hits

Halloween Look

 • 31.10.2015 kl. 20:00

Hei dere *skummel stemme*! Haha, her er årets halloween look! Se så kult - masse blod+halloween, blir det bedre? Jeg valgte bare en helt enkel svart kjole, og selvfølgelig de nye Jeffrey Campbell-skoene mine med nagler! Når dette innlegget publiseres er jeg nok i full gang med masse moro sammen med gode venner. Jeg pleier ikke å være så gira over halloween, men akkurat i år er jeg virkelig klar, flere som har det sånn?

Hva er din halloween look i år?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #halloween #makeup #sminke #antrekk #outfit #skjønnhet #beauty

Halloween Is Here!

 • 31.10.2015 kl. 16:17

Endelig er halloween her! Dette har jeg gledet meg til i flere uker nå :-D Akkurat nå sitter jeg her ferdig sminket, kjolen er på, og det eneste jeg mangler er egentlig bare å oppdatere dere og lakke neglene hvis jeg får tid! Bildene er også klar, og kommer senere ikveld. Sminken ble utrolig kul, og jeg er ihvertfall fornøyd - så tusen takk til venninna mi som gadd å ta seg tid til det! Nå sitter hun også og sminker Lars, som skal være zombie, og ikveld skal vi på fest, woho!

Hvordan skal du tilbringe halloween? :-D___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #halloween #sminke #godteri

Friday Outfit

 • 30.10.2015 kl. 16:34


Wow, denne uka har virkelig gått unna! Jeg kan virkelig ikke tro at det er fredag allerede!? Mandag og tirsdag gikk som vanlig ganske treigt, men da vi kom igang med onsdagen så fløy bare de neste dagene fordi, og nå er vi allerede på den beste dagen i uka :-D Ingenting kan sammenlignes med følelsen av at det er helg! Imorgen er det Halloween, og da kommer noen venninner på besøk ganske tidlig ettersom hu ene venninna mi skal sminke meg. På kvelden drar jeg videre på fest med noen andre gode venner, og jeg gleder meg virkelig som en liten unge, HAHA!

Dette ble enkelt og greit fredagens antrekk. De nye hvite adidas-skoene mine er selvfølgelig på plass - guri så jeg elsker dem! Bare jeg ser ned mens jeg går kan jeg merke at de lyser opp, hihi :-) Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal ha BodyPump på Fresh Fitness klokka seks - woho!

Hva skal du på halloween? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #sneakers #adidas #shoes #sko #halloween #trening #training

5 Seconds of Summer Album

 • 29.10.2015 kl. 17:04

For alle 5SOS-fans; se hva som dukket opp i postkassa mi idag! Wii - det nye albumet deres kom ut på fredag, og noen dager før bestilte jeg både denne, i tillegg til et album som One Direction og Little Mix kommer ut med i november. De fleste idag er nok ikke så opptatt av CDer lenger, men jeg syntes fortsatt det er supermoro å ha, og nekter å gi slipp på det, hehe!

Finnes på Platekompaniet til 149kr-229kr HER.

Nå har jeg ikke CD-rom i Mac'en, men utrolig nok kommer vel den gamle PCen til nytte der! Sånn ellers har vi fortsatt CD-spiller, vi er vel ikke de eneste håper jeg?

Liker du 5 Seconds of Summer?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #album #cd #musikk #music #5sos #5secondsofsummer #soundsgoodfeelsgood #sgfg #innkjøp #newin #shopping #platekompaniet

Tunfisk- og Eggesalat

 • 28.10.2015 kl. 20:11

God kveld, herlige lesere♥ Endelig var jeg hjemme og kan slappe litt av! Denne dagen har ikke nødvendigvis vært slitsom, men jeg har hatt vondt i hodet stort sett siden igår kveld, og da føler man seg heller ikke så bra. Idag jobbet jeg til fem og dro rett på trening etterpå, så nå er jeg absolutt klar for en dusj og for å slappe av litt! Jeg måtte virkelig få i meg noe mat før jeg dusja - hadde ikke spist siden halv tolv idag, og for en matmums som meg er det virkelig uvanlig, og selvfølgelig reagerer også kroppen på det! Så da fant jeg litt salat, tunfisk, cottage cheese og kokte meg et par egg - mmh, så godt♥

Hvordan har onsdagen behandlet deg? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #tunfisk #fisk #oppskrift #salat #sunt #sunn #egg #protein

6 mest leste innlegg

 • 27.10.2015 kl. 18:00

Heisann :-D Idag har jeg sett litt på hvilke innlegg som har blitt mest lest på bloggen min iløpet av to år og tre måneder (for å være presis, haha). Jeg har aldri hatt spesielt mange lesere, men det er seks innlegg som har hatt over 100 norske lesere. Trykk på tittelene for å lese innleggene nedenfor!

FRA "FEIT" TIL TRENINGSINSTRUKTØR

4 SNACKS TIL DIN JENTEKVELD

10 TEGN PÅ AT HAN LIKER DEG

VINTAGE BAGS

BANANPANNEKAKER

8 TING GUTTER IKKE FORSTÅR
Hvilket innlegg interesserer deg mest her?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #innlegg #personlig #oppskrift #recipe #mote #fashion #trening #training #mat #food #gutter

Monday Inspiration

 • 26.10.2015 kl. 21:30

Heisann dere, og god kveld :-D Mandagen er snart over, men jeg tenkte allikevel å avslutte dagen med litt inspirasjon for resten av uka. Jeg har nettopp kommet hjem etter å ha hatt en vikartime for BodyPump på Fresh Fitness Strømsø - utrolig moro og deilig å starte uka med! Nå skal jeg få tatt meg en dusj før jeg bruker resten av kvelden på å slappe av og kose meg litt foran TVen. Eller kanskje svare på litt søte kommentarer fra dere? Er det noe jeg har vært dårlig på i det siste så er det, det, så er vel på tide!

