hits

OUTFIT: White Sweater

 • 30.11.2016 kl. 19:58

Heihei! The very last fall day of 2016 er her, er det ikke sykt? Altså, føles ut som jeg nettopp skrev "Da var vi i årets første høstmåned", men neida, i morgen kan jeg skrive "Nå er vi i årets første vintermåned", herregud! Julen nærmer seg; altså jeg er som et lite barn innvendig, og lykken over at det er desember i morgen får meg til å hoppe av glede og nynne på julesanger dagen lang, haha :-D Må rydde litt og finne en plass til julekalenderene mine for i år - de trenger virkelig en spesiell plass for å få opp julestemningen. Nå mangler det bare snø, det trengs virkelig for å få inn stemningen. Enig?

I dag brukte jeg dette supercozy men også veldig fine antrekket. Hvit strikkegenser med en olavest er veldig enkelt og greit, men med "skinnbuksa" og de superstilige vinterskoa mine blir det råstilig - synes jeg hvertfall :-D

Bukse og sko fra nelly.com HER og HER.

Gleder du deg til desember? :-D

Julekalendere - hvilken er din favoritt?

 • 30.11.2016 kl. 16:07

Heisann dere! Kun én dag igjen til desember, og er det noe jeg gleder meg til så er det julekalendere. Dette har gitt meg julestemning fra jeg var liten og jeg har mange favoritter blant de 10 julekalenderne nedenfor. Noen har ikke noe spesielt forhold til julekalendere, mens andre er kanskje like frelst som meg! Nedenfor har jeg samlet de ti mest populære julekalenderne her i Norge (med mindre jeg har glemt noen? Kanskje Julefergå og Nissene på Låven?). I år kommer det også en ny julekalender på NRK kalt "Snøfall", og jeg kommer nok til å ta en liten titt på denne for å se hvordan den er. På TV2 Zebra sendes The Julekalender, mens på TVNorge sendes Den Unge Fleksnes og Nisser over skog og hei. De fleste julekalendere er å få tak i på DVD eller finnes på nettet, så ikke fortvil om favoritten din ikke går på TV.

Jeg synes det er veldig spennende å se hvilke julekalendere dere har et forhold til og liker best. Jeg har personlig mange favoritter, men den jeg alltid gleder meg litt ekstra til er Jul i Svingen. Selvfølgelig elsker jeg også The Julekalender, Jul i Skomakergata og Vazelina Hjulkalender ettersom jeg har vokst opp med disse, i tillegg til Jul på Månetoppen. Haha, med mange favoritter kan dere tro jeg sliter med å velge ut hvem som skal se hvert år! Føler meg helt merkelig med å være så opphengt i julekalendere, men vær så snill og fortell meg at det er flere av dere der ute, hehe :-D

Avgi din stemme på hva som er favorittjulekalenderen din nedenfor helt gratis og anonymt :-)

Hvilken er din favoritt? Skal du se på en julekalender i år? :-D

Eggerøre og laks

 • 29.11.2016 kl. 16:57

Namnam, nå har jeg nettopp kost meg med en veldig lettvind lunsj/middag, nemlig eggerøre og røkt laks. Fysøren, så digg! Så et av barna på jobben som hadde det til lunsj, så jeg måtte stikke en tur innom butikken etter jobb for å kjøpe laks; min livrett, hehe! At noe så enkelt kan være så godt skjønner jeg virkelig ikke, men dette blir nok spist oftere fremover. Noen som har smakt kornmo knekkebrød? Fysøren, elsker de! Det har vært min everyday-breakfast i flere måneder nå, og de er også mye mer mettende enn andre knekkebrød, noe som gjør at man bli mett av to, ovenfor ti. Anbefales sterkt!

På jobb i dag fikk jeg male litt på vinduene, da vi driver og pynter til jul på SFO. Ei annen hadde malt trær på vinduene, mens jeg fikk i oppgave å male litt snø på "bakken", trærne og male noen snømenn og snøfnugg. Til slutt teipet vi på "halve" julenisser slik at det så ut som de tittet opp fra trærne eller opp fra snøen. Sykt koselig og stemningsfullt :-D Nå gleder jeg meg bare enda mer til torsdag, altså 1.desember, da kan man ihvertfall unne seg alle julegoder, for det varer jo tross alt bare en måned! Gjett hvem som nå hører på julemusikk og slapper av i sofaen, aah. Det må være lov før det blir trening i kveld, eller hva?

Liker du eggerøre og laks?

Julegavetips til alle!

 • 28.11.2016 kl. 22:22

God kveld! Da kommer årets julegavetips fra meg også :-D Ble litt seint innlegg i dag, da jeg ikke har rukket å bli ferdig før nå. Dette har vært en skikkelig opp og ned-mandag. Startet dagen med å være i litt trist humør, før det ble litt bedre utover dagen på jobb. Da jeg kom hjem brukte jeg tiden godt, men ble plutselig veldig stressa etter treningen som var ferdig halv ti. Plutselig innså jeg at jeg skulle rekke å blogge, vaske håret, spise, slappe av og sove. Altså, huff, denne mandagen kom med et PANG gitt!

Nedenfor har jeg ihvertfall nå fått samlet 12 tips til hva du kan kjøpe i julegave, og dette hjalp faktisk meg ganske mye også, hehe! Masse flotte tips til ulike priser, til både jenter og gutter og til enhver smak. Håper dere liker innlegget :-D

Brettspill er alltid morsomt både med familien, venner og på fest - finn stort utvalg av brettspill på gamezone.no HER.
Sminke
er veldig populært blant spesielt jenter, og det finnes så utrolig mye utvalg. Sminke kan for eksempel kjøpes på eleven.no HER.
Deksler
er noe det finnes masse utvalg av, og man kan finne noe som passer til alle. Kjøp billige deksler på ebay.com HER.
DVDer
- bare jeg som fortsatt kjøper det? Hehe, filmer er noe alle elsker - foreldre, barn, venner, gutter, jenter! Kjøpes på platekompaniet.no HER.

Koseklær er noe vi aldri får nok av! Kan for eksempel kjøpes på cubus.no HER.
Interiør
passer til alle, selv om det kanskje er mest populært blant jenter. Finn masse fint hos drlykke.no HER.
Gavekort
er virkelig genialt, og finnes på de fleste sentere og butikker!
Bøker
- jeg er ingen lesehest, men det finnes allikevel interessante bøker for meg også. Bøker finnes det mye utvalg av! Kan kjøpes på norli.no HER.

