hits

NEW IN 29.11.14

 • 30.11.2014 kl. 19:51

Ok, hvis jeg skal være ærlig nå så er jeg litt skjelven, og irritert. Jeg stod nede, hadde satt kameraet oppå mitt nye kamerastativ, og var klar til å ta bilder. Jeg skulle bare løfte opp Bik Bok-posen, for å finne frem de to toppene jeg hadde kjøpt, før jeg plutselig hører et smell bak meg. Bik Bok-posen hadde tydeligvis lagt seg under kamerastativet, og hadde dermed falt ned i det jeg skulle løfte posen. Det eneste jeg så var at kameraet og objektivet ligge hver for seg. Heldigvis er det ingen store skader som har skjedd. Noen bittesmå deler har falt av inni objektivet, og jeg må holde objektivet inn for at den skal gidde å fokusere. Skjermen vil heller ikke trykkes helt inn, og ja, jeg kommer nok mest sannsynlig til å spare til et nytt objektiv.

Som dere skjønner er det ikke noe "big deal", men jeg er allikevel så utrolig lei meg, med tanke på at jeg fikk nytt kamera 3.september i år, til bursdagen min. Først trodde jeg fokuset var helt borte, men fant heldigvis ut at jeg bare måtte holde objektivet ekstra inn. Derfor fikk jeg heldigvis tatt litt bilder til dere, og akkurat nå er jeg bare kjempeglad for at kameraet tar bilder. Så her kommer innkjøpene mine fra igår :)


BIK BOK, 199kr (SALG: 99kr)


BIK BOK, 199kr (SALG: 99kr)

Som dere sikkert vet var det Black Friday på fredag, men på Bik Bok var det faktisk også igår, på lørdag. Derfor måtte jeg ta med meg et par godbiter hjem, og jeg gleder meg til å vise dere det i et helt antrekk. Litt usikker på om det blir så lett med antrekksbilder fremover pga. objektivet, men jeg krysser fingrene.


LEFDAL, 449kr

Her er mitt herlige kamerastativ. Det å ta bilder nå kommer til å bli så mye enklere, og jeg er virkelig overlykkelig over å endelig ha kjøpt ett!


GAVER TIL NOEN I KLASSEN

Som dere sikkert forstår, kan jeg ikke vise dere gavene her på bloggen, hehe. Nå er jeg ihvertfall igang med julegavene, og imorgen er det 1.desember - wii, endelig!

Hvordan har helgen deres vært?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #innkjøp #new #newin #gaver #kamera #kamerastativ #foto #bikbok #salg #blackfriday #topp #shopping #helg #weekend

Få en GRATIS kalender med egne bilder!

 • 30.11.2014 kl. 14:16

Hei dere! Idag tenkte jeg å tipse dere om den perfekt julegaven til en du kjenner! Da jeg gikk på appen "Dagens app", hvor det kommer en ny, gratis app hver dag, fant jeg en app som het "PhotoCal". Denne koster vanligvis 17kr, men var gratis idag. Med denne appen kan du (kun idag), lage din helt egne minikalender (til venstre nederst i dette innlegget), og få den i din postkasse gratis!

Last ned appen "PhotoCal", lag din helt egne minikalender og skriv inn koden "minical2014", så får du din helt egne gratis kalender. Husk at dette bare gjelder den lille kalenderen (til venstre nedenfor), og ikke den store. Men, du kan derimot få 40% rabatt (koster vanligvis 217kr) på den store (til høyre nedenfor), med koden "appturbo40", hvis du bestiller innen 31.12.2014.

Det er den til venstre ovenfor som du kan få gratis. Den til høyre kan du få 40% rabatt på.
TIPS: hvis du vil ha flere bilder, kan du jo lage en collage med masse bilder til minikalenderen.

Hvis ikke dette er den perfekte julegaven for deg, en venn eller et familiemedlem, så vet ikke jeg! Jeg skal ihvertfall ta sjansen og bestille en hjem til meg.

Skal du bestille en minikalender?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #kalender #gratis #julegave #jul #christmas #gift #app #calender #foto #tips

Bang bang all over you...

 • 29.11.2014 kl. 21:10

Hei hei kjære lesere! Beklager at jeg ikke har blogget før idag, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Da jeg stod opp tok jeg meg litt frokost, før jeg tok meg en dusj, fikset meg og dro til byen. Skulle egentlig blogge før jeg dro, men da jeg gikk ut for å ta antrekksbilder fant jeg med en gang ut at kameraet ikke var samarbeidsvillig idag. Derfor tenkte jeg å oppdatere dere litt når jeg kom hjem istedenfor. Nå har jeg som dere sikkert skjønner kommet hjem, fått spist og tatt litt bilder.

Gjett hva jeg fikk vite igår a'! Jeg har endelig vunnet en Personlig Almanakk! Har meldt meg på såå mange konkurranser, og endelig vant jeg en. Jeg bestilte den med en gang jeg fikk vite det, og nå er det bare å vente. Dette blir den perfekte juegave til meg selv, hehe :) Enda en gladmelding jeg har er at jeg endelig har fått meg kamerastitiv! Har ikke ord på hvor lenge jeg har ventet på at det skal skje - guri, det å ta bilder kommer til å bli så mye bedre nå! Nå må jeg bare skaffe meg en fjernkontroll, så er alt perfekt :)

Jeg kjøpte meg også 2 topper på Bik Bok, og fikk kjøpt noen julegaver. Da var vi endelig igang med julegaver dere, woho! Tenkte å vise dere det imorgen. Nå er Vicky hos meg, og vi skal vel egentlig bare slappe av resten av kvelden. Håper alle får en super helg videre, kos dere♥

Hva har dere gjort idag?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #shopping #helg #weekend #personligalmanak #konkurranse

BLACK FRIDAY - Bik Bok

 • 28.11.2014 kl. 16:12

Hei dere♥ Endelig fredag, woho!! Og, som sikkert flere av dere har fått med dere er det jo en litt spesiell fredag; det er nemlig BLACK FRIDAY! Personlig skal jeg ingenting, men det kan jo hende at det dukker opp noe på nettet som jeg bestiller. Hvis dere har lest bloggen min en stund vet dere at jeg er storfan av Bik Bok, og halve klesskapet mitt er sikkert med klær derifra. Derfor måtte jeg selvfølgelig sjekke ut salget der nå, for å se om det var noen bra tilbud. Jeg fant masse fint, og tenke nå å dele noen av mine favoritter!HER
   //   HER   //
   HER   //    HER   //   HER

__________________________________________________________________________________________________________________HER
   //   HER   //   HER   //   HER   //   HER   //   HER   //   HER

__________________________________________________________________________________________________________________


HER
   //   HER   //   HER   //   HER   //  
HER   //   HER   //   HER   //   HER

__________________________________________________________________________________________________________________
HER
   //   HER   //   HER   //   HER   //   HER

Ikveld etter at jeg har vært på trening, skal jeg til venninnen min ettersom hun var alene hjemme idag. Jeg skal se på Idol, noe hun også skal ettersom kjæresten hennes skal spille trommer der ikveld. Kommer vel enda en liten oppdatering ikveld. Ønsker dere alle er superherlig helg!

Fant du noe du likte? Personlig digget jeg det første og siste antrekket♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clohtes #blackfriday #friday #helg #weekend #bikbok #shopping

Gavekalenderen er klar!

