hits

OPI - Skating on Thin Ice-Land

 • 30.09.2016 kl. 15:38

Heisann dere! Fredag og høstferie! Fysøren for en herlig følelse :-D Jeg hadde jo egentlig forberedt meg på å ikke ha ferie før til jul, men da jeg fant ut at jobben var stengt i jula og jeg hadde en uke ferie til overs tok jeg den like gjerne ut nå! Da hadde jeg mulighet til å være litt med Lars ettersom han studerer og også har høstferie. Planene til uka er å ta en tur til København med Lars og to kompiser. Vi skal først ta båten og overnatte der, før vi har et døgn i København, og har båtturen tilbake igjen. Jeg blir nesten alltid sjøsyk på veien fremover, så gjett hva jeg skal skaffe meg på apoteket - hehe!

I går fikk jeg endelig testet ut denne neglelakken fra OPI som jeg fikk til... jul(?). Haha, jeg har jo rundt 80 neglelakkflasker så det er alltid litt mye å velge mellom. Nå som det er høst fant jeg derimot ut at denne måtte passe perfekt! Se så fin lillafarge da :-D Jeg toppet det med litt confetti for å gjøre det litt mer spennende, i tillegg til at den passet veldig godt til fargen "Skating on Thin Ice-Land" fra OPI.

Nå har jeg hatt treningsfri i to dager på rad, noe som er ganske uvanlig for meg i hverdagen, men jeg merker at det var akkurat det jeg trengte! Så nå er jeg klar for litt trening igjen i kveld, før det blir en veldig rolig fredag for min del med pizza, TV- og serietitting. Håper alle får en flott fredag og evt. en fin ferie :-D

Hva synes dere om neglelakkfargen?

OUTFIT: Fall Edition

 • 29.09.2016 kl. 19:19

Herregud på morgenen i dag klarte jeg å ta feil buss til jobb! På tirsdag fant jeg nemlig ut at jeg også kunne ta en annen buss enn den jeg vanligvis tar. Så da det jeg trodde var den andre bussen jeg kunne ta, kom, gikk jeg selvsikker på og satte meg ned. Plutselig legger jeg merke til at bussen ikke svinger inn der den skal og jeg er rask med å reise meg opp for å spørre bussjåføren hva som er første stopp, noe som var et lite stykke unna. Derfor hadde jeg ingen andre valg enn å sitte på til første stoppested, og ta bussen tilbake 15min for å komme på jobb. Jeg rakk det heldigvis sånn halvveis og kom 15min forseint. Menhallo, tenk så stressa man blir når man plutselig sitter på feil buss til jobb! Herregud, er det mulig...typisk meg! Heldigvis var jeg i godt humør i dag i motsetning til tidligere i uka, ellers hadde det nok klikka for meg.

>  FALL EDITION  <

I dag fant jeg frem et skikkelig høstantrekk med sennepsgul genser og vest. Vesten har jeg seriøst hatt i 5-6år! Husker jeg fikk den til bursdagen min i 8./9.klasse, men jeg elsker den fortsatt. I tillegg vil jeg ikke si at den er godt brukt ennå, så jeg har ingen planer om å fjerne meg med den. Må innrømme at det også var veldig vanskelig å holde håret på plass i dag med all den vinden. Det flyr ut i alle kanter, og i dag som jeg hadde krøllet håret så fint og greier, haha!

Har dere noen gang satt dere på feil buss?

5 tips til en bedre klesstil

 • 28.09.2016 kl. 17:51

Først og fremst vil jeg bare si at det selvfølgelig ikke finnes en fasit over hvordan man skal kle seg, og man kan vel så det ha en utrolig bra stil uten tipsene nedenfor. Det varierer veldig fra person til person, men nedenfor har jeg samlet 5 tips som fungerer for meg, og som jeg bruker. Finn gjerne inspirasjon i det, men om det ikke er noe for deg, så bare gå videre. Vi går jo selvfølgelig i hva vi selv vil og føler for :-D

Jakker
Det første tipset jeg vil gi er: jakker! Altså, jakker kan sette hele standarden for antrekket og gjennomføre det. Om du har en råkul skinnjakke gjør dette helt klart stilen mye mer rocka, mens med en blazer blir du med en gang mer "classy". Bomberjackets gjør deg derimot litt mer "cool" og avslappet, mens en trench coat kan gi et ganske casual, men fint inntrykk. Årstidene vår og høst er perfekt for bruk av dette, mens på sommeren kan det ofte bli litt varmt, dog det motsatte på vinteren.

Farger
Ikke vær redd for å bruke litt farger! Selvfølgelig er det lov å gå "black n' white" også, men ikke prøv å skjule deg bak svart og grått. Farger er virkelig ikke noe farlig, og så lenge du finner en farge som passer ditt utseendet så kan du se mye freshere ut med en gang!

Smykker/tilbehør
Et antrekk kan være nokså kjedelig i seg selv, men hvis du piffer det opp med masse smykker eller en stilig hatt kan det gi et helt annet syn på antrekket! Jeg elsker store, fargerike statement halskjeder som kan piffe opp antrekket litt :-D

Finn deg selv
For all del, bruk andre som inspirasjon, men ikke herm etter hva andre bruker 24/7. Finn det du føler deg komfortabel i, og det som passer deg. Det tar ofte lang tid og man prøver som regel ut veldig mye forskjellig før man delvis kan finne sin egen klesstil. I tillegg endres det jo veldig ofte, og noe man ikke liker nå kan plutselig endre seg om en måned.

Helhet
Husk at det også skal være en helhet i antrekket. Selv om både toppen og jakka er fine, betyr det ikke nødvendigvis at de passer sammen. Det å matche litt her og der er ihvertfall noe jeg er veldig glad i, og det å ha én farge som skiller seg litt ut er veldig fint! Se på helheten i antrekket; passer det best med blå jeans eller burde jeg heller brukt en sort bukse?

Fikk du noen gode tips, eller bruker du noen av disse selv? :-D


 

RITUALS...

