hits

Den magiske neglelakkfjerner!

 • 31.10.2013 kl. 19:48

Jeg regner med at en del av dere har hørt om denne neglelakkfjerneren før, men for dere som ikke har det - her har vi det alle jenter vil ha! Denne neglelakkfjerneren kan du finne på KICKS, eller til kun 40kr på H&M. Den fungerer slik at du putter fingeren ned i boksen og surrer litt rundt med fingeren i boksen, og når du tar den opp igjen; VIPS så er neglelakken borte! På magisk vis kan du nå fjerne neglelakken mye enklere enn noen gang før har gjort. Du slipper å finne frem all den irriterende bomullen som setter seg fast over alt, og flaska som plutselig faller og søler ut all væsken. Jeg vil absolutt anbefale alle å prøve ut denne - mye enklere, og koster like mye, hvis ikke mindre, enn en flaske neglelakkfjerner+bomull. 

♥HVEM SKAL PRØVE UT DENNE?♥
Halloween is finally here!

 • 31.10.2013 kl. 16:53

Nå er halloween endelig her, og for alt jeg vet kommer det noen smårollinger på døra sei kveld. Twisten ligger ihvertfall klar i tilfelle, hehe. Nå har jeg tatt meg helg, ettersom jeg er har fri imorgen - deilig! Skal straks til venninnen min for å hjelpe henne med å lage cake pops, på grunn av at klassen hennes har halloweenfest imorgen :) Håper hun blir fornøyd med resultatet! Nedenfor har jeg samlet en liten oppsummering av min halloween fra forrige helg.

OPPSKRIFT PÅ GRESSKARMUFFINS HER!Har dere tenkt til å feire halloween?

Utplassering i barnehage

 • 30.10.2013 kl. 17:29

Hei!

Idag var det min første dag i barnehage. Jeg er utplassert i barnehage onsdager og torsdager 4 uker fremover, ettersom jeg går på helse og oppvekst på videregående. Igår var jeg ganske syk, orket nesten ikke gjøre noen ting, derfor var jeg litt redd for hvordan det skulle gå idag, men heldigvis gikk det veldig bra! Jeg elsker virkelig barn, og kom med barn fra 1-3års alderen. De er jo så utrolig søte - og det positive er at småbarn som regel er veldig snille! Det er noe som er så sjarmerende med barn, eller hva? De er så utrolig søte og positive - ingen problemer eller bekymringer. Jeg gleder meg ihvertfall til imorgen, og i tillegg har jeg fri på fredag! Lykkeuke :DNoen andre som har vært utplassert eller jobbet i barnehage før?

Halloween Makeup

 • 29.10.2013 kl. 16:48I helgen hadde jeg som sagt en halloweenfest med venninnene mine, og ovenfor er altså bilder av hvordan jeg så ut. Det var ikke planlagt hvordan jeg skulle se ut, men ei venninne bare tok frem masse greier og begynte å gjøre noe - og du kan tro jeg ble lei etter 1 og en halv time! Hehe. Uansett; det som er brukt her er i hvert fall hvit ansiktsmaling, grå øyenskygge til skyggelegging i ansiktet (smoky eyeshadows fra H&M), eyeliner, blå øyenskygge, noe på øyenbryna, lipgloss og selvfølgelig mascara! Det ble ganske kult til slutt, eller hva? Da jeg tok det av igjen, fjernet jeg kun halve ansiktet først for å se hvordan det så ut:

Ganske sykt? Haha, jeg syntes jeg ligna litt på Kaptein Sabeltann til tider, haha! 

Hva syntes dere?

Magetopp om vinteren?

 • 28.10.2013 kl. 15:46

Jada, det går faktisk an å gå med magetopp om vinteren! Bare finn frem en (strikke)jakke/skjorte å ta over så er det helt perfekt! Selvfølgelig er det ikke noe galt i å gå med dette om vinteren, greia er bare at det kan bli litt kaldt. Samtidig er det også enklere å ta i bruk magetopper på vinteren, for da kan de som ikke er like tilfreds med kroppen ta noe varmt over, slik at de slipper å vise magen. Noen ganger merker man ikke en gang at man har på en magetopp, og da funker det jo like bra som om sommeren! Ta frem sommerklærne igjen, og gjør de varme!

Kos dere resten av denne mandagen! 

Trening og rockering!

 • 27.10.2013 kl. 22:44

Jeg følte virkelig at jeg måtte trene litt idag etter all spisingen denne helgen. Samtidig ble det plutselig for sent til å dra på treningsstudio, eller ta en joggetur ute. Derfor bestemte jeg meg for å søke opp en video på youtube for å se om dette kunne hjelpe meg noe. Der fant jeg en treningsvideo som varte i 45minutter. Her var det oppvarming, forskjellige øvelser som man holdt på med i 20 sekunder, hadde 10 sekunders pause, og gjentok dette 8 ganger med samme øvelsen. Helt ærlig likte jeg dette programmet ganske godt, og med musikk i bakgrunnen, eller noe å se på, på TVen, funket dette utrolig bra! Videoen har jeg lagt til nedenfor! Etter dette tok jeg meg også tid til å ta frem en rockering som veier rundt 1kg, tror jeg, som jeg fikk til jul for snart 3 år siden tror jeg. Denne har jeg ikke vært flink til å bruke, men liker å ta den frem fra tid til annen! Det skal sies at den gir smalere midje, og dette tror jeg også er sant så lenge man holder på over en tid. De første gangene jeg brukte den gjorde det så himla vondt at jeg trodde jeg skulle dø, fordi denne berører magemuskler man kanskje ikke bruker så mye hvis man ikke trener. Denne er absolutt til å anbefale og kan fåes i treningsbutikker! 

