hits

Smakstest av SKYR

 • 31.10.2016 kl. 16:23

Hei dere! Nå tenkte jeg å gi dere et litt annerledes innlegg enn vanlig, nemlig en smakstest av den islandske yoghurten Skyr, som jeg ofte bruker som mellommåltid. Dette er absolutt et av de bedre utvalgene av yoghurt om man ønsker å velge en litt sunnere type. Om man er aktiv kan det allikevel være litt knapt med kalorier som et mellommåltid. Den er veldig god å blande med blant annet cottage cheese eller ulike kornblandinger.

Alle begerene inneholder 16gram protein og ca. 100 kalorier, i tillegg til at de kun inneholder et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt/bær. På den andre siden er det tilsatt søtningsstoffer og innholdet av frukt og bær er lavt. Nedenfor kan dere se min vurdering av smakene på disse :-D


Skyr med Blåbær og Vanilje
Denne er veldig fyldig og god. Allikevel kan den smake litt kunstig, så jeg skulle ønske det var en litt friskere blåbærsmak.
Terningkast: 4/6


Skyr med Jordbær og Lime
Det her er min absoutte favoritt, hvor jeg synes det er en perfekt balanse mellom søt og sur smak!
Terningkast: 6/6


Skyr med Grønn Te og Sitron
I denne yoghurten kommer virkelig smakene frem, da spesielt smaken av grønn te. Jeg er ikke superglad i grønn te, i tillegg til at den er litt for sur for min smak, men tommel opp for fyldighet og masse smak!
Terningkast: 4/6


Skyr med Fersken og Bringebær
Denne synes jeg til tider kan bli litt for søt, men den er også veldig fyldig og god!
Terningkast: 5/6

Gi gjerne din mening i kommentarfeltet! Liker du skyr? :-D

HALLOWEEN 2016

 • 30.10.2016 kl. 14:41

God dag, god dag! Hvordan er deres søndag til nå? Min er faktisk overraskende fin etter gårsdagen, og nok en gang sklir jeg forbi hangover'en, hehe! Gårsdagen var virkelig fantastisk, og den gikk så alt for fort. Masse bra og morsomme kostymer, i tillegg til godt humør og en kveld full av latter. Jeg kan vel ikke legge skjul på at jeg var rimelig borte store deler av kvelden, selvom jeg på en annen side også var veldig tilstede, hehe! En morsom og minnerik kveld ble det ihvertfall, og jeg gleder meg allerede til neste gang :-D

Vampyr, fange, hekser, bacon, djevel og the joker var blant annet det folk kom utkledd som! Jeg ble ekstremt overrasket over hvor godt den røde leppestiften min holdt i løpet av kvelden! Det ble selvfølgelig litt påfyll, men jeg skal virkelig tipse dere om denne leppestiften i et eget innlegg, så følg med :-)

I løpet av kvelden hadde vi også pakkeleken (noe som var mitt forslag), og det ble virkelig en slager! Supermoro for alle som var med og fikk noe, og kanskje en smule kjipt for de som ikke fikk noenting. Dette er en lek som passer så og si overalt. Om dere ønsker å lese hva den går ut på, så kan dere lese det her.

Hadde dere en fin kveld i går? :-D

Halloween Costume 2016

 • 29.10.2016 kl. 18:00

Heisann dere! Hehe, da var jeg klar til halloween. Skulle kanskje ønske at jeg hadde valgt en skumlere look, men slik ble det altså ikke i år. Jaja, dere ser hva jeg er eller? DJEVELEN fra helvete...eller himmelen? Hehe! Neida, nå er jeg hvertfall klar for halloweenparty med masse fine mennesker, og jeg satser på en helt rå kveld! Dette kostymet kjøpte jeg på coolstuff.no, og valgte det egentlig ut ettersom det var et av de billigste. Denne "høygaffelen" fant jeg tilfeldigvis på søstrene grene på onsdag, og jeg må innrømme at det topper hele antrekket, eller hva?

Kjærsten min skal være så mye som... BACON! Virkelig Relationship Goals! Haha, jeg dør av det kostymet - og det verste er at det på en merkelig måte er litt skummelt. Skal ta litt bilder i løpet av kvelden, så følg med i morgen om du vil se baconkostymet og mange andre kule kostymer fra kvelden.

Kler du deg ut i dag?

To nye øyenskyggepaletter

 • 29.10.2016 kl. 12:29

Æææh omgomgomg, se på disse fantastisk vakre lekkerbiskene!!! Denne måneden var jeg fast bestemt på å spare penger, men på onsdag gikk jeg plutselig helt amok, haha! Jeg bestile disse to palettene, en eyebrow gel, to proteinbarer som jeg gleder meg til å smake, i tillegg til at jeg dro på senteret med pappa og shoppet litt kalendergaver på en halvtime + en siste finish til halloweenkostymet mitt. Altså, synes den delen med sparing av penger gikk veldig flott, haha! Neida, lover å spare penger videre, men litt goder måtte jeg bare unne meg.

The Rock Nudes - Maybelline New York

The Blushed Nudes - Maybelline New York

Det jeg også synes var så vakkert med disse, var at øyenskyggene lå helt flatt på toppen, så for å være ærlig så det nesten fake ut da jeg så dem, haha! Men fargene er virkelig nydelige, og jeg har allerede palettet "The Nudes" som ser ganske likt ut. Jeg er ihvertfall superfornøyd med dette, så håper disse to overrasker like mye. Hvis dere er interessert kan jeg godt begynne med å vise dere noen sminke-looks. Øver fortsatt på å bli bedre, så det kunne vært fin læring for meg :-D

Hva synes du om disse? :-D

Halloween Candy

 • 28.10.2016 kl. 15:00

MY LITTLE SWEETSHOP... hehe! Gjett om vi er klare for halloween a - jædda... Masse sjokolade i hus, kostyme mitt er klart og i morgen er det duket for halloween-fest, woho! Tror det blir litt halloween-feiring her helt fra i dag til mandag nå... Det er vel lov? Denne supersøte godterioppbevareren kjøpte jeg hvertfall på TGR for litt siden, se så fiiin da! Alt av halloween-godteri er kjøpt på nille, og jeg kan innrømme at det faktisk er enda litt mer bak kulissene.

I dag kommer Lars til meg, og skal sove over her til i morgen, fram til vi skal på halloweenparty! Følg med i morgen for halloweenkostyme :-D Etter festen drar vi til han og sover der til søndag, ettersom det er nærmere. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg digger halloween så mye, men jeg skal møte de vanlige, flotte menneskene, og det er veldig sjeldent det blir en dårlig kveld med dem. Vi skal også ha pakkeleken, noe som pleier å være veldig morsomt. Om dere ikke vet hva det er så følg med neste uke, da tenkte jeg å poste et innlegg med det!