 • 27.09.2016 kl. 16:23

Heihei! Nå tenkte jeg å vise dere noen skjønnhetsprodukter fra Rituals som jeg fikk i bursdagsgave. Jeg har ikke rukket å teste ut noen av produktene ennå, men de ser veldig gode ut så gleder meg masse til å prøve de ut! Under hvert bilde har jeg skrevet litt om hva som blir skrevet om prooduktene, så får vise om det stemmer! Jeg har ingen erfaring med Rituals heller, så jeg aner virkelig ikke. Noen som har brukt noen produkter fra Rituals som er fornøyd/ike fornøyd?


Mini Nail Varnish - Jelly Pink
Rosa, glinsende neglelakk. Prøvde en liten flekk på neglen og den ser skikkelig lekker ut!


Yogi Flow Foaming Shower Gel Sensation
Dusjskum som inneholder de økologiske ingrediensene mandelolje og indisk rose.


Soothing Shower Oil
Dusjsåpe basert på mandelolje som renser og mykgjør huden umiddelbart.


Honey Touch Body Cream
En mykgjørende og næringsrik kroppskrem som hjelper huden din med å finne sin optimale balanse.


Himalaya Wisdom Body Scrub
Skal gi huden nytt liv gjennom dyprens av en ekstra mykgjørende og kjølende kroppsskrubb med salt fra Himalaya.

Har du prøvd noen av disse skjønnhetsproduktene?

Festsko til 149,-

 • 26.09.2016 kl. 22:10

Tenkte bare å stikke innom for å tipse dere om tilbudet de har på nelly nå. Altså, sko til 149,-. Det jo være en bra deal, eller hva? Hvis dere ser noen dere liker vil jeg nok anbefale å bestille med en gang ettersom det er salgsvarer. Festsko bruker man jo ikke så veldig ofte, så derfor er det jo like greit å ikke bruke så mye penger på det, eller hva? Nedenfor har jeg samlet noen av mine favoritter, hvis du ønsker å se flere kan du gå HER.

1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  10  -  11  -  12

Skal du finne deg noen nye festsko? :-D

Innkjøp fra H&M

 • 26.09.2016 kl. 16:29

Heihei alle skjønne lesere! Jeg har virkelig lyst til å si at jeg er skikkelig klar for en ny uke, men vet dere hva, jeg er så og si bare klar for ferie akkurat nå. Jeg prøver å være litt optimistisk, men når kroppen er klar for litt ekstra hvile, så er den det, haha! Kun 4 jobbdager igjen så kan jeg ta livet litt med ro. I høstferien skal jeg på tur til Køben med kjæresten og to andre kompiser. Vi drar med båten over, overnatter i Køben, og drar med båten tilbake igjen. Til sammen blir vi da borte tirsdag-fredag. Håper på at det blir en avslappende og morsom tur, sånn at jeg ikke ender opp med å være enda mer sliten etter ferien.

I helgen var jeg som nevnt tidligere hos Lars på Gjøvik. Vi var innom sentert hvor jeg fikk handlet meg 4 nye topper fra H&M. Sjekk de ut nedenfor!

Rosa treningstopp til 199kr. Denne har jeg faktisk også i gult og grått/svart, og ettersom jeg er så glad i dem måtte jeg rett og slett kjøpe en i rosa også!

↑↓ La oss bare si at jeg også har blitt bitt av denne "Lace Up"-trenden. Jeg har sykt mange topper med slik snøring i skapet nå, men det er jo så stilig! Enig? Den hvite kostet 149kr, mens den stripede kun kostet 99kr!  

En sennepsgul genser til 149kr måtte jeg selvfølgelig også ha meg siden det er høst og gul/oransj er en av mine favorittfarger. Skikkelig høst-feeling!

Likte du noen av toppene?

6 ting å glede seg til i høst

 • 25.09.2016 kl. 20:09

Kakao og varme pledd
Eller andre varme drikker. Det er koselig å sitte inne med en varm kopp kakao/kaffe/te, med teppe rundt seg og en serie/god bok.

Halloween
Ikke alle feirer halloween, men jeg synes ihvertfall det er moro å stelle istand en fest med gode venner hvor vi kler oss ut og gjerne har litt skummel pynt rundt omkring. La oss heller ikke glemme gode kaker med gresskar i, namnam!

Flotte farger
Jeg elsker virkelig de varme fargene som høsten bringer med seg. Oransj, gult og rødt er virkelig farger jeg elsker gjennom hele året, men på høsten passer også de andre varme fargene som brun, mørke grønntoner, gull og gråtoner inn.

Thanksgiving
Nå høres det ut som jeg er amerikaner, men saken er at kjæresten min har en mor fra USA, og de feirer thanksgiving. I fjor ble jeg invitert, og jeg håper selvfølgelig på å bli invitert i år også. Det ga faktisk skikkelig høstfølelse, for å ikke glemme den gode maten, naaam!

Høstmote
Er det bare jeg som digger høstmoten? Joda, kan innrømme at jeg liker sommer en del også, men høstfarger kler meg veldig godt, noe som gjør at klesstilen også blir veldig bra for min del. Japp, gleder meg til å finne enda flere antrekk til høsten!

Se frem til jul
Det er åpenbart ikke alle som er like begeistret for jul, men jeg gleder meg som en liten unge hvert år! Derfor bruker jeg gjerne høsten på å glede meg litt til julemusikk, adventskalendere, julepynt og forhåpentligvis litt snø for julestemningens skyld.

OUTFIT: Pink Fall

 • 24.09.2016 kl. 19:22

God kveld dere! Lørdag igjen, og jeg har endelig fått slappet skikkelig av. I dag kom jeg meg ikke opp av senga før rundt klokka to da jeg og Lars lå og drøyet lenge i senga. I tillegg la vi oss ikke før rundt halv fem i natt fordi vi så på Pirates of the Caribbean. Vi kom bare halvveis før jeg måtte kaste inn håndkle og legge meg til å sove. Det ble en ganske lang dag i går ettersom jeg ikke rakk toget fra Oslo til Gjøvik klokka ni, og måtte vente til elleve. Derfor var jeg ikke fremme før ett på natta, men det gikk faktisk helt fint. På togturen fikk jeg sendt litt forespørsler til ulike nettsider om eventuell sponsing, så det blir spennende å se om jeg får et postivt svar!

