hits

HALLOWEENFEST 2017

 • 30.10.2017 kl. 12:00

T h e  J o k e r  -  V i k i n g  -  B a c o n  -  P r i s o n e r  -  W i t c h  -  I T

H A L L O W E E N

Her har vi litt bilder fra lørdagens halloweenfest, som jeg virkelig må si at var vellykket! Vi dukket opp litt over sju, og etter en litt stressende dag merka jeg at jeg var veldig klar for å ta noen glass, ha det moro med alle disse fantastiske menneskene og nyte kvelden! Det er selvfølgelig ikke alle som gidder å kle seg ut så veldig mye, men det er jo heller ikke nødvendig - de er skumle nok fra før av, haha - neida,joda...

Jeg tror de aller fleste ble i ganske god form i løpet av kvelden, og i tillegg til at klokka ble stilt en time tilbake ble kvelden en time lenger. Rundt klokka tre befant vi oss på McDonalds i Asker; et sted jeg gjennomsnittlig er en gang i året, haha! Så, det ble åpenbart litt nattmat på alle sammen etter en kveld med masse moro som jeg kan innrømme at jeg ikke husker alt av. Da må det vel ha vært en bra kveld, eller hva? Det tilsier hvertfall videoene jeg har lagret, og som selvfølgelig fant sin vei til My Story på Snapchat... Bare meg som begynner å spamme noe enormt i fylla? #tvilsomt

  Vi kan jo ikke bare være skumle i løpet av kvelden, hihi! 

Hva var du/skal du være/ville du helst vært på halloween? Haha! :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#halloween #halloween2017 #party #fest #kostyme #costume #halloween2017mood

HALLOWEEN LOOK 2017

 • 29.10.2017 kl. 13:56

Søndag, dagen derpå, og klokka er stilt én time tilbake, noe som gjorde gårsdagens hjemmefest blr litt lengre! I går var det nemlig klart for halloweenfest, noe jeg ikke tror jeg var alene om å være på. Allerede rundt klokka fire begynte jeg å sminke meg, og en time senere kom også Katrine så jeg kunne sminke henne også! Vi skulle nemlig matche litt; jeg skulle være rosa, og hun svart - nesten litt sånn "evil twin sisters", om det er innafor å kalle det. Håndjernene var på en liten stund, men det tok ikke så lang tid før begge var lei av å dra hverandre i hver sin retning, haha!

Looken ovenfor fikk jeg inspirasjon fra en video jeg fant på facebook, som dere kan se HER. Hun som har laget videoen er åpenbart veldig flink og hadde mye produkter jeg ikke hadde tilgjengelig, så derfor ble det ikke helt likt, men kult synes jeg allikevel det ble! Looken nedenfor av Katrine er gjort akkurat likt, bare med sorte farger og rosa lipliner! Kult, eller hva? :-D Jeg ble hvertfall innmari fornøyd med at jeg klarte å gjøre det såpass bra, og det er vel lov å innrømme?

Linser var overraskende vanskelig å sette inn, haha, men vi fikk det til. Disse er kjøpt hos fargedelinser.no, og du kan finne dem HER. Husk at det kun kommer én linse i hver pakning, noe som var litt skuffende, men det ble allikevel ganske stilig, eller hva? Neste helg er det allerede duket for enda en halloweenfest og jeg gleder meg til å se hvordan looken min ender opp da, hehe :-D Følg meg i kveld eller i morgen, for da kommer det ut litt rå bilder fra gårsdagens kveld!

Hva synes dere om årets halloween look? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#halloween2017look #halloween #look #makeup #sminke #party #saturday #fest #kostyme #costume

OUTFIT: Color Bomb!

 • 26.10.2017 kl. 19:13

flower top  ♦  yellow coat  ♦  orange purse

- COLOR BOMB -

Ah, dere vet hvor mye jeg elsker farger, og dette antrekket må nok gå blant mine favoritter akkurat nå. Også fordi den nye veska mi er med, og det gjør meg happyyy! I dag har jeg hatt en max lat dag, ettersom jeg sluttet 12 på skolen, dro rett hjem og har bare slappet av etter det. Jeg er veldig usikker på om jeg skal ta en liten treningsøkt inne eller ikke - det skader jo ikke, men gidder man? Haha, jaja, i morgen er det faktisk allerede fredag og dere aner ikke hvor gira jeg er for helga; det er jo halloween - og i år er jeg virkelig superspent på om kostymet/sminken blir like bra som jeg håper! Jeg gleder meg hvertfall :-D Sikker flere der ute som synes halloween er innmari overvurdert, noe jeg halvveis er enig i, men jeg synes allikevel det er så kult!

Skal dere på noe halloween-party i helga?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #høst #autumn #torsdag

Endelig er den MIIIN!

 • 26.10.2017 kl. 13:26

Okei dere, her har vi altså veska jeg har snakka om; den jeg har tenkt på hver dag i 3 uker, hehe! Ganske basic i form, men den fargen! Jeg fikk først øynene opp for den da jeg var på Sørlandssenteret i Kristiansand i høstferien på besøk hos ei venninne. Der og da bestemte jeg meg for at jeg virkelig ikke trengte flere vesker og at denne ville jeg sikkert glemme, som alt annet. Men, etter tre uker, et gavekort på 150kr og lysten på denne veska bestemte jeg meg i går for å kjøpe den til tross for at jeg ikke så alt for mye penger nå som jeg går på skole. Men prioriteringer er viktig, dere! Haha, neida, denne veska skal brukes til enhver anlednig jeg har mulighet. Senere i dag får dere også se litt antrekksbilder hvor denne veska selvfølgelig er med, så stay tuned! :-D

   Veske fra LINDEX , 299kr HER  

Hva synes du om veska?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

Ny veske til under 350 kroner?

 • 25.10.2017 kl. 19:00

40% RABATT PÅ 8 AV 9 VESKER ♥

God kveld dere! Da sitter jeg i Asker hos Lars, mens jeg oppdaterer dere med litt vesker som jeg fant i pausen på skolen i dag. Altså, vesker dere; jeg trenger ikke flere, men gjett om jeg vil ha alle nedenfor, haha! Jeg kjøpte meg faktisk en veske i dag som jeg har tenkt på hver dag i 3 uker, og endelig er den miiin! Jeg tenkte å vise dere den i løpet av de neste par dagene. Den er ganske basic, men fargen er to die for! Samme gjelder veskene/sekkene nedenfor, spesielt elsker jeg rosa sekken, den står virkelig på ønskelista mi nå! Beste er at de også er ganske billige, og så fine, enig?

TRYKK DERE INN PÅ NAVNENE NEDENFOR FOR Å KOMME TIL VESKENE.

1) Pink Velvet Backpack   -   2) Burgundy Chain Bag   -   3) Flower Black Crossover Bag
4) Silver Bag   -   5) Black Hand Bag   -   6) Black Ruffle Bag
7) Black Hand Bag   -   8) Green Leopard Backpack  -  9) Crossover Ring Bag


Hvilken er din favoritt? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#mote #fashion #veske #bag #nelly #salg #sale

- HØSTBILDER -

 • 25.10.2017 kl. 12:00

- at this time my blood is pumpkin spice -

- resting witch face -

- autumn shows us how beautiful it is to let things go -

Greit å ta sjansen i å ta litt høstbilder nå som alle de fine fargene er her! Snart forsvinner nok alle bladene og vi kan håpe på at snøen kommer og lyser opp, ellers blir det helt grått og trist ute. Altså, ikke at jeg elsker snø med tanke på hvor kaldt det er, men når det først er kaldt kan det jo like gjerne komme litt snø - spesielt i desember, det har jeg bestilt siden i fjor, haha! Hva tenker du, snø som lyser opp, eller ingen snø? 

- the only thing getting 'lit' this weekend are my fall scented candles -

- happy halloween -

- Autumn paints in colors that summer has never seen -

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#høst #autumn #fall #foto #photo

GODE MINNER på en vegg!