Har du skaffet deg litt halloween-godis?

3 høstbilder

 • 27.10.2016 kl. 19:58

⇒  light breeze, colorful leaves, bare trees - it must be autumn  ⇐

Japp, jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen! Høsten er nyyydelig :-D På tirsdag fikk jeg endelig tatt litt høstbilder, og her er noen av dem. Jeg elsker naturbilder hvor man fokuserer på en ting, og alt annet rundt er blurry. Disse bildene ble jeg ganske fornøyd med, selv om det selvfølgelig er ting som kan bli bedre. Jeg elsker ihvertfall fargene!

Må også bare takke alle som er innom bloggen for tiden, kan ikke si det nok! Uten dere hadde jeg aldri holdt bloggen gående, så bare fortsett å kommentere og dele bloggen - vi går inn i en mørkere tid, men forhåpentligvis en lysere bloggtid, hehe.

Hva synes du om disse bildene?

8 ting jeg skulle ønske jeg var flinkere til

 • 27.10.2016 kl. 16:03

Vi har alle våre ting vi skulle ønske vi var flinkere til, og her har jeg samlet 8 av mine punkter. Kunne selvfølgelig funnet mange fler, men her har jeg samlet de jeg tror flere av oss kjenner oss igjen i, og noen få ting som kjennetegner meg.

Pusse tenner
I år fikk jeg resept på en tannkrem som skal brukes 3 ganger daglig, og man skal pusse i 3 minutter! Altså, flere av dere ser sikkert ikke problemet, men jeg har aldri vært noe flink til å pusse tenner. Jeg pusser dem selvfølgelig før jeg legger meg om kvelden, men det å pusse dem morgen og på dagen er overraskende vanskelig - altså, er det bare meg???

Spise mindre unødvendig sukker
Denne flere kjenne seg igjen i vel? Det er så innmari fristende å ta den lille sjokoladebiten, eller en bolle, men det er jo ikke bra å få i seg dette unødvendige sukkeret hver dag. Denne uka har jeg faktisk hatt et lite mål, noe som har gått fint til nå, så vi håper det holder seg!

Legge meg tidligere
Jeg får alt for lite søvn, og det ender nesten alltid opp med litt power-naps på sofaen etter jobb. Bra? Nei... Men jeg må bare fikse det og det og det, også har plutselig klokka slått over midnatt.

Være mer tålmodig
Tålmodigheten min er ikke den beste, og jeg skulle gjerne ønske at jeg var flinkere til å vente på ting.

Å tegne
Jeg aner ikke hvorfor, men det hadde vært så moro å kunne tegne bedre! Jeg hører selvfølgelig hele tiden på SFO at jeg er flink til å tegne, fordi barns nivå ikke er like høyt som ditt eget, men tegning er virkelig ikke min sterke side, dessverre.

Ha egne meninger
Selvfølgelig har jeg egne meninger, men jeg skulle ønske jeg klarte å stå bedre for dem. Istedenfor er jeg en som er veldig lett å vippe over på andre meninger og jeg er ofte usikker på hva jeg selv mener.

Ikke få så dårlig samvittighet for alt
Samvittigheten min er helt syk, og jeg får dårlig samvittighet for nesten alt! I tillegg unnskylder jeg meg alt for mye...

Spare penger
Ok, denne kjenner vel alle seg igjen i? Har vært lærling i over 1år nå, og kan ikke skryte på meg at jeg har spart så innmari mye... Hvor blir alle pengene av?

Kjenner du deg igjen i noe?

EGGEMUFFINS

 • 26.10.2016 kl. 16:17

Heisann alle sammen! Endelig fikk jeg prøvd eggemuffins som jeg så lenge har drøyd med å prøve. Visste at det kom til å ta kort tid og være enkelt, men allikevel har jeg alltid stekt omelett istedenfor. Eggemuffins er egentlig akkurat det samme som omelett bare i muffinsformer. Namnam! Dette skal jeg garantert lage igjen - sjekk ut oppskriften under bildet.

Til 8 eggemuffins:
- 5 egg
- 5ss melk
- valgfritt krydder, jeg brukte: aromat, pepper, timian og chilipowder
- valgfritt tilbehør, jeg brukte: paprika, ost og smårettkylling

Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 180grader og gjør klart muffinsformer/brett med former. Visp sammen egg, melk og krydder i en bolle. Legg tilbehøret i formene, bestem selv hvor mye du ønsker. Hell så røren oppi muffinsformen (nesten helt full), og sett de på midterste rille i rundt 15-20min. Følg med! Nytes like godt varme som kalde - perfekt i matpakke, til frokost, middag eller kvelds :-D

Har du prøvd disse? :-D

PINK TUESDAY

 • 25.10.2016 kl. 16:38

Heisann alle herlige lesere! Da var det allerede tirsdag, og bare tre jobbdager til helg, hihi. Jeg teller ned med små skritt ettersom jeg denne helga skal på halloweenparty! Gleder meg like mye hver gang - elsker når folk kler seg litt skummelt og man kan ha en unnskyldning til å spise masse godteri. Haha, neida, men joda! Nå begynner det virkelig å være skikkelig høst ute, og jeg fortsetter å utnytte muligheten til å ta litt antrekksbilder i de fine høstfargene. Det er så innmari mange ulike locations i nærområet hvor man kan ta antrekksbilder. Jeg holder meg gjerne innenfor den trygge komfortsonen min, men i dag gikk jeg noen meter ekstra hvor jeg er til syne for litt fler. Jaja, så får de tenke hva de vil, også får jeg holde styr på mitt, hehe :-D

Jeg har den siste tiden funnet fram høst-/vinterkåpene mine og i fortvilelse lagt fra meg de litt lettere jakkene. I går fant jeg derimot ut at det er fullt mulig å bruke både skinnjakker og trench coats fortsatt, om man bare har litt klær under + skjerf! Og det funker veldig fint, så lenge man ikke skal være mye ute. Vottene som jeg er sååå fornøyd med er selvfølgelig også på plass, så nå kan været bare holde seg slik en liten stund til, takk!

Skal du feire halloween i helga?

MIN HUDRUTINE

 • 24.10.2016 kl. 16:07

God dag dere, og god mandag! I dag tenkte jeg å vise dere min hudrutine/ansiktsrens-rutine for morgen og kveld. Jeg har litt ulike rutiner for morgen og kveld for å kunne bruke alle de type produktene som fungerer på min hud. Jeg sliter og har alltid slitt med kviser og uren hud, og det er ikke å legge skjul på at det er sinnsykt irriterende. Kan ikke skryte på meg at jeg har prøvd alt mulig, men ut ifra det jeg har prøvd er dette det jeg har funnet ut at fungerer for meg.

