hits

Halloween Makeup

 • 31.10.2014 kl. 17:51

Bøøøhh, wææh! Hallo alle skrekkelige halloween-venner! Haha, som dere ser er jeg nå klar til halloween-selskap med min spontane, amatørmessige sminke. Jeg kjøpte disse tatoveringene forrige helg, fordi jeg rett og slett ikke hadde en anelse om hva jeg ville være på halloween. De funket helt fint for min del - skvatt faktisk i speilet da jeg hadde glemt at jeg hadde tatt de på, haha!

Jeg fikset også neglene, noe som ikke funket like bra. Men, ettersom det ikke ble så bra, bestemte jeg meg for å søle litt rundt neglene med vilje. Det som er så flott med halloween er at det virkelig ikke gjør noe hvis sminken blir litt sølete, det er rett og slett lov til å være litt stygg.

Det vanskeligste var kanskje antrekket. Så, jeg bestemte meg bare for å ta en svart kjole som jeg fant i skapet, og svarte pumps! Jeg lover å vise dere alt hvis jeg får tatt noen bilder ikveld. Blir ikke så veldig formelt, men håper det blir en flott kveld allikevel :)

Ønsker alle en skrekkelig kveld! Skal dere på halloween-fest?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #halloween #makeup #sminke #skjønnhet #fest #sår #red #lipstick

HALLOWEEN INSPIRATION

 • 30.10.2014 kl. 21:21

Nå er jo halloween like rundt hjørnet, og noen er til og med på fest idag. Hvis du fortsatt mangler litt inspirasjon for morgendagens eller lørdags halloween-fest, kan du kanskje få en liten "siste inspirasjon" fra bildene nedenfor. Jeg liker generelt halloween veldig godt, selvom det aldri blir noe spesielt "formelt", men liker veldig godt kostymene, alt det oransje, spøkelsene, gresskar og skumle ting.Håper dere får noe ut av bildene :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hva er deres halloween-planer?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #halloween #fest #party #gresskar #kake #mat #kostyme #sminke #makeup

SANGVIDEO

 • 30.10.2014 kl. 16:11

Hei dere! Som jeg har pratet om i det siste, har jeg og venninnene mine forberedt oss på å opptre på Cafeteateret i Oslo på Open Xpression. Igår gjorde vi det. Det var en helt annen opplevelse enn det jeg hadde ventet, og det var veldig mye frem og tilbake. Da vi kom fikk vi vite at vi ikke kunne opptre før halv elleve, noe som ble alt forseint med tanke på at venninnene mine skulle på skolen imorgen. Derfor måtte vi gå bort igjen en halvtime etterpå for å "be på våre knær" om å få opptre litt tidligere. Heldigvis fikk han flyttet oss til halv ti, noe som passet perfekt! Derfor ble opptredenen heldigvis gjennomført.

Dette er første gang vi opptrådte som en gruppe, så vi er ganske fornøyde med opptredenen til å være vår første gang. Hvis du liker det du ser nedenfor, hadde vi satt stor pris på om du likte oss på facebook HER, eller fulgte oss på Instagram HER. Vi skal nå jobbe fram mot å legge ut enda en sangvideo, bare ikke live.

SE OSS VED Å SPOLE TIL 19:00!!!


Fra venstre: Ruth, Victoria, Ida og Vilde (meg).

Hva syntes dere? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sang #sangvideo #video #live #gruppe #facebook #wideopen #wideopenofficial

The show must go on!

 • 29.10.2014 kl. 17:04

Hei der! Nå skriver jeg i full fart her. Skal nemlig snart løpe ut døra til bussen - nå er endelig dagen her; jeg og venninnene mine skal opptre ordentlig sammen for første gang :D Vi skal først ta bussen ned til byen for å kjøppe med oss en Starbucks, før vi tar turen til togstasjonen og kjøper billetter til Oslo. Klokka åtte starter showet. Blir vel ikke mer enn å synge en sang, før vi får ta turen hjemover igjen. Venninne mine har skole imorgen, så må ta hensyn til det også.

Jeg har derimot fri resten av uka. Hvor deilig er det vel ikke at helgen starter nå? Har OD-dag imorgen, og på fredag er det planleggingsdag i barnehagen jeg er i praksis i, så da får jeg fri! Gud, hvor deilig det skal bli å få slappet av :) Men først, gleder jeg meg til å opptre! Vi skal filme det, så får vi se om jeg kanskje viser det senere!

Hva bruker dere onsdagen deres på? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #skjønnhet #opptre #klær #clothes

Unposted pictures

 • 28.10.2014 kl. 22:22

Noen ganger er det ikke alle bilder som får plass i innleggene mine, så derfor tenkte jeg å samle sammen noen av disse bildene i et eget innlegg. Som dere kanskje ser er det ikke så veldig mange, og noen av dem blir rett og slett bare liggende uten å bli brukt. Noen har jeg også kuttet ut, slik at jeg kan bruke dem til senere blogginnlegg, etter rett og slett fordi det ikke passet så godt inn. Så, her kan dere få se noen få upostede bilder.


Se dette antrekket HER.


Se antrekk HER.
Flere bilder HER.


Flere bilder HER.


Se dette antrekket HER.

Hva syntes dere om bildene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #foto #bilder #mote #fashion #unposted #pictures #outfit #antrekk #ootd

Ukens inspirasjon

 • 28.10.2014 kl. 17:04

Halluu :) Nå som det er ny uke tenkte jeg at dere kanskje trengte litt påfyll med inspirasjon - inkludert meg. Det er vel ikke noe hemmelighet at vi alle tenker "ny uke, nye muligheter", hver uke, selv om vi aldri gjør noe spesielt, men kanskje denne inspirasjonen vil få deg på rett vei? Her har jeg ihvertfall samlet litt bilder av mat, mote, sminke og diverse. For min del er dette veldig inspirasjonsfylte bilder - finnes virkelig ikke noe bedre!

Denne uken har jeg virkelig gledet meg til lenge. Imorgen skal jeg og venninnene mine (ville satt stor pris på om dere likte oss på facebook HER) opptre i Oslo, og det blir spennende! På torsdag er det OD-dag, så da skal jeg være hjemme for å samle inn litt penger, mens på fredag skulle jeg egentlig vært i barnehagen i praksis, men da er det planleggingsdag, så da har jeg fri! På fredag er det jo også Halloween, så det blir gøy :)

Hva er deres planer for uka?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #inspirasjon #inspiration #skjønnhet #makeup #foto #weheartit #bilder #food #mat

Ukens blogg #6 + ny påmelding

 • 27.10.2014 kl. 21:21

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Denne gangen ble det ELF.BLOGG.NO som ble ukens blogg! Eline på 16 år er fra Vestlandet, og man kan vel si at hun har en moteblogg fylt med masse bilder. Denne bloggen er for deg som foretrekker å få inspirasjon ut ifra bilder, noe jeg kan love dere at dere får her! Jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker stilen hennes, og hver gang hun legger ut en antrekkspost kan jeg ikke annet enn å digge det, og få inspirasjonsmåleren fylt opp. Noen ganger er det også litt innspill av andre ting, men dette er stort sett en blogg hvor du kan kose deg med utrolig enkle, men fasinerende bilder og stilige antrekk!


