hits

Today's outfit: Peplum med Blomster

 • 30.11.2013 kl. 21:49

Topp (peplum) fra Bik Bok

Bukse fra Bik Bok

Sko fra Jeffrey Campbell

Smykker fra Gina Tricot & Bik Bok

Hva syntes dere?♥

SATURDAY

 • 30.11.2013 kl. 12:54


Heihei!

Våknet idag til at jeg faktisk hadde lyst til å trene! Derfor må jeg jo ta meg en tur på treningssenteret. Sola skinner, og nå har jeg nettopp drukket opp smoothien, og er klar til å dra. Etter treningen skal jeg ta meg en dusj og dra rett på senteret :) Dette blir en litt travel dag, men håper det blir supert å starte denne dagen med trening! Ha en fin dag alle sammen♥

Hva skal du idag? 

T.G.I.F // OUTFIT INSPIRATION

 • 29.11.2013 kl. 21:07

God fredagskveld alle sammen!

Endelig fredag! Det har vært en så stressende og slitsom uke, og jeg er så trøtt! Stor naturfaginnlevering + andre ting som har skjedd. Imorgen skal jeg kjøpe inn ting til juledekorasjonene jeg skal lage - håper jeg finner ganske rimelige ting, og det jeg trenger/vil ha :) Idag la den første snøen seg, men den kommer mest sannsynlig til å smelte bort allerede imorgen, dessverre. Uansett tenkte jeg å finne litt outfit inspirasjon, ettersom jeg sliter litt med lite inspirasjon for tiden. Nedenfor har jeg funnet hele 18 antrekk, håper dere får noe inspirasjon! 


(beklager dårlig bildekvalitet og forskjellige størrelser)

Fikk dere noe inspirasjon? Hvilket antrekk likte dere best? :)

3 Days Till December

 • 28.11.2013 kl. 17:36

Hei! 

Begynte å høre på en playlist av julesanger (den nedenfor), og klarte ikke slutte! Det var så koselig, og det var nesten en samling av alle julesanger som gir meg julestemning. De minte meg om kosen, julefilmer og alt! Virkelig perfekt :) Bare hør! :D

                                           

                                                    

Denne julen skal jeg lage DIY-innlegg om hvordan du kan lage din egen juledekorasjon, enkelt julenegldesign og selvfølgelig julekakeoppskrifter! Gleder meg til å lese deres juleinnlegg, og jeg gleder meg til å vise mine til dere! Samtidig kjøpe inn nydelige julegaver - det blir kjempekos!

Ha en fin dag videre søtinger!

When heaven smiles at you - smile back

 • 27.11.2013 kl. 20:00

Åh, himmelen var så fantastisk før idag! Den var slik på morgenen idag også, men da var jeg alt for trøtt til å bry meg. Elsker virkelig når himmelen bare lyser av stolthet, og spesielt nå som vinteren er her, så er det deilig med et avbrekk med den nydelige himmelen! Her har det ikke kommet noe snø ennå, men håper på at det kommer i desember ihvertfall, ellers får jeg ikke noe julestemning. Uansett er jeg egentlig veldig glad for tiden, men skolen er så stressende akkurat nå, så det trekker meg litt ned. Håper at jeg klarer å stresse ned, og får mer tid snart :)

Noen flere steder det ennå ikke har snødd?

YESTERDAY'S OUTFIT #26112013

 • 27.11.2013 kl. 15:09

Genser fra H&M

Skjørt fra Vero Moda

Sko fra Bianco

Strømpebukse og halskjede fra Bik Bok

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Noen av de som leser bloggen min ofte, har sikkert fått med seg at jeg var på Samasaya-konsert igår, der jeg var også sang. Ettersom jeg liker å stå på scenen, elsker å synge, og samtidig digger å style meg opp, måtte jeg selfvølgelig ha et kult antrekk som kunne skille seg ut litt. Ble ganske forrnøyd med dette antrekket, og syntes det ble veldig stylish! Man må tørre å være litt stjerne når man har muligheten, hehe!

Hva syntes dere? :)

Travel dag med konsert

 • 26.11.2013 kl. 23:01

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en råbra konsert med Samsaya! Det var mange supre oppvarmingsartister, etterfulgt av rundt 7 sanger med Samsaya. Det var seriøst utrolig kult og gøy! Det eneste er bare at det har vært en veldig stressende dag. På skolen idag skulle vi til Oslo, for å besøke et museum (selv om halvparten av tiden gikk til å gå rundt i Oslo, woho!) - fant ingenting å kjøpe, uten om mat. Tror det egentlig er like greit, ettersom jeg egentlig burde spare penger til julegaver. Vi dro fra Oslo rundt klokka tre, og var her i Drammen igjen rundt ti over fire. Da skulle jeg altså være tilbake til øving på konserten klokka fem, og skulle da rekke å skifte, sminke meg osvosv. på 10 minutter. Tror dere det gikk? Nei. Derfor tok jeg en senere buss, men heldigvis kom jeg kun ca. 5 minutter forseint :)

Oppvarmingen før Samsaya-konserten var ganske lang, og jeg sang refrengene i en rap med venninna mi, samtidig Beautiful av Christina Aguilera. Kanskje jeg legger ut video en gang? Noen som vil ha sangvideo? :)

