hits

Ready for December?

 • 30.11.2015 kl. 16:00

Okei, nå tror jeg nok at jeg har nevnt nok ganger hvor excited jeg er for desember, så jeg skal ikke snakke noe mer om det! Noe jeg ikke har snakket noe om er planene mine for desember. Til nå har jeg ihvertfall planer alle lørdagene, utenom 26. Førstkommende helg, 5.desember skal jeg på julebord, det samme skal jeg med den andre jobben 12.desember, mens 19.desember skal jeg på fest I tillegg kommer kjæresten hjem den helgen, så mye tid går nok der :-D Etter det er det jo søren meg ikke lenge til julaften, så da blir det vel å dele ut litt gaver. Føler alle blir så fort ferdig med julegaver for tiden - det er vel ikke bare meg som henger litt etter?

Noe jeg selvfølgelig savner er jo snø, og det ser virkelig ikke ut som snøen har tenkt til å komme i nærmeste framtid. Jeg krysser fingrene for at det kommer før julaften, men hvem vet med dette været; det endrer seg jo hele tiden!

Hva er dine planer for desember?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #desember #december #vinter #winter #jul #christmas

Bye Autumn

 • 29.11.2015 kl. 14:13

God morgen dere! Eller, ja, jeg har nettopp spist frokost med kjæresten min, og vi skal snart løpe ut døra for å dra på dobbeldate på EGON. Mer mat, woho! Som sagt feiret jeg thanksgiving her med familien til kjæresten min igår, og man kan vel si at det ble nok med mat da også, hehe :-) Da vi tok antrekksbilder igår kom jeg også over disse skikkelig fine, røde eplene som jeg bare måtte få noen bilder av. Fine?

Kan dere tro at det er desember om to dager!? Da går vi offisielt inn i den første vintermåneden. Personlig har jeg vårfølelse akkurat nå, menmen, vi får håpe været snur og at vi kanskje får litt snø til jul!

Hva synes du om bildene?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #apples #høst #autumn #fall

OUTFIT: Thanksgiving

 • 28.11.2015 kl. 16:30

Hei dere! Woho, for en supermoro kveld jeg hadde igår. Tror virkelig en fest var det jeg trengte etter en så stressende uke. Nå er jeg hos kjæresten min hvor det blir feiring av thanksgiving ikveld. Han har nettopp vært så snill at han har tatt antrekksbilder av meg. Ja, jeg skal innrømme at jeg faktisk tenkte på å bruke litt høstfarger, ettersom det trossalt er thanksgiving, haha! Personlig er jeg skikkelig gira på snø nå, men ser ikke ut som det kommer med det første dessverre. Kan dere tro at det er 1.søndag i advent allerede imorgen!?

Hva er deres planer for kvelden? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #klær #clothes #thanksgiving #høst #autumn #fall #foto #photo #bilder

OUTFIT: Striped Pants

 • 27.11.2015 kl. 16:46

Halloisen! Nå er nok flere av dere i full gang med crazy shopping ettersom det er Black Friday. Personlig har jeg ikke så mye tid til det - kanskje jeg får kikket litt på nettet, hehe :-) Hele denne uka har gått i ett, og det skal det fortsette å gjøre. Allikevel er jeg superglad for helg, og jeg skal virkelig prøve å nyte den selvom det skjer mye.

Denne uka har bestått av trafikalt grunnkurs, trening, jobb, i tillegg til at jeg og venninnene mine opptrådte på en liten, ganske uformell konsert som vi har månedlig her i Drammen! Planene for resten av dagen er å ha BodyPump-time på Fresh Fitness, også skal jeg mest sannsynlig på fest ikveld. Imorgen skal jeg på thanksgiving hos kjæresten min, ettersom moren hans er amerikansk. Vet egentlig ikke noe om thanksgiving-feiringen, men blir vel koselig :-) Jeg skal også overnatte, så på søndag skal vi på dobbeldate - #cute, haha!

