hits

NÅ ER JEG KLAR!

 • 30.11.2017 kl. 19:55

- IT'S CHRISTMAS TIIIME -

in about four hours...

Åh, dere, nå kan desember bare komme! Dere aner ikke hvor lenge jeg har gleda meg! Jeg gleder meg til julekalendere, til å åpne en ny luke i adventskalenderne hver dag, spise julekaker, høre på julemusikk, pakke inn julegaver, haha, ja, dere skjønner :-D Det er jo ikke alle som er juleglade som meg, men det er heldigvis flere der ute å dele gleden med! Fremover nå blir det nok litt juleinnlegg her på bloggen, så hvis du liker jul like godt som meg er det bare å følge med. Tenk at det bare er noen timer til 1.desember - what!? Jeg er så klar!

Jeg pleier egentlig ikke lage særlig mye rundt juletider, rett og slett fordi det bare blir kastet ettersom det er grenser for hvor mye vi her i familien kan stappe i oss, haha! I år valgte jeg hvertfall å lage sjakkruter, og herregud det er så godt. På mandag skal jeg mest sannsynlig lage risboller med bestemoren min, i tillegg til at hun alltid lager krumkaker - så litt kos blir det åpenbart i jula! Det må jo være lov, eller hva?

Hvordan er ditt forhold til julen? :-)

#jul #christmas #kake #cake #sjakkruter

GI JULEGAVE TIL NOEN SOM TRENGER DET!

 • 29.11.2017 kl. 19:17

Har du noen gang tenkt over at det er barn som ikke har råd til julemat på julaften? Barn som ikke har familie rundt seg som gir dem gode førjulsminner? Familier som ikke har råd til å kjøpe julegaver til barna sine og ikke kan gi dem de gode juleminnene mange av dere har fra barndommen? Ja, det har jeg og. Jeg har alltid vært veldig glad i jul, og har alltid hatt familie rundt meg som har gitt meg gode minner fra julen. Mange her husker nok gleden over julegaver på julaften - det var jo høydepuntket! Det er utrolig trist at ikke alle kan oppleve dette, og selv om jeg ikke får gjort så veldig mye, kan jeg og du faktisk hjelpe!

Her i Drammen har det vært en tradisjon i mange år å gi gaver til barn til jul. Jeg hadde ikke hørt om det før i år, men synes selvfølgelig dette var en veldig god sak! Det er ganske enkelt og greit, og alderen du skal kjøpe til blir valgt ut ifra forbokstaven i navnet ditt. I tillegg skal ikke gaven koste over 250kr, så det er jo noe mange kan ha råd til. Jeg har fikset en dokke+flaske til ei 1-4 årig jente, i tillegg til at jeg kjøpte gave for pappa som hadde samme aldergruppe, men ønsket å gi duplo til en gutt. Så hyggelig og fort gjort! Dette gir jo barna en enorm stor glede som ikke ord kan beskrive engang.

TING DU KAN GJØRE FOR Å GI EN GAVE TIL NOEN SOM TRENGER DET
(trykk på navnet til det du vil gjøre for å få mer informasjon):

JULEGAVEAKSJONEN 2017 I DRAMMEN
RØDE KORS "KJØP JULEGAVE MED MENING"
GI PENGER TIL BLÅ KORS BARNAS STASJON
KIRKENS BYMISJON "GI MIDDAG"
GI PENGER TIL FRELSESARMEEN

Skal du gi gave til en som trenger det i år? :-)

#jul #christmas #gave #gift #julegave

Livet er for kort til å ikke føle seg bra!

 • 28.11.2017 kl. 19:00

Heyhey, og god tirsdag! Når dette innlegget skrives er egentlig klokka halv ti, men ettersom jeg ikke får tid til å oppdatere i kveld tenkte jeg å forhåndslage et innlegg. Vanligvis ville jeg aldri hatt tid til det, ettersom jeg aldri står opp tidligere enn jeg må, men i dag hadde det kommet så mye snø at jeg spurte pappa om jeg kunne sitte på med han, ovenfor å ta bussen som jeg gjør på tirsdager. Ettersom jeg ikke starter før kvart over ti, kunne jeg dermed slappe av litt hjemme før vi dro. Derfor tok jeg litt bilder av dagens antrekk! Denne dressjakka slår virkelig aldri feil!

I dag var egentlig en slik dag jeg så meg i speilet og bare "fyfaen, så jævlig jeg ser ut", men det er utrolig hva sminke kan gjøre, haha! Jeg har nemlig skikkelig kviseutbrudd for tiden, og hadde vi tatt en nærmere titt på ansiktet mitt kunne man se at det var urenheter gjennom sminken. Selvfølgelig virker det jo helt bak mål å sminke over noe som burde ligget i fred, men jeg klarer virkelig ikke dy meg. Det er jo så mye deiligere å føle seg fresh og fin hele dagen, ovenfor å gå rundt med dårlig selvbilde og føle seg dritt. Jeg synes hvertfall livet er for kort til sånt, hehe! Allikevel går det jo selvfølgelig an å føle seg og se vakker og fresh ut uten sminke, også med kviser, det er jo noe man må føle på selv, men for min del har sminke blitt en så stor del av meg at jeg gjør det helt automatisk. Sminke er jo en måte jeg uttrykker meg gjennom og får frem de gode trekkene mine på; ikke skjuler meg bak - akkurat som man helst gjør med alt annet.

Når dette innlegget publiseres er jeg nok i Oslo med jentene fra INSP; denne gangen hos veskemerket Moo! Altså, vesker, det får man virkelig aldri nok av, det er jo så fint :-D Så jeg gleder meg masse til å høre litt mer om dem og kanskje få ta en titt på litt vesker. Håper hvertfall jeg kommer meg innover til Oslo i dag i dette været, ettersom det er buss for tog - men det burde vel ikke bli noe problem, håper vi!

Hvordan er deres tirsdag?

#antrekk #outfit  #ootd #mote #fashion

Disse produktene fikk jeg i goodiebagen!

 • 27.11.2017 kl. 19:00

Heihei og god kveld! Nå tenkte jeg å vise dere produktene jeg og de andre jentene fra INSP fikk fra VASS PR på torsdagens julebord. Herregud så mye, og så mye fint som jeg virkelig har troen på at fungerer! Her snakker vi skjønnhet til hår, ansikt, hud og lepper fra velkjente merker som jeg virkelig ikke kan vente med å prøve. Spesielt spennende blir det med vippeserumet, som jeg virkelig håper fungerer!

Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Bonding Seal Mask
En hårkur som skal gjenopplive og beskytte håret! Gleder meg masse til å teste den ut!