Hver morgen og kveld skyller jeg først ansiktet med kaldt vann, og på kvelden fjerner jeg også først sminken med renseservietter fra simple.


GARNIER Skin Active Pure Active 3 in 1
Denne bruker jeg hver morgen på fuktig ansikt, og smører lett inn før jeg skyller det av igjen med kaldt vann. Renser og matter ned huden!

GARNIER Skin Naturals Moisture Matte + Combination to Oily Skin
Matter ned huden samtidig som den gir rikelig med fuktighet.


L'ORÉAL PARIS Age Perfect Cleansing Milk Mature Skin
Denne gjør huden så innmari myk og god, og hjelper ofte mot kvisene mine! Smøres lett på fuktig hud, la gjerne virke på huden et par minutter, og skyll av.

BASIRON AC For behandling av akne
Denne har jeg brukt i mange år, og de fleste som sliter med kviser har vel prøvd denne. Jeg vil ikke si at den fjerner kvisene på et blunk, men den holder kvisene vedlike og gjør ihvertfall ikke at du får flere kviser.

Bruker du noen av disse produktene?

Autumn Birthday Outfit

 • 22.10.2016 kl. 17:16

Høst, sa du? Åjadda! Gah, for noen herlige farger - selvom jeg må innrømme at jeg kunne vært foruten regnet og vinden. Ser i ettertid at bildene ble litt kornete på grunn av regnet, men jaja! Fargene kan ihvertfall ikke sies noe på, og nå er jeg ferdig ordnet til å feire bursdagen til fetteren til Lars. Hadde egentlig ikke tenkt til å være med, men etter at Lars så veldig gjerne ville ha meg med slengte jeg meg på. Så det blir nok en rolig lørdag med god mat og kake, hehe!

Jakke fra ZARA  -  Kjole fra Gina Tricot  -  Halskjede fra Ebay  -  Strømpebukse fra Monki

Hva blir deres lørdag brukt til? :-D

Colorful Nails

 • 21.10.2016 kl. 16:12

Heisann - gjett hvem som farger opp disse regnfulle dagene med fargerike negler... JEG! Haha, neida, men sjekk så herlige; spesielt for oss som elsker farger :-D Denne uka har det så og si bare vært grått vær med regn så det er faktisk overraskende deilig å kunne ha litt farger på neglene. Disse fikset jeg i går fordi jeg skal på bursdag med familien til Lars i morgen kveld. Da skal jeg nemlig bruke en grå kjole og det fargerike halskjedet dere kan se på bildet, og selvfølgelig måtte jeg ha matchende negler! Følg med i morgen for antrekksbilder, hihi :-)

Den blå lakken kjøpte jeg på TREND Accessories i København - lakkene derifra er utrolig bra og om jeg husker rett var det 3stk for 30DKK. Angrer på at jeg ikke kjøpte fler! Den gule lakken er fra Ciaté og heter "Big Yellow Taxi", mens den rosa lakken er faktisk fra nille, men er også innmari god å bruke :-) Perlene er også på en flaske fra Ciaté og heter "Girl with a pearl" - skikkelig lekre!

Nå skal jeg slappe litt av før det blir trening om en time. Senere i kveld skal jeg endelig møte Lars igjen etter to uker, og med han tilbringer jeg så og si hele helga, noe jeg gleder meg masse til! Hva er deres helgeplaner?

Spørsmålsrunde

 • 20.10.2016 kl. 15:42

Heisann! Først vil jeg bare si tusen takk for alle de supersøte kommentarene dere poster her på bloggen - det varmer skikkelig og er veldig koselig :-D I tillegg lurer jeg litt på om det er noe spesielt dere ønsker at jeg skal blogge om, isåfall nevn det i kommentarfeltet.

Over til overskriften; spørsmålrunde! Nå er det en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde her, og jeg tenker at det er på tide igjen. Denne gangen vurderer jeg å svare på spørsmålene deres på video, men vi får se! Jeg har lagt ut litt videoer før men var ikke særlig fornøyd med dette; derimot har jeg veldig lyst til å prøve igjen. Men først trenger jeg noen spørsmål fra dere lesere! Om du lurer på noe, still gjerne spørsmålet i kommentarfeltet, og gi meg din mening på om du ønsker svar på video eller i et innlegg.

Hva lurer du på? :-D

7 TIPS MOT SØTSUG

 • 19.10.2016 kl. 18:03

Vi har alle vært der, noen oftere enn andre, og det tar nok aldri slutt. Søtsuget presser seg på som en innpåsliten unge og kan være helt umulig å få av seg. Jeg trenger alle de tipsene jeg kan få, og har søtsug egentlig alt for ofte, hehe! Noen tips har jeg derimot allerede som du kan prøve som funker for meg. Men, selvfølgelig, ikke ha dårlig samvittighet over å sprekke noen ganger - det er helt lov :-D

1) Puss tennene
Om du får søtsug men ikke ønsker å spise noe kan du pusse tennene. Etter en tannpuss vil man helst ikke ødelegge tannkremsmaken med brus eller sjokolade.

2) Frukt og kesam
Dette er så innmari godt! Finn frem favorittfrukten din og bland det med litt kesam - veldig godt alternativ :-)

3) Sjokolademelk/kakao
Ta deg et glass sjokolademelk eller kakao. Dette er helt klart bedre enn en hel sjokoladeplate eller et kakestykke og kan dempe søtsuget litt.

4) Pastiller
Man bør selvfølgelig ikke stappe i seg masse halspastiller om man ikke er syk, men innimellom kan det være greit å ha litt pastiller å tygge på slik at man får en litt søt smak i munnen.

5) Gjør noe
Finn på noe å gjøre! Ta deg en tur ut, rydd huset, gå på shopping, ta bilder eller hva nå enn du vil. Da glemmer du ofte søtsuget.

6) Brødskive/polarbrød/knekkebrød med syltetøy/brunost
Dette synes jeg hjelper ganske mye, og om jeg får valget mellom å ta en bolle eller en brødskive med syltetøy og brunost, velger hvertfall jeg sistnevnte.

7) Om du derimot virkelig ikke klarer å holde deg unna, så jaja! Sånn er det, bare dra i butikken, kjøp det du har lyst på og kos deg - alt med måte :-D Om du ønsker noe som er liitt mer næringsrikt av søte ting kan jeg anbefale: kokosboller, proteinbarer, nutrilett, yoghurt og andre sunnere alternativer av kaker etc. som det finnes haugevis av oppskrifter på rundt omkring på nettet.

Hva er ditt beste tips mot søtsug?

