hits

INNKJØP FRA ROMJULSSALGET

 • 30.12.2017 kl. 12:31

Alt jeg kjøpte på onsdag ble kjøpt på salg, og jeg tror jeg fikk alt dette for i underkant av 1000kr. Selvfølgelig har ikke alle råd til dette heller, og det er ikke noe galt i det, men jeg føler det er viktig å tenke på at man kan få mye for ikke så alt for mange penger. Sju plagg og et brett med ni øredobber kan virkelig oppgradere garberoben mange hakk. Disse plaggene kan jo matches med sykt mye forskjellig, både til hverdags og fest, så det er jo helt perfekt!

GLITTERTOPP fra Carlings
*
ORANSJE STRIKKEGENSER fra H&M
*
SØLVSKJØRT fra H&M
*
ROSA STRIKKEGENSER fra Carlings
*
ROSA TOPP fra Monki
*
STRIPETE SKJORTE fra H&M
*
SORT SKJØRT fra H&M
*
ØREDOBBER fra Glitter

Glitteeer, knallfarget strikk og sølvskjørt! Glittertoppen er perfekt å matche med et skjørt på fest, eventuelt et par jeans til hverdags. Strikken kan pyntes opp sammen med et skjørt, slik at det blir et hverdagslig, men fashionable antrekk. Sølvskjørt er nok veldig smak og behag, men jeg elsket det! Gleder meg sykt til å bruke det på nærmeste fest! Denne kan jo selvfølgelig også brukes til hverdags med enkle tilbehør; helt rått!

Gammelrosa strikkegenser har jeg ønsket meg i hele høst, og nå fant jeg endelig en til 200kr hos Carlings, såå deilig og fin! Den litt mer knallrosa toppen under fra Monki gleder jeg meg masse til å bruke når skolen starter opp igjen. Den blir skikkelig fin i den ellers grå hverdagen!

En egentlig ganske basic blå og hvit skjorte som alle har i dag, men med en vri - noe jeg elsker! Denne er det nemlig fugler på, og den er nydelig både alene og under en strikkegenser. Et sort langt skjørt kan jo styles med så mye forskjellig, og jeg elsket vrien på denne med rysjer! Til slutt noen basic øredobber, der jeg spesielt siktet til gulløredobbene som er noe jeg har savnet hos meg leeenge.

Har du kjøpt noe på romjulssalget? :-D

#shopping #newin #innkjøp #jul #mote #fashion

OUTFIT: Neon Yellow Coat

 • 29.12.2017 kl. 19:00

God kveld søte lesere! I en tid hvor bloggen blir litt nedprioritert hos meg og jeg ser at leserantallet synker litt må jeg nesten takke alle dere som fortsatt tar turen innom, legger igjen en superfin kommentar og fortsetter å følge med! Herregud så søte dere er, det er ofte jeg må smile litt når jeg leser kommentarene dere legger igjen, for det er så koselig♥ Håper dere fortsetter å følge med og sier ifra om det er noe dere ønsker å lese mer av!

På onsdag var jeg som nevnt tidligere på romjulsshopping, og dette var det jeg hadde på meg. Denne helt rå, gule kåpa fikk jeg av ei venninne - helt gratis, se så fiiin da dere! Veska var en av julegavene jeg fikk i år (se alle julegavene jeg fikk HER), og den er også sykt lekker og perfekt om du bare skal på shopping og kun trenger å ha med deg lommebok og mobil. I tillegg var det veldig digg med dette antrekket ettersom buksa er superdeilig og lett å ta av og på. Om du skal på shopping er et godt tips å kle deg i litt komfortable klær så du slipper å irritere deg grønt over at buksa faller ned eller at du svetter igjel, haha!

Hva synes dere om antrekket? :-)

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 8812720703

VIDEO: MINE JULEGAVER 2017!

 • 28.12.2017 kl. 17:00

Hei hei flotte folk! Da har jeg faktisk fått meg selv til å lage en video, noe jeg ikke har gjort på lenge. Vil virkelig starte med videoer om det slår an og dere liker det, så vi får se hva 2018 byr på. I denne videoen viser jeg hvertfall frem julegavene jeg fikk i år. Må understreke at dette ikke er for å skryte, men rett og slett fordi jeg synes det er moro å se hva andre får til jul, i tillegg til at jeg ønsket å tipse dere om noen produkter. Gi meg gjerne tilbakemelding på om du vil ha mer videoer, eventuelt om hva :-D

HUSK Å JUSTERE TANNHJULET FOR BEST MULIG KVALITET!♥

Vil du se flere videoer? :-D

#jul #christmas #julegaver #video

Christmas Outfit 2017

 • 27.12.2017 kl. 12:00

Hey'hoo! Endelig litt antrekksbilder her på bloggen igjen - det blir så tragisk lite at det på vinteren når det er mørkt allerede klokka tre. Rekker jo ikke komme hjem før bildene blir helt kornete og mørke - en bloggers store problemer (og jeg er ganske sikker på at de fleste andre heller ikke liker at det kun er lyst noen timer om dagen). Uansett har jeg nå fått Vlog Studio Light til jul og da skal det hvertfall bli lyse og klare bilder inne forhåpentligvis, æh gleder meg til å bruke det! I dag skal jeg på litt romjulsshopping - butikkene er sikkert stappa, men det får bare være, jeg vil også få en bit av salget, haha!