Weleda Skin Food
Dette er et basisprodukt for hele familien, som skal lindre tørr og anstrengt hud! Mange gode omtaler, så den burde være bra :-D

eos Shimmer Lip Balm Pearl
Hvem elsker vel ikke eos sine lip balms? Denne i en litt "annen" variant med shimmer i - gir myke lepper og et naturlig resultat.

eos Visibly Soft Lip Balm Vanilla Mint
Enda en tube med lip balm fra eos som jeg gleder meg til å ta i bruk!

Bath and Shower Gel fra treaclemoon
Herregud disse dufter fantastisk, gleder meg sykt mye til å bruke dem!

Emma S. Sensitive Facial Oil Serum
Denne kommenterte en av jentene på torsdag at hun elsket, så den er jeg veldig spent på! Den skal gi fuktighet gjennom kun et par dråper, og den kan også blandes inn i dag- eller nattkremen din for å booste den opp.

Swiss Clinic Eyelash Enhancer
Denne er jeg veldig spent på å prøve ettersom jeg har lest at den funker. Jeg tok på første lag i dag, så er det bare å fortsette å se om det gir noen resultater!

Har du prøvd noe av dette? :-D

#skjønnhet #beauty #vippeserum #goodiebag

THANKSGIVING OUTFIT 2017

 • 26.11.2017 kl. 13:41


Heihei alle sammen! Beklager at det har vært litt stille fra meg denne uka, og jeg kan ikke skylde på at jeg har hatt så innmari mye å gjøre, men nok har jeg allikevel gjort, i tillegg til at forkjølelsen gjør meg enda mer sliten (of course). Det er nokså tragisk for min del å ikke ha blogga verken onsdag, torsdag eller fredag, men vi satser på litt mer oppdatering i kommende uke.

På onsdag var jeg rett og slett bare uinspirert og gjorde egentlig ingenting annet enn å sove og trene litt hjemme. På torsdag var jeg som nevnt i går på julebord, og da var det fullt kjør hele dagen, og jeg hadde rett og slett ingen tid til å oppdatere dere. Fredagen gikk også ganske i ett, da jeg først var på skolen, måtte ta meg en power-nap på sofaen da jeg kom hjem (ettersom jeg var helt utslitt etter seks timers søvn, forsoving og prøve i første time), ha gruppetreningstime på Fresh Fitness også pakke for å være hos Lars i helga. Ja, så der har dere min forklaring, hehe :-D


Så dere, i går var det igjen duket for thanksgiving med familien til kjæresten min! Dette er tredje året på rad jeg var med, og jeg gleder meg like mye til spesielt maten hvert år, haha. Moren til Lars er nemlig fra USA, så hun har holdt tradisjonen i gang med å feire, noe som er superkoselig! Jeg hadde ihvertfall en veldig deilig dag i går, hvis man ser bort i fra all hostingen. Jeg og Lars startet dagen med å ta en tur på kjøpesenteret for å fikse litt julegaver, samtidig som han fikk ordnet litt til pakkekalenderen jeg skal få av han i år! Uæh, jeg blir så gira, haha! Altså, jeg elsker å kjøpe, pakke inn og gi bort gaver, men jeg tror jeg elsker like mye å pakker, rett og slett fordi det er så spennende, og koselig at noen vil gi deg noe. Enig?

Hvordan var deres lørdag? :-D

#thanksgiving #outfit #antrekk #ootd #fall #høst

Julebord med INSP!

 • 25.11.2017 kl. 11:00

WHAT A GREAT NIGHT

Last ned INSP-appen ved å trykke →HER← på mobil, eller søk "INSP" på App Store :-D

På torsdag var jeg og 16 andre, herlige jenter (som jeg har blitt kjent med gjennom INSP) invitert til julebord hos Otto (whynotas) i hans nye, superfine villa i Holmenkollen! Altså, hvor sykt hyggelig er ikke det? Jeg ble hvertfall ekstremt takknemlig og synes det var ekstremt stas, og ikke minst koselig! Vi ble servert masse snacks, alkohol og sushi til middag. Altså, luksus much? Jeg skulle gjerne ønske det var en fredagskveld slik at jeg ikke trengte å dra på skolen dagen etterpå, for jeg var virkelig sykt sliten i dag - forsov meg gjorde jeg også, så dere kan tro jeg hadde en perfekt start på fredagen, haha! Jaja, worth it!

Denne nye kjolen kom faktisk i posten på torsdag! Jeg hadde egentlig planlagt å bruke noe annet, men ettersom denne dukket opp i postkassa klarte jeg ikke styre meg unna... Om jeg derimot må si en negativ ting, er det at jeg selvfølgelig, så klønete som jeg er, klarte å ødelegge kjolen nesten med en gang før jeg dro hjemmefra. Visste dere at bak veska skjuler det seg et par ganske store hull? Jeg skulle nemlig stryke underdelen av kjolen, som tåler strykejern, men med et uhell klarte jeg selvfølgelig å komme borti overtrekket, som svidde rett igjen. ALTSÅ(!!!) er det mulig å ha uflaks? Nødløsning var da altså veske over - funka fett!


SUSHIII♥

Har du vært på noe julebord ennå? :-D

#jul #christmas #julebord #party #fest #insp #insplove

6 ting jeg er STOLT av!

 • 21.11.2017 kl. 19:00

Okei dere, nå tenkte jeg å blogge om noe ikke alle gjør; nemlig ting jeg er stolt over ved meg selv. Altså, kanskje spesielt her i Norge lever noen etter (den fucka) Janteloven, hvor man blant annet ikke skal tro man er noe eller tro at man er bedre enn noen. Men dere; uten å skryte litt, være litt stolt over seg selv og faktisk være glad for den personen man er vil det være umulig å få et god livskvalitet.

Man må faktisk være litt stolt over ting man gjør, selv om det selvfølgelig kan bli for mye skryting. Her har jeg hvertfall skrevet ned 6 punkter jeg er stolt av ved meg selv, rett og slett fordi det er så viktig å huske og sette pris på!

KARAKTERENE MINE
Altså, jeg har fått et par dårlige karakterer til nå i år, men alt i alt er jeg veldig stolt over karakterene mine - spesielt 2.året på videregående.

BLOGGEN MIN
Jeg har jo nå blogget i over 4 år, og om jeg ikke hadde vært stolt og likt det hadde det aldri funka. Med så mange fine kommentarer jeg får her også, kan jeg ikke annet enn å være litt stolt over denne bloggen.

PERSONEN JEG HAR BLITT
De siste årene har jeg vokst så enormt som person. Jeg har blitt en mye mer utadvendt person som klarer å nyte livet og forhåpentligvis spre litt glede. Jeg klarer som oftest å være meg selv og ja, jeg er rett og slett stolt over den personen jeg er!