Bildene som ikke kom på bloggen #2

 • 18.10.2016 kl. 16:07

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #1

Hehe, litt hverdagshumor må vi få inn på bloggen her! Jeg er en person som ikke tar meg selv så innmari høytidlig, og er det noe gjerne gjør er det å tulle litt foran kameraet. Her komme andre delen av de fantastisk flotte bildene av meg, hehe :-D


"HELP, THE SUN"  //  *hosthost*


STRIKE A POSE


*må bare fikse noe først*  //  "look at my beautiful face"


DUCKFACE


Kan vi bare understreke hvor kul jeg er på begge disse bildene?


Sommeren 2016, kristiansand, PØSregn under et tre: H-J-E-L-P


"Ta et kult bilde mens du går" - "I'M ON IT!"


GLIIIS

Liker du å tulle foran kameraet? :-D

Date Night Outfits

 • 17.10.2016 kl. 22:15

ÅNEI - jeg skal på date; hva skal jeg ha på meg???

Hehe, noen som kjenner seg igjen? Må innrømme at jeg ikke kan relatere så veldig, men jeg er sikker på at mange av dere har slitt med akkurat dette. Disse antrekkene passer også veldig godt til andre anledninger, og jeg må innrømme at jeg elsket alle her! Klarer virkelig ikke velge en favoritt, alle er så fine på hver sin måte og passer til både date nights, bursdager, fester og eventuelt til hverdags om man ønsker å pynte seg litt ekstra :-D Antrekkene fikk jeg inspirasjon til fra Adore Me sitt store og flotte utvalg av BHer og truser. Sjekk om du finner din favoritt nedenfor blant: Sexy Date Night, Casual Date Night, Stylish Date Night og Bohemian Date Night.


1. BODY  -  2. BUKSE  -  3. CHOKER  -  4. LEPPESTIFT  -  5. SKO1. TOPP  -  2. SKJØRT  -  3. SKO  -  4. RING  -  5. LEPPESTIFT1. KÅPE  -  2. BUKSE  -  3. VESKE  -  4. TOPP  -  5. SKO1. KJOLE  -  2. SKO  -  3. VESKE  -  4. CHOKER  -  5. RINGER

Hvilket antrekk likte du best? Kjenner du deg igjen?

Uken som gikk

 • 17.10.2016 kl. 16:14

Ukens antrekk
The Red Skirt

Ukens opptur
Så og si det aller meste med helgen var virkelig en super opptur! Startet lørdagen med trening, fikset meg, dro på fest og sov over til søndag. Søndagen ble derfor en ganske morsom dag, og veldig avslappende utover kvelden, hehe :-D

Ukens låter
You & Me - Marc E. Bassy, G-Eazy  // 

Ukens oppskrift
HUMMUS - Proteinrik Puré

Ukens nedtur
Ukens nedtur må nok også bli noe som skjedde i helgen. Uten at jeg orker å gå inn på hvorfor, trodde jeg virkelig kjæresten min kom til å slå opp, men det var visst en stor misforståelse fra min side. Allikevel klarte jeg å sippe og gråte over det en del, haha, huff - jenter altså!

Ukens mest leste innlegg
8 ting bloggere irriterer seg over!

Hvordan var deres forrige uke?

Bursdagsfeiring

 • 16.10.2016 kl. 18:47

God kveld :-D Endelig er jeg hjemme igjen etter gårsdagens bursdagsfeiring og overnatting. Det var som vanlig en veldig fin kveld med dansing, synging for full hals, drikking og masse latter! Kan ikke si at kvelden var helt perfekt, uten at jeg skal gå inn på hvorfor, men menneskene som var der gjorde det allikevel til en minnerik og super kveld. Det ble litt bilder i starten av festen også, og vi feiret forresten 20-årsdagen til han helt til venstre på bildet over!

Typisk at man tar et superfint bilde også er det en eller annen tulling som skal væe linselus i bakgrunnen, haha!

   

Hadde dere en fin kveld i går? :-D

OUTFIT: The Red Skirt

 • 15.10.2016 kl. 19:30

God kveld dere :-D Når dette innlegget blir publisert sitter jeg forhåpentligvis og koser meg masse på bursdagsfest med gode venner! Jeg stæsjet meg tidlig opp slik at jeg skulle slippe å stresse for en gangs skyld. Dette skjørtet er egentlig i strammeste laget, men det går akkurat og er jo fint! Føler meg utrolig klar for en skikkelig knallkveld, i tillegg skal jeg overnatte så jeg slipper å stresse med å komme meg hjemover igjen. Deilig!

Bluse fra New Yorker  //  Skjørt fra New Yorker  //  Sko fra København

Hva gjør dere i kveld? :-D

Saturday-WORKOUT

 • 15.10.2016 kl. 14:03

Heisann dere! Da var jeg hjemme fra dette halvårets første lørdagstreningsøkt, haha! Jeg er som oftest opptatt hver eneste lørdag, men i dag hadde jeg sagt meg villig til å ta BodyPump-timen 1200-1300 på Fresh Fitness. Dessverre kom det ingen (fylla har skylda, eh? Haha!), så jeg fikk muligheten til å kjøre litt cardio. Det var innmari deilig, ettersom jeg kun har trent BodyPump (styrke) tre ganger denne uka. Deilig å starte dagen med å få opp pulsen litt, og nå kan jeg kose meg med god samvittighet på fest i kveld!

Dette gjorde jeg i dag:
→ INTERVALLER: 45x15 (les hvordan her), bare at jeg tok høyere fart og færre runder, ovenfor lavere fart og flere runder som jeg pleier å gjøre.
→ SIRKELTRENING: 2runderx30sek på hver øvelse (se de 8 øvelsene på fitfocuse.blogg.no her)
→ MAGE: 8min på appen "Trening"

Hvordan startet du din lørdag?

Cozy Friday

 • 14.10.2016 kl. 16:11

Jabbadabaduuu! Fredag :-D Haha, kan dere tro det - helg igjen altså! For en uke siden lå jeg hos Lars i Asker etter en ferietur til København og tok en power-nap. Skulle virkelig ønske jeg gjorde det samme nå, men må nok fortsatt vente en uke til med å være med Lars igjen! Har allikevel morsomme planer i helga, da det er klart for bursdagsfest i morgen, og da er jeg klar for å slippe meg helt løs. Dere kjenner til følelsen hvor du bare vil slippe alt av bekymringer og stress og leve livet? Sånn føler jeg det nå, og da er en fest absolutt muligheten til å gjøre det, hehe!

Fredagen derimot skal bare gå til å slappe av. Jeg har blitt spurt om å være med på litt, men har valgt å ta det med ro i dag. Om litt over en time skal jeg på trening, og etter det blir det pizza, the stream og max chilling i sofa'n! Sjekk den super-deilige cardiganen her da - har kost meg i den i hele dag, selv om jeg skal innrømme at det fortsatt er superkaldt ute. Men det er vel overgangen som er verst eller hva? Jakka er forresten fra New Yorker.

