hits

Ønsker meg nytt kamera!

 • 30.09.2013 kl. 20:42

Vi har vel alle vært i den fasen der vi ønsker å oppgradere noe. Jeg er i den fasen nå. På lørdag fikk jeg testet ut kameraet til venninnen min litt, og etter å være vant til mitt gamle, utslitte kamera ble jeg helt forelsket! Jeg har nemlig et så gammelt kamera som "Nikon D40", mens venninnen min har det supre kamera "Canon EOS 600D", aah, så herlige farger og alt! Selvfølgelig er ikke dette er proft kamera, men det er helt supert for amatører. Det som er så flott er at man kan gjøre slik at det ikke ser så amatørmessig ut allikevel! Nedenfor er et eksempel på hvor stor forskjell det er på disse to kameraene, og begge bildene er selvfølgelig 100% uredigerte!

Jeg håper virkelig dere ser hvor mye bedre det nederste bildet er, og hvor stor forskjell det er mellom disse bildene på lys, detaljer osv. 

Her er altså mesterverket, haha! Jeg har funnet det på lefdal, HER, og det er altså dette jeg vurderer å spare til. Du kan også se en video HER, som gjør meg enda mer lysten, hehe. Det var så fast grep, samtidig som, ja, dere har sikkert skjønt at jeg er helt forelsket!

Er det noen flere som har dette kameraet, eller har lyst på det?

Antrekksinspirasjon // HØST

 • 30.09.2013 kl. 15:18

Hei!

Ettersom jeg har høstferie nå bestemte jeg meg for å lage noen antrekk på Polyvore.com, for å få litt inspirasjon. Aah, det er så deilig med høstferie, og senere idag skal jeg trene i 2 timer! Deilig med langtrening noen ganger! Allikevel er det trist at høstferien er over om 1 uke, haha, klarer ikke legge fra meg at jeg vet at en uke går sinsykt fort!

Jeg skulle så ønske antrekkene nedenfor kunne bli mine! Skulle ønske det fantes en motefe som kom på døren din med gratis klær! Ville ikke det vært fantastisk?

 

Disse to antrekke er virkelig noe jeg kunne gått med, og alt er bare helt elsk i mine øyne! Hvis du også ønsker litt inspirasjon kan du selvfølgelig gå inn på polyvore.com, og trykke på "Create" øverst i midten for å sette sammen noen antrekk selv! 

Var det noen av antrekkene du likte?

Kvelden igår // bursdag!

 • 29.09.2013 kl. 19:47

God kveld!
Som sagt var jeg på bursdag til venninnen min igår, og det blir jo alltids en del bilder. Derfor tenkte jeg å vise dere noen av de fine bildene fra igår. Jeg brukte kameraet til venninnen min (CANON EOS 600D), og jeg bare elsker det i forhold til mitt. Vurderer å spare til det! Men, uansett, her er noen av bildene:

Her er det nydelige bursdagsbarnet♥ #sweet16

Alle er ikke like glad i å bli tatt bilde av...

Nydelig oreokake!

Aah, cupcakes er bare så fantastisk når man får dem til så fine! 

Som dere kanskje skjønner etter bildene av alle kakene, ble alle utrolig kvalme! Uten om de som var flinke og holdt seg unna å ta alt for mye.

(Se flere outfit-bilder HER!)

Så, hva syntes dere om alle bildene?

PS: Venninnene mine er ikke like uskyldige som de ser ut på bildene, haha!

GÅRKVELDENS ANTREKK // ROSA DRESSJAKKE

 • 29.09.2013 kl. 14:55

HÅRTUTORIAL FRA wa2wo.blogg.no, HER! (Jeg lager video senere)//  Blazer fra H&M  //  Bluse fra Gina Tricot  //  Halskjede fra Bik Bok  //  Bukse fra Bik Bok  //  Sko fra Bianco  //  Ring fra Bik Bok  //

Søndagsfrokost!

 • 29.09.2013 kl. 12:01

Hei alle sammen, og god søndag! 