Trykk på bildet for å komme til bloggen.

Vil du være med i neste runde? (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #ukensblogg #ukens #påmelding #inspirasjon #inspiration #ootd

Gleder meg alt for mye til jul!

 • 27.10.2014 kl. 16:42

Heihei! :) Ja, det stemmer, jeg gleder meg virkelig alt for mye til desember - kan ikke vente til det starter! Men, da jeg ifjor også gledet meg alt for tidlig, hadde jeg brukt opp all julestemningen innen julen kom, så jeg prøver nå å unngå jul så mye jeg kan. Allikevel leter jeg allerede febrilskt etter en julekjole, kikker på julekalenderen til Ciaté, og planlegger hvilke juleserierer jeg skal se på i år, haha!

Jeg ser at mange allerede kommer med bilder av julen, tips til julegaver, har kjøpt inn julegaver og i noen butikker har de til og med begynt å pynte til jul. Alt dette klarer jeg virkelig ikke å gjøre før desember har begynt, ellers føles det bare helt galt.

Det er virkelig en glede hver gang man våkner en desemberdag - ihvertfall for meg! Men, jeg håper virkelig vi får snø litt tidligere i år, for dette gir prikken over i'en for meg på julestemnigen. I fjor hadde vi nesten ikke noe snø, så for min del føltes det ut som vi hadde hoppet over desember. Noe jeg også gleder meg til er kosen med å bake julekaker, og høre på julemusikk hele kvelden!

Flere enn meg som gleder seg alt for mye til at desember skal starte?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #foto #jul #christmas #desember

Organiser filmene alfabetisk!

 • 26.10.2014 kl. 18:42

Nå tenkte jeg å komme med et tips som jeg kan love dere at er nyttig! Har du alle filmene dine spredt rundt i huset, og hver gang du skal finne en film må du lete deg halvt igjel før du finner den? Ikke noe problem! Samle dem sammen og organiser dem alfabetisk, etter sjanger eller hva nå enn som funker for deg. For min del er det å organiserer dem etter bokstav smartest. Jeg hadde egentlig filmene mine hulter til bulter i bokhylla, men fant ut at jeg trengte en liten forandring. Denne metoden kan selvfølgelig også brukes til CDer eller bøker.

Jeg er klar over at de aller fleste bruker nettet til å se på filmer idag, og det gjør jeg ofte selv, men allikevel er det noe jeg liker ekstra godt ved DVDer! Det er veldig sjeldent jeg kjøper det lenger, så over 50% av filmene mine er kjøpt for flere år siden. Derfor har jeg veldig mange barnefilmer, men jeg liker faktisk veldig godt å se tilbake på filmer jeg så på da jeg var mindre - kan vel ikke bare være meg som syntes det er koselig?

Her kan dere se at jeg har fordelt lapper med alle bokstavene i alfabetet rundt om på gulvet, for så å ha lagt filmene rundt omkring der de tilhører. Først samlet jeg alle filmene på en stor klump på gulvet, før jeg nesten snurret rundt meg selv for å plassere de rundt omkring. Etterpå organiserte jeg også hver DVD på hver bokstav, alfabetisk. Haha, jeg vet virkelig ikke hvorfor, men jeg liker faktisk å organisere ting. Jeg valgte å ta alle julefilmer på "J", slik at jeg har alle de samlet på ett sted.

Var dette et godt tips? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #tips #DVD #filmer #film #organisert #helg #weekend #filmkveld

I Shake it Off

 • 26.10.2014 kl. 14:09

God morgen ale sammen! Eller, kanskje ikke god morgen, men jeg håper ihvertfall dere hadde en god morgen :) Idag startet jeg morgenen med årydde litt småting, i tillegg til at jeg driver og organiserer filmene mine i alfabetisk rekkefølge, haha! Og, ettersom det er helg måtte jeg lage meg noen rundstykker, og kose meg litt ekstra! Jeg hadde en superkoselig og morsom dag igår både på senteret og hjemme hos meg etterpå.


Nå skal jeg og venninne mine øve til opptredenen vi skal ha i Oslo på onsdag. Gleder meg utrolig mye, blir første gang vi opptrer ordentlig sammen, og vi har jobet hardt, så håper virkelig alt går som det skal! Så, hvis du ikke har noen planer onsdag, klokka 20:00, så kom gjerne på Cafeteateret i Oslo på Open Xpression. Man kan opptre der med masse forskjellig, så det kommer til å bli mange forskjellige type opptredener der.

Hvordan startet du din søndag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #frokost #breakfast #helg #weekend #musikk #music

TODAY'S OUTFIT #251014

 • 25.10.2014 kl. 14:32

Heei skjønninger! Nå er det like før jeg skal løpe ut av døra for å rekke bussen. Jeg skal på gulskogen med ei venninne, egentlig bare fordi jeg ikke har noe bedre å finne på idag. Jeg koste meg med havrepannekaker til frokost - igjen, ups, er blitt helt avhengig. Nå gleder jeg meg egentlig bare til å nyte helgen. Sola skinner utenfor vinduet, så jeg kan absolutt ikke klage. Har litt blaneden følelser for dagen, men jeg prøver å fokusere på det positive, så idag skal jeg bare kaste det negative i søppelkassa og lime igjen lokket.

//   Bluse fra Monki   //   Bukse fra ONLY   //   Sko fra NLY Shoes (nelly.com)   //   Jakke fra Vila   //


Hva syntes dere? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ottd

Jeffrey Campbell-sko - KUN 399,-!

 • 24.10.2014 kl. 16:52

Image and video hosting by TinyPic

Hei dere!♥ På Lille Vinkel Sko er det nå halloween-tilbud på Jeffrey Campbell sko. De koster som regel 1000-2500kr, og er nå på tilbud til 399kr - hvis det ikke er et kupp så vet ikke jeg! Trykk HER for å se alle Jeffrey Campbell-skoene som er på tilbud. Frakten koster 99kr, men jeg syntes ihvertfall det er verdt det. Kanskje jeg bestillet meg et par?

I følge moteekspertene nå, så er Jeffrey Campbell blitt harry, men jeg digger det fortsatt! De er litt annerledes, i tillegg til at mange har nagler, noe jeg elsker! Nedenfor har jeg samlet noen av dem - kanskje du har lyst på noen? Du finner dem lett ved å trykke på linken ovenfor.

Liker du Jeffrey Campbell-sko like mye som meg?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #sko #shoes #jeffrey #campbell #jeffreycampbell #shopping #salg #sale

MAXI DRESSES

 • 23.10.2014 kl. 17:18

Jeg regner ikke med at jeg er den eneste som elsker maxikjoler? De er så utrolig fine, passer til alle anledninger, og er veldig behagelig å ha på! På salget på nelly.com har jeg sett mange fine, lange kjoler, både til hverdags, fest, og kanskje til julaften/nyttårsaften. Jeg vet at når julen først kommer har jeg ingenting å ha på meg, og må finne noe i full fart, noe jeg er utrolig lei av. Så, jeg er allerede på leit etter en julekjole. Har funnet den perfekte, men selvfølgelig er den utsolgt - krysser fingrene for at de får den inn igjen!

