hits

Outfits of September

 • 30.09.2015 kl. 16:00

Herregud(!), det er allerede oktober imorgen! Er det ikke sykt? Fysøren, 9/12 måneder i 2015 overstått - allerede!? Jaja, tiden går fort, og nettopp derfor må vi huske å leve her og nå. Men, vi må jo også mimre litt tilbake, så her har jeg samlet denne månedens antrekk. Det har vært få antrekksposter denne måneden, men på den andre siden er jeg veldig fornøyd med bildene. Kvalitet ovenfor kvantitet, eller hva?

FLYING BIRDS

FRINGE KIMONO

CLASSY CHICK

PINK UMBRELLA

WHITE LEATHER SKIRT

Hvilket antrekk likte du best fra september? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #foto #bilder #photo #skjønnhet #beauty

10 ting å gjøre når du kjeder deg

 • 29.09.2015 kl. 16:00

LAKK NEGLENE
Hvor moro er det vel ikke å mikse og trikse litt med neglelakk, og gjøre neglene sine fine?

TA BILDER
Det er ihvertfall veldig sjeldent jeg får tid til å ta meg en fototur, men når jeg først gjør det ender jeg opp med mange spennende bilder! I tillegg kan du bli bedre kjent med innstillingene på kameraet ditt, og fange opp vakre øyeblikk.

RYDD KLESSKAPET
Jeg tror vi alle er enig i at klesskapet trenger en opprydning innimellom, men hvor ofte setter vi faktisk av tid til det? Når du kjeder deg igjel, er det vel like greit å gå på en slik jobb, eller?

NETTSHOPPING
Hvis du har litt penger til overs som kan brukes er jo nettshopping perfekt! Eller så kan du finne noe du ønsker deg i det minste. Jeg liker veldig godt å ta turen innom nelly.com, ebay.com, makeupmekka.no, bikbok.no og hm.com. Hvilke er dine favoritt nettshopping-sider? 

DIY-PROSJEKT
Det er alltid moro å lage noe helt selv til pynt på rommet eller noe man kan gi til andre. Her har jeg funnet et glass som jeg brukte til å samle minner i, i 2014. Les innlegget HER.

GÅ EN TUR
Hvorfor ikke få litt mosjon når du ikke har noe bedre å gjøre? Når du går tur kan du ofte oppdage nye steder og spennende ting - bare pass på å ikke gå deg bort, hehe :-)

PLANLEGG ANTREKK
Vi kjenner alle til frustrasjonen over å ikke ha noe å ha på seg en mandags morgen, og hvor lurt er det da ikke å ha bilder på mobilen av ulike antrekk?


FINN NY MUSIKK
Jeg har ihvertfall personlig begynt å gå lei av mye av musikken jeg hører på, så jeg tror jeg må sette av tid til å finne noe ny musikk snart.

PRØV ULIKE FRISYRER
Prøv ut noen nye frisyrer - kanskje finner du en ny favoritt!

SE PÅ FILM
Ingenting er mer deilig enn å bare sette seg ned foran TVen og slappe av med en god film!

Ga dette deg noen nye ideer? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #tips #skjønnhet #beauty #mote #fashion #musikk #music #foto #bilder

SUNSET

 • 28.09.2015 kl. 19:32

Hei dere! :-) Hvordan har mandagen behandlet dere til nå? Jeg merker ihvertfall at jeg har fått en fin start på uka! Dagen startet som vanlig klokka fem på morgenen, med litt musikk og stelling. Jeg merket at jeg var ganske overtrøtt på morgenen idag, så det var lett å stå opp. På den andre siden ble jeg helt død da jeg jobbet på starten av dagen, hehe. Noen som kjenner seg igjen?

Da jeg kom hjem klokka tre fikk jeg spist litt havrepannekaker til middag, før jeg slappet av og dro på trening! Så nå sitter jeg her og skal straks hoppe i dusjen, for så å slappe av og se litt på TVen. Solnedgangen var nyydelig igår og idag, så jeg måtte bare vise dere litt bilder - se så vakkert!

Hvordan har dere startet uka?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #bilder #bilde #sunset #solnedgang #trening #training

UKEN SOM GIKK...

 • 28.09.2015 kl. 15:30

Ukens opptur
Etter en veldig stressende uke var det veldig moro å avslutte uka fredags kveld med ny rekord på oppmøte på BodyPump-timen min på Fresh Fitness. Jeg er fortsatt i oppstarsprosessen, så rekorden min var 5stk, men på fredag kom det 11! Det var virkelig moro :-D

Ukens antrekk
Se flere bilder HER.

Ukens låt
Denne uka har jeg faktisk stort sett blitt lei av alt jeg hører på, men jeg har heldigvis klart å samle meg litt over helga, hehe! Denne ukens låt må nok bli ''Shut up And Dance'' av WALK THE MOON.

Ukens innkjøp
Denne uka har jeg som nevnt tidligere kjøpt meg MacBook Pro! Så dette er nok ukens store innkjøp :-D

Ukens lættis
Det må nok ha vært på lørdag, da jeg kom opp med min fantastiske rap. Ja, i venninnegjengen er jeg den som absolutt er en elendig rapper og aldri klarer å være kul uansett hvor mye jeg prøver, så da kommer jeg likegjerne opp med teite rapper. Rappen var som følger: "Yo bror! Maisen er tettpakka i en jævla bolle mann, og chipsen ligger rett ved siden av KNASK KNASK KNASK, jeg tok den siste biten av papprika'n mann, sverger på walla!" før det etter dette skulle komme inn et kor og synge "Sverger på walla..". Jeg er 110% på at 3/4 venninner nå rister på hodet og facepalmer, mens 1/4 holder på å dø av latter. Vi lo så utrolig mye av dette at begge begynte å gråte og såvidt fikk puste, men jeg skal vedde på at nesten ingen andre enn oss kan le av noe sånt, huff, haha!

Ukens negledeisgn

Hvordan har din uke vært?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ukensomgikk #skjønnhet #beauty #mac #macbook #innkjøp #newin

Fresh på håret!