Dette er da antrekket jeg brukte både lille julaften og julaften. Lille julaften var jo hos kjæresten med noen i familien hans for å spise pinnekjøtt - for første gang faktisk! Jeg likte det veldig godt, men for min del er jo ribbe, medisterkaker, pølser og surkål tradisjon, hehe :-D På julaften var jeg som nevnt hjemme og hadde en egentlig veldig rolig dag, noe som er utrolig deilig! Jeg vurderte å bare bli i pysjen, sminkeløs hele dagen, men plutselig bestemte jeg meg for at jeg skulle sminke meg og ta på meg årets julekjole som dere ser her. Den er ganske enkel, men sykt digg og jeg elsker fargen!

- KJOLE FRA MONKI -
Jeg kjøpte faktisk denne på salg til 100kr eller noe! Monki har jo så sykt mye kult og masse billig på salg som regel - love it♥

Hvordan var din julaften? :-)

#jul #christmas #antrekk #outfit #ootd #mote #fashion

MINE JULENEGLER 2017

 • 25.12.2017 kl. 13:07

Heihei igjen dere! Hadde dere en fin dag i går? Jeg koste meg hvertfall med god mat, julefilmer og pakkeåpning - herregud så mye fint jeg!!! Fikk blant annet Vlog Studio Light, så nå skal det bli bra bilder selv i mørket altså! Vurderer å lage en video med julegavene jeg fikk, kunne det vært interessant? :-)

Rød lakk: HER  //  Gull lakk: HER  //  Gull glitter: HER  //  Confetti: Miss Mistletoe

I går fikk jeg også fiksa litt julenegler som jeg viste på story på Instagram (@vildesinspiration), mens jeg så på Hjemme Alene - blir jo ikke jul uten! Ble faktisk veldig fornøyd. Jeg har brukt rød neglelakk og gull neglelakk på annenhver negl, toppet med løst confetti på den i midten og brukt et gullglitter på peke- og ringefingeren. Alle er fra Ciaté, ettersom jeg har så sykt mange fra neglelakkalenderne jeg har hatt de tidligere årene. Klarte heldigvis å holde meg unna i år da, selv om jeg må innrømme at jeg har savnet det litt i adventstiden, hehe!

Har du fikset julenegler i år? :-D

#skjønnhet #beauty #negler #nails #nailart #nailpolish #jul #christmas #ciate #julenegler

GOD JULEMORGEN

 • 24.12.2017 kl. 11:22

God morgen alle sammen! Da var julaften igang, og for mange er dette en dette en av de beste dagene i året, men dessverre for mange andre der ute er dette en dag mange gruer seg til. Sender varme tanker til alle de som sliter i julen, det er synd at ikke alle kan få kjenne gleden over jul, men dessverre er livet ganske urettferdig noen ganger. Jeg skal ikke skryte på meg at julen min er helt perfekt, for det er den ikke, men jeg er allikevel optimist, liker å gjøre det beste ut av ting, i tillegg til at jeg er et skikkelig julemenneske. Så selv om ikke alt er perfekt klarer jeg heldigvis ofte å fokusere på det gode!♥

I dagens siste kalenderluke fra Lars gjemte det seg denne utrolig søte julepysjen som dere ser på bildene. Det er en heldraktspysj fra Cubus, så søt! I julestrømpa mi i dag var det en boks med sjokoladesnøkuler. Vi har nemlig alltid hatt det sånn at vi gir én ting hver dag fra julaften og et par dager fremover, ovenfor masse på julaften som de fleste får. Nå har jeg fått sett på Jul i Svingen, Snekker Andersen og The Nøtter til Askepott er selvsagt i full sving på TVen.
God julemorgen alle sammen!

Ser du på Tre Nøtter til Askepott på julaften? :-)

#jul #christmas #julemorgen

DETTE SKAL JEG I JULEN!

 • 22.12.2017 kl. 15:09

22.DESEMBER
I dag, for kun noen timer siden startet jeg juleferien min. Skoledagen ble brukt på å se «Glade Jul» på skjermen (men det ble egentlig mest latter og tull om jeg skal være ærlig, haha!), litt sang og Kahoot med alle påbyggsklassene, julelunsj og en liten quiz, før vi var ferdig halv tolv! Altså, en veldig avslappende og koselig siste skoledag før juleferie. Etter skolen tok jeg turen innom byen for å kjøpe en av de siste julegavene + litt andre småting, og i kveld blir det jentekveld med tre venninner som ikke har vært samlet på lenge! Gleder meg masse :-D

23.DESEMBER
Lille julaften er jo allerede I MORGEN! Sykt. Da skal hvertfall tiden gå til å kjøre rundt med Lars for å levere et par gaver, fikse en gave i Sandvika, etterfulgt av pinnekjøtt med Lars og familien hans. Det må jo bli en koselig lille julaften!