HER   //   HER   //   HER   //   HER

__________________________________________________________________________________________________________________

HER   //   HER   //   HER   //   HER

__________________________________________________________________________________________________________________

HER   //   HER   //   HER   //   HER

__________________________________________________________________________________________________________________

HER   //   HER   //   HER   //   HER

Hehe, fant kanskje litt mange? Kan love dere at det var vanskelig å velge ut noen av dem. Prøvde å finne litt forskjellig, men er ikke så lett å vite hva dere liker. Jeg likte ihvertfall alle ovenfor veldig godt. Hvilke var dine favoritter? Eller er dete enklere hvis jeg spør hvilke dere ikke likte?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #kjole #dress #dresses #maxikjole #maxidress #jul #nelly #shopping #fest #party

OUTFIT: Crazy Shorts

 • 22.10.2014 kl. 17:11

Heisann! Beklager at jeg ikke postet antrekksbilder igår, som jeg sa jeg skulle gjøre. Da jeg kom hjem fra trening måtte jeg bare sette meg rett ned for å øve på en prøve vi hadde idag, så tiden strakk rett og slett ikke til. På den andre siden tror jeg prøven gikk helt greit, så jeg angrer ikke på at jeg prioriterte å øve, hehe :) Her kommer bildene som egentlig skulle vært postet igår, og da antrekket mitt fra igår. Jeg elsker virkelig denne toppen - stoffet er så mykt, fargen er så utrolig fin, samtidig som den er ganske enkel, noe som gjør at jeg kan kombinere den med andre ting. Shorten er også utrolig elsk - gleder meg til å bruke den masse til sommeren!

//   Topp fra Monki   //   Shorts fra Monki   //   Sko fra NLY shoes (nelly.com, HER)   //   Skjerf fra Vero Moda   //

Hva syntes dere?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #klær #clothes #clothing #shopping #nelly #shopping

NAIL ART: Sweet Candy

 • 21.10.2014 kl. 17:39

Ææh, hvor søt er ikke denne rosafargen? Hater å se at innholdet i flasken bare minsker og minsker, for den er så herlig! Fikk den i Ciaté sin julekalender ifjor, så vet ikke om jeg får tak i en helt lik, men må ihvertfall få sjekket det ut :) Det å ha en julekalender fra Ciaté står høyt på ønskelisten i år også, for det var virkelig en glede å åpne lukene hver eneste dag. Dette neglelakkdesignet ble ganske kult etter min mening, minner meg litt om "sukkersøte" ting og sommeren!

Uff, for et vær det var på vei hjem fra skolen idag! Var bare å sprette opp paraplyen med en gang, det pøsa virkelig ned. Det er jo meldt regn hver dag nå helt fram til lørdag - woho (not really...). Idag skal dagen gå til å øve på prøve, og forhåpentligvis tar jeg meg tid til å dra på trening. Senere idag kommer det også antrekksbilder; må seriøst få skaffet meg et kamerastativ og en fjernkontroll snart, ellers tror jeg at jeg klikker, haha!

Hva syntes dere om negledesignet?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #negl #neglelakk #nailpolish #nail #nails #nailart #naildesign #negledesign #skjønnhet #beauty #mote

Hvor lenge holder sminken din?

 • 20.10.2014 kl. 17:06

Jeg regner ikke med at jeg er den eneste som har lurt på hvor lenge jeg kan beholde sminken før den blir dårlig. Dette er veldig enkelt å sjekke. For å finne dette, må du som regel se på baksiden/undersiden av produktet. Der kan du finne et symbol som ser ut som en åpen krukke. Inni det symbolet, eller på siden står det som regel 6M/12M/24M/36M, og det tilsvarer hvor mange måneder produktet ditt varer! Hvis du sjekker dette på alle dine produkter, og passer på at du kaster unna sminke som har gått ut på dato, kan du spare ansiktet ditt for mange unødvendige bakterier, unngå urenheter og kviser.

Nedenfor kan du få noen grunnleggende tips om hva du alltid bør gjøre, og hvordan du kan ta vare på sminken din best mulig. Hvis du fortsetter enda lenger ned, kommer det noen bilder av produkter jeg har sjekket ut hvor lenge varer, og hvor lenge det er vanlig av sminke og kosmetikk varer.


__________________________________________________________________________________________________________________

BODY MIST/PARFYME:

Body Mist varer for det meste i 1-2 år, mens parfyme ofte varer opp til 3 år. Disse kan forandre lukten når de går ut på dato.


__________________________________________________________________________________________________________________

FOUNDATION:

Foundation varer 6-12 måneder. Når dette går ut på dato kan det størkne og forandre farge.


__________________________________________________________________________________________________________________

PRIMER:

Primer varer i 1-2 år.


__________________________________________________________________________________________________________________

ØYENSKYGGE:

Øyenskygge er et tørt produkt, og varer derfor lengre. Disse holder som regel i 3 år.


__________________________________________________________________________________________________________________

MASCARA:

Mascara varer kun i 3-6 måneder, så dette er det lurt å bytte ut oftere enn de andre produktene. Mascaraen blir tørr, og samler opp masse bakterier.


__________________________________________________________________________________________________________________

ØYENBRYNSBLYANT:

Produkter til øyenbryn holder også ofte en god stund. Øyenbrynsblyant holder som regel i 3 år.


__________________________________________________________________________________________________________________

LEPPESTIFT, LIPGLOSS OG LIP LINER:

Leppestift, lipglos og lip liner varer i 2-3 år. Disse samler også masse bakterier, og leppestiften kan bli tørr og miste fargen.

Var dette innlegget nyttig? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sminke #makeup #kosmetikk #skjønnhet #beauty #lipstick #leppestift #lipgloss #mascara #tips #anbefaling

Du er perfekt som du er!

 • 19.10.2014 kl. 17:58

I forbindelse med sangen Try av Colbie Caillat, bestemte Renate med bloggen smilespreads.blogg.no, at hun ville starte en bloggtrend, med å utfordre bloggere til å vise seg helt naturlig på sin egen blogg. Jeg var en av de som ble utfordret, og det er nå min jobb å utfordre noen videre. Jeg utfordrer da: Sara, med bloggen tattavkvinnne.blogg.no, Line Cecilie med bloggen licela.blogg.no og Karoline med bloggen karoline.femelle.no, til å legge ut et bilde av seg selv uten sminke - nettopp fordi du er perfekt akkurat som du er!
__________________________________________________________________________________________________________________                                                                                                                                                                          

For min del er det ikke noe stort problem å gå uten sminke, selv om jeg selvfølgelig føler meg mer velstelt med sminke. Men, det at mange virkelig sliter med å føle seg bra uten sminke og velstelt hår, er noe jeg forstår veldig godt. Samfunnet har satt alt for høye krav til oss mennesker, og jeg skjønner virkelig ikke hva det er som gjør at noen tror de er bedre enn andre. Bedre enn andre bare fordi de har lengre hår, bedre enn andre fordi de har kulere klær, eller er bedre enn andre bare fordi de har finere øyenbryn. Vi er alle perfekte på vår egen måte, og uansett hvordan du vil, eller hvordan du liker å fikse deg: hva bryr vel det oss?

