hits

Overraskelesfest

 • 29.12.2016 kl. 18:32

Heisannheisann :-D Phov, ok, da blir det en rask tur innom før jeg må løpe ned trappa der de andre står og venter på meg! I dag skal jeg, Lars, noen andre kompiser og masse andre folk jeg ikke vet hvem er på overraskelsesfest for noen jeg har møtt én gang. Så, jeg er klar for party og har nå hatt god tid til å fikse meg på søsteren til Lars sitt rom. Bildene ble også tatt der, ettersom hun var ute av huset, hehe! Nå må jeg løpe, ha en fin kveld :-D

Hva skal dere i dag? :-D

NEON YELLOW

 • 28.12.2016 kl. 19:57

Wiiho, sjekk den freshe toppen jeg fikk tak i på Monki for en uke siden a! Mer min stil blir det faktisk ikke. Gult er som sagt ørten gangen en av mine favorittfarger, og jeg kler det også veldig godt. Da når fargen også er "neon" er det søren meg perfekt. Neon gul, neon rosa, neon grønn, allt neon-farger er jo bare elsk - enig? Uansett, nå skal jeg og mamma og pappa ut å spise. Etter at jeg hadde fått trent en time i stad fant vi plutselig ut at vi måtte finne på noe, og da ble det ut å spise! Om jeg kjenner meg selv rett faller jeg på burger som alltid - hallo, de er jo så gode!

Jeg fikk som nevnt trent i stad; endelig. Jeg hadde ikke trent siden torsdag, altså bittelille julaften, og det merka jeg veldig godt på kroppen. Jeg har rett og slett vært mer sliten og trøtt, og ikke hatt noe overskudd. Trening, eller generelt bevegelse har sykt mye å si for min del hvertfall (og jeg er overbevist om at det gjelder de aller fleste andre også, enten om dere vet det eller ei).

Liker du neon-farger?

2016: Januar-April

 • 28.12.2016 kl. 15:52

Okei dere, da var det på tide med en oppsummering av året fra min side også. Jeg deler det opp i "Januar-April", "Mai-August" og "September-Desember", slik at det ikke bli alt for mye i ett innlegg. Jeg husker januar-april som en ganske tung tid på grunn av at kjæresten slo opp, og på grunn av at jeg mistrivdes veldig i jobben min. Derimot når jeg ser tilbake på det nå ser det ut som en ganske fin tid med masse moro. Kanskje på tide å rette fokus mot det positive? Er så lett å glemme det fine i en travel, stusselig og noen ganger utrivelig hverdag. Så, januar-april, en ganske tung tid, men med noen minnerike stunder!

JANUAR

Breakup
Januar-måneden startet ganske tungt for meg fordi han som nå er kjæresten min (igjen), slo opp. Det vil si, vi kaller det en pause nå i ettertid, det var rett og slett bare litt justeringer som måtte til for at følelsene skulle være helt på plass. Men 2,5 måned senere, i mars, ble vi sammen igjen.

Jentekveld og fest
Jeg hadde en innmari koselig jentekveld med noen av mine venninner - håper det kan gjøres igjen med ei venninne til! I tillegg var det bursdagsfest for et par venner, noe som var veldig moro og ganske kjipt, ettersom (ex-)kjæresten min var der, hehe.

Antrekk og negledesign


FEBRUAR

Februar var egentlig ikke en veldig minnerik måned, men det skjedde litt av hvert. Blant annet fikk jeg kjøpt meg ski, og gikk en gang på gudene ved hvor mange år. I tillegg var jeg med venninner på MAX for å spise burgere, se Deadpool på kino og bowle. Et sent julebord med jobben fant også sted på Jonas B i Drammen, en ikke så veldig velykket kveld for min del på grunn av ulike ting som skjedde, men alt i alt en veldig fin måned!

Favorittbilde

Personlig innlegg: DØMT TIL Å HATE KROPPEN SIN

Antrekk


MARS

Bursdagsfeiring x2
I mars ble det både feiring av venninnen min, noe som bør ha vært en veldig bra kveld ettersom jeg ikke husker alt, i tillegg til at det ble en liten feiring av kjæresten min på selve dagen med noen kompiser. Vi spiste først på Egon, før alle ble med hjem til Lars for å drikke og ha en morsom kveld!

Singellivet tok slutt igjen
Og vipps så var jeg og "ex'en" sammen igjen! Hehe, heldigvis valgte vi å prøve igjen, har nå vært sammen i 9mnd og har et innmari fint forhold.

Antrekk
Det begynte å bli litt mildere ute, og dermed flere antrekksposter, woho! Fysøren så jeg ser frem til lettere jakker og større utvalg av sko.


APRIL

Midt i vårperioden, og for en finfin måned. Måneden og første lørdagen i april startet med en liten shoppingtur og tacokveld med gode venner. På søndag tok jeg en spontantur til gjøvik for å være med Lars i noen timer, for så å måtte ta toget hjem igjen - desperat sa du? Haha! Helgen etterpå var det klart for å feire Lars sin bursdag; en veldig morsom kveld hvor jeg tror alle koste seg. Videre i april ble det en morsom jentekveld, en utrolig flott helg på gjøvik med Lars, før vi avsluttet måneden med en fantastisk bursdagsfeiring for venninna mi!

Favorittinnlegg: Dette betyr kvisene dine  //  8 ting menn ikke forstår med kvinner

2 nye favorittsminkeprodukter!
Disse prøvde jeg for første gang i april, og siden det har de vært ved min side, haha! Ingen planer om å bytte ut verken primer eller foundation ennå.

Antrekk

Hva husker du fra januar-april i år? :-)

Alle disse lakkene fikk jeg i desember!