GJENNOMFØRT LÆRLINGSTID
Dette er kanskje noe av det jeg er mest stolt over for tiden. Etter to tunge år som lærling har jeg søren meg klart å få fagbrevet, og jeg kan ikke annet enn å være stolt over at jeg har så stort pågangsmot at jeg ikke ga meg, selv om jeg ikke trivdes så godt som barne- og ungdomsarbeider.

VENNENE MINE
Herregud, jeg er så stolt over de fine vennene jeg har! Det er så ofte jeg lurer på hva jeg skulle gjort uten dem...

JOBBE SOM TRENINGSINSTRUKTØR
Dette ser sikkert noen på som en litt rar ting å være stolt av, men jeg er så sykt stolt over å jobbe som gruppetreningsinstruktør. Jeg har gjort det i snart 2,5 år, og det har også hjulpet meg mye til å bli den personen jeg er i dag, samtidig er jeg veldig stolt over det ettersom jeg ble mobbet mye for å være "feit" som barn.

Hva er du stolt av med deg selv? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Winter Galaxy Nails

 • 20.11.2017 kl. 12:00

Heihå og god mandag! Ny uke - nye negler, haha! Fikk skikkelig vinterstemning av disse neglene, noe som passer bra ettersom det er snø ute. Alle neglelakkene jeg bruker er fra Ciaté og de har jeg fått i Ciaté sine julekalendere, som jeg bare eeelsker! Altså, har hatt dem 3 år på rad, men i år har jeg klart å holde meg unna på grunn av at jeg allerede har litt over 100 neglelakker. Hvis du derimot også er veldig glad i neglelakk, kan du kjøpe julekalenderen deres for 2017 HER. På neglene her har jeg først påført "Status Grow Nail Grow" som jeg bruker som en Base Coat, for at neglene skal få næring og holde seg lengre. Så påførte jeg to lag av en mørkeblå farge kalt "Pool Party" - uæh den er rålekker! Før jeg til slutt tok ett enkelt lag med "Risky Business", en slags blått glitter/paljetter-neglelakk. Jeg skulle også brukt en top coat, men det er jeg dessverre tom for, så vi håper de holder allikevel!

I dag har jeg egentlig ikke noen spesielle planer uten om å fikse lunsj til hele uka, trene og gjøre noen matteoppgaver jeg må få innlevert. Jeg merker dessverre at forkjølelsen er på vei inn, så akkurat nå føler jeg meg ganske slapp, men jeg satser på at det slipper tak ganske fort. Hvis jeg blir syk pleier det ikke vare lenge, så vi får bare håpe at det gjelder nå også! Altså, jeg har aldeles ikke tid til å være syk, haha - hvem har vel det?

Hva synes du om neglene?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#negler #nails #neglelakk #nailart #naildesign #ciate #skjønnhet #beauty

36 KJOLER TIL FESTSESONGEN!

 • 19.11.2017 kl. 15:00

Inneholder affiliatelinker

  RED CHRISTMAS

Kjole nr.11 nedenfor brukte jeg i fjor. Se den på meg HER.

Klar for julen? Det er hvertfall jeg! Jeg som mange andre er nok veldig glad i å bruke rødt i julen, så her har jeg samlet 12 flotte røde kjoler i ulike fasonger, mønstre og stoff. Personlig har jeg plukket ut nr.8 som min favoritt, så vi får se om den kanskje havner i handlekurven min!

           1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12

       .............................................................................................

♥   SPARKLY PARTY

Er du klar til å glitre inn et nytt år? Nedenfor har jeg samlet 10 kjoler, 1 playsuit og 1 jumpsuit til festsesongen - og de gliiitrer! Jeg er hvertfall veldig glad i litt paljetter og glitter - spesielt på fest, og kanskje enda mer på nyttårsaften. Hvilken likte du best? Jeg må nok si nr.8!

           1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12

       .............................................................................................

♥   I'LL HAVE A BLUE... or black...
CHRISTMAS WITHOUT YOU...

Eller kanskje du heller vil kjøre "Den lille sorte" eller en mørkeblå kjole til festsesongen? Nedenfor kan vi se masse blonder og fløyel. Blonder går jo aldri av moten og fløyel kan vi virkelig se er i fokus for tiden.Blant de nedenfor klarer jeg virkelig ikke å velge en favoritt, så fine alle sammen!

           1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12

    Fant du en eller flere favoritter blant disse? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#jul #christmas #dress #kjoler #mote #fashion #nelly #fest #party

SANGVIDEO - (Cover av "Reminding Me")

 • 17.11.2017 kl. 12:00

Hei alle sammen! Nå tenkte jeg å dele noe med dere som er en ganske lang stund siden jeg sist gjorde. Jeg har alltid elsket å synge, men de siste 2,5 årene har det blitt mye mindre av det, og jeg har ikke opptrådd siden. Jeg må innrømme at jeg irriterer meg grønt over at jeg tok en så lang pause, for stemmen «faller» åpenbart litt tilbake. Nå har jeg funnet ut at jeg vil gjøre det mer igjen, så i går opptrådde jeg for første gang på lenge på «Åpen Scene» i Drammen, der alle kan komme å vise frem hva de er gode for. Jeg var ganske nervøs og var inne på tanken å droppe det, men nå er jeg veldig glad for at jeg gjorde det. Det er jo så gøy! Helt perfekt ble det ikke, men jeg er ganske fornøyd selv allikevel.

Husk å justere på tannhjulet for best kvalitet :-)

 
Liker du å synge? :-)
 
FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!
 

OUTFIT: Stripes over Lace

 • 16.11.2017 kl. 15:00

→  STRIPES OVER LACE  ←
a n d   s o m e   s i l v e r   d e t a i l s

T O D A Y ' S   O U T F I T

Heihååå! I dag dere, skjer det faktisk litt, hihi. Hvertfall i forhold til i går da jeg hadde en max lat dag etter skolen og ikke la meg før halv to. Gjett om jeg forsov meg litt i dag - ops! Jaja, rakk heldigvis skolen allikevel, og i dag var vi så heldige at vi sluttet kvart på elleve, og i morgen har vi fri på grunn av planleggingsdag, altså, hvem sier vel nei til superlanghelg? Jeg har jo fri på mandager også, så 4,5 dag fri blir helt fantastisk!

