagen med å slappe av litt foran PC'en for å lese litt blogger eller sette seg ned med en god bok.

Tren
Ofte kan det være vanskelig å komme seg ut for å trene på morgenen, men det å ta seg en tur ut eller starte dagen med å presse kroppen litt er alltig godt etterpå for de fleste. Da får du en skikkelig pang-start på dagen og mye overskudd resten av dagen.

Hva pleier du å gjøre på lange helgemorgener?

STRIPED PANTS

 • 26.08.2016 kl. 15:51


Heisann dere! Ah, nå er jeg sliten. Dere aner ikke hvor glad jeg er for at er helg, og for en gangs skyld skal jeg faktisk være hjemme denne helgen. Nå tenkte jeg å ta en power-nap, før jeg har treningstime etterpå. Jeg er skikkelig død nå, men heldigvis pleier jeg alltid å kvikne opp og bli i bedre humør etter å ha hatt time - det redder alltid dagen :-D I helgen er det Elvefestivalen i Drammen, så i morgen skal jeg ta meg en liten tur dit. Dessverre var det ingen interessante artister i år for meg, så det blir bare å kikke rundt i bodene. Derimot skal jeg se Bad Moms på kino i morgen! Det er så mange som har anbefale den, så den må jeg bare få med meg.

Som dere ser kjørte jeg på med stripete bukser i dag. Disse har jeg faktisk hatt i over 3 år. Fortsatt like kule, utenom at de er litt for store og sklir ned hele tiden. Bruker disse buksene svært sjeldent, så derfor holder de seg ganske greit, men merker nå at jeg gjerne skulle hatt et nytt par. Allikevel bruker jeg de som sagt sjeldent, så vet ikke hvor stor nytten er for det. Jakka kjøpte jeg nylig på New Yorker, er den ikke stilig???

Liker du stripete bukser? :-D

SVETTEN RANT!

 • 25.08.2016 kl. 22:08


YEESSS nå er jeg stolt etter å ha fått til en treningsøkt. Kroppen har vært så lite motivert til trening denne uka, og i dag hadde jeg egentlig lagt fra meg tanken på å trene. Men, så skjedde det at søtsuget jeg har hatt hele uken sprakk og jeg spiste noen sjokoladekakebiter. Jeg bryr meg egentlig svært lite om å kose seg med det enten det er i hverdagen eller ei, men akkurat i dag drepte samvittigheten meg, og jeg måtte rett og slett trene litt for å føle meg godt igjen. I tillegg hadde jeg hele kvelden foran meg, så istedenfor å sløse den bort med å bare se på serie tok jeg meg heller en treningsøkt hjemme.


Jeg startet først med å trene 8min mage på en app som heter "Trening", etterfulgt av å egentlig bare surre rundt for å finne ut hva jeg skulle gjøre. Plutselig kom jeg på at vi har en step-kasse, så jeg tok dermed fram den og trente litt step. Da kunne jeg endelig kjenne at kroppen begynte å jobbe, og svetten begynte å renne. Etter rundt 25min på step-kassa + litt annen småtrening, avsluttet jeg med 10min treningsrockering, hvor kroppen begynte å produsere enda mer svette og jeg kjente at det rant nedover ansiktet. Den følelsen er så digg, eller hva?

Hva liker du å trene hjemme?

Pink & White

 • 25.08.2016 kl. 15:00

Ohyeah, endelig var neglene fikset litt igjen, og endelig(!) har jeg funnet den perfekte hvite neglelakken! Disse to lakkene kjøpte jeg i Københvan på butikken "TREND Accessories", og de er bare superlekre :-D Det er helt utrolig hvor glad man kan bli av en liten ting som neglelakk - altså, som gloss på neglene. Men det fresher virkelig opp litt, og jeg satser virkelig på at denne nelgelakken holder noen dager. Det kan dessverre være litt vanskelig til tider når man jobber med barn, men forhåpentligvis flasser ikke neglelakken av allerede i morgen. I tillegg har jeg en uvane med å begynne å dra det av - det må jeg slutte med!

Usj, i går var jeg ute på joggetur, etterfulgt av styrke på benk. Jeg var på mitt siste sett og skulle hoppe på benken. Uheldigvis hoppet jeg litt lavt, eller for nærme, og traff framsiden av leggen på kanten av benken. Det gjorde så inn i helvetes vondt, så jeg stod der og bannet i smerte, før jeg fikk kommet meg hjemover. Det begynte å hovne opp med en gang, så nå har jeg en vond legg med to hovne, blå klumper. I tillegg har jeg også tannverk for tiden, så det ser ut til at jeg er en liten ulykkesfugl om dagen - muligens tid for å være litt forsiktig, eller hva?

Hva synes dere om neglelakken?

I SOMMER HAR JEG...

 • 24.08.2016 kl. 18:26

Hei dere! Kan dere tro at sommeren har gått fort? Jeg har opplevd ganske mye på relativt kort tid, og det er utrolig koselig å se tilbake på årets sommerminner! Jeg kommer faktisk bare på gode minner fra sommeren, og selvom jeg gjerne skulle hatt lenger ferie er jeg fornøyd med å ha opplevd ting gjennom hele sommeren. Nedenfor har jeg samlet sammen noen bilder og litt minner. Veldig moro å se tilbake på for meg ihvertfall :-D

BÅT- OG HYTTETURER

OSLO MED MAMMA

JENTEKVELDER OG FESTER

GÅ- OG BADETURER MED KJÆRESTEN

GAMLEBYEN OG MOSS MED FAMILIEN

KRISTIANSAND MED VENNER

VENNINNETUR TIL KØBENHAVN

Hva har dere gjort i sommer? :-D

Slik organiserer jeg sminken min

 • 23.08.2016 kl. 18:32

Hei dere! Nå har jeg nettopp fått ryddet opp og vasket i sminkeorganiseringen min. Denne roterende sminkeorganiseringen kjøpte jeg for kanskje ett år tilbake, og siden den tid har jeg elsket den! Denne har god plass til masse sminke med lommer til alt mulig. Den tar åpenbart litt plass, men jeg vil si at det er verdt det med tanke på hvor mye den gir tilbake. Det er så mye enklere å finne sminken på morgenen, og du kan ha ting på et fast sted slik at du slipper å bruke hele morgenen på å lete etter concealeren din.