 • 27.09.2015 kl. 19:00

Hei dere! :-D Endelig igår fikk jeg tatt meg turen til frisøren igjen. Sist jeg var hos frisøren var i desember, og etter det besøket har jeg bare drøyet det lenge. Da klippet nemlig frisøren så utrolig mye (for meg), noe både jeg og flere rundt meg la merke til. Det var altså ærligtalt ikke så moro for min del. Nå prøvde jeg derimot en billigfrisørsalong, som moren min hadde vært på før. På Ekko Frisør, som den heter, virka alle veldig hyggelige og dyktige! Jeg måtte visstnok snakke engelsk, men det var ikke noe problem.

Jeg ble ihvertfall veldig fornøyd, i tillegg til at frisøren hørte på det jeg ville. Sykt deilig å få bort det slitte, og nå føler jeg meg virkelig skikkelig fresh!

Hva pleier du å gjøre når du er hos frisøren?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #hår #hair #frisør #skjønnhet #beauty

MacBook Pro

 • 27.09.2015 kl. 13:15

Wow, jeg kan ikke tro det, endelig sitter jeg med en MacBooc Pro foran meg! For rundt et år siden ville jeg egentlig ikke ha det engang, men etterhvert som tiden har gått har jeg blitt mer og mer forelsket i den. Og ettersom jeg hadde min første lønningsdag på fredag, dro jeg allerede igår og kjøpte den, hehe. Jeg skal ærlig innrømme at det er mye å sette seg inn i, og er det noe som irriterer meg så er det at det ikke går an å lagre bildene man redigerer til picmonkey til bilder, men at man må lagre dem på nedlastninger. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan dette fungerer, haha! Hvordan lagrer du bildene dine med mac?

Sjekk denne herligheten a'! Nå skal jeg nyte en deilig søndagsfrokost, før jeg prøver å sette meg enda litt mer inn i mac'en. Det er ikke barebare med ny PC, eller Mac som det nå er. Nå gleder jeg meg bare til en avslappende søndag, med null stress og gjøremål.


Har du Mac eller PC?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mac #pc #newin #innkjøp #apple #macbook #macbookpro

OUTFIT: White Leather Skirt

 • 26.09.2015 kl. 19:00

Heisann dere! Denne lørdagen må jeg virkelig si at jeg har vært produktiv, hehe! Dagen startet med en rask frokost, før jeg fikset meg og kom meg ut døra for å dra til frisøren. Jeg har en merkelig skrekk for å dra til frisøren, rett og slett fordi ingen hører på det jeg ønsker, men endelig var det en som ikke klippet 10cm når jeg sa hun skulle klokke 2cm! Så jeg er superfornøyd :-D

Videre dro pappa og jeg til Elkjøp for å kjøpe mac! Hihi, jeg fikk nemlig lønn igår, og jeg har hatt planer om i flere måneder nå og bruke min første lønn på det - blir man mer blogger nå, haha? Til slutt dro jeg innom byen en tur for å kjøpe gave til Ida som feirer bursdagen sin idag. Og, her sitter jeg altså nå, hehe! 

Hva har dere gjort idag? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #blazer #yellow #fest #bursdag #birthday #weekend

HØSTANTREKK

 • 25.09.2015 kl. 16:00


ANTREKK NR.1  -  1 HER  |  2 HER  |  3 HER 4 HER
ANTREKK NR.2  -  1 HER  2 HER  |  3 HER4 HER
ANTREKK NR.3  -  1 HER  |  2 HER  |  3 HER4 HER
ANTREKK NR.4  -  1 HER  |  2 HER  |  3 HER4 HER


ANTREKK NR.1  -  1 HER  |  2 HER  |  3 HER  |  4 HER
ANTREKK NR.2  -  1 HER  |  2 HER  |  3 HER 4 HER
ANTREKK NR.3  -  1 HER  |  2 HER  3 HER  |  4 HER
ANTREKK NR.4  -  1 HER  |  2 HER  |  3 HER  |  4 HER

Fant du noe du likte? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #høst #fall #autumn #nelly #shopping #klær #clothes

Sunne Vafler

 • 24.09.2015 kl. 17:30

Da var det allerede torsdag, og imorgen er det altså fredag - what, allerede!? Denne uka har gått fort, men nå ser jeg frem til litt helg. Idag har faren min bursdag, noe som betyr eplekake! Vi har nemlig som "tradisjon" å lage eplekake på bursdagen hans, og det er jo godt - spesielt mamma sin, hehe! Allikevel prøvde jeg ut noen sunne vafler til middag idag. Har hatt lyst til å prøve disse lenge, og endelig tok jeg meg tid til å prøve dem!

TIL FIRE VAFLER TRENGER DU:
3 egg
4ss mager kesam
120g havremel
1ts kardemomme, kanel og bakepulver
Litt vann/melk til passe konsistens

Disse vaflene var faktisk skikkelig gode - spesielt når jeg fikk på Cottage Cheese og jordbærsyltetøy. Enda bedre hadde det vel vært med friske bær, men det hadde vi ikke. Mektige er de også, så disse vil jeg absolutt anbefale!

Har du smakt sunne vafler før? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #sunt #sunn #vafler #waffles #oppskrift #recipe #kos

OUTFIT: Pink Umbrella

 • 23.09.2015 kl. 20:15

Hallohallohallo! :-D Hvordan har deres onsdag vært? Jeg skal ærlig innrømme at det gikk i ett store deler av tiden på jobben idag, noe som er deilig med tanke på at man slipper å kjede seg, men det blir jo også ganske slitsomt. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra to timers trening - 1035 kalorier forbrent, wiho, så nå skal jeg bruke resten av kvelden på å slappe av og få i meg noe mat!

Sjekk denne freshe paraplyen forresten! Mamma kjøpte en i rosa og en i gul da vi var en tur i Sverige i sommer, og de er skikkelig fine! Jeg skal ærlig innrømme at det ikke regnet da disse bildene ble tatt, men jeg kunne jo ikke unngå å få med denne på bildene. Selvom gul er min absolutt yndlingsfarge, ligger rosa høyt oppe på lista, selvfølgelig!

Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #umbrella #pink #trening #training

One Year Ago

 • 23.09.2015 kl. 16:00

Så utrolig rart! Disse bildene er altså for ett år siden. Det verste er at jeg fortsatt har alle klærne og jeg bruker dem med glede fortsatt - eller er det det beste? Uansett, så merker jeg jo at buksa begynner å bli litt større fordi den er slitt, og jeg er på let etter et par nye lyse jeans. Skoene har blitt mer møkkete enn de er nå, og generelt har det jo skjedd så mye i livet siden disse bildene ble tatt. Utrolig moro å ha en blogg hvor man kan se tilbake på dette enkelt og greit ved å finne tilbake til datoen!

Det var nesten så jeg vurderte å ta på meg dette antrekket idag kun for moroskyld, men jeg gjorde ikke det,  hehe! På denne tiden ifjor gikk jeg på barne- og ungdomsarbeiderlinja på VG2, og skulle i praksis i barnehage. Nå er jeg derimot lærling i barnehage, og har 100% stilling der i ett år. I tillegg har jeg fått mange nye gode venner, og jeg har opplevd så sykt mye morsomt! Utrolig rart å mimre tilbake på noe som "bare" er ett år siden, men på så kort tid skjer det utrolig mye. På den andre siden føles det jo ut som det var igår! Rart, eller hva?

Husker du hva du gjorde på denne tiden ifjor?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #oneyearago

My Makeup Favorites

 • 22.09.2015 kl. 15:30

Heisann! Nå tenkte jeg å vise dere mine sminkefavoritter. Som dere kan se er det mye fra makeupmekka, men dette er ærligtalt et sminkemerke som passer veldig godt til meg, og som jeg trives med å bruke. Håper dere finner noen nye favoritter, eller får noen tips :-)

MINERAL SAPPHIRE LOOSE SETTING POWDER
Dette pudderet er virkelig perfekt og jeg klarer meg ikke en dag uten! Den setter det flytende "på plass" slik at huden mattes ned og jevner ut sminken du allerede har påført! Du kan få kjøpt det HER.

EYESHADOW MAGNET (PRIMER)
Dette er en primer til øyelokkene slik at øyenskyggen sitter dagen lang. Skal innrømme at den ser lite delikat ut nå som den snart er tom, men det er på vei en ny i posten, for denne klarer jeg meg heller ikke uten! Tro meg, denne funker, og øyenskyggen holder til og med som regel gjennom en treningsøkt. Kjøp den HER.

MASSIVE 5 XL VOLUME MASCARA
Ut ifra de 5(?) mascaraene jeg har prøvd er dette absolutt den som gir lengst vipper og mest volum. Den er skikkelig fin, og lett å påføre. Du kan kjøpe denne HER.

EYESHADOW
Øyenskyggen fra makeupmekka har jeg også blitt frelst av. For å få disse fargene må du kjøpe ulike palletter ettersom de har gjort om systemet siden da jeg kjøpte dem. Kjøp nr.1 fra venstre HER (Bisque). Kjøp nr.2 og nr.3 fra ventre HER (Chantilly og Lava).

BAHAMA MAMA FRA THE BALM
Denne er selvfølgelig en klassiker, og er en storfavoritt hos mange - og også hos meg. Denne må testes ut, enten du ønsker å bruke den som bronzer (som jeg gjør) eller solpudder. Du kan få kjøpt den HER.

SMINKEKOSTER FRA REAL TECHNIQUES
Til slutt vil jeg nevne mine favorittsminkekoster. Disse er fra Real Techniques, og jeg har svært sjeldent hørt et vondt ord om disse sminkekostene. Du kan få kjøpt Pudderkosten HER, og Kabuki-kosten HER.

Bruker du noen av disse sminkeproduktene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #makeup #sminke #makeupmekka #powder #sminkekoster #thebalm

10 tegn på at han LIKER deg!

 • 21.09.2015 kl. 21:30

Dette innlegget har jeg publisert før, men åpenbart er dette noe vi mennesker alltid syntes er spennende å lese om, så derfor deler jeg innlegget igjen! Sjekk ut tipsene nedenfor og se om du kjenner igjen noen :-)

Blikkontakt og ansiktsutrykk
Hvis blikket deres ofte møtes er det er tegn på at følelsene dine er gjensidige. Det sies også at hvis gutten løfter øyenbryna så liker han deg.

Oppholder seg rundt deg og gir deg oppmerksomhet
Hvis dere er i en gruppe og snakker, kan det ofte hende at han gir deg ekstra oppmerksomhet når du snakker, eller ser på deg mens han skal si noe. Han lytter aller helst til deg, og gir deg sin fulle oppmerksomhet.

Smiler og tar seg i håret
Hvis han smiler til deg så og si hele tiden betyr det at han er glad når han ser deg, og også ønsker at du skal være glad, og dette kan være et tegn på at han liker deg. Han drar også ofte hånden gjennom håret.

Små-erter
Mange gutter flørter ved å små-erte og tulle litt med deg. Dette er ofte fordi han da får din oppmerksomhet uten å vise åpenlyst at han er interessert.

Tøffer seg
Gutter liker også veldig godt å tøffe seg foran den de liker, fordi de vil vise hva de duger til. Hvis han ofte ønsker å vise litt ekstra hva han kan foran deg, kan det hende at han er interessert.

Blir klønete og nervøs
Noen gutter blir også veldig klønete og nervøs rundt den de liker. De stokker litt om på ordene, og blir kanskje litt klønete på ting de ellers mestrer. Samtidig kan man noen ganger si litt dumme ting som man ellers ikke ville sagt.

Retter seg opp i ryggen
Man vil ofte virke attraktiv og innbydende, og det at man retter seg opp betyr ofte at man ønsker kontakt.

Han blir glad av å se deg
Man merker rett og slett på oppførselen og blikket at han blir glad rundt deg.

Blir sjalu eller prøver å gjøre deg sjalu
Hvis gutten ser deg sammen med en annen gutt, eller at du snakker om en annen gutt, kan han ofte bli grinete, eller prøve å være ekstra rundt deg for å vise den andre gutten at du er opptatt. Noen ganger kan han også snakke om andre for å prøve å gjøre deg sjalu.

Spør om du har kjæreste
Han kan spørre om du har kjæreste, for å sjekke at du ikke allerede er opptatt. Dette er ofte et tegn på at han er interessert.