Hvordan har din dag vært? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #inspirasjon #inspiration #inspo #weheartit #mote #fashion #food #mat #skjønnhet #beauty #trening

Neglelakk som lyser i mørket!

 • 26.10.2015 kl. 15:30

Jippii!! Endelig fikk jeg prøvd ut neon-neglelakken min. Det var en stor skuffelse da jeg først prøvde disse i mørket, og de ikke lyste, men det viste seg at man må ta neglene under lys i et par minutter før de kan lyse i mørket! Så, hvis du også vil bli festents høydepunkt med neglelakk som lyser i mørket, kan du kjøpe herlige neonfarger HER til kun 16kr per.stk (finnes i flere farger)! 


(Beklager, dette var det beste bildet jeg fikk i mørket. Se HER for bedre)

Som du kanskje ser skifter de litt farge i mørket, men jeg vil nå si at disse er like fine i lyset som i mørket! Jeg skal ihvertfall bruke disse når jeg skal på halloweenfest til helgen :-D Kult, eller hva?

Skal du kjøpe disse?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #nail #nails #negler #neglelakk #neon #nailpolish #ebay #shopping #billig

DENNE BOKA MOTIVERER MEG!

 • 25.10.2015 kl. 12:44

"Frykt er en naturlig menneskelig følelse. Vi frykter at det skal gå bra, vi frykter at det skal gå dårlig. Vi frykter livet og vi frykter døden. Vi frykter hva andre skal si eller tro om oss. For noen er frykt motiverende, det er en følelse de klarer å kontrollere og til og med utnytte til å fortsette på sin vei eller til å forbedre sine presentasjoner. Klatrere sier ofte at de er avhengige av en viss frykt i hverdagen fordi den gir dem kontraster og en forsterket følelse av mestring. For de fleste vil fokuset på at det kan gå galt eller at man ikke får det til, virke hemmende og skape stagnasjon." Erik Bertrand Larssen, "Bli Best med Mental Trening", Side 65

Jeg kunne sikkert fortsette å sitere denne boka i dagevis, men ovenfor har jeg sitert noe jeg leste på morgenen idag. Jeg tror virkelig at man kan bestemme seg for hva hjernen skal tenke, og hvilken retning ting skal gå utifra hva du tenker. Frykt er jo en følelse alle har - men det er ulikt hvordan vi reagerer på den.

Jeg regner med at alle har fått med seg denne inspirerende og motiverende boka, og jeg tror nok at det er flere av dere som har lest den. Personlig er jeg ingen lesehest, og finner så og si aldri bøker jeg vil lese, men denne derimot er så bra og motiverer meg så mye at jeg vil lese den! Jeg leser den veldig sakte, og begynte med den sikkert før sommeren, men det gjør vel ingenting :-) Ihvertfall tenkte jeg å minne dere på om denne boka for dere som har lest den, og pushe på at dere som har hørt om den, bør lese den!

Har du lest denne boka? Hva er isåfall din mening?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #frokost #breakfast #bok #bokanbefaling #anbefaling #lese #bertrand #blibest #mentaltrening #trening

CATERPILLAR

 • 24.10.2015 kl. 19:00

Okei, haha, tredje innlegget med merkesko denne måneden, huff og meg, får nesten litt dårlig samvittighet ovenfor meg selv. Og personlig er jeg egentlig ikke så glad i merkeklær/sko/vesker, med mindre man virkelig liker det. Nå skal det jo sies at alle merkeskoene jeg har kjøpt denne måneden har jeg virkelig likt, og disse skoene ble kjøpt mest fordi jeg virkelig trengte nye vintersko!

KJØPT PÅ XXL FOR 1499KR

Jeg husker for kanskje tre år tilbake hvor pappa sa at dette var gode vintersko som jeg kunne kjøpe, men jeg da nektet helt på å kjøpe dem da jeg ikke syntes de var noe fine. Nå syntes jeg derimot de er superkule, i tillegg til at jeg virkelig trengte de.

Hva synes du om Caterpillar? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #sko #shoes #mote #fashion #caterpillar #innkjøp #newin #xxl #vintersko

OUTFIT: Yellow It Is

 • 24.10.2015 kl. 14:15

Woohoo! Endelig lørdag! Det var deilig å våkne idag å inne at det var lørdag! Nå har nettopp bestevenninna mi tatt antrekksbilder av meg (beste fotografen, tusen takk!). Hver gang jeg har mulighet spør jeg henne om å ta bilder av meg - det blir så mye bedre enn å ta med stativet og se ut som en idiot, haha! Ikveld blir det jentekveld med venninnene mine, noe som gleder meg mass til!

Jakke fra ZARA  //  Jeans fra Vero Moda  //  Sko fra H&M

Hva skal dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #yellow #foto #photo #bilde #bilder

Makeup Organizer

 • 23.10.2015 kl. 16:00


Åjadda, hvor fint er det ikke å starte fredagsmorgenen med denne herligheten? Igår poppet det inn en melding om at pakken jeg bestilte fra blivakker.no hadde kommet på posten! Jeg klarte selvfølgelig ikke vente med å hente den, så etter trening dro jeg innom for å plukke den opp. Se så flott og ryddig! Denne er roterende og har masse hyller (6 rom på siden med ulike størrelser + masse plass oppå)!