Uansett, i dag er det først og fremst fagbrevutdeling, noe jeg ikke tar så veldig høytidelig. Jeg visste ikke om jeg skulle komme engang, før jeg fikk vite at nesten alle andre jeg kjenner skulle, så da hang jeg meg på. Jeg er jo ganske stolt over å ha gjennomført disse to årene som lærling, så da er kanskje fagbrevutdelinga greit å få med seg. Etter dette skal jeg på noe man kaller Kafékonsert + Åpen Scene her i Drammen, der ofte lokale, små artister kommer og opptrer, før det etterpå er åpent for at alle andre som vil kan synge. Jeg tenkte derfor å opptre der i kveld, ettersom det er så innmari lenge siden jeg er opptrådd, og jeg føler det er på tide å ta opp sang igjen. Det har liksom detti litt ut de to årene jeg har vært lærling, men jeg elsker det jo fortsatt!

Hva skal dere i dag? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#torsdag #outfit #antrekk #ootd #mote #fashion

ÅRETS FINESTE JULEKALENDERE!

 • 14.11.2017 kl. 19:00

50 ADVENTSKALENDERE TIL JUL

Tips: vær tidlig ute slik at din favoritt ikke blir utsolgt!

Nå er vi halvveis i november og det er kanskje på tide å skaffe seg en julekalender for enkelte av oss. Her kommer stort sett kalenderne innenfor skjønnhet og velvære. Hvis du ønsker å se hva som er inni kalenderne er ett tips å søke de opp på youtube, der er det mest sannsynlig noen som har gjort en "unboxing"-video. Sjekk ut de nedenfor og finn din favoritt!

Inneholder affiliatelinker

Yankee Candle Advent Calendar Wreath 2017, 485,-
Adventskalender med 24 telys i blandede juledufter samt en lyslykt. Les mer og kjøp HER.

Yankee Candle 3D Advent Calendar, 625,-
Inneholder 12 votivlys og 12 telys i 12 uike farger, samtidig en lykt med julemotiv! Les mer og kjøp HER.

The Body Shop Advent Calendar - Original, 1198,- verdi: 1991,-
25 luker, nye og gamle klassikere innen kroppspleie og sminke. Når du har åpnet den 25. luken kan du gjøre om kalenderen til en quiz for hele familien! Kjøp kalenderen og se hva den inneholder nederst på siden deres HER.

The Body Shop Advent Calendar - Deluxe, 1399,- verdi: 2162,-
25 luker, med kroppspleie, sminke og hudpleie fra topp til tå! Når har åpnet den 25. luken kan du gjøre om kalenderen til en morsom quiz for hele familien. Kjøp kalenderen og se hva den inneholder nederst på siden deres HER.

The Body Shop Advent Calendar - Luxury, 1799,- verdi: 3412,-
25 luker, med de aller beste produkter fra hudpleie, kroppspleie og sminke slik at du virkelig kan skjemme bort noen du er glad i eller deg selv. Denne kalenderen kan også lages om til en morsom quiz etter site luke er åpnet. Kjøp kalenderen og se hva den inneholder nederst på siden dere HER.

Rituals Eksklusiv Adventskalender, 650,- verdi: 1250,-
24 luker. Se video og les mer om kalenderen HER.

Rituals Deluxe Adventskalender, 875,- verdi: 1540,-
24 luker. Se video og les mer om kalenderen HER.


Sanctuary Spa Julekalender, 799,-
Fjorårets kalender, 24 luker. Bestselgere fra Sanctuary Spa, dusjsåper, bodylotion, ansiktsprodukter og duftlys. Full-size produkter! Kjøp den og les mer HER.

Makeup Revolution Advent Calendar 2016, 699,-
Fjorårest kalender, som jeg selv hadde. Veldig fin med mange ulike sminkeprodukter med god kvalitet! Kjøp og les mer HER.


Lookfantastic Advent Calendar, 1100,-
Ikke særlig mye informasjon på denne, men innmari fin boks med 24 luker. Du kan se en video om den HER, og kjøpe den HER.

Decléor Advent Calendar, 806,-
Ikke mye informasjon om denne heller, men du kan se produktene som følger med HER.

Hot Makeup Advent Calendar, 899,- verdi ca: 3000,-
24 skuffer med full-size produkter som kan brukes til sminkeoppbevaring etter jul. Glitter, sminkeredskaper, highlighter og mye mer! Kjøp den og les mer HER.

Maybelline Baby Lips Xmac Calendar, 249,-
24 luker med ulike produkter fra Baby Lips eller andre overraskelser. Kjøp den HER.


NYX Professional Makeup Kiss & Tell Advent Calendar, 550,-
24 luker, en julekalender med 24 leppeprodukter(!). Altså, her er det bare å slå til om du liker lipsticks, lip creams og lipglosser! Kjøp og les mer HER.

Makeupmekka Julekalender, 550,-
24 full-size produkter med sminke fra makeupmekka! Ikke i en egen kalender, men man kan evt. få noen andre til å pakke inn. Les mer og kjøp HER.ASOS Beauty Advent Calendar 2017, 640,-
25 luker, hvorav den 25. luken inneholder en rabattkode hos ASOS. Inneholder ansikts- og hårprodukter og sminke! Kjøpes HER.

LÓccitane Advent Calendar, 499,-
24 bestselgere fra L´Occitane! Masse fine velvære- og hårprodukter til enhver smak! Kan kjøpes HER.


24 Days of Clinique Christmas Calendar, 595,-
24 luker, proppfull av både hudpleie og sminke! Hvis du liker Clinique så er det bare å hive seg på! Kan kjøpes på Kicks HER.

Technic Advent Calendar, 224,-
24 luker fra sminkemerke technic med masse sminkprodukter. Les mer og kjøp HER.


Kicks Christmas Calendar 2017, 399,- verdi: 1134,-
24 luker med produkter til ansikt, kropp, sminke og hår! Kommer i Kicks sine butikker i uke 43. Kan kjøpes HER.

Makeup Revolution Advent Calendar 2017, 315,-
Årets kalender fra Revolution (se fjorårets lenger opp). 24 luker - sminke til hud, øyne og lepper fra Revolution! Les mer og kjøp HER.


bareMinerals Box of Wonders, 672,-
En adventskalender proppfull av sminke fra bareMinerals til hud, øyne, lepper++! Les mer og kjøp HER.


Essie Advent Calendar, 499,-
I denne kalenderen får du hele 24 neglelakker/negleprodukter som gjør adventstiden enda bedre! Les mer og kjøp HER.

Arcaya German Cosmetics Advent Calendar, 314,-
Bak hver luke skjuler det seg en kosmetisk ampulle for intensiv skjønnhetspleie. Les mer og kjøp HER.


Adventskalender Dame, 449,-
24 luker, med skjønnhetspleie fra YessSaintLaurent, Giorgio Armani, Lancôme, Biotherm og Kiehls. Les mer og kjøp HER.

