hits

GODT NYTTÅR // 2014

 • 01.01.2014 kl. 00:48


Nå sto jeg nettopp ute som en gal med kameraet - tror naboen lurte på hva søren jeg drev med, ettersom jeg var klar med kamera med en gang det kom en rakett i nærheten, haha! Ovenfor ser du et av bildene. Har for det første et gammelt, og ikke så bra kamera, og regner med at de fleste vet hvordan det er med at kamera ikke vil ta bilde osv. Uansett ble jeg veldig fornøyd med bildene. Skal vise dere senere hvordan bildene ble :)

UANSETT HÅPER JEG ALLE NYTER ENDA ET ÅR, NÅ ER VI ALLEREDE I 2014. IKKE TENK SÅ MYE FREMOVER, LEV HER OG NÅ! 

New Years Nails

 • 31.12.2013 kl. 19:39

Nå er rakettene i full gang ute, selv om klokken bare er halv åtte. Føles ut som det er en smule mer raketter som fyker rundt i år, enn det var i fjor. Gleder meg til klokken blir 12, og man ser rakettene fyker opp i været, og alle roper "GODT NYTTÅR!!". Allikevel har jeg ikke nyttårsfølelsen - akkurat som julestemningen - alt er bare borte. Jaja, nå er ihvertfall finstasen på (outfitbilder kommer senere), neglene er lakket, de kjære ringene mine er påført på fingerne, og jeg har spist god mat! Snart blir det dessert, og kongens tale står i denne stund på TVen.

Som jeg sa istad: Ha en fin dag!

Har du lakket neglene idag? :)

Nyttårs outfit

 • 31.12.2013 kl. 17:21

Heihei!!

Da var jeg altså ferdigsminka, og har funnet ut hva jeg skal ta på meg senere idag. Skal bare være hjemme, slappe av, spise og se på rakettene. Derfor gidder jeg ikke kle på meg helt ennå, men skal snart ta på meg det aller siste jeg kommer til å ha på meg i 2013! Nemlig en grønn bukse og en topp jeg kjøpte igår - med masse smykker og høye hæler :) Blogges senere, håper alle har en fin dag♥

SY OM - PROSJEKT!

 • 31.12.2013 kl. 14:01

Halloen♥

SY OM-bøkene som jeg fikk til jul, har virkelig allerede blitt en stor inspirasjon. Sy om er den første boken til Jennt Skavlan, og akkurat som i den andre Sy om Igjen, forteller hun er om hvordan du kan sy om forskjellige ting. Som for eksempel hva du kan gjøre med en enkel skjorte/bluse, eller en vakker kjole, som er litt for "gammel". Eller kanskje du vil få litt inspirasjon til å lage ditt eget smykke? Jenny Skavlan har svarene! Her om dagen tok jeg frem en slapp, grå, kjedelig kjole og så på den. Hva skulle nå gjøres med den? Jeg begynte å tenke på at jeg kanskje kunne gjøre den om til en topp, og etter det tenkte jeg at det like gjerne kanskje kunne bli en peplum. Så, jeg kikket enda litt mer i den første boken, og så på et skjørt der Jenny hadde sydd på silkestoff. Derfor tenkte jeg at det kunne vært litt stilig å sy på silkestoff som det som stikker ut nederst. Dette kan selvfølgelig hende at blir helt grusomt, men uten å prøve, vil det bli litt vanskelig å finne ut av det! :) 
 Så, etter å ha tenkt på at det kunne bli en peplum, så jeg at dette kunne bli litt kjedelig (ihvertfall for meg), så jeg bestemte meg for å at jeg ville ha perler helt øverst, samtidig fjerne stroppene, og gjøre den om enda mer. Ettersom denne stoffkjolen er ganske løs, må jeg også finne en måte å stramme den inn på, og kanskje få noe tykkere stoff.
 

 

Jeg tenker på begynne på dette neste år, men må først enten låne eller kjøpe en symaskin, og bli kjent med denne symaskinen. Rart hvordan vi så på symaskin som en voksengreie da vi var små, men nå er det jo nesten flere unge folk som bruker det til tider. Gleder meg uansett til å prøve å sy om klær - håper det blir noe jeg liker å gjøre :)

Har du sydd om noe før? Isåfall, hva?

TODAY'S OUTFIT // Hvit Fleecejakke

 • 30.12.2013 kl. 15:40

.

Flisjakke fra Gina Tricot

Topp fra Bik Bok

Bukse fra Bik Bok

Sko fra DNA

Hva syntes dere? :)

5.plass på Topplisten i Drammen

 • 30.12.2013 kl. 13:30

Haalloo!!

Igår hadde jeg nærmere 300 lesere ettersom jeg hadde en BloggShout Gold igår! Derfor var jeg spent på å sjekke topplisten i Drammen, og da jeg sjekket var jeg helt oppe på 5.plass! Hadde ikke forventa å være så høyt opp. Og bare for å sjekke tok jeg en kikk på de andre listene i Norge, og der sto jeg jammen meg på Aktiv-lista også! Det at jeg ser at dette er mulig motiverer meg veldig til å blogge videre :) Jeg håper virkelig bloggen min kan fortsette å stige, med BloggShouts bare en gang imellom. Så tusen takk til alle som tok seg et eller flere klikk inne på bloggen min igår (og alle som gjør det ellers)♥
TODAY'S OUTFIT // This Girl is on Fire

 • 29.12.2013 kl. 21:32

//   Cardigan fra Vero Moda   //   Topp fra H&M   //   Bukse fra Gina Tricot   //   Sko fra Jeffrey Campbell (kjøpt på DNA)   //   Skjerf fra Gina Tricot   //

Late Christmas Gifts

 • 29.12.2013 kl. 18:34

God kveld :)

Nå har nettopp julenissen vært her (venninna mi). Hun kom nesten nettopp hjem fra Singapore, så vi hadde ikke fått gitt hverandre julegaver ennå. Derfor kom hun på døra nå, med julegavene fra Singapore, og jeg fikk gitt fra meg mine gaver til henne :) Ble kjempeglad da jeg åpnet gaven med masse fine ting i! Et speil, en boks med et speil i, og et skjerf! Skjerfet hadde hun visstnok hatt problemer med å få tak i, ettersom man måtte forhandle med selgeren osvosv. Nedenfor kan du se hver enkelt ting litt nærmere!♥

¨
JEG HAR LENGE VILLET HA ET FINT LOMMESPEIL SOM IKKE ALLE HAR.

EN BOKS TRENGS ALLTID, OG DENNE VAR JO BARE HELT NYDELIG + AT DET ER ET HERLIG SPEIL INNI.

GULT ER KULT! SKJERF ER ALLTID GODT Å HA, OG DETTE SKJERFET VAR VELDIG MYKT OG VAKKERT.Likte dere noen av tingene? :)

Siste søndag i 2013

 • 29.12.2013 kl. 16:19

Heihei!

Nå sitter jeg her og ser på Alene Hjemme 3, mens jeg drikker julebrus og spiser ostepop. Hadde forskjellige filmer jeg skulle se i løpet av julen, men noen har jeg ikke fått sett ennå, så jeg bestemte meg for å se en av de jeg har igjen, idag :) Aass sin julebrus er absolutt den beste - skjønner meg ikke på de andre såkalte "jule"brusene, hehe. Etter jeg har sett Hjemme Alene 3, har jeg sett alle fire Hjemme Alene-filmene denne julen. Selvfølgelig er nr.1 og 2 best, men liker nr. 3 og 4 også. 

Istedenfor å sitte i morgenkåpa hele dagen, bestemte jeg meg for å faktisk kle på meg, og gjøre noe fornuftig. Så etterpå skal jeg rydde litt på rommet, og ta outfit-bilder. Så følg med :)

Hvilken Alene Hjemme-film er din favoritt?♥

JULEGAVER 2013

 • 28.12.2013 kl. 23:04HUSK Å SKRU TANNHJULET TIL 1080P FOR BEST MULIG KVALITET!

Vet at stemmen min er noe av det styggeste, men man må jo leve med stemmen man har! :D

Videoredigering pågår

 • 28.12.2013 kl. 19:25

Hei dere!

Idag våknet jeg ikke før halv to, så egentlig lå jeg egentlig bare i sofaen og slappet av. Men, så kom jeg på at jeg skulle lage en video med julegavene jeg har fått i år - så derfor kom jeg meg opp fra sofaen, tok meg en dusj, fikset og kledde på meg. Så fant jeg frem kameraet, og startet med filminga! Det vanskeligste er jo å finne ut hvordan man skal få det til å stå perfekt uten et stativ, og hvor man skal sitte for at det skal se bra ut. 

Nå sitter jeg igjen i sofaen, og redigerer videoen, etterfulgt av at jeg må laste den inn på youtube. Jeg regner ikke med at videoen kommer ut idag, men imorgen kommer den garantert ut! Så bare følg med, så kommer det snart en video :) Regner ikke med at så mange kommer til å se på den, men håper ihvertfall noen vil se på den!