 • 27.12.2016 kl. 13:21

Hei hei :-D Japp, da var det kun 5 dager igjen av 2016. Jeg har virkelig ikke ord til å beskrive hvor sykt det er, hallo, hvor har året blitt av!? Et tilbakeblikk ville nok vært veldig moro - hva har man vel blogg til? Vanskelig å huske alt man har gjort, men om jeg setter meg ned og tenker godt igjennom alt 2016 har bydd på så er det hvertfall helt klart at jeg har forandret meg en smule, blitt sterkere og stort sett hatt det bra! Nå begynner snart 2017 og jeg er spent på hva det kan by på.

I går gikk dagen nesten i ett så da tok jeg en pause fra bloggingen. Jeg sov over hos Lars, og klokken 12 måtte jeg opp for å fikse meg ettersom vi skulle på lunsj hos besteforeldrene til Lars og familien hans. Veldig koselig, og jeg er ekstremt lettet over hvor godt de tar meg i mot, og hvor hyggelige de er! Vi ble der i ca. 3 timer før vi måtte dra til Lars å hente tingene mine, for å dra hjem til meg å spise middag med familien min. Så da ble det ribbe, medisterkaker og pølse for 3. og siste gang i år. Etter middagen bestemte jeg meg for å dra på fest med noen kollegaer++, så der endte jeg opp med å tilbringe resten av kvelden. Selvom jeg ikke var i 100% party-humør hadde jeg det veldig moro og fikk vist frem mine fantastisk danse-skills i løpet av kvelden!

På bildene her kan dere se alle lakkene (+en neglefil) som jeg fikk i Ciaté sin julekalender. Ååh, se så vakre! Nå har jeg ikke rukket å teste ut alle, men jeg vet av erfaring av Ciaté sine lakker er en av mine favoritter. Både på grunn av holdbarheten, utvalget av farger og børsten som er perfekt for påføring uten å søle. Jeg skal ihvertfall få satt dem inn i min gigantiske samling av neglelakk, og håper at 2017 byr på enda mer negledesign og inspirasjon.

Hva har dere gjort de siste dagene? Hvilken lakk likte du best her?

Antrekk Julaften 2016

 • 25.12.2016 kl. 13:21

God 1.juledag alle sammen :-D Da var julaften 2016 over, og det ble som vanlig en rolig kveld med mamma, pappa og broren min. Vi spiste ribbe, medisterkaker, pølse, surkål (og rødkål som jeg ikke liker) og poteter. Mmh, for meg er dette tradisjon, og fysøren så godt det var! Vi skal kose oss med det både i dag og i morgen også, så jeg har helt klart noe å se frem til. I dag skal jeg bare slappe helt av, før jeg drar til Lars i kveld, ettersom jeg ble invitert på lunsj med familien hans i morgen. Etter lunsjen skal vi dra hjem igjen til meg for å spise middag, hehe!

I går natt begynte jeg plutselig å rydde og omorganisere på rommet mitt så nå er det litt kaos. Jeg har jo mye dilldall! En av gavene jeg var fikk i går var nemlig et sminkespeil med lys, som stod øverst på ønskelista mi. Derfor måtte jeg flytte om sminkesakene mine fra nattbordet til skrivebordet, da jeg vanligvis sminker meg foran et stort speil over nattbordet. Gleder meg til å teste det ut! I tillegg er det masse rot på rommet mitt for tiden, så det er søren meg på tide med litt organisering og rydding.

Her har vi mitt julaften-antrekk i år. Kjolen er kjøpt på nelly.com HER, og jeg er veldig fornøyd med den! Som flere skrev i kommentarene på kjolen er brystpartiet litt lavt, men det gjorde ingenting da jeg brukte en BH uten stropper. Disse skoene må jeg innrømme at er bare for bildenes skyld, haha - de er helt grusomme å gå i lenge, så ettersom vi bare var hjemme gikk de like fort av som på.

Har du noen planer for 1.- og 2.juledag?

Christmas Nails

 • 24.12.2016 kl. 16:29

HEY HO! God jul alle sammen :-D For en deilig morgen det har vært. Jeg kom meg opp klokka elleve for å se på Tre nøtter til Askepott, etterfulgt av å pakke inn litt gaver og titte på Reisen til Julestjernen. Videre har jeg kost meg med enda litt mer jul på TV, ribbelukta er fylt i hele huset, og jeg klarer nesten ikke vente til julemiddag og åpning av pakke i kveld! I dag har jeg også brukt en del tid på å stelle istand litt julenegler, og nå skal sminken settes. Håper alle får en veldig fin kveld; gjør det som gjør deg lykkelig, og slapp godt av.

Hva synes du om juleneglene mine?

OUTFIT: Green Coat

 • 22.12.2016 kl. 16:35

Heisann alle sammen! Ohmygad, det er faktisk juleferie :-D Så sinnsykt deilig! 2 dager til julaften, herregud. Nå sitter jeg og ser på gårsdagens episode av Jul på Månetoppen, med Lars ved siden av meg. Jeg sovnet med han i senga litt da jeg kom hjem fra jobb, men da klokken nærmet seg fire begynte mørket å komme, så da dro jeg med Lars ut for å ta litt antrekksbilder. Gidder nesten aldri å ta det nå på vinteren ettersom bildene blir kornete uansett, men jaja, det ble jo faktisk helt greie bilder :-D

Legg merke til den superlekre kåpa jeg kjøpte på Monki i går! Litt kaldt var det, men det er så vanskelig å la være å bruke nye innkjøp. Den stripede blusen kjøpte jeg også på Monki i går, og selv om det ikke synes er den faktisk en blanding mellom lyserosa, hvit og beige. Haha, helt hvit er den ihvertfall ikke.

Hvordan er deres torsdag? :-D

Gratulerer med dagen mamma!