Nå har jeg så vondt i skuldrene og beina at jeg gleder meg til å krype under dyna. Legger ut outfitbilder imorgen, så følg med! :D

MY BEAUTIFUL BAGS

 • 25.11.2013 kl. 16:22

Som de aller fleste andre jenter, er jeg også en veskeelsker. Jeg elsker små, store, møstrede, fargerike, spesielle, og ja, rett og slett nesten alle slags vesker. De kan ofte sette prikken over i'en, og du kan leke deg med hvordan du vil bruke dem. Jeg husker da jeg så CARRIE på TVen i år, og jeg så at Carrie begynte å klæsje masse neglelakk på vesken, ble jeg helt forelsket! Det var så kult, og vesken fikk et eget særpreg! Det er kanskje ikke mange som har sett det, men du kan sjekke det ut HER, hvis du ønsker :) 

Uansett, tenkte jeg å vise dere noen av veskene mine. Jeg har bare billigvesker fra billigkjeder osv. men har jeg allikevel mange forskjellige. De kan både styles kult, søtt og pent. Nedenfor er altså del 1 av mine lekre vesker!

Denne vesken kjøpte jeg på Bik Bok for ikke så lenge siden. Den har en litt annerledes farge, er lekker, og har god plass.

Denne lille vakre tingen fikk jeg til bursdagen min i år (3.september), og jeg brukte den faktisk for første gang helgen som var.

Dette er en liten veske som er formet som et hjerte. Dessverre har jeg ikke plass til mobilen min i den, så det er ikke ofte den tas i bruk.

Denne vesken er nok den vesken jeg bruker oftest. Den er veldig kul, og passer til alt. Utrolig glad for at jeg kjøpte den!

Jeg vet ikke hvorfor, men denne brune vesken er bare helt elsk! Den er så søt, men samtidig egentlig helt vanlig.

Dette var den aller første vesken jeg kjøpte. Den er liten og grei, og er veldig enkel å drasse med seg. Perfekt til en kort bytur.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Fikk du noe ut av dette innlegget? Hvilken veske var din favoritt? :)

SAMSAYA KONSERT // DRAMMEN

 • 24.11.2013 kl. 19:06

Hei! 

Denne tirsdagen skal Samsaya ha en ungdomskonsert her i Drammen. Samsaya er en artist som har gitt ut noen album, flere singler og vært med i noen filmer. Konserten blir kjempekul med mange flinke oppvarmingsartister - faktisk skal jeg være en av oppvarmingsartistene. Ganske gøy, ettersom management, og Samsaya er der under oppvarmingen, men også sykt skummelt! Gleder meg veldig, og håper at det kommer mange folk! Konserten skal være på G60 på Union Scene, og dørene åpner klokka 18:00. Det blir sykt kult, og Samsaya er en utrolig bra sanger (se videoer under). Hvis du lurer på veibeskrivelse, kan du spørre i kommentarfeltet, og legge til e-posten din, så hjelper jeg deg :D

 

HVIS DU VIL VÆRE MED, KAN DU GJERNE SI AT DU BLIR MED, PÅ FACEBOOK-ARRANGEMENTET HER!

 

SANGEN NEDENFOR ER VIRKELIG EN SANG JEG SYNTES ER HELT NYDELIG. DEN GIR MEG JULESTEMNING, SAMTIDIG SOM DEN ER HELT FANTASTISK!

                                                                                          Hva syntes du? Kommer du? :D

GAVETIPS // Én måned til julaften

 • 24.11.2013 kl. 16:23


VAKKER: MER INFO HER, KJØP HER (sminkebok) // ÅNDENES MAKT HER (TV-programmet Åndenes Makt) // ALT JEG SIER ER SANT HER (ungdomssbok)

 THE LONE RANGER HER (Sjanger: Western) // MONSERTUNIVERSITETET HER (Sjanger: Familiefilm) // AFTER EARTH HER (Sjanger: Science Fiction)

 

DR. MARTENS FRA DNA, 1399kr //  JEFFREY CAMPBELL FRA DNA, 1499kr // ROOTS FRA DNA, 1199kr

 


OLE HENRIKSEN, THREE LITTLE WONDERS HER // BIG SEXY HAIR, SHAMPOO OG BALSAM HER // BIOSILK SILKCURE HER

 


LOMMEBOK FRA GINA TRICOT, 99kr, HER // SKINNSKJORTE FRA NELLY, 349kr HER // LUER FRA H&M, 79,50kr HER

 


// Kamera // Neglelaggtørker // Softisamaskin // Kakerørefordeler // Sjokoladefontene // Idiotkunnskap // Matknuser // Godteriautomat // Solbrilleholder //

Fikk du noe inspirasjon?