Igår var jeg på bursdag hos venninnen min, noe som var kjempegøy og utrolig koselig! Jeg kommer til å poste outfit-bilder og bilder fra kvelden senere idag. Så, denne morgenen bestemte jeg meg for å prøve noe nytt til frokost! Jeg fant frem jordbæryoghurt, havregryn og cheerios, og i tillegg et eple.

Det var veldig godt, men samtidig veldig uvant å spise til frokost, ettersom jeg som regel tar meg ei brødskive, hehe! Prøv det ut, kanskje det blir en ny favoritt♥

Hva skal dere idag?

Hjemmelaget bursdagskort // DIY!

 • 28.09.2013 kl. 15:45

Hei!

Ettersom venninnen min hadde bursdag igår, så bestemte jeg meg for å lage et kort til henne! Jeg syntes det er mye mer personlig med hjemmelagde kort, så derfor fant jeg frem masse saker, og satt i gang! Bruk gjerne dette som er inspirasjon til hvordan akkurat du kan lage et hjemmelaget bursdagskort til en god venninne, eller et familiemedlem!

 

DETTE TRENGER DU:

Saks

Lim

Linjal 

Blyant

Bilder (du kan gjerne printe ut)

Ark (jeg kjøpte mine på søstrene grene)

Evt. teip

♥ (Jeg har gjort det utydelig over bildene ettersom jeg er usikker på om venninnen min vil at bildene skal syntes) ♥

TODAY'S OUTFIT // NO MAKEUP, BUT FLOWERFULL

 • 27.09.2013 kl. 22:53

'

//  Bluse fra Bik Bok  //  Peplum fra Bik Bok  //  Bukse fra Bik Bok  //  Sko fra H&M  //  

Åh, endelig har jeg høstferie! Det er så utrolig deilig! Er det flere som har høstferie nå, eller skal dere ha neste uke kanskje?

Oppskrift på din favoritt EPLEkake!

 • 27.09.2013 kl. 15:53

Igår storkoste jeg meg med hjemmelaget eplekake og kakao med marshmallows og krem, NAM! Kanskje dere vil kose dere denne fredagskvelden, eller på lørdag, eller kanskje søndag, med en eplekake? Da er det bare å sette igang og følge oppskriften nedenfor! Jeg velger å skrive oppskriften selv også i tillegg, hvis det er vanskelig å lese på arket for noen. I tillegg DOBLET jeg også oppskriften nedenfor, så kaken ble ganske stor og tykk!

(doblet oppskrift):

DETTE TRENGER DU:

200g smør

4dl sukker

2 egg

8dl hvetemel

4ts bakepulver

3dl fløte eller melk

 

SETT OVNEN PÅ 180-200grader! Den skal egentlig så i ovnen i 45min, men min kunne godt kun stått i 35min, selv om den sto i 40min. Med oppskriften som ikke er doblet (den på bildet), kan du bruke en rund form, men med den som er doblet kan du bruke en rektangletformet form. 

 

Først begynner du med å smelte smør, og blande dette inn med sukker. Gjerne i en mixmaster hvis du vil gjøre det mindre tungvint. Bland så inn egget og rør dette i noen minutter. Til slutt rører du inn hvetemel og melk vekselvis.

Nå er det tid for å skrelle epler og skjære de i båter. Jeg brukte 4 epler, men fant ut at jeg godt kunne brukt 1-2 til! 

Da kan det jo også være genialt å bruke denne eplebåt-skjæreren!Her har jeg heller ikke spart på sukkeret og kanelet som dere ser, hehe!Resultatet ble veldig bra, men jeg kunne godt lagd den bedre. Har ikke lagd eplekake på flere år, så jeg husker ikke helt hvor mye epler det var lurt å ha osv. Men, bare prøv den, den er supergod så lenge du ikke svir bunnen slik som jeg gjorde! 

Skal du lage eplekake i nærmeste fremtid etter å ha sett denne oppskriften?

♥ LYKKE TIL! ♥

DAGENS ANTREKK // OLAVEST MED BOMULL

 • 26.09.2013 kl. 19:01Oppskrift på havrepannekaker!