KJØP DENNE ROTERENDE SMINKEORGANISEREREN HER!

Det blir selvfølgelig litt surrete i starten nå, ettersom jeg ikke husker hvor jeg har lagt alt osv, men det er jo bare en vanesak, og jeg angrer ihvertfall ikke på at jeg kjøpte den :-D Perfekt bursdags- eller julegave også!

Har du lyst på denne?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #makeup #sminke #oragnizer #cosmetic #blivakker #shopping #nettshopping #skjønnhet #beauty

OUTFIT: Oversized Denim

 • 22.10.2015 kl. 17:15


Ojojoj, allerede torsdag sa du? Det er helt sykt hvordan disse ukene flyr avgårde altså. På tirsdager tenker jeg alltid "arg, lenge til helg", men med en gang onsdagen er over flyr dagene så fort at man ikke vet hvor man skal gjøre av seg! Jaja, vi har fortsatt morgendagen igjen, men da er det jo virkelig lykke på kvelden hvis du ikke skal på noe jobb/skole i helgen. Jeg gleder meg hvertfall til helg nå, men først må vi få unnagjort torsdagen :-D

Idag har jeg virkelig hatt en slitsom dag, hvor jeg egentlig har irritert meg over de fleste. Heldigvis har jeg vært flink til å gjemme det, så det har ikke gått utover noen andre - håper jeg! Nå håper jeg derimot på at humøret går opp når jeg får spist litt mat og trent ikveld. Imorgen er det jo fredag, så da må vel dagen bli bedre, eller hva?

Hvordan har din torsdag vært?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #denim #oversized #adidas #originals

Wednesday Selfies

 • 21.10.2015 kl. 20:40

God kveld, dere! :-D Da var jeg endelig hjemme etter nesten 11 timer på jobb. Vi hadde nemlig personalmøte etter jobb idag, og det er jo alltid like moro - eller hva? Haha, jaja, man kommer ikke utenom, og jeg kan trøste meg med at vi får avspassering for det senere. Nå skal jeg ihvertfall prøve å slappe av litt så jeg er utvilt til en ny arbeidsdag imorgen.

Da jeg sto opp idag hadde jeg noen minutter til gode, så derfor bestemte jeg meg for å ta noen selfies! Sminken er jo alltid best rett etter man har gjort den på morgenen, selv om kanskje øynene fortsatt er litt trøtte, hehe :-) I posten idag fikk jeg forresten tre neglelakker som visstnok skal lyse i mørket! Gleder meg til å prøve dem, så får vi se om det kommer et innlegg i nærmeste fremtid!

Hvordan har din onsdag vært?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #selfie #selfies #bilder #foto #bilde #wednesday #onsdag #lillelørdag #jobb

Sunt og proteinrikt måltid

 • 21.10.2015 kl. 15:30

Cottage Cheese  -  Frosne Bringebær  -  Mandler  -  PS!!! Blir 100 ganger bedre med banan!

Her om dagen fikk jeg et supert tips av ei på jobben - nemlig cottage cheese med frosne bringebær. Jeg må si at jeg var litt skeptisk, så jeg la til noen mandler. Da merka jeg at det fortsatt ble litt surt på grunn av bringebærene, men hvis du legger til en banan balanserer det smaken veldig godt! I tillegg var det veldig mettende, så det er absolutt perfekt til kvelds :-)

Kommer du til å prøve ut dette? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #sunt #healthy #oppskrift #proteiner #proteinrikt

Gleder meg allerede til...

 • 20.10.2015 kl. 18:30

Jeg vet ikke om det er for tidlig, men jeg klarer virkelig ikke unngå å glede meg. Det er fortsatt over en måned til, men jeg håper det er flere enn meg, hehe! Det jeg virkelig ser fram til er julen. Julen er virkelig en så sykt koselig tid syntes jeg - julekalendere, juleshopping, julefilmer, julemusikk og ikke minst alle de gode kakene da! Jeg prøver virkelig å unngå å tenke på det for å spare på julestemningen og ikke ha for høye forventninger, men er det noe jeg virkelig gleder meg til, så er det julen!

Men, først og fremst gleder jeg meg selvfølgelig til halloween! Da skal jeg på fest med gode venner, noe jeg gleder meg sinnsykt mye til! Venninna mi skal også sminke meg, og hvis det blir som forventet har jeg all grunn til å være gira :-D Men det er jo også fortsatt en og en halv uke til - men det går fort!

Gleder du deg til julen?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #bilder #jul #julen #halloween #rose #roser #details

LIPSTICKS

 • 19.10.2015 kl. 20:15


- ON A BAD DAY THERE IS ALWAYS LIPSTICK -

Da var jeg hjemme fra dagens treningsøkt, og guri så deilig det er å starte uka med en skikkelig kondisjonsøkt! Elsker det virkelig - selvom det kan gjøre utrolig vondt der og da. 