Polaroid er noe som er veldig kjekt å ha, og jeg elsker hvertfall mitt! Kan kjøpes hos japanphoto.no HER.
Kjøkkenutstyr
er perfekt til de som liker seg på kjøkkenet, og for de som trenger det basice. Sjekk ut kitchn.no sitt utvalg HER.
Drikke
setter de aller fleste pris på. En flakse vin, champagnie eller litt brennvin finnes på vinmonopolet.no HER.
Elektronikk
- altså, hallo, vi er i 2016, hvem lever vel ikke på elektronikk nå? Finn noe til enhver person hos elkjop.no HER.

Fikk du noen fine tips? :-D

Thanksgiving Outfit 2016

 • 27.11.2016 kl. 20:50

God kveld alle sammen! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en innmari koselig kveld med noen venner. Fire av oss spiste først på Egon, før vi dro til to andre og spiste litt chips og spilte. Akkurat slik en søndag skal være :-D Så nå skal jeg bare slappe av med Lars de siste timene før vi må dra hver for oss og gjøre oss klare til en ny uke imorgen *blæh*! I går feiret vi thanksgiving her hos familien hans, og det var innmari koselig, og herregud så god mat! Jeg hadde gledet meg helt siden i fjor til å spise denne maten igjen, og nå gleder jeg meg allerede til neste år, haha. Kalkun med poteter, søtpoteter, stuffing og noen andre greier, høres kanskje enkelt og greit ut, men moren til Lars er virkelig en fantastisk thanksgiving-kokk, hihi! For å ikke glemme pumpkin pie, naam :-D

Denne kjolen kjøpte jeg på nelly.com i fjor, og har til nå fått brukt den to ganger, woho! Den er så innmari lekker og gjør en ellers kjedelig svart kjole, mye mer spennende. Jeg trives best i farger, men denne kjolen går faktisk helt fint an å bruke for meg også. Med røde lepper og litt dilldall gjorde det faktisk så jeg følte meg veldig fin hele kvelden, hihi!

Hva har dere gjort i helga? :-D

Beautiful Sunset

 • 27.11.2016 kl. 12:11

Okei jeg er sikker på at alle her fikk med seg den nyyydelige solnedgangen på fredag. Dere har sikkert allerede sett 100 bilder, og tatt en del selv, men jeg ville gjerne dele mine også, hehe! Altså, bare se på de innmari vakre fargene, er det ikke helt utrolig at himmelen kan bli så fin? Det beste er at den kan skifte farge på kun noen minutter. Først var den oransje som nedenfor, men ti minutter senere kunne man plutselig se rosa og lilla, og til slutt ble det mørkt, men man kunne fortsatt såvidt se sollyset - aah, blir helt forelsket!

Det ser jo nesten ut som en skogbrann på bildet nedenfor, himmelen bare lyser opp med de vakreste fargene, og det er så herlig å se i en ellers ganske grå hverdag nå i november. Håper virkelig at vi får se dette enda mer fremover, men faktisk så håper jeg også på at det komme mer snø. For snart er desember her! Uten snø blir julestemningen virkelig alt for svekket hos meg, noe som er superkjipt, så jeg satser på ordentlig snø og mindre glatte veier.

Så du solnedgangen på fredag?

Because it's FRIDAY!

 • 25.11.2016 kl. 16:09

Omnomnom, nå sitter jeg her og koser meg med litt yoghurtnøtter jeg kjøpte på kiwi etter jobb. Kan virkelig ikke klage når det er fredag, jeg koser meg med yoghurtnøtter og cider, skal lakke neglene med dette glitteret fra ciaté, slappe av og dra på julebord i kveld! I tillegg drar jeg rett til kjæresten i Asker etter julebordet, så kan jeg endelig sovne i hans armer etter nesten to uker *smelt*. Dagen har allerede vært veldig fin til nå, så jeg håper det bare fortsetter oppover og at julebordet blir koselig. Himmelen er helt fantastisk utenfor, gjett hvem som har tatt liiitt mange bilder, he-he!

Bare følg med i helga for da får dere se bilder av den vakre himmelen, hvordan neglene blir, forhåpentligvis et par antrekksposter og en annen morsom ting, hehe! Nå må jeg nesten begynne å fikse meg litt til julebordet - negler skal fikse, håret skal krølles, antrekket skal på og jeg må pakke til helgen :-D

Hvordan er det med dere i dag? :-D

9 ting jeg gleder meg til

 • 24.11.2016 kl. 16:09

Hellu! Vi går en morsomt og spennende tid i vente nå, hvertfall for mange av oss. Jeg har masse å se frem til i slutten av november og hele desember, så her har jeg laget en liten liste over ting jeg gleder meg til! Ganske mye står på planen, men jeg er fortsatt åpen for mer, hehe :-D Nå skal jeg faktisk tjuvstarte julen og lage fløyelsgrøt/smørgrøt, rett og slett fordi jeg har hatt lyst på det i en uke nå. Veldig lite næringsrikt, men jeg klarer virkelig ikke holde meg unna lenger! Skal uansett trene etterpå og hente en pakke på posten med litt julegaver i kveld. Wii *glede*!

THANKSGIVING
Først og fremt gleder jeg meg til lørdag, for da skal jeg nemlig feire thanksgiving med familien til kjæresten min, ettersom moren hans er amerikansk. Var der i fjor også, og maten var virkelig fantastisk, samtidig som det var veldig koselig :-)

JULEBORD
Jeg har allerede vært på ett julebord, og nå gjenstår det kun to! Førstkommende er allerede i morgen, da med kolleagene på SFO, mens det andre er om to uker med de ansatte på skolen. Gleder meg alltid til litt festligheter, hehe!

DESEMBER
Selvfølgelig gleder jeg meg også generelt til desember! Da blir det kos med julekalendere og julebakst.

TEATERBESØK
I desember skal jeg både på Singing in the Rain med familien, Jakten på Juleskurken med ei venninne og på Julestemning på et Blunck, Bettan & Endresen med de ansatte på SFO. Herregud tror ikke jeg har vært så mye på teater iløpet av ett år engang før. Jaja, selv synes jeg teater er veldig moro og koselig, så jeg gleder meg masse!