 • 27.11.2014 kl. 18:25Heisann!
Da har jeg endelig kommet hjem. Idag var hele barne- og ungdomslinja i Ringsaker i Hamar for å besøke Prøysenhuset. Vi har nettopp hatt et Prøysen-prosjekt, så som en avslutning dro vi dit. Kan ikke si at jeg gledet meg til 5 timer buss tilsammen tur-retur, men dette ble faktisk overraskende nok høydepunktet med turen. Tror aldri en busstur har vært så avslappende og morsom før. Det var bare så utrolig deilig, i tillegg til at vi hadde verdens kuleste bussjåfør som snakket om Prøysen og ba oss synge for ham. Det ble dermed en del allsang idag. Allsang er ikke alltid helt min greie, men noen ville gjerne at jeg skulle ta mikrofonen foran i bussen og synge, noe jeg takket pent nei til, hehe.Igår ble jeg ferdig med å pakke inn gavene til julekalenderen min. Som sagt bestilte jeg en pakke med masse sminke fra makeupmekka (HER), og ettersom jeg visste hva som var i pakka, lurer jeg meg selv ved å legge de i pappesker med forskjellig form - smart eller hva? Alle produktene var herlige, så jeg kan ikke vente med å begynne å åpne dem!

Vet det har vært litt tynt på bloggfronten nå de siste dagene, men har hatt så mye å gjøre, så er ikke så mye tid jeg får til blogging. Må allikevel si tusen takk til alle dere som fortsatt følger med, og henger på! Takk for alle flotte kommentarer, dere er herlige♥

Hva syntes du om gavekalender?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #sminke #makeup #beauty #julekalender #adventskalender #julegaver #jul #christmas

BANANPANNEKAKER

 • 26.11.2014 kl. 17:24

Heihei♥ Da har jeg nettopp fått tatt meg en liten dusj, ettersom vi har gym i siste time på onsdager. Gash så trøtt og sliten jeg var idag! Gymmen løsner selvfølgelig litt opp, men når man tar bussen alene i mørket kan jeg love dere at man blir søvnig. Nå skal jeg bare slappe av og jobbe litt med skole resten av dagen, før det nærmer seg en spennende finaleuke i farmen!Igår laget jeg meg noen herlig bananpannekaker - disse er såå gode! Jeg syntes personlig de er best når de er varme,
så jeg anbefaler å spise de varme, med litt herlig frukt eller bær.


Jeg har postet denne oppskriften før, men jeg tenkte å dele den igjen ettersom de er så utrolig gode, enkle og sunne!

OPPSKRIFT:
- 2 egg
- 1 neve havregryn
- 1 banan

HVORDAN:

Blend alt sammen i en blender, og stek. Hvis du lager de for store faller de mest sannsynlig bare fra hverandre,
så jeg anbefaler å lage små rundinger.Skal du prøve ut denne enkle oppskriften?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #sunn #sunt #recipe #bananpannekaker #havrepannekaker #pannekaker #frukt #fruit

TODAY'S OUTFIT #251114

 • 25.11.2014 kl. 17:10

Hei dere!♥ Jeg klarte bare ikke motstå å ta antrekksbilder selv om det egentlig er alt for mørkt til det. Det er virkelig irriterende hvordan jeg kommer alt for seint hjem til å få tatt fine antrekksbilder i sollyset som var her før idag. Jaja, får bare leve med det, og gjøre det beste ut av det! Vi var på kjøkkenet halve dagen på skolen idag, og laget grønnsaksuppe og rundstykker. Ettersom jeg går på barne- og ungdomslinja kommer det noen barn vi skal lede en 20minutters aktivitet imorgen for - spennende :)

Åh, snart skal jeg få stusset håret mitt litt igjen. Begynner å bli ganske lei av det slitte helt nederst nå, så skal få gjort det så fort som mulig! Jeg skal ihvertfall bli fin til jul, hehe :) Kan ikke tro hvor fint, glatt og rent håret føles etter man har vært hos frisøren. Uansett hva slags produkter man bruker eller hva man gjør blir følelsen aldri den samme!

Idag kom sminken fra makeupmekka som jeg hadde bestilt! Igår laget jeg istand litt "papp" i ulike former, slik at jeg skal slippe å se hva jeg får hver dag, ettersom jeg vet hva slags sminke pakken inneholder (har kjøpt DENNE). Etterpå skal jeg nok pakke inn litt av disse, slik at det er gjort, også skal jeg nok også ta en tur på treningssenteret :)

//   Topp fra Monki   //   Dressjakke fra H&M   //   Bukse fra H&M   //   Sko fra Bianco   //

Hva gjør dere idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #klær #clothes #jul #christmas #makeup #makeupmekka

lefse m/ philadelphia og laks...

 • 24.11.2014 kl. 21:26

Mmh, nå har jeg nettopp kost meg med denne herlige kveldskosen, nemlig lefse med philadelphia og laks! Har sett veldig mange bloggere tipse om denne oppskriften, men har ikke prøvd det før nå, da jeg så at mamma prøvde det ut. Det var faktisk overraskende godt, og jeg kommer garantert til å lage meg dette igjen! Godt, lettvint, i tillegg til at du får i deg fisk :)

Det eneste du trenger er lefse, philadelphia og laks (jeg har en pakke oppskåret fra First Price, som jeg personlig syntes er like gode som alle andre, hvis ikke bedre), og smøre på det du ønsker. Hvis du vil kan du gjerne ta på grønnsaker og dill, eller litt krydder, men vi hadde ikke noe som passet - men tro meg, jeg skal prøve det igjen!

Det eneste som mangler nå, er stemningen; sett deg ned i sofaen og slapp av, sett på musikk eller se på TVen, eller kanskje nyt lefsene med venner og familie. Håper dere får en fantastisk uke - nyt siste uke i november 2014, hehe :)

Hva er dine planer for uka?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #mat #food #lefse #jul #christmas #laks #fisk

Makeup Organiser

 • 24.11.2014 kl. 16:47

Heisann! Hvor deilig er det vel ikke å få ryddet litt opp på nattbordet/sminkebordet eller hvor nå enn du har sminken din? Makeup Organiseren som dere kan se øverst til høyre hadde jeg allerede fra før av, og kjøpte på TGR til 50kr. I ettertid fant jeg ut at jeg gjerne skulle hatt enda en slik, og jeg har sett flere på ebay. Allikevel har jeg ventet litt på at den skal komme tilbake på TGR igjen. Idag kom jeg plutselig over denne organiseren på TGR igjen, og gjett om jeg var rask til å rive en med meg, og gå til kassa! Disse er så geniale, og gjør alt så mye mer ryddig med en gang!

Så, som dere kan se på det nederste bilde har jeg nå to stykker, og ser ikke det mye mer ryddig ut? Nå har jeg til og med plass til å ha ting man faktisk skal ha på et nattbord, haha! Det er ikke sånn at jeg faktisk bruker alt dette på daglig basis (selvfølgelig), men jeg pleier å variere litt, spesielt når det kommer til lepper og øyenskygge, så her har jeg litt forskjellig fremme.

Nå har jeg jo bestilt en slags julekalender fra makeupmekka, så det blir vel litt nye sminkekoster (woho!), og kanskje noen nye favoritter, og da kan det godt hende at noe av dette blir lagt til side.

Har du organisert sminken din?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #makeup #beauty #organiser #sminke #rom #rommet #skjønnhet

Ukens blogg #8 + ny påmelding

 • 23.11.2014 kl. 20:31

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Denne ukens blogg ble... tattavkvinnene.blogg.no! Bak denne bloggen står 22år gamle Sara Karlengen. Sara studerer medier og kommunikasjon, og går på høyskole. Hun blogger mye om hverdagen sin, legger ut oppskrifter, mote, og rett og slett det som interesserer henne. Jeg har fulgt bloggen hennes i over et år nå, og hun virker som en herlig jente! Jeg har faktisk veldig lyst til å møte henne i virkeligheten en gang, for det tror jeg ville vært kjempekoselig. Sara har en veldig fin blogg med mye variasjon, og jeg elsker både bildene, bildekvaliteten og innholdet! Håper hun fortsetter å blogge i laang tid♥


Trykk på bildet for å komme til bloggen.