DAGENS ANTREKK // Strikkegenser med sløyfer bak

 • 23.11.2013 kl. 21:58

Genser fra Fashion Planet

Bluse Jeans og Halskjede fra Bik Bok

Sko fra Bianco

Hva syntes dere? :)

WEEKEND BREAKFAST

 • 23.11.2013 kl. 13:11

Hallo alle vakre skapninger <3 

For en gangs skyld våknet jeg tidlig idag, nemlig 11, og ikke halv ett. Trodde klokken var rundt ett da jeg våknet, men heldigvis var den ikke det :) Så, jeg sto opp, prøvde meg på en smoothie med masse forskjellig, blant annet med kiwi, naturell yoghurt, jordbær, druer osv. Tror det ble litt for mye, for den ble ikke særlig god. Derfor skylte jeg ut smoothien - men hva skulle jeg nå spise? Jeg søkte litt på nettet, men alt inneholdt ingredienser huset vårt ikke eier, så, jeg bestemte meg for å likegjerne ta opp noen rundstykker fra fryseren og koke egg! Så ble det helgefrokost på meg óg :)HUSK: Det enkleste er ofte det beste!

T.G.I.F // 22.11.2013

 • 22.11.2013 kl. 21:34

Ah, endelig fredag kveld! Skolen er alltid litt stressende mot jul, ettersom lærerne vil gjøre masse ferdig før jul, tydeligvis. Allikevel fosser de oss ned etter jul også, haha! Uansett har vi vurderingsuke neste uke, så det blir en litt annerledes uke. Samtidig skal jeg synge før Samsaya sin konsert her i Drammen + at klassen skal til Oslo. 

Nå skal jeg bare kose meg og slappe av med The Voice, og muligens Senkveld. Har nettopp kommet hjem fra trening, og spist, så er ganske sliten. Imorgen skal jeg på "The Hunger Games: Catching Fire", gleder meg til å se om den lever opp til forventningen fra forrige film :) 

Har noen sett Catching Fire ennå?

STEM PÅ MEG FOR NORGES FINESTE HÅR HER

A new detail on my finger

 • 22.11.2013 kl. 16:42

Ny ring fra Bik Bok, 75% rabatt!

GOD FREDAG ALLE SAMMEN!

STEM PÅ MEG FOR NORGES FINESTE HÅR HER

TODAY'S OUTFIT // 21-11-2013

 • 21.11.2013 kl. 22:21

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra nattåpent på gulskogen storsenter. Det var ikke noe spesielt der, uten om noen få tilbud. Allikevel fikk jeg kjøpt meg litt, blandt annet et skjørt, en ring, og tilogmed en julegave! Det var så utrolig trist at det var siste dagen min i utplassering i barnehage. Kjente jeg nesten felte en tåre da jeg dro, hehe. Uansett er det snart desember, så jeg kan glede meg til det :)

Har noen andre vært på nattåpent på gulskogen? 

STEM PÅ MEG FOR NORGES FINESTE HÅR HER

Forrige ukens bloggere!

 • 21.11.2013 kl. 17:13

Ingeborg http://mufash.blogg.no/

Ingeborg har en blogg med et enkelt design, som er oversiktelig. Innleggene hennes lyser opp på grunn av bildene. Samtidig er det variasjon i innholdet - som regel skriver hun om hverdagen sin, men har alltid spennende overskrifter å komme med :) Hun har også stor kontroll på rettskrivning, så det er aldri irriterende å lese innleggene hennes. Kvalitetsinnlegg og nydelig bilder!

Christine Mysen http://aspie.blogg.no/

Christine er ei jente på 25 år. Hun har Asberger syndrom, og blogger om sin hverdag. Designet på bloggen er veldig spennende, og jeg bare elsker det! Hun er en flink fotograf, og har god kvalitet på innleggene sine. Man kan ofte bli inspirert av innleggene hennes; enten det er design eller interiør. Dessverre legges det ikke ut innlegg daglig, men noen ganger i uken. En blogg med personlige problemer/følelser og fine bilder! 

Marte http://maartelin.blogg.no/

Marte har er også veldig flink med bilder. Hun har kontroll på kamera, og viser altså dette i innleggene sine. Hun skriver som regel lange tekster på hvert innlegg, noe som kan være spennende for de som liker å lese om livene til folk. En vanlig blogg, med unike bilder!

Håper dere sjekker ut bloggene, og likte dem like godt som jeg!

En god kopp kakao etter en stressende dag

 • 20.11.2013 kl. 21:36

God kveld alle søtinger!

Jeg har hatt en så utrolig stressende dag idag! Idag var det nest siste dagen på utplassering i barnehage, og nesten med en gang jeg kom skulle jeg være med på tur til biblioteket, med barna. Dette var selvfølgelig koselig, men det var kaldt, uggent og barna ble veldig slitne, så hjemveien var utfordrende. Da jeg ventet på bussen på vei hjem igjen, klarte jeg å sette meg på feil buss, så plutselig hadde jeg kommet til et sted som var ganske langt fra hjemme. Derfor måtte jeg ringe pappa for å spørre om letteste vei tilbake til bussholderplassen, hehe! Heldigvis kom jeg meg ned til hovedgaten igjen, men akkurat da jeg satte meg ned for å vente på bussen, skrudde mobilen min seg selvfølgelig av. Så da satt jeg der - frøys, banna og sang, mens jeg ventet på bussen. Da jeg endelig kom på bussen, kom jeg på at jeg skulle hente noen kakeboker hos ei venninne for å gi dem til besteforeldrene mine, så jeg var ikke hjemme før rundt halv sju. Noe som er veldig uvanlig for meg. 