SPISE UTE
Både til søndag og i desember blir det spising ute, noe jeg alltid synes er like koselig! Både på grunn av god mat, og godt samhold :-D

JUL
Trenger jeg å si mer? Hallo, jeg elsker jo jul!

KINOOPPLEVELSER
I desember skal jeg prøve å få sett både "Fantastic Beasts and Where to Find Them " og "Snekker Andersen og Julenissen" - noen som har sett dem?

FESTER
Det er jo helt klart den store festtiden nå, og både med julebord, nyttårsaften og andre fester gleder danseløven Vilde seg stort!

NYTTÅRSAFTEN
Nyttårsaften pleier alltid å være like koselig og moro, og selv om jeg kanskje ikke føler meg helt klar for et nytt år allerede er det på den andre siden litt deilig.

Hva gleder du deg til fremover? :-D

The Red Purse

 • 23.11.2016 kl. 16:46

Heihei dere! :-D Takk for de fine tilbakemeldingene på innleggene i går - jeg føler meg helt og holdent som meg selv igjen i dag, hehe! Her om dagen maset venninna mi om at jeg skulle åpne en sein bursdagsgave fra henne, ettersom hun var sååå gira på hva jeg ville synes. Oppi pakken lå nemlig denne innmari lekre veska, og noen utrolig fine ansiktsmasker som jeg gleder meg til å prøve og vurdere. Altså, jeg har innmari mange vesker, men jeg hadde ingen røde, så denne passet veldig fint inn i samlingen min. Så elegant og fin, lyser opp et hvert antrekk og perfekt størrelse om man skal på date, shopping eller fest :-D

Veska er kjøpt HER. Yesstyle har innmari mye fint til en rimelig pris. Venninna mi har mye erfaring derifra og anbefaler den stadig vekk til meg.
NB! Veska er mørkere enn på bildene jeg har tatt. Fargen er slik som du ser i linken jeg la til.

Hva synes du om veska? Har du vært innom yesstyle.com?

So happy!

 • 22.11.2016 kl. 21:00

Haha, japp, hormonene til oss jenter er bare ikke til å tro. Humøret og meningene våre kan endres på et knips. Dette blir en ganske stor kontrast fra dagens tidligere innlegg "I dag vil jeg bare gråte." Jeg følte meg virkelig helt bæsj på jobb i dag, men jeg skal innrømme at bare jeg gikk ut døra og fikk litt frisk luft ble jeg så mye roligere og litt gladere (ikke rart med 100 barn rundt seg, ehe?). Da jeg kom hjem var jeg fortsatt veldig sliten, noe som resulterte i det forrige innlegget, men nå, etter litt trening sammen med de fantastisk flotte og flinke deltakerne på BodyPump-timen føler jeg meg skikkelig happy! Det er virkelig ekstremt sjeldent at jeg er i dårlig humør etter trening, og jeg synes så synd på de som ikke føler denne lykkepillen etter trening, for den er fantastisk god!

Om jeg ramser opp alt det er å smile av i livet mitt akkurat nå, og alt jeg kan være lei meg over, så vinner helt klart lista over ting jeg kan smile for. Nå skal ikke jeg sprade rundt om hvor glad jeg er, og hvor bra jeg har det ovenfor dere som kanskje har det litt dritt, men jeg føler det er viktig å se det positive i livet, ovenfor det negative, og det er noe jeg selv jobber med for tiden. I tillegg prøver jeg heller å bli fornøyd med den jeg er, ovenfor å forandre meg selv. Jeg hadde ikke vært Vilde, om jeg ikke var slik jeg er, jeg bor med en flott familie, har innmari vakre venner, kolleager og bekjente, i tillegg til en supersøt kjæreste. Er ikke det nok? 

Ok, det var dagens kloke ord fra Vilde. Håper jeg dere for en fin kveld videre så snakkes vi i morgen :-D

I dag vil jeg bare gråte.

 • 22.11.2016 kl. 15:59

I dag er en slik dag hvor jeg bare vil legge meg ned, se på film og gomle i meg søtsaker. Helt fra jeg startet dagen har jeg vært skikkelig daff, og de første timene på jobb hadde jeg både vondt i hodet og holdt på å sovne gående. Allikevel kan jeg ikke bare ta meg en fridag, for jeg må fortsatt prestere på jobb, blogge når jeg kommer hjem (som jeg gjør nå), lage mat og ha treningstime på kvelden. Jeg er egentlig ikke noe glad i å skrive slike negative poster på bloggen, men jeg synes det er viktig å vise og understreke at vi bloggere, som ofte viser det positive og inspirerende i hverdagen, også har slike vonde dager. Jeg hadde det sånn ganske ofte før på grunn av arbeidsplassen, men det har blitt mye bedre etter at jeg kom på et nytt sted. Derimot har jeg selvfølgelig fortsatt noen få sånne dager hvor jeg bare ønsker å klikke og gråte - akkurat som alle andre.

Jeg må også få understreke hvor enorm stor lettelse det er å skrive ned ting som dette og kunne dele det med dere. Jeg merker at lunta blir litt lengre, jeg får inn litt mer frisk luft i lungene, men blir også litt tyngre i hodet av ting som vil ut. Menmen, det er sånn det er, vi har noen supre dager, og noen veldig slitsomme. Jeg vil absolutt ikke si at denne dagen har vært blant de verste, men at jeg trenger litt hvile kan jeg understreke!

Akkurat nå er jeg lærling, og jobber dermed på skole og SFO, noe som kan være en ganske stor utfordring når man helst bare vil skrike ut og gråte. Det er selvfølgelig også typisk at de barna som kan være litt ekstra slitsomme utfordrer deg litt mer enn vanlig på disse dagene du selv er sliten. Jeg er heldigvis ganske flink til å kontrollere dette, men merker at jeg blir ekstra fjern, hisser meg opp mye lettere og prøver å unngå kommunikasjon på jobb når jeg har tunge dager. Dette er åpenbart ting man ikke skal gjøre mår man jobber med mennesker, men så må man også huske at vi som jobber med mennesker, OGSÅ er mennesker. Nå er jeg ihvertfall ferdig på jobb for i dag, og jeg håper at litt trening og det å slappe av gjør morgendagen bedre!

Hvordan har deres dag vært?