Vil du være med i neste runde? (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #anbefaling #tips #ukensblogg #antrekk #outfit #bloggvurdering

NEON NAILS

 • 23.11.2014 kl. 14:38

"God morgen!" Sa hu som ikke våkna før ti over halv to. Uff, jeg hater virkelig å sove bort så mye i av dagen, men jaja, sånn er det bare. Nå kommer noen venninner om bare noen minutter, fordi vi skal synge og diskutere litt om hva vi skal gjøre videre (sjekk ut sanggruppa vår HER). Vi har ikke hatt møte på 2-3 uker nå, så nå må vi virkelig begynne å jobbe igjen snart.

Igår sa jeg at jeg hadde kjøpt meg en neon gul neglelakk. Denne kostet 60kr (eller noe) hos H&M og er fra China Glaze. Åh, gud, så jeg elsker denne fargen! Jeg måtte ta på mange lang, men det var virkelig verdt det. I tillegg tok jeg noe sikk-sakk tape som jeg har kjøpt på ebay (HER), og fikk litt sølvdetaljer på det også. Dette designet likte jeg skikkelig godt, og jeg elsker jo både gult og neonfarger, så hvor perfekt er ikke dette?♥

Fysøren, om bare 1 uke er det faktisk 1. søndag i advent - WHAT!? Det er jo helt sykt hvordan det er mulig. Det var jo nettopp desember, og november startet nettopp, eller er det bare meg? Men, jeg gleder meg så absolutt alt for mye! Blir nok en del julemusikk neste uke også ja. Igår kveld la det seg faktisk litt snø, men det er borte nå da.

Liker du neonfarger?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nails #nail #nailart #naildesign #skjønnhet #beauty #makeup #shopping #neon

The Outfit of Today

 • 22.11.2014 kl. 20:44

Heisann!! Woho, for en bra dag! Var jo først på biblioteket for å jobbe med skole (uff, kjipt å bruke lørdagen på det), og det gikk helt fint, og var jo selvfølgelig litt koselig og morsomt også, ettersom jeg var der med gode venninner. Rundt halv tre dro jeg til byen for å møte noen andre venninner. Vi satt bare på Starbucks en liten stund for å vente på å ta bussen til Gulskogen Senteret.

Jeg fikk ikke startet med julegavene idag heller, ups...! Jaja, neste helg da, eller hva? Vet jo ikke helt hva jeg skal kjøpe heller, og føler desember må starte før jeg begynner å tenke på julegaver. Har prøvd å skrive en liten liste, men får se hva jeg ender med å kjøpe. Kanskje jeg må kjøpe litt på nettet og greier også. Hm, dette må planlegges, hehe! På senteret idag fikk jeg derimot kjøpt noen servietter mamma skulle ha, en utrolig fin neongul neglelakk og 4 julegavepapir. Ååh, kan ikke vente med på pakke inn gaver, det er så koselig!

Disse skoene er virkelig utrolig bra hverdagssko! De har jo hæl, og er veldig fine, så de kan jo brukes både til hverdags og fest, men de er ekstremt behagelig å gå i, noe som er et stor pluss! Du kan få tak i dem HER.Ha en fin helg videre!♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antekk #ootd #klær #clothes #jul #christmas #shopping #helg #weekend

Sneak Peak on Today's Outfit

 • 22.11.2014 kl. 11:15

Heidere! Nå er jeg på vei til biblioteket for å jobbe litt med skole - de andre venninnene mine kom klokka 10, men; 1. Det er lørdag, 2. Jeg er et B-menneske, 3. Jeg liker å gjøre som jeg vil i helga, så jeg bestemte meg for å komme litt seinere. Jeg mista den bussen jeg egentlig skulle ta, men nå er jeg endelig på vei for å gjøre min del av gruppeoppgaven!

Etter at jeg har vært på biblioteket, tar jeg turen til byen for å møte noen venninner der, før vi tar bussen til gulskogen senteret. De skulle vel ha noe i byen først også, men blir uansett deilig å gjøre noe, iforhold til sist helg da jeg lå rett ut i sofaen. Jeg sitter her og snufser litt til tid og annen, og er ganske så hes, men det skal ikke få stoppe meg i å gjøre som jeg vil denne helga!

Hva skal dere idag? :D

CIATÉ JULEKALENDER 2014

 • 21.11.2014 kl. 20:46

Hei dere! :) Da jeg var ferdig på trening, tok jeg turen innom butikken for å hente pakken fra MakeStyle, med Ciaté sin julekalender. Selve pakken var mye større enn forventet, så var litt vanskeligere å ta bussen med bag og greier, enn forventet. Jeg kom meg uansett hjem med pakken, og ja, jeg er like forelsket som jeg trodde jeg kom til å være!

Denne julekalenderen er bare utrolig herlig! Kan ikke vente til å åpne luke 1, og luke 2, 3, 4, 5 osv. Dette designet er også mye finere enn det ifjor, syntes jeg. Ifjor var det fine julefarger og slikt på designet, men langt ifra like stemningsfullt som denne (sjekk fjorårets kalender HER).

DENNE KALENDEREN INNEHOLDER:

♥17 små flasker med neglelakk♥

♥6 flasker med caviar/perler/glitter til neglene♥

♥1 neglelakkflaske i full størrelse♥


FÅ DENNE KALENDEREN HER.

Skal du bestille denne?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #julekalender #jul #christmas #ciate #neglelakk #negler #kalender #skjønnhet #beauty #makeup

Endelig fredag!

 • 21.11.2014 kl. 16:26

"Nå er det endelig fredag, endelig fredag, vi skal.. lalala," som fredagssangen i barnehagen går - får den alltid på hjernen. Uansett; det er såå deilig at det endelig er helg! Forrige helg ble jo helt bortkasta fordi jeg ble syk. Nå er jeg bare blitt forkjølet, og det er langt ifra like ille. Derfor skal jeg virkelig nyte denne helgen! I morgen skal jeg først møte noen i klassen for å jobbe med en gruppeoppgave (også på en lørdag da, uff), etter dette tar jeg nok turen med noen andre venninner til byen/senteret.

Nå har jeg fått bestilt julekalenderne for i år, og den ene venter allerede på meg på butikken. Har bestilt Ciaté sin neglelakk-julekalender (den som har kommet), og en gavepakke fra makeupmekka med 23 ting i. Har allerede noe i denne pakken, så der blir det fordelt litt gaver utover i måneden. Vet ikke helt hvordan jeg skal få pakket det inn uten at jeg vet hva alt er hver dag, en finner vel kankje på noe!

Jeg skal straks trene, noe som blir utrolig deilig. Spesielt siden jeg skal på BodyPump, og ikke har vært på det, på 2 uker! Håper ikke det blir avlyst igjen, men da får jeg bare trene på egenhånd.

Hva skal dere i helgen?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #foto #trene #helg #weekend #friday #fredag #tgif #jul #julekalender #christmas

Throwback: 8 Summer Outfits

 • 20.11.2014 kl. 21:10

Ååh, jeg savner virkelig sommeren sååå mye når jeg ser tilbake på disse antrekkene! Man kan bruke flotte antrekk uten å måtte dekke det over med store vinterjakker og vinterstøvler. Det er ikke så alt for ille ennå, men jeg merker at det blir kaldere og kaldere, så snart må vi vel pakke oss helt inn. Ææh, får så sommerfølelse av å se på disse bildene! Gå i skjørt til langt på kveld, ta antrekksbilder i vakre omgivelser og bruke friske farger ute i solen!

Ikke misforstå meg, jeg elsker faktisk snø, og syntes høsten og vinteren er koselig, men det er selvfølgelig noe eget ved sommeren! Nå gleder jeg meg jo masse til jul, for det er jo kjempekoselig. Syntes alltid antrekke blir litt daffere på vinteren, men det kan jo bare være meg som har lite inspirasjon for tiden. Blir også litt annerledes når man skal være i barnehage, ettersom man her ikke kan dolle seg helt opp, hehe :)


Ah, festivalantrekket mitt fra i år. Elvefestivalen i Drammen er et flott minne fra 2014 :)


Da jeg og klassen jeg gikk i ifjor var på Bygdøy Museum i Oslo,  haha, husker det så godt, og det var så utrolig gøøy!!