Skal du se på videoen? :)

JULEBILDER 2013

 • 28.12.2013 kl. 15:36

Hvilket bilde likte du best? :)

Cleaning my wardrobe = DONE!

 • 27.12.2013 kl. 23:30

Heei søtinger!

Jeg, så flink som jeg er, våknet ikke før halv tre idag! Jeg trodde jeg skulle få sjokk da jeg sjekket klokken. Blir så irritert når jeg våkner så seint. Allikevel var det så dårlig vær ute, at jeg hadde ikke tenkt meg ut uansett. Så, jeg bestemte meg heller for å rydde litt i det rotete klesskapet. Tenkte å skape litt mer plass, og omplassere litt. Så, etter rundt 4 timer ble jeg endelig ferdig, og nå sitter jeg bare og slapper av. Har ikke tenkt til å legge meg med det første, ettersom jeg sto opp så sent får jeg ikke sove uansett. Dessuten er det ferie, og ikke noe er bedre enn det vel? :D

Hva har dere gjort idag? :)

Wardrobe Clean Up

 • 27.12.2013 kl. 21:16

God kveld dere!

Fysøren, nå var det så utrolig rotete i klesskapet mitt, at jeg bare måtte kaste ut alt, og organisere! Jeg fikk de to bøkene til Jenny Skavlan i julegave, der man får tips til hvordan man kan sy om igjen ting. Derfor har jeg en hel haug med ting jeg kan fikse på, men finner ikke så mye å kaste - ihvertfall ikke ennå. Helt utrolig hvor mye klær man har - men allikevel sier man "at man ikke har noe å ha på seg". Jaja, får håpe jeg får det litt finere i klesskapet nå, og finner ut litt. Har planer om å henge opp favorittingene mine på kleshengere, og legge resten i hyllene :)  

Flere som rydder i klesskapet til 2014?

Luke nummer 19-24 // CIATÉ JULEKALENDER

 • 27.12.2013 kl. 15:31

//   Play Date   //   Ferris Wheel   //   Caviar Pearls Christmas Tree   //   Ivory Queen   //   Party Shoes   //   Serendipity   //

Luke nr. 1-6 HER

Luke nr. 7-12 HER

Luke nr. 13-18 HER

Det er jo noen dager siden nå, at jeg åpnet den aller siste luken i Ciaté sin kalender, men har ikke fått postet de 6 siste lukene før nå! Så, ovenfor ser du altså luke 19-24. Ciaté julekalender har vært helt fantastisk å ha - den er virkelig kjempefin, og det er så mange nydelige farger i den! Hvis du er i tvil neste år om hvilken kalender du skal ha - så bør du virkelig kjøpe denne :) Jeg kjøpte den på blivakker.no, men mange kjøper den også på makestyle.no. Jeg tror kanskje den fortsatt er å få tak i, så hvis du er skikkelig fristet kan du selvfølgelig kjøpe den og åpne alle lukene på en gang, hihi! Det er ihvertfall veldig rimelig for 24 flakser med Ciatés nydelig neglelakkfarger♥
 

Det var ikke før helt til slutt at jeg faktisk forstå at de 23 første lukene var "mini-flasker". Allikevel syntes jeg virkelig den siste var helt gigantisk, hehe! 

Hvilken flaske likte du best denne gangen? :)

TODAY'S OUTFIT: Black & White Skirt

 • 26.12.2013 kl. 16:59

God 2.juledag, dere!

Nå kommer det snart noen fra familien for å spise julemiddag. Vi har ennå ikke hatt besøk eller vært på besøk hos noen denne jula, så det skal bli godt med litt selskap :) Jeg vet ikke med dere, men for meg er ikke jula over før det blir neste år. Til jul fikk jeg blant annet skoene nedenfor - de er virkelig sykt kule! På ønskelisten var det noen med sølvdetaljer, men de var fra nettet - så like greit med gulldetaljer. Syntes uansett de er kjempefine.

Hva tilbringer dere 2.juledag til? :)

//   Bluse fra Bik Bok   //   Skjørt fra Bik Bok   //   Sko fra DNA   //   Halskjede fra Vero Moda   //   

~NELLY SALE~

 • 26.12.2013 kl. 14:46

Hei skjønninger!

Som sikkert mange har fått med seg, er det som vanlig romjulssalg hos nelly. Det er utrolig mye på salg, så man kan sitte i lang tid å kose seg med tittingen, og shoppingen! Det er både flotte kjoler, topper, bukser, kule sko og designerting på salg. Kanskje du finner en sen julegave til deg selv? Eller en gave til noen som snart har bursdag? Hva vet vel jeg, trykk på bildet ovenfor for å komme til nellys fantastiske salg! 

NOEN AV MINE FAVORITTER:

//   HER   //   HER   //   HER   //

 ♥

//   HER   //   HER   //   HER   //

//   HER   //   HER   //   HER   //

//   HER   //   HER   //   HER   //   HER   //   HER   //


 

//   HER   //   HER   //   HER   //

//   HER   //   HER   //   HER   //

Har du noen favoritter? :)

Nytt design, nye muligheter!

 • 25.12.2013 kl. 18:40

Som kanskje noen få har lagt merke til, har jeg endelig skaffet meg et nytt design! Snille Karoline, med bloggen karoe.blogg.no har altså vært så snill å lage enda et design til meg! Det designet du ser helt øverst var det jeg laget da jeg først begynt å blogge og måtte lage noe selv. Må jo si at dette designet var helt greit, måtte bruke det jeg kunne få fra blogg.no, og husker jeg var ganske fornøyd! Det andre desginet laget også Karoline til meg, og det er jo virkelig kjempeflott! Allikevel var det på tide å oppdatere bloggen litt - kan jo ikke ha det designet for evig... Så, nå, som dere kan se, har jeg da skiftet til enda et design! Du kan jo allerede se da du kommer inn på karoe.blogg.no at hun er flink med design! Virkelig tusen takk for at du tok deg tid til å lage et design til meg♥

MITT ALLER FØRSTE DESIGN:

MITT FORRIGE DESIGN (NR.2):

DESIGNET MITT NÅ (NR.3):

______________________________________________________________________________________________________________________________

Likte du det nye designet? :D

CHRISTMAS OUTFIT: The Beautiful Christmas Dress

 • 25.12.2013 kl. 15:34

//   Kjole fra nelly.com   //   Sko fra Jeffrey Campbell   //   Neglelakk fra Ciaté   //   Ringer fra Bik Bok   //   

Bildedryss // Julaften

 • 25.12.2013 kl. 13:46

Tre nøtter til Askepott på morningen, med melkehjertene jeg fikk av julenissen :)

Ribba, julepølsa, potetene osvosv. lå klart på bordet, og det smakte virkelig kjempegodt! 

Kakene tok vi også frem, selv om nesten ingen tok noe. Jeg har bilder av hva jeg fikk i julegave, men jeg tror jeg skal velge å lage en video om det istedenfor :) Juletreet var ikke stappfullt med gaver i år, men det var fordi vi var alene hjemme. i fjor var vi hos noen, og da brukte vi 2 timer bare på å pakke opp julegaver! 

Hadde dere det fint igår?♥

1.juledag

 • 25.12.2013 kl. 12:47

God morgen!

Håper alle hadde en flott dag igår - det hadde ihvertfall jeg! Kjolen var prefekt, julematen smakte, kakene og godteriet smakte - og gavene falt virkelig i smak:) Igår fikk jeg melkehjerter av nissen i julestrømpa, og idag fikk jeg julekuler! Har faktisk aldri smakt disse julekulene, men regner med at de er gode. Nå står "En Muppet julefortelling" på, på TVen. Tror dette er 5. eller 6. versjon jeg ser - det går jo så utrolig mange versjoner av Ebenezer Scrooge på TVen i jula! Selv om det er tomt under juletreet, er jo ikke jula over ennå - så ha en fortsatt strålende jul, dere! :D 

Syntes dere jeg burde lage en video med julegavene jeg fikk i år?♥

JULAFTEN

 • 24.12.2013 kl. 19:16

God kveld! 

Håper dere alle har hatt en fin dag til nå, og fortsetter å ha det :) Tenkte bare å vise en liten sneak peak på antrekket mitt idag. Denne kjolen kjøpte jeg på nelly.com, og jeg er virkelig kjempefornøyd med den! 


Nyt dagen, dere♥

CIATÉ JULEKALENDER // Luke nr. 24!

 • 24.12.2013 kl. 15:00

Heihei!

Nå åpnet jeg nettopp den aller siste luken i Ciaté sin julekalender - og gjett hvasom gjemte seg under der? En rød glitterneglelakk kalt "Serendipity"! Er den ikke nydelig? Perfekt til julaften :) Så nå er ihvertfall neglene klare, og jeg sitter og ser på Astrid Lindgrens Jul! 