Silver Heels

 • 21.11.2016 kl. 18:01

Som sagt var jeg på shopping på lørdag og sjekk hva jeg fikk tak i a! Oh my gad, med en gang jeg fikk hendene mine på de visste jeg at de var perfekte! De er så innmari lekre og jeg føler faktisk at føttene mine ser skikkelig elegante ut i dem, haha - noe du aldri hører meg si med tanke på at jeg hater føtter! Jeg har innmari lyst til å bruke disse på thanksgiving på lørdag, som feires med familien til kjæresten min. Selvfølgelig passer de dessverre ikke sammen med kjolen jeg hadde planlagt, så det er mulig at jeg må inn i klesskapet og se etter noe annet, for disse skoene må jeg bare bruke altså!

H&M, 299kr

Akkurat nå er nettet vårt nede her i heimen - alltid like moro. Usj, har vært så mye tull med altibox i det siste at jeg blir gal. Må bruke mobildataen min nå for å legge ut dette innlegget, også får vi se om jeg setter på en serie eller finner på noe annet morsomt før jeg skal trene. Kanskje jeg setter på Sex And The City, for som venninna mi sa er dette ganske typisk Carrie Bradshaw-sko om det hadde vært stiletthæl, hehe!

Hva synes du om skoene? :-D

girlsnight!

 • 20.11.2016 kl. 13:08

Heeioo!! Åh fy søren for et par bra dager og kvelder jeg har hatt nå! Fredagen var jeg som nevnt før på julebord på kvelden, og det ble virkelig en morsom og koselig kveld :-D Hadde en innmari bra kveld med alle de flotte ansatte på Fresh Fitness, og selv om det ikke ble så innmari mye dansing var det allikevel en minnerik og fantastisk kveld. Jeg kom meg ikke i seng før fire-tiden, og tanken på å måtte stå opp litt på ti dagen etter var ikke så veldig fristende. Derimot var det fristende å møte de fantastiske jentene ovenfor, så da alarmen ringte 09:45 stod jeg opp med glede, og formen var faktisk overraskende fin!

Vi startet kvelden med å dra til Sandvika Storsenter, noe som ble en lang kjøretur ettersom det var kø inn til hu ene vi skulle hente. Allikevel kom vi oss frem til slutt, og med god tid på kjøpesenteret, kan jeg love dere at vi tok oss god tid og jeg fikk med meg noen fine ting hjem, da inkludert litt til jul. Etter sikkert 6 timer på kjøpesenteret var vi helt utslitte, og fortet oss ut i bilen for å kjøre hjem til Sandra. På veien bestilte vi pizza og vi fikk i tillegg kjøpt litt snacks før vi slang oss ned på sofaen og stappet i oss fire pizzastykker hver. Jeg kan love dere at den pizzaen ikke har smakt så godt på evigheter!

Litt kos måtte vi jo også ha, da med litt vin og spillene "Jentekveld" og "Hvem i rommet". Dette er to spill som er innmari morsomme å ha både til jentekvelder og fester, og selv om jeg har gått igjennom kortene mange ganger før, er det alltid like morsomt. Før i går var det ett år siden sist vi hadde en slik kveld, og det kunne merkes, for vi fikk plutselig vite litt nye ting om hverandre, og flere ting kom frem kun etter et par glass vin. Som dere kanskje ser koste jeg meg gløgg igjel!

Spillene kan kjøpes her > JENTEKVELD og HVEM I ROMMET > annonselinker

Hvordan har deres helg vært til nå? :-D

20 røde julekjoler

 • 18.11.2016 kl. 15:42Heei dere! La oss starte fredagen med litt juleshopping. Nå er vi over halvveis i november, og desember nærmer seg med stormskritt, i tillegg til julebordene. Jeg skal på et allerede i dag, så jeg syns absolutt ikke det gjør noe å snakke litt om julen :-D Jeg fikk bestilt en kjole til julaften i går, og krysser fingrene for at det er den rette! Jeg stod mellom veldig mange av de lekre, røde kjolene de hadde på nelly.com, men falt til slutt på en jeg tror og håper jeg blir fornøyd med. Ovenfor har jeg samlet 20 røde kjoler fra nelly.com, og du kan finne alle →HER←! Jeg holdt virkelig på å bli gal av denne kjoletittingen, da det var så sinnsykt mange fine å velge mellom, i tillegg til at mange var ganske rimelige i pris. Selv om andre farger kan være like så fint som rødt på julaften, ender jeg alltid opp med å kjøpe en rød kjole. Flere som kjenner seg igjen?

Likte du noen av disse? Har du kjøpt kjole til jul?

Innlegget inneholder annonselinker

November Vibes

 • 17.11.2016 kl. 16:30

Hei, god dag! Åssen går det med dere lesere i dag? Hehe, nå er det kun én dag igjen før helg, og jeg gleder meg massemasse til både i morgen og lørdag. I morgen blir en smule stressende, for da er det nemlig julebord med kollegaer på Fresh Fitness, noe jeg tror blir heeerlig! Allikevel har jeg jobb på SFO og jobb på Fresh før julebordet, så det går litt i ett, men det gjør virkelig ingenting når man skal feste og ha det gøy på kvelden :-D På lørdag skal jeg og tre venninner på Sandvika Storsenter, etterfulgt av jentekveld. Det er nå ett år siden vi alle var samlet, så jeg gleder meg innmari mye til å se dem igjen! Da kommer jeg forhåpentligvis også i gang med julegaveshoppingen, noe jeg føler er på tide.

Bluse fra New Yorker  -  Sekk fra Monki  -  Sko fra nelly.com HER (annonselink)

Jeg fant plutselig ut at det er en stund siden jeg har tatt bilder med kameraet, og da spesielt av meg selv, så nå var det jammen meg på tide igjen! Man blir liksom ikke like gira til å ta bilder ute når det blir så fort mørkt, været er opp og ned og det er kaldt. Nå fikk jeg derimot endelig tatt noen bilder. Ah, elsker virkelig denne kåpa og blusen, for å ikke snakke om skoene (og veska). Ok, la oss bare si hele antrekket, eller hva!? :-D

Skal du noe moro til helgen? :-D

4 snacks til din jentekveld #2

 • 16.11.2016 kl. 16:24

Heihei dere! Endelig et nytt innlegg med "4 snacks til din jentekveld". For langt over et år siden postet jeg et slikt innlegg med 4 andre snacks, som dere kan lese HER. Dette er et av mine mest leste innlegg på bloggen, så derfor tenkte jeg det kunne være morsomt med fire nye tips. Så her kommer altså oppskrift på hummus, snickerskake, ostekakebiter med sjokolade og søtpotetbåter!