The Body Shop-lansering i starten av sommerferien, møte med VOE og greier - utrolig moro!

Savner du sommeren?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #summer #sommer #antrekk #outfit #ootd #tbt #throwback

This years Christmas Dress+Shoes

 • 20.11.2014 kl. 17:03

Heisann! På mandag fikk jeg en pakke i posten; julekjolen og skoene mine hadde kommet! Jeg var tidlig ute i år,, ettersom jeg fant en jeg ville ha, og måtte kjøpe den før den ble utsolgt. Den er såå fin, og utrolig søt! Skoene er også utrolig classy og kjempefine! Den er veldig vanskelig å vise på bilde, men dere får en liten oversikt. Uansett kan dere få se den på meg på julaften!

Jeg skulle egentlig bare vise dere en liten sniktitt, men jeg klarte ikke å vente, og den ser allikevel annerledes ut på. Kan ikke vente med på bruke kjolen og skoene, elsker det!

Hvis dere ser nærme, kan dere se at det er litt "blonder-mønster" i kjolen, noe jeg likte veldig godt.

KJOLEN KAN KJØPES HER, OG SKOENE HER.

Skoene var muligens litt for store, men de har dem ikke i en størrelse mindre. Ettersom de er så utrolig fine, og det ikke gjorde så mye at de var litt store er de perfekt til hverdag, selskap, fest, og ja; de passer rett og slett til alle anledninger!

Har du funnet den perfekte julekjolen?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #newin #innkjøp #jul #christmas #julaften #sko #shoes #nelly #shopping #dress #julekjole

SALG - COVERBRANDS

 • 19.11.2014 kl. 17:59

Da jeg tok turen innom coverbrands.no idag, kom jeg over et salg, hvor det var opp til 80%. Her er det virkelig flere herligheter jeg tror alle vil ha fatt i. Det er produkter både til hverdags og fest; øyenskygge, blush, foundation, shampoo, neglelakk, osv.! Og alt til en veldig billig penge - kanskje du finner noen ordentlige kupp også? Her er jo da også kjempefine tips til julegaver til venninner!

1   //   2   //  3   //   4

Her har vi en "bronzer & blusher", med en perfekt fargekombinasjon, et lie øyenbrynssett, leppestift og Body Butter med herlig lukt av kokosnøtt!

5   //   6   //   7   //   8

Denne øverste pakken er en superkul pakke med tavleneglelakk, som du kan tegne på med disse herlige tusjene. Hvor kult er det ikke ha å tavle på neglene dine? Noen palletter med utrolig fine øyenskygger, en blusher som også kan brukes som øyenskygge og enda mer neglelakk; denne gang fra OPI.

9   //   10

Til slutt har vi to perfekte produkter til den store festkvelden! Det er både øyenskygge av sølv og gull, og øyenskygge og superflotte festfarger. Det kan garantert bli kvelds høydepunkt :)

Noe du fikk lyst på her?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #makeup #sminke #shopping #julegaver #tips #christmas #jul #fest #party

Christmas Feeling

 • 18.11.2014 kl. 20:36


Hei igjen♥
Åh så jeg koser meg nå, hihi! Jeg droppa trening idag for å få unnagjort litt skolearbeid. Føler at det er så mye jeg egentlig bør få gjort, men bare utsetter og utsetter. Men idag skal jeg prøve å planlegge litt og bli litt ferdig. Som jeg sa istad satt jeg og hørte litt på julemusikk, men for maks motivasjon til skolearbeid bestemte jeg meg for å finne fram litt kjeks, et søtt glass fra TGR, ta med julemusikken, og sette på en type peis som finnes på TVen, haha!

Okei, jeg begynner kanskje litt for tidlig nå, men jeg klarer ikke vente, det er jo koselig! Fåt litt julestemning nå, samtidig som jeg vet at det ikke er desember ennå, så jeg klarer allikevel ikke få julen innpå meg. Men, jeg har en følelse av at når lysene settes opp i vinduene, desember begynner, vi kjøper pakker, har julekalendere og pynter huset, kommer nok julestemning. "Men rottene de hopper og de danser... lalala...".

Flere enn meg som har startet julen litt for tidlig?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #jul #christmas #julemusikk #musikk #julestemning #skole

NEW ALBUM

 • 18.11.2014 kl. 17:58

Halloi! Nå sitter jeg her og hører på julemusikk og slappet av? Vel, jeg sa kanskje at jeg skulle vente til desember, men med litt ettertanke vil jeg heller starte tidligere enn å fortsette etter jul, hehe! Jul er jo så herlig, så må nesten starte litt før. Da er jo ikke litt julemusikk av veien.

Igår kom One Direction ut med nytt album, wii - overlykkelig! Dette er deres fjerde album, kalt FOUR, og jeg tok meg selvfølgelig turen innom Platekompaniet etter skolen igår for å få fatt i det. Elsker at det er en slags bok med litt bilder, istedenfor at det bare ser ut som et vanlig album. Har forresten også selvfølgelig fått tak i billetter til konserten 19.juni, guri så jeg gleder meg.

Hvis jeg skal være helt ærlig, hører jeg ikke ekstremt mye på 1D. For det meste hører jeg på musikk som ligger på topplista, ogen ny Girl Group jeg har funnet, kalt Neon Jungle. I tillegg har jeg flere artister jeg liker litt ekstra, men One Direction ligger helt klart øverst på listen! Har ikke hørt ferdig alle sangene ennå, men til nå virker det supertopp♥

Liker du One Direction? Skal du på konserten i juni 2015? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #musikk #onedirection #1D #music #album #newin #new

Julegavetips til henne

 • 17.11.2014 kl. 20:05

Jeg valgte å ta meg en liten pause fra bloggen igår, noe jeg så og si har gjort hele helgen. Har virkelig vært helt i koma, og brukt så og si alt av energien jeg har på å ligge i sofaen, og komme meg på do. Idag måtte jeg tilbake på skolen. Merket at jeg gjerne skulle hatt en dag til fri, for på morgenen var jeg helt død. Heldigvis har det kommet seg utover dagen nå, og jeg føler sakte men sikkert at jeg blir bedre; applaus for det! Takk til dere tålmodige lesere♥1
   //   2   //   3   //   4   //   5   //   6   //   7   //   8   //   9   //   10

Jeg ser at flere og flere legger ut innlegg med tips om julegaver, så jeg tenkte at det kanskje kunne være en idé å gjøre det også. Jeg hadde egentlig tenkt til å vente til desember, men jeg har funnet ut at veldig mange starter med å kjøpe julegaver mye tidligere enn jeg er vant til, hehe. Jeg tenkte å lage et innlegg for julegavetips til "han" også, men her må jeg nok finne litt inspirasjon selv. Nedenfor kan dere ihvertfall forhåpentligvis få litt inspirasjon til hva dere kan kjøpe i gave til venninner/mødre osv.

Tingene nedenfor har jeg ikke linket til, men er bare ment som inspirasjon.

Har dere startet med juleshoppingen? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #tips #anbefaling #julegave #julegaver #julegavetips #jul #christmas #makeup #skjønnhet

SYK

 • 15.11.2014 kl. 17:10

Heihei♥ Beklager at jeg har vært litt fraværende igår kveld og idag. Igår dro jeg til Fresh for å ta en time BodyPump, men da jeg kom fikk jeg vite at timen hadde blitt avlyst. Jeg følte meg virkelig ikke bra, så jeg er veldig glad for at den ble avlyst. Ettersom jeg ikke følte meg i form, dro jeg hjem igjen med en gang. Jeg lå vel bare i sofaen i noen timer, før jeg måtte løpe ned på doen. Jupp, smarte meg hadde selvfølgelig klart å få omgangsjuken. Som jeg sa igår var det veldig mye av dette i barnehagen igår, så kom vel ikke som noe sjokk.