TRENINGVIDEOEN JEG BRUKTE:

 

Hvordan har deres søndag vært? :)

Kvelden igår // HALLOWEENPARTY

 • 27.10.2013 kl. 17:01

Igår hadde jeg en super halloweenkveld med 5 venninner. Alle kledde seg ut, uten om ei som spilte "dagens tenåringsjenter", haha! Uansett var det utrolig koselig, og jeg fikk ihvertfall halloweenstemning av edderkoppene, ballongene og spindelvevene som var lagt ut på bordet - for ikke å snakke om godteriet og gresskarmuffinensene (oppskrift HER). Nedenfor kan du se litt bilder og få litt inspirasjon hvis du skal ha et eget halloweenparty! 

Dette er kjøttdeig med tortillachips og ost som er stekt i ovnen på 240grader. Kjempegodt!

Venninna mi ovenfor kledde seg ut som "bondejente" med stråhatt. Skummelt, eller hva?

Det ble brukt én og en halv time på denne sminken! Først begynte bestevenninna mi med hvit ansiktsmaling, så kom det ei annen venninne som fiksa resten. Jaja, ble sykt kult til slutt da! Viser flere bilder av dette senere :)

Hva syntes du om dekorasjonen? 

Skummelt gode gresskarmuffins! // OPPSKRIFT

 • 27.10.2013 kl. 13:16

Hei!

Nå som det nærmer seg halloween bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. Nemlig lage gresskarmuffins! Jeg smakte det en gang i fjor hos venninnen min, og jeg bare elsket de! Den gangen var det moren til venninnen min som hadde laget dem, og faktisk er oppskriften nedenfor også hennes. Uansett håpet jeg på at de jeg laget kom til å bli like gode. Det smaker egentlig i grunn litt som krydderkake. Moren min var litt skeptisk fordi hun hadde smakt gresskarpai før, og det likte hun ikke i det hele tatt, men disse gresskarmuffinense elsket hun, hehe! Jeg anbefaler virkelig å prøve å lage disse. De gir halloweenstemning, og alle elsker dem!

DETTE DU TRENGER:

120 g romtemperert smør

1,50 dl brunt sukker

1,50 dl mørk sirup (funker fint med lys også!)

2 stk egg

225 g kokt gresskar

200 g hvetemel

1 ts bakepulver

0,5 ts salt

0,5 ts kanel

1 ts revet muskat (jeg kjøpte en muskatnøtt og rev den på et lite rivjern) 

50 g rosiner eller korinter (VALGFRITT)

Ovnen skal være på 200 grader, og muffinsene skal stekes på midterste rille i 12-15min.

 

JEG DOBLET OPPSKRIFTEN OG DA FIKK JEG 44 MUFFINS, MEN DET SIES AT 1 PORSJON GIR 14 MUFFINS.

 

Aller først begynner vi med å tilberede gresskaret. Det du gjør da, er at du først skjærer bort den øverste delen slik at det blir lettere å dele den i to.

 

Etter dette er det tid for å skjære den fra toppen og helt igjennom, slik at den blir to ca. like store deler. 

Finn så frem den største skjeen du finner, og begynn å ta bort det myke (kjernen) inni gresskaret. Dette kan du bare kaste i søppelkassa.

Etter du har fjernet alt det myke, kan du finne frem kniven igjen og skjære bort skallet på gresskaret. 

Når du har "skrelt" gresskaret skjærer du opp gresskaret i flere biter, og igjen til store terninger. Deretter legger du bitene i en kasserolle og fyller på vann så det dekker gresskarbitene. La dette stå å koke til gresskarbitene blir ganske myke. 

Når du føler de er så myke at de kan moses, heller du ut vannet og begynner å mose en og en terning med en gaffel. Dette slal brukes senere i selve røren.Nå, eller i mellomtiden når gresskaret koker, kan vi begynne med selve røren. Begynn med å finne frem det romtempererte smøret, og rør dette sammen med det brune sukkeret til et lett og luftig røre.

Tilsett sirupen. Jeg brukte lys fordi det ikke var noe mørk i butikken, og dette endret ikke smaken.

Etter du har rørt inn sirupen kan du røre inn et og et egg!

Nå er det tid for å tilsette det moste/revede gresskaret. Dette kan se litt ekkelt ut når du rører det over lang tid.

Sikt så alt det tørre inn i røren (hvetemel, bakepulver, kanel, salt, revet muskat)

Husk å sikte det, slik at det blir en fin og luftig røre!

Finn frem muffinsformer (og evt. muffinsbrett) og fyll hver muffinsform litt over halvfullt. 

Ha de i ovnen i 12-15min, og test gjerne med en gaffel for å se om noe setter seg på den. Setter det seg ikke noe på den er de mest sannsynlig ferdig! 

GLASUR:

200 g kremost naturell

50 g romtemperert smør

75 g melis

0,5 ts vaniljesukker. 

(i tillegg tilsatte jeg litt sitron - smak deg frem!)

Nedenfor kan dere også se at jeg har kjevlet marsipan flat og lagt det som et lokk oppå muffinsene. Samtidig smeltet jeg sjokolade, og laget morsomme spindelvev av den. For å få marsipanen oransje brukte jeg oransje konditorfarge fra PANDURO (jeg tilsatte også konditorfargen i glasuren, men fargen ga ikke like mye effekt).  

Disse er virkelig helt herlige, og smaker fantastisk godt! Hvis du ønsker å ha et halloweenselskap vil disse være en klassiker å servere! Namnam! Håper det smaker - bon appétit!

Halloweensminke

 • 26.10.2013 kl. 20:44

Nå har jeg halloweenselskap med jentene mine. To venninner av meg hjalp meg med sminken, det tok faktisk én og en halv time! Hehe, jaja, det ble jo litt kult til slutt! Det kommer flere bilder senere, så følg med hvis dere vil få halloweeninspirasjon.