 • 21.12.2016 kl. 23:12

Heisann alle sammen! Sen oppdatering i dag, rett og slett fordi dagen har gått i ett. Startet på jobb åtte, og var der frem til tre, før jeg tok bussen strake veien ned til drammen før å møte mine fem herlige venninner! Alle fem har ikke vært samlet på år og dag, og selv om det ikke var så lenge var det superdeilig å se dem alle igjen. Jeg fikk brukt bankkortet mitt på Monki også, noe jeg ikke er superstolt over, men herregud for noen fine ting jeg fikk tak i! Etter jeg var ferdig i Drammen, tok jeg bussen hjem igjen og fikk tatt litt bilder før jeg og familien dro på Peppes Pizza for å feire bursdagen til mamma. I dag blir hun nemlig 55 år!

Jeg kan virkelig ikke tro at hun er 55 år, så fantastisk fin og så innmari god! Jeg kan dele alt med mamma og jeg vet at hun alltid støtter meg, kommer med gode råd og blir like irritert som meg på folk som har vært bitches! Haha, jeg er virkelig glad for å ha henne, og la oss ikke glemme å nevne hvor sinnsykt vakker hun er, ikke sant? :-D So B-E-A-U-T-I-F-U-L!

Hva har dere gjort i dag? :-D

CHRISTMAS TAG

 • 20.12.2016 kl. 15:47

1. Gløgg eller kakao?
Åh det er seriøst helt umulig! Drikker nok mest kakao, men gløgg er også sjukt godt 😀

2. Hva gleder du deg mest til med julen?
Jeg har gledet meg veldig til å se på julekalendere nå i desember, og videre gleder jeg meg til julemat, nyte tid med familie, også kan jeg ikke legge skjul på at gaver alltid er spennende 😀

3. Ekte eller plastikk juletre?
Ekte er selvfølgelig koselig på grunn av lukta, men jeg synes faktisk plastikk er like greit.

4. Favoritt julesang?
Jeg elsker virkelig nesten alle julesanger, helt umulig for meg å velge en favoritt!

5. Hvilke lukter minner deg om jul?
Pepperkaker, ribbe/generelt julemiddag, gløgg...har jeg glemt noe?

6. Har du begynt å kjøpe julegaver/er du ferdig?
Nå er jeg snart i mål, mangler kun gaver til faren min :-)

7. Hva ønsker du deg til jul?
Til jul ønsker jeg meg mye forskjellig, blant annet sminkespeil med lys, noen filmer, Carrie Taylor-klokke, parfyme og mummikopper/skåler.

8. Favoritt julefilm?
Det må nok bli Hjemme Alene, Polarekspressen og Julenissen!

9. Favoritt julegodt?
Ååh denne er vrien!!! Er det noe jeg hvertfall ikke liker så er det marsipan, så favoritten må nok bli alt av julesjokolade.

10. Kjøpe eller lage julekaker?
Jeg synes absolutt det smaker best når man lager det selv, men jeg er veldig dårlig til å sette av tid til å bake noe, i tillegg til at jeg vet at det er mye som ikke blir spist opp. I år har jeg bare laget pepperkaker av ferdigdeig, fått krumkaker av bestemor, i tillegg til at vi har en kjøpt kransekake (noe jeg ikke liker). Skulle gjerne hatt andre julekaker også, men gidder liksom aldri, hehe!

Kjenner du deg igjen i noe? :-D

Jeg turte ikke åpne for postmannen!

 • 19.12.2016 kl. 19:11

Haha, så, i dag opplevde jeg noe litt fllaut. Ikke at det er superflaut, men litt teit er det lov å føle seg etter denne lille episoden. Så, mandag kveld lå jeg på sofaen og hadde sovnet. Riktig nok mye lengre enn jeg hadde tenkt, men heldigvis hadde jeg ingen planer. Plutselig ringte det døren. Jeg tror jeg kun våknet halvveis de første ringene, før jeg kom til meg selv og skjønte at det ringte på døren. Jeg ble liggende litt til for å se an om det var noen i familien som likegjerne kunne bruke nøkkelen, eller om det muligens var noen barn som bare tullet ettersom dette hadde skjedd tidligere på dagen. Det fortsatte å ringe på, helt febrilskt, og jeg kjente at pulsen steg litt, og at jeg måtte åpne for å sjekke. Jeg reiste meg opp fra sofaen, og gikk med lette skritt bort til døren.

Da jeg var borte ved døren, skrudde jeg opp låsen, og holdt døren litt tilbake mens jeg åpnet den. Haha, jeg er jo så sinnsykt pyse, og tok en bitteliten titt ut døren før jeg lukket den fort igjen da jeg ikke så noen utenfor døren. Plutselig hører jeg en stemme "Hallo? Hallo?", og blir enda mer stressa. "Hvem i all verden er det som er der ute?" tenkte jeg, da han plutselig begynte å banke på døra. Jeg beit meg litt i leppa, før jeg forsiktig åpnet døra igjen. Der stod postmannen, med en pakke til "Vilde", haha! Jeg pustet lettet ut og så på han og pakken mens jeg sa "Åja, det er meg!", og for å komme på en halvveis unnskyldning sa jeg "Trodde det var noen barn som tullet, hehe!". Han så på meg uten et svar, og ba meg signere på denne maskinen med fingeren. Jeg smilte lett, signerte og fikk pakken i hendene. Og hvis noen lurer var det to små øyenskygger som jeg bestilte forrige uke fra UK - i denne store pakken, haha! Jaja, det var mandagskvelden min. Er ikke rart jeg blir litt skeptisk og redd med alle disse merkelige historiene man hører på nyhetene for tiden med ranere og mordere som kommer på døren, haha!

Har det skjedd noe spennende med dere i dag?

OUTFIT: Choker Glitter Body

 • 17.12.2016 kl. 16:58

God kveld alle sammen! Nå skal jeg straks fyke ut døra til togstasjonen for å dra til Asker. I kveld er det nemlig feeest, wooho! Haha, jeg er virkelig alt for festløve i blant, og i dag merker jeg virkelig at jeg er klar for å slippe meg løs. Etter å ha ligget to dager syk i sengen er jeg nå klar for å dolle meg opp, la kroppen rive seg løs med musikken og le med masese fine folk! På torsdag var jeg livredd for å ikke bli frisk igjen til i dag, men nå føler jeg meg nesten helt fin igjen, nettopp fordi jeg har hvilt 100% i to-tre dager.