Heldigvis er jeg ikke syk lenger nå, men jeg er veldig slapp og svimmel, så blir nok ikke noe festlørdag her, nei. Hadde glemt hvor ille det var å ha omgangsjuken, æsj'a'meg. Har ikke spist på over et døgn, så skal nå prøve å få i meg noe mat. Tror nok kroppen trenger litt næring nå.


Jeg hater egentlig cola, men gud så godt det er når man er syk!

Hvordan er deres helg?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #syk #helg #weekend #mat

LOOKBOOK

 • 14.11.2014 kl. 16:52

God dagen'! Hehe, idag har jeg vært i barnehagen. Var veldig rolig idag ettersom det kun var 4 barn på min avdeling. Var visste en del som var syke idag, inkludert ansatte - håper ikke jeg også blir smitta. Føler meg litt slapp nå, men det kan jo bare være fordi jeg er sliten. Jeg har uansett lyst til å trene, så jeg skal snart komme meg ut døra, og utføre ukas siste, eller nest siste treningsøkt.

På instagram er det en konto som heter "ootdsubmit", som er en side hvor det legges ut flere antrekk daglig. Det er så utrolig mange kule antrekk, og veldig fin inspirasjon på denne siden, så jeg anbefaler dere alle å ta en titt på dene brukeren :)

Personlig vet jeg ikke helt hvilket antrekk jeg likte best - alle var jo kule på hver sin måte, men jeg likte veldig godt 1, 2, 3, 4 og 7. Haha, ja, måtte nesten velge mer enn én favoritt!

Hvilket antrekk likte du best?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #instagram #lookbook

my favourite sweaters...

 • 13.11.2014 kl. 17:11

Heisann :) Nå er det absolutt været for strikkegensere, og det har det vel vært en liten stund. Merker det begynner å bli litt gråere og kjøligere ute, så jeg tenkte derfor å dele noen av mine strikkegensere (den siste er vel egentlig ikke det, men jeg liker å kalle den det). Egentlig er det vel nesten alle, ettersom jeg ikke klarte å velge meg bare noen favoritter. Jeg bruker ikke strikkegensere så veldig ofte, men det er jo veldig deilig, og mange er også veldig fine! Så, her er noen av mine strikkegensere♥

Selv om jeg skriver hvor de er fra, er det veldig lite sannsynlig at det fortsatt finnes i butikkene!


Bik Bok


Bik Bok


Bik Bok


Bik Bok


Carlings


H&M

I fjor var det veldig mye snakk om strikkegensere, men har ikke hørt like mye om det i år. Har selv ikke vært på leit etter noen nye, ettersom jeg som sagt ikke bruker det veldig ofte. Men, selvfølgelig kan jeg ikke love at jeg ikke finner "den perfekte", som jeg bare "må" kjøpe.

Liker du strikkegensere?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #strikkegenser #strikkegensere #sweater #sweaters #sweaterweather #vinter #winter #høst #fall

Fiskebeinsflette

 • 12.11.2014 kl. 21:57

Hallo der! Nå kan jeg merke at rumpa kniper seg når jeg skal reise meg opp. Har nemlig trent underkroppen idag, noe som var veldig deilig, men veldig vondt (men det er vel sånn det skal være, eller hva?). Idag prøvde jeg meg nok en gang på fiskebeinsflette. Jeg er i nybegynnerfasen, og som dere ser er den ikke helt ordentlig, samtidig som jeg har brukt litt store deler. Da jeg først prøvde å lære meg det, klarte jeg det virkelig ikke, men helt plutselig knakk jeg koden, og jeg er ihvertfall stolt over at det nå ikke ser ut som en totally mess.

Okei, føler jeg snakker litt om jul i hvert eneste innlegg jeg har nå, men kan virkelig ikke noe for det. Jeg har nå bestemt meg for å bestille Ciaté julekalender (HER, wææh gleder meg), og en makeupmekka-kalender (HER). Noen av tingene fra makeupmekka har jeg allerede, så det kan bli noen herlige julegaver, eller kanskje en konkurranse til dere? :)

Hva slags adventskalender skal du ha i år (innlegg om skjønnhetskalendere HER)?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #hair #hairstyle #fiskebeinsflette #skjønnhet #beauty #jul #christmas #kalender

SKO TIL JUL

 • 12.11.2014 kl. 17:27

Hallo dere♥ Jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den eneste som allerede har begynt å se etter julekjole og julesko. Jeg pleier som regel å være i siste liten, men i år har jeg faktisk allerede funnet meg en julekjole og et par sko. Skal bestille det om noen dager, så lenge det ikke blir utsolgt. Er lei av å finne noe i siste liten, og ikke ane om det kommer til å passe, eller være fint. Nå er jeg derimot langt i forveien, og har flere muligheter hvis denne kjolen ikke er den perfekte.

Men, som sagt har jeg også funnet meg et par sko - for enhver kjole trenger jo et par matchende par sko, eller hva? Jeg har bare funnet meg noen enkle, svarte sandaler, som også kan bli brukt på sommeren. I tillegg er de ikke så høye og pynta, så kan bruke de i litt enkle selskaper også :) Så lenge det ikke blir utsolgt, som sagt. Nedenfor har jeg funnet noen av mine favorittsko som passer perfekt til jul, fra nelly.com.

1   //   2   //   3   //   4   //   5   //   6   //   7   //   8   //   9   //   10   //   11   //   12

Har du begynt å se etter julekjole?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sko #shoes #fashion #mote #nelly #shopping #nettshopping #christmas #jul #julesko

It's all about the details

 • 11.11.2014 kl. 21:50

God kveld! Hehe, nå har jeg nettopp kommet hjem fra en kveld med et slags Alf Prøysen-foredrag. Vi har et prosjekt på skolen nå, så hvis vi kom på det får vi 2 timer avspassering senere - noe jeg absolutt ikke sier neitakk til! Idag hadde vi også framføring for 10.klassinger i én time, hvor vi snakka og gjorde litt forskjellige aktiviteter. Tror de faktisk likte opplegget vårt ganske greit, haha. Det gikk ihvertfall veldig fint, og det var ingenting å være nærvøs for!

Tenkte bare å slenge inn et innlegg med dagens detaljer. Hadde på en av de vinrøde toppene jeg kjøpte på lørdag, min herlige svarte dressjakke, en ring, og noen helt enkle, men kule lakkerte negler. Klarer nesten ikke vente på at desember skal begynne, og jeg endelig får en ny neglelakk hver dag. Kanskje jeg bør vurdere å kjøpe enda en boks å ha neglelakk i?

Hva har dere gjort idag? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #details #ring #negler #nails #negledesign #skjønnhet #makeup #beauty

Ukens blogg #7 + ny påmelding

 • 11.11.2014 kl. 16:50

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Heisann! Denne gangen har jeg valgt å linke til en nykommer på blogg.no! Hun opprettet bloggen sin for ikke mer enn 2 dager siden, men ettersom jeg personlig ser potensiale i denne bloggen, vil jeg gjerne tipse om den allerede! Bloggen heter javisuperlol.blogg.no. Jenta som driver denne bloggen heter Javiera Francisca (nydelig navn!), og er en chilensk bergenser på 22år. Hun er utdannet journalist, og skriver for nettmagasinet Utetrend, samtidig som hun studerer og planlegger bryllup. Hun interesserer seg tydelig for klær - hun har bare postet 3 antrekksposter, og jeg eelsker allerede stilen og postene hennes! Bildene er så enkle, men så utrolig kult. Håper du fortsetter bloggen - lykke til videre :)


Trykk på bildet for å komme til bloggen.