 

Nå sitter jeg og koser meg med en kopp kakao, som selvfølgelig klarte å koke over bare jeg snudde ryggen til i 3 sekunder. Ulykkesdag, much, eller? Forresten tok jeg oppi litt kanel for å gjøre smaken litt bedre - synes alt blir så mye bedre med litt kanel, merkelig. Noen andre som har det sånn?

Hvordan har deres dag vært? :)

SUPERKUL.no

 • 20.11.2013 kl. 18:33

Hei alle sammen!

Her om dagen kom jeg over en side kalt superkul.noHer har de alt fra klær til piercinger, til parfyme, og duftlys! Jeg kikket litt rundt, og fant masse kult - det er virkelig en grunn til at siden kalles superkul. Det finnes så mye forskjellig, og nedenfor kan du se noen superkule og flotte kjoler jeg fant!

BLÅ PEPLUM, HERDenne kjolen er virkelig kjempeflott, og er spesielt perfekt til nyttårsaften! 

SVART SKINNKJOLE, HER. Er ikke denne kjolen bare sykt kul? Elsket den virkelig - den passer perfekt på fest! 

STRIPETE KJOLE, HER! Her har vi en helt enkel, men spesiell kjole. Her kan du skille deg ut, og matche med noen fargede høyhælte sko til! 

SVART OG HVIT PEPLUM KJOLE, HEREn nydelig classy kjole som kan brukes i selskap! 

BLOMSTRET KJOLE, HERVi går over mot vinteren nå, men det er lov å bruke blomster fordet! 

Har du noen favoritter?

DAGENS ANTREKK // Turkise Jeans og Hvit Klokke

 • 19.11.2013 kl. 17:04

Hva syntes dere? :D

Havregrøt og vondt i hodet

 • 18.11.2013 kl. 21:32

Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra sangtrening, og jeg har så utrolig hodepine. Det verste er at jeg må fikse en del ting og skrive logg. Huff, må slappe av litt før jeg setter meg ned og gjør det, ellers kommer hodet mitt til å eksplodere, haha! Ukene mot jul er så stressende, men det er viktig å huske at man må ta vare på seg selv, selv om det kan være vanskelig. Da jeg kom hjem fra skolen idag laget jeg meg havregrøt, jeg lager det så sjeldent at det er utrolig godt når jeg først spiser det! Forresten skal det være Samsaya-konsert på G60 på Union Scene i Drammen neste tirsdag, 26.november, klokka 19:00 (kun 50kr for inngang!). Jeg kommer til å gi mer informasjon om dette senere, men jeg er en av oppvarmingsartistene :) 

Har dere noen havregrøt-tips? :)

NEW IN // Benyttelsen av 40% rabatt på BIK BOK

 • 18.11.2013 kl. 16:18

Nok en gang var det mandag igjen ,da. Ny uke, nye muligheter, eller hva? Nest siste uke før desember og greier, hehe!

I helgen var det, som mange vet, 40% rabatt på alle ordinære varer på Bik Bok. Selvfølgelig måtte jeg da løpe til byen og kapre alt! Hehe, neida, jeg fikk ikke dratt før på lørdag, og fikk ikke kjøpt særlig mye. Men nedenfor kan dere se hva jeg fikk kjøpt inn i helgen. Nå må jeg begynne å spare til julegaver, ettersom jeg har utallige mange gaver å kjøpe, samtidig lage ting osv. Si gjerne ifra om du har et innlegg på din blogg om tips til julegaver :)

BLOMSTERTOPP MED ÅPNING BAK, 149,- HER

TURKISE JEANS, 199,- HER

SVART TELEFONRØR FRA TGR, 70,- HER

Har du noen av tingene ovenfor?

YESTERDAY'S OUTFIT // Leather Jacket and Burgundy Blouse

 • 17.11.2013 kl. 18:35

Hva syntes dere? :)

CIATÉ JULEKALENDER HAR ANKOMMET

 • 17.11.2013 kl. 17:43

JIPPI!! Julekalender min for i år har ankommet! Jeg har sett flere bloggere som har tipset om den, og tenkte at dette ville være en perfekt julekalender for meg - og alle andre jenter der ute. Denne julekalenderen gjør neglene dine vakre med 24 neglelakker - en hver dag. Er det ikke perfekt? Jeg kjøpte den på blivakker.no, men det ser ut til at den er utsolgt der, så du kan få kjøpt den på makestyle.no,HER. Jeg fikk den igår, og bestilte den på onsdag, så det var kort leveringstid - ihvertfall på blivakker. Gleder meg utrolig mye til å åpne første luke. Selvom det er små flasker, er ikke det så farlig. Da får jeg ihvertfall prøvd de ut :) 
Hvilken julekalender skal du ha i år? :D

Luksusfrokost // PANNEKAKER!

 • 17.11.2013 kl. 13:45

Hei alle sammen!