Hva syntes dere?
TESTING

 • 26.10.2013 kl. 15:00

GULE OUTFITS

 • 26.10.2013 kl. 14:55

Det er sikkert ikke mange som vet det, men gult er en av mine favorittfarger! Uansett årstid, elsker jeg å bruke gult, og ser jeg noe gult i butikken blir jeg automatisk trekt mot det. Gult er så skinnende, og passer til alle årstider - selvfølgelig da forskjellige gulnyanser. Noe som er litt morosmt er at den andre yndlingsfargen min er lilla, og gult og lilla er jo kontraster.

3 MORSOMME FAKTA OM GULT:

♥ Gult har lenge vært et symbol på rikdom og lykke i østen

♥ I arabisk kultur er det et ordtak som heter "et gult smil", og det betyr "et falsk smil"

♥ Gult forbindes ofte med påske

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nedenfor kan du se mine 4 favorittantrekk av da jeg har brukt gult!

SE MER AV ANTREKKET FRA VENSTRE HER  //  SE MER AV ANTREKKET FRA HØYRE HER

SE MER AV ANTREKKET FRA VENSTRE HER  //  SE MER AV ANTREKKET FRA HØYRE HER

Hvilket antrekk likte du best?

10 lure ting å ha i veska!

 • 25.10.2013 kl. 20:03

Har du noen gang vært i tvil om hva du skal putte i veska for å fylle den opp, eller kanskje du føler at du manger noe? Jeg har funnet 10 ting som du kan ha i veska di, og alle er både smarte og fine ting å ha med seg. Håper disse punktene kan gi deg noen tips!

♥ Mobil: Mobilen er et must å ha med seg over alt nå til dags! Legge til et bilde på instagram, få tak i venner, notere noe - ja, det er her du har alt!♥

♥ Penger: Plutselig kommer du på at du måtte skaffe noe, og du har ikke noe penger i veska. Kjipt? Jupp. Derfor kan det være lurt å ha litt penger i veska hele tiden. I tillegg er jo dette smart, ettersom du da vet at du har litt extra penger i tilfelle du skulle trenge det!♥

♥ Lipgloss/lepomade: Det er alltid deilig å friske opp leppene litt. Noen liker også å ha en sminkeveske med favoritt-tingene sine i.♥

♥ Tyggegymmi/noe å friske opp pusten med: Ånei! Du rakk ikke ousse tennene før du gikk ut døra - ingen fare, du har jo tyggegummi i veska! Haha, hørtes ut som en reklameperson, men, uansett så er det deilig å ha noe slikt i veska for å minske søtsuget.♥

♥ Øretelefoner: Det er så frustrerende når du er alene men ikke har noe å høre på musikk i. For du vil jo ikke akkurat ha på full guffe uten øretelefoner i mobilen...♥

♥ Et lite speil: Speil er min beste venn, og mobilen kan ofte være et enkelt hjelpemiddel, men et speil gir mye klarere inntrykk!♥

♥ Bind/tampong: Jeg glemmer aldri de gangene jeg har måttet ta i bruk dopapir fordi mensen plutselig har bryti ut, haha! Enig?♥

♥ Tørkepapir: Du har spist noe klissete, som is, frukt eller sjokolade. Eller kanskje du klarte å søle drikke? Dette er grunnen til at det ofte kan være smart å ha tørkepapir i veska!♥

♥ Hårstrikk: Hårstrikk er alltid greit å ha med seg, uansett om den ligger i veska eller er festet rundt håndleddet.♥

♥ Antibac: Antibac fjerner bakterier og er fint å ha med seg uansett hvor man er. Denne kan være fin å bruke hvis du ikke har vask tilgjengelig, og skal spise!♥

Ashley and Mary-Kate Olsen, second collection // FAVORITES

 • 25.10.2013 kl. 15:36

Nå har nettopp BIK BOK kommet med enda en kolleksjon fra Ashley og Mary-Kate Olsen. Denne gangen virker det som det er litt biligere, samtidig som jeg liker denne kolleksjonen bedre. Selvfølgelig liker jeg ikke alt, men nedenfor er bildene av mine favoritter!

(Trykk på bildet for direktelink)

(Trykk på bildet for direktelink)

(Trykk på bildet for direktelink)

(Trykk på bildet for direktelink)

(Trykk på bildet for direktelink)

 ♥

Hvilken er din favoritt?

Smoothie til kvelds

 • 24.10.2013 kl. 22:48

Ah, deilig med Vildes beste smoothie til kvelds, hehe! Som vanlig trente jeg i to timer idag, og jeg fikk så utrolig lyst på smoothie etter trening. Derfor bestemte jeg meg for å lage den beste smoothie-oppskriften jeg vet om, som du kan finne i mitt tidligere innlegg HER. Det eneste du trenger er faktisk skogsbæryoghurt, frosne jordbær, banan og appelsinjuice - NAM! Denne er, som alle andre smoothier, vitaminrik og metter godt. I tillegg er den jo helt fantastisk god, anbefaler den virkelig! 

Hva er din favoritt smoothieoppskrift?

I ♥ JEWELRIES

 • 24.10.2013 kl. 16:26

For de som kanskje har sett på mange av outfitene mine, kan man muligens ha merket at jeg bruker smykker nesten hele tiden. Smykker er virkelig noe jeg elsker. Det kompletter hele antrekket og gir en prikk over i'en! Samtidig gjør det sånn at jeg kan føle meg litt "elegant" i hverdagen, hehe. Det første smykke ble såkalt laget for 82 000 år siden av noe som ser ut som små skjell! Utrolig, eller hva? 82 000 år, og vi er jo i 2013 nå, så det var ca. 80 000 år "før vår tidsregning"! Uansett da, så kan jeg love dere at smykker virkelig vil gjøre antrekkene deres mer spesielle, hvis du ønsker det :) 

Er du også glad i smykker? 