Vil du være med i neste runde? (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #anbefaling #tips #ukensblogg #antrekk #outfit #bloggvurderingTODAY'S OUTFIT: Sweet Fall

 • 10.11.2014 kl. 20:12

Hallo! :) Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, og skal straks ta meg en dusj før jeg finner meg noe å spise. Hadde egentlig planer om å lage grove pitabrød, men dette tar litt tid pga. heving ogsånn, så jeg er litt usikker. Vi har begrepsprøve imorgen, så må få øvd til den også. Imorgen skal jeg og noen andre jenter ha framføring for 10.klassinger om hva vi på barne- og ungdomslinja gjør. Blir spennende å se hvordan det går, haha :)


Topp fra Bik Bok

Bukse fra Cubus
Sko fra New Yorker
Hårsløyfe fra H&M
Sekk fra Accessorize
Rik fra Bik Bok

Får forresten ikke kåret ukens blogger idag heller, men imorgen lover jeg å gjøre det! Har begynt å planlegge litt innlegg for uka, men langt ifra nok. Er ganske spontan når det gjelder hva jeg skal blogge om, men det er litt stressende tider på grunn av skole nå, så da er det vel smart å planlegge litt! Idag er det forresten 44 dager til julaften nå, og 21 dager til 1.desember - wææh så spennende :D

Har dere noen planer for uken?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #mote #klær #clohtes #outfit #ootd #jul #skole

NY HEADER

 • 10.11.2014 kl. 15:54

Vet ikke om noen av dere har merket det ved første øyekast på bloggen, men har allerede fått en kommentar på det ihvertfall. Jeg har byttet ut headeren min! Det er ikke så alt for lenge siden jeg byttet sist, men jeg syntes det er deilig å få et friskt pust litt for ofte enn litt for sjeldent. Denne headeren har jeg mekka sammen helt selv - er ikke noe proff, men ble ganske fornøyd (selv om det bare tok 3min). 

Vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha denne headeren, men for alt jeg vet kommer jeg til å ha en egen juleheader. Jeg ønsker meg egentlig et helt nytt design også, men finner ingen jeg liker, og jeg vet helt ærlig ikke hva jeg vil ha heller. Men, jeg syntes det jeg har nå er ganske enkelt og greit, så jeg har ikke noe problemer med det! 

Hva syntes dere om den nye headeren?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #header #design #bloggheader #bloggdesign

NEW IN #081114

 • 09.11.2014 kl. 19:12

MELD DERE PÅ UKENS BLOGG HER! KÅRER VINNER IMORGEN.

Hei på dere!♥ Igår var jeg en tur i byen som sagt, for så og se The Maze Runner på kino (den var forresten utrolig bra! En av de beste filmene jeg har sett i år). Ble ikke noe storshopping, men fant litt. Var en tur innom TGR hvor jeg fant masse, men begrenset meg til noen ting. På Bik Bok fant jeg to topper, begge i vinrød farge, som var på salg til kun 49kr!

På TGR fant jeg meg litt Caviar-perler til neglene. Har noen fra før av, og det blir vel enda flere i desember, med Ciaté sin julekalender, men disse går jo aldri ut på dato, og er utrolig kule, så hvorfor ikke! I tillegg fant jeg meg to sakser; en med sikk-sakk mønster, og en med bølgete mønster - perfekt hvis man vil være litt kreativ. Til slutt kjøpte jeg et julelys hvor man kan brenne det ned litt for hver dag som går. Er ikke det koselig? :)

Her er toppene fra Bik Bok, som var på salg, og kostet 49kr per. Den til venstre kostet originalt 149kr, og den til høyre kostet 199kr, så vil si at dette var en flott kupp!

Hvordan har deres helg vært?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #innkjøp #newin #klær #clothes #negler #tgr #shopping #helg #weekend #bikbok

Julekalenderne alle jenter må ha!

 • 09.11.2014 kl. 14:54

SE JULEKALENDERE FOR 2016 HER!!!

De nedenfor er fra 2014 ↓

HER (599kr, MakeStyle.no) eller HER (579kr, BliVakker.no)

Ciaté - Mani Mini Manor - Julekalender er virkelig en kalender jeg elsker! Jeg hadde en ifjor, bare i en annen variant, og den var virkelig elsk! Hver eneste luke var en drøm, og det stod alltid et lite ordtak inni hver luke, noe det gjør i denne også. Det var da altså 24 neglelakker, i tillegg til at det fulgte med en trakt til caviar-perlene. Denne anbefaler jeg alle å kjøpe hvis dere er glad i å bruke neglelakk. Den er kanskje litt dyr, men hvis dere tenker hvor mye det ville blitt hvis dere kjøper én og én neglelakk, er det absolutt verdt det!
__________________________________________________________________________________________________________________


HER (1198kr, The Body Shop, hørte noe om at den kostet rundt 500kr på kiel båten)

Dette er nok en av de dyreste, men beste julekalenderne en kvinne kan få. Jeg visste ikke om denne, før jeg her om dagen plutselig ble nysgjerrig på om The Body Shop hadde en egen julekalender, og det hadde de selvfølgelig! The Body Shop skriver: "Denne herlige kalenderen gir deg en beauty-overraskelse bak hver eneste luke; alt fra bestselgende kropps -og ansiktsprodukter til ikoniske dufter og våre siste nyheter som Glazed Apple, Wild Argan Oil og Color CrushTM Nail Colours. Vi garanterer 24 dager med ren beauty-glede!". Jeg har lest flere som er fornøyd med denne, så den er vel til å anbefale. The Body Shop tester jo ikke på dyr, så hva gir vel mer juleglede enn det?

__________________________________________________________________________________________________________________

HER (399kr, verdi 1412kr) eller HER (599kr, verdi 2066kr)

Makeupmekka har nå også en julekalender. De har tre forskjellige. En med kun 12 skjønnhetsprodukter til 199kr (HER), en med 24 luker til 399kr, og en med 24 luker, som er litt dyrere og har ting i full størrelse til 599kr. I denne julekalenderen kommer alle tingene upakket, så det er din eller den som gir deg julekalender sin jobb å pakke det inn og legge det i forskjellige luker. Gå inn på linkene for å se alle tingene denne julekalenderen inneholder. Her får du jo masse flotte sminkeprodukter, og makeupmekka er et veldig bra merke ifølge meg selv.

__________________________________________________________________________________________________________________

HER (399kr, verdi 1410kr)

Kicks sin julekalender står det svært lite om, men den inneholder 24 produkter fra forskjellige merkevarer. Har lest at det var nyttige og gode produkter, og at esken var utrolig stor og fin! Denne julekalenderen er nok perfekt til de som liker å teste ut litt forskjellig sminke, og få testvarer.

Har du planer om å kjøpe en av disse kalenderne?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #makeup #tips #jul #julekalender #adventskalender #ciate #neglelakk #sminke #thebodyshop #makeupmekka #skjønnhetsprodukter #desemer

TODAY'S OUTFIT #081114

 • 08.11.2014 kl. 15:27

Heisann! :) Nå skal jeg straks løpe ut døren for å rekke bussen til byen. Som jeg sa igår hadde jeg ingen spesielle planer for helgen, men jeg fant ut at jeg skulle dra en tur til byen, og på kino. Bestevenninnen min og kjæresten hennes skal være med. Vi skulle egentlig se "Love, Rosie", men etterom kjæresten til venninnen min ikke ville se den, bestemte vi oss heller for å se "The Maze Runner". Har hatt lyst til å se denne også, så det blir spennende!