24.DESEMBER
Selveste julaften blir tilbringt hjemme med familien min hele dagen. Jeg starter nok dagen som mange andre med Tre Nøtter til Askepott og Reisen til Julestjernen med julestrømpa mi, etterfulgt av avslapning, sminking, julemat osv. - dere vet alle de typiske tradisjonene! Hehe, må innrømme at jeg gleder meg mest til maten (ribbe++) og gavene, samtidig kos med min fine familie.

1. OG 2. JULEDAG
Dette er max late dager! Haha, 1.juledag blir filmtitting og avslapning, i tillegg til at Lars skal komme senere på kvelden og overnatte til 2.juledag. Uten om dette er det ikke noe spesielt som skjer disse dagene - som jeg vet om hvertfall. Plutselig kan det jo å dukke opp noe, hehe!

27.-28.DESEMBER
Disse dagene skal jeg overnatte hos ei venninne med de jeg skal på jentekveld med i kveld. Det satser vi virkelig på at blir superkos!

Har dere noe spesielt dere gleder dere til i jula? :-)

#jul #christmas

BILDEDRYSS FRA JULEFEST!

 • 21.12.2017 kl. 19:00

HOHOHO! Hihi, da har jeg slått meg til ro med at det basically er juleferie, ettersom vi kun skal være på skolen i tre timer imorgen. I dag ble vi endelig ferdig med naturfagsprøven jeg har sett så lite frem til! Det gikk som jeg trodde: helt ok, blir nok en av mine dårligere prøver, hehe. På den andre siden fikk vi endelig tilbake norsktentamen vi hadde 1.desember, og jeg fikk 5/6!!! Uæh, ble så sykt glad, og lettet ettersom jeg faktisk følte at det gikk bra.

I dag fikk jeg meg endelig til å redigere og sette sammen litt bilder fra julefesten jeg hadde her på lørdag, herregud så gøy♥ Jeg synes hvertfall det er veldig moro å se festbilder på andres blogger, så her har jeg samlet sammen et stort bildedryss fra festen vi hadde her!


Kveldens kjole som jeg nå har brukt 3 ganger iløpet av en måned. Den er jo sååå fin!


Søteste kjæresten min i midten som fikk et juleslips av meg i julekalenderen sin, hihi!


Nydeligste og morsomte bestevenninna mi!♥


Bordene ble pyntet med røde papirduker, røde kopper, juleservietter, røde lys, granbarer, julekuler og nisser.


Pakkeleken ble det også, noe som alltid fører til mye latter!


Herligste Ingeborg♥


Kaaaaos bilde, haha! Hvem vet hva som skjer her!?

Synes du det er morsomt å se bilder som dette? :-D

#jul #christmas #fest #party #julefest

DERFOR HAR JEG ET BRA LIV!

 • 20.12.2017 kl. 19:00

- DERFOR HAR JEG ET BRA LIV -

En ting jeg plutselig kom til å tenke på idag er hvor innmari viktig det er å rose og komplimentere seg selv! Altså, jeg vil innrømme at jeg har en god livskvalitet, og jeg føler meg ofte bra. Dette kan jo få meg til å høres litt selvopptatt ut, men tvert i mot er det så viktig å føle seg bra for å ha det bra. En av tingene som får meg til å bli glad er å fortelle meg selv hva som er bra med meg. Nesten hver dag kan jeg se meg selv i speilet eller ta et bilde og tenke «Wow, i dag var sminken on point!» eller «Herregud så søtt smil jeg har» eller hva nå enn det måtte være. Selvfølgelig avhenger jo dette veldig av hva man hører fra andre også, ettersom vi mennesker automatisk fokuserer veldig på hva andre sier om oss. I dag fikk jeg for eksempel høre av ei i klassen at jeg så fin ut i dag, og etter en skikkelig gretten morgen hjalp dette sykt på humøret!

Selvfølgelig kan man ikke føle seg super hver dag, men det at man prøver å gjøre ting man vet man kan, være den beste versjonen av seg selv og dulle seg litt opp om man vil, er absolutt viktig. Det at jeg sminker meg nesten hver dag og tar på meg noe fint som jeg trives med å gå i har selvfølgelig innvirkning på livskvaliteten min. Jeg hadde veldig lite trolig følt meg så ofte bra om jeg ikke gjorde dette - nettopp fordi jeg elsker både sminke og mote! Om du hater å dulle deg opp og lignende er dette åpenbart ikke noe for deg, men da må du prøve å finne andre ting som får deg til å føle deg bra.

Poenget mitt er at det er viktig å gjøre ting for å føle seg bra, i tillegg til å komplimentere seg selv. Selv om det noen ganger er helt umulig å tro selv, så er det faktsik noe positivt med deg! Det er alltid noe å komplimentere. Dessverre er det ikke alltid like enkelt, men det er minst, hvis ikke mer viktig å trives i sin egen kropp og sjel, som å gi andre rundt seg trivsel. Komplimenter deg selv! Du trenger det♥

Hva er ditt kompliment til deg selv i dag? :-D

JULEKOS MED FLØYELSGRØT

 • 19.12.2017 kl. 20:30

Ser kanskje ikke så alt for delikat ut, men fyyyf... så godt!!! Fløyelsgrøt, eller smørgrøt som mange kaller det gir meg skikkelig julestemning selv om jeg husker at bestemoren min like så godt lagde det om sommern som på vinteren. Jeg liker hvertfall veldig godt å lage dette én gang i desember, nesten blitt en liten tradisjon, hihi! Nå har jeg nettopp sett på Jul i Svingen, og koser meg nå med Jul i Blåfjell. Er det noe som gjør desember sykt bra er det julekalendere, love it!