Artdeco Advent Calendar, 499,-
24 goder frem til jul med velværeprodukter og sminke fra Artdeco! Les mer og kjøp HER.

Douglas Advent Calendar #1, 315,-
Denne kalenderen fra Douglas inneholder duftende eller nærende skjønnhetsopplevelser til ansikt og kropp. Les mer og kjøp HER.

Douglas Advent Calendar #2, 315,-
Denne kalenderen fra Douglas inneholder sminke, neglelakk og ansikts- og hudvelvære. Les mer og kjøp HER.


Ciaté London Mini Mani Month Advent Calendar, 676,-
Ååh, ciaté's kalender er her igjen, og denne har jeg så lyst på! Jeg har dog lovet meg selv å ikke kjøpe denne, ettersom jeg har hatt ciaté sine neglelakk-kalendere 3 år på rad, og virkelig ikke trenger mer neglelakk! Les mer og kjøp HER.

Angelic Beauty Make-Up Advent Calendar, 250,-
Adventskalender fra Boulevard de Beauté: 24 overraskelser som vil forskjønne adventstiden og trylle frem smil hver dag! Se innhold og kjøp HER.


Bellessence Advent Calendar, 250,-
24 luker med ampuller med daglig skjønnhetspleie! Les mer og kjøp HER.

Douglas Advent Calendar #3, 262,-
Adventskalender med masse sminke og skjønnhet! Les mer og kjøp HER.


Beauty in The City Advent Calendar, 200,-
Enda en adventskalender fra Boulevard de Beauté, som inneholder sminke og skjønnhetsprodukter! Se innhold og kjøp HER.

Countdown to Christmas Advent Calendar, 250,-
24 små skuffer med små overraskelser innenfor sminke og skjønnhet! Se innhold og kjøp HER.


Boulevard de Beauté Advent Calendar, 180,-
Siste, dekorative adventskalenderen til Boulevard de Beauté. Inneholder også sminke og skjønnhet. Se innhold og kjøp HER.

Maybelline Advent Calendar, 300,-
Maybelline's adventskalender, med selvfølgelig mange skjønnhetsgleder. Se innhold og kjøp HER.


Pink Glam Kalender, 199,-
Kalender fra Vita med 24 luker, full av sminke! Kjøpes HER.

Eleven Christmas Calendar 2017, 1495,- verdi: 5000,-
Dessverre utsolgt for øyeblikket, men følg med HER for å se når den kommer tilbake.

OPI Holiday Collection Mini Calendar, 475,-
Inneholder 25 mini-neglelakkflakser. Dette er en klassisk gaveeske fra OPI som er perfekt som julekalender. Les mer og kjøp HER.

Molton Brown Advent Calendar, 2015,-
Kanskje en av de dyreste kalenderen, men stappet full av velduftene skjønnhetsprodukter! Les mer og kjøp HER.

Bomb Cosmetics Advent Calendar, 435,-
To kalendere som inneholder såper og badebomber - en selvpleiende adventstid. Kjøpes HER og HER.

Accentra Beauty Glamours Advent Calendar, 279,-
Adventskalender med 24 ulike sminkeprodukter. Se innhold og kjøp HER.

Accentra Cube Cosmetic Pink Advent Calendar, 279,-
Ganske lik men annen innpakning enn den ovenfor, også fylt med sminke! Se innhold og kjøp HER.

12 Days of Beauty Calendar by Feelunique, 381,-
12 dager, fylt med sminke og skjønnhet fra noen av våres favorittmerker. Se innhold og kjøp HER.

Clarins Gift Set 2017 Advent Calendar, 1080,-
24 dager, fylt med herlige sminke- og skjønnhetsprodukter fra Clarins! Se innhold og kjøp HER.

Technic Christmas Glitter Ball Advent Calendar, 217,-
24 sminkeprodukter og verktøy fra Technic. Se innhold og kjøp HER.

Body Collection England Advent Calendar, 289,-
Masse godbiter fra Body Collection England med skjønnhetprodukter frem til jul! Se innhold og kjøp HER.

Julekalender fra Glitter, 200,- verdi: 900,-
24 luker med smykker, skjønnhet og produkter til håret. Se innhold og kjøp HER.

Julekalender fra Makeupmekka (Special Edition), 650,- verdi: 2200,-
24 luker med masse fullsize-produkter innen sminke! Se mer og kjøp HER.


FØLG MED VIDERE FOR FLERE KALENDERE! Fant du noen du likte? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#jul #julekalender #christmas #advent #adventskalender #kalender #calendar #skjønnhet #beauty #sminke #makeup

HERREGUD, JEG ER HELDIG!

 • 13.11.2017 kl. 19:00

Noen ganger må jeg bare klype meg i armen og innse hvor heldig jeg er! Jeg vet det er flere der ute som ikke unner andre for mye glede, ofte fordi de selv ikke har det så godt, og det synes jeg virkelig er innmari trist. Allikevel må jeg få lov til å flagre med vingene innimellom og bare rope ut at jeg er sykt heldig. Jeg har så mange fantastiske mennesker rundt meg - ikke bare folk på disse på bildene, men enda fler. Er det mulig? Å være ombringet av masse folk som gir deg glede, får deg til å smile og le og noen så gode at du kan snakke om personlige ting med dem også. Jeg må innrømme at to av de som kanskje betyr mest for meg er min kjæreste og bestevenninne ovenfor, herregud jeg er heldig♥


word.↑↑↑↑


det perfekte kjæresteparet♥


det kjekkeste bursdagsbarnet til høyre her↑↑

Som jeg nevnte i går var det "SLAV-party" som egentlig gikk ut på å kle seg i chille klær/joggedress, og da gjerne adidas. Jeg fikk lov til å gå i felleskjøpdressen min, rett og slett fordi bursdagsbarnet synes den var så kul, haha! Og jeg må innrømme at det var et digg bursdagsantrekk! 

Hvordan har din helg vært? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

MINE NYE FAVORITTSKO

 • 12.11.2017 kl. 19:00

Heeey og god søndagskveld dere! Nå har jeg og Lars nettopp sett den siste filmen av Hobbiten, og jeg skal snart begynne å gjøre meg klar til kaffe og kaker med familien hans. I går var vi på bursdagsfest - en ekstremt vellykket kveld, som sluttet litt for tidlig for min del. Vi var midt i dansinga, og plutselig skulle nesten alle dra, haha, så typisk! Jaja, sånn er det. Jeg hadde hvertfall verdens diggeste festantrekk med felleskjøpdressen min! Det var nemlig SLAV-party, men ettersom bursdags"barnet" likte felleskjøpdressen jeg fikk i bursdagsgave tidligere i år  så godt, så ville han gjerne at jeg skulle bruke den, haha!