''

//   Topp fra New Yorker   //   Skinnjakke fra VILA   //   Bukse fra ONLY   //   Sko fra nelly.com   //   Skjerf fra Gina Tricot   //

Hva skal dere idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #klær #clohtes #kino #helg #weekend

Julegavetips til hele familien

 • 07.11.2014 kl. 20:04

Så, jeg regner med at alle her allerede har startet å tenke på hva de skal kjøpe til jul? Både til familie, venninner og beskjente. Er det noe som adri slår feil er det kjøkkenredskaper; det er både nyttig og kan være veldig fint! Bakeren og Kokken har supermange fine kjøkkenredskaper og design til kjøkkenet, alt fra steking til baking, til brødbokser og blendere. De har over 8000 produkter på lager, og leverer raskt, men det kan vel være lurt å allerede kjøpe inn hvis du skal ha det til jul! I 2013 ble de kåret til årets e-handler, så dette burde være en bra side :)

1   //   2  //   3   //   4   //   5   //   6   //   7   //   8   //   9

Herlige skåler, boller, litt basic kjøkkenredskapet i søt rosafarge, hjerteformer til is, rosa vekt, serveringsbrett (har alltid hatt lyst på en slikt, hehe), brødboks, verdens kuleste radio og et knivsett - perfekt! Hvis ikke dette er noe som er perfekt som gave, vet ikke jeg :) Besøk siden deres HER, og sjekk ut deres salgsvarer HER.

10   //   11   //   12   //   13   //   14   //   15   //   16

Selv om du kanskje ikke ennå bor for deg selv, kan det allerede være lurt å kjøpe inn litt kjøkkenredskaper som du kan ha når du flytter ut. Det er jo litt kjipt å mangle alt mulig når du flytter ut, og det å da ha kjøpt inn masse fra før av er nok superdeilig! I tillegg finnes det jo mange fine ting. Bare sjekk ut bildene nedenfor. De har masse forskjellige farger, og type design til enhver person. Jeg digget spesielt radioen nederst på bildet - den fantes i mange forskjellige farger, til og med i blomstermønster, haha! De har jo veldig mye som minnes om litt "gammeldags stil", og det sier ikke jeg neitakk til når det gjelder kjøkkenutstyr!

Var dette fin inspirasjon?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #kjøkken #kjøkkenutstyr #kjøkkenredskaper #mat #jul #julegaver #julegavetips #tips #inspirsjon

SNØ

 • 07.11.2014 kl. 16:29

Heisann herlige lesere! Wæh, det er helg - endelig! Blir så godt å slappe av litt nå. Da jeg gikk ut på morgenen ti på sju idag merket jeg smått at det sludda litt. Da jeg kom til barnehagen som jeg er i praksis i, så jeg plutselig at det lå masse snø på lekeplassen og rundt om kring. Syntes det er koselig, selv om jeg virkelig misliker kulden! Kunne vi ikke bare beholdt varmen, men hatt snø?

Før jeg tar helgen skal jeg på ukens siste/nest siste trening. Kanskje jeg trener imorgen tidlig også for alt jeg vet. I helga må jeg gjøre litt skolearbeid (selvfølgelig, blæh), også tenker jeg å ta en liten tur til byen. Lettere sagt: ingen store planer for denne helga.

Har det snødd der du bor? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #snø #vinter #winter #snømann #snow #trenig #helg #weekend #tgif #friday

OCTOBER OUTFITS 2014

 • 06.11.2014 kl. 16:41

Hei dere! Som dere sikkert har fått med dere har vi nå gått over til en ny måned - nemlig november! Kan ikke tro at det allerede er 2 måneder siden bursdagen min, men på den andre siden trodde jeg faktisk det var lengre siden jeg brukte de to første antrekkene nedenfor, haha. Oktober var en innholdsrik, morsom og koselig måned, og nå ser jeg fram til denne siste måneden, før julekosen starter. Men, først kan vi ta en liten kikk tilbake på antrekkene mine fra oktober :)

SE FLERE BILDER HER

SE FLERE BILDER HER

SE FLERE BILDER HER

SE FLERE BILDER HER

SE FLERE BILDER HER

SE FLERE BILDER HER

SE FLERE BILDER HER

Hvilket antrekk likte du best?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #favorites #favourites #favoritter #ootd #october #oktober #2014 #antrekk #outfit #outfits

SMOOTHIE

 • 05.11.2014 kl. 17:40

Hallo! :) Her har vi smoothie-oppskriften som jeg lovte dere igår! Jeg er rett og slett utrolig sliten nå, men jeg må bare sette meg rett ned med skolearbeidet, og jobbe så fort jeg kan. Har to oppgaver jeg bli ferdig med, og to til jeg egentlig også bør bli ferdig med. Huff, jaja, dette skal jeg klare! Da jeg var ferdig med skolen idag trodde jeg lommeboka mi var stjålet, noe som virkelig ga meg hjerteattakk, men heldigvis lette jeg bare ikke godt nok i veska; flere som kjenner igjen følelsen, eller? Hvis jeg rekker, poster jeg kanskje en oppsummering av antrekkene mine fra oktober senere idag, men det får vi se på.

DU TRENGER:

En halv appelsin, og litt av safta fra en appelsin
En kiwi
En håndfull røde druer
En halv hånd grønne druer
5-6 frosne jordbær

Har dere en god smoothie-oppskrift? Hva skal dere idag?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #smoothie #frukt #fruit #inspirasjon #inspiration #skole

TODAY'S OUTFIT: Black n' White

 • 04.11.2014 kl. 21:50

Heei dere!♥ Nå har jeg nettopp kost meg med et glass smoothie etter en treningsøkt. Vi har veldig mye skole disse dagene, så var litt usikker, men prioriterte trening allikevel - får se om jeg bør angre på det eller ikke, haha! Imorgen slutter jeg seint, og da må jeg rett og slett jobbe med skole fra første stund, og bli ferdig med alt jeg skal gjøre. Legger forresten ut oppskriften på den herlige smoothien jeg nettopp drakk, imorgen :)


//   Dressjakke fra Mango   //   Topp fra Bik Bok   //   Jeans fra Cubus   //   Sko fra nelly.com   // 

Er ikke ofte jeg ikke bruker noen farger i antrekket, men idag var den eneste fargen blåfargen på jeansen. For de fleste er det vel helt vanlig, men for min del er det faktisk ganske uvanlig, haha! Merker uansett at jeg liker det; blir liksom alltid så classy! Toppen kjøpte jeg forresten igår til kun 29kr - hvor sykt er ikke det? Og jeg kan virkelig ikke angre på at jeg kjøpte disse skoene, elsker de fortsatt!

Hva syntes dere? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #klær #clohtes #shopping #smoothie #oppskrift #mat #skole

UKENS EBAY-FINDS

 • 04.11.2014 kl. 17:15

Uff, er vel ikke bare meg som syntes det er litt farlig å gå inn på ebay? Man finner virkelig aldri for mye, og blir litt for fristet, haha! Jeg har ikke bestilt noe ennå, men skal ikke se bort ifra at det blir noe å kjøpe snart. Tror kanskje jeg skal kjøpe noen julegaver der, og muligens noe til meg selv, hehe! Nedenfor har jeg funnet litt forskjellig som jeg håper dere kan la dere inspirere av :)

Hvor søte er vel ikke de dekslene, og den vesken! Ser dere donuten? Ja, det er faktisk en pute, hvor kult er ikke det?VESKE
  //  GLITTER TIL NEGLENE  //  NEGLEPENSLER  //  STRIKKEGENSRE  //  DEKSLER  //  DONUT-PUTE
__________________________________________________________________________________________________________________

Denne cardiganen er såå elsk! Tror jeg likte den med grått og rosa best, men likte egentlig alle veldig godt. Kanskje denne havner i postkassen min?