 • 24.10.2017 kl. 19:00

Et lite innblikk i en liten del av rommet mitt, hvor jeg har samlet litt fine bilder og gode minner sammen med noen av de jeg bryr meg mest om. Altså, jeg er såpass heldig at jeg har mange mennesker rundt meg som jeg bryr meg om, så egentlig burde jeg fått opp flere bilder her, noe jeg absolutt skal. Bildet nederst til høyre har ei god venninne av meg laget - hu er veldig kunstnerisk, og som dere ser veldig flink til å tegne! Følg henne gjerne på @ruth_helene på Instagram HER. Andre bilder er blant annet fra gode minner fra jentekvelder, fester, Stockholm-tur med Lars og hyttetur. 

Over senga mi henger mange polaroid-bilder jeg har tatt også, som dere kan se HER. Jeg fyller stadig opp og bytter bilder der med masse gode minner! Innmari koselig å ha; altså, hvem liker vel ikke å se tilbake på gode minner? Denne veggen blir nok fylt enda mer opp så snart jeg får tatt bilder med flere venner! Gjett hvem som skal ta med kameraet i helgene fremover hvor jeg skal møte flere av dem igjen, hehe! 

Har du noe lignende dette på rommet ditt? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#foto #bilder #tirsdag #inspirasjon #inspo #minner

50 JULEKALENDERE TIL JENTER - 2017!

 • 23.10.2017 kl. 12:00

(Publiseres igjen fordi mange nye er lagt til) Tips: vær tidlig ute slik at din favoritt ikke blir utsolgt!

...eller gutter selvfølgelig! Jeg er fullt klar over at jeg er veldig tidlig ute nå, men ettersom dette er noe som fikk enormt mye trafikk på bloggen i fjor starter jeg tidlig. Adventskalenderne for julen 2017 har allerede begynt å komme ut, og denne lista kommer til å oppdateres etter hvert som flere og flere kommer ut. Følg med hvis du ønsker å ha en julekalender som passer for deg i år! Her kommer stort sett kalenderne innenfor skjønnhet og velvære. Hvis du ønsker å se hva som er inni kalenderne er ett tips å søke de opp på youtube, der er det mest sannsynlig noen som har gjort en "unboxing"-video.

Inneholder affiliatelinker

Yankee Candle Advent Calendar Wreath 2017, 485,-
Adventskalender med 24 telys i blandede juledufter samt en lyslykt. Les mer og kjøp HER.

Yankee Candle 3D Advent Calendar, 625,-
Inneholder 12 votivlys og 12 telys i 12 uike farger, samtidig en lykt med julemotiv! Les mer og kjøp HER.

The Body Shop Advent Calendar - Original, 1198,- verdi: 1991,-
25 luker, nye og gamle klassikere innen kroppspleie og sminke. Når du har åpnet den 25. luken kan du gjøre om kalenderen til en quiz for hele familien! Kjøp kalenderen og se hva den inneholder nederst på siden deres HER.

The Body Shop Advent Calendar - Deluxe, 1399,- verdi: 2162,-
25 luker, med kroppspleie, sminke og hudpleie fra topp til tå! Når har åpnet den 25. luken kan du gjøre om kalenderen til en morsom quiz for hele familien. Kjøp kalenderen og se hva den inneholder nederst på siden deres HER.

The Body Shop Advent Calendar - Luxury, 1799,- verdi: 3412,-
25 luker, med de aller beste produkter fra hudpleie, kroppspleie og sminke slik at du virkelig kan skjemme bort noen du er glad i eller deg selv. Denne kalenderen kan også lages om til en morsom quiz etter site luke er åpnet. Kjøp kalenderen og se hva den inneholder nederst på siden dere HER.

Rituals Eksklusiv Adventskalender, 650,- verdi: 1250,-
24 luker. Se video og les mer om kalenderen HER.

Rituals Deluxe Adventskalender, 875,- verdi: 1540,-
24 luker. Se video og les mer om kalenderen HER.


Sanctuary Spa Julekalender, 799,-
Fjorårets kalender, 24 luker. Bestselgere fra Sanctuary Spa, dusjsåper, bodylotion, ansiktsprodukter og duftlys. Full-size produkter! Kjøp den og les mer HER.

Makeup Revolution Advent Calendar 2016, 699,-
Fjorårest kalender, som jeg selv hadde. Veldig fin med mange ulike sminkeprodukter med god kvalitet! Kjøp og les mer HER.


Lookfantastic Advent Calendar, 1100,-
Ikke særlig mye informasjon på denne, men innmari fin boks med 24 luker. Du kan se en video om den HER, og kjøpe den HER.

Decléor Advent Calendar, 806,-
Ikke mye informasjon om denne heller, men du kan se produktene som følger med HER.

Hot Makeup Advent Calendar, 899,- verdi ca: 3000,-
24 skuffer med full-size produkter som kan brukes til sminkeoppbevaring etter jul. Glitter, sminkeredskaper, highlighter og mye mer! Kjøp den og les mer HER.

Maybelline Baby Lips Xmac Calendar, 249,-
24 luker med ulike produkter fra Baby Lips eller andre overraskelser. Kjøp den HER.


NYX Professional Makeup Kiss & Tell Advent Calendar, 550,-
24 luker, en julekalender med 24 leppeprodukter(!). Altså, her er det bare å slå til om du liker lipsticks, lip creams og lipglosser! Kjøp og les mer HER.

Makeupmekka Julekalender, 550,-
24 full-size produkter med sminke fra makeupmekka! Ikke i en egen kalender, men man kan evt. få noen andre til å pakke inn. Les mer og kjøp HER.ASOS Beauty Advent Calendar 2017, 640,-
25 luker, hvorav den 25. luken inneholder en rabattkode hos ASOS. Inneholder ansikts- og hårprodukter og sminke! Kjøpes HER.

LÓccitane Advent Calendar, 499,-
24 bestselgere fra L´Occitane! Masse fine velvære- og hårprodukter til enhver smak! Kan kjøpes HER.


24 Days of Clinique Christmas Calendar, 595,-
24 luker, proppfull av både hudpleie og sminke! Hvis du liker Clinique så er det bare å hive seg på! Kan kjøpes på Kicks HER.

Technic Advent Calendar, 224,-
24 luker fra sminkemerke technic med masse sminkprodukter. Les mer og kjøp HER.


Kicks Christmas Calendar 2017, 399,- verdi: 1134,-
24 luker med produkter til ansikt, kropp, sminke og hår! Kommer i Kicks sine butikker i uke 43. Kan kjøpes HER.

Makeup Revolution Advent Calendar 2017, 315,-
Årets kalender fra Revolution (se fjorårets lenger opp). 24 luker - sminke til hud, øyne og lepper fra Revolution! Les mer og kjøp HER.


bareMinerals Box of Wonders, 672,-
En adventskalender proppfull av sminke fra bareMinerals til hud, øyne, lepper++! Les mer og kjøp HER.


Essie Advent Calendar, 499,-
I denne kalenderen får du hele 24 neglelakker/negleprodukter som gjør adventstiden enda bedre! Les mer og kjøp HER.

Arcaya German Cosmetics Advent Calendar, 314,-
Bak hver luke skjuler det seg en kosmetisk ampulle for intensiv skjønnhetspleie. Les mer og kjøp HER.


Adventskalender Dame, 449,-
24 luker, med skjønnhetspleie fra YessSaintLaurent, Giorgio Armani, Lancôme, Biotherm og Kiehls. Les mer og kjøp HER.

Artdeco Advent Calendar, 499,-
24 goder frem til jul med velværeprodukter og sminke fra Artdeco! Les mer og kjøp HER.

Douglas Advent Calendar #1, 315,-
Denne kalenderen fra Douglas inneholder duftende eller nærende skjønnhetsopplevelser til ansikt og kropp. Les mer og kjøp HER.

Douglas Advent Calendar #2, 315,-
Denne kalenderen fra Douglas inneholder sminke, neglelakk og ansikts- og hudvelvære. Les mer og kjøp HER.


Ciaté London Mini Mani Month Advent Calendar, 676,-
Ååh, ciaté's kalender er her igjen, og denne har jeg så lyst på! Jeg har dog lovet meg selv å ikke kjøpe denne, ettersom jeg har hatt ciaté sine neglelakk-kalendere 3 år på rad, og virkelig ikke trenger mer neglelakk! Les mer og kjøp HER.

Angelic Beauty Make-Up Advent Calendar, 250,-
Adventskalender fra Boulevard de Beauté: 24 overraskelser som vil forskjønne adventstiden og trylle frem smil hver dag! Se innhold og kjøp HER.