Hvordan har din uke vært og hva skal du i helga?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #blackfriday

Latest on Instagram

 • 26.11.2015 kl. 12:25

Skriv hva du heter på instagram i kommentarfeltet, så føler jeg deg! :D

Jeg heter @vildesinspiration - hadde satt stor pris på om du fulgte meg!

Hva heter du på instagram? :D

Julegavene til de som har alt

 • 25.11.2015 kl. 15:30

Jeg vet at flere av dere sikkert nesten er i mål med julegavene, mens andre fortsatt sitter og undrer over hva søren de skal kjøpe til folk som allerede har alt. Nedenfor har jeg samlet noen favoritter fra coolstuff.no (+en ting fra platekompaniet) med noen ting som kanskje ikke alle har. Selv syntes jeg dette var skikkelig inspirerende, så kanskje jeg benytter meg av det selv :-)


1  //  2  //  3  //  4  //  5  //  6   //  7 //  8  //  9


1  //  2  //  3  //  4  //  5  //  6

Fant du noe spennende her?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #jul #christmas #julegaver #gifts #gavetips #coolstuff #tips

3 nye kjoler

 • 23.11.2015 kl. 17:36

Heisann dere! :D Woho, gjett hva som kom idag - tre kjoler jeg bestile fra nelly.com forrige uke. Det er virkelig lykke! Har prøvd alle - de to siste var litt store, men jeg er stort sett fornøyd! Jeg tenkte å bruke den første kjolen på nyttårsaften og den siste på julaften. Den andre er jeg litt usikker på når jeg skal bruke - kanskje på et av julebordene jeg skal på! Uansett er jeg sikker på at de kommer i bruk før året er over, hehe!


Nelly.com, 499kr HER


Nelly.com, 379kr HER


Nelly.com, 379kr HER

Likte du noen av kjolene?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #kjole #dress #kjoler #dresses #jul #christmas #julekjole #nelly #innkjøp #newin #mote #fashion

My Weekend

 • 22.11.2015 kl. 19:04


Hei på dere!
Det ble ikke noe blogging igår, rett og slett fordi jeg ikke prioriterte det.
Jeg var nemlig hos kjæresten min i Gjøvik, og ettersom vi nesten nettopp har blitt sammen og han bor ganske langt unna la jeg bort bloggen akkurat denne dagen. Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem etter en 3 timers lang tur hjem. Jeg dro halv ti igår morres og var fremme rundt ett. Mesteparten av tiden har gått til å gå litt rundt i sentrum, vært ute og spist på Big Horn, og selvfølgelig litt kosing, hihi! Her kommer litt bilder fra mobilen som jeg har tatt i helga :-)

Hvordan har din helg vært? :-D


NAIL ART: Play Date

 • 20.11.2015 kl. 15:30

Yoho, endelig en neglepost igjen! Nå har jeg seriøst ikke lakket neglene på tre uker, noe som er helt sykt for å være meg! Merket at jeg savnet det nå, men det har alltid havner i glemmeboken. Igår kveld kom jeg heldigvis plutselig på det og satte igang med litt kreativitet, haha! De rosene er forresten stemelplate fra ebay HER.

Nå er det jo snart desember igjen, og til adventskalenderen min i år har jeg bestilt 8(?) neglelakkflakser tror jeg, selvom jeg faktisk fant ut her om dagen at jee har 86(!) neglelakker fra før av. Men, det finnes jo så mange forskjellige farger og typer, så det er vel innafor, eller hva? :-D

Hva synes du? Lakker du neglene ofte? :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nailart #naildesign #nailpolish #neglelakk #ciate #julekalender #negler #nails #adventskalender

6 sunne, enkle matfavoritter!