I dag har jeg og Lars vært en tur på senteret hvor jeg fikk kjøpt gave til faren min som har bursdag i dag, i tillegg til at det ble litt shopping på H&M. De hadde faktisk veldig mye fint nå, og jeg sier ikke neitakk til en liten oppdatering i klesskapet med tanke på at inspirasjonen og kreativiteten min har vært ganske lav på det stadiet i det siste. Allikevel har jeg funnet masse fine antrekk hver dag denne uka, og jeg blir alltid like overrasket over hvor mye forskjellig som kan matches sammen!

Hva har dere gjort i dag? :-D

20 favorittkjoler

 • 23.09.2016 kl. 21:49

God kveld dere! Hvordan har deres fredag vært? For min del har jeg vært ganske sliten, og jeg skal nå snart ta toget for å dra til Gjøvik. Jeg skulle egentlig rekke toget fra Oslo S klokka ni, men selvfølgelig mista jeg toget med sånn 30sekunder fra Drammen, noe som førte til et lite utbrudd for min del med tanke på at jeg var så sliten. Men nå skal jeg ihvertfall dra i god tid slik at jeg rekker toget fra Oslo S klokka elleve istedenfor!

Nedenfor har jeg samlet 20 av mine favorittkjoler ut ifra bestselgerne på nelly.com. Her er det både hverdags- og festkjoler. Alle kjolene her hadde nok ikke kledd meg like godt, men etter min smak er allikvel alle veldig fine og ulike, så jeg håper derfor at dere finner en dere liker :-D


1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19  -  20

Likte du noen av kjolene?

Er det lov å slappe av?

 • 22.09.2016 kl. 20:07

Er det lov å slappe av? Hvile er viktig. Men har jeg ikke hvilt nok? Jeg trente ikke på tirsdag. Sliten. Psykisk. Fysisk. Ja. Nei. Hvorfor? Vet ikke. Kanskje.

Jeg føler bare altfor mye akkurat nå. Jeg har virkelig følt på at kroppen har vært sliten de siste dagene og det er et ekstra slit å stå opp om morgenen. Jeg aner virkelig ikke hvorfor. Selv om jeg har trent mandag, onsdag og i dag, og vært på møte på tirsdag har jeg fått slappet av en del. Det er mulig at det er fordi vi går mot høsten, ettersom jeg ofte merker årtstidsskifte på kroppen. Heldigvis er det fredag i morgen og i helgen skal jeg til kjæresten på Gjøvik så da skal jeg slappe max av for en gangs skyld!

Nå skal jeg prøve å ikke stresse, slappe av og ta det med ro. Ja, kroppen trenger hvile og min svakhet er virkelig å lytte til kroppen min når den er sliten. Jeg fortsetter alltid som vanlig og later som alt er bra, men akkurat nå er jeg både sliten fysisk og psykisk. Håper det går over til neste uke, og som motivasjon kan jeg jo trøste meg med at det kun er 6 arbeidsdager til høstferie, woho! Håper dere får en fin og avslappende torsdag videre :-)

Hvordan føler du deg for tiden?

Bursdagsgaver

 • 22.09.2016 kl. 15:52

Nå er det snart tre uker siden jeg ble 19år, og på den tiden har jeg fått litt gaver. Merker at det er sykt vanskelig å sette opp ting på ønskelisten når man tjener penger selv og bor hjemme. Føler plutselig at man har alt, i tillegg til at man ikke synes det er så innmari viktig med gaver lenger. Ihvertfall ble jeg utrolig takknemlig for det jeg fikk, så jeg tenkte å dele det med dere her :-D


FIRE MUMMISKÅLER - TO MUMMIKOPPER
Yei, enda litt mer i samlingen! Kjærlighetskoppen hadde jeg fra før av, i tillegg til at jeg fikk to av samme skål, men det gjør virkelig ingenting for en samler, eller hva? Merker at det begynner å bli lite med plass i skapet med mummikopper nå, haha!


EN GRIS - DAISY DREAM PERFUME - TØRRSHAMPOO - BODY CREAM - SKÅL (HENDER) - MONKI ARMBÅND
For dere som har lest bloggen min lenge har kanskje fått med dere at jeg er veldig glad i griser, så da jeg åpnet denne pakka ble jeg i ekstase da jeg så denne søte grisen, haha! Parfymen og tørrshampooen hadde jeg ønsker meg så veldig godt å krysse det av listen. I tillegg til oppbevaringsskålen, body creamen og armbåndet som jeg ble veldig fornøyd med.


LØPEJAKKE FRA XXL HER
Denne stod også på ønskelisten min. Jeg har ikke fått brukt den ennå, men det er veldig greit å ha en overtrekksjakke til å bruke på jogge-/gåturer på høsten.


KROPPSPRODUKTER FRA RITUALS
Fikk denne herlige esken med masse fine produkter fra RITUALS fra noen i familien. Gleder meg masse til å teste de ut!


TANGLE TAMER ULTRA HÅRBØRSTE - HÅROLJE MOROCANOIL
Denne børsten er virkelig superbra, elsker den! Håroljen har jeg brukt en liten stund nå, men flaska mi var så godt som tom, så det at jeg fikk en ny var perfekt!

Har du noe av dette? :-D

Hva i helvete er galt med hullete bukser?

 • 21.09.2016 kl. 15:30

Hva i helvete er galt med hullete bukser egentlig? I går brukte jeg denne sorte buksa med ganske store hull på knærne, og jeg synes det er helt utrolig hvordan vi er i 2016 og folk glaner og kommenterer det fortsatt like mye. Jeg fikk litt tullekommentarer på jobben, og uten at jeg tar det til meg blir jeg fortsatt ganske irritert når samme person kommer for 4.gang og skal kommentere det. På bussen satte jeg meg bak ei dame som var godt voksen, og hun snudde hodet til begge sider bare for å se ned på hullene på knærne. Personlig synes jeg dette er ganske frekt. Altså, jada vi har alle forskjellig smak, men jeg bryr meg vel ikke oppi hva andre går med - hvorfor skulle jeg det? Og hallo, i 2016 vil jeg i høyeste grad si at hullete bukser er like vanlig som f.eks. slengbukser, eller???