HUMMUS - PROTEINRIK PURÉ

Mmmh, dette er både sunt og godt, passer perfekt til flere personer og kan nytes som snacks med god samvittighet!

SNICKERSKAKE

Denne kaka er bare helt fantastisk! Alle jeg har møtt elsker snickerskake, så med mindre man er allergisk mot nøtter kan jeg nesten garantere at dette blir en klassiker, for fysøren, nam :-D

OSTEKAKEBITER MED SJOKOLADE

Disse ser kanskje ikke så fristende ut, men de smaker virkelig himmelsk allikevel! En perfekt munnfull som oser av masse gode smaker. En stor favoritt!

OVNSSTEKTE SØTPOTETBÅTER

Server noen ovnsstekte søtpotetbåter med krydder og litt dressing/rømme ved siden av, og nyt! Igjen en litt sunnere kos, samtidig veldig godt :-D

Var det noe som fristet?

6 Beauty Hacks #3

 • 15.11.2016 kl. 16:35

Se tilbake på eldre innlegg her: BEAUTY HACKS #1   //   BEAUTY HACKS #2

KLARERE NEGLELAKKFARGER
Påfør et lag med hvit neglelakk under den egentlige fargen du skal ha. Dette gir mer "pop-up" og gjør fargen tydeligere.

TØRRSHAMPOO
Ta i tørrshampoo kvelden før/rett før du legger deg slik at det får tid til å virke inn i håret over natten.

AVSLUTT MED KALDT VANN
Avslutt alltid dusjen med kaldt vann, dette er både godt for håret og kroppen. For håret lukker det skjellagene som har åpnet seg under vask med shampoo og varmt vann, og kroppen har godt av det for blodsirkulasjonen, i tillegg til at det kan motvirke stress.

BILLIG VS DYRT
Husk at det ikke alltid er det dyreste merke som er best. Ofte er faktisk det billge produktet like så godt eller bedre ovenfor det dyre.

STATISK HÅR?
Spray hårspray i håndflaten og stryk det over håret slik at det statiske håret legger seg ned. Evt. kan du bruke en ubrukt tannbørste.

STØRRE LEPPER
Påfør highlighter på oversiden og undersiden av leppen for en "større lepper-effekt".


 

To nye topper

 • 14.11.2016 kl. 16:54

God dag, dere! Nå tenkte jeg å vise dere et par topper som kom fra nelly.com sammen med de hvite vinterskoene forrige uke. Ettersom jeg skal på tre forskjellige julebord blir disse toppene brukt på to av dem, og jeg har allerede to antrekk klart. Førstkommende julebord er til fredag, så vi får se hva jeg ender opp med :-D Jeg var ihvertfall veldig fornøyd med begge toppene, da de var innmari flotte og i tillegg normale i størrelsen. Glitter-body'en drysser ekstremt mye og var ganske kort på overkroppen, men den var allikevel veldig fin på. Den røde toppen var skikkelig god å ha på og til nå har jeg ingenting å utsette på den!

Inneholder annonselinker

GLITTER BODY    //    FLØYEL TOPP

I dag og i morgen er det disco party på Fresh Fitness, og da må alle instruktørene kle seg ut og ta på seg disco-klær. Jeg skal innrømme at jeg hadde svært lite utvalg av disco-klær, men jeg har kommet frem til noe. Egentlig har jeg også bestilt afro-parykk, men den rakk dessverre ikke å komme i posten. Jaja, det er morsomt å ha til en annen anledning uansett :-D Om du melder deg inn i Fresh Fitness før 22.november kan du forresten trene gratis ut året! Bra, eller hva?

Hvilken topp likte du best? :-D

American Pancakes

 • 13.11.2016 kl. 20:30

Hei alle sammen! Da satt jeg på toget hjemover til Drammen igjen. Jeg har hatt en skikkelig flott helg med kjæresten nok en gang. Vi har fått ordnet opp i litt ting som føltes feil, og er back on track, noe som alltid er en skikkelig godfølelse. Jeg og Lars er så glad i pannekaker at vi like gjerne laget det til frokost både i går og i dag. I går prøvde jeg meg for første gang på skikkelig amerkanske pannekaker - tjukke og innmari mettende. De ble enda en del tykkere enn de ser ut som på bildet, og en av pannekakene tok vi nugatti inni, namnam! I dag laget vi noen andre pannekaker du kan se oppskrift på her, som falt litt mer i smak. Det vil si; Lars laget dem. Tenkte det var like greit å lære han hvordan man gjør det, og han var visst et naturtalent - gjett hvem som skal forlange frokost på senga en gang i fremtiden, hihi :-D

3egg - 50g smeltet smør - 3dl melk - 5dl hvetemel - 1ts bakepulver - 1ss sukker - 1ts salt, kanel og kardemomme

Bland alt sammen og stek på middels varme i en stekepanne. Om du ønsker å ha pannekaker med nugatti/nutella-fyll, tar du litt røre i stekepanna, en spiseskje nugatti/nutella, og tar litt røre over dette igjen. Mmh, så godt - bare å nyte :-D

Er du like glad i pannekaker som meg?

Winter Glitter Nails

 • 12.11.2016 kl. 19:41

Heihei alle sammen! Lørdagen er her, og uansett hvor vondt det gjør å si det, så er den også snart over. Jeg har ikke gjort annet enn å slappe av, lage pannekaker til frokost og sminke meg i dag. Nå skal snart jeg og kjæresten min ut å spise på Egon, noe jeg satser på at blir like koselig og godt som alltid. Jeg bare elsker maten på egon, namnam :-D

I går kom jeg til Gjøvik klokka elleve, og dro videre med Lars til noen i klassen hans som hadde en liten fest. Han hadde vært der siden syv, men kom for å hente meg på togstasjonen, før vi tok turen opp dit igjen. Det ble faktisk overraskende morsomt, og selvom det bare varte et par timer storkoste jeg meg! Var litt redd for å merke gårsdagens festligheter på morgenen i dag, men det gikk som vanlig helt fint, og jeg er klar for å nyte siste delen av lørdagskvelden :-)

Her har vi negledesignet jeg laget på torsdag. Enkelt og greit en sølvfarget lakk fra Ciaté, og en grønn-/blåglitret lakk (som ser mest blå ut her).