 • 19.11.2015 kl. 19:44

Omnomnom! Sjekk alle disse fristelsene nedenfor! Det positive: alt er sunt, og veldig godt, i tillegg til at det tar superkort tid å lage istand :-D Jeg har følt at jeg har trengt litt matinspirasjon i det siste, så derfor tok jeg en titt tilbake i oppskriftene mine, og nedenfor har jeg samlet 6 av mine favoritter. Trykk på navna for å komme til oppskriften - mine absolutt favoritter er nr.1 med banan og nr.5! I tillegg elsker jeg å kose meg med 4 og 6 når jeg har lyst på pannekaker/vafler i hverdagen.

Cottage Cheese med bringebær og mandler

Smoothie med Appelsin og Mango

Tunfisksalat

Sunne, luftige pannekaker

Proteinbananbrød

Sunne vafler

Noe som så fristende ut?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #sunt #sunn #kosthold #oppskrift #recipe #vafler #pannekaker #smoothie #brød #salat #cootagecheese #lunsj #middag #frokost

Let is Snow! Let it Snow!

 • 19.11.2015 kl. 16:51

...let is snow! Gjett hvem som var skikkelig fornøyd da hun våknet opp til snø i morges! Ok, flere av dere kommer nok til å rynke på nesa når jeg sier at jeg faktisk liker snø. Selvfølgelig kan det være utrolig irriterende til tider, men jeg kan ikke så understreket nok hvor koselig det er! Jeg tror nok kanskje snøen vil forsvinne litt, men jeg kan jo håpe på at den blir, og at det ihvertfall kommer mer til desember :-D 


Akkurat nå har jeg nettopp spist to brødskiver, og jeg hører på musikk. Nå skal jeg bare få slappet av litt før jeg tar turen på trening! Wiho, det er fredag imorgen, folkens - allerede♥

Hva syntes du om snø?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #bilder #snø #snow #vinter #winter

"Must Haves" this Winter

 • 18.11.2015 kl. 19:37

Okei dere, vinteren nærmer seg, og for det er vel snart på tide å oppdatere garderoben til en litt kaldere tid. Denne vinteren er det ponchoer, semska skinn, oversized kåper, ruter og skinn som er i fokus, og jeg skal innrmme at ingenting av dette er noe som interesserer meg veldig. På den andre siden finnes det en del fint der ute, og spesielt liker jeg jo skinn - DET går aldri av moten :-D


1  //  2  //  3  //  4  //  5 //  6  //  7   //  8


1 //  2 //  3 //  4  //  5  //  6


1 //  2  //  3  //  4  //  5  //  6

Fant du noe du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #nelly #shopping #vinter #winter #nettshopping #musthave

3 timers trening!

 • 17.11.2015 kl. 21:02

Da var jeg endelig hjemme etter nesten 8timers jobb i barnehage, og 3timers trening! Guri nå føler jeg meg virkelig på toppen av verden, haha :-D Samtidig kommer jeg nok til å merke det godt imorgen, tror jeg. Heldigvis var jeg disse 2XU-tightsene som faktisk funker helt fantastisk bra! Nesten umulig å bli støl. Jeg trente først en time BodyStep, før jeg roet ned med en time zumba, og avsluttet med en time BodyPump (alt på Fresh Fitness selvfølgelig)! Woho, nå skal jeg få tatt en dusj og spist litt før jeg kanskje får slappet av litt.

Hva har du gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #jobb #2xu #tights #freshfitness

Gleder meg som en liten unge!

 • 16.11.2015 kl. 16:04

Okei, jeg håper det nå er lov til å si at jeg gleder meg som en liten unge til desember! Da jeg gikk til jobb idag kom det første lille snøfallet, og selvom det nå er borte på grunn av regn, satt jeg og hørte på julemusikk da jeg jobbet på morgenen idag. De fleste av dere vil nok slå meg når jeg sier at jeg faktisk vil ha snø nå. Selv om det er utrolig irriterende og kaldt til tider, er det så koselig - og jeg er alltid redd for at det ikke blir hvit jul! Jaja, så lenge det kommer før midten av desember så er jeg fornøyd.