Fiskeboller og jul!

 • 23.10.2013 kl. 21:45

Regn, regn og atter regn! Huff, det har regnet i nesten hele dag. Men, heller regn enn snø. Jeg ser jo flere steder at det allerede har lagt seg snø, og jeg er virkelig glad for at det ikke har vært noe snø her enda. Snø er nydelig, men ikke så tidlig som dette. Hvis snøen kommer allerede nå, føler jeg at vinteren varer aaalt for lenge, og det har jeg ikke lyst til. Ja, så snøen kan godt vente med å komme litt, men jeg tviler på at den venter så alt for lenge. Snøen gir meg litt "julestemning", og det er faktisk noe jeg dessverre allerede har litt av. Jeg har begynt å tenke på hva slags julegaver jeg skal gi, og om det er noe spennende nytt jeg kan finne på, hehe! Allikevel syntes jeg julebrus, julegodteri og alt det der kommer for tidlig i butikken. Jeg venter i hvert fall med å kjøpe alt det der!
Flere enn meg som allerde har litt julestemning? 

 

Jeg spiste fiskeboller igår, og tenkte å legge ut et bilde av det idag, fordi jeg syntes fortsatt det ser utrolig godt ut! Og ja, jeg elsker faktisk fiskeboller! Som dere ser er jeg også litt glad i poteter også... Spiser ikke fiskeboller og poteter så utrolig ofte, men, det er jo såå godt!

TODAY'S OUTFIT // White Denim Vest SWAG

 • 23.10.2013 kl. 16:01

//   Vest fra CUBUS   //   Genser fra BIK BOK   //   Bukse fra BIK BOK   //   Øredobber fra H&M   //   DIAMOND-ring fra BIK BOK   //

TODAY'S OUTFIT // Purple Sweater

 • 22.10.2013 kl. 15:55

Genser fra B.YOUNG

Bukse fra BIK BOK

Skjerf fra LACE

Smykker fra diverse butikker

Friendship Bracelets // A New Hobby

 • 20.10.2013 kl. 19:18For kanskje 2-3 uker siden bestemte jeg meg for å kjøpe en pakke med makrametråder, slik at jeg kunne lage såkalte "Vennskapsarmbånd". For det første syntes jeg slike armbånd er fine, og for det andre likte jeg tanken på å få en ny hobby! Jeg ble nettopp ferdig med mitt første, som dere kan se til venstre øverst i denne posten. Jeg er ikke så utrolig flink enda, men øvelse gjør mester, som man sier :)

Ville det vært spennende hvis jeg tok bilder eller laget en video om hvordan dette gjøres?

Verdens absolutt beste pannekaker!

 • 20.10.2013 kl. 13:25

Hei, og god søndag alle sammen! Idag bestemte jeg meg for å lage noen pannekaker! Disse er ikke noen "sunne pannekaker" eller noen "lavkarbo pannekaker", men de er virkelig verdt å prøve!

De var saftige, myke og helt nydelige! Bland alt nedenfor sammen, og stek dem i litt smør. Denne oppskriften gir 3 tjukke, mellomstore pannekaker!

 

DETTE TRENGER DU:

1 egg

2dl hvetemel

2ss sukker

1ts bakepulver

1,5dl melk

0,5ts kanel og kardemomme

 

BON APPÉTIT!

Skal du prøve dem? 

TODAY'S OUTFIT // Skjørt og strikkegenser

 • 19.10.2013 kl. 20:52

//   Strikkegenser fra Bik Bok   //   Skjørt fra Bik Bok   //   Halskjede fra Bik Bok   //

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

God lørdagskveld alle sammen! Idag har jeg og tre venninner vært på senteret. For det første skulle jeg bytte inn en jakke, og i tillegg var jeg veldig shoppinglysten. Dessverre fant jeg ikke særlig mye, men fikk kjøpt et par småting! Med det samme har jeg levert Jeffrey Campbell-skoene mine til skomakeren på grunn av at den nederste delen av hælen har falt av (vet ikke hva det kalles) - håper i hvert fall de blir like fine igjen :) Nå skal jeg nyte resten av lørdagen, og i morgen skal jeg prøve å stå opp før ti på halv to, hehe!

Hva syntes dere om dagens outfit? 

TODAY'S OUTFIT // Chill Friday

 • 18.10.2013 kl. 17:33

//   Skjorte fra MONKI   //   Snekkerbukse fra H&M   //

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Hei!

Endelig er det fredag, har ventet helt siden mandag på dette, haha! Fredager er alltid slitsomme ettersom vi starter halv åtte med gym, og spesielt slitsomt er det når jeg har vært trøtt hele uka. Har neste forsovet meg hver dag, og gleder meg virkelig til denne helga - skal nyte søvnen, hehe :) Nå skal jeg finne på noe med bestevenninnen min, imorgen tenkte jeg å ta meg en shoppingtur, og på søndag må jeg jobbe litt med skole. Har ikke det mest spennende livet akkurat, men det blir deilig å slappe av denne helga! 

Skal dere noe spennende i helgen?

Dagens MUSTS

 • 17.10.2013 kl. 17:22

Hei, og god torsdag alle sammen! Endelig er det kun én dag til fredag, og helg! Er så utrolig sliten og trøtt, holdt på å sovne flere ganger i timen idag, hehe. Ettersom jeg ikke har så mye å gjøre akkurat nå bestemte jeg meg for å ta en kikk på nelly.com, og selvfølgelig fant jeg mye fint! Jeg har satt inn noen litt mer "hverdagslige" ting, og samtidig fant jeg noen kjempefine kjoler. Så, nedenfor kan du se et fåtall av mine yndlingsklær fra nelly :)

//   Gule jeans, HER   //   Brun veske, HER   //   Høye hæler, HER   //   Hvit topp (høyhals, peplum), HER   //

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

//   Maxikjole, HER   //   Kjole med belte, HER   //   Oransje kjole, HER   //

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Hva syntes dere? :)

Verdens beste smoothie!