Hva er deres helgeplaner? :-D

8 ting bloggere irriterer seg over!

 • 13.10.2016 kl. 15:49

Når kameraet går ut på lading
Du har gjort alt klart til en liten photoshot, og i det tidspunktet du skal trykke på knappen for å ta bilde: "Lad batteriet" ARRRG!!!

Det naturlige lyset er dårlig
Alle har vel lyst på best mulig bildekvaliteten på bloggen, men det er ikke alltid så lett når det naturlige lyset er bæsj eller det har blitt mørkt - kjent problem om vinteren hvertfall. Ikke lag mat du ønsker å ta bilde av sent på kvelden hvertfall!

Man føler seg ikke bra
Man har planlagt ukas blogginnlegg, men den dagen man tenkte å ta selfies/antrekksbilder føler man seg selvfølgelig ikke bra. Typisk sier du? Japp!

Alle klager og ser rart på deg for å ta bilder
Altså, vi er i 2016, skulle tro det var normalt å ta bilder nå, men neida. Om man drar frem kameraet ett eller annet sted glaner folk rart på deg. Jeg er også lei av venner som alltid skal kommentere det når du tar opp kameraet. Kan de snart forstå at bloggbilder faktisk er viktig for meg? Haha!

Internett
Dårlig internett er det verste man kan gjøre mot oss bloggere! Man klikker nesten i vinkel om man kommer på et hotel med dårlig nett, eller rett og slett er et sted hvor mobildataen er elendig. Hvordan skal vi overleve uten internett liksom?

"Sjekk ut bloggen min"
Bloggere som kommenterer bloggen din med "Så fin blogg! Sjekk gjerne ut bloggen min og kommenter!!!". Nei, mest sannsynlig tar jeg ikke en titt på bloggen din om du maser om det.

Skrivesperre
Trenger jeg si noe mer? Utrolig frustrerende rett og slett!

Man blir stempla med en gang
Jeg føler at med en gang man sier "Jeg har en blogg" kommer folk med rare blikk og tenker med en gang at du er en slags bimbo, eller en som ønsker oppmerksomhet. Finnes sikkert noen av disse også, men de fleste blogger fordi det er en hobby og at det er noe de liker å drive med!

Kjenner du deg igjen i noe?

HUMMUS - Proteinrik Puré

 • 12.10.2016 kl. 17:50

PURÉ AV KIKERTER - RIK PÅ PROTEINER, JERN OG B-VITAMINET FOLAT.

Andre oppskriftspost på rad - wow. Jaja, dere sier vel ikke nei takk til det? I dag prøvde jeg meg på hummus! En kikertpuré som kan brukes som tilbehør til middager, som en dipp til grønnsaker/frukt, istedenfor smør/majones og masse annet! Dette smakte jeg første gang hos venninnen min i sommer, og fikk nå lyst til å prøve det selv også. Veldig sunt og enkelt!

TIL 3-4 PERSONER (som på bildet):
1
boks kikerter (à 240 g)
saften av 14 stk sitron
2
båt hvitløk
12
ts salt
12
ss tahini
(jeg laget denne selv, oppskrift nedenfor)
ca. 58 dl olje

Skyll kikertene godt. Ha kikertene i en foodprocessor sammen med sitronsaft, hvitløk, salt, tahini og olje. Hummusen skal ha en myk konsistens.


Tahini fantes ikke på kiwi, så jeg måtte derfor lage dette selv. Det blir en del til overs, men dette kan oppbevares kjølig i et glass med lokk i ca.1mnd.
DU TRENGER:
1dl sesamfrø

12 ts salt
Rapsolje

Rist sesamfrøene lett gylne i en varm panne (pass på: sesamfrø gir sterk svidd smak om det blir stekt for lenge). Bland dette sammen med salt i en foodprocessor i et par minutter, før du tilsetter litt og litt olje til du har en myk, litt tykk blanding.

Server ferdig hummus med gulrøtter, eple, sukkererter, polarbrød eller noe annet! Smak deg frem og nyt. Dette er også anbefalt som tilbehør til fisk, kjøtt og vegetarretter.

Har du smakt hummus, eller kommer du til å prøve det? :-D

Proteinrundstykker med Cottage Cheese

 • 11.10.2016 kl. 17:00

Ohyeah, sjekk hva jeg fikk laget i går kveld a! Proteinrundstykker med Cottage Cheese - på kun rundt 20-30min. Jeg så plutselig at jeg hadde masse Cottage Cheese i kjøleskapet som gikk ut på dato i går, så jeg tenkte det var like greit å bruke den til noe. Derfor fant jeg en superenkel oppskrift på proteinrundstykker med cottage cheese. Veldig enkelt og greit!

300gram Cottage Cheese
250gram havregryn
2 egg
1ts bakepulver
0,5ts salt

Bland dette helst sammen i en stavmikser. Jeg måtte blande det halvveis sammen i en blender, ettersom jeg ikke har stavmikser. Dette funket helt ok, helt til røren ble for tykk. Videre rørte jeg dette sammen med en slikkepott og brukte den til å legge seks kladder med røre på stekebrettet med bakepapir. Dette stekte jeg på 200grader i ca.20min. Om du lager mindre rundstykker kan det gjerne ta kortere tid. Følg med! Du kan rundstykkene ut av ovnen når de er gyldne og du merker at de er gjennomstekte. Server med godt pålegg og spis til hvilket som heslt måltid!

Kommer du til å prøve disse? :-D

Halloweenkostymer 2016

 • 10.10.2016 kl. 20:00

Herregud tenk på det - DET ER SNART HALLOWEEN! Kun tre uker frem i tid kler folk seg ut i mange forskjellige kostymer, noen fester, noen går "knask eller knep", mens andre gjør dette til en helt vanlig dag. Mine planer er å feire halloween med gode venner den 29.oktober, ettersom det egentlig er på en mandag i år. Da er det også ett år siden mitt aller første kyss med kjæresten jeg har nå - haha! Det var virkelig en halloween-feiring for seg selv...

Uansett; her for en uke siden kom jeg over massevis av superstilige halloween-kostymer på coolstuff.no! Det er virkelig ikke til å tro hvor mye forskjellig og merkelig de har kommet opp med der, og jeg kan nesten garantere at du vil finne noe som faller i smak. Jeg har allere bestilt min, nemlig djevelen som dere ser nedenfor. Jeg prøvde den, i tillegg til sminke på lørdag, og det blir virkelig superfint - gleder meg masse!

Sjekk ut enda flere kosymer og tilbehør på coolstuff.no.