Luke nr. 1-6 HER

Luke nr. 7-12 HER

Luke nr. 13-18 HER

Nå ligger nesten alle gavene under treet, og ribben skal til og settes inn i ovnen. Samtidig skrelles potetene, og jeg kjenner at julelukta nærmer seg! Det triste er at det ennå ikke har kommet noe snø, så jeg må droppe å se ut. Føles ut som om at er 17.mai eller noe sånt! Okei, jaja, dere får ha en videre fin dag♥

Har dere lakket neglene til jul? :)

Tre Nøtter Til Askepott♥

 • 24.12.2013 kl. 11:18

God julemorgen alle søtinger :)

Som mange andre nå på denne tiden - sitter jeg og ser på Tre Nøtter til Askepott! Må jo alltids se den - selv om det pøser ned ute, og det føles ut som en regnfull sommerdag. Jeg bare dropper å se ut, og later som det er snø, hihi! Etterpå skal jeg og venninnen min fra hus til hus for å levere noen gaver til venninner :D Julenissene er i byen! Så er det bare til å slappe av, lakke neglene, fikse seg litt - og TADA, det er julaften!GOD JUL A' DERE! :D 

DAGENS ANTREKK // Sennepsgule jeans

 • 23.12.2013 kl. 22:12

God lille julaftenkveld dere!

Nå er det ikke lenge igjen, og helt ærlig gleder jeg meg, men samtidig skulle jeg gjerne ønske at det heller var 23.desember imorgen. Trenger litt tid på å stresse meg ned og slappe av. Jaja, det går vel fint :) Var borte i nesten 4 timer for å fikse litt småting - skjønner ikke hvordan jeg og pappa klarte å bruke så lang tid! Uansett ble jeg ferdig med å smelte sjokolade, legge det i hjerteformer og lage vennearmbånd istad! (Det ene vennearmbåndet er ikke ferdig ennå, men hysj). Et slik skjerf som det nedenfor har jeg ønsket meg leenge, og endelig på lørdag fant jeg et!//   Skjer fra Glitter   //   Topp fra Vero Moda   //   Bukse fra H&M   //   

Om meg

 • 23.12.2013 kl. 21:33

+LEGG MEG TIL SOM VENN ♥ FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN'SJEKK UT YOUTUBEKANALEN MIN

Hei! Mitt navn er Vilde, og jeg ble født den 3.september 1997 (16år). En stor del av livet mitt er sang, og dette betyr utrolig mye for meg. Jeg har også en stor interesse for klær og mote, noe jeg fikk for kun noen år siden. På ungdomsskolen fikk jeg en liten venninnegjeng bestående av 6 stykker (med meg). Etter vi begynte på videregående har det ikke vært like lett å holde sammen, men jeg ser fortsatt på disse venninnene som mine beste venninner :) Allikevel er det også venninner jeg har blitt kjent med uten om disse, som betyr veldig mye for meg!


Hvis jeg skulle beskrevet meg selv med 3 ord ville det vært snill, omsorgsfull og spesiell. Jeg kan veldig fort få dårlig samvittighet, og vil alles beste. Jeg er ikke den som alltid snakker mest og er oppmerksomhetskrevende, men jeg har alltid et smil på lager som kan glede andre. Som de fleste andre, er jeg slik at jeg kan virke veldig normal og kjedelig med en gang man snakker med meg, men senere vil man oppdage at jeg kan være ganske merkelig, og rar. Ikke at jeg er den helt gale som flyr rundt og gjør helt crazy ting - for det er jeg absolutt ikke, men min dårlige humor og ironi kan ofte få venninnene mine til å le. 

Hvis du lurer på noe, er det bare å spørre!

Et skritt nærmere!

 • 23.12.2013 kl. 14:12

Ja dere, nå er vi et skritt nærmere den store dagen. Der alle barna jubler og hopper, da alle pynter seg for å føle seg pene, der julemusikken står på høyeste volum, og The Nøtter til Askepott står på om morgningen! Natten til julekvelden går alltid sakte, og barn over hele verden får ikke sove fordi de gleder seg sånn til denne dagen. Allikevel har vi fortsatt de som ikke gleder seg, på grunn av problemer. Disse sender vi alle våre gode tanker til, selvfølgelig - men allikevel må vi være litt egoistiske, og også tenke på oss selv. Imorgen skal vi sitte rundt bordet og ikke tenke på helsa i det hele tatt, haha! Bare le og kose oss, forhåpentligvis! Jeg må fikse litt greier idag, og imorgen skal jeg være julenisse og gå rundt til venninner med gaver :)

Hva skal dere idag?

 

TODAY'S OUTFIT: The Yellow Scarf

 • 22.12.2013 kl. 22:09

Bluse fra H&M

Bukse fra Bik Bok

Skjerf fra Glitter

Sko fra H&M

Neglelakk fra Ciaté

Hva syntes dere? :)

OFF TO THE CINEMA

 • 22.12.2013 kl. 18:10

Hei!

Det er 4. søndag i advent idag, og 22.desember, og endelig skal jeg nå få sett Jul i Flåklypa. Helt utrolig at det snart er julaften. Snart sitter vi rundt bordet og spiser julemiddag, kaker, åpner pakker, og alt! Jaja, sånn kommer det til å fortsette å være - og plutselig om 1 år sitter vi der igjen. Ovenfor ser du en sneak peak på dagens antrekk. Legger ut innlegg senere, men nå må jeg gå. Har ikke vært på kino med familien på leenge, så det blir jo litt koselig! 

Snakkes♥

Julestemningen er borte

 • 22.12.2013 kl. 12:48

Så, hva gjør man uten snø? Uten snø er all julestemningen borte, og det føles ut som julen flyr forbi. Det virker rart, men sånn er jeg bare... Idag skinner solen, og det er ingenting jeg får gjort med det. Helt rart hvordan de hvite greiene kan gi all julestemninga? Akkurat som jeg får lyst til å flytte julaften til neste år så det får kommet litt snø før vi feirer det.  Her er det bare noen snøklumper her og der, og det er bare meldt regn. Koselig eller hva? Flere som føler det sånn?


Uansett, idag skal jeg pakke inn resten av gavene, nesten... Også skal jeg gjøre meg ferdig med noe jeg lager, samtidig som jeg skal på kino! Nå fant vi nettopp frem juletreet - jeg er klar til å pynte og hjelpe med å sette det opp! 


Som regel ville jeg sagt at været er nydelig idag, men idag syntes jeg egentlig ikke det.

Jul i Svingen og Melkesjokolade

 • 21.12.2013 kl. 23:29

Hei vakre mennesker♥

Da var lørdag 21.desember snart over, og julaften er enda et skritt nærmere! Imorgen skal vi sette opp plastjuletreet vårt, og pynte det! Da skal jeg også være fort ute med å legge gaver under treet, hihi! Skal mest sannsynlig se Jul i Flåklypa med familien imorgen også, gleder meg til å se hvordan den er :) Selv om det ikke er snø her skal jeg gjøre så godt jeg kan med å få en bra jul, og derfor ser jeg også på julekalendere - som Jul i Svingen! Hehe, jeg er litt sær på det området der, barnet har heldigvis ikke gått ut av meg ennå. Kanskje derfor jeg ønsker å jobbe i barnehage? Det har ihvertfall vært en fin dag, selv om jeg er ganske sliten. Bra det er ferie da! 

Noen som har sett Jul i Flåklypa?

TODAY'S OUTFIT: Christmas Is Coming

 • 21.12.2013 kl. 20:56

God kveld, god kveld!

Nå kom jeg nesten nettopp hjem, men skal ut igjen nå med en gang! Skal nemlig ut å spise med familien, ettersom mamma som sagt har burdag :) Syntes outfiten idag var ganske julete, hehe, men jaja, hvorfor ikke - det er jo jul snart, eller hva? :D 

Ha en fin kveld videre?

I'm not a queen in the mornin'

 • 21.12.2013 kl. 13:03


God morgen dere!!

Ja, jeg er i min periode i måneden nå, så det var grusomt å stå opp, men samtidig grusomt å ligge i senga. I tillegg fikk jeg litt smerter mens jeg ordnet frokost til meg selv. Allikevel tror jeg det er bedre nå - får se når jeg skal fikse meg. Skal nemlig straks til byen for å fikse noen gaver :) Skal bare spise opp frokosten, så skal jeg få opp farten!


Moren min har bursdag idag - så ønsk henne en fin dag♥

It's all about the CHRISTMAS NAILS

 • 20.12.2013 kl. 22:45

God kveld alle sammen!!

Så, i dagens luke av Ciatés julekalender gjemte denne lille nydelige tingen seg! Er den ikke bare helt herlig - og perfekt til jul? :D Dette er en "Caviar Pearls, Christmas Tree Caviar". Den har virkelig noen flotte farger, samtidig som jeg syntes caviar-"neglelakk" er veldig fint! Jeg kjenner at Ciaté kalenderen begynner å bli betydelig lettere enn det den var 1.desember! Tenk på det: kun 4 neglelakker igjen - OHNO! Det har virkelig vært helt fantastisk å ha denne kalenderen, den er fylt med overraskelser, og jeg gleder meg hver dag til å åpne den! Den 24. får jeg en mye større størrelse enn alle de andre, og jeg er veldig spent på å se hvilken farge det er! Håper ihvertfall det er en farge jeg liker :)

Nå skal jeg se på Jul i Blåfjell, mens jeg lakker den andre hånda også. Må jo nesten ha det på høyrehånda også, hehe! Imorgen skal jeg prøve å gjøre meg stort sett ferdig med julegavene, og på mandag tenkte jeg å være julenisse og gi gaver til mine flotte venninner! Synd at det går så fort nå før julekvelden kommer, men jaja, sånn er det! Det aller verste er heller at det aller mest sannsynlig ikke blir noe snø til jul i år - mareritt! 