Bellessence Advent Calendar, 250,-
24 luker med ampuller med daglig skjønnhetspleie! Les mer og kjøp HER.

Douglas Advent Calendar #3, 262,-
Adventskalender med masse sminke og skjønnhet! Les mer og kjøp HER.


Beauty in The City Advent Calendar, 200,-
Enda en adventskalender fra Boulevard de Beauté, som inneholder sminke og skjønnhetsprodukter! Se innhold og kjøp HER.

Countdown to Christmas Advent Calendar, 250,-
24 små skuffer med små overraskelser innenfor sminke og skjønnhet! Se innhold og kjøp HER.


Boulevard de Beauté Advent Calendar, 180,-
Siste, dekorative adventskalenderen til Boulevard de Beauté. Inneholder også sminke og skjønnhet. Se innhold og kjøp HER.

Maybelline Advent Calendar, 300,-
Maybelline's adventskalender, med selvfølgelig mange skjønnhetsgleder. Se innhold og kjøp HER.


Pink Glam Kalender, 199,-
Kalender fra Vita med 24 luker, full av sminke! Kjøpes HER.

Eleven Christmas Calendar 2017, 1495,- verdi: 5000,-
Dessverre utsolgt for øyeblikket, men følg med HER for å se når den kommer tilbake.

OPI Holiday Collection Mini Calendar, 475,-
Inneholder 25 mini-neglelakkflakser. Dette er en klassisk gaveeske fra OPI som er perfekt som julekalender. Les mer og kjøp HER.

Molton Brown Advent Calendar, 2015,-
Kanskje en av de dyreste kalenderen, men stappet full av velduftene skjønnhetsprodukter! Les mer og kjøp HER.

Bomb Cosmetics Advent Calendar, 435,-
To kalendere som inneholder såper og badebomber - en selvpleiende adventstid. Kjøpes HER og HER.

Accentra Beauty Glamours Advent Calendar, 279,-
Adventskalender med 24 ulike sminkeprodukter. Se innhold og kjøp HER.

Accentra Cube Cosmetic Pink Advent Calendar, 279,-
Ganske lik men annen innpakning enn den ovenfor, også fylt med sminke! Se innhold og kjøp HER.

12 Days of Beauty Calendar by Feelunique, 381,-
12 dager, fylt med sminke og skjønnhet fra noen av våres favorittmerker. Se innhold og kjøp HER.

Clarins Gift Set 2017 Advent Calendar, 1080,-
24 dager, fylt med herlige sminke- og skjønnhetsprodukter fra Clarins! Se innhold og kjøp HER.

Technic Christmas Glitter Ball Advent Calendar, 217,-
24 sminkeprodukter og verktøy fra Technic. Se innhold og kjøp HER.

Body Collection England Advent Calendar, 289,-
Masse godbiter fra Body Collection England med skjønnhetprodukter frem til jul! Se innhold og kjøp HER.

Julekalender fra Glitter, 200,- verdi: 900,-
24 luker med smykker, skjønnhet og produkter til håret. Se innhold og kjøp HER.

Julekalender fra Makeupmekka (Special Edition), 650,- verdi: 2200,-
24 luker med masse fullsize-produkter innen sminke! Se mer og kjøp HER.


FØLG MED VIDERE FOR FLERE KALENDERE! Fant du noen du likte? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#jul #julekalender #christmas #advent #adventskalender #kalender #calendar #skjønnhet #beauty #sminke #makeup

OUTFIT: Autumn Wonderland

 • 22.10.2017 kl. 14:35

→  A U T U M N   W O N D E R L A N D  ←

- asker museum -

Heihei! Nå sitter en litt reservert Vilde i sofaen, etter en morsom tur ute i går med masse fine folk! Vi vorset først et par timer hos meg, før vi tok bussen ned til Drammen. Byturen kunne vært bedre, men jeg hadde absolutt en bra kveld, noe som merkes i dag, hehe! Det var sykt godt å se igjen masse fintfolk, selv om det ikke er så alt for lenge siden jeg så mange av dem. Da skal det hvertfall bli fint med tre festhelger fremover med dem, hehe! De to neste helgene er det halloweenparty, og helga etter det er det slav-bursdagsfest - det skal bli så bra (håper jeg)!!!

Her kommer endelig litt av bildene jeg og Lars fikk tatt forrige lørdag. Jeg ble hvertfall veldig fornøyd, ettersom Asker Museum er et ekstremt fint sted, med mange fine omgivelser som er perfekt til en "liten photoshoot". Tror nok det blir flere bildetakninger her fremover, så lenge vi klarer å få det til før det blir mørkt! Det er virkelig det verste for de som elsker å ta bilder; det blir så fort mørkt om høsten og vinteren, så man får sjeldent tatt bilder med det perfekt lyset - med mindre man for eksempel har et Studio Light (som jeg forresten ønsker meg, hehe).

Hva gjør dere i dag?♥

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#mote #antrekk #outfit #ootd #natur #foto #høst #fall #autumn #blogg

Årets 6 mest leste innlegg!

 • 20.10.2017 kl. 19:18

Et litt oppsummerende innlegg på fredagskvelden, hvor dere får et innsyn i 2017's mest leste innlegg til nå. Et par av innleggene inenholder oppskriften, et par av innleggene inneholder personlige opplevelser også har vi litt klissklass med date og mine kjære mummikopper! Klikk på bildene nedenfor for å komme til innlegget du ønsker å lese mer av!

VERDENS BESTE SJOKOLADEKAKE!

Dette er faktisk årets mest leste innlegg, fordi det har blitt delt ett eller annet sted slik at det har fått helt enormt mye trafikk. Altså, jeg hdde plutselig over 1000 lesere en dag, og rekorden min før det var vel 400 (noe som ikke skjer ofte), så det må jeg innrømme at var en gledens dag, haha!

HVORDAN BLE DET SÅ MANGE?

Mummiinnlegg blir alltid delt på "Mummikopper" sin facebookside, og får derfor ofte mer trafikk. Og dere, se disse nydelige koppene da!

SLIK VAR DATEN VÅR I GÅR!

Dette innlegget kom plutselig på forsiden til blogg.no, og popp så var dette på 3.plass i årets meste leste innlegg på min blogg. En veldig koselig 1,5års-feiring med min fineste Lars!

MIDDAG PÅ 15 MINUTTER!

Middag på noen få minutter slår alltid an, og det ligger flere matinnlegg på mest-leste-lista mi fra 2017. Trykk på bildet for å få oppskrift.

JEG BLE MOBBET HELE BARNESKOLEN!

Veldig personlig innlegg som ble lest av mange kjente og ukjente. Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på dette innlegget!


JA, MAGEN MIN TYTER UT!


Et av mine nyeste innlegg hvor jeg normaliserer at magen tyter litt ut når man sitter (eller står). JA, det er ganske normalt!

Hvilket av innleggene over likte du best? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

6 grunnleggende TRENINGSTIPS

 • 19.10.2017 kl. 20:37

God kveld dere! Jeg vet at det er flere der ute som virkelig ikke liker å røre på kroppen eller trene, noe som er veldig dumt ettersom dette er så viktig. Allikevel trenger du ikke føle deg alene eller dum fordi du ikke trener. Det viktigste er at du føler deg frisk og rask, beveger litt på kroppen og er i forholsvis bra form, slik at du kan utføre hverdagslige gjøremål. Her kommer noen helt grunnleggende tips til treninga di!

1) VARM OPP MUSKLENE
før du trener. Dette er veldig viktig både for å unngå skader (noe som kan plage deg for resten av livet) og for å yte best mulig på trening. I dag trente jeg for eksempel én time BodyPump før jeg tok en kortkort intervall, og jeg merket at jeg hadde mye mer å gi etter at kroppen var varm!


2) HØR PÅ MUSIKK!
Dette vet jeg at er noe som hjelper de aller fleste. Jeg synes ofte det kan være vanskelig å finne den perfekt musikken, men nå skal jeg søren meg lete litt etter noe bra musikk til trening, for det trenger jeg!

3) DRIKK VANN
under hele treningen slik at kroppen holder seg gående!

4) FINN UT HVA DU LIKER
å trene. Dette kan jo være helt umulig for noen, noe som er veldig trist, men det er jo både umotiverende og kjipt å presse seg til å gjøre noe man hater.