Inneholder annonselinker

HALLOWEENKOSTYMER TIL DAME OG HERRE

GUDINNEN ISIS  -  ZOMBIE NONNE  -  MENTALPASIENT  -  CHUCKY  -  CANDY QUEEN  -  RED QUEEN  -  GRAVITY GRANNY  
DJEVEL  -  DAY OF THE DEAD  -  SNEHVIT  -  MALEFICENT  -  SKJELETT  -  ZOMBIE DOROTHYZOMBIE FARAO  -  DARTH VADER  -  VAMPYR  -  THE JOKER  -  SPIDERMAN  -  MAD HATTER  -  GRESSKAR
VOODOO MAN  -  KLOVN  -  ZOMBIE  -  ELVIS  -  BATMAN  -  CHUCKY

HALLOWEENKOSTYMER TIL BARN

ENHJØRNING  -  BATMAN  -  HALLOWEENHEKS  -  SKJELETT  -  ZOMBIE DRAGE  -  KLOVN  -  ZOMBIE  -  ELSA  -  PIRAT  -  PINGVIN

Skal du feire halloween? Hva skal du være? :-D

Hvite sko på 15minutter!

 • 10.10.2016 kl. 16:30

HVITE SKO PÅ 1-2-3!

Heisann dere! Endelig turte jeg å prøve meg på å legge mine kjære adidas-sko i vaskemaskinen på kortprogram i 15min. Da jeg kjøpte de for ett år siden så de jo helt fantastiske ut (se bilder her), og nå har de selvfølgelig blitt mye mer slitt og var nesten helt grå. Nå tok jeg derimot en råsjans og håpet på at skoene ikke ble ødelagt inne i vaskemaskinen. Til nå ser det veldig bra ut, og jeg ble superfornøyd!

Jeg elsker virkelig hvite sko hvis man ser bort i fra at de blir fort møkkete. Håper på å finne noen hvite vintersko også, som er litt varmere enn disse. Kommer til å gå i ett med snøen når den tid kommer, haha :-D Må nok lete litt på nettet, selv om jeg håper på å finne noen i virkeligheten slik at jeg kan prøve de før jeg kjøper. Har stort sett god erfaring med å bestille sko på nettet, men man vet jo aldri!

Det er veldig vanskelig å vise på bildene ettersom de er tatt i ulikt lys, men jeg håper dere ser en liten forskjell, hehe!

Ser du forskjell? :-D

Julekalenderer til jenter 2016

 • 09.10.2016 kl. 13:37

SE JULEKALENDERE FOR 2017 →→ HER!

Jadajada, jeg vet det bare er oktober, men om du ønsker årets beste skjønnhetskalendere så er det lurt å være tidlig ute! Derfor har jeg samlet de beste og fineste julekalenderene jeg har funnet til nå. Det kommer nok enda flere kalendere på markedet, og det finnes uendelig mange - derfor er det bare å velge å vrake! Her har jeg samlet de jeg har funnet til nå som går an å kjøpe i Norge! Disse kalenderne er helt klart ikke bare for jenter, men målgruppen for disse kalenderne er stort sett for jenter :-) Jeg har allerede kjøpt nr. 11 - Revolution og vurderer også å gå til innkjøp av nr. 8  - Ciaté London 2016!


1. Sanctuary Spa  -  2. Molton Brown  -  3. ASOS  -  4. LookFantastic5. The Rituals  -  6. MAD Beauty  -  7. SEPHORA (blir ikke shippet til Norge ennå)  -  8. Ciaté London 20169. Hot Makeup  -  10. BABOR  -  11. Revolution  -  12. Decléor (ad)
 


13. bareMinerals (ad)  -  14. Ciaté London 2015 (ad)  -  15. Body Shop Original  -  16. Body Shop Deluxe


17. Body Shop Luxury  -  18. The Color Workshop 

Hvilken likte du best her? :-D

#jul #skjønnhet #beauty #julekalender #advent #calendar #christmas #desember #december #adventskalender #kalender #jenter #girls #thebodyshop #2016

Gold Bomber Jacket

 • 08.10.2016 kl. 21:42

Selvfølgelig! Det er så innmari typisk... akkurat i dag når jeg ikke hadde noen planer skulle jeg føle meg skikkelig bra! Haha, det er så typisk - flere som kjenner seg igjen? I dag følte jeg virkelig at jeg fikk til sminken bra, fant frem et superstilig antrekk og humøret var rett og slett nesten på topp. Senere fant jeg ut at jeg skulle møte Lars for å dra på kino i Asker, men på grunn av andre planer ble dette plutselig avlyst, så der satt jeg ganske skuffet, men fortsatt; man kan ikke få alt man vil her i verden. Etter å ha sittet inne i hele dag og kinoplanene ble avlyst kom jeg meg en liten tur ut for å gjøre noen ærend på senteret og hente halloweenkostymet og shampoo/balsam på posten!

Synes bildene i dag også ble ganske fine med solnedgangen i bakgrunnen, men fysøren så kaldt det plutselig har blitt! Jeg er egentlig kjent for å være en skikkelig varmeovn, men de siste ukene har jeg lagt merke til at jeg begynner å være ganske frysen av meg. Frem med vinterkåpene! Eller, kjenner jeg meg rett holder jeg nok fortsatt litt på høstjakkene frem til det blir så kaldt at jeg ikke holder ut. Her har vi en sta jente på klesfronten, haha!

Noen som husker denne jakka fra Bik Bok for noen år tilbake? Jeg fikk den fra mammas klesskap for noen år siden, og den har vel kun vært brukt noen få ganger. Skikkelig kul er den ihvertfall, og jeg må få innrømme at veska også er fra mammas klesskap, haha, ups! Nå blir det en rolig kveld videre før jeg må tidlig opp i morgen for å dra på instruktørsamling med Fresh Fitness klokka ti på morgenen. Ønsk meg lykke til #feriemodus, haha!

Hva har du gjort i dag? :-D

New in from Copenhagen

 • 08.10.2016 kl. 14:00

Heisann dere! Som alltid må selvfølgelig innkjøpene fra København vises. Var der for 1,5mnd siden også (se innkjøpene fra da HER), men jeg måtte selvfølgelig kjøpe enda mer denne gangen også. Jeg kan love dere at det var tungt å bære disse posene, da spesielt etter å ha kjøpt den store vinterjakka. Haha, huff, kan ihvertfall ikke klage nå som jeg er hjemme med noen nye skjønnheter i skapet! Sjekk innkjøpene fra ferien nedenfor


Jeg har lenge nå ønsket meg noen enkle Ankle Boots etter at de gamle var helt slitt ut. I Køben kom jeg over en butikk med masse sko, og fant disse. De var ikke bare billige, men hadde også det lille ekstra med litt glitter på seg, i tillegg til at de virka gode å gå it. Gleder meg til å bruke de før vinteren kommer!