Fløyelsgrøt er veldig lett å lage. Jeg starter med å sette på plata og blande sammen ca. 25gram smør og 2ss mel i en kjele. Videre visper jeg dette ut med melk, etterfulgt av mel, så melk, så mel... osv. helt til man føler man har nok til antall personer man er og har en passe tykk konsistens. Til slutt kan du gjerne tilsette enda litt mer smør og litt salt og røre godt ut. Når du lager dette er det viktig å huske på at man må røre og følge med hele tiden så det ikke klumper seg!

Nå er det bare tre skoledager igjen før ferie og bare 5 dager til julaften, herreguuud gleder meg sykt til julemat, haha! Tror ikke jeg er alene...eller? På torsdag har jeg naturfagsprøve, og jeg har rett og slett ikke noe annet å si enn: hjelp... Haha, kan nesten ingenting og hodet mitt er allerede i feriemodus, så det er søren meg ikke lett å øve, men jeg skal nå få det til sånn halvveis! Hvis ikke får det bare gå som det går. Jeg har ihvertfall ikke noen høye forventninger!

Liker du fløyels-/smørgrøt?

#grøt #mat #oppskrift #fløyelsgrøt #smørgrøt #jul #desember #tirsdag

Verdens fineste vinterkopp!

 • 18.12.2017 kl. 16:00


(la oss unngå å se på neglene, haha!)

Heihå, og god mandag!♥ Herregud jeg er så takknemlig over å ha fri fra skolen på mandager, det er så sykt deilig - spesielt etter en litt travel (men morsom) helg! I dag startet jeg dagen, som det julemenneske jeg er, med å pakke inn litt julegaver og se på julekalendere, selvfølgelig med den faste managsfrokosten min: ostesmørbrød. Finere blir det ikke, altså!

For to uker siden vant jeg den fineste vintermummikoppen fra shopping4net.com: "Vårlig Vinter", på en konkurranse på facebook! Herregud så glad jeg ble, den er jo såå nydelig! Den stod egentlig på ønskelista mi, men da kunne jeg krysse av den, hihi. Samlingen begynner virkelig å bli stor nå, og jeg har en egen hylle i skapet hvor alle står stappet sammen. Hvis du vil sjekke ut alle mummikoppene som finnes kan du se en oversikt HER.

Hva synes du om vinterkoppen 2017? :-)

#mummi #mummikopp

Fyllesyk, FRIDAY'S & forestilling!

 • 17.12.2017 kl. 22:20

Goood kveld herlige folk! Herregud jeg blir gal over hvor lite tid jeg har til å blogge om dagen, men sånn er det bare, så får jeg komme sterkere tilbake hvertfall i 2018 :-D På fredag kunne jeg vel ikke slenge meg ned på sofaen å slappe av ordentlig før klokka åtte, og etter det var det litt småting som måtte fikses, i tillegg til at Lars dukket opp litt senere på kvelden. Lørdagen gikk rett og slett unna i en fei da jeg måtte pynte og ordne klart til julefesten jeg skulle ha her hjemme! Etter at alt var klart måtte jeg få tid til å freshe meg selv opp også, og like før jeg var ferdig dukket de første gjestene opp. Heldigvis hadde jeg Lars til å åpne og hjelpe litt til, selv om han stort sett lå i senga og slappet av, haha! Jeg tenkte å vise dere litt bilder fra gårsdagen i morgen, so stay tuned♥

I dag har jeg, Inghild, Emilie og Ingeborg vært en tur i Oslo for å spise middag og faktisk se på barneforestillingen Putti Plutti Pott! Haha, jeg elsker teater, og selv om dette åpenbart er en forestilling som passer best til barn, så bestemte vi oss for å dra på den allikevel. Som barne- og ungdomsarbeidere (som vi alle er), tror jeg vi alle synes det var veldig koselig, og spesielt godt var det med maten på Friday's, haha! Jeg startet i grunn dagen ganske så fyllesyk etter gårsdagen. Det er sjeldent jeg merker noe dagen derpå, men i går fikk jeg nesten ikke spist noen ting, så da er det klart kroppen reagerer litt ekstra. Nå er jeg ihvertfall i fin form igjen, og jeg har hatt en strålende helg!

Hvordan har deres helg vært? :-D

CHRISTMAS TAG - 10 spørsmål om jul!

 • 14.12.2017 kl. 17:45

FAVORITT JULEFILM?
Åh, altså det er jo så mange! Men jeg må nesten si Polarekspressen og Hjemme Alene :-D

GLØGG ELLER KAKAO?
Uæh, åssen skal jeg velge!? Det må vel nesten blir kakao, men det er bare såvidt! Gløgg har jeg også veldig fått sansen for de siste åra.