Uansett om du liker å sminke deg hver dag, uansett om du ikke liker det, hva er galt i det? Jeg tenker sånn: "den personen trives tydeligvis med å ikke sminke seg, det er geit", "den personen trives med å gå i hestehale hver dag, det er greit", "den personen liker å ha utringning, hva bryr vel det meg?" osv. Det er vel ikke noe som angår meg om for eksempel ei i klassen vil tatovere på øyenbryna sine? Det er greit om du ikke liker det, men det er ikke greit om du dømmer personen for å ville noe du ikke liker, eller tro at du er bedre enn denne personen bare på grunn av at du liker noe annet.


Her er et bilde av meg helt naturlig. Uten sminke, og 100% uredigert!


Alt ovenfor gikk litt utenfor tema med sangen, men jeg syntes faktisk er veldig viktig å tenke på at vi må la mennesker være mennesker. La oss ta de valgene vi vil, og ikke se nedverdigende på noen fordi de trives med noe du ikke trives med. Ikke tenk på at du må tilfredsstille deg til det andre vil se av deg, tenk at du skal fikse deg så du føler deg komfortabel med deg selv, og får en fin hverdag med å se ut slik DU vil!

Ta vare på deg selv, jobb med og skulle trives med deg selv, ikke bry deg om alt samfunnet dunker inn i hodet på deg, elsk deg selv, for du skal jo trossalt leve med deg selv hele livet, og det er alltid noen som liker deg for AKKURAT DEN DU ER.


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #utensminke #utfordring #sminke #makeup #try #perfekt #nomakeup

Innkjøp fra OSLO

 • 18.10.2014 kl. 19:31

Heisann! :) Nok en gang må jeg beklage for sen oppdatering. Jeg og mamma skulle til Oslo, så vi dro med buss og tog klokka 12, noe som er ganske tidlig for meg i helgene, haha! Vi dro dit egentlig bare for å shoppe litt, og jeg fikk selvfølgelig kjøpt meg noe nytt. Som dere sikkert ser på innkjøpene nedenfor, er jeg utrolig glad i Monki! De har så utrolig mye kult der, i tillegg til at det var salg. Og man kan vel ikke glemme å nevne at de også har de kuleste prøverommene ever!?

Det var jo helt ærlig ingenting jeg trengte, men jeg kan love dere at alt nedenfor kommer til å bli brukt. Den rosa toppen var virkelig superfin, og shortsen går fint an å bruke nå, bare man har en strømpebukse under. Blusen var skikkelig søt; var nesten så jeg fikk litt julestemning. Lommeboken fant jeg på Oslo City, i en asiatisk butikk der, kalt Happy Everyday, hvor de også hadde veldig mye fint!


    TOPP FRA MONKI, 200,-    SHORTS FRA MONKI, 60,-


     BLUSE FRA MONKI, 150,-


     LOMMEBOK FRA HAPPY EVERYDAY, 139,-

Likte du noen av innkjøpene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #clothing #lommebok #topp #monki #høst #oslo #innkjøp #new #newin #shopping

Ett plagg, tre antrekk

 • 17.10.2014 kl. 20:33

Hei der!! :D Må først beklage at jeg er litt fraværende for tiden. Er så utrolig sliten, og har litt mye å holde på med. I tillegg har jeg ikke så mye inspirasjon om hva jeg kan blogge om. Men, idag tenkte jeg å vise dere tre forskjellige antrekk til genseren nedenfor. Den kjøpte jeg på H&M i vinter/vår, og jeg bare elsker den! Det er vanskelig å finne forskjellige måter å style den på, ettersom den er så spesiell i seg selv, men jeg digger den allikevel!

Dette antrekket er ganske perfekt til en koselig kveld hjemme, eller en shoppingtur. Er det noe jeg virkelig liker, er det å ha en bluse under gensere. I tillegg disser jeg disse Jeffrey Campbell-skoene!
__________________________________________________________________________________________________________________


Perfekt fest- eller jentekveldantrekk! Svarte pumps, skinnskjørt og store øredobber, er ikke det perfekt? Nå som høsten er her, er det jo perfekt med en litt høstfarget genser i tillegg!
__________________________________________________________________________________________________________________


Dette er nok det mest hverdagslige antrekket. Litt høyde på hælen, lyse jeans, og et stort halskjede! Dette gir ihvertfall meg litt ekstra glede i hverdagen :)
__________________________________________________________________________________________________________________


Hvilket antrekk likte dere best?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #clothes #clothing #klær #shopping #fest

12 tips til hva DU kan blogge om!

 • 16.10.2014 kl. 16:58

Dette innlegget har jeg postet før for en stund tilbake, men siden jeg fikk så mye flott tilbakemelding på det, så velger jeg å poste det igjen! Håper dere får noen nyttige tips♥

Noe som interesserer deg - Det første du må tenke på når det gjelder det å blogge, er at du skriver om noe som interesserer deg. Hvis du skal skrive et innlegg om sminke, men egentlig ikke er interessert i sminke i det hele tatt, kan det være lurt å finne på noe annet å blogge om.

Antrekksbilder - Alle liker vel å se antrekksbilder, og få litt inspirasjon til hva man selv kan bruke?Oppskrifter -
Oppskrifter på både sunne og usunne ting til forskjellige anledninger, er alltid fint å lese om. Hvis du lager en smoothie - del den gjerne med oss, hvis du lager verdens beste sjokoladekake - del den!

Dine favoritter - Dette kan for eksempel være dine favoritter fra nelly.com, ebay.com, bikbok.no, månedens favoritter eller dine favoritter innenfor et spesielt tema. Vi liker alltid å se litt på hva andre liker, og kanskje få øye på noe nytt.

Video - Videoer er ihvertfall noe av det morsomste jeg vet om, hvis det er en interessant video selvfølgelig. Video er noe alle bør ha litt innimellom, men det er selvfølgelig ikke et must. Hvis du vil lage en video, kan du for eksempel lage en sminkevideo, antrekksvideo, DIY-video, en video med fakta om deg selv, en utfordringsvideo (f.eks: 25 random tag, TMI), romvideo.

Tips og anbefalinger - Hvis du for eksempel har kjøpt et produkt denne måneden som du er utrolig fornøyd med, kan dette bli et eget blogginnlegg. Lag et innlegg om dagkremen du bruker, og som du elsker! Eller et tips med hvordan du kan lage et spesielt negledesign. Alle liker å få tips/anbefalinger til nye ting de kan prøve.

Foto - Mange legger ut innlegg med et bilde de har tatt, uten at de trenger å skrive noe i det hele tatt. Slike innlegg er noe ihvertfall jeg liker. Se på et vakkert bilde som dere har tatt, og bare fundere over det.

Throwbacks - Kanskje har du noen bilder fra en ferie ifjor, eller en jentekveld som var forrige uke. Dette kan du skrive om, og vise bilder av, og fortelle om hvordan du hadde det akkurat da.