Jakke fra New Yorker, 699kr. Endelig en skikkelig vinterjakke! De siste årene har jeg levd på kåper, noe som blir i kaldeste laget når minusgradene treffer. Heldigvis fant jeg denne som ikke så helt grusom ut, og var i den fargen jeg ønsket meg!


Topp fra MONKI på salg. Enkel og fin!


2 for 1 på deksler hos TREND Accessories - får virkelig aldri nok deksler, haha!


Herregud, sjekk denne lekkerbisken! Kom over den på Magasin Kjøpesenteret i Køben og fant ut at den kun kostet 300DKK - wiii :-D


Skjørt fra New Yorker på salg. Kunne rett og slett ikke holde meg unna når det var så fint og billig!


Kulda kommer, og da trenger jeg som mange andre noen nye votter. Disse fant jeg på TREND Accessories.


To like sminkevesker i ulik farge fra New Yorker. Kjøpte først den svarte før jeg måtte dra tilbake dagen etter for å kjøpe den i rosa også, hehe!


Strikkejakke fra New Yorker. Utrolig god og myk - perfekt nå på høsten!

Likte du noe av dette? :-D

Denmark Through My Phone

 • 07.10.2016 kl. 23:18


Heisann dere! Da sitter jeg nok en gang i min egen sofa hjemme - så deilig! Jeg må innrømme at ordtaket "Borte bra, men hjemme best" passer veldig godt nå, samtidig som jeg også gjerne skulle tilbringt noen dager til på ferie! Dette har vært en veldig avslappende og morsom tur, hvor kroppen har fått i seg litt for mye shit-mat, men også kost seg gløgg igjel. Jeg har smakt en del nye drinker som virkelig var supergode, fryst igjel, spist masse god mat, shoppet en del mer enn jeg trodde, ledd og vært sjøsjuk på veien hjem igjen - usj! Jeg hadde store planer om å ta den siste kvelden skikkelig ut, men selvfølgelig måtte jeg bli sjøsjuk, og gikk rundt i svime samtidig som jeg var kvalm, kald og gjespet nesten hele tiden.

Vi startet turen på tirsdag da vi ankom båten "DFDS" klokka tre og koste oss på dekk frem til båten dro fra kaia halv fem. Videre ble det litt drinker i baren før det var duket for en utrolig god buffet kvart over åtte! Her kunne man spise så mye man ville med masse utvalg både av mat og dessert - tror omtrent alle rullet ut derifra, hehe. Kvelden videre fortsatte med live-musikk i baren, flere drinker, masse latter og kos :-D

Processed with VSCO with a5 preset

Onsdag morgen ankom vi København og fikk sjekket inn på hotellet, før jeg og Lars tok oss en "Breakfast in Copenhagen". Jeg fikk selvfølgelig vilja mi, og dro med meg Lars på shopping. Jeg prøvde å være snill og gikk faktisk forbi en del butikker - også med tanke på at jeg hadde morgendagen også. Planene var egentlig også tivoli videre utover dagen, men det var stengt fram til 14.oktober på grunn av Halloween-forberedelser. På kvelden dro jeg og Lars ut på en restaurant/bar som het Rosie McGee, skikkelig koselig og flott bar, anbefales, og tok oss et par drinker før vi spiste pizza og kom oss i sengs.

Plutselig var det torsdag morgen, og 3/4 fikk i oss litt hotelfrokost, før vi måtte sjekke ut innen klokka tolv. Båten gikk ikke før halv fem tilbake igjen, så vi hadde litt tid å slå igjel. Jeg brukte selvfølgelig tiden min på å ta med Lars på shopping (han valgte det selv, faktisk), mens de to andre satt på Rosie McGee og slappet av. Som jeg nevnte lenger opp ble jeg sjøsjuk på hjemveien, så noen timer av gårsdagens kveld vil jeg helst glemme, hvis vi ser bort i fra timene hvor jeg var ganske oppegående og koste meg med live-band og god musikk på bar!

Har du kjørt med DFDS til København før?

Unpublished Photos

 • 06.10.2016 kl. 19:33

Heisann! Vi bloggere har alltid en haug med bilder som ikke får plass i innleggene som gjerne skulle vært vist frem. Derfor har jeg her samlet noen bilder jeg har tatt i det siste som ikke har kommet på bloggen. I tillegg har linket til ulike innlegg om dere ønsker å se litt flere bilder fra samme antrekk!


Bilde fra 21.september som ikke kom med i innlegget "Hva i helvete er galt med hullete bukser?"


Bilde av Drammen by fra elva 1.oktober.


Bilde fra bursdagen min, 3.september. Se flere bilder på "Birthday Outfit".


Portrettbilder fra 14.september. Se flere bilder på "OUTFIT: Sunny Fall".


Enda et bilde fra elva i Drammen 1.oktober.


Antrekk fra da jeg skulle på date med Lars, 18.september. Se flere bilder HER.


Solnedgang ved Drammen, se så vakkert!!!


Bilde fra elvefestivalen i Drammen, og 1.oktober.

Hvilket bilde likte du best? :-D

Breakfast in Copenhagen

 • 05.10.2016 kl. 13:35

Heisann dere! Da var jeg, kjæresten og to kompiser fremme i København etter å ha dratt fra havn i Oslo klokka 16:30 i går. Det ble en koselig kveld på båten i går med en del drinker, en fantastisk buffet og bra musikk! Natten var derimot ganske varm, kort og ubehagelig i harde senger, haha. Først ble vi vekket klokka åtte av en beskjed om frokost, og ble påminnet om dette en time etterpå + masse beskjeder om at vi snart var fremme. Vi dryøet lenge i senga og stod ikke opp før etter vi var i land, noe som førte til at vi måtte vente litt på bussen og gå et stykke for å komme til hotellet.

Etter å ha lagt fra oss på hotellet gikk jeg og Lars ut for å spise litt frokost. Vi fant en ganske fin restaurant, hvor jeg fikk bestilt et smørbrød med egg og reker, mens Lars bestilte pannekaker. Tror virkelig dette er noe av det beste han vet med tanke på hvor lykkelig han blir hver gang jeg lager pannekaker til han, haha! Se så deilig a gitt :-D

Nå skal vi få stelt oss i stand før vi går en tur ut. Jeg vil veldig gjerne på shopping, men åpenbart vil ikke disse tre andre gutta det. Tror derimot jeg får dratt med Lars bort en tur. Kan jo ikke være i København uten shoppe litt, eller hva? Det blir muligens en tur innom tivoliet også, og en tur på byen ikveld, woho!

Hva skal dere i dag? :-D

Bildene som ikke kom på bloggen #1

 • 04.10.2016 kl. 15:00

...men som kommer på bloggen nå, haha! Vi får alltid noen ganske morsomme bilder under en photoshoot, og her har jeg samlet noen av mine gullkorn. Jeg fant ekstremt mange bilder som var ganske "uhelige" eller "heldige" om du vil kalle dem det. Derfor har jeg delt det inn i to deler, hvor dette er del 1!