EKTE ELLER FAKE JULETRE?
Da jeg var liten hadde vi ekte, men i mangemange år nå har vi hatt fake, og jeg synes det er likegreit, så det er nok noe jeg kommer til å bruke når jeg flytter for meg selv også.

JULESANGER ELLER JULEFORTELLINGER?
Fysøren jeg elsker julesanger! Jeg har så sykt mange jeg liker å høre på. Julefortellinger har jeg egentlig ikke så mye forhold til, selv om det er koselig!

HVA LIKER DU ALLER BEST MED JULA?
Jeg liker så veldig mye med jula, men aller best liker jeg kanskje julesanger, se på julekalendere, gi og få gaver og julekaker+julemat!

GI ELLER FÅ GAVER?
Jeg elsker å kjøpe og pakke inn gaver til andre og glede dem med noe, men jeg liker selvfølgelig veldig godt å få gaver også :-D

HVILKTE LUKTER MINNER DEG OM JUL?
Klementin, julebakst, julemat og sikkert mye mer som jeg ikke kommer på akkurat nå.

HVA ØNSKER DU DEG I ÅR?
Jeg ønsker meg faktisk noen CD'er. Ikke at jeg bruker dette så mye, men jeg synes allikevel det er så koselig å ha. I tillegg ønsker jeg meg noen treningsklær, sminke, mummiskåler, sjokolade (haha) og Vlog Studio Light fra Makestyle. Men helt ærlig så blir jeg nesten glad for alt mulig!

HVILKE JULEKALENDERE LIKER DU BEST Å SE PÅ?
Jeg er en person som godt kunne sett på 10 julekalendere i jula fordi jeg nesten liker alle. Men om jeg skal velge noen favoritter blir det nok Jul i Svingen, Jul i Blåfjell/På Månetoppen og Vazelina Hjulkalender!

HVA GJØR DU VANLIGVIS PÅ JULAFTEN?
Vi feirer jul hjemme bare med meg, broren min og foreldrene mine, noe jeg synes er veldig deilig. Da jeg var liten feiret vi annenhvert julaften hos mammas familie og pappas familie. En vanlig julaften for meg nå starter med julestrømpe og Tre Nøtter til Askepott på TV (selvfølgelig), etterfulgt av eventuelle andre julefilmer og avslapning. Mot kvelden pleier jeg å fikse meg, mens maten ordnes istand, før vi spiser ribbe, medisterkaker, julepølser, poteter, surkål+ til middag og riskrem til dessert. Til slutt åpner vi pakker og har egentlig en veldig rolig kveld! En ganske tradisjonell julaften hos meg altså :-D

Noen du kjenner deg igjen i? :-D

#jul #christmas #tag

SANTA LUCIA = lussekatter

 • 13.12.2017 kl. 19:19


→ SANTA LUCIA ←

- lussekatter -

 

Åh, hvis man bare kunne sende lukter til andre over nettet så kan jeg love dere at dere hadde fått lyst på lussekatter! Kanskje bildene hjelper på litt også, men jeg har ihvertfall gleda meg lenge til å kunne spise lussekatter igjen. Vi har egentlig ikke noe tradisjon med å lage det, men i år hadde jeg så lyst til å lage det selv! I tillegg har jeg de tidligere årene fått det på skole eller på jobb, ettersom jeg var lærling i barnehage/skole/SFO. Men nå ble det endelig skikkelig hjemmelagde lussekatter!

150gram smør ♥ 5dl melk ♥ 50g gjær ♥ 1,5dl sukker ♥ 0,5ts salt ♥ 1ts gurkemeie ♥ 2ts kardemomme ♥ 2 egg ♥ 10-12dl hvetemel

Egg til pensling og evt. rosiner om du liker det. Følg gjærbakst-fremgangsmåte, hev én time og stek bollene på 225grader i ca.10 minutter.

I dag koser jeg meg altså med luke 13 i julekalenderne jeg følger med på, med, selvfølgelig, en (eller tre) lussekatter ved siden av. Vi hadde også mattetentamen i dag, og jeg følte virkelig at det gikk overraskende bra! Jeg var helt sikker på at det kom til å gå dritt, men etter fem timer med matte var jeg faktisk veldig fornøyd med hva jeg hadde fått til. Jeg blir virkelig skuffa nå om jeg får en dårlig karakter, haha! Jaja, vi får bare vente å se :-D

Har du spist lussekatter i dag? :-D

#jul #christmas #lussekatter #luciadagen #santalucia

SEKS SMINKEFAVORITTER!

 • 12.12.2017 kl. 19:54

Heii dere! Fysøren så kaldt det har blitt ute nå, merker det er vinter ja, og da kan det vel likegodt komme snø og? Det ligger fortsatt litt snø igjen på bakken her, men for min del kan det gjerne komme mer sånn at julestemningen settes på plass. I morgen er det allerede mattetentamen så dagen i dag går nok til en del øving, selvom jeg vet at jeg kommer til å ende opp med å øve minimalt. Huff, det kommer virkelig ikke til å gå bra, men jeg krysser allikevel fingrene!