Husk at alle oppfører seg forskjellig når de er forelsket, men hvis du kjenner igjen noen av disse punktene er det kanskje på tide å ta det neste steget? Lykke til!

Hva synes du om tipsene?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #gutt #gutter #forelskelse #tips #kjærlighet

Color Licious

 • 21.09.2015 kl. 17:00

Uææh sjekk denne rosafargen a'! Er den ikke fiiin? Haha, nå følte jeg meg skikkelig blogger, men for vi rosaelskere er dennebare perfekt altså! Fikk denne lakken fra ei venninne i bursdagsgave og synes den var superfin med en gang, men den overtok alt da jeg påførte den. Nå går jeg bare rundt og prøver å vise fram den herlige neglelakken, haha - neida, men er vel ikke bare jeg som synes den er fin?

Jeg har flere lakker fra Color Licious, men har egentlig ikke noe spesielt forhold til det merket. Men ut ifra personlige erfaringer til nå syntes jeg det merket er ganske bra! Den tørket fort og flasser ikke av med en gang, samtidig som den gir sterke og klare farger.

Hva syntes du om denne lakken?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nails #negler #nailpolish #neglelakk #colorlicious #pink #rosa

5 Facts about Bloggers

 • 20.09.2015 kl. 21:00

"Dette hadde vært et perfekt bloggbilde!"
Vi tenker bloggbilder hele tiden. Hvis vi kommer over et fint sted ute og ikke har med oss kameraet kan vi angre i lang tid etterpå. For hvilke blogginnlegg blir vel ikke finere enn de med flotte bilder?


"Jeg får vel rydde så det blir noen fine bloggbilder!"
Neida, vi bloggere har det ikke ryddig hele tiden, det ser bare så mye bedre ut på bilder når ikke alt skittentøyet er spredt rundt på gulvet.

"Idag må jeg ha på noe helt nytt så jeg kan ta antrekksbilder!"
Når vi ikke aner hva vi skal blogge om, er det greit å kunne ta antrekksbilder. Så da må vi passe på å ta på oss noe vi ikke har hatt på oss før.


"Kan vi i det miste ta ett fint bilde til bloggen?"
Det er ikke alltid det er like lett å få med vennene sine på et bloggbilde, og det ender som regel opp med at alle gjemmer seg eller lager stygge grimaser.


"Dette ser kanskje litt rart ut, men jeg har en blogg skjønner du..."
Noen ganger tar du plutselig opp kameraet hos folk du ikke kjenner så godt, og innimellom kan du kanskje få et par rare blikk. Da kan det være fristende å si: "Dette ser kanskje litt rart ut, men jeg har en blogg skjønner du"... Samtidig kan det være litt kleint det og, eller hva?

Er det noen som kjenner seg igjen? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________


#hverdag #blogg #blogger #fakta #facts #foto #bilder #mote #fashion #

Green Breakfast?

 • 20.09.2015 kl. 13:15

- When you don't have a Sandwich Toaster, you use a Waffle Iron -


Heisann hoppsann alle super lesere!♥ Haha, jeg er i så godt humør, samtidig som jeg er sykt slapp og sliten fordi forkjølelsen har slått inn. Så dagen min blir nok brukt til å slappe av, for det trengs! Nå har jeg nettopp spist en skikkelig god frokost, og som dere ser måtte jeg bruke vaffeljernet ovenfor toastjernet, fordi det er ødelagt. Men pyttpytt, det smakte like godt allikevel :-D


Gårsdagen ble jo da brukt på å bruke resten av bursdagspengene mine på shopping (se innkjøpene mine HER), så jeg tenkte at jeg får bruke litt tid på å rydde det inn i klesskapet og få en oversikt over hva jeg faktisk har. Jeg er proff på å ikke ville kaste ting, men ærligtalt er det utrolig mye jeg bruker veldig sjeldent, som nesten ikke trenger å ligge framme. Men legger jeg det bort? Nei. Senere idag eller imorgen kommer kanskje en DIY som jeg har stjålet fra en annen blogger, hehe! 

Hvordan startet du søndagen din?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag  #blogg #mat #food #frokost #breakfast #klær #clothes

INNKJØP

 • 19.09.2015 kl. 20:00

God kveld♥ Da var jeg hjemme fra dagens shoppingtur - woho! Monki-butikken som har kommet til Drammen var utrolig fin, og jeg fant fem plagg jeg tok med meg hjem, hehe :-) I tillegg hentet jeg 2XU-tightsen min som jeg bestilte her om dagen. Jeg har en fra før av, men denne er så slitt, og ettersom dette er en fantastisk tights, kjøpte jeg like gjerne en ny ettersom den var på salg. Endelig fant jeg også sånne superfine glass med hank som dere ser nederst i innlegget - det blir fine bloggbilder, hihi!


Shorts fra MONKI, 300kr


Topp fra MONKI, 100kr


Langermet genser fra MONKI, 150kr


Vinrød t-skjorte fra MONKI, 100kr  //  Svart t-skjorte fra MONKI, 150kr


2XU-tights fra XXL, 599kr  //  Hårkrem, 90kr  //  Glass med hank, 39kr

Noe her du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #innkjøp #newin #klær #clothing #trening #training #treningstights

OUTFIT: Classy Chick

 • 19.09.2015 kl. 14:30

Halloisen!♥ Da var det lørdag, og endelig en frihelg for min del! Idag er det ingen bursdagsfeiringer, fester eller noe som helst! Noe som betyr at jeg endelig kan få en lørdag med shopping med venninner. For noen måneder tilbake var jeg så lei dette, men nå som jeg ikke har hatt tid til det, savner jeg det faktisk. Som jeg nevnte igår er jeg skikkelig gira på å shoppe litt, så jeg krysser fingrene for at jeg finner noe fint! Håper alle får en super lørdag :-D

Hva skal du idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #helg #weekend #shopping

Fall Is Coming

 • 18.09.2015 kl. 20:30

De fleste av dere har nok fått med dere de enorme vannmengdene som har kommet denne uka i store deler av landet. Igår, da jeg tok meg en tur ut på Lampeland (der jeg var på overnatting med jobben), tok jeg med kameraet for å ta litt bilder. Selvfølgelig begynte det å pøse ned da jeg hadde vært ute i 5min, så jeg holdt lommeboka, mobilen og paraplyen i den ene hånda, og passet på kameraet i den andre, samtidig som jeg hadde en topp som faller ned veldig lett, haha! Jaja, det ble allikevel litt bilder som dere kan se her :-)


Okei, måtte bare legge til dette bildet av disse herlige fruktfatene som lå i resepsjonen, nam!