For sikkert ett år tilbake bestilte jeg en pakke fra makeupmekka med 12(?) leppestifter (som du kan få HER). Noen ga jeg bort til venninner, mens de fleste av dem beholdt jeg selv. Her har jeg samlet de jeg liker ekstra godt. Personlig bruker jeg svært lite leppestift, men jeg prøver å bruke mer av det ettersom det er utrolig fint! Min absolutte favoritt er Youngblood, som dere kanskje ser :-)


Bride To Be //  Fashionista //  Wonderful(finnes ikke lenger)  //  Youngblood //  Marilyn


Har du prøvd leppestiftene fra makeupmekka?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #lipstick #leppestift #makeup #sminke #makeupmekka

Yellow is the new Black

 • 19.10.2015 kl. 16:24

Hei og hå :-D Da var det mandag - igjen! Akkurat nå kjenner jeg virkelig at jeg har skikkelig lyst på et par dager til fri, men det går jo ikke. Uansett skal jeg forhåpentligvis komme helskinnet gjennom denne uka, selv om forkjølelsen har slått inn. Har hostet som fy idag, men jeg føler det heldigvis ikke noe særlig på kroppen, så da går det helt fint!

Igår var det som dere sikkert vet søndag. Dette ble en helt avslappende søndag med to gode venninner og litt snacks. Og ettersom jeg endelig hadde tid, satte jeg meg ned for å lakke neglene. I tillegg fikk jeg brukt noen nye klistremerker til neglene fra ebay :-)

Gul lakk fra China Glaze (H&M): Daisy Know My Name?
Svart lakk fra Glam of Sweden (nille): Color 31
Klistremerker: HER

Hva syntes du?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nailpolish #nails #neglelakk #nailart #yellow

VINTAGE BAGS

 • 18.10.2015 kl. 20:00

Hei dere! :-D På høsten får jeg alltid lyst på nye vekser, sekker og andre accessories. Spesielt vintage-vesker er virkelig elsk på høsten. Og er det et sted man kan finne billige og fine vintage-vesker, så er det ebay! Nedenfor har jeg samlet litt ulike vesker, og jeg må ærlig innrømme at jeg gjerne skulle hatt alle. 


1 HER  //  2 HER  //  3 HER  //  4 HER


1 HER  //  2 HER  //  3 HER  //  4 HER


1 HER  //  2 HER  //  3 HER  //  4 HER

Fant du noen du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #vesker #veske #sekk #bag #bags #mote #fashion

4 bloggere

 • 18.10.2015 kl. 13:00

Da var vinnerne av linkerunden jeg startet på mandag kåret! Som vanlig var det utrolig vanskelig å velge ut noen, for ærlig skulle jeg gjerne linket nesten alle. Og det hadde jo gått, men på den andre siden hadde ingen giddet å sjekke ut alle, hehe! Så her er de fire jeg plukket ut som mine favoritter :-)


BENEDIKTE - Månedens sminke- og moteblogg


MICHELLE - månedens hverdags- og tipsblogg


SANDRA - månedens mat- og fotoblogg


EMILIE - månedens tøffeste og ærligste blogg

Noen av disse bloggene du følger?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #blogger #linkerunde #vinner #mote #fashion #foto #photo

Today's Outfit

 • 17.10.2015 kl. 16:30


Heihei! Da er jeg straks klar til å løpe ut døra for å møte noen venner på bowling! Jeg er virkelig elendig i bowling, og har ikke spilt det på to og et halvt år. Derfor kan det bli veldig spennende, haha! Heldigvis har jeg selvironi, så blir ikke sutrete om jeg ikke får det til. Etter vi er ferdig på bowlingen skal vi dra hjem til meg for å kose oss videre. Dette er venner jeg ikke ser så ofte, så jeg gleder meg masse til å møte dem igjen :-DTopp fra Monki  //  Jeans fra Vero Moda  //  Sko fra Adidas (zalanado)  //

Hva skal dere idag? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #adidas #jeans #foto #photo #bilder

Adidas Originals

 • 17.10.2015 kl. 12:00

DU KAN FÅ KJØPT SKOENE HER (zalando) ELLER HER (nelly).

Oisann, postet ikke jeg et innlegg med nye sko for et par dager siden? Hehe, ups! Sånn går det når Vilde har penger til å kjøpe sko. Neida, men jeg blir virkelig et hakk lykkeligere av nye sko! Plutselig i høst i år, fikk jeg lyst på noen hvite sneakers. Jeg så flere bloggere som hadde det, og digget alle antrekkspostene hvor disse herlighetene lyste opp! Derfor lette jeg litt rundt etter noen litt billigere enn disse, men fant til slutt ut at de fineste og beste var absolutt Adidas Originals Superstar Foundation. Så nå er jeg klar for å bruke dem allerede idag, og senere kommer det en antrekkspost hvor dere får se disse, og mine nye jeans på! :-D

Hva syntes du om disse skoene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #innkjøp #newin #sko #shoes #adidas #adidasoriginals #nelly #zalando #shopping #mote #fashion

SMINKE 40-100KR

 • 15.10.2015 kl. 22:26

Hei dere! Legger til en liten sein oppdatering ikveld, hehe :) På coverbrands nå har de salg med opptil 80% rabatt, og jeg sytnes ihvertfall det er mye fint å få tak i der! Vurderer å kjøpe inn litt herifra til julekalenderen min i år. Hvis du vil se hele salget kan du trykke HER.