For å komme med litt tirsdagstips har jeg funnet frem noen av mine topp favorittsminkeprodukter. Jeg, som de fleste andre sminkeinteresserte, har mange andre favoritter også, men i dag ble det fokus på lepper, øyne og børster/svamper, så kan jeg heller ta produkter til ansikt og øyenbryn senere hvis dere er interessert :-D


MAYBELLINE THE BURGUNDY BAR - EYESHADOW PALETTE
Denne kjøpte jeg nylig på VITA, og det må jo sies at denne er PERFEKT til festsesongen nå. Masse shimmer, pigmenterte og farger som kler de fleste.


MAKEUPMEKKA MASSIVE 5XL VOLUME MASCARA
Denne mascaraen har jeg sverget til i noen år nå. For min del verken flasser den eller renner av i løpet av dagen - ikke etter å ha gått ute i regnet eller hatt en skikkelig tøff treningsøkt engang. Jeg synes også den gir veldig fin lengde og volum til min smak, så det er jo superbra!


REAL TECHNIQUES ACCENTURE + ILLUMINATE
Dette settet med sminkekoste kjøpte jeg på Black Week, og herregud så glad jeg er for det! Den største er perfekt for å gi et naturlig resultat av bronzer, den nest største er perfekt til blush og highlighter, mens de andre er kjempefine til øyenskygge. Og sjekk det lekre designet da!


MAYBELLINE VIVID MATTE LIQUID LIPSTICK - REBEL RED
Denne fikk jeg øynene opp for litt siden da jeg fant den i mammas sminkeskap og brukte den på julebord med INSP. Herregud SÅ fantastisk. Den er innmari pigmentert og sitter seriøst superlenge! Det eneste negative er kanskje at den er litt vanskelig å påføre uten å søle utenfor, men det er virkelig verdt det om du ønsker røde lepper hele kvelden.


REAL TECHNIQUES MIRACLE COMPLEXION SPONGE
Mine favorittsvamper! Blir jo heller ikke bedre når man får en boks med fire stykker i. Blender veldig godt så lenge du husker å fukte den godt før bruk.


NYX PRISMATIC EYESHADOW - FIREBALL
Verdens fineste øyenskygge fra NYX. NYX har generelt veldig gode øyenskygger og denne er sååå fantastisk. Lovelovelove it!

Har du prøvd noe av dette? :-D

 

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #nyx #maybelline #realtechniques #øyenskygge #eyeshadow #lips #sminkebørster #makeupmekka #blivakker #mascara

DETTE GJORDE JEG I HELGEN

 • 11.12.2017 kl. 19:00

FREDAG

På fredag stod jeg som vanlig opp litt før sju for å gjøre meg klar til skolen som starter halv ni. Etter skolen fikk jeg plutselig svar på torsdagens historieprøve som jeg øvde så fælt til på tirsdag og onsdag, og dere; det ble en 6! Herregud så fornøyd og stolt jeg ble - historie var jo det faget jeg gruet meg mest til før vi startet på skolen. Viser seg at det ikke er det mest utfordrende faget, selv om det er mye!

Etter skolen rakk jeg altså en liten tur hjemom før jeg måtte ut døra igjen til et møte/kurs med jobben på Fresh Fitness. Fresh Fitness i Drammen skal jo bli til Sats Base og derfor skjer der mye nytt som vi må lære oss. Ikke så moro med kursing, men det må vel til... Kurset var ikke ferdig før ni, så etter det dro jeg hjem og slappet av og gjørde meg klar til en lang morgendag.


Når man kjeder seg på skolen, tar man selfies på do, eller hva? Haha!

LØRDAG

0645: Stå opp, gjøre seg klar og spise frokost.

0800-1600: Kurs i en gruppetime som heter "Energy", som jeg egentlig ikke skal ha, men måtte være på, igjen på grunn av at Fresh Fitness blir til Sats Base. Jaja, jeg fikk ihvertfall kurset godkjent, noe som betyr at jeg kan kjøre denne timen etter nyttår hvis jeg vil og øver mye, men det er ikke en gruppetime jeg ønsker å ha helt ennå hvertfall.

1600-1800: Komme seg hjem, dusje, sminke seg og fikse seg til julebord.

Nå har jeg brukt denne kjolen to ganger, og til helga skal jeg bruke den igjen! Den er jo bare såå fin!♥

1800-0200: Julebooord med alle de ansatte på Fresh Fitness! Vi fikk tapas og dessert, det ble kåringer, masse latter og det var rett og slett veldig koselig! Rundt klokka tolv dro jeg og mange andre ut på byen, og jeg skal innrømme at det ikke var den aller beste byturen jeg har vært på. Jeg mistet de jeg var sammen med så mange ganger at det ikke ble noe morsomt til slutt, men heldigvis kom en kompis og reddet meg, haha! Jaja, humøret var ihvertfall uansett på topp og jeg koste meg.