Idag bestemte jeg meg for å lage meg noe godt til frokost - nemlig pannekaker, NAM! Disse er utrolig gode, og du kan finne oppskriften HER. Disse er veldig fyldige, myke og smaker så utrolig nydelig. Absolutt ikke en sunn frokost, men en frokost til ei som har tenkt til å øve til hjerteprøve og skrive logg på en søndag. Uff, det er så irriterende å alltid ha mye å gjøre på en søndag - nesten som å starte mandagen en dag for tidlig. Jaja, sånn er livet - nå skal jeg sette meg til rette og begynne. Lag gjerne pannekaker dere også, så kan dere ha litt søndagskos :)

Har du tenkt til å lage pannekaker?

BIK BOK 40% PÅ ALT // PHOTOSPAM

 • 15.11.2013 kl. 22:39

Hei, og god fredagskveld alle sammen!

Bik Bok feirer 40 år, og på grunn av dette er det hele 40% på alt i butikken. Det har både vært idag og er imorgen! Dette betyr altså at det nesten er halv prosent på alt - er ikke dette helt supert? Gleder meg virkelig, og håper ikke alt er borte imorgen. Jeg skal ihvertfall prøve masse og se om jeg finner noe nytt som kan tilføres til klesskapet :) For å få litt inspirasjon til hva jeg skal se etter, gikk jeg inn på Bik Bok sine nettsider for å se hva de har inne for tiden. Ettersom jeg fant så mye fint bestemte jeg meg for å dele det med dere! Så nedenfor kan du se litt forskjellig av det Bik Bok har inne for tiden - MINE FAVORITTER! 

Svart topp med hvit perlekrage HER  //  Langarmet bluse med svart krage HER

Classy bluse HER  //  Bluse med svart krage HER

Svart blonde-peplumtopp HER  //  Peplumtopp med blomster HER

Rød lommeveske HER  //  Mønstret topp HER

Hvit blondebluse HER  //  Svart bluse med pynt HER

Militærgrønne jeans HER  //  Lyse jeans HER

Fant du deg noe du likte? :)

OKOTBERANTREKK // VINNER!

 • 15.11.2013 kl. 15:01

For litt siden la jeg ut et innlegg der dere kunne stemme på deres favorittantrekk fra oktober, og jeg fikk totalt 18 svar. Nedenfor kan du se resultatet av hvilke antrekker leserne likte best! (Ikke bry dere om tallene øverst i bildene). Bildene ovenfor er alle de 11 antrekkene de kunne velge mellom.


Vant en av dine favoritter?

TODAY'S OUTFIT // The Yellow and Blue Knit Sweater

 • 14.11.2013 kl. 18:14

Genser fra Bik Bok

Bukse fra Bik Bok

Sko fra Bianco

Halskjede fra LIND3X

Hva syntes dere? :)

Bilder fra idag!

 • 13.11.2013 kl. 20:19

Når jeg gikk til barnehagen jeg er utplassert i, idag, klarte jeg ikke la være å ta bilder. Sola skinte, og selv om det var kaldt, var det utrolig fint! Som dere ser har det heldigvis ikke kommet noe snø her enda, men håper det kommer innen desember - ellers får jeg ikke noe desembersteming. Bildene ovenfor er tatt med iPhone, og jeg er ingen person som tar mye bilder, eller er noe flink til det, så bildene ovenfor er bare for å vise det deilige været som var på morgenen idag :)  

Hva syntes dere?

Rista brød og stekte egg!

 • 13.11.2013 kl. 17:12

Heihei! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra utplasseringa i barnehagen. Det er kun 3 dager igjen å være der, kommer virkelig til å savne å være i barnehage, selv om jeg vet at det faktisk er flere som gleder seg til å bli ferdig. Man blir utrolig trøtt, og jeg var nære å sovne på bussen idag. Gjespa flere ganger mens jeg var i barnehagen, så når jeg kom hjem bestemte jeg meg for å steke egg, riste brød og ta litt paprika, for å få litt mer energi. Tenkte uansett å slappe av litt, ellers kommer jeg til å sovne oppå PCen, haha! Visste dere at jeg pleier å spise paprika som et eple? Ja, jeg elsker paprika! Rista brød med stekt egg var også fantastisk godt, så hvis du ikke har tid til middag en dag, kan dette anbefales :)

Hva gjør dere denne onsdagen?

12 julekjoler under 600kr!

 • 12.11.2013 kl. 17:56

Hei alle søtinger!

Nå nærmer det seg jul, og julekjolene bør bli kjøpt inn fort som fy! Når desember begynner, flyr kjolene bort utrolig fort, og plutselig har de ikke den kjolen du vil ha, eller så er størrelsen din borte. Nedenfor har jeg funnet 3 kjoler fra bubbleroom.no, nelly.com, Bik Bok og H&M! Kanskje du finner akkurat din julefavoritt!

//   Nr.1: HER   //   Nr.2: HER   //   Nr.3: HER   //

//   Nr.1: HER   //   Nr.2: HER   //   Nr.3: HER   //

//   Nr.1: HER   //   Nr.2: HER   //   Nr.3: HER   //

//   Nr.1: HER   //   Nr.2: HER   //   Nr.3: HER  //

Har du en favoritt?

TODAY'S OUTFIT #11.11.2013

 • 11.11.2013 kl. 20:52

Bluse fra Bik Bok

Snekkerbukse fra H&M

Halskjede fra Gina Tricot

Hodeskallering og øredobber fra H&M

Armbånd og ring fra Bik BokVil du bli ukens blogger?