Sjekk de musklene a'gitt! ↑  Hahahah!

5) PRESS DEG SELV, MEN
lytt til kroppen din! Enkelte dager er det kanskje greit å ta det rolig, og det gjør ihvertfall meg litt motivert. En halvtimes gåtur er mye bedre enn ingenting, sant?

6) BRUK NOE DU FØLER DEG VEL I!
Når jeg bruker treningsklær og føler meg bra på trening blir det så mye bedre og jeg klarer å yte mye mer!

Er det noe av dette som hjelper deg på trening? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#trening #tips #treningstips

3 for 2 på SALG hos MONKI!

 • 18.10.2017 kl. 20:30

God kveld og hei igjen dere! Enda litt mer vising av nye godbiter i klesskapet mitt! I går vil jeg virkelig si at jeg gjorde et lite kupp da jeg fant tre topper til 140kr hos Monki. De hadde nemlig 3 for 2 på salgsvarer, og ettersom Monki er en av mine favorittbutikker måtte jeg slå til, selv om det ikke er så mye å rope hurra for i lommeboka for tida! Jeg har blant annet sykt lyst på en rød veske hos Lindex til 299kr, og jeg tror nesten ikke det går en dag uten at jeg tenker på den. Lønningsdag på fredag, så vi får se om jeg klarer å holde meg unna eller ikke, haha!

T-SHIRT - MONKI - 40,-
Denne er jo bare superfin, og er det noe jeg har lite av så er det basic, hvite t-skjorter med trykk, så denne er perfekt!

LACE T-SHIRT - MONKI - 60,-
Se så nydelig! Blonder passer året rundt og kan brukes til hverdags og på fest.

SEE-THROUGH SILVER T-SHIRT - MONKI - 40,-
Denne vil nok flere synes er litt harry, men jeg synes den er dritkul! Mest sannsynlig kommer jeg nok til å sette den sammen med en topp under slik at den ikke blir gjennomsiktig, selv om det i utgangspunktet er noe jeg bryr meg fint lite om.

Likte du noen av disse t-skjortene?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

Le Coq Sportif Shoes

 • 18.10.2017 kl. 17:27

I går var jeg nok en gang på Insp Love i Oslo med mange fantastiske jenter, og denne gangen var det Le Coq Sportif som var på besøk, et fransk merke helt fra 1882!!! Er ikke det sjukt? De kjører en ganske sporty stil med atletiske klær, med blant annet joggebukser, gensere og sko, men har allikevel sin egen stil og fokuserer på små, kule detaljer som gjør det kult! Klesstilen var ikke helt min stil, selv om det absolutt var veldig kult og kommer helt an på hvordan man styler det. Du kan se mer fra dette brandet HER.

- L E   C O Q   S P O R T I F -

Vi fikk velge mellom å ta med et par sko eller et sett klær (genser+bukse) hjem, og for min del var det ganske lett å velge med seg et par sko! Jeg fikk prøvd to ulike par, men gikk til ganske raskt for disse, ettersom de andre var helt hvite, og disse litt mer spesielle! Herregud, så sykt gøy og koselig å få slike ting gratis, blir skikkelig takknemlig!

Har du hørt om dette merket før? Hva synes du om skoene? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

PROTEINBARENE JEG ELSKER

 • 17.10.2017 kl. 16:00

Processed with VSCO with a6 preset

Først og fremst må jeg si at dette ikke er sponset, men kun noe jeg vil tipse dere om :-) I dette innlegget tenkte jeg nemlig å tipse dere om mine favorittproteinbarer, som etter min mening er en veldig god erstatning til sjokolade i hverdagen. I tillegg er de perfekt om du trenger litt mer protein i kostholdet, eller hvis du kjenner på søtsuget i hverdagen. Alle barene inneholder ca. 230 kalorier, har 19/20gram protein i seg og har et naturlig innhold av sukker fra andre ingredienser (1,8g-2,3g i én bar). Naturligvis inneholder disse søtningsstoffer og andre ingredienser som kroppen vår ikke skal ha for mye av. Derfor er det viktig å tenke på at som vanlig sjokolade, skal man ikke spise seg igjel på disse, men det er et flott alternativ som jeg synes smaker veeeldig godt!

FÅ TAK I ALLE HER 


WHITE CHOCOLATE RASPBERRY
En proteinbar med smak av hvit sjokolade og bringebær. Denne er ganske søt på grunn av den hvite sjokoladen, men smaker fantastisk!


GO-COCONUT
Denne smakte jeg i går, og jeg er egentlig ingen stor fan av kokosnøtt, derfor ble jeg veldig glad da kokosnøttsmaken ikke var så framtredende. For dere som helst vil ha en tydelig kokosnøttsmak når denne kanskje ikke toppen, men etter min smak var den perfekt!


CHOCOLATE FUDGE BROWNIE
Her snakker vi sjokoladesjokolade og et hint av karamell. Perfekt for en sjokoladeelsker som meg!


OH-MY-COOKIES
Denne går virkelig høyt hos meg! Den er kanskje litt vel søt for mange, men når man har skikkelig søtsug er den veldig god :-D


CHOCOLATE PEANUT BUTTER
Som den med kokos har ikke denne en sterk peanøttsmak, men er absolutt veeldig god allikevel!


VANILLA CARAMEL CRISP
En innmari god proteinbar med smak av sjokolade (som alle andre), karamell og vanilje, i tillegg til litt crisp som gjør den ekstra spennende!

Har du prøvd disse? :-D 

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

PIZZASTUA

 • 16.10.2017 kl. 11:00

- p i z z a a a -

* PIZZASTUA, ASKER *

"Aaah, piizzaaaaa..." håper jeg de fleste tenker når de ser disse bildene, fordi; pizzaaa, haha! I går var jeg sammen med Lars og tre andre venner på Pizzastua i Asker; en ikke så stor, koselig restaurant med mye utvalg av pizza og noe til enhver smak forhåpentligvis. Jeg har vært der en gang før og tror jeg tok det samme da også: "Misto" - italiensk pizza med skinke, pepperoni, ananas, rødløk og sjampinong, tomatsaus og mozzarella, mmh. Hvis du vil se alt utvalget deres kan du se mer HER, og jeg anbefaler absolutt turen innom om du bor i nærheten eller er i Asker!


Fiiineste Katrine!♥

Er du glad i pizza?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

JA, MAGEN MIN TYTER UT!

 • 15.10.2017 kl. 11:40

I går var jeg og Lars på Asker Museum for å ta litt fine bilder. Jeg er så heldig som har en kjæreste som gidder å gå ti minutter for å ta bilder av meg, og være der i sikkert en time, haha! Det ble veldig mange fine bilder, mange utydelige, noen uheldige og noen hvor magen tyter ut. Jeg skal innrømme at min første reaksjon var "herregud, sjekk den magen da, ser jo gravid ut! Disse bildene skal hvertfall ikke ut på bloggen!", men etter litt omtenkning skiftet hodet mitt mening. Altså, hvorfor skal jeg ikke dele disse bildene? Ja, magen ser kanskje ikke flat ut, men det er ganske normalt at magen ikke er helt flat når man sitter (eller står) - selv om de aller fleste bildene som blir lagt ut viser våre beste sider; inkludert meg.

Jeg, som de fleste andre trives med å legge ut bilder hvor vi føler oss vel og ser bra ut. Hvor kroppen er slik vi vil at den skal være, håret ser bra ut og sminken er on fleak. Jeg er akkurat sånn selv, siden jeg også åpenbart liker å føle meg fin, og føler at de bildene som er bra blir mer inspirerende. Noen ganger er det derimot greit å bryte isen, gjøre noe litt annerledes og for eksempel legge ut disse bildene som jeg kanskje ikke ville lagt ut ellers. Fordi det er jo meg! Det er jo naturlig og det er slik jeg ser ut. Bildene i seg selv er jo fine, og den lille detaljen at jeg ikke har en flat mage er ikke akkurat en hemmelighet. Jeg føler meg bra uansett og er fornøyd med den jeg er, rett og slett fordi jeg vet med meg selv at jeg tar vare på meg selv og kroppen min!

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

5 sminkeprodukter jeg elsker!