Fineste gjengen fra Fresh Fitness Åssiden!♥

SØNDAG

Endelig søndag, som ble en mye mer roligere og avslappende dag! Jeg lot meg selv ligge lenge i senga da hodet mitt fortsatt surret litt rundt etter byturen på lørdag. "Morgenen" *kremt*, ettermiddagen, ble fylt med ostesmørbrød og litt titting på julekalendere, før jeg tok turen til Asker for å være sammen med Lars. Der satte vi opp juletre med julemusikk spillende i bakgrunnen, og slappet egentlig bare av, før han måtte dra til flyplassen igjen, etter at han nå har jobbet tre uker i Stavanger og vært hjemme i helgene. Siste uka nå heldigvis, så kanskje vi kan møtes litt mer!


Unnskyld for kvaliteten, men disse bildene er tatt fra videoer, hehe!

Så, hvordan var deres helg? :-D

Denne vant jeg forrige uke!

 • 10.12.2017 kl. 18:00

Goood kveld dere! Huff så sykt kjedelig at jeg ikke har fått oppdatert dere siden torsdag, men både fredag og lørda gikk bokstavelig talt i ett. Hadde såvidt tid til å sette meg ned å slappe av, så i dag er jeg supersliten. Heldigvis fikk jeg sovet så lenge jeg ville og nå slapper jeg av hos Lars. Vi satt også opp juletreet deres i dag - hvis du vil se litt mer av det kan du sjekke det ut på instagrammen min @vildesinspiration :-D

Men, uansett, jeg hadde virkelig vinnerlykke forrige uke! Jeg vant nemlig den nyeste mummikoppen, som jeg i utgangspunktet ønsket meg til jul, i tillegg vant jeg en Personlig Almankk fra personligalmanakk.no, som kom i posten her om dagen! På denne siden kan du selv bestemme hvordan boken din skal se ut, og du kan designe den slik du vil. Har hatt en slik før, og nå som vi går inn i et nytt år trengte jeg virkelig en ny, så det var jo en super førjulsgave!

I boka man lager kan man også bestemme om man ønsker å ha med kart, fargeleggingssider, sudoku osv. I tillegg følger det med ett ark med klistremerker + at du kan kjøpe flere billig om du vil. Herregud jeg elsker personligalmanakk, og det er ganske sikker på at jeg ikke er alene om. Nå har jeg gode forutsetninger for å kunne planlegge neste år ganske godt. Noe som sikkert trengs på grunn av alt som skjer i livet mitt, haha!

Har du hatt en personlig almanakk før? :-D

#personligalmanakk #almanakk #kalender #bok

OPPSKRIFT PÅ RISBOLLER!

 • 07.12.2017 kl. 19:00

Heihei dere! Da var jeg ferdig med historieprøven jeg har intenst har øvd til i to dager nå, og det er så sykt deilig å bare få ut alt man kan. Jeg kunne jo så og si ingenting på mandag, så hvis det er lov å skryte må jeg bare si at jeg er innmari stolt over hvor mye jeg har lært på noen få dager! Utrolig hvor mye man kan lære bare man går inn for det og gjør noe man lærer av.

På mandag var jeg hos bestemor for å spise julegrøt og lage, ja, nettopp risboller! Det er jo så godt, og man kan vel si at det har blitt en tradisjon å lage risboller hos bestemoren min hver jul - det er så koselig! I tillegg er det veldig enkelt, og man må jo ha noen kaker med sjokolade i jula også, spesielt en sjokoladeelsker som meg, hihi♥

DU TRENGER:
1 pakke delfiafett
2,5 plate Dronning Sjokolade fra Freia
2-3ss sukker
2-3ss kaffe
2 egg
En pose puffet ris

SLIK GJØR DU:
1. Start med å smelte delfiafettet på LAV varme i en stor kjele. Hvis du ønsker kan du skjære opp fettet i mindre biter først, enten med en kniv eller ostehøvel. Smelt kokesjokoladen sammen med delfiafettet.
2. Mens dette smelter sammen kan du også tilsette sukkeret og kaffen.
3. Når alt har smeltet kan du skru av plata og røre inn to egg. Når dette er godt vispet ut tilsetter du litt og litt puffet ris.
4. Finn frem en langpanne, legg på bakepapir og bruk en skje til å lage boller på stekebrettet. Legg det kjølig - enten ute om du har mulighet, i kjøleskapet eller et kjølig rom. Når det har stivnet er det bare å legge i en boks og oppbevare kjølig!

Liker du risboller? :-D

#kake #cake #jul #christmas #julekake #risboller #oppskrift #recipe

Den stygge julegenser´n er på!

 • 05.12.2017 kl. 20:24

Jæædda dere, god kveld! Åh, har gledet meg i hele dag til å endelig kunne si at jeg kan ta kvelden og kose meg med julekalendere. I dag har jeg vært på skolen som vanlig, og ettersom vi har en historieprøve på torsdag dro jeg til starbucks for å lese til den! Jeg er nemlig proff på å ta skippertak noen dager før, men det funker faktisk overraskende bra for meg. Det å jobbe hjemme funker i en kort periode, men jeg merker at det funker best å jobbe på en kafé som starbucks. Jeg skal fortsatt få jobba litt her hjemme før jeg sier meg ferdig for idag, men det er hvertfall godt å slenge seg ned i sofaen!