Fakta om deg selv - Leserne liker alltid å få vite noe om deg som de ikke visste fra før av. For eksempel at du elsker ananas, eller at du alltid må dobbeltsjekke at du har låst døra før du drar noe sted. Ønskeliste/must haves -
Vi har alle noe vi ønsker oss innimellom, og det å lage en bildecollage med masse ting du ønsker deg kan være spennende for oss lesere. Eller så kan du lage et innlegg med ting du bare må ha, og gjerne sende oss link til hvor vi også kan finne det.

Latest insta - Hvis oss gjerne dine siste instabilder, og skriv ned din konto - nye følgere er alltid moro. Kanskje kan du be andre også skrive deres, slik at du kan følge dem!

DIY (Do it Yourself) - Jeg elsker å se på noe jeg kan gjøre selv. At jeg for eksempel kan gjøre om en kopp til et sminkestativ, eller få noe til å se helt nytt ut! Hvis du har noe kreativt inni deg som du lengter etter å få ut, så hvis det til oss! Har du noen tips til hva man kan blogge om? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #tips #bloggtips #foto #outfit #ønskeliste #throwbacks #instagram #DIY #video #oppskrift #favoritter

Favorites from nelly.com - SALE

 • 15.10.2014 kl. 18:32

Wæh, har dere sett salget på nelly.com? Wow, mye fint! Skulle gjerne kjøpt inn en hel haug. Egentlig sjekket jeg det ut på søndag, ettersom en blogger hadde en kode for å komme inn tidligere. Da fant jeg en helt utrolig søt kjole, som ville vært perfekt til jul! Selvfølgelig hadde de bare igjen i den minste størrelsen, og nå er den utsolgt. Jeg krysser virkelig fingrene for at det er mulighet for at de har flere på lager, for den var virkelig elsk!

Her har jeg samlet noen av mine favoritter fra salget. Både kjoler, sko, jakker og vesker. Det finnes så utrolig mye, så sjekk ut resten av salget HER. Hvem vet, kanskje noe blir tilføyd til din garderobe? :)

HER   //   HER   //   HER   //   HER   //   HER

__________________________________________________________________________________________________________________

HER   //   HER   //   HER//   HER   //   HER   //   HER

__________________________________________________________________________________________________________________

HER   //   HER   //   HER

__________________________________________________________________________________________________________________


HER  
//   HER    //   HER


Var det noe likte?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #veske #bag #kjole #dress #shoes #sko #jackets #kåper #jakker #shopping #nelly #salg

Nye sko fra NLY

 • 14.10.2014 kl. 17:51

Heisann! Endelig kommer innlegget med de nye skoene mine fra NLY. De kostet 399kr på nelly.com, og du kan finne dem HER. Jeg har virkelig hatt lyst på et par høyhælte hverdagssko i det siste, og endelig fant jeg de perfekte! Jeg fant de på nelly for er par uker siden, og spurte ei som nylig hadde kjøpte dem om de var gode å gå i. Da jeg fikk vite at de var det, måtte jeg bare ha dem! Og ja, de var faktisk veldig gode å gå i :)

Elsker at de har den detajen med et annet stoff bak, og remen som går over er prikken over i'en! Hælen er 8cm, så hverdagsmessig er de perfekte :) Jeg kommer nok til å bruke disse en del forhåpentligvis. Det er vel ikke så veldig lenge til snøen kommer, så jeg får bruke dem litt før den legger seg. Ellers tar jeg dem selvfølgelig frem til våren igjen!

Hva syntes du om skoene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #sko #shoes #nly #nelly #shopping #new #newin #innkjøp

TODAY'S OUTFIT: Houndstooth Pattern

 • 13.10.2014 kl. 20:35

Dere husker kanskje at jeg nevnte at jeg tok antrekksbilder før idag? Vel, først ble alt galt: lyset, positurende, fokuset, og alt. En time etterpå, prøvde jeg igjen, og da gikk plutselig alt som normalt, woho! Idag kjørte jeg på med en gigantisk donut som jeg fikk i bursdagsgave. Jeg prøvde det igår kveld, bare for å se hvordan det ble, og da fikk jeg det lett til på 3 minutter. Derimot på morgenen idag, tok det hele 20 minutter. Er så typisk at alt fungere fint dagen før, men når man faktisk skal ha det, vil det såvidt funke.


Genser fra Bik Bok

Bukse fra Gina Tricot
Skjerf fra Bik Bok
Sko fra DNA
Veske fra nelly.com

Merker virkelig at det begynner å bli kaldere nå. Jeg må innrømme at jeg drømmer meg litt tilbake på antrekkene fra sommeren, hvor vi kunne gå med skjørt, shorts, kjoler, og alt mulig, og koke igjel med det. Men, nå må vi finne fram vinterkåpene, jakkene og skjerfene, og fryse igjel mens vi venter på bussen til skole/jobb. Er jo deilig å kunne bruke strikkegensere og lekre kåper, men savner friske farger og skjørt.

Hva syntes du om kulden?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #klær #clothes #clothing #fall #autumn #høst #boots #scarf

AUTUMN NAILS

 • 13.10.2014 kl. 16:37

Kan dere tro at helgen allerede er over? Nei, ikke jeg heller! Igår våknet jeg og kunne virkelig ikke skjønne at det allerede var søndag. Nå hadde jeg heller ikke noe særlig helgefølelse, men jeg kunne gjerne hatt en dag til fri. Jeg føler jeg har veldig mye inspirasjon for tiden, men på den andre siden føler jeg at jeg ikke har noe i det hele tatt - er det mulig? På hva jeg skal blogge om og i hverdagen, har jeg mye inspirasjon, men skrivemessig; ikke så mye.

Igår bestemte jeg meg for å prøve meg på et høstdesign. Egentlig skulle det være helt anerledes enn dette, men jeg klarte ikke å gjøre det jeg virkelig ville. Så, etter ca. 2 timer var jeg endelig ferdig etter masse surr. Jeg ble helt greit fornøyd, tommelen er litt rotete, men samtidig likte jeg det også litt.

Jeg har ingen andre planer for denne uka, uten om det vanlige: trening, skole/barnehage, og kanskje en tur til Oslo på lørdag. Istad tok jeg egentlig antrekksbilder, men etter en halvtime fant jeg ut at ingen ble noe fine. Derfor skal jeg prøve igjen snart, men hvis det ikke funker får det bli en annen dag hvor jeg bruker dette antrekket. Uansett kommer det enten innlegg med de nye skoene mine i kveld eller imorgen.


Hva syntes du om neglene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nails #negler #nail #nailart #naildesign #høst #autumn #fall #mote #fashion #neglelakk

Ukens blogg #5 + ny påmelding

 • 12.10.2014 kl. 19:51

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Det er like vanskelig å velge hver gang, men denne gangen falt valget på en hverdagsblogg, nemlig VERO9CA94.BLOGG.NO. Veronica Aass er dansestudent på balettakademien i Stockholm. Hun blogger for det meste om sin hverdag, litt tips, antrekk, inspirasjon, innkjøp og diverse ting. Bildene er veldig fine, og man får ofte en ekstra fin hverdagsfølelse av innleggene hennes. Skrivingen hennes er også veldig bra, og hun gjør det spennende å lese om det hun har å fortelle oss :)


Trykk på bildet for å komme til bloggen.