 • 14.10.2017 kl. 14:00

Goood lørdag alle sammen! Nå tenkte jeg å starte helgen med noen sminkeprodukter jeg liker veldig godt, som du også bør sjekke ut om du er interessert i sminke :-D Her snakker vi highlighters, bronzers, øyenskygge, øyenbrynsgel og concealer. Om du vet om noen produkter jeg bør teste ut så legg gjerne igjen en kommentar, eller hvis du selv har testet noen av disse produktene og vil si din mening!

Inneholder affiliatelinker


REVOLUTION BAKED HIGHLIGHTER (finnes i Revolution sin julekalender her)
Først, et lite highlight-tips til dere som elsker highlight som meg. Denne fikk jeg i Revolution sin julekalender i fjor (som fortsatt er tilgjengelig, se den og flere julekalendere HER), og i starten brukte jeg den ikke, men etterhvert fant jeg ut hvor utrolig fin den er! Den er veldig pigmentert og ganske lys, så den synes ganske godt, derfor pleier jeg å bruke den sammen med Mary-Lou sin highlighter som er litt mørkere og litt mer naturlig.


NYX CONTROL FREAK EYEBROW GEL
En gjennomsiktig eyebrow gel som gir et naturlig resultat (så lenge man ikke tar på flere lag selvfølgelig) og holder øyenbrynshårene på plass hele dagen.


NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE
Denne ser ikke akkurat så veldig innbydende ut lenger, men det er rett og slett fordi den er godt brukt! Som dere ser er den første brukt opp, som var en superfin highlighter, og ellers bruker jeg nr.2 og 3 på øverste rekke til å matte ned huden, og nr.2 og 4 på nederste rekke til contour. Her har du et innmari godt valg av ulike highlighters og bronzere som er enkle å jobbe med, anbefales absolutt!


FITme! MAYBELLINE CONCEALER 15
Jeg lurer på hvor mange tuber av denne jeg har brukt, haha! Dette er en concealer som jeg synes dekker godt både under øynene og på kviser og urenheter.


INGLOT AMC PURE PIGMENT EYE SHADOW 86
Herreguuud, denne er sååå elsker! En øyenskygge som virkelig lyser opp! Den legger seg ikke som vanlig, løst glitter på øyenlokkene, men "smoothes" på en måte ut, slik at den bare blir perfekt! Looove it♥

Vil du teste noe av dette?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#sminke #makeup #øyenskygge #highlighter #brozer #eyebrow #øyenbryn #eyeshadow #inglot #maybelline #nyx #revolution

Julekalendere til jenter 2017!

 • 12.10.2017 kl. 20:37

Oppdatert versjon, tips: vær tidlig ute slik at din favoritt ikke blir utsolgt!

...eller gutter selvfølgelig! Jeg er fullt klar over at jeg er veldig tidlig ute nå, men ettersom dette er noe som fikk enormt mye trafikk på bloggen i fjor starter jeg tidlig. Adventskalenderne for julen 2017 har allerede begynt å komme ut, og denne lista kommer til å oppdateres etter hvert som flere og flere kommer ut. Følg med hvis du ønsker å ha en julekalender som passer for deg i år! Her kommer stort sett kalenderne innenfor skjønnhet og velvære. Hvis du ønsker å se hva som er inni kalenderne er ett tips å søke de opp på youtube, der er det mest sannsynlig noen som har gjort en "unboxing"-video.

Inneholder affiliatelinker

Yankee Candle Advent Calendar Wreath 2017, 485,-
Adventskalender med 24 telys i blandede juledufter samt en lyslykt. Les mer og kjøp HER.

Yankee Candle 3D Advent Calendar, 625,-
Inneholder 12 votivlys og 12 telys i 12 uike farger, samtidig en lykt med julemotiv! Les mer og kjøp HER.

The Body Shop Advent Calendar - Original, 1198,- verdi: 1991,-
25 luker, nye og gamle klassikere innen kroppspleie og sminke. Når du har åpnet den 25. luken kan du gjøre om kalenderen til en quiz for hele familien! Kjøp kalenderen og se hva den inneholder nederst på siden deres HER.

The Body Shop Advent Calendar - Deluxe, 1399,- verdi: 2162,-
25 luker, med kroppspleie, sminke og hudpleie fra topp til tå! Når har åpnet den 25. luken kan du gjøre om kalenderen til en morsom quiz for hele familien. Kjøp kalenderen og se hva den inneholder nederst på siden deres HER.

The Body Shop Advent Calendar - Luxury, 1799,- verdi: 3412,-
25 luker, med de aller beste produkter fra hudpleie, kroppspleie og sminke slik at du virkelig kan skjemme bort noen du er glad i eller deg selv. Denne kalenderen kan også lages om til en morsom quiz etter site luke er åpnet. Kjøp kalenderen og se hva den inneholder nederst på siden dere HER.

Rituals Eksklusiv Adventskalender, 650,- verdi: 1250,-
24 luker. Se video og les mer om kalenderen HER.

Rituals Deluxe Adventskalender, 875,- verdi: 1540,-
24 luker. Se video og les mer om kalenderen HER.


Sanctuary Spa Julekalender, 799,-
Fjorårets kalender, 24 luker. Bestselgere fra Sanctuary Spa, dusjsåper, bodylotion, ansiktsprodukter og duftlys. Full-size produkter! Kjøp den og les mer HER.

Makeup Revolution Advent Calendar 2016, 699,-
Fjorårest kalender, som jeg selv hadde. Veldig fin med mange ulike sminkeprodukter med god kvalitet! Kjøp og les mer HER.


Lookfantastic Advent Calendar, 1100,-
Ikke særlig mye informasjon på denne, men innmari fin boks med 24 luker. Du kan se en video om den HER, og kjøpe den HER.

Decléor Advent Calendar, 806,-
Ikke mye informasjon om denne heller, men du kan se produktene som følger med HER.

Hot Makeup Advent Calendar, 899,- verdi ca: 3000,-
24 skuffer med full-size produkter som kan brukes til sminkeoppbevaring etter jul. Glitter, sminkeredskaper, highlighter og mye mer! Kjøp den og les mer HER.

Maybelline Baby Lips Xmac Calendar, 249,-
24 luker med ulike produkter fra Baby Lips eller andre overraskelser. Kjøp den HER.


NYX Professional Makeup Kiss & Tell Advent Calendar, 550,-
24 luker, en julekalender med 24 leppeprodukter(!). Altså, her er det bare å slå til om du liker lipsticks, lip creams og lipglosser! Kjøp og les mer HER.

Makeupmekka Julekalender, 550,-
24 full-size produkter med sminke fra makeupmekka! Ikke i en egen kalender, men man kan evt. få noen andre til å pakke inn. Les mer og kjøp HER.ASOS Beauty Advent Calendar 2017, 640,-
25 luker, hvorav den 25. luken inneholder en rabattkode hos ASOS. Inneholder ansikts- og hårprodukter og sminke! Kjøpes HER.

LÓccitane Advent Calendar, 499,-
24 bestselgere fra L´Occitane! Masse fine velvære- og hårprodukter til enhver smak! Kan kjøpes HER.


24 Days of Clinique Christmas Calendar, 595,-
24 luker, proppfull av både hudpleie og sminke! Hvis du liker Clinique så er det bare å hive seg på! Kan kjøpes på Kicks HER.

Technic Advent Calendar, 224,-
24 luker fra sminkemerke technic med masse sminkprodukter. Les mer og kjøp HER.


Kicks Christmas Calendar 2017, 399,- verdi: 1134,-
24 luker med produkter til ansikt, kropp, sminke og hår! Kommer i Kicks sine butikker i uke 43. Kan kjøpes HER.

Makeup Revolution Advent Calendar 2017, 315,-
Årets kalender fra Revolution (se fjorårets lenger opp). 24 luker - sminke til hud, øyne og lepper fra Revolution! Les mer og kjøp HER.


bareMinerals Box of Wonders, 672,-
En adventskalender proppfull av sminke fra bareMinerals til hud, øyne, lepper++! Les mer og kjøp HER.


Essie Advent Calendar, 499,-
I denne kalenderen får du hele 24 neglelakker/negleprodukter som gjør adventstiden enda bedre! Les mer og kjøp HER.

