hits

4 sminkeprodukter du MÅ ha!

 • 30.09.2017 kl. 12:30

God lørdags...morgen(?)...jaja! Halv ett er helt klart morgen på lørdager for min del, hehe! Nå tenkte jeg å vise dere fire av mine sminkefavoritter, selv om jeg må innrømme at jeg har enda flere enn disse. Hvis dere ønsker å se enda flere, så er det bare å si fra. Her kommer hvertfall to produkter fra NYX og to produkter fra makeupmekka - begge store favoritter :-D

Inneholder affiliatelinker og reklamelinker


NYX ULTIMATE SHADOW PALETTE
La oss starte med NYX sin øyenskygge! Altså, disse er virkelig fantastiske. De er pigmentert, har mange ulike farger å velge mellom og også både skygger med gltiter og uten glitter. Jeg har en annen øyenskygge fra NYX også, og den er også helt fantastisk!


NYX EYESHADOW PRIMER
Enda et produkt fra NYX. Denne øyenskyggeprimeren (noe jeg anbefaler alle å ta på før øyenskygge) er veldig bra, holder hele dagen og gjorde til og med slik at jeg slapp å få røde og tørre øyenlokk av noen av mine øyenskygger!


MAKEUPMEKKA LEPPESTIFTER
Leppestifter fra makeupmekka, yeees! Hvis du ennå ikke har prøvd disse, bør du virkelig sjekke de ut. De er kanskje billige, men de funker som bare det! Supermange farger å velge mellom, og ofte har de type salg som "10 leppestifter til 200kr"!


MAKEUPMEKKA 5XL VOLUME MASCARA
Til slutt, mascara fra makeupmekka! Denne har jeg brukt veldig lenge, og jeg føler at den gir lange øyenvipper, og også godt volum så lenge man bygger litt på. I tillegg renner eller "sander" den ikke, i tillegg til at man unngår klumper. Anbefales virkelig om du sliter med å finne den perfekte mascaraen1

Har du prøvd noe av dette? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: The Red Coat

 • 28.09.2017 kl. 19:30

- new coat, new girl -

THE RED COAT

God kveld, og hei igjen dere! Nå tenkte jeg å dele tirsdagens antrekk med dere, og gjett hvem som allerede har brukt sin nye, røde kåpe a dere - meeeg! Haha, fysøren se lekker, og den fargen da gitt. Dere kan tro jeg følte meg fresh der jeg vandret bortover gata med den jakka. Ingenting er bedre enn å føle seg bra med seg selv, selv om man går alene, og da hjelper det veldig å ha på seg noe man liker så godt! Alle bildene er forresten tatt av @ronjaslar.

Kåpe fra Vero Moda

Hva synes dere om kåpa? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#antrekk #outfit #ootd #red #coat #kåpe #fall #høst #foto #antrekksbilder

INSP LOVE + Baron Von Bulldog

 • 28.09.2017 kl. 15:34


Bilde tatt fra Kjell Nordström sin Instagram @vonbulldog

På tirsdag var jeg nok en gang med på Insp Love på Grünerløkka, som er en workshop med mote- og skjønnhetsinteresserte bloggere, youtubere og instagrammere som møtes for å få et nærmere innblikk i motebransjen. Hver tirsdag kommer det en designer/representant for et merke etc. for å snakke litt om hva de driver med, vise frem noen klær og gi tips. Denne tirsdagen var det designeren Baron Von Bulldog (Kjell Nordström) som var innom, som du ser på bildet ovenfor, og han var virkelig sykt inspirerende, fortalte om ulike opplevelser og meninger han hadde og ga meg mange nye, fine tanker!


Et lite magasin med innblikk i Von Bulldog sin nye kleskolleksjon, og noen kule armbånd vi som var der fikk med hjem!


De fleste kjolene var ganske enkle, men for anledningen hadde han tatt med seg denne kjolen som var litt mer "over the top". Sykt fin!

Kjell har designet en kleskolleksjon som heter "Black Rose", hvor han har tatt utgangspunkt i "Den Lille Sorte", og da tatt inn mennesker fra ulike land, kulturer, aldre (spesielt litt eldre mennesker), størrelser og kjønn (jenter, gutter og transpersoner) for så å skreddersy hver enkelt sorte kjole, tilpasset til personen som skal bruke den. Han tenkte nemlig tanken "Hvordan ser egentlig en kvinnekropp ut i dag?", og det finnes det jo egentlig ikke noe fasit på. Ikke alle har mulighet til å gå i butikken å finne noe som passer dem ut ifra hva de ønsker å gå med og med tanke på størrelser. Både de som er litt større, men også de som er høye og tynne kan ha vanskeligheter med å finne noe i de vanlige klesbutikkene, inkludert mange flere. Derfor brukte han tre ganger så lang tid på denne kolleksjonen ovenfor en "vanlig" kolleksjon, for å skreddersy én kjole til hver enkelt person han ønsket å ha med. Dette for å vise at du ikke trenger å ha en "typisk" modellkropp for å uttrykke deg gjennom klesstilen din - noe jeg nylig delte mine meninger om i avisa. Derfor traff dette meg veldig, og jeg synes det var helt fantastisk å høre på hans meninger! Kjell virket også som er utrolig hyggelig og morsom person, så jeg fikk virkelig sansen for han. I tillegg la han vekt på at dette er en kolleksjon som skal vare i mange år, bare med få justeringer, rett og slett fordi det er for drøyt at vi ikke rekker å sette oss inn i én trend, før det kommer en ny en! Han ønsker at vi skal ha få klesplagg og tilbehør som vi kan bruker om og om igjen, ovenfor å hamstre inn store mengder med klær.

Disse blomstene er håndlaget!!! Så rått, og sjekk DEN sløyfa bakpå!

Har du hørt om Baron Von Bulldog? Hva synes du om tankene hans?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

5 produkter mot oljete hud!