 • 16.10.2013 kl. 16:16

Onsdager - det er nå uka plutselig går kjempefort, og helgen plutselig er her! Så, på en vanlig onsdag bestemte jeg meg for å lage en smootihe. Jeg ante virkelig ikke hva jeg skulle spise/drikke, så jeg tok meg heller en næringsrik smoothie! Her får dere oppskriften:DU TRENGER: 

En halv boks skogsbæryoghurt

Frosne jordær (8stk)

2 små biter banan

Litt appelsinjuice

Legg oppi skogsbæryoghurten først, så legger du oppi to biter banan, tilsett de frosne jordbærene, også til slutt hell over litt appelsinjuice. 

Miks det noen minutter for at jordbærene skal få most seg sammen med resten. Hvis du vil ha den litt kaldere kan du tilsette én isbit eller to!

Bon Appétit!

Moteinteresserte må være størrelse 34!

 • 15.10.2013 kl. 18:10

Noe av det jeg frustrerer meg over er det faktum at det kun er de med størrelse 32-36 som kan gå i det de vil og være de eneste som har et særpreg i stilen sin. Selvfølgelig skal disse også ha en interesse for mote, men at de litt større ikke kan vise sin personlighet gjennom stilen, er bare noe tull! En av de store grunnene til at folk nå til dags ikke tørr å kle seg slik de vil og skille seg ut, er nettopp fordi de ikke passer inn i størrelsene 32-36. Men må man passe inn i disse størrelsene for å være klesinteressert? Må man tvinge seg selv til å holde kleskreativiteten sin inne, bare fordi kroppen vår ikke er "perfekt"? Jeg er ikke en av de som bruker størrelse 34, men jeg velger fortsatt å ta på meg hva jeg vil, og det jeg føler meg vel med! Ok, hvis du føler deg vel med å gå i joggebukser og strikkegenser er det helt greit, men hvis du innerst inne mye heller har lyst til å ta på deg yngdingsplagget ditt - så gjør det! Jeg er så lei av at enkelte mennesker syntes mote kun er for de med "den perfekte kroppen", og at de som har former ikke har rett til å bry seg om dette. De skal tydeligvis bare ta på seg noe som dekker alt slik at de slipper å syntes i denne lille verdenen. Selv skiller jeg meg med glede ut og viser hva jeg er god for. Jeg viser personligheten min gjennom klær, og jeg finner bare noe ekstremt interessant med alt som har med klær, sko og tilbehør å gjøre. 

En annen ting er jo at jenter faktisk ikke vet hvordan de skal skille seg ut. De vet ikke hvordan de kan gjøre det til sitt eget, og de vet ikke helt hva de skal bruke. Og det er helt greit, for da er det deg, og med mindre du faktisk vil endre det, ser jeg ikke noe grunn til å gjøre det heller. Ingen skiller seg ut hver eneste gang de går ut døra, greia er bare at de tørr å gjøre det til sitt eget! Dette går jo også inn under selvtillit og selvbilde, men det jeg prøver å fortelle er at alt det negative andre prøver å fortelle deg og prøver å innbille deg, er noe forbanna kødd! Alt som stopper deg fra å gjøre hva du vil kan du lett endre på hvis du går inn for det! Helt siden jeg startet i 8.klasse har jeg brukt sterke farger, og jeg har aldri vært noe "alt-skal-være-svart-person", fordi dette ikke er meg! Svart er virkelig ikke min farge, og det gjør at jeg ikke føler meg komfortabel i det. 


Ikke kast fra deg noe du ser i butikken, bare fordi en annen ser merkelig på deg, gå heller med stolthet inn i prøverommet og se om det er noe for deg, ellers vil aldri kreativiteten din slippes ut!

TODAY'S OUTFIT // Skinny Dungarees

 • 15.10.2013 kl. 16:50

//   Snekkerbukse fra H&M, 299,-   //   Genser fra Gina Tricot, 149,-   //   Sko fra Bianco, 549,-   //

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hva er deres mening om snekkerbukser?

HALLOWEEN // én halv måned igjen

 • 14.10.2013 kl. 20:05

Heihei!

Nå er det kun en halv måned til halloween, og jeg er helt ærlig ikke så oppslukt i denne tradisjonen, men allikevel går det jo an å gjøre litt ut av det. Så, jeg har begynt å finne litt inspirasjon, og gleder meg til å lage gresskarmuffins, kjøpe inn halloweengodteri og kose meg med jentene mine! 

Jeg har aldri hatt et eneste gresskar i kjøleskapet, men jeg får vel prøve å finne et slik at jeg kan bruke det til noen muffins, i tillegg til at jeg må finne litt halloweenfarger osv. 

Noen flere enn meg som gleder seg litt til halloween? 

Septemberantrekk // RESULTAT

 • 13.10.2013 kl. 20:27

For litt siden spurte jeg dere om hvilket av antrekkene fra september dere likte best, altså av de 12 nedenfor.

Det var 14 stemmer til sammen, og ettersom man kunne stemme på flere antrekk ble det til sammen 25 stemmer :) Resultatet ble nemlig...:

...slik! Under ser du bilder av antrekkene utifra hvilken plass de kom på!

DELT 1.PLASS:2.PLASS:

3.PLASS:

Vant din favoritt? :)

DIY HAIR TUTORIAL VIDEO // Fletter med pynt!

 • 13.10.2013 kl. 17:24

Hei!