Body fra nelly.com HER  //  Skjørt fra New Yorker  //  Sko fra H&M

Dette er første gang jeg bruker denne glitter-body'en, og andre gang jeg bruker dette skjørtet. Skjørtet har nok ligget i skapet i ett år, og er jo egentlig superfint, dog veldig vanskelig å style med topper, og finne selvtillit til å bruke. I dag fant jeg derimot ut at jeg virkelig ikke bryr meg, og jeg er klar for å ha en knallbra kveld uansett om det kanskje er litt fett som tyter ut. Det er jo snart jul, hallo, hvem bryr seg, haha :-D

Hva skal dere i kveld? :-D

Nå kan du gjøre dette på Snapchat!

 • 16.12.2016 kl. 20:23

Hallo alle sammen! Ok, snapchat har nok en gang kommet med en ny oppdatering, og med det har vi kanskje oppdaget noe nytt? På facebook kom jeg plutselig over en video av VGTV hvor de hadde samlet 4 nye ting du kan gjøre på snapchat. Jeg visste kun to av dem, og tenkte derfor at det kanksje var noen der ute som heller ikke hadde oppdaget alt det nye. Derfor har jeg samlet alle her med en liten forklaring.

MALEKOST
1. Finn frem et bilde på "Minner" (den lille rundingen under der man tar bilde) og trykk på bildet du ønsker å redigere
2. Sveip opp med fingeren slik at du kan redigere og sende bildet
3. Trykk på "Malekosten" øverst på bildet
4. Velg blant mange stilige filtere/malerier!

SAKSEN
1. Ta et bilde og trykk på "Saksen" øverst på bildet
2. Marker en del av bildet som du ønsker å "klippe ut/kopiere"
3. Gjør delen du markerte større/mindre og flytt rundt på bildet
4. Det du "klippet ut/kopierte" lagres i "firkanten" ved siden av saksen

Hva heter sangen?
(Anbefales om du lurer på hva en sang heter)
1. Hør på en sang
2. Hold fingeren på skjermen på snapchat
3. Plopp, så sier "Shazam"-appen i fra om hvilken låt det er og hvem som synger den
4. Det kan hende dette ikke fungerer om du ikke har "Shazam"-appen, så husk å laste denne ned om det ikke fungerer.

Lag en gruppechat!
1. Trykk på chatteboksen øverst til ventre på snapchat
2. Velg personer du ønsker å lage en gruppe med og trykk på "Chat"

Visste du om alle disse nye funksjonene? :-D

Luke 7-12 Ciaté Julekalender

 • 16.12.2016 kl. 16:44

Hei igjen alle sammen! I går kom jeg plutselig på at jeg hadde helt glemt bort å vise dere luke 7-12 av neglelakk-kalenderen min. Snart kan jeg faktisk vise dere 13-18 også, hehe! 8 dager igjen til jul, og her sitter jeg og ser på "The Santa Clause" eller "Nå er det jul - igjen" som den heter på norsk. Den er så morsom og koselig, men selvfølgelig gleder jeg meg aller mest til å se "Hjemme Alene", ingenting gir større julefølelse enn den.

Jaja, nå er det allerede helg igjen, og på meg ble det visst langhelg ettersom jeg ble syk onsdag kveld. I dag skal jeg nok en gang slappe helt av før det blir fullt kjør med fest i morgen - wii, så jeg gleder meg! Vi skal også ha pakkeleken, der vi skal ta med en tullepakke og en ordentlig pakke til 30-50kr. Noen som har tips til hva moro jeg kan kjøpe? Er helt tom for idéer!


All That Jazz  -  Pool Party  -  Status Grow Treatment


Antique Brooch  -  La Dolce Vita  -  Fortune Teller

Hvilken likte du best her? :-D

This Year's Christmas Tree

 • 15.12.2016 kl. 21:40

God kveld alle sammen! I dag har jeg vært hjemme fra jobb ettersom jeg har blitt syk. Altså, jeg er seriøst aldri syk, men i går ble jeg plutselig sykt slapp og la meg rett ned på sofaen etter jobb. Før jeg la meg hadde jeg feber og følte meg helt grusom, så i dag har jeg rett og slett bare slappet av i hele dag. Tror jeg holder meg rolig i morgen også for å bli helt frisk før jeg går tilbake på jobb på mandag. Ganske merkelig å være borte fra jobb, ettersom jeg faktisk så og si aldri er syk, og jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var det heller. Jaja, vi satser på at jeg er helt fin til fest på lørdag, hehe!

På tirsdag satte vi opp juletreet - endelig! Hihi, gjett hvem som faktisk fikk julestemning med en gang. Dette plast-treet har vi hatt i mange år, så det er ikke så veldig fint lenger dessverre. Vi kjøper nok et nytt neste år, da vi synes det er bedre med plast-juletre enn ekte. Da jeg stod opp i dag var det faktisk også blitt litt hvitt ute, er det ikke fantastisk? Så nå føler jeg meg enda mer gira for julen, og jeg gleder meg til å få inn den siste julestemningen med gaveinnpakning, julebordfest på lørdag, grøt og julemiddag, i tillegg til at jeg skal se Snekker Andersen og Julenissen på søndag!

Har dere satt opp juletreet?

3 måter å pakke inn gaver på

 • 15.12.2016 kl. 14:44

Hei alle sammen! I dag tenkte jeg å dele en video med dere som jeg la ut på min youtube-kanal for to år siden. Nemlig tre måter å pakke inn gaver på. Dette var faktisk ganske inspirerende for meg selv også ettersom jeg hadde glemt flere av metodene, haha! Flere har nok allerede pakket inn gaver, mens andre har en haug av ting som skal pakkes inn før selveste julekvelden. Jeg er en av de som elsker å pakke inn gaver og gjøre de litt fine, men jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet over at jeg nesten har pakket inn alle da jeg kom over denne videoen. Jeg kunne jo gjort det på mange andre måter! Jaja, håper dere kan få litt inspirasjon av denne videoen, og at julegaveinnpakningen nå kan bli litt mer unik :-D

 
Hva synes du om videoen?