Ciatè Glitter Neglelakk //  Barry M Nail Paint  //  Chocolate Lip Balm
Ciaté Denim Manicure Set  //  Glitter Shadow Top Coat  //  Øyenskygge
Øyenskygger  //  Lip Butter  //  EOS Strawberry

 

Batista Tørrshampoo  //  Models Own Nail Polish  //  Blax Hårstrikker
The Balm Lipgloss  //  Real Techniques Setting Brush  //  Rosa leppestift
Body Butter  //  Ciaté Cutie Pie  //  Real Techniques Foundation Brush

Fant du noe du likte?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #kosmetikk #makeup #sminke #nails #nailpolish #coverbrands #shopping #nettshopping #salg #sale

Jeffrey Campbell Spike

 • 15.10.2015 kl. 17:00

DU KAN KJØPE SKOENE HER!

Endelig! Jeg har ønsket meg disse skoene i over to år! To år sier jeg dere! Haha, er det ikke sykt med oss jenter? Får aldri nok sko... Jaja, endelig kan jeg slippe å drømme meg bort i disse kun med bilder fra nettet. Nå kan jeg endelig faktisk se på dem i virkeligheten! De er jo bare dødsstilige, og superfine - syntes nå jeg.


Selv om de ikke kommer til å brukes så ofte er det absolutt verdt det. Jeg har de originale skoene fra Jeffrey Campbell også, og de har jeg snart hatt i 3år. De har ikke vært brukt så ofte, men syntes allikevel ikke det var bortkastet å kjøpe dem :-) Disse heter forresten Jeffrey Campbell Spike, og det følger med ekstra nagler i tilfelle noen skulle falle av.

Har du/ønsker du deg Jeffrey Campbell-sko? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #sko #shoes #mote #fashion #jeffreycampbell #jeffrey #campbell #spike #zalando #innkjøp #newin

8 ting gutter ikke forstår

 • 13.10.2015 kl. 21:03

Vi får aldri - ALDRI nok sko!
Ikke diskuter det engang. Bare la oss bruke pengene våres på sko.

At man aldri finner strikker uansett hvor mange man kjøper
"Skal du kjøpe enda flere strikker!?" Ja. Ja, det skal jeg. Jeg har faktisk tatt vare på dem, men det er seriøst noen som stjeler dem når jeg ikke er tilstede, for de befinner seg plutselig ikke på stedet jeg la dem lenger.

Graviditet
Nope, du kan godt støtte dama di, men aldri si at du forstår!

Hva de har gjort galt
Jeg skal innrømme at vi jenter ofte har en tendens til å skylde mye på guttene. Men, når vi plutselig blir sure på dem, skjønner de som regel ikke hvorfor, så er det noe vits i egentlig?


At de ikke kan røre håret ditt når det er fikset
Jeg har nå brukt en halvtime eller mer av mitt liv på å fikse håret for at det skal se bra ut - du skal ikke få lov til å ødelgge det ved å ta på det! Så bare holde deg unna.

Mensen
Nei, ingen gutter har noen sinne hatt mensen. Uansett hvor mye de tror de vet hvordan det er, så gjør. de. ikke. det.

Det er en big deal å brekke neglen
Når vi har brukt tid og ofte penger på å fikse og stelle neglene våres, er det sykt kjipt om en plutselig brekker. Det ødelegger hele looken!

Jenter vil ikke ha penisbilder
Okei, det er sikkert noen der ute som liker det. Men de fleste av oss sier neitakk. Bare... nei.

Noen av punktene du er enig i?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #gutter #tips #mote #fashion #antrekk #outfit

Rosa Mac-Tilbehør

 • 13.10.2015 kl. 16:32

Yoho, se hva som endelig kom i posten! Denne mac-mappa og plasttastaturet var i samme pakke til 193kr på miniinthebox.com HER. I tillegg til dette fulgte det også med støvplugger til å sette inn på siden av maskinen. For en som elsker rosa og trengte en liten mappe å frakte macen i, var denne perfekt! Tastaturet er ikke helt likt det norske, men pyttpytt - jeg vet hvor de befinner seg under uansett, hehe!

Har du noe lignende til din mac/PC? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mac #macbook #tilbehør #accessories #rosa #pink #shopping #newin #innkjøp

Linkerunde!

 • 12.10.2015 kl. 20:06

Skriv bloggen din i kommentarfeltet, så er du med i trekningen om å vinne linkerunde. Jeg kårer to-fire vinnere på fredag :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #linkerunde #ukensblogg #konkurranse #mote #fashion #antrekk #outfit #anbefalinger #blogganbefalinger

Today's Nail Art

 • 12.10.2015 kl. 16:35

God dag alle sammen! Nok en ny uke er igang - allerede tredje uka i oktober. På fredag/lørdag hadde jeg min andre lønningsdag, og som vanlig hadde jeg allerede noen planer om hva jeg skulle prioritere å kjøpe. Skal innrømme at det ikke var nødvendige kjøp, men allikevel noen goder jeg unner meg!

Først og fremt har jeg bestilt to par sko fra zalando: Jeffrey Campbell Spike som jeg har siklet på i to år, og Adidas Originals Superstar Foundation som bare er superstilige! Idag tok jeg også turen innom Intersport etter jobben for å se etter noen Cardio Pump treningssko fra Reebook. Disse skal visstnok være perfekt til saltrening, og ettersom jeg for det meste kun trener dette, så er det jo perfekt! Skal prøve dem på treningstimen idag, så får vi håpe de er like gode som de virker. Alle disse skoene er ganske dyre, så jeg håper det er verdt det, hehe :-D


Rosa lakk fra Ciaté: Electronica
Grå lakk fra Ciaté: Cream Soda
Hvit lakk fra Vida la Viva: French Manicure

Hva syntes du? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nailart #neglelakk #ciate #innkjøp #newin #sko #shoes

Movies for Halloween

 • 11.10.2015 kl. 19:00

Det er kun tre uker igjen til halloween, og jeg regner med at det er flere enn meg som allerede har begynt å planlegge litt. Uansett hva du skal, er en skummel film perfekt på halloween, og her har jeg samlet 12 filmer som kanskje kan passe til din halloween-kveld. Selv har jeg sett svært få skrekk- og grøssefilmer, så jeg vet ikke hvordan disse er, men har funnet anbefalte filmer på nettet og fått tips fra venninner.