  -  B L U N D S T O N E  -  

Men dere, sjekk disse råkule skoa! På tirsdag var jeg så heldig å få høre litt om Blundstone - et skomerke helt fra 1840-tallet fra Australia. Jeg synes det er helt sykt å tenke på at et merke kan gå så langt tilbake i tid, haha, er det bare meg? De har alltid satset på kvalitet og komfort, og det kan jeg love dere at det er også! Med en gang man ser dem i butikken kan man ofte tenke at de nesten ser litt "plastikk" ut og ikke er så veldig kule, men bare etter å ha brukt dem et par dager er de så sykt mye finere! De er vanntette, komfortable, råkule og jeg tror virkelig på at de holder høy kvalitet.

 Herlighet så glad jeg er for å ha kunnet få disse, de kommer til å bli brukt flittig i høst/vinter hos meg. Du kan blant annet finne flere varianter av dem på lillevinkelsko HER, og jeg er også veldig sikker på at dette kan være et flott gavealternativ til menn. Det som også er greit er at de kan matches med mye forskjellig. Hvis du ønsker å pynte deg litt i hverdagen kan du ta på disse for å "dempe" antrekket litt, eller du kan gjøre antrekket litt mer spennende med et par Blundstones. Oh yes, I believe you need these, hehe!

Har du hørt om Blundstone før? Hva synes du om skoene deres? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

JEG ER SÅ MISLYKKA

 • 11.11.2017 kl. 11:36

Jeg deler egentlig veldig lite av de negative tankene mine her på bloggen. Mest fordi jeg stort sett lever i en ganske fin, rosa sky, men også fordi jeg ønsker at dette skal være en positiv, inspirerende blogg. Noen ganger er det allikevel greit å ta seg noen minutter å åpne seg litt for å vise at det er en tankegang bak personen som blogger. For min del er den som regel bra, men noen ganger dukker det opp spørsmål som «er jeg bra nok?»

Jeg vet ikke hva som skjer med tankene mine for tiden. Det er som at etter at jeg fikk én dårlig karakter forrige helg har jeg begynt å tenke negative tanker om meg selv. At jeg ikke er bra nok, at folk bare snakker med meg fordi de må og at jeg ikke fortjener noe. Jeg vet så godt at det er bullshit og det kan helt klart ikke bare være denne dårlige karakteren som gjorde dette - det stemmer ikke. Har jeg bare en dårlig tid? Er den såkalte vinterdeperesjonen på vei? Er det fordi jeg ikke trener like mye som før? Jeg vet virkelig ikke hva det er, men det har vært så mange ganger denne uka jeg har hatt lyst til å gråte for ingen grunn, uten å få det til, rett og slett fordi tankene mine forteller meg at jeg er mislykka, noe jeg ikke er! Jeg kan plutselig føle meg innestengt i et åpent rom i mine egne tanker, få plutselige ubehagelige følelser i rom med andre mennesker som jeg vanligvis ikke bryr meg om eller til og med rundt venner. I dag skal jeg på bursdagsfest noe jeg gleder meg innmari til fordi jeg skal møte mine fantastiske venner - jeg bare håper at tankene holder seg i sjakk.

Jeg har slike perioder innimellom, og det er jo bare en del av livet. Herlighet så store humørsvigninger vi kan ha! Den ene dagen (eller de fleste, haha) føler jeg meg helt fabulous og kan gi meg selv masse komplimenter, men plutselig vil jeg bare gråte over alt og ingenting. Dette er noe jeg ikke sliter med særlig ofte, men når jeg først opplever det er det fantastisk å kunne skrive det ned. Jeg deler det også med dere fordi jeg tror flere der ute kan ha samme tankegang innimellom. Men både jeg og alle dere der ute skal og bør vite at det ikke finnes mislykkede folk. Ja, kanskje dumme valg og dårlige holdninger, men prøv å ikke bare tenke negativt om deg selv - vi må faktisk skryte av oss selv og andre. Og NEI, ikke vær redd for å skryte litt av deg selv. Altså, du må selvfølgelig passe på at det ikke blir for mye, men fysøren så mange bra sider vi mennesker kan ha som vi ikke ser selv! Husk det♥

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

Mine 4 favorittkaker + oppskrift!

 • 10.11.2017 kl. 19:28

Hei'ooo og god fredaaag! Ettersom det nå er helg tenkte jeg å dele mine fire favorittkaker med dere, i tillegg til oppskriften. Disse oppskriftene har jeg delt før, men jeg sier aldri nei takk til å se litt tilbake på sånne godsaker, haha! Dette er kaker som passer de fleste, som du kan lage om du vil kose deg, feire bursdag, ha jentekveld eller om du ønsker å overraske noen. Ser godt ut, eller hva? Snickerskaka er nok min absolutte favoritt. Jeg har bare laget den en gang, men ååh herregud jeg lage den igjen snart, for den er virkelig faaarlig!


EPLEKAKE (se fremgangsmåte HER)
DU TRENGER:

200g smør
4dl sukker
2 egg
8dl hvetemel
4ts bakepulver
ca. 3dl melk/fløte
TOPPES MED:

Epler, kanel, sukker


CAKE POPS (se fremgangsmåte HER)
DU TRENGER (til ca.35 stk):
Én pakke "Sjokoladekake Langpanne" fra TORO
To pakker "Sjokoladeglasur Langpanne" fra TORO
To plater Hvit Sjokolade fra FREIA
Én plate Melkesjokolade fra FREIA
Cake Pops pinner (evt. grillspyd delt i to)
Valgfritt strøssel


SNICKERSKAKE (se fremgangsmåte HER)
DU TRENGER:
2,5dl sirup
1dl sukker
1,5liter cornflakes
1dl kokosmasse
1 glass peanøttsmør (rødt lokk)
1ts vaniljesukker
450gram melkesjokolade (2,5plate)


OSTEKAKE (se fremgangsmåte HER)
Bunn:
En pakke bixit eller digestive kjeks
100 gram smeltet smør
Fyll:
1 pk sitrongelépulver
3 dl lettrømme
200 g kremost
100 g melis
1 ss vaniljesukker
3 dl kremfløte
Pynt:
1 pk valgfri gelépulver

Hva er din favorittkake? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#kake #cake #oppskrift #recipe #ostekake #snickerskake #cakepops #eplekake

NOVEMBER SUNSHINE

 • 09.11.2017 kl. 15:01

Heiiideree og god torsdag! Noe som er helt greit med torsdager er at vi slutter klokka 12 på skolen, hvertfall frem til desember, og det er virkelig sykt digg med en så kort dag i uka. I dag fikk jeg også vite at vi har fri neste fredag, og det er også helt greit, haha! Dagen før (altså neste torsdag) er det nemlig fagbrevutdeling, i tillegg til at jeg skal opptre, så det blir nok en lang dag, og da er det sykt deilig med fri dagen etterpå. Kan jeg også nevne hvor fantastisk det er at sola har tittet så mye frem denne uka? Selv om den ikke er særlig lenge oppe er det deilig å se den!

