hits

Nyttårsantrekk 2014

 • 31.12.2014 kl. 18:28

Heei dere!

Da er jeg ferdigfikset, og er klar for å få en fantastisk nyttårsaften (forhåpentligvis). Det er like før jeg skal dra ned til venninnen min, jeg måtte bare få ønske dere lesere et godt nyttår først! I år, som ifjor kjørte jeg bukse og en fin topp ovenfor en kjole. Jeg skulle egentlig ha en kjole, men fant ikke "den perfekte", så jeg så derfor ingen grunn til å kjøpe en ny. Syntes også bukse og topp var like greit, ettersom jeg ikke ville bruke noen av kjolene i skapet heller.

Nå er det kun noen timer til vi er inne i 2015, og jeg skal absolutt ikke bruke de siste timene av 2014 til å være sur. Jeg har ikke noe grunn til det heller, så derfor: smil og vær glad! Ingen skal få ødelegge ditt liv, uansett hva - så bare overvinn det negative, og finn fram det positive!

Håper alle får et fantastisk nytt år - GODT NYTTÅR!♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #nyttår #nyttårsaften #nyttårsantrekk #newyearseve #2014 #2015

Endelig 2XU-tights!

 • 31.12.2014 kl. 15:30

Heiiisaan!♥

Dette er faktisk siste dag av 2014, for dere som ikke har fått med dere det. Jeg føler meg veldig klar for et nytt år, med nye muligheter og alt det der! Igår kjøpte jeg meg endelig en 2XU-tights - WOHO! Har hørt så mye bra om den, og jeg merker også at den sitter utrolig godt på, og jeg kan nesten ikke vente med å prøve den ut på neste treningtur! For å være ærlig har jeg ovelevd 2 år med kun én treningstights, noe som er veldig kjipt til tider, når man trener 3-6 ganger i uka. Derfor er jeg ekstremt glad for at denne tightsen endelig har blitt min!

I kveld skal jeg til ei venninne for å feire litt av nyttårsaften der, før jeg kommer hjem litt før midnatt. Vi har nemlig så utrolig god utsikt, så det er virkelig en tradisjon å se på nyttårsrakettene fra balkongen. 2014 har nok vært det beste året hittil i mitt 17årlige liv, og ettersom det har vært slik hvert år, håper jeg på at 2015 blir enda bedre! Nå skal jeg tørke og krølle håret, før jeg lakker neglene og fikser meg istand. Litt må man jo pynte seg siste dag i året!

Liker du 2XU-treningstightsene?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #training #2xu #treningstightsen #nyttår #nyttårsaften

NELLY SALG: Kjoler, sko og vesker

 • 30.12.2014 kl. 15:31

Heihei! :))

Som alle andre nettbutikker har romjulssalget også startet på nelly.com! Her er det opptil 70% på massevis av fashiongoodies. Jeg har allerede tatt en titt, og det ser ut til at det er sykt mange godbiter der! Har allerede funnet litt jeg skal bestille så fort som mulig - guud, så jeg elsker nelly♥ Nå tenkte jeg å ta for meg mine favoritter av kjoler/jumpsuits, sko og vesker fra salget, og ellers kan du trykke HER for å komme til hele salget. Kanskje du finner noe fint og rimelig til din garderobe!

KJOLER/JUMPSUITS:

KJOLE NR.1   //   KJOLE NR.2   //   KJOLE NR.3   //   KJOLE NR.4

KJOLE NR.5   //   KJOLE NR.6   //   KJOLE NR.7   //   KJOLE NR.8

KJOLE NR.9   //   KJOLE NR.10   //   KJOLE NR.11   //   KJOLE NR.12
__________________________________________________________________________________________________________________

SKO:

SKO NR.1   //   SKO NR.2   //   SKO NR.3   //   SKO NR.4   //   SKO NR.5   //  SKO NR.6   //   SKO NR.7   //   SKO NR.8
__________________________________________________________________________________________________________________

VESKER:

VESKE NR.1   //   VESKE NR.2   //   VESKE NR.3   //   VESKE NR.4   //   VESKE NR.5   //   VESKE NR.6   //   VESKE NR.7


Dette var da noe av det dere kan finne på salget på nelly.com, men hvis ingenting av dette var helt din stil, så kan du gå inn på linken øverst i innlegget for å komme til resten av salget. Her har jeg tatt utgangspunkt i mine favoritter, i tillegg til at jeg har prøvd å ha med litt forskjellig, men selvfølgelig er det vanskelig å tilpasse sånne innlegg til alle og enhver. Uansett så håper jeg du fant noe du likte! Jeg klarer virkelig ikke velge favoritter her, for jeg likte virkelig alt kjempegodt!

Fant du noe du likte?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #collage #nelly #salg #shopping #sale #nelly.com #nettshopping #kjoler #dress #dresses #vesker #bag #sko #shoes

Days like This

 • 29.12.2014 kl. 13:25

Good morgen!♥ Som jeg pleier å si på denne tiden av døgnet når jeg har ferie... Jeg stod opp rundt kvart over tolv, før jeg laget meg et herlig ostesmørbrød og tok meg et glass appelsinjuice. Er så deilig med en slik morgen - spesielt når man vet at det er mandag! Én uke igjen med ferie for oss heldige elever. Neste skoleår (3.året) kommer jeg til å gå ut i lærling, hvor jeg da ikke har like mye ferie lenger. Skal bli moro å se på alle venninnene mine ha ferie mens jeg jobber, ettersom de skal gå 3 år på skole. Jaja, jeg får ihvertfall betalt da, haha.

Idag er planen å skaffe en vegghylle som jeg skal henge opp på rommet - klør i fingrene etter å få en liten oppdatering, og litt mer ryddig. Eller, det er ikke så ille, men jeg har så mye ting at det ser litt rotete ut. Etter jeg har skaffet meg dette, skal jeg til ei venninne for å bake noe - vi ender sikkert opp med en ferdigpakke fra TORO. Nå skal jeg bare glede meg over at det fortsatt er en uke ferie igjen, og nyte det!

Har dere fortsatt ferie?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #frokost #breakfast #ferie #jul #christmas #skole

Some Pictures

 • 28.12.2014 kl. 13:22

Hallo! :) Igår var jeg på senteret med to venninner, noe som endte med å være en utrolig morsom og lattermild tur! Jeg fant ikke noe spennende, utenom det jeg skulle ha - på tross av at romjulssalget har startet mange steder. Jeg foretrekker heller romjulssalg på nett. Finner alltid mye mer fint der, enn i selve butikkene.

Uansett; igår da jeg skulle ta et par bilder til dere, så gikk jeg plutselig helt amok med kameraet. Når jeg skal ta et par bilder til bloggen, tar jeg som oftest kanskje 8 bilder før jeg kanskje godkjenner 2 av dem. Men, igår ble plutselig alle bilder, uansett hva jeg gjorde, utrolig bra! Jeg endte til slutt opp med over 30 bilder, og ettersom alle ble vellykket, beholdt jeg like gjerne alle - og gud, for en deilig følelse det er! Det er virkelig ikke ofte det skjer. Her har jeg samlet sammen noen av mine favoritter, og mine aller største favoritter er kanskje bilder nr.4 og 6.

Idag kommer to klassevenninner for å ha filmkveld med meg! De kommer rundt tre, og planen er å se på julefilmer, hvor vi blant annet har bestemt oss for å se "Julenissen". Det blir nok en del mat, godteri og julekaker; "Det er bare jul én gang i året" - "Jau, de e bærre lækkert"! Jeg gleder meg uansett veldig mye, for filmmaraton slår aldri feil :)

Har du også noen dager hvor alle bilder du tar blir vellykket?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #foto #pictures #bilder #outfit #ootd #antrekk #shopping

JULEGAVER 2014

 • 27.12.2014 kl. 14:35

Heihei :))

Etter julaften er det alltid sånn at man får 100 spørsmål om "Hva fikk du i julegave?", og siden jeg selv også liker å se på hva andre har fått i julegave, tenkte jeg at kanskje noen av dere andre likte det også. Så derfor har jeg laget sammen et innlegg med alle julegavene jeg fikk i år. Jeg laget video ifjor, men fant ut at jeg ikke gidder det i år - så her får dere bilder av alle mine julegaver :)


BOK: "Styrkebibelen for jenter" av Anne Marte Sneve   //   BOK: "101 smoothier" av Eliq Maranik   //   FILM: "The Fault in Our Stars"


2 bokser med Toffifee, kjeks fra TGR, sjokolade og tyggegummi.