Flere som ikke får snø i jula?

Resultat av NOVEMBERANTREKK

 • 20.12.2013 kl. 16:46

Hallo alle sammen♥ Nå skal jeg snart skifte, fordi jeg skal på trening. BodyPump i én time! Har ikke kjempelyst, men angrer alltid når jeg ikke drar på trening på fredager. Uansett - for litt siden spurte jeg dere om hvilket antrekk fra november dere likte best, og nå, litt sent, gir jeg resultatet! Under ser du alle antrekkene det var å velge mellom, og lengre ned ser du resultatet! :)

SE MER AV DETTE ANTREKKET HER

SE MER AV DETTE ANTREKKET HERSE MER AV DETTE ANTREKKET HER

SE MER AV DETTE ANTREKKET HER

SE MER AV DETTE ANTREKKET HER


SE MER AV DETTE ANTREKKET HER

Vant din favoritt?

JULEEFERIIEE

 • 20.12.2013 kl. 12:26

For 1 måned siden føltes det 100 år til juleferien kom, men nå syntes jeg bare det har gått alt for fort! Det var jo nettopp luciadagen, og det var nettopp 1.desember. Egentlig er det litt trist, føler ikke at jeg har brukt tiden godt nok, hehe! Jaja, da skal jeg ihvertfall bruke muligheten nå til å nyte tiden som er igjen av året! Nå er det ihvertfall endelig ferie, og jeg skal prøve å bruke tiden godt til å slappe av :) Nedenfor kan dere få se litt av julestemningen som er her i huset!

Bildet ovenfor ble jeg faktisk ganske fornøyd med! :)

Disse to latternissene her ligger i trappoppgangen, så hver gang jeg går opp begynner jeg å smile når jeg ser dem, hehe!

Nå koser jeg meg litt med julebrus, namnam! 

GOD JUL♥

Julegaveinnpakning!

 • 19.12.2013 kl. 22:47

Hei!

Nå sitter jeg her og får meg selv i julesteming med gaveinnpakning og Jul i Blåfjell! Har mange pakker jeg ikke har pakket inn, men det gjør ikke noe, ettersom det er så gøy. Fant en ny måte å pakke inn gaver på, hos tinealice.blogg.no, HER. Denne måten var skikkelig genial og fin! Du kan se jeg prøvde det på den blå pakken til høyre nedenfor :)

I posen nedenfor til høyre gjemmer det seg gaver jeg må pakke inn - skal pakke inn så mange jeg gidder nå også får jeg pakke inn mer senere! Til venstre er det en gave jeg kjøpte til meg selv som skal legges under treet :) 

Flere om kjøper julegaver til seg selv?♥

All you need is love

 • 19.12.2013 kl. 21:13

Hei!!

Kun noen timer til jeg offisielt kan si at det er juleferie, nå! Vi begynner ni imorgen, og slutter halv elleve - hallelujah! :D Dessverre har ikke julegaven til ei venninne i klassen kommet frem ennå, så jeg får bare vente i tålmodighet og se om den rekker frem innen julaften :) En av pakkene til bestevenninna mi er også der, så håper virkelig at den kommer senest på julaften!!


Uansett; jeg har nettopp vært på trening, årets siste BodyStep - neste år er det ny koreografi i tillegg, så jeg får vente i spenning! Da jeg kom hjem smeltet jeg litt sjokolade som jeg la i hjerteformer, samtidig som jeg stekte et egg og ristet brød. Nå skal jeg ta meg en dusj, se på Jul i Blåfjell, ettersom jeg henger 3 episoder etter, og pakke inn litt julegaver :) 

Ha en fin kveld videre, dere♥

LAG DIN EGEN JULEPYNT // DIY #3

 • 19.12.2013 kl. 17:24

DETTE TRENGER DU:

Et lite lerret

En pensel

Lim

Glitter

Et bilde av et reinsdyr/en nisse etc.

Litt teip

Saks

Penn/blyant/tusj

Hårspray

1: Begynn først med å klippe ut reinsdyret!

2: Plasser reinsdyret slik du vil ha det på lerretet, og sett noen teipbiter på, slik at den ikke beveger seg så mye.

3: Tegn så rundt reinsdyret, og fyll linjene under teipen, etterpå.

4: Finn frem limet og smør lim utover hele reinsdyret! Ut i alle kanter.

5: Strø glitteret over før limet tørker. Dryss masse over, gjerne mer enn det jeg gjorde.

6: Husk å ha en avis etc. under, slik at ikke alt glitteret faller på gulvet! Snu lerretet slik at glitteret drysser av. Fyll stedene der du ser at det ikke er glitter.

7: Finpuss gjerne med en q-tips.

8: Til slutt sprayer du hårspray på glitteret, slik at det holder seg mye bedre, og slipper å drysse.

Skal du prøve dette? :D

Førjulsgave fra mamma!

 • 18.12.2013 kl. 22:27

God kveld dere!

Nå har jeg vært på senteret og kikket og kjøpt litt julegaver. Ble ikke så mange, men får ta resten til helga! Hallelujah - nå tar jeg alt bare helt med ro! Har ikke noe skole igjen (en bitteliten fremføring imorgen, menmen). Derfor skal jeg nå dusje, se på julekalendere (ofc), og muligens pakke inn litt julegaver! :)


Da jeg kom hjem, sa mamma at hun hadde kjøpt en topp til meg :D Hun hadde vært på et lite senter som skal legges ned, så derfor var det mye salg overalt :) Denne toppen kostet opprinnelig 229kr, men hun fikk den for 50kr! Wii, enda en topp tilføyet til garderoben :)  Hva syntes du om toppen?♥

TODAY'S OUTFIT #18.12.13

 • 18.12.2013 kl. 18:06

Nå skal jeg en tur på senteret med ei venninne og kjæresten hennes for å kjøpe litt julegaver! Så får vi se om jeg pakker litt inn i kveld, hehe! Deilig å ikke ha noe skolearbeid nå :)

Likte dere outfiten? :)

Luke nummer 13-18 // CIATÉ JULEKALENDER

 • 18.12.2013 kl. 16:12

//  Luke 1-6 HER  // Luke 7-12 HER  //

//    Pillow Fight    //    Kiss Chase    //    Confetti    //    Speed Coat    //    Sugar Plum    //    Encore!    //

(Trykk på navnet for å komme til link! OBS: Mangler noen)
 


 

For de som ikke vet det er disse neglelakkene fra Ciaté sin julekalender 2013! Se innlegg om kalenderen HER.

Denne gangen har jeg fått 2 neglelakker jeg har gledet meg til! Den første mørke, matte lillafargen, og den lyselilla-fargen! Jeg elsker lilla, og spesielt generelt lyse farger :) Sterke farger passer bedre til sommertiden, syntes jeg - og alle de 24 neglelakkene kommer nok til å vare en stund, så i sommer blir med masse sterke farger! Gleder meg til å åpne de 6 neste, og dessverre siste lukene. Nå må jeg skaffe meg en boks å ha alle neglelakkene i, ellers kommer de bare til å bli strødd utover rommet. 

Flere som har denne kalenderen? :D

15% RABATT PÅ NELLY

 • 17.12.2013 kl. 20:40

Hallo søtinger!

Jeg tok en titt på dagens luke på nelly.com - og det er 15% på hele butikken! Derfor tok jeg en liten titt og satte sammen noen collager med forskjellige klesplagg. Det ble litt variasjon mellom hverdags- og penklesplagg, i tillegg til at stilen er tatt utifra min egen smak :) Gå selv inn på nelly.com, og kjøp deg noe nytt til klesskapet!

//   HER   //   HER   //   HER   //

 ♥

//   HER   //   HER   //   HER   //

 ♥

//   HER   //   HER   //   HER   //

 ♥

//   HER   //   HER   //   HER   //

 ♥

//   HER   //   HER   //   HER   //

 

Hvilket klesplagg likte du best? :)

TODAY'S OUTFIT: Floral Print Scarf

 • 16.12.2013 kl. 22:23

God kveld, dere!

Aah, dette har virkelig vært en herlig kvedl! Kom nettopp hjem fra avslutning på et sangkurs. Det var bare masse kos, med potetgull, klementiner, juleskum osvosv. Plutselig skrudde vi av lyset og begynte å snakke om hemmeligheter og morsomme historier! Hehe, jeg trodde jeg skulle dø til tider. Koselig med slike stunder til tider :) Nå skal jeg bare se litt på julekalendere, nok en gang, og ta meg noe å drikke!

Hva har dere gjort idag?♥

OSLOVE♥

 • 16.12.2013 kl. 15:53

Hei!