Nå har jeg nettopp kost meg med litt havrepannekaker (oppskrift HER) til middag, og skal snart dra tilbake på jobben på møte. Det er så typisk at jeg har hodepine akkurat de dagene vi har møter. Jaja, sånn er det noen ganger - på den positive siden får jeg avspassering for det! Så nå skal jeg prøve å sove av meg hodepinen før jeg må ut døra igjen - håper alle sammen får en fin mandag på tross av været :-D

Gleder du deg som en unge til desember?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #jul #christmas #desember #december #jobb #snø #mat #oppskrift #sunt

Carpe Cocoa

 • 15.11.2015 kl. 19:00

Søndagskvelder! Wohoo! Alltid like deilig, eller hva? Uten om tanken på at man skal på skole/jobb imorgen. Nå sitter jeg og koser meg med en kopp kakao og en bolle, og jeg har planer om å sette på Sex and the City. Kjøpte denne serien for en stund tilbake, men har helt ærlig glemt den litt bort, i tillegg til at jeg har veldig lite tid til å se på serier. Heldigvis har vi slike behagelige søndager hvor jeg får satt av litt tid til sånt :-D

Jeg hadde egentlig en liten plan om å trene idag, ettersom det er personalmøte i barnehagen imorgen og jeg ikke kommer til å orke å trene. Men, jeg unnet meg heller å slappe av, så får jeg heller trene litt lenger på tirsdag. Håper dere får en finfin søndag og nyter slutten av helga :-D

Hva gjør du idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #cocoa #kakao #søndag #sunday #sexandthecity

Innkjøp 14.11.15

 • 15.11.2015 kl. 11:45


Hvem i Rommet: Åhléns  //  Resten på bildet: Søtrene Grene

Heisann dere! Åh, for en fantastisk kveld jeg hadde igår - jeg koste meg glugg igjel med tre gode venninner som jeg gikk på VG2 med. Vi dro først til Sandvika Storsenter og kikket litt rundt der. Hadde ikke vært der på flere år, så virkelig deilig å komme et annet sted enn Drammen. Der fikk jeg kjøpt litt småting, samtidig som jeg fikk unnagjort et par gaver som jeg naturligvis ikke kan vise her på bloggen, hehe!

Treningstopp: H&M, 199kr

Etterpå dro vi hjem til hun ene for å spise litt taco og ha en koselig jentekveld! Vi spilte det nye spillet jeg kjøpte, "Hvem i rommet?", UNO, Speilegg, Yatzy og stigespillet. Haha, fysøren, jeg var på rute nr.4 i stigespillet når alle de andre var ferdig - snakk om uflaks! Uansett var det supermorsomt, og vi danset og fikk flere latterkramper :-D

Hva gjorde du igår?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #innkjøp #newin #treningsklær #hm #søstrenegrene #åhlens #spill #hvemirommet #jentekveld #sandvika #sandvikastorsenter

Linkerunde!

 • 13.11.2015 kl. 19:52

Da tenkte jeg å kjøre på med en linkerunde igjen! Denne gangen kårer jeg nok en gang fire blogger som jeg linker til, slik at dere kanskje får noen nye lesere.
Skriv bloggen din i kommentarfeltet så er du med :-D


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #linkerunde #blogger

20 Kjoler til Julebordet

 • 13.11.2015 kl. 16:00

Julebordsesongen er allerede igang, og det store spørsmålet er selvfølgelig: hva skal man ha på seg? Jeg skal på mine to første julebord i år og merker selv at jeg kanskje bør begynne å se om jeg har noe i skapet, eller trenger noen nytt. Mest sannsynlig ender jeg vel opp med å prøve å finne noe nytt. På nelly.com har de som alltid masse gode utvalg, så nedenfor har jeg funnet 20 kjoler som passer til julebord, eller til julaften, nyttårsaften eller andre sammenkomster :-D


1 //  2 //  3 //  4 //  5


6 //  7 //  8 //  9 //  10


11 //  12 //  13 //  14 //  15


16 //  17 //  18 //  19 //  20

Fant du noe du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #kjole #kjoler #julebord #jul #christmas #nelly #shopping #dresses #dress

Redd liv med ett enkelt grep!