Arcaya German Cosmetics Advent Calendar, 314,-
Bak hver luke skjuler det seg en kosmetisk ampulle for intensiv skjønnhetspleie. Les mer og kjøp HER.


Adventskalender Dame, 449,-
24 luker, med skjønnhetspleie fra YessSaintLaurent, Giorgio Armani, Lancôme, Biotherm og Kiehls. Les mer og kjøp HER.

Artdeco Advent Calendar, 499,-
24 goder frem til jul med velværeprodukter og sminke fra Artdeco! Les mer og kjøp HER.

Douglas Advent Calendar #1, 315,-
Denne kalenderen fra Douglas inneholder duftende eller nærende skjønnhetsopplevelser til ansikt og kropp. Les mer og kjøp HER.

Douglas Advent Calendar #2, 315,-
Denne kalenderen fra Douglas inneholder sminke, neglelakk og ansikts- og hudvelvære. Les mer og kjøp HER.


Ciaté London Mini Mani Month Advent Calendar, 676,-
Ååh, ciaté's kalender er her igjen, og denne har jeg så lyst på! Jeg har dog lovet meg selv å ikke kjøpe denne, ettersom jeg har hatt ciaté sine neglelakk-kalendere 3 år på rad, og virkelig ikke trenger mer neglelakk! Les mer og kjøp HER.

Angelic Beauty Make-Up Advent Calendar, 250,-
Adventskalender fra Boulevard de Beauté: 24 overraskelser som vil forskjønne adventstiden og trylle frem smil hver dag! Se innhold og kjøp HER.


Bellessence Advent Calendar, 250,-
24 luker med ampuller med daglig skjønnhetspleie! Les mer og kjøp HER.

Douglas Advent Calendar #3, 262,-
Adventskalender med masse sminke og skjønnhet! Les mer og kjøp HER.


Beauty in The City Advent Calendar, 200,-
Enda en adventskalender fra Boulevard de Beauté, som inneholder sminke og skjønnhetsprodukter! Se innhold og kjøp HER.

Countdown to Christmas Advent Calendar, 250,-
24 små skuffer med små overraskelser innenfor sminke og skjønnhet! Se innhold og kjøp HER.


Boulevard de Beauté Advent Calendar, 180,-
Siste, dekorative adventskalenderen til Boulevard de Beauté. Inneholder også sminke og skjønnhet. Se innhold og kjøp HER.

Maybelline Advent Calendar, 300,-
Maybelline's adventskalender, med selvfølgelig mange skjønnhetsgleder. Se innhold og kjøp HER.


Pink Glam Kalender, 199,-
Kalender fra Vita med 24 luker, full av sminke! Kjøpes HER.

Eleven Christmas Calendar 2017, 1495,- verdi: 5000,-
Dessverre utsolgt for øyeblikket, men følg med HER for å se når den kommer tilbake.

OPI Holiday Collection Mini Calendar, 475,-
Inneholder 25 mini-neglelakkflakser. Dette er en klassisk gaveeske fra OPI som er perfekt som julekalender. Les mer og kjøp HER.

Molton Brown Advent Calendar, 2015,-
Kanskje en av de dyreste kalenderen, men stappet full av velduftene skjønnhetsprodukter! Les mer og kjøp HER.

Bomb Cosmetics Advent Calendar, 435,-
To kalendere som inneholder såper og badebomber - en selvpleiende adventstid. Kjøpes HER og HER.

Accentra Beauty Glamours Advent Calendar, 279,-
Adventskalender med 24 ulike sminkeprodukter. Se innhold og kjøp HER.

Accentra Cube Cosmetic Pink Advent Calendar, 279,-
Ganske lik men annen innpakning enn den ovenfor, også fylt med sminke! Se innhold og kjøp HER.

12 Days of Beauty Calendar by Feelunique, 381,-
12 dager, fylt med sminke og skjønnhet fra noen av våres favorittmerker. Se innhold og kjøp HER.

Clarins Gift Set 2017 Advent Calendar, 1080,-
24 dager, fylt med herlige sminke- og skjønnhetsprodukter fra Clarins! Se innhold og kjøp HER.

Technic Christmas Glitter Ball Advent Calendar, 217,-
24 sminkeprodukter og verktøy fra Technic. Se innhold og kjøp HER.

Body Collection England Advent Calendar, 289,-
Masse godbiter fra Body Collection England med skjønnhetprodukter frem til jul! Se innhold og kjøp HER.


FØLG MED VIDERE FOR FLERE KALENDERE! Fant du noen du likte? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#jul #julekalender #christmas #advent #adventskalender #kalender #calendar #skjønnhet #beauty #sminke #makeup

Dette ELSKER jeg med blogging!

 • 11.10.2017 kl. 19:00

DE FINE TILBAKEMELDINGENE
Altså, uten de fantastiske kommentarene dere legger igjen hadde nok ikke bloggen vart lenge! Så tusen takk for alle fine ord dere legger igjen♥

DELE BILDENE MINE
Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker å ta bilder, og det å kunne dele dem med noen betyr mye!

INSPIRERE ANDRE
Jeg liker å tro og håper virkelig at bloggen min inspirer andre der ute både med mote og måten å tenke på!

DELE MINE MENINGER
Dette skulle jeg egentlig gjerne gjort litt mer av, men jeg er en person med så innmari ulike meninger i ulike retninger og føler aldri jeg kommer i mål med hva jeg faktisk mener. Men hvis vi ser på både små og store meninger liker jeg selvfølgelig å dele disse med andre!

DELE TIPS OG TRIKS
Det å kunne dele litt tips og triks med andre er jo superkoselig og kan hjelpe mange der ute med ulike ting.

GLEDE ANDRE
Jeg får ofte tilbakemeldinger på at dere liker at jeg smiler så mye på bloggen, og sprer glede, og det håper jeg virkelig stemmer også!

SAMLE PÅ MINNER
Altså, blogging er jo nesten som en liten dagbok med stort sett de fine stundene i livet mitt som jeg kan se tilbake på. "Hva gjorde du 14.juli 2016?" - ikke noe problem, la meg sjekke bloggen! Haha!

LESERNE
Til slutt; leserne! Hva skulle jeg egentlig gjort uten dere???

Hva liker dere med blogger? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Pink Striped Shirt

 • 10.10.2017 kl. 19:06

♥  p i n k   l o v e ♥

- PASTELS -

Skjorte fra Bik Bok  //  Belte fra Lindex  //  Sko fra Adidas (Zalando)

Heihå! Da ble det visst litt endring i planene i dag, da jeg egentlig skulle på Insp Love i Oslo, men det var blitt sykdom, så da dro jeg likegjerne rett hjem, noe som var like greit ettersom jeg er innmari sliten i hodet i dag. Jeg fikk allikevel tatt litt antrekksbilder til dere med den nye skjorta og det nye beltet/skjerfet jeg kjøpte forrige uke. Nå er det 100% på tide å spare penger, spesielt hvis jeg vil gi noen julegaver i år, noe jeg må! Ganske rart og vanskelig å ikke tjene penger lenger etter to år med inntekt som lærling. Heldigvis bor jeg gratis hjemme, så så gærent er det absolutt ikke. Nå sitter jeg her og slapper av i sofaen mens det allerede er bekmørkt ute, og her skal jeg kose meg med god samvittighet fordi #høst!

Hva gjør dere i kveld?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #bikbok #innkjøp #sko #adidas

Sukkerfrie bananmuffins!

 • 09.10.2017 kl. 14:33

Hva er vel bedre enn å starte uka med litt sukkerfrie mufiins? Disse laget jeg hovedsaklig i brødform før, men så fant jeg ut at jeg ville prøve de i muffinsformer, og det funka like bra! Disse er fylt med litt cottage cheese og blåbærsyltetøy, og er supergode ifølge meg selv. Man skulle ikke tro at de var sukkerfri for å si det sånn (hvis man ser bortifra naturlig sukker eller sukker i noen av de andre ingrediensene selvfølgelig). Anbefales absolutt og kan nytes med god samvittighet!

DU TRENGER:
2 modne bananer
100gram/2dl havremel (evt. annen tørrvare)
50gram/1dl havregryn
1ss bakepulver
0,5dl melk
2 egg
2ss mager kesam
3ss flytende smør
Et godt dryss kanel og kardemomme
20gram mandler (ca.16stk)

VALGFRI FYLL:
Syltetøy, cottage cheese, bær, brunost etc.