Vil du være med i neste runde? (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #anbefaling #tips #bloggvurdering #linkerunde #konkurranse #ukens #skjønnhet #shoes

Things I love about fall

 • 12.10.2014 kl. 13:29

Idag våknet jeg opp med skikkeig høststemning. Jeg aner ikke hvorfor, men det var allikevel en herlig følelse! Dette fikk meg til å få utrolig lyst til å finne litt bilder på weheartit, som minner meg om høsten. Her har jeg samlet noen bilder som virkelig får meg i høststemning, og skrevet ned noen punkter om hvorfor jeg elsker høsten.

♥ Cozy Sweaters

♥ Rain on the roof

♥ Movies and popcorn on friday nights

♥ How the leaves change colors

♥ Drink hot chocolate

♥ Cute slippers

♥ Scarf, coats and boots

♥ Nice smelling candles

♥ Halloween decorations

♥ Apples, pumpkins and cinnamon

Hva liker du med høsten? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #nails #fashion #outfit #antrekk #fall #autumn #leaves #halloween #october #høst

TODAY'S OUTFIT: Green Coat

 • 11.10.2014 kl. 21:48

God kveld! :) Wow. One Direction som konsertfilm var virkelig fantastisk! Haha, skal ærlig innrømme at jeg gråt flere ganger over det de har oppnådd, virkelig helt sykt! (Og kanskje en liten smule fordi de har så herlige stemmer, og kanskje er litt kjekke, hihi). Har nettopp spist taco og sett på Stjernekamp, og resten av lørdagen går vel til det vanlige. Imorgen skal jeg og venninnene mine kanskje øve, atså synge, i tillegg til at jeg må jobbe med litt skolearbeid. Imorgen kommer også et innlegg med neglene mine, og skoene som kom i posten igpr.

Endelig fikk jeg brukt denne kåpa! Jeg kjøpte den i sommerferien på vestlandet, og den har bare hengt i skapet og ventet på meg. Nå begynner det å bli litt kjøligere, så da kan jeg endelig ta den fram :) Den er fra Vero Moda, og fantes både i denne herlige grønnfargen, rosa og blått. Mamma kjøpte en i rosa, så det var litt diskusjon om hvem som skulle ha hvem. Men, nå er jeg faktisk glad for at jeg endte opp med denne, for jeg er veldig fornøyd med den!


//   Jakke fra Vero Moda   //   Bluse fra Gina Tricot   //   Jeans fra ONLY   //   Sko fra nelly.com   //   Veske fra nelly.com   //

Hva har dere gjort idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #kåpe #coat #green #autumn #shoes #sko #kino #onedirection #helg #weekend

Herlig start på helgen!

 • 11.10.2014 kl. 14:21

Hallo(!), og for en herlig start på helgen jeg har hatt nå! Jeg skulle egentlig på BodyPump på Fresh klokken 12, men det viste seg at det var avlyst. Men, jeg bestemte meg allikevel for å dra ned dit og starte lørdagen med en treningsøkt! Så jeg kjørte intervall på tredemølla (løpe 45sek, pause 15sek, 0,2km/h økning for hver runde - tok 18 runder). Etter det brukte jeg litt ulike vekstmaskiner og vekter for overkropp og trente mage. Nå koser jeg meg med havrepannekaker med Cottage Cheese og bringebærsyltetøy på, og slapper av litt.


Haha, hvem liker vel ikke å flashe musklene sine, selv om man vet at de ikke syntes? *Rekker opp hånda*

Senere idag skal jeg ta turen til byen med Ida for å se One Direction konsert-filmen - wææh, gleder meg som en liten unge! Et par sko jeg har bestilt fra nelly.com kom forresten igår. Tenkte å vise dem til dere i et innlegg ikveld. De er ganske enkle, med litt høyde på hælen, men også veldig fine! Har ønsket meg et par enkle sko jeg kan bruke til hverdags med litt hæl på en stund nå, så ble utrolig fornøyd da jeg fant disse :)

Hvordan har dere lørdag startet? Skal du se på One Direction sin konsertfilm?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #havrepannekaker #sunt #frokost #breakfast #helg #weekend #nelly #nly #shoes #sko #onedirection #kino

AUTUMN OUTFIT

 • 10.10.2014 kl. 17:43

Heii herlige lesere!! Idag har jeg igjen vært i barnehagen. Er så utrolig koselig, og man føler bare at man virkelig blir satt pris på. Barn er jo så utrolig glade, de ønsker hjelp fra akkurat deg, og har ikke noe som stopper dem fra å gjøre hva de vil. Føler jeg blir så glad på deres vegne. Nå er jo jeg på en avdeling med 1-åringer, og jeg bare elsker å kose med dem! Når de bare gliser og ler smelter virkelig hjertet mitt, hihi!

Det er sikkert veldig mange av dere som har fått med dere uværet som var igår/i natt. Jeg våknet plutselig rundt tre-tida, og hørte det buldra helt forferdelig utenfor. Jeg sovna nesten med en gang igjen, så selv om jeg elsker lyn og torden skal jeg ikke legge skjul på at det er litt mer skummelt midt på natta. Ettersom det lynte og tordna igår har været vært herlig litt utover dagen nå, og jeg fikk virkelig høststemning idag!

Hvor herlig er vel ikke fargene i dette antrekket? Høstfarger er noe av det beste jeg vet, og jeg føler det spesielt når sola skinner, bladene ligger spredt utover, samtidig som det er overskyet, og regnet dagen før. Denne kåpen har jeg hatt i kanskje 2år nå, føles ut som det er mye kortere tid siden, men jeg elsker den fortsatt! Jeg kjempet hardt for å få tak i den (haha), så har ikke tenkt til å gi slipp på den ennå. Jeg bruker den med glede i noen år til :)

Har dere høststemning?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #høst #autumn #foto #barnehage #kåpe #clothes #klær #clothing

Nailart Inspiration - Video

 • 09.10.2014 kl. 20:54

Hei der! :) Noen av dere har sikkert fått med dere at jeg er ganske glad i å lakke neglene, og finne på nye ting. Mye av inspirasjonen min får jeg fra instagram. Jeg følger en del brukere på instagram, som legger ut neglelakkvideoer. Anbefaler dere å søke på "nail" eller "nails" på brukere på instagram, så vil du finne mange flotte og inspirerende kontoer.
Hvis jeg rekker idag skal jeg garantert så fikset neglene idag, så kanskje det kommer et innlegg snart med mitt nyte negledesign hvis det blir velykket. Blir jo ikke alltid like velykket, men blir veldig glad når det blir det! Er ikke inspirert nå for tiden, men hvor perfekt er det da ikke med dette innlegget, for både meg og dere? Håper dere finner noe spennende!