KJØP ROTATING COSMETIC ORGANIZER HER!

Som dere også kanskje ser er jeg ganske stor fan av makeupmekka sine produkter. De har faktisk veldig mye bra, og sminken deres funker godt for meg. I tillegg tester de ikke på dyr, så det er absolutt et stort pluss!Jeg skal innrømme at det var rimelig vanskelig å rengjøre denne, men nå har jeg ihvertfall fått kastet litt som jeg ikke brukte/trengte og fått ryddet opp. Sykt deilig å få litt mer plass, og slippe å se på alt støvet og sminkerestene som ligger rundt omkring. Tar vel ikke lange stunden før det blir møkkete igjen, men jeg skal prøve å holde det litt mer i orden fremover, hehe!

Hvordan organiserer du sminken din?

My Favorite Meal

 • 22.08.2016 kl. 22:12

Heisann dere! Nå sitter jeg endelig her og koser meg med en bolle skyr med cottage cheese, granola, blåbær og jordbær. Har tenkt på dette måltidet i hele dag og endelig kan jeg bare sitte her og nyte det. Mitt absolutt favorittmåltid for tiden. Jeg har nettopp fått tatt meg en dusj etter å ha hjulpet besteforeldrene mine med å sette inn ny komfyr. Jeg hadde egentlig helt andre planer i dag, blant annet å rydde i sminkeorganiseringen min og trene. Dessverre tok det med komfyren litt lenger tid enn forventet, men jaja, tar det igjen i morgen, haha :-D

Denne uka har jeg faktisk svært få planer for en gangs skyld. Jeg skal jobbe og trene, og i helga er det duket for elvefestivalen her i Drammen. Egentlig skjer det ikke så veldig mye der, men det blir nok en liten tur til byen allikevel. Kanskje jeg også bestiller en time hos frisøren for å stusse tuppene litt!

Hva er ditt favorittmåltid for tiden? :-D

Slik unngår du krøllete øretelefoner

 • 22.08.2016 kl. 13:32

Heisann dere! Nå tenkte jeg å tipse dere om noe som absolutt er nyttig! Altså, det at øretelefonene krøller seg er ganske noe av det mest irriterende som finnes. Hvertfall om du har dårlig tid og bare gjør det enda verre fordi du stresser. Men her har jeg altså funnet løsningen. Dette tipset leste jeg på tattavkvinnene.blogg.no for en god stund siden, og ettersom jeg er lærlig og har vært i barnehage og nå på SFO/skole har jeg en del tid til å perle med barna. Denne laget jeg for ganske lenge siden, og jeg har helt ærlig ikke brukt den før jeg nå kom på at jeg hadde den.

DU TRENGER:  Perler  -  et sirkuært (evt. annen form) perlebrett  -  bakepapir  -  strykejern

SLIK GJØR DU: Perle hva du selv ønsker på perlebrettet ditt, og la noen plasser stå åpne slik at øretelefonene har et sted de kan festes. Varm opp strykejernet, ta bakepapir over perlen, og stryk det. Del perlen og perlebrettet fra hverandre, og stryk perlen på andre siden også. La det så avkjøle seg eller skyll det under kaldt vann. Ta-da(!), nå har du din egen øreproppbeholder, hehe! Her kan man jo mikse og trikse med masse ulike farger, og lage forskjellige former. Jeg elsket ihvertfall å perle da jeg var liten, og man kan vel si at det har blitt en del perler det siste året på jobb.

Kommer du til å prøve dette?

Uken som gikk

 • 21.08.2016 kl. 20:16

GJENFORENING:
Denne uka har jeg hatt en gjenforening med sykkelen. Det er sikkert rundt 7år siden sist, og jeg hadde helt glemt hvor moro det var å sykle, og hvor enkelt man kan komme seg steder! Kjenner jeg gleder meg til å sykle til jobb neste uke :-D

ANTREKK:
Pink Leather Jacket
LÅT:
Denne ukens låt tror jeg må bli "Pump it" av Black Eyed Peas. Digger den spesielt når jeg trener!

SERIE:
Helt klart Orange is the new Black. Har blitt helt frelst av denne serien, og skjønner nå godt hvorfor andre har anbefalt den hele tiden!

MEST LESTE INNLEGG:
10 tips til flere lesere på bloggen

CRAVING:
Som jeg skrev i forrige innlegg har jeg hatt en craving for sushi i flere uker nå, og endelig fikk jeg dempet lysten da jeg og Lars spiste det tidligere idag. Det var virkelig himmelsk. Så glad for at han fikk meg til å fortsette å prøve det, ettersom jeg ikke likte det før, hehe!

OPPTUR:
Jeg synes egentlig denne uka har vært utrolig fin på alle måter, så det kan sies at både sykkelturer, trening, fest og det å være med Lars har vært en veldig stor opptur til sammen.

FOTO:

Hvordan har din uke vært? :-D

Sushi Date

 • 21.08.2016 kl. 16:34

God dag dere! Endelig, endeliiig fikk jeg bestilt litt sushi igjen, haha! Dette har vært en cravings i flere uker nå, så nå har jeg virkelig kosa meg. Jeg er fortsatt på Gjøvik med Lars etter en utrolig koselig gratiskonsert igår kveld med Klvoner i Kamp og Atle Pettersen. Vi skulle egentlig ikke dra, men da jeg så at Atle Pettersen skulle opptre slo jeg i bordet og løp på badet for å gjøre meg klar. Jeg er ikke superfan, men dere må innrømme at han er ganske kjekk og utrolig flink til å synge! Konserten var overraskende bra, og det ble en veldig fin kveld.