Nå sitter jeg hjemme, og venter på at maten skal bli klar. Får så hodepine hver mandag, fordi vi slutter så seint, så jeg får vel slappe av litt etterpå! I dagens luke av Ciatés Julekalender fikk jeg helt vanlig blank neglelakk, kalt "Speed Coat". Noe jeg tror alle trenger - ettersom vi alle hater å vente på at neglelakken skal tørke! Spesielt hvis vi skal på fest/i et selskap, og har dårlig tid! Dere kan finne den HER, i en mye større versjon enn det jeg har. 


Igår var jeg som sagt i Oslo, noe som var veldig koselig, men var helt utslitt da jeg kom hjem! Så mange folk, i tillegg til at jeg syntes det er litt rotete i Oslo til tider. Jeg syntes heller ikke det var særlig julestemning å få der, men fikk allikevel kjøpt et par julegaver - selv om jeg fortsatt har mange igjen! Selvfølgelig kjøpte jeg et par julegaver til meg selv også! :)

For det første kjøpte jeg et skjerf fra Gina Tricot til 149,-, som er utrolig varmt og deilig! Samtidig er det kjempestort, så det kan minne om et sjal!  Brukte det idag, og selvom det er ganske mildt nå, var det kjempedeilig å ha på seg.

Denne jakken er også fra Gina Tricot, og koster 199,-! Den er helt fantastisk myk, og er ikke bare til kosestunder, men kan også passe fint til hverdags, eller til en kjole! Gleder meg til å pakke den inn, legge den under treet, og åpne den på julaften! Første gang jeg kjøper gave til meg selv, hehe. 

Hva syntes du om skjerfet og jakka? :)

NOVEMBERANTREKK 2013 // påminnelse

 • 15.12.2013 kl. 21:39

DU KAN STEMME PÅ DITT FAVORITTANTREKK FRA NOVEMBER NEDERST I INNLEGGET!

ANTREKK NR.1ANTREKK NR.2ANTREKK NR.3ANTREKK NR.4ANTREKK NR.5ANTREKK NR.6ANTREKK NR.7ANTREKK NR.8ANTREKK NR.9ANTREKK NR.10ANTREKK NR.11ANTREKK NR.12


STEM PÅ DIN FAVORITT NEDENFOR!

Oppskrift på SJAKKRUTER!

 • 15.12.2013 kl. 20:27

DETTE TRENGER DU:

5dl hvetemel

1ss vaniljesukker

1dl sukker

3ss melis

200g smør

1ss kakao

STEKETID: 10min på 170grader!

(beklager, bildet nedenfor mangler sukkeret)

1: Start med å blande mel, sukker og melis. Romtemperer smøret (legg evt i et vannbad), putt det opp i det tørre, og rør gjerne sammen med hendene. Blir det smuldrete kan du putte i mer smør. 

2: Del deigen i to, og putt kakao i den ene, og vaniljesukker i den andre!

3: La begge deigene stå kaldt i 30-60 minuter!

4: Etter deigen har stått kaldt, deler du den mørke delen i to, og den lyse delen i to. (Like store deler)

5: Rull så ut klumpene til lange pølser, og legg en av hver farge ved siden av hverandre. 

6: Legg så den motsatte delen oppå, altså lys oppå mørk, og mørk oppå lys. 

7: Skjær den lange pølsen opp å flere firkanter. Dette kan være vanskelig hvis den er veldig myk, men ta den tiden du trenger, eller la den ligge kjølig en stund. 

8: Legg sjakkrutene på et brett med bakepapir under, og sett de i ovnen i 10minutter.

9: Etter 10 minutter lar du de kjøle seg ned. Når de er kjølige og har stivnet, har de blitt gode kjeks som kan serveres til jul! 

Har du laget sjakkruter før? :)

Julefilmene alle burde se!

 • 15.12.2013 kl. 17:11

NÅ ER DET JUL - IGJEN:

Også kalt Julenissen 1. Dette er en utrolig morsom film om Scott Calvin som jobber som businessmann. Denne julen skal han få besøk av sønnen sin, som ikke er særlig glad for å være hos sin far. Allikevel endrer denne meningen seg, da Scott finner julenissen på taket, og julenissen faller ned. Da får Scott oppgaven om å være julenisse, noe han ikke er særlig begeistret over. Men sønnen derimot - han elsker det! Han forteller beklageligvis alle det, og det oppstår masse konflikter når moren og stefaren nekter å tro på at sønnen snakker sant. 

HOME ALONE:

Hjemme alene er nok en film de aller fleste har sett! Denne filmen er full av humor og spenning. Kevin (8 år) og familien skal på ferie, men foreldrene klarer å glemme han igjen hjemme. Da bestemmer han seg for at han må klare seg selv hele jula. Det negative er at det er to tyver som vandrer rundt i byen, men Kevin bestemmer seg for at i huset hans, skal ingen bryte seg inn uskadd!

REISEN TIL JULESTJERNEN:

Reisen til Julestjernen er en klassiker å se etter Tre Nøtter til Askepott på julaften. I denne eventyrfilmen møter vi lille prinsesse Gulltopp som forsvinner fra slottet på selveste julaften. Hun er gått ut i skogen for å finne julestjernen. Det er hennes onkel, den slemme og griske greven, som har lurt henne til det. Kongens og dronningens forsøk på å finne henne fører ikke fram, og også dronningen forsvinner. Det går mange år før noe skjer... (kilde)

POLAREKSPRESSEN:

Dette er en animert film fra 2004, som er full av spenning og fantasi! Det er julekveld, og Chris er usikker på om julenissen finnes. Plutselig hører han et bak på utsiden, og til sin store overraskelse er det et tog som har stoppet like utenfor huset hans. Dette er et tog med mange små barn, med store ønsker som skal blir med til Nordpolen! Chris slenger seg til slutt på, og møter mange mennesker og hindre på veien. 

A CHRISTMAS CAROL:

Jeg er nok ikke den eneste som syntes dette filmen er kjempefin! Den handler om Scrooge som misliker julegleden, og sløsing av penger. Scrooge er en skikkelig gjerrigknark, og er ganske rik. En julenatt kommer det tre forskjellige ånder, som advarer han om hans ensomme død-skjebne. Disse åndene skal prøve å gjøre om synet på jul, for Scrooge. Klarer de det, eller klarer de det ikke?

ASTRID LINDGRENS JUL:

Her er stemningsfulle og morsomme juleepisoder fra åtte av Astrid Lindgrens elskede filmer samlet på ett brett. Kom i ekte julestemning mens du nyter det gnistrende vakre vinterlandskapet - selvfølgelig i selskap med en rekke kjente og kjære figurer. Her får du se: Pippi Langstrømpe, folkene på saltkråkan, Lotta, Ronja Røverdatter, Emil, Marikken og Kajsa Kavat!

TRE NØTTER TIL ASKEPOTT:

Jeg håper virkelig dette er en film alle har tatt en titt på. Dette er en juletradisjon å se på julaften for de aller fleste. Askepott er en uavhengig, aktiv og glad jente som rir i skogen og skyter med pil og bue. Når hennes far en dag dør, er det begynnelsen på et langt vanskeligere liv. Hun blir boende sammen med sin usympatiske stemor og ditto stesøster, og må finne seg i elendig behandling av de to snobbete kvinnene - men Askepott er alles venn og tross alt ganske fornøyd med det hun har. En dag får hun tre magiske nøtter av familiens kusk, og livet hennes kommer nok en gang til å forandre seg... (kilde)

MICKEY'S ONCE UPON A CHRISTMAS:

Feir jule sammen med Mikke og hans kjære og kjente Disney-klassikere! Først ut er Mikke og Minni, som minnes den julen de selv avsto fra noe svært viktig, for å gjøre noen andres jul uforglemmelig. Deretter er det Langbein og Max sin tur til å minnes et eventyr som snudde opp ned på hele julen... helt til den ordentlige nissen kom på besøk, og alt ble bra igjen. Ole, Dole og Doffen ønsket ikke mindre enn at det var julaften hver dag. Det endte nesten med katastrofe, men de lærte til slutt å sette pris på julen som den er. Til slutt får vi nyte hele det stjernespekkede ensemblet når de sammen stemmer i med stemningsfulle julesanger. (Kilde)

HOW THE GRINCH STOLE CHRISTMAS:

Denne filmen er veldig morsom, men også ganske skummel for små barn. Man vet aldri hva som vil skje, og dette er en ganke uvanlig, mens bra julefilm! Høyt oppe over byen Whoville bor den gjerrige og ensomme Mr. Grinch, hvis hjerte er to nummer for lite. Alle de glade innbyggerne i Whoville elsker julen og er godt i gang med å forberede hjertenes fest. Men er det noe Grinch hater, så er det jul. Han tåler den simpelthen ikke! Og plutselig får Mr. Grinch en vidunderlig avskyelig ide. Han bestemmer seg for a kle seg ut, dra ned til Whoville og en gang for alle få avskaffet den irriterende julen... (kilde)

Har du noen yndlingsjulefilmer? 