Jeg skjønner virkelig ikke hva som er greia med at hullete bukser er "galt". Joda, kanskje det ser litt fillete ut, men det er mote, haha! I barnehagen jeg jobbet i som lærling i fjor fikk jeg beskjed om at jeg måtte tenkte litt mer på hvordan jeg kledde meg - på grunn av de hullete buksene. Altså, hæ? Noen er nok enig i dette fordi det tydeligvis er ufint å bruke hullete bukser, men kan noen forklare meg hvorfor? Jeg ser ingen grunn til at dette ikke skal være "lov" til å bruke med mindre hullene befinner seg på rumpa eller andre private områder, og om det er på grunn av at man viser hud er isåfall shorts like ille. Om grunnen ligger i at det er for "chill" og fillete, vil jeg isåfall si at joggebukser burde være "ulovlig" det også.

OK, nok om det. Jeg digget ihvertfall personlig dette antrekket, og kommer nok til å kose meg med litt hull i buksene frem til jeg evt. får beskjed om at jeg ikke får lov til det på skolen/SFO jeg er lærling i nå. Altsåaltså, dette er ihvertfall mine meninger rundt dette temaet, men vi er alle forskjellige, og jeg kan forstå alle synspunkter til en viss grad. Nå skal jeg nyte onsdagen videre, og det håper jeg dere også gjør! Snakkes :-D

Hva er din mening rundt hullete bukser?

PARTY PICS

 • 20.09.2016 kl. 15:57

Halloisen dere! Her kommer litt bilder fra bursdagsfesten på lørdag. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, men får bare litt tid her før jeg må dra igjen på grunn av møte. Kjedelig, men sånn er det! Så nå skal jeg bare slappe av og få i meg litt mat før jeg går ut døra igjen. På en ellers vanlig tirsdag kan dere se på bildene av disse herlige menneskene fra lørdag! Utrolig koselig kveld og en festlig feiring av bursdagen til meg, bestevenninna mi og kompisen min :-D


Her har vi et bilde av et av bursdags"barna" som ble 20, haha :-D

La meg også bare nevne kakene som fløy unna: cake pops og ostekake. Det pleier alltid å være masse kake igjen etter fester, fordi ingen orker det, men på lørdag gikk faktisk det aller mest unna!


De gærne har det best - Katrine, Lars og meg (la meg også understreke at alle andre på denne festen også er ganske gærne, haha!).


Sjekk disse søtingene a (i en viss mengde hvertfall). Merket at begeret "kjærestekliss" fylte seg godt opp på lørdag da det ble en del av det, haha!


Sandra, Emilie, Katrine og meg, fysøren så fine, hihi!

Utrolig god stemning, masse latter og til og med nytt profilbilde til kjæresten min nedenfor til høyre, haha #lekker!

Trives du på fest med gode venner? :-D

OUTFIT: Military Lace Up

 • 19.09.2016 kl. 16:06

God dag dere! Nok en antrekkspost ute, og her har vi gårsdagens antrekk. Disse bildene tok Lars av meg da vi skulle ut på date i går for å feire at vi har vært sammen 1/2år. Det var helt ubeskrivelig koselig, og jeg kan virkelig ikke se for meg en bedre kveld! Vi koste oss lenge med maten på Pigen i Drammen, før vi tok gelé til dessert hjemme. Jeg skulle virkelig ønske at helgen kunne vart litt lenger, men sånn er det altså ikke. Derfor var jeg oppe igjen i dag klokka halv sju, fikset meg opp og kom meg på jobb. Nå er jeg skikkelig trøtt etter lite søvn denne helga, så tror jeg må nyte en liten lur etterpå!

Topp fra H&M  -  Jeans fra Vero Moda  -  Veske fra Accessoriez  -  Sko fra Jeffrey Campbell


Herregud jeg kommer ikke over hvor fiiine disse Jeffrey Campbell-skoene er. Jeg har vel hatt disse i 3,5år nå, og de blir ikke akkurat brukt ofte. Derimot tar jeg sjansen om jeg skal ut med Lars ettersom jeg fortsatt er et hakk lavere enn han med disse på, haha! Sjekk så lekre a :-D Ellers i dette antrekket er både toppen og jeansene nye da jeg kjøpte disse på onsdag. En storfornøyd Vilde med noen nye skatter i klesskapet!

Hva gjorde du i går?

OUTFIT: Party Dress

 • 18.09.2016 kl. 15:40

Heisann dere! Beklager for null oppdatering i går (selv om sikkert ingen av dere la merke til det). Uansett gikk det i ett siden jeg stod opp i går, og jeg måtte både dusje, gjøre klart til party, stelle meg opp, spise frokost og ta disse antrekksbildene før folk kom klokka halv seks. I tillegg liker jeg å ligge ekstra lenge i senga når jeg kan, samtidig som det nesten var to uker siden sist jeg våknet med kjæresten ved siden av meg i senga.

Denne kjolen er faktisk fra ebay, og kostet 95kr!!! Altså, en fin kjole til en så billig penge er ikke verst! Det skal sies at den revnet på siden iløpet av kvelden, men det gjør faktisk ingenting med tanke på at den er så billig og ganske lett å sy igjen. De har mange andre varianter av denne kjolen også, så sjekk de gjerne ut HER. Vurderer å kjøpe flere, ettersom de er så fine. Vil anbefale å gå en størrelse opp, fordi den er stram rundt brystet.

Jeg hadde en utrolig koselig kveld med 13 gode venner som feiret både min, bestevenninna mi og kompisen min sin burdag! Fikk også mange fine gaver, og jeg er veldig fornøyd med en fantastisk kveld som vanlig! Fester og sammenkomster med disse menneskene slår aldri feil. Ble en del morsomme bilder også, så kanskje det også kommer i løpet av dagen :-D

Hva synes du om kjolen? :-D

9 tips til en bedre hverdag

 • 16.09.2016 kl. 15:47

1. Forbered morgenen dagen i forveien
Legg frem klærne og evt. sminken dagen før, og pakk ferdig sekken/veska. Skriv gjerne ned hva du skal gjøre på morgenen om det er mye.

2. Oppsøk positive personer
Når du er rundt negative mennesker sier det seg selv at man blir påvirket. Dette har jeg opplevd selv, og det er så befriende og deilig når man heller omgjenger seg med positive mennesker!