Mange av dere har sikkert ikke utstyret som trengs for å gjøre dette, men noen ting du kan bruke som du mest sannsynlig har i huset, er: tannpirkere og teip. Ellers anbefaler jeg dere virkelig å søke litt på ebay, for der finnes det masse utrolig billig og bra utstyr du kan bruke til neglene dine! Ellers hvis du er på utkikk etter nye farger, finnes det julekalender fra Ciaté med 24 herlige neglelakker. Jeg skal garantert ha denne i år også (hadde den ifjor, noe som har herlig!). Sjekk den ut HER.

Ble du inspirert?♥

__________________________________________________________________________________________________________________

20 plagg under 199kr fra nelly.com

 • 08.10.2014 kl. 17:15

Nå er det 50% rabatt på utvalgte klær merket med Oneness på nelly.com, og tenkte derfor å vise dere noen av mine favoritter. Alt nedenfor koster fra 74-199kr, så man kan trygt si at dette ikke vil sprenge lommeboka. Jeg føler helt ærlig ikke noe behov for nye klær nå, men det stopper meg ikke fra å ville ha mye herifra. Sjekk ut hele salget HER, og trykk på linkene under bildene for å komme til plagget du vil se på. Hvis linkene ikke funker, kan du spørre meg i kommentarfeltet, så skal jeg gi svar så fort so mulig :)NR.1 HER   //  
NR.2 HER   //   NR.3 HER   //   NR.4 HER   //   NR.5 HER   //   NR.6 HER   //   NR.7 HER   //   NR.8 HER
__________________________________________________________________________________________________________________NR.1 HER
   //   NR.2 HER   //   NR.3 HER   //   NR.4 HER
__________________________________________________________________________________________________________________

NR.1 HER   //   NR.2 HER   //   NR.3 HER   //   NR.4 HER   //   NR.5 HER   //   NR.6 HER   //   NR.7 HER   //   NR.8 HER

Noe du kunne tenkt deg å kjøpe? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #nelly #salg #sale #shopping #nettshopping #dresses #dress #kjoler #skjørt #topp #tops


Red Lips from Makeupmekka

 • 07.10.2014 kl. 17:31

Hei der! :) For knapt en uke siden bestilte jeg en pakke fra makeupmekka.no, med supermasse fint, ettersom det er så stort salg der. Blant disse var det en pakke med 15 leppestifter (299kr, sjekk den ut HER), som jeg tenkte å teste litt ut. Til nå er jeg superfornøyd, og jeg kan velge og vrake mellom hvilken farge jeg vil ha hver dag. Hvis jeg ønsker det, kan jeg også bruke to forskjellige farger.

Jeg fikk et tips om å vurdere litt produkter fra pakken jeg fikk på makeupmekka, så derfor tenkte jeg å gjøre dette litt over tid. Her er da altså første vurdering av en av leppestiftene :)


Sorry for mine uperfekte tenner.

Rød leppestift er alltid litt vanskelig. Her har jeg startet med en leppomade for å fukte leppene, før jeg påførte leppestiften, og avsluttet med en lipgloss som kan du sjekke ut nederst i innlegget. Jeg har en annen rød leppestift også, som er fra Maybelline, men jeg er litt usikker på hvem som er favoritten. Helt ærlig funker begge like bra, men jeg tror kanskje den fra makeupmekka sitter på litt lenger, mens den fra maybelline gir litt mer farge. Men dette varierer også fra person til person.

//   LEPPESTIFT HER   //   LIPGLOSS HER   //

Vil dere ha flere vurderinger av produkter fra makeupmekka?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #mote #fashion #skjønnhet #beauty #makeup #makeupmekka #lipstick #leppestift #redlips #lipgloss

Today's Hair Style

 • 06.10.2014 kl. 22:15

God kveld, god kveld! Som jeg nevnte før idag ble jeg flettet av ei i klassen idag, og ettersom jeg ble så fornøyd brukte jeg det like gjerne dagen ut. Nå er jeg nydusja, og har nettopp drukket en kopp kakao. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, før jeg hopper i sengs, og er klar for litt matlaging på skolen imorgen! Vi skal lage fiskeretter og dessert, noe som er perfekt for meg: fisk og dessert = beste i hele verden, woho!

Jeg likte veldig godt denne hårfrisyren, og selv om jeg ikke klarer å gjøre det på meg selv, håper jeg virkelig at jeg kan få noen til å flette det slik litt oftere, hehe :) Med en søt liten sløyfe nederst tror jeg den kan være perfekt til selskap også. Tror jeg burde vurdere å finne litt nye hårfrisyrer jeg kan teste ut, for det trengs virkelig. Noe som ihvertfall står på ønskelisten min for øyeblikket er en krølltang.

Må forresten få takke dere for alle de herlige kommentarene dere legger igjen her på bloggen! Jeg blir så utrolig glad og rørt, og er evig takknemlig over å få så mange fine kommentarer. Nå skal jeg være så flink at jeg også skal svare litt på dem, og kommentere tilbake, for det fortjener dere♥

Hva syntes dere om denne hårfrisyren? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #hairstyles #hårfrisyrer #hår #hair

TODAY'S OUTFIT: Troublemaker

 • 06.10.2014 kl. 17:09

Yo' guys! Haha, neida, men dette antrekket får meg virkelig til å følge meg skikkelig "bad-ass", og tøff - noe jeg egentlig ikke er, haha! De hadde tilfeldigvis hugget ned noen trær utenfor, noe som passet perfekt til dette antrekket. Så, jeg la dermed kameraet på trappa, og gikk frem og tilbake for å ta litt bilder. Må virkelig få skaffet meg en fjernkontroll slik at jeg slipper å gå frem og tilbake. Føler meg som den selvdiggeren når jeg tar disse bildene, men må bare lære meg og ikke bry meg om det.

Idag våknet jeg stort sett med et veldig godt humør, og var positiv til hvordan denne dagen ville bli. Så derfor ble det også en veldig fin dag, ihvertfall til nå! Nå skal jeg snart dra på trening, så får vi se hvordan energinivået er der :) Litt senere idag viser jeg dere kanskje litt nærmere bilder av hårsveisen. Ei i klassen ville så absolutt flette håret mitt idag, så jeg lot henne gjøre det - og gjett om det ble fint! Skulle ønske jeg også klarte å gjøre slik, selv om det i utgangspunktet egentlig ikke er så vanskelig, hehe.

Hva syntes dere om antrekket?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #antrekk #outfit #ootd #outfitoftheday #mote #fashion #skjønnhet #beauty #oktober #october #fall #red

My new Blazer

 • 05.10.2014 kl. 16:11

God dagen til dere!♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening. Er ikke så ofte jeg trener tidlig i helgene, men glemmer hver gang hvor godt det faktisk er! Kan ikke si at jeg elsker å dra meg ned til treningssenteret, men når jeg kommer dit er det herlig. Måtte få spist før jeg skal hoppe i dusjen snart. Lunsjen idag ble omelett - hvor godt er vel ikke det etter en treningøkt?

På mandag fortalte jeg dere at jeg hadde kjøpt en dressjakke, og at jeg skulle vise den. Litt sent ble det, men bedre sent enn aldri, eller hva? Uansett; dette er en helt enkel, svart dressjakke, men det som gjør den spesiell er de hvite detaljene på lommene, og nederst på ermet. Har lengtet etter en svart dressjakke lenge nå, og denne kostet hele 249,- eller 299,- på H&M, så jeg håper virkelig den er verdt det.