 • 12.11.2015 kl. 17:04

Har du noen gang sett videoer av folk som redder liv med små grep i hverdagen? Jeg tror vi alle har både sett og hørt om disse videoene, og tenkt at du også vil være en av de som gjør noen andres dag bedre. Idag har jeg innsett ett lite enkelt grep som vi alle kan ta i bruk, og kanskje også redde noens liv med.

På jobben idag kom det plutselig en mann jeg aldri har sett før forbi meg, og sa:
Mannen: Caterpillar-boots og greier? (som er de nye vinterskoene mine som jeg digger!)
Meg: Er ikke det kult da?
Mannen: Nja, vet ikke jeg...
Hadde jeg kjent denne mannen, eller at poenget hans med å starte en liten kommunikasjon var å gi meg et kompliment hadde det vært noe helt annet. Dette er selvfølgelig ikke noe spesielt frekt, men det ga meg allikevel ikke en god følelse.

Da har derimot skulle gå av bussen etter jobb idag, ble jeg møtt med dette av en litt eldre mann:
Mann: Så utrolig flott hår du har!
Bare denne lille kommentaren børstet bort alt av den negative hendelsen som skjedde rundt 40minutter før. Poenget mitt er; et så lite grep i hverdagen, kan gi en person så mye glede! Hvis du tenker noe positivt om andre, så si det - kanskje de ikke viser sin takknemlig ovenfor at du sa det, men jeg kjenner ihvertfall ingen som ikke setter pris på et kompliment. Gjør du?

Er du flink til å gi komplimenter?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #photo #foto #kompliment #selvtillit #liv

OUTFIT: Autumn Sweater

 • 11.11.2015 kl. 18:40Hei dere! Så moro at dere likte mandagens innlegg "8 ting vi HATER med MENSEN!". Neiognei, det å være jente er ikke lett hehe! Idag er det plutselig onsdag, og vi er halvveis til helg. Denne dagen har faktisk vært skikkelig deilig, og endelig etter nesten 1 uke hvor jeg har følt at alt har gått imot meg, har jeg endelig fått en opptur! Kanskje fordi jeg bruker en ny genser? Utrolig hva du har på deg kan gjøre med dagen din!


Genser fra Bik Bok  //  Jeans fra Vero Moda  //  Sko fra Caterpillar (XXL)

Da jeg kom hjem litt over halv seks idag var det selvfølgelig rukket å bli mørkt, men smarte meg satt av 5minutter på morgenen til å ta antrekksbilder! Wow, trodde aldri jeg kom til å rekke det, men det gjorde jeg faktisk - og i tillegg var det en av de dagene på lenge har faktisk har hatt ganske god tid :-D Deilig!

Hvordan har deres onsdag vært?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #høst #fall #autumn #bikbok #caterpillar #sko #shoes

8 ting vi HATER med MENSEN!

 • 09.11.2015 kl. 20:32

Mensensmerter
Bare for å starte med det basice: mensensmerter! Det er som et ubehagelig press som er i magen hele tiden. Det gjør vondt å stå, sitte, ligge - ja, stort sett alt gjør bare vondt!

Iskrem og junk food
MATLYST! Når vi jenter har mensen vil vi helst låse oss inne med en bøtte iskrem og McDonald's-mat, mens vi ser på filmer.


Slapphet
Plutselig er det å bare gå opp trappa et slit - det er nesten slitsomt bare å slappe av! Haha, vi skulle rett og slett bare sovet 24/7.