 • 11.11.2013 kl. 17:39

Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og er selvfølgelig helt dø etter mandagen. Ikke at det var særlig mye å gjøre på skolen idag, men mandager er alltid slitsomme.

Uansett er det ny uke, og nye muligheter, og jeg tenkte det ville være gøy å kåre en ukens blogg! Kommenter derfor i kommentarfeltet om du ønsker å bli ukens blogger. Jeg poster vinneren i løpet av uka, og gir beskjed til vinneren! Hvis jeg ikke finner noen blogger jeg blir spesielt begeistret over, kommer jeg til å poste en anbefaling av en blogg jeg allerede leser :)

Vil du bli ukens blogger?

Syntes du jeg har Norges Fineste Hår?

 • 10.11.2013 kl. 19:09

Hei!

Schwarzkopf er ute med en konkurranse om hvem som har Norges Fineste Hår 2013. Her melder man seg på frem til 15.desember, og når man ikke kan stemme lenger, kommer de 10 med flest stemmer til finalen i en jurye. Av disse ti velger de ut en vinner som får en photoshoot med magasinet, DET NYE! Aldersgrensen er 16år og du kan melde deg på HER

 

Syntes du JEG har Norges Fineste Hår 2013? Stem på meg ved å trykke på bildet nedenfor. Da kommer du til en side der du kan stemme på meg.

Slik gjør du:

1. Trykk på "Send inn stemme"

2. Trykk OK når facebook spør deg om dette: Hair Icons 2013 vil motta følgende informasjon: offentlig profil og venneliste.

3. Du har gitt meg en stemme - TUSEN TAKK! 

Hvis du virkelig syntes jeg fortjener å vinne, kan du jo trykke på "LIKER"-knappen på facebook, nederst i dette innlegget :)

Stem på ditt favorittantrekk fra oktober!

 • 10.11.2013 kl. 16:44

Nedenfor ser du alle de 11 outfitsene jeg postet i oktober. HER kan du se det første innlegget jeg postet om dette. 

Nederst i dette innlegget kan du stemme på hvilket antrekk du likte aller best - det tar kun 3 sekunder! Kryss av for dine favoritter og STEM! 

 STEM HER:

Hvilket antrekk var din favoritt? :D

FARSDAG

 • 10.11.2013 kl. 11:59

Kopp fra ARK - 79,-

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Som de aller fleste har fått med seg er det farsdag idag. Dette er en dag for å hedre alle fedre. For hvordan de passer på oss, og noen ganger skjemmer oss bort. For noen er denne dagen verdt å feire, mens for andre betyr den ingenting. Det er trist hvordan noen ikke vet hvem faren sin er, eller har fedre som ikke viser noe bry til sitt eget barn. Men, hvis vi skal se positivt på farsdagen er dette en dag man kan gjøre noe med sin far! Jeg har ingen planer, men det er jo godset-kamp idag, så vi får se. Jeg er jo ikke en person som bryr meg som fotball i det hele tatt(!), men når SIF er nære å vinne tippeligaen, må jeg følge med litt. 

 

Har du glemt at det er farsdag? Nedenfor har jeg lagt ved noen tips til hva du kan gi, hvis du ikke har noe gave. Er det en kiosk åpen, dra dit og se om du finner noe sjokolade! Hvis du ikke har mulighet til dette, så kan du ta frem kreativiteten og skrive et kort - alle blir glad for dette og :)

Hvordan skal farsdagen feires hos deg?

TODAY'S OUTFIT // Denim Shirt with Military Details

 • 09.11.2013 kl. 23:02

Skjorte fra Vero Moda/ONLY

Bukse fra Bik Bok

Sko fra Jeffrey Campbell

Ring fra Bik Bok

Ring med kors fra Gina TricotHva syntes dere? :)

MASCARA // dagens viktigste produkt

 • 09.11.2013 kl. 18:24

Mascara er for mange en viktig del av hverdagsluksusen. Kanskje det ikke lenger er en luksus, men det er ihvertfall viktig for de aller fleste tenåringsjenter. Det å gi farge til vippene, og gjøre de mer synlige er ikke noe nytt, men at det finnes så mange utallige, forskjellige mascaraer i butikken er ganske nytt. Før i tiden var det mye viktigere for jenter med en fin leppestift. Vi kan fortsatt se at folk som er litt oppi årene, tar på leppestift før de går ut døra. Nå til dags er det å ta på seg mascara en mye større del av hverdagen.

 

Jeg begynte ikke med mascara før i starten av 2013, og jeg syntes helt ærlig det at 10-åringer nå går med mascara er ille. Selvfølgelig skal de få gjøre det de vil, men ærlig talt blir de alt for fort voksne og modne, og prøver å passe inn i dagens samfunn. De ser opp til ungdommer som har en everyday-routine med sminke, og dette er selvfølgelig forståelig. Vi vil gjerne se litt freshere ut, og sånn generelt syntes det ofte ikke så godt hvor mange forskjellige produkter noen faktisk bruker - med mindre man gjør det helt galt!