Nå skal jeg nyte de siste timene her, før jeg må ta toget hjem igjen ikveld. Kjenner allerede at jeg gleder meg litt til en ny uke. Skal prøve å få trent mer enn jeg har gjort de siste ukene, fortsette å sykle litt til jobb og få nye erfaringer med å jobbe på barneskolen.

Liker du sushi?

OUTFIT: Flower & Fringe

 • 20.08.2016 kl. 09:33

Aiaiai, wiiho, lørdag dere! Er det ikke deilig? Nå er jeg på vei til Gjøvik for å møte Lars. I går var jeg på fest med gode venner, og dette er altså gårsdagens antrekk. Det ble en veldig koselig kveld, og jeg overnattet slik at jeg hadde litt kortere tid med tog. Herregud så mye surr det var da jeg skulle sove. Kjæresten til venninna mi babla hull i huet på oss, før han kastet opp, haha, huff! Jaja, jeg fikk meg ca. 5 timers søvn, og jeg føler meg faktisk ganske uthvilt merkelig nok.

Jeg bare digger dette skjørtet og toppen. Ser litt ut som jeg skal på hawaii-party eller noe, med frynsene og blomstene, men hallo, who rocked the party? Haha, neida, men nå skal jeg tilbringe 1,5time til på toget før det forhåpentligvis blir en koselig helg med kjæresten. Håper dere får en super lørdag! :-D

Hva er dine helgeplaner? :-D

Høstens 5 største trender

 • 18.08.2016 kl. 17:00

God dag dere! Det er litt skummelt å si det, men nå er det faktisk bare to uker til høsten starter. Jeg var litt nysgjerrig på hva som var høstens trender i år, og gikk dermed inn på nelly.com for å se hva jeg kunne finne. Der dukket det opp en liste med høstens største fem trender. Jeg er ikke den som bruker det trenden sier, men liker å vite hva det mest sannsynlig blir mer av i butikken fremover. Nå har jeg satt sammen fem collager med høstens trender, og jeg må innrømme at jeg faktisk liker alle veldig godt. Fløyel er ikke min store favoritt utenom på sko, men bomber-trenden digger jeg!

SVART  -  LYSEBLÅ  -  LYSEROSA  -  VINRØD  -  KHAKI
 

1   -   2   -   3   -   4   -   5   -   6


TOPP  -  BODY  -  RØD PLAYSUIT  -  JUMPSUIT  -  BLÅ PLAYSUIT  -  CROP TOP


KIMONO  -  SKO  -  CHOKER  -  CLUTCH  -  TOPP  -  KJOLE

1   -   2   -   3   -   4

Hvilken trend liker du best i høst? :-D

10 tips til flere lesere på bloggen

 • 17.08.2016 kl. 16:36

Kommenter andre blogger
Det første tipset som er noe av det som fungerer best for å få flere lesere er å kommentere andres blogger. Ta en titt på nylige innlegg på blogg.no, les innleggene og legg igjen er koselig kommentar! Bare husk å ikke skrive f.eks "Kommenter bloggen min!", "Les bloggen min!" osv. Dette virker bare desperat.

Design
Det første man ser når man kommer inn på en blogg er designet. Hvis designet ditt har masse farger og ting overalt kan det virke veldig rotete. Det som gir best uttrykk er et enkelt design hvor det er lett å finne frem og bla rundt.

Store, tydelige bilder
Veldig mange som er innom og leser blogger titter bare på bildene. Derfor er det viktig at man som blogger tar tydelige bilder, og har de så store som mulig utifra det som er tilpasset for ditt design.

Innhold
Finn gjerne et spesifikt tema å blogge om. Man ser f.eks tydelig at bloggen min omhandler tema mote, ovenfor friluftsluft.

Variasjon
Selvom man gjerne vil holde seg til ett tema, er det viktig at man har variasjon i innleggene sine også. Bloggen min er ikke bare mote, selvom dette er hovedtema. Jeg har også innspill med hverdagslivet, skjønnhet, trening og mat.

Unngå skrivefeil
Hvis jeg er usikker på hvordan noe skrives søker jeg det gjerne opp på google. If google can't find it, it doesn't exist.

Vær deg selv
Et av de viktigste punktene er helt klart å være seg selv. Det er så innmari slitsomt å prøve å være noen andre, og du kan ikke gjøre annet enn å være stolt over den du er, og skrive om det som interesserer deg.

Kvalitet fremfor kvantitet
Noe man burde tenkte over er at alle innleggene bør ha kvalitet. Noen poster fem innlegg om dagen, hvor kvaliteten kanskje er lav, mens andre poster ett-to innlegg om dagen med kvalitet. Spør deg selv: hva ville du helst lest/klikket deg inn på?

Tidspunkt
Tidspunktet for å legge ut innlegg er også en ting man bør tenke på. Det er svært få som leser blogger midt på natta, derimot på kvelden eller midt på dagen er gjerne folk inne og klikker seg inn på blogger.

BildeShout/BloggShout
Hvis du har litt penger å bruke, er selvfølgelig BildeShout for 45kr, eller BloggShout for 15kr/30kr kjempesmart! Da kommer innleggene på blogg.no sin forside, og flere kommer mest sannsynlig til å se det.