Disse julefilmene må du se!

 • 14.12.2016 kl. 17:49

Heisannheisann alle sammen! I dag tenkte jeg å vise dere 12 av mine favorittjulefilmer. Det vil si, 10, ettersom det er to av dem jeg ikke har sett, nemlig elf og a christmas vacation. Må vel få sett disse også, eller hva synes dere? Julefilmene som Home Alone, Santa Clause, The Polar Express, Reisen til Julestjernen, Tre nøtter til Askepott og Astrid Lingrens Jul må jeg se! Verste er at jeg ikke har startet ennå, så blir mye filmtitting fremover tror jeg. Til søndag skal jeg også på kino for å se den nye julefilmen Snekkers Andersen og Julenissen. Denne er jeg veldig spent på - noen som har sett den?

Hvilke julefilmer må du se i jula? :-D

Disse sangene hørte jeg mest på i 2016!

 • 13.12.2016 kl. 17:36

Hei alle sammen! Tenk at det bare er 18 dager igjen av 2016 a! Føles ut som jeg nettopp stod på balkongen med masse gode venner og ropte "GODT NYTTÅR", haha :-D I år, som alle andre år har jeg selvfølgelig hatt noen sanger som har gått på repeat. I går oppdaget jeg en lista på spotify som het "Your Top Songs 2016", hvor det lå 101 sanger som jeg har hørt mest på i år. Usikker på om de som ligger øverst er de som er mest spilt, men nedenfor har jeg ihvertfall samlet disse 10 øverste. Digger ihvertfall fortsatt disse låtene - sjekk dem ut :-D


1. My House - Flo Rida  //  2. I'm Ready - AJR  //  3. Dance Off - Macklemore & Ryan Lewis
4. No Matter Where We Are - STAYHARD  //  5. Pure Grinding - Avicii


6. Centuries - Fall Out Boy  //  7. Clarity - Zedd, Foxes  //  8. Jovial - Freddy Kalas
9. Min Kabin - Morgan Sulele  //  10. Bang My Head - David Guetta, Sia, Fetty Wap

Hvilke låter har du hørt mest på i 2016?

12 tips til julestemning!

 • 12.12.2016 kl. 17:17

Jeg er sikker på at det ikke bare er jeg som søker etter julestemningen nå som det kun er 12 dager til julaften. Jeg tviler heller ikke på at jeg er den eneste som mangler litt julestemning, spesielt ettersom det ikke er snø. Derfor trengte jeg litt råd for hvordan jeg kunne suge til meg litt julestemning, så her har jeg samlet ni tips både til meg selv og dere der ute som søker etter det samme som meg.

♥ Lag deg en kopp kakao og krem i en julekopp!

♥ Kjøp julegaver i god tid så du unngår stress, og pakk de inn selv slik som du vil

♥ Se på julefilmer og juleserier

♥ Skaff deg en "ugly christmas sweater" - fikk julestemning med en gang jeg tok på denne på bildene

♥ Bak julekaker; her er det jo et hav av utvalg!

♥ Pynt inni og utenpå huset slik som du selv vil

♥ Juletre og pakker under treet gir alltid meg julestemning!

♥ Lag julekort og julepynt som da vi var små

♥ Julemusikk!

♥ Ha en julekalender

♥ Tilbring masse tid med familie og venner

♥ Skaff deg julenegler

Har dere julestemning?

Sushi Sunday

 • 11.12.2016 kl. 18:28

God kveld alle sammen! 3.søndag i advent allerede, og i dag skal juletreet opp. Nå er vi straks halvveis med nedtellingen til julaften og jeg merker at jeg blir litt småstressa. Pakkene er ikke helt i boks, men det blir forhåpentligvis fiksa i løpet av neste uke og vi må pynte litt mer i huset. I dag har jeg og Lars fått bakt pepperkaker, og de ble for en gangs skyld veldig velykka, så etterpå skal vi pynte de med melis og non-stop :-D

Allerede i starten av uke planla vi å spise sushi denne helgen, altså, det er jo så godt! Disse spisepinnene fikk han i pakkekalenderen fra meg, og er fra TGR - fine eller hva? Lars har allerede spist opp alle sine 20 sushi-biter, mens jeg fortsatt har 12 biter igjen - haha, trodde det skulle gå lett ned! Jaja, gir ingen bort før det er helt stappa i magen min, selv om Lars sitter ved siden av meg og tigger om mer. Jaja, nå skal vi slappe av med filmen "Pete's Dragon" og pynte pepperkaker før Lars drar hjem igjen senere i kveld. Håper dere får en fin søndag videre :-D

Hva har dere gjort i dag? :-D

Juleshow, julebord og kino!

 • 10.12.2016 kl. 22:48

Heihei alle sammen! Beklager den to-dagers stillheten som har vært her på bloggen, men det har gått ganske i ett! På torsdag var jeg i Kongsberg og så på "Julestemning på et Blunck, Bettan & Endresen" med de ansatte på SFO, og det var virkelig et bra juleshow! Her var det masse flotte sangopptredener, og morsomme innspill av Øyvind Blunck. Jeg storkoste meg virkelig, og akkurat der og da kunne jeg faktisk føle litt på julestemningen! I går var det jobb, før jeg hadde en time på å fikse meg til vors og julebord med jobben. Det gikk rett og slett i ett hele dagen, men herregud for en kveld! Man kan lett si at jeg fikk litt mye innabords, og allerede klokka syv kunne jeg føle at jeg ikke helt var ved mine fulle fem, og slik varte det faktisk helt til halv tre da jeg ble hentet av pappa og kjæresten min som kom hjem fra Gjøvik! Dere kan tro det var en skikkelig god klem etter to uker, i tillegg til at jeg var ekstra gira med litt innabords.