Har du sett noen av disse filmene, eller har du noen skumle filmer å anbefale til halloween?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #halloween #filmer #movie #movies #film #anbefaling #skrekkfilm

Dear Polaroid

 • 11.10.2015 kl. 16:00

Kjære Polaroid-kamera, takk for at du finnes og gir meg muligheten til å dokumentere gode opplevelser. Selv om du ikke har den beste bildekvaliteten og noen ganger svikter på fokus, er jeg utrolig glad i deg. Du er virkelig nydelig og er like fin til pynt, som du er til og brukes. Jeg håper du fortsetter å gi meg glede og ta masse flotte bilder!

Haha, jeg klarte virkelig ikke å dy meg med å skrive et sånt innlegg. Polaoroid-kameraer er jo fine, og de her finnes både i rosa, blå, gul, svart, hvit og jeg har også sett den i mintgrønn enkelte steder. Jeg kjøpte en pakke med 50 bilder på ebay for 250kr, så nå er det bare å kjøre på med masse bilder. Idag fikk jeg også bestilt et supersøtt album til bildene jeg tar, som jeg kommer til å vise dere når det kommer. Herlighet så glad jeg er for at mamma fikk et polaroid-kamera til bursdagen sin ifjor, haha :-D


Har du polaroid-kamera?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #polaroid #kamera #foto #bilder #bilde #rosa #pink

OUTFIT: Aztec Skirt

 • 10.10.2015 kl. 18:00

Heisann dere! Da er jeg klar for bursdagsfeiring hos venninnen min. Gleder meg masse til lørdagskos og morsomheter med venninner, og til å bare stresse ned! Jeg er 100% sikker på at jeg kommer til å legge på meg rundt ett tonn ikveld, haha, men jaja - gleder meg til masse kake og kos allikevel. Dette skjørtet kjøpte jeg på New Yorker i vår, og jeg har enda ikke brukt det - men endelig fant jeg en fin anledning! Det er litt kort, men pyttpytt, når du er med gode venner gjør det ikke noe.


Hvordan skal du tilbringe lørdagskvelden? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #aztec #fest #bursdag #helg #weekend

Fruity Weekend

 • 09.10.2015 kl. 20:56

Okei, jeg kan virkelig ikke forklare hvor glad jeg er for at det er helg nå, haha! Denne uka har vært slitsom på jobb, og jeg er virkelig klar for helg. Imorgen skal jeg på instruktørsamling med Fresh Fitness, hvor instruktørene samles og fremfører en låt, for så å få tilbakemelding på hva vi kan gjøre bedre. Det er første gang jeg er på det, så blir nok spennende, samtidig som jeg mye heller skulle slappet av hjemme, hihi! På kvelden skal jeg på bursdagen til venninna mi, noe jeg gleder meg masse til. Ingenting er som å møte supergode venninner etter en stressende uke!

Nå har jeg nettopp gjort klart et glass med frukt som jeg skal kose meg med ikveld. Frukt kan jo være like så godt som godteri, selvom jeg virkelig er svak for sjokolade. Kanskje jeg tar meg en bit eller to, men det får være med det idag! Etter tidligere erfaringer får vi alltid masse kaker hos venninnen min som skal ha bursdag imorgen, så jeg får spare litt plass til det.

Hva skal dere i helga? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #frukt #fruit #helg #weekend #sunt #tips #sunn #trening #training

18 plagg til høstgarderoben

 • 09.10.2015 kl. 16:40

Heihei! Så var det nok en gang fredag da! Endelig :-D Jeg har ikke helt fredagsfølelsen enda, men det kommer vel etter BodyPump-timen min. Har en følelse av at det ikke kommer så mange idag, men kan jo håpe. Skjønner godt at folk velger å ta helg ovenfor å dra på trening klokka seks, hehe! Uansett har jeg samlet noen ting fra topplisten på nelly.com her. Jeg fant ihvertfall veldig mye fint, og kunne tenke meg mye av dette! Håper dere også finner noe :-)

Cardigan  //  Svart kjole  //  Øyenskygge  //  Sko  //  Grå kjole  //  Sommerkjole

Jeans  //  Blondegenser  //  Sneakers  //  Lommebok  //  Kåpe  //  Topp

T-skjorte  //  Sko  //  Solbriller  //  Contour Kit  //  Halskjede  //  Kåpe

Fant du noe du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #nelly #nettshopping #klær #clothes #sminke #makeup #helg #weekend

OUTFIT: Bird Skirt

 • 08.10.2015 kl. 17:33


Hei dere!
Jeg skal ikke lyve; dette har ikke vært en solskinnsdag hvor alt har vært fint. Det har ikke vært dårlig heller, men jeg er bare så innmari sliten. Jeg hater å klage, men på jobb idag klarte jeg rett og slett ikke å være tilstede fordi jeg var så slapp. Det er ekstremt mye sykdom ute og går nå, men heldigvis føler jeg meg ikke syk ennå, så da gjør jeg så godt jeg kan. Håper morgendagen blir bedre ihvertfall! Nå har jeg nettopp spist litt mat og skal slappe av før jeg skal trene ikveld :-) Trening er virkelig en av de tingene som gjør meg glad om dagen, så da fortsetter vi med det! 