Gaveboks med parfyme og dusjsåpe: You & I, One Direction♥


One Direction Kalender (elsker denne - bildene av dem individuelt er seriøst i menneskestørrelse♥)   //   Krølltang fra BaByliss Paris♥


To nøkkelringer  //  Smykke fra Bik Bok  //  Markeringstusjer  //  Telysholder og telys  //  To øredobber  //  Mummikopp: Mymlan


En boks   //   Pakke med dusjsåpe, badesåpe og BodyLotion   //    Armbånd   //   Pads


En pakke med masse herlige produkter: neglelakkfjerner, noe til håret, balsam, shampoo, bodylotion og neglelakk.

Hva fikk du i julegave? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #jul #julegaver #gifts #presents #christmas #onedirection #krølltang #bøker #mummi #smykker #skjønnhet #beauty

JULAFTEN 2014

 • 26.12.2014 kl. 16:28

God dag!♥

Igår viste jeg dere bilder med julekjolen min (HER), og fortalte litt om min julaften. Ettersom jeg fortsatt har litt bilder på lager tenkte jeg å bare vise dere litt ekstra bilder fra min julaften. Her kan du se både maten, gavene og litt diverse. Igår var jeg hos venninnen min, i tillegg til at jeg så Alene Hjemme 2 på TVen. Idag stod jeg ikke opp før ti over halv ett, og halv to dro jeg på Fresh Fitness med venninnen min, Linn, for å ta en treningstur! Var faktisk overraskende mange der - men bare vent til januar; da kommer det til å være stappa!


Den øverste gaven her var til meg; og gjett hva som skjulte seg der - en krølltang! Woho, endelig kan jeg også blafre med flotte krøller :)


Sånn ellers var nok de fleste gavene under treet her til meg (sånn blir det når man er minstemann), og jeg tenkte å vise dere alle de flotte julegavene jeg fikk, enten idag eller imorgen.

Er det bare jeg som allerede har begynt å tenke på 2015, og tenke på hva jeg skal gjøre mer av? Jeg tenker å lage en liste over litt mål på treningsfronten, og ting jeg gjerne vil gjøre mer av. Det kalles kanskje nyttårsforsett, men personlig liker jeg bare å late som det er en veldig uformell liste, ellers blir det alt for formelt for min del, også når jeg det aldri.

Hva har du gjort 1.- og 2.juledag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #jul #christmas #julegaver #juledag #julaften #2014 #trening #training

Ciaté Julekalender - LUKE 19-24

 • 25.12.2014 kl. 19:28

Heisann! :D

Da var alle 24. lukene i kalenderen åpnet, og jeg har fått helt utrolig mange fine lakker i Ciaté sin julekalender. For alt jeg vet så kjøper jeg den neste år også, som isåfall blir 3.året. Men, det er jo fortsatt 1 år til, så det er ihvertfall ikke noe å stresse med. I forhold til ifjor så var det mye løst glitter, i tillegg til at jeg fikk 4 som var i fjorårets kalender, men de ga jeg bort til ei venninne.

LUKE 1-6   //   LUKE 7-12   //   LUKE 13-18

//   Main Stage   //   Frozen Daydream   //   Fair Isle Style   //   Cream Soda   //   Ladylike Luxe   //   Celestial   //

Som dere kanskje kan se er nr.24 dobbelt så stor som alle de andre. I fjor fikk jeg en stor flakse med rødt glitter i den siste luka, og i år fikk jeg sølvglitter, noe som egentlig er bra med tanke på at jeg bruker mye av dette. Uten om den var nok nr.19 min favoritt denne gangen, i tillegg til at nr.23 også var veldig fin :) Nr.20 er forresten løst glitter.

Hvilken var din favoritt denne gangen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #neglelakk #nailpolish #negler #nails #ciate #julekalender #jul #christmas

CHRISTMAS DRESS 2014

 • 25.12.2014 kl. 13:25

Haalloo, skjønne lesere! Da var julaften over for 2014, men du trenger ikke legge julen helt bak deg ennå, for vi har jo fortsatt romjula foran oss :) Hadde dere en fin dag igår? Det hadde ihvertfall jeg! Jeg startet som nevnt før, dagen med å se på Tre nøtter til Askepott og Reisen til Julestjernen. Mens jeg så på Reisen til Julestjernen lakket jeg neglene, slik at de var helt tørket når jeg skulle fikse meg. Etter dette så jeg på enda en film, nemlig En Muppet Julefortelling - digger The Muppets, hehe :)

Etter at jeg hadde sett alle disse filmene var det tid for å gjøre seg litt istand! Så jeg sminket meg, tok på meg kjolen og tok litt bilder sammen med juletreet. Her kan dere se noen av bildene jeg tok!

Etter at jeg hadde tatt bilder slappet jeg bare av, helt til julemiddagen var klar. Ah, det var såå utrolig godt! Jeg husket virkelig ikke at julemiddag var godt, haha! Etter å ha latt maten synke litt, tok vi desserten; nemlig riskrem. Jeg fikk som vanlig ikke mandelen, men jaja! Så var det på tide å bare slappe av litt, mens vi så på 24.episode av alle julekalenderne vi har fulgt med på. På slutten av kvelden åpnet vi pakker, og du kan tro jeg fikk masse flott! Dere får vel se det litt senere :D

Resten av kvelden ble rett og slett brukt til å slappe av, se på TV, og ta en titt på alle gavene igjen. Idag er det jo 1.juledag, og jeg er invitert til bestevenninnen min, Ida, for å spise en slags julelunsj, og selvfølgelig bare være med henne. Så blir det selvfølgelig julemiddag senere ikveld også, og sikkert enda flere julefilmer - hihi, jeg liker julefilmer litt for godt!

Hvordan var deres julaften, og hva gjorde dere? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #jul #christmas #dress #kjole #nelly #shopping #gaver #presents #julefilmer

Julemorgen...

 • 24.12.2014 kl. 12:44

Good julemorgen dere!

Kan ikke tro at det er julaften idag! Nå har jeg nettopp sett på Tre nøtter til Askepott, og nå skal jeg snart sette meg ned i sofaen for å se på Reisen til Julestjernen også. Senere må jeg lakke neglene og fikse meg, slik at jeg kanskje rekker å ta bilder ute før det blir mørkt! Så er det tid for julemiddag, og alle godene som julekvelden har i vente :) Vet ennå ikke hvordan jeg skal lakke neglene, så må nok prøve på kjolen og greier, for å se hva jeg ender opp med.

Sjekk disse to søte julemusene, hehe! Når nettene blir lange og kulda setter inn, så sier vesle musemor til ungeflokken sin... Jeg har faktisk veldig lite planer for resten av jula - blir nok å slappe av, og ja, finner vel på et eller annet! Kanskje jeg er så flink at jeg ihvertfall får meg én treningstur, men det får vi se på, hihi :)

Hvordan var deres julemorgen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #jul #christmas #julemorgen #julaften #foto #bilder

Ladylike Luxe

 • 23.12.2014 kl. 17:23

Halloo!♥ Kan ikke tro at det er julaften imorgen; det blir så koselig å stå opp med å se på Tre nøtter til Askepott og Reisen til Julestjernen. Nå er det kun én luke igjen å åpna av alle kalenderne. På FLAX-kalenderen har jeg allerede vunnet 20kr, og nå står det mellom ikke noe mer, 1000kr eller 100 000kr - haha, som om jeg kommer til å vinne noe! Syntes disse 20kr-premiene er helt unødvendig egentlig, men er allikevel morsomt å skrape hvert år :)

Her er dagens neglelakk, "Ladylike Luxe". Sitatet er egentlig gårsdagens sitat, men ettersom dagens sitat var "If you doubt it, wear red", så syntes jeg gårsdagens passet bedre. Denne gullfargen er så lekker og glansfull! Fikk en helt lik ifjor bare i sølv, og den har jeg brukt mye av. Vet ennå ikke helt hvordan jeg skal lakkere neglene i morgen, men finner vel ut av det!