 • 27.09.2017 kl. 19:00

Hei dere! Nå tenkte jeg å tipse dere mot fem produkter mot oljete hud. Før sleit jeg veldig med oljete hud, og jeg merker fortsatt at jeg får oljete hud om jeg bruker sminke i mange timer. Allikevel har jeg funnet noen produkter og noen triks som faktisk toner denne glansen i ansiktet ned, og som hvertfall har hjulpet meg. Jeg har både litt tørr og litt oljete hud, så hvis du kjenner deg igjen i det kan disse produktene kanskje være til nytte! Det beste er at dette også er BILLIGE produkter, og det blir jo ikke bedre enn det. Sikkert mange andre bra produkter som funker enda bedre enn disse også, så kom gjerne med tips!

Reklamelinker


REVLON COLORSTAY Combination/Oily

Denne har jeg brukt en god stund nå og tipset om før. Jeg synes den har veldig god dekkevne og holder seg en stund matte. Må dog innrømme at jeg har veldig lyst til å prøve Estée Lauder, ettersom jeg har høst mye bra om den, så kanskje det kommer en ny favoritt på bloggen snart? Hehe!


MAKEUPMEKKA MATTE On the Go Baked Powder Transparent

Dette pudderet har jeg hatt ganske lenge, men det er først nå jeg tar det i bruk.
TIPS: Påfør etter primer, før foundation, jeg har merket stor forskjell etter at jeg beynte med det!


NYX Matte Finish Long Lasting Setting Spray
Yes, denne sprayen må dere ha! Før brukte jeg NYX sin "vanlige" setting spray (ikke for matte finish), men nå som jeg har brukt denne merker jeg stor forskjell!


GARNIER Pure Active 3 in 1
Denne har jeg brukt hver morgen i noen år nå, og jeg merker veldig godt at den gjør det den skal. Den matter ned huden og hjelper også på urenheter!


MAKEUPMEKKA Mineral Sapphire Loose Setting Powder
Jeg har ikke engang anelse på hvor mange år jeg har brukt dette pudderet. Det er virkelig et must hos meg, og jeg legger et lett lag på huden helt på slutten av sminken. Den jevner ut sminken og går også lett an å fylle på utover dagen.

Har du prøvd noen av disse produktene? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Verdens beste EPLEKAKE!

 • 26.09.2017 kl. 19:00

Det er høst, og på søndag var det pappas bursdag, noe som betyr pappas favorittkake, nemlig EPLEKAKEEE! NAM, denne eplekaka har jeg vokst opp med da det er en oppskrift mamma har spart på fra et blad som sikkert kom ut før jeg ble født, eller isåfall tidlig i livet mitt. Den er god, og det er jo ikke noe tvil om at høsten er den beste årstiden å lage eplekake på. For pappas smak tok jeg nok litt for lite epler, så hvis du glad i masse epler på eplekake så er bare å pøse på, for denne kaka vokser enormt i ovnen!

DU TRENGER:
200g smør
4dl sukker
2 egg
8dl hvetemel
4ts bakepulver
ca. 3dl melk/fløte

TOPPES MED:
Epler, kanel, sukker

SLIK GJØR DU:
Sett stekeovnen på 180-200grader. Smør en middelsstor, rund form med smør. Rør smør og sukker hvitt. Tilsett eggene og rør kraftig i noen minutter. Gland bakepulveret med hvetemelet og ha vekselsvis i mel og melk/fløte. Hell røren i formen. Strø over kanel og sukker. Vask og skrell eplene, skjær dem opp i passe båter og dekk formen men epler. Hvis du er glad i masse epler, så kjør gjerne på med to lag epler. Strø enda mer kanel og sukker på toppen, og gjerne noen smørkladder/flytende melange på toppen hvis du vil. Stekes i 45 min nederst i ovnen på rist.

Liker du eplekake? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

HVA SKJER???

 • 25.09.2017 kl. 20:23

Altså hallooo, hva skjer??? Her snakker vi garantert ny leserantallrekord for meg og min lille blogg! Så sykt gøy! I dag tidlig klikket jeg meg som vanlig inn på bloggen for å sjekke statistikken, og det tok ikke lang tid før jeg hoppet opp av sofaen og bare "Hva faen?", "Hvafaen?". Lars spurte selvfølgelig hva som gikk av meg, og jeg viste han leserantallet som viste over 600 lesere! For mange av dere er det kanskje ikke så mange, men for meg som har 60-100 lesere per dag er det helt sykt! Hvis dere lurer er det den gule streken som viser antall unike lesere, som vil si hvor mange ulike mennesker som har vært innom.

Som dere ser nedenfor er det innlegget "Verdens beste sjokoladekake" fra juni som har ført til at leserantallet har tidoblet seg fra i går, og jeg aner ikke hvor det har blitt delt som har ført til så mange klikk, så hvis noen av dere vet hvorfor, så si gjerne ifra, haha! Måtte bare dele denne gleden med dere, for det er klart at man blir glad når man får så mange klikk innpå en så stor hobby som man bruker mye tid på :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

- Mine 6 nye innkjøp -

 • 24.09.2017 kl. 13:42

Wiii, sjekk ut disse tingene da! I går unnet jeg meg å dra på shopping med pengene jeg fikk i bursdagsgave, i tillegg til at jeg måtte kjøpe en gave til faren min som har bursdag i dag. Jeg er superfornøyd med innkjøpene, og er det spesielt to ting jeg bare eeelsker og ikke klarte å gå fra i butikken er det den første jakka, og den rød kåpen. Den rød kåpen prøvde jeg virkelig å holde meg unna; jeg gikk til og med ut av butikken for å ta en tenkerunde, men etter en halvtime måtte jeg løpe tilbake og kjøpe den, haha! Nå blir høsten virkelig enda ett hakk bedre! Det er ikke ofte jeg setter av en lørdag til shopping, og spesielt ikke alene, men det var virkelig deilig å gå litt rundt alene og kunne prøve ting uten å ha masende venner over seg.