3. Ha noe å glede deg til hver dag
Man kan selvfølgelig ikke finne på noe morsomt hver dag, men prøv å ha noe å se frem til når du våkner om morgenen.
4. Få nok frisk luft og væske i deg
Jeg merker at jeg blir utrolig susete og irritert når jeg ikke får nok frisk luft. Da henger hodet ofte ikke med, og man kan bli sint.

5. Gjør alltid så godt du kan, men slutt å tro at du må være perfekt
Alle gjør feil innimellom. Selv om det kan ikke virker sånn, er ingen perfekte. Så lenge du vet med deg selv at du har gjort ditt beste, så kan ingen klage på det.

6. Få nok søvn
Denne uka har jeg hatt en tendens til å være litt irritabel, og jeg har merket med meg selv at jeg har vært sliten. Dette er mest sannsynlig på grunn av lite søvn, og det er utrolig slitsomt at det skal ødelegge hverdagen bare fordi jeg måtte se en episode til av serien.

7. Kjenn dine egne behov
Kjenn på hva som er dine behov i løpet av en dag. Vi er forskjellige, så det å bli kjente meg seg selv  og ikke bare høre på anre er veldig viktig.

8. Gi andre et kompliment
Jeg blir alltid glad over å gjøre andres dag litt bedre, og et lite kompliment kan faktisk redde noens dag!

9. Musikk
De aller fleste blir glad av musikk - det kan beskrive og befri følelser, så lytt til musikk som gjør deg glad, og nyt den!

Noen av tipsene du likte?

Gold Interior

 • 15.09.2016 kl. 20:19

Heisann dere! Nå er det virkelig alt for lenge siden jeg har hatt litt interiør-inspirasjon her på bloggen. Jeg kan ikke si at jeg er den som er mest interessert i interiør, men det er klart at jeg elsker at det er litt organisert og at man har et type "tema" i huset, og at ting matcher. For min del har jeg ikke så mye å si ettersom jeg fortsatt bor hos foreldrene mine, men man sier vel ikke neitakk til litt inspirasjon allikevel? I utgangspunktet er jeg mer glad i sølv enn gull, men når det kommer til interiør er jeg faktisk litt mer begeistret for gull. Enig?

Alt nedenfor er fra H&M, og du kan finne det her.

Noe du likte her? :-D

OUTFIT: Sunny Fall

 • 14.09.2016 kl. 16:10

Heihei dere! Kan dere tro at vi er i midten av september? I dag fant jeg ut at jeg skulle bruke shorts, ettersom det var meldt opptil 27 grader. Da jeg stod opp og utover morgenen var det sykt tåkete, og litt kaldt i lufta. "Typisk", tenkte jeg siden jeg for en gangs skyld valgte å nyte de siste sommerdagene nå på starten av høsten. Heldigvis løsnet det plutselig opp, og sola tittet frem - så var det visst ikke helt bortkastet allikevel, haha :-D

Nå skal jeg og mamma straks ta en tur til byen. Som jeg nevnte i starten av uka må jeg få tak i litt bursdagsgaver, i tillegg til at jeg er i skikkelig shoppinghumør! Ettersom det også skal være fest til helga og jeg er vert, finner jeg sikkert litt dilldall og pynte med. Elsker virkelig å piffe opp litt, selv om det som regel ikke har noe hensikt (uten om at det blir fint selvfølgelig, hehe).

Hva skal du idag? :-D

Ny treningstights

 • 13.09.2016 kl. 20:33


Oh hell yeah! Endelig en ny og litt freshere treningstights. Denne kom jeg over på tights.no, og tydeligvis finnes det kun 3000 i verden. Dette synes jeg var en litt stiligere versjon av de andre 2XU-tightsene - og den er jo bare så deilig! Har fremdeles også lyst på en skikkelig fargerik tights, men jeg får nøye meg med denne og de to andre 2XU-tightsene jeg har imens. Merket faktisk også at det var ekstra god kompresjon i denne tightsen, noe som er et stort pluss!

KJØP TIGHTSTEN HER

I dag gjennomførte jeg to timer trening. Prøve Zumba igjen som jeg ikke har gjort på lenge, og det var virkelig fremdelen ikke noe for meg. Husker for snart 4år tilbake da jeg bare gikk på zumba, men nå er jeg mye mer glad i å presse kroppen med høye hopp og pumpe litt jern, haha! Utrolig moro å vrikke litt på rumpa da, noe jeg faktisk i "all" hemmelighet er ekstremt glad i...

Har du 2XU-tights? Hva synes du om de?

Dette skal jeg denne uka!

 • 12.09.2016 kl. 16:20

TRENE
Treningsplanen for uka er allerede satt, og hvis det går etter planen skal jeg få til 5,5timer trening denne uka, i tillegg til sykling frem og tilbake fra jobb. Jeg merker at jeg fortsatt ikke helt har kommet inn i treningsrutinene jeg hadde før sommeren, men det kommer seg!

GJENSYN MED VENNINNE
I sommer flyttet ei venninne til Kristiansand, og denne uka kommer hu endelig på besøk hjem igjen! Jeg savner faktisk den skrulla nå, haha!

FEIRE BURSDAG
På lørdag er det nok en gang klart for bursdagsfeiring! Da skal vi feire meg, venninna mi og en kompis hos meg - det blir forhåpentligvis sykt bra, og jeg gleder meg massemasse! Jeg er også veldig glad i å være vert, så det er jo bare superdupert, haha.

KJØPE GAVER
I anledning til punktet over må jeg ut å finne litt gaver til de som skal feires - inkludert meg selv. Har noen idéer, men vi får se hva jeg faller på :-D

BAKE KAKER
Som jeg sa i starten av måneden blir dette en måned fylt med kaker. Tenker å bake ostekake og cake pops denne uka på grunn av bursdagsfeiring, namnam!

SHOPPE
På onsdag skal jeg ta meg en tur ut for å dra på en høstshoppingstur. Det er utrolig lenge siden jeg var ute og shoppet, og er det noe jeg hvertfall trenger så er det et par nye favorittjeans. I tillegg er jeg i skikkelig shoppinghumør for tida, så dette kan gå stygt for seg!

FEIRE 1/2 ÅR MED KJÆRESTEN
Joda, fullt klar over at et halvt år ikke er all verdens, men det er jo uansett litt stas å feire! Til søndag/mandag har vi vært sammen i et halvt år (+2 måneder pga. "pause"), så woopwoop :-D

Skal du noe moro denne uka?