I dag har jeg i grunn hatt en veldig rolig dag med Lars, i tillegg til at vi har vært på kino og sett "Fantastic Beasts and where to find them". Den var innmari bra, men jeg må faktisk la filmen synke litt inn for å forstå hele sammenhengen, hehe #treig! Nå skal vi spise pølser, og jeg setter vel på litt julekalendere og nyter kvelden videre. I morgen blir det sushi, noe jeg allerde gleder meg til, haha :-D

Hva har dere gjort de siste dagene?

10 ting jeg har lært i livet

 • 07.12.2016 kl. 16:48

...til nå! Har sett mange som lager slike innlegg for tiden, og ville gjerne sette opp en liste selv! Jeg er jo bare 19år, og har fortsatt masse livslære å ta fatt i, men iløpet av årene mine her i livet har jeg selvfølgelig lært noe. Derfor har jeg her laget en enkel og grei liste med ti ting jeg har lært til nå i livet :-)

♥ Det er ikke nødvendig å påpeke alle andres feil, vi er ikke perfekte

♥ Ikke la alle andre bestemme hva du skal like, verken når det kommer til klær og mennesker

♥ Respekter andres meninger. Du trenger ikke være enig i det, men respekter det!

♥ La andre lære av sine egne feil ovenfor å tvinge dem til å gjøre det du synes er riktig

♥ Stå opp for det du gjør og vær ærlig

♥ Det er lov å slappe av og kose seg uten dårlig samvittighet

♥ Ikke steng følelser inni deg, og vær heller ærlig om hvordan du har det

♥ Live life, be happy! Vi har alle negative dager, men prøv å finne frem den glade siden ved deg og le :-D

♥ Ta et kompliment! Si takk, istedenfor å blåse det bort i andre ord

♥ Ha selvironi og le av deg selv

Er du enig i noen av punktene? Kjenner du deg igjen?

Julehavregrøt

 • 06.12.2016 kl. 22:04

Juljuljul! Haha, tror jeg nevner det i hvert eneste innlegg for tiden. Så om dere blir helt gale, så be meg slutte, for jeg klarer nesten ikke å la være.

Etter en times trening og en rask dusj, har jeg nettopp kost meg med julehavregrøt! For dere som kjenner til Jul på Månetoppen, så vet vi at det er søtgrøtdagen den 6.desember. Det fristet derfor veldig å lage litt fløyelsgrøt, men etter trening ville kroppen heller ha noe litt mer sunt. Derfor kom jeg plutselig på den klassiske havregrøten, som nå er år og dager siden jeg har spist! Det toppes selvfølgelig med sukker og kanel, så 100% sunt kan man vel ikke si at det er, men pyttpytt.

Nå maser både jeg og mamma på at pappa skal få ned julepynten fra loftet. Latsabber tenker dere kanskje, men det å komme seg opp på loftet er ikke barebare, og ingen andre enn pappa tørr å våge seg på den høye gardintrappen for å komme seg opp på loftet og sende ned tunge esker med julepynt. Vi har fått pyntet litt, men langt i fra nok med alle nisser som skal opp her i huset! Ser også at det er flere og flere som allerede setter opp juletreet. Personlig har jeg ikke noe i mot det, og hadde jeg bodd alene hadde det nok vært oppe allerede 1.desember. På den andre siden er det greit å vente litt til, men forhåpentligvis får vi det opp i løpet av uka. Om det ikke er oppe innen søndag må jeg nok ta saken i egne hender!

Er det pyntet til jul hos dere?

Luke 1-6 Ciaté Julekalender

 • 06.12.2016 kl. 17:00

Allerede 6.desember, dere! Altså, dette går litt for fort, haha. Desember har jeg gledet meg såpass lenge til at jeg prøver å nyte hver eneste dag. Nå er vi ferdig med 1/4 av nedtellingen til julaften, noe som er helt sykt. Om en uke er det allerede lucia-dagen, noe som betyr lussekatter, woho! Uansett, nå har vi åpnet 6 luker av julekalenderene, og en av kalenderene jeg har i år er "Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar 2016" som jeg har nevnt noen ganger nå. Her har jeg samlet de 6 lukene jeg har åpnet med neglelakk til nå, og fysøren jeg gleder meg til de 18 neste :-D


Goal Digger  -  Boudoir  -  Seas The Day


Iced Frappe  -  Gelology Top Coat  -  Lucky 7

Har du prøvd neglelakk fra ciaté?

Det svekker selvtilliten

 • 05.12.2016 kl. 21:01

Nei. Nå er jeg bare sliten. Sitter og griner for gudene vet hva. I hele dag har jeg følt meg ganske så slapp og sliten i hodet, men allikevel har jeg stilt opp på jobb som vanlig. På jobb var jeg i nokså godt humør allikevel, så det var ingenting i veien med humøret. Da jeg kom hjem fant jeg ut at jeg var alt for sliten til å sette igang med bloggingen som jeg vanligvis gjør. Derfor la jeg meg ned litt over en time på sofaen, før jeg kom meg opp for å blogge litt og se på julekalendere. Treningen ble droppet i dag, og istedenfor bestemte jeg meg for å steke en pizza. Pizza! På en mandag, herregud for en skam. Jeg er for at man må kose seg, og ettersom dette sikkert er en av de første mandagene i år jeg spiser pizza burde jeg ikke ha dårlig samvittighet. Allikevel, når man er sliten i hodet, dropper trening, spiser pizza, har få lesere på bloggen og ser på veltrente folk på insta som spiser sunt, da blir man litt svekket for selvtillit. Det er absolutt ikke noe galt med de som deler sin inspirerende trenings- og matglede på sosiale medier, for dette er noe jeg ofte gjør selv. Det er rett og slett min egen feil som går over andres "perfekte" story på snapchat og instagram.