JAKKE fra H&M, 599kr


TOPP fra H&M, 75kr


SKJØRT fra H&M, 299kr


T-SKJORTE fra H&M, 49kr


KÅPE fra VERO MODA, 749kr


BLUSE fra MONKI, 250kr

Likte du noe av dette? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

SMINKE ER EN SYND(!?)

 • 22.09.2017 kl. 18:00

Hvem skulle tro at jeg kunne bli fornøyd av sminkeløse bilder? Altså, jeg har ikke noe i mot meg selv uten sminke som regel, men jeg foretrekker åpenbart å bruke sminke ettersom det på en måte har blitt en del av meg og er noe jeg uttrykker meg gjennom. Men herlighet dere, location'en på disse bildene er bare perfekt, de nyyydelige høstfargene lyser opp genseren og håret mitt - synes jeg. Altså, greit å ikke skryte for mye av seg selv, men litt fornøyd må man få lov til å være innimellom - ellers blir det veldig vanskelig å leve i sin egen kropp og sitt eget sinn. Jeg ble hvertfall innmari fornøyd med disse bildene!!!

Men dere; selvom disse sminkeløse bildene ble utrolig fine ligger fortsatt sminke til hjertet mitt, og jeg er faktisk glad for at jeg føler meg bedre med sminke enn uten, selv om det kanskje ikke høres riktig ut i deres hode. Jeg føler at det er så mange der ute som hakker ned på andres sminke, generelt sminke eller at det nesten er en synd å bruke det for å sette det på spissen. Altså, en ting er om man tvinger seg selv hver dag til å bruke sminke fordi man føler seg tvunget til det fordi samfunnet setter så høye standarder - det er bare trist. Derimot er det oss andre som faktisk trives med sminke, det gjør oss ikke noe å putte ting i fjeset for å dolle oss litt opp, fordi det gjør oss glad! Herregud da, hva er galt med sminke liksom? Men, hallo, det er da ikke noe galt med naturlighet heller? Gjør hva enn som gjør deg glad. Ikke føl deg presset til å bruke sminke, men for all del; ha det gøy med sminke og utforsk!

Tror jeg nesten må ta flere turer med kameraet ut i nydelig natur med disse vakre høstfargene. Jeg er virkelig superglad i høst; hvertfall starten hvor det ikke er alt for kaldt, men ikke for varmt - da kan jeg endelig bruke alle jakkene jeg er så innmari glad i, haha :-D

Disse bildene ble tatt på hytteturen i helgen, og det var Katrines idé at jeg skulle sette meg her slik at Lars kunne ta noen bilder. Tanken slo meg også, men ettersom det var vått på bakken og bæsj over alt fra dyrene, var jeg litt skeptisk, men nå angrer jeg ikke for at Katrine fikk meg til å sette meg ned her for å ta noen bilder. Lysinnstillingene satt også virkelig som et skudd, noe jeg føler jeg begynner å få litt teken på nå!

Bruker du sminke fordi du føler deg presset, eller fordi du liker det?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Wine Red Skirt

 • 21.09.2017 kl. 21:06

Hei hååå, og god kveld! Jeg har ingen anelse om jeg skal si at dette har vært en lat eller aktiv dag. Altså, jeg var på skolen frem til to og dro rett på trening etter skole, men etter trening slang jeg meg på sofaen og her har jeg blitt siden. For å gjøre opp for meg selv trente jeg en aldri så liten intervall på tredemølla, noe jeg ikke har gjort på leeenge. Nå sitter jeg og ser på Bloggerne på TV2 Sumo; må jo sjekke ut bloggernes liv, haha! Blir jo faktisk ganske inspirert og får et helt annet syn på disse menneskene på godt og vondt, men jeg henger meg virkelig ikke så mye opp i det; la folk være seg selv så lenge de ikke ødelegger for andre, sier nå jeg!

Her er gårsdagens date-antrekk. Fysøren jeg bare elsker det når jeg endelig får mulighet til å bruke disse Jeffrey Campbell-skoene. Jeg har hatt de en del år nå, men det er søren meg ikke ofte man får brukt dem. Jeg angrer allikevel aldri på at jeg kjøpte dem, for se så fine da! Ekstra fint er det jo når kjæresten fortsatt er like gøy selv om jeg bruker dem, eller hva? Haha! Vi hadde hvertfall en superkoselig date og kveld i går. Sjeldent det ikke er det med Lars, hihi!

Likte dere antrekket? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Slik var daten vår i går!

 • 21.09.2017 kl. 16:00

Som nevnt tidligere var Lars og jeg på date i går, på Glass Grill og Bar i Drammen. Jeg hadde aldri spist her før, og hadde heller ikke så høye forventninger ettersom jeg hadde lest og hørt at det tydeligvis var dårlig service og kanskje ikke den beste maten. Allerede da vi kom inn døren skjønte jeg derimot at dette IKKE stemte. De som jobbet der i går var hvertfall superkoselige, smilte og tok oss godt i mot - også fordi det ikke var så mange der i går selvfølgelig. Selve restauranten var veldig fin, og jeg følte de hadde en meny med ganske greit utvalg.

Vi bestilte først noen løkringer til forrett, ettersom dette faktisk har blitt en type tradisjon for meg og Lars hver gang vi er ute og spiser, haha! De var superdigge, og etterpå spiste vi hamburger - som er en selvfølge fra min side. Den var også veldig god, og både jeg og Lars var storfornøyd! Vi, eller hvertfall jeg, foretrekker å gjøre det så enkelt som det, og er ikke særlig begeistret for type gourmetmiddager. Det blir ofte litt for spesielt for meg.