For litt siden i innlegget "gårkveldens antrekk // rosa dressjakke", sa jeg at jeg skulle lage en hårtutorial til denne frisyren:

Idag tok jeg meg endelig tid til å lage videoen der jeg viser dere hvordan dere selv kan få til denne frisyren. Den er veldig enkel å få til, og det sier seg selv at de aller, aller fleste kan få til denne frisyren når jeg klarer den - fordi jeg er virkelig elendig når det kommer til hår! 

Nedenfor kan dere enkelt se videoen jeg tok meg tid til å lage, om hvordan akkurat du kan lage denne frisyren helt selv. Enten det er til hverdags eller i selskap! 

Hva syntes dere? 

Favorittantrekk fra september!

 • 12.10.2013 kl. 21:29

En aller siste gang vil jeg minne dere på at dere kan stemme på hvilket antrekk som var din favoritt fra september, fordi imorgen publiserer jeg resultatet :) Så sjekk ut antrekkene nedenfor, og stem!

 

Today's outfit // The Elegant, Black Dress

 • 12.10.2013 kl. 20:30//   Kjole fra H&M   //   Sko fra Jeffrey Campbell   //   Øredobber fra Bik Bok   //   Belte fra H&M (egentlig svart, men jeg tredde på en sølv"tråd")   //

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

God lørdagskveld!

Nå kom jeg nettopp hjem fra en navnfest til ungen til fetteren min. Det var veldig koselig, og god mat, men samtidig hadde jeg ikke så mange å snakke med der, så jeg støttet meg litt på mobilen, hehe! Noen som kjenner seg igjen? Uansett, nå skal jeg nyte resten av lørdagen, og kanskje se på en film! 

Hva har dere gjort idag? :)

Gårsdagens innkjøp

 • 12.10.2013 kl. 11:47

Hei!

Ettersom jeg skal i navnfest idag måtte jeg finne meg en ny kjole. Derfor dro jeg på en liten shopping-tur igår, og som vanlig fant jeg litt mer enn jeg hadde tenkt. Forsåvidt er det jo utrolig deilig å få litt nye ting i skapet, spesielt klesplagg man har gått og tenkt på lenge! Nedenfor kan du se bilder av hva jeg kjøpte meg igår!

Dette er et grått, plain, behagelig skjørt. Det fremhever de brede hoftene mine, noe jeg er stolt av! 199,- fra Bik Bok♥

Jeg har lett etter en snekkerbukse i 2-3år nå, og endelig dukket det opp en som passet meg! Prøvde en på MONKI som var mye større en gang,

men denne stramme var var en som passet meg mye bedre! 299,- fra H&M♥

Denne elegante, lange kjolen er i silke, er utrolig lekker, men samtidig kan den også rockes opp! 149,- fra H&M♥

Hva syntes dere? :)

Fruktsalat // appelsin, blåbær, drue og pære

 • 10.10.2013 kl. 21:47

Nå kom jeg nettopp hjem fra to timers trening. Det var utrolig deilig å trene igjen, ettersom jeg sist trente på tirsdag, og var utrolig ratløs igår, men ikke hadde tid til trening på grunn av øving til prøve. Nå har jeg nettopp laget meg en fruktsalat med appelsin, blåbær, drue og pære, og den var utrolig saftig og god! Anbefales hvis du har lyst på noe sunt og godt :) Nedenfor har jeg linket til mine to andre fruktsalater!

- Druer, mango, plommer

- Blåbær, bringebær, druer, nektarin, mango

DAGENS ANTREKK // Rød bluse og olavest

 • 10.10.2013 kl. 20:48

//  Bluse fra MONKI  //  Vest fra Bik Bok  //  Bukse fra Bik Bok  //  Sko fra Converse  //  

Lommebok fra MONKI  //  Halskjede fra Glitter  //  Andre smykker fra diverse steder  //

Belønning etter prøve

 • 10.10.2013 kl. 15:28

Hei!

Til frokost idag lagde jeg meg noen HAVREPANNEKAKER, og tok med noen til niste også, de er helt supergode! På slutten av skoledagen idag hadde vi en prøve om ernæring i siste time, noe jeg virkelig trodde kom til å gå dårlig. Allikevel tror jeg faktisk det gikk ganske bra, prøvde ihverfall å svare så godt jeg kunne på alle spørsmålene! Da jeg kom hjem duftet jeg en god lukt i nesen min, og når jeg kom inn på kjøkkenet sto det en nybakt eplekake der! Mamma hadde bestemt seg for å lage en rund eplekake for å bruke opp noen epler som begynte å bli dårlige. Oppskriften er HER, det eneste som er annerledes er at denne gangen var ikke oppskriften doblet, i tillegg til at det ble brukt en rund form. Antall ts bakepulveret ble doblet, for å gjøre kaken høyere, noe som ikke gjorde noe med smaken. Samtidig i steden for å bruke bakepapir i formen, smurte hun flytende margarin i formen og spredde semulegryn rundt i formen, noe som kanskje kan høres litt rart ut, men jeg trodde faktisk det var sukker! 

Nam Nam!

The pleasures of autumn

 • 09.10.2013 kl. 15:50

Høsten er for fullt i gang, og det er bare så vakkert! Jeg elsker å nyte å gå ute når sola skinner på de vakre høstbladene, og når vinden blåser meg i håret. Det er så nydelig hvordan alle farger henger så godt sammen, og lyser opp hverdagen, selv om det begynner å bli tidlig mørkt ute nå. Høstens mote er også noe som er herlig, og spesielt høstmotens farger er helt på topp! Det er også nå vi kan begynne med deilig tilbehør som skjerf og leggvarmere. Gode, stilige sko og tilbehør som skiller seg ut. Jeg er vel ikke den eneste her som virkelig elsker høst, er jeg vel? 