Fikk du noen gode, nye tips? :-D

OUTFIT: Pink Leather Jacket

 • 16.08.2016 kl. 17:51

Heisann alle sammen! Gjett hva - i dag har jeg hatt min første sykkel"tur" på minst seks år! Grunnen til at jeg ikke har syklet på en god stund er fordi jeg ikke har hatt sykkel eller sykkelhjelm. For litt siden kom jeg derimot på at mamma har en sykkel som nesten aldri blir brukt lenger, og ettersom det tar like lang tid med buss som å sykle til jobb, fant jeg meg en sykkelhjelm på XXL, og syklet til og fra jobb i dag. Det var faktisk skikkelig gøy, hvis man ser bortifra bakkene opp til meg. Jeg er vel ikke den eneste som ikke liker sykkelhjelmer, men den jeg har skaffet meg nå er faktisk ikke så ille, og jeg vil heller minske sjansen for skader med hjelm, enn å droppe den.


Jakke fra ZARA  -  Topp & Shorts fra MONKI  -  Halskjede fra EBAY  -  Sko fra ADIDAS (zalando.no)

Det var sykt varmt i dag, så jeg kan love dere at denne jakka dessverre kom lite i bruk. Jeg blir så happy av å ha på denne jakka - så innmari perfekt!!! Haha, helt utrolig hvor glad vi jenter kan bli av et klessplagg! Flere som kjenner seg igjen? Nå skal jeg straks ta turen på trening hvor BodyPump står på planen :-D

Liker du å sykle?

Innkjøp fra København

 • 15.08.2016 kl. 16:01

God dag dere! Ny uke, nye muligheter, eller hva? Jeg fikk en litt kjip slutt på sist uke på grunn av jeg var sliten og det skjedde et par småting, men jeg føler meg allerede full av ny energi (bare jeg får sovet ut litt), og er klar for å få en skikkelig fin uke! Nå har jeg fått tatt bilder av innkjøpene fra København. Det ble åpenbart brukt en del penger både på klær og tilbehør i tillegg til mat og drikke. Heldigvis slipper jeg å ha dårlig samvittighet ettersom alle pengene er selvtjente. Jeg er superfornøyd med alle innkjøpene, og jeg vil absolutt anbefale København om du er interessert i shopping :-D

Alt fra TREND Accessories

Rosa skinnjakke fra ZARA

Hårbørste: TGR  -  Øyenskygger: SEPHORA  -  Solbriller: NEW YORKER

Sort jakke i semsket skinn fra NEW YORKER

Kopp og lommelerke fra URBAN OUTFITTERS

Rødt skjørt i semsket skinn fra NEW YORKER

Alt fra TGR

Likte du noe her? :-D

Goodbye Copenhagen

 • 14.08.2016 kl. 13:09

Hellå dere! Da var jeg og venninnene mine plassert på togstasjonen i København etter tidenes mest irriterende morgen. Vi startet morgenen rundt klokka ni, ettersom vi måtte sjekke ut innen ti, også etter en ganske lang og litt kjip natt. Flyet vårt går halv fire, så planene våre var å legge fra oss koffertene i trange skap på hostellet, hvor en time kostet 5DKK. Vi betalte tilsammen for to timer til tre skap, men fysøren det var så mye tull og stress med de skapene at vi rett og slett bare gikk etter en halvtime. Dermed var alle litt surere, litt blakkere og litt mindre tålmodige. Jeg og mine venninner drasset med oss koffertene bortover gata for å finne et sted å spise frokost. Heldigvis fant vi et ganske raskt, hvor en utrolig god Club Sandeich ble slukt ned, hehe!

Nå har jeg nettopp spist en Dunkin' Donut, og er klar for hjemreisen. Vi har god tid, så heldigvis slipper vi å stresse. Jeg skal innrømme at jeg nå er veldig klar for å komme hjem, slappe av, skype med kjæresten, titte litt på serier og få en forhåpentligvis god natt i min egen seng! Sammenlagt har det vært en veldig fin tur, og jeg håper jeg får dratt til Køben en gang senere også :-D

Har du vært i København?

Night Outfit

 • 13.08.2016 kl. 20:20

Heisann dere! Da var det allerede kvelden, jeg er noen kroner dyrere da denne jakken ble med meg hjem fra ZARA i dag ++ litt andre ting, hehe! Jeg gleder meg til å vise dere alt det fine jeg har kjøpt. Det er nok en fornøyd Vilde som kommer hjem i morgen, med litt nytt innkjøp. Nå skal jeg og venninnene mine nok en gang ut for å sjekke ut bylivet. I går sleit vi utrolig med å finne noen utesteder, så vi satser på litt mer festing, og litt mindre leting i dag, haha!

Topp fra Monki  -  Jakke fra ZARA  -  Bukse fra nelly.com  -  Sko fra nelly.com  -  Ring fra Glitter

Egentlig har jeg ønsket meg denne jakka i gul siden den kom ut, og hadde en lite håp om at de hadde den her i Køben. Den var dessverre utsolgt, men den rosa og blå var fortsatt til salgs, og da jeg prøvde denne rosa falt jeg for den også! Den er jo bare råfin, og jeg gleder meg skikkelig til å bruke den i høst :-D

Hva synes dere om den rosa skinnjakken? :-D

Color Splash

 • 13.08.2016 kl. 13:32

Ojojoj for en kveld det var i går! Det var sykt moro, men jeg må innrømme at jeg var dautrøtt da klokka slo fire, så da fikk jeg med venninnene mine bortover til hostellet igjen. Vi tok en tur innom Burger King, og tok selvfølgelig med et par flasker vann - takk gud. Da jeg endelig fikk lagt meg i senga slokna jeg med en gang, og våknet av alarmen klokka ti for å rekke frokost. Usj, så trøtt jeg var! Menmen, det hjalp med frokost, og nå er vi klare for shoppingtur nr.2...hvertfall noen av oss.


Det ble litt kornete bilder i dag som dere ser, men jeg synes faktisk det kan ha sin sjarm noen ganger. Håper på å ta litt flere bilder i København i dag. Jeg elsker virkelig denne byen til nå, så det at det er siste dagen er ganske dumt. Derimot skal jeg bare nyte det og forhåpentligvis få en fantstisk dag!

Hva er deres lørsdagsplaner?