For en fantastisk dag!!!

 • 11.09.2016 kl. 12:40

Gaaah for en fantastisk dag! Og da snakker jeg ikke om dagen i dag, for her sitter jeg med litt ørhet i hodet etter gårsdagen, og er max hes etter mye skriking og synging oppå forkjølelsen, haha! I går var det duket for Fresh Fitness Riksmøte 2016 hvor alle de ansatte på senterene møtes til motivasjon, inspirasjon, trening og fest. Jeg startet dagen klokka seks, da jeg måtte komme meg ut av døra allerede litt over sju. Turen gikk så videre til Ullevaal Stadion hvor vi fikk være litt sosiale før sjefen, som alltid, hadde en veldig fin åpning av programmet og fortalte om Fresh sin framtid. Videre kom Jan Ole Hesselberg og holdt et foredrag som var utrolig spennende og morsomt. De neste to-tre timene var det lunsj og enda litt mer snakking, før rundt 400 mennesker trente Crosstraning - dere kan tro svetten rant, selv når jeg ikke ga så mye, haha! Etter dette fikk vi lov til å ta en dusj på ElixiaSATS (irnoisk, haha), og fikse oss opp til fest der.

Festen var virkelig helt fantastisk og det er lenge siden jeg har kost meg mye. Senteret jeg jobber på ble også kåret til Årest Senter(!!!), av rundt 40(?) sentre. Dette er en kåring som er hvert år, men det er allikevel ubeskrivelig at vi fikk den i år! Smart som jeg er klarte jeg selvfølgelig også å tryne på scenen da vi stod der og jubla. Det var en sprekk mellom skjermen bak og scenen, så plutselig falt hele beinet mitt ned - så typisk meg #kløne! Etter dette ble det selvfølgelig bare masse dansing og feiring, og jeg er så glad for å jobbe på et sted med så mange bra mennesker :-D

Hvordan var gårsdagen din? :-D

19 Nelly Wants #girlgang

 • 10.09.2016 kl. 15:00

Nå er det nok en gang tid for litt nelly-inspirasjon! Denne uken har det kommet en ny kolleksjon med The Girl Gang på nelly.com. Nelly skriver
"Vi har blitt inspirerte av alle unge jenter som tar plass og ikke vil la seg bli plassert i bås. Dere som våger å heve stemmen, ikke tar en spade for en spade og som forbedrer hverandre. Dette initiativet er av og for dere. Vi vet at det er vanskelig å være ung idag, spesielt for jenter. Det er lett å få kommentarer eller å bli kritisert for den man er.Vi vil støtte deg til å gå din egen vei og være like awesome som du allerede er - når du vil, hvordan du vil, hvor du vil! Er du med oss?"
Utrolig flott og inspirerende skrevet!

Inneholder annonselinker

1  -  2  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19

Fant du noe du likte? :-D

Friday Selfies

 • 09.09.2016 kl. 15:37

Friday mood: ON. Eller, for å være ærlig har denne uka gått så fort at hodet mitt fortsatt tror vi er midt i uka. Hjelper derimot litt på når man sier "God hælj" til alle de på jobben, haha :-D I dag har det virkelig vært en slitsom dag ettersom jeg har klart å bli forkjøla og har vært tett i hodet i hele dag. Allikevel har jeg hatt en fin dag, og er nå klar for å hvile kroppen litt før det er trening halv seks.

I kveld skal jeg bare slappe av. I morgen må jeg nemlig opp rundt klokka seks, fordi jeg skal på den samlingen hvor alle som jobber i Fresh Fitness i Norge, Sverige og Finland møtes. Det blir en laang dag, og jeg er nok ikke hjemme før nærmere halv tre på natta. Her er det både snakking, trening og fest på kvelden, så det blir nok en koselig, men slitsom lørdag.

Jeg må også bare nevne at jeg i det siste har merka at jeg har blitt enda mer glad i rosa! Det er jo en superlekker farge, og etter at jeg skaffet meg denne skinnjakka har jeg hvertfall blitt helt frelst. Jeg har derimot svært så klesplagg som er rosa, så dette tror jeg nesten at jeg må dra på jakt etter! Da jeg fort gikk igjennom H&M på lørdag så jeg masse fint i øyekroken, så jeg tror jeg må ta meg en liten shoppingtur snart. Ny årstid=shoppingtid, eller hva?

Hva skal dere i kveld? :-D

OUTFIT: Casual Thursday

 • 08.09.2016 kl. 16:14


Dette er vel det nærmeste jeg kommer casual, hehe! Hvite sneakers, jeans, sort trench coat, hvit sekk, en hvit topp (med litt detaljer, hehe) og la oss ikke glemme Daniel Wellington-klokka, haha! Jeg er jo i utgangspunktet veldig glad i å kle meg i farger og kjøre litt min egen stil, men noen ganger liker jeg også å holde det casual som dette. Denne uka har jeg sykla frem og tilbake fra jobb hver dag, noe jeg er veldig fornøyd med. Det er bare å nyte det så lenge jeg har muligheten, selvom jeg skal innrømme at jeg hater å svette halvt igjel når sola steiker og jeg sykler oppoverbakkene hjemover, haha!

I dag skal jeg endelig få dratt innom Elkjøp for å spørre angående et program som jeg egentlig bruker til sikkerthetskopiering av det som er på mac'en min (Elkjøp Cloud). Nå har det derimot dukket opp litt problemer, da mappene jeg slettet fra mac'en og trodde ble lagret i Elkjøp Cloud-programmet er borte. De var der en stund, men nå har jeg plutselig innsett at jeg har mistet bilder fra september 2015-juni 2016. Utrolig irriterende, så håper jeg kan få hjelp til å finne ut hvordan dette egentlig fungerer, for mac'en min sliter virkelig med å ha nok plass til alle disse bloggbildene, haha!