Leaving to OSLOVE

 • 15.12.2013 kl. 12:37

Heihei!! Nå tar jeg og noen venninner turen til Oslo for litt juleshopping! Dette skal bli kos :) Skal ihvertfall prøve å finne noen julegaver - kanskje en til meg selv også, hihi! Håper alle får en fin søndag, blogges♥

TODAY'S OUTFIT: Rosa Blazer!

 • 14.12.2013 kl. 21:59

Dressjakke fra H&M

Peplum-topp og skjørt fra Bik Bok

Sko fra Jeffrey Campbell

Neglelakk fra Ciaté


Idag har jeg vært på juleshow og sunget sammen med mange flinke jenter! Det var veldig koselig, selv om vi møtte opp alt for tidlig! Jaja - da fikk vi ihvertfall øvd :) Jeg ante virkelig ikke hva jeg skulle ha på meg, men bestemte meg for at jeg enten ville ha skjørt eller kjole! Derfor fant jeg en rosa blazer i mamma sin garderobe, og tok frem noe jeg hadde planlagt i forkant. Nå skal jeg se litt på TV og jobbe med en oppgave som må leveres imorgen kl. 18:00. Det som er dumt er at jeg skal til Oslo imorgen, så da er jeg nesten litt tvunget til å nesten gjøre oppgaven ferdig idag. Jeg skal uansett nyte helgen og julen nå som den er her, og slappe av! 

Hva har dere gjort denne lørdagen? Hva syntes dere om outfiten? :)

LUSSEKATTER

 • 13.12.2013 kl. 21:35

God kveld dere!

Som de aller fleste har fått med seg, er det idag Luciadagen, og altså 13.desember - allerede! På Luciadagen er det mange familier som lager lussekatter - boller man feirer denne dagen med :) Selvfølgelig laget vi også dette, og de ble kjempegode! Mamma hater egentlig å bake, men hun er mye flinkere på gjærbakst enn meg - jeg blir bare irritert over det, haha! Skal jeg snart se The Voice-finalen, etterfulgt av jobbing med en oppgave, samtidig som jeg skal se på julekalendere/julefilm :)

Har dere bakt lussekatter idag? :D

Julekjole - BESTILT!

 • 13.12.2013 kl. 14:30

//  HER  // 

Her for litt siden kom jeg over en kjole som jeg syntes var helt nydelig! Og ettersom jeg ikke hadde funnet noe kjole å ha på meg på julaften ennå, så tenkte jeg at denne ville passe midt i blinken! Så, igår bestilte jeg den, og jeg gleder meg virkelig til å få den i posten. Håper den passer, og er like fin IRL som på bildet :) Har ikke kjøpt en kjole på lenge! Har mange i skapet fra før av, så jeg har heller brukt penger på bukser, skjørt og topper - samtidig gaver i julestrida. 

Hva syntes dere om kjolen? :)

Luke nummer 7-12 // CIATÉ JULEKALENDER

 • 12.12.2013 kl. 21:51

//   Fit for a Queen   //   Locket   //   Glitter Jingle Belle   //   Members Only   //   Underwear   //   Hopscotch   //

Sjekk ut luke nr.1-6 HER!

Ja, nå har vi faktisk kommet til 12.desember allerede, så det er bare å nyte resten av året! Jeg har jo da Ciaté julekalender, med en ny neglelakk hver dag - og jeg vil anbefale alle å kjøpe den neste år hvis de har muligheten! Den er virkelig fantastisk♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en 2timers trening, samtidig som jeg nå skal lage sjakkruter. I tillegg har vi gymprøve imorgen, så må nok øve litt til den også! Gleder meg til å se hva slags neglelakk jeg får imorgen :)

Hva har dere gjort idag?

LAG DIN EGEN JULEPYNT // DIY #2

 • 12.12.2013 kl. 16:07

Heihei!

Så, dette er altså den andre DIY, med hvordan du kan lage din egen julepynt. Idag skal jeg vise dere hvordan dere kan lage minijuletre! De er veldig fine, og du kan også henge de på juletreet hvis du ønsker :)

SE LAG DIN EGEN JULEPYNT // DIY #1 HER

LA OSS STARTE MED ET MALT JULETRE!

DU TRENGER:

En isopor trekant (eller noe lignende - fåes på PANDURO)

Maling

Pensel

Små julekuler og superlim (PANDURO)


1: Mal først hele isoporen med grønn maling (eller en annen farge hvis du ønsker).

2: Så maler du på prikker. Jeg hadde en dårlig pensel, så det funket ikke så bra med små, fine, prrikker! Allikevel ble det litt kult med ujevne prikker også.

3: Finn så julekulen, ta lim på, og fest den på toppen av treet. Vent til dette har stivnet - og VIPS, du har en ny julepynt!

________________________________________________________________________________________________________________________________

NÅ SKAL JEG VISE HVORDAN DERE KAN LAGE ET JULETRE MED GLITTERTRÅD PÅ!

DETTE TRENGER DU:

Isopor (kjøper på PANDURO)

Glitterbånd (PANDURO)

Sterkt superlim

Julekuler (PANDURO)1: Ta lim på isoporen, og fest på glitterbåndet, helt til toppen. La en liten plass være igjen slik at du kan feste en julekule på toppen.

2: Fest på en julekule på toppen, på samme måte som det andre juletreet.

3: Hvis du ønsker kan du også feste julekuler på selve treet.

Nå har du enda en nydelig julepynt som du kan sette et fint sted!

Har du tenkt til å prøve dette? :)

Vinn julegave!

 • 11.12.2013 kl. 21:39

Heihei!

Igår kom jeg over et innlegg om at man kunne vinne en julegave på sunnivaelvevold95.blogg.no! Det eneste du trenger å gjøre er å like facebook-siden hennes, kommentere hvorfor du liker å lese bloggen hennes, i tillegg kommentere navn og mailadresse! Er ikke det superenkelt?

Tenk så flott å få en ekstra julegave under treet! Det fine er også at du ikke vet hva som er inni, og da er det jo bare superspennende! Så nå er det bare å trykke HER, så kommer du til innelgget om konkurransen :) Fristen er fredag, 13.desember!

Bildet er lånt fra sunnivaelvevold95.blogg.no!

TODAY'S OUTFIT: Flower Power in the Snow

 • 11.12.2013 kl. 16:37

Blomstertopp fra Bik Bok

Rød bluse fra MONKI

Strikkejakke fra Vero Moda

Bukse fra Bik Bok

Sko fra Bianco

Ring fra Bik Bok

Wii, så mye snø!! Er så glad - håper det blir en hvit jul i år :) Kanskje snør det enda mer, og kanskje får jeg tatt meg en skitur! Enten i år eller neste år.

Likte dere outfiten?♥

Den etterlengtede snøen

 • 10.12.2013 kl. 22:03

Nå har jeg ventet hele desember på snøen, og endelig på søndag, våknet jeg til at snøen dalte ned fra himmelen! Personlig syntes jeg det var et vakkert syn, mens andre hatet synet av snø. Derimot jeg, ble utrolig glad - jeg syntes faktisk snøen lyser opp vinteren, samtidig som det gir meg julestemning :) 

Nyt julemusikken nedenfor med peislyd i bakgrunnen, mens du tar en titt på bildene jeg tok her om dagen (er aboslutt ikke noe spesielt flink til å ta bilder, men syntes allikevel bildene ble fine til å være meg)!

                                                          


Likte du bildene?♥

Julekaker og skolearbeid!

 • 10.12.2013 kl. 16:06

Heihei!

Enda en skoledag over, og enda en dag mindre til julaften! Jeg var så trøtt på skolen idag etter vi hadde laget julekaker til halv tolv, men fikk sove litt mens vi så på film (halve klassen sov, eller halvsov). Det var ikke noe særlig trøst heller, at etter skolen skulle jeg og to venninner dra hjem til meg og jobbe med skolearbeid. Nå har vi sitttet her en stund og sett på TV, men vi skal snart jobbe! Tok frem litt risboller (oppskrift HER), krumkaker, sjakkruter og juleskum, for å ha noe som "hjelpemiddel", hehe! 


Føler meg så trøtt for tiden. Tenkte å dra på trening etterpå, men er så usikker. Er trøtt og sliten. Regner med at jeg drar, men ville helst ligget under teppet og sett på TV. Har sikkert noe med mørketiden å gjøre, samtidig som jeg tenker så mye på oppgaven vi skal jobbe med. Jaja, ha en fin dag videre dere :)

Life is better when you're laughing

 • 09.12.2013 kl. 19:46


God mandagskveld, dere!

I dagens luke av min ciaté neglelakkalender fikk jeg løst glitter! Syntes denne rosaoransje fargen var nydelig, og passer bra til alle årstider. Fargen heter "Glitter Jingle Belle", og skulle egentlig vært i luke nr.22. Men ettersom jeg fikk mamma til å skifte om på lukene, var den i luke 9 :) 


Har nettopp kommet hjem fra sangkurs, der vi øver individuelt til en julesang, ettersom vi har juleshow på lørdag :) Var utrolig vanskelig å finne en sang. Gikk først for Santa Claus is Coming to Town, men heldigvis fant jeg en annen, nemlig: Do They Know It's Christmas Time. Resten av kvelden skal gå til å kikke på julekalendere og se på Farmen! TV-kveld med andre ord. Lurer på om jeg skal finne meg noe å tygge på også - har dere noen tips? :)

Jule- og nyttårskjolene alle vil ha!