Black & White

 • 12.08.2016 kl. 18:13

Black&WhiteBlack&WhiteBlack&White... Haha, okei, jeg bruker vel så og si aldri svarthvitt-filter, men fysøren så stilig det kan være noen ganger! I dag har jeg og mine tre venninner vært på shoppingtur i Køben (sistemann var i prøverommet med ørten klesplagg mens disse bildene ble tatt). Vi har bare gjort oss halvveis ferdig, så Køben må gjøre seg klare for oss i morgen også! Jeg har allerede fått med meg litt fra butikkene, men heldigvis fikk jeg lønn i dag, så da er det bare å slå seg løs. Haha, neida, men skal ikke skjule at jeg har bestemt meg for å ikke tenke så innmari mye på hvor mye jeg bruker disse dagene ettersom man ikke er i København hver dag.

Nå er planene å nye kvelden. Blir nok litt drikke og en tur ut. Jeg må bare få nevne hvor fantastisk det er at det er alkoholsalg i butikkene her, og at det er oppe hele tiden. Hvor befriende er ikke det? Vi ligger forresten på hostel, ettersom alle hotellene var svindyre da vi så på dem, og det er faktisk overraskende bra. Det er felles dusj og bad, noe som går helt fint ettersom det ihvertfall er vask på rommet. Eneste negative er de harde og små putene, ellers har jeg faktisk ingenting å utsette på til nå.

Hva er dine fredagsplaner? Har du sovet på hostel før?

Leaving to Copenhagen

 • 11.08.2016 kl. 11:48

Good morning! Da har jeg fått i meg litt frokost, kofferten er straks ferdig pakket og jeg er klar for venninnetur til Køben! Jeg, som alltid, klarer selvfølgelig å pakke med masse i kofferten. Går ikke over grensa, men med tanke på at jeg også skal shoppe der må jeg ha litt plass. Elsker den nye kofferten min (her), så angrer absolutt ikke på at jeg valgte den! Må innrømme at jeg har litt ekstra sommerfugler i magen ettersom jeg ikke har flydd før, men jeg regner med at det går bra - verre for venninna mi med flyskrekk. Nå får jeg pakke ned det siste og komme meg ut døra, håper dere får en fin dag! :-D 


Hva skal dere idag?

Vintage Telephone

 • 10.08.2016 kl. 15:00

Wii, hihi, denne vintage telefonen er så innmari søøøt! Jeg fikk den da vi var på Rockheim Museum i Trondheim i fjor sommer. Min sans for vintage-ting falt pladask for denne. Den søte rosafargen, formen og bare hvordan den passer så fint inn overalt. Dessverre kan den ikke brukes til noe, men det er vel lov å ha slikt kun til pynt, eller? Hadde vi hatt hjemmetelefon kunne den vært i bruk, men det har vel de aller aller færreste i dag, så da blir det en pyntegjenstand.

Denne telefonen minner meg om sånne bilder man ser på weheartit/pinterest osv. Det er så merkelig hvordan man liker vintage - det er jo gamle ting, men jeg synes personlig at det er en egen stil over slike ting, samtidig som jeg har sans for det moderne. En god blanding er nok helt OK :-D Legg merke til hvordan den passer så godt til neglelakken jeg har på nå, haha!

Hva synes du om denne herligheten?

6 Beauty Hacks

 • 09.08.2016 kl. 16:41

Er det et innlegg jeg virkelig liker å lese på andres blogger så er det Beauty Hacks. Her har jeg samlet seks skjønnhetstips som jeg bruker selv, og som fungerer for meg. Det er selvfølgelig litt forskjellig fra person til person, men her gir jeg noen av mine tips! Kanskje dere oppdager noe nytt?

1: Bli lett kvitt mascara-søl
Hvis du er som meg og søler med mascaraen over og under øyet; vent i 5minutter til sølet har tørket, og ta det lett av med en q-tips.

2: Illujsjon av større øyne
Bruk litt mørk beige øyenskygge på nedre del på kanten av øyet, og en lys øyenskygge under øyekroken, så får du litt større øyne!

3: Legg neglelakken 5-10min i fryseren før bruk
Legg neglelakken du skal bruke 5-10min i fryseren før bruk, da blir den lettere å påføre og tørker fortere.

4: Sett sminken med et pudder
Husk alltid å bruke pudder etter du har påført foundation og evt. concealer/bronzer/highlighter slik at sminken jevner seg ut og ser mer natulig ut.

5: Begynn med å børste håret nedenifra
Istedenfor å starte ved røttene av håret når du skal børste det, begynn heller med en seksjon nede, børst det, gå litt opp, børst det osv. og til slutt børst hele håret. Da slipper du at alle tuggene forflytter seg ned til tuppen av håret.

6: Legg concealeren som en trekant under øyet
For å få maks utbytte av concealer under øyet, form det som en trekant fra øyekroken helt ned til siden av nesen og opp til kanten av øyet.

Bruker du noen av disse tipsene? :-D

New Suitcase

 • 08.08.2016 kl. 20:05

Wiiho, da var det klart - ny koffert! Faktisk min første noen sinne... Skikkelig søt ikke sant? Jeg ville gjerne ha noe annet enn en kjedelig svart koffert, selv om det åpenbart er det letteste og passer litt til alt. Jeg var litt usikker på om jeg skulle velge denne eller en knall rosa med turkise detaljer. Valget falt på denne, da det følte riktig, hehe! Denne er kjøpt på Morris for 1399kr, så nå er det et stykk fornøyd Vilde som sitter her :-D

Nå skal jeg ut å jogge og trene litt styrke. Jeg har hatt vondt i hodet i hele dag, så jeg satser på at litt aktivitet gjør susen! Jeg skal prøve å få trent de tre første dagene denne uka, ettersom torsdag-søndag går til flytur og København hvor jeg ikke har store planer om å bruke tiden på å trene. Krysser fingrene for at kroppen skriker ja(!!!) til trening når jeg kommer meg ut, for nå føler jeg mest for å sove, haha!