Hva syntes dere om denne lakken?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #nailpolish #neglelakk #nail #nails #ciate #julekalender #jul #christmas

TODAY'S OUTFIT: The Yellow Leopard

 • 22.12.2014 kl. 18:00

Heihei♥

Nå er jeg klar til å dra på kino for å se Hobbiten! Må vel nesten spørre broren min om å få en oppsummering av forrige film, for jeg husker den ikke helt 100%. Tror allikevel jeg husker det aller viktigste da, og den var jo utrolig bra, så det skal godt gjøres å glemme den helt! Som dere ser var det mørkt ute da jeg skulle ta bilder, så jeg måtte bruke blitz. Men, jaja, sånn er det bare - dere ser jo antrekket allikevel :)

 


//   Topp fra Bik Bok   //   Kåpe fra Vero Moda   //   Sko fra DNA   //   Skjørt fra H&M (kjøpt for mange år tilbake)   //

Dette skjørtet sitter så utrolig mye bedre enn det, det gjorde for noen år siden. Nå får jeg det enkelt og greit på meg, men husker jeg syntes det var skikkelig ubehagelig før. Det er så utrolig deilig når man merker at klær sitter mye bedre på enn det de gjorde før. Denne kåpa elsker jeg virkelig, men syntes det er veldig vanskelig å finne noe som passer til den, noe som både er negativt og positivt. Negativt ettersom den er så fin, men positivt fordi jeg da får "spart" den litt :)

Har du sett hobbiten?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #ootd #outfit #antrekk #klær #clothes #kino #jul #christmas

Julenissen skal ut på tur

 • 22.12.2014 kl. 14:36

Halloo! :D

Nå skal jeg snart ut døra for å levere litt julegaver. Jeg og noen venninner skal møtes for å gi hverandre - ville vært litt vrient om alle skulle gå rundt til alle for å levere gaver, så vi bestemte oss for å møtes på en bestemt plass. Jeg føler meg ganske fornøyd med det jeg gir bort i år, så får vi se om det blir like godt tatt imot :) Senere ikveld skal jeg på kino for å se den tredje Hobbit-filmen, gleder meg masse!

Vi liker ikke å innrømme det, men la oss alle bare innse at gaver er noe av det beste ved julen. Ikke bare å få, men å gi bort også! Uansett hva man gir bort føler man ser så gavmild, og i jula er det jo enda bedre at man også får noe tilbake som regel, haha :) I tillegg får jeg skikkelig julestemning av å pakke inn julegaver, så jeg har bedt familien komme til meg hvis de har noen pakker som skal pakkes inn (som ikke er til meg selvfølgelig).

Hvem gir du gaver til? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #jul #christmas #present #presents #gift #gifts #julegaver #julenisse

Julemarked i Spikersuppa

 • 21.12.2014 kl. 22:18

Først og fremst: GRATULERER MED DAGEN KJÆRE MAMMAEN MIN♥ Idag blir moren min 53år, derfor dro vi på julemarked i Oslo. Julemarkedet var ikke kjempebra, men det var koselig - spesielt siden det dalte ned snø. Og jeg som ikke trodde det ville komme snø til julaften, hihi! Det ble ikke så mange kjøp på julemarkedet, men jeg, moren min og broren min tok oss en donuts hver, i tillegg til at mamma fant noen superlekre champagne-glass som dere kan se blant bildene nedenfor.

Åh, bare se på snøen som daler ned, er det ikke vakkert?

Haha, ser dere den Shrek-babushkaen på det nederste bildene ovenfor?

Slenger med to bilder av moren min også - noe jeg sikkert får kjeft for etterpå, haha! Moren min er kort sagt en 53-åring som man til tider skulle tro var 18. Hun er utrolig snill og omsorgsfull, samtidig som hun på den andre siden er utrolig morsom og rar, hihi♥ Mamma er utrolig sporty, moterik og jeg vil nok si at hun er en av dem som har inspirert meg til å begynne med å blogge, trene og være fornøyd og leve livet! Elsker deg mamma♥

Sjekk hva mamma fikk i bursdagsgave - et rosa polaroid-kamera. Eller nærmere sagt et "Instax mini 8"-kamera. Jeg var så snill og nevnte dette for pappa, ettersom jeg hadde hørt mamma snakke om at hun ønsket seg et av disse. Og dette er jo et pluss for meg også, som elsker disse kameraene!

Ønsk moren min en fin dag, så ønsker jeg dere en videre fin jul♥ Hvordan har deres dag vært? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #bursdag #birthday #mamma #mom #mor #kamera #polaroid #jul #christmas #julemarked #spikersuppa #oslo

SANGVIDEO: Last Christmas

 • 21.12.2014 kl. 12:23

SURPRISE! Jeg har lenge tenkt på hvordan jeg kan gi dere lesere en julegave, og ettersom sangvideo ble så godt tatt imot sist gang, bestemte jeg meg for å spille inn en julesang til dere :) Jeg er fullt klar over at den ikke er helt perfekt, og jeg tar gjerne imot konstruktiv kritikk, men stygge kommentarer vil umiddelbart bli slettet. Jeg var litt usikker på om jeg skulle legge ut denne videoen, men nå velger jeg bare å gjøre det, så får vi se hvordan responsen blir.

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sang #sangvideo #video #youtube #jul #christmas #julegave

Pinnekjøtt for første gang

 • 20.12.2014 kl. 21:09

God kveld! Nå har jeg nettopp smakt pinnekjøtt for første gang. Ettersom vi har ribbe på julaften bestemte vi oss for å prøve ut pinnekjøtt idag, bare for å få smakt på det. Jeg må si at det var ganske godt, men det blir nok ikke noe tradisjon - ribbe er absolutt fortsatt favoritten! Personlig trengte jeg ikke spise så mye før jeg ble ganske lei av det. Som tilbehør hadde vi kålrotstappe og poteter. Mamma laget kålrotstappe for første gang, og den var virkelig suupergod!!

Nå er det virkelig ikke lenge til jul, og idag fikk jeg faktisk unnavgjort resten av julegavene! Nå må jeg bare sette meg ned for å pakke inn gavene, noe som er en stor del av julefor min del. Ikveld blir det nok til å se på en julefilm, og kose meg i sofaen. Det er bare så utrolig deilig at det endelig er ferie, så den skal jeg virkelig nyte!

Liker dere pinnekjøtt eller ribbe best?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #food #mat #jul #christmas #julemat #julegaver #pinnekjøtt #ribbe

Makeupmekka Eyeshadow

 • 20.12.2014 kl. 14:45

Hallo, og god lørdag :)

Nå er det like før jeg skal dra til senteret for å gjøre ferdig årets julegaver. Jeg skal også møte ei venninne som holder på å farge håret sitt nå - gleder meg masse til å se resultatet! Imorgen har mamma bursdag, og da skal vi til Julemarkedet i Spikersuppa i Oslo. Har aldri vært på det markedet, så aner ikke hvordan det er, noen som har vært der?

Jeg har forresten funnet en ny favoritt på øyenskyggefronten. Det er nå en liten stund siden jeg begynte å interessere meg for øyenskygge, og nå som jeg har hatt en julekalender fra makeupmekka har jeg fått prøvd ut noen nye. Disse sitter utrolig godt, og har herlige farger som du kan eksprimentere med. Jeg har fått to til, men de har ikke plass i dette pallettet. Men forsåvidt er de tre under mine favoritter til nå! Det er også viktig å nevne at makeupmekka ikke tester på dyr! :) Har dere prøvd makeupmekka sin øyenskygge?

Fra venstre: CHANTILLY   //   BISQUE   //   LAVA   //   TOMT OPPEVARINGSPALLETT

Ønsker dere en tutorial på hvordan jeg sminker øynene?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sminke #makeup #makeupmekka #skjønnhet #beauty #øyenskygge #eyeshadow

...og vi har pynta tre

 • 19.12.2014 kl. 21:12

God kveld i stugo! Hehe, nå er jeg så klar for å ta en velfortjent, rolig fredagskveld. Igår kom fjernkontrollen jeg hadde bestilt til kamera, og idag fikk jeg skaffet et batteri. Nå skal det virkelig bli luksus å ta bilder: både kamerastativ OG fjernkontroll, wow! Imorgen skal jeg gjøre ferdig julegaveshoppingen, mens på søndag skal jeg på julemarked i Oslo. På mandag blir det å dele ut gaver, og kanskje jeg og familien drar på kino :)

Igår satt jeg opp plasttreet vårt helt selv, for første gang *stolt handy-Vilde*, i tillegg til at vi pyntet det. Det som er så moro med å pynte tre et at det nesten 100% sikkert blir forskjellig for hvert eneste år. Og det jo blir jo ikke et ordentlig juletre uten pakker under, så derfor la jeg like gjerne noen pakker under treet allerede. Er litt stusselig der ennå, men jeg regner med at det vil fylle seg opp iløpet av noen dager.