Svette
Jeg vet ikke med dere, men jeg svetter ihvertfall veldig lett når jeg har mensen. Og når det fra før av er slitsomt å gjøre det meste hjelper det ikke så mye at man svetter som en gris.


Kvalme
Noen ganger kan man til og med føle kvalme når man har mensen, og noen kan til og med kaste opp. Moro?

Tampong/bind etc.
Uansett hva som er "mest behagelig", så hater vi vel egentlig alle disse tingene vi må bruke?

Ømme bryst
Au. Say no more.

Regulerende følelser
"JEG HATER DEG!" - "Nei, vent, jeg elsker deg!♥" - "Har du tatt den siste sjokoladebiten!?" - *ser på sippefilmer og gråter ut sjela si*. Japp, følelsene våre går opp og ned, og kan endres med et knips.

Denne lista kunne selvfølgelig fortsatt for evig, men dette er kanskje de mest kjente tingene.
Noe dere savner på listen?

Dance in your Underwear

 • 09.11.2015 kl. 15:00

- Wear fabulous underwear even if you are the only person who is going to see it -

Undertøy er tingen, eller hva? Jeg skal ærlig innrømme at jeg elsker undertøy, men jeg er elendig på å kjøpe det. Det finnes jo så mye flott der ute, men det er virkelig ikke lett å finne ut hva man føler seg komfortabel i! Her har jeg samlet noen herligheter som du enten kan sette på juleønskelisten din eller kanskje bare kjøpe som en oppmerksomhet til deg selv. Uansett håper jeg du finner litt inspirasjon :-D


Passionata //  Y.A.S //  Hunkemöller //  Triumph


DKNY //  Triumph //  Chantelle //  Elle Macpherson Intimates


Marie Meili //  Marie Meili //  Marie Meili //  Marie Meili

Fant du noe du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #undertøy #underwear #nelly #shopping #ønskeliste #jul #christmas #gift #gave #pink #mote #fashion

Kalendergaver 5-50kr

 • 08.11.2015 kl. 15:25

Woho, julesnakk! Haha :-D I år bestemte jeg meg for å bestille litt ting til meg selv som julekalender, og ettersom jeg har bestilt en del fra ebay.com og mininthebox.com bestiller jeg det i god tid! Jeg tror nå at jeg har bestilt nok og at jeg får fylt opp til alle 24 dagene, og forhåpentligvis har jeg glemt en del av det jeg har bestilt når desember kommer. Hvis noen vil ha litt tips til kalendergaver selv, så sjekk ut det jeg har bestilt nedenfor!


The Balm Nude Tude Palette, 50kr // Nail Polish, 17kr (jeg bestilte 4, 5, 6, 7, 12, 16, 21, 25) // Juledeksel 12kr
Nail Art Pen 11kr (jeg bestilte 1, 2, 3, 6) // I'm Sexy Deksel 10kr // TFIOS Deksel 17kr // Matboks 25kr
Fargerikt Halskjede 37kr // Deksel 23kr // Kulepenn 8kr
Kulepenn 8kr // Over knoke-ringer 6kr // Hårstrikker 6kr // Klokke 26kr
Halskjede 26kr // Collar Necklace 5kr // Ring 6kr
Ciaté Caviar Kit Tutti Frutti 49kr // Ciaté Caviar Kit Lemon Fizz 29kr // Ciaté Colorful Kaleidoscopic Klash 49kr

Var det noe du likte her? :-)


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #jul #christmas #gaver #kalender #julekalender #advent #adventskalender #gave #ebay #innkjøp #newin #tips

Innkjøp fra Bik Bok

 • 07.11.2015 kl. 17:30


129,-     //     199,-

God...kveld? Jeg vet virkelig ikke lenger. Akkurat nå føles det ut som klokka er åtte, men klokka er faktisk bare halv seks. Jeg merker virkelig at mørketida kommer nå - både med tanke på at det blir fortere mørkere, og på kroppen. På en måte gleder jeg meg veldig til jul og til snøen, på den andre siden er jeg mye gladere i lange, lyse sommerdager. Nå har jeg ihvertfall kjøpt inn to nye topper - med farger ihvertfall jeg syntes passer veldig godt til høsten/vinteren! Endelig noe nytt i klesskapet, hehe :-D

Hva har du gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #newin #shopping #innkjøp #bikbok

Tillat deg selv å være syk!