Hva synes dere om kofferten? :-D

Turquoise & Gold

 • 08.08.2016 kl. 14:31

Heisann dere! Uka startet på'n igjen i dag klokka ti på halv sju. Da var det bare å komme seg opp av senga, stelle seg istand, spise frokost og komme seg på jobb. Herregud så deilig det er å bare jobbe 5 timer nå i starten. I dag fikk jeg både komplimenter på eyelineren min og neglene mine av barna - så innmari koselig! Jeg skal nå straks til ei venninne for litt guttesnakk, før jeg senere ikveld skal trene og kjøpe meg koffert. Jeg har nemlig ikke en egen koffert, og det må jeg jo ha nå som jeg skal til København på torsdag! Ellers har jeg ikke så innmari mye å skravle om i dag, så jeg vil bare takke dere for alle de fine kommentarene dere legger igen, også håper jeg dere får en fin dag :-D
Liker du turkis og gull?

PAPIRKORT

 • 07.08.2016 kl. 19:40

Seee på alle disse fine kortene! Jeg kjøpte de til en latterlig billig penge på sørlandssenteret i Kristiansand. På butikken Upstairs har de masse fine, billige ting, akkurat som Søstrene Grene og TGR. Det var 10 kort for 10kr, altså 1kr per kort. Hvis du ønsker kan du se flere av deres produkter her. De hadde også mye fint bursdagspynt, så jeg må nesten ta en titt på nettsiden for å se om jeg finner noe. Jeg har nemlig bursdag om 4uker, og da blir det naturligvis litt fest :-D

Det er alltid fint å ha litt forskjellige postkort. Disse kan brukes til pynt, gis til bursdager eller noen du er glad i, eller faktisk sendes som postkort. Jeg har virkelig falt skikkelig for disse kortene, og gleder meg til å dele ut noen til de jeg er glad i :-D

Jeg fikk nylig også litt inspirasjon til rommet mitt, og ønsker å gjøre det finere enn det jeg har det nå. Det er i utgangspunktet ganske fint, men på grunn av så enormt mange småting og ikke noe matching med oppbevaringsbokser ser det litt mer rotete ut. Satser på at inspirasjonen holder seg, så jeg endelig kan få litt orden på skrivebordet og i hylla mi :-D

Likte du disse kortene?

Sunday Inspiration

 • 07.08.2016 kl. 14:50

I dag følte jeg litt for å finne litt ny inspirasjon. Derfor tok jeg turen innom weheartit og tittet litt rundt. Det er virkelig alltid masse inspirerende bilder å finne der, og hvis dere også ønsker litt mer inspirasjon så ta en titt på bildene her :-D Nå er det bare noen dager til jeg drar til København med tre venninner, og jeg gleder meg virkelig supermasse - sa blir det shopping og masse moro!

Lars og jeg fikk nok en gang en pang-start på dagen da foreldrene hans trengte hjelp til å løfte ting fra kjelleren som var fylt med vann i går. Det er masse som må ordnes og kastes så vi prøver ihvertfall å hjelpe litt. Litt leking med deres nye Border Collie-valp blir det også, selv om jeg faktisk må innrømme at jeg ikke er superbegeistret for hunder. De er selvfølgelig veldig søte og bløte, men jeg vil heller ha en minigris, haha!

Er du klar for nye uke i morgen?

SUICIDE SQUAD

 • 06.08.2016 kl. 22:45

Suicide Squad, ohyeeaaah for en film! Jeg er hovedsaklig ikke så glad i action-filmer, men denne var virkelig råkul. Det var et par ganger det kunne bli litt for mye action for min del, men jeg nøyt for det meste hele filmen. Den var utrolig spennende, og på slutten satt jeg med øynene klistret til lerretet. I tillegg hadde de fått inn litt humor i filmen, noe jeg tror alle likte veldig godt! Nå har både Lars og jeg sittet og gomlet i oss en hel boks med godteri på kino, og i tillegg kjøpt med oss litt chips hjem. Usj, dette ekke bra!!! Vannmengdene er heldigvis borte fra kjelleren og hybelen, og i morgen starter jobben med å rydde og vaske. Forhåpentligvis er jeg og Lars så snille at vi hjelper foreldrene hans litt, hehe!

Denne jakka er seriøst så kul! Jeg digger den virkelig :-D Hvis noen lurer så er den fra monki. Sist jeg sjekket hadde de den også i militærgrønt, sennepsgult, lyserosa og muligens noen til. Disse Adidas-skoene er virkelig et av de beste kjøpene jeg har gjort. Kjøpte de for snart ett år siden, og de er fortsatt supergode å gå i! Det skal sies at de var enda hvitere før, men vil si at de har holdt seg veldig godt. Sjekk de ut HER.

Har du sett/har lyst til å se Suicide Squad? :-D

For en start på dagen!