 • 26.09.2013 kl. 15:48

Hei alle sammen!

Igår fant jeg en oppskrift på havrepannekaker som virket perfekt som en litt god og sunn frokost! Jeg fant den på http://stina.blogg.no/, og jeg er ganske sikker på at flere av dere har sett disse sunne pannekakene flere steder! Jeg var veldig skeptisk, men bestemte meg for å prøve det ut, og det er jeg SUPERglad for nå! De var helt fantastiske, og spesielt når de var kjølt ned syntes jeg de var nydelige! Jeg valgte å ha på jordbærsyltetøy, noe som egentlig gjør det mer usunt, men hvis du ønsker å gjøre det sunnere kan du bruke cottage cheese. Moren min tok for eksempel cottage cheese og bringebærsyltetøy, og hun var superfornøyd! Prøv de ut, enten det er til frokost, lunsj, eller kanskje til kvelds! OPPSKRIFT:

3dl havregryn (jeg brukte lettkokte, men det kan være like godt med andre typer)

3 egg

Litt melk for å gjøre røren tynnere slik at det ikke bare smuldrer fra hverandre

0,5ts sukker

 

♥ BLAND ALT SAMMEN, OG STEK DE SOM LAPPER (SMÅ ELLER MELLOMSTORE PANNEKAKER) I EN STEKEPANNE MED SMØR ♥

BLANDINGEN GIR RUNDT 6-8 HAVREPANNEKAKER! 

Smuldrer de fra hverandre kan du tilsette et egg til! :)

Bon Appétit!

Redigeringskonkurranse // BLI MED DU OGSÅ

 • 25.09.2013 kl. 20:43

Hei!

Her om dagen kom jeg over en blogg kalt http://photoandeditor.blogg.no/, der det var en konkurranse hvor man skulle redigere et valgt bilde. Bloggeren som hun syntes har redigert bildet best, blir linket på bloggen hennes!

BILDET MAN SKULLE REDIGERE:

 

HVORDAN JEG VALGTE Å REDIGERE DET:

Så hvis DU også ønsker å være med på denne konkurransen, kan du trykke HER, og melde deg på!

Likte du måten jeg redigerte det på?

Grønn og gul // Fruktsalat

 • 25.09.2013 kl. 15:25Oppskrift:

Grønne druer

Mango

Plommer

 

Etter trening igår fikk jeg så sabla lyst på noe saftig og godt etter trening. Derfor bestemte jeg meg for å finne frem all frukten som fantes i huset. Vi hadde dessverre ikke så mye, men bedre med litt enn ingenting. Derfor ble det et helt middagsmåltid med frukt til kvelds, hehe! Ser det ikke fantastisk godt ut? 

TA GJERNE EN TITT PÅ MIN LITT MER FARGERIKE FRUKTSALAT - HER!

Kjole til skole!

 • 24.09.2013 kl. 18:44

//  Reverse Paulina, HER  //  Vero Moda Edel, HER  //  Ruth&Circle, HER  //  Jeane Blush, HER  //

//  Selected Femme, HER  //  Wildfox 1983 Grunge, HER  //  Only Anali Number, HER  //  House of Deroen, HER  //

 

Både høstmoten og vintermoten sikter til at kjoler blir inn, og er det noe jeg elsker, så er det kjoler! Dette er jo helt fantastisk! Kjoler i hverdagen, aah, elsker det. Jeg håper bare alle tørr å bruke det. Det er jo ikke slik at kjole kun kan brukes i godt selskap, er det vel? Jeg syntes i hvert fall dette kan passe perfekt på skolen også, bare man finner noe som passer til seg selv. Ovenfor har jeg altså samlet litt forskjellige kjoler, og min favoritt er nok den mest sommerlige fra Reverse Paulina. Den er veldig søt, men det negative er som sagt at den er sommerlig. Eller, er det negativt i det hele tatt? Jeg syntes det er supert å få inn litt sommer i disse triste, kalde hverdagene som kommer nå fremover, og kanskje skille seg litt ut. Allikevel likte jeg også de andre veldig godt. 

HAR DU EN FAVORITT?