Hvordan vil du beskrive stilen din? :-D

Disse 3 tingene blir jeg aldri lei av

 • 07.09.2016 kl. 21:14

Yessdaa, da sitter jeg endelig i sofaen, klar for å slappe av resten av kvelden! Nå har jeg nettopp trent, dusja og fått laget meg noe mat. Jeg skulle egentlig bare trene én time i dag, men da jeg møtte noen fra jobben som skulle være med på neste treningstime på Fresh Fitness måtte jeg bare henge meg på. Så nå har jeg forbrent ca. 1000 kalorier på to timer, og gjort noe jeg aldri blir lei av - altså trene! To andre ting jeg heller aldri klarer å legge fra meg er disse fantastiske bananpannekakene (oppskrift her), og serietitting! Skal banne på at flere er enig i sistnevnte, eller hva?

Jeg er sånn som må gjøre meg litt ferdig med en serie før jeg starter på en helt ny, og akkurat nå holder jeg på med Orange is the New Black. En episode til så starter jeg på tredje sesong. Jeg følger også på med Pretty Little Liars, men her venter jeg på nye episoder som kommer i April 2017 (gaah såå lenge!!!). I tillegg er jeg veldig glad i Dance Academy og ikke minst Sex and the city! Vi får se hvilken serie det blir etter Orange is the new black! Nå bruker jeg ganske lang tid på å se ferdig en serie, så jeg har fortsatt god tid til å finne ut det.

Har du noe du aldri blir lei av?

Daisy Dream Perfume

 • 07.09.2016 kl. 15:57

Her har vi en av herlighetene jeg fikk til bursdagen min på lørdag! Disse parfymene er så innmari fine, og jeg er forelsket i designet. Denne lukter også ganske godt. Vil ikke si at den lukter helt fantastisk, men den er absolutt innafor :-D Nå har jeg skikkelig lyst på de andre parfymene fra Marc Jacobs, for de er også supersøte! Dette var den første som kom ut, og jeg har tittet rimelig lenge på den uten å kjøpe den. Derfor er jo bursdager en perfekt anledning til å ønske seg det, hehe!

Nå er jeg utrolig sliten etter en lang dag på jobb og etter å ha syklet hjem i steikende sol. Altså, jeg skal ikke klage på været, men en liten forvarsel så jeg kunne kledd på meg noe lettere hadde vært fint. Da jeg kom hjem reiv jeg av meg jeansene og skiftet til shorts; så deilig! Jeg skal straks få i meg bittelitt mat før jeg skal på trening. Det ble droppet igår, så idag er jeg klar for å gi jernet igjen - selvom jeg ikke har planlagt en veldig hard treningsøkt.

Hva er din favorittparfyme?

Instalately

 • 06.09.2016 kl. 15:55

Er det noe jeg absolutt bør bli flinkere til å bruke så er det Instagram. Joda, poster stadig vekk noe der, men kunne godt vært flinkere til å reklamere for bloggen, hehe! Prøver å poste 50/50 bilder fra bloggen og litt andre bilder der slik at man ikke bare ser bildene man allerede har sett på bloggen. Ble faktisk kåret til "Ukens Instagram" på en blogg for litt siden noe som var superkoselig med tanke på at jeg egentlig har lite følelsen av at instagrammen min inspirerer andre. Men klikk deg gjerne inn på instagrammen min og følg meg, så skal jeg følge tilbake!

FØLG MEG HER: @vildesinspiration (jeg følger tilbake)

Hva heter du på instagram?

Uken som gikk...

 • 05.09.2016 kl. 22:10

Jappjapp vi er nok igang med en ny uke! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, og det betyr at uka er igang :-D For en uke siden skrev jeg fem ting jeg gledet meg til iløpet av uken, og alt stod virkelig til forventningene! Denne uka har jeg svært lite planer i hverdagen uten om å jobbe og trene. På lørdag blir det en stor sammenkomst som varer hele dagen med alle ansatte på Fresh Fitness fra Norge, Sverige og Danmark. Gleder meg masse til det, så her er det bare å overleve hverdagen, hehe! Her kommer en liten oppsummering av forrige uke.

UKENS ANTREKK
Birthday Outfit

UKENS OPPTUR
Det var mange oppturer sist uke, men den beste dagen var nok bursdagen min på lørdag. Det var virkelig en supermorsom og koselig dag fylt med masse gratulasjoner, kaker, gaver og ikke minst flotte mennesker!

UKENS OPPSKRIFT OG MEST LESTE INNLEGG
Ovnsstekte Søtpotetbåter

UKENS CRAVINGS
Altså de siste ukene har jeg bare vært helt gæren etter OBOY. Altså, aah så digg!

UKENS LÅTER
Raise Your Glass  //  Sucker For Pain   //   Messin' Around  //  Hips Don't Lie

UKENS FOTO
Foto fra "IT'S MY BIRTHDAY!!!"

Var din forrige uke fin? Er det noe du gleder deg til denne uka? :-D

Oppskrift: SNICKERSKAKE

 • 05.09.2016 kl. 16:08

Hei dere! Her har vi endelig oppskriften på den fantastiske snickerskaken jeg laget i helga! Fysøren denne er virkelig farlig god, og jeg kan nesten garantere at den faller i smak med mindre du hater eller er allergisk møt peanøtter. Denne kaka er også ganske stor og mektig så den holder til mange personer, eller over lengre tid. Jeg kan ihvertfall garantere at jeg kommer til å lage denne flere ganger til spesielle anledninger :-D

DU TRENGER:
2,5dl sirup  -  1dl sukker  -  1,5liter cornflakes  -  1dl kokosmasse  -  1 glass peanøttsmør (rødt lokk)  -  1ts vaniljesukker  -  450gram melkesjokolade (2,5plate)

SLIK GJØR DU:
Knus cornflakes før du blander inn kokosmasse, vaniljesukker og peanøttsmør. Det kan være lurt å bruke henda her slik at du får blandet det godt sammen.
Kok sammen sirup og sukker til "sukkeret har smeltet inn i sirupen". La det koke opp før du skrur ned platen - husk å røre hele tiden. Dette kan gjøres samtidig som man blander sammen det tørre om man er to personer. Tilsett sirupen og sukkeret i cornflakesen, kokosmassen, vaniljesukkeret og peanøttsmøret. Rør raskt og godt inn slik at ikke alt stivner.