 • 06.08.2016 kl. 18:07

Herregud, for en dag. Lørdagsmorgenen ble virkelig alt annet enn det jeg hadde tenkt. Dagen startet først klokken sju da jeg og Lars våknet av de høye brakene fra tordenværet utenfor og at det sprutregnet. Etter en halvtime duppet jeg av litt, før plutselig faren til Lars banket på døra i kjelleren på grunn av de store vannmengdene som kom, og at det kunne bli oversvømmelse i kjelleren. I hybelen der de har leietakere var det allerede fullt av vann, og jeg synes skikkelig synd på dem med tanke på at nesten alt de eier er fylt med vann (utenfor stod vannet opp til like under dørhåndtaket). Mens Lars hjalp til var jeg så snill at jeg la meg ned for å sove igjen, haha! Jeg trodde virkelig ikke vannet skulle komme inn, så jeg tok det helt med ro. Rundt en time senere etter å ha hørt på alle fly rundt i huset kommer moren til Lars inn for å si ifra om at vannet kommer inn i kjelleren, og at jeg må få opp tingene mine fra gulvet. Jeg kledde på meg, fikk Lars til å hente noen gummistøvler og begynte å hjelpe til med å fylle bøtter med vann for så å kaste det ut, mens det fortsatt sprutregnet. Etter å ha holdt på i ca.10min fant vi ut at det ikke var til noe nytte å gjøre det. Derimot dro jeg og Lars ned til Asker klokka ni om morgenen for å kjøpe en ny vannpumpe. Etter dette var det bare å se på at det fylte seg opp med vann i kjelleren. Nå er fortsatt kjelleren fylt med masse vann (38cm på sitt verste), fryseren og sofaputer flyter rundt, og det er nok masse skader på ting og tang der nede. Jeg synes sååå synd på den jobben de får når vannet er borte. Vaskerommet, matboden, gangen, boder og filmrommet som Lars og jeg sov på i kjelleren er helt oversvømt. Kunne like gjerne tatt et bad der. Det ble altså en tidlig og lang morgen på meg, Lars og familien hans.

Lars og jeg skal nå snart dra på kino for å se Suicide Squad i Asker. Har egentlig ikke et superstort ønske om å se den, men ettersom han hadde så lyst så ble jeg med. Bildene i dag tok jeg forresten på rommet til søsteren til Lars. Hun har et utrolig fint rom med veldig bra lys - hadde vært perfekt å ha det tilgjengelig til bloggbilder hele tiden, haha!

Har du noen gang opplevd oversvømmelse?

Friday Nails

 • 05.08.2016 kl. 14:25

Da var det fredag igjen dere! For en uke siden befant jeg meg i Kristiansand og var i dyreparken...wow, dagene går fort altså! Selvom jeg må innrømme at jeg savner sommerferie, så er det herlig å kjenne på gleden over at det er helg. Jeg har hatt noen veldig fine første fire dager på SFO, og trives veldig godt til nå. Neste uke blir det bare tre jobbdager, ettersom jeg tar meg fri torsdag og fredag for å dra til København. Det blir utrolig spennende, også med tanke på at jeg ikke har flydd før (I know, rart, haha!).

I går lakket jeg neglene igjen. Ble helt ærlig ikke superfornøyd med designet, men det er alltid like fasinerende å ha på neglelakk når det er lenge siden sist. Her har jeg brukt en rosa lakk fra nille med hodeskalleform - sykt kul og veldig bra! Den grønne er fra Essence Colour & Go fargen og confettien er fra OPI og heter "Minnie Style". Confettien var nesten umulig å få ut, så måtte bruke en annen kost for å påføre det på neglen. Ellers er den jo supersøt!

Nå skal jeg pakke og dra til Lars i Asker, så hele helgen blir nok tilbringt der. Det SPRUTregnet ute da jeg dro hjem, og da jeg sjekket værmeldinga på morgenen idag var det ikke meldt et eneste regndrypp - skal aldri stole på værmeldinga igjen, haha! Var klissvåt bare etter å ha løpt ute med jakka over hodet i 2minutter... Nå skinner heldigvis sola og himmelen åpner seg :-D

Hva skal du i helga? :-D

20 sko under 500kr

 • 04.08.2016 kl. 20:16

God kveld dere! Da var det tid for litt shoe-mania igjen. Jeg har nevnt det før, og jeg sier det igjen - JEG ELSKER SKO! Jeg kunne uten problemer hatt alle skoene nedenfor og mest sannsynlig funnet ihvertfall en gang å bruke dem, haha! Jeg har faktisk sko nr.5, og det er en av mine favorittsko - de er sykt gode å gå i og er skikkelig fine! Har hatt lyst på et par rosa høye hæler de siste månedene. Fant endelig et par på nelly.com, men de er selvfølgelig 14cm høye... Derfor er det tvilsomt at jeg kunne brukt dem så mye. Alle disse skoene er forresten fra nelly.com. Sjekk ut flere sko under 500kr HER.

Innlegget inneholder annonselinker

1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19  -  20

Fant du noe du likte? :-D

Pink It Is

 • 04.08.2016 kl. 14:31

Ohhyeeah - pink it is! Skulle gjerne sagt "on wednesday we wear pink" fra Mean Girls, meeen det er dessverre (heldigvis) torsdag. Paraplyen slapp å bli brukt så mye idag heldigvis, men måtte jo være sikker på å ha et matchende antrekk om regnet plutselig skulle komme, haha! Neidajoda, men rosa er virkelig en utrolig elsk farge, og spesielt denne selvlysende fargen. Fikk noen fine komplimenter på smykket mitt idag, noe jeg selvfølgelig blir glad for! Enda mer positivt er at jeg kjøpte den til en veldig billig penge på ebay. Ebay er virkelig aldri galt, og det finnes så mange flotte halskjeder der som ikke svir lommeboka, og det er veldig fint for meg som elsker store, fargede halskjeder :-D

I dag skal jeg få trent med ei venninne. Vi skal på treningsstudioet slik at jeg kan øve på det nye programmet til BodyPump en siste gang før timeplanen settes igang igjen neste uke. Godt å ha en treningspartner innimellom ihvertfall, så det blir sikkert moro! Innen den tid rekker jeg vel å se en episode av Orange is the new Black. Sett 4-5 episoder nå og jeg må nesten bare fortsette - så spennende!

Liker du rosa? Har du sett Orange is the new Black?

Kiwi & Mango Popsicles

 • 03.08.2016 kl. 22:02

Ohyeaah, da var vi igang med hjemmelagde is! Igår slang jeg sammen litt frukt og yoghurt i en blender slik at jeg skulle ha is til idag. Den ble helt grei, og er absolutt innafor! Jeg gleder meg til å prøve litt andre oppskrifter, og muligens ta litt inspirasjon og oppskrifter fra andre bloggere. Stylebyida har mange fine oppskrifter på slike pinneis som jeg prøve - gleder meg :-D Denne kunne muligens vært litt mer søt/sur, så hvis du vil kan du gjerne tilsette søtning eller sitron/lime.