SLIK GJØR DU:
Sett ovnen på 180grader og finn frem muffinsformer. Oppskriften gir ca. 8 store muffins eller 16 små. Fyll 2/3 deler av muffinsformene til det ikke er mer røre igjen. Fyll muffinsformene med det fyllet du ønsker - jeg brukte én teskje blåbærsyltetøy og én teskje cottage cheese - og rør sammen i muffinsformene. Settes inn i ovnen i 30-40 minutter.

Skal du prøve disse? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Slik skal jeg SMILE neste uke!

 • 08.10.2017 kl. 19:11

LAGE LISTER OG PLANLEGGE
Er det noe som gir meg glede er det å lage lister over det jeg skal, vil og bør gjøre. I tillegg planlegge litt i fremtiden for å ha noe å glede meg til. Andre trives bedre med å ta ting på sparket og hater å planlegge, men jeg blir helt gal uten litt rutiner, hehe!

KOMPLIMENTERE MEG SELV OG ANDRE
Det å si noe fint til seg selv hele tiden er kanksje ikke så lett, men jeg skal hvertfall prøve å komplimentere meg selv hver dag og spre gleden videre til andre.

BRUKE FARGER
Yesss, freshe farger funker som bare det på humøret mitt! Andre blir derimot glad av å bare gå i svart, og det er også helt greit!

GJØRE TING SOM GJØR MEG GLAD
Dette er det selvfølgelig ikke alltid tid til, men jeg skal prøve å få så god tid som mulig til å blant annet trene, blogge og være med venner.

GÅ TUR
En tur blant de fine høstfargene hadde absolutt gjort meg glad. Jeg og Lars gikk tur i dag og jeg føler meg så fantastisk når jeg går sammen med noen jeg er glad i blant høstfarger og sol.

IKKE STRESSE
Haha, ja, denne er lettere sagt enn gjort, men jeg skal hvertfall gjøre mitt beste for å ikke stresse selv om skolen er på'n igjen på tirsdag etter en superfin og deilig høstferie!

Hva får deg til å smile? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

- 2 NYE TOPPER -

 • 08.10.2017 kl. 13:10

- BIK BOK -

RØD FLØYELSTOPP 99,-      //      STRIPETE SKJORTE 199,-

God søndag alle sammen! Nå sitter jeg her med Lars og ser på Ringenes Herre; en film jeg kun har sett små klipp fra da jeg var mindre. Den er jo sykt lang, men også veldig innholdsrik og bra ut ifra det jeg husker, så jeg gleder meg til å se alt på nytt. I går var vi en liten tur innom trekanten (et kjøpesenter) i Asker, hvor jeg fant disse to fine toppene! Den i rød på salg og den stripete til full pris. Noen nye goder rett inn i klasskapet mitt, hihi - og jeg som sa for noen dager siden at jeg nesten aldri finner noe på Bik Bok lenger... jaja, kommer vel helt an på humøret tenker jeg, hehe! Håper dere får en fin og avsappende søndag♥

Hva skal dere i dag? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Dette skal jeg gjøre i høst!

 • 07.10.2017 kl. 20:00

NYTE HØSTFARGENE
Er det noe jeg er glad i så er det høstfargene ute. Så fram til vinteren kommer skal jeg nyte de sykt fine høstfargene ute. Kanskje med noen fine turer!

HALLOWEEN
I år skal jeg på to halloweenfester, og jeg har allerede ett kostyme klart. I går prøvde jeg en helt rå sminke-look til kostymet mitt, kan virkelig ikke vente med å vise det til dere :-D

TILBRINGE TID MED KJÆRESTE OG VENNER
Jeg håper på mange flere fine stunder og kvelder med de fine menneskene rundt meg.

THANKSGIVING
Etter at jeg ble sammen med Lars har jeg i to år vært med på thanksgiving i slutten av november med familien hans ettersom han er halvt amerikansk. Det er noe jeg alltid synes er veldig koselig, og jeg er selvfølgelig stor fan av maten, så det gleder jeg meg masse til!

DRIKKE KAKAO OG KOSE MEG UNDER TEPPET
Er det noe man garantert kan og bør gjøre på høsten er det å kose seg inne med kakao under pleddet med god samvittighet.

GLEDE MEG TIL JUL
Er det innafor å ha dette på denne lista? Haha, jaja, jeg måtte ha den med, for er det noe jeg alltid gjør på høsten så er det å glede meg til jul!

Er det noe spesielt du gleder deg til i høst?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Det er noe feil med størrelsene!

 • 06.10.2017 kl. 12:00

Nå har jeg nettopp sett en video av Elise Alexandra Årnes Gulbrandsen (25) som snakker om et veldig viktig tema; nettopp dette med størrelser i butikken. Hvor mange ganger har ikke du gått inn eller ut av et prøverom og følt deg ganske dritt etter å ha prøvd en størrelse som vanligvis passer deg, men plutselig ikke passer allikevel. Du kan være en vanlig medium og plutselig passer ikke XL engang. Det er utrolig trist, og utrolig feil og svekker helt klart selvbildet til mange unge og voksne der ute. Det er jo helt umulig å finne én størrelse! I en og samme butikk kan en topp med størrelse small passe, mens en annen topp i samme butikk kan plutselig være for liten i størrelse XXL.

SE INTERVJU MED ELISE HER

I denne videoen får vi derimot forståelse av at "det er ikke noe feil med oss, det er størrelsene", og akkurat det synes jeg er et innmari vikig budskap! Ingen skal trenge å føle det som en nedtur å gå på shopping fordi de må gå opp en, to eller tre større størrelser bare fordi plagget ikke sitter som det skal. Og hvis du noen gang følte deg alene om å ha det slik på shopping, håper jeg disse videoene vil hjelpe deg litt!

SE VIDEO MED VGTV PÅ MINMOTE HER

Hva er dine meninger rundt dette temaet?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Girls Support Girls

 • 05.10.2017 kl. 20:30

God kveld! Da sitter jeg på toget hjem igjen fra Kristiansand og tenker snart å sette på The Hunger Games og bare slappe av med en film resten av turen/så lenge den varer. Tiden i dag har gått litt ekstra sakte da jeg og Vicky ikke hadde så mye å gjøre, men på den andre siden har det vært en deilig og rolig dag med lunsj på starbucks, en liten skogstur og vi har fått tatt litt bilder. De siste par timene gikk til å sitte på Subway og få i seg litt mat. Herregud, for noen morsomme og herlige dager det har vært!

SKO: Zalando HER (reklamelink)  -  TOPP: Monki  -  KÅPE & JEANS: Vero Moda

Disse bildene er fra i går. Hvem skulle tro at rød og rosa kunne vært så fint sammen? T-skjorta er fra Monki, og er faktisk kanskje den første t-skjorta jeg har med slik skrift på som har vært så inn både i fjor og i år. Kan vel si at jeg henger litt etter der, men nå eier jeg hvertfall én, og den er jo sååå fin! I tillegg kostet den kun 60kr, og DET er hvertfall noe å rope hurra for, haha! Rosa t-skjorter er derimot noe jeg har nok av nå, så det får jeg prøve å holde meg unna en stund. Må dog få skylde litt på at alle er forskjellige.

Har du mange t-skjorter med skrift?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Lunch at Starbucks

 • 05.10.2017 kl. 12:02

- LUNCH AT STARBUCKS -

K R I S T I A N S A N D

Heihei! Da er det sju timer til toget mitt fra Kristiansand går, så nå har jeg og Vicky en del tid å slå igjel. Vi måtte sjekke ut av hotellet innen klokka 11, og jeg hadde dermed tenkt til å ta i bruk deres bagasjeoppbevaring, men selvfølgelig fant jeg ut senere at resepsjonen ikke åpnet før klokka tre! Så nå må jeg drasse rundt på kofferten min, en pose og en veske, noe som i bunn og grunn ikke burde være et problem, men det er en smule irriterende. Heldigvis skal vi opp til der Vicky bor etterpå så jeg kan legge fra meg tingene før jeg skal ta toget.


"Don't look at me..."