 

 

Mascara finnes i så mange forskjellige typer og merker, og de gjør alle det samme - gir farge til øyenvippene. Uansett er det noen som gir tykkere vipper, noen gir lengde, andre gir volum og noen gir spesielle farger. Ovenfor kan du se bilde av meg uten mascara (venstre) og med mascara (høyre). For dere er det ikke så stor forskjell å se. Alle kan se at man ser litt mindre voksen ut, uten mascara, men sånn ellers er det ikke stor forskjell. Den store forskjellen er at man selv føler seg annerledes uten. Man skvetter litt til når man ser seg i speilet, og det er rart å kunne klø seg i øyet uten å tenke på mascaraen.

- Poenget mitt er at sminke er en sak som er mye diskutert, og jeg syntes ikke man burde tvinge seg selv til å sminke seg HVER ENESTE dag, kun fordi andre gjør og mener at du burde gjøre det. Sminke skal ha noe med selvfølelsen å gjøre, ikke noe med hva samfunnet prøver å få deg til leve opp til!  

(SE INNLEGG OM MASCARAEN JEG BRUKER AKKURAT NÅ, HER!)

TODAY'S OUTFIT // Striped Blouse

 • 08.11.2013 kl. 20:27

Bluse fra Bik Bok

Strikkejakke fra Vero Moda

Bukse fra Gina Tricot

Sko fra Bianco 

Latest on Instagram!

 • 08.11.2013 kl. 15:10Bilde nr.1: Dette ble lagt ut igår, men tatt på onsdag, rett før jeg skulle til drømmeland!  //  Bilde nr.2: Tatt mandag, 4.november! SE OUTFITPOST HER!

Bilde nr.3: Tatt på lørdag på halloweenfilmkveld hos min bestevenninne♥  //  Bilde nr.4: Bilde av meg og min bestevenninne på min halloweenfest for 2 uker siden. 

Bilde nr.5: Her har vi en frokost jeg hadde en søndag for en stund siden. Se innlegg om dette HER.  //  Bilde nr.6: Kalori- og fettbombe på en bursdag hos ei venninne♥ Brownie, cupcake, orekake.

 

Hva heter dere på instagram? :)

Julestemningen smyger seg innpå!

 • 07.11.2013 kl. 17:50

JULESTEMNING:

♥Kaker♥

Smaken av julekaker er noe alle elsker! Pepperkaker, sjakkruter, krumkaker, smultringer, brunes stenger - utallige kaker! Kanskje du skal prøve noe nytt i år?

♥Kalendere♥

Jeg MÅ virkelig se julekalendere på TVen, og jeg må virkelig ha en eller annen form for en adventskalender. Jeg tenkte på Ciaté's julekalender, som har koplett 24 neglelakker i seg! Denne ble kåret til fjorårets must-have, tror jeg, og den virkelig jo veldig bra! 

♥Gaver♥

Det å pakke inn julegaver er virkelig noe jeg elsker, det er så koselig, og man kan pakke dem inn på hvilken som helst måte man ønsker!

♥Julemusikk♥

Julemusikken er noe som kommer til å bli spilt her allerede nå i november, hvis jeg kjenner mamma rett. Deilig med julemusikk!

♥SNØ♥

SNØ! Uten snø er julesteminigen min helt borte, og jeg vet jo at det allerede har lagt seg et lag over store deler av landet. Men her i Drammen har det ikke lagt seg noe snø enda, noe som egentlig er bra. Det kan godt komme 1.desember for min del! :)

 

Har dere begynt å tenke på jul? :)

TODAY'S OUTFIT // The Grey Knit Jacket

 • 06.11.2013 kl. 21:01

♥Strikkejakke fra Vero Moda♥

♥Bluse fra MONKI♥

♥Bukse fra H&M♥

♥Sko fra Bianco♥

♥Ring fra Bik Bok♥

STEM GJERNE PÅ MEG I "NORGES FINESTE HÅR" HER!

NEW IN // Mascara fra L'Oréal

 • 06.11.2013 kl. 17:08

Mascara er noe flertallet av ungjenter bruker i Norge nå til dags. Dette fremhever øynene og er ofte et must! For min del begynte jeg faktisk ikke med mascara før i starten av i år, altså 2013. Jeg skulle på 10.klasse-skoleball, og i den anledningen bestemte jeg meg for å bruke litt tid på øyensminken. Den første mascaraen jeg kjøpte var Max Factor Masterpiece Max Mascara, og etter dette tok jeg i bruk Maybelline Mascara The Rocket Volum Express. På lørdag følte jeg igjen at det var tid for å bytte ut mascaraen, og ettersom jeg er ganske fersk når det gjelder å bruke mascara, så bestemte jeg meg igjen for å prøve en ny. Denne gangen gikk valgte på Volume Million Lashes fra L'Oréal! Denne slår etter min mening både den jeg brukte fra Max Factor, og den jeg prøvde fra Maybelline. Kanskje jeg prøver meg på IsaDora-mascara neste gang? Vi får se! 

 

Denne mascaraen anbefales for de som vil ha lange vipper, med bra farge og volum! Spesielt hvis du tar på to lag vil det fremheve øynene dine ekstra, selvfølgelig. Den passer bra til både hverdag og fest :)Har du prøvd denne mascaraen? 