Ta frem en stor langpanne, legg på bakepapir og spre røren utover langpannen. Prøv å dekke alle "hull", selv om dette kan være litt vanskelig ettersom det stivner ganske fort. Smelt melkesjokoladen sammen med litt smør (vannbad eller lav varme i en kjele). Hell sjokoladen over kaken og fordel det jevnt utover. Sett så kaken i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

Har du smakt snickerskake før? :-D

Birthday Outfit

 • 04.09.2016 kl. 14:58

Hei dere! Nå sitter jeg hos Lars og er klar for å se på film! Tror nok det blir en rolig søndag i dag etter gårsdagens festligheter! Jeg stresset meg halvt igjel før festen ettersom det var så mye å fikse, så mye surr med transport og alt for lite tid. Allikevel fikk jeg roet meg ned da vi endelig var fremme og det ble litt bobler i glasset. Det var virkelig en fantastisk kveld med masse moro, og som den festløven jeg er danset jeg som en gal hele kvelden, haha! Det virket som det var veldig god stemning hele kvelden, og jeg hadde ihvertfall en strålende bursdagsfeiring med masse fine folk :-D

Snickerskaka jeg laget ble en suksess, kommer garantert til å lage den igjen senere! Oppskrift kommer senere, så bare følg meg. Jeg skal innrømme at det muligens ble spist litt for mye av den fra min side, hehe! September er virkelig den måneden i året hvor jeg spiser mest kaker - det er så mange jeg kjenner som har bursdag. Jaja, så lenge treningen også blir holdt vedlike så er det vel greit!


Hva skal dere i dag? :-D

IT'S MY BIRTHDAY!!!

 • 03.09.2016 kl. 12:48

Yeeei, woho, gratulerer med dagen til meg! Haha, er det en som virkelig er glad i bursdager så er det meg. I dag våknet jeg med Lars ved siden av meg, en lapp som sa "Gratulerer med 19-årsdagen" fra mamma, 500kr og melkehjerter fra broren min og i tillegg fikk jeg en liten bamse og melkehjerter fra Lars! For en koselig start på dagen :-D Jeg måtte selvfølgelig lage min egen favorittfrokost - pannekaker! Fysøren så deilig, og så altfor melktig. 

50gram smør  -  2 egg  -  2,5dl melk  -  3dl mel  -  2ts bakepulver  -  1ss sukker  -  0,5ts salt  -  1ts kanel og kardemomme

Nå må jeg allerede begynne å fikse meg fordi Lars og jeg må ut å kjøpe skjorte. Han klarte selvfølgelig å glemme å ta med skjorte fra Gjøvik, så nå blir det en liten shoppingtur før det er fest i kveld hos ei venninne! Jeg er klar for å kose meg massemasse i dag med litt for mye kaker, mat og drikke, mhh :-D

Akkurat nå kom hele familien ned med masse gaver fra ønskelisten min, såå søte! Parfyme, mummisett og løpejakke - wii!

Hvordan liker du å starte bursdagene dine? :-D

August Favorites

 • 02.09.2016 kl. 16:42

God dag dere! Nå tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritter fra august. Alt her er bare supersøtt og så fint, og som dere ser har jeg vært veldig glad i rosafarger denne måneden. August har vært en herlig måned som har gått alt for fort - kan ikke tro at jeg har jobbet 1måned allerede! Jaja, satser bare på at september også blir en herlig måned. For å være ærlig står det mye festing på planen for helgene i september, så det er bare å spare opp krefter, haha :-D Førstkommende er selvfølgelig bursdagen min i morgen, og neste helg har vi en samling hvor alle ansatte av Fresh Fitness i Norge/Sverige/Finland møtes for å trene, høre på foredrag og feste. Mens helgen etter det er det duket for litt bursdagsfeiring igjen! Altså mange sammenkomster med bra folk, gleder meg!

MARVLE RINGER FRA GLITTER

ROSY KISS LEPPESTIFT FRA MAKEUPMEKKA

ROSA SKINNJAKKE FRA ZARA

ØYENSKYGGEPALETT FRA SEPHORA

DEKSEL FRA TREND ACCESSORIES

NEGLELAKK FRA TREND ACCESSORIES

Har du noen favoritter fra august? :-D

Summer Outfits 2016

 • 01.09.2016 kl. 19:54

Heisannheisann! Vi har begynt i første høstmåned, og sommeren er over for denne gang. Heldigvis tror jeg vi fortsatt har noen varme dager foran oss så vi trenger ikke legge fra oss sommerklærne helt enda. Disse tre sommermånedene har det blitt en del antrekksposter her på bloggen og noen av antrekkene jeg virkelig superglad i! Derfor tok jeg en titt bakover i arkivet og kikket litt på mine sommeantrekk. Nedenfor har jeg samlet mine 12 favoritter fra mai/juni/juli. Håper på masse fine og inspirerende antrekk til dere i høstmånedene også hvis dere ønsker det??? :-D

PINK LEATHER JACKET  //  GIRLSNIGHT OUTFIT

FLOWER SKIRT  //  OUTFIT IN MOSS

BLUE BENCH  //  PINK FUR

BOMBER JACKET  //  SUMMER LACE DRESS

LACE DRESS  //  FRINGE KIMONO

FESTIVAL OUTFIT 2016  //  SANKTHANS ANTREKK

Hvilket likte du best? :-D

My Cat Mug

 • 01.09.2016 kl. 16:15

Hei dere! Har ikke jeg bare verdens søteste kopp? Denne er så innmari fin og er kjøpt på urban outfitters i København. Jeg kunne virkelig ikke gå fra denne skjønnheten da jeg oppdaget den i butikken! For dere som liker te så har den en lomme til teposen oppå hådet - smart, ikke sant? Eventuelt en sjokolade- eller kjeksbit da, haha :-D

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og skal snart ut døra igjen for å dra på trening. I dag skal jeg trene BodyAttack; den tyngste kondisjonsgruppetimen på Fresh Fitness. For dere som tror gruppetimer er lett: kom og prøv selv, det er virkelig en knall time hvor du bruker hele kroppen og får pulsen opp i taket! 

Når jeg kommer hjem skal jeg bake muffins og lage snickerskake. Som sagt har jeg bursdag i helga, så i morgen tenkte jeg å ta med muffins til de ansatte på SFO, også vil jeg gjerne ha snickerskake til helgen :-D Det kommer nok ut oppskrift i løpet av de neste dagene, så bare følg med.

Hva synes du om kattekoppen? :-D

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no