Har det regna mye der du bor?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #rain #regn #vær #foto #photo #bilder #frukt #fruit #fall #autumn

OUTFIT: Fringe Kimono

 • 18.09.2015 kl. 15:40

Halloisen! Wow, helg allerede!? Velvel, jeg skal ikke klage, for etter denne uka er jeg virkelig helt utslitt! Nå er jeg klar til å legge meg til å sove litt på sofaen før jeg har gruppetime klokka seks idag. Kom hjem fra turen med jobben til Lampeland for litt over en time siden, det var utrolig koselig men merker jeg er veldig sliten selv om det var ganske avslappende å være der.


Her kan dere se både gårsdagens og dagens antrekk. Angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte denne kimonoen for et par uker siden på H&M! For ikke å nevne jeansene og skoene som jeg også kjøpte, de er jo råkule! Igår åpnet MONKI i Drammen (JAA!!!!♥), og jeg skal selvfølgelig ta turen dit imorgen og se om jeg finner noe. Guri, endelig en spennende klesbutikk i Drammen :-D

Har dere noen planer for helgen?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #clothes #klær #shopping #newin #innkjøp #monki #drammen

Fremme på hotellet

 • 17.09.2015 kl. 15:50

Heihei!♥ Nå er jeg på tur med kollegaene mine på jobben. To planleggingsdager står på planen, og på grunn av det har vi lagt inn på hotell. Dette er tydeligvis noe de gjorde ifjor også, så noen her har gledet seg masse fordi det tydeligvis var så bra ifjor, så da kan jeg jo ikke annet enn å ha bra forventninger! Nå har vi jobbet siden klokka ni på morgenen, med litt pauser, og er klar for hygge i kveld. 

Nå har jeg planer om å dra en tur ut med kameraet for å se meg litt rundt, og dra en tur innom butikken for å kjøpe inn litt jeg kan kose meg med før middagen ikveld, hehe. Jeg merker ihvertfall at det er deilig å få et avbrekk i hverdagen med dette, for det trengte jeg virkelig nå! Så jeg skal absolutt prøve å nyte denne dagen så mye som mulig.

Hvordan er deres torsdag? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #hotell #foto #bilder #jobb

5 Instagrams Favorites

 • 16.09.2015 kl. 15:43

Jeg tror vi alle ofte er på leit etter nye inspirasjonskilder, og hva er vel bedre til å gi oss det enn Instagram? Nedenfor har jeg samlet en brøkdel av instagramkontoer som inspirerer meg. Kanskje følger du noen selv og kanskje finner du noen nye!

@seewantshop

@luanna90

@wendyslookbook

@anitafosen

@_whiteafterlaborday

Følger du noen av disse?

 

___________________________________________________________________________________________________________________

#blogg #hverdag #insta #instagram #favoritter #favorites #mote #skjønnhet #inspirasjon #inspo

Rainy Tuesday

 • 15.09.2015 kl. 21:00

Woho, gjett hvem som rakk trening allikevel istad! Som fortalt i forrige innlegg var det forsinkelser med buss og flom, så jeg var derfor litt irritert over at jeg ikke rakk gruppetimen jeg skulle på. Jeg kom 10-15min forseint, men pyttpytt - jeg tok det igjen med litt sykling og push ups etter timen, før jeg endelig kom meg hjemover. Nå har jeg nettopp kost meg med litt mat, og resten av kvelden skal brukes til å slappe av.

Imorgen er det seinvakt som står på planen i barnehagen - uæh, verste vakta! Rett etter jobb skal jeg kjøre BodyPump sammen med en annen instruktør, også skal jeg prøve å få trent to timer, ettersom jeg ikke får trent på torsdag. Skal ærlig innrømme at jeg ikke er veldig inspirert på bloggfronten for tiden, men hvis det er noe dere ønsker å lese om er det bare å si ifra!

Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #trening #training #bodypump

INSPIRATION

 • 15.09.2015 kl. 16:41

Heisann kjære lesere! Da var tirsdagen her, og gurimalla for et regnvær! Jeg slutta halv fem på jobb idag, og egentlig skulle jeg klare å akkurat rekke en gruppetime som startet fem. Grunnet at bussen var forsein og at det selvfølgelig har blitt oversvømmelse der jeg går av bussen, så rekker jeg det mest sannsynlig ikke. Arg! Jaja, en treningsøkt skal det bli allikevel, men så kjipt av været skal ødelegge det. Uansett har jeg her samlet litt inspirasjonsbilder for å komme i litt bedre humør.

Deksler

 • 14.09.2015 kl. 16:50

Wææh, deksler♥ Haha, guri jeg digger deksler! Bare jeg som matcher deksel utifra antrekk? Her har du ihvertfall mine foreløpige samling med 21 deksler. Er absolutt deksler her jeg bruker mer enn andre, som for eksempel nr.5 på andre rad, og nr.6 som var et av de første dekslene mine til mobilen jeg har nå. Ellers liker jeg grisen, ugla, Marilyn Monroe og Teddy veldig godt, hehe!

De fleste av dekslene er det lenge siden jeg kjøpte, men hvis du lurer på hvor noen er ifra er det bare å spørre. Eventuelt er nok de fleste mulig å finne på ebay :-)

Er du glad i deksler?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mobil #iphone #deksler #covers #shopping #tilbehør

Waffle Sunday

 • 13.09.2015 kl. 21:35

Hei dere!♥ Søndag kveld, og det er nå sju og en halv time til jeg skal opp for å starte en ny uke. Jeg er ganske sliten fra helgen, men pyttpytt, jeg klarer virkelig ikke legge meg så tidlig, hehe.Så nå skal jeg bruke resten av kvelden på å se på Åndenes Makt.