Jeg er egentlig veldig glad om dagen ettersom det er desember og jul, men jeg pleier å beskrive det som et beger som fyller seg opp og plutselig renner over. Akkurat nå rant det over, og jeg følte savn for kjæresten min som jeg så for kun 8 dager siden (herregud, så teit jeg er), jeg fikk skyldfølelse og følte meg rett og slett dritt. Jeg har hatt en fantastisk helg, og stort sett smiler jeg og er i godt humør hele tiden. Men, innimellom, bare må man få ut litt. Litt tårer. Det må ut. Og jeg vet at jeg ikke er alene om det, noe som faktisk er litt deilig.

Ah, allerede nå i slutten av innlegget føler jeg meg så mye lettere. Jeg har fått gråti litt, skal snart skype med kjæresten, og nyte resten av kvelden. Så deilig å kunne ha en blogg å skrive ned følelsene sine på. Det trengs innimellom.

15 lekre vinterkåper!

 • 05.12.2016 kl. 18:25

Heisann alle sammen! Gah, sjekk disse lekre kåpene jeg fant på nelly.com i dag. Det er vel ikke bare jeg som er frelst av jakker, og kåper er virkelig noe jeg aldri får nok av! Jeg har vel fire stykker, men jeg hadde ikke hatt noe i mot å ha alle disse i skapet også. Skulle gjerne plukket ut et par favoritter, men herregud, jeg elsker alle :-D Det er nå man skulle hatt uendelig plass i klesskapet og massemasse penger på kontoen, haha!

I dag har jeg vært ganske så sliten i hele dag, i tillegg til at jeg har hatt litt vondt i magen. Nå har jeg fått sovet litt, og bestemt meg for å ta en hviledag fra trening. Dessverre har jeg bare mulighet til å få trent i dag, i morgen og på onsdag, men når formen ikke er så bra tar jeg heller en pause, så blir det heller trening i morgen og onsdag. Det er jo trossalt jul, eller hva? Hehe!

1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15

Likte du noen av kåpene? :-D

JULEHANDEL

 • 04.12.2016 kl. 20:23

Yihoo!! Wow, nå er det en lykkelig Vilde som nettopp har kommet hjem fra et par timers julehandel, og idag fikk jeg både med meg litt julepynt og julegaver. Jeg gikk for en gangs skyld alene på senteret, og tilbringte litt tid for meg selv (blant mange andre julehandlere, hehe). Når man går rundt alene kan man tenke litt selv uten å høre alle andres meninger, også får man tid til akkurat det man selv vil uten at man skal tenke på noen andre. Så i dag fikk jeg virkelig unnagjort og tittet litt rundt, akkurat som jeg har ønsket den siste tiden :-D

Før jeg dro på en liten julehandel, var jeg på Jakten på Juleskurken med to venninner, og herregud den er så fantastisk bra! Jeg storkoste meg og fikk meg virkelig en god latter, samtidig som pulsen steg litt da skuespillerne løp rundt blant publikum, hihi :-D Denne spilles nesten hvert år i Drammen, så jeg vil anbefale alle å bestille billetter til denne, nesten uansett alder.

TGR: Gavebånd, rosetter, til-og-fra-lapper  //  Kremmerhuset: Pute, julekule (bil)  
Nille: Julenisse på bil (lys)  //  Søstrene Grene: Snømann og julenisse (lys), gavepapir, sølvkonvolutter

Har du kommet i gang med julehandelen? :-D

Julemarked i Spikersuppa

 • 04.12.2016 kl. 11:33

God søndagsmorgen alle sammen, og 2.søndag i advent! I skrivende stund sitter jeg og gomler i meg et par brødskiver og tenker på hva jeg skal skrive til dere i dag. Jeg kan ihvertfall starte med å si at jeg skal på forestilling klokka to å se på "Jakten på juleskurken" som går her i Drammen nesten hver jul. Jeg har sett den én gang før, og da storkoste jeg meg, så jeg gleder meg masse til å se den nok en gang med to venninner.

Jeg var faktisk på teater i går også! Da så jeg Singin' in the Rain med familien. Vi startet dagen i Oslo med å spise på Egon på Karl Johan, hvor vi ventet rundt 20min på bord, men det måtte man overalt. Stemningen på denne Egon-restauranten var like koselig som alle de andre, og jeg kjørte på med mitt "trygge valg", nemlig "Ultimate Burger", mmh! Hører mer og mer om at mange ikke liker maten på Egon, men jeg trives veldig og synes de har et bredt utvalg med masse god mat. Etter vi var ferdig med å spise rakk jeg å ta en rask svipptur innom bokforretningen "Tanum", ettersom Egon ligger inni shoppingsenteret "Paleet".  Her fikk jeg unnagjort nok en julegave, og det er jo alltid deilig!

Etter en god middag måtte vi rusle raskt igjennom Julemarkedet i Spikersuppa. Jeg synes det er innmari koselig å titte litt der, selv om selve markedet ikke er av det aller beste. Allikevel rakk jeg svært lite ettersom vi hadde så dårlig tid, men jeg fikk ihvertfall med meg en pose med brente mandler og en stor punsjbolle med hjemmelaget sjokolade. Håper jeg får tatt turen innom der en gang til før jul! Videre bar det bortover til Singin' in the Rain på Folketeateret, og selv om jeg og mamma nærmest måtte løpe etter en stressende pappa kom vi oss trygt til setende ti minutter før forestillingen startet. 

Det var veldig koseilg å være på teater igjen, selv om det var litt irriterende å måtte lene seg fra side til side for å se hele scenen. Sangen, skuespillet og dansingen var innmari bra, men selve forestillingen kunne vært kortet ned. Den ble litt for langtekkelig, og jeg endte nesten opp med å glede meg til pausen. Samme med familien min, som også synes det var bra opptreden, men litt dårlig oppsett av selve forestillingen. Uansett ble det en veldig velykket kveld, og det var virkelig utrolig koselig å gjøre noe sammen med familien min igjen! Nå må jeg nesten gå å fikse meg for å rekke ut døra til kvart på ett. Snakkes!