Har dere satt opp juletreet?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #juletre #christmas #jul #gaver #presents #gifts

TODAY'S OUTFIT: Houndstooth Jacket

 • 19.12.2014 kl. 15:53

Heisann!! :D

Idag hadde vi juleshow - 2 ganger til og med! En gang for VG1 og halve VG2, så for resten av VG2 og VG3. Mitt "høydepunkt" var vel hvor jeg skulle stå i front å synge Jingle Bell Rocks, mens resten av klassen stod og knipset og sang med noen ganger i bakgrunnen. Men, den førsten gangen gikk ikke helt som forventet.Starten gikk helt fint, men vi kom til en del i sangen hvor alt bare surret seg, og alle sang forskjellig tekst. Plutselig fikk jeg helt hjerneteppe, og ante ikke hvor vi var i sangen. Det endte i at jeg stod der som en idiot og lo meg igjel, samtidig som jeg var ganske fortvilet, haha! Etterhvert kom jeg meg inn i sangen igjen, men da var plutselig sangen over, hehe. Jaja, 2.gangen for resten av VG2 og VG3 gikk ihvertfall kjempefint!

Nevnte jeg forresten av det endelig er juleferie?? Er helt utrolig hvor fort tiden har gått. Føles ut som høstferien nettopp var over, og jeg tenkte "arrg, det er mange uker til ferie" - men se her; juleferien er her jo allerede! Nå kan jeg kjenne julestemningen. Snøen har jo kommet, igår satte vi opp juletreet og pyntet det (det er allerede 4 gaver under treet fra klassevenninner, hihi. Gleder meg masse, tusen takk søtnoser♥), og nå skal jeg snart ta turen til bestemor for å lage risboller :)//   Topp fra Bik Bok   //   Bukse fra Vero Moda   //   Jakke fra Vero Moda   //   Sko fra Bianco   // 

Idag turte jeg faktisk å gå ordentlig ut for å ta antrekkbilder. Det kom heldigvis veldig få forbi. Av det jeg så var det bare ei dame like bortenfor, og en bil som kjørte forbi. For alt jeg vet satt noen og kikket ut av vinduet også, men jaja, har jo lest om flere bloggere som til og med har fått kommentarer når de står og tar bilder. Noe som var så herlig idag, var at sola skinte, og da klarte jeg ikke motstå å gå ut med kamera!

Har du juleferie nå?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #klær #clothes #jul #christmas #juleferie #juleshow #skole #ferie

Ciaté Julekalender - LUKE 13-18

 • 18.12.2014 kl. 21:26

Heisann!♥ Vent... Skrev ikke jeg nettopp ett innlegg, bare med "LUKE 7-12"? Herreguud så fort dagene går, det er jo helt utrolig! Denne uka har flydd forbi, og imorgen er det juleferie - woho! Idag trodde jeg faktisk det var lørdag da jeg våknet, så jeg lurte virkelig på hvorfor klokka ringte så tidlig, men så kom jeg dessverre på at det ikke var juleferie helt ennå. Imorgen er det bare juleshow, før jeg drar hjem, og drar til besteforeldrene mine senere for å lage risboller, så avslutter jeg uka med en treningsøkt, før jeg tar meg juleferie :)

CIATÉ JULEKALENDER - LUKE 1-6   //   CIATÉ JULEKALENDER - LUKE 7-12

//   Play Date   //   Mineral Positivity   //   Slumber Party   //   Big Yellow Taxi   //   Starlet   //   Tinsel Trail   //

Denne gangen fikk jeg også en jeg hadde fra før av - nemlig nr.13, derfor skal ei venninne få denne. Men, min favoritt denne gangen var absolutt nr.16 og nr.18! Gjett om Tinsel Trail skal brukes på nyttårsaften :) Nå gjenstår det bare 6 luker, og jeg er spent og nysgjerrig på hva de siste lukene skjuler.

Hvilken var din favoritt fra luke 13-18?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #neglelakk #nailpolish #negler #nails #ciate #julekalender #jul #christmas #sminke #makeup

VIDEO: 3 Ways to Wrap a Present

 • 18.12.2014 kl. 16:44

Haallo!♥ Da var endelig videoen her, med 3 ulike måter du kan pakke inn en gave på. Det er ikke særig kreativt, men 3 enkle og greie tips :) Som nevnt tidligere skulle jeg egentlig ta bilder av dette, men fant ut at det ville bli lettere å filme det. Nå har jeg endelig fått redigert den ferdig, og lagt den ut. Håper dere liker videoen, og at dere blir inspirert. Så er det bare å glede seg; for om ikke så lenge kommer det nemlig enda en video (vet dere hva den kommer til å være om?).


Ble dere inspirert? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #yt #youtube #video #gave #gaver #gift #gifts #present #presents #jul #christmas #tips

Innkjøp 17.12.2014

 • 17.12.2014 kl. 22:49

Heihei :)) Aah, sjekk denne rålekre jakka! Jeg elsker virkelig houndstooth mønster, og har skikket på en lignende jakke på H&M leenge nå. Plutselig fant jeg denne på Vero Moda til 200kr (SALG), og jeg kan ikke vente med å bruke den! I tillegg fikk jeg tak i en helt vanlig svart bukse, også til 200kr (SALG). Den forrige revnet nemlig mellom lårene (jeg kan vel ikke være den eneste?).

Imorgen har vi kort og en utrolig avslappende skoledag! Vi skal bare spise julelunsj, og ha juleverksted, så er vi ferdig rundt 12. Så er det bare fredagen igjen, hvor vi har juleavslutning (barne- og ungdomslinja, som jeg går på, har ansvar for store deler av showet, så det blir mye sang - woho!). Allikevel kan jeg ikke slappe av 100% da heller, for jeg er jo ikke helt ferdig med julegavehandelen ennå. Heldigvis fikk jeg tak i ihvertfall én ting idag, hehe!


Både jakke og bukse: Vero Moda, 200kr

Er du ferdig med julegavehandelen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #innkjøp #newin #new #klær #clohtes #jakke #bukse #jul #christmas

Tilbakeblikk fra Julen 2013

 • 17.12.2014 kl. 16:30

Hallo! :) Guri jeg får sååå julestemning av disse bildene! Kan ikke tro at det bare er én uke til julaften nå, det går jo alt for fort! Jeg gleder meg uansett til julemorgenen hvor jeg ser på Tre nøtter til Askepott og Reisen til Julestjernen - det er en del av jula :) I tillegg gleder jeg meg masse til kakene og maten - får nesten vann i munn bare av å se på bildene nedenfor, haha. 

Idag skal jeg på Buskerud Storsenter - har ikke vært der på sikkert flere år. Husker at jeg var der rundt juletider med familien hvert år for å kjøpe julegaver osv., så derfor tenkte jeg å se om det var noe julestemning å hente der, og kanskje finne noen julegaver. Har funnet ut at jeg fortsatt mangler en del, så må bare jobbe på spreng idag og på lørdag. 

Gleder meg masse til å sette opp juletreet (tenkte kanskje å gjøre det idag ettersom det akkurat er én uke til jul), og se på alle gavene under juletreet. På mandag skal jeg gå rundt og være julenisse, og levere alle gavene til venninnene mine, hihi! Er det bare jeg som syntes slike nisser både er litt søte, men også litt skumle? Men kakene er herlige da, hihi! 

Hva syntes dere om bildene?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #bilder #foto #jul #christmas #tilbakeblikk #throwback #tbw #julenisse

Big Yellow Taxi

 • 16.12.2014 kl. 21:37

Heisann! Gjett hva som skjulte seg bak dagens luke i neglelakk-kalenderen? Denne gule herligheten! Denne har jeg ventet lenge på, for som sikkert noen av dere vet så er gul yndlingsfargen min. Denne heter "Big Yellow Taxi", og jeg kan ikke vente med å prøve den ut. Ingenting er vel som en skinnende gul neglelakk? Jeg har flere fra før av, men føler at jeg aldri finner den perfekte, kanskje denne er "the one"?

Jeg sa istad at jeg skulle poste innlegg med 3 måter å pakke inn julegaver på, men det tok litt lenger tid enn forventet å lage. I tillegg endret jeg mening, og er nå igang med å filme video istedenfor å ta bilder. Jeg håper jeg blir ferdig til imorgen, for dette skal bare være en kort video, og julaften nærmer seg jo nå, så må nesten få den ut så fort som mulig.

Hva er din yndlingsfarge?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nail #nails #nailpolish #neglelakk #negler #gul #yellow #ciate #julekalender #jul #christmas #video

LET IT SNOW!