Gårsdagen bestod av å feire at Fresh Fitness er 5år, sammen med 400 andre ansatte. Det var sykt moro! Dagen startet med at sjefen for Fresh Fitness snakket om Fresh, etter dette holdt Ailo Gaup foredrag, noe som var veldig inspirerende! Etter dette var det lunsj, før det var litt mer snakking om Fresh og vi trente intensivt i ca. en halvtime! Skikkelig moro! Til slutt fikk vi to timer på å fikse oss til kveldens fest som varte til 2 på natten. Det var utrolig koselig, og jeg er superglad for å være del av et så flott team :-D

Hvordan har deres helg vært?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #waffles #vafler #søndag #sunday #helg #weekend #mummikopp

Vinnere av linkerunde

 • 13.09.2015 kl. 19:01


Cathrine Sagstad Eline Fløtre |  Henriette Honsrud | Ingrid Marie

Leser du noen av disse bloggene? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #linkerunde #blogger #vinner #konkurranse #blogganbefaling

FALL FAVS

 • 12.09.2015 kl. 15:00

Høsten er her, og jeg er sikker på at 90% av oss klør i fingrene etter å få noe nytt i klesskapet til den nye årstiden. Nedenfor har jeg samlet litt av mine høstfavoritter fra nelly.com, både klær til hverdags, fester og selskap. Håper dere finner noe dere liker!


12 3 4 5 6 7


12 3 4


12 3 4 5 6

Likte du noe her? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #nelly #shopping #nettshopping #høst #autumn #fall #favorites #favourites #favs

It's friday, friday...

 • 11.09.2015 kl. 17:00


Okei, la oss alle ta 3min til å minnes denne fredagssangen som vi alle elsker, haha! Flere enn meg som husker da denne sangen var noe folk hørte på 24/7? Jeg er sykt lei av den, samtidig som jeg elsker å jamme til den på fredagene. Jeg har lagt til sangen nedenfor hvis dere ønsker å høre den.


Uansett så er det altså fredag idag, og guri så deilig! Morgendagen er proppfull av planer, men jeg tror det nok blir moro allikevel. Nå skal jeg snart på Fresh Fitness for å kjøre BodyPump - håper noen kommer, ellers må jeg bare kjøre på alene, hehe :-) Jaja regner med at det er flere av dere der ute som er superglade for at det er helg? Utenom dere som jobber i helgene selvfølgelig. Jaja, ønsker alle en super helg allikevel!


Hva er dine planer for helgen?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #helg #weekend #trening #training #foto #bilder #friday #musikk #music

OUTFIT: Flying Birds

 • 10.09.2015 kl. 19:00


Heisann dere! Da var torsdagen her, og kun én dag igjen til helg. Helga for min del blir ganske hektisk - ihvertfall lørdag. Da er det Riksmøte med alle som er ansatt på Fresh Fitness i Norge, hvor vi feirer at vi nå er 5 år! Det varer fra 10 på morgenen, til 2 på natta. Blir nok moro ut ifra det jeg har hørt, men slitsomt å stå opp halv åtte en lørdag. Heldigvis har jeg søndagen til å slappe av på - forhåpentligvis.
Idag har jeg og tre venninner planer om å dra på noe som kalles Kafékonsert som finnes her i Drammen. Her er det noen planlagte artister som skal opptre, også er det åpen scene for de som ønsker det etterpå. Derfor skal vi prøve å se om vi får opptrådd der. Vi har ikke opptrådd sammen siden mars, hvor vi var på UKM (se video HER), så det skal bli moro! Her ser dere dagens antrekk - nye klær fra topp til tå, alt fra H&M :-DHva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #birds #hm #newin #shopping #innkjøp

LINKERUNDE

 • 09.09.2015 kl. 21:06

Nå tenkte jeg å sette igang en linkerunde igjen! Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive bloggen deres i kommentarfeltet, så trekker jeg ut fire stykker som jeg linker på søndag Sett igang og meld dere på!

Er du med? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #linkerunde #konkurranse

The Incredible Face Mask

 • 09.09.2015 kl. 15:30

Dette innlegget inneholder sponsede produkter, med helt ærlige meninger.

For en stund tilbake mottok jeg en pakke fra MayBeauty, med fem Peel Off Mud Masks, som visstnok skal gi deg renere, glattere og friskere hud.
Denne ansiktsmasken skal også:
- fjerne sorte prikker
- motvirke acne
- fjerne oljete hud
- fjerne død hud

Min mening:
Jeg var spent på å prøve denne ansiktsmasken, ettersom den hørtes veldig bra ut. Personlig vil jeg si at denne masken funket helt passe på min hud. Huden ble glattere, jeg vil nok si at den fjernet litt død hud og sorte prikker, samtidig som den gjorde huden litt mindre oljete. Allikevel syntes jeg noen urenheter ble mer tydelig, og glattheten i huden varte ikke så veldig lenge i etterkant. Jeg har nå brukt denne masken 3 ganger og merker ikke noe langvarig forskjell på huden.
Terningkast: 3.


Du kan få mer informasjon og kjøpe masken HER.
FÅ 30% RABATT PÅ ANSIKTSMASKEN VED Å BRUKE KODEN "fashionfacemask30".
Da får du 5 av disse posene og pensel til å påføre med til kun 175kr.

Har du prøvd denne masken? Hva syntes du isåfall? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #ansiktsmaske #facemask

Innkjøp fra H&M

 • 08.09.2015 kl. 19:30


Jeg synes egentlig kimonoer er superfine, men jeg har ikke funnet noen jeg syntes passet til meg, før denne! Den er litt kortere enn de vanlige, og jeg bare elsker den.


Denne skjorta var jeg ganske usikker på om jeg kom til å kle, men den var faktisk utrolig stilig og passer perfekt!


Disse svarte jeansene med hull på knærne er virkelig råkule! De ser mye bedre ut på, enn på bildet, gleder meg til å bruke dem!


Sjekk disse skoene a'! Ja, skal innrømme at de er ganske spesielle, men jeg synes virkelig de er skikkelig kule!


Fargeleggingsbøker har jeg hørt så mye om i det siste, så jeg måtte bare skaffe meg en. Denne er veldig liten, men jeg gleder meg til å fargelegge i den!