Hva foretrekker du? Burger eller gourmetmiddag?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

DATE NIGHT

 • 20.09.2017 kl. 17:08

Hei'aaa! Nå skal jeg og Lars straks løpe ut døra for å rekke bussen. Vi skal nemlig ned til Drammen for å spise, ettersom vi i går hadde vært sammen 1,5år. Ikke at det er en stor begivenhet, men vi synes allikevel det er koselig å gjøre noe sammen! Så i dag skal vi på Glass Grill og Bar i Drammen, som jeg aldri har vært på før, så det blir spennende å prøve noe nytt. Jeg skal også ta antrekksbilder, så hvis du ønsker å se hele antrekket mitt kan du følge med i morgen :-D

Hvordan tilbringer dere lillelørdagen? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

SPØRSMÅLSRUNDE: Fototips, flause, mitt mål ++

 • 19.09.2017 kl. 19:00

Hva er yndlingsfargen din?
Jeg elsker generelt knalle farger, men gult og rosa er helt klart mine største favorittfarger.

Hva liker du best med å blogge?
Jeg tenkte faktisk å lage et innlegg om dette, men kort fortalt liker jeg å kunne inspirere andre og alle de fine kommentarene dere legger igjen! 

Du tar så mange kule antrekksbilder, har du noen tips til hvordan jeg kan få til noen kule bilder? 
Tusen takk for det♥ Det handler åpenbart mye om omgivelser/locations, og det å finne steder som passer til antrekket man har på seg også. Jeg bruker gjerne en kameralinse med lav blenderåpning, slik at bakgrunnen blir "blurry", dette gjør så antrekket kommet i fokus. Hvordan man poserer har selvfølgelig også mye å si, men dette handler mest om øvelse :-D Finn et sted med godt fotolys, og en bakgrunn som helst ikke tar alt for mye oppmerskomhet.

Kunne du levd av blogging?
Jeg drømmer om det innimellom, men på den andre siden får man ekstremt mye oppmerksomhet på godt og vondt i en sånn jobb, i tillegg til at det er en 24-timers jobb, så det vet jeg rett og slett ikke.

Hva er målet ditt med bloggen?
Målet mitt med blogging er at jeg skal trives med det selv, inspirere andre, gi glede og få glede av å drive med det, ettersom det er en såpass stor hobby.

En flau historie/hending?
Jeg kan ikke si at jeg noen gang har opplevd noe kjempeflaut, heller klønete hendelser her og der. Jeg kan allikevel fortelle om en hendelse som skjedde for ett år siden. Jeg jobber som nevnt på Fresh Fitness og hvert år har vi et møte hvor alle ansatte i hele Norge, Sverige og Finland fra denne treningskjeden møtes. På dagen er det snakking og trening, og på kvelden er det kåringer og fest. Senteret som jeg jobber på vant kåringen av "Årets senter" blant nesten 40 andre og alle de ansatte derifra måtte derfor komme opp på scenen, inkludert meg. Etter en del drikke kan dere tro gleden og adrenalinet ble veldig forsterka, og vi stod alle samlet på scenen, fikk klemmer, applaus osv. Plutselig, foran sikkert 500 andre mennesker forsvinner hele beinet mitt ned bak scenen som var oppsatt. Altså, som du ser på bildene nedenfor; det ene sekundet er jeg der, det andre ikke. Foran så mange mennesker var det ganske pinlig å skape så mye oppmerksomhet på meg på scenen fordi klønete som jeg er, klarte jeg å falle ned kanten. Jeg måtte få hjelp til å komme meg opp igjen, og for alt jeg vet ble nok litt intime steder blotta, haha, huff! Sjekk DET såret jeg fikk også da dere. Verste var at jeg ikke merka det før seinere på kvelden fordi jeg var ganske berusa og hadde skikkelig adrenalin-kick på grunn av seieren. Kan understreke at jeg fikk noen stygge blikk da jeg fikk rundt i shorts/kjole etterpå også, haha så klønete!

Leser du bøker? Har du en favoritt?
Jeg er virkelig ingen lesehest, og leser så og si aldri. Jeg har alltid hatt lyst til å være mer glad i å lese, men jeg har ikke funnet interessen i det ennå. Derfor har jeg heller ingen favorittbok å dele med dere, dessverre.

Hvilken middagsrett er din favoritt?
Jeg spiser generelt sjeldent ordentlig middag, og jeg er veldig lite kresen. Så jeg er glad i alt fra laks og pasta til kjøttkaker i brun saus.

5 ting du gjør når du står opp?
Vasker ansiktet, sminker meg, hører på musikk, lager frokost og kler på meg.

Hva ser du for deg at du jobber som når du er 25-år?
Hm, altså for øyeblikket vet jeg ikke hva jeg ønsker å drive med, men jeg håper kanskje på å jobbe med noe innenfor mote.

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Hosbjerg Clothing

 • 18.09.2017 kl. 19:56

Alle bilder tatt av Ronja Slar @ronjaslar

Heiii dere! Her kommer da bildene fra torsdagen, tatt på Insp Love. Genseren og skjorta er da fra Hosbjerg. Jeg hadde egentlig litt annet fra den nye kolleksjonen deres jeg også ville prøve, men på grunn av utvalget av størrelser og at jeg kun gadd å ta bilder av ett antrekk ble det så enkelt som dette. Men det enkle kan virkelig ofte være mer enn nok. På grunn av fargekombinasjonen av disse overdelene blir plutselig antrekket så mye mer spennnede. Den grønne, stripete skjorten (som også kommer i rød), var sykt nydelig og deilig å ha på! Genseren var også supermyk, og den tror jeg virkelig jeg kunne bodd i.