Hvis du enda ikke har fått høstfølelsen, kan du høre på sangen "Autumn Leaves" av Ed Sheeran! Ah, jeg elsker virkelig Ed Sheeran, stemmen hans er helt nydelig, og jeg føler bare en helt fin ro inni meg når jeg lytter til musikken hans. Det er bare nydelig!


Hva syntes dere om høsten? Liker dere Ed Sheeran?

Dream outfit of the week!

 • 08.10.2013 kl. 19:24

Follow my blog with Bloglovin

God kveld alle sammen!

Noen ganger er det bare helt fantastisk å kunne sette seg ned, slappe av, og sette sammen antrekk man skulle ønske var sine egne. Det er noe eget ved det, og hvis man har lite inspirasjon kan akkurat dette å sette sammen antrekk på nettet være kilden til å få tilbake inspirasjonen! Trykk HER for å komme til der du kan sette sammen antrekk helt selv. Nedenfor har jeg satt sammen et antrekk med en varm strikkegenser, noen bukser som skiller seg ut, en helt nydelig veske, kule sko og noen ringer!  

Hva syntes du om antrekket?

Havregrøt med eplebiter!

 • 08.10.2013 kl. 15:26

DETTE TRENGER DU:

1dl havregryn

1,5dl melk

1dl vann

Bittelitt salt

Et eple

Sukker

KanelSLIK GJØR DU:

Først begynner du med å blande sammen havregryn, vann og melk på middels varme i en kasserolle. Mens dette får småkoke skjærer du opp små epleterninger. Jeg brukte 4 eplebåter.

Så legger du eplebitene over i kasserollen og blander de inn med havregrøten. Hvis du vil få litt bedre smak på eplene kan du prøve å rulle dem i kanel før du legger dem oppi.

La dette koke til alt blir til et tykk røre, som grøt. Flytt havregrøten fra kasserollen til en skål, og dryss over sukker og kanel, med en eplebit, eller en smørkladd i midten! Nyt til frokost, middag eller når som helst du ønsker den!

BON APPÉTIT

DAGENS ANTREKK // Strikkejakke og turkise tilbehør

 • 07.10.2013 kl. 16:31
Hva syntes dere? :)

Noe galt med designet

 • 06.10.2013 kl. 20:32

Så, jeg tenkte å bare gi beskjed om at det er noe galt med designet grunnet at nettsiden bildene er lastet inn på er slettet! Jeg beklager dette veldig mye, men det blir fikset så fort som mulig!

Saftige, grove horn!

 • 06.10.2013 kl. 16:32

 

DETTE TRENGER DU:

1/2 pakke gjær

3 dl melk/vann, lunken

1 ts sukker (kan sløyfes)

1/2 ts salt

2-3 ss olje

3 dl sammalt hvete, grov

ca. 4 1/2 dl hvetemel

PYNT: 

Sesamfrø eller valmuefrø


I STEKEOVN: 240 GRADER MIDT I OVNEN I 8-10 MINUTTER

1. Smuldre opp gjæren i en bolle, varm melken/vannet og hell den over i bollen sammen med gjæren. Husk at det ikke skal være for varmt, eller for kaldt, ellers vil ikke deigen heve! Bruk blindetesten for å sjekke om melken/vannet er varmt nok. Det gjør du slik at du tar fingeren oppi den lunkene melken/vannet, lukker øynene og drypper noen dråper på håndleddet. Hvis du ikke merker noe er det passe temperatur (37grader).

2. Tilsett oljen (jeg brukte smør ettersom jeg ikke hadde olje), saltet og sukkeret. Bland dette sammen.

3. Tilsett all den grove sammale hveten, og rør.

4. Tilsett til slutt all hvetemelen og bland til det blir en fast, jevn og smidig deig som slipper redskap og bolle. Etter du har gjort dette drar du deigen utover til kantene i bollen og smører litt mel på toppen.

5. Gjør klar til å legge bollen i et vannbad med varmt vann, ta et håndkle over og vent til deigen har hevet seg til dobbel størrelse (ca.30min).

6. Når deigen har hevet ferdig strør du litt mel utover benken du skal jobbe med deigen på. Del deigen i to, og begynn med den ene delen. Kjevle deigen ut slik at det blir en stor runding.

7. Del deigen opp i åtte like store deler!

8. Tilsett eventuelt fyll hvis du ønsker, og begynn å rulle de små bitene fra kanten og inn. Som dette:

9. Legg alle på et stekebrett, og la de heve litt igjen. Etter de har hevet litt til smører du over litt vann på hver av hornene, og strør over ønsket frø. Jeg brukte sesamfrø.

Etter 8-10 minutter i ovnen er de klare. La de kjøle seg litt før servering. Disse hornene er virkelig nydelige, de er perfekt som matpakke, frokost eller som tilbehør til middagen! Test de ut, de er virkelig helt fantastisk gode!

BON APPÉTIT!

Lese din blogg?

 • 05.10.2013 kl. 22:50

Okei, så nå tenkte jeg å finne noen blogger jeg kan lese i hverdagen. Helt ærlig leser jeg ikke mange blogger, og jeg trenger å finne en blogg jeg faktisk liker! Derfor håper jeg dere vil kommentere dette innlegget med din bloggadresse, så håper jeg at akkurat din blogg får en ny leser! Så, kommenter, og ta gjerne en kikk på min blogg også! 

JEG VIL LESE DIN BLOGG!

DAGENS ANTEKK // Jeffrey Campbell og vinrød bukse

 • 05.10.2013 kl. 16:05

//  Topp fra MONKI  //  Sko fra Jeffrey Campbell  //  Smykker fra diverse butikker  //  Bukse fra Gina Tricot (et år gammel)  //  Belte fra H&M  //

Antrekk fra september

 • 05.10.2013 kl. 12:24

Hei! Ville bare påminne om innlegget jeg postet her om dagen -> Antrekk fra september // STEM på din favoritt! Hvis du vil se nærmere på antrekkene kan du trykke på "Antrekk fra september // Stem på din favoritt", og komme til det originale innlegget, ellers kan du se alle nedenfor og stemme her også! Blir veldig glad hvis du gir din stemme :)

GI DIN STEMME HER:

 

Innkjøp fra Oslo

 • 04.10.2013 kl. 22:16

God kveld alle sammen!