Har du vært på julemarkedet i Oslo? Eller kanskje sett Singin' in the Rain?

Endelig litt familietid!

 • 03.12.2016 kl. 14:35

Hey ho! Hvordan går det med dere? :-D Nå er det endelig lørdag, og i dag dro jeg meg i senga frem til halv tolv, før jeg stod opp og åpnet luke 3 i julekalenderen min fra Revolution. Den har vært litt skuffende til nå, men det kan være fordi det var en leppestiftfarge jeg ikke kledde i første luke, etterfulgt av en sminkekost jeg ikke kan bruke til noe i luke 2. I dag kom det med en "Anti-Shine Balm" som er en primer etter det jeg har forstått, så denne må jeg nesten teste ut!

Planene for dagen er faktisk å være med familien! Wow, det er virkelig ikke ofte. Joda jeg bor hjemme, men det er svært sjeldent det blir noe spesiell familietid, men i dag skal vi faktisk til Oslo. Der skal vi først spise, før vi skal ta en liten tur innom julemarkedet i spikersuppa - ååh, synes det er så koselig, gleder meg masse! Etter dette skal vi på folketeateret å se på "Singing in the Rain". Noen som har sett den? Jeg gleder meg ihvertfall til å se Atle Pettersen og Stian Blipp i egen person. Er vel ikke til å legge skjul på at de er noen skikkelig kjekkaser? Haha! :-D

Nå har jeg nesten gått amok over hva jeg skal ha på meg, men dette var altså det jeg falt på. Enkelt og greit en hvit genser med en farget bluse under. Har brukt dette antrekket en del ganger, både nå og for et par år siden - så fint :-D Nussnuss, ha en fin dag!

Hva skal dere i dag?

7 November Favoritter

 • 02.12.2016 kl. 21:31

Heisann og hoppsann og god fredagskveld dere :-D Da var fredagspizzaen ferdigspist og jeg har sett på første delen av The Stream. Jeg fulgte med i starten, men de siste ukene har jeg vært så opptatt at jeg ikke har hatt mulighet. Plutselig gikk de visst fra syv til tre, hehe! Har egentlig ingen favoritt ettersom jeg ikke har fulgt 100% med. Hvem heier du på? Uansett skal jeg videre i kveld se litt på julekalendere, og endelig har jeg en fredag hvor jeg kan slappe max av! I skrivende stund ser jeg faktisk på den nye julekalenderen "Snøfall", som jeg virkelig synes er overraskende bra! Koselig og spennende serie til nå.

Nedenfor har jeg samlet noen favoriritter fra november, sjekk dem ut!

SEX AND THE CITY
Sex and the City in my heart, blir aldri lei! For en bra serie, alle bør få med seg den :-D

RITUALS YOGI FLOW SHOWER FOAM
Denne dufter helt fantastisk og gjør virkelig huden utrolig myk. Elsker i tillegg at det er skum, hehe!

THE BODY SHOP WILD ROSE HAND CREAM
Det er vinter og da trenger man helt klart en håndkrem. Godluktende og tørker fort inn.

CIATE - YULE RULES
Superlekker glitterneglelakk fra Ciaté!

MAKEUPMEKKA CONTOUR PALETTE
Dette er nok ikke det beste contour palettet på markedet, men den er verdt pengene, legger seg fint i ansiktet og holder lenge.

DEKSEL FRA TREND ACCESSORIES I KØBENHAVN
Sjekk denne lekkerbisken a! Såå fin :-D

SKO FRA H&M
Lekkerbisker nr.2, hehe! Elsker disse, passer året rundt og er helt greie å gå i.

Har du noe av dette? :-D

LUKE 1 - Ciaté Julekalender

 • 01.12.2016 kl. 21:15

Ååh, sjekk denne lekre fargen jeg fikk i luke nr.1 i Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar 2016! Ble helt forelsket fra første øyekast, så nå gleder jeg meg massemasse til å åpne lukene videre. Denne kalenderen inneholder 22 mini-versjoner av Ciaté sin neglelakk, én neglefil og en full-size neglelakk. Dette er tredje gangen jeg har neglelakk-kalender fra ciaté og den skuffer aldri. Jeg må innrømme at designet på denne kalenderen var ekstra fin og stilfull, så jeg har den med glede stående på rommet hele desember. Denne har en perfekt størrelse på børsten, neglelakken sitter godt og fargen er veldig fin og klar!

LUKE 1 - GOAL DIGGER

Har du prøvd neglelakk fra Ciaté? :-D

Avocado & Egg

 • 01.12.2016 kl. 16:21

Ukas andre matinnlegg med egg, hehe - som dere sikkert forstår hater jeg egg altså! Hehe, huff, tror jeg spiser egg nesten hver dag, enten det er omelette, kokt, eggerøre eller i bananpannekaker. Det er jo veldig flott å få i seg ettersom det inneholder alle de nyttige næringsstoffene - uten om vitamin C, men pyttpytt! Da passer det bra med et glass appelsinjuice ved siden av, hihi :-) Avocado er noe jeg prøver å lære meg og like, og jeg skal innrømme at det er godt i små mengder og sammen med andre ting, men for mye gjør meg rett og slett kvalm. Toppet brødskiven med litt lett-majones for å jevne ut smaken, namnam!

I dag er det jo 1.desember, og da jeg gikk ut døren på morgenen hadde det faktisk kommet et liite hvitt lag med snø, wii! Det var virkelig ikke store greiene, men litt hvit asfalt hjelper faktisk på julestemningen. Nå tenkte jeg å slenge meg ned i sofaen og sette på "Jul på Månetoppen". Nå starter nedtellingen til julaften, og det gjør jeg selvfølgelig med en julekalender :-D

Liker du avocado?

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no