Hosbjerg's nye kolleksjon, SS18 Officials ´92 er faktisk inspirert av OL i Barcelona 1992 med farger fra de Olympiske Leker: blå, gul, sort, grønn og rød, i tillegg til unike prints som for eksempel klesplagg med volleyballer og badminton-print. De har allikevel fått til en feminin look på alt sammen og det er bare fantastisk kult! Jeg elsker det hvertfall, og hvis du vil se mer kan du føle Hosbjerg på instagram eller se noen bilder på Karoline Smådal sin blogg HER.

Har dere hørt om Hosbjerg før? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

INSP LOVE - Grünerløkka

 • 18.09.2017 kl. 12:05


Foto: Ronja Slar @ronjaslar

Hei igjen dere, og god mandag! Jeg er ennå ikke helt vant til å ha fri på mandager, men herregud så deilig det er. Spesielt etter helgens hyttetur, noe som er innmari moro, men også ganske slitsomt! Så i dag lå jeg i senga frem til klokka halv tolv, fikk i meg en god frokost (noe jeg aldri har tid til ellers i ukedagene) og sitter nå og titter på Carries Diaries - den "nye" serien jeg ser på for tiden. Ellers går nok dagen til litt skolearbeid, i tillegg til trening. Kjenner at jeg godt kunne hatt enda en fridag i uka, men jeg takker og bukker stort for én ekstra altså.


Foto: Ronja Slar @ronjaslar

På torsdag var jeg som nevnt tidligere på Grünerløkka for å være med på INSP LOVE for første gang. Dette er en workshop hvor mote- og skjønnhetsinteresserte bloggere, instagrammere og youtubere møtes for å få et nærmere innblikk i motebransjen. Man er alltid rundt 15 personer, og hver tirsdag kommer det et klesmerke, skjønnhetsmerke etc. som snakker litt om sitt brand og gir ulike tips.

Insp har også sin egen app som du kan laste ned på mobilen din hvor både bloggere og dere lesere kan legge ut antrekksbilder! Hvis dere gjør dette kan dere også få antrekket deres likt og kommentert av bloggere/intagrammere/youtubere, og kanskje også være så heldig at antrekket blir kommentert i videoer som vi i Insp også nå har begynt å lage hvor vi kommenterer ulike antrekk som blir lagt ut på denne appen. Husk da å følge personer som er merket med "ASPIRING" øverst på profilen.

Forrige uke var det da representantene Twinsisters Agency for Hosbjerg som var på besøk for å fortelle litt om deres nye kolleksjon SS18 OFFICIALS ´92, og dere; den var sykt rå! Altså, det var virkelig en kolleksjon som passet enhver stil; sporty, sexy, klassisk, elegant, rocka - you name it! Følg med seinere i dag så viser jeg et par plagg fra deres kolleksjon som jeg fikk prøvd.


Foto: Ronja Slar @ronjaslar


Foto: Ronja Slar @ronjaslar

Skal du laste ned Insp-appen og dele antrekksbilder? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

HELGENS HYTTETUR

 • 17.09.2017 kl. 19:20

Da var man allerede på vei hjem igjen fra hyttetur, og jeg sitter og nyter bildene fra helgen med Emilie kjørende ved siden av meg. Så trist å dra fra et sted med så sykt fin utsikt, med så herlige folk, i tillegg til å dra fra den deilige roen det er på hytter. Gårsdagen var helt klart utrolig bra! Vi startet som nevnt i forrige innlegg med en deilig frokost, før vi begynte å spille Monopol, og fysøren det tar så sykt lang tid, haha! Før vi visste ordet av det var plutselig klokka seks/sju og vi hadde spilt i sikkert fire timer. Heldigvis hadde vi en pause mellom hvor vi tok en tur ut i finværet. Utrolig lang tur altså, kanskje rundt 20 meter, haha! Rett bak hytta er det nemlig en topp hvor man får innmari fin oversikt og utsikt. På denne tiden ble det hvertfall tatt masse fine bilder!

Se så vakkert da dere! Måtte stå å se på dette i noen minutter før vi dro bare for å nyte det litt. Jeg må virkelig begynne å nyte norsk natur mye oftere, men det er litt mindre interessant hjemme hvor det er mye mer bråkete rundt omkring og ikke like mange utsiktspunkter så lett tilgjengelig, i tillegg til at man på en sånn hyttetur er med masse fine folk som man ikke får møte så altfor ofte.

Åh hva skulle jeg gjort uten Katrine? Haha, så sykt herlig og søt, og kanskje en smule voldsom og craaazy, men det er også noe jeg elsker med henne!

Solnedgangbilder er selvfølgelig obligatorisk på tur med så fin utsikt. Blir like målløs hver gang av så vakre solnedganger!

Hvordan har deres helg vært?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

MORGENIDYLL OG BÆSJ

 • 16.09.2017 kl. 13:31

PS: (u)appetittlig innlegg...

Heiho og god morgen fra hytta i Oppland! På tross for en lang og litt irritabel biltur i går kom vi oss endelig frem til hytta rundt klokka halv tolv. Jeg hadde vel sett for meg  å komme opp litt tidligere, men sånn ble det altså ikke, så klokka tolv var vi igang med å lage pizza #tidligmiddag! Da vi kom frem, hoppet ut av bilen av glede og skrudde på lyset hørte jeg plutselig noen rope «Æsj, det er bæsj overalt!», fysøren, det var faktisk ikke tull. Kuene og sauene hadde lagt fra seg ikke bare litt, men fylt hele uteplassen med bæsj!

Så til tross for at uteplassen er en stor utedo er vi heldig med været, utsikten er helt fantastisk og vi har nettopp kost oss med ferske rundstykker og masse godt pålegg! Selvfølgelig like morsomt for alle sammen å vente med å ta mat fordi jeg skal ta bilder, haha :-D  Nå sitter vi inne, koser oss foran peisen, mens jeg sitter her og blogger i Cookie Monster-pysjamasen fra Primark som jeg kjøpte i sommer. Er den ikke søøøt?