 • 06.11.2015 kl. 15:30

Dette innlegget skrives nok mest for meg selv, og alle andre der ute som ikke lar seg selv ta én eneste fridag. Vi hører stadigvekk om de som er for mye syke og dropper ut av både jobb og skole, men hva med de som jobber dag inn og dag ut og aldri tillater seg å være syke? Med dårlig samvittighet kom jeg senere på jobb idag, og dro tidligere, fordi jeg ikke følte meg bra. Jeg har følt meg dårlig både igår og idag, men det er så innmari vanskelig å holde seg hjemme! Andre kan derimot slite med at de holder seg hjemme med en gang de kjenner det gjør vondt et sted. Hvorfor er det sånn at noen mennesker ikke klarer å ta seg en fridag?

Jeg vil nok ikke innse det selv, men jeg er faktisk beintøff! Det er veldig sjeldent jeg faktisk tar meg friheten til å slappe av. Jeg holder ting gående over lengre tid og unner meg ikke selv en eneste fridag. Idag skal jeg derimot la meg selv være syk! Jeg har ingen konkrete tegn på at jeg er syk, men jeg føler meg virkelig ikke bra, og hodet fungerer bare ikke sammen med kroppen idag. Så hvem er med på utfordringen om å faktisk tillate seg å være syk?

Håper forresten alle får en fantastisk helg, så krysser jeg fingrene for at jeg er bedre til imorgen!

OUTFIT: Dungarees

 • 05.11.2015 kl. 17:15


"Heihei!", "Hallo", "Heisann" Herre, har dere noen gang tenkt på hvor mange ganger vi sier det iløpet av en dag? På skole/jobb, på fritidsaktiviteter/trening, i butikken og over nettet? Hadde vært litt moro å telle faktisk, haha! Jaja, nok om det. Idag har jeg faktisk ikke hatt det så bra - egentlig bare fordi jeg har vært utrolig slapp, og bare det å reise seg har vært et slit. Når man jobber i barnehage kan dere tro det er morsomt... Selvom jeg fikk høre at det bare var å gå hjem hvis jeg følte meg dårlig, drøyde jeg det bare ut hele dagen. Nå skal jeg ihvertfall få spist og slappet av litt før jeg kommer meg på trening ikveld!


Som dere kanskje ser har også kameraet begynt å merke at det tåkete og fuktig luft ute, ettersom bildene blir så kornete. Utrolig kjipt, men vi får bare leve med det akkurat nå og krysse fingrene for at det blirr litt bedre bare det blir kaldt og ikke fuktig :-)


Hvordan har deres torsdag vært?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #dungarees #snekkerbukse #adidas #sko #shoes

Bildene som ikke ble publisert

 • 04.11.2015 kl. 16:00


For en liten stund tilbake publiserte jeg et lignende innlegg, og det virket som mange av dere kjente dere godt igjen i disse bildene! For det er virkelig ikke bare de flotte bildene vi legger ut på bloggen som bli tatt under fotograferingen - det blir også en haug av tullebilder. Ofte havner disse i søppelkurven, men heldigvis tar vi vare på noen av dem. Her har jeg samlet noen av de litt uheldige bildene som har blitt tatt de siste månedene.


Nei... jeg er overhodet ikke kul, haha!

Kjenner du deg igjen i dette?


Julekalender til jenter!

 • 03.11.2015 kl. 21:00

SE JULEKALENDERE FOR 2017 HER!!!