 • 16.12.2014 kl. 17:34

Ææh, kan ikke beskrive hvor glad jeg ble da jeg så ut vinduet idag og det hadde lagt seg snø på bakken! Det var deilig å se, og julestemningen kom frem med en gang! Det beste var at vi hadde satt opp litt mer julepynt dagen før, så det var bare perfekt! Så, da jeg tok bussen hørte jeg på julemusikk og nøyt synet av snøen utenfor - tror ikke den blir så lenge, så får nye det så lenge jeg kan. Det er ikke sånn at jeg elsker snø, men nå i jule kan jeg ikke annet enn å elske det!


Senere idag tenkte jeg å vise dere 3 ulike måter å pakke inn en gave på. Jeg regner vel med at en del av dere allerede er ferdig, mens en annen del av dere ikke har startet. Uansett, så elsker ihvertfall jeg å pakke inn gaver, og jo finere pakken er utvendig, jo bedre! Så var det bare det å komme på 3 ulike måter å pakke inn gaver på da, som ser bra ut. Har ihvertfall 2, men får se hva den siste blir!

Er det snø hos deg? Liker du å pakke inn gaver?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #snø #snow #gaver #gift #gifts #christmas #jul #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd

OUTFIT - Leather and Flowers

 • 15.12.2014 kl. 20:36

Heihei skjønninger♥

Idag har jeg egentlig bare hatt en helt normal mandag. Hvis jeg skal være ærlig tenker jeg fortsatt litt for mye på håret mitt som jeg syntes har blitt alt for kort. Men, jeg prøver så hardt jeg kan å legge det bak meg, og forstå at det ikke er noe vits i å bruke energi på å tenke på det, for jeg får ikke gjort noe med det uansett. Det er bare hår, det vokser ut igjen! Uansett kan jeg krysse av en ting på lista på skolen nå; nemlig samfunnsfagfremføring. Jeg og venninnen min hadde om SV, og læreren sa vi lå på rundt 5/6-6/5 - æææh!! :D


Fikk forresten 2 av disse veskene i posten, så hvis noen er interessert i å kjøpe den er det bare å ta kontakt!

//   Bluse fra H&M   //   Vest fra Bik Bok   //   Bukse fra Vero Moda   //   Ring fra Glitter   //   Veske fra ebay   //   Sko fra DNA   //

Iløpet av uka må jeg nesten også dra til bestemoren min for å lage risboller. Hvis jeg lager det forseint blir det jo bare masse igjen etter jul, og hele grunnen til at jeg lager det er jo fordi det er jul! Har litt planer for denne uka også, så tror ikke det blir så mye å sitte inne på ræva hele dagen. Men, nå er det jo siste innspurt før jul, og det er jo fin motivasjon! Til fredag får jeg og mange andre på skolen én kinobillett hver, fordi vi har hatt 0 fravær til nå i år *stolt*!

Hvordan har deres start på uka vært?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #klær #clothes #jul #christmas #skole

Christmas Inspiration

 • 15.12.2014 kl. 16:00

9 DAYS UNTIL CHRISTMAS EVE... Wow, så jeg gleder meg til juleferien starter, og jeg kan slappe av med julefilmer dagen lang. Her har det jo ennå ikke kommet snø, og jeg prøver så hardt jeg kan og la det ikke ødelegge julen. Det er ikke meldt noe snø heller, men man kan jo håpe på et mirakel! Jul uten snø er liksom ikke helt komplett i mitt hodet, hehe! Her har jeg ihvertfall samlet sammen noen bilder for å komme i litt julestemning. 

Gleder du deg til jul? :D


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #jul #christmas #inspirasjon #inspiration #winter #vinter #weheartit

Ciaté Julekalender - LUKE 7-12

 • 14.12.2014 kl. 15:21

God dagen! :) Jeg vet jeg nok en gang har vært litt dårlig på bloggfronten, men jeg har hatt en del å gjøre denne uka, og akkurat nå i dette øyeblikk kom jeg faktisk på en ting til jeg må gjøre, haha! Uansett; jeg kan ikke tro at det 14.desember allerede, det er helt sykt! Jeg følte det gikk fort i fjor, men i år går det jo så fort at jeg ikke klarer å følge med! Vi har altså allerede åpnet 14 luker i julekalenderen, og det er bare 10 dager idag til julaften. Neste helg blir det juleshopping på høyt nivå - siste innspurt!

CIATÉ JULEKALENDER - LUKE 1-6 HER

// Electronica // Amazing Gracie // Prima Ballerina // Brocade Parade // Members Only // Let it Snow + Fair isle Style //  

Disse 6 dagene har det jo blitt 6 nye lakker fra Ciaté sin julekalender, og jeg kan fortsatt ikke si at jeg er misfornøyd. Denne gangen fikk jeg 2 jeg hadde fra før av (nr.2 og nr.5), men sånn ellers var mine favoritter 1 og 3 denne gangen! Nr.1 er virkelig elsk, og er forresten ikke like glorete i virkeligheten. Nr.3 og 6 er løst glitter, som man heller over neglen. 

Hvilken lakk likte du best?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nail #nails #nailart #naildesign #negler #ciate #julekalender #jul #christmas

My latest portraits

 • 13.12.2014 kl. 12:28

Heisann søte lesere♥

Jeg føler meg litt bedre idag med tanke på håret, og jeg har hørt at det ofte føles bedre ut etter man har dusjet. Derfor dusjet jeg da jeg stod opp, og sitter nå med hånkle på hodet, så får vi se hvordan det føles når jeg får fønt og fikset det :) Uansett; som sagt skal jeg i 80-årslag idag, og det kan jo hende det blir litt bilder der, hvis jeg tørr å ta frem kamerart, hehe! Det begynner allerede klokka tre, så jeg må snart begynne å fikse meg ettersom jeg også tenke å fikse neglene.

Nå tenke jeg å vise dere noen av de siste portrettbildene jeg har tatt. Blir jo alltids en del når man blogger, så syntes det er litt moro med oppsummeringer :)Hva skal dere idag da?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #portraits #portrett #portrettbilder #foto #skjønnhet #beauty

Nyklippet hår!

 • 12.12.2014 kl. 21:10

Hallo! :) Gjett hva jeg har gjort idag; klippet håret! Hvis jeg skal være helt ærlig med dere er jeg egentlig ikke helt fornøyd på grunn av lengden. Jeg skulle ønske jeg ikke klippet så mye, ettersom det for min del ble litt for kort. For noen av dere er nok ikke dette "kort", men for meg personlig er det, det. Men, jeg må bare innse det at uansett hvor deppa jeg er, og hvor mange tårer som triller kommer det ikke til å vokse fortere. Uansett; det vokser vel ut igjen, og for alt jeg vet er det bare jeg som syntes det har blitt alt for kort.

Misforstå meg rett, jeg syntes det ble fresht og veldig fint, men ja, som sagt; det er bare lengden. Som dere ser nedenfor ser det også litt skjevt ut, men det er uansett deilig å ha vært hos frisøren. Gleder meg til det vokser litt ut igjen. Skulle gjerne hatt en mellomting mellom lengden jeg har nå og det jeg hadde før, men som sagt; slik ble det uansett!

Resten av kvelden skal jeg bare følge med på hvem som vinner IDOL, og jeg må vel nesten bare tvinge meg til å jobbe med den oppgaven som skal leveres på søndag. Uansett er det ihvertfall endelig helg, og jeg håper alle får en super helg♥

Hvordan syntes dere det ble?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #hair #hår #hairstyle #nyklippet #skjønnhet #beauty #frisør

These Boots Are Made for Walkin'

 • 11.12.2014 kl. 21:20These boots are gonna walk all over you... lalalala!

Disse skoene fra Dr.Martens er bare så elsk, ihvertfall for meg som elsker blomtermønster. Jeg har ikke brukt de så veldig mye, men jeg kjøpte de på salg i starten av sommerferien på nelly.com. Angrer virkelig ikke det kjøpet, spesielt med tanke på at det var hele 50% avslag! Nå som vinteren har kommet er disse litt varmere enn andre boots, så med noen tjukke sokker i kan dette være de perfekte vinterskoene :)

Hva syntes du om disse skoene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #sko #shoes #shopping #boots #nelly

OUTFIT #111214

 • 11.12.2014 kl. 16:14

Heiheei♥ Åh, jeg er så utrolig trøtt idag, merker virkelig at jeg gleder meg til ferie om en uke nå. Men først er det hele fredagen igjen. Imorgen er det siste dagen i barnehagen, huff, det kommer til å bli leit! Etter jeg er ferdig der skal jeg rett til frisøren for å stusse tuppene - det blir deilig :) Vel, da kan jeg ihvertfall sitte i frisørstolen og tenke på alle de gode minnene jeg kommer til å ha fra barnehagen!