Hvordan har deres lørdagsmorgen vært?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

ENDELIG på vei!!!

 • 15.09.2017 kl. 19:50

Daaa var vi endelig på vei til hyttetur! Herlighet for noen stabeist jeg har som venner, haha! Vi er sju stykker som skal opp på hyttetur, og egentlig trenger vi kun to biler, men plutselig var det diskusjon om hvilken bil vi skulle droppe, ettersom tre stykker ville kjøre. Haha, ikke spør meg hvorfor noen absolutt skal være så vanskelig, men jeg bare trekker meg unna og vi kom tilslutt til en enighet. Akkurat nå må jeg innrømme at jeg ikke er så innmari happy, av den enkle grunn at jeg trenger mat, haha! Jeg tror ikke jeg er alene om å bli en smule irritabel og ganske uvel når jeg trenger mat. Så nå er det bare å finne en bensinstasjon så fort som mulig så Vilde får i seg litt mat, hehe!

Denne uka har vært utrolig slitsom, så helgen har vært etterlengtet siden onsdag, da jeg satt hele dagen og øvde til historieprøve. Har også hatt vondt i hodet av og på helt siden onsdag, noe jeg hvertfall ikke er noe godt. Men nå satser jeg på en knall helg med hyttekos, drikke og moro!

Hva skal dere i helga? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

Latest on Instagram...

 • 14.09.2017 kl. 22:16

Heihååå! Åhgud for en dag med mye stress og mye moro, det har virkelig gått i ett, men sånn er det noen dager. For det første hadde vi historieprøve noe som var i hodet mitt hele skoledagen fram til vi endelig var ferdig med den kvart på fire. Videre dro jeg rett til Oslo for å være med på Insp Love på Grünerløkka, noe jeg tenkte å fortelle dere mer om i morgen! Nå er det derimot tid for å pakke til hytteturen som venter meg denne helgen, og egentlig bør jeg også komme meg i dusjen. Her er mine siste instagrambilder, og hvis du ønsker å følge meg heter meg @vildesinspiration. Følg meg, så følger jeg tilbake :-D

Hva heter du på instagram? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

Les avisartikkelen om meg her!

 • 13.09.2017 kl. 19:15

Her kommer altså avisartikkelen om meg som ble lagt ut forrige søndag, altså på bursdagen min 3.september. Artikkelen ble skrevet av Torun Havnaas, og jeg er veldig fornøyd med artikkelen selv om dette er et tema som jeg kan drøfte og diskutere rundt veldig mye. Håper dere liker det!Hva synes dere?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

Mine nye favorittsko!

 • 12.09.2017 kl. 19:00

Åh, se på disse skjønnhetene fra Adidas Originals! Jeg tror jeg med hånda på hjertet kan si at jeg sikkert har ønsket meg disse i over ett år, og endelig fikk jeg dem til bursdagen min forrige uke. Det å åpne en skoeske med helt nye sko nesten en hallelujah-følelse - for følelsen av nye, krystallklare hvite sko - det er det ikke mye som slår, haha! Litt dramatisk? Ikke for en skoelsker! Flere som kjenner seg igjen? 

KAN KJØPES HER! (reklamelink)

For 2 år siden kjøpte jeg meg de helt hvite Adidas Originals-sneakersene, og disse har vært flittig i bruk. Etter å ha jobbet ett år i barnehage og ett år på barneskole/SFO, forstår dere sikkert også at de ikke har holdt seg hvite - noe hvite sko i utgangspunktet aldri gjør. De har vært et par runder i vaskemaskinen, noe som har funket veldig bra, men de blir åpenbart ganske slitte etter å ha vært brukt i nesten 2 år hver dag. Så nå ser jeg frem til å gå rundt med helt hvite sko igjen, hvertfall en kort periode inntil de også begynner å møkne, haha! 

Hva synes du om disse skoene? :-D 

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

- PINK MAKEUP -

 • 11.09.2017 kl. 19:00

I looove it - more pink! Jeg kan hvertfall ikke si at jeg angrer på mine 7 nye sminkeprodukter, hvor blant annet palettet fra NYX som dere ser nedenfor med masse knæsjfarger er en av mine nye favoritter. SELV OM den gir meg røde, hovne og tørre øyelokk fordi det er noe jeg får allergisk reaksjon på i enkelte paletter. Etter å ha brukt palettet tre dager på rad ser øynene mine virkelig ikke bra ut, men jeg har funnet ut at det går fint hvis jeg kun bruker det et par ganger i uka. I går gikk jeg ihvertfall for en rosa stil, og herregud jeg ble sååå fornøyd!

// Inneholder reklamlelinker

Jeg brukte de to fargene jeg har markert ovenfor, hvor jeg brukte den knæsj rosa nederst på øyelokket og den andre på oversiden. Selvfølgelig toppet med min winged eyeliner og mascara fra makeupmekka. Leppestiften er også en av mine favoritter, da også fra makeupmekka med navnet "Nirvana". Hvis du ikke har prøvd makeupmekka sine leppestifter anbefales det virkelig!

ØYENSKYGGEPALETT HER  //  LEPPESTIFT HER  //  EYELINER HER

Ønsker du flere sminkeinnlegg på bloggen? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

SPØRSMÅLRUNDE: Hva lurer du på?

 • 10.09.2017 kl. 19:48

Hei igjen! Nå tenkte jeg å sette igang en liten spørsmålsrunde ettersom jeg ikke har hatt dette på år og dag, og fordi jeg har fått en del nye lesere siden sist. Spør om hva du lurer på i kommentarfeltet om meg, så svarer jeg i et eget innlegg i løpet av neste uke! Du kan godt også nevne om det er noe du ønsker å se mer av her på bloggen, for jeg vil gjerne blogge litt mer fremover.