CARDIGAN HER
__________________________________________________________________________________________________________________

PUTE HER

Puter er også noe det finnes masse av på ebay, så hvis du er lei av sofaputene eller vil ha litt nytt i senga på rommet er det bare å finne noen der. Jeg elsker ihvertfall denne "vintage-stilen" på putene, noe det er veldig mye av der :)

Likte du noen av tingene ovenfor?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #ebay #deksler #iphone #pute #sweater #winter #vinter #høst #fall #pillow #pute #shopping

TIPS: Når søtsuget kommer

 • 03.11.2014 kl. 20:59

Vi har vel alle dager der søtsuget er litt ekstra påtrengende, og vi virkelig sliter med å holde oss unna godterihylla på en hverdag? Vel, noe jeg mye heller liker å gjøre da er å kjøpe meg litt frukt, og kose meg med det istedenfor. Ja, det tar kanskje litt lengre tid og koster mer, men det er så absolutt verdt det til slutt! Jeg pleier vanligvis uansett ikke å spise godteri i hverdagene, men en fruktskål har blitt en vane. Dette tror jeg kanskje er en hjelp til å sluntre unna godteriet resten av uka.

Ananas, druer, jordbær & kiwi er det jeg har valgt ut her. Andre frukter du kan bruke er: pære, eple, mango, appelsin, mandariner, banan.

Uten om dette er jo grønnsaker med dip, riskaker, smoothie, frossen frukt, sunne alternativer til ulike kjekser/kaker, frozen yoghurt, skyr osv. gode alternativer til både hverdags- og helgekos.

Pleier du å kose deg med frukt i hverdagene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #frukt #sunt #kosthold #søtsug #hverdag #tips

Kreativiteten Blomstrer

 • 03.11.2014 kl. 16:37

Helt merkelig hvordan man pltuselig får masse ideer, finner på nye ting og begynner å gjøre ting man til vanlig aldri gjør. Jeg er egentlig ikke akkurat en typisk "kreativ sjel", uten om på noen områder, men jeg er ikke en person som pleier å komme på masse ting, være kreativ med hendene, og skrive ned lister for å holde orden på ting. Men, nå i det siste har jeg hatt veldig lyst til å skrive ned alt og ingenting, planlegge, og bruke masse farger i skrivebøkene mine.

Som jeg viste i et innlegg igår, har jeg for eksempel laget en liste over steder jeg vil reise, og igår satt jeg meg plutselig opp en liste over ulike mål jeg har iforhold til november - noe jeg aldri gjør. Nå skal jeg på'n igjen med lister, og ja, enkelt sagt; kreativiteten blomstrer (og når vi snakker om blomster - sjekk hva jeg har på meg idag, haha!).

Wæh, nå er det kun 1 måned til desember, og dere som leste innlegget mitt sist mandag: Gleder meg alt for mye til jul, vet at jeg allerede har begynt å tenke og stresse litt med jul, men på den samme tiden prøver å vente med å tenke på det. Nå har jeg derimot innsett at jeg ikke klarer å slutte tenke på det, og at det rett og slett bare er å finne fram julestemningen.

Er du en kreativ sjel? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #kreativ #mote #fashion #outfit #antrekk #skrive #jul

Diamond Nail Art - VIDEO

 • 02.11.2014 kl. 20:21

Heihei♥ Igår kveld bestemte jeg meg for å lage et negledesign jeg fant på en av mine favoritt youtubere innenfor negledesign, nemlig cutepolish. Jeg syntes dette negledesignet var suupersøtt, så jeg måtte rett og slett prøve meg.Som dere kan se er ikke langefingerneglen min så stor, slik at diamanten ble ikke slik jeg skulle ønske, men det funket halvveis. Nederst i innlegget kan du se video av hvordan disse neglene enkelt kan lages!

Hvis du er litt usikker på hva du skal bruke resten av søndagskvelden din på, så er jo dette en perfekt måte å få litt tid for deg selv på. Jeg pleier å se på film, slik at jeg får tålmodighet nok til å la neglelakken tørke før jeg gjør noe annet. Derfor; finn fram neglelakken, sett på en film, finn frem pledd og kakao, sett på videoen nedenfor, og lakk neglene mens du koser deg foran TVen :)


Hva syntes dere om dette negledesignet?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #nails #negledesign #nailart #diamond #neglelakk #nailpolish #skjønnhet

Before I die // TRAVEL LIST

 • 02.11.2014 kl. 16:28

Her om dagen bestemte jeg meg plutselig for å lage en liste over hvor jeg vil dra før jeg dør. Altså, jeg har allerede funnet 23 steder, og jeg har en følelse av at det kommer til å bli flere ark. Jeg syntes personlig det er fint å ha en slik liste. Da har man mål over hvor man vil dra, og kan legge planer mye lettere. Jeg har ikke vært noen av disse stedene, så som dere ser har jeg ingen å krysse av på ennå. Men, forhåpentligvis blir ihvertfall halvparten av lista kryssa ut "Before I die..."

Her kan dere se mitt A4-ark over steder jeg vil reise. Jeg fikk plass til 24 land, men jeg vurderer å finne et større ark, og lage lista på nytt, slik at jeg har plass til flere steder, og får tenkt nøye igjennom hvor jeg faktisk vil reise. Selvfølgelig vil jeg til alle stedene jeg har skrevet opp her, men noen er kanskje enda mer interessante. Man må jo også ha litt penger for å dra til disse stedene, men det spørs jo hvilke valg man tar osv.

Har dere en liste over steder dere vil reise?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #beforeidie #travel #list #travellist #land #country #reise #reiser

Saturday Evening Outfit

 • 01.11.2014 kl. 16:47

Heisann♥ Til nå idag har jeg ikke gjort annet enn å ligge som en slask i sofaen og syntes synd på meg selv! Som jeg fortalte i forrige innlegg begynner jeg å bli syk - føler meg tett i hele hodet. Men, sånn er det jo bare, og det er ikke så mye å gjøre med det. Nå har jeg uansett stelt meg istand og skal snart gå ut døren for å ta turen til byen. Skal møte venninnen min til Starbucks; hun har vært på innebadet, så ville hun gjerne på Starbucks etterpå, og siden jeg ikke har så mye å finne på fant jeg ut at jeg skulle møte henne der!

Dagens antrekk ble helt enkelt - bluse under genser, et par jeans og selvfølgelig et par stilige boots! Er allerede stupmørkt ute, i tillegg til at det er tåkete. Føles ut som det nettopp var lyst helt til klokka ti om kvelden, og at det var 100 år til jul. Men, idag er det jo 1.november alerede, og bare én måned til desember! Har hørt noe om at det ikke er meldt snø før i februar, men krysser fingrene for at dette ikke stemmer!

Hva gjør dere idag? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #oufit #ootd #clothes #klær #helg #weekend #lørdag #saturday

HALLOWEEN 2014

 • 01.11.2014 kl. 13:42

Hallo der! Hvordan var deres skrekkelige halloween? Eller var den kanskje ikke så skrekkelig allikevel? Min var ihvertfall grusom morsom og koselig. Jeg kom rundt klokka seks til Ida, mens resten av folka ikke kom før rundt en og en halv time senere. Det ringte faktisk bare på fire grupper med skumle halloween-barn, men de to første gangene hadde vi ikke noe å gi. Det virker som færre og færre barn går Knask eller Knep, ihvertfall her i området.

Jeg hadde det utrolig koselig igår! Vi laget oss pitapizza og gresskarmuffins, og ettersom det ikke kom så mange barn ble det litt godteri og sjokolademilkshake. På slutten av kvelden begynte plutselig øyet mitt å renne uten at jeg fikk gjort noe med det. Smarte meg begynner nemlig å bli syk - selvfølgelig akkurat nå som det er så mye å gjøre på skolen. Men; det skal blir 0 fravær for min del, så det får jeg bare leve med!


Lysende gresskar, edderkopper og skummelt dekor henger med halloween!


Se på kult venninnen min både hadde sminket seg selv og hun på bildet lengre opp. Jeg brukte bare tatoveringer, haha!

Liker dere gresskarmuffins? Du kan sjekke ut oppskriften min fra ifjor HER (anbefales).


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #halloween #gresskar #kostyme #sminke #makeup #fest #party #mat

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no