På skolen idag har hele barne- og ungdomslinja jobbet med juleavslutningen neste fredag. Klassen vår skal synge Jingle Bell Rock, med en liten vri. Litt likt Mean Girls, uten om at vi istedenfor skal ha det slik at 5stk synger surt i starten, men så popper jeg ut og viser dem hvordan det skal gjøres, haha! Tror det kan bli ganske morsomt hvis vi får det til bra :D

//  Topp fra Monki   //   Cardigan fra Vero Moda   //   Bukse fra Gina Tricot   //   Sko fra Dr.Martens   // 

Nå tror jeg snart at jeg skal ta meg en liten lur, før jeg må starte rett på oppgaven som skal leveres på søndag. Skjønner ikke hvordan jeg skal klare å bli ferdig, men får bare jobbe på! Men nå klarer jeg snart ikke holde øynene opp lenger, så håper alle får en god 11.desember (hæ, halvveis til julaften snart, jo!).

Hva er deres planer for resten av uka?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #oufit #ootd #klær #clothes #skole #jul #christmas #shoes #sko #drmartens

Yeah, it's christmas time

 • 10.12.2014 kl. 20:58

Woopwoop, kan dere tro det, dette er nest siste skoleuka før det er juleferie!! Og snart er jo denne uka over, og da går det søren meg fort til jul. Hehe, begynner helt ærlig å bli litt stresset av å tenke på det. Har fortsatt ikke noe særlig julestemning, ettersom det fortsatt ikke har kommet snø, men jeg krysser fingrene for at julestemningen smyger seg innpå snart. Jeg må bare få ferdig julegavene, i tillegg til at jeg ennå ikke har laget risboller hos bestemor ennå!

Idag skulle jeg og venninnene mine egentlig i studio for å spille inn en cover-låt, men da vi hadde betalt, fått vært der i 20min, og egentlig ikke skjønte hvordan det funket, gikk vi ned for å spørre om hjelp. Da fikk vi vite at det var noe som var ødelagt, så vi måtte bare dra rett hjem igjen. Jaja, vi får prøve igjen neste uke - vi fikk heldigvis tilbake pengene ihvertfall :)


Denne uka er det en del skolearbeid som skal gjøres, i tillegg til at jeg har andre ting å fordrive tiden med. Idag må jeg gjøre ferdig en norskoppgave, imorgen må jeg jobbe med en annen oppgave og trene, på fredag har jeg frisørtime, skal trene, og må jobbe med den samme oppgaven, på lørdag skal jeg i 80-årslag til bestefaren min, og på søndag må jeg og venninnne mine filme video, samtidig som jeg må gjøre ferdig oppgaven. Forsåvidt er det min egen feil - jeg har visst at vi har denne oppgaven lenge nå, men har ikke hatt tid før nå til å starte på den, men håper jeg rekker å bli ferdig til søndag ihverfall!

Har du julestemning?♥

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #foto #mote #fashion #antrekk #portrett #makeup #sminke #skjønnhet #beauty #jul #christmas

Julegavetips

 • 10.12.2014 kl. 15:53

Hallo! Nå nærmer julen seg med stormskritt, og jeg er sikker på at det ikke bare er meg som ennå ikke er ferdig med alle julegavene. Jeg er heldigvis så og si klar over hva jeg skal kjøpe til alle, jeg har bare ikke kjøpt det ennå. Allikevel tenkte jeg å komme med litt tips til dere som har null inspirasjon til hva dere skal kjøpe i julegave. Den øverste er mer tips til hva du kan kjøpe til jenter, mens den nederste er tips til hva man kan kjøpe til gutter.

SJEKK UT TIDLIGERE INNLEGG  MED JULEGAVETIPS HER

_______________________________________________________________________________________________________________Polaroid Kamera
  //  Daisy, Marc Jacobs  //  Jelly Beans-Maskin  //  Rudolf Krus
Sminkepakke  //  75 negledesign  //  Fletteboka
Bag  //  Jakke  //  Deksler

_______________________________________________________________________________________________________________ Hjertesjokolade
  //  X-Men - Days of Future Past  //  Spill 1  //  Spill 2  //  Billettservice  //  Fotballsko

Guinness World Records 2015  //  Drinksjakk
James Bond-samleboks  //  Slips  //  Boxershorts  //  Objektivkrus 
 

Er dere ferdig med å kjøpe julegaver?


_______________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #julegave #julegavetips #christmas #jul #tips #coolstuff

10 ting du ikke visste om meg

 • 09.12.2014 kl. 17:17

1. Jeg har aldri hatt kjæreste før
Tro det eller ei, men jeg har faktisk aldri hatt en kjæreste, ikke en slags tullekjæreste i barnehagen engang.

2. Jeg har forandret meg veldig på 2-3år
Jeg regner med at dette er noe alle gjør, men jeg har virkelig vokst mye på 2-3år. Nå går jeg VG2, men forskjellen er stor fra nå til hvis vi går tilbake til 9./10.klasse. Før var jeg veldig sjenert, sa jeg aldri kom til å bry meg om mote eller sminke og var en helt normal person som helst ville være ganske usynlig, og unngikk å snakke høyt med mindre jeg var med venner og nær familie. I 10.klasse begynte jeg å interessere meg mer for mote, og begynte å trene. I VG1 fikk jeg en helt ny start. Da ble jeg veldig interessert i sminke og mote, samtidig som jeg hadde startet blogg, og den nye klassen fikk meg til å få enda bedre seltvillit. Nå som jeg går VG2 har jeg fått enda bedre selvtillit, og er ikke den "normale, stille" personen lenger, men derimot ganske rar og tørr å snakke. Allikevel er jeg fortsatt tankefull og beskjeden.


Gul t-skjorte med lilla topp under, lilla/rosa bukse og rosa sko - må si jeg hadde stil altså, haha (ironisk, for dere som ikke forstår det)!

3. Jeg ble mobbet hele barneskolen
Dette har selvfølgelig påvirket meg sterkt som person, men jeg har så og si klart å legge alt det der bak meg.

4. Jeg liker merkelig lyder:
bobleplast, tråkke på is som knuser og snø, lyden av å koste osv. Haha, gud, jeg er merkelig!

5. Jeg utgir meg for å være ganske beskjeden, noe jeg er, men på den andre siden er jeg også veldig rar og gæren
Ja, jeg er veldig snill, omsorgsfull, forståelsesfull og beskjeden, men jeg er også en veldig merkelig person, som kan gjøre gærne ting.6.
Jeg har en slags tvangstanke om å måtte matche klær

Dette kan faktisk være veldig irriterende innimellom. Noen ganger klarer jeg for eksempel ikke å blande sølv og gull. Bare det er en gullstripe på veska, føler jeg at jeg må ha gull på alle smykker og sko også. Jeg vet veldig godt at det å blande sølv og gull egentlig kan være veldig kult, men allikevel klarer jeg ikke alltid å gjøre det.

7. Fremme på rommet mitt finnes det tilsammen 5 griser
Hehe, på barneskolen hadde jeg og venninnene mine noen kallenavn, hvor jeg var "Vilde Gris" eller "Gisse". Derfor har jeg fått en del griser opp igjennom de siste årene, og nå er det én gigantisk sparegris der, en grisebamse, en gris som synger, en liten pyntegris og en høytaler formet som en gris.

8. Jeg sender nesten bare stygge bilder på snapchat
Jupp, det er ekstremt sjeldent jeg sender fine snapbilder, og ja, alle venninnene mine har flere titalls stygge bilder av meg, hehe!


Er jeg ikke vakker? Kan skrive under på at jeg faktisk har enda verre bilder enn dette også. 

9. Jeg er en elendig tegner, selv om folk alltid tror jeg kan det
Jeg aner ikke hvorfor, men tydeligvis tror folk at jeg er en god tegner, men jeg kan love deg at dette er en av mine svakeste sider.

10. Jeg er en veldig tankefull person,
eller så glemmer jeg ofte å høre etter når folk snakker, eller så kobler jeg plutselig helt ut og klarer ikke få med meg noen ting fordi jeg blir distrahert av noe annet.

Vil dere ha flere slike innlegg?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #meg #me #fakta #info #informasjon #snapchat

 

PHOTO: 2 different worlds

 • 08.12.2014 kl. 20:58

"You live in the image you have of the world. Every one of us lives in a different world,
with different space and different time."