Hva lurer du på? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

OUTFIT: Pink, pink & aztec

 • 10.09.2017 kl. 11:28

Hei igjen dere! Nå har det vært lite oppdatering fra meg denne helga, ikke nødvendigvis fordi det har skjedd så innmari mye, men rett og slett fordi jeg ikke har orka. På fredag gikk vi en ganske lang tur med hele skolen, og herregud jeg var helt utslitt etterpå, og måtte kaste meg rett ned på sofaen da jeg kom hjem. Jeg trodde nesten jeg hadde blitt syk fordi jeg følte meg så dårlig, men ettersom jeg hadde BodyPump-time på Fresh måtte jeg bare komme meg ut døra, og heldigvis følte jeg meg mye bedre bare kroppen beveget seg igjen. Resten av kvelden gikk bare til å slappe av med Lars, og selv om han var fast bestemt på å dra hjem samme kveld, snudde han i døra da det pøsregnet ute, haha!

Så i går våknet jeg med Lars ved siden av meg, spiste en deilig frokost med egg og bacon, og latet meg med sjokolade i sofaen, til han dro hjem igjen. I går kveld var det nok en bursdagsfest (3. helgen på rad), og det var faktisk innmari koselig :-D På starten av kvelden følte jeg meg egentlig ganske uvel med meg selv, uten at jeg aner hvorfor, men etterhvert gikk tankene over på andre ting; godt å ha så fine venninner! Jeg må innrømme at jeg ble ganske fornøyd med bildene her fra i går, så noen grunn til å føle meg dritt hadde jeg vel egentlig ikke, hehe. Nå skal jeg fikse meg og ta turen til Lars igjen, også er jeg klar for en runde bowling med han og fetteren hans etterpå. Haha, jeg liker egentlig ikke bowling ettersom jeg er helt elendig, men det kan være moro en sjelden gang.

Hva gjorde dere i går? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

7 Nye Sminkeprodukter

 • 07.09.2017 kl. 19:00

NYX Ultimate Shadow Palette - PALETTE OMBRE
Kan virkelig ikke vente med å teste ut dette palettet! Disse nyansene er fine og perfekt til mine øyne - can't wait!

BeautyUK Prime FX Foundation Primer
Denne har jeg brukt en liten stund og jeg synes den fungerer veldig greit til en så billig pris!

NYX Control Freak Eyebrow Gel
Denne har jeg vært tom for lenge, og endelig har jeg en ny! Perfekt, i tillegg til at den er blank så den gir ikke noe farge.

NYX Face and Body Glitter - Copper
GLITTEEERRR! Yes, enda mer glitter, gotta love it.

NYX Lid Lingerie Eye Tint
Jeg har så lenge vært lei av å ikke ha en øyenskygge som er gull nok, så da jeg kom over denne tuben som er som en øyenskyggekrem måtte jeg prøve den!

NYX Matte Finish Setting Spray
Har brukt opp NYX sin andre Finish Spray (ikke Matte Finish), og uansett hvor mye jeg ønsket at den skulle funke bra, gjorde den ikke det for min litt oljete hud. Så nå er det på tide å prøve NYX sin andre flaske, som skal gi en matte finish. Gleder meg til å prøve!

NYX Ultimate Shadow Palette - BRIGHTS
Når jeg først var i gang med å kjøpe det ene palettet, hvorfor ikke kjøpe det andre? Haha, jeg har ingen paletter med så knæsje farger i, så denne er jeg spent på å eksprimentere med!

Har du prøvd noen av disse sminkeproduktene? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

15 lekre høstjakker

 • 06.09.2017 kl. 19:00

Bare jeg som synes høsten kom veldig plutselig? Haha, 1.september og BAM, masse regn og kaldt. Denne uka er det hvertfall meldt masse regn her i området, noe jeg ikke er superhappy over, men vi får håpe at det ikke fortsetter sånn alle tre høstmånedene... Uansett er det nå på tide med litt varmere jakker, og nedenfor har jeg derfor samlet noen høstjakker fra Nelly.com. Veldig typisk blogginnlegg i dag, men hvem liker vel ikke et lite avbrekk i hverdagen med å se på litt jakker eller andre ting man ønsker seg? Jakker er jo også et av mine favorittplagg, så jeg sier med glede ja takk til alle nedenfor, hehe!

Inneholder reklamelinker

1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15

Fant du noen du likte?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

SLIK VAR MIN AUGUST-MÅNED

 • 05.09.2017 kl. 21:22

MÅNEDENS GLEDE
Månedens store glede var helt klart å bli kontaktet av Drammens Tidende for et intervju. Det er alltid utrolig moro å få anerkjennelse for bloggen og kunne fortelle litt om hva man mener. Jeg skal legge ut artikkelen litt senere her på bloggen hvis dere er interessert i det, men hvis du er pluss-kunde i Drammens Tidende og ønsker å lese artikkelen nå, så kan du gjøre det HER. I tillegg må jeg få takke alle dere flotte lesere som legger igjen så vakre kommentarer! Det er virkelig motiverende og superkoselig♥

MÅNEDENS NEDTUR
Jeg skulle virkelig ønske at august var den måneden hvor jeg kom inn i mat- og treningsrutiner igjen, men det har jeg virkelig ikke! Jeg har helt klart fått i meg litt bedre næring enn i juli-måned, men helt inne i rutinene jeg ønsker å være i er jeg ikke, så september; du skal være måneden hvor jeg får dette til! Dette gigantiske søtsuget må forminskes og jeg må kutte ut det unødvendige sukkeret i hverdagen så jeg kan føle meg enda bedre med meg selv, og få tilbake treningsvanene jeg hadde før sommerferien.

MÅNEDENS TUR
Hytteturen i starten av måneden!!! Åh, for en tur, det var virkelig utrolig moro, og er en tur jeg kommer til å se tilbake på med et smil om munnen lenge. Jeg og de ni andre vennene mine som var der hadde en knalltur med sykt mye morsomt, og ikke minst mange morsomme bilder. Se flere bilder HER.