DAGENS ANTREKK // SKJELETT I FOKUS

 • 23.09.2013 kl. 16:11

//   Langermet genser fra Bik Bok 299,-   //   Bukse fra Bik Bok 499,-   //   Sko fra Bianco 549,-   //

Kosesøndag med film!

 • 22.09.2013 kl. 20:04

Hei!

Denne søndagen har virkelig vært koselig :) Venninnen min kom, vi lagde oss kakao med krem og marshmellows, poppet popcorn og satte på en film! Søndager er virkelig deilige, men jeg hater tanken på at en ny skoleuke starter imorgen. Jaja, sånn er livet, hehe. 

Hva har dere brukt søndagen på?

My room, sneak peak // INSPIRATION

 • 22.09.2013 kl. 15:37Nytt bloggdesign!

 • 22.09.2013 kl. 11:41

Hei alle sammen!

Nå har jeg endelig skaffet meg et nytt bloggdesign! Jeg virkelig elsker det, og selvfølgelig har jeg ikke laget det selv. Det ville jeg helt ærlig aldri klart, hehe! Men, jeg har fått hjelp av en super blogger, kalt http://karoe.blogg.no/!

Hun fortalte meg at hun har drevet smått med html helt siden hun var seks år gammel! Er ikke det helt sykt? Uansett så vil jeg takke henne utrolig mye for å ha gitt meg dette bloggdesignet helt gratis, og kun i løpet av noen dager! Jeg er evig takknemlig. Ta en tur innom bloggen hennes da vel! 

Hva syntes dere om mitt nye bloggdesign? :)

Chill Saturday!

 • 21.09.2013 kl. 22:10

God kveld! 

Dette har virkelig vært en av de roligste lørsdagene mine på lenge! Har ikke gjort noen ting, noe som egentlig er litt kjedelig. Allikevel er det litt deilig å ikke ha noe å gjøre eller stresse med. Jeg har bare kost meg med min nye strikkegenser, og ryddet litt i noen smykker! Dagene går så fort, og helgene flyr virkelig bare forbi, og plutselig er man tilbake på skolebenken! Vi har heldigvis fortsatt søndag igjen, og den skal jeg prøve å ikke sløse helt bort. Hvis jeg er flink gjør jeg kanskje noe skolearbeid, hehe! Nå tror jeg at jeg skal sette på en film, og nyte resten av lørdagskvelden! 

Et plagg, fire antrekk // STRIPED PANTS

 • 21.09.2013 kl. 16:14

Det er ikke alltid like lett å style en stripete bukse, det vet jeg veldig godt. Derfor bestemte jeg meg for å inspirere dere litt, og fant fire antrekk jeg syntes kler den stripete buksen min! Hvem er din favoritt?

New items from Bik Bok!

 • 20.09.2013 kl. 22:23

//   Strikkegenser fra Bik Bok, 299,- HER   //   Langarmet genser fra Bik Bok, 299,- HER   //

Hei, og god fredagskveld alle sammen!

Idag tok jeg og to venninner oss turen til et senter, ettersom vi ikke hadde så mye å fordrive tiden med denne fredagen. Allikevel: ENDELIG HELG! Skoletimene går så sakte, men dagene går så fort. Føles jo ut som det akkurat var helg, etter min mening! Det er så deilig å ha en liten "break" fra skolen i noen dager, og kun om 1 uke er det jo høstferie! Aah... Gleder meg♥

Skal dere noe spesielt i høstferien?

DAGENS ANTREKK // SVART BLONDEGENSER OG TUBESKJERF

 • 19.09.2013 kl. 15:53//   Genser fra Gina Tricot HER   //   Sko fra Bianco HER   //

Enkle, varme gensere og cardigans til en billig penge // WANTS

 • 17.09.2013 kl. 16:48

Nå har høsten smygi seg på, og vinteren nærmer seg, dessverre... Men, det er ikke dermed sagt at det ikke finnes klær å ha på seg. Jeg elsker faktisk høstmoten, og syntes spesielt gensere og cardigans er kjempedeilige å ha på seg. Spesielt i de travle skoledagene. Her har jeg samlet sammen noen gensere og cardigans jeg har lyst på. Noen fra Gina Tricot, noen fra Bik Bok, og noen fra nelly.com!