Jeg vet at det er fyfy å ta bilder med sola mot seg i fotoverden, men jeg synes det kan bli fint, eller...?

I dag skal jeg ta turen innover til Asker for å tilbringe kvelden sammen med Lars. Vi har nettopp sett ferdig de tre Ringenes Herre-filmene og første filmen av Hobbiten, så i kveld skal vi se den andre filmen av Hobbiten, hehe! Flere enn meg som elsker disse filmene? Helt sykt at en så lang film faktisk kan være så bra! Det klør også i fingrene etter å se den nye Thor-filmen på kino, det må gjøres så snart som mulig! For å ikke snakke om A Bad Moms Christmas :-D

Hva skal dere i dag? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #november #torsdag

Slik sitter sminken HELE dagen!

 • 08.11.2017 kl. 19:00

På disse bildene har sminken min vært på i ca. 9 timer, kun med påfyll av leppestift, altså vil jeg si at den har holdt seg veldig godt hele skoledagen i et tett klasserom. Jeg har fortsatt blant annet noen oljete områder, man kan se noen røde spotter gjennom, men det er ikke på nærheten av like ille som før jeg brukte disse tipsene. Alle har åpenbart forskjellig hudtype, og det er ikke sikkert disse tipsene funker alle andre like godt som de funker på meg. Allikevel tenkte jeg å dele noen av de triksene jeg bruker for deg som kanskje sliter litt med at sminken detter av så innmari fort - det har hvertfall jeg i mange år!

HOLDE HUDEN MATTE
Ok, disse to triksene har virkelig hjulpet meg. Jeg føler at etter jeg begynte med dette holder sminken seg lenger og også matte.
1: Pudre ansiktet lett med et hvitt, matte pudder (f.eks fra makeupmekka HER), etter du har påført primer, før foundation.
2: Pudre ansiktet helt til slutt i sminke"prosessen" din, til og med etter å ha brukt en matte setting spray (kun ca. ett minutt etter).

HOLDE ØYENSMINKEN PÅ PLASS
Eyeshadow Primer!!! Altså, dette er et must om du bruker øyenskygge. Det sitter mye bedre, uten å falle av eller streke seg.

SKJULE RØDE KVISER OG ARR
For å holde alle de røde arrene og kvisene i ansiktet mitt unna, bruker jeg en grønn concealer på de røde områdene i ansiktet før jeg påfører foundation. Etter foundation tar jeg en vanlig concealer over igjen på de verste områdene.

LIPS ON POINT ALL DAY
Ok, dette er også et tips som sikkert sier seg selv, men lip liners, dere; det er faktisk innmari viktig om du ønsker at leppefargen skal holde så lenge som mulig. Åpenbart også en bra lip liner og en bra leppestift.

Har du noen flere tips? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#sminke #makeup #tips #hud #matte #skjønnhet #beauty

25% RABATT på råkule plakater!

 • 07.11.2017 kl. 12:00

Reklame

Koden "VILDEUNNIL" gir 25% rabatt hos Desenio mellom 7.-9. november. *Koden gjelder ikke handpicked-/collaboration posters eller rammer!

Heiii og god tirsdag alle sammen! Da var uka i gang for min del (med tanke på at jeg har fri på mandager), og i dag har jeg en rabattkode å dele med dere. Rabattkoden ser dere ovenfor og gjelder hos Desenio! De har et gigantisk utvalg av råfine plakater og posters, i tillegg til passende bilderammer som du kan kjøpe til. Jeg hadde hvertfall store problemer med å finne noen få favoritter å ha hjemme hos oss. Heldigvis har de delt inn i ulike kategorier som gjør det litt lettere å avgrense hvilke man skal velge. Prisene er også veldig greie, og de har virkelig et utvalg som bør passe enhver person!

BLACK PLAKAT  -  FINGER PLAKAT  -  THE EMERALD DRESS PLAKAT
I NEED MORE PLAKAT  -  WHITE TIGER PLAKAT  -  FASHION PLAKAT

Skal du kjøpe plakater hos Desenio? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

Lørdagens halloweenkostymer!

 • 06.11.2017 kl. 12:05

Ok, jeg lover at dette er årets siste halloweeninnlegg, jeg vet jeg har spammet ned bloggen med dette i det siste, hehe! Her er altså noen av lørdagens bilder og kostymer. Vi var jo hele 22 stykker, så jeg fikk dessverre ikke tatt bilde av alle, og mange av bildene ble utydelige på grunn av dårlig lys, men her kommer noen av de vellykka bildene! Kårer bildet ovenfor til festens beste - uttrykket er priceless!


Pass på, politidama er på plass - med pisken sin, haha!


Selvfølgelig måtte noen kjøre på med T-Rex kostyme, altså, haha, så sykt morsomt!


Ovenfor (til venstre) har vi vinneren av "Kveldens beste kostyme", haha, trodde jeg skulle le meg igjel da han kom inn døra!

↑Pirates↓  -  Day of the Dead  -  Police  -  Vampire↓


Lars var selvfølgelig bacon igjen, haha!

Hvilket kostyme likte du best her? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#halloween2017 #halloween #fest #party #halloweenkostymer #kostymer

DAY OF THE DEAD COSTUME

 • 05.11.2017 kl. 14:18

HALLOWEEN COSTUME

-  Day Of The Dead  -

Heihei og goood søndag! Her har vi da gårsdagens halloweenkostyme og makeup - ble det ikke kult? Jeg ble hvertfall veldig fornøyd, etter å ha fulgt denne videoen - som dere kan se er det ikke like vanskelig som det kan se ut som ved første øyekast. Kostymet kjøpte jeg hos partyking.no HER, og selv om man egentlig ikke trenger å gjøre så mye ut av det, så er jeg den type personen som liker å gjøre litt ut av ting, hehe! Jeg synes hvertfall det ble innmari stilig :-D

Halloweenfesten i går var også veldig bra, med mange imponerende kostymer - jeg legger nok ut litt bilder i løpet av morgendagen, så det er bare å følge med hvos dere vil se. Nå er det altså ett år igjen før det er på tide med noen nye halloween-looks, og det er helt greit, haha! Selv om jeg må si at det å eksprimentere med litt halloween makeup-looks har vært innmari gøy.