Var det noe du likte her? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #innkjøp #newin #hm #fargelegging #fargelegginsbok #sko #shoes #kimono #jeans #skjorte

Jeg følger deg på Instagram!

 • 08.09.2015 kl. 15:00

@vildesinspiration

Hva heter du på instagram?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #instagram #mote #fashion #foto #photo #bilder

NAIL ART: Neon Pink

 • 07.09.2015 kl. 20:30

Hallo dere!♥ Denne mandagen har virkelig vært fylt med ulike følelser. Jeg startet dagen med å være skikkelig blid, før jeg kom ut og fant ut at det bare var 6 grader! Fysøren, det er jo bare september! Og rett foran øynene mine kjørte selvfølgelig bussen, så jeg måtte vente ute i kulda i 15min. I barnehagen var jeg også både i dårlig og godt humør, og jeg følte virkelig på utfordringene av å jobbe i barnehage. 

Egentlig skulle det være foreldremøte i barnehagen idag, noe jeg måtte være med på, men det ble avlyst, og ettersom jeg har dødd etter å dra på shopping de siste ukene tok jeg meg rett og slett en tur idag! Så nå har jeg fått meg fire nye plagg, og jeg elsker dem! Tenkte å vise dere dem imorgen, så bare følg med. Her kan dere se dagens negledesign.

Hvordan har du startet uken? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nails #negler #nailart

Slik redigerer jeg bildene mine

 • 07.09.2015 kl. 16:15

Jeg bruker for det meste picmonkey.com til å redigere bildene mine. Her er et "før og etter"-bilde. Som dere ser er bildet til høyre mye mer interessant fordi det er tydeligere farger, og det som er i fokus på bildet kommer enda mer fram.


1. Det aller første jeg gjør er som regel å klippe bildet slik jeg ønsker det. Etter dette går jeg på "Exposure" og prøver å finne ut hvilke innstillinger som passer til bildet mitt her. Jeg setter som regel litt opp på Highlights og Shadows, og elsker alltid å ha litt kontraster.


2. Videre fortsetter jeg med "Colors". Her setter jeg som regel alltid opp Saturation og Temperature. Som mange av dere sikkert vet er jeg veldig glad i å ha skikkelig farger, og måten jeg gjør dette på er å sette opp Sutaration.


3. Ofte, men ikke alltid, klikker jeg meg ned helt til venstre, og trykker på "Cross Process". Her er det mulig å gi bildene en litt annen farge. Personlig elsker jeg den grønne, og tar da som regel "fade" fra 60-80%, ettersom jeg ikke vil ha for sterk grønnfarge heller.


4. Helt til slutt ønsker jeg å gjøre bildet litt tydeligere, og går da tilbake opp på venstrasida, og trykket på "Sharpen". Her tar jeg som regel Clarity litt mer opp enn Sharpness.

Hvilket program bruker du til bilderedigering?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #redigering #bilde #bilder #foto

Bursdagsgaver 18år

 • 06.09.2015 kl. 15:00

Nå har det nesten vært bursdagsfeiring på meg en uke. Jeg feiret bursdagen min med gode veninner sist helg, og på torsdag hadde jeg offisielt bursdag, i tillegg til at jeg hadde bursdagsfest igår! Uten om alt nedenfor har jeg også fått penger fra familiemedlemmer og Emilie, noe jeg også er veldig glad for!


Fra Victoria fikk jeg to nye deksler - jippi, og endelig en ny sminkepung - det trengte jeg!


Fra Ida fikk jeg en boks og en ting som jeg bruker til alle dekslene mine (den ble fort fylt opp, hehe). I tillegg fikk jeg fargeblyanter - nå er det bare å kjøpe inn disse populære fargeleggingsbøkene. Også fikk jeg enda en mummikopp, woho!


Fra Ruth fikk jeg første og fremt alle disse negletingene; både klistremerker og neglelakk, i tillegg til øredobber. Og jeg MÅ bare få sagt at dette kortet er seriøst hjemmelaget, er det ikke fantastisk? Det ser jo ut som det er kjøpt!


Fra Linn fikk jeg et par søte tøfler/sokker og en prosecco, i tillegg til masse skjønnhetsprodukter ettersom moren hennes får med mye av dette fra jobb.


Fra Katrine, Halvor og Øyvind fikk jeg en prosecco, selvplukket og renset blåbær, i tillegg til et stykke Norge og penger! Fra Peder og Sandra fikk jeg dette utrolig søte halskjedet.


Fra foreldrene mine og broren min fikk jeg ankelvekter, pulsklokke(!), en mummikopp som er til vask og en mummimagnet! Pulsklokka tenkte jeg å lage et eget innlegg om litt senere når jeg blir kjent med den :-)

Tusen takk for alle de flotte gavene og alle som har vært med på å feire min 18årsdag - det har virkelig vært fantastisk og jeg er veldig takknemlig♥ I tillegg må jeg få takke alle her på bloggen som har sagt gratulerer med dagen til meg, dere er virkelig herlige! Har du hatt bursdag i år enda?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #bursdag #birthday #gaver #gift #skjønnhet #pulsklokke

18 Traning Favorites

 • 05.09.2015 kl. 15:00

Hei alle sammen♥ Nå begynner høsten for fullt, og på sommeren er det vel ikke å legge under en stein at man går litt ut av rutinene sine. Men, nå er vi alle klare til å komme tilbake til rutiner, og for noen av oss innebærer dette også å komme igang for fullt med treningen. Allikevel kan det være vanskelig å komme igang igjen, og derfor har jeg samlet noen av mine treningsfavoritter denne høsten nedenfor. Håper dere finner noe dere liker!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 |  1415 16 17 18

Fant du noe du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #klær #treningsklær #favoritter #favoritter #shopping #nelly #mote #fashion

Alt ordner seg

 • 04.09.2015 kl. 20:32


Heisann dere!♥ Nå er jeg altså i så godt humør - føles ut som alt bare fikser seg for meg! Jeg har nettopp hatt min 5. BodyPump-time på Feesh Fitness, og idag følte jeg virkelig at det gikk bra (Les: Fra "feit" til treningsinstruktør). Det er selvfølgelig mye jeg må jobbe med videre, men bare det å føle at man utviklet seg fra sist er fantastisk! Jeg er kanskje teit (haha), men jeg liker faktisk å lese horoskopet mitt, og for et par uker tilbake stod det at det nå i ett års tid skulle gå veldig bra for meg, og at jeg vil merke at ting bare ordner seg. Hvor herlig er ikke det? Om dette stemmer vet jeg ingenting om, men til nå har jeg ihvertfall følt det.