Jeg og venninna mi planla faktisk at vi skulle ha på oss julegenserne våres i dag - haha, tilbake til barneskolen! Jeg fikk ihvertfall noen komplimenter og oppmerksomhet rundt julegensern min, haha - så dere, nå er jule i gang for fullt hos meg. Julemusikk spilles dagen lang, julebakst spises, julegensern er på og julekalenderne står på på TV?en. Litt kjipt at alt av prøver og tentamener (og eksamener for andre der ute) alltid samles i desember, men søren heller, jeg skal kose meg uansett. Yesda, sånn er det. Innstillingen har sykt mye å si! Hadde jeg bare tenkt negativt og klagd henr tida hadde det blitt en mye tøffere tid. På den andre siden er det deilig å klage litt, men en positiv innstilling har absolutt mye å si så lenge man klarer.

Haha, meg og duckface fungerer bare ikke↓

Hvordan har dagen deres vært?

#jul #christmas #julegenser #tirsdag

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

 • 04.12.2017 kl. 19:00

Okei, dere, i dag kjører vi igjen på med litt bilder som ikke kom på bloggen... før nå, hehe! Jeg synes hvertfall slike innlegg er veldig morsomme. For det første må man jo ha litt selvironi her i livet og for det andre tar jeg ikke meg selv så veldig høytidelig. Så i dette innlegget har jeg samlet 9 bilder fra de siste månedene som jeg ikke har lagt ut her før, som jeg kanskje ikke kan si jeg er 100% fornøyd med... haha! 80% av gangene er det jeg som bare lager litt grimaser, mens andre ganger blir bildet faktisk tatt i perfekt timing.


Disse bildene er bare tatt i perfekt timing. Det er så vakkert når man skal fikse på noe og blunker, samtidig som bildet blir tatt!

Synes du det er morsomt med innlegg som dette?

Red Purse and Green Coat

 • 03.12.2017 kl. 12:00

God dag herlige mennesker! Søndag dere, og hva er vel bedre med en lat dag en desemberdag? Det er jo faktisk 1.advent i dag også, og jeg merker jeg blir i ekstra godt humør nå som det faktisk er desember! Selv om ikke alt er perfekt, blir jeg allikevel skikkelig glad fordi det er jul. I går dro jeg til Drammens Teater for å levere mine gaver til barn som har det ekstra vanskelig i juletida, og jeg leste senere at de fikk inn over 2000 gaver - det er jo fantastisk :-D Det skal virkelig bli en tradisjon for meg, så lenge jeg har mulighet til det.

Sko fra BLUNDSTONE    //    Veske fra LINDEX

I går slo jeg og Lars igjel en hel del tid i sentrum for å kjøpe litt ting. Han fikset resten av pakkekalendergavene, mens jeg kikket litt rundt omkring. Vi skulle på kino kvart på sju å se den nye Thor-filmen - ENDELIG! Vi har prøvd å finne tid til det nå helt siden den kom ut, og nå fikk vi endeig sett den. Den var litt annerledes og rett og slett litt merkelig, men samtidig sykt bra! Haha, flere som har sett den? Hva synes dere?

Hva gjorde dere i går? :-D

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #jul #christmas

ÅRETS JULEKALENDER!

 • 01.12.2017 kl. 16:00

OBS! Ikke se bildene om du har denne kalenderen og ikke har åpnet luke 1 ennå!

Hohoho! Jada dere, da viste kalenderen endelig desember, og selv om jeg har mye prøver å øve til i desember skal jeg søren meg nyte det! I dag startet jeg dagen med norsktentamen på skolen, hvor jeg endte opp med å skrive en oppgave om sagalitteraturen og norrøn tid. Ikke akkurat noe jeg ser på som veldig spennende, men det var faktisk overraskende interessant å drøfte over om vi fortsatt har litt holdninger og verdier fra den tiden.

Altså jeg elsker jo julekalendere - spesielt med skjønnhetsprodukter i, så for meg falt valget på denne julekalenderen fra Hot Makeup i år. Jeg kjøpte den hos MakeStyle, men den er dessverre utsolgt nå. Første luket inneholdt et løst glitter i fargen gull! Det er virkelig noe jeg ville ha, så det ble en perfekt 1.desember-gave. Jeg får også pakkekalender av kjæresten min i år, og i den fikk jeg et par gode, varme, tjukke sokker - noe han vet jeg trenger ettersom jeg alltid varmer føttene mine på han, haha! Skrapelodd og en 10-kroners sjokoladekalender er også i hus, så jeg er godt forberedt for å si det sånn, haha :-D

Har du en julekalender i år? :-D

#jul #christmas #julekalender #hotmakeup #makestyle #sminke #makeup #skjønnhet #beauty

Vilde

Mitt navn er Vilde, og jeg er ei jente på 20år. Jeg går for øyeblikket på skole og er gruppetreningsinstruktør på SATS BASE. Dette er en moteblogg, med innspill av hverdagslivet, trening, skjønnhet og litt annet :-) Kontakt: f4shi0n.blogg@yahoo.no

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no