Igår var jeg som sagt i Oslo, og der shoppa jeg selvfølgelig litt, og jeg tenkte da å vise dere det jeg har kjøpt. Oslo er alltids spennende ettersom de har mange flere utvalg av butikker, i forhold til andre steder!

Varm, stor og behagelig tømmerhugger-skjorte fra MONKI til 200kr!

Rød, fin bluse fra MONKI, ordinært 200kr, 50% = 100kr!

Nydelig svart bluse med pærler i kragen fra MONKI, 300kr, 50% = 150kr!

Lommebok/veske fra MONKI, kun 80kr

Søte sløyfe-øredobber fra H&M, 59kr


Hva syntes dere om tingene? :)

Dagens antrekk // Strikkegenser og gul tømmerhugger-skjorte

 • 04.10.2013 kl. 17:01//   Tømmerhugger-skjorte fra MONKI, 200kr   //   Strikkegenser fra BIK BOK 299kr   //   Bukse fra BIK BOK   //  Sko fra H&M   //

OSLO

 • 03.10.2013 kl. 20:46

Hei!

Idag har jeg vært i Oslo med ei venninne, noe som var kjempegøy og utrolig koselig! Spesielt butikkene Mango, Monki og ZARA er store favoritter, og spesielt på Monki fant jeg masse fint! Jeg viser dere innkjøpene imorgen. Samtidig er det utrolig deilig å ta en spisepause på Subway, og litt drikke på Starbucks. Jeg liker dessverre ikke kaffe, så jeg bestiller som regel kakao. Er det noen som har tips til hva jeg kan bestille som ikke smaker kaffe på Starbucks? Neste gang tenkte jeg å prøve ut en smoothie, ettersom jeg har hørt mye positivt om Starbucks sine smoothier - har du smakt noen? Uansett er det alltid deilig å ta seg en tur til Oslo innimellom. De har så mange flere butikker og alt mulig, men en butikk jeg savnet var Gina Tricot. Jeg mener å ha vært på Gina Tricot i Oslo før, men vi gikk tydeligvis ikke forbi den idag. Her er noen bilder fra dagen, med iPhone-kvalitet, ettersom jeg ikke hadde med kameraet.

DAGENS OUTFIT:

CARAMEL HOT CHOCOLATE:

Hva har dere gjort idag?

Antrekk fra september // STEM på DIN favoritt!

 • 02.10.2013 kl. 20:39

Nedenfor kan dere ta en titt på outfitene jeg har vist dere gjennom hele september. Når du har sett på alle antrekkene kan du også stemme på din favoritt eller dine favoritter helt nederst i dette innlegget.  

Jeg håper dere gir deres stemme, også kommer jeg til å vise resultatet senere, slik at dere kan se hva de fleste likte best! 

Havrepannekaker til frokost

 • 02.10.2013 kl. 12:34

GOD MORGEN ALLE SAMMEN!

Det er så deilig med høstferie. Ligge lenge i senga, ha god tid, ikke stresse, bare slappe av. Idag har jeg tenkte meg en tur på senteret, ettersom jeg må ha noe å gjøre. Men først, bestemte jeg meg for å lage de fantastiske havrepannekakene, som du kan finne oppskrift på ved å trykke på bildet under.

Haha, prøvde å friste venninnene mine, men hun ene svarte "Æsj", mens en annen ikke likte havre, så jeg vet ikke helt, jeg... Tror jeg skal prøve å tilfeldigvis lage de en gang før de kommer, for de er virkelig kjempegode! Prøv de du også, det er så enkelt, godt og sunt! 

Hva skal dere gjøre idag?

A cup of cocoa :)

 • 01.10.2013 kl. 16:34

Hei! 

Nå som jeg har høstferie er det så deilig å slappe av med en god kopp kakao! Jeg har bare vært slapp i hele dag og sett på serier og filmer. Jeg tar meg kanskje en tur på treninga etterpå, men uten om det har dette egentlig vært en bortkastet dag. Allikevel er det jo viktig å slappe av litt innimellom også. Jeg tror jeg begynner å få en greie for forskjellige kopper. Den ovenfor for eksempel er jo sykt kul, eller hva? I tillegg har jeg også andre kopper som jeg elsker! Synd at jeg ikke liker te, ellers hadde det vært enda mer brukbare. Kanskje dere har en anbefaling til en te jeg kan like?

Alleoppskrifter.no

 • 01.10.2013 kl. 12:50

Hei!

Igår fikk jeg en kommentar fra alleoppskrifter.no, på oppskriften av eplekaken min. De syntes det var så bra kvalitet på oppskriften at de ville at jeg skulle være med på "Matbloggtoppen" på siden deres. Det er allerede flere 100, og snart 1000 bloggere som er med der, og det er sikkert utrolig mange som har blitt spurt, men jeg tenkte som så at dette kanskje kunne hjelpe litt på leserantallet. Samtidig som jeg syntes det kan være gøy at andre leser oppskriftene jeg har lagt ut. Du kan sjekke ut min side HER, og du kan selv bli med HER, eller du kan sjekke ut andres matblogger HER

Trykk på bildet for å komme til alleoppskrifter.no.

Hvis du ser til høyre på bloggen min kan du altså se ikonet som jeg har lagt inn fra alleoppskrifter for at de kan kunne telle leserne mine per uke. Og hvis du altså også har oppskrifter som er lesbare på din blogg, er det bare å bli med!

Hva skal dere idag?

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no