Dette er julekalendere fra 2015 :-)

Ja, jeg er helt enig med dere i at det er tidlig å starte å snakke om jul nå - selv om det trossalt bare er en måned til desember. Men er det noe man bør være tidlig ute med om man ønsker det, så er det julekalendere! Dette blir fort utsolgt, og hvis du ikke har noen som lager til deg er det like greit å kjøpe en selv. Nedenfor har jeg funnet noen av årets mest populære julekalendere. Kanskje du finner en du liker?


THE BODY SHOP - KR 1498KR, VERDI: 2239KR HER (billigere versjon HER).
"Tell ned til jul med vår DELUXE julekalender full av godbiter. Bak hver luke finnes det en skjønnhetsoverraskelse, og i tillegg et lite sitat som sprer glede i julehøytiden. I denne kalenderen finner du alt fra dine kroppsfavoritter, sminke ?og hudpleienyheter. Denne kalenderen inneholder mange fullsize-produkter og var en bestselger i fjor!"


MAKEUPMEKKA 24 GAVER 599KR, VERDI: 2093KR
MAKEUPMEKKA 16 GAVER 399KR, VERDI: 1554KR

Makeupmekka har en super julekalender med enten 24 eller 16 gaver. Disse kommer ikke ferdig innpakket, så du kan justere selv hvilken dag du ønsker å gi hvert produkt.


JELLY BELLY ADVENTSKALENDER, 255KR
Her har vi adventskalender for Jelly Beans-elskerne! For dere som er lei av sjokoladekalenderen er denne perfekt - også veldig fin å gi bort :-)


THE COLOR WORKSHOP BEAUTY ADVENT CALENDER, 199KR
En adventskalender med en ny overraskelse bak hver luke. Denne kalenderen inneholder blant annet mascara, øyenskygge, lipgloss og neglelakk - også en en veldig rimelig pris!


BABOR ADVENTSKALENDER, 695KR
"BABORS adventskalenderen som inneholder 24 serum-ampuller er blitt enormt populær. Ampullekuren, som er den mest unike blandingen i sitt slag, tilfører huden din en cocktail av hudforyngende, beskyttende og fuktgivende pleie som i løpet av fire uker vil gi synlige resultater."

Skal du ha julekalender i år?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #jul #christmas #julekalender #adventskalender #adventcalender #thebodyshop #2015 #makeupmekka #sminke #skjønnhet #beauty #jenter #babor #godteri

OUTFITS OF OCTOBER

 • 02.11.2015 kl. 16:32

DENIM SHORTS

A TASTE OF FALL

BIRD SKIRT

AZTEC SKIRT

OUTFIT

OVERSIZED DENIM

YELLOW IT IS

FRIDAY OUTFIT

HALLOWEEN LOOK
Hvilket antrekk likte du best?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #october #oktober

HALLOWEEN 2015

 • 01.11.2015 kl. 18:45


Da var visst halloween over for i år også, og jeg må få si at jeg har hatt en helt fantastisk feiring med alle disse herlige folka! Vi startet kvelden med litt taco, før vi etterhvert skrudde opp lyden på musikken, og bein og armer gikk litt av seg selv. For en gangs skyld turte jeg faktisk å ta frem kameraet, og overraskende nok var ikke folk i mot det - woho, en bloggers lykkeligste øyeblikk! 

Igår var det både vampyrer, pirater og spøkelser tilstedet - i tillegg til verdens skumleste edderkopp-dekor. Jeg tror også vi klarte å sprekke 10 ballonger (noe som forresten er vårt hemmelige talent), og vi gikk sikkert igjennom 50 sanger på singstar! For en kveld - naturligvis gikk den alt for fort og jeg skulle gjerne ønske at tiden gikk litt treigere, hehe.

Hva gjorde du igår, og hva var du evt. utkledd som?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #halloween #costume #makeup #sminke #venner #fest #bilder

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no