DU TRENGER:
1 hel mango  -  2 kiwi  -  3ss Gresk Yoghurt Vanilje

I stad var jeg ute på en gåtur opp en slalombakke like ved der jeg bor. Det tar ca.30min å gå opp, og det er ganske tungt når det konstant går oppover. Etter dette fant jeg en benk og gjorde min faste styrkeøkt på 15min som jeg har gjort de siste gangene jeg har trent ute, etterfulgt av å jogge ned igjen. Det pøset ned, og jeg var klissvåt da jeg kom hjem. Skulle gjerne ønske ansiktet var dekket i svette for å ha jobbet hardt, men det var visst bare regn, haha!

Liker du å lage is selv? :-D

My New Bestfriend

 • 03.08.2016 kl. 16:43

Wii, her er endelig bilder av den nye bamsen jeg kjøpte i Dyreparken! Den er latterlig stor og såå nydelig! Det er muligens litt teit å elske bamser så mye i en alder av snart 19, men vær så snill og fortell meg at jeg ikke er den eneste som finner trygghet i bamser? Det er virkelig rart hvor mye "kjærlighet" kan man få for en sånn ting. Denne falt ihvertfall jeg og venninna mi for med en gang, så vi tok med en hver hjem. Den satt og vekslet mellom å sitte på meg og Lars i baksetet på veien hjem fra Kristiansand. Han koste faktisk mer med den enn meg, og det var enkelte som kikka litt ekstra inn i vinduet på bilen, haha!

Nå er andre dag på jobb gjennomført, og jeg trives fortsatt. Merker at jeg gleder meg litt ekstra til skolen setter igang så jeg ikke bare er på SFO, men veksler litt imellom. Tror det kan bli spennende å se hvordan de jobber på barneskolen i forhold til da jeg gikk der. Det er fortsatt 9 jobbdager til, men det kommer nok til å suse unna. Neste torsdag og fredag er jeg borte da jeg skal til København med venninner, og fysøren så jeg gleder meg!!!

Hva synes du om den hvite tigeren? :-D

Perfekt proteinrikt mellommåltid!

 • 02.08.2016 kl. 22:16

God kveld dere! Da har jeg nettopp kost meg med et lite proteinrikt måltid. Jeg kom meg over dørstokken istad og jogga i nesten en time + stryrke på en benk i 15min (SE: 5 treningsøvelser du kan gjøre ute). Jeg har også vært en tur på senteret for å se etter en sykkelhjelm nå som det er sommer og det nesten tar kortere tid å sykle til jobb enn å ta bussen. I tillegg til dette fikk jeg også med meg et nytt sengetøy, noen isformer og "Formula 10.0.6 Rescue Me! Blemish Care". Gleder meg til å prøve den kremen ettersom jeg leste på Therese sin blogg at den var så bra. Isformene er jeg også skikkelig gira på å prøve siden det er så innmari mange fine oppskrifter som florerer rundt nå.

Skyr Skogsbær  -  Cottage Cheese  -  Granola Jordbær  -  Litt gresk yoghurt vanilje

Nå tenker jeg å ta meg et knekkebrød samtidig som jeg koser meg med Pretty Little Liars. Som nevnt tidligere starter jeg ikke før ti i morgen, så jeg stresser ikke med å komme meg til sengs, hehe :-D

Tror du at liker dette? :-D

Ready for fight!

 • 02.08.2016 kl. 15:25

Heisann dere! Da var det over; sommerferien og spenningen rundt første dag på nytt sted. Jeg møtte opp klokka åtte på SFO på barneskolen jeg skal være på ett år som en del av lærlingsperioden. Dagen har faktisk gått veldig bra, jeg føler meg godt tatt i mot og har en god følelse på at dette kan bli et bra år :-D De første ukene skal jeg bare jobbe 5timer hver dag på SFO, ettersom skolen ikke har startet ennå, og det er jeg natuligvis ikke lei meg for. Derfor var jeg ferdig allerede klokka ett i dag, og i morgen starter jeg ikke før ti - wow #luksus! Veldig glad for en litt myk start etter ferien ettersom jeg ikke følte meg helt klar for å starte på igjen, men man må bare kaste seg ut i det, eller hva?
Resten av planene for dagen nå er egentlig bare å trene og slappe av. Jeg har ikke fått slappet av så mye hjemme de to siste ukene i ferien, så det må vel være lov. Treningsrutinene jeg bare begynne å komme inn i igjen, så denne uka skal jeg trene i dag, i morgen og på torsdag/fredag. Før sommerferien trente jeg stort sett 4-5 ganger i uka, men i sommerferien har jeg prioritert andre ting. Nå har kroppen derimot fått slappet av nok fra trening, og jeg er ready for fight!

Har du fortsatt sommerferie?

Innkjøp fra Kristiansand

 • 01.08.2016 kl. 16:01

Som dere sikekrt har fått med dere har jeg nettopp vært en tur i kristiansand. Vi var svært lite på shopping, så det ble ikke så veldig mye, men absolutt nok. I tillegg var nesten alt på salg, så mye penger ble spart. Uten om dette har jeg som nevnt tidligere også kjøpt en stor tigerbamse i Dyreparken, som er søt. Denne skal jeg vise dere senere, så i mellomtidene får dere se de andre innkjøpene jeg gjorde i Kristiansand.
Stripete, svart og grå singet fra MONKI  -  Bluse med fugler på fra NEW YORKER
Magetopp fra MONKI

Marble-ringer fra GLITTER  -  De andre tre fra NEW YORKER

Lommespeil og halskjede fra GINA TRICOT

Noe du likte her? :-D

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no