//  1: HER  //  2: HER  //  3: HER  //  4: HER  //  5: HER  //

//  1: HER  //  2: HER  //  3: HER  //  4: HER  //  

//  1: HER  //  2: HER  //  3: HER  //  4: HER  //  

Hvilken likte du best? Noen du bare føler du ha?

Sangvideo, Hallelujah!

 • 16.09.2013 kl. 15:55

Hei!

Noe jeg har vurdert lenge er å legge ut en sangvideo, ettersom dette er noe jeg er veldig opptatt av, og er utrolig glad i. Derfor, ettersom jeg ikke har så mye å blogge om i regnværet tenkte jeg å legge ut en video fra da jeg opptrådte på Barnas Grand Prix i Drammen. Dette var i år, i juni, like før sommerferien startet. Jeg synger Hallelujah, Alexandra Burke sin versjon. 

Tar gjerne i mot konstruktiv kritikk, men ikke stygge kommentarer. Takk, håper dere nyter den <3

Gratulerer med dagen Ida!

 • 15.09.2013 kl. 13:48

Min kjære bestevenninne har bursdag idag! Verdens beste jente blir 16 år idag! Jeg er utrolig glad i deg, og kommer aldri til å forlate deg, og jeg lar heller ikke du forlate meg♥ Jeg er så utrolig glad i deg, at det ikke kan beskrives. Håper du får en helt fantastisk dag videre!

Store klemmer fra

Gårsdagens antrekk: Aztec-magetopp og maxiskjørt

 • 15.09.2013 kl. 11:51Hei alle sammen!

Igår var jeg og feiret bursdagen til bestevenninnen min, som har bursdag idag! Outfiten ovenfor var altså det jeg hadde på meg, og jeg kommer til å vise flere bilder fra bursdagen igår, sendere idag. Hva syntes dere om outfiten forresten? 

August Outfits // Del 2

 • 13.09.2013 kl. 14:49

SJEKK UT DEL 1 HER!

Se mer HER!

Se mer HER!

Se mer HER!

Se mer HER!

Se mer HER!

Se mer HER!

Se mer HER!

Se mer HER!

Hvilken er din favoritt? (Eller favoritter)

Today's outfit // Classy and Swag for one day

 • 12.09.2013 kl. 17:44

Genser fra Gina Tricot 149,-  //  Skjørt fra Topshop

Sko fra Bianco 549,-  //  Skjerf fra Vero Moda

 

Hva syntes dere?

August Outfits // Del 1

 • 11.09.2013 kl. 14:38Se mer HER!Se mer HER!Se mer HER!Se mer HER!Se mer HER!Se mer HER!Se mer HER!Se mer HER!

 

Så, hvilket antrekk er din favoritt i del 1?

Today's outfit // Owl Scarf and Neon Green Blouse

 • 09.09.2013 kl. 20:42

Bluse fra MONKI

Skjerf fra Glitter

Bukse fra BikBok

Armbånd og øredobber fra SNÖ

Sko fra Bianco

Gaver fra venninner // Bursdag

 • 09.09.2013 kl. 16:06

Som sagt feiret jeg bursdagen min med mine supre venninner på lørdag, og da fikk jeg også noen kjempefine gaver! Siden jeg ble så fornøyd tenkte jeg å vise dere hva jeg fikk. Her er altså alt jeg fikk:

Denne nydelige boksen fikk jeg fra bestevenninna mi, i tillegg til at jeg fikk penger.

Dette er en boks, en pyntegjenstand, en liten skriveblokk der venninna jeg fikk gaven av har fylt ut halve boka med forskjellige sitater, et viskelær, en tusj og en ringholder.

Dette er forskjellige kremer. En Body Lotion, en Body Splash og to Body Butter.

Dette er en håndveske, håndkrem og et halskjede!

Til slutt fikk jeg en hvit olavest, make-up remover, sminkefjernerservietter og God2be beach matt.