Japanmiks og gulrøtter

 • 05.11.2013 kl. 22:05

God kveld! Nå sitter jeg og koser meg med japan nøttemiks og gulrøtter. Har nettopp vært på trening, og ettersom jeg er så seint ferdig på tirsdager, liker jeg å finne noe sunt og lettvindt etter trening! Denne japanmiksen er virkelig mine favorittnøtter, jeg elsker dem! Dessverre spiser jeg dem veldig skjeldent, men da blir de ekstra gode når jeg først spiser dem. Imorgen skal jeg i barnehage i praksis, det er så utrolig koselig - gleder meg! Det som gjenstår er å se om noen barn kjenner meg igjen. Lite sannsynlig, men kan vel håpe, hehe! Nå skal jeg se litt på TV og få meg en god natts søvn!

Hva har dere fordrevet tirsdagen med?

DAGENS ANTREKK // Elegant og avslappet

 • 04.11.2013 kl. 17:06

Hva syntes dere? :)

Antrekk fra oktober!

 • 03.11.2013 kl. 16:46

♥STEM PÅ DITT FAVORITTANTREKK NEDERST I DETTE INNLEGGET♥

 

GUL STRIKKEGENSER OG TØMMERHUGGERSKJORTE

JEFFREY CAMPBELL OG VINRØD BUKSE

STRIKKEJAKKE OG TURKISE TILBEHØR

RØD BLUSE OG DENIM VEST

THE ELEGANT, BLACK DRESS

SKINNY DUNGAREES

CHILL FRIDAY

STRIKKEGENSER OG SKJØRT

WHITE DENIM VEST SWAG

PURPLE SWEATER

MAGETOPP MED STRIKKEJAKKEOvenfor er alle de 11 antrekkene jeg delte med dere i oktober. Kanskje har du en eller flere favoritter?

DEL DIN MENING I SKJEMAET NEDENFOR. KRYSS AV DINE FAVORITTER OG STEM!

 

Hvilket likte du best?

TODAY'S OUTFIT // Hvitt skjørt og vinrød t-skjorte

 • 02.11.2013 kl. 17:57Nå har jeg nettopp vært i byen og skaffet meg ny mascara, og en grå strikkejakke! Endelig fant jeg en strikkejakke som jeg faktisk syntes var ganske stilig :) Nå skal jeg på halloweenfilmkveld hos bestevenninnen minm med kjæresten hennes og noen andre venninner. Lurer på om jeg skal prøve å finne på noe morsomt å gjøre med ansiktet. Skal i hvert fall prøve, hehe!

Hva har dere gjort denne lørdagen? 

Innkjøp og outfit // 1.NOVEMBER

 • 01.11.2013 kl. 22:42

Ring fra Gina Tricot 79,- (75% avslag)

Øredobber fra Gina Tricot 99,- (75% avslag)

Dagens outfit: Topp fra Bik Bok, halskjede fra Glitter og bukse fra H&M

Wii, fredag! Har nettopp vært på senteret med jentene mine der jeg kjøpte smykkene som er vist ovenfor og en kvisekrem jeg tenkte å teste ut. Håper virkelig den fungerer! Begynner å bli så utrolig lei kvisene mine nå. Kommer til å lage et innlegg om kanskje 1 måned for å se om kremen har gitt noe resultat :) Kvisekremen heter "BASIRON AC", og kan fåes på Apoteket - noen som har prøvd den? Uansett så fikk jeg prøvd en cardigan med hull på ermene og en grå kåpe fra Ashley og Mary-Kate kolleksjonen! Jeg likte begge veldig godt, men spesielt den grå kåpen virket utrolig fin! Beklageligvis hadde de den bare i large, så den ble ALT for oversized. Greit med litt oversize, men det var litt i største laget, hehe! Skal se etter om de har den i en mindre størrelse i byen imorgen. Jeg likte den i hvert fall veldig godt, tror jeg! Sjekk ut innlegget mitt om den andre kolleksjonen av Ashley og Mary-Kate HER (de 2 øverste var de jeg prøvde idag).

Hva har du gjort denne fredagen?

The Lightness of November

 • 01.11.2013 kl. 13:00

Dette bildet ble tatt med iPhone igår rundt klokka 9 på morgenen, på vei til barnehagen jeg er utplassert i.

November er her. Det føles ut som det nettopp var masse innlegg om 1.oktober, men det er faktisk en hel måned siden. Nå er det også kun en måned til jeg kan føle at julestemningen sniker seg innpå. Er det bare jeg som syntes at tida går så fort at det gjør vondt? Jeg klarer ikke helt å følge med, og jeg føler ikke at jeg klarer å gjøre alt jeg vil gjøre. Men jeg antar at dette er noe man vil føle hele livet, uansett hva man gjør. Så det er bare å gjøre det beste ut av det. Denne uka har jeg ikke vært helt bra, så treningen har ikke blitt prioritert så mye. Den eneste dagen jeg har trent denne uka var på onsdag! Derfor skal jeg mest sannsynlig trene to timer idag. Idag orker jeg det fordi vi har fri, ettersom lærerne våre er i Polen. Langhelg er deilig! 

Flere som har langhelg?

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no