Vi har hatt noen superfine dager sammen, selv om vi måtte stå opp halv ni for å rekke frokost som stengte ni, haha! I går var vi på sørlandssenteret hvor jeg fikk kjøpt litt småting, før vi dro tilbake til hotellet, slappet av litt og gikk til «Hos Naboen», en veldig fin og koselig restaurant langs gågata i Kristiansand med god mat og drinker! Anbefales absolutt fra mitt synspunkt hvertfall. Nå sitter vi som dere ser på Starbucks, nettopp drukket litt kaffe og skal vel snart bevege oss opp til Vicky. Kan ikke si at jeg gleder meg til fire timers togtur etterpå, men det går vel akkurat, haha! God jeg har ferie noen dager til♥

Hva gjør dere i dag? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

6 ting du ikke visste om meg!

 • 04.10.2017 kl. 12:00

Jeg klarer ikke å si forskjellen mellom "kj" og "skj", selv om jeg utmerket godt vet hvordan det skrives. Det er så rart og egentlig litt irriterende og det er flere som kommenterer det, men hvor lett er det å gjøre om den vanen i en alder av 20 år? Haha!

Jeg har sikkert rundt 30-40 par sko... kanskje på tide å stoppe snart?

Jeg er ganske paranoid, og kan bli engstelig for de rareste ting innimellom. Vennene mine bare rister på hodet av meg, haha!

Jeg er den personen som pakker med meg alt for mye på tur, noe jeg sikkert ikke er alene om, men det er utrolig hvor mye man tror man trenger for noen dager på tur!

Jeg klør meg i ansiktet med håret mitt når jeg har på sminke, haha! Istedenfor å bruke mine skarpe negler som skraper av sminken, tar jeg heller en del av håret og klør meg med det... herlighet så rart!

Jeg har ganske myke ledd, uten at jeg noen gang har øvd på å tøye ut eller bli noe spesielt myk. Jeg kan for eksempel nesten gå ned i "jentespagaten" selv om jeg aldri øver på det, og dra tuppen av tommelen lengre bak enn noen andre. Veldig nyttig å vite, eller hva? Haha!

Visste du noe av dette?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

KRISTIANSAND

 • 03.10.2017 kl. 19:34

Haaalllo Kristiansand! Da har jeg kommet frem til Kristiansand hvor jeg skal være frem til torsdag sammen med venninna mi som har studert her litt over ett år nå. Det er ganske tragisk at jeg ikke har beøskt henne før nå, men det har rett og slett ikke latt seg gjøre. Nå er jeg hvertfall her, og vi har lagt oss inn på hotell, noe jeg håper blir bra. I morgen skal vi på sørlandssenteret; det største senteret i Skandinavia, noe dere mest sannsynlig allerede vet. Det har jo vært store mengder med regn her, så toget gikk ikke helt frem til Kristiansand, så det ble en liten busstur, men pyttpytt! Vi har nå vært en liten tur ute i gatene, tatt litt bilder i Posebyen, og skal snart ut for å finne et sted å spise!

Liker du Kristiansand by?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

- HØSTENS FARGE -

 • 03.10.2017 kl. 12:44

Gjett hvilken farge som trender denne høsten - yes, u got it right, IT'S RED! Så til alle dere som elsker rødt; nå kommer det forhåpentligvis enda mer rødt i butikkene, og jeg er ikke lei meg for at denne fargen trender nå. Rødt passer jo det aller meste, de aller fleste og du trenger ikke bare bruke røde klær, men røde lepper og negler er også perfekt. Rødt trenger ikke nødvendigvis bare være en romantisk farge. Det kan også være sexy, rocka og søtt; alt ut i fra hvordan du styler det! Det er så mange muligheter :-D Jeg har blant annet nettopp kjøpt en rød kåpe til høsten, som dere kan se HER, og jeg må si meg storfornøyd med den! I tillegg er jo rødt den perfekte høstfargen.


Rød lakk: Ciaté Mini, Farge: Boudoir

Nå sitter jeg på toget mot Kristiansand - fortsatt 3,5time eller mer igjen. Må innrømme at jeg synes togturer er ganske beroligende, så lenge jeg ikke trenger å sitte ved siden av noen ukjente. Vet ikke hvorfor, bare føler de ser på hva jeg gjør hele tiden, selv om de åpenbart ikke gjør det. Flere som kjenner seg igjen? For øyeblikket sitter hvertfall ingen ved siden av meg, og det eneste irriterende er sola som skinner på skjermen gjennom persienna på toget - men herlighet, skal da ikke klage på sol i oktober, eh? Hehe!

Liker du høsten farge? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OSTESMØRBRØD & HØSTFERIE

 • 02.10.2017 kl. 12:17


Må skryte av mitt nye mummi-servise med kopp, tallerken (og skål) som jeg fikk i bursdagsgave! #høststemning

Hei'jaa, og hva skal man si? Nok en mandag i gang, og dere; det er bare 2 måneder til julemåned, hihi! Enten jublet du med meg nå, eller ristet på hodet og rullet med øynene - hver sin smak. Jeg elsker hvertfall jul, og selv om jeg ikke tenker supermye på det, merker jeg at jeg gleder meg til adventstiden. Først skal de to neste høstmånedene forhåpentligvis nytes (hvertfall denne uken med høstferie!), og akkurat nå skinner faktisk solen utenfor vinduet mitt, selv om det nettopp pøste ned. Høsten er så vakker, og dere aner ikke hvor mange ganger jeg allerede har kommentert eller tenkt "ååh, sjekk de nydelige høstfargene da!!!", haha, folk må bli gal av meg! Kunne gått utenom de negative sidene ved høsten, men la oss heller fokusere på det positive, eller hva?

I dag startet dagen med at Lars og jeg stod opp litt før ti fordi han måtte dra da. Vanligvis ville jeg sovet til 11-12, men det er jo sykt deilig å komme seg opp tidligere og få mer ut av dagen. Morgenen min har gått til å se på gårsdagens episode av Bloggerne, og de to siste episodene av Younger på TV2 Sumo, samtidig som jeg koooste meg med ostesmørbrød, namnamanam! I morgen reiser jeg til Kristiansand noen dager for å besøke ei venninne som har studert der i over ett år nå. Så i dag tenkte jeg å dra innom Morris å se om de har noen billige, små trillekofferter, ettersom jeg kun har en som er aaalt for stor!

Hvordan ser deres dag ut? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

##høst #fall #høstferie #mummi #mummikopp #mummiservise #ostesmørbrød

OUTFIT: Over Knee Boots

 • 01.10.2017 kl. 19:00

- red leather jacket, pink blouse, over knee boots and velvet skirt -

READY FOR A NIGHT OUT WITH FRIENDS

Heisann! Da var det søndag, og jeg må si at jeg er i overraskende god form etter gårsdagens bytur! Jeg blir jo så og si aldri fyllesjuk, men litt uggen pleier man jo å føle seg. I dag føler jeg meg derimot helt super, på tross av at vi ikke var i sengs før klokka fire. Kan det ha noe med den tradisjonelle natt-kebaben å gjøre? Haha, ikke vet jeg! Det var ihvertfall godt med folk ute i går på grunn av oktoberfest. Jeg, Lars og tre andre var vel ute rundt halv elleve-tiden og dro til The Box i Drammen, og ble der til rundt klokka to. Det tok litt tid før det tok seg opp, men etterhvert endte vi opp med å danse for fullt; så gøy!!! Litt før to gikk vi ut til O'Learys bare for å roe litt ned, hvor jeg tok en avsluttende mojito og spilte shuffleboard. Kvelden ble som sagt avslutta med kebab på Galaxy i Drammen - byens beste kebab, altså den dere teste ut, haha :-D

Gårsdagens antrekk↓↑ Er det lov å skryte litt av at man følte seg bra? Trodde aldri rosa og rød kunne bli en god kombinasjon, men i det siste ser jeg mer og mer at det faktisk kan bli veldig fint! Denne blusen er bare elsk, og disse over knee boots'a som jeg fant i mammas klesskap setter jo prikken over i'en :-D Jeg har faktisk aldri brukt over knee boots, men må innrømme at det nå fant en plass i hjertet mitt, haha - som mange andre sko!

BLUSE: Monki // SKJØRT: H&M // VESKE: Yesstyle.com // SKINNJAKKE: Bershka

Liker dere Over Knee Boots?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#antrekk #outfit #ootd #boots #fall #høst #red

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no