- Alejandro Jodorowsky

Hva syntes dere?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #foto #bilde #verden #world #different #natur

PERSONLIG ALMANAKK

 • 08.12.2014 kl. 16:25

Halloo! :) Gjett hva som bumpet ned i postkassen min idag? Den personlige almanakken jeg vant for én og en halv uke siden! En personlig almanakk er en slags planleggings-/notatbok som du desginer selv; bestemmer hva som skal være i, bildet på forsiden osv. Dette er så genialt, og jeg har virkelig ønsker meg en slik lenge. Jeg har ikke begynt å bruke den ennå engang, men vet allerede at den kommer til å være til nytte!

Du kan få deg en egen Personlig Almanakk ved å gå inn på personligalmanakk.com!

Du kan selv velge om du vil ha linjerte dager, hva slags ruter du ønsker nederst osv. Jeg valgte å ta med: "Ukens prøve", "Ukens gjøremål", "Ukens liste" og "Ukens Idé/Mål/Kunstverk", men det finnes også masse annet du kan velge mellom! Det fine designet helt øverst på siden kan du også velge selv, og hovedfargen på boka. Hos meg er det tydelig rosa.

Har du en personlig almanakk?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #personligalmanakk #almanakk #jul #christmas #konkurranse #bok #book #notatbok

Smaken av jul!

 • 07.12.2014 kl. 20:34

God kveld♥ Åh, for bare noen timer siden koste jeg meg med en bolle fløyelsgrøt/smørgrøt, og det var godt! Har ikke spist det på noen år nå, men det er virkelig supergodt ifølge min mening :)  Da jeg var liten laget farmoren min det året rundt, men hvis jeg skal være ærlig forbiner jeg det uansett med jul. Jeg har egentlig ikke noe grunn til å gjøre det, for det er ikke noe tradisjon her å spise det da, men det er noe ved det som allikevel minner meg om jul!Litt må det være lov å skeie ut i både julen og helgen. Jeg kan ikke engang beskrive hvor godt det var, haha, elsker virkelig fløyelsgrøt! Satt med denne bollen mens jeg så på dagens episode av Jul på Månetoppen - det er vel ikke bare jeg som fortsatt henger med? Idag har jeg bare hatt en helt rolig dag - ingenting nyttig er blitt gjort, men jeg har ikke hatt en frisøndag på lenge, så skal ikke klage.

Likte du fløyels-/smørgrøt?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #grøt #fløyelsgrøt #smørgrøt #jul #christmas

Ukens blogg #9 + ny påmelding

 • 07.12.2014 kl. 17:29

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Denne ukens blogg falt på... hanneslette.blogg.no! På PCen min ser det ut til at det er noe galt med designet på bloggen hennes, så hvis dere syntes det ser litt rotete ut er det nok derfor! Hanne er ei 18år gammel jente fra Oslo. Hun blogger for det meste om hverdagen sin, sminke, trening og kosthold. Hanne har alltid noe spennende å dele med oss på bloggen, og har alltid flotte og inspirerende bilder å dele :) Denne bloggen er ganske "enkel", men det enkle er jo ofte det beste!


Trykk på bildet for å komme til bloggen.

Vil du være med i neste runde? (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #anbefaling #tips #ukensblogg #antrekk #outfit #bloggvurdering

Ciaté Julekalender - LUKE 1-6

 • 06.12.2014 kl. 21:48

God kveld :)) Nå er vi faktisk straks ferdig med 1/4 av nedtellingen til julaften - er det ikke helt sykt? Det betyr at de fleste av oss har enten åpnet 6 luker i julekalenderen vår, ikke har åpnet alle, eller er av den typen som åpner alle på en gang, hehe. Jeg er ihvertfall den som åpner én luke for hver dag, og gleder meg hver til å åpne en ny luke. Ifjor viste jeg også luke 1-24 i min Ciaté Julekalender, og det tenkte jeg å gjøre i år også!


1. Yule Rules  -  2. Pepperminty  -  3. Girl With a Pearl  -  4. Chalkboard  -  5. Need for Tweed  -  6. Runway Ribbon

Nr.4 er faktisk tavleneglelakk, noe som betyr at jeg faktisk kan skrive med kritt på den - hvor utrolig kult er vel ikke det!? Glitter er jo også veldig fint, og perlene er virkelig så utrolig elsk! Jeg må innrømme at jeg faktisk kjøpte enda 3 nye neglelakker idag. Altså, det var 3 for 59,-, og såå mange fine farger, så da måtte jeg bare ta med! Boksen min begynner å bli litt for liten for all neglelakken nå, så planene for ikveld er å bytte de fra en boks, til en litt større boks.

Liker du å lakke neglene dine?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nails #negler #nail #nailart #neglelakk #nailpolish #skjønnhet #beauty #makeup

TODAY'S OUTFIT: Flower Power

 • 06.12.2014 kl. 14:24

Heiihei!♥ Da jeg våknet idag kunne jeg se solen skinne gjennom persiennene - så herlig! Selv om jeg så inderlig skulle hatt snø nå, er det utrolig deilig å se sola litt også. Og når sola skinner må man finne fram en topp med blomster, hehe! Denne kjøpte jeg sist helg, og jeg syntes den er superfresh :) Ble veldig fornøyd med både sminke og antrekk idag, noe som er en utrolig herlig følelse! Jeg er vel ikke den eneste som får en bra dag hvis jeg føler meg bra?

Hehe, men kan trygt si at jeg forguder ringer, og neglelakk! Ble noe helt enkelt denne gangen, men det enkleste er ofte det beste, og da kan jeg fylle på med masse ringer! Glitter sitter på utrolig lenge, så kommer nok til å kjøre denne stilen en god stund, bare ved å bytte fargen rundt. Tenkte kanskje å lage en video med 2-3 forskjellige juledesign til neglene, hva syntes dere om det?

//   Topp fra Bik Bok   //   Dressjakke fra H&M   //   Jeans fra ONLY   //   Sko fra Bianco   //  

Idag skal jeg nok en gang akkurat det samme som jeg har prøvd å gjøre de to siste helgene; nemlig kjøpe julegaver. Fikk jo tak i noen sist helg, og denne helgen får jeg forhåpentligvis noen flere med hjem også! Jeg har ingen julestemning ennå, men jeg tror bare det er fordi det ikke er noe snø *krysser fingrene for at det kommer innen julaften*.

Hva skal dere idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #klær #clohtes #shopping #jul #julegaver #christmas #nails #video

Pepperkakebaking

 • 05.12.2014 kl. 15:53

Heeiihei♥ Yeeii, endelig helg igjen! Denne uka har egentlig gått ekstremt fort, men det er deilig at det er helg igjen. Er supersliten akkurat nå, så gleder meg til å legge meg ned på sofaen og slappe av litt, før jeg drar på trening. Var i barnehagen idag, så stod opp klokka seks, slik at jeg kunne slutte tidlig. Neste gang er siste gangen jeg er der, noe som er utrolig trist - kommer til å savne både ansatte og alle barna!

Som jeg nevnte igår, bakte jeg pepperkaker. Du ser kanskje boksen på bildet nedenfor? Ja, hehe, jeg lagde altså ikke deigen selv. Døm meg gjerne, men jeg orket virkelig ikke det styret, hehe! Er jo uansett veldig koselig, og jeg fikk litt hjelp av både mamma og broren min :) Litt senere på kvelden pyntet vi med melis og non-stop, og jeg tror kanskje vi skal pynte enda flere i kveld, med seigmenn.


Til høyre ser dere heerlige mamma♥ (Som forresten blir 53år nå i desember - say whaat?) Superglad i deg mamma♥

Har dere bakt julekaker i år? Eller skal dere? Isåfall; hva da? :)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #kaker #kake #pepperkaker #julekake #jul #christmas #bake

Girl with a Pearl

 • 04.12.2014 kl. 21:11

God kveld!! :) Da har jeg nettopp tatt meg en dusj etter dagens BodyStep-time. Var helt nytt opplegg, men det gikk faktsik ekstremt bra allikevel, hehe *stolt*. Snart skal jeg pynte litt pepperkaker som jeg laget før idag - kommer innlegg imorgen. Alltid koselig å lage litt pepperkaker, selv om jeg personlig ikke har laget det på en del år. Igår fikk jeg som sagt pærler i neglelakk-kalenderen, og da måtte jeg selvfølgelig fikse litt på neglene med denne herligheten!