Genser fra Monki  //  Skjørt fra H&M  //  Kåpe fra Bik Bok  //  Sko fra H&M  //  Veske fra New Yorker

Hvordan går det med dere om dagen?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #klær #clothes #skirt #høst #fall #autumn #jobb

SEX AND THE CITY

 • 07.10.2015 kl. 19:00


SEX AND THE CITY, 399KR HER

Woho! For en uke siden fikk jeg melding om at Sex and The City kunne hentes på postkontoret, og endelig på mandag fikk jeg hentet den. Jeg har kun sett på dette på TV3 innimellom, men jeg vet at det er en utrolig bra serie. I tillegg er venninnen min helt trollbundet av den, så nå skal jeg også ta en nærmere titt på den! Jeg har ganske lite tid til å se på serier, men litt serietitting skal jeg nok få tid til. Idag har jeg fri fra treninga, så nå skal jeg kose meg med litt druer og yoghurtnøtter, samtidig som jeg ser på Sex and The City.

Har du sett på Sex and the City før?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #serie #sexandthecity #sexogsingelliv #kos #nøtter #yoghurtnøtter #druer

Ukens...

 • 06.10.2015 kl. 20:30

Ukens antrekk og mest leste innlegg
Dette går under samme kategori denne gang fordi dette antrekket var ukens mest leste innlegg, og derfor også ukens antrekk. Se flere bilder HER.

Ukens kommentar
Denne uka har jeg poppet inn mange søte kommentarer fra dere! Jeg blir helt overveldet! Her er favorittkommentarer min fra uka som var. Tusen takk, dere - dere lyser virkelig opp en ellers stusselig hverdag!

Ukens opptur
Det må nok bli lørdagen. Jeg gjorde ikke noe spesielt, men det var bare utrolig delig å slappe av for en gang skyld. Det er hundre år siden jeg ikke har hatt noen planer på en lørdag, så det var deilig å slappe av :-)

Ukens film
På lørdag så jeg Innsiden ut med et par venninner, og den var virkelig suuperbra! Absolutt en film jeg vil se igjen!

Ukens låt
Gad, denne er vanskelig, så derfor velger jeg tre stykker! 1. Riv i hjertet - Sondre Justad // 2. 7 Years - Lukas Graham // 3. Stay the Night - Double Rainbow.

Ukens foto

Hvordan var deres forrige uke? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #antrekk #fashion #outfit #foto #bilder #film #movie #musikk #music

MY BOTTLE

 • 06.10.2015 kl. 15:00

FLASKE FRA EBAY, 27KR HER

Okei, jeg aner ikke hva det er med meg og flasker/kopper, men jeg bare elsker det. Og sjekk hvilken herlighet som poppet ned i postkassen min for en uke siden. Den er så utrolig enkel, men den ser jo bare skikkelig fresh ut! Jeg føler ihvertfall glede over å ha med denne overalt fylt med deilig vann, hehe :-D Hvis dere er like glad i flasker som meg, kan dere drømme dere bort på ebay ved å søke på "bottles"!

Hva syntes du om denne flaska? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #bottle #flaske #innkjøp #newin #shopping #ebay

Oppskrift på Smoothie

 • 05.10.2015 kl. 20:00

Heisann!♥ Som jeg nevnte igår laget jeg og noen venninner en fantastisk god smoothie igår. Den er ikke av det sunneste slaget med tanke på at både juice og yoghurt har en del sukker i seg, men pyttpytt - mye bedre enn godteri (som vi koste oss med ved siden av, hysj...). Her er ihvertfall oppskriften!

DU TRENGER (til ca.6-8 glass):

- ca. 7dl eplejuice
- et beger vanilje-yogurt fra Tine
- en pose smoothie fantasy med jordbær, bringebær og banan

Blend alt sammen. Jeg vil anbefale å ta noen av de rennende oppskriftene nederst slik at maskinen kan jobbe lettere.

Har du en favorittsmoothie? :)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #drikke #food #drink #smoothie #frukt #sunt #oppskrift #recipe

6 ting jeg vil gjøre i oktober

 • 05.10.2015 kl. 16:00

Okei, det er faktisk allerede oktober, noe jeg virkelig ikke kan tro. Tok fram en av kåpene mine på morgenen idag, for fysøren; nå kommer kulda! Uansett har jeg satt meg noen punkter over ting jeg ønsker å gjøre i oktober som du kan se nedenfor.


1. Trene 20/31 dager. Sånn som jeg teller utifra vanlige rutiner ligger jeg an til 19, så å legge inn én ekstra burde ikke bli noe problem.
2. Jobbe med BodyPump. For nå over en måned siden startet jeg som BodyPump-instruktør på Fresh Fitness, og jeg har masse jeg må jobbe med. Denne måneden skal jeg begynne å jobbe med å bli god, og skrive en liste over hva jeg må forbedre, og hva jeg gjør bra!


3. Få inspirasjon til bloggen. Jeg merker nå at jeg ønsker å oppdatere bloggen litt, og gi dere noe nytt. Om det er innholdet eller bildene er jeg litt usikker på, men jeg vil ihvertfall prøve meg fram. Så da er jo litt inspirasjon fra feks. andre blogger perfekt.
4. Ha skikkelig rå halloween-sminke!
Ohyes, i år skal jeg virkelig få tidenes råeste halloween-sminke.