 

Har dere noe av dette? :-)

Gårsdagens outfit // Jumpsuit, skjørt og høye hæler!

 • 08.09.2013 kl. 18:39

Jumpsuit (toppen i dette tilfellet) fra Topshop

Skjørt fra Topshop

Halskjede fra Lind3x

Sko fra Bianco

Bursdagsfeiring // 16 år

 • 08.09.2013 kl. 00:36(Oppskrift HER)

(Instagram fra venstre: vildesinspiration, __idavictoria__, linmoen, ruth_helene, victoriakm)

Hei! Ettersom jeg hadde bursdag på tirsdag valgte jeg å feire den med mine flotte venninner idag! Det var veldig koselig, og vi startet med pakkene. Senere spiste vi pizza, kaker og godteri! I tillegg tok vi en del bilder. Fikk nesten helt latterkrampe av alle! De ovenfor var vi heldige med, haha! Jeg kommer til å vise dere outfit-bilde og gaver senere. Mest sannsynlig imorgen, hehe. 

Hva brukte dere lørdagen deres på?

Today's outfit: Yellow jeans

 • 06.09.2013 kl. 20:10

Bukse fra Bik Bok, 199,-

Sko fra Bianco, 549,-

Today's outfit: Burgunderrød bukse og olaskjorte

 • 05.09.2013 kl. 16:46Taco og gaver!

 • 04.09.2013 kl. 16:43

Som sagt hadde jeg bursdag igår, og jeg fortalte også at jeg skulle vise noen gaver senere. Nå har jeg tatt bilder av to smykkesett jeg fikk fra tanta mi og besteforeldrene mine! Skal få noe mer idag eller imorgen, i tillegg til at jeg skal feire med mine supre venninner på lørdag! Gleder meg kjempemye til å samle alle igjen! Her er de to smykkesettene:

Vi hadde også tacokveld igår, namnam, og vi som nesten aldri har taco, hehe!

Hvilket smykkesett syntes du var finest?

Gratulerer med dagen til...

 • 03.09.2013 kl. 14:42

...meg!

Hei alle lesere! Idag har jeg bursdag, og jeg har endelig blitt 16 år! Helt ærlig har jeg gått rundt og tenkt at jeg er 16 år i flere måneder nå, fordi jeg forsåvidt har følt meg som 16 i en god stund. Allikevel har jeg jo ikke hatt følelsen av at jeg har hatt bursdag av den grunn. Bursdager er så koselige. Gratulasjoner, du er i fokus, gaver, godteri, kaker = kos! Jeg våkna til ballonger i trappoppgangen, gave på bordet, og et utrolig kult kort med musikk i, på morgenen idag! Og inni gaven lå det også noe som sto på ønskelisen min, nemlig...

Carries Dagbok! Så serien på TV2, og ble litt fristet til å lese boken også. Jeg skal vise dere flere gaver senere, outfit osv. senere idag, men nå skal jeg bare kose meg litt med brus og godteri.

Today's outfit: Svart strikkejakke

 • 01.09.2013 kl. 21:33Harry- og hyttetur!

 • 01.09.2013 kl. 13:59

Hei!

Igår var jeg og familien blitt invitert til en hytte av noen ei venninne av mamma kjenner. Ettersom denne hytta ikke lå så langt fra Sverige, tok vi oss en liten handletur dit også. Der fikk jeg meg også en lilla caps og en lilla trenings t-skjote, som jeg vil vise dere i "August innkjøp" senere. Hytta var utrolig vrien å finne frem til, men til slutt fant vi heldigvis fram! Vi fikk grillmat servert, med ovnsbakte poteter og salat, og til dessert fikk vi en kake med bringebær på toppen, som jeg ikke husker hva heter, haha! Hytta lå utrolig fint til, og jeg bare elsket utsikten. Sjø og solnedgang passer veldig fint sammen! 

 

Samtidig hadde de en hund, kalt Sita/Cita/Zita, som bare var kjempesøt! Den smiska etter maten vår hele tiden, hehe! 

Hvordan var gårsdagen deres?

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no