Ble ikke helt perfekt, men syntes designet ble veldig søtt, og perler er jo superherlig! Denne turkisfargen fikk jeg 2.desember, og er også veldig fin. Rosafargen fikk jeg i fjorårets kalender, og den er dessverre snart tom. Som nevnt i forrige innlegg må jeg snart begynne med litt juledesign på neglene, for det er jo bare supersøtt! Sjekk ut DENNE videoen for litt inspirasjon

Hva syntes du om designet?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #nail #nailart #negler #nails #neglelakk #kalender #jul #christmas #pærler #pearls #skjønnhet #beauty #makeup

Sein morgen...

 • 04.12.2014 kl. 12:34

God morgen! Hehe, eller, ikke helt, men har nettopp spist frokost nesten. Når man har fri fra skolen må man jo ta sjansen til å sove lenge, og lage en god frokost. Våknet først klokken halv ti, men sovnet igjen til rundt halv tolv, hehe. Så, da jeg stod opp laget jeg meg noen havrepannekaker, og skrapet FLAX-kalenderen, som er 1/4 av mine kalendere. Vant forresten ikke noe - sjokk, haha.

Nå sitter jeg og hører på min selvlagde julespilleliste på Spotify, som er full av sanger fra julekalenderen. Man må jo ha julemusikk i jule, eller hva? Senere idag skal jeg vise dere neglene som jeg fikset igår, som dere kan se en liten sneak-peak fra nedenfor. Må nok begynne med litt juledesign til neglene snart - fant en video igår, som jeg garantert kommer til å bruke som inspirasjon :)

Hvordan var deres morgen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #morgen #mat #havrepannekaker #jul #christmas #flax #frokost #breakfast

OUTFIT #021214

 • 03.12.2014 kl. 20:53

God kveld♥ Onsdager er så deilige, dette er som oftest den eneste hverdagen jeg ikke drar på trening. Misforstå meg rett, jeg elsker å trene, men det å slappe av hjemme midt i uka må jeg også innrømme at er veldig godt! Jeg skal nå snart bare sette meg ned og se på julekalendere, og slappe av, og tenke på hvor deilig det blir med en fridag imorgen! Da skal jeg sove leenge...

Igår kjørte jeg på med i utgangspunktet et ganske enkelt antrekk, men toppet det med denne fora olavesten, noen øredobber, og fiskebeinsflette. Husker jeg siklet på denne olavesten for flere år siden, og endelig en dag fikk jeg kjøpt meg den! Jeg digger den fortsatt, men bruker den ikke like mye. Det er ihvertfall en fin variant av den normale, ettersom denne er litt varmere :)

Likte dere outfiten?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #klær #clothes #julekalender #jul #christmas

3.desember - Neglelakk fra Ciaté

 • 03.12.2014 kl. 17:43

Heisann! :) I dagens luke av neglelakk-kalenderen min fra Ciaté, gjemte det seg en skikkelig godbit! Dette er noen perler, som man kan lime på neglene, som heter "Girl with a Pearl". Herlig, ikke sant? Dette var faktisk en av de jeg gledet meg aller mest til, så gjett om denne skal brukes så fort som mulig! Idag var jeg litt seint hjemme fordi vi slutter sent på onsdager. På den positive siden har vi avspassering imorgen, jippi!! Blir deilig med en dag fri nå.

På morgenen idag hadde jeg igjen forsovet meg, noe jeg føler at jeg gjør hele tiden, for tiden. Heldigvis kan pappa bare svippe meg innom skolen på vei til jobb, ellers ville jeg vært forsein ganske ofte. Tror jeg trenger ferie, nå snart. Er jo ikke så alt for lenge til - det går jo superfort! Kan ikke engang tro at det allerede er 3.desember, haha :)

Idag skal jeg bare slappe av, noe jeg syntes er velfortjent, og imorgen skal jeg muligens lage pepperkaker. Vi bakte julekaker på skolen idag, både krumkaker, risboller, lussekatter, pepperkaker og krydderkake, i tillegg til at vi spiste grøt. Kakene er til juleavslutningen - kan ikke vente med å smake, hihi!

Hvordan har deres dag vært?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #makeup #sminke #neglelakk #negler #nail #nails #perler #pearls #jul #christmas #julekalender

Krumkaker fra farmor

 • 02.12.2014 kl. 17:01

Heisann! På søndag kom farfar med krumkaker som herlige farmor hadde laget! Hun har laget det hver jul så lenge jeg kan huske, så dette er for meg en tradisjon å spise :) Husker jeg spiste dem opp nesten med en gang da jeg var liten, men nå er vi mer sparsomme, hehe! Da jeg var liten var jeg også med å lage krumkakene, men på grunn av skole har jeg nesten ikke noe tid til det nå. Skal allikevel lage risboller hos dem snart, noe som blir veldig koselig! Laget det ifjor hos dem også, og da... kan man vel si at det ble litt søl - ups.

Farmor hadde laget deigen og stekt krumkakene, mens farfar hadde rullet dem. Ser de ikke flotte ut? I år fikk vi en ekstra stor boks også - woho :) På skolen idag vant jeg 2.desembergaven, som inneholdt en boks med Toffifee og en Love Hearts Lipstick - gjett om jeg skal kose meg! Bak dagens luke i neglelakk-kalenderen gjemte det seg en herlig turkisfarget lakk, som heter "Pepperminty". Denne fikk jeg i fjorårets kalender også, så nå har jeg to. Kanskje det blir en liten julegave?

Hva er dine favorittjulekaker?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #kake #julekaker #jul #christmas #krumkaker #krumkake #julekalender #kalendergave

TODAY'S OUTFIT: Rivet Bracelet

 • 01.12.2014 kl. 20:32

God kveld, dere! Jeg må få medele at kameraet er helt fint igjen! De delene (ihvertfall den viktigste) som hadde falt av på objektivet etter at jeg mistet det i bakken igår, er nå limt på, og det funker helt fint igjen! Det eneste jeg er bekymret for nå er at det plutselig skal komme en overraskelse, og at det er noe annet som er ødelagt. Dette er ihvertfall ikke oppdaget ennå, så vi får vente og se om det kommer frem noe mer.

Nå har jeg åpnet dagens gavekalender, og som jeg sa; det var en sminkebørste - woho! Nå hører jeg på julemusikk, skal snart spise etter en hard treningsøkt, og jobbe med en skoleoppgave. I tillegg blir det vel litt titting på opptaket av Jul på Månetoppen - må selvfølgelig se på det i år :D

//   Skjorte fra Bik Bok   //   Bukse fra Bik Bok   //   Ring fra H&M   //   Sko fra DNA   //  

For dere som har sett innkjøpene mine fra lørdagen, vet at jeg kjøpte denne skjorta. Jeg syntes personlig den er sykt kul! Fant også igjen dette naglearmbåndet jeg ikke har brukt på evigheter! Det er jo egentlig superstilig, eller er det bare meg som syntes det? Fikk prøvd ut mitt nye kamerastativ idag også - og wow, så utrolig deilig det var å ha! Blir nok litt bedre kjent med det senere, slik at det går litt fortere i svingene, men slik er det å være nybegynner!

Hvordan har deres 1.desember-dag vært?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #antrekk #outfit #ootd #shopping #jul #christmas #kamera

1.desember

 • 01.12.2014 kl. 16:19

Heisann! Da jeg kom på skolen idag, kom jeg inn til den julestemningen. Lysene var satt opp på juletreet utenfor, juletreet var pyntet og fint inne, og det var to store, røde bord med gløgg, klementiner og pepperkaker. Så utrolig herlig! Det var også litt mørkt i gangene, noe som laget ekstra stemning - så herlig :) Vi har også julekalender på skolen nå, noe jeg personlig syntes er veldig koselig! Kan ikke tro at det er 1.desember allerede. Jeg trenger virkelig litt snø for å komme i stemning, men ser ikke ut til at det kommer med det første. 

Dette kommer til å være min skrivebordsbakgrunn i desember :)

Som sagt før har jeg neglelakk-kalender, og en gavekalender med sminke. I tillegg fikk jeg en flax-kalender av besteforeldrene mine. Ikke noe penger å hente der idag, men årets første neglelakk var herlig ("Yule Rules")! Bare sjekk nedenfor. Gavekalenderen har jeg ikke åpnet ennå, men jeg kan se på formen at det er en sminkebørste, hehe :)Håper dere får en super desember!

 
___________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #desember #jul #christmas #julekalender #nail #nails #neglelakk

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no