 • 09.12.2013 kl. 15:51//  HER  //  HER  //  HER  //  HER  //  HER  //  HER  //
//  HER  //  HER  //  HER  //  HER  //  HER  //  HER  //

 //  HER  //  HER  //  HER  //  HER  //  HER  //

 

 


//  HER  //  HER  //  HER  //  HER  //  HER  //  HER  //

Hvilken kjole likte du best? :)

 

Oppskrift på RISBOLLER!

 • 08.12.2013 kl. 20:41

DETTE TRENGER DU:

2 plater kokesjokolade

3ss med melk, fløte eller sterk kaffe (eller en ss av hver)

1 pakke delfiafett

En pose puffa ris

2 egg

3ss sukker

________________________________________________________________________________________________________________________________

1: Smelt kokesjokoladen i vannbad eller på lav varme i en kjele, og tilsett melken/fløten/kaffen.  

2: Pisk eggedosis, og bland det så sammen med den smeltede sjokoladen, som nå er blitt en fast sjokolademasse.  

3: Rør det til en glatt røre.

4: Skjær opp delfiafett, enten med en kniv, en ostehøvel, eller noe annet smart!

5: Rør så inn delfiafettet i vannbad eller i en kjele på lav varme, sammen med sjokoladen (pass på så det ikke koker). Tilsett litt og litt. 

6: Rør dette til en helt glatt røre, og la den kjøle seg litt ned.

7: Bland så i puffet ris, slik at det blir en fast røre, uten rennende sjokolade. 

8: Ta en spiseskje og form risbollene til små rundinger.

9: La de stå kjølig, enten i kjøleskap, ute, i en bod eller noe lignende. 

10: Etter de har kjølt seg ned, og stivnet, har du noe å kose deg med i jula, eller i andre anledninger :)

Har du tenkt til å lage risboller i jula? :D

TODAY'S OUTFIT: Winter Wonderland

 • 08.12.2013 kl. 16:09

Skjorte, strømpebukse og ring fra Bik Bok

Skjørt fra Vero Moda

Hodeskallering og sko fra H&M

Neglelagg fra Ciaté

Endelig kom det snø her også! Dessverre er det ikke meldt mer, men tror nok det blir her. Nå skal jeg lage risboller, nam! Følg med senere for oppskrift. Ha en fin dag♥

Latest on INSTAGRAM

 • 08.12.2013 kl. 14:17

// Bilde nr.1: Dette bildet tok jeg 5.desember, men la ut 6.desember. Passet perfekt til et instagrambilde med Jul i Blåfjell og pyntet bord! //

// Bilde nr.2: Dette bildet er fra outfiten jeg hadde 4.desember (onsdag). Se flere bilder av denne outfiten HER! //

// Bilde nr.3: Dette bildet tok jeg forrige lørdag, da jeg var på senteret med min bestevenninne, og kjæresten hennes! Se outfitbilder HER! //

// Bilde nr.4: Jeg syntes virkelig solnedgangen den 28.november var så nydelig, at jeg tok bilde av den, og la ut både på instagram og bloggen. //

// Bilde nr.5: 27.november hadde jeg en veldig rolig dag. Sminkefri, sliten pga. det var en stressende dag før, og en deilig stor skjorte! //

// Bilde nr.6: Så, dette var middagen jeg hadde en lørdag for 3 uker siden! Elsker slike runde potetdingser, hehe! //

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på instagram, følger tilbake! :)

Julegaveinnpakning!

 • 07.12.2013 kl. 21:36


Heihei dere!

Nå driver jeg og pakker inn litt julegaver. Har ikke kjøpt og fått alt ennå, men pakker ihvertfall inn det jeg har til nå! Det er så koselig, jeg føler meg så gavmild, og det er så gøy å pakke inn alt! Kanskje setter jeg også på en julefilm jeg kan se på imens. Noen som har julefilmtips? Uansett var jeg i byen idag, og kjøpte ganske mange julegaver føler jeg - men fortsatt har jeg jo 100 igjen! Hehe, merkelig det der, føler aldri at man blir ferdig. Imorgen skal jeg til bestemoren min og lage risboller, namnam, det blir deilig, og koselig! Har dere laget risboller før? Håper dere får en fin lørdagskveld videre :)

A cup of cocoa in December

 • 07.12.2013 kl. 13:22

God morgen dere! Eller, god formiddag. Jeg våknet ikke før 12 idag, som vanlig, men lå i sengen til halv ett. Julestemningen begynner faktisk å komme nå, jippi! Det snødde litt på torsdag, og imorgen er det også meldt snø! Håper virkelig snøen blir her. Ingen snø - ingen jul. Sikkert mange som ikke vil ha snø, men jeg liker faktisk snø. Så etterpå skal jeg finne litt flere julegaver håper jeg på, og kanskje se på julefilm i kveld! :) 


Jeg hadde virkelig ikke lyst på noe brødskive, knekkebrød eller noe sånt idag, så jeg bestemte meg heller for å ta en kopp kakao! I tillegg la jeg til noen julenisser og et juletre som lå på kjøkkenbenken. Sunt? Nei. Lørdag? Ja! Litt usikker på hva jeg skal kjøpe i julegaver etterpå, men, finner vel noe. Har dere noen tips?

De 6 første lukene // CIATÉ NEGLELAKKALENDER

 • 06.12.2013 kl. 23:07

SNOW GLOBE

BOUDOIR

PEPPERMINTY

AMAZING GRACIE

SEQUINS MISS MISTLETOE

CAVIAR PEARLS FROST YOURSEELF

Noen andre som har Ciaté Julekalender? :D

NOVEMBERANTREKK 2013

 • 06.12.2013 kl. 16:45

DU KAN STEMME PÅ DITT FAVORITTANTREKK FRA NOVEMBER NEDERST I INNLEGGET!

ANTREKK NR.1ANTREKK NR.2ANTREKK NR.3ANTREKK NR.4ANTREKK NR.5ANTREKK NR.6ANTREKK NR.7ANTREKK NR.8ANTREKK NR.9ANTREKK NR.10ANTREKK NR.11ANTREKK NR.12


STEM PÅ DIN FAVORITT NEDENFOR!

KVELDSKOS

 • 05.12.2013 kl. 21:25

Da var jeg endelig ferdig med engelskfremføringen jeg skal ha imorgen! Nå gjenstår det bare å øve. Ettersom jeg har vært så flink og gjort den ferdig, og egentlig ikke spist noe spesielt, måtte jeg lage meg noen havrepannekaker! På grunn av at vi ikke hadde syltetøy eller noe, brukte jeg druer istedenfor. Dette er jo mye sunnere, i tillegg til at akkurat disse druene er utrolig gode! Du kan selvfølgelig bruke en annen frukt også. For eksempel: jordbær, epler, bananer, blåbær, bringebær - rett og slett hva nå enn du ønsker :)

DETTE TRENGER DU FOR Å LAGE HAVREPANNEKAKER:

3dl havregryn

3 egg

Litt melk, for å gjøre røren tynnere

Litt sukker

Bland alt sammen, og VIPS, så har du har en god frokost, lunch, middag eller kvelds.

It's all about the purple owl...

 • 05.12.2013 kl. 18:17

God kveld alle fininger!

Idag var det virkelig en super dag på skolen. Satt på et eget rom med to venninner og lo hele tiden. Viktig med skolearbeid, men humor er også viktig, hehe! Vi mimret tilbake på barne-TV programmer som gikk da vi var små, haha! På slutten av skoledagen spurte ei i klassen (sjekk ut bloggen hennes, elise97.blogg.no) om jeg hadde lyst på et smykke hun ikke likte, med en ugle på. Jeg syntes selvfølgelig den var kjempefin - lilla/rosa og greier (en av mine yndlingsfarger). Så nå har jeg enda et smykke. Som om jeg ikke har nok fra før av, haha! Den matcher i tillegg paljettneglelakken jeg fikk i julekalenderen idag! PERFECT!


Hva syntes dere om smykket?♥

TODAY'S OUTFIT: Owl Scarf and Denim Shirt

 • 05.12.2013 kl. 16:19

//   Skjorte fra Bik Bok   //   Singlet fra H&M   //   Bukse fra Bik Bok   //   Sko fra Bik Bok   //   Halskjede og skjerf fra Glitter   //   Neglelakk fra Ciaté   //

TODAY'S OUTFIT: The White Fur Vest

 • 04.12.2013 kl. 20:15

//  Falsk pelsvest fra H&M  //  Bluse fra MONKI  //  Bukse fra Bik Bok  //  Sko fra Jeffrey Campbell (kjøpt på DNA)  //  Ring fra Bik Bok  //   

DIY // Julenegler #1

 • 04.12.2013 kl. 17:26

Igår kveld fikset jeg litt på neglene med de tre fargene jeg har fått til nå i julekalenderen min, og jeg tenkte kanskje å gi dere litt inspirasjon. Egentlig er jeg helt elendig til å påføre neglelakk, men Ciaté neglelakk er faktisk helt herlig! Børsten gjør den enkelt å påføre, og det holder med et lag - selv om det er enda bedre med to! Nedenfor kan du se forklaring på hvordan jeg brukte tre neglelakker til å lage julenegler!