Hva synes du om dette negledesignet?

#glitter #negledesign #negler #nails #winter #winter #skjønnhet #beauty #nailart

Nye vintersko fra nelly.com

 • 11.11.2016 kl. 16:00

Æææh, se hva som kom i posten til meg i går!!! Jeg ble virkelig helt forelsket da jeg prøvde dem på i går kveld, og etter at jeg har gått med dem i dag er jeg bare enda mer forelska, haha! Disse skoene var gode å gå i, er foret og er derfor gode og varme, har en klar, fin, hvitfarge og var overhodet ikke glatte (utenom på speilblank is selvfølgelig). Det negative er selvfølgelig at hvite sko som regel blir fort møkkete, men jeg skal prøve å vedlikeholde dem så godt jeg kan, for disse er absolutt perfekte nå på vinteren! Så happyyy!!! :-D

(Innlegget inneholder en annonselenke)

KAN KJØPES HER!

Da var det også endelig helg og denne helga blir ganske lik forrige, da jeg skal til Lars på Gjøvik igjen. I dag er det faktisk kun én uke siden det begynte å snø, noe som er helt sykt! Føles allerede ut som snøen har vært her i flere uker. Ikke at jeg har noe i mot snøen, for den liker jeg faktisk, men det at det begynner å vippe mot 10 minusgrader er ikke like populært. Før har jeg slitt veldig med å ha på meg nok klær ute ettersom jeg aldri har funnet en varm jakke jeg virkelig har følt meg bra i, men endelig har jeg funnet en jeg er superfornøyd med! Derfor kan jeg endelig være god og varm uten å føle meg helt grusom. Disse skoene hjelper også veldig på, og nå mangler det bare å gidde å ta på seg noe under buksa også.

Hva synes du om skoene? :-D

Mine Julekalendere

 • 10.11.2016 kl. 16:12

God dag dere! Hmm... ble visst to julekalendere i år, eheh... Det er lov eller? Hvertfall når man betaler for det helt selv! Hehe, jaja, i år klarte jeg virkelig ikke å holde meg unna. Jeg er virkelig obsessed med julekalendere, og det har jeg alltid vært. Jeg elsker de, og i år falt jeg pladask for sminkekalenderen til Revolution, før jeg også kom over årets Ciaté-kalender. Var veldig i tvil om jeg skulle kjøpe neglelakk-kalenderen fra Ciaté da jeg allerede hadde kjøpt Revolution sin, men jeg klarte ikke å holde fingrene unna. Får nyte det så lenge jeg er lærling og tjener penger, haha :-D

Innlegget inneholder én annonselenke.

Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar 2016

Her har vi årets julekalender fra Ciaté. Jeg har hatt neglelakk-kalender fra Ciaté to år tidligere også, og er alltid like fornøyd! Denne var virkelig nydelig utseendemessig, så jeg kan virkelig ikke vente med å starte desember :-D Må nok innrømme at dette er en av de fineste kalenderen Ciaté har hatt av de jeg har sett. Hver neglelakk ligger i en egen boks noe jeg synes er veldig kult, og la oss ikke glemme de lekre fargene!Makeup Revolution Advent Calendar 2016

Her er årets julekalender fra Revolution, med hele 25 overraskelser! Jeg kan ikke si at jeg har prøvd noe fra dette merket før, men jeg håper og satser på at det er bra. Noen som har erfaring? Dette er ihvertfall et av årets mest populære kalendere ut ifra det jeg har fått med meg, så jeg har høye forventninger til den.

Har du julekalender i år? Liker du julekalendere?

Makeup Wants from EBAY

 • 09.11.2016 kl. 16:20

Hey hoo!! Yeah, ebay alle sammen - hvem elsker vel ikke ebay? Jeg skal innrømme at jeg faktisk har shoppet svært lite derifra i år, sånn dønn ærlig. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har rett og slett tenkt lite over det og brukt penger mange andre steder. Nå var jeg derimot innom en tur, og fant 12 favoritter blant skjønnhet som jeg gjerne kunne tenke meg. Beklager virkelig dårlig bildekvalitet, men gå inn på produktet så kan dere se nærmere beskrivelser.

Sminkebørster er veldig opp og ned, men disse er veldig billig, så jeg vil ikke si at jeg man taper noe på å prøve ihvertfall. Øyenskygge får jeg aldri nok av, og de nedenfor ser skikkelig fine ut! Ansiktsmaskene nederst til høyre prøver venninna mi ut nå, og ut ifra det jeg har hørt er hun veldig fornøyd, så de vil jeg gjerne teste ut - for å ikke nevne sølvneglelakken, åh, se så lekker!


1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12

Vil du prøve noe av dette? :-D

Høstbilder

 • 08.11.2016 kl. 15:17

Heihei! Hvordan har deres tirsdag vært til nå? Kan ikke legge skjul på at jeg gjerne skulle hatt fri, men dagen min har vært helt grei selvom jeg som vanlig var innmari trøtt på morgenen! I dag er jeg egentlig ganske tankeløs og prøver heller å samle alt som foregår inni hodet mitt, og alt jeg må huske på. Jeg har heldigvis fått skrevet alt inn i planleggingsboka mi, men allikevel går det litt i spinn, hehe!

I går fikk jeg bestilt meg et par nye, hvite vintersko fra nelly, i tillegg til to nye topper som jeg kan bruke til julebord, ettersom jeg skal på tre forskjellige i år. Woho, så moro det blir! Nelly har også inne noen kjoler jeg har lyst på, men størrelsen min var allerede borte, så jeg krysser fingrene for at de kanskje kommer inn igjen. Det ville ihvertfall vært fenomenalt til julaften :-D Ok, nok vinter-, jule- og shoppingsnakk, her er noen høstbilder jeg har tatt gjennom mobilen i år!

Hva skal dere i dag?