Hvordan syens dere det ble? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#halloween2017look #halloween #costume #kostyme #halloweenkostyme #fest #party

7 TING JEG SKAL GJØRE I NOVEMBER

 • 04.11.2017 kl. 12:00

De fleste har nok fått med seg at vi faktisk er i november nå, til alles sjokk, så nå tenkte jeg å skrive en liten liste over ting jeg har planlagt for november. Jeg har jo noen andre småting og gjøremål jeg skal i november også, men nedenfor ser dere noe av det jeg gleder meg mest til!

HALLOWEENPARTY
Jaja, jeg vet jeg var på halloweenparty forrige helg også, men i dag er det faktisk enda ett! Så, nytt kostyme, ny makeup; gleder meg til å vise dere :-D

KJØPE JULEGAVER
Jeg må nesten starte med julegaver i november, ettersom jeg kanskje må bestille ting online, og det er greit å være tidlig ute så man slipper å stresse.

INSP LOVE
Hver tirsdag kommer et nytt merke til Insp Love i Oslo, så jeg skal prøve å være med på flest mulig, ettersom det er så moro og lærerikt :-D

TYVLYTTE PÅ JULEMUSIKK
Noen av dere fniser nok med meg her, mens andre rister på hodet og er helt imot å høre på julemusikk i november! Jeg mener at folk får gjøre akkurat som dem vil med dne saken, men jeg skal hvertfall høre liiitt på julemusikk, hehe...

OPPTRE MED SANG
Åh, endelig, igjen, 16.november, skal jeg opptre med sang. Altså, jeg elsker jo å synge, men dette har ikke blitt like mye prioritert de siste åra, som det var for noen år tilbake. Gleder meg masse til å kjenne på følelsen av å opptre igjen!

PLANLEGGE DESEMBER
Jeg er jo en person som elsker planlegging, så denne måneden vil jeg planlegge hva jeg skal bake, kjøpe, se på og gjøre i desember!

FÅ FAGBREVET MITT
16.november skal det være fagbrevutdeling, så da skal jeg endelig få bevis på at jeg fullførte 2 år som lærling barne- og ungdomsarbeiderfaget, på tross av at jeg fant ut at dette er noe jeg ikke ville.

Har du noe du gleder deg til i november?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#november #høst #antrekk #outfit #mote #jul #christmas #høst #fall #autumn #photo

GIVEAWAY fra M·A·C!

 • 02.11.2017 kl. 12:48

Nå har du mulighet til å vinne en giveaway fra M·A·C! Dette er et av verdens største og mest profesjonelle sminkemerke, og de har mange dyktige makeupartister! M·A·C skal nå dele ut 15 gavekort til en 30 minutters sminketime hos MAC sine butikker på Oslo City. Det vil si at du har mulighet til å få en profesjonell makeupartist til å gjøre sminken din, enten det er en helt vanlig dag, før en fest eller et formelt arrangement!

DETTE MÅ DU GJØRE:

1. Last ned appen "INSP" på AppStore på mobilen! Trykk HER for å komme til appen! (Husk at dette må gjøres på mobilen!)
2. Søk opp "Vilde Unnli" og trykk på FØLG.

Gjerne del dette innlegget med venner også, så kanskje du blir en av de 15 heldige!

Hvis du lurer på noe så er det bare å spørre i kommentarfeltet! Er du med? :-D

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#konkurranse #giveaway #sminke #makeup #mac

6 TIPS TIL EN BEDRE STIL

 • 01.11.2017 kl. 19:00

Først og fremst vil jeg bare si at dette er et innlegg for dere som enten er interessert i hvordan dere kler dere eller er interessert i å få noen tips for hvordan dere kan piffe opp antrekkene deres. Jeg ønsker ikke å legge noe press på noen, for jeg mener virkelig at alle bør kle seg slik de selv ønsker og føler seg komfortabel med. Dette er bare noen tips til hva jeg vanligvis har i bakhodet, og de av dere som er interessert i noen enkle triks.

BRUK TILBEHØR
Alle som kjenner meg vet at jeg alltid bruker tilbehør: halskjede, øredobber, armbånd, klokker, ringer eller evt. et skjerf! Man kan mikse og trikse så mye med det, og det kan løfte et antrekk fra ti til hundre.

MATCHING
Å matche litt farger og mønstre er alltid safe: rosa jakke, rosa veske/sko med enkle farger ellers, det er alltid safe!

FINN NOE SOM SKILLER SEG UT
Om man gjerne vil gjøre et antrekk litt mer spennende kan man derimot kjøre litt mindre safe, finne et plagg som skiller seg ut, enten det er selve plagget, fargen eller mønsteret. 

BASIC PLAGG
Dette er jo åpenbart basic. Basic plagg kan brukes til så mangt og hjelpe deg enhver dag hvor du ikke aner hva du skal ha på. 

KLE DEG ETTER DIN KROPP
Dette går jo selvfølgelig på å føle seg komfortabel, fremheve de gode sidene sine osv. Jeg liker f.eks å bruke høye bukser med belter og ha toppene ned i buksa for å fremheve midjen min. 

FØL DEG KOMFORTABEL
Det viktigste punktet; selvfølgelig å føle seg komfortabel! Det er superviktig, og man føler seg aldri bra om man går i noe man overhodet ikke trives i.

Følger du noen av disse tipsene, eller har du noen andre tips du følger? :-)

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#tips #mote #fashion

My Halloween Night...

 • 01.11.2017 kl. 12:00

Nå blir det mye halloween-snakk her på bloggen for tida, men jeg bare elsker å gjøre litt ut av slike «eventer»! Andre synes nok det er noe bortkasta tull og unngår helst alt av dekoreringssaker, godteriet og hele feiringa. Jeg derimot elsker en unnskyldning til å kunne kose meg en tirsdagskveld, haha! Så i går, etter en laaang dag, koste jeg meg med delvis god samvittighet med litt halloweengodt. Det er jo ikke ofte jeg gjør sånt en tirsdagskveld, men innimellom må det vel være lov? Regner ikke med at jeg var den eneste som tok noen godtebiter i går, eller hva? Haha!

I går var jeg på Insp Love på Grünerløkka hvor gårsdagens brand var MAC. Lærte mye nytt om sminke og masse nytt om selve merket! Vi fikk også en liten goodiebag som jeg er veldig fornøyd med! I tillegg har vi en giveaway til dere lesere som ligger ute på instagrammen min @vildesinspiration, i tillegg til at jeg kommer til å informere om det her i morgen. Insp er forresten en app hvor jenter legger ut antrekksbilder og videoer hvor vi kan kommentere antrekkene til hverandre og få inspirasjon - søk opp «Insp» på App Store og last ned! :-D

Hva er din mening om Halloween?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#halloween2017mood #halloween

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no