I morgen skal jeg igjen feire bursdagen min som var igår med noen andre venner enn sist helg. Det er en stund siden jeg har sett disse vennnene, så jeg satser på en kveld med mye moro! Kvelden skal gå til å slappe av, kikke litt på Norske Talenter og lake Cake Pops til morgendagen. Endelig helg - woho! Håper alle får en super helg.

Hva skal dere i helgen?OSTEKAKE

 • 04.09.2015 kl. 16:15

Her kommer nok en gang en oppskrift jeg har delt ifjor, men ostekake er jo 
godt, må måtte dele den igjen!

1: Først starter vi med å koke opp sitrongeléen. I oppskriften stod det at man skulle blande ut geléen med 2,5dl vann, men dette fikk ikke jeg med meg før etterpå, så jeg brukte 5dl vann. Ettersom dette gikk helt fint, kan du rett og slett bestemme helt selv om du vil bruke 2,5 eller 5 dl vann når du koker opp geléen. Avkjøl så geléen i romtemperatur, til den blir kjølig, men fortsatt er rennende. Mens den avkjøles, kan du knuse kjeksen ved å putte det i en plastpose, og rulle over med en kjevle. Bland kjeksen sammen med det smelta smøret, og dytt det ned i den formen du bruker, slik at den er tett. Jeg brukte en rund form, men du kan også bruke en hjerteform etc. Sett den så i kjøleskapet.

2: Når geléen er avkjølt, men rennende, kan du finne fram ingrediensene til fyllet, og en mikser. Start først med å blande melisen, philadelphiaosten, vaniljesukker og rømme. Pisk dette til den er fri for klumper. Når du har gjort dette, pisker du fløte til en fast krem. Når kremen er klar, blander du inn det vi mikset sammen først (melisen, philadelphiaosten, vaniljesukker og rømme). Når det har fått mikset litt, tilsetter du den gule geléen i en tynn stråle, mens du mikser det. Når dette er godt blandet sammen, tilsetter du det oppi den runde formen (etc.), og legger det i kjøleskapet igjen i ca. 4-6 timer. 

3: Like du fyllet har stivnet, kan du koke opp bringebærgeléen. Avkjøl denne også, men unngå å stivne den. Ta så ut kaken fra kjøleskapet, og hell geléen over i formen, over kjeksen og fyllet. Nå kan du også eventuelt tilsette bær/frukt. La den ligge i kjøleskapet enda 4-6 timer til.

4: Etter 2-4 timer, skjærer du rundt formen slik at ostekaken ikke setter seg fast. Ta så formen forsiktig av. Når du har tatt av formen, er kaken klar til servering!

Mmh, se så herlig dette er! Hvis du er glad i ostekake, bare må(!) du prøve ut denne oppskriften. Det er ikke så vanskelig, bare litt tidskrevende. Men hvis du en dag har god tid, kan jeg love deg at du ikke kommer til å andre.

Liker du ostekake?♥


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #kake #mat #oppskrift #cake #ostekake #gele

IT'S MY BIRTHDAY!!!

 • 03.09.2015 kl. 17:00

Wiihoo, endelig 18! Nå har jeg hatt nedtelling på mobilen siden sikkert ifjor, og det føles egentlig ut som det nettopp var over hundre dager til bursdagen min - men her er den altså! Nå har jeg nettopp satt siste finish på ostekaken jeg lager og venter bare på at gelèen skal stivne. I tillegg hadde mamma laget istand en bolle med melis og lys til meg på morgenen. Jeg rakk ikke å spise den før etter jobb, men hehe, se så søt!

Ikveld kommer to venninner for å spise kake med meg, også regner jeg vel med at det blir noen gaver fra familien(?). Haha, skal ikke legge skjul på at gaver er tingen altså! Til helga skal jeg også feire bursdagen min igjen med noen andre venner enn sist helg, og jeg gleder meg selvfølgelig masse :-D

Hva er din yndlingskake?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #kake #cake #bursdag #birthday #foto #bilder

Jeg er i ferd med å bli voksen

 • 02.09.2015 kl. 20:15

Er det ikke det som skjer når man blir myndig? Plutselig endrer hele livet seg, og man får plutselig kjempemasse ansvar og blir voksen? Ikke helt? Haha, neida, jeg tror nok ikke det blir så stor forskjell fra å være 17 til 18 år. Selv om det skal sies at det er mye man plutselig kan gjøre uten tillatelse fra foreldre osv., og mange ting blir mye enklere.

På den andre siden er det vel litt skummelt med mer ansvar? Og enda skumlere er det at det nettopp føles ut som jeg feiret at jeg ble fjorten! Jeg er i ferd med å bli voksen - hvor rart er ikke det? (Selv om barnet kommer til å leve i meg i tid og evighet). Med andre ord, om 6 og en halv time er det 18år siden jeg ble født, hehe! Så utrolig merkelig!

Hva føler du ovenfor det å "bli voksen"?


7 Favorite Shots from August

 • 02.09.2015 kl. 16:00

DETAILS - FLASH TATTOOS

BIRTHDAY OUTFIT

 

CHILL MONDAY

INNKJØP FRA IKEA

MUMMIKOPPER

SPORTY LØRDAG

OUTFIT: THE PINK ONE

Hvordan har din August-måned vært?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #favorite #favourite #skjønnhet #beauty #makeup #foto #photo #bilder

OUTFITS OF AUGUST

 • 01.09.2015 kl. 15:30

LATE SUMMER

STRIPED TOP

THE PINK ONE

PICNIC OUTFIT

FESTIVAL OUTFIT

CASUAL GIRL

BIRTHDAY OUTFIT

Hvilket antrekk likte du best? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #august #favorite #favourite

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no