MÅNEDENS LÅTER
1. Bass & Bones - GoToGuy
2. Difficult - Roy Dest, Kazkid
3. She's On My Mind - JP Cooper
4. Bængshot - Linda Vidala, KingSkurkOne 
5. New Rules - Dua Lipa
6. Bober - Admiral P, Onkl P, Eben Jr.

MÅNEDENS RESTAURANT
Jeg er vanligvis ikke en som spiser så innmari mye på restaurant, men når det er sommer blir det ofte noen nye besøkelser. Månedens restaurant blir derfor helt klart Groovy Diner i Tønsberg hvor jeg og ei venninne dro tidligere i august. Se flere bilder HER.

MÅNEDENS ENDRING
Denne måneden gikk jeg fra å være lærling på SFO til å begynne på påbygg på skolen igjen, og jeg må virkelig innrømme at det er sykt deilig å gå på skole igjen. I tillegg har vi fri på mandager og det klager jeg hvertfall ikke på! Til nå trives jeg også veldig godt, så jeg håper det fortsetter sånn :-)

MÅNEDENS ANTREKK

Hvordan var din august-måned? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

MIN BURSDAG: Overraskelse, avisartikkel og antrekk!

 • 04.09.2017 kl. 15:13

Goood dag dere! Denne helgen har virkelig vært fantastisk. På lørdag var jeg som nevnt i forrige innlegg på bursdag og en tur ute på byen, og herregud så moro jeg hadde det. I utgangspunktet kjente jeg bare 2 stykker av de 13 som var der, men det viser seg at man kan ha det like morsomt uansett. Klokka 00:00 var det 3.september og min bursdag! Jeg var vel hjemme klokka fire på søndags morgen og sovnet på sofaen et par timer før jeg gikk og la meg i senga.

Søndags morgen våknet jeg til flere gratulasjonsinnlegg på facebook, i tillegg til at avisartikkelen om meg hadde kommet ut! For en bursdagsgave, haha :-D Artikkelen kan dere lese HER som plusskunde, men jeg skal legge den ut her på bloggen litt senere så alle kan lese. Da jeg stod opp fikk jeg en pakke med to mummikopper, to mummiskåler og en mummitallerken (som dere ser ovenfor) av broren min, i tillegg til at jeg senere på dagen fikk enda en mummikopp og en mummiskål av mamma og pappa, haha! Jeg skal også få penger til å bestille et par nye Adidas Sneakers, noe jeg nesten ikke kan vente med ettersom mine gamle er innmari slitte og ikke så hvite lenger, haha!

OPPSKRIFT PÅ OSTEKAKE HER.

Jeg hadde også planlagt å spise ute med Lars, Katrine og kjæresten hennes, Halvor. Hun hadde ordnet med å bestille bord på Brask og Bramm i Drammen, og da jeg kom inn satt plutselig fem andre venner der også som en overraskelse! Herregud jeg ble skikkelig overraska og glad, så sykt koselig å gjøre noe sånt! Så vi ble sittende der i noen timer hvor jeg fikk i meg en Club Sandwich og sjokoladefontant med litt stjerneskudd, mens den herlige gjengen sang bursdagssangen for meg. Hihi, for noen fantastiske mennesker jeg har rundt meg! Jeg elsker jo overraskelser, så det var virkelig en super kveld :-D

Har du hatt en fin helg? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

READY TO PARTY!

 • 02.09.2017 kl. 18:10

Heisann dere! Nå skal jeg straks løpe ut døra for å rekke bussen. For rundt tre timer siden fikk jeg akkurat vite at jeg kunne være med på en bursdagsfest som venninna mi skulle på. Egentlig skulle jeg bare møte dem ute på byen på kvelden ettersom jeg ikke var invitert til bursdagsfesten, men plutselig var det visst plass til meg så da var det bare å komme seg i dusjen, fikse seg og gjøre seg klar til party!

I morgen blir jeg 20år, så skal love dere at det blir ekstra fest klokka 00:00 i dag, haha! I dag har jeg brukt tiden på å lage ostekake til i morgen. Tro meg; jeg kommer til å kooose meg med masse mat og snop i morgen. Man blir jo bare 20 en gang, eller hva? Planene ellers er å dra ut å spise med kjæresten og et par venninner. Dette blir en super helg (håper jeg), hihi! :-D

Hva skal dere i kveld? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN!

 • 01.09.2017 kl. 19:57

Men som kommer ut nå! Jeg har enormt mange bilder på mac'en min, men noen av dem er ikke så perfekt som jeg skal ha det til her! Derfor lager jeg "Bildene som ikke kom på bloggen"-innlegg, for å vise en litt "mindre perfekt" side av meg også. Disse bildene er jo så fantastiske, og på samme linje som de andre bildene her på bloggen, representerer også bildene nedenfor meg! Jeg ler ihvertfall godt av disse, noe jeg håper dere også kan. Nyt :-D


Vel, kjæresten min er veldig fin...er dessverre litt usikker på om han kan si det samme til meg lenger...


"Erre no' på utsida av verandaen her a?"  //  "STRIKE A POSÉ!"


"Jeg vet ikke om det funker å ta bilder her fordi sola er liksom rett der"


Dæven, jeg er så lekker! Tatt på Groovy Diner-restauranten i Tønsberg.


Litt overdramatisk måte å få håret ut av ansiktet på, sa du?


Min vakre bestevenninne og meg♥


Dagen jeg tok bildet til venstre var det faktisk sykt sterk sol, men hva gjør man vel ikke for litt bloggbilder?


Fy søren, ser på overlegen ut her, HAHA!

Hvordan er det med "uheldige bilder" i kamerarullen din?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no