Venninna mi: "Du er så søt når du smiler ekte på bilder!"
Meg: "Som dette? HEHE"


Jædda, må gjøre det beste ut av det når kameraet blir plassert langt oppi trynet ditt!


"Seriøst Lars, jeg sa siste bilde...!"   //  Vent litt, tar kameraet bilde nå? Må fikse håret først!


Vent litt a, må finne en behagelig posisjon.


Tihihi, la oss ta en liten trall og være litt søte! Jeg har trossalt ballonger!  //   Altså...hvem vet hva jeg gjør her engang... (prøver å være kul...?)


KJÆRESTEMOOOS


Snakker ikke dette bilde nok for seg selv?   //   "Vent litt a pappa, det blåser her!"

Har du noen uheldige bilder?

September Favorites

 • 03.10.2016 kl. 16:00

Skrev ikke jeg nettopp et innlegg med "August Favorites"? Jaja, uansett om tida går fort eller ikke så er vi faktisk i oktober, og nedenfor har jeg samlet mine seks favoritter fra september. Du kan trykke på bildet for å kjøpe produktet.

I dag nøyt jeg og Lars faktisk frokosten våres ute! Det er oktober, men sola steika inn på verandaen, så vi koste oss max ute med bananpannekakene våre. Håper det holder seg sånn og at været blir med på tur til København denne uka, ettersom vi skal på båttur dit fra i morgen til fredag. Gleder meg masse!

Elizabteh Arden Green Tea Honey Drops Body Cream
Denne fikk jeg i bursdagsgave denne måneden, og den lukter virkelig vidunderlig! I tillegg gjør den huden myk og god.

Too-Tikki Mummikopp fra 2016
Enda en ny mummikopp som jeg fikk til bursdagen min. Too-Tikki - se så fin :-D

OPI - Skating on Thin Ice-Land
Denne flotte neglelakken viste jeg dere forrige uke. Jeg er fortsatt like fornøyd og gleder meg til å bruke den mer. Fin farge, god holdbarhet og tørker fort!

Daisy Dream Marc Jacobs Perfume
Nok en parfyme med veldig god lukt og årets fineste flaske, hehe.

Halskjede fra Thune (hjerte)
Gave til 19-årsdagen min fra Lars. Så utrolig fin og enkel!

Tangle Tamer Ultra
Hvis du har tjukt hår og sliter med floker så vil jeg absolutt anbefale deg denne børsten! Beste jeg noen gang har hatt :-D

Bruker du noe av dette?

12 julekalendere for jenter

 • 02.10.2016 kl. 20:33

SE JULEKALENDERE FOR 2017 →→ HER!

Jadajada, jeg vet det bare er oktober, men om du ønsker årets beste skjønnhetskalendere så er det lurt å være tidlig ute! Derfor har jeg samlet de beste og fineste julekalenderene jeg har funnet til nå. Det kommer helt klart enda flere julekalendere litt senere, f.eks. pleier alltid The Body Shop å komme med en, i tillegg til mange andre som mest sannsynlig kommer på markedet. Disse kalenderne er helt klart ikke bare for jenter, men målgruppen for disse kalenderne er stort sett for jenter :-)

OBSOBS: noen kalendere går ikke an å få shippet til Norge, men jeg legger dem ved i tilfelle dette blir endret eller dere ønsker å søke opp kalenderne for å se om dere finner dem andre steder.


1. Sanctuary Spa  -  2. Molton Brown  -  3. ASOS  -  4. LookFantastic5. The Rituals  -  6. MAD Beauty  -  7. SEPHORA  -  8. Ciaté London9. Hot Makeup  -  10. BABOR  -  11. Revolution  -  12. Decléor

Hvilken likte du best her? :-D

#jul #skjønnhet #beauty #julekalender #advent #calendar #christmas #desember #december #adventskalender #kalender

Outfits of September

 • 02.10.2016 kl. 14:56

Da var nok en måned igang, og jeg har nå samlet alle de åtte antrekkspostene fra september nedenfor. Gurimalla det går fort, og jeg er ikke i tvil om at vi nå går inn i kaldere perioder hvor det muligens er slutt på shorts og kjoler, brr... Jeg gruer meg også til det er mørkt før jeg kommer hjem fra jobb og bloggbilder blir en stor utfordring - det er så innmari kjipt! Så la oss nyte den andre høstmåneden, oktober, og finne frem høststemningen.

BIRTHDAY OUTFIT

CASUAL THURSDAY

SUNNY FALL

PARTY DRESS

MILITARY LACE UP

HVA I HELVETE ER GALT MED HULLETE BUKSER?

PINK FALL

FALL EDITION

Hvilket antrekk likte du best?

OUTFIT: Striped Shirt

 • 01.10.2016 kl. 20:52

Heihei! :-D Lørdagskvelden er her, og det er faktisk utrolig deilig å endelig være hjemme en helg. Jeg er nesten alltid ute og farter i helgene, men i dag har jeg hatt en rolig morgen hjemme, vært en tur på senteret med to venninner, og nå har jeg nettopp spist ørret til middag med familien. Dette var en skikkelig typisk helg for meg for litt over ett år siden, og da jeg merket at jeg begynte å bli lei av det endret det seg faktisk på grunn av at jeg ble kjent med nye mennesker osv. Nå derimot hender det at jeg savner det litt ettersom det skjer noe nesten hver eneste helg! Så denne lørdagen har jeg faktisk satt litt pris på :-D

I dag var det nesten helt umulig å finne et bra sted å ta antrekksbilder. Jeg og venninna mi sleit skikkelig med å finne et sted hvor det ikke ble for mørkt, men etter mye frem og tilbake fant vi endelig noe som funket. Dermed ble det altså litt bilder i dag. Kjørte black&white-stilen i dag - må si jeg savner litt farger, men samtidig er det litt fint å kunne fokusere på de enkle fargene ettersom dette antrekket er ganske fint i seg selv (synes jeg).

Senere i kveld skal kjæresten min komme, og jeg satser på en rolig kveld med filmkos. I morgen skal jeg dra han med på trening, ja, jeg skal faktisk dra han med, haha! Huff, han trener aldri og er virkelig ikke interessert i det, men jeg må øve på nytt BodyPump-program og har veldig lyst til å vise han hvordan den treningen jeg driver mest med er, ettersom dette er noe jeg bryr meg om. Har heldigvis lovet han at han kan sitte å se på om han virkelig ikke har lyst. Men jeg skal nok pushe han litt før han får lov til å gi seg, haha :-D

Hvordan har deres lørdag vært? :-D

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no