_______________________________________________________________________________________________________________________1: Påfør rød neglelakk på neglene, gjerne to lag. Jeg tok dette på før jeg trente, slik at jeg var sikker på at de var tørre til neste steg.

2: Ta to teipbiter og legg de på skrå over neglen, slik at det blir formet som en trekant. 

3: Påfør en annen farge neglelakk, og la det tørke litt. Ca. 1min. 

4: Dra forsiktig av teipen.

5: Nå er vi nesten ferdig, kun ett steg igjen!

6: For å sette prikken over i'en kan du gjerne ta litt glitter på. Du kan selvfølgelig bruke andre farger enn det jeg gjorde, men rød er ihvertfall en veldig flott julefarge!

Likte dere det? :)

EPLER MED KANEL

 • 04.12.2013 kl. 14:29


Hei! :)

Idag fikk vi gå litt tidligere fra skolen, endelig. Deilig med litt kortere dager, så jeg får slappet av litt. Ellers skal jeg også jobbe med skolearbeid og gjøre det jeg pleier å gjøre. Da jeg kom hjem kom jeg på at jeg hadde et eple i sekken, så jeg tok det frem, skjærte det opp og strødde litt kanel over! Dette var faktisk første gang jeg smakte det, og det var ganske godt, uten om at jeg aldri klarer å spise opp alle eplebåtene. Egentlig er jeg heller ikke noe særlig glad i epler, men jeg elsker de røde eplene som glinser, de er så saftige og gode! 


Nå har jeg nettopp åpnet dagens luke i Ciaté sin julekalender, og neglelakkfargen jeg fikk idag var en lyserosa farge, kalt "Amazing Gracie". Originalt sett skulle jeg ikke fått den, men jeg ba mamma bytte om på lukene ettersom de sto i rekkefølge bakpå. Det er jo ikke noe gøy å åpne en ny luke hver dag hvis man vet hvilken farge man skal få. Senere idag kommer det ut "DIY JULENEGLER #1" og dagens outfit, så følg med! :D

Liker dere eple med kanel?

KRUMKAKER fra bestemor!

 • 03.12.2013 kl. 21:50

Ah, nå har jeg nettopp kommet hjem fra den harde BodyStep-timen. Høy puls, styrke og koreografi, men gøy! Kjente det begynte å bli dårlig med energi mot slutten, så nå rumler magen min etter mat. Først må jeg bare ta meg en dusj, så skal jeg spise litt, samtidig som jeg skal fikse litt julenegler i tillegg til å se på flotte julekalendere? Noen som ser på Julefergå i år, og syntes den er bra? Jeg syntes den er helt elendig, ingen julestemning og dårlig humor (beklager til de som faktisk syntes den er morsom). 


Jeg og familien fikk også noen krumkaker av bestemor idag. Hun har lagd det hver eneste jul, i så mange år jeg kan huske. De er så gode, men vi må lære oss å spare litt på de, hehe. Skal også lage risboller og sjakkruter ihvertfall :) Så hvis du ønsker en oppskrift med forklaring på hvordan dette kan gjøres, så kan du jo følge videre med på bloggen! Samtidig legger jeg ut innlegg om hvordan du kan lage din egen juledekorasjon i år, og nr.1 kan du se HER. Men nå skal jeg hoppe i dusjen, vi blogges♥ 

Julepynten sniker seg innpå

 • 03.12.2013 kl. 17:37

Wow! 17 dager til juleferie, og 21 dager til julaften, sykt! Burde muligens begynne å kjøpe inn litt gaver. Elsker virkelig å kjøpe gaver, og spesielt pakke dem inn! Aner ikke hva som er så gøy med å pakke inn ting, men jeg får bare en herlig, gavmild følelse av det :) Idag har jeg stressa litt frem og tilbake fordi jeg skulle hente en mappe i barnehagen jeg var utplassert i for 2 uker siden, men plutselig visste de ikke hvor den var osv. Heldigvis fikset det seg til slutt, og nå har jeg endelig kommet meg hjem og spist litt! Fikk også noen krumkaker bestemoren min har bakt idag - hun lager det hver eneste jul, namnam! Jeg prøver å få litt julestemning med det som finnes, minus snø, og nyter julekalendere, selve desember og kaker. 


Etterpå skal jeg trene BodyStep i én time, har ikke trent det så mye den siste måneden. Eller, egentlig har jeg nesten ikke trent i det hele tatt den siste måneden, fordi det er så mye å gjøre på skolen, i tillegg til at jeg blir så trøtt av mørketiden. Skal også se på en del julekalendere i kveld, og muligens lakke neglene med de 3 fargene jeg har fått i Ciaté neglelakkalenderen til nå. Rett og slett en koselig kveld :)

Flere enn meg som ikke har kjøpt så mange julegaver ennå?

SNØ, SNØ, KOM TIL MEG

 • 02.12.2013 kl. 20:04

Heihei, og god 2.desember dere!

Jeg har fortsatt ikke klart å forstå at det er desember jeg altså - det er så rart. Allikevel er det selvføgelig koselig: julekalendere, julepynten, julemusikken, julekakene og alt! Beklageligvis har vi fortsatt ikke snø, men håper og krysser fingrene på at det kommer innen julaften! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra sang, og der er det også fullt kjør, ettersom vi har juleshow neste lørdag - og kun øving neste mandag. Tenk at det allerede er 14.desember neste lørdag, er det ikke sykt? Føles ut som 2013 nettopp begynte!

 
Håper dere slapper av og nyter desembermåneden, selv om det ofte er nå skolen begynner å mose innpå alt som kalles prøver, fremføringer og innleveringer. 
Lykke til, til alle som har eksamener osv. :) Ha en fin kveld videre♥

There's no better feeling than making somebody smile.

 • 01.12.2013 kl. 19:26Ciaté-julekalenderen har ventet alt for lenge på meg nå, og endelig har 1.desember kommet! Hver dag får man en ny neglelakk - kommer til å være proff til å påføre neglelakk i slutten av måneden, haha! Flere som har denne kalenderen? Det blir spennende å se hvilken farge som kommer imorgen, iovermorgen osv. Med mindre bildet bakpå står i rekkefølge - håper ikke det, for da er det ikke noe spennende, hehe. Man får mini-neglelakker alle dager uten om den siste, da får man en original, stor!  ♥NEGLELAKK♥

Ha en fin kveld videre! 

LAG DIN EGEN JULEPYNT // DIY #1

 • 01.12.2013 kl. 14:54

DETTE TRENGER DU:

En glassbolle 

Bomull

Julepynt

Glitter

TID: 5min

VANSKELIGHETSGRAD: Enkelt

Den ene julepynten var for stor, så den fikk ikke plass, men hvis du har en større glassbolle enn meg, så er jo det mye bedre! 

1. Dekk nedre del med bomull!

2. Putt julepynten hvor nå enn du ønsker over bomullen, og ta gjerne litt bomull over, slik at det ser ut som det har snødd. 

3. Dryss gjerne også over litt glitter.

SÅ ENKELT KAN DET ALTSÅ VÆRE Å LAGE SIN EGEN JULEPYNT!

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Som nevnt tidligere skal jeg denne julen vise dere forskjellige metoder å lage sin egen julepynt på! Dette var den første, og kanskje den letteste juledekorasjonen å lage. Alt er kjøpt på Søstrene Grene, utenom julekulene som er fra Panduro (kan sikkert fåes noen billigere på Søstrene Grene). 

Uansett så er det jo 1.desember idag, og jeg må ærlig innrømme at jeg har lite julestemning på grunn av været. Her er det absolutt ikke noe snø, det blåser, og det er ikke noe desembervær i det hele tatt. Syntes det er ganske trist egentlig - snø er på en måte det som gir meg julestemning, og det ser ikke ut til at det kommer noe snø her med det første. Uansett skal jeg se på litt julekalendere idag, og dessverre øve til prøve. Er så lei av å måtte bruke søndagen min på å øve til prøve - spesielt når det er 1.desember. 

Flere som må øve til en prøve idag?

Nelly-konkurranse!

 • 01.12.2013 kl. 02:24

Hei!

Jeg kom nettopp over en konkurranse på bloggen http://kathrineu.blogg.no, der man kan vinne et skopar fra nelly.com (skoene være fra nly!). Gå inn på innlegget HER, og meld deg på du også - fristen er idag (1.desember) så det er bare å skynde seg!

Hvis ikke det å vinne et par sko i starten av desember hadde vært perfekt, så vet ikke jeg! Tenk å vinne et par sko - hvilken som helst du ønsker. Ble superglad da jeg fant innlegget, nå er det bare å krysse fingrene, tærne og alt! Lykke til alle sammen♥


Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no