8 Eyeliner Quotes

 • 07.11.2016 kl. 16:43

Ahhyeah, hallo dere! Ny uke, nye tanker. Denne uka skal jeg virkelig gå inn for å overvinne psyken. Jeg har så lett for å bli gretten på grunn av lite søvn og tenke negativt om meg selv, men jeg er overbevist om at det ikke skal mye til for å snu tankegangen. Joda, man er trøtt, man må opp tidlig, det blir fort mørkt ute, det er glatt, man føler seg ikke perfekt hver dag og alle personer her i verden elsker deg ikke, men samma det. Jeg kan ikke sløse bort livet mitt på å fokusere på det negative, når det er mye positivt. Jeg er frisk, trener, har flotte venner, familie og kjæreste som er glad i meg, jeg føler meg for det meste bra med meg selv, utdanner meg, det er masse å glede seg til fremover og det er snart jul! :-D

Uansett, eyeliner har vært en innmari god venn i nesten tre år nå, og alle som har brukt/bruker det kjenner til alt strevet som henger med, men også mestringsfølelsen av å få den "on fleek". Det er absolutt verdt det når man først lærer seg teknikken, og fysøren den eyelineren min har vokst og forandret seg mye igjennom årene. Burde nesten lage et eget innlegg om det, for fysøren, den så virkelig ikke ut i måneskinn i starten, haha! Her er 8 eyeliner quotes:

⊗ "Fly away on the wings of my eyeliner." ⊗
⊗ "Never ask a women with winged eyeliner why she is late." ⊗
⊗ "May the wings of your eyeliner always be even." ⊗
⊗ "You want the wings to be so sharp they could kill a man." ⊗
⊗ "You gotta act calm, cool and collected around liquid eyeliner. It can sense your fear." ⊗
⊗ "I think I would probably die without my eyeliner, but besides that I'm pretty basic." ⊗
⊗ "Do ur squats, wing ur eyeliner, and don't take shit from a bitch." ⊗
⊗ "If a woman's hand is steady enough to put on winged eyeliner then it's steady enough to stab you in the heart" ⊗

Bruker du eyeliner? Likte du sitatene? :-D

22 kjoler til jul og nyttår

 • 06.11.2016 kl. 20:42

Heihei! Nok en gang har jeg vært en tur innom nelly.com på utgikk etter noe nytt å ha på seg til julebord, jul eller nyttår. Som vanlig har de selvfølgelig et stort og flott utvalg til enhver smak. Jeg skal på tre julebord i år, i tillegg til at vi har julaften og nyttårsaften! Selvfølgelig skal jeg ikke da kjøpe fem nye kjoler, men en-to nye hadde ikke skadet, vel? Hehe! Folk er tidlig ute med å kjøpe kjoler til disse anledningene, så om du ønsker å sikre deg årets fineste kjoler, lønner det seg å kjøpe tidlig. Her har jeg samlet 22 av de flotte kjolene jeg fant, og om du ønsker å se flere kan du sjekke det ut HER.
Innlegget inneholder annonselinker.1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19  -  20  -  21  -  22

Likte du noen av disse kjolene? :-D

Cocoa & Cookies

 • 06.11.2016 kl. 18:25

God kveld alle sammen! Det ble litt stille fra meg i går da jeg var på Gjøvik med Lars. Jeg sitter her forsåvit fortsatt, og har ønsket å blogge lenge nå. Dessverre ville ikke bildene legge seg til i innlegget, så derfor måtte jeg vente med det. Nå kan jeg endelig oppdatere dere, og selv om jeg ikke har så veldig mye å nevne blir man helt avhengig av å kunne oppdatere bloggen, haha! Flere som kjenner seg igjen?

Jeg kom til Gjøvik på fredag kveld, hvor jeg startet helgen med å se Doctor Strange på kino. Utrolig bra film, anbefales! Videre bestilte vi pizza og slappet av resten av kvelden. På lørdag hadde vi en lang morgen, før vi dro ut en tur på senteret, kikket litt rundt og spiste litt. Jeg fikk kjøpt meg 5 filmer for 300kr på platekompaniet. Sikkert flere her som sverger til netflix og filmer på nett, men jeg må si at jeg fortsatt er veldig glad i DVDer. Allikevel så vi på "That Awkward Moment" og "Into the Woods" som vi så på nettet. Into the Woods er en musikal-film, og fysøren, den var skikkelig bra! Den må dere bare se :-D

I dag har jeg og Lars bare daffet rundt i hele dag og spist en del dritt. Frokosten var ikke så ille med grove baguetter med pålegg, videre har vi derimot gomlet i oss kakao som vi fikk fra en annen som bor her, kjeks, brus og pølser. Haha, dette kostholdet i helgene er jo helt elendig - da spesielt når man er med kjæresten. Flere som kjenner igjen kjærestekiloene eller? Hehe, huff! Nå skal jeg pakke og slappe av litt før jeg har den 2,5timers lange togturen foran meg.

Hva har dere gjort i helga? :-D

My October Outfits

 • 04.11.2016 kl. 17:04

God dag, god dag! Som dere har fått med dere har vi vippet over til november, og nå blir det bare mørkere og mørkere og kaldere og kaldere. Allikevel skal jeg prøve å holde meg positiv, og det er faktisk allerede masse å glede seg til i november. Det kjipeste er vel å gi slipp på de fine skinnjakkene og trench coatene som nå er for kalde å bruke, men jeg skal innrømme at kåpene mine er like så fine, hehe :-) Det tristeste er kanskje når til og med kåpene blir for kalde, og man gå med en svær dunjakke, og da spesielt når man jobber på skole/SFO må gå i svære boblebukser. Altså jeg har virkelig ikke behov for å føle meg 20kg tyngre og gå rundt som en robot, hehe! Men det er vel bedre enn å fryse tipper jeg. Her er en oppsummering av antrekkene fra oktober.

STRIPED SHIRT

GOLD BOMBER JACKET

THE RED SKIRT

PINK TUESDAY
AUTUMN BIRTHDAY OUTFIT

HALLOWEEN COSTUME 2016

Hvilket antrekk likte du best fra oktober? :-D

Mars & Snickers Proteinbar

 • 03.11.2016 kl. 19:49

Heisann dere! For litt siden bestilte jeg meg Mars og Snickers Proteinbar. Jeg måtte bare prøve disse etter å ha hørt av de var en ganske bra erstatning. Jeg har funnet en del proteinbarer som jeg liker, som er en veldig god erstatning til vanlig sjokolade om man skulle ønske det i hverdagen og ønsker å få i seg mer proteiner. Jeg er ikke en type person som ikke koser meg med vanlig sjokolade, men ettersom jeg virkelig er en altfor stor sjokoladeelsker er det greit å ha en erstatning innimellom. I tillegg er det veldig spennende å se hvor mye forskjell det er, men hvor like de kan være i smak. Selv om jeg ikke ønsker at folk skal telle kalorier til punkt og prikke legger jeg ved næringsinnholdet på de vanlige sjokolade VS proteinbarene så dere kan se.