Hva syntes dere om denne svarte dressjakka? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #blazer #dressjakke #classy #newin #shopping #hm

Ett plagg, tre antrekk

 • 04.10.2014 kl. 18:38

Hei dere :) Lørdagen er her, og det betyr; lørdagskoos! Uansett hva det er du gjør: ser på TV, shopper, fester, slapper av eller ser på film, så er lørdager alltid stas. Lørdager føles ut som en dag hvor man kan gjøre hva man vil. Jeg har ikke gjort noe annet idag enn å være en liten tur i byen med Ida. Hun overnattet etter jentekvelden igår - som forresten varte litt lengre enn forventa, men var utrolig koselig! Ikveld skal jeg egentlig ikke noe annet enn å se på TV, slappe av, og spise laks, mmh!

Jeg tok en tur innom Bik Bok, ettersom de har så mye fint, og satte sammen tre antrekk ved hjelp av en svart blondertopp. Jeg prøvde å lage litt forskjellige stiler, men det er selvfølgelig litt vanskelig, ettersom jeg ikke helt vet hva andre liker. For min del kunne jeg gjerne brukt alle disse antrekkene, selv om de fleste helst ville sagt at nr.1 var mest meg. Håper dere liker ett av dem ihvertfall :)


//   TOPP   //   SKJØRT   //   JAKKE   //   NEGLELAKK   //   HALSKJEDE   //   RINGER   //

__________________________________________________________________________________________________________________


//   TOPP   //   JEANS   //   JAKKE   //   VESKE   //   SKO   //   RINGER   //   NEGLELAKK   //

__________________________________________________________________________________________________________________


//   TOPP   //   SKJØRT   //   SKJERF   //   NEGLELAKK   //   ØREDOBBER   //   SKO   //   VESKE   //

Hvilket antrekk likte du best?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #klær #clothes #clothing #bikbok #shopping #helg #weekend #lørdag #saturday

Helgefrokost

 • 03.10.2014 kl. 13:03

God morgen! Eller, vet ikke helt om det er innafor å si god morgen klokka ett, men ettersom det er ferie for min del, er det morgen. Nå som det bare er noen få dager igjen av høstferien, laget jeg en ordentlig god frokost til meg og familien, som starten på helgen. Egg med bacon og nystekte rundstykker - kan det blir bedre? Hvis vi ser bortifra den irriterende flua som sverma rundt, kan jeg med hånda på hjertet si at det var perfekt.

Idag er det duket for litt øving med jentene mine (sjekk ut vår facebookside HER). Vi jobber med å legge ut noe snart, og har bestemt oss for å opptre på noe som heter Open Xpression i Oslo, 29.oktober. Derfor jobber vi nå fram mot det, i tillegg til at vi ønsker å legge ut en sangvideo så fort som mulig. Senere ikveld blir det filmkveld/jentekveld, noe jeg også gleder meg masse til :)

Hva liker du best å spise til frokost?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #frokost #mat #food #rundstykker #bacon #omelett #lunsj #lunch #filmkveld #jentekveld

ANTREKK FRA SEPTEMBER 2014

 • 02.10.2014 kl. 16:17

Hallo! :) Da var september allerede over, og en ny måned står for tur. Selvom den kommer til å gå like fort som september, er jeg sikker på at det står mange gode opplevelser for tur. Jeg har lagt ut noen antrekksposter i løpet av september, og her har jeg da valgt å samle de sammen. Jeg liker ihvertfall litt oppsummering for meg selv, og det kommer nok flere antrekk i løpet av oktober, så følg med videre :)


SE HELE ANTREKKET HER.


SE HELE ANTREKKET HER.


SE HELE ANTREKKET HER.


SE HELE ANTREKKET HER.


SE HELE ANTREKKET HER.


SE HELE ANTREKKET HER.


SE HELE ANTREKKET HER.

Hvilket antrekk likte du best?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #klær #clothes #clothing #shopping #september #ootw #ootd #ootm #outfits

TODAY'S OUTFIT - Graffiti Love

 • 01.10.2014 kl. 21:28

Hallo skjønninger! Da har jeg nettopp kommet hjem etter en super dag med café og kino. Jeg og venninnene mine så på Let's Be Cops; den var virkelig utrolig bra, og perfekt til en kveld der man bare skal ha det gøy. Gleder meg til å kunne se den igjen på en jentekveld, for alt i denne filmen var bare kaos og morsomt, i tillegg til at det var en historie og litt action. Som sagt var vi også på café først, noe som er alltid er kos :)

Nå tror jeg rett og slett jeg bare skal se ferdig IDOL, før jeg lakker neglene. Må nemlig få prøvd ut de teipene man kan lage forskjellige mønster med. Har alltid sett masse videoer der de bruker det, og endelig kan jeg også få slike kule mønstre, haha! Det er 10 forskjellige mønstre, og jeg fikk det til kun 40kr på ebay. Sjekk det ut HER, hvis du også syntes mønster på negler er kult!

//   Peplum fra Bik Bok   //   Bukse fra H&M   //   Jakke fra Bik Bok   //   Sko fra Shoeday   //

Hvordan har deres dag vært?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #graffiti #klær #clothes #clothing #kino #cafe #venninner #venner #negler

Sminke fra makeupmekka

 • 01.10.2014 kl. 16:31

Good dag dere!♥ Gjett hva jeg fikk i posten idag? Masse sminke fra makeupmekka! Det er nemlig et gigantisk salg der nå, og jeg kunne ikke dy med med å bestille noen godbiter. Derfor bestilte jeg 15, ja, 15 leppestifter til 299kr, er ikke det helt sykt? I tillegg fikk jeg 12 forskjellige favoritter fra makeupmekka.no for 199kr, 6 lipglosser for 159kr og en gratis ting. Når man får alt dette for 660kr, er det ikke rart man blir i lykkerus når pakken havner ned i postkassen din!


Ja, jeg testet faktisk ut alle de 15 leppestiftene nedenfor, én etter én, og av de 15, fant jeg 3 stykker jeg ikke likte, i tillegg til at jeg fikk to stykker av en. Det kommer nok til å bli litt problematisk med hvilken farge jeg skal velge fremover, haha! Kanskje burde jeg også finne et system til leppestiftene, slik at ikke alle blir spredt rundt overalt.

Her har vi også resten, og som dere kan se var det ganske mye. Her har vi: to øyenskygger, neglefil, primer, browgel, tre eyelinere, en neglelakk, bronzer, highlighter, og de seks lipglossene. Ah, det er så herlig å få så mye bra sminke til en så billig penge. Anbefaler alle til å ta en titt på salget for å se om det kanskje er noe du finner interessant. Fikk også noe annet jeg hadde bestilt i postkassa idag - nemlig noen klistremerker til neglene, slik at man kan få forskjellige mønstre. Gleder meg til å prøve de ut :)

Har du bestilt fra makeupmekka?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #sminke #makeup #makeupmekka #billig #salg #shopping #mote #pink

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no