5. Ta høstbilder. Høsten er virkelig en fin tid å ta bilder på, og jeg må virkelig ta med kameraet ut en skikkelig fin høstdag for å ta noen bilder!
6. Sist men ikke minst nyte livet.
Er det noe jeg ofte kan glemme i den travle hverdagen så er det å leve her og nå, så det skal jeg absolutt prøve å minne meg selv på.

Er det noe spesielt du ønsket å få gjort i oktober? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #høst #fall #autumn #foto #bilder #oktober #october

Søndagskos

 • 04.10.2015 kl. 21:15

God kveld dere!♥ Da var dessverre venninnene mine dratt hjem, og jeg må gjøre meg klar til en ny jobbuke. En dag med disse jentene (som jeg forresten gikk i klasse med ifjor) slår virkelig aldri feil, og jeg har kost meg skikkelig! Da alle var kommet laget vi smoothie, som jeg kommer til å legge ut oppskrift på imorgen, før vi snakket og koste oss. Etterhvert fant vi ut at vi skulle se på en skrekkfilm kalt "The Grudge 2". Jeg er veldig lite interessert i skrekkfilmer, men det kan jo være moro innimellom, og denne filmen var faktisk ganske bra! Resten av kvelden ble brukt til å snakke, og jeg kan virkelig ikke vente med å møte dem igjen :-D

Liker du skrekkfilmer? Har du evt. noen anbefalinger? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #venner #kos #søndag #sunday #helg #weekend #smoothie

Everyday Breakfast

 • 04.10.2015 kl. 12:30

God søndagsmorgen alle sammen! Jeg har på følelsen at dette kommer til å bli en skikkelig fin søndag. Jeg stod opp litt før elleve og hoppet rett i dusjen, før jeg spiste det jeg gjør hver morgen; havregryn med melk og bringebærsyltetøy. Det hender at jeg i helgene bytter det ut med havrepannekaker eller brødskriver, men for det meste går det i havregryn! Klokka tre idag kommer det tre venninner som jeg gikk i klasse med ifjor, og det blir så sykt koselig å se dem igjen! Tror ikke alle har vært samlet siden vi var på kino i juli, så gleder meg masse :-D

Morgenen har også gått til å bestille tre neon-neglelakker fra ebay + 50 polaroidkamera-bilder. Så bare de kommer skal det nok bli fart på polaroidkameraet til mamma! Vi har vært så utrolig sparsomme ettersom vi ikke har hatt så mange igjen, men endelig fikk jeg bestilt litt. Før venninnene mine kommer skal jeg få føna håret, fiksa meg litt og kanskje lakke neglene; noe jeg ikke har gjort på evigheter! Håper dere får en superflott og avslappende søndag♥

Hva skal du idag? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #frokost #breakfast #helg #weekend #søndag #ebay #shopping

Today's Outfit - A Taste of Fall

 • 03.10.2015 kl. 15:09

Heisann dere! Ah, så deilig det var å våkne idag og innse at det er helg. Nå skal jeg snart løpe ut døra for å rekke bussen ned til byen. Skal nemlig på kino med noen venninner for å se "Innsiden ut". Har ventet lenge med å se den nå, så håper virkelig det var verdt det, hehe :-D Her er ihvertfall dagens høstantrekk.
Hva skal dere idag? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #høst #fall #autumn #foto #bilder

Heels and Flats

 • 02.10.2015 kl. 20:03

Inneholder annonselinker

Hei dere, og god fredag!♥ Nå har jeg nettopp hatt en gruppetime på Fresh Fitness, noe som var skikkelig moro, selv om jeg var utrolig surrete idag, men sånn er det noen dager. Jeg merker nå at jeg er utrolig klar for helg, og her på bloggen tenkte jeg å starte helgen med å vise dere litt sko. Jeg er både glad i høye heler og flate sko, så her har jeg samlet sko både med og uten heler - alt fra nelly.com :-D


1 HER //  2 HER //  3 HER   //  4 HER //  5 HER //  6 HER  
7 HER  //  8 HER //  9 HER   //  10 HER //  11 HER //  12 HER


1 HER //  2 HER //  3 HER   //  4 HER //  5 HER //  6 HER  
7 HER //  8 HER //  9 HER   //  10 HER //  11 HER //  12 HER

Fant du noe du likte? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #shoes #sko #nelly #shopping #nettshopping #helg #weekend #friday #fredag

OUTFIT: Denim Shorts

 • 01.10.2015 kl. 17:00

Hallohallo! :-D Da var det faktisk allerede 1.oktober, herregud så sykt! Vi er nå i den måneden jeg og sikkert mange andre forbinder med halloween, og selv om jeg aldri feirer det noe spesielt finner jeg alltid på noe moro med venner. Jeg merker nå at jeg blir litt redd over at det faktisk nå ikke er lenge til jul og ikke minst 2016, men la oss ikke tenke på det, hehe! Nå merker jeg at jeg er klar for helg igjen imorgen, og med sju og en halv slitsomme timer i barnehagen er jeg nå klar for å spise og slappe av, før jeg tar en tur på trening etterpå.

Topp fra Bik Bok  //  Shorts fra Monki  //  Veske fra New Yorker  //  Sko fra Convsere

Hva tenker du om at det allerede er oktober?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #stripes #denim #shorts #october #oktober #fall #autumn #foto #bilder

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no