MARS 19G PROTEIN, 57G
Tørrere konsistens, men smaker ganske likt. Søt og god, og absolutt en veldig bra erstatning for Mars. Høyt proteininnhold, mye mindre sukker og helt klart en super erstatning for Mars smaks- og næringsmessig. Dessverre ganske dyr, da også når man må betale for frakt. Kan kjøpes HER.

NÆRINGSINNHOLD PER BAR 57G - MARS PROTEIN // VANLIG MARS
Kalorier: 200kcal  //  259kcal
Karbohydrater: 22g  //  39,6g
Hvorav sukkerarter: 13g  //  34,2g
Fett: 4,6g  //  10,1g
Hvorav mettet fett: 2,6g  //  5,7g
Protein: 19g  //  2,4g
Salt: 0,4g  //  0,25g

TERNINGKAST: 6


SNICKERS 18G PROTEIN, 51G
Denne har også en tørrere konsistens enn vanlig snickers, og smaker mer proteinbar ovenfor Mars'en. Allikevel er den veldig god og søt, med en god, mild saltsmak fra peanøttene. God erstatning for Snickers, og er helt klart mye sunnere og næringsrik. Denne smakte faktisk helt fantastisk etter trening! Også veldig dyr, også på grunn av frakt. Kan kjøpes HER.

NÆRINGSINNHOLD PER BAR 57G - SNICKERS PROTEIN // VANLIG SNICKERS
Kalorier: 199kcal  //  250kcal
Karbohydrater: 18,4g  //  33g
Hvorav sukkerarter: 9,5g  //  27g
Fett: 7,1g  //  12g
Hvorav mettet fett: 2,7g  //  4,5g
Protein: 18,2g  //  4g
Salt: 0,2g  //  Ukjent

TERNINGKAST: 6

Har du smakt disse eller ønsker du å prøve de? :-D

OUTFIT: Mint Coat

 • 03.11.2016 kl. 16:32

Heijo! Endelig føler jeg at energien er litt mer på plass. Helt siden jeg våknet klokka seks mandag morgen har kroppen vært så sliten. Jeg har akkurat klart meg på jobb og trening, og brukt tiden ellers på å slappe av. Jeg var fortsatt dautrøtt da jeg våknet i morges, men utover dagen ble det litt bedre. Kanskje det har noe med at jeg for en gangs skyld følte meg bra med meg selv i dag. I tillegg synes jeg det var veldig fint ute med soloppgang og litt rim på bakken. Veldig kaldt, men allikevel så flott og koselig. Nå kommer virkelig vinterfølelsen, og fra i morgen skal det jo komme snø. Vet ikke om jeg er glad eller hater det, hehe!

I dag fikk jeg en del komplimenter på denne flotta kåpa som jeg kjøpte på Vero Moda for et par-tre år tilbake. Jeg har egentlig aldri vært superfan av den, men i dag så jeg plutselig hvor flott den var! Jeg har også innsett hvor mange fine kåper jeg egentlig har, etter at de ansatte på SFO har påpekt det så mye. Selv om jeg har 3, eller 4 om vi tar med en som må syes, har jeg fortsatt lyst på fler! Det er jo så fint, og med litt lekre farger lyser det opp høsten og vinteren.

Hva skal du i dag? Er du glad i kåper? :-D

6 Beauty Hacks #2

 • 02.11.2016 kl. 16:45

Heisann dere! Okei, hvem er gira på beauty hacks? Hehe, det er alltid jeg hvertfall! Nedenfor har jeg samlet seks beauty hacks - kanskje du har hørt alle, eller kanskje du lærer noe helt nytt? Uansett håper jeg dere får noe ut av innlegget og er like glad i litt nye tips som meg. Gå HER for å se 6 beauty hacks jeg har lagt ut tidligere.

Påfør bronzeren som et 3-tall fra panna, ned til kinnbeina og til under kjeven. Jeg påfører også gjerne en strek på siden av nesa.

Bruk eyeshadow primer om du bruker øyenskygge. Dette hjelper så innmari mye og holder øyenskyggen jevn hele dagen uten å streke seg.

Bruk en shampoo og balsam tilegnet til ditt hår. Det er ikke alltid at hårproduktene venninna di bruker fungerer like godt på ditt hår.

Påfør alltid to-tre lag neglelakk og bruk en god top coat for god farge og holdbarhet.

Bytt ut mascaraen din hver 3. måned, ettersom det samler seg masse bakteriet og kan føre til øye- eller hudinfeksjoner. I tillegg gir det åpenbart dårligere resultat jo eldre den blir.

Påfør alltid foundation før concealer, ellers vil du bare dra det av/bortover, ettersom man bruker mer foundation enn concealer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lærte du noe nytt? :-D

Endelig kan vi høre på JULEMUSIKK!

 • 01.11.2016 kl. 16:15

Yiho! Eller Ho Ho Ho! Neida, ikke juletid helt ennå, MEN det er november. Halloween er over, og med det er det lov å høre på julemusikk, eller hva? ENDELIG! Hehe, jeg elsker julemusikk og egentlig det aller meste med julen. Da snakker vi både julemusikk, julekaker, julefilmer, julepynt, adventskalendere OG faktisk snø! Altså, jeg er ikke storfan av snø, men i desember, da må jeg virkelig ha snø. Mange sier seg nok uenig der, men det er slik jeg vil ha det, hehe!

Jeg har allerede hørt på julemusikk til og fra jobb, adventskalenderene mine har kommet og jeg ser allerede frem til tre nøtter til askepott på julemorgenen! I tillegg er jeg selvfølgelig innom nelly.com for å se etter litt nytt å ha på seg til både julebord og julaften. Haha, huff, nei julen altså, DET liker jeg! Noen der ute kjenner seg nok igjen, andre sitter og rister på hodet og ler over alt dette styret, mens andre ønsker å vente til desember med julestyret. For min del er det derimot virkelig noe å glede seg til og se frem til :-D

Gleder du deg til jul? :-D

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no